CanadaHun - Kanadai Magyarok Fóruma

CanadaHun - Kanadai Magyarok Fóruma

Előfordult már, hogy valamilyen váratlan kiadás miatt kifutottál a pénzedből, vagy el szeretnél menni nyaralni, de nincs miből? Íme néhány extrém módszer arra, hogy ilyen esetben hogyan szerezz egy kis plusz jövedelmet. Minden itt felsorolt technika legális.

Add el azt anyatejed, hajad, vérplazmád

Magyarországon lehetőséged van arra, hogy a saját hajadat, vérplazmádat, anyatejedet bocsásd eladásra. Anyatejet csak az az édesanya adhat, aki nem szed, használ olyan gyógyszert, amelynek a...
Szinte a világ legeldugottabb helyén is találsz magyar éttermet! És bárhol is bukkanjanak fel - mindenhol népszerűek!

A semmivel össze nem téveszthető magyar ízekre a világon szinte mindenhol vágynak az emberek, ez az oka annak, hogy magyar éttermet szinte bárhol találni.

A messzire vetődött magyar vendéglősök mind azt mondják, nemcsak férjet lehet a gyomrán keresztül megfogni,hanem sok-sok betérő vendéget is! Aki jót eszik, visszajáró kuncsaft lesz.

Így a magyar éttermek, legyenek a világ bármely pontján, szívélyesen...
Rádióadás 2016.Februar 7.-i adas


Hirek....

* Kovats Kornelia rovata: A Velencei karnevál
* Zene,zene minden mennyisegben
* Dr Gepesz: Szilveszteri Radio Kabare 5.
* Szuletesnaposok koszontese
* Marian Nosztalgia club
* Uj, heti musorunk Grandy -tol a RádióZsúr fogadjatok szeretettel igazan remek osszeallitas.


A mai musor kesziteseben kozremukodtek:
Marian, Nelly , Dr Gepesz, Grandy, Georgina Bojana
Koszonom munkatokat!
Remeljuk...
Anyának lenni a világon a legjobb dolog. Semmihez nem fogható, semmi más nem pótolja. Saját tapasztalatomra támaszkodom: két majdnem felnőtt gyermek édesanyja vagyok. De ettől még az anyaságot nem lehet kötelezővé tenni, társadalmi elvárásnak tekinteni és extraadók bevezetésével a kedvet serkenteni. Sőt!

Elsősorban a gyerekek jogainak tiszteletben tartása végett nem lehet. Minden gyereknek olyan családban kellene megszületnie, ahol várják, ahol már előre szeretik, s nem gazdasági érdekből vagy kényszerből vállalják be. A harmonikus...
Számos milliárdost adott a világnak a Szilícium-Völgy, a Microsoft egykori alapítója, Bill Gates például már évek óta dobogós a világ leggazdagabb embereinek a listáján.

Bár ő már tevékenyen nem vesz részt a vállalat irányításában, sok nagy technológiai vállalat van, amelynél az alapító nem engedte ki a kezéből az irányítást és a mai napig vezérigazgatóként vezeti a cégét. A Wealth-X összegyűjtötte a világ 50 leggazdagabb emberét, amelyek közül azokat a technológiai vezetőket válogattuk ki, akik a mai napig irányítják a cégüket....
Legnagyobb arányban a magyar utasok maradnak kint az USA-ban a megengedettnél tovább, legalábbis a vízummentességet élvező országok lakosai közül – derült ki egy új bevándorlási jelentésből, amelyet az amerikai Belbiztonsági Minisztérium készített.

Papírjai alapján közel 76 ezer magyar utasnak kellett elhagynia az USA-t 2014 és 2015 ősze között, de 356-an ezt csak a kint tartózkodás határidejének lejárta után tették meg, 1860 esetben pedig a hatóságnak semmilyen információja nem volt arról, hogy az utas valóban elhagyta-e az...
Kanada 35 ezer szíriai menekült befogadását és integrációját vállalta, és a folyamatot meg is kezdte. Az ország hozzáállása magának az EU-nak is sok tanulságot jelenthet, de a mereven elzárkózó visegrádi országok is elgondolkodhatnának a megvalósítás mikéntjén.

Miközben az EU – tagállami és gyakorlati szinten – egyre inkább elutasítja a közel-keleti menekültek befogadását, van egy hely, ahol józanul, eredményesen és nem mellesleg nagyobb feszültségek...
A kávézólánc szerint „a helyi szokásoknak” felelnek meg azzal, hogy eleget tesznek a nemi egyenlőséget sárba tipró előírásoknak.

Alaposan meglepődhettek azok a szaúdi nők, akik a rijádi Starbucksba mentek volna kávézni: az ajtón egy plakát fogadta őket, amin az állt, hogy legyenek szívesek a sofőrjüket beküldeni rendelni maguk helyett. Az mondjuk eléggé alapvető, hogy egy Starbucksba járó rijádi nőnek van sofőrje, ugyanis Szaúd-Arábiában az autóvezetéstől is el vannak tiltva a nők, a kávézóból való kitiltás viszont különösen...
Megtudhattuk többek közt, hogy úgy szerették volna megmenteni a légitársaságot, hogy rekordgyorsasággal építenek fel egy új céget a nulláról.

A Társaság a Szabadjogokért pert nyert a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal szemben, és így nyilvánossá váltak a magyar légitársaság pénzügyi helyzetének rendezéséről szóló dokumentumok, a Malév-csőd hátteranyagai.

Ezekből többek közt az derül ki, hogy 2010 decemberében tartott egyeztetésen a kínai...
Finnországban lassan 80 éve, hogy a kormány minden egyes újszülöttnek egy nagy csomagot küld, tele a kisbabához szükséges dolgokkal. Mostantól Kanada is hasonlóan fogadja legkisebb állampolgárait.

Amint babadoboz tele van ruhákkal, játékokkal, pelenkával és még egy "beépített" matrac is található benne, ami által a doboz kiságyként is használható. Kanadában a tesztidő során 1500 dobozt küldenek ki Alberta államban, hogy megtudják, hogyan fogadják a...