1. Oldalunk irodalmi pályázatot hirdet "Én és a CanadaHun" cimmel!

    Küldd be Te is a novelládat!

    Irodalmi Pályázat: Én és a CanadaHun - A részletekért kattints ide....

  2. Oldalunk hangoskönyv pályázatot hirdet!

    Olvass fel és nyerj...

    CanadaHun Hangoskönyv Pályázat - A részletekért kattints ide....

CanadaHun - Kanadai Magyarok Fóruma

Nov
28
Gabor Zsazsa.jpg
Beküldő: Melitta, 04:31
(240 Olvasás / 0 Lájk)
5 Hozzászólás

A 98. életévében lévő Gábor Zsazsa körül még most sem csillapodnak a kedélyek, az ágyban fekvő valamikori szexdíva vagyona nem hagyja nyugodni a családtagokat, állandó a viszály.


Kilenc házasság, egy gyerek

Gábor Zsazsa – mint mindenki, akinek sok pénze van, és többször házasodott – sem kerülheti el a vagyona körüli családi csatározásokat, vagyona felett állandó a családi harc. A kilencszer házasodott egykori színésznő jelenlegi férje Frederic von Anhalt herceg és különélő...
Nov
27
canadai army2.jpg
Beküldő: Melitta, 13:59
(270 Olvasás / 1 Lájk)
43 Hozzászólás
Kanada tizenegymillió dollár értékben újabb hadfelszerelés-szállítmányt küld az ukrán hadseregnek, hogy szembeszálljon "a putyini rezsim folytatódó agressziójával" - jelentette be Rob Nicholson védelmi miniszter.

A tárcavezető közlése szerint emberi élet kioltására nem alkalmas katonai felszereléseket és eszközöket küldenek az ukrán fegyveres erőknek. Védőfelszereléseket, téli katonai ruhákat, továbbá robbanószerkezetek semlegesítéséhez szükséges berendezéseket küldenek összesen...
Nov
26
utlevelk.jpg
Beküldő: Melitta, 03:44
(253 Olvasás / 1 Lájk)
2 Hozzászólás
A világon elsőként az ausztrálok igényelhetnek maguknak olyan úti okmányt, amelyet elláttak a 3M legújabb saját fejlesztésű biztonsági elemével, a lézergravírozott lebegő képpel (laser engraved floating image).

A kontinensnyi ország most kibocsátott útlevelein a 3M szakemberei speciális módon, öt pár vörös és kék színű...
Nov
25
kutya macska.jpg
Beküldő: Melitta, 22:53
(525 Olvasás / 0 Lájk)
63 Hozzászólás
A kutya- és macskahús fogyasztásának betiltását követeli Svájcban az SOS Chats állatvédő szervezet, amely 16 ezer aláírást gyűjtött össze a kedden parlament elé tárt petíciójához.

Svájc egyes régióiban még mindig hagyomány a kutya- és macskahús fogyasztása. Különösen Bern, Luzern és Jura kantonokra jellemző ez, ahol a karácsonyi lakomák tradicionális részét képezi a macskahús - indokolta petícióját a Neuenburg kantoni szervezet.

Az SOS Chats már 2013 óta követeli az elvadult...
Nov
23
wanderlust1.jpg
Beküldő: Melitta, 17:50
(351 Olvasás / 7 Lájk)
22 Hozzászólás
Egy kanadai fotós megörökítette a vándorlási kedvet

Elizabeth Gadd 21 éves és sohasem tanulta a fotózást művészetét, de mégis szenvedélyévé vált a képek készítése. A lány most Vancouverben, Kanadában éli életét, és elhatározta, hogy csodálatos képein megörökíti a vándorlási kedvet.

A lány fotózás iránti szenvedélye összekapcsolódik a túrázással, a felfedezéssel és az utazással, amelynek során csodálatos...
Nov
23
szexhegy1(650x433).jpg
Beküldő: Melitta, 00:12
(541 Olvasás / 1 Lájk)
24 Hozzászólás
Férjek, feleségek, özvegyek, egyedülállók, tisztségviselők és prostituáltak együtt vesznek részt a házasságtörés, és a szex tömeges rituáléján.


Indonéziában, a világ negyedik legnépesebb államában él a legnagyobb muszlim közösség. A délkelet-ázsiai országban azonban maradt hely az olyan ősi rituáléknak is, mint amilyen például az Szex hegyé.

Minden harmincötödik napban, a társadalom legkülönbözőbb rétegeiből származó zarándokok ezrei kelnek útra a hegytető felé,...