A teljes (képes) nézethez kattints ide : Yoga és fitness anyagok
Sati15
2008-06-10, 02:53 PM
épp most fejeztem be. még remeg a kezem :D
háááát a fene gondolta volna, hogy ezek ennyit ugrálnak :p
nem ausztrálok véletlenül? (akcentus alapján annak tűnnek), de tuti a kengurutól vettek ötleteket :D
becsülettel végigcsináltam az egészet, egész jól bírtam, bár párszor elhomályosult a tekintetem és nem is tudom mi vitt tovább ??? :rolleyes:
nem álltam le egyszersem, amiért büszke vagyok magamra, mert utoljára ennyit szerintem gyerekkoromban ugráltam egyhelyben :p még egy aerobik órán sem ugráltunk ennyit. jó-jó nem is egészen ugrálás, hanem helybenfutás, de az nekem már ugyanaz :p Igaz a sarkaimat nem emeltem olyan magasra mint ők, de így is örültem, hogy bölcsen nem a nehezített tornacipőmet vettem fel. Viszont felvettem két szoros melltartót, és így egész jól ment az ugribugri.
Egy ideig azt hittem, hogy a sarkam nehéz, majd amikor a hasizomhoz értünk, rájöttem, hogy inkább a fejem az :D:D:D amúgy meglepő módon kevés volt a hasizom, többre számítottam. Épp kezdtem volna jólesően szenvedni, hogy még biztos jön több hasizom, amikor hirtelen már a nyújtásban találtam magam.
A végtelen helybenfutás/ugribugri ellenére nekem tetszett.
És örülök magamnak, hogy végigcsináltam.
És most megyek a kádba ;):D:D:D
Arra gondoltam, ha ez így megy tovább, akkor naponta kezdhetek mosni, mert úgy beleizzadok a tornaruháimba, hogy azokat azonnal a szennyesbe kell rakni.
bpiros
2008-06-10, 03:09 PM
Én ma voltam ma a gyerekekkel a bölcsi klubban és m,egdícsértek, hogy fogytam. Ez igen jól esett, bár a mérleg szerint nem fogytam semmit, de ezt nem reklámoztam. Azonban lehet hogy kicsit átformálodtam? Talán.MInden esetre jól esett és ezt ráadásul nőktől kaptam!
bpiros
2008-06-10, 03:11 PM
Ja, ami a tornát illeti két napja már nem csináltam semmit csak budára utazgatok a két gyerekkel, és azért ez se semmi, szerintem. Egyenlőre nehezem mászok ki abból a mély gödörből amit saját magam csináltam magamnak, azt hiszem. Viszont jó hír, és kívánjatok nekem szép időt, megyünk a gyerekekkel anyukámhoz és onnan már csak egy ugrás a Balaton és úszni fogok és kipihenem magam. Legalábbis ezek a terveim. Ehhez már csak a jó idő kell majd.
Sati15
2008-06-10, 03:36 PM
Én ma voltam ma a gyerekekkel a bölcsi klubban és m,egdícsértek, hogy fogytam. Ez igen jól esett, bár a mérleg szerint nem fogytam semmit, de ezt nem reklámoztam. Azonban lehet hogy kicsit átformálodtam? Talán.MInden esetre jól esett és ezt ráadásul nőktől kaptam!
Gratulálok!! :p
Kezdetben a kilók nem számítanak, inkább a centik.
Meg az is látszik ám, hogy ha izmosodik, akkor másként tartja magát az ember. És itt nemcsak arra gondolok, hogy egyenesebben áll, hanem a belülről jövő tartás nagyon meglátszik.
Másrészről ha már valaki egyenesen áll, akkor az mínusz 2 kg látványban :-D:D
Szóval ügyesen, csak így tovább és remélem nemcsak a Balcsiban fürdesz, hanem fürödtél a dícséretek elolvasztó, feldobó, kacagtató mámorában is amikor dícsértek ;):D
Banbet
2008-06-10, 03:48 PM
És ez milyen jó érzés!!! Gratulálok hozzá!!! :D
Huhú, micsoda csuda nap, mindenki tornázik! ez igen!
:-)
az én napom sem telt el kardió nélkül, pedig ma mondom, valami "lightos" callanetics vagy pilates. Aztán meg a dvd-n, amit találtam, azon a callanetics stomach volt, meg a rubintréka felsőtest. na mondom, ez pont jó kombináció mára. Megcsináltam a callaneticset, épp váltanék a Rékára, nézem, és üres a folder a dvd-men! :-D Hehe, lehet a technika sem szereti a rékát :-P
Mit volt mit tenni, néztem mi van még a lemezen, és ráakadtam a 30 perces turbó jam fat blasterjére. Összevissza ugrabugra, de van benne 4x1,5 perc turbóintenzív megőrülés. Szóval végigcsináltam azt is, és ha már ott voltam, akkor gondoltam, a dvd-n levő 8 minutes arms is már igazán belefér. Így vagyok most, nemsoká vacsi, de még mindig lila a fejem a turbópörgéstől:-)
remélem rajtam is meglátszik hamar.:-)
vasárnap elutazott a kedves 2 hétre (persze a kutya rám marad:-)))), és meg akarom lepni, amikor visszajön, h kicsit fittebb legyek. Tudom 2 hét nem sok, de valami azért talán csak látszik majd.
Anamaya! szuper, hogy tornáztál, megvolt a legnehezebb, a lendületvétel, innen már gyerekjáték lesz holnap is meg utána is :-)
Sati: gratula h végigbírtad a nellmcandrewt, és a mosás problémával én is szembe kell h nézzek:-)
felmerült mér bennem, h veszek mégegy sportcicitartót... :-))
:):):):):mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Banbet
2008-06-10, 04:00 PM
Ma sikerült szert tennem egy ruhadarabra, amit máris nagyon-nagyon szeretek! Fel is avattam gyorsan.
Azt ugyan nem tudom, hogy miért éppen egy kislányra biggyesztették rá..., de éppen ilyen, varrás nélküli, már attól jobban nézek ki (és jobban érzem magam), hogy rajtam van. Amikor megláttam, arra gondoltam, hogy íme, itt a megoldás a fóliára! (De az ma lemaradt rólam...) Gondolom, hogy ez alól már nem mászik el semmilyen fólia sem. Nagyon kényelmes kis darab, be is bizonyította nekem. :D
A mai adagom: Rubint Réka gyilkos fenék-formáló tornája (kiss stee, már annyira nem is akarok belehalni...) után úgy gondoltam, hogy na, akkor csapjunk bele valami komolyba is. (Ha már lábra tudtam állni :-D)
Aztán egy öngyilkos gondolattól vezérelve egy régi kedvencemet vettem elő: Tatarek Rezsőt. :D:D:D
Nem tudom, hogy próbálta-e valaki, szerintem nagyon komoly. Már az elején meghalt a vállam, a karom (pedig a fekvőtámaszokat nagy százalékban ellógom, de egyebet nem!!!), a combom... most mindenem ólomsúlyú lett és tudom, hogy holnap olyan izmaimat is érezni fogom, amik létezéséről eddig fogalmam sem volt.
(Tavaly rendszeresen csináltam, aztán abbahagytam, és most újrakezdve már nem tűnt olyan borzasztónak, többet meg tudtam belőle csinálni, mint amennyit gondoltam.) De persze előfordul, hogy holnap reggel úgy kell lelökni az ágyról.
A Nell McAndrew videókat köszönöm, letöltöttem, talán holnap már ki is próbálom!
(Ami viszont elszomorít, hogy nem figyelek oda magamra :confused:, ma például egyáltalán nem volt kedvem enni... és az ivásra sem figyeltem oda... le sem merem írni...:(:( valahogyan helyre kellene raknom a fejemben néhány dolgot...)
Mindenkinek jó pihenést, aki pedig ezután kezd hozzá, annak jó tornázást, kitartást kívánok! kisskisskisskisskiss
jönnék viszont én is egy-két jótanácsért.
nekem is szükségem lenne specifikus gyakorlatokra, hátra tudtok valami jó ötlettel segíteni.
Nos nekem nem a fenekemmel vagy a csípő-comb vonallal van problémám, hanem a derekammal-alhassal.
A fenekem - csípőm egész oké, a csípőmnél-fenekemnél szinte az a kis horpadás is megvan oldal, aminek lennie kell. Viszont. Ahogy jövünk feljebb, ott, ahol a bikini/bugyi végződne, és normális embernek el kezdődik karcsúsodni a teste a derékba, nos nekem ott nem karcsúsodik, hanem elkezd kifelé kerekedni, pont, mint egy úszógumi. A derekam kicsit feljebb megint viszont oké, de ez a vastag gyűrű közvetlen a derekam alatt és a csípőm felett ez zavar. Hogy lehetne a legjobban megszabadulni tőle? Tudom hogy kardió, esetleg be is kéne fóliázni? ,de hátha van vmi jó kis gyaki rá...
Anamaya
2008-06-10, 04:36 PM
Zid: hullahopp karika?
Köszönöm a támogatást! kiss
Sati15
2008-06-10, 04:44 PM
ZiD:
egyetértek a hullahopp-karikával és megtoldanám még jógás oldalra hajlásokkal (félhold) és még valamivel. Törzsfordítások. Lehet natúron is, de ha felkapod a partvisnyelet a karod alá és azzal fordítasz, az intenzívebb. Itt lehet készülni kemény izomlázra, úgyhogy evvel óvatosan az elején. De hatásos. :)
amúgy saját tapasztalatból a sok hastáncra is esküszöm, de törzsfordítani hamarabb megy mint táncolni úgy megtanulni, hogy ezek beinduljanak. fogalmazzunk úgy: kezdetnek jók a fentiek és ha überelni akarod, jöhet a hastánc csípőtolás és 8-asok :) :)
köszi csajok.
utánanézek a félholdnak, a törzsfordítás meg nemtudom miért nem jutott eszembe:-)
karikám nincs meg kicsi is a lakás, de majd meglesem valamelyik hipermarketben, ha arra járok:-)
köszi!!
most meg folytatom a sali falást, jól behagymázom-befokhagymázom annak örömére, h álmaim pasija távol van:-D
Sati15
2008-06-10, 05:47 PM
nosza neked: half moon ;)
itt arra érdemes figyelni, hogy a saját tested síkjában maradj és az alsó karoddal is messzire nyúlj el, ne lefelé, hanem messze a távolba és ha a csípőd eltolod, akkor fog menni lejjebb is.
nosza neked: half moon ;)
köszi!!!! kiss:mrgreen:
Sati15
2008-06-10, 05:59 PM
és ha megerősödnek az oldalsó hasizmok, akkor már ilyeneket is tudsz majd ;)
igaz ezekhez főként erős "core" kell :)
(from Horton dance)
Sati15
2008-06-11, 04:30 AM
:p Látom tegnap én zártam és ma én nyitok. :p
Akkor:
Mosolygós szép napot kívánok mindenkinek!
Az enyém már így indult (miután a 10. próbálkozásra bírtam csak kiszállni az ágyból.) Reggel felpróbáltam a célnadrágomat.
HAH!! RÁMJÖTT A CÉLNADRÁGOM!!! JUHHÉJJJ!!!
:0:
Igaz még ha leülök akkor buggyosít, de már simán begomboltam. Mostmár csak fel kell varrni a szárát. És mire eljutok a varrónőhöz, addigra már nem is fog buggyosítani ;)
:p
Jujj de jó!!!! gratula!!
ügyes vagy! :ugras::ugras: :ugras:csak így tovább!!:ugras::ugras::ugras:
Remélem rajtam is látszik majd hamarosan a sok torna:-)
A mostani cél, hogy minden nap legalább 30 perc kardiót be tudjak illeszteni, mert az fogyaszt a hasról meg a felkarról, ahonnan nekem a legjobban fogynom kéne :-DDD
Banbet
2008-06-11, 05:54 AM
és ha megerősödnek az oldalsó hasizmok, akkor már ilyeneket is tudsz majd ;)
igaz ezekhez főként erős "core" kell :)
(from Horton dance)
De jók ezek a képek!!! Az én egyensúlyommal... lelki szemeim előtt megjelent, hogyan dönteném romokba a könyvespolcot.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Banbet
2008-06-11, 05:56 AM
:p Látom tegnap én zártam és ma én nyitok. :p
Akkor:
Mosolygós szép napot kívánok mindenkinek!
Az enyém már így indult (miután a 10. próbálkozásra bírtam csak kiszállni az ágyból.) Reggel felpróbáltam a célnadrágomat.
Igaz még ha leülök akkor buggyosít, de már simán begomboltam. Mostmár csak fel kell varrni a szárát. És mire eljutok a varrónőhöz, addigra már nem is fog buggyosítani ;)
ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN!!! Nagyon ügyes vagy! Gratulálok hozzá! kiss
Nekem nincs kifejezetten célnadrágom - egyre több régi holmim rámjön és olyan jó érzés, hogy már nem nyúzni kell a nadrágot, hanem csak kényelmesen felhúzni. :D
Sati15
2008-06-11, 06:43 AM
ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN!!! Nagyon ügyes vagy! Gratulálok hozzá! kiss
Nekem nincs kifejezetten célnadrágom - egyre több régi holmim rámjön és olyan jó érzés, hogy már nem nyúzni kell a nadrágot, hanem csak kényelmesen felhúzni. :D
Igen. Én is örülök, hogy nem szoktam kidobálni a cuccaimat. Így felfedeztem most is két nadrágot magamnak, amik már rámjönnek. A célnacit meg csak szimplán nem tudtam otthagyni a boltban. Szép fehér farmerszerű.
Kíváncsi vagyok mikor jön el az idő, amikor végre kényelmesen hordhatok szoknyát és nem csiszolom ki a belsőcombjaimat :rolleyes:
Imádom az egyberuhákat, de nemigen van a szekrényben, pont emiatt.
Sati15
2008-06-11, 06:47 AM
De jók ezek a képek!!! Az én egyensúlyommal... lelki szemeim előtt megjelent, hogyan dönteném romokba a könyvespolcot.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
:D:D hát nem egyszerű.
az oldaldőlést így talán 1x-2x tudtam rendesen megcsinálni.
de nekem inkább a talpammal van ott a gond, mert nem tudtam eltalálni a megfelelő súlyeloszlást.
most,hogy így elővettem ezeket a képeket, kedvem támadt újra hortonozni. na fel is hívom a régi tanáraimat, hogy mikor tartanak órákat ;)
nagyon erősen jóga alapú tánc, de egész más fókuszt igényel és jó erőnlétet.
van egy felvételem hortonos táncművészekkel - elképesztő, hogy mit visznek véghez a testükkel és milyen fegyelmezettséggel tudnak vele bánni. totál be vagyok halva a gyönyörűségtől, amikor nézem. én a hortonban tanultam meg, hogy milyen az egyenes hát. az alexanderből meg azt, hogy hogyan hozzam összhangba a teljes testet. a jógából meg a fókuszt és az egyensúlyt (is). a többi szerelmemet amikből még sokat tanultam már nem sorolom, mert kihajítotok :)
de imádom az emberi testet és nagy rajongó vagyok!!! :)
Anamaya
2008-06-11, 07:09 AM
Sziasztok!
Sati: jupppijééééééééééééééé kiss GRATULÁLOK! kiss :)
Ma reggel felkeltem korábban, mint kellett volna, és jógáztam fél órát. Rá kellett jönnöm, hogy pár nap kihagyást megérzek, de tudom azt is, hogy pár nap alatt megint formámban leszek! :)
Délután ha marad időm, akkor még bevállalok, valami fél órás Tony-t ,csak ma megint egész nap rohanás van. Legyen szép napotok!
Sati15
2008-06-11, 07:14 AM
Ma reggel felkeltem korábban, mint kellett volna, és jógáztam fél órát. Rá kellett jönnöm, hogy pár nap kihagyást megérzek, de tudom azt is, hogy pár nap alatt megint formámban leszek! :)
Hajrá Anamaya!!
szerintem nem is kell pár nap a "visszaformához", mert ha már előtte rendszeresen ment az edzés, akár egy-két nap alatt visszaállhat az erőnlét ha emlékeztetjük a testünket,hogy nem mentünk messzire tőle, nem hagytuk magára :p
Banbet
2008-06-11, 07:39 AM
Most fejeztem be - én igen, ők még csinálják :--: - a Nell McAndrew: cardio, core... tornát... azt hiszem úgy kb. 5 perc van még belőle, DE... jajj, de gyatra kicsi kenguru lennék... :roll: (a hasizomhoz hozzá sem kezdek...)
Már a 20. percben készen volt a vádlim - egyébként is vastag:(, de most akkorának érzem, mintha elefánt lennék...
Komolyan mondom, azon gondolkodtam közben, hogy csak a tömés ne essen ki a fogamból..., ennyi ugra-bugrát egyhelyben, te jóóóóó éééééééég! :ugras:Az biztos, hogy futás helyett teljesen jó!
Minden elismerésem annak, aki egy szuszra végig tudta csinálni...:656: :0:
Banbet
2008-06-11, 07:41 AM
És levezetésként felmászok a cseresznyefára... :mrgreen::mrgreen::mrgreen: és megvigasztalom magam.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Most fejeztem be - én igen, ők még csinálják :--: - a Nell McAndrew: cardio, core... tornát... azt hiszem úgy kb. 5 perc van még belőle, DE... jajj, de gyatra kicsi kenguru lennék... :roll: (a hasizomhoz hozzá sem kezdek...)
Már a 20. percben készen volt a vádlim - egyébként is vastag:(, de most akkorának érzem, mintha elefánt lennék...
Komolyan mondom, azon gondolkodtam közben, hogy csak a tömés ne essen ki a fogamból..., ennyi ugra-bugrát egyhelyben, te jóóóóó éééééééég! :ugras:Az biztos, hogy futás helyett teljesen jó!
nyújtani nyújtani nyújtani! különben úgy jársz mint én a vádlimmal, hogy 3 napig fájt!
meg attól lesz szép vékony az izom azt mondják...
amúgy meg ügyi vagy. csak szép fokozatosan.
Sati15
2008-06-11, 08:24 AM
én is azon gondolkoztam a végén, hogy hogyhogy nem fájt úgy a vádlim...
aztán eszembe jutott, hogy közben sokat mondta, hogy érjen le a sarkunk is.és én igyekeztem úgy is csinálni, így nem pusztán lábujjhegyen ugráltam, hanem gördült a talpam végig valamelyest a talajon, így gondolom ezért nem jött annyira a vádlifájás. na meg persze nyújtottam is rendesen a végén, de nem csináltam plusz nyújtásokat csak azt, amit ők is.
de ezentúl nyugodtan hívhatjuk Nell tornáit KENGURUKÉPZÉSNEK :)
kisildy74
2008-06-11, 08:44 AM
Sziasztok!Már néhány napja olvaslak titeket,nagyon kedvesek,és segítőkészek vagytok.Ezért is merek hozzátok fordulni egy kéréssel:callanetics-kezdőt keresem,szeretném kipróbálni,de nekem datás kellene.Ha valaki tud nekem segíteni,nagyon megköszönném!További szép napot,és jó sportolást kívánok!
Ja,egy kicsit ti is hozzájárultatok ahhoz,hogy elkezdjem,mert leírtatok egy csomó pozitív visszajelzést ide,a fórumra.Így könnyebben rászántam magam.Tehát,köszi.Ildi:55:
Sziasztok!Már néhány napja olvaslak titeket,nagyon kedvesek,és segítőkészek vagytok.Ezért is merek hozzátok fordulni egy kéréssel:callanetics-kezdőt keresem,szeretném kipróbálni,de nekem datás kellene.Ha valaki tud nekem segíteni,nagyon megköszönném!További szép napot,és jó sportolást kívánok!
Ja,egy kicsit ti is hozzájárultatok ahhoz,hogy elkezdjem,mert leírtatok egy csomó pozitív visszajelzést ide,a fórumra.Így könnyebben rászántam magam.Tehát,köszi.Ildi:55:
Szia! Üdvözlet neked, örülümk, hogy meghoztuk a kedvet, gyere bátran, és írj gyakrabban:-) : kiváncsiak vagyunk Rád is meg főleg szívesen drukkolunk bárkinek, meg örülünk együtt a sikereknek. :-D
Hajrá!
összeszedtem néhány linket neked a fórumról, amik eddig fenn vannak:
Datás callanetics-ek:
Callanetics délelőttre:
http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=826589&postcount=152
Callanetics délutánra:
http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=826783&postcount=155
Callanetics alapprogram magyarul:
http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=845910&postcount=286
és a Supercallanetics:
http://www.canadahun.com/forum/showthread.php?p=849398&highlight=callanetics#post849398
quick callanretics stomach - csak has program, 20 perc
http://www.canadahun.com/forum/showthread.php?p=881259&highlight=callanetics#post881259
Sati15
2008-06-11, 10:04 AM
nagyon precíz vagy ZiD :)
bárcsak máshol is ilyenek lennének az emberek. segítőkészek és precízek :)
kineveljük őket :)
nagyon precíz vagy ZiD :)
:)
hihi, ezt is ritkán hallom.
köszi.
de gondolom másnak is jól jön. :-)
TipeTupa
2008-06-11, 12:48 PM
Szuper!!! Gratula! :-D
kisildy74
2008-06-11, 01:00 PM
Szia! Üdvözlet neked, örülümk, hogy meghoztuk a kedvet, gyere bátran, és írj gyakrabban:-) : kiváncsiak vagyunk Rád is meg főleg szívesen drukkolunk bárkinek, meg örülünk együtt a sikereknek. :-D
Hajrá!
összeszedtem néhány linket neked a fórumról, amik eddig fenn vannak:
Datás callanetics-ek:
Callanetics délelőttre:
http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=826589&postcount=152
Callanetics délutánra:
http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=826783&postcount=155
http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=845910&postcount=286
és a Supercallanetics:
http://www.canadahun.com/forum/showthread.php?p=849398&highlight=callanetics#post849398
quick callanretics stomach - csak has program, 20 perc
http://www.canadahun.com/forum/showthread.php?p=881259&highlight=callanetics#post881259
Kedves ZiD!Nagyon szépen köszönöm,hogy segítettél.Igazán hálás vagyok,hogy ennyi mindent kerestél nekem.Ígérem,kipróbálom,és beszámolok az eredményről!Nagyon aranyos vagy,mégegyszer köszike!kiss Ildi
bpiros
2008-06-11, 04:59 PM
Kedves ZiD!Nagyon szépen köszönöm,hogy segítettél.Igazán hálás vagyok,hogy ennyi mindent kerestél nekem.Ígérem,kipróbálom,és beszámolok az eredményről!Nagyon aranyos vagy,mégegyszer köszike!kiss Ildi
Szia nekem megvan magyarul az alap callanetics. Az a bizonyos kék könyv. Megpróbálom datára feltölteni, ha érdekel.
Szia nekem megvan magyarul az alap callanetics. Az a bizonyos kék könyv. Megpróbálom datára feltölteni, ha érdekel.
ez a dvd az alaprogramról szól.
Vagy a kék könyvet akarod bescannelni? :-)
http://www.canadahun.com/forum/showp...&postcount=286 (http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=845910&postcount=286)
Az alap Callanetics-et és a Supert is én tetem fel a datára, úgyhogy azzal ne fáradj! De a könyvet tényleg beszkennelhetnéd :)
kisildy74
2008-06-12, 04:52 AM
Köszönöm,hogy ennyire segítőkészek vagytok!A könyv is nagyon jó lehet,még nem olvastam.Legyen szép napotok!Ildi
Sziasztok!
Mostanában nagyobb a csend, mindenki nyári szünetre ment? :-) Vagy ez az esős-borongós idő vette el a kedvet az írástól? :-) remélem a tornától nem :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Tegnap elég vicces napom volt torna szempontjából.
Miután 3 nap egymás után lelkiismeretesen kardióztam, arra gondoltam, h valami izomfejlesztőt fogok tornászni. Arra gondoltam, h megcsinálom a réka felsőtest gyakiját, de aelőtte keresek valami általánosat.
Elő is ástam az ezer éve letöltött NYC Ballet workout videómat. Elkezdem csinálni, bemelegítés. De annyira berágtam azon, hogy már a bemelegítésben táncolnak, jöttek a sasszék és passzék meg padödők:-), én meg olyan esetlennek éreztem magam a nappalimban, szóval, ki is kapcsoltam. Kerestem tovább.
Megtaláltam aztán a Cabaret cardio, vagy mit, a Booty Ballett, amire a múltkor is rákérdeztem. Elkezdtem csináélni. Bemelegítés. jönnek a mindenféle mudrákkal, aztán belecsapnak, és ilyen táncos-rvonaglós-rángatózós - de legfőképp gyorsan váltakozós gyakorlat az egész, hát csak rángatóztam esetlenül a szoba közepén: mondani sem kell, h 10 perc múlva dühösen abbahagytam az egészet.
Kicsit el is keseredtem, tényleg rá vagyok szorulva, h egy kicsit a testkultúrámon - tánckultúrámon fejlesszek...
Néztem tovább, találtam a dvd-n, amin az eddigiek voltak, egy olyan tornát, amit a lengyel site-rol szedtem le. Kick and burn, nevű gyakrolat, kezdem csinálni. De aztán annyira nem tetszett az egész, meg ott mutogattak hátrább egy ilyen csontsovány nőt, meg ráadásul ugye a halk angolra a hangos lengyel hangrámondás...na mondom , én ezzel nem szenvedek tovább.
Akkor, mondom, valami 30 perc körüli kardió kéne mégis. Ami olyan hosszúságú, az a tony p90 sweat 1-2. Elindítom, de eddigre már annyira nem volt kedvem semmihez, hogy amikor az x-et mutogatta a földön, hát fogtam és kikapcsoltam az egészet.
Ekkor jött a mentő angyal, tegnap az mp3 portalrol leszedtem a Czanik Balázs Hasburning videóját, gyakorlatilag 40 perc kizárólag hasgyakorlat. Na ezt már aztán végig nyomtam, (kivéve az extra részt), illetve nyomta, amennyit bírtam, mert nagyon durva gyakorlatok vannak benne, és nagyon sok, sztem csak valaki abszolút izomgép bírja..... De volt benne seprűs-fordulás is, meg oldalsó hasizom sok, szóval, örültem azért neki. Még az sem idegesített nagyon, h ebben a videóban együtt tornázik velük egy "sztárvendég", akiről még életemben nem hallottam, de a csávó annyira béna meg annyira bunkó beszólásai vannak, csak szörnyülködtem, h honnan szedték ezt a tohonya tahót :-DDD
szóval ajánlom a hasburninget, ha gondoljátok, idelinkelem az mp3ról.
Remélem ma azért kicsit határozottabb bírok majd lenni torna téren :-D
Ti hogy haladtok? meséljen valaki !!!:..::4:
Banbet
2008-06-12, 05:37 AM
Szia Zid!
Én is többször idenéztem, de sehol-senki...:(
Majd én mesélek neked! Több aprócska öröm is ért... meg kellemetlen is...
Szóval a kenguruk megtették a hatásukat, nyújtás ide vagy oda, éjszaka többször görcsölt a vádlim (pedig mostanában nem szokott), a bal rendben van, de a jobb most is fájogat egy kicsit.
A fogamból tényleg kiesett a tömés :(, na jó, nem feltétlen a kenguruk miatt, egyébként is laza volt már, tudtam, hogy ez lesz, csak tegnap mondogattam magamnak, hogy ezek addig ugrálnak, hogy előbb-utóbb elhagyom, na, ma reggel megtörtént...:(:(:(
És akkor most jöjjenek a sikerélmények: igaz, hogy még csak 3 napja, de lelkiismeretesen csinálom a Réka gyilkos popsiformáló tornáját és tegnap végre eljutottam oda, hogy már nem lihegek!!! Nálam ez nagy szó, mert eddig simán bele akartam halni, most meg olyan jó érzés így csinálni, hogy már nem szenvedés!!! :D:D:D
Ma a kezembe akadt egy nagyon régi nadrágom, talán még az első terhességem előtti időből való (Petrám 8 éves), akkor kis csini voltam, aztán sikerült meghízni, de sajnáltam kidobni, gondoltam, hátha egyszer... és MOST VAN AZ AZ EGYSZER!!!
Rámjött már korábban is, de annyira feszes volt, hogy biztos voltam benne, hogy lepattan rólam... és MOST, még a kezemet is ZSEBRE TUDOM DUGNI!!!
Szépen eláll a fenekemtől, a combomtól!!! Úgyhogy csatlakozom Satihoz:
ÉLJEN, ÉLJEN, ÉLJEN!!!
Fel kellene túrni a szekrényt, hátha van még más is.:mrgreen:
Hát, ennyi. A vádlim miatt ma nem tervezek brutált, szerintem egy kis Callanetics lesz belőle, meg jó lenne hasazni is, mert már napok óta alig csinálom... Lehet megnézem ezt a Czanik félét. Köszönöm az ötletet! És mindenkinek szép napot és jó tornázást! kiss: FittCica
Sati15
2008-06-12, 06:13 AM
Sziasztok!
Tegnap én kihagytam a tornát, mert szombaton lesz a szülinapom és anyu tegnap köszöntött fel.
Csinált nekem kedvenc kajáimat, ami egyik sem lúgosító :D
tarhonyaleves (de szigorúan vegakolbásszal), krumplistészta és meglepiben kaptam egy gyümölcstortát is. Hááát.... gondolhatjátok, hogy kipukkadtam este, úgyhogy ma csak módjával eszem és intenzíven mozgok majd :D
ZiD: nem semmi amin végigmentél :p lehet tényleg be kéne iratkozz egy táncsuliba ;) kezdetnek ajánlok egy "tornát", asszem még Anamaya tette fel, alap balett. (most nem tudom pontosabban, de este már igen)
egy fiatal szép lány tartja és csak belenéztem ugyan, de elraktároztam a fejemben,hogy megcsinálom majd egyszer. Keménynek tűnik főleg popsira és vádlira, de vannak benne szép kartartások és odafigyel nagyon a helyes testtartásra. Kevés tánc, sok izomfejlesztés és szép tartás.
Banbet! GRATULÁLOK!!!! :p:p
Érdemes tovább túrni azt a szekrényt! ;)
Izomgörcsökre és ellen pedig a korábban is javasolt magnéziumot ajánlom, meg lúgosításként legalább egy csomó salátát és kevés tejterméket és húst...
Ha csak egy napig eszel így, már az is segít a már meglévő izomlázon és görcsökön.
De a calciumot, magnéziumot azért nyomasd.
Ma jógám lesz, úgyhogy a kardió kimarad, viszont előveszem a "zsírégető" összeállításomat ;)
Hétvégén majd kardiózom - szaladok a porszívó után :D:D
Paraplui
2008-06-12, 06:22 AM
Hali!
Én is be akartam "scannelni" a call-könyveket, de én csak fotógéppel tudom, úgy meg nem olyan jó... esetleg ha a zöld kellene ilyen módszerrel, akkor megcsinálom. :)
Sziasztok!
ZiD: nem semmi amin végigmentél :p lehet tényleg be kéne iratkozz egy táncsuliba ;) kezdetnek ajánlok egy "tornát", asszem még Anamaya tette fel, alap balett. (most nem tudom pontosabban, de este már igen)
egy fiatal szép lány tartja és csak belenéztem ugyan, de elraktároztam a fejemben,hogy megcsinálom majd egyszer. Keménynek tűnik főleg popsira és vádlira, de vannak benne szép kartartások és odafigyel nagyon a helyes testtartásra. Kevés tánc, sok izomfejlesztés és szép tartás.
nem az element ballet-re gondolsz?
tegnap találtam meg, amikor újra vélgigszűrtem a fórumunkat, most töltöm le épp. Megnézem.
Itt a hasburning linkje :
http://www.mp3portal.hu/viewtopic.php?f=53&t=1121&p=286046&hilit=hasburning#p286046
Sati15
2008-06-12, 06:28 AM
nem az element ballet-re gondolsz?
tegnap találtam meg, amikor újra vélgigszűrtem a fórumunkat, most töltöm le épp. Megnézem.
de, az lesz az :p
Sati15
2008-06-12, 06:42 AM
Annyit dícséritek a Réka popsigyakorlatait, hogy megkérdezem: másnál nem olyan jók ezek a gyakik? mert ha nem a válasz, akkor szigorúan lehalkítva megnézném.
fent van az itt valahol?
De ha pld. Tony bun shaper-je is van olyan erős vagy vmelyik másik anyag, akkor inkább mellőzném Rékát...
hát nem tudom.
Én mindig olyan rosszul érzem magam, amikor csúnyákat mondunk a Rékáról. Szegénykém, hát nem tehet róla, hogy ilyen hangja van! ki tudja, lehet valakinek meg az én hangom idegesítő. Meg aztán, gondolom azért alapvetően a szándéka jó. Az meg hogy nem áldotta meg az ég különleges agykapacitással, arról meg szintén nem tehet.
Szerintem inkább le a kalappal, hogy ezek mellett is így kihoztamagából ezt a sokat. melyikünk büszkélkedhet annyi fitnesszkazival, mint ő ?
szóval, ne szidjuk szegény Rékát, főleg mert csúf lesz tőle a karmánk. Akinek jó, tornázzon rá, akinek nem tetszik, az meg ne :-D
kiss:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Sati15
2008-06-12, 07:38 AM
hát nem tudom.
Én mindig olyan rosszul érzem magam, amikor csúnyákat mondunk a Rékáról. Szegénykém, hát nem tehet róla, hogy ilyen hangja van! ki tudja, lehet valakinek meg az én hangom idegesítő. Meg aztán, gondolom azért alapvetően a szándéka jó. Az meg hogy nem áldotta meg az ég különleges agykapacitással, arról meg szintén nem tehet.
Szerintem inkább le a kalappal, hogy ezek mellett is így kihoztamagából ezt a sokat. melyikünk büszkélkedhet annyi fitnesszkazival, mint ő ?
szóval, ne szidjuk szegény Rékát, főleg mert csúf lesz tőle a karmánk. Akinek jó, tornázzon rá, akinek nem tetszik, az meg ne :-D
kiss:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
én nem szidom, csupán nem bírom elviselni. ez nem ugyanaz.
viszont láthatod, még ki is próbálnám ha meg tudnátok győzni róla,hogy máshol/mástól nem kaphatom meg azt, amit pld. azon a fitneszkazin ő nyújtani tud ;)
én is szeretném széppé formálni a hátsómat és ha ehhez Réka tudja a legtöbbet adni, akkor adok neki esélyt.
A múltkori (nem popsicélzatú) esélyt is megkapta, de ott nálam elbukott :cool:
Mi a címe ennek a nagyon dícsért popsisnak?
siriusB
2008-06-12, 07:45 AM
én nem szidom, csupán nem bírom elviselni. ez nem ugyanaz.
viszont láthatod, még ki is próbálnám ha meg tudnátok győzni róla,hogy máshol/mástól nem kaphatom meg azt, amit pld. azon a fitneszkazin ő nyújtani tud ;)
én is szeretném széppé formálni a hátsómat és ha ehhez Réka tudja a legtöbbet adni, akkor adok neki esélyt.
A múltkori (nem popsicélzatú) esélyt is megkapta, de ott nálam elbukott :cool:
Mi a címe ennek a nagyon dícsért popsisnak?
Aki véleményt mond Rékáról ne legyen lelkifurdalása. Minden ember, aki elég bátor egy kazetta elkészítéséhez és közszemlére tételéhez tisztában van a kockázatokkal. :)
Aki véleményt mond Rékáról ne legyen lelkifurdalása. Minden ember, aki elég bátor egy kazetta elkészítéséhez és közszemlére tételéhez tisztában van a kockázatokkal. :)
siriusB előkerült! juhééé! :ugras::ugras::ugras:
rég láttunk errefelé. nem tornázol velünk? vagy csak titokban? :mrgreen:
Sati15
2008-06-12, 08:11 AM
Hello. :p Nincs lelkiismeret-furdallás. :p
Viszont mostmár áruljátok el, hogy mi a címe annak a kazinak :cool:
:D:D mert ez már furdall :p
milyen béndzsó szó ez, hogy furdall :D:D
angolul: fur-dal(e) = szőrvölgy :cool::D:cool::D:cool::D
Sati15
2008-06-12, 08:33 AM
Ezt meg most találtam:
"A klasszikus guggolásnál a lábak egymással párhuzamosan, vállszélességű terpeszben helyezkednek el. A gyakorlat közben a csípődet told hátrafelé, majd engedd lefelé nagyjából egyenes háttal, mintha egy székre akarnál leülni. Ügyelj arra, hogy közben a térded a bokád fölött maradjon. A fenekedet addig érdemes leengedni, míg a combod a talajjal párhuzamos nem lesz, esetleg egy kicsit lejjebb. Innen indítsd felfelé a mozdulatot, miközben kifelé fújod a levegőt.
Guggolás súlyzórúddal
Az egyszerű guggolásnál fektess a válladra egy kétkezes súlyzórudat. Ügyelj rá, hogy a rúd ne a csigolyáidon, hanem a csuklyás izmod felső részén támaszkodjon, lehetőség szerint stabilan. Fontos, hogy lefelé guggolás közben a törzsed maradjon nagyjából egyenes, ne dőlj előre a súlyzóval.
Egylábas guggolás
Különösen hatékonyan fejleszti a combfeszítő izmokat és a mozgáskoordinációt. Először súly nélkül próbáld ki, alapos bemelegítés után. Guggolás közben a nem mozgatott lábat a tested előtt vagy mögött tarthatod. Eleinte jól jöhet egy szilárd támasz, ami segít megtartani az egyensúlyt a gyakorlat végrehajtása során, később már enélkül is menni fog.
Helyes testtartás
Guggolás közben, főleg ha nemcsak úgy, hanem egy nagyobb súllyal a hátadon végzed, nagyon figyelned kell a helyes testtartásra. Egy rosszul végzett mozdulat miatt ugyanis ülőideg-becsípődést kaphatsz, de akár a csigolyádnak is baja eshet. Ennek érdekében mindig egyenes háttal hajtsd végre a gyakorlatot, térded mindig kifelé nézzen és lábfejeid párhuzamosak legyenek egymással!
Részleges guggolás
A mozgást ne teljes terjedelmében hajtsd végre, hanem csak szakaszosan. A már bemelegedett izmokat remekül lehet szálkásítani a részleges guggolással, különösen, ha az alsó végpontról félig felemelkedve végzed a gyakorlatot. Részleges guggolásnál mindig legfeljebb akkora súlyt használj, amekkorát a teljes guggoláshoz szoktál.
Guggolás széles terpeszben
Az egyik legkedveltebb női gyakorlat, amely nemcsak a belső combizmaidat, de a farizmaidat is keményebbé teszi. A lábaidat a csípődnél jóval szélesebb terpeszbe tedd és ügyelj arra, hogy a lábfejed és a térded kifelé nézzen. Lassan guggolj le, majd ismét fel és így tovább, amíg jól esik. Figyelj arra, hogy hátad mindig egyenes maradjon.
Guggoláson innen és túl
A fenti gyakorlatokon túl persze még van egy-két olyan kardioedzés, amelyek szintén hátsógömbölyítőként funkcionálnak. Fuss, taposs, táncolj, biciklizz! És hagyj fel a kényelmes megoldásokkal! Munkahelyeden és a lépcsőházban is felejtsd el a liftet! Válaszd a lépcsőt, és máris egy lépéssel előrébb leszel az álomfenék elérésétől!"
Viszont mostmár áruljátok el, hogy mi a címe annak a kazinak :cool:
:D:D mert ez már furdall :p
hehe
szerintem itt általánosságban értettük a kazit. őúgy ált a fitnessvideóira gondolva.
dwicky
2008-06-12, 09:34 AM
Annyit dícséritek a Réka popsigyakorlatait, hogy megkérdezem: másnál nem olyan jók ezek a gyakik? mert ha nem a válasz, akkor szigorúan lehalkítva megnézném.
fent van az itt valahol?
De ha pld. Tony bun shaper-je is van olyan erős vagy vmelyik másik anyag, akkor inkább mellőzném Rékát...
Ím egy szuperjó oldal, ahonnan letöltheted. Konkrétan az Add önmagad-on van, valamelyiken, előző valamelyik hozzászólásban írtam. De a többi is nagyon jó, Réka eléggé fanatikusan dolgoztat lábra, fenékre. Sok sikert. Csak az a baj, ha lehalkítod, nem hallod, mi lesz a kövi gyakorlat, vagy mennyi van még hátra. Nálunk csak párom kap ideggörcsöt a hangjától, én nem érek rá odafigyelni, mert szenvedek éppen.:D
http://barbara-dvd.blogspot.com/
Le vagyok maradva az írással!!
Olvasgatni jöttem ám mindig, csak lusta voltam, meg fáradt! Tegnap nem tornáztam, mert a Feng Shui topik tanácsadása után tegnap átrendzetük a hálószobát, nem kevés izommunkával járó bazi nehéz szekrénycipelés, és az utána intenzív "fitnesz-mozdulatokkal" :) végrehajtott porszívózás és portörlés után már semmi erőm nem maradt és ma izomlázam is van!
De azért ma tornázok, majd mindjárt kitalálom mit. A Nell még hátravan!
A múltheti "bűnös-napok" után tuti biztosra vettem, hogy híztam, mert úgy el voltam nehezedve, és mikor megint a "mérleges helyem"-en voltam, megmértem magam, és azt láttam, hogy nem híztam..Na ennek örülök!
Más: néztem tegnap a TV-t, teljesen ledöbbentem, hogy mekkora hasa van a fitnesz-királynő Rubint Rékának! Ha 2 héten belül nem jelenti be, hogy terhes...Mert totál úgy néz ki, mint aki 5 hónapos terhes hasra "rákockásít" :D :D nagyon gáz....
fent van az itt valahol?
Szerintem nagyon jó, nekem is kijöttek a gödröcskék a fenekemen oldalt, és a narancsbőr is ennek (is) köszönhetően "égetődött le":p
És Tony-t simán bírom, de ennél néha már nagyon szenvedek! Azért is szoktam beiktatni!! Tegyél be valami jó zenét, aztán csak nézni kell:mrgreen:
Nekem megvan a popsiformálás, feltegyem datára vagy töltitek a rapidról?
hát, a datás popsiformálásnak jobban örülnék. tekintve hogy tekintélyes a rapidos várólistám... :-)
és akkor én is nekiállnék "gödörteleníteni" :-D
hát, a datás popsiformálásnak jobban örülnék. tekintve hogy tekintélyes a rapidos várólistám... :-)
és akkor én is nekiállnék "gödörteleníteni" :-D
oké, nekiállok!kiss
tegnap kezembe került a kedvenc 7-es bíróica dvd-m:-), kicsit meg is sajnáltam szegénykét, hogy mostanában hanyagolom.
De az itteni egyik-másik anyaghoz képes bíró icánk nem olyan nagyon kemény.
de lehet végigcsinálom úgy, hogy a szekciók között csinálok 1,5 -1,5 perc ugrálásokat, h zsírégetésben maradjak végig.
oké, nekiállok!kiss
úúú, nagyon köszi!!!! szerintem mondhatom ezt a többiek nevében is;-)
kiss
Sati15
2008-06-12, 10:10 AM
Nekem megvan a popsiformálás, feltegyem datára vagy töltitek a rapidról?
Data! Yeahhhh! kiss
Réka esélyt kap, de csak hangtalanul. :rolleyes:
Nem bánom ha nem tudom mi a következő, vagy hogy mikor van vége. A többinél sem tudom általában :p
De ha itt is azt találom, hogy ő nem csinálja, csak dirigál, akkor csak lelopom ami tetszik (ha lesz ilyen) és nélküle csinálom - mert a bosszantásnak is van határa :cool::cool::D
Data! Yeahhhh! kiss
Nem bánom ha nem tudom mi a következő, vagy hogy mikor van vége. A többinél sem tudom általában :p
De ha itt is azt találom, hogy ő nem csinálja, csak dirigál, akkor csak lelopom ami tetszik (ha lesz ilyen) és nélküle csinálom - mert a bosszantásnak is van határa :cool::cool::D
hihihi, látom nagyon bosszant tédeg ez a "nem csinálja, csak dirigál"...:-)
én ezzen nem szoktam morogni: jól néz ki, izmos, csini, tehát tuti megdolgozott ezért az alakért, akkor végülis mindegy, h ő csinálja-e vagy sem. Végülis én akarok edzeni, nem azt nézni, h ő edz:-DD
pl a davinia videón is az edző csaj, aki diktálja, sem csinálja végig, és ahogy néztem, valszeg azért, mert babát vár :-) Aztán mégis jó a gyakorlat :-D
;-)
pusszantásmindenkinektornázzatok
FittMacs, a gyengék védelmezője:-)))
dwicky
2008-06-12, 10:20 AM
Data! Yeahhhh! kiss
Remélem azért tetszeni fog. Nem, nem lazsál (annyit ;)) Néha pihen csak...
dwicky
2008-06-12, 10:24 AM
Más: néztem tegnap a TV-t, teljesen ledöbbentem, hogy mekkora hasa van a fitnesz-királynő Rubint Rékának! Ha 2 héten belül nem jelenti be, hogy terhes...Mert totál úgy néz ki, mint aki 5 hónapos terhes hasra "rákockásít" :D :D nagyon gáz....
Én is néztem egy nagyot, de aztán belegondoltam, hogy egyrészt milyen sokat kajáztak, és azért gáz lenne, ha meg se látszana rajta, ha evett. Az mindenkin meglátszik. Másrészt meg a kockás hasa eléggé domború, szóval még az is rátesz. Aztán ki tudja, akármi lehet...
Data! Yeahhhh! kiss
a stéges Rékát én is nagyon utálom, ez tűrhetőbb! És csak egyszer hagyja abba..;) Bemelegítést mindenképpen csináljatok előtte, mert a kazin az megvan (első 20 perc), csak itt hiányzik! És persze a nyújtás is:p
Az első rész már majdnem a datán van (2 fájl + crc)
Én is néztem egy nagyot, de aztán belegondoltam, hogy egyrészt milyen sokat kajáztak, és azért gáz lenne, ha meg se látszana rajta, ha evett. Az mindenkin meglátszik. Másrészt meg a kockás hasa eléggé domború, szóval még az is rátesz. Aztán ki tudja, akármi lehet...
nem lehet a kajára fogni! A kajálás előtt láttam, nem utána!
a múltkor meg láttam a reggeli torna ismétlését éjszaka, akkor is ilyen volt neki! És ez nem kockadomborulat volt, hanem konkrét nagy has...Ez nem fitnesz-alak...csalódás volt a számomra..ha nem terhes....akkor gondterhes lesz - mondta a párom - ha visszanézi magát és meglátja hogy néz ki...
bpiros
2008-06-12, 10:40 AM
Czanik Balázs Hasburning videóját, gyakorlatilag 40 perc kizárólag hasgyakorlat.
Engem érdekelne! Én a hasammal vagyok nagyon elégedetlen. Ötlet: mit lehetne kezdeni a szülés utáni lógó alhasammal?
Sati15
2008-06-12, 10:40 AM
én ezzen nem szoktam morogni: jól néz ki, izmos, csini, tehát tuti megdolgozott ezért az alakért, akkor végülis mindegy, h ő csinálja-e vagy sem. Végülis én akarok edzeni, nem azt nézni, h ő edz:-DD
pl a davinia videón is az edző csaj, aki diktálja, sem csinálja végig, és ahogy néztem, valszeg azért, mert babát vár :-) Aztán mégis jó a gyakorlat :-D
;-)
:D nem támadom, nem kell védeni :D
a múltkor már kifejtettem,hogy azért bosszant (nem igazán, csak most ráérek erről beszélgetni ;)) mert nem azért hagyja abba, hogy javítson, segítsen. ő egyedül van ott, hát csinálja végig. és ugyan ha én nyögök a gyakorlat alatt attól még nem arra vagyok kíváncsi, hogy a mutatóujjával mutogat (végül is erre való a mutatóujj az igaz :p) és csak számolgat.
az a helyzet, hogy akárhogy is csinálja, a csaj irritál engem és kész. esélyeket adok neki, mert mindenkiben van érték és azt nem árt észrevenni. én most konkrétan a popsigyakorlatai értékét keresem benne, amit annyira dícsértetek.
a többi dolog az életéből vagy róla egyáltalán nem érdekel, elég az, amit eddig tudok róla.
bocs védelmező FittMacs, ez van. ;)most eszembe jutott még pár mondat, de magamnak megtartom inkább, akkor senki karmájának nem ártok :D:D
viszont ha jók a popsigyakorlatok, nem fogok fukarkodni a dícsérettel sem, ezt megígérem :p
bpiros
2008-06-12, 10:43 AM
Ronda dolog, de a héten én csak Réka miatta nézem a hal a tortán műsort. És ma este náluk lesz a vacsi. Kíváncsi vagyok.Egyébként tegnap egy olyan piros ruha volt rajta, ami szerintem túl szűk volt neki és lehet, hogy csak a vacsora miatt, de neki is van hasa! Nem is kicsi.Legalábbis ebben a ruhában szörnyű volt.Viszont a bicepsze, nem semmi.
Én a hasammal vagyok nagyon elégedetlen. Ötlet: mit lehetne kezdeni a szülés utáni lógó alhasammal?
Én is erre dolgozom:
1. zsírégetés
2. bőrfeszesítés
1. ahogy már írtam a hasról való zsírégetésre a hasizom-gyakorlat nem elég..:( éN Pilates-szel és Callanetics-szel kezdtem, hogy először a mélyizmokat erősítsem meg. Ez máris pár centi javulást eredményezett.
Aztán a Bíró Ica 2-vel folytattam, ott az eleje cardiós (bemelegítés és pici aerobic), és a kazin található hasizomgyakorlatokat csináltam, néha kazi nélkül is.
Utána jöt Tony: AB Ripper X, ez nagyon kemény, de a derekamon látványos eredmények lettek, aztán jött a CARDIO, ami tényleg esszenciális a zsírégetéshez! Rájöttem, hogy azért volt annó olyan eredményes nekem a Bíró Ica, mert az elején az akis aerobic annyira megemelte a pulzusszámomat, hogy sokal jobban égettem a zsírt, mintha csak magába nekiállnék tornázni egy másik célirányos tornát!
Ezért mostmár hasra úgy edzek, hogy előtte alaposan bemelegítek, ja és a fóliázás!
2.Fólia, hideg-meleg-hideg váltózuhany, bőrkefélés, feszesítő tusfürdő+testápoló,zselé (én a DOVE-nak a bőrfeszesítő termékeit szoktm néha használni)
És az egyik leghatásosabb a zsírégetésre, a futás:mrgreen: (én nem szeretem:rolleyes:)
http://www.dvdabc.hu/images/nagy/A2236A.jpg
Rubint Réka: popsiformálás (Add Önmagad 1-ről)
Miért hiszek abban, hogy ezzel a kazettával a személyi edződ lehetek?
- Mert 2x20 perc popsi, has, comb és zsírégető gyakorlataimat követve 1-2 hét után már nem kell a strandon törülközőt tekerni magam köré.
- Diétám és étkezési tanácsaim betartásával, ami nem egyenlő a koplalással - ha 5-10 kiló választ el az álmaidtól -, tényleg csodát művelhetsz!
- Hiszek benne, hogy bízol önmagadban, és így elérheted a legjobb formádat! (Rubint Réka)
http://data.hu/get/329482/3_2.sorozat.001.html
http://data.hu/get/329494/3_2.sorozat.002.html
http://data.hu/get/329466/3_2.sorozat.crc.html
http://www.dvdabc.hu/images/nagy/A2236A.jpg
Rubint Réka: popsiformálás (Add Önmagad 1-ről)
Miért hiszek abban, hogy ezzel a kazettával a személyi edződ lehetek?
- Mert 2x20 perc popsi, has, comb és zsírégető gyakorlataimat követve 1-2 hét után már nem kell a strandon törülközőt tekerni magam köré.
- Diétám és étkezési tanácsaim betartásával, ami nem egyenlő a koplalással - ha 5-10 kiló választ el az álmaidtól -, tényleg csodát művelhetsz!
- Hiszek benne, hogy bízol önmagadban, és így elérheted a legjobb formádat! (Rubint Réka)
http://data.hu/get/329482/3_2.sorozat.001.html
http://data.hu/get/329494/3_2.sorozat.002.html
http://data.hu/get/329466/3_2.sorozat.crc.html
köszi! már le is szedtem :-) kiss
siriusB
2008-06-12, 12:17 PM
siriusB előkerült! juhééé! :ugras::ugras::ugras:
rég láttunk errefelé. nem tornázol velünk? vagy csak titokban? :mrgreen:
Ti csak azt hiszitek, hogy most kerültem elő! Öreganyátok szemmeltart benneteket folyamatosan! Tessék csak szépen tornázni! kiss Én manapság hulla vagyok estére, örülök, ha az ágyig elvonszolom magam. :mrgreen:
siriusB
2008-06-12, 12:27 PM
Ez a szőr-völgy nem rossz.:p
<cite></cite>Lelkifurdalás
Súlyos kövek alatt
lapultan hever lelkem,
kiáltani nem tud,
száját betemettem.
A nehézkes csendben
csupán kínját hallhatom:
felszínre kaparna,
de karmát levagdalom.
(<cite>Branyiczky Rita)
kiss
</cite>
Nell McAndrews - Ultimate Challange
innen letöltheted
Sati FittNyúl már írt róla, gondoltam én is kipróbálom. Mit nekem a könnyebb a Core-cardio-stretch vagy mi a fene, belevágtam az Ultimate Challange-be.
Most, hogy végeztem, vegyes érzelmeim vannak:
Nagyon-nagyon kemény torna, csak úgy szakadt rólam a víz, pedig be sem voltam fóliázva (akkor mi lett volna:o)!!!
A bemelegítés nagyon szuper, azt hiszem, ezt minden tornám előtt meg fogom csinálni (Isten veled Bíró Ica bemelegítés:)).
a 2. rész a cardió edzés is nagyon jó, csak nekem rendkívül unalmas volt a sokadik kör után! Persze nagyon gyilkos és nagyon hatásos (a vádlim bírta, arra mindig mosogatás-vasalás közben edzek:p), a combom remegett egy kicsit, meg a karjaimat éreztem nagyon (a tegnapi szekrényemelgetéses izomlázra nagyon jól esett viszont!!)...Na nekem nem esett le, hogy a bail out-nál ki lehet szállni, a bevezetőt nem néztem meg, biztos ott mondták, meg el sem nagyon olvastam, mi van kiírva, inkább a gyakorlatokra koncentráltam:D...Mikor már alig bírtam, akkor csak belenéztem az óriástükörbe mellettem és a hasamat fixíroztam, hogy bizony a múlt hét után van mit dolgozni már megint, hogy a fene vinné el azokat, akik nekem édességet adnak szülinapomra, és ráadásul ennyit...:roll:
A súlyzós részt a végén átugortam, mert felsőtestre nem akarok annyit edzeni. A has részt viszont nagyon bírtam, Tony P90X ab ripperjének a közelébe se érhet :)
a végén a csípőemelgetés meg már szinte felüdülés volt. A nyújtás kicsit kevés volt, úgyhogy jól jött a forró zuhany.
Nagyon elfáradtam, nagyon jóesett, de a cardio nagyon uncsi volt a folyamatosan ismétlődő 5-6 feladatsor miatt (biztos több volt, nem emlékszem).
Úgyhogy úgy döntöttem, hogy ez lesz a BÜNTI-TORNÁM, azaz ha édességet eszek vagy alkoholt iszok (hétvégi sörözés pl), akkor ezzel a tornával büntetem magam. Lehet, hogy így könnyebben ellenállok majd?;)
Ez a két dolog kavarog bennem: nagyon jó, kemény és hatékony, de valahogy nincs kedvem gyakran csinálni, mert uncsik az egyforma gyakorlatok (Tony-t pont ezért szeretem, mikor már éppen megunnék valamit, jön valami más).
De aki hatékony tornát szeretne és egy edzés alatt ledobni 1-2 kilót, annak nagyon ajánlom:p:p:p
Banbet
2008-06-12, 02:17 PM
Na, akkor én is hozzászólnék a Rubint Réka témához: a hangját én sem szeretem, nem is szoktam hallgatni, többnyire akkor jutok oda, amikor a gyerekek mesét néznek, így aztán ha akarnám sem hallanám... ;)
Én is - mint Stee - a Tony félét simán megcsináltam, éppen azt szeretem benne, hogy mindig jókor vált lábat, mindig olyankor hagyja abba, amikor már éppen leesni készül a lábam..., na, de Réka nem vált lábat csak félidőben. Egyébként is nehezen tarto(tta)m meg sokáig egy helyben a lábam
(nehéz?:confused:), de mostmár tényleg nagy-nagy örömömre szolgál, hogy végre meg tudom csinálni anélkül, hogy (nagyon) belehalnék...
Lányok! Tony féle hasizommal hogy álltok? Milyen időközönként, mennyit?
A "pocakom" ugyanolyan formájú mint a kicsi fiammal volt, mostmár egészen lapika, de a formája úgy maradt... arra jó a hasizom? Az abripper 200-at szoktam csinálni, de nem tudom, hogy lehet-e (kell-e) minden nap vagy csak kétnaponta vagy hogyan? :confused:
Jó tornázást mindenkinek!
Lányok! Tony féle hasizommal hogy álltok? Milyen időközönként, mennyit?
Én mindennap csinálok hasizmot, így vagy úgy :D
Az ab 100-at 200-at akkor, ha nincs sok időm. Ha kicsivel több van, akkor a P90X ab rippert csináolm, de azt csak heti 2x max.
bpiros
2008-06-12, 03:02 PM
Én is erre dolgozom:
1. zsírégetés
2. bőrfeszesítés
1. ahogy már írtam a hasról való zsírégetésre a hasizom-gyakorlat nem elég..:( éN Pilates-szel és Callanetics-szel kezdtem, hogy először a mélyizmokat erősítsem meg. Ez máris pár centi javulást eredményezett.
Aztán a Bíró Ica 2-vel folytattam, ott az eleje cardiós (bemelegítés és pici aerobic), és a kazin található hasizomgyakorlatokat csináltam, néha kazi nélkül is.
Utána jöt Tony: AB Ripper X, ez nagyon kemény, de a derekamon látványos eredmények lettek, aztán jött a CARDIO, ami tényleg esszenciális a zsírégetéshez! Rájöttem, hogy azért volt annó olyan eredményes nekem a Bíró Ica, mert az elején az akis aerobic annyira megemelte a pulzusszámomat, hogy sokal jobban égettem a zsírt, mintha csak magába nekiállnék tornázni egy másik célirányos tornát!
Ezért mostmár hasra úgy edzek, hogy előtte alaposan bemelegítek, ja és a fóliázás!
2.Fólia, hideg-meleg-hideg váltózuhany, bőrkefélés, feszesítő tusfürdő+testápoló,zselé (én a DOVE-nak a bőrfeszesítő termékeit szoktm néha használni)
És az egyik leghatásosabb a zsírégetésre, a futás:mrgreen: (én nem szeretem:rolleyes:)
Köszi kipróbálom. Legalábbis ha hazajöttünk. Egyébként már én is gondoltam arra hogy ha úgy osztom be a hetem, hogy mondjuk 3* callanetics és 2* Tony, akkor biztos jobb lesz az eredmény. És kipróbálom a fóliázást is.
Futni én se szeretek.
bpiros
2008-06-12, 03:02 PM
Most már tényleg búcsúzom. Kitartás mindenkinek, majd jövök.
kifáradva, leizzadva, boldogan: :-)
ma megcsináltam az első 40 percet a nell mcandrew ultimate challange-ből, aztán nekiálltam a balettosnak is. Abból is megcsináltam 35 percet.
hullafáradt vagyok:-)
megyek ázni :-)
Sati15
2008-06-12, 03:30 PM
Ó látom, ma mindenki nagyon fitt! :p Helyes!
A has részt viszont nagyon bírtam, Tony P90X ab ripperjének a közelébe se érhet :)
Nahát! Ezt majd megnézem magamnak közelebbről is ;) Tony drágánkat így a sutba tenni?! :rolleyes: Hmm...
Ma, ígéretemhez híven a "zsírégető" jógámat vittem a csajoknak. Szép csendben, nyugodtan, sok lélegzés közepette izzadtunk mint a ló :D
Meg is jegyezték, hogy most nem hoztak törölközőt, de már bánják... :)
Nem volt túl sok hasizmozás, de már nincs erőm nekiállni pótlásnak. Végül is volt az izzasztó jóga mellé 30 perc gyaloglás is - legyen ez ma már elég :mrgreen:
Piroslufi
2008-06-12, 03:39 PM
Sziasztok!
Én is olvasgatlak ám titeket szorgosan, csak írásra jut kevés idő :)
Gratulálok a sikerekhez!
Múlt héten beteg voltam ezért a táncóráimat a héten kellett pótolnom, hétfőn maratoni órám volt (fél6-tól kb fél 9ig), kedden is mentem, ma is mentem. Emiatt a jóga viszont kiesett :(. Úgy érzem, a héten tuti fogytam vagy 2 kilót.
Sikerélményem is volt a héten, felvettem a tavalyi kedvenc nyári nadrágomat és lecsúszott O.O, de olyannyira, hogy viselhetetlen.
Hétvégen meglátogatom szüleimet vidéken, végre kipróbálom majd a hullahoppozást :D két ballagási ebéd között :D És végre ráállok a mérlegre, mert nagyon kíváncsi vagyok mit mutat.
Mindenkinek szép estét kívánok!
Sati15
2008-06-12, 04:02 PM
Piroslufi neked is jár a gratuláció!!! :p
Akiről leesik a nadrág, piros pontot kap - a te esetedben piros lufit :D:D
------
Na csajok, belenéztem ebbe a Rékás anyagba. És hogy ne csak negatívat mondjak kedvenc Rékátokról - azt kell mondjam bátor (vagy botor) dolog volt tőle, hogy minden matrac nélkül a kövön csinálta meg a térdelőgyakikat is...
Tényeg nem vált lábat egyhamar... ajaj :rolleyes: Na a hétvégén kipróbálom.
Most jut eszembe, hogy holnap sem tudok tornázni, mert meló után a kozmetikusnál fogok fetrengeni a székben 3 órán át (imádom! :D mert ebből a kínzós rész max. 15-20 perc és egyébként 3x masszíroznak közben :p),
de majd utána megpróbálok a párom közelébe férkőzni egy 18+ féle gyakorlatért ;):mrgreen::mrgreen::mrgreen: majd megmondom, hogy aktívan részt kéne vennie a testem formálódásában :mrgreen::mrgreen:
Anamaya
2008-06-12, 04:33 PM
;-)
sziasztok!
ma csak egyetlen hsz-em lenne: Réka nem a torna miatt tökéletes alakú, hanem az általa többször is elismert plasztikai sebésznek köszönhetően. Tudom, mozgás nélkül nem igen lehet vki vékony, kivéve betegségek, de ő többször bevallotta a beavatkozásokat...
Számomra bort iszik, vizet prédikál esete.
ahát akkor, ha mindenki ilyen szépen tornázott, kaptok egy kis jutalmat :-)
Karen Voight: Core Essentials
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41CYPXCPRQL._SL500_AA280_.jpg
http://data.hu/get/329600/Pilates_-_Karen_Voight_-_Core_Essentials.part1.rar.html
http://data.hu/get/329617/Pilates_-_Karen_Voight_-_Core_Essentials.part2.rar.html
http://data.hu/get/329629/Pilates_-_Karen_Voight_-_Core_Essentials.part3.rar.html
http://data.hu/get/329633/Pilates_-_Karen_Voight_-_Core_Essentials.part4.rar.html
:-D
Ó
Nahát! Ezt majd megnézem magamnak közelebbről is ;) Tony drágánkat így a sutba tenni?!
Pont azt írtam, hogy Tony P90X ab ripperjének a közelébe se érhet, tehát Tony-nak az a has programja sokkal jobb!
De a cardio részben sokkal jobban izzadtam, mint Tonyval (talán mert több az ugri-bugri-lótás-futás:p)
Tony marad, és egyértelműen a kedvencem!
Pont azt írtam, hogy Tony P90X ab ripperjének a közelébe se érhet, tehát Tony-nak az a has programja sokkal jobb!
De a cardio részben sokkal jobban izzadtam, mint Tonyval (talán mert több az ugri-bugri-lótás-futás:p)
hát igen, de milyen jó, hogy ennyiféle anyagunk van, mert nem vagyunk egyformák.
nekem éppen ez a monotonitás jön be, mert el tudok bambulni alatta. Mondjuk az is igaz, h én futni is imádok, futottam sokat régen, csak elköltöztem, és itt semmi értelmes terep nincs. de ez a Nell torna, ez pótolja:-))
Sati15
2008-06-12, 05:49 PM
Bocsánat! :656: Félreolvastalak :rolleyes:
De azért mindenképp lecsekkolom ezt a hasizmot is ;):D
hát igen, de milyen jó, hogy ennyiféle anyagunk van, mert nem vagyunk egyformák.
nekem éppen ez a monotonitás jön be, mert el tudok bambulni alatta. Mondjuk az is igaz, h én futni is imádok, futottam sokat régen, csak elköltöztem, és itt semmi értelmes terep nincs. de ez a Nell torna, ez pótolja:-))Nekem azért jó, ha változatos az anyag, mert mindig tiszta álomkóros vagyok (éjjel későn fekszek, reggel felkelek, de csak 15 percre, aztán meg megint délben), és a monoton tornától elálmosodok megint:D..Mindenesetre tényleg nagyon kemény, és ez tetszik!
Amúgy én krumplit pucolni imádok, mert akkor szoktam bambulni!:p:p
Sziasztok, itt lógok egész nap, olvasom visszafele minden hsz-osotokat, rengeteg olvasni való van, rengeteg letölteni való anyag... párom már me letöltés-függőnek nevezett... szerintem csak nem érti :rolleyes::p
Meg kell hogy köszönjem nektek, annyi pozitiv energiat adtok az embernek a biztatásokkal, ahogy írjátok a véleményeket arra a rengeteg sok anyagra, amely itt található, csodálatosak vagytok! kiss
Tegnap kihagytam a tornát, rettenetes izomlázam lett a Tony-féle cardio után, de érdekes, hogy csak kb. olyan 18 óra múlva mutatkozott, nem mindjárt reggel. Ma délutánra már jobb volt, így előszedtem az anyagomat, melyet még cseh-ből hoztam, arra tornáztam. Az egy erősítő, nyújtó program, nekem nagyon bevállt. Én még igaz kezdő vagyok, ezért nem bírok sokat, de jót tesz, érzem is, ha becsületesen végigtornázom a kb. 40 percet. Sokat nyújt a csaj minden rész után, szóval tetszik. ;)
Most jó érzéssel mehetek szépen aludni. Szép napot holnapra mindenkinek! :pkiss
kisildy74
2008-06-13, 04:06 AM
Sziasztok!Sajnos a callanetics valamiért nem működik nálam,az első részt le tudtam játszani,a többit nem .Tudnátok segíteni,mi lehet a probléma?Windows Media Player-em van.Azért,hogy mégse maradjak mozgás nélkül,-mert ti is motiváltok ám-,elmentem egy kicsit futni.Még egy kérdésem lenne hozzátok:a Bíró Icának van egy zöld kazettája,sajna nem tom a címét,fennvan itt Datán,nem tudjátok?Én próbáltam keresgélni,de nem akadtam a nyomára.Olyan jó hogy ennyi pozitív visszajelzés van,el sem hiszitek,mennyit segít.Semmi kedvem nem volt tegnap mozogni,mégis,mikor olvasgattalak titeket,azt éreztem,hogy igenis,valamit tennem kell magamért.Így mentem el futni.Hát,ez a Ti érdemetek is,KÖSZÖNÖM!Legyen szép napotok,mozogjatok sokat,így nekem is könnyebb:)).:ugras: Ildi :..:
Sziasztok!Sajnos a callanetics valamiért nem működik nálam,az első részt le tudtam játszani,a többit nem .Tudnátok segíteni,mi lehet a probléma?Windows Media Player-em van.Azért,hogy mégse maradjak mozgás nélkül,-mert ti is motiváltok ám-,elmentem egy kicsit futni.Még egy kérdésem lenne hozzátok:a Bíró Icának van egy zöld kazettája,sajna nem tom a címét,fennvan itt Datán,nem tudjátok?Én próbáltam keresgélni,de nem akadtam a nyomára.Olyan jó hogy ennyi pozitív visszajelzés van,el sem hiszitek,mennyit segít.Semmi kedvem nem volt tegnap mozogni,mégis,mikor olvasgattalak titeket,azt éreztem,hogy igenis,valamit tennem kell magamért.Így mentem el futni.Hát,ez a Ti érdemetek is,KÖSZÖNÖM!Legyen szép napotok,mozogjatok sokat,így nekem is könnyebb:)).:ugras: Ildi :..:
fúú, ezt a problémát specifikáld egy kicsit jobban. Mi nem működik? az összeillesztés után? össze tudtad illeszteni? vag ymár az sem ment?
2 dolog lehet: h ne,m jött le rendesen minden rész (darabok méretét megnézva valamelyik 0kb-os vagy kisebb, mint a többi (az utolsó ált mindig kisebb, de az nem baj). De ilyenkor az összeillesztésnél hibát jelez
a másik,ha összerakta rendesen, viszont vmi kodek hiányzik vagy hiba van. Ilyenkor szokott az lenni, h van hang de kép nincs, vagy fordítva. Olyankor meg kell egy kodek csomagot leszedni, pl a k-lite vagy ilyesmi.
A zöld bíró icánál melyikre gondolsz? az 5-ös?
azt azthiszem valaki már feltette.
de segít, ha rákeresel a neten, h melyik kellene, mert így nem nagyon tudjuk
Szedtetek mostanában valami érdekeset valahonnan?
Ki vagyok éhezve valami új anyagra :-D
Sati15
2008-06-13, 06:08 AM
Szedtetek mostanában valami érdekeset valahonnan?
Ki vagyok éhezve valami új anyagra :-D
:D már mindent kipróbáltál ami a gépeden van?? akkor gratulálok, én még a közelében sem járok :D
csak hastáncos anyagaim vannak frissen leszedve, de nem túl jók :(
Nocsak! Hogy lett Bostonból Washington?
:D már mindent kipróbáltál ami a gépeden van?? akkor gratulálok, én még a közelében sem járok :D
csak hastáncos anyagaim vannak frissen leszedve, de nem túl jók :(
Nocsak! Hogy lett Bostonból Washington?
tök igazad van:-)
csak a birtoklási vágy :-))))néha elborítja az embert:-D
kiőpróbáltam a ballettett , amit javasoltál, télleg jó, figyelni kell a kézre, próbáltam a csajtól ellesni. Mondjuk brutál láb-gyakorlat az egész:-)
azért olyan combot nem szeretnék, mint annak a kiscsajnak :-)))
kisildy74
2008-06-13, 06:19 AM
Kedves ZiD!Már az összeillesztés sem sikerült.Megnéztem,mindegyik lejött rendesen.Valóban az van,amit írtál,valami kodekkel van probléma.Bocs,ha nem túl érthetően fogalmazok,nem vagyok egy "számítógéptündér",nem annyira értek hozzá még.Bíró Icának valami molett tornája ez,úgy ajánlották,de majd rákeresek még,csak sikerül.Köszönöm a válaszodat,aranyos vagy,hogy segítesz.Szia:Ildi kiss
Kedves ZiD!Már az összeillesztés sem sikerült.Megnéztem,mindegyik lejött rendesen.Valóban az van,amit írtál,valami kodekkel van probléma.Bocs,ha nem túl érthetően fogalmazok,nem vagyok egy "számítógéptündér",nem annyira értek hozzá még.Bíró Icának valami molett tornája ez,úgy ajánlották,de majd rákeresek még,csak sikerül.Köszönöm a válaszodat,aranyos vagy,hogy segítesz.Szia:Ildi kiss
ha nem illesztette össze, akkor nem kodek probléma.
Mégegyszer nézd meg: minden egyes darab megvan?
mekkora méretűek? mind ugyanakkora kell, h legyen, kivéve az utolsót, és a .crc-t.
ha összeilleszti, és .out a vége, akkor azt át kell nevezni, h .avi legyen a vége.
Szedd le újra, amelyik nem megfelelő méretű, és illeszd össze újra.
A molett torna az 5-ös, keress rá itt a fórumon bíró icára, valaki (asszem stee, de nem biztos, h ő; nem emlékszem pontosan) már feltette datára.
Sati15
2008-06-13, 07:25 AM
tök igazad van:-)
csak a birtoklási vágy :-))))néha elborítja az embert:-D
kiőpróbáltam a ballettett , amit javasoltál, télleg jó, figyelni kell a kézre, próbáltam a csajtól ellesni. Mondjuk brutál láb-gyakorlat az egész:-)
azért olyan combot nem szeretnék, mint annak a kiscsajnak :-)))
Ahogy kr76 is írta, a letöltésfüggőség létezik. :D Én is bőven belekerültem, talán most kezdek kikászálódni belőle, mert már az utóbbi 3 éjszaka kikapcsoltam a gépem otthon :D ez már haladás. Igaz én felturbóztam a töltéseket és leszedtem vagy 3 sorozatot a netről minden évadot, sok-sok rész. Az egyik ajándék lesz, a többi a magam szórakoztatására :p
Szerencsére azért az eszem nem vette el, olvasni mindig van időm... na meg tornázni is ugye ;) de ma kényeztetés lesz helyette. Hétvégén jönnek a kardiók.
Én is bőven belekerültem, talán most kezdek kikászálódni belőle, mert már az utóbbi 3 éjszaka kikapcsoltam a gépem otthon :D ez már haladás.
Na ezt megmutatom páromnak, én MINDEN este kikapcsolom a gépet, és csak reggel kapcsolom be újra! :cool::mrgreen::mrgreen: Én még jól vagyok rajta! :D
Sikerült leszednem a Bíró ica 5-kazettáját, ma délután ezt próbálom ki. Nagyon hasonlítanak amúgy a gyakorlatok a cseh csajos DVD-re. Már nem bírom kivárni ahogy mozgok. :p:cool:
A molett torna az 5-ös, keress rá itt a fórumon bíró icára, valaki (asszem stee, de nem biztos, h ő; nem emlékszem pontosan) már feltette datára.
KISILDY74 - én most rapidról szedtem le ezt az anyagot. Lányok, betehetem ide a linkeket? Nem baj, hogy még egyszer lesz?
Megint lemaradtam :)
Igen a Callanetics-ek a Windows Mediaplayerrel nem játszhatók le (én a BS Playert használom, ingyenes)
A zöld Bíró Ica pedig tényleg az 5-ös, én szoktam használni, mert simán meg lehet csinálni, de mégsem hatástalan (én főleg "izomlázasan" szeretem ;)), és a második rész csak nyújtás! Miatta szerettem meg nyújtani, mert mondta, hogy a nyújtás milyen szépen formálja a testet!
#262 (http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=844647&postcount=262) (Bíró Ica 5, Molett Torna) itt írtam véleményt, de rapidos a feltöltés, áttegyem a datára?
kisildy74
2008-06-13, 09:17 AM
Drága Stee!Ha megtennéd,hogy átteszed datára nagyon hálás lennékkiss.Főleg azokután,hogy dicsérted is,most már nagyon kiváncsi vagyok!Köszönöm.ZiD, kr76 nektek is köszi.kiss Ildi
egy gyors kérdés:
winsor pilates-ből magyarul csak 3 cd van, ugye?
egy gyors kérdés:
winsor pilates-ből magyarul csak 3 cd van, ugye?igen, szerintem csak az a 3 van
igen, szerintem csak az a 3 van
köszi:cool:
Bíró Ica 5. - Molett Torna
http://www.netpiac.hu/upload/M_209/rek3/8160.jpg
"Évekig fotómodell és manöken voltam, pályafutásom közben született meg kislányom. Terhességem alatt 20 kg-ot híztam és 13 kg súlyfelesleg maradt rajtam. Akkor dolgoztam ki saját mozgásprogramomat, amelynek hatására 3 hónap elteltével visszanyertem eredeti súlyomat és alakomat. A formatartás és karcsúság praktikáiról azóta is sokan faggatnak, riportokban, levelekben és személyesen is." (Bíró Ica)
Molett torna + extra nyújtás.
http://data.hu/get/331466/BIRO_ICA_5.001.html
http://data.hu/get/331482/BIRO_ICA_5.002.html
http://data.hu/get/331677/BIRO_ICA_5.003.html
http://data.hu/get/331707/BIRO_ICA_5.004.html
http://data.hu/get/331708/BIRO_ICA_5.CRC.html
andrea68
2008-06-13, 06:54 PM
Sziasztok!
Én még csak most akadtam erre a fórumra. Nagyon tetszik.
Szeretnék valamit tornázni otthol, pár éve rendszeresen tornáztam, csak a gyerek mellett ez elmaradt. De hiányzik a mozgás! Panelben lakunk, szóval ugrálós az nem lenne jó.
Olvasgatok visszafelé, és már 1 órája keresem a Tony féle torna anyagát, de nem találtam még meg. Az milyen fajta? Úgy látom elég kemény. Súlyfeleslegem az nem sok van, szerencsére, inkább csak a fenék-comb részen kellene egy kicsit faragni-alakítani. Tudnátok segíteni merre találom?
Aztán másik: próbáltam letölteni a datáról azt a szőke csajszis tornát, innen tőletek, de a flashgat-tel megindul ugyan a letöltés, de 0 %-ról nem megy tovább, csak villog a zöld pötty és a 0 %!!! Valami nem stimmel?Ja és regisztrálni kell a datához? Vagy reg nélkül is menne?
Előre is köszi a segítséget!
andrea68
2008-06-13, 06:59 PM
Azoknak, akik könyvből szeretik:
http://data.hu/get/266037/Zsiregeto_torna.pdf.html (http://javascript<b></b>:void(0))
bár engem még egyetlen könyv sem sarkallt mozgásra, de pld. ahogy Tonyt meglátom edzeni, egyből megjön a kedvem. :p Szóval én továbbra is a mozgásos anyagokra szavazok.
Ja és még valami, innen is pl:ezt hiába próbálom megnyitni, csak azt írja, hogy nem tudom ezt módosítani, pedig be vagyok jelentkezve. Aktiválni nem kellett ugye a fórumba való belépést? mert én aktiváló levelet nem kaptam.
Ja és még valami, innen is pl:ezt hiába próbálom megnyitni, csak azt írja, hogy nem tudom ezt módosítani, pedig be vagyok jelentkezve. Aktiválni nem kellett ugye a fórumba való belépést? mert én aktiváló levelet nem kaptam.
próbáld meg ERRE a linkre kattintva:
http://data.hu/get/266037/Zsiregeto_torna.pdf.html
vagy úgy, hogy kimásolod a linket és bemásolod a böngésző címsorába (tehát nem rákattintasz, hanem beírod külön)
andrea68
2008-06-13, 07:29 PM
Tony Horton fan clubunk legnagyobb örömére újabb kinccsel gazdagíthatom nem is oly kicsiny gyűjteményünket:
Tony Horton - Power Half Hour!!! Az úriember (és csapata) ismételten zseniálisat alkotott, én imádom, javaslom nektek is.
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=541 border=0><TBODY><TR><TD vAlign=top width=73>http://www.beachbody.com/images/en_US/products/programs/powerhalfhour/pr_ab_ripper.jpg</TD><TD class=default333333 vAlign=top width=103>http://www.beachbody.com/images/en_US/products/programs/powerhalfhour/title_ab_ripper.gif
Burn fat and get the 6-pack you've always wanted!
</TD><TD vAlign=top width=73>http://www.beachbody.com/images/en_US/products/programs/powerhalfhour/pr_arm_toner.jpg</TD><TD class=default333333 vAlign=top width=111>http://www.beachbody.com/images/en_US/products/programs/powerhalfhour/title_arm_toner.gif
A complete upper- body workout for your biceps, triceps, shoulders, and chest.
</TD><TD vAlign=top width=70>http://www.beachbody.com/images/en_US/products/programs/powerhalfhour/pr_bun_shaper.jpg</TD><TD class=default333333 vAlign=top width=111>http://www.beachbody.com/images/en_US/products/programs/powerhalfhour/title_bun_shaper.gif
The ultimate workout for lifting and shaping your buns.
</TD></TR><TR><TD colSpan=6>http://www.beachbody.com/images/en_US/products/programs/powerhalfhour/spacer.gif</TD></TR><TR><TD vAlign=top>http://www.beachbody.com/images/en_US/products/programs/powerhalfhour/pr_thigh_trimmer.jpg</TD><TD class=default333333 vAlign=top>http://www.beachbody.com/images/en_US/products/programs/powerhalfhour/title_thigh_trimmer.gif
An awesome leg-blasting workout for lean, sexy thighs.
</TD><TD vAlign=top>http://www.beachbody.com/images/en_US/products/programs/powerhalfhour/pr_power_stretch.jpg</TD><TD class=default333333 vAlign=top>http://www.beachbody.com/images/en_US/products/programs/powerhalfhour/title_power_stretch.gif
At last! Feel totally rejuvenated with this relaxing stretch workout.
</TD></TR></TBODY></TABLE>
További infó itt:
http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/power_half_hour.do
Strech
http://data.hu/get/246298/Stretch.001.html
http://data.hu/get/246361/Stretch.002.html
http://data.hu/get/246373/Stretch.003.html
http://data.hu/get/246376/Stretch.004.html
http://data.hu/get/246379/Stretch.crc.html
Arm Toner
http://data.hu/get/246164/Arm_Toner.001.html
http://data.hu/get/246180/Arm_Toner.002.html
http://data.hu/get/246206/Arm_Toner.003.html
http://data.hu/get/246219/Arm_Toner.004.html
http://data.hu/get/246227/Arm_Toner.crc.html
Bun Shaper
http://data.hu/get/246397/Bun_Shaper.001.html
http://data.hu/get/246420/Bun_Shaper.002.html
http://data.hu/get/246546/Bun_Shaper.003.html
http://data.hu/get/246405/Bun_Shaper.004.html
http://data.hu/get/246401/Bun_Shaper.crc.html
Ab Burner
http://data.hu/get/246071/Ab_Burner.001.html
http://data.hu/get/246087/Ab_Burner.002.html
http://data.hu/get/246111/Ab_Burner.003.html
http://data.hu/get/246117/Ab_Burner.004.html
http://data.hu/get/246137/Ab_Burner.crc.html
Thight Trimmer
http://data.hu/get/246659/Thigh_Trimmer.001.html
http://data.hu/get/246676/Thigh_Trimmer.002.html
http://data.hu/get/246680/Thigh_Trimmer.003.html
http://data.hu/get/246654/Thigh_Trimmer.004.html
http://data.hu/get/246644/Thigh_Trimmer.crc.html
Na megtaláltam!! Fél siker. Elindítottam a Bun Shaper letöltést flashgat-tel. Ez elég lassú lesz!! Ez így normális? mennyi idő mire ez még lejön????
Segítenétek, hogy mit is jelentenek a címek? Melyik mire jó: bun, arm, thight...
andrea68
2008-06-13, 07:33 PM
Szia Zid!
Nagyon köszi a segítséget, így már működik!!
és a tony letöltés is már teljes 1 %-nál tart:-))
andrea68
2008-06-13, 07:49 PM
Azt meg tudnátok mondani, hogy ezek ilyen 30 perces rövid tornák?
És emlegettetek valamilyen P90 vagy valami hasonlót Tonytól? Az mi, illetve merre található?
(Bocsánat, ha sokat kérdezek, próbálok visszaolvasni, csak nagyon hosszú.)
Anamaya
2008-06-14, 03:36 AM
Sziasztok!
Andrea: a P90 több, mint 30 perces részekből áll. Ha a keresés a témában-ba beírod, hogy p90, akkor kidob egy csomó találatot, de közte lesznek a linkek is.
Aktiváló emailt kellett volna kapnod, és ha nem kaptál, akkor ezt jelezned kell Melittának, vagy a chatben Atapata-nak, ők segítenek.
A p90 és p90x 90napos programok, mondhatni mozgásprogramok, amelyek váltva használják az erősítést és a cardiot, a p90x keményebb, és több torna tartozik oda. Ezek a 30 percesek, amiket Zid betett, célirányos tornák, de ezeket is felváltva érdemes csinálni.
Szia Zid!
Nagyon köszi a segítséget, így már működik!!
és a tony letöltés is már teljes 1 %-nál tart:-))
hm. lehet, hogy jobban jársz, ha egyesével leszeded a darabokat, és nem a flashget-tel, ha ilyne lassú.. Nem?
Sati15
2008-06-14, 06:29 AM
Halihó!
Letöltöttem nagy lelkesen ZiD ajándékát a KarenVoight Core essentials-t.
Aztán amikor kinyitottam rájöttem, hogy ez nemcsak megvan már nekem, de már meg is csináltam egyszer :D
Kicsit gyanús is volt a neve... de nem voltam benne biztos...:rolleyes: Sok az anyag szerencsére, aztán már a saját házam táján is eltévedek ;)
Sati15
2008-06-14, 06:33 AM
hm. lehet, hogy jobban jársz, ha egyesével leszeded a darabokat, és nem a flashget-tel, ha ilyne lassú.. Nem?
A flashget-et én csak akkor használom,ha előfizetéses a cucc amit letöltenék, mert ott be lehet írni a jelszót.
A US Downloader nekem szimpibb az egyszerűbb töltésekhez. Azzal szoktam a datásakat leszedni ha sok a link és nem egyesével töltöm le őket.
Még Targenor rakta fel asszem, a kereső sztem megtalálja.
Sati15
2008-06-14, 07:03 AM
Van egy táncos "tornám". Még nem csináltam meg.
Paula Abdul - Cardio dance (40 perc)
Ők itt tényleg táncolnak, koreót tanulhatunk meg.
Ami itt a könnyítés, hogy kis részekre van bontva, és a gyakorlórészben mutatják elölről őket és egy kisebb képen Paulát hátulról is, hogy könnyebben követhető legyen.
Szerintem kevésbé cardio, inkább dance...
Ha kéritek felrakom...
andrea68
2008-06-14, 09:34 AM
Sziasztok!
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget. közben elolvastam, hogy még várnom kell 2 napig vagy 20 hozzászólást, és csak akkor engedi megnézni ezeket a csatolásokat. Bár a pdf-et elkezdte már letölteni.
Szeretnélek benneteket megkérdezni, hogy mit ajánlottok. Elég kevés szabadidőm van, úgy hogy este 15-20 perces kis tornákat tudnék csinálgatni, ha van ilyen. Mondjuk a 30 perces Tony-féle tornák? vagy valami más, esetleg ami még rövidebb? Na persze, nem azért , hogy megússzam a mozgást, munka gyerek, meg főzés mellett többre már nem telik. Sajna. Ja és persze valami csendeset!
andrea68
2008-06-14, 09:37 AM
Ja és az US downlodert megmondom apucinak, mit szól hozzá. Én ehhez kicsi vagyok! Majd ha ő rábólint, mert mindig attól félek, nehogy olyat töltsek le, ami összekavarja a rendszert. A Vista azért még nem annyira kompatibilis, mint a többi.
kisildy74
2008-06-14, 11:58 AM
Kedves Stee!Nagyon köszönöm hogy felraktad a Bíró Icát datára!Rendes vagy,hogy ennyit segítesz!Ma is tornáztam ám,igaz csak néhány gyakorlat erejéig,de kezdésnek jó!Köszi mindent,szia:Ildi :00:
Sati15
2008-06-14, 12:24 PM
Sziasztok!
Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget. közben elolvastam, hogy még várnom kell 2 napig vagy 20 hozzászólást, és csak akkor engedi megnézni ezeket a csatolásokat. Bár a pdf-et elkezdte már letölteni.
Szeretnélek benneteket megkérdezni, hogy mit ajánlottok. Elég kevés szabadidőm van, úgy hogy este 15-20 perces kis tornákat tudnék csinálgatni, ha van ilyen. Mondjuk a 30 perces Tony-féle tornák? vagy valami más, esetleg ami még rövidebb? Na persze, nem azért , hogy megússzam a mozgást, munka gyerek, meg főzés mellett többre már nem telik. Sajna. Ja és persze valami csendeset!
Szia,
Tony 30 perceseit nagyon ajánlom. Ha még kevesebb az idő, az abripper 100 vagy 200 is megteszi (szintén Tony). Sőt vannak Tonytól 8 percesek is...
Hogy mennyire halk? Hááát.. ha lehalkítod halk lesz, de a te nyögéseidre nem tudom hogy fogsz hangtompítot rakni ;):D:D:D:D
A szójátékok topikba ha átlátogatsz, pikk-pakk összeszedheted a 20 hozzászólást és máris tölthetsz. Azt hittem a datás linkekhez anélkül is hozzá lehet férni...:rolleyes:
A vistához nem értek, nekem Windows van fent, azt nem kavarta össze a US.D. és nem is vírusos.
andrea68
2008-06-14, 02:19 PM
Sati, nagyon köszönöm a tanácsot.
Ha letöltöttem az USdownloadert, installáltam a gépre, utána kell még valamit csinálni? Mert megpróbáltam letölteni a Tony 30 perceseket, de sehogy sem akar feljönni más letöltő csak a flashget és a hagyományos explorer letöltő. Vagy lehet, hogy mivel még nem vagyok állandó tag (nem telt le 2 nap),azért nem tudok rendesen letölteni a datáról. De sztem arról lehetne, mert az független, mivel flashgettel menne, csak nagyon lassú.
Banbet
2008-06-14, 02:28 PM
Szia Andi!
Küldtem neked pm-et az oldaladra! Nézd meg légyszíves! FONTOS!!! kiss
Banbet
2008-06-14, 02:29 PM
Sziasztok Fittek!
Ki mit tornázott ma?
Én még semmit... :( és most is bűnözök éppen! De nem bírtam megállni...:(
kiss mindenkinek!
siriusB
2008-06-14, 02:32 PM
Ja és az US downlodert megmondom apucinak, mit szól hozzá. Én ehhez kicsi vagyok! Majd ha ő rábólint, mert mindig attól félek, nehogy olyat töltsek le, ami összekavarja a rendszert. A Vista azért még nem annyira kompatibilis, mint a többi.
Ne izgulj, ez egy olyan letöltőprogi, ami semmi galibát nem csinál! Régóta használom. Abban igaza van az Apucinak, hogy van olyan erőszakos letöltő-program, amitől még megszabadulni sem egyszerű dolog. Volt benne részem.
Sati15
2008-06-14, 02:34 PM
Sati, nagyon köszönöm a tanácsot.
Ha letöltöttem az USdownloadert, installáltam a gépre, utána kell még valamit csinálni? Mert megpróbáltam letölteni a Tony 30 perceseket, de sehogy sem akar feljönni más letöltő csak a flashget és a hagyományos explorer letöltő. Vagy lehet, hogy mivel még nem vagyok állandó tag (nem telt le 2 nap),azért nem tudok rendesen letölteni a datáról. De sztem arról lehetne, mert az független, mivel flashgettel menne, csak nagyon lassú.
Asszem telepíteni kell a gépre.
Aztán az .exe-vel megnyitni. Aztán a beállítások átnézni, mert az alapok nem mindig a legjobbak. Pld. ha rossz a link akkor ne törölje a listából, hová töltse le az anyagot a gépedre, stb.
Utána már csak be kell másolni a linkeket az ablakjába és start.
A datának semmi köze az itteni regisztrációdhoz. Ha a link megvan, a töltés megy.
A data napközben és este elég lassú, nagy a forgalom.
Kora reggel és késő este viszont pörög rendesen, onnantól már csak a neted sebessége lehet a szűk keresztmetszet.
(ezt a kifejezést a páromtól tanultam :D:D:D)
andrea68
2008-06-14, 02:42 PM
Banbet: a pm az privát üzenet lenne? mert ha az, nem jött még meg.
Sati: köszi az infót, próbálkozunk... csak az exet nem nyitja meg, homokórázik és semmit sem csinál. Na azért nem adom fel...
Ja és ma már tornáztam egy kicsit, foci a gyerekkel:-)
Banbet
2008-06-14, 02:55 PM
A multira küldtem, ott nézted? A foci is jó mozgás ám!!! Lehet közben nagyokat nevetni, nem csak nyögni!!! kiss
Most mennem kell, nem valószínű, hogy ma még járok erre... Mindenkinek sok puszi, és jó éjt!
Sziasztok Fittek!
Ki mit tornázott ma?
Én még semmit... :( és most is bűnözök éppen! De nem bírtam megállni...:(
kiss mindenkinek!Nekünk ma évzáró volt a gyerkőcnél: 2 órás magassarkú cipőben álldogálás, vonulás...épp elég voltkiss
Tegnapelőtt este én is bűnőztem, biztos titkon a Nell-t akartam megismételni, mert az lett a bünti-tornám, és meg is csináltam tegnap a 3. bail out-ig, aztán nekem is begörcsölt a vádlim, rájöttem mi volt a baj, mert előző nap nem fájt: láttam, mindneki cipőben ugra-bugrál, nosza elővettem én is a fütőcipőmet (soha nem tornázok cipőben, méga cardio-t sem), és tuti ezért görcsöltem be, mert másképp mozogtam cipőben, más szögben állt a vádlim:-D
Gyorsan nyújtottam, aztán megcsináltam - úgy kiizzadva, felhevülve, magas pulzusszámmal a Tony P90X AB rippert, hát a végére már nyögtem, mint a fene!
ma laza vádli izomláz
Ja és éjfélkor még megcsináltam 150 felülést;)
Sati15
2008-06-14, 04:24 PM
stee az éjféli tornász :cool:
beware of the gymnast at night,
her sweat make a shadow to the right,
but you never know how much she's tight.
:cool:
ez életem kb. második angol nyelvű verse és most ihletődött, köszönet neked stee ;)
azt ne kérdezze senki, hogy miért angolul... gőzöm sincs... így ugrott ki az ujjaim alól.
a profi angolosoktól elnézést az esetleges nyelvtani és szóhasználati hibákért :D:D
A mai tervem sikeresen teljesítve lett, jelentem.
- 20 perc ellipszis tréner (ízületkímélő kardio)
- 20 perc "esély rékának" c. műsor popsival a főszerepben
- abripper 100 with our beloved Tony
(ha így folytatom kétnyelvű leszek... bár épp most szedtem le egy csomó olaszul tanító anyagot a netről ;) hátha fejlődöm tovább is)
Réka anyaga tényleg tök jó (lám van helye a dícséretnek is), ám a csaj továbbra is őrült.
Kár, hogy nem vált lábat, szerencsésebb lenne 2x2 részletben ugyanez.
Nem tudom mennyire vágott az anyag, de ha nyújtás nincs benne a teljes anyagban sem, akkor fővesztést javaslok a kisasszonynak.
Menet közben a váltások/vágások szintén katasztrofikusak, hiszen a földi halandónak beletelik pár másodpercbe mire fekvésből térdelésbe kerül, Rékus meg már csinálja a köv. gyakit. Szerintem itt csak a vágás a ludas.
Ugyanez a hasizomra való átállásnál.
Mivel tényleg tetszett a popsimnak, szerintem leírom a gyakikat és összerakom kivitelezhetőbb formában magamnak, és akkor akár többet is tudok csinálni az egyes elemekből. Természetesen lábváltásokat beiktatva. Tony bunshaperje is azért megcsinálható, mert sokat vált és ettől az idő is repül, a popsink mégis formálódik szépen.
Másrészt ha magamnak megcsinálom a gyakikat, akkor legalább Rékus hangját nem kell hozzá hallanom.
Most bekapcsolva hagytam, gondoltam egyszer kibírom :D
halihóó!
(csak annyit, h a data.hu-ról állandó tagság NÉLKÜL és letöltő progi NÉLKÜL is lehet szedni. Csak akkor egyesével kell lementegetni az egyes linkeken lévőket.)
én ma béres alexandrával kezdtem a napomat, mindjárt reggel 9kor, mégpediga az egyensúlyban önmagaddalt. jópofa volt, és örömmel láttam, h van a végén extra hátizom-gerinctorna, angyon jól jön az majd nekem, bár most nem csináltam meg.
holnap nekem is valami briutál-leizzasztós kardió jön, vagy Nell, vagy a P90x-ből valamelyik. Bevallom, abból a sorozatból eddig csak az egyik vállas, meg a core anyagot csináltam meg :-)
ma kerti partin voltam, és mivel kocsival, ezért szerencsére csak egy sör fért bele még az elején, de besütiztem rendesen :-) Lesz mit kiizzadni holnap:-) (hehe, ez a kiizzadni milyen jó szó, két dupla betű is egymás után :-) )
jóéjt mindenkinek!
Banbet
2008-06-15, 09:44 AM
Nekünk ma évzáró volt a gyerkőcnél: 2 órás magassarkú cipőben álldogálás, vonulás...épp elég voltkiss
Tegnapelőtt este én is bűnőztem, biztos titkon a Nell-t akartam megismételni, mert az lett a bünti-tornám, és meg is csináltam tegnap a 3. bail out-ig, aztán nekem is begörcsölt a vádlim, rájöttem mi volt a baj, mert előző nap nem fájt: láttam, mindneki cipőben ugra-bugrál, nosza elővettem én is a fütőcipőmet (soha nem tornázok cipőben, méga cardio-t sem), és tuti ezért görcsöltem be, mert másképp mozogtam cipőben, más szögben állt a vádlim:-D
Gyorsan nyújtottam, aztán megcsináltam - úgy kiizzadva, felhevülve, magas pulzusszámmal a Tony P90X AB rippert, hát a végére már nyögtem, mint a fene!
ma laza vádli izomláz
Ja és éjfélkor még megcsináltam 150 felülést;)
De jó Stee, hogy írtál a cipőről... :D:D:D valamiért nagyon utálom, de mindig fel szoktam húzni, legfőképpen cardio-hoz, mert azt hittem, hogy így kell... én mint kezdő tornázó... :D :mrgreen: :eek:
De ha nem kötelező, akkor kihagyom. Rékánál meg a múltkor azt hittem, hogy bokából esik le a lábam, na akkor arra jutottam, hogy Rékához többet nem húzok cipőt... (köszönök mindent!) kiss
De jó Stee, hogy írtál a cipőről... :D:D:D valamiért nagyon utálom, de mindig fel szoktam húzni, legfőképpen cardio-hoz, mert azt hittem, hogy így kell... én mint kezdő tornázó... :D :mrgreen: :eek:
De ha nem kötelező, akkor kihagyom. Rékánál meg a múltkor azt hittem, hogy bokából esik le a lábam, na akkor arra jutottam, hogy Rékához többet nem húzok cipőt... (köszönök mindent!) kiss
Biztos lesz, aki a cipőt ajánlja, de nekem nem jött be, egyébként is "mezítlábas" típus vagyok :D
Meg arra jutottam, hogy az ősemberek is mezítláb futottak az ősmammutok elől, akkor lehet, hogy nekem sem árthat meg, ha nem húzok cipőt (bár biztos a bokának jobb, ha van, nem tudom), meg hát a vádlim nemet mondott:p
stee az éjféli tornász :cool:
beware of the gymnast at night,
her sweat make a shadow to the right,
but you never know how much she's tight.
:cool:
Mivel tényleg tetszett a popsimnak, szerintem leírom a gyakikat és összerakom kivitelezhetőbb formában magamnak, és akkor akár többet is tudok csinálni az egyes elemekből. Természetesen lábváltásokat beiktatva. Tony bunshaperje is azért megcsinálható, mert sokat vált és ettől az idő is repül, a popsink mégis formálódik szépen.
Másrészt ha magamnak megcsinálom a gyakikat, akkor legalább Rékus hangját nem kell hozzá hallanom.
Most bekapcsolva hagytam, gondoltam egyszer kibírom :D
A versike nagyon tetszett:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgre en::mrgreen:
-------------
Szerintem is jobb, ha magadnak csinálsz gyakorlatokat a Rékából, ezt én is szoktam!
Sati15
2008-06-15, 11:17 AM
Biztos lesz, aki a cipőt ajánlja, de nekem nem jött be, egyébként is "mezítlábas" típus vagyok :D
Meg arra jutottam, hogy az ősemberek is mezítláb futottak az ősmammutok elől, akkor lehet, hogy nekem sem árthat meg, ha nem húzok cipőt (bár biztos a bokának jobb, ha van, nem tudom), meg hát a vádlim nemet mondott:p
Az én lábam is nemet mondott a mezítlábra minden kardiósnál vagy ami egy kicsit is emlékeztet az aerobikra.
Ezeknél már mindig cipőt húzok. Sokkal biztosabban állok a talajon és a bokám is tartva van.
Minden másnál mezítláb vagyok én is. Imádok mezítláb lenni, legszívesebben mindig úgy járnék :p Szerencsére a hastánc is alapvetően mezítlábas műfaj, a showtáncba vitték bele a magassarkút. Meg a talpak megóvása érdekében a papucsot, mert elképesztő milyen színpadokat tudnak néha összeállítani. Deszkákból összetákolva, szögek kilógnak, szálkás rendesen, hiába terítenek rá szőnyeget, attól még az egyenetlenségeken fel lehet bukni, stb. De alapban ugye mezítláb...
A jóga is mezítlábas és a talajgyakikat is inkább úgy csinálom.
Így én is "kétpárti" vagyok. Aerobhoz cipő, minden máshoz talp :D
Piroslufi
2008-06-15, 02:22 PM
Szépjóestét!
Hétvégén terv szerint hullahoppoztam :D nagyon szupi volt :D
Volt is mit ledolgoznom, mert hétvégén ballagáson voltam.
Tescoban vettem hullahopp karikát és mivel nem sikerült sokáig, feltöltöttem homokkal. Végül azonban könnyebb volt üresen. Hugomnak nagyon jól ment már az elejétől, nekem sokáig tartott amíg rájöttem, hogy működik.
A korábban feltöltött Hoopnotica nagyon hasznos volt, azt néztem meg szusszanásképp. Most már nagyon jól megy bal lábbal elöl, következőre a másik oldalra fogok gyúrni, és megpróbűlom lassacskán elsajátítani a figurákat is :)
dwicky
2008-06-15, 02:42 PM
Sziasztok!
Mostanában kevesebb időm van tornázni munka mellett. 6-kor kelek, és 7-re érek haza. :-? Hétvégén meg próbálom behozni az elmaradt itthoni teendőimet. De megpróbálok fél órával korábban kelni, és akkor egy 20 percest lenyomni.
Cipő témához: nekem mindig kell felvennem, mert olyan szintű harántsüllyedésem van, hogy elvileg nem is szabadna tornáznom. Kaptam speciális talpbetétet, csak azzal lehet tornázni. De nyáron szívesen mászkálok a kertben mezitláb.
Sati15
2008-06-15, 02:55 PM
Sziasztok!
Mostanában kevesebb időm van tornázni munka mellett. 6-kor kelek, és 7-re érek haza. :-? Hétvégén meg próbálom behozni az elmaradt itthoni teendőimet. De megpróbálok fél órával korábban kelni, és akkor egy 20 percest lenyomni.
Cipő témához: nekem mindig kell felvennem, mert olyan szintű harántsűllyedésem van, hogy elvileg nem is szabadna tornáznom. Kaptam speciális talpbetétet, csak azzal lehet tornázni. De nyáron szívesen mászkálok a kertben mezitláb.
ó olyanom volt nekem is. dokihoz is jártunk, volt több talpbetétem is és mindig annyira fájtak a lábaim, hogy sokszor sírtam. ez olyan tizenéves korom környékén volt. annak idején a jazz-balett sokat segített a sok lábgyakorlatával és később a hastánc még többet, mert folyton lábujjhegyen kellett járnom, állnom.
már alig emlékszem azokra a lábfájásokra.
pár hete amikor volt az egészségbanzáj a margitszigeten, megmérettem a talpam (gép elemezte hogyan állok a talajon) és azt mondta a srác aki csinálta, hogy ilyen jó képet is ritkán lát, netán sportolok-e... nos csak bazsalyogtam magamban,hogy lám megéri ennyit mozogni és ennyit odafigyelni a tartásra, ami mindig is vesszőparipám volt (ma is az) a tanítások alatt.
szóval harántsüllyedésre tudom ajánlani az alexander technikát és a sok lábujjhegyezést ;)
sajnos alexandert csak magánórában tanítanak és mocskosul drága :(
és azt vettem észre, hogy még a jógában sem tanítanak meg úgy állni, ahogy az alexanderben.
Anamaya
2008-06-15, 02:59 PM
Sziasztok!
Szépjóestét!
Hétvégén terv szerint hullahoppoztam :D nagyon szupi volt :D
Volt is mit ledolgoznom, mert hétvégén ballagáson voltam.
Tescoban vettem hullahopp karikát és mivel nem sikerült sokáig, feltöltöttem homokkal. Végül azonban könnyebb volt üresen. Hugomnak nagyon jól ment már az elejétől, nekem sokáig tartott amíg rájöttem, hogy működik.
A korábban feltöltött Hoopnotica nagyon hasznos volt, azt néztem meg szusszanásképp. Most már nagyon jól megy bal lábbal elöl, következőre a másik oldalra fogok gyúrni, és megpróbűlom lassacskán elsajátítani a figurákat is :)
Úgy tűnik, akkor én született bénaság vagyok. Neked vékony vagy nagyon vastag karkád van?
Nekem vékony, rizzsel megtöltve, és sehogy sem akar sikerülni, csak pár másodpercig. Lehet, csak nem találjuk a ritmust a karika meg én. :(
Hétvégén megint mozogtam is, most már a hangulatom is jobb. Péntekre sok rohangálás, meg könyvpakolás maradt, szombaton 18+ mozgásforma :D , ma pedig séta, és hullahopp, de csak lájtosan, mert ma piros napok jöttek.
Banbet
2008-06-15, 03:58 PM
Az én hétvégém a kapros lángossal kezdődöt... :D:( (imádom, nem tudtam ellenállni...:() úgyhogy ma bünti torna volt...
3-4 Cardio by Tony... Réka 25 perce (vagy mennyi is pontosan?) és még egy 30 perces Ab burner by Tony... most azt hiszem széthullok a kádban...
Megyek is, puszi mindenkinek!
ejj, ne büntessétek már magatokat minden jó falatért , ejj -ejj. nem baj, csak alaposan megrágni, kiélvezni.. Én bizony sokat ettem a hétvágén otthon anyuéknál, de nem érzem magam rosszul miatta. Mára meg csak a has 30 perces tony jutott, de legalább tornáztam.
andrea68
2008-06-15, 05:53 PM
Sziasztok!
Jelentem, szorgalmasan töltögetem lefelé én is a tornákat. Holnap neki is állok, nagyon köszönöm mindenki segítségét. Nagyon aranyosak vagytok.
Elnézést a sok kérdezősködésért, kicsit nem vagyok olyan járatos a szgépes dolgokban, csak olyan közepesen. De az USdownloader-rel azért azt hiszem tényleg jobb a letöltés. A flashget sokat hibásan tölt le és így nem mennek a videók sem. De most már minden ok.
Banbet: kapros lángos? Én csak a kapros dübbencset ismerem, de azt imádom. A lángos sem lehet rossz.
A hullahoppot is beraktam már a letöltésekbe, bár karikám az nincs, de változatosságnak nem lenne rossz. Valamikor még ment, hátha csak fel kell elevenítenem.
Na mennem kell, még van egy kis dolgom holnapra.
Jó éjt és szép napot holnapra!
Sati15
2008-06-16, 09:10 AM
Kopp...
de csak az üresség cseng vissza
a fórumonkon nem jár sem kutya, sem macska
a csevely visszahúzódott barlangjába
torkát köszörüli odabent, lehetőségre várva
talán előhívják még ma...
tétlenek a betűk is,
unalmukban szavakká formálódnak,
de értelmetlenek, céltalanok
valódi mondanivalóra vágynak.
Kopp...
ő az egyetlen kitartó szó,
reményteljesen bukkan fel újra,
ám visszhangja elhalványul,
akárcsak a fénycsíkon áthulló hó.
(by Tara)
;)
Kopp...
de csak az üresség cseng vissza
a fórumonkon nem jár sem kutya, sem macska
a csevely visszahúzódott barlangjába
torkát köszörüli odabent, lehetőségre várva
talán előhívják még ma...
tétlenek a betűk is,
unalmukban szavakká formálódnak,
de értelmetlenek, céltalanok
valódi mondanivalóra vágynak.
Kopp...
ő az egyetlen kitartó szó,
reményteljesen bukkan fel újra,
ám visszhangja elhalványul,
akárcsak a fénycsíkon áthulló hó.
(by Tara)
;)
nahát szóhoz sem jutok.....átmegyünk líra topikba?
:-D
:-P
Más.
Láttam az mp3 portálon a p90x PLUSZt, de sajna csak pando-n? vagy torrenten, ilyen href-es link... Amit meg nálunk sajna nem lehet-Nem szedte le valaki őket véletlen?
Anamaya
2008-06-16, 09:54 AM
Kezdem feltenni
Ha jól emlékszem leszedtem, és fel is tettem már.
óóóó, tényleg? nem találom :-(
Sati15
2008-06-16, 10:02 AM
Bocsi, a líra már nem bírta elviselni, hogy nem pörögnek itt az események ;)
A P90X pluszból nekem is megvannak részek, de nem sikerült feltennem ide, mert dvd formátumú és nem birkóztam meg vele :(
És ahogy szétszedtem, kb. 86 részből állt (csomagolva is),ezért még ma is tölteném a datára az ismert sebességével... kerestem más megoldást, de még nem találtam.
Talán Anamayának más formátumban van meg, amit könnyebb feltenni.
De én sem emlékszem, hogy a + felkerült volna... :rolleyes:
hú, az nagyon szuper lenne, ha fel tudnád majd valamikor tenni Anamaya, nagy cuppanós kiss -t küldenék érte! nem beszélve, h mennyire hozzájárulnál vele testi fejlődésemhez :-D
Anamaya
2008-06-16, 10:29 AM
Csajok és Srácok (ha még vannak...)
Most mediafire-re teszem fel a cuccokat, mert a data be sem jön. Mostanában szedtem le cuccokat mediafire-rel és nekem bejött, nem olyan tetü mint a data.
Csajok és Srácok (ha még vannak...)
Most mediafire-re teszem fel a cuccokat, mert a data be sem jön. Mostanában szedtem le cuccokat mediafire-rel és nekem bejött, nem olyan tetü mint a data.
mediafire-t én is imádom, már reklámoztam én is asszem korábban is :-)
ja és NAGYON KÖSZÖNJÜK!!!!!!!!! kiss
... Mostanában szedtem le cuccokat mediafire-rel és nekem bejött, nem olyan tetü mint a data.
hol?hol?hol? fitness cumócskák a mediafire-en? hol? :-D
neeeeekem iiiiiiiiis:-D :-)
Sati15
2008-06-16, 11:14 AM
hol?hol?hol? fitness cumócskák a mediafire-en? hol? :-D
neeeeekem iiiiiiiiis:-D :-)
:D:D ez cuki
majdcsak felteszi nekünk a linket ha elkészült ;)
még a P90-et sem csináltam meg mindet, sőt a P90X-ből sem, mert nincs kedvem húzódzkodni (nem is tudnék még) és még csak fél kg-s súlyzóm van. De így is el vagyok árasztva tornákkal, úgyhogy van még bőven mit nyomulni. :p
Tegnap lusta voltam - mentségemre legyen mondva,hogy a horoszkópom is azt mondta, hogy lusta leszek :cool::cool:, de ma bepótoltam a tegnapi hiányosságot, mert költözünk a céggel és már 3x leizzadtam a nehéz dossziék csomagolásában. A délutáni kardió már megvolt, súlyemeléssel együtt. Este meg jön a saját verziójú tornácska még.
Anamaya
2008-06-16, 11:15 AM
Félreértettél: nem fitness cuccokat szedtem le, hanem mást. Viszont most rakosgatom oda amit kértél. Nem túl gyors, de gyorsabb mint a data! Szerintem legkésőbb reggelre minden fenn lesz! kiss
Félreértettél: nem fitness cuccokat szedtem le, hanem mást. Viszont most rakosgatom oda amit kértél. Nem túl gyors, de gyorsabb mint a data! Szerintem legkésőbb reggelre minden fenn lesz! kiss
:-)))
jólvan ám, nem akarlak sürgetni, csak mókáztam.
már az is nagyon szuper, hogy felteszed nekünk, pofátlanság lenne sürgetni is még :-D
én most karen voight-okat szákolok lefelé a rapidról, meglátjuk, nagyon lassan jönnek...
nna, túl vagyok a mai tornán.
Legelőször is az első 40 perc a nell mcandrew cardio-core-jából, majd rékánk hajós 30 perc felsőteste. HAHAHAHA! Na most már tudom, miről beszéltek:-)
annyira vicces, hogy belezavarodik olykor a mondatokba, aztán meg, tiszta reklám az egész videó, plusz az a dagi dj ott vergődik a csónakban, plusszréka tényleg akkor hagyja abba, amikor a legnehezebb, meg jön ezekkel a nagy bölcsességekkel, hogy ma jobb vagy, mint tegnap, de sokkal jobb, mint tegnapelőtt :-D Vicces. Úgy értem szörnyűűűű!:D
mondjuk az aranyos, hogy mondja, h csodálatos vagy :-)))
na szóval, azt hiszem, már jogosan mondok véleméynt róla, mert végignéztem. :-D szöööörnyűűűű :-D. De gyilkos is, a legtöbbnél az első pár után leteszi a súlyzót, én nem csodálom, h nem bírja, hát annyit csinál mindenből, h beledöglik az ember. Ilyenkor jövök rá, hogy mekkora tehetség meg az az igazi tudás, amikor az ember úgy tud összerakni 30 percet, hogy se nem uncsi, se nem túl megeröltető, mégis célzottan dolgozik. Ismét le a kalappal Tony bácsi előtt.....
:mrgreen:
Sziasztok, hétvégi kihagyás után ismét tornáztam végre. :) Még pénteken délután akartam legalább egy kicsit, de aztán már siettünk anyámékhoz a gyerekért. Ma kipróbáltam Bíró Icát, az 5-öst, nagyon jól esett, az én formámhoz tökéletesen megfelelt. Jó volt a nyújtás is a torna után, szóval nagyon meg vagyok elégedve vele. Gyakran fogom csinálni, az biztos. Legalábbis addig, míg nem fejlődök annyira, hogy a kettest is végig tudjam csinálni. Belenéztem, de ez nekem még túl gyilkos torna, ezt még nem bírnám. De haladok! :-) Holnap szeretném végigcsinálni a Tony cardio-ját, az is nagyon jó volt. Szép estét nektek! :-)
Sati15
2008-06-16, 06:03 PM
Na én ma megadtam a módját.
A napközbeni dossziécsomagolás után egy órát trappoltam - szórólapoztam valamelyest a tornahely környékén, majd megtartottam az órát és azt kell mondjam az éjféli munka az új anyag összeállításával megtette a magáét. Szerintem az óra végére egy centit csökkent a körméretem :D:D
Szóval ma nyugodt szívvel bújok ágyba, hogy bőven mozogtam :)
Piroslufi
2008-06-17, 03:48 AM
Sziasztok!
Úgy tűnik, akkor én született bénaság vagyok. Neked vékony vagy nagyon vastag karkád van?
Nekem vékony, rizzsel megtöltve, és sehogy sem akar sikerülni, csak pár másodpercig. Lehet, csak nem találjuk a ritmust a karika meg én. :(
Hétvégén megint mozogtam is, most már a hangulatom is jobb. Péntekre sok rohangálás, meg könyvpakolás maradt, szombaton 18+ mozgásforma :D , ma pedig séta, és hullahopp, de csak lájtosan, mert ma piros napok jöttek.
Szia Anamaya!
Hullahoppozás közben megnéztem a Hoopnotica-t és ott elmondják a leggyakoribb hibákat is. Ha leesik a karika, akkor vagy kevés az energia, vagy pedig nincs rendesen behúzva a has.
Nekem ez utóbbi volt a bibi, miután elkezdtem arra figyelni, hogy ne elsősorban derékból mozogjak, hanem has befeszít és akkor működött. A másik probléma az volt, hogy túl gyorsan akartam mozogni és követni a karikát, vagy pedig nem egyenletesen indítottam el. A ritmus is nagyon fontos, de ha egyszer sikerül elkapnod és fent tudod tartani, utána már sokkal könnyebb lesz gyakorolni, mert meglesz az AHA élmény :)
Sati15
2008-06-17, 04:30 AM
Na én ma megadtam a módját.
A napközbeni dossziécsomagolás után egy órát trappoltam - szórólapoztam valamelyest a tornahely környékén, majd megtartottam az órát és azt kell mondjam az éjféli munka az új anyag összeállításával megtette a magáét. Szerintem az óra végére egy centit csökkent a körméretem :D:D
Szóval ma nyugodt szívvel bújok ágyba, hogy bőven mozogtam :)
Most magamat idézem be, mert ide tartozik.
Este elég későn is feküdtem le és a sok mozgástól úgy aludtam mint a bunda. Reggel alig bírtam felkelni és még most is álmos vagyok.
Nincs izomlázam, a testem is elég rugalmas, viszont álomkór van rajtam, amit egyértelműen az intenzív és sok mozgásnak tudok be.
Egyenlőre még csak úgy csinálok, mint aki ébren van, de valójában még durmolok :D:D
Asszem ma jött el a rég vágyott talpmasszázs ideje és bejelentkezem a thai lányokhoz ;) Mert megérdemlem... :mrgreen:
Most magamat idézem be, mert ide tartozik.
Este elég későn is feküdtem le és a sok mozgástól úgy aludtam mint a bunda. Reggel alig bírtam felkelni és még most is álmos vagyok.
Nincs izomlázam, a testem is elég rugalmas, viszont álomkór van rajtam, amit egyértelműen az intenzív és sok mozgásnak tudok be.
Egyenlőre még csak úgy csinálok, mint aki ébren van, de valójában még durmolok :D:D
Asszem ma jött el a rég vágyott talpmasszázs ideje és bejelentkezem a thai lányokhoz ;) Mert megérdemlem... :mrgreen:
óóóó
szerintem az idő az! ma én is alig bírtam kivakarni magam az ágyból.
De múlt héten nálunk lehetett itt a cégnél mindenféle vizsgálatot csináltatni, vércukor, csontsűrűség, vérnyomás, koleszterin:) , megállapították ismételten, h alacsony a vérnyomásom, úgyhogy én most teljes joggal és felhatalmazással szürcsölgetem a kávémat álomkór ellen :)))
Anamaya
2008-06-17, 06:40 AM
Sziasztok!
Piroslufi: köszönöm a tippeket, megpróbálom a behúzott hasat, az valahogy kimaradt. Pár másodpercig fennmarad a drága, de aztán potty, pedig azt mondják, aki ennyit fenntartja, annak megy "rendesen" is.
P90X Plus
http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/p90x_plus.do
P90X+
P90x + docs
http://www.mediafire.com/?pzivt0dbyzb
P90XPlus_Worksheets.pdf
http://www.mediafire.com/?vvmmryjptz3
Abs core plus
http://www.mediafire.com/?xunrg4grwty
http://www.mediafire.com/?chnmzltg3gt
http://www.mediafire.com/?jghcbbwyqmq
http://www.mediafire.com/?xzxunmhmv2w
Interval plus
http://www.mediafire.com/?hvwg1490wxm
http://www.mediafire.com/?nj4tgydxwnd
http://www.mediafire.com/?u9jjbgjfnta
http://www.mediafire.com/?mrdj1zlqdzm
http://www.mediafire.com/?qhpzcnwj9mz
http://www.mediafire.com/?duznqxaftwp
Kenpo x plus
http://www.mediafire.com/?i4wgmiwoywe
http://www.mediafire.com/?m1l44xfb3kz
http://www.mediafire.com/?di9jcgz2j2h
http://www.mediafire.com/?lxmhygylznf
http://www.mediafire.com/?5mnmlhsfznm
http://www.mediafire.com/?pejtmcwds0c
Total body
http://www.mediafire.com/?c0jgdhuditj
http://www.mediafire.com/?zj9eibfykjq
http://www.mediafire.com/?kjjwz0lzn1x
http://www.mediafire.com/?mwgqjjcl5no
http://www.mediafire.com/?gluzqy5ngez
http://www.mediafire.com/?0nnynmygwvm
Upper body
http://www.mediafire.com/?5dmsn1km2qj
http://www.mediafire.com/?zw2wtn9wtmt
http://www.mediafire.com/?v1o3axjmzud
http://www.mediafire.com/?0t4lzl1myxw
http://www.mediafire.com/?oufvh27jyz4
http://www.mediafire.com/?jljbmyjyttg
Sziasztok!
Piroslufi: köszönöm a tippeket, megpróbálom a behúzott hasat, az valahogy kimaradt. Pár másodpercig fennmarad a drága, de aztán potty, pedig azt mondják, aki ennyit fenntartja, annak megy "rendesen" is.
P90X Plus
http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/p90x_plus.do
P90X+
P90x + docs
http://www.mediafire.com/?pzivt0dbyzb
P90XPlus_Worksheets.pdf
http://www.mediafire.com/?vvmmryjptz3
Abs core plus
http://www.mediafire.com/?xunrg4grwty
http://www.mediafire.com/?chnmzltg3gt
http://www.mediafire.com/?jghcbbwyqmq
http://www.mediafire.com/?xzxunmhmv2w
Interval plus
http://www.mediafire.com/?hvwg1490wxm
http://www.mediafire.com/?nj4tgydxwnd
http://www.mediafire.com/?u9jjbgjfnta
http://www.mediafire.com/?mrdj1zlqdzm
http://www.mediafire.com/?qhpzcnwj9mz
http://www.mediafire.com/?duznqxaftwp
Kenpo x plus
http://www.mediafire.com/?i4wgmiwoywe
http://www.mediafire.com/?m1l44xfb3kz
http://www.mediafire.com/?di9jcgz2j2h
http://www.mediafire.com/?lxmhygylznf
http://www.mediafire.com/?5mnmlhsfznm
http://www.mediafire.com/?pejtmcwds0c
Total body
http://www.mediafire.com/?c0jgdhuditj
http://www.mediafire.com/?zj9eibfykjq
http://www.mediafire.com/?kjjwz0lzn1x
http://www.mediafire.com/?mwgqjjcl5no
http://www.mediafire.com/?gluzqy5ngez
http://www.mediafire.com/?0nnynmygwvm
Upper body
http://www.mediafire.com/?5dmsn1km2qj
http://www.mediafire.com/?zw2wtn9wtmt
http://www.mediafire.com/?v1o3axjmzud
http://www.mediafire.com/?0t4lzl1myxw
http://www.mediafire.com/?oufvh27jyz4
http://www.mediafire.com/?jljbmyjyttg
óóóóó, Anamaya! TÜNDÉR vagy :00::00::00:, köszönjük szépen!!!! kisskisskiss
Anamaya
2008-06-17, 07:02 AM
Nincs mit! Egészségetekre! kiss
úúúúúúú
belenéztem a p90xPLUS abs-be, úúúú
ez ilyen célfilm lesz nekem!
hogy ennyire meg kell erősödni, hogy ezt meg tudjam csinálni:-)
nagyon durva amúgy :-)
Banbet
2008-06-17, 09:15 AM
Én is köszönöm Anamaya!
Ezt a képet most találtam.
Bizonyíték arra, hogy nem lehet a rajongást elég korán elkezdeni!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Banbet
2008-06-17, 09:21 AM
És persze a rajongás nincs korhoz kötve !!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
(A P90xplus tényleg nagyon brutál!!! Ehhez én még sokáig kicsi maradok...)
Utaztam, megjöttem :) :D
Hogy már megint mennyit írtatok?
Anamaya, köszi a P90X plust, majd belekukkantok én is! Nekem 2 nap edzés kimaradt, de helyette kifejlesztettem egy "forradalmian új" :D kocsiban utazás közben végezhető tornát!! :D :D
és a tornával hogy álltok? nekem ma,úgy döntöttem, callanetics napom lesz:-)
előásom a dvd-met, és végignyomom:-)
Utaztam, megjöttem :) :D
Hogy már megint mennyit írtatok?
Anamaya, köszi a P90X plust, majd belekukkantok én is! Nekem 2 nap edzés kimaradt, de helyette kifejlesztettem egy "forradalmian új" :D kocsiban utazás közben végezhető tornát!! :D :D
de nem vezetés közben, vagy? :-)
csodálom egyébként a lelkesedésedet, én nem bírnék pl mosogatás közben tornázni vagy utazás közben...
le a kalappal!
Ha már a mosogatás annyira unalmas, akkor dobjuk fel egy kis lábujjhegyreállással (vádli edzés) vagy láb emelgetés hátra =popsiformálás :)
Utazás közben meg utas vagyok, és 10 óra kocsiban szintén uncsi és fárasztó, akkor legalább legyen értelme: felsőtestnyújtás és hasizom :) (kicsi vagyok és van elég helyem elől, Tony féle lábfelhuzogatás ülő helyzetben :D) zsibbadás ellen kiváló. Max a leelőzött kamionsofőrök röhögnek az autópályán!
Anamaya
2008-06-17, 11:55 AM
Ma hullahoppoztam egy kicsit, és hiába húztam be a hasam, és feszítettem meg az izmokat, sajnos mégsem marad fenn tovább mint eddig. MAjd, ha eljutok egy nagyobb sportáruházba, és ott lesz vastagabb karika, megpróbálom azzal, és ha azzal sem megy, akkor feladom.
végigcsináltam a callanetics-et, a kék könyvből. Mindig meglepődök, hogy milyen kemény...
Sati15
2008-06-17, 06:39 PM
iiiiúúúúúúú!
belenéztem a P90X+ hasizomba...
no comment ;):D:rolleyes:
Sziasztok!
Mi újság?
Olyan izomlázam van a tegnapi callanetics-től, hogy csak na.
Ti hogy vagytok?
kisildy74
2008-06-18, 07:40 AM
Kedves ZiD!Ha megkérhetlek,feltennéd újra az Intimtorna crc-jét?Már többször letöltöttem,mindig 0Kb.-ot ír ki.Enélkül nem tudom összeilleszteni.Vagy talán én rontottam el valamit?Bocs,hogy ilyesmivel zavarlak,remélem,az izomlázad múlik már.Jobbulást kívánok!Köszönöm,ha segítesz,szia:Ildi
Kedves ZiD!Ha megkérhetlek,feltennéd újra az Intimtorna crc-jét?Már többször letöltöttem,mindig 0Kb.-ot ír ki.Enélkül nem tudom összeilleszteni.Vagy talán én rontottam el valamit?Bocs,hogy ilyesmivel zavarlak,remélem,az izomlázad múlik már.Jobbulást kívánok!Köszönöm,ha segítesz,szia:Ildi
Szia!
Sajna, ez a data hibája - ezt új feltöltéssel nem tudom megoldani, főleg, h már nincs is meg az a file nekem. Ez a rossz hír.
A jó hír az, hogy nem kell a crc az összeillesztéshez. Összeilleszted anélkül, majd az így keletkezett .out kiterjesztésű anyagot átnevezed úgy, hogy .avi legyen, és már menni is fog.
kisildy74
2008-06-18, 08:39 AM
Szia!
Sajna, ez a data hibája - ezt új feltöltéssel nem tudom megoldani, főleg, h már nincs is meg az a file nekem. Ez a rossz hír.
A jó hír az, hogy nem kell a crc az összeillesztéshez. Összeilleszted anélkül, majd az így keletkezett .out kiterjesztésű anyagot átnevezed úgy, hogy .avi legyen, és már menni is fog.
Nagyon szépen köszönöm,hogy ilyen gyorsan válaszoltál,és segítettél,aranyos vagy.Akkor még nincs veszve semmi,megkönnyebbültem,köszi mégegyszer:Ildikisskisskiss
Nagyon szépen köszönöm,hogy ilyen gyorsan válaszoltál,és segítettél,aranyos vagy.Akkor még nincs veszve semmi,megkönnyebbültem,köszi mégegyszer:Ildikisskisskiss
igazán szívesen
segítek ha tudok
Ma a sweat cardio-t csináltam meg Tony bátyónkkal (30 valahány perc), kellemesen elfáradtam, de megint olyan álmosító idő van, hogy csak lézengek magamban...
Megnéztem P90X+ abs/core-t, nem semmi...csak a lógó gyakorlatokat itthon hogy csináljam meg?!? Majd valamit beiktatok helyette...
Valaki tudja hányadik napnál tartunk a 90 naposban? Anamaya?
Banbet
2008-06-18, 04:40 PM
Hú, milyen pangás van itt most...
Mindenki annyit tornázik, hogy már nincs ereje írni? :-D
kiss
Hú, milyen pangás van itt most...
Mindenki annyit tornázik, hogy már nincs ereje írni? :-D
kiss
majdnem egész nap egyedül voltam;):(:(:(
De tornáztam is!
én ma a callanetics-es izomlázam pihenem, szal nekem ma pihenőnapom van.
idegeskedtem helyette inkább: reggel bőrig áztam a kutyával, aztán persze napközben csodaszép idő, rohanok haza levinni a kutyát, erre nem megint leszakadt az ég? ott bőgtem a leparkolt kocsiban, h hát itt ülök magassarkúban, fehérblúz, le kéne vinni a kutyát, de az eső meg ömlik, és h milyen igazságtalan ez, h egész nap szép idő volt, csak amikor sétálni kell, akkor szakad az eső.... kicsit kiborultam, lehet amiatt, h épp "azok a napjaim" vannak, hehehe :-)
de már összeszedtem magam
Szia ZiD!
multis lettél Te is? ;)
Szia ZiD!
multis lettél Te is? ;)
régóta szedegetek már onnan, csak most gondoltam illene egykét dolgot feltenni nekem is meg ilyesmik:-)
eddig csak szedtem onnan, annyira nem ismerem még az oldalt.
de ma megtaláltam az Inbox gombot is :-D :-P , haladok! :-DDDD
régóta szedegetek már onnan, csak most gondoltam illene egykét dolgot feltenni nekem is meg ilyesmik:-)
eddig csak szedtem onnan, annyira nem ismerem még az oldalt.
de ma megtaláltam az Inbox gombot is :-D :-P , haladok! :-DDDD
Én ott kezdtem már egy éve, van legalább 6 lapom :)
A fitnesz oldalamat majdnem töröltem, mert senki nem akart csatlakozni az egészségesebb életmód felhívásomhoz, akkor kezdtük el itt ezt a fitness-yoga topikot, éls jobb szeretek itt lenni:p:p:p:p
De aztán meggyőztek "odaát", hogy ne zárjam be, és jól tettem, mert azóta fellendült az oldal :D, és új szerkesztőtársak is lettek megint
Banbet
2008-06-19, 03:19 AM
Sziasztok lelkes tornázók!
Stee, sikerült kiderítened hanyadik napnál jártok? :D
Zid üdv a multisok között is! kiss
Lányok, tud valaki nekem segíteni? Ismeritek az ENVY WORKOUT-ot? Az mp3 portálon láttam, de állítólag oroszul van... :( és persze rapidos.
Nincs véletlenül fent a datán?
Vasárnap szóbelizek kereskedő-vállalkozó, áruismeretekből meg hasonlókból, de azért minden nap szoktam tornázni. A Tony hasizom és a Réka fenék programja a napjaim részévé váltak, de ma talán egy kis Callanetics is beleférhetne (ha nem itt üldögélnék...) Azt már régen csináltam, és egészen kedvet kaptam hozzá!
kiss mindenkinek!
Sziasztok lelkes tornázók!
Stee, sikerült kiderítened hanyadik napnál jártok? :D
Zid üdv a multisok között is! kiss
Lányok, tud valaki nekem segíteni? Ismeritek az ENVY WORKOUT-ot? Az mp3 portálon láttam, de állítólag oroszul van... :( és persze rapidos.
Nincs véletlenül fent a datán?
Vasárnap szóbelizek kereskedő-vállalkozó, áruismeretekből meg hasonlókból, de azért minden nap szoktam tornázni. A Tony hasizom és a Réka fenék programja a napjaim részévé váltak, de ma talán egy kis Callanetics is beleférhetne (ha nem itt üldögélnék...) Azt már régen csináltam, és egészen kedvet kaptam hozzá!
kiss mindenkinek!
én az ENVY-ket mindenhol csak oroszul láttam.
A callenetics az királyság, és ha az tetszik, sztem szedd le a Lotte Berk-eket is, azok is hasonlóak és elég jók.
azok már fenn vannak datán.
Én is vissza-visszatérek a Callanetics-hez (bár mostanában majdnem elalszom közben - hiába, nem Tony dumál lelkesen). Én is meg szoktam lepődni, milyen kemény, de a végén azt érzem:csinálnám még!
Jó, hogy eszembe juttattátok, már kellene egy kis mélyizom edzés! A Lotte Berket is letöltöttem, az olyan Callanetics-Pilates keverék, és azért tetszett, mert olyan ritmusos zene van alatta, hogy felpezsdíti az amúgy lassúbb gyakorlatokat és nem olyan unalmas, mint a magyar Call. videó
... és nem olyan unalmas, mint a magyar Call. videó
hát igen!
ha callanetics, akkor az én is inkább a könyvből csinálom, mert a videóra elalszom:-DD
hát igen!
ha callanetics, akkor az én is inkább a könyvből csinálom, mert a videóra elalszom:-DDMár annyit emlegettétek a kék könyvet, nem akarnád beszkennelni ;)kiss?kisskiss
Anamaya
2008-06-19, 04:31 AM
Sziasztok!
A mai, az 50. nap.
Már annyit emlegettétek a kék könyvet, nem akarnád beszkennelni ;)kiss?kisskiss
na, majd valamelyik csendesebb nyári napon. Most nagyon negyedév vége van...
Sziasztok!
A mai, az 50. nap.WOW!! már túlvagyunk a felén?:p
Ezt megünnepeljük!:222:
Anamaya
2008-06-19, 05:31 AM
Na, jelentem, hogy ma lenyomtam a Tony-féle Thigh Trimmert.
Ugyanis tegnap új motivációt kaptam, mert láttam a neten számomra tetsző ruhákat,jó áron a méretemben. S úgy gondoltam, rászánom a pénzt, és megrendelem, és mire ideérnek (3 hét), addigra tökéeltesen fognak állni rajtam. :D Az utóbbi időben is sokat sétáltam, de a kajára nem figyeltem, ez most egy kicsit újrakezdés, de inkább folytatás, az újrakezdésnek olyan negatív érzülete van, szóval folytatás. :D
Mozgásos szép napot nektek! kiss
WOW!! már túlvagyunk a felén?:p
Ezt megünnepeljük!:222:
egy kis tornával? :-)
én még mindig izomlázas vagyok kicsit, ma valami lájtos kellene :-) Mondjuk egy kis ugribugri :-)
egy kis tornával? :-)
én még mindig izomlázas vagyok kicsit, ma valami lájtos kellene :-) Mondjuk egy kis ugribugri :-)Igen! Mostanában a nagy tükör előtt tornázom úgy, hogy oldalról lássam magam, és egyből megvan a motiváció, hogy ne hagyjam abba:p
Kicsit bele kell húznom, mert ez a formásodás tempóm meg sem közelíti azt, amikor csak a Bíró Ica 2 -t csináltam régen! Akkor ilyenkorra (50.nap+ amit előtte tornáztam) már csúcsszuper formában voltam..Nem akarom, hogy Tony bátyó lebőgjön velem;)
Igen! Mostanában a nagy tükör előtt tornázom úgy, hogy oldalról lássam magam, és egyből megvan a motiváció, hogy ne hagyjam abba:p
Kicsit bele kell húznom, mert ez a formásodás tempóm meg sem közelíti azt, amikor csak a Bíró Ica 2 -t csináltam régen! Akkor ilyenkorra (50.nap+ amit előtte tornáztam) már csúcsszuper formában voltam..Nem akarom, hogy Tony bátyó lebőgjön velem;)
wow, ennyire jó az ica? el sem hiszem. Hát komoly, akkor visszapártolok hozzá!!
mennyit csináltál belőle heti szinten? a kettes az, amelyikben a lányával tornázik, nem?
wow, ennyire jó az ica? el sem hiszem. Hát komoly, akkor visszapártolok hozzá!!
mennyit csináltál belőle heti szinten? a kettes az, amelyikben a lányával tornázik, nem?Igen az az!
3 hétig MINDENNAP végigcsináltam, aztán meg hetente 4x-5x 3 hónapig kb. Mindenki le volt döbbenve a változáson, én meg észre sem vettem, annyira jól éreztem magam a bőrömben és annyira szerettem csinálni!
De 1 hétig kegyetlen volt, alig tudtam menni, és nem is tudom mi vett rá, hogy folytassam nap, mint nap. De aztán valami megváltozott, elmúlt minden rosszkedvem, és alig vártam, hogy csinálhassam.
Mostanában azért pártoltam el, mert hosszúnak tűnt (50 perc kb.). De, hogy hatásos, az tuti. De csinálni kell, és nemcsak hébe-hóba.
Szerintem Tony is van ilyen hatásos, ha terv szerint megyünk és nemcsak 1-t csinálunk naponta, hanem 2-t (cardio+ has, core+fenék stb.)
Ja és anno fóliáztam magam az első 3 héten, és NEM ITTAM ALKOHOLT egyátalán ez idő alatt (rémesen hízlal!!!!), nem ettem édességet, és egészségesen táplálkoztam (no kenyér, csak teljes kiőrlésű kétszersült), húshoz no krumpli vagy kenyér (szétválasztó diéta), tészta csak olasz tészta (durumlisztből), mediterrán konyha abszolút stb.
Szóval megpróbálok belehúzni: napi 2 rövidebb torna vagy 40-50 perc, fólia, zuhany, masszázs...meglátjuk
zsu335
2008-06-19, 06:59 AM
A német tulajdonú Wellstar International cég, magyarországi cégalapításához Foundereket keres.
„Bizonyos” teljesítmény után, a cég európai szintű havi forgalmából, illetve világtermeléséből részesedést kap élete végéig, valamint részvényessé válik, amely szintén örökké tartó havi keresetet jelent. Az első 2 hónap faststart kedvezménnyel segíti a belépőket, ezalatt a cég, nyolcszoros járulékot fizet. A 2 hónap faststart augusztus 1-ig használható ki, így a 2 hónapos időtartam június elsejéig történő belépéssel lehetséges. Személyes megbeszéléshez hívjon! ffice:office" /><O:p></O:p>
Virtuális személyiedző, és táplálkozás/életmód-tanácsadó online szoftver
(most ingyenes kipróbálási lehetőséggel):
http://www.webstar.biz/?id=FHHF-09B9-9670 (http://www.webstar.biz/?id=FHHF-09B9-9670)<O:p></O:p>
Hivatalos weboldal:
http://wellstar-international.de/yourfuture/index.php?lg=hu (http://wellstar-international.de/yourfuture/index.php?lg=hu)
Webshop: http://www.wellstar-shop.de/index.php?pid=09B9-9670 (http://www.wellstar-shop.de/index.php?pid=09B9-9670)
A Bíró Ica Megújulás Klubban folyamatos információk és előadások.
http://www.megujulasklub.hu (http://www.megujulasklub.hu/) <O:p></O:p>
. Személyes megbeszéléshez hívjon! 06/30/536-0620 skype: zsu335<O:p></O:p>
<O:p> </O:p>
<O:p></O:p>
zsu drága, te direkt keresed magadnak a kellemetlenséget?
direkt azt szeretnéd, h szétszedjenek? :-)
sőt, nem is idézem be, h nehogy miattam maradjon.
sztem hamar úgyis kimoderálják.
Igen az az!
3 hétig MINDENNAP végigcsináltam, aztán meg hetente 4x-5x 3 hónapig kb. Mindenki le volt döbbenve a változáson, én meg észre sem vettem, annyira jól éreztem magam a bőrömben és annyira szerettem csinálni!
De 1 hétig kegyetlen volt, alig tudtam menni, és nem is tudom mi vett rá, hogy folytassam nap, mint nap. De aztán valami megváltozott, elmúlt minden rosszkedvem, és alig vártam, hogy csinálhassam.
Mostanában azért pártoltam el, mert hosszúnak tűnt (50 perc kb.). De, hogy hatásos, az tuti. De csinálni kell, és nemcsak hébe-hóba.
Szerintem Tony is van ilyen hatásos, ha terv szerint megyünk és nemcsak 1-t csinálunk naponta, hanem 2-t (cardio+ has, core+fenék stb.)
Ja és anno fóliáztam magam az első 3 héten, és NEM ITTAM ALKOHOLT egyátalán ez idő alatt (rémesen hízlal!!!!), nem ettem édességet, és egészségesen táplálkoztam (no kenyér, csak teljes kiőrlésű kétszersült), húshoz no krumpli vagy kenyér (szétválasztó diéta), tészta csak olasz tészta (durumlisztből), mediterrán konyha abszolút stb.
Szóval megpróbálok belehúzni: napi 2 rövidebb torna vagy 40-50 perc, fólia, zuhany, masszázs...meglátjuk
hm, a fóliázásra én nemigen bírom magam rávenni, pont azt szeretem az otthoni tornában, h rövid és egyszerű, ha tekercselni kéne, az egy csomó időbe tartana...
A tornával én úgy vagyok, h mindig megpróbálok legalább 50 percet tornászni. Van amikor ez egy tornával, van amikor 2-ből jön össze.
viszont a kajával én nem vagyok túl figyelmes, főleg, ha tornázom.
hm, a fóliázásra én nemigen bírom magam rávenni, pont azt szeretem az otthoni tornában, h rövid és egyszerű, ha tekercselni kéne, az egy csomó időbe tartana...
A tornával én úgy vagyok, h mindig megpróbálok legalább 50 percet tornászni. Van amikor ez egy tornával, van amikor 2-ből jön össze.
viszont a kajával én nem vagyok túl figyelmes, főleg, ha tornázom.
Csak a derekadra tekerd! 1 perc az egész, nem kell túlbonyolítani! de a hatása utolérhetetlenkiss
Sati15
2008-06-19, 07:22 AM
Halihó... azért itt vagyok ... csak csendesen ;)
Tony sem javasolt kettőt egy nap, legalábbis a P90X anyagból, de talán a P90-ből sem, pedig azok rövidebbek.
A lényeg, hogy folyamatos legyen a mozgás.
Az, hogy időnként elvetemültek vagyunk és többet is lenyomunk egymás után, mert jólesik az már más kérdés :p
Most két napig nekem kimaradt a torna, bár tegnap este azért lenyomtam vagy 25 hasizmot. Nagy szám, mi? :rolleyes:
Kedden megvolt az elhatározás, de némi lelki dolog közbeavatkozott. Szerdán még elhatározás sem volt, inkább beletemetkeztem mindenféle értelmetlen, ám szórakoztató dologba.
Ma már lesz jóga, de két nap megint ki fog maradni, mert költözünk a céggel és megy a rámolás. Háát max. a bútortologatást beszámítom...
Végül is tegnap is csomagoltam, emelgettem, úgyhogy azért nem volt teljesen mozgásos leizzadás nélküli a napom mégsem.
Kicsit punnyadt a lelkem, most nekem hiányzik a párom...
Kicsit punnyadt a lelkem, most nekem hiányzik a párom...
ÓÓÓ, hát gyere, itt megvigasztalunk.
Az enyém is extra napokat marad, szóval még majd' egy hét, mire látom. Volt nálunk tegnap áramszünet is meg minden, de a kutya nagyon édes volt, amikor lement a villany meg minden (kivéve a laptopom), jött ki hozzám a konyhába és nézett nagyra kerekedett szemekkel hogy na akkor most mi van? :-D
Tudtad, h a mozgás, a sport az tud jó sok endorfint termelni? Nem? Gondoltam! :-D
Sati15
2008-06-19, 07:30 AM
Tudtad, h a mozgás, a sport az tud jó sok endorfint termelni? Nem? Gondoltam! :-D
:D:D:D:D:D
máris jobban vagyok :D
:D:D:D:D:D
máris jobban vagyok :D
másik ötlet felvidítani: szedd le az új tűzrókát, villámgyors!
andrea68
2008-06-19, 02:20 PM
Sziasztok!
Itt vagyok ám én is néha, csak szorgalmasan töltögetek és nézem, hogy melyik is lenne jó nekem. Tegnap este 10 óra után jutottam ide, de azért kipróbáltam egy 10 perces Tony-t. Nagyon jó, érdekes, hogy reggel semmit nem éreztem, de ahogy telt a nap, bizony egyre jobban éreztem az izomlázat a combomban, főleg a lépcső. De jól esett nagyon.
Béres Alexandra videóról mi a véleményetek? szeretitek? nekem főleg olyan kellene ,ami rövid és csendes. Ugrálós nem lehet, mert este a lenti szomszég igen csak frászt kapna!!
andrea68
2008-06-19, 02:39 PM
Na ezzel lesz meg a 20...
andrea68
2008-06-19, 02:41 PM
és ilyenkor átvált állandó tagra?
Banbet
2008-06-19, 05:22 PM
Sziasztok Fittek! kiss
Ma megcsináltam Tony-tól a P90X - Plyometrics-et!!! :D
Óriási sikerélményeim vannak ezzel kapcsolatban:
- végre nem csak én lihegek a szobában, hanem ők is!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
- eredetileg azt gondoltam, hogy sokat fogok sunyizni :rolleyes:, de aztán mégsem... pedig már a 15. percben elfáradt a lábam... kb. a 30. percben vettem észre, hogy a csaj mutatja a könnyített változatot... na, akkor meg már majdnem mindegy volt.
Iszonyatosan leizzadtam, amihez persze az is hozzájárult, hogy beöltöztem mint egy eszkimó... alulra felvettem a múltkor beszerzett (jelenleg legkedvesebb) ruhadarabomat, arra egy másik testhezálló nadrágot, arra meg egy melegítőt... kénytelen voltam, mert én alul "lötyögök" nem felül... fent csak szivacs van, főleg most, hogy lement 2 kg... :(
Ez volt a mai adagom, stee szerint holnap nem fogok tudni menni..., na, az szép lesz... Puszi mindenkinek!
és ilyenkor átvált állandó tagra?Igen, már állandó tag vagy!
Sziasztok Fittek! kiss
Ma megcsináltam Tony-tól a P90X - Plyometrics-et!!! :D
Óriási sikerélményeim vannak ezzel kapcsolatban:
- végre nem csak én lihegek a szobában, hanem ők is!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
- eredetileg azt gondoltam, hogy sokat fogok sunyizni :rolleyes:, de aztán mégsem... pedig már a 15. percben elfáradt a lábam... kb. a 30. percben vettem észre, hogy a csaj mutatja a könnyített változatot... na, akkor meg már majdnem mindegy volt.
Iszonyatosan leizzadtam, amihez persze az is hozzájárult, hogy beöltöztem mint egy eszkimó... alulra felvettem a múltkor beszerzett (jelenleg legkedvesebb) ruhadarabomat, arra egy másik testhezálló nadrágot, arra meg egy melegítőt... kénytelen voltam, mert én alul "lötyögök" nem felül... fent csak szivacs van, főleg most, hogy lement 2 kg... :(
Ez volt a mai adagom, stee szerint holnap nem fogok tudni menni..., na, az szép lesz... Puszi mindenkinek!
Gratulálok!!!!kiss
Ügyes vagy!
Banbet
2008-06-20, 05:24 AM
Sziasztok!kiss
Most én vagyok ilyen idétlen, vagy tényleg ilyen nehéz ide bejutni? (este is alig tudtam bejelentkezni...:()
Nos, Stee, valóban kissé körülményes lett a járásom... :D de nem baj!
Fogom még máskor is csinálni, tetszett nagyon!
Banbet, gratula, ügyi vagy.
Én tegnap sem tornáztam. Max a kutyával sétálás, ha az mozgásnak tekinthető.
na de majd ma!
Banbet
2008-06-20, 05:42 AM
Szia Zid!
Most az jutott eszembe, hogy ma én sem fogok tornázni..., de reggel már lenyomtam a Rékát..., kisfiam is beszállt. Nagyon édes, számol ő is, kettő, négy, anya nagy a se..ed... pedig már nem is nagy... ;)
Emelgeti a lábát, felborul, jót nevet rajta... máshoz is beszállnak a gyerekek?
Tegnap este a 8 éves lánykám bepróbálkozott a plyometrics-be, aztán kategórikusan kijelentette, hogy ebbe ő nem fog belehalni és abbahagyta... (kettőt ugrott összesen...)
Mintha javulna az egyensúlyérzékem is... már nem kell nyújtáskor a polcba csimpaszkodnom és mégsem dőlök fel... tök jó! :mrgreen:
A kutyasétáltatás is mozgás, nem???
Szia Zid!
Most az jutott eszembe, hogy ma én sem fogok tornázni..., de reggel már lenyomtam a Rékát..., kisfiam is beszállt. Nagyon édes, számol ő is, kettő, négy, anya nagy a se..ed... pedig már nem is nagy... ;)
Emelgeti a lábát, felborul, jót nevet rajta... máshoz is beszállnak a gyerekek?
Tegnap este a 8 éves lánykám bepróbálkozott a plyometrics-be, aztán kategórikusan kijelentette, hogy ebbe ő nem fog belehalni és abbahagyta... (kettőt ugrott összesen...)
Mintha javulna az egyensúlyérzékem is... már nem kell nyújtáskor a polcba csimpaszkodnom és mégsem dőlök fel... tök jó! :mrgreen:
A kutyasétáltatás is mozgás, nem???
Nálunk is tornázik a kicsi, a nagy meg drukkol vagy csendesen somolyog és együttérez velem, ha a Rékát csinálomkiss
a kisfiadnak meg mondd meg, hogy tisztelje az asszonynépséget:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Micsoda dolog, így beszólni egy anyának:p Én tegnap sajna nem tornáztam (egy hatalmas labdázást leszámítva a lurkóval), mert megbetegedtem, iszonyúan fáj a torkom, de az motivál, hogy tudom, hogy ez max 1 nap, aztán jól benáthásodok és 3 nap múlva kutya bajom:rolleyes: De ma már hasizmozok, bár a torokfájás miatt nem sokat aludtam, de szerintem egy laza Tony ab jót fog tenni:)
kisildy74
2008-06-20, 06:06 AM
Sziasztok!Banbet,tudom,hogy számodra nem vigasz,de én is nagyon nehezen jutok be ide,sokszor ha nagy nehezen sikerül,rögtön ki is dob.:(De azért próbálkozom újra és újra.Annyira meghoztátok a kedvemet,hogy nincs olyan nap,hogy ne tornázzak valamit.Vagy legalább egy kis futás(1km),de MINDEN NAP!!!Sőt,már hiányzik,pedig munka után csinálom,fáradtan,de lelkesen.Már az is jó,ha olvasgathatlak Titeket!:DJó,hogy van ez a topik.Izomlázmentes szép napot mindenkinek:Ildi;)
andrea68
2008-06-20, 06:08 AM
Sziasztok!
Lányok van tapasztalatotok Béres alexandra anyagokkal kapcsolatban? Csinálja valami? Nagyon ugrálós-e? Szeretitek? Érdemes letölteni?
Banbet
2008-06-20, 06:09 AM
????:confused::confused::confused::confused:
(Ez roppant értelmes hozzászólás...)
Tiszteli ő az asszonynépet, mindig közli utána, hogy szeret és ugye éjszaka átjöhet az én ágyamba???
Gyógyulj meg hamar Stee! Laza ab??? az melyik??? hányszáz???
Akkora furát álmodtam mára, Sati te voltál benne, és Neked volt valami újonan megnyitott hastánc stúdiód, valahol ott a környékünkön:-D Vicces!
Bementem körülnézni, de nem mondtam meg, h én vagyok. De nagyon kedvesek voltatok ott a kolléganőddel:-D
VICCES :-D
Banbet
2008-06-20, 06:15 AM
Sziasztok!
Lányok van tapasztalatotok Béres alexandra anyagokkal kapcsolatban? Csinálja valami? Nagyon ugrálós-e? Szeretitek? Érdemes letölteni?
Én tavaly rendszeresen csináltam az Új kihívást... nagyon szerettem, de most - pedig minden nap tornázom - nem vettem még elő... pedig ki kellene próbálni most hogyan megy... Szerettem Alexandrát, olyan aranyosan, szelíden biztat.
andrea68
2008-06-20, 06:22 AM
szia Banbet!
köszi szépen a választ, akkor Ok!
Na most mennem kell, dolgozni . sajna! Jó hétvégét és sok mozgást mindenkinek! Izzasztó meleg lesz( ha minden igaz) mozgás nélkül is:-)
Akkora furát álmodtam mára, Sati te voltál benne, és Neked volt valami újonan megnyitott hastánc stúdiód, valahol ott a környékünkön:-D Vicces!
Bementem körülnézni, de nem mondtam meg, h én vagyok. De nagyon kedvesek voltatok ott a kolléganőddel:-D
VICCES :-D
Basszus, én is a Satival álmodtam!! Reméljük, jól van!!!!:confused:
dwicky
2008-06-20, 06:28 AM
Sziasztok!
Szia! Nekem van egy pár dvd-m tőle. Megvan a Lendületben, Új kihívás, Pörgesd fel, Nyerj időt, Live, 200%, Vitalitás. Amit annyira nem szeretek tőle az a Nyerj időt, mert csak 30 perc, és ezért hirtelen vastagít. És csak utána kezdesz el formálódni, először nagyon vastag leszel, és ezért abbahagytam. A többit szeretem, és váltogatva csinálgatom. Azért jó, mert minden testrészt megdolgoztat, rendesen bemelegít, és nagyon jó a végén a nyújtás is. Én ajánlom. Nem ugrálós, néha ugrándozik egy kicsit, de az nem vészes, ha nincs kedvem, azt ki is szoktam hagyni.
Basszus, én is a Satival álmodtam!! Reméljük, jól van!!!!:confused:
biztos! vagy lehet megnyerte a lottót, és tényleg nyit egy stúdiót.. Én mennék hastáncolni! :-D
biztos! vagy lehet megnyerte a lottót, és tényleg nyit egy stúdiót.. Én mennék hastáncolni! :-D
De akkor én is kérek egyet ide a Balatonra!;):p:p:p:p:p:p:p
Sati15
2008-06-20, 06:48 AM
:D:D:``::mrgreen:
Hahaha csajok! :D
Hogyhogy velem álmodtok??? :D
Köszi, minden rendben velem, de MÉG nem nyitok tánc-stúdiót.
De ha már így megálmodtátok, akkor lehet. A barátnőm megálmodta többször is, hogy mennyire fogok lefogyni és ott van már mellettem a gyerkőcöm is. A fogyás már megy... ;) Meglehet a többi is sorra kerül hamarosan ;)
És hogy néztem ki álmotokban? És még mit csináltam? Tessék mesélni!
Banbet,
Tudom, hogy Tony szokott nyújtani minden edzés végén, de nyújtsál ma is külön, talán csináld meg a strechinget is tőle. Ne hagyd, hogy az izomláz felülkerekedjen. Igyál sokat és egyél sok zöldséget. Az is segít.
Egyébként minden elismerésem, hogy végigcsináltad, ráadásul bugyolálva! Én azt fogom utoljára hagyni, akkorra, amikor már kisebb kuffert kell a levegőbe dobálnom ;)
Ma meg holnap nem lesz tornám a cég költözése miatt.
Viszont felvettem idebentre a nehezített cipőmet és ebben mászkálok, pakolok és holnap is ebben leszek. Azt mondják ha pár órát rajtam van, már az is dupla zsírégetést jelent a sima sétához képest.
A tornás órámra szoktam még felvenni, ebben lábat emelgetni elég izgalmas ;)
De hát ugye jó példával kell elöljárnom a csajoknál... ;)
Tegnap isteni jó volt a jógám, nagyon élveztem. Bazi párás volt a levegő, ami meleg azért jót tesz a nyújtásoknak. És évek óta először sikerült terpeszben ülve letennem a homlokom a földre középen- persze egyenes háttal, így a hasam is lent volt! Juhhéj! :p
Jött egy új tanítványom (idős asszony mindenféle problémákkal) és nagyon jól érezte magát, aminek mindig nagyon örülök.
Sati15
2008-06-20, 06:55 AM
De akkor én is kérek egyet ide a Balatonra!;):p:p:p:p:p:p:p
Természetesen ;)
Amúgy ha kérik, szoktam helyi workshopot is tartani (jó magyarosan :p).
Szóval ha van csoport, tartok egy egynapos kb. 6 órás táncórát is. (ennél több már túl fárasztó egyszerre)
A szervezéssel nem foglalkozom én, mert az már nem fér bele az időmbe. De ha van igény, van tanár is, vagyis jövök :p
Van egy álmom egy nagy házról, ahol mindenféle olyan mozgást működtetek, amibe szerelmes vagyok - természetesen profi tanárokkal... :rolleyes:
Kriszta0611
2008-06-20, 07:00 AM
jajj már tök régóta keresek jógás videókat neten! igyekszem teljesíteni a 20 hozzászólásomat és már jövök is! =)
jajj már tök régóta keresek jógás videókat neten! igyekszem teljesíteni a 20 hozzászólásomat és már jövök is! =)Nálunk nincs szükség a 20 hozzászólás összeszedésére, mert minden a data.hu-n vagy egyéb külső szervereken van!kiss
Inkább arról írj, hogy mit szeretsz mozogni, ha van kedved :)
:D:D:``::mrgreen:
És hogy néztem ki álmotokban? És még mit csináltam? Tessék mesélni!
Olyan, amilyen vagy, vagyis voltál 2003-2006-ban, mert láttam a videókat a youtube-on :) (ügyi vagy nagyon, de jó kommenteket is kaptál, nemcsak én gondolom így tehátkiss)
Valamilyen fitneszórát tartottál, jógás, tony-sat, és egyből tudtam, hogy Te vagy az! Sokan csinálták és mindenki mosolygott jókedvében! Ennyire emlékszem!:)
Sati15
2008-06-20, 07:13 AM
Olyan, amilyen vagy, vagyis voltál 2003-2006-ban, mert láttam a videókat a youtube-on :) (ügyi vagy nagyon, de jó kommenteket is kaptál, nemcsak én gondolom így tehátkiss)
Valamilyen fitneszórát tartottál, jógás, tony-sat, és egyből tudtam, hogy Te vagy az! Sokan csinálták és mindenki mosolygott jókedvében! Ennyire emlékszem!:)
CSÚCSSZUPER!! :D
Anamaya
2008-06-20, 08:02 AM
Sziasztok!
Ma visszakanyarodtam Icához, és a 7-es programot csináltam meg tőle! Olyan kellemesen átmozgatott. A tegnapi Tony-s Thigh Trimmertől viszont fáj a vádlim nem állandóan, de fáj, nem izomláz, hanem a begörcsölés előtti fájdalom, pedig extra nyújtásokat is csináltam. :( Ja, és nyomelemekben gazdagon táplálkozom, mindenféle vitaminból is viszek be eleget, szóval nálam nem lehet hiányállapot.
Sati15
2008-06-20, 08:08 AM
Ma megérkezett a megrendelt Fit-Tube kötelem. Végre tudok majd Tonyval karizomra is dolgozni. A kézisúlyzóim csak fél kilósak, azokat majd akkor használom ha nagyon sokat-sokszor kell emelgetni :p
Ebből a gumikötélből a legerősebbet rendeltem, mert bízom benne, hogy fejlődöm ;)
Kriszta0611
2008-06-20, 10:19 AM
hát... régebben atletizáltam (futottam, duatlonoztam, triatlonoztam) versenyszerűen, aztán ez különböző külső és belső tényezők hatására abbamaradt. hobbiszinten szeretnék visszatérni a futáshoz, csak hát ugye akaraterő... :P szoktam úszni, bicajozni, tollasozni, csak úgy a magam örömére. egy ideje szöget ütött a fejembe a jóga, csak nem tudtam, hogyan kezdjek hozzá. mostmár van honnan elindulni! :)
Sati15
2008-06-20, 12:02 PM
hát... régebben atletizáltam (futottam, duatlonoztam, triatlonoztam) versenyszerűen, aztán ez különböző külső és belső tényezők hatására abbamaradt. hobbiszinten szeretnék visszatérni a futáshoz, csak hát ugye akaraterő... :P szoktam úszni, bicajozni, tollasozni, csak úgy a magam örömére. egy ideje szöget ütött a fejembe a jóga, csak nem tudtam, hogyan kezdjek hozzá. mostmár van honnan elindulni! :)
Belső indíttatásomtól vezérelve muszáj vagyok neked is azt javasolni, amit a többi kezdő jógázónak.
NE VIDEÓRÓL KEZDD EL!!!
Először menj el egy tanárhoz 1-2-3 órára és utána már mehet otthon is a videó segítségével,de apró - viszont annál fontosabb kijavításokat magának nem tud megtenni az ember (hisz általában nem is veszi észre őket) és a videókon ezeket általában nem említik. Például egyenesen állni nemigen tanít meg egyik sem és ez azért eléggé alap. Vagy a fekvés... vagy a kimozdulások az alaphelyzetekből...
Üdv a "fitnesz-klubban"kiss
Csatlakozok a mi DonSatinkhoz: ha teheted, menj el egy jógaórára, mert a jóga nehezebb, mint az ember gondolná;) "Fitnesz-módra" egyedül is neki lehet állni (mint pl. én), de ez inkább erőlét és hajlélonyság fejlesztés, mint igazi jóga:rolleyes::p:p:pkiss, mármint amit én ügyködök a jógavideókra
niamano
2008-06-20, 12:27 PM
SZIASZTOK FITTEK!!!!! kisskiss
Hogy ti mennyire hianyoztatok nekem! Minden este gondoltam am ratok, de tornabol is csak ennyire futotta, (futja vasnapig) mert meg mindig a Kiralyno vendege vagyok :) Most jutottam el az olvsasig is.
Szoval sokat irtatok, tok jo temakrol maradtam le, de sebaj, majd lesz meg ilyen! Az elmaradasomrol: vizsgaztam - megbuktam ezen sajnos nem kell meglepodni, olyan ideges es faradt voltam mar vizsga elottre, hogy en nem is tudom mekkora mak kellett volna hozza...
A fonokom tovabbra is hulye, meg jo, hogy 2 helyen dolgozom, ha beadja az unalmst, akkor is lesz mit csinalnom. Hazaertem a vizsgabol es mar melo fogadott, plusz egy epes e-mail, hogy neki igy nem jo, ahogy dolgozom, meg hosszu tavon ez nem megoldas. Azt hittem, megorulok. Bakker (amint meseltem) szerdan meg neki meloztam, meg penteken is anyagokert hivogatott, aztan hetfon ez fogad.. Es mikor bementem letisztazni, mar nem volt semmi baja velem, de ugye kedden elmegyek meg sorba allni a foldhivatalba? -szerdan reggel 4re a repteren kellett lennem... ( Illetve: Kell mondanom, hogy azota mar megkaptam, mekkora kieses neki, hogy NEKEM nem lett meg diplomam?!) kezdem megunni...
Szerdan hajnalban felpattantam - kapkodos pakolas, 5 ora alvas utan - a repcsire es itt ugy dontottem be sem kapcsolom a szgepet, nehogy felhuzzon megint (mert ugy bucsuzott, hogy sorolta milyen anyagokat hozzak magamml, hogy dolgozhassak innen. Pont ezert jottem ki, nem? Beulni egy Mckibe, kitenni az aktat, es dolgozni?). No comment... Bocs, csak kibukott.
Aztan hatalmasokat kirandultunk a parommal, emiatt ugy gondoltam tornak le vannak tudva: mindennap lejartam labam :) Meseszep itt! Rengeteget megyunk, es sajna vasnap mar megyek haza, ot meg itt hagyom tovabbi 2 hetre :(
Viszont egesz jol kajalok: sok salata, sushi, neha kinai, bar az is igaz, hogy inni eleg keveset sikerul, es sajnos olcso a toblerone csoki... De azert tartom magam! A tornaimat is otthon hagytam a nagy rohanasban, csak callnetics van velem, egyszer neki is estem, tobbre nem futotta, szinte csak aludni jovunk haza.
Siman kikoltoznek ide, hagynam a francba az egesz ^intellektualis palyafutasomat^, a stresszt itt mintha nem ismernek! Meg a kereskedok is kedvesek, el tudjatok ezt kepzelni, Pestiek? Nekem eleg uj :D :D Imadom Londont! (Es kezbol esznek a mokusok a parkokban!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: )
Bocs az irasert nincs a gepen ekezet, es eleg sz@r a billentyu...
Azert varom, hogy otthon legyek, es meignt rendszeres tornazas legyen.
Ja! Es beszereztem egy futocipot! Tudjatok mit jelent ez...? :-D:-D:-D
FittNia
SZIASZTOK FITTEK!!!!! kisskiss
Szia FittNia! áttalak ám ma, hogy olvasgatsz, már épen meg is akartam kérdezni, merre jártál! De jó Neked! Én is szeretem Londont és imádom a gyönyörű angol felhőket!
Jövő héten várunk vissza!kiss
OFF:
Most jöttem rá, hogy annakidején ZiD, a Te hsz-od után próbáltam ki az EFT-t a fejfájásra (működött) és emlegettél valamiféle könyvet is, hogy beszkennelnéd ;) Megtörtént és csak én nem találom? :D :D Most épp az EFT DVD-t vadászom (a kézikönyvhöz), nincs esetleg meg darabokban? (4.55GB a torrenten, nincs ennyi hely a gépemen :()
ON
bpiros
2008-06-20, 03:01 PM
Sziasztok Fittek! Hazajöttünk. Szánom-bánom, de nem tornáztam semmit az elmúlt egy hét alatt. Az idő sem volt tökéletes, így nem úsztam a Balcsiban. Viszont másztam hegyet, hogy várat nézzünk. Alányommal végigtáncoltuk minden helységét, és minden lépcsőn eljátszottuk, hogy elhagyja a cipőjét, mert most Hamupipőke korszaka van. Voltunk hajókázni, hattyúkat és kacsákat nézni. Imádták a csillógó vizet. Vonatoztunk is. Még a tihanyi apátsághoz is beugrottunk. Egyedül az utolsó nap volt egy kis jó idő, amikor ha más nem, a kertben napoztam. Tornaként felmásztam néhányszor a cseresznyefára. Nem értem, míért ilyen magas minden csaresznyefa!? Viszont a hugom selejtezett a szekrényében és kaptam egy fogyiövet! Vmi tépőzáras, gumis vastag izé. Majd kipróbálom torna közben csak előbb rá kell szánnom magam a mozgásra újra. Megjegyzem a nagyi mellett nem lehet zöldségen és salátán élni, sajna.:( Így azt hiszem, amit eddig formálodtam, most elveszett. Úgy döntöttem viszont, hogy elő se veszem a mérleget és a mérőszalagot csak augusztus közepén. Hiányoztatok nagyon egyébként!
Sati15
2008-06-20, 04:16 PM
OFF:
Most jöttem rá, hogy annakidején ZiD, a Te hsz-od után próbáltam ki az EFT-t a fejfájásra (működött) és emlegettél valamiféle könyvet is, hogy beszkennelnéd ;) Megtörtént és csak én nem találom? :D :D Most épp az EFT DVD-t vadászom (a kézikönyvhöz), nincs esetleg meg darabokban? (4.55GB a torrenten, nincs ennyi hely a gépemen :()
ON
nálam van pár anyag... megnézem hogy tudom feltenni...
Sati15
2008-06-20, 04:25 PM
Nem értem, míért ilyen magas minden csaresznyefa!? :D
Viszont a hugom selejtezett a szekrényében és kaptam egy fogyiövet! Vmi tépőzáras, gumis vastag izé. Majd kipróbálom torna közben csak előbb rá kell szánnom magam a mozgásra újra. Megjegyzem a nagyi mellett nem lehet zöldségen és salátán élni, sajna.:(
Asszem nekem is ilyen van, ahogy leírod. Ha nagyobb darab lenne, tisztára olyan lenne mint a neoprén búvárruha :D
Nagyi főztje: egyszer Miskolcra voltunk hivatalosak egy nagyon öreg nénihez. Egyedül élt egy kicsi tanyán az állataival. A háza döngölt padlójú volt és 3 részből állt. Középen "konyha", két oldalán egy-egy szoba.
Tipikus magasra polcolt ágynemű, a konyha kb egy tűzhelyből állt, ami természetesen fa tüzelésű volt és a néninek volt kb 3 lábosa.
Aztán leültünk az asztalhoz és nem győztem tátani a számat.
Húsleves több tonna tésztával, hússal, zöldséggel. Eszméletlenül finom (évekkel ezelőtt volt, akkor ettem húst)
Főétel vagy 3 féle húsból, többféle körettel és savanyúságokkal, salátákkal, majd desszert kb. 3 féle sütemény és egy egész torta.
És mind a mami csinálta a kis tűzhelyén a döngölt padlón a 3 lábossal...
Egész életemben emlékezni fogok erre. A nénit nem ismertem, a miskolci barátaim ismerték egy kicsit, úgy hívta őket el és velük engem is.
Tényleg kihagyhatatlan egy igazi nagyifőztje :p Bár az én nagyanyám nem tud főzni egyáltalán...
És hogy kicsit "ON" is legyek:
mondtam, hogy ma a nehéztalpú cipőm volt rajtam egész nap. mikor hazajöttem, észrevettem, hogy a fenekemben eléggé érzem az izmaimat és a lábaimban is. Kb. olyan volt, mintha egy B.Ica light-ot végigcsináltam volna... úgy látszik tényleg használ... bár a járásom egy kicsit kevésbé volt rugalmas, de miután levettem, milyen mesésen könnyűnek éreztem magam ! :rolleyes::D:D:D
OFF:
ON
OFF továbbra is:
Kopogtas az egészségedért:
saját scan
http://data.hu/get/124550/kopogtass1.pdf.html
http://data.hu/get/124555/kopogtass2.pdf.html
http://data.hu/get/124557/kopogtass3.pdf.html
http://data.hu/get/124559/kopogtass4.pdf.html
Más cuccom ezzel kapcs sajna nincs.
ON
ma fitt voltam én is, Bar method videójára formáztam magam 45 percig. Viszont fáj a bal bokám, alig bírok lépcsőn menni is, nemhogy ugrálni, be is van kicsit dagadva.. de hogy mitől????
Mindenesetre most épp Guinness sört iszom (mmmmmm, imádom!), mellé egy kis gazpacho csipsszel :-) és a meccs:-)) Tudok élni, mi?
Sati15
2008-06-20, 05:19 PM
Itt a teljes begyűjtött EFT anyagom, szemezgess ;)
http://data.hu/get/352359/EFT.001.html
http://data.hu/get/352368/EFT.002.html
http://data.hu/get/352369/EFT.CRC.html
Itt a teljes begyűjtött EFT anyagom, szemezgess ;)
http://data.hu/get/352359/EFT.001.html
http://data.hu/get/352368/EFT.002.html
http://data.hu/get/352369/EFT.CRC.htmlKöszi!!!kisskiss
OFF továbbra is:
Kopogtas az egészségedért:
saját scan
http://data.hu/get/124550/kopogtass1.pdf.html
http://data.hu/get/124555/kopogtass2.pdf.html
http://data.hu/get/124557/kopogtass3.pdf.html
http://data.hu/get/124559/kopogtass4.pdf.html
Más cuccom ezzel kapcs sajna nincs.
ON
ma fitt voltam én is, Bar method videójára formáztam magam 45 percig. Viszont fáj a bal bokám, alig bírok lépcsőn menni is, nemhogy ugrálni, be is van kicsit dagadva.. de hogy mitől????
Mindenesetre most épp Guinness sört iszom (mmmmmm, imádom!), mellé egy kis gazpacho csipsszel :-) és a meccs:-)) Tudok élni, mi?
és Neked is nagyon köszi!!!kiss
Kriszta0611
2008-06-21, 12:35 PM
Sati, Stee, köszönöm a jó tanácsokat, ha lehetőségeim adódik, ellátogatok egy órára! :)
Sati15
2008-06-21, 03:49 PM
Sziasztok,
Képzeljétek mi történt velem... ma a céges költözés után kimentünk egy volt kollégánkhoz a jelenlegiekkel bográcsozni Pilisvörösvárra.
Meginvitált bennünket, hogy nézzük meg a borpincéjét.
Le is mentünk és nagyon sötét volt lefelé, erősen néztem a lépcsőket és ennek ellenére az utolsót elvétettem és orraestem, és jól kificamodott a bokám és jól feldagadt. Most itt ülök betekert lábbal, aloés kendőbe csavarva. Megküldtük energiával is, hogy javuljon gyorsan. De még nagyon friss és bicegek erősen. Felpolcoltam.
De a hétfői tornás órámat nem szeretném lemondani, max. csak a földön fekvős gyakikat csinálom a csajokkal és a többit dirigálom. Viszont oda-vissza 30 perc séta a minimum, még nem tudom hogy fogok hétfőn gyalogolni, remélem már addigra sokkal jobban lesz.
Pedig sem pince előtt, sem pince után nem ittam alkoholt ;):D
siriusB
2008-06-21, 04:13 PM
Sziasztok,
Képzeljétek mi történt velem... ma a céges költözés után kimentünk egy volt kollégánkhoz a jelenlegiekkel bográcsozni Pilisvörösvárra.
Meginvitált bennünket, hogy nézzük meg a borpincéjét.
Le is mentünk és nagyon sötét volt lefelé, erősen néztem a lépcsőket és ennek ellenére az utolsót elvétettem és orraestem, és jól kificamodott a bokám és jól feldagadt. Most itt ülök betekert lábbal, aloés kendőbe csavarva. Megküldtük energiával is, hogy javuljon gyorsan. De még nagyon friss és bicegek erősen. Felpolcoltam.
De a hétfői tornás órámat nem szeretném lemondani, max. csak a földön fekvős gyakikat csinálom a csajokkal és a többit dirigálom. Viszont oda-vissza 30 perc séta a minimum, még nem tudom hogy fogok hétfőn gyalogolni, remélem már addigra sokkal jobban lesz.
Pedig sem pince előtt, sem pince után nem ittam alkoholt ;):D
Kedves Sati! Jobbulást kívánok neked.kiss
Az utolsó mondatodhoz pedig csak annyit: épp ez volt a baj! :5::5:
Sati15
2008-06-21, 04:17 PM
Kedves Sati! Jobbulást kívánok neked.kiss
köszi kiss
Az utolsó mondatodhoz pedig csak annyit: épp ez volt a baj! :5::5:
:D:D:D:D