A teljes (képes) nézethez kattints ide : Yoga és fitness anyagok
angyalkám
2009-01-04, 01:38 PM
én már évek ota tornászom /hol joga, hol torna, hol táncos torna/ nagyon kell a mozgás mindekinek tudom ajánlani, ha nem csinálom akkor fáj mindnem ha tornászom semmi bajom nincs! Karbantart és jó közérzetet csinál és föleg nőknek ajánlom jó a depresszió ellen is /sokan nem tudják/ de igy van! Jó tornázást és Mozgást!!!
delphin6
2009-01-04, 03:31 PM
hihi, ugyan! téged senki nem hibáztat.sőt:-), jó, h belinkelted.
Akkor jó, megnyugodtam:p
Anamaya
2009-01-05, 02:55 PM
Sziasztok!
Fitt Társaim hogy álltok, neki kezdtetek ma?
Ami engem illet a mai light tornámon túl vagyok, a levezetés, pedig jóga ászana volt. Emellett reggel ahhoz be tudjak menni a munkahelyre fel kell gyalogolnom egy hegy tetejére (lévén a kisautó, amivel eddig közlekedtem tropára ment, de ez testmozgásnak nem utolsó, így nem bánom :D ).
Sajnálatos módon nagyon le van robbanva az állapotom, rá kellett jönnöm, a fittségi szintem 0. Elsődleges célom most, hogy reggel, mikor felérek a hegy tetejére ne köpjem ki a tüdőmet.
Éljen az első mozgással teli nap!
kiss nektek
sunlight
2009-01-05, 03:21 PM
Sziasztok!
Én is túl vagyok a mozgáson:mrgreen: Bár azt hiszem, hogy első alkalomra elég erős, nehéz tornát választottam:(( P90x Plyometrics) azért végig csináltam, de volt, hogy le kellett ülnöm, hogy nehogy rosszul legyek:( A fél óra hullahoppot levezetésnek szántam a plyometrics után, hát a 30percből 10 percet bírtam. Holnap hál istennek csak egy start it up lesz(ha jól emlékszem) bár azért választottam ezt keddre, mert szerdán viszgázok:( de jól jön holnapra, hogy nem megint egy ilyen kemény torna lesz.
Összességében azért jól esett a mozgás:D
Egyébként olvasgattam a régebbi bejegyzéseket, és láttam eg yolyat, hogy a menstruáció első három napjában nem szabad tornázni. csak sajnos nem tudtam tovább olvasni, mert el kellett mennem, így nem tudom, hogy mit reagáltatok rá, igaz-e ez?:confused:
Sziasztok!!
Én is tornáztam tegnap, félóra séta a kutyával, majd nekiálltam a Nell Cardio and core-nak, tök jó volt!
Akartam is mondani nektek, hogy azért csak óvatosan a kezdetekben, mert ha túlvállalja az ember, könnyen elmehet a kedv, ráadásul veszélyes is, úgyhogy csak szépen, fokozatosan. A Plyometrics az bizony erőteljesen ugrálós-izzasztós, kell hozzá az edzett tüdő, ráadásul a p90x program az feltételez előképzettséget (értsd:) nem árt jó edzettnek lenni hozzá. Szóval csak okosan. De ügyesek vagytok. Nekem ma callanetics napom van, holnap meg pihi:-)) hihi
de jó, mert a párom is rájött, h edzeni kéne, ő squassholni volt tegnap, meg reggel tornázgatott kicsit (fekvőtámas, felülések, amolyan férfi módra. bárcsak egyszer rá tudnám venni, h nyújtson is:-)) ) Úgyhogy sportosak leszünk:-)
Egyébként olvasgattam a régebbi bejegyzéseket, és láttam eg yolyat, hogy a menstruáció első három napjában nem szabad tornázni. csak sajnos nem tudtam tovább olvasni, mert el kellett mennem, így nem tudom, hogy mit reagáltatok rá, igaz-e ez?:confused:
Nem tudom, ez sztem személyfüggő. Én személy szerint azt mondanám, h ostobaság, nekem ált jól is szokott esni egy kis hasizom a "nehéz napokon" (ez is milyen hülye elnevezés!!!!! pfff :-( ) . Volt itt olyan vészmadár is, aki azt mondogatta, h jógázni tilos a menstruáció alatt, szerintem ez is marhaság, de hát persze ez az én véleményem. sztem, ha jólesik, tornázz. :-)
exdorka
2009-01-06, 04:22 AM
Otthoni edzés céljából szeretnék vásárolni egy szobakerékpárt!Úgy tudom,ez az egyik legjobb kardiosport,ami a legproblémásabb területeket célozza meg.Mármint a fenék és a comb területét.Irjon,akinek van ezzel kapcsolatos élménye.Érdemes vagy sem?
exdorka
2009-01-06, 04:23 AM
És a kajálást hogy végezzem mellette?Gondolom,este 6 után már tilos bármit is bekajálni,ugye?Irjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Otthoni edzés céljából szeretnék vásárolni egy szobakerékpárt!Úgy tudom,ez az egyik legjobb kardiosport,ami a legproblémásabb területeket célozza meg.Mármint a fenék és a comb területét.Irjon,akinek van ezzel kapcsolatos élménye.Érdemes vagy sem?
Szia! A szobakerékpár jó ötlet, de csak ha tényleg használni fogod:-))) Amúgy elég drága ruhafogas/virágtartó/kabátállvány stb stb :-)
nekem mondjuk nincs.
Saját tapasztalatból azt mondom, hogy otthoni edzésre érdemes innen a fórumból letöltened egy pár videót, van nagyon sok klassz, amire lehet és érdemes tornászni. Abból is vannak olyanok, amik kimondottan a feneket és combot célozzák. Bár azt mondja minden fitneszguru, hogy helyi fogyás nem létezik, általánosan lehet csak leadni, és akkor megy le a kényes területekről is.
Mondd el, hogy pontosan mit keresel, és tudunk neked ajánlani is akár:-)
És a kajálást hogy végezzem mellette?Gondolom,este 6 után már tilos bármit is bekajálni,ugye?Irjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak a saját tapasztalatom írhatom.
A legjobban sztem a cukor és a fehérliszt hízlal. Szóval azt mindenképp érdemes visszafogni. És érdemes este 6 után már vagy nem enni (ez nekem kivitelezhetetlen a munkám miatt), vagy akkor csak egészséges dolgokat, mint saláták, zöldségek, rostdús dolgok.
sunlight
2009-01-06, 08:24 AM
Sziasztok!
Nagyon jó volt úgy felkelni, hogy izomlázam van:mrgreen: Hát az biztos, hogy erőteljesen ugrálós a Plyometrics, volt, hogy csak néztem, hogy hogy nem fáradtak még el, úgy, mint én(na jó, tudom, hogy van egy "pici" különbség köztünk:D:D) Viszont azért a pasiért, aki mondta a gyakorlatokat megérte csinálni:mrgreen: Azt hiszem Tonynak hívják:rolleyes:
Amikor megvan, nekem is jól szokott esni a torna(kivétel az ugrándozás) azért is lepődtem meg, hogy tilos ilyenkor. Nem szeretném már a 2. napot kihagyni, egy kis hulahoppozásba meg úgysem halok bele:mrgreen:(remélem)
Sziasztok!
... Viszont azért a pasiért, aki mondta a gyakorlatokat megérte csinálni:mrgreen: Azt hiszem Tonynak hívják:rolleyes: ...
WELCOME TO THE CLUB! :mrgreen:
sunlight
2009-01-06, 09:02 AM
WELCOME TO THE CLUB! :mrgreen:
Hm...úgy érzem nem csak nekem jön be:mrgreen::mrgreen: Már SzeretjükTonytClub is van?:D:D
Hm...úgy érzem nem csak nekem jön be:mrgreen::mrgreen: Már SzeretjükTonytClub is van?:D:D
LOL :-D :mrgreen::o:D:D:D
http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=881265&postcount=1033
http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=1103956&postcount=3341
http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=982663&postcount=2853
http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=951463&postcount=2579
http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=943650&postcount=2490
http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=882883&postcount=1214
http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=881848&postcount=1160
http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=881816&postcount=1145
stb stb
hihihi
sunlight
2009-01-06, 09:46 AM
LOL :-D :mrgreen::o:D:D:D
http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=881265&postcount=1033
http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=1103956&postcount=3341
http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=982663&postcount=2853
http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=951463&postcount=2579
http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=943650&postcount=2490
http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=882883&postcount=1214
http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=881848&postcount=1160
http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=881816&postcount=1145
stb stb
hihihi
:D:D:D:D:D:D:D:D De szerencsések vagytok, hogy ti már régebb óta "éltek" Tonyval:mrgreen:
Sati15
2009-01-06, 11:09 AM
Na itt vagyok ám csajok, nem tűntem el. Bár a kedvem most nagyon hullámzó, mert pont én is mensi előtt állok.
Itt hozzá is tenném, hogy a jóga bizonyos gyakorlatai abszolút NEM ajánlottak mensi alatt, illetve bizonyos egészségügyi problémák esetén (pl. magas vérnyomás)
Pld. mensi alatt kerüljétek el a tarkóállást! és egyéb fordított gyakikat, amiknél a fej lejjebb van mint a fenék.
Sunlight,
tényleg bazi erős kezdést írtál össze magadnak! jógáztál már korábban? Ha nem, akkor nem ajánlom a P90X-et elsőre. De ha igen (és nem rendszeresen), akkor sem. Azt inkább a második héttől, de csak meglévő jógás gyakorlat esetén.
A Slim in 6 egész jó kezdésnek és pld. Bérex A. anyagai is, vagy jógára pld. félórás anyagok. Van itt fent pár.
A P90X anyagokat tényleg inkább csak a második hét után ajánlom bárkinek, aki punnyadásból tér vissza...
Bocs, én már csak ilyen "tanárnénis" vagyok :D
Anamaya,
fúúú látom, te jól felépítetted... alaposan átgondoltad ;)
kitartást hozzá! :p
Én még lustálkodtam a terv megírásával, de tegnap már megtartottam az évben első tornás órámat úgyhogy volt már izzadás.
Ma valami lightos jógát terveztem a tony-féle 8 perces hasizmozással a végén, aztán lazítás.
Megéreztem ám az ünnepi lustálkodást, a hasizmozásban ugyanaz a mennyiség nem ment olyan könnyen mint korábban.
Na majd belejövök mint kiskutyába az ugatás ;)
sunlight
2009-01-06, 11:22 AM
Sunlight,
tényleg bazi erős kezdést írtál össze magadnak! jógáztál már korábban? Ha nem, akkor nem ajánlom a P90X-et elsőre. De ha igen (és nem rendszeresen), akkor sem. Azt inkább a második héttől, de csak meglévő jógás gyakorlat esetén.
A Slim in 6 egész jó kezdésnek és pld. Bérex A. anyagai is, vagy jógára pld. félórás anyagok. Van itt fent pár.
A P90X anyagokat tényleg inkább csak a második hét után ajánlom bárkinek, aki punnyadásból tér vissza...
Bocs, én már csak ilyen "tanárnénis" vagyok :D
Szia Sati15!
A P90Xes jógát már ki is iktattam:mrgreen: olvasgattam itt a fórumon, hogy ha nincs semmiféle tapasztalatom jóga szempontjából, inkább hanyagoljam... helyette már elkezdtem tölteni másokat, plusz elkunyeráltam a tesóm Norbijait is:mrgreen:
Ne kérj bocsit, örülök, hogy ellátsz információkkal, véleménnyel;):D
Anamaya
2009-01-06, 12:15 PM
Anamaya,
fúúú látom, te jól felépítetted... alaposan átgondoltad ;)
kitartást hozzá! :p
Hát felépítettem, igyekeztem a fokozatosság elvét is szem előtt tartani. Őszintén szólva nagyon keménynek tartom, még fogalmam sincs, hogy fogom-e bírni, túlterhelni nem fogom magam. Végre eljutottam oda a maximalizmusommal, hogy akkor hagyom abba, amikor úgy érzem, elég, és már nem foglalkozom azzal, hogy úristen, még x perc lenne hátra. Féltem tőle, hogy eltunyulásom miatt a fél órát sem fogom bírni, de végül is simán ment.
P90-nél figyelembe vettem, hogy hány nap után tanácsolják a váltást, vannak gyengédebb tornás napok is (már amennyire pl Ica 7-es annak számít).
Egy biztos, szorítok magamnak, hogy menjen, végig tudjam csinálni, még akkor is, ha néha-néha egy.egy nap kimarad.
Ja, és ma már nem is fújtattam annyira a hegy tetején, mint tegnap. :D
A mai tornám még hátra van (nemrég ebédeltem), így 6-7 között fogom teljesíteni (majd beszámolok róla).
Fitt napot nektek! kiss
Sati15
2009-01-06, 01:18 PM
Szia Sati15!
A P90Xes jógát már ki is iktattam:mrgreen: olvasgattam itt a fórumon, hogy ha nincs semmiféle tapasztalatom jóga szempontjából, inkább hanyagoljam... helyette már elkezdtem tölteni másokat, plusz elkunyeráltam a tesóm Norbijait is:mrgreen:
Ne kérj bocsit, örülök, hogy ellátsz információkkal, véleménnyel;):D
Szívesen elmondom, amit tudok ;)
Amíg nem készítem el a tervezetem, addig is csatolok egy kis anyagot, hogy lássátok, azért nem unatkozom és nem vagyok mozgás nélkül.
Egy mini reklám és persze invitálás, ha időnként nemcsak otthon szeretnétek mozogni, hanem mondjuk szívesen kacagnátok közben velem személyesen :D
Anamaya
2009-01-06, 02:18 PM
Sziasztok.
Az élet kicsit másképp hozta, el kellett rohannom a kolleganőmhöz, aki 2 km-re lakik tőlem (egyszer lemértem), és mivel nem volt kedvem villamosozni, így elgyalogoltam, oda-vissza. Ehhez jön még a mai hegymászás, valamint még 30 perc séta, szóval szerintem a közel 1,5 óra intenzív séta összességében megteszi torna helyett. (azért egy pár jóga ászanára végül rávettem magam, és jól esett, nagyon. :D )
sunlight
2009-01-06, 02:25 PM
Az én mai mozgásom 50 perc hulahoppozást jelent:mrgreen: Nagyon jó volt, mert mikor elkezdtem görcsöltem, de ahogy "masszírozta" a hasamat, elmúlt. Most már tudom, hogy görcsölés esetén mit kell tennem:D
Viszont lenne egy kérdésem! Ugye a csípőmről szeretnék lefaragni, és azt szeretném kérdezni, hogy milyen gyakorlatot, tornát javasolnátok, ami kifejezetten ezt a terültetet "dolgoztatja" meg? találtam itt egy tornát: Power Pilates- Pilates butt and hips. Ezen kívül tudtok valami más videot?
Anamaya
2009-01-06, 02:41 PM
Az én mai mozgásom 50 perc hulahoppozást jelent:mrgreen: Nagyon jó volt, mert mikor elkezdtem görcsöltem, de ahogy "masszírozta" a hasamat, elmúlt. Most már tudom, hogy görcsölés esetén mit kell tennem:D
bárcsak 10-15 mp-nél tovább magamon tudnám forgatni a karikát. Egyébként nekem napi 5-15 perces próbálkozásaim voltak, és bizonyám csípőről nekem az faragott legjobban.
sunlight
2009-01-06, 02:44 PM
bárcsak 10-15 mp-nél tovább magamon tudnám forgatni a karikát. Egyébként nekem napi 5-15 perces próbálkozásaim voltak, és bizonyám csípőről nekem az faragott legjobban.
Tényleg?:o Gondolom napi szinten csináltad?! Gyakorolj, és akkor neked is menni fog sokáig! A tesóm is próbálgatja, bár neki eddig kb 5 mp volt a rekordja:D Viszont a barátom kipróbálta, most először, és szépen ment neki:o:D:D:mrgreen:
Sati15
2009-01-06, 02:46 PM
Viszont lenne egy kérdésem! Ugye a csípőmről szeretnék lefaragni, és azt szeretném kérdezni, hogy milyen gyakorlatot, tornát javasolnátok, ami kifejezetten ezt a terültetet "dolgoztatja" meg? találtam itt egy tornát: Power Pilates- Pilates butt and hips. Ezen kívül tudtok valami más videot?
Nálam most (betegségek miatt elmaradt jógaóra híján) itthoni P90 Cardi1-2 volt. Ez most pont elég is volt. Így megvolt a jóga rész is, cardio rész is :)
Azért tisztázzuk: a derék a mellkas és a csípő közötti terület
a csípő a derék és a comb közötti terület :D
A hullahopp inkább derékból visz,nem? Javítsatok ki ha tévedek...
Csípőre: oldalsó lábemelések, táncközbeni risza ;), Tony Bun-shaper videója, 18+ gyakorlatok ;)
sunlight
2009-01-06, 02:51 PM
Nálam most (betegségek miatt elmaradt jógaóra híján) itthoni P90 Cardi1-2 volt. Ez most pont elég is volt. Így megvolt a jóga rész is, cardio rész is :)
Csípőre: oldalsó lábemelések, táncközbeni risza ;), Tony Bun-shaper videója, 18+ gyakorlatok ;)
Attól függ, hogy hol tekered magadon. Lehet a derekadon, csípődön, fenekeden, combon...stb. Én derekamon, csípőmön, fenekemen tudom, combra ha "leviszem" akkor le is esik, ott nem bírom sokáig:(
Táncközbeni risza? a pump it up- the ultimate dance workout olyasmi, nem?:D azt nagyon szeretem:D:DKöszönöm az ötleteketkiss
Anamaya
2009-01-06, 02:53 PM
Tényleg?:o Gondolom napi szinten csináltad?! Gyakorolj, és akkor neked is menni fog sokáig! A tesóm is próbálgatja, bár neki eddig kb 5 mp volt a rekordja:D Viszont a barátom kipróbálta, most először, és szépen ment neki:o:D:D:mrgreen:
nem adom fel. :D
Anamaya
2009-01-06, 02:54 PM
nekem csípőből és derékból is ment le, és csak a hullahoppot iktattam be.
sunlight
2009-01-06, 02:57 PM
nem adom fel. :D
Helyes!;)
niamano
2009-01-06, 04:15 PM
Sziasztok Fittek!!!
Húúú, de rég jártam erre! Nézünk egy kis összefoglalót: ugye levizsgáztam, majd szenvedtem a melómmal, aminek az lett a következménye, hogy holnap megyek utoljára. Komolyan mondom, november 4.-e óta nem múlt el a kő a gyomromból, csak néha kicsit összement. Most hétfőn elköszöntünk egymástól a főnökömtől, a követ meg elhagytam valahol hazafelé félúton :)
Én nem tudom, mi történt, de jan. 1-én délután úgy ébredtem fel, hogy igen, most jó, és most tudok változtatni, és azóta is ezt érzem. Kinyílt a horizont, -bár ez leírva nagyon hülyén hangzik, de így érzem :)
edzés:
Hát bevallom eddig még el nem kezdtem, de a szándék megvolt: Csütörtökön edzettem -volna: de a fiúk persze nem hozták el az én kimonómat, mert összecserélték... és ugye farmerben dzsi-tsuzni...... :S Ma meg egész nap a hidegben talpaltam, úgyhogy most forró kád+tea kúrán vagyok, hogy a kezdődő fel- és megfázásomat időben megfogjam így a mai hastánci is ugrott :( Csütörtökön viszont megyek megint a fiúkkal, és holnap uramtól kisírok egy nyújtást: ő vérprofi ebben én kevésbé.
kaja:
Egész decemberem úgy ment el, hogy szinte semmit nem ittam (szégyen-gyalázat, olyan a bőröm, mint egy vénasszonyé, de komolyan!!!) enni, meg csak miután a nagyja görcs kiengedett: meló után este... :( de holnap lesz a napja: elkezdem a 90 napost! (Végre tudom, hogy mire számítsak, egy ebédet nem mertem rendelni, mert nem tudtam, mikor raknak ki.. No comment... De végre látom mi merre :)
Szóval: én január 6-án indítom a 90 napot, most nézek hozzá valami jó kis dokumentáló progit (tudom volt régebben szó róla de nem emlékszem mi volt az).
És itt vagyok optimistán, mert a hétfőm egy hatalmas mérföldkő volt!! Sőt: M É R F Ö L D K Ő Ő Ő Ő !!!!
Megszabadultam az átverős főnökömtől, megnyitottam életem első befektetését, egy lakástakarékot, és még a weblapom is felkerült a netre!!!
Úgy érzem magam, mint a ki január 1-én újjászületett! :p:p
Röviden: csatlakozhatok megint?
Röviden: csatlakozhatok megint?
Naná!!!!:-) Azt hiszem mások nevében is mondhatom, h örülünk Neked:-)
Nem semmi sztori amit leírtál, hajrá, remélem továbbra is menni fog szépen minden. Új munkád van már, milyet keresel? valami jogászosat? :-)
Azt mondják, ha az ember az útját járja, akkor minden könnyebben megy, szóval bízzunk benne, h neked is majd csak úgy jönnek a dolgok. Drukkolok nagyon!
Fú, én is ma letornáztam az adagom, remegek mint a kocsonya, Callan néni nem kímélt. Kissé álmos vagyok, de muszáj még ma leszögelnem a fenekem a német elé, mert nemcsak a sportot, hanem azt is megfogadtam, h egy héten legalább egy bizonyos órát foglalkozok a német tanulással, meg még egy-két dologgal. Szóval, ha úgy vesszük, én is új életet kezdtem, nemcsak a tornát, hanem másokat is illetően.
Viszont mostanában rákaptam a kézimunkára, eddig hímezgettem, de hamarosan horgolni fogok: beleszerelmesedtem a horgolt ruckókba, és elhatároztam hogy nyárra: 1. horgolok magamnak egy bikinit, mert már régóta álmom egy szép horgolt bikini 2. olyan alakot csinálok magamnak, ami a bikinihez illik:-D
szal van kihívás bőven :-))
Sati15
2009-01-07, 05:53 AM
Attól függ, hogy hol tekered magadon. Lehet a derekadon, csípődön, fenekeden, combon...stb. Én derekamon, csípőmön, fenekemen tudom, combra ha "leviszem" akkor le is esik, ott nem bírom sokáig:(
Táncközbeni risza? a pump it up- the ultimate dance workout olyasmi, nem?:D azt nagyon szeretem:D:DKöszönöm az ötleteketkiss
Én csak egy igen nehéz fakarikával tudom elképzelni, hogy a csípőmön is tekerjem a hullahoppot (amim nincs). Mert a hurkákon ugrál az a karika, aztán nehéz a kontroll :D
Sztem 12 évesen karikáztam utoljára...
A legjobb kardiónak a szabad táncot tartom egy jó buliban, "életindulós" zenékkel. Bár ilyen nemigen van, ezért a saját zenéimből azért összeválogattam párat, már csak bulit kéne hozzátenni ;)
Niamano, üdv újra itt!
Totálisan értem, hogy milyen az, amikor az emberben belül beindul a változás vivőhulláma - hogy így mondjam... Használd ki, lovagold meg :p
Nekem a 90 napos kajakúra nem hozott sok eredményt, nem is hiszek semmilyen "kúrában", csakis a folyamatos jó táplálkozásban. Persze a megvalósítás erre is kihívás.
Én inkább oda szeretnék vissza- és eljutni, amikor a sok vidám, intenzív mozgás hozza meg a belső átalakulást és akkor is mást akar már enni az ember (kevesebbet), illetve ugye lúgosítok.
Az ünnepek alatti két hétben és előtte is már egy kicsit a végtelen ellazulás és ellaposodás állapotában voltam.
Vettem ugyanis egy új "telefont" (ami PDA) és nyakig beleástam magam a használatába és a lehetőségeibe és ráadásul imádom az ilyen kütyüket, úgyhogy hajnalokig bizgettem és folyamatosan ültem a gép előtt, belefeledkezve ebbe. Így aztán az üléstől nő a hátsó, karikásak a szemek, némi kialvatlanság és össze-vissza kajálás. Aztán most a napi rutinokkal azért helyreállítom magam :p Egyébként nagyon jólesett ez a szétcsúszás, imádtam a semmittevést és azt, hogy nincsenek kötelező dolgok, hogy nem kell korán kelni, munkába menni, hogy bóklászhatok a melegben bent puha köntösben, amikor kint hideg van.
Tengerpart híján marad a pihepuha köntöske :p
Node mostmár itten vannak a hétköznapok (amiknek szintén örülök, mert változatosságot hoznak a punnyadás után) és jólesett a tegnapi Tony-zás is nagyon.
Tonynak varázsa van, erős. Mindig meg tud nevettetni, felvidítani és persze ösztönözni :p
Sati15
2009-01-07, 05:54 AM
szal van kihívás bőven :-))
na te sem aprózod el :D
vegsone
2009-01-07, 11:55 AM
Keresem Esztergályos Cecília aerobicját (valamikor a 80'as években jelent meg bakeliten). Aki tudja honnan tudnám letölteni, kérem jelezze nekem! Nagyon fontos lenne!
sunlight
2009-01-07, 02:37 PM
Sziasztok!
A mai mozgásom 45 perc hullahopp volt:mrgreen: Azt hiszem péntekig ez is marad terítéken, addig nem fogok bírni mást csinálni. De nem bánom, mert hullahoppozni jóóóóó:mrgreen: Holnap fősuli után felmegyek a belvárosba, GYALOG!!! ami gyors séta esetében 20 percet vesz igénybe. Bár nem biztos, hogy gyors séta lesz, mert félek a csúszós járdákon:mrgreen: Ti végeztetek a napi mozgással?:D
Anamaya
2009-01-07, 03:16 PM
Sziasztok!
Nekem ma csak 20 perc hegymászás volt a program, meg sok lépcsőzés a melóhelyen. Ezen kívül még nem tudok mást felmutatni, és lévén holnap vizsgázom, így arra készülök. Holnap este fene tudja mikor érek haza, így a holnapot nem is tudom még előre. :(
Sati15
2009-01-07, 03:57 PM
Sziasztok!
A mai mozgásom 45 perc hullahopp volt:mrgreen: Azt hiszem péntekig ez is marad terítéken, addig nem fogok bírni mást csinálni. De nem bánom, mert hullahoppozni jóóóóó:mrgreen: Holnap fősuli után felmegyek a belvárosba, GYALOG!!! ami gyors séta esetében 20 percet vesz igénybe. Bár nem biztos, hogy gyors séta lesz, mert félek a csúszós járdákon:mrgreen: Ti végeztetek a napi mozgással?:D
Mikor először olvastam, hogy "gyalog", először megrémültem, hogy úristen, csak nem Győrből vagy Miskolcról? :confused:
Az lenne csak az edzés :D:D De aztán megnyugodtam, ha csak 20 perc, akkor biztos nem onnan :p
Sziasztok!
Tegnap nekem pihi napom volt, csak kutyát sétáltattam, amiből ma lesz 2x is. Plusz én ma davinázom.
És képzeljétek, a párom is rákapott a dologra, tegnap nagy félénken megkérdezte, h hát igen, maga sem hiszi el, amit most kérni fog, de nem ajánlanék neki valami fitneszvideót ? :-D
JUHÉ:-))))
remélem ő is rákap az ízére:-)
Sziasztok!
édes a malacod:-)
Akartam venni tegnap hullahoppkarikát, úgy meghoztad a kedvem, de tegnap valahogy nem volt vásárlásra alkalmas nap. Se a Horgolás Bibliája könyvet nem kaptam a boltban, se karikát, sem egy csomó más dolgot, amit akartam venni. De lehet majd ma
Sati15
2009-01-08, 06:09 AM
Aki tud angolul, annak ajánlom elolvasásra:
Tony Horton legfrissebb bejegyzése igen tetszetős.
És nemcsak kaja-mozgás tekintetében.
http://tonyhorton.blogspot.com/ (http://tonyhorton.blogspot.com/)
joszoka
2009-01-08, 12:51 PM
Gyerekeknek szóló - mp3 formátumú aerobic-fitnesz anyagot keresek. Nem a "Norbist". Olyant, mint a "Kata fitnesz".
Köszönöm
sunlight
2009-01-08, 01:00 PM
Mikor először olvastam, hogy "gyalog", először megrémültem, hogy úristen, csak nem Győrből vagy Miskolcról? :confused:
Az lenne csak az edzés :D:D De aztán megnyugodtam, ha csak 20 perc, akkor biztos nem onnan :p
Áhh, azért nem vagyok ilyen vakmerő:mrgreen::mrgreen:
sunlight
2009-01-08, 01:01 PM
Sziasztok!
Tegnap nekem pihi napom volt, csak kutyát sétáltattam, amiből ma lesz 2x is. Plusz én ma davinázom.
És képzeljétek, a párom is rákapott a dologra, tegnap nagy félénken megkérdezte, h hát igen, maga sem hiszi el, amit most kérni fog, de nem ajánlanék neki valami fitneszvideót ? :-D
JUHÉ:-))))
remélem ő is rákap az ízére:-)
De jó neked!!! Az én páromat nem tudnám rávenni semmire, mindig azt mondja kétségbeesetten, hogy akkor fogyna... hát igen, ő elégedett magával:mrgreen:
sunlight
2009-01-08, 01:04 PM
édes a malacod:-)
Akartam venni tegnap hullahoppkarikát, úgy meghoztad a kedvem, de tegnap valahogy nem volt vásárlásra alkalmas nap. Se a Horgolás Bibliája könyvet nem kaptam a boltban, se karikát, sem egy csomó más dolgot, amit akartam venni. De lehet majd ma
Ugye milyen édes? mintha magamat látnám(hehe:mrgreen::mrgreen::mrgreen:)
A Sparban tuti fogsz találni hulahoppot! Vagyis én akárhányszor mentem, eddig mindig volt. Azt hiszem ott olyan 1500 Ft.
Paraplui
2009-01-08, 02:37 PM
Gyerekeknek szóló - mp3 formátumú aerobic-fitnesz anyagot keresek. Nem a "Norbist". Olyant, mint a "Kata fitnesz".
Köszönöm
Szia!
Nem tudom ilyenre gondoltál-e? :) Én anno 6-7 éves koromban erre tornáztam. ;)
http://www.canadahun.com/forum/showthread.php?p=793852&highlight=gyerobik#post793852
delphin6
2009-01-08, 03:48 PM
Sziasztok!
Képzeljétek el, a páromnak meséltem mennyire felbuzdultam a ti pélátokból és most már komolyan elkezdek tornázni. El is kezdtem és ugy látszik most ő is komolyan mellém állt.Kaptam tőle egy ellipszis trénert, ugy hogy most azt nyuzom, de mivel utoljára gimis koromban tornáztam még nem megy ugy ahogy szeretném:(
Jó munkát mindenknek:)
Sati15
2009-01-09, 03:25 AM
Sziasztok!
Képzeljétek el, a páromnak meséltem mennyire felbuzdultam a ti pélátokból és most már komolyan elkezdek tornázni. El is kezdtem és ugy látszik most ő is komolyan mellém állt.Kaptam tőle egy ellipszis trénert, ugy hogy most azt nyuzom, de mivel utoljára gimis koromban tornáztam még nem megy ugy ahogy szeretném:(
Jó munkát mindenknek:)
óóó az jó móka. nekem is van egy. (persze az idő nagy részében fogasként üzemel :D)
de itt is - ahogy más mozgásnál is - egy fokozatosságot kell tartani.
először csak 5-10 perc rajta, aztán 15, 20, stb. mert azért észrevétlenül néha, de jól felnyomja ám a szívritmust, aztán kapkodjuk a levegőt ;):D
Hogy vagytok?
Tegnap davináztam egyet, egy kis nehezítéssel, mert a kutya folyamatosan hozta a labdáját, hogy dobjam neki:-)
Ma elvileg 1 óra kardió gyakim lesz, előtte fél óra kutyagyalogoltatással, de ahogy látom a napomat, ez ma még meg lesz fejelve némi házimunkáéval (mosás, ki akarom sikálni a zuhanyfüggönyt, kimosni a kutya takaróját stb stb)
:-)
sziasztok fittek! otthoni net és a munkahelyien idő hiányában nem tudtam már jó régóta felnézni!
DE: mintha megéreztem volna az újrakezdést, hétfőn én is nekiálltam megint (bár még csak lájtosan mozgok, de sokat iszok és jól táplálkozok megint)! majd jövök még, csak most a rengeteg netes lemaradásomat kell bepótolnom! :D
juhééé!
éljen, Stee visszatért :-)
sziasztok fittek! otthoni net és a munkahelyien idő hiányában nem tudtam már jó régóta felnézni!
DE: mintha megéreztem volna az újrakezdést, hétfőn én is nekiálltam megint (bár még csak lájtosan mozgok, de sokat iszok és jól táplálkozok megint)! majd jövök még, csak most a rengeteg netes lemaradásomat kell bepótolnom! :D
Osiris
2009-01-09, 04:25 PM
Üdv mindenkinek!
Már jó pár hónapja, hogy írtam ide utoljára (tán még valaki emlékszik), a munkahelyi és egyéb körülményeim olyanok voltak, hogy nem volt kedvem, se energiám hozzá. Viszont a 90 napos programban most részt vennék (pont hétfőtől tornázom újra én is), bár valójában nincs rá szükségem, mivel én járok csoportos edzésre, immár haladóra, és az bőségesen elég egy teljes hétre. De a tornáimról majd írok holnap.
Felfigyeltem Sati bejegyzésére:
Aki tud angolul, annak ajánlom elolvasásra:
Tony Horton legfrissebb bejegyzése igen tetszetős.
És nemcsak kaja-mozgás tekintetében.
http://tonyhorton.blogspot.com/ (http://tonyhorton.blogspot.com/)
És hogy csináljak valami hasznosat is, ha már hónapokig ide sem dugtam a képem (bár azért olvastam a fórumot), lefordítottam a cikket azok kedvéért, akik nem értik, mert tudom, hogy látogatják ezt a fórumot ilyenek, és mert tényleg érdemes elolvasni és elgondolkozni rajta. A saját, teljesen szabad stílusomban, nem irodalmi műfordítás, és végképp nem szó szerinti...
<style type="text/css"> <!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } H3 { margin-bottom: 0.21cm } --> </style> Meg fogsz halni!
A blogbejegyzésem címe nem egyszerűen csak figyelemfelkeltés. Új év kezdetekor az emberek általában nagyobb önfegyelmet tanúsítanak (egy darabig), de az új év megérkezése egyúttal azt is jelzi, hogy az idő gyorsan repül. Minden eltelt másodperccel közelebb kerülünk a halálhoz. És ez alól senki sem kivétel. Az utolsó napod a földön gyorsan eljön, aztán nincs tovább. A legtöbb ember mégis úgy tesz, mintha a halál nem is létezne. Úgy csinálunk, mintha a világ összes ideje a miénk lenne. Állandóan csak várunk, hezitálunk, halogatunk, és lemondunk az életünk megváltoztatásának lehetőségéről. A céljainkat, elképzeléseinket és vágyainkat eltologatjuk valamiféle ideális jövőbeni időpontokra. Elvesztegetjük, elpocsékoljuk az értékes időnket abszurd, értelmetlen, felesleges marhaságokra, amik éveket vesznek el az életünkből. És mindezt miért? Leginkább azért, mert félünk. Félünk élni a lehetőségeinkkel. Miért is vállalnánk kockázatot, ha úgy gondoljuk, hogy örökké fogunk élni? Azért írom ezeket a sorokat, hogy elmondjam, az életetek értékes, és rövidebb, mint gondoljátok. Az 50 év, amit megéltem, már bizonyította ezt nekem. Esküszöm, olyan, mintha még csak tíz perce jártam volna a gimibe. Pedig már több, mint 30 éve volt. Ahogy idősebbé válunk, a változás egyre rémisztőbbnek tűnik, minden egyes nappal. Nem kell középkorúnak lenned, hogy ezt átéld. Tizenévesek éppúgy megrekednek, mint 50-60 évesek. Láttam már mindenféle életkorú embereket, akik bedobták a törülközőt, feladták. És mindannyian láttunk már elhibázott, tragédiába torkolló életet. A gyermekkor reménye és optimizmusa az egymást követő rossz tapasztalatok hatására kiábrándultsággá és reménytelenséggé változik. Ez a legszomorúbb dolog a világon. Talán tudod is, miről beszélek.
Van remény az elesettek számára? Visszafordíthatjuk-e a dolgokat az elvesztegetett évek után, halogatások után, a rengeteg nehézség után, és a soha el nem érkező pillanatra várakozás után? A pokolba is, igen! A jó hír az, hogy lehet olyan életed, amiről gyermekként álmodtál, gyógyszerek és kezelések nélkül is. Az első lépés a mozgás. Az nem számít, hogy milyen. Csak az számít, hogy csináld. A második lépés az egészséges ételek fogyasztása. Teljes értékű ételeké, amik táplálják a testet, a lelket, és különösen a szellemet. Az a szemét, amit ebben az országban a legtöbb ember fogyaszt, megöl minket. A gyorsételek és egyéb szemét kaják nem biztosítják a szükséges üzemanyagot a növekedéshez, a tanuláshoz és a változáshoz. Ehelyett az állandó bizonytalanság és elkeseredettség állapotában tartanak minket. Ha problémáid vannak, halogatós vagy, és úgy érzed, megrekedtél valamilyen szinten, akkor most jó eséllyel nem vagy formában, szemét kaját eszel, és túlsúlyos vagy. Ha rossz formában vagy és túlsúlyos vagy, minden összeesküszik ellened. Ha sok cukrot és zsiradékot fogyasztasz, az agyad nem tud helyesen működni és nem tudja megoldani a problémákat. Ha szeretsz elkeseredésben élni, nyugodtan folytasd csak tovább, amit eddig, töltsél végtelen órákat üldögéléssel, fekvéssel. Ha a halogatás, szomorúság, depresszió, alacsony önértékelés és az állandó rossz közérzet a te világod, akkor nyugodtan egyél csak cukorkát, sütiket, magas cukortartalmú szirupot, sülteket, telített zsírokat, üdítőket, telített szénhidrátokat, hot dogot, és pepperónis pizzát sok-sok sajttal a tetején. Senki sem ússza meg következmények nélkül a rossz döntéseit. Előbb vagy utóbb (az utóbb előbb eljön, mint gondolnád) a felelőtlen viselkedésed tönkreteszi az életed.
A helyes magatartás viszont megmentheti és meg is menti az életed. Lehetőséget ad arra, hogy megszabadulj a szenvedésektől, és boldog, örömteli életet élhess. Végül is ez az, amit mindannyian akarunk. Az igazi öröm és boldogság abból fakad, ha magunkkal és másokkal tisztelettel és udvariassággal bánunk. A felnőtt játékok (házak, autók, ékszerek, stb.), a tekintély, a pénz, a megjelenés csak rövid időtartamú örömökhöz való eszközök. Ezek a dolgok csak az egót táplálják. Az egó nem valóságos. Arra való, hogy a világ felé másnak mutasd magad, mint amilyen valójában vagy. Semmi más, csak önbecsapás, hogy jobbnak érezd magad másoknál. Fujj! Milyen a helyes magatartás? Már pontosan tudod. Csak az a kérdés, hogy akarod-e következetesen gyakorolni, vagy sem. Ha fegyelmezettebb vagy, kevesebb lesz a problémád is. Az élet millió mérföldes sebességgel fog feléd rohanni ezután is, a problémák továbbra is jelen lesznek az életedben, de ha edzel és helyesen táplálkozol, egy olyan kreatív működésű agyat kapsz eredményül, ami jókedvűen és hatékonyan képes megbirkózni a feladatokkal és a problémákkal. Az egyéb változók, mint a stressz kezelésének képessége és a helyes alvás szintén számítanak, de a ”jó élet” azon a két dolgon alapul, amik örömteli, boldog emberi lénnyé tesznek. A testmozgáson és az egészséges táplálkozáson. Váltogatva. Az óra ketyeg, a halálod elkerülhetetlen, akkor miért nem teszed meg az első lépést egy jobb élet felé? Határozd el magad, kérj segítséget, kezdd el a mozgást, egyél növényi ételeket, élvezd az utazást, élvezd a pillanat örömét, nyomd meg hát a start gombot, és éld azt az életet, amit szeretnél és amit megérdemelsz!
Üdv mindenkinek!
Már jó pár hónapja, hogy írtam ide utoljára (tán még valaki emlékszik), a munkahelyi és egyéb körülményeim olyanok voltak, hogy nem volt kedvem, se energiám hozzá. Viszont a 90 napos programban most részt vennék (pont hétfőtől tornázom újra én is), bár valójában nincs rá szükségem, mivel én járok csoportos edzésre, immár haladóra, és az bőségesen elég egy teljes hétre. De a tornáimról majd írok holnap.
Felfigyeltem Sati bejegyzésére:
És hogy csináljak valami hasznosat is, ha már hónapokig ide sem dugtam a képem (bár azért olvastam a fórumot), lefordítottam a cikket azok kedvéért, akik nem értik, mert tudom, hogy látogatják ezt a fórumot ilyenek, és mert tényleg érdemes elolvasni és elgondolkozni rajta. A saját, teljesen szabad stílusomban, nem irodalmi műfordítás, és végképp nem szó szerinti...
<style type="text/css"> <!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } H3 { margin-bottom: 0.21cm } -->*</style>
Először is, a csoportos edzés is ugyanúgy edzés, ahhoz, hogy a 90 napos progiba részt vegyél, nem kell pluszban edzened, teljesen szuper jó a csoportos edzés is:-) Lényeg, hogy mozogj! És üdv a csapatban:-))
Másrészről köszönjük a fordítás, nagyon rendes dolog tőled, biztos sokaknak segít:-))
delphin6
2009-01-10, 09:43 AM
óóó az jó móka. nekem is van egy. (persze az idő nagy részében fogasként üzemel :D)
de itt is - ahogy más mozgásnál is - egy fokozatosságot kell tartani.
először csak 5-10 perc rajta, aztán 15, 20, stb. mert azért észrevétlenül néha, de jól felnyomja ám a szívritmust, aztán kapkodjuk a levegőt ;):D
És mennyire igazad van!!! Tegnap már csak annyi erőm volt, hogy megkocsonyásodott lábaimon elvonszoljam magam az ágyig és utána se kép se hang:) Egy kicsit le vagyok strapálodva:( Ez előtt meg se gondoltam volna hogy ennyire gyatra kondicióban vagyok. De nem adom fel, habár látom magam előtt szegény izomaimat amit erre elkeseredetten sóhajtanak fel:)
Osiris
2009-01-10, 05:59 PM
Először is, a csoportos edzés is ugyanúgy edzés, ahhoz, hogy a 90 napos progiba részt vegyél, nem kell pluszban edzened, teljesen szuper jó a csoportos edzés is:-) Lényeg, hogy mozogj!
Oké, az jó, de nem fejtettem ki, hogy értettem azt, hogy bőven elég nekem egész hétre az edzés a csoporttal. Heti kétszer járok, hétfőn és szerdán, ötven percesek az órák, és ebben már benne van a bemelegítés és a végén némi nyújtás. Hogy lehet ez elég egy hétre? Nos, nem azért mondtam ezt, mert ilyen karfiol lennék, hanem... Hogy is magyarázzam el? Kb. háromnegyed éve, amikor felfedeztem ezt a fórumot, az itt olvasottak hatására elkezdtem Tony P90 gyakorlatokat csinálni, a kardió- és az erőgyakorlatokból is az 1-2 jelzésűt, meg az ab ripper 100-at. Majdnem 3 hónapig csináltam, de nem heti 6 napon, hanem kihagyásokkal. De mellette más videókat is kipróbáltam, meg futottam a kutyával... A P90 kardió részét nagyon nem szerettem, ezért nem is erőltettem, végeztem helyette más kardiókat. De a három hónap alatt alig fejlődtem valamit, persze tapasztaltam előrelépést mindenben, de nem sokat. És ekkor, tök véletlenül, netes olvasgatásaim során, felfedeztem az ideális fitnesszt. Azóta elvégeztem a három hónapos kezdő tanfolyamot belőle, a héten kezdtem a szintén három hónapos haladót, és most már a tapasztalatom is igazolja, hogy amit olvastam, hallottam róla, igaz. Már az első egy-két hónap után ugrásszerűen megnőtt az állóképességem (ellenőrzés: futás a kutyával, lépcsőmászás, húsz kilók hazacipelése a piacról), és jól észrevehetően nőtt az erőm, pedig ezt nehezebb növelni (ellenőrzés: bútorok, dög nehéz kukák emelése, egy éve még szinte megmozdíthatatlan cserépkályha kipaterolása a lakásból, le a teraszlépcsőn át, az utcára, lomtalanításhoz, tök egyedül), és fogytam öt kilót is. Még egyszer, mindez heti kétszer 50 percnyi edzéssel, de ebben már van pihenés, bemelegítés, levezetés. A tényleges mozgás nem több heti kétszer 30 percnél, talán még annyi se. Viszont ez nem is Norbi féle duci tréning. Rohadt intenzív és megterhelő. Cserébe elképesztően rövid idő (és rövid edzésekkel) alatt hoz látványos eredményeket. Nagyjából mint a tv shopok napi 5 perc alatt kockás hasat és hasonlókat ígérő vacakjai. :) Ha nincs több időd (de egyébként sem kell sok, a hosszú edzés nem jó edzés), akkor akár 3-5 (három-öt) perc alatt (nem számítva a bemelegítést) már olyan edzésterhelést adhatsz magadnak, ami már elég egy napi edzésnek. Nem vicc, tényleg. Na jó, ez még nem a kezdőkre igaz, ehhez már kell egy kis gyakorlás, a haladók tudnak (és nekik szabad) ilyen gyakorlatokat végezni. Szoktak is. Szóval ez a heti két edzés annyira intenzív, hogy a hétfői után kedden nem is tudnék tornázni, mert akkor a szerdai edzésre nem maradna semmi erőm, energiám, de pl. az eheti szerdai edzés olyan kemény volt, hogy még mindig nem pihentem ki teljesen... Szóval erősít, állóképességet növel, hajlékonyságot (más néven ízületi mozgékonyságot) ad, fogyaszt, jót tesz a gerincnek, a hátnak, az ízületeknek, meg igazából mindennek, alakot formál, fejleszti az egyensúlyérzéket és a koncentrálóképességet, és mindezt rövid edzésekkel, rövid idő alatt. Az se utolsó szempont, hogy elég szórakoztató.
Ez tulajdonképpen egy súlyzós edzés, egy gömb alakú öntöttvas súllyal, aminek van egy füle, mint egy szatyornak. Ez minden, ami kell, meg kábé 2x2 méter üres hely körülötted a gyakorláshoz. Úgy hívják az eszközt, hogy kettlebell. Kicsivel több, mint fél éve még én sem hallottam róla semmit, azóta persze már sokat tudok róla. Ezzel a súlyzóval végzett gyakorlás jelentősen különbözik a kézisúlyzóval történő edzéstől, meg egyrészt nehezebb, másrészt nem a tenyeredben van a súlypontja, hanem jóval messzebb, és ez gyökeresen megváltoztatja a dolgokat. Meg persze az is, hogy fogod a fülét és közben a golyó el tud fordulni, óriási különbség a kézihez képest. Ettől egy totális, teljes testre kiterjedő edzésrendszert lehetett az eszközre alkotni, van is ilyen. Ennek az alapjait (most már nem annyira csak az alapjait) tanulom én.
Na most, mivel már haladónak vagyok mondható, a heti két edzés mellé felvehetek még egy-két lightosabb otthoni kettlebell edzést is (kezdőként ez még nem javasolt), és tetszés szerinti egyéb edzést. Szóval ezt a 90 napos programot a magam részéről úgy képzelem el, hogy a két napon felül még edzek itthon, kettlebellel is, meg kipróbálok fitnesz videókat, már csak kíváncsiságból is. Holnap például végigcsinálom a pump it up ultimate dance workoutot (régebben megcsináltam már háromszor, persze csak úgy-ahogy), csak hogy teszteljem, hogy veszem most az akadályokat a jelentősen feljavított kardiórendszeremmel... Majd beszámolok róla.
A héten négy napon (holnap is megyek, az öt), kutyát sétáltattam. Ez úgy néz ki, hogy egy alkalom általában egy órás, az első 5 perc futás a kutya után, aztán kicsit lenyugszik, ezután a séta végéig erőltetett ütemben gyaloglás, közben egy-egy rövid futás, amikor úgy gondolja, hogy egy-két kerítés előtt neki mindenképpen rohannia kell, nem mennie. Ez is beleszámít a heti edzésbe? Mert így már akkor elég jól állok...
Mindenkinek jó tornázást, meg kitartást is hozzá!
Judita2
2009-01-11, 08:42 AM
Sziasztok Fittek !!
Örülök, hogy találtam egy ilyen beszélgetőstopikot. Imádok tornázni, bár elég sűrűn kell újra kezdenem, mert vmi miatt elmarad. Most hastáncolni járok heti 1x, ezzel régi (gyerekkori ), álmom vált valóra. Régen callanetics-eztem, de csak könyvből. Nagyon érdekelnének az alábbi filmek, ha vki. frissíteni tudná a linkeket nagyon megköszönném !!
További szép napot !!
Üdv Judit :p
[/URL]
http://data.hu/get/149748/Hotpants_W...ounce.avi.html (http://data.hu/get/189285/Super_Call...latok.avi.html)
[URL]http://data.hu/get/149771/Hotpants_W...Slide.avi.html
http://data.hu/get/149817/Hotpants_W..._Rush.avi.html
http://data.hu/get/149831/Hotpants_W...roove.avi.html
http://data.hu/get/149853/Hotpants_W..._Step.avi.html
http://data.hu/get/149882/Hotpants_W...s_Glutes_.html
http://data.hu/get/149896/Hotpants_W...s_Glutes_.html
http://data.hu/get/149905/Hotpants_W...s_Glutes_.html
Anamaya
2009-01-11, 11:39 AM
Sziasztok!
nem tűntem el, beszámoló majd később, most csak 1 mondat.
Osiris: főnököm is kettlebellezik, nem tudom mióta, de imádja (meg még sok más erősportot), nekem nem volt új, amit írtál, csak nekem valahogy látszatra sem jön be ez a sport. Kinek a pap kinek a papné.
N Adri
2009-01-11, 01:16 PM
Keresek magyar nyelvü könyvet vagy videót,ha valaki tud elérhetóséget,kérem segitsen.Most ismerkedem a yoga lehetóségeivel,Köszönöm
bazska76
2009-01-12, 05:39 AM
Dvdrip,Xvid datára,60 perc hasazás,nagyon kemény
http://data.hu/get/933494/hasburning.001.html
http://data.hu/get/933526/hasburning.002.html
http://data.hu/get/933547/hasburning.003.html
http://data.hu/get/933645/hasburning.004.html
http://data.hu/get/933712/hasburning.005.html
http://data.hu/get/933716/hasburning.crc.html
http://kepfeltoltes.hu/081227/hasburning_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
bazska76
2009-01-12, 05:50 AM
Annak,aki nem tud hullahoppozni,de szeretne karcsúsodni
Sati15
2009-01-12, 08:28 AM
És mennyire igazad van!!! Tegnap már csak annyi erőm volt, hogy megkocsonyásodott lábaimon elvonszoljam magam az ágyig és utána se kép se hang:) Egy kicsit le vagyok strapálodva:( Ez előtt meg se gondoltam volna hogy ennyire gyatra kondicióban vagyok. De nem adom fel, habár látom magam előtt szegény izomaimat amit erre elkeseredetten sóhajtanak fel:)
A nyújtást semmiképp se hagyd ki a végén! Az izmaid hálásak lesznek neked ;)!!
Sati15
2009-01-12, 08:34 AM
Keresek magyar nyelvü könyvet vagy videót,ha valaki tud elérhetóséget,kérem segitsen.Most ismerkedem a yoga lehetóségeivel,Köszönöm
Szia,
Gyere el hozzám órára (lila linken a részletek) például.
Vagy keresd Wai Lana jógaanyagait itt a fórumon.
Ha még sosem jógáztál, először feltétlenül tanárral tedd, aztán már otthon is jobban fog menni, de jó ha valaki kijavít, megtanítja az alapokat. A DVD vagy könyv azoknak való, akik az alapokkal már tisztában vannak.
Sati15
2009-01-12, 08:39 AM
Hát én akkor sem hasaznék egyhuzamban 60 percet, ha már szuperül menne mindenfajta keménységű változatban.
Szerintem tök felesleges ennyi ideig. Tony is ezen a véleményen van, rá meg amúgy is szívesen hallgatok. :p
De nem is hallottam sehol máshol (oktatói sulik), hogy ez jó lenne... vagy érdemes lenne ennyi ideig egyfolytában...
Osiris
2009-01-12, 01:01 PM
Hát én akkor sem hasaznék egyhuzamban 60 percet, ha már szuperül menne mindenfajta keménységű változatban.
Szerintem tök felesleges ennyi ideig. Tony is ezen a véleményen van, rá meg amúgy is szívesen hallgatok. :p
De nem is hallottam sehol máshol (oktatói sulik), hogy ez jó lenne... vagy érdemes lenne ennyi ideig egyfolytában...
Nincs is a világon semmi értelme. A hasizom az egyik legerősebb izom, mindenféle külön edzés nélkül is. A rengeteg hasizomgyakorlástól még nem lesz kockás hasa senkinek. A hasizom, mivel állandóan folyamatos terhelésnek van kitéve a mindennapi élet során is, minden mozgás hat rá, kellően edzett állapotban van. Ami miatt ez nem látszik, az pusztán az, hogy a felette lévő zsírréteg eltakarja. A jól kinéző hasat és hasizmot nem hasazással, hanem fogyással lehet elérni...
Persze azért erősíteni lehet és érdemes is, hogy összhangban legyen a többi izom fejlődésével, növekedésével, de csak akkor. Egyébként erre a legjobb eszköz a haskerék. Halál egyszerű szerkezet, de brutális.
N Adri
2009-01-12, 02:38 PM
Sati 15 Szivesen mennék hozzád tanulni,de én Szolnokon lakom.Megoldható atávolság?Ha nem megkeresem ajánlott oldalt.Köszönöm!
delphin6
2009-01-12, 03:01 PM
A nyújtást semmiképp se hagyd ki a végén! Az izmaid hálásak lesznek neked ;)!!
Köszike.Másnap én is rájöttem, hogy igazad van, olyan izomlázam volt hogy csak na:)
sunlight
2009-01-13, 03:14 AM
Sziasztok!
Bocsi, hogy csak így eltűntem pár napra, csak az a baj, hogy megbetegedtem:( péntekem, szombatom, vasárnapom az ágyban telt, tegnap már jobban lettem, de még mindig nem vagyok csúcsformában....így csütörtök óta nem is tornáztam:( ma még pihenni fogok, és remélem holnap bele fogok tudni vágni valamelyik videoba. Már hiányzik.
Ti hogy álltok a tornával?
Sziasztok!
Nohát, én becsületesen, bár nem mindig a legnagyobb lelkesedéssel, de nyomom a gyakorlatokat.
Pénteken Pump it Up -oltam (rájöttem, hogy továbbra sem szeretem), szombaton pihiztem (csak séta a kuttyal), vasárnap pedig a nell mcandrew cardio core and stretch.
Tegnap pedig béres szandi új kihívását csináltam végig, háá, azért szandinak sem kell egy kis szadizmusért a szomszédba mennie, ha a combizmokról van szó. Azt hittem izomlázam lesz mára, de eddig még semmi.
Képzeljétek, a jó példa és kitartás viszont meghozta a gyümölcsét. Ugye már egy ideje rendszeresen tornázom, ráadásul van, mikor a kedvesem előtt, félretéve a szégyenlősségem és mindenféle aggodalmam. Eddig az volt, hogy a párom teljesen helyeselte, h tornázom, de röhögött az otthoni videókon. Most látva, h milyen kitartó vagyok, meg h ilyen hidegben nem tud futni menni, a múlt héten megkért, h ajánljak neki vmi videót... Tony Core Synergiscticet ajánlottam, és imádja! tegnap már 2odszorra csinálta. És végre rájött, hogy az otthoni torna az nem csak tinglitangli ugribugri, hanem kemény meló...
egyébként sztem rajtam ez az egy hét is látszik. A cicim legalábbis már kisebb lett :-(
:-))) lehet oda kéne figyeljek, h egyek rendesen, h nehogy túl gyorsan fogyjak
http://data.hu/get/933494/hasburning.001.html
http://data.hu/get/933526/hasburning.002.html
http://data.hu/get/933547/hasburning.003.html
http://data.hu/get/933645/hasburning.004.html
http://data.hu/get/933712/hasburning.005.html
http://data.hu/get/933716/hasburning.crc.html
http://kepfeltoltes.hu/081227/hasburning_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
szegényt de lehurrogtátok!
pedig inkább örüljünk a feltöltésnek! Köszi, hogy felraktad! :-)
tegnap - erről jut eszembe - megcsináltam még a tornám végén az alexandra extra derék progit (8-9 perc) , pfff , azt hittem frászt kapok a 100 derékcsavarástól..
Sati15
2009-01-13, 07:18 AM
szegényt de lehurrogtátok!
pedig inkább örüljünk a feltöltésnek! Köszi, hogy felraktad! :-)
tegnap - erről jut eszembe - megcsináltam még a tornám végén az alexandra extra derék progit (8-9 perc) , pfff , azt hittem frászt kapok a 100 derékcsavarástól..
Nana, nem félreérteni!! Nem őt hurrogtuk le, aki feltöltötte!
A munkájáért köszönet jár!
Azt hurrogtuk le, hogy 60 percig hasazzon valaki.
Na meg ahogy a fotón látom, megint ez a "sokeszű" az egyik sztárvendég. Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez nekem Cz.Balázsról is elmond valamit, pedig őt ránézésre szimpinek találtam és elég jó volt (bár közelébe sem ért Tonynak sem lelkesítés sem összeállítás szempontjából) a korábbi anyaga, ami szintén itt van fent valahol...
Sati15
2009-01-13, 07:25 AM
Sati 15 Szivesen mennék hozzád tanulni,de én Szolnokon lakom.Megoldható atávolság?Ha nem megkeresem ajánlott oldalt.Köszönöm!
Nos, ha neked nem probléma Szolnokról Budapestre feljárni jógázni? :p
Azt javaslom, keress akkor egy jógaoktatót Szolnokon. Először járj hozzá legalább pár hónapig és aztán már bátrabban lehet otthon is gyakorolni.
Itt a fórumon keress rá Wai Lana nevére, illetve az új-zélandi fiúkra. Még az elején vannak valahol. Az új-zélandi fiúk anyaga jó, pontos, kemény, és nagyon sok segítséget adnak. Még akkor is, ha esetleg nem beszélsz angolul.
Ajánlom, hogy minden anyagot, amit letöltesz (ezt másnak is ajánlom) nézz meg egyszer előtte teljes hosszában (főleg a jógásoknál), a többinél legalább nézz bele gyorsítva, mert akkor átláthatóbb az egész és érthetőbb és menet közben kevesebbszer kell a Pause-Visszateker gombokon matatni ;)
Nana, nem félreérteni!! Nem őt hurrogtuk le, aki feltöltötte!
A munkájáért köszönet jár!
Azt hurrogtuk le, hogy 60 percig hasazzon valaki.
Na meg ahogy a fotón látom, megint ez a "sokeszű" az egyik sztárvendég. Hát nem tudom ti hogy vagytok vele, de ez nekem Cz.Balázsról is elmond valamit, pedig őt ránézésre szimpinek találtam és elég jó volt (bár közelébe sem ért Tonynak sem lelkesítés sem összeállítás szempontjából) a korábbi anyaga, ami szintén itt van fent valahol...
haha, igen!
nekem ez a videó már megvolt, egyszer tornáztam is rá.
a csóka rajta, a "szár" hahahaha vendég, annyira gáz, meg annyira puhány, h szánalmas:-)))
és egyébként nem végig hasazás annyira, de nekem túl sok volt . bodybuildereknek izmot fejleszteni esetleg, de ez így egyben nagyon sok...
Brigucika
2009-01-13, 09:27 AM
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni az avi filok dvd-re való kiírásában.
Nem megy, át kellene konvertálnom a kiírás előtt?
Köszönettel
Brigi
Pipcsi
2009-01-13, 09:32 AM
Brigucika!
Én úgy emlékszem, amikor írtam, hogy Nero Express > Adat DVD készítése > Hozzáadás (kiválasztod a fájlt tallózással) és már írhatod is. De nem biztos... :)
Sati15
2009-01-13, 06:13 PM
Lehet, hogy megszűnik a keddi terembérlési lehetőségem.
Ha tudtok esetleg kiadó termet Budapesten ("óccsón" ;)), ahol lehetne
békésen jógázni, kérlek szóljatok.
Köszönöm! kiss
niamano
2009-01-14, 04:58 AM
Hellooo Fittek!!
tegnap felemás napom volt, temetésen voltunk, és nagyon-nagyon hideg volt, annyira fájtak a lábujjaim csizmában, hogy sírni tudtam volna. :(
Másrészt viszont szénhidrát napom volt, és anyós irtó finom palacsintát süt, úgyhogy 8 palacsinta volt a teljes napi adagom épp csak annyi lekvárral (házi szilva, házi barack -sejthetitek, nyamm!) hogy íze legyen, de ne legyen még normál mennyiség sem. Volt tőle lelkiismeretfurdalásom, dehát este volt az első dzsi-tsu edzés, úgy éreztem belefér.
Az edzés: hááát... 10 évvel ezelőtt simán bírtam volna velük a dolgot, most már árnyéka sem vagyok az akkori kondimnak. (tigrisbukfenc, fekvőtámaszok, ilyenek alapján...) De azért megleptem őket: az "emlékek" élnek az izmaimban, megdicsérték, milyen erősek a lábaim. Mondtam, hogy nem soká nem dicsérgetni fogja, hanem küszködni köztük, mikor visszatuningolom magam. :mrgreen:
Holnap megint megyek. Most meg leballagok biciklizni mert az állóképességem a fő probléma. Arra jutottam, hogy míg ilyen hideg van, és én ilyen kenőcs vagyok, bicajozom, hogy kapjak valami kondit, aztán ha végre kondim is lesz, és melegszik is az idő, elkezdek futni...
Az első 4 nap a kilencvennaposból nekem -1,5 kg-t hozott mérleg szerint, ami lehet, hogy csalóka még, de méregtelenítő hatását tuti érzem!.. :mrgreen::oops:
Sati15
2009-01-14, 10:44 AM
Hellooo Fittek!!
tegnap felemás napom volt, temetésen voltunk, és nagyon-nagyon hideg volt, annyira fájtak a lábujjaim csizmában, hogy sírni tudtam volna. :(
Másrészt viszont szénhidrát napom volt, és anyós irtó finom palacsintát süt, úgyhogy 8 palacsinta volt a teljes napi adagom épp csak annyi lekvárral (házi szilva, házi barack -sejthetitek, nyamm!) hogy íze legyen, de ne legyen még normál mennyiség sem. Volt tőle lelkiismeretfurdalásom, dehát este volt az első dzsi-tsu edzés, úgy éreztem belefér.
Az edzés: hááát... 10 évvel ezelőtt simán bírtam volna velük a dolgot, most már árnyéka sem vagyok az akkori kondimnak. (tigrisbukfenc, fekvőtámaszok, ilyenek alapján...) De azért megleptem őket: az "emlékek" élnek az izmaimban, megdicsérték, milyen erősek a lábaim. Mondtam, hogy nem soká nem dicsérgetni fogja, hanem küszködni köztük, mikor visszatuningolom magam. :mrgreen:
Holnap megint megyek. Most meg leballagok biciklizni mert az állóképességem a fő probléma. Arra jutottam, hogy míg ilyen hideg van, és én ilyen kenőcs vagyok, bicajozom, hogy kapjak valami kondit, aztán ha végre kondim is lesz, és melegszik is az idő, elkezdek futni...
Az első 4 nap a kilencvennaposból nekem -1,5 kg-t hozott mérleg szerint, ami lehet, hogy csalóka még, de méregtelenítő hatását tuti érzem!.. :mrgreen::oops:
Nos.
1. szabály = Azonnal felhagyni minden lelkiismeret furdallással!
Ezt ZiD is leírta az újkeletű 90 napos szabályzatban ;)
(ráadásul akkor meg pláne ne, ha aznap még engedélyezett is! persze a 90 naposról leírtam már a véleményem...)
Javaslat: óvatosan a bringázással ebben a hidegben, mert az ízületek bánhatják. Ja és bátor lyányka vagy ha az ónosesős csúszkában nekiindulsz. De hát aki dzsi-tsu edzésre jár nem is kispályás :D
Én régebben jártam Arkloki edzésekre vagy másfél évig (harcművészet), de aztán inkább a nőiesebb oldalamra gyúrtam többet inkább.
Pedig szép pasik vettek körül.... :rolleyes:;)
niamano
2009-01-14, 05:40 PM
Javaslat: óvatosan a bringázással ebben a hidegben, mert az ízületek bánhatják. Ja és bátor lyányka vagy ha az ónosesős csúszkában nekiindulsz. De hát aki dzsi-tsu edzésre jár nem is kispályás :D
Jaaaj de hülye vagyok!!! Edzőtermi -szoba-bicajozás volt!!! :D :D :D -ezt kihagytam...
Én az edzésről hazahozatom magam a legszebb pasival! És velem is alszik! ;) :D
Jaaaj de hülye vagyok!!! Edzőtermi -szoba-bicajozás volt!!! :D :D :D -ezt kihagytam...
Én az edzésről hazahozatom magam a legszebb pasival! És velem is alszik! ;) :D
hehehe, ez jó! már én is szinte vizualizáltam, ahogy tekersz a hóban-fagyban-jégben rendületlenül:-)))
tegnap nekem pihi napom volt, de ma már megint torna. Viszont úgy látszik megint kihívások elé állítottak, vasárnaptól egy hétig vendégek fognak lakni nálunk: a nappaliban való ugribugri bizony kizárva!
Valamit ki kell, hogy találjak, mert emiatt nem maradhat el az edzés. Vagy futni fogok menni, ha nem lesznek túl nagy mínuszok, vagy kénytelen leszek edzőterembe menni jajj! azt de utálom... Azt hiszem öltözőfóbiám van:-)
Sati15
2009-01-15, 06:15 AM
hehehe, ez jó! már én is szinte vizualizáltam, ahogy tekersz a hóban-fagyban-jégben rendületlenül:-)))
tegnap nekem pihi napom volt, de ma már megint torna. Viszont úgy látszik megint kihívások elé állítottak, vasárnaptól egy hétig vendégek fognak lakni nálunk: a nappaliban való ugribugri bizony kizárva!
Valamit ki kell, hogy találjak, mert emiatt nem maradhat el az edzés. Vagy futni fogok menni, ha nem lesznek túl nagy mínuszok, vagy kénytelen leszek edzőterembe menni jajj! azt de utálom... Azt hiszem öltözőfóbiám van:-)
niamano hazaviszi a jó pasit az edzőteremből... asszem többet kéne edzőterembe járnom.... hmm.... :rolleyes:
ZiD, mit szólnál egy közös izzasztójógázáshoz? Priviben megdumálhatjuk a részleteket ha érdekel... bár ott is van öltözőrész... ;)
niamano hazaviszi a jó pasit az edzőteremből... asszem többet kéne edzőterembe járnom.... hmm.... :rolleyes:
ZiD, mit szólnál egy közös izzasztójógázáshoz? Priviben megdumálhatjuk a részleteket ha érdekel... bár ott is van öltözőrész... ;)
az szuper lenne! közben rájöttem, h van egy hét haladékom, mert csak JÖVŐ vasárnap jönnek, de ha az ajánlat a 'randira' akkor is él, szívesen:-)
niamano
2009-01-16, 04:20 AM
Hazaviszem? Mi az hogy! Ő szállít oda is :))) És nagyon-nagyon szeretem!!
Tegnap megint edzés volt, kíváncsi leszek mi lesz ma este, valszeg nem bírok megmozdulni. De azért egész sokat bírok a fiúkkal az erősítésből, és a fél év lemaradásomat leszámítva -nem is olyan rossz a technikai rész. Ott viszont szó szerint lenyomnak -izomból! :D De fél év múlva lesz még itt KyriA Eleison! :555::555:
Én pedig mindkettőtöket szívesen látlak nálunk, egy kis szaunázásra!! Mert gondolom az "izzasztógépek' nem kötnék le egyikünket sem, de van 2 szauna.
kiss
Szamira
2009-01-16, 04:49 AM
Sziasztok!
Már jó rég nem írtam ide, de azé én is tornázgatok, igaz elég kímélően.
Nekem a hátizmaim kívánják leginkább az átmozgatást az ülő munka miatt.
A Domján Laci féle testkontroll hátizmos részét megcsinálom majdnem minden nap, ez mellé pedig bemelegítésként egy kis trambulinon ugrálás, egy kis súlyzózás, ferdepadon hasizmozás és nyújtás.
Az egész kb 35-40 perc.
Remélem mire erre ráunok, elég erős leszek valamelyik Bíró Ica kazihoz:p, azok vannak páran a szekrényben.
niamano
2009-01-16, 05:20 AM
Váááá, ezt el sem hiszem!!! 2,8 kg 8 nap alatt!!! Éljen a 90 napos, na meg az edzés!!!
Nagyon sok egy hétre, hogy ennyi menjen le, de sajnos van is miből lemenni, ha normál súlyomat tekintem, akkor +23.5 kg, ha a nádszál kisasszonyt (amit nem akarok vissza) akkor 31,5 kg. (az abszolút minimumsúlyomhoz képest) Úgyis megáll, és lassul majd, sőt emelkedik, ha izmosodom is. De nagyon örülök :rolleyes:
Anamaya
2009-01-16, 06:36 AM
sziasztok.
nem tűntem el, csak iszonyat sok a meló, meg vizsgák. jövő héten vége a vizsgáknak, akkor végre már lesz időm a napi mozgásnak, most csak a napi hegymászás van. (azért legalább már a tüdőm nem hagyom el a felénél, és már annyira nem is lihegek, mire felérek a helyemre. :D )
tubigatya
2009-01-17, 12:58 AM
http://sharebase.de/files/TPF32TFXyI.html
http://sharebase.de/files/AbvkkGf7b0.html
http://data.hu/get/455141/Zene_az_I_kotethez.rar.html
nöi (hormon)torna könyvek (női bajokra) zenével.....
szia!
ennek a könyvnek pontosan mi a neve?
ez az a "füzetszerűen" spirálozott formában kiadott? (nem emlékszem a nevére) ?
Paraplui
2009-01-17, 01:36 PM
Az én feltöltésem... szivesen mindenkinek. :)
irian
2009-01-17, 01:46 PM
Sziasztok! ;)
Hát igazán én nagyon új vagyok itt, de a fogyni akarás nekem is célom.Bízom benne, hogy együtt könnyebben megy majd.A 90 napos a tervem, valamint a 14 napos már egyszer bevált, hullahopp karikával ötvözve :).
Mindenkinek szép estét Irian
Hát igen:mrgreen: Kiskoromban nagyon imádtam, és nemrég olvasgattam a fórumokat, hogy napi fél-1 óra hullahoppozás a legjobb karcsúsító, szóval beszereztem egy 90centis, műanyagot, megtöltöttem rizzsel, és kész is:DÉn 1000 Ft-ért vettem játékboltban! Sokan írták, hogy ez a megoldás ugyanolyan, mint ha drága, fahullahoppot vettem volna! Az első hullahoppozás után tiszta kék-zöld foltos lettem, de nagyon imádom:D A szobámban szoktam, nem kell hozzá sok hely, csak annyi, hogy a hullahopp ne ütközzön semmibe, nem muszáj járkálni közben, persze akkor még hatékonyabb! Én általában Jóbarátok nézése közben szoktam, így észre sem veszem, hogy közben forog rajtam:mrgreen:
halihóó
néztem karikát a decathlonban , de nem volt olyan, amit meg is lehetne tölteni valami nehezékkel
Pesten vetted a karikát? (nem emlékszem, bocsánat, pontosan, h Bp-i vagy-é avagysem :oops: ) Ha igen, megírod nekem priviben, hogy pontosan hol?
köszi!!kiss
Sziasztok! ;)
Hát igazán én nagyon új vagyok itt, de a fogyni akarás nekem is célom.Bízom benne, hogy együtt könnyebben megy majd.A 90 napos a tervem, valamint a 14 napos már egyszer bevált, hullahopp karikával ötvözve :).
szuper szuper!
szívesen látunk ! (leszámítva, hogy ez nem fogyókúrás fórum ám :-) )
sunlight
2009-01-17, 03:46 PM
Sziasztok!
Én is visszatértem, újra tornázok, már hiányzott, de addig amíg teljesen rendbe nem jöttem nem akartam magam megerőltetni:( Tegnap majdnem másfél órán át hulahoppoztam, miközben tanultam a vizsgámra:D Észre sem vettem, hogy így elrepült az idő, csak akkor, mikor befejeztem a tanulást:D:D
Ma 30 percet Rékáztam (a combom kikészült:D)aztán 20 perc hulahopp. Holnap valószínűleg csak hulahoppozni fogok, mert még tanulnom kell.:(
sunlight
2009-01-17, 03:49 PM
halihóó
néztem karikát a decathlonban , de nem volt olyan, amit meg is lehetne tölteni valami nehezékkel
Pesten vetted a karikát? (nem emlékszem, bocsánat, pontosan, h Bp-i vagy-é avagysem :oops: ) Ha igen, megírod nekem priviben, hogy pontosan hol?
köszi!!kiss
Nyíregy mellett lakom, és Nyíregyen vettem a karikát. Az Intersparban nem nézted meg? Néha a Tescoban is szokott lenni( gondolom, ha Nyíregyen van,akkor Pesten is:D)
Igaz, hogy 2006os bejegyzés, de itt nézd meg a 12. hozzászólást.:http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=88755&hirlevelform_nyitva=1
Remélem tudtam segíteni.
sunlight
2009-01-17, 03:52 PM
Szia Irian!
Ha szabad kérdeznem milyen hulahoppod van? Fa vagy műanyag?
Nekem műanyag van, és egy kicsit zavar, hogy már nem érzem azt a "fájdalmat" amit az elején, ahogy már írtam, szinte észre sem veszem, hogy forog rajtam valami. Attól tartok, hogy ennek így semmi értelme nincs:( Vagy ez csak azért van, mert már hozzászoktam?
Sati15
2009-01-17, 05:41 PM
Sziasztok!
Hát igazán én nagyon új vagyok itt, de a fogyni akarás nekem is célom.Bízom benne, hogy együtt könnyebben megy majd.A 90 napos a tervem, valamint a 14 napos már egyszer bevált, hullahopp karikával ötvözve .
Szia, üdv itt!
Ahogy ZiD is írta, ez nem fogyis fórum, tehát semmi recept és kilószámolás és önsanyargatás és önostorozás és önvád
Itt kérem kemény munka folyik... A magam részéről inkább szép pasikkal mint csajokkal körítve (bocsesz, de aaaakkora Tony rajongó vagyok, mint egy ház ). De ha már csajok akkor B.Ica helyett inkább Alexandra. Őt jobban csípem.
Csatolok nektek csodaszép pasikat bíztatásul...
Persze akinek van otthon (sőt haza is viszi) az mázlista, én meg éppen facér, úgyhogy be kell érjem jelenleg a virtuális szépségekkel De őket megosztom veletek :rolleyes::cool::D:
http://data.hu/get/1099702/pasikk.doc.html (javascript:void(0))
Sajnos csak így tudom megosztani, egyéb feltöltésnél nem hajlandó a rendszer működni.
irian
2009-01-17, 06:12 PM
Ok...bocsi :) !
Jobban figyelek majd...:) !
Ahogy van saját karikám, úgy van saját "pasim" is röpke sok éve, így maradok nála...:)
A karikákat azt azért megosztom veletek.:)))
Műanyag karikám is van és fa is.
A műanyag volt előbb, igen hatásos, ha nem lazítok.A fát épp most nyáron vettem, Pesten.Az utóbbi könnyebb, így nem nyert.Folytattam a műanyaggal, de nagyon zavart, hogy kidobtam érte 5000 Ft-ot feleslegesen, így kis gondolkodás után...egymásra tettem a kettőt / műanyag alulra, mivel az masszívabb /, és kettővel...
De hozzá kell tennem, hogy olyan műanyagot mostanában nem látok mint az enyém, igen régi.Ezek a mai átlátszóak nekem nem szimpatikusak, akkor inkább fa.
A sportot pedig jobb szeretem itthon.Már csak ilyen vagyok...
Azt gondolom viszont, hogy így a fórum segítségével talán még elszántabb is lehetek általatok, amit köszönök Nektek, és köszönöm a kedves fogadtatást is!
Mindenkit üdvözlök, boldog új évet kívánok! Jó éjt!
tubigatya
2009-01-18, 03:52 AM
Az én feltöltésem... szivesen mindenkinek. :)
köszi!!!:oops::lol:
Remélem nem baj, hogy megosztottam?!
Szerintem jó dolog ez az Aviva torna!
Te csinálod?
tubigatya
2009-01-18, 03:55 AM
szia!
ennek a könyvnek pontosan mi a neve?
ez az a "füzetszerűen" spirálozott formában kiadott? (nem emlékszem a nevére) ?
Már kiadták kötve is! de szerintem arra gondolsz!
Már kiadták kötve is! de szerintem arra gondolsz!
ja, úgyvan, aviva!
Kellemes vasárnapot Mindenkinek! Lassan utolérem magamat, és akkor majd gyakrabban jövök! Majd csatolom a 2 hetes edzéstervemet is.
Addig is jó tornázást!
Paraplui
2009-01-18, 10:23 AM
köszi!!!:oops::lol:
Remélem nem baj, hogy megosztottam?!
Szerintem jó dolog ez az Aviva torna!
Te csinálod?
Neem, dehogy baj :) :), most hogy az mp3portál megszünt, legalább itt még lesz aki letöltse. :)
Nem, én nem használom, de ismerőseim körében sokan vannak akik rendszeresen gyakorolják és jó eredménnyel. Gondolok ittarra hogy van akit az orvosok teljesen meddőnek bélyegeztek, és mára már a második babáját várja. :rolleyes:
szilagyi
2009-01-18, 10:46 AM
Sziasztok!
Olvastam régebben egy progiról, ami automatikusan tölti le a darabokat egymás után, de sajnos nem találtam vissza rá a keresőből. Tudtok segíteni, mi lehet az?
Köszönöm.
A program neve US Downloader (Universal Share Downloader). Nagyon jó program. Csak ajánlani tudom.
NNa, kedveskéiom, hogy vagytok, hogy vagytok?
Hogy haladtok?
várjuk ám a következő 2 heti edzésterveket...
ennek jegyében csatolom az enyémet, az előző 2 heti kiértékelését, illetve a következő 2 hétre a tervezetet.
Azt hiszem panaszra nincs okom, mindkét héten 5x 1 órát tornáztam, nem számítva a kutyagyalogoltatást :-)
és egyébként sztem már látszik rajtam, ha nem is nagyon sok, de akkor is valamennyire mintha olyan "tömörebb" lennék :-D
Esztea
2009-01-19, 11:02 AM
Sziasztok!
Én még nagyon új vagyok itt. Szeretnék lefogyni a tavaszra. Ennek érdekében jan 1 óta csinálom a 90- napos diétát és csüti óta tornázom is. Remélem, hogy befogadtok magatok közé.
Puszi nektek...
Anamaya
2009-01-19, 11:07 AM
Sziasztok!
Új tervet én nem nyújtanék be. Őszintén bevallom, hogy ma lett vége a vizsgaidőszakomnak, túl vagyok a félév utolsó sikeres vizsgáján, és ami még nem volt: elsőre minden sikerült. Jipppijéééééé
Viszont épp emiatt a munka meg a tanulás mellett plusz mozgásra nem nagyon jutott időm, max ha elmentünk vásárolni, (ami nálunk 1,5-2 óra mászkálást jelent, kevés megállással, sokszor bkv-val), illetve a napi hegymászás a munkahelyre.
Kicsit mégis módosítottam az edzéstervemen:
jan 19-31: light torna és jóga
feb1-28: jóga, ab 200 és cardio/circuit 1-2 váltva.
A mai tornán már túl vagyok, és nagyon jól esett. :) innen már egyenes út megy a metamorfózishoz, amikor is a duci bebábozodótt lárvából egy csodaszép pillangó válik (nem éjszakai! ). Vészesen közeleg az esküvő dátuma, és addigra el szeretném érni a célom. :)
Fitt napot nektek! kiss
Sziasztok!
Én még nagyon új vagyok itt. Szeretnék lefogyni a tavaszra. Ennek érdekében jan 1 óta csinálom a 90- napos diétát és csüti óta tornázom is. Remélem, hogy befogadtok magatok közé.
Puszi nektek...
Halihóó!
befogadunk ám, de úgy ám! De itt bizony tornázni kell! :-))
A fogyis részre meg azt javasolom, hogy van ugyanitt a canadahun-on külön fogyis topik, ott biztos társakra találsz, úgy hallottam jó kis közösség jött össze ott is:-)
Anamaya
2009-01-19, 11:09 AM
Sziasztok!
Puszi nektek...
Szia!
Üdv közöttünk!
Már korábban a többieknek is említettem volna, hogy a 90 napos diétához van egy 90 napos torna is, amikor minden nap bizonyos testrészeket mozgat meg. Őszintén szólva, azok kb 15 perces tornák, szerintem nem túl jók.
Sziasztok!
Új tervet én nem nyújtanék be. Őszintén bevallom, hogy ma lett vége a vizsgaidőszakomnak, túl vagyok a félév utolsó sikeres vizsgáján, és ami még nem volt: elsőre minden sikerült. Jipppijéééééé
Viszont épp emiatt a munka meg a tanulás mellett plusz mozgásra nem nagyon jutott időm, max ha elmentünk vásárolni, (ami nálunk 1,5-2 óra mászkálást jelent, kevés megállással, sokszor bkv-val), illetve a napi hegymászás a munkahelyre.
Kicsit mégis módosítottam az edzéstervemen:
jan 19-31: light torna és jóga
feb1-28: jóga, ab 200 és cardio/circuit 1-2 váltva.
A mai tornán már túl vagyok, és nagyon jól esett. :) innen már egyenes út megy a metamorfózishoz, amikor is a duci bebábozodótt lárvából egy csodaszép pillangó válik (nem éjszakai! ). Vészesen közeleg az esküvő dátuma, és addigra el szeretném érni a célom. :)
Fitt napot nektek! kiss
wow
ügyes vagy, gratula a vizsgákhoz.
huh nekem is közeleg az esküvő, még fogalmam sincs honnan lesz ruhám:-)
Mondjuk fogyni én nem szeretnék, mert nem szeretném lecserélni a ruhatáramat, inkább azt a pár kiló felesleget izommá átformálni, meg úgy überall feszesíteni. Az se olyan könnyű ...
Esztea
2009-01-19, 11:20 AM
Először is köszönöm a fogadtatást :)
Anamaya gratulálok a sikeres vizsgákhoz!
Gratulálok mindkettőtöknek(Anamaya és ZiD) a közelgő esküvőtökhöz! Olyan jó lehet menyasszonynak lenni :) .
Én nem is tudtam róla, hogy van hozzá torna is.
Jelenleg a Norbinak van egy 30 perces programja ami a fenék és comb izmokat dolgoztatja meg. Úgy gondoltam azt csinálom egy pár hétig minden nap, amíg hozzászokik a szervezetem a mozgáshoz. Utána szeretnék váltani teljes testre. Nekem a legtöbb felesleg egyébként a combomon van. Így azt szeretném letornázni.
Szeretek egyébként jógázni. Egy évig jártam gerinctornára is. Szeretek mozogni, csak nehezen veszem rá magam. Remélem az, hogy itt vagyok majd segít.
Anamaya
2009-01-19, 11:23 AM
wow
ügyes vagy, gratula a vizsgákhoz.
huh nekem is közeleg az esküvő, még fogalmam sincs honnan lesz ruhám:-)
Mondjuk fogyni én nem szeretnék, mert nem szeretném lecserélni a ruhatáramat, inkább azt a pár kiló felesleget izommá átformálni, meg úgy überall feszesíteni. Az se olyan könnyű ...
hát igen, ahol pár kiló van, de sajnos nálam túl sok van feleslegesen, még. De, ami késik, nem múlik. :)
Anamaya
2009-01-19, 11:28 AM
Először is köszönöm a fogadtatást :)
Anamaya gratulálok a sikeres vizsgákhoz!
Gratulálok mindkettőtöknek(Anamaya és ZiD) a közelgő esküvőtökhöz! Olyan jó lehet menyasszonynak lenni :) .
Én nem is tudtam róla, hogy van hozzá torna is.
Jelenleg a Norbinak van egy 30 perces programja ami a fenék és comb izmokat dolgoztatja meg. Úgy gondoltam azt csinálom egy pár hétig minden nap, amíg hozzászokik a szervezetem a mozgáshoz. Utána szeretnék váltani teljes testre. Nekem a legtöbb felesleg egyébként a combomon van. Így azt szeretném letornázni.
Szeretek egyébként jógázni. Egy évig jártam gerinctornára is. Szeretek mozogni, csak nehezen veszem rá magam. Remélem az, hogy itt vagyok majd segít.
köszönöm a gratulációkat.
Egy aerobic oktató állította össze, csak leírva láttam még, ha megvan még valahol, felteszem. De kb annyi volt hogy egyik nap megcsinált 3 féle mell és 3 féle kar gyakorlatot, másnap mondjuk pocira csinált, harmadnap popsira, stb... Nem volt egy nagy durranás.
Ha szeretsz mozogni, akkor itt jó helyen vagy, motiváció lesz bőven. :D
irian
2009-01-19, 02:01 PM
Szép estét!
Gratulálok a vizsgákhoz, és az elkövetkező esküvőkhöz :) !
Legyetek nagyon szépek, s ha lehet, hozzatok majd képeket!
Addig is legyen a sporté a "főszerep"! :)
Pussz Mindenkinek!
niamano
2009-01-19, 02:22 PM
Sziasztok Lányok!!
Gratsz a vizsgákhoz, és az esküvőkhöz is ZiD és Ana!! Üdv az újaknak!!
Hétvége: Jelentem tartom a diétám, és hétvégén is edzettem: szombaton 2 óta fürcsi-pancsi (negyede-fele úszás volt azért!) uszodában, és szabadban levő meleg vízben ücsörgés, vasárnap meg 3 óra korizás (2 éve voltam utoljára, jesszus de béna voltam! :D de jól megmozgatott) Vasnap volt a gyümölcsnapom, ma meg szerelé s+ takarítás + rohangálás volt délelőtt, így dél körülre már nagyon éhes voltam, grill pipi volt mert fehérje nap van :)
2 hetes edzésterv: kedd-csütörtök edzés a srácokkal. Nekem most ez a tuti, és remélem lessz erőm/hangulatom a takarítások közepette bicajozni (megint csak szobában :D ) is. Séta meg mindig esik.
Drukkoljatok, holnaptól mert minden napra esik a héten egy-egy állásinterjú...
Lelkiek: egyre tisztábban látom, mit szeretnék, és mit NEM a jövőmben :) Érdekes érzés....
Szép estét Fittek! ;)
Sati15
2009-01-19, 05:22 PM
Csáó FittCsajok!
Ma szuper-szuper órát sikerült tartanom. Legalábbis én végiénekeltem meg bohóckodtam meg táncoltam az egészet :D (miközben persze csináltam hősiesen végig mindent) A többiek főleg levegő után kapkodtak és röhögtek rajtam :D szóval jó volt!
Már rámfért a kacagás, olyan búvalbélelt voltam az utóbbi 1-2 napban.
De lám a mozgás feléleszti az embert.
Én most diéta helyett beszélgetek a testemmel. És úgy tűnik hallgat is rám ;)
Barátkozunk, dumálunk, jól érezzük magunkat együtt. Én és a testem :D
tök jó, mindenki tök ügyi! :-)
örülök:-)
Huh, ma én bíró icáztam, és meg kell, hogy mondjam, nem vagyok lenyűgözve:-)
Nagyon régen nem tornáztam erre a 7-es videójára, (viszont még mindig kívülről tudom, hehe, annak idején rengeteget tornáztam rá:-) ), szóval eléggé gyengusznak tűnt nekem így most. De ennek végül is örülnöm kéne, mert akkor ezek szerint az elmúlt évet mégiscsak sikerült valamennyire sportosan töltenem, és edzettebb vagyok, mint régen. Szóval nagyon lazának tűnt, és így inkább úgy tornáztam rá, hogy minden egyes szekció közbe beiktattam 2 perc ugrálást/helybenfutást/stb stb, ugyanúgy, mint ahogy a davina power of 3-ben van. remélem így sikerült zsírt is égetni:-), mert talán sikerült a pulzusomat ezzel magasabban tartani
azért a lábamat érzem egy kicsit. meglátjuk. Holnap kardió napom lesz, és így akkor a tervemben már a hétfőt és a keddet is átvariáltam:-)
Szamira
2009-01-20, 03:03 AM
Visszaolvastam kicsit, nagyon ügyik vagytok.
Nekem tegnap gyaloglás volt a mozgás, előtte nap pedig trambulin, meg súlyzós+nyújtós gyakorlatok.
Sati minden elismerésem a torna közbeni énekléshez, én szintén az a kategória vagyok aki kapkodja a levegőt:p, ne de majd kitartással egyszer csak menni fog nekem is, hogy egyenletesen lélegezzek.
Anamaya gratula a vizsgákhoz:p
Tegnap voltam a lányom nyílt moderntánc óráján.
Nagyon ügyesek voltak.
Sati15
2009-01-20, 05:38 AM
tök jó, mindenki tök ügyi! :-)
örülök:-)
Huh, ma én bíró icáztam, és meg kell, hogy mondjam, nem vagyok lenyűgözve:-)
Nagyon régen nem tornáztam erre a 7-es videójára, (viszont még mindig kívülről tudom, hehe, annak idején rengeteget tornáztam rá:-) ), szóval eléggé gyengusznak tűnt nekem így most. De ennek végül is örülnöm kéne, mert akkor ezek szerint az elmúlt évet mégiscsak sikerült valamennyire sportosan töltenem, és edzettebb vagyok, mint régen. Szóval nagyon lazának tűnt, és így inkább úgy tornáztam rá, hogy minden egyes szekció közbe beiktattam 2 perc ugrálást/helybenfutást/stb stb, ugyanúgy, mint ahogy a davina power of 3-ben van. remélem így sikerült zsírt is égetni:-), mert talán sikerült a pulzusomat ezzel magasabban tartani
azért a lábamat érzem egy kicsit. meglátjuk. Holnap kardió napom lesz, és így akkor a tervemben már a hétfőt és a keddet is átvariáltam:-)
Én Bíró Icát valahogy sosem csíptem. Anno azért csináltam meg kb. 2x az egyik videóját, mert ódákat zengtetek róla, gondoltam kipróbálom. De én akkor is fanyalogtam,úgyhogy hamar el is hagytam. Persze kemény volt a popsis-combos rész az tagadhatatlan...
ZiD, ez a kutyus a képen a párod kutyája,ugye? Illetve mostmár közös :)
Valahogy nem ilyennek képzeltem :)
Írtam ám neked privit még a múlt héten. Nem kaptad meg, vagy csak nem volt mit válaszolnod?
Bár ma én is csúsztatok, a mai tervezett forróság helyett inkább masszőrhöz megyek és holnap izzadok a tervek szerint budán :cool:
zsuzso100
2009-01-20, 06:25 AM
Csajok, én elkezdtem kick-boxra járni...kicsit változatos a konditerem mellett, főleg, hogy egy hónap múlva elköltözik...:(
.
ZiD, ez a kutyus a képen a párod kutyája,ugye? Illetve mostmár közös :)
Valahogy nem ilyennek képzeltem :)
igen,a mi kutyánk:-))) nagy kópé őurasága....
Sati15
2009-01-20, 06:46 AM
Csajok, én elkezdtem kick-boxra járni...kicsit változatos a konditerem mellett, főleg, hogy egy hónap múlva elköltözik...:(
úgy két éve én is jártam pár hónapig. nem jött be :(
aztán azóta csak mégjobban elidegenedtem az ütés-rúgás mozgásoktól.
furcsa ez,mert amikor arklokizni jártam másfél évig, addig nem volt ezzel bajom. változom... :)
mostmár a Tony cardio1-ben lévő pár perc ütésrúgást sem szeretem.
Lehet neked jobban bejön majd... ;)
doren
2009-01-20, 02:47 PM
http://data.hu/get/1060727/Esztergal...cilia.rar.html (http://data.hu/get/1060727/Esztergalyos_Cecilia.rar.html)
Esztergályos Cecilia
Bakelitről átírva, kicsit recseg.
Anamaya
2009-01-20, 03:07 PM
Sziasztok!
Csak jelenteni jöttem, hogy ma is teljesítettem a napi küldetést! :)
Sziasztok!
Csak jelenteni jöttem, hogy ma is teljesítettem a napi küldetést! :)
szuper! ügyes vagy!
én is most végeztem. hát, bevallom, nem nagyon volt kedvem tornázni, ráadásul előtte még vacsit is kellett főznöm a párom kérésére:-)
de megcsináltam, és tök jól érzem magam! :-) de azért érzem, h nem vagyok olyan friss, mint 2 héttel ezelőtt, gondolom fárad a testem is egy kicsit
na majd jobban odafigyelek
niamano
2009-01-21, 02:50 AM
Hello!!!
Tegnap is edzettem a fiúkkal, és megkaptam az egyiküktől, hogy "nem is vagy olyan könnyű ellenfél, mint hittem!" Még nem tisztáztuk, hogy a súlyomra, vagy a technikámra értette?! :D :D :D Na majd csütörtökön! :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Amúgy meg 14 nap -3,6 kg!!!!!
Remélem ez tényleg azt jelenti, hogy működik most...
Tegnap tetszettem a fejvadász néninek, két állásra is igyekszik levadászni a fejem. Most mindjárt indulok még egyre, de abban sem vagyok biztos, hogy én ezt akarom (mármint a jogot)... :)
Sati15
2009-01-21, 04:21 AM
Hello!!!
Tegnap is edzettem a fiúkkal, és megkaptam az egyiküktől, hogy "nem is vagy olyan könnyű ellenfél, mint hittem!" Még nem tisztáztuk, hogy a súlyomra, vagy a technikámra értette?! :D :D :D Na majd csütörtökön! :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Amúgy meg 14 nap -3,6 kg!!!!!
Remélem ez tényleg azt jelenti, hogy működik most...
Tegnap tetszettem a fejvadász néninek, két állásra is igyekszik levadászni a fejem. Most mindjárt indulok még egyre, de abban sem vagyok biztos, hogy én ezt akarom (mármint a jogot)... :)
lehet, hogy könnyű ellenfél nem vagy (a technikád), de mivel könnyed vagy, ezért kőkemény is vagy és neki annyi :D
másrészt mivel mi nők általában csípőben vagyunk erősebbek, ezért ezt jól lehet hasznosítani harcművészetek terén, mert alacsonyabban van a súlypontunk és ezzel jól lehet machinálni és esetleg kompenzálni a férfiak testéből származó előnyöket a küzdelemben ;):D
ja és persze úgyis minden a fejben dől el.
ez egy kicsit off, kicsit nem, de elmesélek egy történetet erről, ami a témáról eszembe jutott:
két harcművész áll egymással szemben. az egyik idősebb nagymester, a másik fiatalabb, de nagyon tapasztalt.
szóval állnak egymással szemben és nem történik semmi. látszólag.
egymás szemébe néznek, mozdulatlanok. eltelik vagy fél óra így, mire a fiatalabbik megmozdul, összeteszi a kezét, meghajol az öreg előtt és azt mondja. köszönöm.
az öreg győzött. látszólag semmi sem történt.... ;)
Judita2
2009-01-21, 06:09 AM
http://data.hu/get/1060727/Esztergal...cilia.rar.html (http://data.hu/get/1060727/Esztergalyos_Cecilia.rar.html)
Esztergályos Cecilia
Nagyon szépen köszönöm, már le is töltöttem és este megpróbálom végig tornázni !
Nagyon gyors voltál és még egyszer köszönöm !!
Üdv Judit:p:p
halihóó
hogy vagytok csajok? nekem ma pihi napom van, ami eléggé rám is fér, mert fáradt is vagyok, depis is vagyok, ki is vagyok bukva.
Jövök hozzátok panaszkodni plusz egy jó hírrel is.
Szóval, képzeljétek, sz@rakodik a fűtés nálam. át akartam szerelni a termoszztátot, aztán jött egy akkora f@sz fűtésszerelő, hogy csak na, és jól átvert meg lehúzott, cserébe még mindig nem megy rendesen a fűtés. Lehet a termosztát rossz, szóval emiatt is tiszta ideg vagyok. Bár tudom nem kéne, mert ez "csak" pénz, és ha az ember nagyban nézi, az egészség ennél sokkal fontosabb, de nem birok napirendre térni. Döbbenet, hogy egy ilyen szemét ember hogy le tudja húzni az embert nemcsak anyagilag, de lelkileg is... pffff. (ja és soha ne hívjátok a gyorsszerviz.net-et...)
A jó hír viszont az, hogy kaptam egy tippet, hogy az mp3 portal még cached-ben megvan a google-en, és ma szántam rá egy kis időt, és sikerült majd a legtöbb jóga anyag linket lementegetni. Ugyanigy a pilates-eket is szinte mindent.
Szedtem még sok hastáncos linket, kathy smith-et... csak eltart egy ideig, meg időnként berág rám a google, és spyware-nek néz .... úgyhogy időnként szüneteltetnem kell , mint most is, éppen nem engedi megnéznia tárolt változatot a browserem...Pedig még a magyar tornavideók és az egyéb tornavideók topikok hátra vannak.
Egy szó mint száz, ha kellenek, dobjatok privit, és átdobom az xls-es fájlokat ...
Esetéeg ha valaki be szeretne segíteni, vagy eszébe jut, h még melyik régi mp3portálos topikról kellenének linkek, akkor szóljatok, illetve próbáljátok cached-ből lementegetni (ha nem megy, megírom hogyan).
Egyebek iránt nem lenne egy ostoba ötlet a fent említettek miatt, ha a saját kis fórumunkat is elkezdenénk lementegetni, a linkeket legalább is, meg mindegyikünk egy-egy email címét. Ha megtalálják a jogvédők a canadahunt, és lezárják, ne vesszen kárba a munkánk, plusz meg tudjuk egymást találni utána is.
Szerintem vagy word-be, vagy xls-be kellene kimásolgatni, és ha felosztjuk egymás között h ki melyik oldalaktól meddig szedi ki és gyűjti össze a linkeket, hamarabb megleszünk.
ki tart velem?
Anamaya
2009-01-21, 03:11 PM
ki tart velem?
sziasztok!
nekem eléggé sokminden megvan, vagy 40 dvdnyi tuti van. Ebből sok minden itt is van. Az a gond, hogy hétvége előtt nem lesz időm kijegyzetelni, mi van meg. Emailom meg megtaláljátok a profilomban. ;)
Leszedni, ami rapidos segítek szívesen, csak szóljatok. kiss
sziasztok!
nekem eléggé sokminden megvan, vagy 40 dvdnyi tuti van. Ebből sok minden itt is van. Az a gond, hogy hétvége előtt nem lesz időm kijegyzetelni, mi van meg. Emailom meg megtaláljátok a profilomban. ;)
Leszedni, ami rapidos segítek szívesen, csak szóljatok. kiss
szuper
nem leszedni gondoltam, hanem a linkeket csak összegyűjteni egy file-ba, excel, vagy word, hogy maguk a linkek meglegyenek.
Mert pl én sem akarnék mindent leszedni, de nem árt, ha a linkek megvannak.
így később is meg tudjuk osztani majd másokkal
Anamaya
2009-01-21, 05:05 PM
szuper
nem leszedni gondoltam, hanem a linkeket csak összegyűjteni egy file-ba, excel, vagy word, hogy maguk a linkek meglegyenek.
Mert pl én sem akarnék mindent leszedni, de nem árt, ha a linkek megvannak.
így később is meg tudjuk osztani majd másokkal
igen, de ne feledkezzünk meg a linkek elévüléséről....
niamano
2009-01-22, 02:48 AM
ZiD, ha az segítség, mondd meg mettől-meddig szedjem, és összeírom, de aztán átküldöm emilben, mert néha "elszórok" file-okat, nem egy stabil a gépem.
Sati15
2009-01-22, 05:27 AM
Itt egy megbízható fűtésszerelő: 70/530-7232 Molnár Gábor
Nekem ő csinálta meg jól a padlófűtésemet az albiban.
Vízszerelő is. Máskor is őt fogom hívni ha kell.
Én is pórul jártam tavaly (vagy előtte) a fűtésszerelővel. Pont karácsonykor romlott el a fűtés. Ugyan megcsinálta, de az az unottság ami rajta volt.... aztán amikor másodszor visszajött,hogy befejezze, akkor meg meg akart d....ni. Aztán nem tudom mit képzelt magáról, mert kb. apukám korabeli nagypocakos rosszulkinéző pasi volt.... brrrr... fújjj..
A linkmentésbe most kevésbé szállnék be mert a korlátlan netemet korlátozza keményen a vodafone. :mad: így minden bazi lassú nálam otthon. A cégnél meg inkább nem csinálok nagy munkákat a neten.
De ha már nagyon elfáradtatok, akkor szóljatok azért...
Ha gondoljátok azt szívesen bevállalom, hogy hozzám küldje el mindenki a mailcímét (természetesen az itteni nevével együtt, hogy tudjuk mihez társítani) és ezeket begyűjtöm és egyben felteszem valahová.
Mondjuk hónap végéig küldjétek el hozzám...
taranyul(kukac)gmail.com
Sati15
2009-01-22, 09:23 AM
Agni-jóga vinyásza alap gyakorlatsor (rövidített változat - 33 perc)
Bemutatja: Gauranga Das (ő volt sokáig a tanárom)
http://www.4shared.com/dir/12084267/afeb3bfb/sharing.html
Ide elméletileg sikerült felpakolnom 3 felé darabolva.
A datára képtelen voltam már két napja feltenni.
Figyelem! Ezt a gyakorlatsort kezdők ne csinálják egyedül otthon, ha még sosem jógáztak!
Először megmutatja a Napüdvözletet, majd utána pedig az Agni jóga gyakorlatait.
tubigatya
2009-01-22, 11:49 AM
Esztergályos Cecilia
Köszi!!!
sunlight
2009-01-22, 12:45 PM
Sziasztok! Túl vagyok a mai tornámon is, Pump it up- The Ultimate Dance workout-ot csináltam végig. Még mindig imádom:D Mikor abba akarom hagyni, egy kicsit pihenni akarok, mindig akkor vált át valami olyanra, amit akarok csinálni:D Áhh, szeretem és kész:D A hátfájásom is elmúlt. Azért szeretek mozogni, mert utána semmi bajom nincs. A múltkor a lábam fájt, Tony segített rajtam:cool: Most meg Deanne Berry:D
Jah, és kéépzeljétek,azt hiszem már látszik rajtam, hogy mozgok. Ma megdicsértek, hogy fogytam:cool::D pedig én úgy látom, hogy nagyobb lettem, de inkább másoknak hiszek most:D
A linkgyűjtős mozgalomban én is részt veszek, ha szükség van rám;)
tubigatya
2009-01-23, 05:53 AM
Esztergályos Cecilia
Akkor ez hanganyag, nem video?!
Judita2
2009-01-23, 09:56 AM
Akkor ez hanganyag, nem video?!
Szia !!
Igen, igen, igen !!:p:p:p
Judita2
2009-01-23, 04:17 PM
Sziasztok !!
A segítségeteket szeretném kérni !
Annyi szépet és jót olvastam itt a fórumon Tony Hortonról, de nem tudom sehonnan sem letőlteni a dvd-it, mert a linkek nem élnek.
Nagyon szépen kérek vkit frissítse a linkeket !
Előre is köszönöm a fáradozásotokat
üdv Judita
Sziasztok !!
A segítségeteket szeretném kérni !
Annyi szépet és jót olvastam itt a fórumon Tony Hortonról, de nem tudom sehonnan sem letőlteni a dvd-it, mert a linkek nem élnek.
Nagyon szépen kérek vkit frissítse a linkeket !
Előre is köszönöm a fáradozásotokat
üdv Judita
nem egészen értem melyik tony horton linkekről beszélsz, de pl a P90X-ek mind élnek itt:
http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=875673&postcount=784
Vagy melyikre gondolsz?:cool: írd meg pontosan, kérlek, akkor jobban tudunk segíteni..
Judita2
2009-01-24, 11:59 AM
Ezek a linkek sajnos már nem élnek:
http://data.hu/get/228387/P90X-Intro...ng_It.001.html
http://data.hu/get/228311/P90X-Intro...ng_It.002.html (http://data.hu/get/228311/P90X-Intro-How_To_Bring_It.002.html)
http://data.hu/get/228282/P90X-Intro...ng_It.crc.html (http://data.hu/get/228282/P90X-Intro-How_To_Bring_It.crc.html)
http://data.hu/get/231229/P90X-Chest...ck-01.001.html (http://data.hu/get/231229/P90X-Chest_and_Back-01.001.html)
http://data.hu/get/231248/P90X-Chest...ck-01.002.html (http://data.hu/get/231248/P90X-Chest_and_Back-01.002.html)
http://data.hu/get/231267/P90X-Chest...ck-01.003.html (http://data.hu/get/231267/P90X-Chest_and_Back-01.003.html)
http://data.hu/get/231294/P90X-Chest...ck-01.004.html (http://data.hu/get/231294/P90X-Chest_and_Back-01.004.html)
http://data.hu/get/231306/P90X-Chest...ck-01.005.html (http://data.hu/get/231306/P90X-Chest_and_Back-01.005.html)
http://data.hu/get/231330/P90X-Chest...ck-01.006.html (http://data.hu/get/231330/P90X-Chest_and_Back-01.006.html)
http://data.hu/get/231347/P90X-Chest...ck-01.007.html (http://data.hu/get/231347/P90X-Chest_and_Back-01.007.html)
http://data.hu/get/231360/P90X-Chest...ck-01.008.html (http://data.hu/get/231360/P90X-Chest_and_Back-01.008.html)
http://data.hu/get/231363/P90X-Chest...ck-01.crc.html (http://data.hu/get/231363/P90X-Chest_and_Back-01.crc.html)
http://data.hu/get/231073/P90X-Shoul...ms-01.001.html (http://data.hu/get/231073/P90X-Shoulders_and_Arms-01.001.html)
http://data.hu/get/231075/P90X-Shoul...ms-01.002.html (http://data.hu/get/231075/P90X-Shoulders_and_Arms-01.002.html)
http://data.hu/get/231108/P90X-Shoul...ms-01.003.html (http://data.hu/get/231108/P90X-Shoulders_and_Arms-01.003.html)
http://data.hu/get/231116/P90X-Shoul...ms-01.004.html (http://data.hu/get/231116/P90X-Shoulders_and_Arms-01.004.html)
http://data.hu/get/231129/P90X-Shoul...ms-01.005.html (http://data.hu/get/231129/P90X-Shoulders_and_Arms-01.005.html)
http://data.hu/get/231146/P90X-Shoul...ms-01.006.html (http://data.hu/get/231146/P90X-Shoulders_and_Arms-01.006.html)
http://data.hu/get/231150/P90X-Shoul...ms-01.007.html (http://data.hu/get/231150/P90X-Shoulders_and_Arms-01.007.html)
http://data.hu/get/231151/P90X-Shoul...ms-01.crc.html
http://data.hu/get/223896/P90X-Back_...ps-01.001.html (http://data.hu/get/223896/P90X-Back_and_Biceps-01.001.html)
http://data.hu/get/223912/P90X-Back_...ps-01.002.html (http://data.hu/get/223912/P90X-Back_and_Biceps-01.002.html)
http://data.hu/get/223921/P90X-Back_...ps-01.003.html (http://data.hu/get/223921/P90X-Back_and_Biceps-01.003.html)
http://data.hu/get/223943/P90X-Back_...ps-01.004.html (http://data.hu/get/223943/P90X-Back_and_Biceps-01.004.html)
http://data.hu/get/223968/P90X-Back_...ps-01.005.html (http://data.hu/get/223968/P90X-Back_and_Biceps-01.005.html)
http://data.hu/get/223996/P90X-Back_...ps-01.006.html (http://data.hu/get/223996/P90X-Back_and_Biceps-01.006.html)
http://data.hu/get/224007/P90X-Back_...ps-01.007.html (http://data.hu/get/224007/P90X-Back_and_Biceps-01.007.html)
http://data.hu/get/224012/P90X-Back_...ps-01.008.html
http://data.hu/get/233471/P90X-Core_...cs-01.001.html (http://data.hu/get/233471/P90X-Core_Synergistics-01.001.html)
http://data.hu/get/233486/P90X-Core_...cs-01.002.html (http://data.hu/get/233486/P90X-Core_Synergistics-01.002.html)
http://data.hu/get/233506/P90X-Core_...cs-01.003.html (http://data.hu/get/233506/P90X-Core_Synergistics-01.003.html)
http://data.hu/get/233537/P90X-Core_...cs-01.004.html (http://data.hu/get/233537/P90X-Core_Synergistics-01.004.html)
http://data.hu/get/233560/P90X-Core_...cs-01.005.html
http://data.hu/get/233606/P90X-Chest...rs-01.001.html (http://data.hu/get/233606/P90X-Chest_and_Shoulders-01.001.html)
http://data.hu/get/233629/P90X-Chest...rs-01.002.html (http://data.hu/get/233629/P90X-Chest_and_Shoulders-01.002.html)
http://data.hu/get/233680/P90X-Chest...rs-01.003.html (http://data.hu/get/233680/P90X-Chest_and_Shoulders-01.003.html)
http://data.hu/get/233689/P90X-Chest...rs-01.004.html (http://data.hu/get/233689/P90X-Chest_and_Shoulders-01.004.html)
http://data.hu/get/233709/P90X-Chest...rs-01.005.html (http://data.hu/get/233709/P90X-Chest_and_Shoulders-01.005.html)
http://data.hu/get/233862/P90X-Chest...rs-01.006.html (http://data.hu/get/233862/P90X-Chest_and_Shoulders-01.006.html)
http://data.hu/get/233888/P90X-Chest...rs-01.007.html (http://data.hu/get/233888/P90X-Chest_and_Shoulders-01.007.html)
http://data.hu/get/233907/P90X-Chest...rs-01.008.html (http://data.hu/get/233907/P90X-Chest_and_Shoulders-01.008.html)
http://data.hu/get/233915/P90X-Chest...rs-01.009.html (http://data.hu/get/233915/P90X-Chest_and_Shoulders-01.009.html)
http://data.hu/get/233916/P90X-Chest...rs-01.crc.html (http://data.hu/get/233916/P90X-Chest_and_Shoulders-01.crc.html)
http://data.hu/get/233573/P90X-Core_...cs-01.006.html (http://data.hu/get/233573/P90X-Core_Synergistics-01.006.html)
http://data.hu/get/233582/P90X-Core_...cs-01.007.html (http://data.hu/get/233582/P90X-Core_Synergistics-01.007.html)
http://data.hu/get/233583/P90X-Core_...cs-01.crc.html (http://data.hu/get/233583/P90X-Core_Synergistics-01.crc.html)
http://data.hu/get/224093/P90X-Back_...ps-01.crc.html
A többit már letöltöttem, ezek még sajnos hiányoznak !!
Szeretném még a Power half hour-t, P90-et és a 10 percesek is jók lennének !
Torrentezni nem tudok, a fórumokon pedig halott linkeket találok csak !
Köszönöm !
bettykis
2009-01-25, 02:37 AM
Sziasztok, egészen új vagyok itt. Valaki legyen szíves segítsen nekem abban, hogy hogyan tudom a rar fájlokat letoltés után megnyitni.
Gondolom ki kell őket csomagolni, csak nem tudom hogy hogyan. Próbáltam WInrar programmal, de nem ment. Valami kötet izét kér, és elakadtam. Van egyszerűbb kicsomagoló program?
Előre is köszönöm a segítséget.
Judita2
2009-01-25, 04:03 AM
Sziasztok, egészen új vagyok itt. Valaki legyen szíves segítsen nekem abban, hogy hogyan tudom a rar fájlokat letoltés után megnyitni.
Gondolom ki kell őket csomagolni, csak nem tudom hogy hogyan. Próbáltam WInrar programmal, de nem ment. Valami kötet izét kér, és elakadtam. Van egyszerűbb kicsomagoló program?
Előre is köszönöm a segítséget.
Szia Bettykis !!
Szerintem nem lett végig letőltve és a hiányzó kötetet kéri !!
A winrar egyébként jó progi, de használd inkább a Total Commandert, ez többféle formátumot is ki tud csomagolni, összeilleszteni stb.
Remélem tudtam segíteni !
:p
Judit
Sati15
2009-01-25, 01:17 PM
Ezek a linkek sajnos már nem élnek:
A többit már letöltöttem, ezek még sajnos hiányoznak !!
Szeretném még a Power half hour-t, P90-et és a 10 percesek is jók lennének !
Torrentezni nem tudok, a fórumokon pedig halott linkeket találok csak !
Köszönöm !
Hello,
Az intro-t én tettem fel, most kipróbáltam, él a link.
Lehet csak a data rosszalkodik, azt szokott. Múltkor két napig se le, se fel nem tudtam tölteni.
Próbálkozz többször.
Általában késő éjjel, illetve kora délelőtt jobban megy...
zsuzso100
2009-01-25, 02:30 PM
A jó hír viszont az, hogy kaptam egy tippet, hogy az mp3 portal még cached-ben megvan a google-en, és ma szántam rá egy kis időt, és sikerült majd a legtöbb jóga anyag linket lementegetni. Ugyanigy a pilates-eket is szinte mindent.
Szedtem még sok hastáncos linket, kathy smith-et... csak eltart egy ideig, meg időnként berág rám a google, és spyware-nek néz .... úgyhogy időnként szüneteltetnem kell , mint most is, éppen nem engedi megnéznia tárolt változatot a browserem...Pedig még a magyar tornavideók és az egyéb tornavideók topikok hátra vannak.
Egy szó mint száz, ha kellenek, dobjatok privit, és átdobom az xls-es fájlokat ...
Esetéeg ha valaki be szeretne segíteni, vagy eszébe jut, h még melyik régi mp3portálos topikról kellenének linkek, akkor szóljatok, illetve próbáljátok cached-ből lementegetni (ha nem megy, megírom hogyan).
Hogyan tudom letölteni? Mire kell keresni....?
zsuzso100
2009-01-25, 02:33 PM
úgy két éve én is jártam pár hónapig. nem jött be :(
aztán azóta csak mégjobban elidegenedtem az ütés-rúgás mozgásoktól.
furcsa ez,mert amikor arklokizni jártam másfél évig, addig nem volt ezzel bajom. változom... :)
mostmár a Tony cardio1-ben lévő pár perc ütésrúgást sem szeretem.
Lehet neked jobban bejön majd... ;)
Az az érdekes, hogy dvd-ken én sem szerettem annyira. A Norbist azért csináltam, mert hamar láttam eredményt, főleg a karomon...de úgy nem olyan jó.
Viszont egy edzővel, "élőben" totál más az egész. És néha úgy érzem magam, mint egy iskolai tesi órán...de kell ez is, a fele harc, a többi erősítés...
awlass
2009-01-25, 04:39 PM
Ezt le tudja szedni valaki?
Billy Blanks - TaeBo - Crunch Fitness (20 min)
http://rapidshare.com/files/34074694/TaeBo_-_20_min_Crunch_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/34075786/TaeBo_-_20_min_Crunch_.part2.rar
(hozott link)
Sajnos nem boldogulok azokkal a macskákkal :mad::(:mad::mad::mad::mad::mad:
Reménykedtem talán itthonról működne a rapid, de még csak a próbálkozásig sem jutok el :mad:
Mi a jelszó??????
Judita2
2009-01-25, 05:46 PM
Hello,
Az intro-t én tettem fel, most kipróbáltam, él a link.
Lehet csak a data rosszalkodik, azt szokott. Múltkor két napig se le, se fel nem tudtam tölteni.
Próbálkozz többször.
Általában késő éjjel, illetve kora délelőtt jobban megy...
Szia !
Elindítottam a linket (intro), de azt írja ,h. "nincs a szerveren".
USDownloadert használok, más data-s linkek lejönnek !!
Te mivel próbáltad ??
Ju
Sati15
2009-01-25, 06:02 PM
Mi a jelszó??????
Kedves, azért lehetnél kicsit udvariasabb is...
üdv
Sati15
2009-01-25, 06:05 PM
Szia !
Elindítottam a linket (intro), de azt írja ,h. "nincs a szerveren".
USDownloadert használok, más data-s linkek lejönnek !!
Te mivel próbáltad ??
Ju
Úgy próbálom, ahogy te. Bár nem us-szel, csak próbaképp rákattintottam a linkre. Az egyesnél valóban először ledobott, de több próbálkozás után egyszercsak elindította. Szóval él a link, csak a data nyűgös...
Judita2
2009-01-25, 06:18 PM
Úgy próbálom, ahogy te. Bár nem us-szel, csak próbaképp rákattintottam a linkre. Az egyesnél valóban először ledobott, de több próbálkozás után egyszercsak elindította. Szóval él a link, csak a data nyűgös...
Próbálkoztam és egyszer csak elindultak a "halott" linkjeim, nagyon-nagyon köszönöm !!
kiss
Sati15
2009-01-25, 06:27 PM
Próbálkoztam és egyszer csak elindultak a "halott" linkjeim, nagyon-nagyon köszönöm !!
kiss
Igazán nincs mit.:p A kitartás meghozta a gyümölcsét. Legyél ilyen kitartó a mozgásban is :D
Hogyan tudom letölteni? Mire kell keresni....?
szia!
írtam Neked privit, ide nem akartam kiírni:-)
Kedves, azért lehetnél kicsit udvariasabb is...
üdv
LOL!
nekem írt privit is, hasonló stílusban, először én is felhúztam magam rajta, de aztán írtam neki és...
tudjátok, mit gondolok? hogy az illetőnk nem beszélni magyar :-) Haha, ezt írta vissza nekem:
'KÖSZÖNÖM! A szó "myjane" megmunkálva.' Gondolom a "the pass myjane worked" lett valami fordítógéppel lefordítva LOL LOL LOL LOL
Sati15
2009-01-26, 04:49 AM
LOL!
nekem írt privit is, hasonló stílusban, először én is felhúztam magam rajta, de aztán írtam neki és...
tudjátok, mit gondolok? hogy az illetőnk nem beszélni magyar :-) Haha, ezt írta vissza nekem:
'KÖSZÖNÖM! A szó "myjane" megmunkálva.' Gondolom a "the pass myjane worked" lett valami fordítógéppel lefordítva LOL LOL LOL LOL
Én is priviztem vele és ez nekem is eszembe jutott.
Tud kedves lenni... csak nem kedvelem a követelő stílusú beírásokat (főleg itt) valakitől, aki még csak nem is tag még.
Mindegy. Szerintem nincs semmi baj.
bettykis
2009-01-26, 07:23 AM
Szia Bettykis !!
Szerintem nem lett végig letőltve és a hiányzó kötetet kéri !!
A winrar egyébként jó progi, de használd inkább a Total Commandert, ez többféle formátumot is ki tud csomagolni, összeilleszteni stb.
Remélem tudtam segíteni !
Judit
Köszönöm Judit,
így már működik!
Nem tudom, hogyan lehet itt taggá válni. MIndegy, írok egy kicsit magamról, mert asszem a következő 10-15 évben aktívan fogom használni ezt a forumot.:mrgreen:
Izraelben élek, ide jöttem férjhez (így könnyebb kifejezni, de az esküvő pár honap mulva lesz).
Járok edzeni itt is, az első naptól fogva, de sokszor csak itthon van időm tornázni. Nem tudok elmenni sokszor itthonrol, mert akkor a párommal egyáltalán nem találkoznék. Nagyon sokat dolgozik. Néha csak napi husz percet latujuk egymast.
Arra gondoltam hogy idecsöditem majd a baratnöimet, es egyutt fogunk itthon szenvedni:D. MEg igy meg is tudom nekik mutatni a jo kis magyar edzoket laptopon.
Lényeg a lényeg, hogy imádok tornázni, uszni!!, es tok jó hogy van egy ilyen forum magyarul!
Teljesen ismeretlen nekem még ez a hely, ugyhogy minden tanácsot orömmel fogadok, és kérdésem is van rengetek. Főleg a letöltésekkel kínlódok. Nem vagyok teljesen hüje a számítógépekhez, de ebbe még bele kell talulnom.
Jó mozgást mára is nektek!
betty
Köszönöm Judit,
így már működik!
Nem tudom, hogyan lehet itt taggá válni. MIndegy, írok egy kicsit magamról, mert asszem a következő 10-15 évben aktívan fogom használni ezt a forumot.:mrgreen:
Izraelben élek, ide jöttem férjhez (így könnyebb kifejezni, de az esküvő pár honap mulva lesz).
Járok edzeni itt is, az első naptól fogva, de sokszor csak itthon van időm tornázni. Nem tudok elmenni sokszor itthonrol, mert akkor a párommal egyáltalán nem találkoznék. Nagyon sokat dolgozik. Néha csak napi husz percet latujuk egymast.
Arra gondoltam hogy idecsöditem majd a baratnöimet, es egyutt fogunk itthon szenvedni:D. MEg igy meg is tudom nekik mutatni a jo kis magyar edzoket laptopon.
Lényeg a lényeg, hogy imádok tornázni, uszni!!, es tok jó hogy van egy ilyen forum magyarul!
Teljesen ismeretlen nekem még ez a hely, ugyhogy minden tanácsot orömmel fogadok, és kérdésem is van rengetek. Főleg a letöltésekkel kínlódok. Nem vagyok teljesen hüje a számítógépekhez, de ebbe még bele kell talulnom.
betty
Szia Betty! Üdv a fórumon:-)
egyébként én is pont ezért szeretek otthon tornázni, mert nem kell elmenni sehová, így az ember megspórolhatja az odautat-visszautat, az öltözés-vetkőzés is egyszerűbb otthon...
Ráadásul annyi minden jó kis cuccot összeszedtünk már, hogy még változatos is:-)
jó tornászást nektek, remélem sikerül a barátnőket begyűjteni, de szerintem egyedül is majdnem ugyanolyan élvezetes tud lenni a mozgás:-)
Sati15
2009-01-26, 09:01 AM
Köszönöm Judit,
így már működik!
betty
Szia, üdv itt.
Taggá úgy tudsz válni, hogy összegyűjtesz 20 hozzászólást, amit megtehetsz pld. a szójátékok c. topikban nagyon hamar, vagy velünk beszélgetsz megosztva a mozgásos tapasztalataidat. Így lehet, hogy tovább tart összeszedni a 20-at :)
Ha magyar edzőket is keresel, akkor nagy szeretettel tudom ajánlani a Pécsi Sasokat. Feltöltöttem tőlük anyagot, ha a névre rákeresel, megtalálod a fórumon. Magyar aerobik világbajnokok és viccesek a videóik és erősek is.
Anamaya
2009-01-26, 02:33 PM
végre végre végre.
tudom nem nagy szó, de végre tornáztam.
peedig kedvem sem volt, most meg pörgök, mint a búgócsiga.
10 perces tony trainer hasizom. :D
Judita2
2009-01-26, 03:33 PM
Sziasztok !!
Sikeresen lejött a P90X, de ez az adat mennyiség nem fér fel egy dvd-re !
Két dvd-re kell kiírni?? Nektek is kettőn van ?
Ju
Sziasztok !!
Sikeresen lejött a P90X, de ez az adat mennyiség nem fér fel egy dvd-re !
Két dvd-re kell kiírni?? Nektek is kettőn van ?
Ju
nem fér bizony!
nekem külső vinyón van:-) Előbb-utóbb az ember beszerez egy ilyesmit, ha a fitneszvideó-gyűjtés lesz a hobbija:-D LOL
Egyebek iránt derekasan tornázom, és próbálom tartani a heti 5-öt.
Múlt héten hétfőn bíróicáztam, tuningolva (erről már írtam). Aztán kedden azt hiszen nell mcandrewztam. Szerda pihi, csütörtök meg kényszerpihi, mert sokáig dolgoztam. Pénteken az ultimate challenge-et csináltam a Nell McAndrew-tól cserébe, az 1 óra 20 perc. Szombaton futni voltam a kutyával a Margitszigeten, vcasárnap pedig egy teljes callanetics progi.
ezt a hetet a nell mcandrew ultimate challenge-gel kezdtem, bár most azért kihagytam a súlyzós részt, így csak 1 órás progit csináltam kb. hullafáradt vagyok, de tök büszke magamra, mert annak ellenére tornáztam, hogy ma egyátalán nem volt kedvem... :-)
Anamaya
2009-01-27, 02:01 PM
sziasztok csajok és skacok!
Tony 10 minute trainer itt van már?
vagy hozzam?
tegnap az abs-et csináltam belőle, ma a yoga flexet, és jól esett. tényleg nagyon időben vált, nem volt olyan megerőltető. :D
Judita2
2009-01-27, 05:59 PM
Sziasztok !!
Január 1. óta rendszeresen tornázom, mióta megtaláltalak benneteket sokkal lelkesebben megy a dolog !
Tony fél óráit kezdtem el, a kar ment végig 2kg-os súlyokkal, de a többi rész a sok lábmunka miatt nem.
Ami nagyon-nagyon tetszett az a nyújtások !
Magyar dvd-ken ilyen alapos és hosszú nincs !!
Szép álmokat mindenkinek !
Ju
mai nap tanulsága: műanyag hullahopp karika rizzsel való feltöltése nem egyemberes meló:-)
befejezésével kénytelen leszek megvárni míg szép kedvesem hazaérkezik az üzleti útjáról:-)
és most megyek felseperni a rizst a nappali padlójáról... :-D
domino36
2009-01-27, 06:41 PM
Ez az oldal CSÚCS! Nemrég regiztem, bemutatkoztam, majd elköszöntem, de még mindig itt vagyok. Nem tudom,hogy melyik fórumot olvassam, annyi jó van. Engem a jóga és a fitnesz mostanában nagyon érdekel, ugyanis az utóbbi időben felszedtem kb.2-3 kg-ot, ami nem igazán baj (mivel elég vékony voltam), csak a kis zsírpárnáimat jó lenne izommá alakítani, hogy mire eljön a nyár csinos legyek. Ha tovább böngészek, biztos találok jó ötleteket, és ha állandó taggá nyilvánítanak, akkor le is tudok tölteni.
További szép napot mindenkinek!
sunlight
2009-01-28, 03:04 AM
sziasztok! Én is tornázgatok ám, igaz tegnap nem, de azt hiszem, hogy ez nem is baj, szinte egész nap csak feküdtem, valahol máshol járt az eszem:(
Ma Tony ab burner és bun shaper-jét akarom megcsinálni, bár még csak most töltöm le, szóval még nem tudom, hogy milyen. Két Béres Alexandrát is töltök, sokan dicsérik, én meg még sosem próbáltam.
Zid! Ha adhatok egy tippet, akkor egy A4es lapból csavarj tölcsért, és így nagyon kevés fog mellé hullni!
Sati15
2009-01-28, 03:29 AM
Na én tegnap este is későn értem haza... már nem volt erőm nekiállni tornázni. Helyette gyorsan összeütöttem inkább egy tojássalátát :)
Ma viszont tervbe van véve a "gyilkos" kipróbálása ;) Majd beszámolok :)
Anamaya,
A 10 min. trainer az nem az, amiben főleg 8 percesek vannak? Persze tudom, hogy a 8p és a 10p között van különbség :D Főleg ha hasizomgyakiban mérjük :D
Anamaya
2009-01-28, 03:40 AM
sziasztok! Én is tornázgatok ám, igaz tegnap nem, de azt hiszem, hogy ez nem is baj, szinte egész nap csak feküdtem, valahol máshol járt az eszem:(
Ma Tony ab burner és bun shaper-jét akarom megcsinálni, bár még csak most töltöm le, szóval még nem tudom, hogy milyen. Két Béres Alexandrát is töltök, sokan dicsérik, én meg még sosem próbáltam.
Zid! Ha adhatok egy tippet, akkor egy A4es lapból csavarj tölcsért, és így nagyon kevés fog mellé hullni!
sziasztok!
én is tölcsérrel töltöttem meg. :D
Anamaya
2009-01-28, 03:42 AM
Na én tegnap este is későn értem haza... már nem volt erőm nekiállni tornázni. Helyette gyorsan összeütöttem inkább egy tojássalátát :)
Ma viszont tervbe van véve a "gyilkos" kipróbálása ;) Majd beszámolok :)
Anamaya,
A 10 min. trainer az nem az, amiben főleg 8 percesek vannak? Persze tudom, hogy a 8p és a 10p között van különbség :D Főleg ha hasizomgyakiban mérjük :D
szia!
nem! http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/10_minute_trainer_deluxe.do?code=DD_TMTDELX és http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/10_minute_trainer.do?code=DD_TMT ez a 10 perces. Keményebb, mint a 8 perces volt, és nem is 10, hanem 12 inkább, mert 2 perces levezetések is vannak!
Judita2
2009-01-28, 04:29 AM
Sziasztok !!
Bocsánat, hogy beleszólok a hullahopp karika feltöltése témába. Nekem is volt műanyag karikám, de az tömör volt, így nem lehetett feltölteni!! Szigetelő szalaggal rögzítettem a karika külső oldalára fém csapágygolyókat.
Nem volt szép, de bármikor lehetett plusz golyókat felrakni, ha már könnyűnek éreztem.
Ti mindkét irányba karikáztok??
További szép napot mindenkinek !!
Ju :p
köszi a sok tippet.
papírtölcsért használtam én is, de valahogy a " fogni a karikát a tölcsérnél, tartani a papírtölcsért, önteni a rizst, tartani a karika másik végét" művelethez nekem bizony kevés a 2 kéz:-)
Mennyire egyenletesen és mennyire tele sikerült töltenetek?
mondjuk az én karikám egészen pici átmérőjű, lehet azért nehezebb. azon filóztam, hogy hogyan fogom az egészet teletölteni. Valami tipp?
Amúgy 80cm-eset vettem, remélem hosszú távon nem lesz kicsi :-S
A csapágyas dolog sem semmi! jó ötlet! :-))
sunlight
2009-01-28, 05:44 AM
Sziasztok !!
Bocsánat, hogy beleszólok a hullahopp karika feltöltése témába. Nekem is volt műanyag karikám, de az tömör volt, így nem lehetett feltölteni!! Szigetelő szalaggal rögzítettem a karika külső oldalára fém csapágygolyókat.
Nem volt szép, de bármikor lehetett plusz golyókat felrakni, ha már könnyűnek éreztem.
Ti mindkét irányba karikáztok??
További szép napot mindenkinek !!
Ju :p
Szia! Én csak az egyik irányba tudom folyamatosan, a másik irányban olyan 2 perc után leesik. De ahogy olvastam nem baj, ha csak az egyik irányba csinálom!
sunlight
2009-01-28, 05:47 AM
köszi a sok tippet.
papírtölcsért használtam én is, de valahogy a " fogni a karikát a tölcsérnél, tartani a papírtölcsért, önteni a rizst, tartani a karika másik végét" művelethez nekem bizony kevés a 2 kéz:-)
Mennyire egyenletesen és mennyire tele sikerült töltenetek?
mondjuk az én karikám egészen pici átmérőjű, lehet azért nehezebb. azon filóztam, hogy hogyan fogom az egészet teletölteni. Valami tipp?
amugy 80cm-eset vettem, remélem hosszú távon nem lesz kicsi :-S
egy a csapágyas dolog sem semmi! jó ötlet! :-))
Én úgy oldottam ezt meg, hogy az egyik végére papírt ragasztottam, szikszalaggal még jól "átkötöttem":D így csak azzal a végével kellett foglalkoznom, ahova a tölcsért tettem.nekem nem ment tele teljesen, mert ugye akkor nem tudtam volna összedugni a két végét. de nem sok hiányzik belőle.
Én úgy oldottam ezt meg, hogy az egyik végére papírt ragasztottam, szikszalaggal még jól "átkötöttem":D így csak azzal a végével kellett foglalkoznom, ahova a tölcsért tettem.nekem nem ment tele teljesen, mert ugye akkor nem tudtam volna összedugni a két végét. de nem sok hiányzik belőle.
na, ezt kipróbálom
köszi
zsuzso100
2009-01-28, 06:21 AM
Hát én a hullahopot nem is próbáltam másik irányba, nekem automatikusan jobbra megy...szerintem balra 0 fordulat menne.
Nekem már vagy 20 éves karikám van, nem nehéz, de szerintem pont jó. Amikor még több felesleg volt a derekamon, akkor eléggé éreztem ezt is, pár hete elővettem újra, csak meglepődtem, hogy már nem olyan kényelmetlen, nem "vág be"....de nem tudtam rendszeresen csinálni. Annak idején mondjuk elfáradtam 1 perc után, múltkor tovább bírtam. Senki nem gondolná, hogy ennyire megerőltető.
sunlight
2009-01-28, 06:29 AM
na, ezt kipróbálom
köszi
nincs mit
Sati15
2009-01-28, 07:52 AM
szia!
nem! http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/10_minute_trainer_deluxe.do?code=DD_TMTDELX és http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/10_minute_trainer.do?code=DD_TMT ez a 10 perces. Keményebb, mint a 8 perces volt, és nem is 10, hanem 12 inkább, mert 2 perces levezetések is vannak!
Óóó jónak tűnik (mint mindig :p). Akkor nagy örömmel megköszönjük, ha le tudod szedni őket valahogy.
Ilyen rövid variációs csak a 8 perces van itt fent még csak.
Még tavaly vettem ilyen fogóval ellátott gumit. Nem használtam még sokszor.
Anamaya
2009-01-28, 09:00 AM
Óóó jónak tűnik (mint mindig :p). Akkor nagy örömmel megköszönjük, ha le tudod szedni őket valahogy.
Ilyen rövid variációs csak a 8 perces van itt fent még csak.
Még tavaly vettem ilyen fogóval ellátott gumit. Nem használtam még sokszor.
már megvan az összes. :) kettőt már teszteltem is belőle, szokott Tonys keménység, pontos, tartható váltásokkal. :)
Nekem, eltunyult puhány csajszinak is jól megy. :)
hazamegyek, és elkezdem feltenni ide őket. 100 mb körüliek, de sajnos szét kell majd szednem őket, hogy fel tudjam tenni. :(
legyen szép, fitt napotok! kiss
Sati15
2009-01-28, 09:51 AM
Nemsokára egy éve lesz (március 12.), hogy megnyitotta nekünk Targenor ezt a topikot.
Azért jól kinőttük magunkat,nem? ;)
Valahogy meg kéne ünnepelni az egy éves fennállásunkat... ötletek?
Például hívjuk meg Tony-t Magyarországra :D:D:D
Nemsokára egy éve lesz (március), hogy megnyitotta nekünk Targenor ezt a topikot.
Azért jól kinőttük magunkat,nem? ;)
Valahogy meg kéne ünnepelni az egy éves fennállásunkat... ötletek?
Például hívjuk meg Tony-t Magyarországra :D:D:D
elmehetnénk egyet közösen túrázni... tudom a vidékieknek egy kicsit messze, de lehetne félúton valami :-))
Sati15
2009-01-28, 10:28 AM
elmehetnénk egyet közösen túrázni... tudom a vidékieknek egy kicsit messze, de lehetne félúton valami :-))
Nekem is az első ötletem a találkozó volt, csak eszembe jutott, hogy sokan messze laknak Bp-től.
JUHÉÉÉÉÉ!
működik a karika!
majdnem tele sikerült tölteni, egy kicsit zizeg ugyan, de összemérhetetlenül más így karikázni, mint üresen!!!! wow:-))
szuper, köszi a tanácsokat
este sztem karikázok egy jóóót :-D
sunlight
2009-01-28, 01:50 PM
befejeztem a mai mozgást;) Tony 30 percesét csináltam, aztán 30 perc hulahopp. Holnap a másik 30 perceset fogom, azt hiszem bun shaper a neve, és megint csak hulahopp. Tony nagyon megizzasztott, már 5-10perc után:cool: Volt, hogy meg akartam állni, de nem tettem...érte bármit:cool::mrgreen:;)
sunlight
2009-01-28, 01:52 PM
JUHÉÉÉÉÉ!
működik a karika!
majdnem tele sikerült tölteni, egy kicsit zizeg ugyan, de összemérhetetlenül más így karikázni, mint üresen!!!! wow:-))
szuper, köszi a tanácsokat
este sztem karikázok egy jóóót :-D
Örülök, hogy te is csatlakozol a hulahoppozók közé;) Az biztos, hogy nagy különbség van az üres és a töltött karika között, de egy karikázás után már szerintem ezt is olyannak fogod hinni, mintha üres lenne:D Majd mesélj, hogy milyen volt a karikázás;) A kék-zöld foltoktól ne ijedj meg:mrgreen:
Anamaya
2009-01-28, 02:01 PM
akkor csak én vagyok őstehetségtelen a karikázással. :(
reggel ha minden jól megy, tudom hozni a linkeket.
fitt estét nektek!
reggel ha minden jól megy, tudom hozni a linkeket.
fitt estét nektek!
tündér vagy, én már nagyon várom őket! :-))
kiss
Örülök, hogy te is csatlakozol a hulahoppozók közé;) Az biztos, hogy nagy különbség van az üres és a töltött karika között, de egy karikázás után már szerintem ezt is olyannak fogod hinni, mintha üres lenne:D Majd mesélj, hogy milyen volt a karikázás;) A kék-zöld foltoktól ne ijedj meg:mrgreen:
fúú, igyekszem fokozatosnak lenni.
most egy olyan 5-10 percet karikáztam, érdekes, nekem is az egyik irányban nehezebb, de ha ráérzek az ütemre, akkor megy, csak olyan érzés, mintha ott sokkal több erőt kellene kifejtenem. A másik irányba megy rendesen.
Van egyébként egy hullahoppos videó, a hoopnotica, annk idején feltöltöttema datára, azt nézted már? majd elő akarom ásni, csak még nem tudom honnan, mert jópár dvd-met nem találok.
pár perc szünet után elő akartam megint venni a karikát, és amikor elkezdtem újra, annyi lett belőle, hogy : "áúúú, ez fáj! ". Eddig nem gondoltam, hogy komolyan kék-zöld foltokat lehet tőle szerezni. Talán az nem lett ennyitől, de ha már egykét zsírsejtet szétzúztam vele, már megérte :cool::mrgreen:
sunlight
2009-01-28, 03:33 PM
fúú, igyekszem fokozatosnak lenni.
most egy olyan 5-10 percet karikáztam, érdekes, nekem is az egyik irányban nehezebb, de ha ráérzek az ütemre, akkor megy, csak olyan érzés, mintha ott sokkal több erőt kellene kifejtenem. A másik irányba megy rendesen.
Van egyébként egy hullahoppos videó, a hoopnotica, annk idején feltöltöttema datára, azt nézted már? majd elő akarom ásni, csak még nem tudom honnan, mert jópár dvd-met nem találok.
pár perc szünet után elő akartam megint venni a karikát, és amikor elkezdtem újra, annyi lett belőle, hogy : "áúúú, ez fáj! ". Eddig nem gondoltam, hogy komolyan kék-zöld foltokat lehet tőle szerezni. Talán az nem lett ennyitől, de ha már egykét zsírsejtet szétzúztam vele, már megérte :cool::mrgreen:
Igen, a múltkor megnéztem, azt hiszem az az, amikor a csajszi a nyakán is csinálta:eek: kiskoromban én is vagánykodtam ezzel...üres hulahoppal, most már nem merném megtenni:mrgreen: egyébként elég jó video!
hát igen, egy két hétig még sokat fogod az áúúú ez fáj-t emlegetni:D este is sokszor felébredtem, mert általában a hasamon alszok, de nem bírtam a szép foltocskáktól:mrgreen: olyan voltam, mint akit vernek otthon:D:mrgreen:
Anamaya
2009-01-28, 05:30 PM
File name: 10 MINUTE TRAINER.ZIP
Download link: http://www.mediafire.com/file/zthjnmijttd
File name: CARDIO.001
Download link: http://www.mediafire.com/file/zztyzn23zaj
File name: CARDIO.002
Download link: http://www.mediafire.com/file/jzjn0g1mxir
File name: CARDIO.003
Download link: http://www.mediafire.com/file/mqd4lgdnwzy
File name: CARDIO.CRC
Download link: http://www.mediafire.com/file/n3ynywwymhz
File name: cvt_ABS.avi
Download link: http://www.mediafire.com/file/0ft2qmdqqx4
File name: cvt_CORE CARDIO.001
Download link: http://www.mediafire.com/file/wczmzmf2ayh
File name: cvt_CORE CARDIO.002
Download link: http://www.mediafire.com/file/mmzhygzqz4m
File name: cvt_CORE CARDIO.crc
Download link: http://www.mediafire.com/file/1mkmiymj3mo
File name: cvt_LOWER BODY.001
Download link: http://www.mediafire.com/file/mwzjmugdk1i
File name: cvt_LOWER BODY.002
Download link: http://www.mediafire.com/file/mdlm1nyuljl
File name: cvt_LOWER BODY.crc
Download link: http://www.mediafire.com/file/mt4gqjjktjz
File name: cvt_TOTAL BODY 2.001
Download link: http://www.mediafire.com/file/zzdqizdyyji
File name: cvt_TOTAL BODY 2.002
Download link: http://www.mediafire.com/file/nmxz4zlyonm
File name: cvt_TOTAL BODY 2.crc
Download link: http://www.mediafire.com/file/yw5jvrzdnjd
File name: cvt_TOTAL BODY.001
Download link: http://www.mediafire.com/file/zymjalnmfqi
File name: cvt_TOTAL BODY.002
Download link: http://www.mediafire.com/file/lwnwymzjvmj
File name: cvt_TOTAL BODY.crc
Download link: http://www.mediafire.com/file/n4ymyyzzzka
File name: cvt_YOGA FLEX.001
Download link: http://www.mediafire.com/file/xmvjgyxyene
File name: cvt_YOGA FLEX.002
Download link: http://www.mediafire.com/file/0zj2notfnzj
File name: cvt_YOGA FLEX.crc
Download link: http://www.mediafire.com/file/zom1mhnwygn
File name: UPPER BODY.001
Download link: http://www.mediafire.com/file/zynnymm0wqe
File name: UPPER BODY.002
Download link: http://www.mediafire.com/file/41gncdmqdgf
File name: UPPER BODY.CRC
Download link: http://www.mediafire.com/file/ufkjmzzzxaj
különböző méretre vannak darabolva!!!!!!
Sati15
2009-01-28, 07:32 PM
Igen, a múltkor megnéztem, azt hiszem az az, amikor a csajszi a nyakán is csinálta:eek: kiskoromban én is vagánykodtam ezzel...üres hulahoppal, most már nem merném megtenni:mrgreen: egyébként elég jó video!
hát igen, egy két hétig még sokat fogod az áúúú ez fáj-t emlegetni:D este is sokszor felébredtem, mert általában a hasamon alszok, de nem bírtam a szép foltocskáktól:mrgreen: olyan voltam, mint akit vernek otthon:D:mrgreen:
Ó még tizenévesen én is karikáztam a szomszéd gyerekek jó hatalmas fa karikájával. Mindenhol. Nyakamon is. Igaz, jól meg kellett feszíteni az izmokat, hogy ne fullasszon meg :p Meg akkor még kevesebb hurka volt rajtam, hogy útban legyen a karikának :D
Sati15
2009-01-28, 07:40 PM
Köszi Anamaya,
nemsokára nekilátok tölteni. szeretném mihamarabb kipróbálni ezt is...
Na és újságolok!
Elmentem végre a "gyilok" órára, vagyis a Hot Ashtanga jógára.
Háááát... élek még ugyan, de szerintem csak azért, mert a végén már az összekötő le-fel kutyákat kihagytam...
Nagyjából a közepe táján úgy éreztem, hogy ez olyan, mint a P90X jóga szorozva kettővel. A végére már hárommal szoroznám...:rolleyes: És ugye mindez 36 fokban.
Jólesett egyébként. Meg az is, hogy végre nem nekem kellett közben dumálnom ;) Ja és Gauranga (a tanárom) párszor odajött, hogy nyomjon még rajtam egyet. Nyögtem hangosakat. A legszebb megmozdulások egyike az volt, amikor nagyterpeszben hajoltunk középre... odajött és belenyomott a talajba... egyből észrevettem, hogy nemcsakhogy a mellem ér le a földre, de a homlokom is :D:D kiterültem mint egy béka, de élveztem.
És egy jótanács, amit most erősen saját tapasztalatból oszthatok meg: Jógaórára ne menjetek merevítős melltartóban! A gyertyánál (tarkóállás) az egész mellem ugye csúszik a nyakamba, jön vele a melltartó is és a merevítő kezdi kiverni a fogam.. erre jön Gauranga és még jobban rányomja a csípőmet a vállam fölé... és ő ugye nem tudta, hogy azért nem nyomom messzebbre, mert elég nehéz teljes testemmel a nyakamon igazgatni a melltartómat, hogy levegőt is kapjak és a fogaim is megmaradjanak.
Szóval kalandos estém volt :D:D
Megyek máskor is... merevítős nélkül :rolleyes::cool:;)
File name: 10 MINUTE TRAINER.ZIP
Download link: http://www.mediafire.com/file/zthjnmijttd
File name: CARDIO.001
Download link: http://www.mediafire.com/file/zztyzn23zaj
File name: CARDIO.002
Download link: http://www.mediafire.com/file/jzjn0g1mxir
.....
.....
.....
különböző méretre vannak darabolva!!!!!!
KÖSZI!! már le is szedtem. Érdekes, az upper body-nál crc hibát jelez, de ettől függetlenül rendesen és szépen lejátssza a videót..nem tudom mi lehet. No mindegy, nem is számít, csak gondoltam szólok:-)
köszönet értük még1x kiss
édesek a görénykék:-), megnézegettem tegnap a képeidet :-) :cool::mrgreen:
nagy lelkesedésemben, hogy végre futotta idővel az ide beírásra (na ez meg milyen magyartalan lett:D), nekiálltam hullahoppozni. És bizony állandóan leesett pár mp után, pedig nagy hullahoppozó vagyok! Rájöttem, hogy csúszik a pólóm, és mikor felhúztam (pedig hideg volt a karika brrrr), akkor simán ment! Nem lehet, hogy ez is baj lehet Nálad Anamaya? (újabb ötlet, ki tudja melyik válik be:))
Anamaya
2009-01-30, 02:29 PM
nagy lelkesedésemben, hogy végre futotta idővel az ide beírásra (na ez meg milyen magyartalan lett:D), nekiálltam hullahoppozni. És bizony állandóan leesett pár mp után, pedig nagy hullahoppozó vagyok! Rájöttem, hogy csúszik a pólóm, és mikor felhúztam (pedig hideg volt a karika brrrr), akkor simán ment! Nem lehet, hogy ez is baj lehet Nálad Anamaya? (újabb ötlet, ki tudja melyik válik be:))
inkább a sok hurka az én bajom. :(
Sati15
2009-01-30, 03:39 PM
Kaptam egy Hydrosana méregtelenítős "lábfürdőt", és hát teljesen elképedtem, hogy mennyire teli vagyok méreganyagokkal
(ha nem ismernétek:
)
Hát katasztrofális volt az eredményem, pedig azt gondoltam, hogy jobb lesz...Úgyhogy nekiálltam egy méregtelenítő kúrának (persze pótolom a vitaminokat is),
Szia stee,
Egyszer én is kipróbáltam egy ilyen lábfürdőt. Ugyanilyen lett.
Aztán kb. egy évre rá egy csomó cikk jelent meg, miszerint akkor is ilyen lesz a víz, ha bele sem teszed a lábad, mert maga a fém csinálja ezt a szennyeződést.... Én nem tudom, nem láttam. De ha neked van otthon, talán próbáld meg láb nélkül ;)
Mert ha igaz, akkor ne beszéld be feleslegesen magadnak, hogy tele vagy mérgekkel...
Meglehet, sőt nagy eséllyel mindannyian tele vagyunk méreganyagokkal a mindennapi életvitelünk végett. De még egyetlen olyan emberrel sem találkoztam vagy hallottam róla, aki teljesen "tiszta" lenne.
Én is lúgosítok folyamatosan, vitaminokat eszem... bár ha megkívánom, nem tagadom meg magamtól a csokitortát sem :D
Most pld. arra jöttem rá, hogy valamiből hiányom lehet, mert össze-vissza eszem és egyik sem esik igazán jól, egyiket sem kívánom teljes szívemből. Úgy látszik keresgél a szervezetem, hogy megtalálja azt, amit éppen most keres. Bár van egy sejtésem,hogy tulajdonképpen egy mélyenszántó, érzelmekkel teli csók az inkább nem pedig étel ;):D De ehelyett most maradt az étcsoki :rolleyes:
Az egyik csajnak a munkahelyemen, aki kipróbálta, majdnem teljesen tiszta lett a víz (előtte fogyott 20kg-t fél év alatt, és méregtelenített), a másiknak meg zöldes-halványsárga lett (neki állítólag veseproblémái vannak).
A tetején úszkáló zsírdarabokat nem hiszem, hogy a fém produkálta :) :D az csak belőlem jöhetett (karácsony +3kg) :D :D
a nagyobbik fiamnak meg narancssárga
az enyém viszont fekete, majdnem sáros hatású, apró fekete "homokszemcsékkel" (nehézfém szennyezettség), és fekete habos... :D :D Nagyon guszta volt....Ja és előtte lábat mostam! (mert mentek a családban a poénok, hogy idén talán először érte víz a lábamat, a színét látva ;-) ) Állítólag mindnekinek hasonló az elején, aztán 1 hónap után (2-3 naponta lehet használni) kitisztul. Na kíváncsi vagyok...
De azért kipróbálom láb nélkül is :D
welcome back stee:-))
naná, hopgy használhatod a terv formátumát, nincs levédve:-)))
Uh, én a héten nem hozom a fromámat. szerdáig ment, csütörtökön megint késő estig dolgoztam, este nem bírtam utána már tornázni, tegnap este meg nem volt melegvíz... úgyhogy hullahoppoztam egy kicsit a killer cardio helyett...
Sziasztok,
Érdekességek a méregtelenítő készülékekről, illetve a lábfürdő színéről és visszájáról: http://hvg.hu/kkv/20070928_meregtelenites_kamu.aspx
"nem véletlen, hogy a hatályos természetgyógyászati rendelet is előírja, hogy a méregtelenítés olyan természetgyógyászati terápiás módszer, amelyet kizárólag orvos végezhet"
"a Gazdasági Versenyhivatal Versenytanácsa fogyasztók megtévesztése miatt 10 millió forintra bírságolt egy pécsi céget. A Manufaktúra Bt. úgy hirdette SPA méregtelenítő rendszerét, hogy az bizonyítottan sejtmegújító, fiatalító hatású, fokozza az oxigén termelődést, a legjobb antioxidáns, és közben nem tudta papírokkal igazolni a készüléknek tulajdonított jótékony hatásokat"
És a GVH határozatból:
"A Natura-Pro Kft. versenyfelügyeleti eljárás során tett nyilatkozata (Vj-12/2007/26.) szerint a „SPA” készülék elektrolízist végez a lábfürdető vízben. Az elektrolízis folyamán a rozsdamentes acélból készült elektródákból kioldódik vas, króm, nikkel és mangán, e fémek kolloidjai színezik el a vizet. A fémkolloidok mellett viszont e fémek ionjai is megtalálhatóak a vízben. Hosszabb távon, rendszeres használat mellett mérgezést és fémallergiát okozhatnak ezek a fémionok. " :shock:
Viszont: " A széles körben elterjedt „méregtelenítő” módszerek és kúrák
valójában nem méregtelenítenek, csupán a szervezet természetes kiválasztó működését segíthetik (Vj-12/2007/10.)" :)
Röviden: ha segítik a szervezet természetes kiválasztó működését, akkor pozitívan befolyásolhatják életminőségünket. :D
OFF
én a hvg-t nem tartom hiteles forrásnak, a cikket meg pláne nem, főleg, mert - ahogy egyébként is az újságra jellemző összemosási taktikával élve - mindenfajta "nem gyógyszerrel való gyógyítást" egy kalap alá vesznek.
Egyébként meg bemutatkozhattál volna, ha már így első beírásként pont ezt a topikot találtad meg....
De legalább ez a topik maradjon meg annak, amiért készült, úgyhogy inkább nem is foglalkozom a témával tovább, üzenetek törölve, és nem kérnék további kiokosítást kedves mrvk.
ON
ZiD, köszi az edzéstervet :), tegnap összeállítottam a magamét, amit ma meg is változtattam, mert rájöttem, hogyha a felszedett zsírpárnácskáktól meg akarok szabadulni, akkor több cardio jellegű gyakorlatsort kell beiktatnom, és hosszabb edzéseket csinálnom!
OFF
jól tetted, h kitörölted a hsz-eket. de nem birom megállni, h ne válaszoljak:-))
Elolvastam a hvg-s cikket elejétől végéig, és ha vki elolvassa rendesen, hát abból nem az jön le, hogy a gép nem okés. Sőt. Ha az ember elolvassa, a következőket vonhatja le:
1. a gép ua. , mint a doktornő használ, csak nincsenek még meg a papírok
2. méregteleníteni igazából mégiscsak orvosi felügyelet mellett javasolják
3. ha csapvizet hazsnálunk, akkor a színe változatos lehet
4. valszeg azért írják, h ne használjunk deszt vizet, h látványosabb legyen az eredmény
5. ha az ember otthon desztvizet használ, megláthatja, h valóban mi jön ki belőle
6. egyátalán nem meglepő módon sok kókler és ostoba ember kínálja a szolgáltatásait a gép kapcsán, de az nem feltétlenül jelenti azt, hogy a gép szar
btw a deszt víz is vezeti az áramot, csak nem olyan mértékben
ON
mindjárt megyek futni a kutyával, kár h elég hideg van
node sebaj.
Anamaya
2009-02-01, 11:13 AM
Sziasztok!
nem tűntem el, beszámoló majd később, most csak 1 mondat.
Osiris: főnököm is kettlebellezik, nem tudom mióta, de imádja (meg még sok más erősportot), nekem nem volt új, amit írtál, csak nekem valahogy látszatra sem jön be ez a sport. Kinek a pap kinek a papné.
sikerült meghazudtolnom magamat.
képzeljétek el, voltam kettlebell edzésen, és eszméletlenül jó volt. olyan helyeken megmozgatott, ahol még Tony sem. Nagyon-nagyon jól esett, az oktató megdícsért, mondván, hogy milyen jól bírtam, és nem is 8kg-val kellett volna, hanem 12-vel, mondtam neki, csak nem látta, hogy fáradok, mondta, hogy örök mosolygósan nem is látható. :D
ezenkívül rögtön utána izomlázam volt, pedig nagyon-nagyon sokat nyújtottunk közben is, meg a végén is. azt mondta az oktató, ez azért volt, mert jól dolgoztam, és alaposan.
most nagyon lelkes vagyok. :D
hirtelen ennyi a beszámolóm. úgy érzem, a január csak tingli-tangli volt, de februártól már mindent beleadok, ez a kettlebell meghozta hozzá a kedvem. :D
Mejszi
2009-02-01, 12:20 PM
Sziasztok! Csak nem rég bukkantam erre az oldalra, de nagyon szeretném megköszönni mindenkinek, aki jobbnál jobb tornákat tett fel!!! Nagyon hasznosak. Személy szerint legjobban a táncosokat szeretem, és abból is akad itt bőven! Eddig mindig az volt a baj az állandó mozgással, hogy volt pár tornám, amiket egy idő után meguntam.... most már van bőven választék, és ez nagyszerű!! Az is nagyon tetszik, hogy bátorítjátok, és hasznos tanácsokkal látjátok el egymást... :) Ha tudok, majd én is hozzájárulok az ötletek tárházához! Addig is mindenkink kitartást, és további szép sikereket kívánok!
Anamaya
2009-02-01, 01:28 PM
Sziasztok! Csak nem rég bukkantam erre az oldalra, de nagyon szeretném megköszönni mindenkinek, aki jobbnál jobb tornákat tett fel!!! Nagyon hasznosak. Személy szerint legjobban a táncosokat szeretem, és abból is akad itt bőven! Eddig mindig az volt a baj az állandó mozgással, hogy volt pár tornám, amiket egy idő után meguntam.... most már van bőven választék, és ez nagyszerű!! Az is nagyon tetszik, hogy bátorítjátok, és hasznos tanácsokkal látjátok el egymást... :) Ha tudok, majd én is hozzájárulok az ötletek tárházához! Addig is mindenkink kitartást, és további szép sikereket kívánok!
Szia!
Üdvözlünk közöttünk.
Várunk, lelkesedj, és ha van kedved, kapcsolódj be a 90 naposunkba! :)
Tibi16
2009-02-01, 01:33 PM
Szia!
Üdvözlünk közöttünk.
Várunk, lelkesedj, és ha van kedved, kapcsolódj be a 90 naposunkba! :)
jövök! csak kilencven nap!?azt mondom legalább minden évben 12hónap! és nem kell sohasem újra kezdeni!!:D:D:Dkiss
jövök! csak kilencven nap!?azt mondom legalább minden évben 12hónap! és nem kell sohasem újra kezdeni!!:D:D:Dkiss
szia!
azt javaslom, olvass vissza először, és akkor kiderül számodra, hogy mi az a 90 nap, és akkor már majd lehet nem kell odatenned azt, hogy "csak".
ezt egyébként nem értem. Értem én, hogy a fórumok nyilvánosak, meg akárki írhat akármit, de azt gondolnám, hogy intelligens ember először utánaolvas, miről is van szó pontosan az adott fórumban, és csak utána kezd el beleszólni/kritizálni/stb.
Ezt nem kimondottan neked írom, hanem általánosan. no mindegy
Anamaya
2009-02-01, 02:11 PM
természetesen nemcsak 90 nap, a 90 nap csak a bevezetés egy életformához.
Tibi16
2009-02-01, 02:15 PM
szia!
azt javaslom, olvass vissza először, és akkor kiderül számodra, hogy mi az a 90 nap, és akkor már majd lehet nem kell odatenned azt, hogy "csak".
ezt egyébként nem értem. Értem én, hogy a fórumok nyilvánosak, meg akárki írhat akármit, de azt gondolnám, hogy intelligens ember először utánaolvas, miről is van szó pontosan az adott fórumban, és csak utána kezd el beleszólni/kritizálni/stb.
Ezt nem kimondottan neked írom, hanem általánosan. no mindegy
ez vicc volt és ANAMAYÁNAK szólt!:D
Tibi16
2009-02-02, 01:37 AM
http://www.youtube.com/watch?v=-GMkJ-kRt4o&feature=related
sziasztok! fitness! egy kicsit másképp!:D
ismerem a 90-napost!:D
jó edzést kivánok nektek!:D
Sati15
2009-02-02, 04:40 AM
ismerem a 90-napost!:D
jó edzést kivánok nektek!:D
De ugye nem a 90 napos fogyókúrára gondoltál? Mert EZ NEM AZ. :p
Köszi a jókívánságokat :p
---------
Csajok! Rájöttem, hogy kb. 2 éve otthon nálam is lapul egy hullahopp-karika. Egy lomtalanításnál találtam és hazavittem. :p Azóta sem használtam, mert könnyű és csak félretettem. De lehet beállok a rizstöltők táborába és kipróbálom. Egyszercsak. Mert megint annyifelé szaladok, hogy örülök, ha a saját óráimon ott vagyok :rolleyes:
ZiD, a héten a szerda tollal van beírva a naptáramba!!! :D
Mejszi
2009-02-02, 04:57 AM
Anamaya, köszönöm a szívélyes üdvölzést:)
Az ugrálókötelezés is jól égeti a zsírt. Csak az alattunk lakó, nem biztos, hogy örülne neki... :)
Irish Dance-e nincsen valakinek véletlenül? Vagy még több táncos torna? :)
Anamaya
2009-02-02, 05:41 AM
Anamaya, köszönöm a szívélyes üdvölzést:)
Az ugrálókötelezés is jól égeti a zsírt. Csak az alattunk lakó, nem biztos, hogy örülne neki... :)
Irish Dance-e nincsen valakinek véletlenül? Vagy még több táncos torna? :)
Szia!
az ugrálókötelezés tényleg jól égetné a zsírt, csak nem 100 kg körül.... Akkor ugyanis ugrálni még igencsak nehéz. :(
Tibi16
2009-02-02, 05:44 AM
De ugye nem a 90 napos fogyókúrára gondoltál? Mert EZ NEM AZ. :p
Köszi a jókívánságokat :p
---------
Csajok! Rájöttem, hogy kb. 2 éve otthon nálam is lapul egy hullahopp-karika. Egy lomtalanításnál találtam és hazavittem. :p Azóta sem használtam, mert könnyű és csak félretettem. De lehet beállok a rizstöltők táborába és kipróbálom. Egyszercsak. Mert megint annyifelé szaladok, hogy örülök, ha a saját óráimon ott vagyok :rolleyes:
nem ez nem a 90-napos, ez csak egy kis kedvcsináló,vagy inkább kondicsináló!:D:D
igazad van ANAMAYA! elöbb fogyni kell és utána,tutti jó zsirégető és kondifelhozó az ugrókötelezés!
naná, nekem is!
már szinte össze is pakoltam hozzá a cuccom:-)
najó, azt még nem, mert addig is kéne edzenem, de már nagyon izgulok:-)))
Sati15
2009-02-02, 06:16 AM
naná, nekem is!
már szinte össze is pakoltam hozzá a cuccom:-)
najó, azt még nem, mert addig is kéne edzenem, de már nagyon izgulok:-)))
privi ment.
Anamaya
2009-02-02, 07:06 AM
nem ez nem a 90-napos, ez csak egy kis kedvcsináló,vagy inkább kondicsináló!:D:D
igazad van ANAMAYA! elöbb fogyni kell és utána,tutti jó zsirégető és kondifelhozó az ugrókötelezés!
Szerintem ducin is lehet tornázni, csak a mérték, és lépésről lépésre haladás a legfontosabb. Az, hogy ilyen eltunyultan beleugrottam a kettlebellbe merész lépés volt, de legalább az elmúlt időszakban néha-néha mozogtam.
Azért tartom fontosnak már az elején elkezdeni a mozgást, mert a zsírégetéshez izmok kellenek, ahhoz pedig erősítő edzés. Szóval először "csak" fogyni, nem a legbölcsebb döntés, szerintem. Ráadásul egy erősítő edzést, ahol nem 600-as pulzusszámmal kell ugrálni, még 100 kg felett is ki lehet bírni. Aztán ha már van egy minimális erőnlét, akkor nekieshetünk az ugribugrinak.
Anamaya
2009-02-02, 07:07 AM
jajj csajok, olyan titokzatosak vagytok. :D
viki8101
2009-02-02, 07:20 AM
Szerintem,fuggetlenul attol,hogy ki hany kilo,az alak valtoztatas leghatasosabb es leggyorsabb modszere,ha heti harom sulyzos edzest kombinalsz heti haromszor fel ora kardioval. Es mellette esszeruen :feherjedusan, (minimalis szenhidrat), +zoldseg,kicsi gyumolcs delelott – taplalkozol.
Ez akar 5 het alatt eredmenyt produkal. Es nem kell halara edzeni magad,csak e harom rendkivul fontos tenyezot szem elott tartani.
viki8101
2009-02-02, 07:23 AM
http://www.wikky.eoldal.hu A sulyzos edzes rendkivul fontos,mert noveli az alapanyagcseredet,es igy ehetsz, nem ehezel,es meg mellette fogysz is
Tibi16
2009-02-02, 08:05 AM
Szerintem ducin is lehet tornázni, csak a mérték, és lépésről lépésre haladás a legfontosabb. Az, hogy ilyen eltunyultan beleugrottam a kettlebellbe merész lépés volt, de legalább az elmúlt időszakban néha-néha mozogtam.
Azért tartom fontosnak már az elején elkezdeni a mozgást, mert a zsírégetéshez izmok kellenek, ahhoz pedig erősítő edzés. Szóval először "csak" fogyni, nem a legbölcsebb döntés, szerintem. Ráadásul egy erősítő edzést, ahol nem 600-as pulzusszámmal kell ugrálni, még 100 kg felett is ki lehet bírni. Aztán ha már van egy minimális erőnlét, akkor nekieshetünk az ugribugrinak.
szia olyan hogy csak fogyni olyan nincs!az ugráló kötél,elötti fogyás,az lehet súlyzós edzés ,bármely aerob amit birsz lábon,vagy kiméletlen zsákolások,de valamivel feltétlenül fogyni kell az ugrókötelezés előtt,külömben az illető kinyirja a térdeit és a forgóját is!!!
anit27
2009-02-02, 08:37 AM
http://data.hu/get/228387/P90X-Intro-How_To_Bring_It.001.html
http://data.hu/get/228311/P90X-Intro-How_To_Bring_It.002.html
http://data.hu/get/228282/P90X-Intro-How_To_Bring_It.crc.html
Sziasztok!
Nagyon orulok, hogy ratalaltam a kozossegetekre. En is nagyon szeretek mozogni es jelenleg lazban egek ettol. Mindenfelet kiprobalok, eddig a legjobban a joga es a pilates jott be. Le is toltottem a P90X anyagokat, de sajnos nem tudom elinditani. Tudnal Sati segitseget adni, hogy mit kell csinalni a fenti fajlokkal?
Elore is koszonom!
Anit
tudom, tök időben szólok :-) :-) , de
van kedve valakinek ma este 7-től jönni tornázni a nyugatihoz? Nem tudok otthon tornázni, mert férjem kollégái tanyáznak a házban, úgyhogy kinéztem gyorsan egy 'aerobic' órát a váci úton. 19-20 óráig, kondi fantázianévvel, 900 huf az óra, 45 férőhelyes a terem, alexandra fitneszéknél:-) Csak jópofa lenne, ha jönne valaki velem, mert úgy még érdekesebb :-))
na? :-)) pesti csajok, valaki? :-)
sunlight
2009-02-02, 10:45 AM
van kedve valakinek ma este 7-től jönni tornázni a nyugatihoz? Nem tudok otthon tornázni, mert férjem kollégái tanyáznak a házban, úgyhogy kinéztem gyorsan egy 'aerobic' órát a váci úton. 19-20 óráig, kondi fantázianévvel, 900 huf az óra, 45 férőhelyes a terem, alexandra fitneszéknél:-) Csak jópofa lenne, ha jönne valaki velem, mert úgy még érdekesebb :-))
Hm..ilyenkor sajnálom, hogy messze lakok Pesttől:( Itt nincs semmi élet... na de nem baj, marad az én szobácskám, meg a Pump It Up:D:D:D
Hm..ilyenkor sajnálom, hogy messze lakok Pesttől:( Itt nincs semmi élet... na de nem baj, marad az én szobácskám, meg a Pump It Up:D:D:D
jajj, ne mondj ilyet, hogy nincs élet! ugyan! :-)
egyébként meg, ha vigasztal, sokkal szívesebben pump it uppolnék otthon ... ha tehetném:-))
lehet mégis inkább elmegyek egyet futni a szigetre, még mindig jobban szeretem, mint egy konditeremben ugribugrálni. Ráadásul az este 7 az bizony elég későn van...
sunlight
2009-02-02, 10:55 AM
jajj, ne mondj ilyet, hogy nincs élet! ugyan! :-)
egyébként meg, ha vigasztal, sokkal szívesebben pump it uppolnék otthon ... ha tehetném:-))
lehet mégis inkább elmegyek egyet futni a szigetre, még mindig jobban szeretem, mint egy konditeremben ugribugrálni. Ráadásul az este 7 az bizony elég későn van...
Akkor pump it uppolj, a férjed kollégái biztos értékelnék:mrgreen::mrgreen:
7 órakor már nagyon sötét van, ha ezt választod, akkor ne menj egyedül, nehogy valami baj történjen:(
Akkor pump it uppolj, a férjed kollégái biztos értékelnék:mrgreen::mrgreen:
7 órakor már nagyon sötét van, ha ezt választod, akkor ne menj egyedül, nehogy valami baj történjen:(
oké! :-)
viszem a kutyát is:-)
sunlight
2009-02-02, 10:59 AM
oké! :-)
viszem a kutyát is:-)
helyes! Biztos a kutyád jó testőr:lol::lol:
Sati15
2009-02-02, 11:07 AM
Sziasztok!
Nagyon orulok, hogy ratalaltam a kozossegetekre. En is nagyon szeretek mozogni es jelenleg lazban egek ettol. Mindenfelet kiprobalok, eddig a legjobban a joga es a pilates jott be. Le is toltottem a P90X anyagokat, de sajnos nem tudom elinditani. Tudnal Sati segitseget adni, hogy mit kell csinalni a fenti fajlokkal?
Elore is koszonom!
Anit
Szia,
Üdv itt :p
Töltsd le a fájlokat, majd kattints 2x a crc fájlra és akkor összeilleszti neked a progit, ami egy .avi fájlt fog eredményezni, amit már le tudsz játszani.
Ha van Total Commandered (az a csúcs fájlkezelő szerintem), akkor lehet a fenti módszerrel vagy a Menü-Fájlegyesítés paranccsal is megoldani ugyanezt.
Szét vannak darabolva, mert a feltöltőhelyekre csak 100 megát engednek feltenni általában.
Lehet, hogy a crc fájl így néz ki: blabla.crc.txt, akkor az átnevezéssel a .txt kiterjesztést le kell törölni róla,hogy blabla.crc legyen és ekkor tudsz vele dolgozni.
Némely fájl így is kinézhet: blaba.001.avi Itt átnevezéssel vedd le róla a .avi-t hogy ez legyen: blabla.001 és utána jöhet a fájlegyesítés.
Átnevezhetjük a fórumot Yoga- és fitneszanyagok + számítástechnika alapok címűre :D:D Ha máshol nem, hát itt rávesszük magunkat a továbbképzésre ezügyben is. :D
Sati15
2009-02-02, 11:09 AM
szia olyan hogy csak fogyni olyan nincs!az ugráló kötél,elötti fogyás,az lehet súlyzós edzés ,bármely aerob amit birsz lábon,vagy kiméletlen zsákolások,de valamivel feltétlenül fogyni kell az ugrókötelezés előtt,külömben az illető kinyirja a térdeit és a forgóját is!!!
egyetértek. a térdekre (is) vigyázzunk.
Sati15
2009-02-02, 11:11 AM
jajj csajok, olyan titokzatosak vagytok. :D
Ha szerda este 7-kor szeretnél forrójógázni Budán, írj privit és többé nem lesz titok, ami titokzatos ;):p
Sati15
2009-02-02, 11:13 AM
ma 7-től én is órát tartok. esetleg eljöhetnél oda :D
zsuzso100
2009-02-02, 11:30 AM
ahogy én látom, a kettlebell nem éppen ízületkímélő!
Vagy?
zsuzso100
2009-02-02, 11:31 AM
Ha esetleg valakit érdekelne:
http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/chalean_extreme.do?code=BBHOME_PARSEA_CE
www.mininova.org oldalon elérhető.
Anamaya
2009-02-02, 11:49 AM
ahogy én látom, a kettlebell nem éppen ízületkímélő!
Vagy?
én is ezt hittem, aztán rá kellett jönnöm, hogy pont azért, mert nem oda esik a súlypont, így kíméli az izületeket.
nekem annyira rossz a térdem, hogy hiányzik 2 db térdszalagom. mégsem durrant be a térdem, se a karom, pedig látszólag de csak látszólag ezeket terheljük.
Mejszi
2009-02-02, 03:13 PM
még több táncot légyszi lééégyszíííííí.... nem bírok leállni :D
hát... az annyira nem olyan egyszerű. mert ahogy tudom itt nem nagyon szeretjük a táncisakat, és ahol sok sok sok volt, az mp3portal, azt bezárták....de
de
van kiementve néhány linkem, és már elkérte egy másik lány is, összehozhatlak vele, aztán töltögessetek meg cserélgessetek
akár ide is feltehetitek :-)
Mejszi
2009-02-02, 03:41 PM
Igen, igen, az nagyon jó lesz, köszi!!!! Fogalmam sincs hogy kell feltölteni, csak le tudok, de ha van rá igény, akkor megtanulom :D
Nagy kár, hogy bezárták az mp3-at... :( épp mikor belejöttem a töltögetésbe...
Igen, igen, az nagyon jó lesz, köszi!!!! Fogalmam sincs hogy kell feltölteni, csak le tudok, de ha van rá igény, akkor megtanulom :D
xls-ben van meg
írd meg nekem priviben az email címed, és elküldöm oda, amim van
Sati15
2009-02-02, 04:48 PM
:D úgy látom csak a letöltéssel nem tudsz leállni... :D
próbáld meg, hogy mondjuk egy hétig ugyanazt használod. naponta vagy kétnaponta ugyanarra tornázol/táncolsz. Azután válts.
Vagy napi szinten végig is csinálod mindazt, amit letöltesz?
Mert akkor nem szóltam. ;):cool:
doren a felhasználóneve a lánynak, aki szintén támcos videókat keresgél, beszéljetek össze, ha gondolod:-)
:D úgy látom csak a letöltéssel nem tudsz leállni... :D
próbáld meg, hogy mondjuk egy hétig ugyanazt használod. naponta vagy kétnaponta ugyanarra tornázol/táncolsz. Azután válts.
Vagy napi szinten végig is csinálod mindazt, amit letöltesz?
Mert akkor nem szóltam. ;):cool:
hihi, én megértem, a lelkesedés heve:-)emlékszem, amikor először ráakadtam ilyen letöltögetős fórumokra, majd' megőrültem, h mennyi szuper dolog, töltöttem le, mint az eszetlen...
az ember aztán lenyugszik, amikor az első nagy lelkesedés elmúlik, utána már válogat, hogy mit szed le. de akiben van egy cseppnyi gyűjtögető szenvedély, az be tud kattanni az elején :-D ;-) :mrgreen: :mrgreen:
én is ezt hittem, aztán rá kellett jönnöm, hogy pont azért, mert nem oda esik a súlypont, így kíméli az izületeket.
nekem annyira rossz a térdem, hogy hiányzik 2 db térdszalagom. mégsem durrant be a térdem, se a karom, pedig látszólag de csak látszólag ezeket terheljük.
jajj, akartam írni anamaya, hogy nagyon ügyi vagy, hogy így ment és megdicsértek...
még csak annyit: mi az a kettlebell? :-D
ja egyébként végül megtaláltam a legolcsóbb, leghatékonyabb és leggyorsabb megoldást. tesómhoz ugrottam át aholis: van fürdő, van hely, ráadásul van tornacuccom is, hiszen ott tárolok jópár cuccomat:-) Torna van a laptopomon...mi kell még? átszaladtam hozzá, átöltöztem, tornáztam, lezuhiztam , visszaöltöztem, és már kész is:-DDD
http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/chalean_extreme.do?code=BBHOME_PARSEA_CE
www.mininova.org (http://www.mininova.org) oldalon elérhető.
ááááááááááááááá!
most néztem meg!!!!!
ez fantasztikus lehet! egyetlen egy nagyonnagy baj van... hogy nálunk a torrent a gépen übertilos, azt figyelik is, mint a fene, meg ordít érte a firewall-om is.....
saját gépem meg most nincs... Nem szedné le valaki esetleg és tenné fel mondjuk mediafire-re vagy esetleg rapidra... LÉCCCCIIIIIIIII!!!!!!!kisskisskiss
www.mininova.org (http://www.mininova.org) oldalon elérhető.
megnéztem mégegyszer a kis bemutató reklámvideót ...húúúú.... sürgősen el kell kezdenem súlyzózni a pasim súlyzójaival:-DDDD
ja és egyébként, így egy hónap után, mondhatom, hogy bizony ment le felesleg. és a hasamról! jó, mi? :-)
ááááááááááááááá!
most néztem meg!!!!!
ez fantasztikus lehet! egyetlen egy nagyonnagy baj van... hogy nálunk a torrent a gépen übertilos, azt figyelik is, mint a fene, meg ordít érte a firewall-om is.....
saját gépem meg most nincs... Nem szedné le valaki esetleg és tenné fel mondjuk mediafire-re vagy esetleg rapidra... LÉCCCCIIIIIIIII!!!!!!!kisskisskiss
Pár napja olvasgatlak benneteket,aminek eredménye,hogy ma 1 hónapos késéssel végre elkezdtem tornázni,és rögtön Alexandra egyik kazijára,mert hogy végre régi vágyaimat sikerült nálatok megtalálni amiket töltögetek is lefele és persze a linkeket is hogy ne veszenek el;),és lehet hogy esetleg késöbb a vágyaim is változnak.
Megprobáltam teljesíteni a kérésedet,de azt hiszem nem sikerült,túl gyors és egyszerü volt csodálkoztam is ,de sajnos mikor kiakarom nyitni a torrentet nyitja amit viszont még nem tudok használni.Holnap majd megprobálok a fiammal konzultálni és megkérni hogy végre tanitson is meg ezeknek a programoknak a használatára.
: http://data.hu/get/1151539/_-Demonoid.com-__BeachBody_ChaLEAN_Xtreme_deluxe_90_Day_Workout_p 90x_6352260.9902_mininova.torrent.html (javascript:void(0))
sunlight
2009-02-03, 03:52 AM
ja és egyébként, így egy hónap után, mondhatom, hogy bizony ment le felesleg. és a hasamról! jó, mi? :-)
wow, gratulálok, ügyes vagy;)
Állítólag én is a hasamról fogytam, bár én ezt egyáltalán nem is látom...ma megmértem magam(nemrég vettünk egy szobamérleget, mert a régi elromlott) és 5kiloval többet mutatott, mitn amennyit gondoltam...most nagyon el vagyok keseredve:(:(
Sati15
2009-02-03, 03:52 AM
ááááááááááááááá!
most néztem meg!!!!!
én még nem néztem rá... ha van választási lehetőség, inkább bárhová máshová, csak rapidra ne. Az ugyanis a leglassabb nálunk :confused:
a torrent nálam is tiltva van, úgyhogy csak lelkes várakozó állásba tudok ezügyben lépni.
MÁS.
Nagy a csend a linkgyűjtéssel kapcsolatosan. És még senki sem küldte el hozzám sem a mailcímét biztonsági tartalékolásra. Akkor ezt most feladtuk??
Sati15
2009-02-03, 04:10 AM
hihi, én megértem, a lelkesedés heve:-)emlékszem, amikor először ráakadtam ilyen letöltögetős fórumokra, majd' megőrültem, h mennyi szuper dolog, töltöttem le, mint az eszetlen...
az ember aztán lenyugszik, amikor az első nagy lelkesedés elmúlik, utána már válogat, hogy mit szed le. de akiben van egy cseppnyi gyűjtögető szenvedély, az be tud kattanni az elején :-D ;-) :mrgreen: :mrgreen:
na persze tudom. ezért is írtam hozzá sok szmájlit ;)
Tegnap megint nagyon jó órát sikerült tartanom, ilyenkor mindig rendkívül büszke vagyok magamra :p Mindenki kikészült (jó értelemben) és hálálkodtak érte :D Aztán volt ott minden. Állva, talajon, hastáncosan, erősítősen, aerobosan, relaxosan. Mondtam már, hogy imádok órákat tartani??? :D:D:D
.
Anamaya
2009-02-03, 04:25 AM
majd leszedem nektek otthon,este. :)
zsuzso100
2009-02-03, 05:03 AM
MÁS.
Nagy a csend a linkgyűjtéssel kapcsolatosan. És még senki sem küldte el hozzám sem a mailcímét biztonsági tartalékolásra. Akkor ezt most feladtuk??
mp3portal-ra gondolsz? Én elkezdtem gyűjtögetni, csak egy idő után megunom, hogy nincs meg az összes oldal, de mindig ugyanazokat dobja ki...de én már gyűjtöttem.
fülesmaci93
2009-02-03, 05:08 AM
Szép Napot!
http://www.hoxa.hu/pic/kepeslapok/0000099715i.jpg (javascript:kep("pic/kepeslapok/0000099715.jpg",399,279);) Azért ez éppen "másnak is vélhető.....
anit27
2009-02-03, 06:17 AM
Kedves Sati!
Nagyon koszonom a segitseged. Vegul kiderult, hogy az a gond, hogy a gepem nem ismeri fel a crc kiterjesztest, igy nem tud vele mit kezdeni. Kicsit elalvult rendszereim vannal....:-(
DE! Jo hir hasonlo cipoben jaroknak, hogy a p90x linkek fajlban le lehet tolteni a videokat egybe is a sendspace-rol es igy nincs az osszerakasi macera.
Mar alig varom, hogy en is csinalhassam Tonyval...:-))
Ja es tegnap felbuzdulva elmentem egy zsiregeto orara es nagyon klassz volt. Most minden izmomat erzem es ugy erzem, hogy a hasam megindult lefele apadni.
Hullahopp karikat is hamarosan beszerzek!!!
Anit
Sziasztok!
kicsit el voltam maradva az e heti edzéstervemmel, és át is variáltam egy kicsit a dolgot: most majd egyhetes bontásban frissítem majd.
íme a most heti tervezetem
Kedves Sati!
Nagyon koszonom a segitseged. Vegul kiderult, hogy az a gond, hogy a gepem nem ismeri fel a crc kiterjesztest, igy nem tud vele mit kezdeni. Kicsit elalvult rendszereim vannal....:-(
DE! Jo hir hasonlo cipoben jaroknak, hogy a p90x linkek fajlban le lehet tolteni a videokat egybe is a sendspace-rol es igy nincs az osszerakasi macera.
Mar alig varom, hogy en is csinalhassam Tonyval...:-))
Ja es tegnap felbuzdulva elmentem egy zsiregeto orara es nagyon klassz volt. Most minden izmomat erzem es ugy erzem, hogy a hasam megindult lefele apadni.
Hullahopp karikat is hamarosan beszerzek!!!
Anit
simán nem is szokták
de ha szerzel total commandert, az össze tudja ragasztani őket újra. talán egyszerűbb, mint rapidsharre-ről leküzdeni az összes linket újra.
tornáztatok már az új béres alexandrára? most rendeltem meg a Menni fog-ot, kiváncsi leszek:-)