A teljes (képes) nézethez kattints ide : Yoga és fitness anyagok
ritapiri
2009-07-22, 04:22 AM
Először is gratulálok, hogy továbbcsináltad! :) You can do it :D :D
Ne a válladat lóbáld, azt tartsd fixen. Ha szédülsz, akkor ne lóbáld a fejed, hanem csak lógasd és az orrodat húzd picit a hasad felé,majd engedd vissza miközben lógsz. Csináld meg így lassan 2x, addig T. megcsinálja a lóbálást 4x, aztán gördülj fel. Ez kilazítja a nyakat, a gerincet és nyújt is. Először én is elszédültem a tempós "fejrángatástól", de aztán ráéreztem, hogy mire is való :) Ja és a könyökök kifelé néznek. Ettől jobban tudsz közben lélegezni :)
Köszi, akkor megpróbálom így :)
Gretna
2009-07-22, 05:05 AM
Sziasztok!
Tegnap én is megcsináltam a T-Tapp Basic Workout Plus-t és utána még egy kiskickbox-ot elkezdtem, de csak kb. 10 percet. Még ott is izzadtam, ahol eddig úgy tudtam, hogy nem lehet :). Irtó jó volt. Ma viszont éreztem az alhasamban egy kis izomlázat. Valószínűleg az alapállásban lévő csípődöntés miatt.
Ma is kiválasztok valamit, csak ne lenne ilyen meleg.
Kitartás lányok
rencsi116
2009-07-22, 05:11 AM
tegnap kipróbáltam a luna yógát és nem volt egy kellemes elsőre mert nem birtam megállni úgy ahogy ők
de azért jóvolt.)
rencsi116
2009-07-22, 05:12 AM
relaxálni viszont nagyon jó volt:D
teljesen ellazultam.)
Sati15
2009-07-22, 05:38 AM
relaxálni viszont nagyon jó volt:D
teljesen ellazultam.)
na igen. relaxálni mindig jó. én minden mozgásom után szoktam.
bár most a tappogások után nem, mert annyira fel vagyok pörögve tőlük :) így a relaxokat külön csinálom meg este csak úgy... napközben pedig mélyeket és egyenleteseket lélegzem.
meg minden olyan alkalmat, amikor várni kell valamire, kihasználom arra, hogy lélegezzek, ellazuljak, beigazítsam a testem :) ez a hobbim :D :D
Anamaya
2009-07-22, 05:58 AM
Sziasztok!
Jelentem elért a megszállott tappogási láz felső foka. :D
Tegnap este beszélgettünk a kedvesemmel, miközben eléggé kitekert pózban feküdtem, majd rájöttem, a thread the needle azon pontja amikor kitárt karokkal állunk, majd felhúz a láb, és ellentétes oldalra "csavar", szerintem tudod melyikre gondolok (amit én a jógában ha fekve csinálja az ember, akkor gyomormasszírozás könnyített verziójának ismerek) , és akkor megállapítottam igazi tapp fanatikus lettem. :D
Tudod, hogy tappogó vagy, ha .... egy beszélgetés során is mindig a tappogásra lukadsz ki, vagy az jut eszedbe
Tudod, hogy tappogó vagy, ha .... az ágyban lustálkodva fekszel és tappogós gyakorlatok jutnak eszedbe. :D
smuku
2009-07-22, 06:09 AM
Ne külön nyisd meg. Ha lejött minden link, ami ehhez kapcsolódik, akkor csomagold ki és lesz belőle egy .avi fájl.
Ahha, nem jól fogalmaztam, nem csomizza ki!:( Azt írja ki, hogy hiba...srlt . Ami sérültet jelent, a másik része VLC-vel megy tökéletesen:confused: És hogy lesz belőle egy avi? Össze kell illeszteni? Vagy úgy gondoltad, hogy amit kicsomagolok az egy avi fájl lesz, hi-hi milyen szép is a magyar nyelv?
Hú de hülye vagyok én ehhez.:rolleyes: De ha nem boldogulok, inkább írok privit;)
A MelB viszont teljesen jó, azt már kicsomagoltam és megy is:grin:
nagyon komolyak vagytok csajok! hahahaha! ágyban fekve is tappogni? :-)
én is mondjuk megcsináltam az instructionalt, de a fene tudja, hogy hogy jól csináltam-e (mondjuk az oldalamban lett egy kis izomláz). De az is tény, hogy nem rágtam át még alaposan a doksikat meg a minivideókat. Node sebaj.
Egy kis balanszként én meg direkte másik videót próbáltam ki tegnap (írtam is róla), de annyira nem volt jó, úgyhogy csináltam a végén egy kis instructional II-t is. Most meg épp Giladokat szedek, kiváncsi vagyok milyen lesz rá tornázni így 20 év távlatból haha!
Anamaya
2009-07-22, 06:26 AM
Belegondoltatok abba, hogy vajon még hány olyan szuper mozgásforma létezik, mint a tappogás? Csak hasonlóan elrejtve, nehezen megtalálhatóan.
Elendke
2009-07-22, 06:30 AM
Sziasztok!
A segitsegetekre lenne szuksegem. Valamiert nem mukodik nekem a tempo arms 003-as linkje, vagyis nem talalja. Pedig ma ezt terveztem... :confused: Meg tudna nekem nezni valamelyikotok?
Koszonom szepen elore is!
Anamaya
2009-07-22, 06:37 AM
Sziasztok!
A segitsegetekre lenne szuksegem. Valamiert nem mukodik nekem a tempo arms 003-as linkje, vagyis nem talalja. Pedig ma ezt terveztem... :confused: Meg tudna nekem nezni valamelyikotok?
Koszonom szepen elore is!
Szia!
Megnéztem, nekem találja, el is kezdte leszedni.
Innen próbáltam:
http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=1621833&postcount=5633
Elendke
2009-07-22, 06:41 AM
Koszonom szepen, hogy megnezted!
Lehet, hogy ujrainditom a gepem, hatha ugy elkezdi tolteni. Visszaszamol es megjelenik a letoltes gomb, es ha megnyomom akkor kiirja, hogy 404 - Not Found :(
Koszonom szepen meg egyszer!
Sati15
2009-07-22, 06:46 AM
Lehet, hogy ujrainditom a gepem, hatha ugy elkezdi tolteni. Visszaszamol es megjelenik a letoltes gomb, es ha megnyomom akkor kiirja, hogy 404 - Not Found :(
lehet, hogy csak a netes kapcsolat hal be addigra.... vagy maga az oldal szervere.... türelem, kitartás, le fog jönni :)
sokszor a datával van így az ember...
Sati15
2009-07-22, 06:58 AM
Belegondoltatok abba, hogy vajon még hány olyan szuper mozgásforma létezik, mint a tappogás? Csak hasonlóan elrejtve, nehezen megtalálhatóan.
na igen.
én abba szoktam belegondolni, hogy mennyi minden lehetőségünk megvan csak a saját testünkkel dolgozni (és a tudatunkkal is) ha kicsit jobban odafigyelünk. a tapp is azért működik jól, mert megfelelő figyelem szükséges a végzéséhez.
ugyanúgy, ahogy a stresszt is jól lehet kezelni, ha valaki szimplán csak a lélegzésére figyel és nem kell (egyszerűbb esetekben legalábbis) hosszas terápiás kezelésekre járni, "csak" lélegezni.
de módosítom Mark Twain mondását, miszerint: "Az emberek hülyék." arra, hogy: az emberek lusták (és sokszor hülyék). :)
mindemellett szeretem az embereket és folyton optimista vagyok, pedig sokszor álltam/állok csak pislogva csendben, hogy mire képesek a kifacsart gondolkodással és a valóság totál figyelmenkívülhagyásával :)
Sati15
2009-07-22, 06:59 AM
:) SIKERULT :)
Datarol en nem tudok sajnos letolteni, gondolom mivel kulfoldorol probalkozom.
YUPPPIEEE, tappoghatok karra is :)!
Koszi!!!!!!!!!!
hmmm....:rolleyes: szerintem tudnod kéne datáról is szedni. hiszen mi is szedünk külföldi oldalakról és nem hiszem, hogy a datát csak magyarra korlátozták volna. max. lassan és egyesével tudod csak tölteni a linkeket, mert nincs előfizetésed.
amúgy hajrá kargyakik! :)
Sati15
2009-07-22, 07:05 AM
Sziasztok!
Jelentem elért a megszállott tappogási láz felső foka. :D
Tegnap este beszélgettünk a kedvesemmel, miközben eléggé kitekert pózban feküdtem, majd rájöttem, a thread the needle azon pontja amikor kitárt karokkal állunk, majd felhúz a láb, és ellentétes oldalra "csavar", szerintem tudod melyikre gondolok (amit én a jógában ha fekve csinálja az ember, akkor gyomormasszírozás könnyített verziójának ismerek) , és akkor megállapítottam igazi tapp fanatikus lettem. :D
Tudod, hogy tappogó vagy, ha .... egy beszélgetés során is mindig a tappogásra lukadsz ki, vagy az jut eszedbe
Tudod, hogy tappogó vagy, ha .... az ágyban lustálkodva fekszel és tappogós gyakorlatok jutnak eszedbe. :D
igen, igen... gerinccsavarás :)
én eddig is maceráltam folyton a kedvest, hogy billentsen, hogy igazítsa be a bordáit (folyton felszínesen lélegzik, amikor belemerül a munkába), de most, hogy tappogok, méginkább szólok neki. szerencsére nincs elege belőle, bár el is engedi sokszor a füle mellett :D
Tudod, hogy tappogó vagy, ha .... a csípőbillentés fokozatait ellenőrzöd és szórakoztatónak találod, hogy hányféleképpen tudod behúzni a hasizmodat :D
(vagyis elvagyok mint a befőtt :D :D)
Sati15
2009-07-22, 07:16 AM
Ahha, nem jól fogalmaztam, nem csomizza ki!:( Azt írja ki, hogy hiba...srlt . Ami sérültet jelent, a másik része VLC-vel megy tökéletesen:confused: És hogy lesz belőle egy avi? Össze kell illeszteni? Vagy úgy gondoltad, hogy amit kicsomagolok az egy avi fájl lesz, hi-hi milyen szép is a magyar nyelv?
Hú de hülye vagyok én ehhez.:rolleyes: De ha nem boldogulok, inkább írok privit;)
A MelB viszont teljesen jó, azt már kicsomagoltam és megy is:grin:
szerintem kezdd el újra a letöltést a nulláról.
ha lejöttek a linkek, csomagold ki TC-vel és működnie kell.
ha ráindítod a TC-t, Fájl > kicsomagolás, akkor keletkezik egy .avi fájl és azt már csak kétkattal kinyitod és hallgatod terézanyánkat :)
jubena
2009-07-22, 07:27 AM
Hűűűűha! Én az a nézelődős, körbejárós típus vagyok. Figyeltem, kérdeztem, töltögettem. A lelkesedésetek arányában egyre inkább!
Ma délben amikor kiürült az iroda megcsináltam az(ne nevessen senki!) irodai tappot. Icurka-picurka, de nagyon jó!!!!!!! Ez volt az első próbálkozásom, és nagyon élveztem!!!!!!!!!! Gyorsan ismételtem. Azóta is azon kattog az agyam, hogy ha haza mentem mit fogok majd megcsinálni a tappok közül.
Anamaya
2009-07-22, 07:45 AM
Hűűűűha! Én az a nézelődős, körbejárós típus vagyok. Figyeltem, kérdeztem, töltögettem. A lelkesedésetek arányában egyre inkább!
Ma délben amikor kiürült az iroda megcsináltam az(ne nevessen senki!) irodai tappot. Icurka-picurka, de nagyon jó!!!!!!! Ez volt az első próbálkozásom, és nagyon élveztem!!!!!!!!!! Gyorsan ismételtem. Azóta is azon kattog az agyam, hogy ha haza mentem mit fogok majd megcsinálni a tappok közül.
Újabb rajongó van születőben. :D
Sati15
2009-07-22, 07:52 AM
az irodai tappogással nem vagy egyedül, én rendszeresen elvonulok a tárgyalóba :)
és, hogy mit csinálj először? ha sokat nézelődtél és olvastál, akkor tudod: Instructional 1! Az első számú kötelező gyakorlat minden tappogónak :)
Jó izzadást! :)
Sati15
2009-07-22, 07:58 AM
ma próbáltam Alexander-módszeresen megenni a főzelékemet... hááát elég macerás :) de így legalább tuti nem lehet elsietni az evést, ami meg direkt jó :)
ilyet nekem akkor csinál, ha egyszerre töb, mint 1 file-t akarok leszedni a datáról.
Sati15
2009-07-22, 10:49 AM
Tapp-hírek ;)
A harmadik meghívós mailem végre célbaért! :)
Az első az éterben eltűnt, a második a spamkukában végezte, de a harmadik végre....
Akkor tudnak jönni Mo-ra workshopot tartani, ha elég ember gyűlik össze arra, hogy az összes költségük fedezve legyen.
Ezért arra kérek mindenkit, hogy aki hajlandó fizetni is azért, hogy Teresa Tapp vagy vmelyik kiképzett trénere Budapesten tartson nekünk tapp-kiképzést, írjon nekem privit.
A jelentkezők listáját folyamatosan bővítem (nyilván nem azonnal tudjuk ezt megvalósítani, hogy ideutazzanak).
Csak olyanok jelentkezését várom, akik úgy gondolják, hogy esetleg fél év múlva is tartani tudják a jelentkezésüket.
Jelentkeztem trénerképzésre is, de arról még csak kevés részletet tudok. Annyit viszont igen, hogy konkrét jelentkezés előtt legalább 6 hónapnyi folyamatos kitartó tappogást kell végrehajtani és a vizsgát személyesen Teresa előtt kell letenni Floridában!
Na ez az utóbbi kemény dió, mivel az bazi messze van és 5 éve még a görög vagy horvát tengerpartra sem jutok el, hátmég Amerikába.... na de reménykedem, hogy a teremtőkém beindul a működésben és egybevágó tudok lenni a vágyammal, hogy egyrészt tapp-tréner legyek teljesen hivatalosan, másrészt Floridát is lássam (ott még nem voltam). :)
Egyenlőre egy online kurzust fogok elvégezni, szóval azért gyűjtöm a tudást a témáról :)
zsuzso100
2009-07-22, 10:55 AM
ma próbáltam Alexander-módszeresen megenni a főzelékemet... hááát elég macerás :) de így legalább tuti nem lehet elsietni az evést, ami meg direkt jó :)
Az milyen?
carly
2009-07-22, 11:08 AM
Sziasztok!
Ma találtam,és már felíratkoztam az oldal alján lévő hírlevélre( az elsőt már meg is kaptam )
Szivesen ajánlom nektek is: http://www.jogaotthon.hu/
vali1
2009-07-22, 12:29 PM
Szia! Tudnál nekem segíteni ezek letöltésében, mert sajnos errort jelez, ha rákattintok, vagy kimásolom. Lehet, hogy már nem él a link?
Előre is köszönöm: Vali
Sajnos a többi sem megy, most próbáltam
dindin19
2009-07-22, 12:33 PM
[quote=Sati15;1621833]Egy olvasónk kérésére egy linkösszesítés ;) nagyjából ajánlott "fogyasztási" sorrendben. Remélem az I2 és a Step-it-max-nál már a javított linkeket találtam meg.
www.t-tapp.com (http://www.t-tapp.com)
Hit the floor - level 1 (HTF1)
http://rapidshare.com/files/69814442/HitTheFloorLevel1.part1.rar http://rapidshare.com/files/69818219/HitTheFloorLevel1.part2.rar
http://rapidshare.com/files/69822004/HitTheFloorLevel1.part3.rar
http://rapidshare.com/files/69810796/HitTheFloorLevel1.part4.rar
Hit the floor - level 2 (HTF2)
http://rapidshare.com/files/69750892/HitTheFloorLevel2.part1.rar http://rapidshare.com/files/69763384/HitTheFloorLevel2.part2.rar http://rapidshare.com/files/69727260/HitTheFloorLevel2.part3.rar
Szia! Tudnál nekem segíteni ezek letöltésében, mert sajnos errort jelez, ha rákattintok, vagy kimásolom. Lehet, hogy már nem él a link?
Előre is köszönöm: Vali
most néztem meg, nekem működik mind
zsuzso100
2009-07-22, 03:12 PM
Nekem is tökéletesen működik!
Sati15
2009-07-22, 03:42 PM
Idézet:
<table width="100%" border="0" cellpadding="6" cellspacing="0"><tbody><tr><td class="alt2" style="border: 1px inset ;">Eredeti szerző Sati15 http://1.1.1.5/bmi/canadahun.com/forum/images/aria/buttons/viewpost.gif (http://canadahun.com/forum/showthread.php?p=1631166#post1631166)
ma próbáltam Alexander-módszeresen megenni a főzelékemet... hááát elég macerás http://1.1.1.5/bmi/www.canadahun.com/forum/images/smilies/icon_smile.gif de így legalább tuti nem lehet elsietni az evést, ami meg direkt jó http://1.1.1.5/bmi/www.canadahun.com/forum/images/smilies/icon_smile.gif
</td></tr></tbody></table>
Az milyen?
Nos, egyenesen ülni az ülőgumókon, billentés, bordák enyén emelve, vállak lazák, egyenes gerinc, fej a gerinc meghosszabbítása, fejtető felfelé törekszik, laza nyak.
Csak a kezed mozog amikor a kanálra teszed a kaját, majd csak a kezed mozog és felemeled a szádig és hamm :)
Elég robotikus elsőre :)
Egy kicsit lehet előredőlni (ahogy a felállásnál is), de a gerincnek egyenesnek kell maradnia. A fejet is lehet egy kicsit előrebillenteni, de teljes odafigyeléssel és tudatossággal, és aztán visszabillenteni az egyenesbe :) Szééép, lasssúúú evészet az eredménye :) a másik variáció, hogy az ebéd röhögésbe megy át a gyakorlás kapcsán :D
De gyakorlással ez is kivitelezhető. Azt hiszem egyenlőre inkább tappogok tovább és evéskor csak annyira tartom magam egyenesen, hogy még kényelmesen tudjak enni. :)
Sati15
2009-07-22, 03:47 PM
Újabb Tapp-hírek
Michelle Barbuto igencsak mindenre kiképzett tapp-tréner fontolgatja, hogy eljön hozzánk Bp-re. Azt mondja, hogy a költség tul.képpen annyi lenne, hogy kaja és repülőjegy. Szívesen ellakna nálam (remélem beéri az egyszobás lakással :) ), és egyenlőre nem említett külön tanítási költséget. Nyilván azért ezzel még érdemes számolni.
Még csak tervezgetünk, nincs időpont. Meg hát azért 15-20 ember jó lenne ha összegyűlne... nem tudom mennyi manapság a repülőjegy Amerika oda-vissza. Bár akár túszul is ejthetjük és akkor csak egyirányú repjegyet kell venni és lesz egy saját trénerünk :D :D :D
Sati15
2009-07-22, 03:55 PM
Most fejeztem be a Step-it-Max-ot. Csak a szokásos mondanivalóm van róla: anyáááám!!!! :D
zsuzso100
2009-07-22, 04:32 PM
Idézet:
<table width="100%" border="0" cellpadding="6" cellspacing="0"><tbody><tr><td class="alt2" style="border: 1px inset ;">Eredeti szerző Sati15 http://1.1.1.5/bmi/canadahun.com/forum/images/aria/buttons/viewpost.gif (http://canadahun.com/forum/showthread.php?p=1631166#post1631166)
ma próbáltam Alexander-módszeresen megenni a főzelékemet... hááát elég macerás http://1.1.1.5/bmi/www.canadahun.com/forum/images/smilies/icon_smile.gif de így legalább tuti nem lehet elsietni az evést, ami meg direkt jó http://1.1.1.5/bmi/www.canadahun.com/forum/images/smilies/icon_smile.gif
</td></tr></tbody></table>
Nos, egyenesen ülni az ülőgumókon, billentés, bordák enyén emelve, vállak lazák, egyenes gerinc, fej a gerinc meghosszabbítása, fejtető felfelé törekszik, laza nyak.
Csak a kezed mozog amikor a kanálra teszed a kaját, majd csak a kezed mozog és felemeled a szádig és hamm :)
Elég robotikus elsőre :)
Egy kicsit lehet előredőlni (ahogy a felállásnál is), de a gerincnek egyenesnek kell maradnia. A fejet is lehet egy kicsit előrebillenteni, de teljes odafigyeléssel és tudatossággal, és aztán visszabillenteni az egyenesbe :) Szééép, lasssúúú evészet az eredménye :) a másik variáció, hogy az ebéd röhögésbe megy át a gyakorlás kapcsán :D
De gyakorlással ez is kivitelezhető. Azt hiszem egyenlőre inkább tappogok tovább és evéskor csak annyira tartom magam egyenesen, hogy még kényelmesen tudjak enni. :)
:p:p:p Ezt ki kell próbálnom!
zsuzso100
2009-07-22, 04:34 PM
Újabb Tapp-hírek
Michelle Barbuto igencsak mindenre kiképzett tapp-tréner fontolgatja, hogy eljön hozzánk Bp-re. Azt mondja, hogy a költség tul.képpen annyi lenne, hogy kaja és repülőjegy. Szívesen ellakna nálam (remélem beéri az egyszobás lakással :) ), és egyenlőre nem említett külön tanítási költséget. Nyilván azért ezzel még érdemes számolni.
Még csak tervezgetünk, nincs időpont. Meg hát azért 15-20 ember jó lenne ha összegyűlne... nem tudom mennyi manapság a repülőjegy Amerika oda-vissza. Bár akár túszul is ejthetjük és akkor csak egyirányú repjegyet kell venni és lesz egy saját trénerünk :D :D :D
Folyamatos kapcsolatban állsz? Vagy honnan tudod? Írt külön?
Szerintem azt kellene csinálni, hogy valami fitness lapban cikket írni róla, vagy valami, hogy többen foglalkozzanak a témával, úgyis mindenki megszeretné...vagy nem tudom, lényeg, hogy szélesebb körben elterjeszteni.
Én mennék szívesen, de attól függ mennyiért, azért nem mindegy!
Aliceria
2009-07-22, 04:45 PM
Ez egyszerűen hihetetlen hír! Én a magam részéről mindenkinek terjesztem a Tapp-ot, és talán ha kellő mennyiségű megszállott Tapp-misszionárius lesz, akkor kellő mennyiségű résztvevő is. A lényeg, hogy mindenki hozzon magával még egy embert :)
Én megpróbálom
Sati15
2009-07-22, 05:02 PM
Folyamatos kapcsolatban állsz? Vagy honnan tudod? Írt külön?
Szerintem azt kellene csinálni, hogy valami fitness lapban cikket írni róla, vagy valami, hogy többen foglalkozzanak a témával, úgyis mindenki megszeretné...vagy nem tudom, lényeg, hogy szélesebb körben elterjeszteni.
Én mennék szívesen, de attól függ mennyiért, azért nem mindegy!
Gyakorlatilag szinte egész nap a fórumon lógok és szívom magamba az infókat, minden topikba beleolvasok és írok is. Azon kívül Michelle-lel priviben beszélgetünk és hozzá jelentkeztem be a tanfolyamra is. (sikerült féláron elintéznem ;)) Még a fizetés körül vannak technikai macerák, remélem aug. 1-gyel el tudom kezdeni vele a munkát.
Fitnesz-lapban cikket írni róla szerintem külön engedéllyel lehetne. Majd megkérdezem. Ugyanis ahogy elnézem, elég szigorúan veszik ott ezeket a dolgokat :(
Partizánoskodni meg nem annyira szeretnék, mert hosszútávú terveim vannak vele :)
Sati15
2009-07-22, 05:04 PM
:p:p:p Ezt ki kell próbálnom!
hihi, csak ne levessel kezdjed :D :D
vagy teríts a nyakadba egy törölközőt :)
dindin19
2009-07-23, 12:29 AM
Újabb Tapp-hírek
hú, ez nagyon jó hír!!!
Sati! és a vidékieket is elszállásolod nálad?:p
tudod, sok jó ember, kis helyen is elfér;)
képzeljétek, ma már hordható az a bizonyos gatyó, amiről pár napja írtam!!!!:p
és ma már túl vagyok a basicen, kezdődhet a nap!!! :-D
Szamira
2009-07-23, 01:44 AM
De jó hírek vannak!
Na nekem is van egy!
Ma reggel egy lyukkal bejjebb kellett csatolnom az övemet, hogy el ne hagyjam a nacimat.
Körül kell néznem a szekrénybe valami másik gatyóért.
Van pár félretéve, tavaly előttről.:D:D
minilány
2009-07-23, 02:48 AM
köszi!!!:oops::lol:
Remélem nem baj, hogy megosztottam?!
Szerintem jó dolog ez az Aviva torna!
Te csinálod?
Sziasztok! Kicsit új vagyok, illetve ritkán járok erre, az Aviva tornát keresem. Tud valaki segíteni?
Gyakorlatilag szinte egész nap a fórumon lógok és szívom magamba az infókat, minden topikba beleolvasok és írok is. Azon kívül Michelle-lel priviben beszélgetünk és hozzá jelentkeztem be a tanfolyamra is. (sikerült féláron elintéznem ;)) Még a fizetés körül vannak technikai macerák, remélem aug. 1-gyel el tudom kezdeni vele a munkát.
Fitnesz-lapban cikket írni róla szerintem külön engedéllyel lehetne. Majd megkérdezem. Ugyanis ahogy elnézem, elég szigorúan veszik ott ezeket a dolgokat :(
Partizánoskodni meg nem annyira szeretnék, mert hosszútávú terveim vannak vele :)
mész ki tanfóra? usa-ba? vagy?
arra gondoltam, hogy kellett volna kontrollcsoportot is indítani, tehát olyat, akik szintén tronáznak naponta 15-20 percet (ugyanannyit, mint a tapp), csak más tornát, és akkor látszana igazán a különbség (ha van)
minilány
2009-07-23, 03:45 AM
Köszönöm, közben sikerült megtalálnom.
További szép napot, jó mozgást, jókedvet mindenkinek!
Sati15
2009-07-23, 04:10 AM
arra gondoltam, hogy kellett volna kontrollcsoportot is indítani, tehát olyat, akik szintén tronáznak naponta 15-20 percet (ugyanannyit, mint a tapp), csak más tornát, és akkor látszana igazán a különbség (ha van)
nyilván nemcsak a tappal lehet fogyni, hanem mással is. akkor is jöttek szépen az eredmények, amikor ráálltam, hogy rendszeresen Tonyval is tornázok. volt igen jelentős eredényem a zöldnedűmmel is és amellett csak jógáztam (és általában nem a forrót).
Ezen az oldalon a videón a harmadik nő Heather, aki úgy 50 kg-t fogyott a tappal. A másik két nőci szintén kb. ennyit fogyott, ők más módszerrel.
http://abcnews.go.com/GMA/story?id=7675110&page=1
ZiD mész ki tanfóra? usa-ba? vagy?
nem megyek sehová. online 5 hetes menet. ez még nem a trénerképző. kiskanállal becsúsztam még a jelentkezési határidő után :) Fél év rendszeres tappogás után lehet jelentkezni trénerképzőre, amit szintén lehet online csinálni (videokapcsolat, stb.), de vizsgázni Floridában kell. Azt még nem is tudom, hogy maga a trénerképzés mennyibe kerül. De egyenlőre csak kilövöm a nyilamat ebbe az irányba, aztán hagyom, hogy kibontakozzanak a dolgok körülöttem. Az első lépéseket már megtettem és bőszen tappogok, Michelle-t pedig szervezem ide :)
dindin19 Sati! és a vidékieket is elszállásolod nálad?:razz:
tudod, sok jó ember, kis helyen is elfér:wink:
képzeljétek, ma már hordható az a bizonyos gatyó, amiről pár napja írtam!!!!:razz:
hihi :) ez tényleg kis hely. lapjával elférünk. mire ideér úgyis slankabbak leszünk, úgyhogy legalább kettővel több "lapja" is beférne majd :D :D
Gratulálok a hordható gatyódhoz! :)
Nekem kicsit mintha laposabb lenne a hasam (bár még odébb van, hogy ténylegesen lapos legyen) és a csípőm körmérete talán egy kicsivel csökkent. Direkt nem mérem.
Viszont észrevettem, hogy nemcsak a karom és a vállam erősebb, hanem a combjaim is és az erőközpontom is. És úgy szaladok fel a lépcsőkön, hogy észre sem veszem, hogy lépcsőzök. :)
Gretna
2009-07-23, 04:53 AM
Ma a cardiot csináltam meg és még egy kis külön hasizom gyakorlat labdával. Tisztára felpörögtem ugyhogy egy kis takarítást rendezek a lakásba addig míg van energiám.
Szorgalmasan töltögetek anyagokat lefele a férjemet pedig az őrületbe kergetem mert a két külső adathordozót már telepakoltam tornával és angol anyagokkal. Azt mondta, ha ezt mind végig csinálom elfogyok a hosszú harc alatt. Nos van honnan leadni.
Sati15
2009-07-23, 06:03 AM
Ma a cardiot csináltam meg és még egy kis külön hasizom gyakorlat labdával. Tisztára felpörögtem ugyhogy egy kis takarítást rendezek a lakásba addig míg van energiám.
Szorgalmasan töltögetek anyagokat lefele a férjemet pedig az őrületbe kergetem mert a két külső adathordozót már telepakoltam tornával és angol anyagokkal. Azt mondta, ha ezt mind végig csinálom elfogyok a hosszú harc alatt. Nos van honnan leadni.
na igen, ismerős. épp nálunk is eljött az ideje, hogy új külső tárolót vegyünk, mert megtelt az egy TERABÁJT :)
Igaz már régóta gyűlik rá az anyag és sok film is van rajta. Épp nézelődünk, hogy melyik a legolcsóbb, de még gyűjteni kell rá egy kis pénzmagot. Le is álltunk a letöltésekkel teljesen már egy jóideje.
Kanako
2009-07-23, 07:19 AM
http://abcnews.go.com/GMA/story?id=7675110&page=1Megnéztem, és tapsoltam nekik én is! :D A 3. nőci sikersztoriját a tapp oldalon is elolvastam már, úgyhogy ismerős volt. Most nagyon lelkesnek érzem magam. :D
Tegnap én is megcsináltam a T-Tapp Tempo Arms-t. Most kicsit jobban ügyeltem a lábfejemre és a térdemre (ami nekem nehéz, mert igencsak fura alakú a lábfejem :-?), úgyhogy éreztem is a lábaimat rendesen utána... :p A karom pedig természetesen majd' leszakadt, de jól esett nagyon. :) Előtte pedig volt egy kis OIP+HF, amit mindig megcsinálok, és egy kis Awesome Legs gyaki. :) Szóval a tegnapi teljes edzés megvolt, ma pihi van. De azért ma is lesz egy kis AL és talán még Diva is... :D:D:D
Támogatom a tapp tréner idejöttét. Remélem, addigra lesz saját jövedelmem... :rolleyes::mrgreen:
Anamaya
2009-07-23, 01:36 PM
sziasztok.
reggel 6 óta úton vagyok, egész nap kórházban voltam (családtag miatt), nekem a mai pihenőnap lett. :(
Sati15
2009-07-23, 02:15 PM
ma nekem is pihi van. talán egy OIP-re futja este. ma is akartam teljes edzés csinálni, hogy még nyaralás előtt hátha 4 napot egymás után össze tudok hozni. na nem jött össze. viszont csodával határos módon azonnali időpontra be tudtam jelentkezni a kozmetikusomhoz, így ott fetrengtem 3 órán át :) Azért az se rossz :) És ajándékképpen még a lábamat is megmasszírozták :) Rá is fért már ennyi tappogás után az utóbbi időben.
Azért még van esélyem a 4 napos menetre holnaptól, meglátjuk. Nem erőltetem.
Ma megkerestek a tapp-fórumról, hogy olyan inspiráló vagyok, írjak már magamról egy rövid sikersztorit. :D Hát kacagnom kellett, hiszen tappogásban messze vagyok még bármilyen sikersztoritól. De majd nagyon igyekszem, hogy tényleg előbb-utóbb előállhassak egy látványos sztorival :)
Motivációnak mindenesetre ez jó volt nekem :)
zsuzso100
2009-07-23, 02:23 PM
Nekem egy forró tappom volt ma...30 fok van a lakásban!
én ma denise austionztam.
Megfogadtam ugyanis egy vizsga miatt, hogy aug 4ig minden nap legalább 15 percet tornázom. (persze azután sem akarom abbahagyni).
Komolyan, a régi 1 órás tornáimhoz képest ez a napi 20 perc kábé szinte semmi, hipp-hopp megvan:-)
persze a tappogáshoz még mindig nem olvastam el az anyagokat :-(
talán majd hétvégén...
dindin19
2009-07-23, 03:03 PM
ma nekem is pihi van. talán egy OIP-re futja este. ma is akartam teljes edzés csinálni, hogy még nyaralás előtt hátha 4 napot egymás után össze tudok hozni. na nem jött össze. viszont csodával határos módon azonnali időpontra be tudtam jelentkezni a kozmetikusomhoz, így ott fetrengtem 3 órán át :) Azért az se rossz :) És ajándékképpen még a lábamat is megmasszírozták :) Rá is fért már ennyi tappogás után az utóbbi időben.
Azért még van esélyem a 4 napos menetre holnaptól, meglátjuk. Nem erőltetem.
Ma megkerestek a tapp-fórumról, hogy olyan inspiráló vagyok, írjak már magamról egy rövid sikersztorit. :D Hát kacagnom kellett, hiszen tappogásban messze vagyok még bármilyen sikersztoritól. De majd nagyon igyekszem, hogy tényleg előbb-utóbb előállhassak egy látványos sztorival :)
Motivációnak mindenesetre ez jó volt nekem :)
szerintem , most a Te legnagyobb sikersztorid, hogy ennyi embert megfertőztél ;):p
Mejszi
2009-07-24, 05:44 AM
Modern, contmeporary dance nincs valakinek véletlen? Nagyon elkezdett érdekelni a dolog. Már 3 napja böngészek utána, sajnos eddig sikertelenül :(
Sati15
2009-07-24, 05:49 AM
Modern, contmeporary dance nincs valakinek véletlen? Nagyon elkezdett érdekelni a dolog. Már 3 napja böngészek utána, sajnos eddig sikertelenül :(
A Dance Body-t próbáltad már? Itt van fent valahol.
És ha találsz még ilyet, azonnal oszd meg, én is vevő vagyok rá :)
Ősrégi L. Horton anyagom van még videókazin, de már lehet,, hogy menthetetlen, mert ronggyánéztem :)
Mejszi
2009-07-24, 06:31 AM
A Dance Body-t próbáltad már? Itt van fent valahol.
És ha találsz még ilyet, azonnal oszd meg, én is vevő vagyok rá :)
Ősrégi L. Horton anyagom van még videókazin, de már lehet,, hogy menthetetlen, mert ronggyánéztem :)
itt van pár: http://www.liveatbroadwaydancecenter.com/category-dance-dvds-choreography-21.html De feltöltve nem találtam őket sajnos...
A Dance Body az nem annyira az... bár vannak benne elemek, az inkább felkészít az ilyen táncra, bár tény, hogy művészibb, mint a többi táncos :)
Keresek tovább, te is tedd azt, ha van kedved/időd... és majd konzultálunk! ;)
Mejszi
2009-07-24, 06:36 AM
L. Hortont is kerestem én is, de azt sem találtam :(
Sati15
2009-07-24, 06:43 AM
L. Hortont is kerestem én is, de azt sem találtam :(
Igen, az elég ritkaság. Még vásárolni is...
mangogirl
2009-07-24, 06:51 AM
a sati és a walk away the inches ugyanaz? mert tegnap a walk awayt csináltam csak nem tudom hogy az teljes anyagnak számít e vagy csak rövid, kerestem a listába is ami régebben fenn volt de nem volt rajta legalábbis nem találtam...ma tempo arms-t csináltam jól megizzadtam, remegtek a karjaim, és utána el is kellett mennem a wc-re :D nem tudom eldönteni hogy ez a torna miatt volt-e, sebaj legalább rend lett bent is:D
Elendke
2009-07-24, 07:15 AM
Amennyire tudom, a ketto ugyanaz. Ha jol emlekszem az meg nem szamit teljes edzesnek, mert csak 23 perces.
Nekem is hasonlo eszrevetelem van a tempo arms-al kapcsolatban. Ahogy megtettem az utolso mozdulatot, rohantam a mosdoba :).
Nem tudom masra fogni, csak a tornara, de mindenesetre orultem :)
Gondoltam, hogy nem irom le, mert kinevettek, de hat ha akadt egy sorstars :).
A kedvem nem vette el, sot, azt hiszem ma is megcsinalom.
laslo.az
2009-07-24, 07:57 AM
Sziasztok! Már hónapok óta olvasgatom a fórumot, néhány dolgot le is töltöttem és tornázgatok, több-kevesebb (inkább ez utóbbi) sikerrel.
Nagyon tetszik a lelkesedéstek és ez motivál engem is. Ott tartok, hogy napi szinten nem is egyszer benézek a fórumra.
Most a T-tapp kapcsán pedig különösen kiváncsivá tettetek! A BWO-t kipróbáltam párszor s most megszereztem az Instructional 1-et, ma először meg is csináltam. Tetszett s kedvet kaptam utána még egy gerinctornára is, tehát ma már 80 percet tornáztam!
Szurkolok nektek a 30 napos programhoz (én is lemértem a centiket még a meghirdetéskor!) és üdvözlet mindenkinek!
Sati15
2009-07-24, 08:21 AM
Sziasztok! Már hónapok óta olvasgatom a fórumot, néhány dolgot le is töltöttem és tornázgatok, több-kevesebb (inkább ez utóbbi) sikerrel.
Nagyon tetszik a lelkesedéstek és ez motivál engem is. Ott tartok, hogy napi szinten nem is egyszer benézek a fórumra.
Most a T-tapp kapcsán pedig különösen kiváncsivá tettetek! A BWO-t kipróbáltam párszor s most megszereztem az Instructional 1-et, ma először meg is csináltam. Tetszett s kedvet kaptam utána még egy gerinctornára is, tehát ma már 80 percet tornáztam!
Szurkolok nektek a 30 napos programhoz (én is lemértem a centiket még a meghirdetéskor!) és üdvözlet mindenkinek!
szia,
üdv a lelkesek táborában :)
aki viszont tappogásra adja a fejét annak a jelmondata: a kevesebb több! :)
laslo.az
2009-07-24, 08:56 AM
Kedves Sati! Köszönöm a gyors választ és a kedves fogadtatást!
Megfogadom a tanácsod, s persze a korábbiakat is igyekszem, majd visszaolvasok még a tappogással kapcsolatban.
Ma nincsenek itthon a gyerekek és több idő jutott magamra. Zavar a súlyfelesleg, a rendszertelen mozgás, stb. s az ezzel járó önbizalomhiány. Bízok benne, hogy a társaságotokban könnyebben fog menni a változtatás. Kösz még egyszer!
Sati15
2009-07-24, 02:10 PM
WOW!!! Ma megint Step-it-Max volt nálam. Maximáltan izzadok :)
Egy törölközőt kellett a notimra borítani, hogy írás közben ne vizzezzem agyon a gépet :D A fürdőszobáról épp lecsúsztam, mert a kedves beelőzött, így egyenlőre nem a zuhany alatt folytatom az izzadást, hanem még itt beszámolva :)
A kedves végig fél füllel hallgatózik, amíg tornázok a háta mögött, így talán eljut a füléig pár jótanács Teresától, amit tőlem nem hall meg.
Ahogy a háta mögött álltam szólt, hogy a mély légzésektől teljesen lefújom a haját a fejéről :D :D :D De azt mondta ne álljak arrébb, ő élvezi :) Kis perverz :D :D :D Jó is az ha az asszony tornázik, mi? :) :)
Anamaya
2009-07-24, 02:16 PM
Sziasztok.
nekem ma is csak a rohangálás jutott. viszont mentem ma sokat, nagyon sokat. holnap már remélem tényleg eljutok a tornáig. :) /nem is baj, mert pont ünnepnap érkezett, első napon nekem jobb a pihi./
zsuzso100
2009-07-24, 02:51 PM
a sati és a walk away the inches ugyanaz? mert tegnap a walk awayt csináltam csak nem tudom hogy az teljes anyagnak számít e vagy csak rövid, kerestem a listába is ami régebben fenn volt de nem volt rajta legalábbis nem találtam...ma tempo arms-t csináltam jól megizzadtam, remegtek a karjaim, és utána el is kellett mennem a wc-re :D nem tudom eldönteni hogy ez a torna miatt volt-e, sebaj legalább rend lett bent is:D
Én szintén így voltam, még kérdeztem is itt, hogy más is volt-e így.
Szóval amióta csinálom, minimum napi 1x megyek wc-re.
Mai adagom egy elég intenzív kickbox volt!
Sati15
2009-07-24, 03:06 PM
Én szintén így voltam, még kérdeztem is itt, hogy más is volt-e így.
Szóval amióta csinálom, minimum napi 1x megyek wc-re.
Mai adagom egy elég intenzív kickbox volt!
én torna után nem szoktam rohangászni wc-re, csak ritkán.
(amúgy a napi 3-4 lágy széklet az ideális...)
ma viszont torna közben pisilni kellett menjek és valami felemelő érzés volt az elengedés :) mondtam is, hogy jajh végre most nem kell feszíteni semmit :D
Sati15
2009-07-24, 03:07 PM
Sziasztok.
nekem ma is csak a rohangálás jutott. viszont mentem ma sokat, nagyon sokat. holnap már remélem tényleg eljutok a tornáig. :) /nem is baj, mert pont ünnepnap érkezett, első napon nekem jobb a pihi./
a gyaloglást is használhatod tapposan ;) NBT (no big toe = nagylábujjon nincs súly), billentés, hasfeszítés, vállak hátul, minden egyvonalban. amennyit gyalogolsz, felér egy SATI-val szinte ha figyelsz közben a testedre :p
Jogica
2009-07-24, 03:35 PM
ma viszont torna közben pisilni kellett menjek és valami felemelő érzés volt az elengedés :) mondtam is, hogy jajh végre most nem kell feszíteni semmit :D
Ha már a vallomásoknál tartunk :p
Én tegnap a Hit the floor 1-et, ma a 2-t csináltam. Hogy én ma mennyiszer jártam pisilni? :D Ennyire vízhajtó hatása lenne?
És ami még durva, hogy eddig szaunában is alig izzadtam, most meg pl csak reggel tornáztam, de most is szakad rólam a víz, együltő helyemben. Akkor lehet valamit beindított?
Basszus, ez már tényleg függőség. Egyszerűen nap közben is olyan érzésem van, hogy még-még, tappolni akarok. Aztán jön a jól betanult szöveg: kevesebb több! :cool:
Nade ma mi történt. Már panaszkodok egy ideje a blogomban, hogy stagnálok. Az egyik vezető elment nyaralni pár hétre. Most jött vissza, és közölte elképedve, hogy fogytam. Erre lenéztem magamra, és a fehér nadrágom nem gyengén büggyös volt. Nemrég kaptam anyumtól, szal még azt se lehet mondani, hogy kinyúlt a mosásban. :D
Sati egy kérdés, hátha mást is érdekel: (először priviben akartam feltenni)
Szóval ha teljes edzéseket 14 napig lehet egyhuzamban csinálni, akkor lehet olyat, hogy mondjuk heti 3-szor csinálom a teljeset, és közte pedig rövideket, és így áll össze a 14 nap? Mert nekem még ma esett le, hogy a HTF1-2 rövid, én meg azt hittem, hogy teljeseket csinálok. Aztán eszméltem rá, hogy nincs 30 perces. :rolleyes:
Tudom, hüle a kérdés, de gondoltam felteszem. Így este már csak ennyi telik tőlem. Asszem húzok is aludni.
Jó éjt mindenkinek!
Jogica
http://egyre-karcsubban.blog.hu/
zsuzso100
2009-07-24, 03:38 PM
Én nem egyből utána, hanem úgy általában talán beáll a rendszer.
Jogica!
Hatalmas nagy gratula!!! Csak így tovább...nekem is fel kell kötnöm a gatyám, mert nem fogyok, sőt, de nem szabad türelmetlennek lennem, majd beindul újra. Csak sajnos én inkább többet mozgok, mint diétázzak.
mangogirl
2009-07-24, 04:21 PM
hát ha ilyen sokunknak felgyorsult az anyagcseréje akkor csak a torna lehet az oka ( nem a sok kajálás:D)
egyébként azon gondolkoztam hogy eléggé igénybeveszi a térdeket, és hogy hosszú távon ez nem vezet e valamilyen sérülésre, mert az egy dolog hogy ha tökéletesen csinálom akkor működik, csak honnan tudjam hogy tényleg űgy csinálom, eddig még nem fájt a térdem csak a torna közben érzem hogy a klt.?! feszíti és ropog egy párat, egyébként újonnan a mellkasom is elkezdett ropogni elég fura érzés...
Sati15
2009-07-24, 06:01 PM
hát ha ilyen sokunknak felgyorsult az anyagcseréje akkor csak a torna lehet az oka ( nem a sok kajálás:D)
egyébként azon gondolkoztam hogy eléggé igénybeveszi a térdeket, és hogy hosszú távon ez nem vezet e valamilyen sérülésre, mert az egy dolog hogy ha tökéletesen csinálom akkor működik, csak honnan tudjam hogy tényleg űgy csinálom, eddig még nem fájt a térdem csak a torna közben érzem hogy a klt.?! feszíti és ropog egy párat, egyébként újonnan a mellkasom is elkezdett ropogni elég fura érzés...
mivel azt mondják a nyirokrendszerre hat, ezért egyértelmű, hogy beindítja az emésztési és kiválasztási folyamatokat.
igen, igénybe veszi a térdet, ha nem csípőből tolod, hanem térdből húzod és ha nem billentesz eléggé.
ezért van az, hogy azt mondják, hogy akár pár hónapig érdemes csak az Inst 1-et vagy/és a BWO-t csinálni, mert azokkal rendesen betanulja az ember ezeket.
amúgy a fórumon sokan írtak arról, hogy megjavult a térdük tőle... akinek pedig fájt (bedagadt pld.) az bevallottan általában nem billentett eléggé. ha fáj a térded, hagyj ki egy napot, csinálj vmi mást, egyszerűbbet és gyakorold a billentést, és extrém esetben jegeld/hűtsd a térded. Csak ne konkrétan a térdízületedre tedd a hideget, hanem mellé, bebugyolálva.
a ropogás jó, mert azt jelenti, hogy kimozgatod a "leragadt" részeket. később - rendszeres munkával - nem fog már ropogni.
ez más tornákkal is (főleg jógával) is így van, a fontos a Józan Ész használata :) Tehát olyat csináljon az ember, amit bír és azt rendszeresen, majd később ügyesen emeljen az adagon vagy változtasson a mozgásformán.
Sati15
2009-07-24, 06:09 PM
...
Nade ma mi történt. Már panaszkodok egy ideje a blogomban, hogy stagnálok. Az egyik vezető elment nyaralni pár hétre. Most jött vissza, és közölte elképedve, hogy fogytam. Erre lenéztem magamra, és a fehér nadrágom nem gyengén büggyös volt. Nemrég kaptam anyumtól, szal még azt se lehet mondani, hogy kinyúlt a mosásban. :D
Sati egy kérdés, hátha mást is érdekel: (először priviben akartam feltenni)
Szóval ha teljes edzéseket 14 napig lehet egyhuzamban csinálni, akkor lehet olyat, hogy mondjuk heti 3-szor csinálom a teljeset, és közte pedig rövideket, és így áll össze a 14 nap? Mert nekem még ma esett le, hogy a HTF1-2 rövid, én meg azt hittem, hogy teljeseket csinálok. Aztán eszméltem rá, hogy nincs 30 perces. :rolleyes:
Tudom, hüle a kérdés, de gondoltam felteszem. Így este már csak ennyi telik tőlem. Asszem húzok is aludni.
Jó éjt mindenkinek!
Jogica
http://egyre-karcsubban.blog.hu/
Gratulálok! :)
A 14 nap teljes edzések sorozatára vonatkozik, ami után kötelező 2 nap pihenőt tartani és utána minden másnap teljes edzést tartani és a köztes napon kicsi edzést.
Tehát amit írtál az jó, egyik nap teljes, másik nap kicsi. Ezt lehet bármeddig csinálni. Az egymás utáni teljeseket nem!
Nem kell forszírozni a több mint 30 percet sem....
Sokan írták, hogy 2-6 hónapig szinte kizárólag csak a BWO-t és Inst 1-et csinálták és mentek le a centik. Sőt a trénerek is vissza-visszatérnek rendszeresen ezekhez az anyagokhoz, hogy a pózok PONTOS végrehajtására újra és újra emlékeztessék magukat.
A fogyás - centivesztés attól fog működni, hogy tökéletesíted a végrehajtást, nem pedig a mozgással eltöltött időtől. Ezért a kevesebb több a tapp-ban. Tehát ha csak 2 db Twistet csinálsz meg jól, az többet hat mintha 8-at félig jól. Ezért mondják és mondom én is, hogy ne rohanjon senki előre, hanem tökéletesítsen.
Ma én is megtettem a magam kis felfedezését ezügyben.
A tappogásom végén csekkoltam magam megint a tükörben, hogy mennyire tudok billenteni. És rájöttem, hogy biza több fokozatban is megy, vagyis erősebben és erősebben és erősebben :) És akkor pontosan megéreztem, hogy milyen sokkal többet tud adni egy igazán eltalált és odafigyelt mozdulat!
Szóval nem kell rohanni, tökéletesíteni kell!
Emlékezzetek a HD-os gyerekekre. Ott is azt írták, hogy először csak napi 2 tökéletes HD-t tudtak megcsinálni és ennyi. Aztán többet. De napi 8-nál sosem csináltak többet, mégis hogy megerősödtek és átalakultak.
Annyi mindenre kell figyelni egy-egy mozdulatnál, hogy mire a felsorolás végére érsz is elfáradsz. Csak próbáljátok ki, hogy mindent megtartsatok egyszerre. Már az is kész izzadás! :)
Szóval forma, forma, forma! Tökéletesítés! A kevesebb több! :)
laslo.az
2009-07-25, 06:16 AM
Jelentem, megvolt a mai tapp, az Instructional 1. Remélem elég ez is az Instr. 2 nélkül, míg be nem gyakorlom. Vagy szerezzem be a 2.-t is, mit ajánlotok?
A ropogás nálam is jelentkezik, most a váll meg a térd. Kb. 1 éve meg a nyaki csigolyáknál pl. fejkörzésnél. Aggódtam is miatta, a fizioterapeuta szerint nem szabad teljes köröket csinálnom, csak feleseket, azt is csak előre, a csigolyakopás miatt. Szerintetek ez a ropogás elmúlhat idővel? :(
Sati15
2009-07-25, 06:40 AM
Jelentem, megvolt a mai tapp, az Instructional 1. Remélem elég ez is az Instr. 2 nélkül, míg be nem gyakorlom. Vagy szerezzem be a 2.-t is, mit ajánlotok?
A ropogás nálam is jelentkezik, most a váll meg a térd. Kb. 1 éve meg a nyaki csigolyáknál pl. fejkörzésnél. Aggódtam is miatta, a fizioterapeuta szerint nem szabad teljes köröket csinálnom, csak feleseket, azt is csak előre, a csigolyakopás miatt. Szerintetek ez a ropogás elmúlhat idővel? :(
kedves laso.az,
kérlek figyelmesen olvass, mert mindkét kérdésedre itt a válasz pár hozzászólással korábban ;)
1. bőven elég az Instr.1.
2. ne aggódj, tornával, sok ivással elmúlik
Sati15
2009-07-25, 06:48 AM
WOW WOW WOW!!!!!!
Ma felpróbáltam reggel a tavaly vett farmerminiszoknyámat (amibe télen már nem fértem bele) és most BELEFÉREK! Ihajcsuhaj-hej! :)
Mondjuk még nem tudok benne kényelmesen ülni, de nyár elején még csak fel sem tudtam húzni, most meg becipzározva gyönyörűen mutatok benne :D Azonnal divatbemutatót tartottam a kedvesnek örömömben, hadd csorgassa a nyálát :D :D
Elendke
2009-07-25, 07:48 AM
GRATULALOK!!!! Olyan jo olvasni, hogy sikerelmenyeitek vannak, mindenkinek meg egyszer szivbol gratulalok.
Ma megcsinaltam a step it max-ot. Hat a mindenit neki..... Nem tudok jelzoket talalni nagyon, csak azt, hogy jolesett, izzadtam rendesen, a vegere ugy felporogtem, hogy rogton vegigtakaritottam a lakast.
Jol hallhattam, hogy a cukorbetegseggel is van valami kapcsolata a tapp-nak?
Nalam amikor kiderult, hogy kettes tipusu cukorbeteg vagyok, addig nagyon sokat ittam, mert folyton szomjusagot ereztem. De azota, hogy gyogyszert szedek, nem kivanom, es eltelik ugy nap, hogy csak 2 pohar teat iszom max. Nem vagyok buszke magamra, de eszembe sem jut sokszor. De most a tapp hatasara megprobalom ezt is betartani. Vettem citromot, mentat....es limonadet iszom, persze cukor nelkul. Ma mar 1 liternel tartok, ez nalam oriasi dolog.
Sati15
2009-07-25, 08:05 AM
GRATULALOK!!!! Olyan jo olvasni, hogy sikerelmenyeitek vannak, mindenkinek meg egyszer szivbol gratulalok.
Ma megcsinaltam a step it max-ot. Hat a mindenit neki..... Nem tudok jelzoket talalni nagyon, csak azt, hogy jolesett, izzadtam rendesen, a vegere ugy felporogtem, hogy rogton vegigtakaritottam a lakast.
Jol hallhattam, hogy a cukorbetegseggel is van valami kapcsolata a tapp-nak?
Nalam amikor kiderult, hogy kettes tipusu cukorbeteg vagyok, addig nagyon sokat ittam, mert folyton szomjusagot ereztem. De azota, hogy gyogyszert szedek, nem kivanom, es eltelik ugy nap, hogy csak 2 pohar teat iszom max. Nem vagyok buszke magamra, de eszembe sem jut sokszor. De most a tapp hatasara megprobalom ezt is betartani. Vettem citromot, mentat....es limonadet iszom, persze cukor nelkul. Ma mar 1 liternel tartok, ez nalam oriasi dolog.
Igen, a tapp jó hatással van a cukorbetegségre is, mert a rendszeres mozgás (más mozgások is, nemcsak ez) segít az egyensúlyt helyreállítani a szervezetben.
cukorbetegségre: kérlek kattints az aláírásomban a zöld linkre és olvass az Új Biológiáról, aztán kérdezz priviben a részletekről.
már nem egy cukorbetegnek sikerült helyreállítani az egészségét..
és bizony-bizony inni kell! mindenkinek!
20 testsúlykilogramonként 1 liter folyadékot. tehát egy 60 kg-s embernek 3 litert naponta.
és persze nem egyik napról a másikra, hanem szép fokozatosan felépítve a mennyiséget ha korábban csak kevés ment.
anyukám napi fél liter tejről (úúúú de jó, hogy leszokott róla) sikerült napi 3 literre feltornáznia a folyadékmennyiségét (ebből kettő neki zöldlé) és jól érzi magát, vérnyomása csökkent, energikus, fogyott sokat.
majd ráveszem őt is a tappogásra :)
cukoréhségre tappogási tipp:
(egyrészt ilyenkor az ásványi sók hiányoznak a szervezetből, így azt kéne pótolni első körben)
T-Tapp Twist lehajlás nélkül
Billentés, KLT, karok fent összefogva vállmagasságban. Ahogy a twistnél, kilégzésre hátrafordulunk. Belégzésre kicsit vissza (de nem teljesen), majd újra hátrahúz a kar erősen és pulzálás hátrafelé végig kilégzésre. A csípő marad előre nézve, végig erős billentés és KLT.
Ezt 2x, majd másik oldalra fordulva is 2x.
laslo.az
2009-07-25, 08:37 AM
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Gratulálok és szintén nagyon örülök, hogy ilyen gyors és érezhető/látható eredményeitek vannak! :)
Sati, köszönöm a türelmedet és a megerősítésed. Bocs, hogy ismételned kellett a dolgokat, én átolvastam az előzményeket, csak talán nem elég figyelmesen és így nem voltam biztos a választ illetően. Nagyon sok az üzenet és van amit többször is el kell olvasni, hogy megértsd vagy megjegyezd (akárcsak Teresa magyarázatát a gyakorlatok helyes kivitelezéséről).
A fokozott folyadékfogyasztás jó tanács, a férjem sokszor figyelmeztet engem s a gyerekeket, de nekem nemigen akar szokássá válni. Most a melegebb napokon még csak valahogy (a dinnyeszezon is jól jön), de különben...
Anamaya
2009-07-25, 09:05 AM
Sati: mi lenne, ha a tanácsaidat, fordításokat, linkeket, mindent ami tapp egy blogba begyűjtenénk? Mivel egyre több az érdeklődő, talán nem lenne rossz egy helyen mindent összegyűjteni. Szívesen csinálom is, ha gondolod, és aktualizálom is. Mindenképp olyan helyre kellene, ahol lehet címkézni is, ha itt nem, akkor a blogspoton.
Sati15
2009-07-25, 09:52 AM
Sati: mi lenne, ha a tanácsaidat, fordításokat, linkeket, mindent ami tapp egy blogba begyűjtenénk? Mivel egyre több az érdeklődő, talán nem lenne rossz egy helyen mindent összegyűjteni. Szívesen csinálom is, ha gondolod, és aktualizálom is. Mindenképp olyan helyre kellene, ahol lehet címkézni is, ha itt nem, akkor a blogspoton.
Ez egy jó ötlet!
Én is gondoltam már arra, hogy talán egy teljesen új topikot kéne nyitni a tapp-témának.
Ha blog, akkor érdemes itt is többen hozzáférnünk (mint a fitneszeshez), hogy a beírások ne csak a commentekben látszódhassanak.
A blogspot is jó, hiszen ott már eleve fent vagyunk páran.
Örülök, ha összeszeded, nekem biztos nincs rá időm kigyűjtögetni őket.
De amikor összeszedtem a linkeket, akkor kerestem meg az első ilyen hozzászólást és az kb. az 510. oldalon volt itt. Ez talán segítség.... :)
Blog legyen, vagy új topik itt a CanHunon?
Sati15
2009-07-25, 10:09 AM
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Gratulálok és szintén nagyon örülök, hogy ilyen gyors és érezhető/látható eredményeitek vannak!
Sati, köszönöm a türelmedet és a megerősítésed. Bocs, hogy ismételned kellett a dolgokat, én átolvastam az előzményeket, csak talán nem elég figyelmesen és így nem voltam biztos a választ illetően. Nagyon sok az üzenet és van amit többször is el kell olvasni, hogy megértsd vagy megjegyezd (akárcsak Teresa magyarázatát a gyakorlatok helyes kivitelezéséről).
A fokozott folyadékfogyasztás jó tanács, a férjem sokszor figyelmeztet engem s a gyerekeket, de nekem nemigen akar szokássá válni. Most a melegebb napokon még csak valahogy (a dinnyeszezon is jól jön), de különben...
Az ivásra nem olyan nehéz rászokni. Könnyebb mint a rendszeres tornára :D
Legyen előtted mindig egy pohár víz (vagy legalább egy fél literes üveg) és legyen mindig az orrod előtt.
Az én taktikám a legalább 3 literre az, hogy még dél előtt legalább egy litert igyak meg, aztán kettő-három óráig még egy litert és 7-ig még egyet. Ez nem megterhelő, hiszen folyamatában kortyolgat az ember. (bár reggel simán lecsúszi fél liter - én azt a 4sóval iszom meg. napi 3x 4só az már másfél liter :) )
És mindig váltogatok a variációk között. Egyrészt az ízekkel... zöldnedű jobban hígítva, erősebben. Zöldnedű citrommal. Citromos víz. Citromos víz citromkarikákkal (imádom kienni belőle :) ). Citromos víz (ezekben nekem mindig van ph csepp is) rózsavízzel megbolondítva. Víz simán. Víz mentalevelekkel, citromos víz mentalevelekkel. Zöldnedű citrommal, mentával.
És még sorolhatnám.
Aztán szoktam az üvegeket is váltogatni. Hol fél literes, hol egy literes, ma épp másfél literesbe készítettem és azt hurcolom magammal a lakásban. Konyhába, szobába.
Amikor éhes vagyok, először iszom legalább 3 dl-t az aktuális üvegemből (utána úgysem tanácsos fél- egy órán át), csak utána eszem.
Olyan pikk-pakk elfogy a 3 liter.... nekem mondjuk legalább 4-et kéne, ezt egyenlőre a lustaságom akadályozza, nem a felszívóképességem :)
De minden nap rajta vagyok, hogy legalább két korttyal többet igyak mint előző nap. Ha korábban kelek, úgy könnyebb, mert hosszabb a nap :)
Ha viszont sportol az ember, akkor +1 litert hozzá kell számolni az ajánlott fogyasztáshoz!
Ki is használom a tappogás közbeni ivási szüneteket és ledöntök a torkomon 3-4 decit rögtön.
dindin19
2009-07-25, 10:13 AM
Sati! Gratulálok a sikeredhez!
Szerintem itt hozzunk létre egy külön tapp-információ fórumot, s oda tényleg csak a tanácsokat, infokat kéne összegyűjteni.
Nekem 5,5 liter folyadékot kellene elfogyasztanom????
Anamaya
2009-07-25, 10:25 AM
Sati: nekem totál mindegy. annyiból jobb a blog, mert címkézhető, és ha vki a cukorbetegség és a tapp összefüggéseire kiváncsi, akkor automatikusan a cukorbeteg fülre kattint.
Sati15
2009-07-25, 10:29 AM
Sati! Gratulálok a sikeredhez!
Szerintem itt hozzunk létre egy külön tapp-információ fórumot, s oda tényleg csak a tanácsokat, infokat kéne összegyűjteni.
Nekem 5,5 liter folyadékot kellene elfogyasztanom????
Az nem olyan sok, csak annak hangzik. :p Tavaly nyáron én is ittam 5 litereket naponta. Persze nem egyik napról a másikra... először 3-at, majd 3,5-et hetekig. Aztán 4-et, majd 5-öt.
Teresa is mondja is mindig (de nemcsak ő van ezen a véleményen), hogy az ivás a legfontosabb, mert átmossa a szervezetet és a felgyülemlő vagy felhozott méreganyagokat szépen kipisili az ember a zsírokkal együtt.
Én is a fórumra szavazok, mert oda mindenki tud írni és több a lehetőség a csatolásokra, kiemelésekre is. És valójában még cimkézni is lehet.
Azt hiszem most nyitok is egyet :)
jubena
2009-07-25, 10:32 AM
Segítsetek kérlek! Letöltöttem az I2-t az 564. oldalról, le is jött mind a 10, de amikor meg akarom nyitni akkor azt írja hogy az archívumnak nincs vége. Mit kell tennem?
Sati15
2009-07-25, 10:35 AM
Az új tapp-fórumunk itt található:
http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=18198
Anamaya
2009-07-25, 12:06 PM
Az új tapp-fórumunk itt található:
http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=18198
hamarosan elkezdem oda is átteni a hozzászólásokat.
Sati15
2009-07-25, 01:14 PM
Segítsetek kérlek! Letöltöttem az I2-t az 564. oldalról, le is jött mind a 10, de amikor meg akarom nyitni akkor azt írja hogy az archívumnak nincs vége. Mit kell tennem?
nézd meg egyformák-e az adatmennyiségek.
ha nem, töltsd le újra a rossz részt.
más ötletem nincs rá...
Sati15
2009-07-25, 01:29 PM
nézd meg egyformák-e az adatmennyiségek.
ha nem, töltsd le újra a rossz részt.
más ötletem nincs rá...
zsuzso100
2009-07-25, 02:11 PM
Na, elszállt, amit írtam, azaz túlterhelt volt a szerver...most elmentem.
Szóval:
A legfontosabb!
Sati! Nagy-nagy gratula!
Nekem is valami rendszert kell vinnem a dolgokba. Heti egy hosszabb erősítés (pl. Rubint Réka, Jilian...) annyi kick-box, amennyire eljutok, a többi napon tappogás. És remélem hamar meg is lesz az eredményem.
Ha ez nem jön be (pedig be kell jönnie), akkor visszajön a B terv -> konditerem, de már csak messzebb van, igaz az is 10-15 perc, de az A-terv nem kerülne semmibe.
Rinci55
2009-07-25, 02:34 PM
WOW WOW WOW!!!!!!
Ma felpróbáltam reggel a tavaly vett farmerminiszoknyámat (amibe télen már nem fértem bele) és most BELEFÉREK! Ihajcsuhaj-hej! :)
Mondjuk még nem tudok benne kényelmesen ülni, de nyár elején még csak fel sem tudtam húzni, most meg becipzározva gyönyörűen mutatok benne :D Azonnal divatbemutatót tartottam a kedvesnek örömömben, hadd csorgassa a nyálát :D :D
én is gratulálok!!!!
Sati15
2009-07-25, 03:01 PM
Na, elszállt, amit írtam, azaz túlterhelt volt a szerver...most elmentem.
Szóval:
A legfontosabb!
Sati! Nagy-nagy gratula!
Nekem is valami rendszert kell vinnem a dolgokba. Heti egy hosszabb erősítés (pl. Rubint Réka, Jilian...) annyi kick-box, amennyire eljutok, a többi napon tappogás. És remélem hamar meg is lesz az eredményem.
Ha ez nem jön be (pedig be kell jönnie), akkor visszajön a B terv -> konditerem, de már csak messzebb van, igaz az is 10-15 perc, de az A-terv nem kerülne semmibe.
azért pihenni ne felejts el! ;)
zsuzso100
2009-07-25, 03:08 PM
Alap! Meg különben is, biztos lesz, amikor elkap a lustaság vírus, főleg amikor dolgoztam 12 órát, és fáj a lábam az állástól...
Sati15
2009-07-25, 03:10 PM
Több szempont miatt is szeretném magam (most a tappogással) megerősíteni. Egyrészt természetesen a fogyás végett, aztán azért, hogy végre kívülről is úgy nézzek ki, ahogy belül érzem magam, és azért, hogy újra (de már sokkal jobb formában) végigcsinálhassam a táncmaratont és újra hortonozzak is valamennyit :)
zsuzso100
2009-07-25, 03:16 PM
Táncmaraton??? :-)
Sati15
2009-07-25, 03:32 PM
Táncmaraton??? :-)
Igen. :)
régebben írtam itt egyszer erről pár szót. Modern táncok 1-1 órás menetekben reggel 10-től este 10-ig a Trafóban. Minden évben megtartják egyszer, úgy május környékén.
A barátnőmmel rendszeresen jártunk oda régebben (végig is csináltuk kevés szünettel). Így kipróbálható több stílus, több tanár. Akkoriban még aktívan hortonoztam...
Meg is hívtunk egy gyönyörű szép néger táncos-tanár férfiembert Bécsből többször is. Na ő gyilkos órákat tartott... emlékszem, ő is nagyon ügyelt a pontos végrehajtásra. Imádtam is érte külön, mert akkor is megvolt a túlsúlyom, ugyanakkor a pontos végrehajtás és megfelelő izomkontroll segítségével abszolút végrehajthatóak voltak számomra is a feladatok. És igencsak magasra tette a mércét! Egyszer itt volt 4 napig. Minden nap 3 órás órákkal. Fogytam vagy 5 kg-t azalatt a 4 nap alatt :D
viildiko
2009-07-25, 04:30 PM
Sziasztok! Május végén találtam rátok, és azóta sok mindennel gazdagodtam: ötletekkel is, és anyagokkal is. Köszönöm!
Most a segítségeteket szeretném kérni. Itt ismertem meg Leslie Sansone anyagait, és nekem nagyon tetszenek. Azt szeretném megtudni, hogy tudnátok-e esetleg 5 mérföldes anyag elérhetőségét megadni? (Annak idején az összes oldalatokat elolvastam, de ilyet nem találtam. Bár az is lehet, hogy egyszerúen figyemetlen voltam/vagyok...) Közben megtaláltam a www.nowa.cc (http://www.nowa.cc) oldalt, ahonnan megtudtam, hogy igen sok videója van a hölgynek - de letölteni nem sikerült a dolgokat..(-: A torrentezés szintén meghaladja a képességeimet, így egyetlen járható út maradt számomra: a pofátlan szívesség-kérés. Megköszönném, ha valaki tudna segíteni - és még egyszer bocs!
Zula kérésére töröltem, halott link. b.p.
zsuzso100
2009-07-26, 12:40 AM
Szia!
De hát a nowa nem torrent!
zsuzso100
2009-07-26, 12:53 AM
Walk Away the Pounds
5 Mile Walk Advanced Walk
http://www.walkathome.com/img/store/products/WA0089.jpg
(http://rapidshare.com/files/249942799/LeslieSansone-WAtP-5Mile.part1.rar.html)http://rapidshare.com/files/249942799/LeslieSansone-WAtP-5Mile.part1.rar.html
http://rapidshare.com/files/249944281/LeslieSansone-WAtP-5Mile.part2.rar.html
http://rapidshare.com/files/249945887/LeslieSansone-WAtP-5Mile.part3.rar.html
http://rapidshare.com/files/249947539/LeslieSansone-WAtP-5Mile.part4.rar.html
http://rapidshare.com/files/249949220/LeslieSansone-WAtP-5Mile.part5.rar.html
http://rapidshare.com/files/249950831/LeslieSansone-WAtP-5Mile.part6.rar.html
http://rapidshare.com/files/249952392/LeslieSansone-WAtP-5Mile.part7.rar.html
http://rapidshare.com/files/249942190/LeslieSansone-WAtP-5Mile.part8.rar.html
zsuzso100
2009-07-26, 12:55 AM
Zula!
Szuper vagy! Hol találtad? Vagy saját?
Anamaya
2009-07-26, 02:18 AM
Áttettem a bejegyzéseket. Kérek mindenkit, amit fontosnak tart, és én nem tettem át, tegye át! Lehet olyan is, hogy valami elkerülte a figyelmem, végülis 70 oldalt böngésztem át hozzá.
Anamaya
2009-07-26, 02:19 AM
Zula!
Szia!
Egyszer még régebben írta, hogy sajátja.
zsuzso100
2009-07-26, 02:29 AM
Áttettem a bejegyzéseket. Kérek mindenkit, amit fontosnak tart, és én nem tettem át, tegye át! Lehet olyan is, hogy valami elkerülte a figyelmem, végülis 70 oldalt böngésztem át hozzá.
Szuper vagy!
Szerintem leginkább Sati tudja, hogy mi hiányozhat még.
Anamaya
2009-07-26, 02:31 AM
Szuper vagy!
Szerintem leginkább Sati tudja, hogy mi hiányozhat még.
Azért a saját kommentjét nézze meg mert, azokat nem válogattam. sajátjaimból sem raktam át, csak párat.
viildiko
2009-07-26, 03:30 AM
Az igaz, hogy a "nowa" nem torrent oldal, de letölteni ennek ellenére nem tudok róla.... A segítségedet, (nem is beszélve a gyorsaságodról) pedig nagyon-nagyon köszönöm!
dindin19
2009-07-26, 04:32 AM
Anamaya!
köszi a fáradozásod!
Sati15
2009-07-26, 08:11 AM
Anamaya köszönöm a munkádat!! kiss
Meg fogom nézni, hogy kimaradt-e valami, de úgy láttam így
hirtelenjében, hogy a főbb lényeges dolgokat átraktad és ügyesen rendszerezted. Tündér vagy! :p
Anamaya
2009-07-26, 09:59 AM
Nagyon szívesen, mindenkinek. :)
Zula!
Szia,
Igen a sajatom. Millio fitness dvd-im kozt van par Tapp anyag is.
Olyan is amit meg nem lattam feltoltve sehol a neten. Pl. TappCore es mas is.
Most azert nem igergetek, hogy felteszem azokat is, mert nagyon keves idom van erre. Ha ido boveben leszek, akkor majd probalom kozzetenni amim van, mert latom van ra erdeklodes.
Udv,
Zula
Anamaya
2009-07-26, 11:24 AM
Szia,
Most azert nem igergetek, hogy felteszem azokat is, mert nagyon keves idom van erre. Ha ido boveben leszek, akkor majd probalom kozzetenni amim van, mert latom van ra erdeklodes.
Udv,
Zula
Szia!
Nagyon köszönjük, és reménykedve várjuk. :)
Sati15
2009-07-26, 11:27 AM
Szia,
Udv,
Zula
Zula, itt is köszi! kiss
És igazán hálás vagyok (és vagyunk még sokan) ha egyszercsak meg tudod osztani velünk a még itt nem elérhető tapp anyagaidat.
Te is használod?
zsuzso100
2009-07-26, 03:20 PM
Na, a lyukas agyamnak köszönhetően, mire átértem ide a tappos fórumról, már elfelejtettem, mit is akartam írni.
zsuzso100
2009-07-26, 03:21 PM
Na, eszembe jutott.
Múltkor beszélgettünk Tracey Anderson-ról, hogy nem szimpi....és valamikor utána olvastam egy pletykalapban, mennyire kamu a nő. Mindenkitől csak leszedi a pénzt előre, nincs is edző végzettsége, hamisítvány az egész!
Sati15
2009-07-26, 03:26 PM
Na, eszembe jutott.
Múltkor beszélgettünk Tracey Anderson-ról, hogy nem szimpi....és valamikor utána olvastam egy pletykalapban, mennyire kamu a nő. Mindenkitől csak leszedi a pénzt előre, nincs is edző végzettsége, hamisítvány az egész!
Na ez nem semmi! De valaki mondta, hogy Madonna vele tornázik. Vagy ez is csak egy pletyka volt, amit ő terjesztett? :)
zsuzso100
2009-07-26, 03:34 PM
Nem, az igaz és Gwyneth Paltrow (vagy hogy kell írni) is. De sokaknak csak lenyúlta a pénzét, de írták is, hogy minden hír ellenére Madonna követi, mint a pincsikutya.
Sati15
2009-07-26, 04:27 PM
Nem, az igaz és Gwyneth Paltrow (vagy hogy kell írni) is. De sokaknak csak lenyúlta a pénzét, de írták is, hogy minden hír ellenére Madonna követi, mint a pincsikutya.
Pedig a teste sem meggyőző[na pont én beszélek :)]- annak ellenére, hogy vékony. A stílusa is borzasztó volt, a gyakorlatok meg egyenesen nevetségesek és kész csoda, hogy még nem sérült meg vele valaki, mert ahogy végrehajtotta, minden volt, csak jó nem. És akkor még a tapp-perfectiont még szóba sem hoztam, csak az általános sportalapokról beszélek. Madonna szerintem önmagától többre képess mint ez a lány... Na mindegy. Ő dolga :)
zsuzso100
2009-07-26, 04:33 PM
Akkor tényleg lehet benne valami, mert ha tanult fitness edző, akkor nem így kéne oktatnia, nem ilyen hibákkal, nem?
Sati15
2009-07-26, 04:59 PM
Akkor tényleg lehet benne valami, mert ha tanult fitness edző, akkor nem így kéne oktatnia, nem ilyen hibákkal, nem?
Azt nem tudom kint milyen az oktatás... az én sportoktatói papírom ugyan megvan, levizsgáztam pár éve. De a valódi tudásomat nem az iskolákban szereztem meg. Ott a szokásos "biflázd be és add elő a vizsgán" c. "oktatás" folyt.
Azért voltak jó tapasztalataim is, pár tanár azért megtett mindent, ami tőle tellett. Volt szerencsém két suliba is járni ezügyben és az egyik igazán vicces volt, és a gyakorlati vizsga csak még viccesebb :(
A másikban legalább az oktatás színvonalasabb volt, de kevés volt a valódi értékes információ. Azért ott akadt...
direkt nem mondok sulineveket :)
Gretna
2009-07-27, 05:42 AM
Sziasztok!
Nos a hétvégén nem volt időm tappogni, mert:
egy kb. 40 m2-es kisház tetejét bontottuk le és raktuk újra fel a párommal együtt. Ő volt a mester és pedig a lótifuti. A tető sajna nem olyan magas, mint én és így kétrét görnyedve pakoltam a cserepeket és szarufát emelgettem. Most már megértem, hogy miért kérnek el egy kisebb fajta vagyont ezért a munkáért. De a szüleim nagyon örültek, hogy ezt is megcsináltuk.
Én az ilyen hasonló munkákat mint pld. a favágás csak parasztfittnesznek nevezem.
Most pedig jajgatok fáj a hátam, a kezem, karom a vállam. Levezetésképpen most takarítok, mert holnap vendégeink lesznek.
A hét másik felében azért majd nekikezdek a mozgásnak.
Mindenkinek kitartás és sok lelkesedést a mozgáshoz.
Üdv: Gretna
Sziasztok!
Nos a hétvégén nem volt időm tappogni, mert:
egy kb. 40 m2-es kisház tetejét bontottuk le és raktuk újra fel a párommal együtt. Ő volt a mester és pedig a lótifuti. A tető sajna nem olyan magas, mint én és így kétrét görnyedve pakoltam a cserepeket és szarufát emelgettem. Most már megértem, hogy miért kérnek el egy kisebb fajta vagyont ezért a munkáért. De a szüleim nagyon örültek, hogy ezt is megcsináltuk.
Én az ilyen hasonló munkákat mint pld. a favágás csak parasztfittnesznek nevezem.
Most pedig jajgatok fáj a hátam, a kezem, karom a vállam. Levezetésképpen most takarítok, mert holnap vendégeink lesznek.
A hét másik felében azért majd nekikezdek a mozgásnak.
Mindenkinek kitartás és sok lelkesedést a mozgáshoz.
Üdv: Gretna
az ilyen munka SIMÁN beszámít tornának! Én tegnap anyuéknál az összes ablakot megpucoltam a házban, másfél óra alatt végeztem. És ma meg izomlázam van:-)
believi
2009-07-27, 11:49 AM
köszönöm a tapp-okat (is)
Éva :)
bazska76
2009-07-29, 02:26 AM
Klimax torna
http://i27.tinypic.com/1znpwsz.jpg
"A menopauza időszakában bekövetkező élettani változások egy része megelőzhető a programban bemutatott tornával. * A szakszerűen összeállított mozgásprogramnak nagy szerepe van a csontok és izomzat működőképességének megőrzésében. * Többek között a gerinc mobilizálása látható a hátizom és a hasizom erősítő gyakorlatokkal. * Hatására nő az önbizalom, csökkennek a mozgásszervi panaszok stb."
Videó információk:
Méret: 635,32 MB
Hossz: 1:09:32
Típus: AVI (DivX 4 - Project Mayo DivX 4)
Felbontás: 720 x 576 pixel
Bitráta: 1 200 Kbps
Képkockák száma/mp: 25.000
Oldalarány: 4/3
Audió információk:
Audiósávok száma: 1
Audiosáv #1 adatai:
Audiósáv típusa: MPA1L3 (MPEG-1 Audio layer 3)
Csatornák száma: 2
Bitráta: 64.0 Kbps CBR
Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz
http://rapidshare.com/files/260875574/klimax.part1.rar
http://rapidshare.com/files/260877877/klimax.part2.rar
http://rapidshare.com/files/260880287/klimax.part3.rar
http://rapidshare.com/files/260882552/klimax.part4.rar
http://rapidshare.com/files/260885046/klimax.part5.rar
http://rapidshare.com/files/260887431/klimax.part6.rar
http://rapidshare.com/files/260888235/klimax.part7.rar
jelszó:sácili
viharboszorka
2009-07-29, 08:50 AM
Üdv!
Kedves Viharboszorka!
Jót nevettem ezen a hozzászólásodon, mert tegnap én is erre a gerinctornára tornáztam. Marhára tetszik a kisgatyás pasi megnevezésed. :D:D:D Egyébként tényleg jó a torna. Le is írtam a blogomba, hogy maximálisan meg vagyok vele elégedve. Na és valljuk be, a kisgatyás pasi látványnak sem utolsó. :cool:
Na akkor jó hírem van :D
Van neki 2. része is! Itt is a szokásos szexis formáját hozza a borítón, asszem 990 Ft környéke lehet az ára és Auchanban láttam utoljára.
vali1
2009-07-29, 12:14 PM
Keresgettem, hátha találok valami újat a francia oldalakon, mivel angolul nem nagyon tudok, és ezt találtam... Hátha másnak is újdonság a kis videó, hogy mit lehet irodai széken ülve csinálni:
http://mfile.akamai.com/17650/wmv/amazoncomh3.download.akamai.com/17650/wm.amazon.usa/books/FitandFab.asx
Sziasztok!
Talán tud valaki segíteni, mert én a munkahelyemen is szeretnék tornázni, ha ezt bevihetném magammal akkor sikerülne is.
A gépemen nincs internet elérés ezért kellene. köszi. Vali
vivula
2009-08-01, 12:20 AM
ezt találtam, bár lehet, hogy csak engem hoz lázba:
Tracy Anderson Method
Sziasztok.
Egy kérésem/kérdésem lenne! Van valakinek Tracy-től egyéb workout anyaga?
Ha igen, kérem tegye fel. Hálás köszönet!!!
inmate
2009-08-01, 12:46 PM
Sziasztok.
Egy kérésem/kérdésem lenne! Van valakinek Tracy-től egyéb workout anyaga?
Ha igen, kérem tegye fel. Hálás köszönet!!!
én ezeken kívül még egyet ismerek, valami treadmill vagy ilyesmi volt a neve. az egész video arról szól, hogy egy futógépen galoppozik különböző lépésekben. ha így is érdekel, beszúrom a torrentlinket.
Targenor
2009-08-05, 04:55 AM
Tanuljatok: :D
Bartendaz (http://bartendaznyc.com/)
http://www.youtube.com/watch?v=SWs94Pu_kG4
http://www.youtube.com/watch?v=kDCxH88-9X8&feature=related
http://www.youtube.com/results?search_query=Bartendaz&search_type=&aq=f
http://www.viddler.com/explore/forenziczteam/videos/1/
<div style='text-align:center'><object width='480' height='401' id='FiveminPlayer' classid='clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000'><param name='allowfullscreen' value='true'/><param name='allowScriptAccess' value='always'/><param name='movie' value='http://www.5min.com/Embeded/114223188/'/><embed name='FiveminPlayer' src='http://www.5min.com/Embeded/114223188/' type='application/x-shockwave-flash' width='480' height='401' allowfullscreen='true' allowScriptAccess='always'></embed></object><br/><a href='http://www.5min.com/Video/Learn-about-Bartendaz-114223188' style='font-family: Verdana;font-size: 10px;' target='_blank'>Bartendaz isometric exercises</a></div>
mangogirl
2009-08-05, 06:12 AM
:D ez a videó nagyon jó jillian egy csöppet jól csinálja, én is kiprobálnám de még felhúzni se birom magam:D de azért jó nézni
BHajni
2009-08-05, 07:05 AM
Sziasztok!
Talán tudnátok nekem segíteni, Astanga Yoga DVD-t keresek Anne Nuotio-tól
Előre is köszönöm.
szirmok
2009-08-06, 02:13 AM
Sziasztok!
Három napja megint újra elkezdtem tornázni. De rájöttem, hogy az ( egyelőre) nagy súlyfeleslegem miatt nem nagyon bírom az ugrálós dolgokat. Segítenétek? Mit töltsek le? Melyek azok a tornák, amelyekben nem ugrálnak, de hatásos.
( R. Rékát neeeeee, mert lassan allergiás reakciót vált ki a hangja)
Köszi!
Anamaya
2009-08-06, 03:39 AM
Sziasztok!
Három napja megint újra elkezdtem tornázni. De rájöttem, hogy az ( egyelőre) nagy súlyfeleslegem miatt nem nagyon bírom az ugrálós dolgokat. Segítenétek? Mit töltsek le? Melyek azok a tornák, amelyekben nem ugrálnak, de hatásos.
( R. Rékát neeeeee, mert lassan allergiás reakciót vált ki a hangja)
Köszi!
Szia!
Üdv itt közöttünk.
Természetesen egyből a tapot javaslom (van neki külön topikja, és elejétől ha olvasod, minden világos lesz. :) ), ez nem ugribugris, viszont kőkeményen izzaszt. (rajtam is sok, nagyon sok a felesleg, tudom miről írok).
Tudom még ajánlani Tony Horton anyagait (kereső kidobja), vagy Leslie Sansone gyaloglósait, de csak az 1 mérföldeset.
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
m-o-n
2009-08-06, 04:49 AM
Sziasztok! A "kisgatyás gerinctorna" vége nálam akadozik, már régebben töltöttem le, és a lemez is egy picit karcos, de másik lemez se makulátlan, és az meg megy. Nálatok jó? (Mert akkor letöltöm mégegyszer, de ha a feltöltés nem jó, akkor mellõzném.) Nagyon köszönöm, ha válaszoltok! "egy zugolvasó"
viharboszorka
2009-08-06, 07:03 AM
Sziasztok! A "kisgatyás gerinctorna" vége nálam akadozik, már régebben töltöttem le, és a lemez is egy picit karcos, de másik lemez se makulátlan, és az meg megy. Nálatok jó? (Mert akkor letöltöm mégegyszer, de ha a feltöltés nem jó, akkor mellõzném.) Nagyon köszönöm, ha válaszoltok! "egy zugolvasó"
Szia,
Nálam ment szépen.
szirmok
2009-08-06, 10:06 AM
Szia!
Üdv itt közöttünk.
Természetesen egyből a tapot javaslom (van neki külön topikja, és elejétől ha olvasod, minden világos lesz. :) ), ez nem ugribugris, viszont kőkeményen izzaszt. (rajtam is sok, nagyon sok a felesleg, tudom miről írok).
Tudom még ajánlani Tony Horton anyagait (kereső kidobja), vagy Leslie Sansone gyaloglósait, de csak az 1 mérföldeset.
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Szia!
Köszönöm a tanácsot.
Te egyébként hogy haladsz? Hány kiló ment le? Ar étrended is átállítottad?
Anamaya
2009-08-06, 10:18 AM
Szia!
Köszönöm a tanácsot.
Te egyébként hogy haladsz? Hány kiló ment le? Ar étrended is átállítottad?
Az étrendem magától állt át. :)
Kilók, nem tudom. Most nem mértem magam jó ideje. Az aláírásomban találsz egy blogot, ott olvashatod a haladásom. :)
szirmok
2009-08-07, 03:43 AM
Sziasztok!
Nemrég vagyok csak tag itt a fórumon és nem volt alkalmam mindent végigböngészni.
A kérdésem az, hogy a Schobert Norbi féle tornákról mi a véleményetek?
Rékát hagyjuk...
De szerintem a kifejezetten túlsúlyosaknak szánt tornák ( Duci-tréning) nem rosszak.
Kíváncsian várom a véleményetek!
Anamaya
2009-08-07, 05:28 AM
Sziasztok!
Nemrég vagyok csak tag itt a fórumon és nem volt alkalmam mindent végigböngészni.
Rékát hagyjuk...
De szerintem a kifejezetten túlsúlyosaknak szánt tornák ( Duci-tréning) nem rosszak.
Nekem nem jött be. Állandóan mindenem fájt utána, és sokszor közben is.
mrshobo
2009-08-07, 06:01 AM
Nem emlékesztek, fent van a Ditrói féle Callanetics szinten tartó-ja? Anyukám nagy kedvence a callanetics.
mrshobo
2009-08-07, 08:54 AM
Nem emlékesztek, fent van a Ditrói féle Callanetics szinten tartó-ja? Anyukám nagy kedvence a callanetics.
Jajj, emlékeztek.
Castia
2009-08-07, 02:58 PM
Ági kardio pilates:
[/URL]
http://rapidshare.com/files/264827533/kardiopilates.part01.rar (http://rapidshare.com/files/82410227/Tina.part01.rar)
[URL]http://rapidshare.com/files/264830426/kardiopilates.part02.rar
http://rapidshare.com/files/264830515/kardiopilates.part03.rar
http://rapidshare.com/files/264831364/kardiopilates.part04.rar
http://rapidshare.com/files/264831552/kardiopilates.part05.rar
http://rapidshare.com/files/264832301/kardiopilates.part06.rar
http://rapidshare.com/files/264832661/kardiopilates.part07.rar
http://rapidshare.com/files/264833478/kardiopilates.part08.rar
http://rapidshare.com/files/264833657/kardiopilates.part09.rar
http://rapidshare.com/files/264834479/kardiopilates.part10.rar
http://rapidshare.com/files/264834738/kardiopilates.part11.rar
</pre>
xNikikex
2009-08-13, 01:31 AM
Sziasztok!
Arctorna DVD-t keresek, vagy könyvet.Láttam ,hogy fent volt a Facial Workout, de már sehol nincs , legalábbis én nem találom.
Ha valakinek megvan, vagy tudja honnan lehet letölteni nagyon szépen kérem írjon!
Köszönöm szépen!kiss
bessie84
2009-08-15, 03:44 AM
Sziasztok!
Rékát hagyjuk...
Hali!
Én rendszeresen tornázok a kickbox 1-re.Nekem nagyon bejött,kifejezetten élvezem,mert pörgős.Persze a bemelegítésnél kihagytam volna belőle azt a lábemelgétőst,és valami mást csináltam volna,de ha már ott van,egye fene.endesen megizzadok edzés közben,tehát jó.A kickbox 2 egy csalódás.Azt hittem,ha már folytatás,keményebb lesz mint az 1,de csak lötyög benne.De abból is van amit szeretek csinálni,pl az össz rúgás egyben.Norbitól ezeket szoktam csinálni.
bessie84
2009-08-15, 03:52 AM
Ti mennyit tornáztatok a 90 napos alatt?
Anamaya
2009-08-15, 02:48 PM
Szia!
milyen 90 naposra gondolsz?
okedit
2009-08-15, 03:06 PM
Szia,
ha a 90 napos diétára gondolsz, akkor....
én majdnem mindennap próbáltam legalább fél órát jógázni, és egyszer egyszer egy -egy hosszabb edzéseket is beiktatni.
De nekem van olyan ismerősöm, aki egy percet sem tornázott, méis fogyott....
Viszont a formásodás érdekében és mindenképp ajánlanám, mert a kettő együtt tuti siker :p
üdv
Anamaya
2009-08-15, 03:08 PM
Szia,
ha a 90 napos diétára gondolsz, akkor....
én majdnem mindennap próbáltam legalább fél órát jógázni, és egyszer egyszer egy -egy hosszabb edzéseket is beiktatni.
De nekem van olyan ismerősöm, aki egy percet sem tornázott, méis fogyott....
Viszont a formásodás érdekében és mindenképp ajánlanám, mert a kettő együtt tuti siker :p
üdv
Egyszer ezer éve valahol volt egy torna a 90 napos diétához. Ahol mindennap mást kellett erősíteni, előírt gyakik voltak.
De ez a topik nem diétákról szól, és nem ilyen értelemben vett fogyásról, hanem mozgásról.
Meg is találtam: http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=533121&postcount=3
Sati15
2009-08-16, 11:05 AM
Mi itt NEM a 90 napos diétához tornáztunk, mi ugyanis nem diétáztunk. Ez egy fitnesz-topik és mi kitaláltuk, hogy 90 napig minden nap fogunk tornázni valamit. És így tettünk :) Ez volt a MI 90 naposunk :)
Anamaya
2009-08-16, 01:02 PM
Mi itt NEM a 90 napos diétához tornáztunk, mi ugyanis nem diétáztunk. Ez egy fitnesz-topik és mi kitaláltuk, hogy 90 napig minden nap fogunk tornázni valamit. És így tettünk :) Ez volt a MI 90 naposunk :)
Emiatt kérdeztem én is. :)
regeteg anyag van itt sajnos nem ismerem ezeket segitenétek egy kezdönek melyiket ? jah és tajchi anyag is lérdekelne
Aliceria
2009-08-17, 10:44 AM
regeteg anyag van itt sajnos nem ismerem ezeket segitenétek egy kezdönek melyiket ? jah és tajchi anyag is lérdekelne
Itt találstz anyagot a chiquongról, ami hasonló a tajcsihoz.
#5086 (http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=1584705&postcount=5086)
Ha valamilyen konkrét jóga, vagy fitness programot szeretnél letölteni, akkor használd a keresőt, de érdemes csak úgy böngészni is, én sok jó programot találtam, amiket azelőtt nem ismertem.
Sok sikert, jó sportolást!
Tatunde
2009-08-18, 05:47 PM
Az AVIVA torna könyve megvan vkinek?
Sajna sehol sincs fennt.
Megkösszönném ha segítene valaki.
Érdekelne még az Arwen torna is.
Ha tud vki segítsen
Anamaya
2009-08-19, 12:55 AM
Az AVIVA torna könyve megvan vkinek?
Sajna sehol sincs fennt.
Megkösszönném ha segítene valaki.
Használd a keresőt!!!!
Tatunde
2009-08-19, 04:46 PM
Használtam, de sajna így sem jutottam előbbre.
Ott már nincs meg.
pirok
2009-08-21, 11:13 AM
de jó:-)
Én is néztem a súlyzókat, kicsit drágának találtam: jelenleg 2 borosüveggel szoktam tornázni, ráadásul így az is garantálva van, hogy szorítom, mint az őrült és hogy figyelek rájuk: a fene akarja, hogy a nappalija vörösborban ússzon:-) Mondjuk így is van hogy sikerül néha belengetnem a csillárt :-)))
szóval drágálltam a súlyzókat, de szerencsére a dm-ben láttam 1literes ásványvizet: az pont jó, vettem is kettőt, ha kiittam, majd újratöltöm csapvízzel: kész az ideális otthoni súlyzó. és olcsó ;-)
Kicsit régen írtátok, de én most olvasom :))
fél literes palackba sót töltöttem, biztosan nem én vagyok az egyetlen akinek ez az eszébe jutott :))
pirok
2009-08-21, 01:12 PM
Szia Sati és Mindenki!
Néha ide tévedtem olvasgatni titeket, nagyon jó kis csapat vagytok! Itt hallottam először a t-tappról, szedtem is le, de mostanság nehezen gyűröm le a lustaságom, pedig +6 kg-tól kellene megszabadulnom.
Kedves Sati! Én ugyan nem vagyok hastáncos, de 1 évet tanultam. Sajnos egész nyáron ezt is hanyagoltam.
Nagyon jó itt olvasgatni, köszönöm!
Ja igen, tornázni pedig 9 éve rendszeresen tornáztam. Most semmi:(.......ezért is olvasom szorgalmasan a hozzászólásaitokat, igen, hogy megjöjjön a kedvem....
Sati15
2009-08-21, 01:20 PM
Szia Sati és Mindenki!
Néha ide tévedtem olvasgatni titeket, nagyon jó kis csapat vagytok! Itt hallottam először a t-tappról, szedtem is le, de mostanság nehezen gyűröm le a lustaságom, pedig +6 kg-tól kellene megszabadulnom.
Kedves Sati! Én ugyan nem vagyok hastáncos, de 1 évet tanultam. Sajnos egész nyáron ezt is hanyagoltam.
Nagyon jó itt olvasgatni, köszönöm!
Ja igen, tornázni pedig 9 éve rendszeresen tornáztam. Most semmi:(.......ezért is olvasom szorgalmasan a hozzászólásaitokat, igen, hogy megjöjjön a kedvem....
szia pirok,
hajrá torna! :)
lustaságra az egyetlen megoldás TE vagy. csak elkezdeni nehéz. kezdj valami röviddel. mondjuk 8-10 perc mozgással. az segít a további lustaság legyőzésében.
ha pedig tappogni vágysz, gyere át a tapp fórumunkba is. ott csak arról van szó. de itt is van sok remek anyag. pld. Tony Horton rövidebb anyagai... vagy egy 1-2 mile Leslie Sansone gyaloglás. az nem is nehéz, avval is lehet jól nekikezdeni újra a mozgásnak.
Daisy33
2009-08-24, 11:08 AM
Szia! Fel tudnád tölteni az Aviva tornát, mert egyszerűe nem találom, és nagy szükségem lenne rá. Előre is köszi a segítséget.
Claire18
2009-08-24, 11:40 AM
Szia! Fel tudnád tölteni az Aviva tornát, mert egyszerűe nem találom, és nagy szükségem lenne rá. Előre is köszi a segítséget.
Itt vannak a két kötet linkjei:
http://www.4shared.com/file/111354999/cf9aed92/els_.html
http://www.4shared.com/file/111361669/33203c82/m_sodik.html
Üdv
Claire
cfthn
2009-08-26, 05:37 AM
Sziasztok!
Én is az Arwen torna DVD-jét keresem mindenfelé, de sehol se találom. Tudna valaki segíteni?
Köszönöm.
Sziasztok!
Én is az Arwen torna DVD-jét keresem mindenfelé, de sehol se találom. Tudna valaki segíteni?
Köszönöm.
A honlapjukon meg tudod rendelni
Claire18
2009-08-26, 06:25 PM
Sziasztok!
Arctorna DVD-t keresek, vagy könyvet.Láttam ,hogy fent volt a Facial Workout, de már sehol nincs , legalábbis én nem találom.
Ha valakinek megvan, vagy tudja honnan lehet letölteni nagyon szépen kérem írjon!
Köszönöm szépen!kiss
Itt vannak a linkek:
The Beginning DVD offers 14 synergistic facial exercises. You will be able to see Carole's facial muscles move demonstrating the exercises. After you have mastered the Beginning Facercise exercises using the DVD and want to add more exercises for additional toning - The Advanced Facercise DVD is for you. The Advanced DVD offers 7 exercises to target the difficult areas. Blend several of these exercises in with the Beginning exercises.
Beginning
http://rapidshare.com/files/113378654/CarolMaggio-BegFacercis.part1.rar<O:p></O:p>
</PRE>
http://rapidshare.com/files/113382214/CarolMaggio-BegFacercis.part2.rar<O:p></O:p>
</PRE>
http://rapidshare.com/files/113385595/CarolMaggio-BegFacercis.part3.rar<O:p></O:p>
</PRE>
http://rapidshare.com/files/113385736/CarolMaggio-BegFacercis.part4.rar<O:p></O:p>
</PRE>
Advanced Facercise
<O:phttp://rapidshare.com/files/113389066/CarolMaggio-AdvFacercis.part1.rar<O:p></O:p>
</PRE>
http://rapidshare.com/files/113392097/CarolMaggio-AdvFacercis.part2.rar<O:p></O:p>
</PRE>
CsillaLaura
2009-08-26, 11:48 PM
Sziasztok!
Nagyon jo ez a forum8)mar en is regota keresek yogaval, kapcsolatos konyveket es dvdket.Mit tudtok ajanlani mivel kezdhetnem? Szivesen varom tanacsaitokat. Derus napot mindenkinek!
Sati15
2009-08-27, 05:45 AM
Sziasztok!
Nagyon jo ez a forum8)mar en is regota keresek yogaval, kapcsolatos konyveket es dvdket.Mit tudtok ajanlani mivel kezdhetnem? Szivesen varom tanacsaitokat. Derus napot mindenkinek!
Szia,
Az én kedvenc jógakönyvem: Swami Satyananda Saraswati - Ászana Pránajáma Mudrá Bandha. Ez elég részletes, alapos.
Másrészről pedig mindenképpen menj el tanárhoz először ha még nem jógáztál, mert a jóga olyan, amit nem lehet könyvből megtanulni, de videóról sem. Kell, aki kijavítson legalább az elején, aztán már egyedül is megy.
Selva Raja Yesudian jógakönyvek
http://www.satguru.nl/Satsang%20&%20Selvarajan%20Yesudian/Yesudian%20R.jpg
S. Yesudian, Haich Erzsébet - Mi a jóga? (http://hotfile.com/dl/10886199/f4a6789/S._Yesudian_-_H._Erzsbet_--_Mi_a_jga.zip.html)
S. Yesudian, Haich Erzsébet - Sorsunk és a jóga (http://hotfile.com/dl/10886737/517304e/S._Yesudian_-_H._Erzsbet_--_Sorsunk_s_a_jga.zip.html)
S. Yesudian, Haich Erzsébet - Sport és jóga (http://hotfile.com/dl/10888221/8212b0d/S._Yesudian_-_H._Erzsbet_--_Sport_s_jga.zip.html)
S. Yesudian - A jóga áldásos ereje (http://hotfile.com/dl/10884329/16d9d40/Selvarajan_Yesudian_-_A_jga_ldsos_ereje.pdf.html)
S. Yesudian - Jóga hétről hétre (http://hotfile.com/dl/10882887/72b9953/Selvarajan_Yesudian_-_Jga_htrl_htre.pdf.html)
BassetH
2009-08-27, 07:32 AM
Sziasztok!
Új vagyok itt, és a Hatha jógát ajánlották a figyelmembe kifejezetten. Nem nagyon vann időm jógaórákra járni, hogyan lehet elkezdeni autodidakta módon megtanulni?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Sati15
2009-08-28, 04:40 AM
Sziasztok!
Új vagyok itt, és a Hatha jógát ajánlották a figyelmembe kifejezetten. Nem nagyon vann időm jógaórákra járni, hogyan lehet elkezdeni autodidakta módon megtanulni?
Segítségeteket előre is köszönöm!
szia,
ha nincs időd egy párszor sem elmenni rendes órára, akkor inkább ne jógázz, hanem végezz valami más mozgást.
szerintem te sem akarod, hogy rosszul gyakorolj be valamit és azzal esetleg meghúzd magad vagy hasonlók.
legyen időd magadra! vagy kérj meg valakit, hogy tartson neked magánórát (akár engem is).
de az autodidakta jógázások nulla korábbi ismerettel ritkán vezetnek jó eredményre. engedd meg magadnak, hogy megtanuld rendesen az alapokat és aztán már bátran csinálhatod egyedül otthon, amikor kedved tartja. :p
alberta31
2009-08-28, 05:55 AM
Sziasztok!
Már régóta olvasgatlak titeket, és igazából csak amiatt regisztráltam, hogy elmondhassam: olyan nagy kedvet csináltatok a tornához, hogy képes vagyok megmozdítani minden nap a (nem kevéssé) elhízott fenekemet, és végre nem csak ímmel-ámmal indítom el a torna dvd-ket, hanem lelkesen állok neki a különböző tornáknak. Úgyhogy nagyon köszi mindenkinek!!!!:-)))
jzsuzsa
2009-08-28, 08:06 AM
Sziasztok!
Meglenne valakinek a Simonfy Ági féle pilates kezdő dvd? A cardiot és a pilates 13-at letöltöttem - köszönet érte!!! -, de keresem a kezdőt is. A Pilates 13-nál javaslat jött a fájlok átnevezésére (avi-ra). Segítenétek, hogy ez hogyan történjen?
Köszönöm szépen!
Castia
2009-08-28, 09:33 AM
Sziasztok!
Meglenne valakinek a Simonfy Ági féle pilates kezdő dvd? A cardiot és a pilates 13-at letöltöttem - köszönet érte!!! -, de keresem a kezdőt is. A Pilates 13-nál javaslat jött a fájlok átnevezésére (avi-ra). Segítenétek, hogy ez hogyan történjen?
Köszönöm szépen!
Átnevezés: az intézőben megkeresed a fájlt, jobb egérgombbal rákattintasz és ott lesz átnevezés opció. De ha lassan kattintasz rá kettőt, akkor is át tudod nevezni. Írd be a végére, hogy .avi (a . is kell!)
Megpróbálom megkeresni a kezdőt, de most nincs a gépemen.
jzsuzsa
2009-08-28, 10:42 AM
Nagyon köszönöm! Igérem, aktív leszek és erős. :-)
Átnevezés: az intézőben megkeresed a fájlt, jobb egérgombbal rákattintasz és ott lesz átnevezés opció. De ha lassan kattintasz rá kettőt, akkor is át tudod nevezni. Írd be a végére, hogy .avi (a . is kell!)
Megpróbálom megkeresni a kezdőt, de most nincs a gépemen.
Sati15
2009-08-28, 11:53 AM
Sziasztok!
Már régóta olvasgatlak titeket, és igazából csak amiatt regisztráltam, hogy elmondhassam: olyan nagy kedvet csináltatok a tornához, hogy képes vagyok megmozdítani minden nap a (nem kevéssé) elhízott fenekemet, és végre nem csak ímmel-ámmal indítom el a torna dvd-ket, hanem lelkesen állok neki a különböző tornáknak. Úgyhogy nagyon köszi mindenkinek!!!!:-)))
Szia,
A lelkesedés a lényeg :) Hajrááááááááá! :D
pirok
2009-08-29, 06:58 AM
Sati kedves!<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Mindig az olvasásra biztatsz, hát én olvastam, olvastam, olvastam :))<o:p></o:p>
Közben nem kérdezgettelek titeket, mert olvastam azt is, ha valaki "tudatlanul" kérdez. Nos, mégis kérdeznem kell: a T-tappnál jelezted, hogy megtalálunk, ha akarunk. Nos nem találom a folytatását....((::<o:p></o:p>
Csak itt a yoga fórumon látom a friss írásokat tőled.<o:p></o:p>
A másik: még mindig nem tappogtam, mert a gyüjtögetés nagyon sok időmet elveszi. <o:p></o:p>
Mostantól tudom majd rendszerezni először is az elméletet, aztán kezdhetem a gyakorlatot.<o:p></o:p>
Élvezet volt olvasni. Ma pl. reggel 6-tól ....(3/4 1 van) Nem akartam már félbehagyni, mert akkor soha nem fogok mozogni...<o:p></o:p>
Nagyon köszönöm az ismereteket és mindenkinek a segítőkészséget!<o:p></o:p>
Remélem újabb 30 naposban már benne lehetek.<o:p></o:p>
Szép hétvégét a tapp-os csapatnak!<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Sati15
2009-08-30, 12:34 PM
szia pirok, örülök, hogy közben azért ránktaláltál :)
és jó példa vagy, mert előbb az ismereteket gyűjtötted össze, hogy hatékonyan tudj bánni a testeddel.
Noja74
2009-08-31, 03:50 AM
Ritapiri köszi a pilatest! Most jött le!
Aki most tölti: ne ijedj meg,h a a gép nem tud vele mit kezdeni, nevezd át az összest avi kiterjesztésre, s akkor rögtön lejátsza.
Még egyszer köszi, nagy nagy örömet szereztél vele nekem!
Köszönet ritapiri a feltöltött pilates anyagért ("4821 agipilates13)
és köszönet dindin19 a lejátszási segítségért, de ha így sem játsza le akkor mit tehetek?
Segítséget előre is nagyon köszönöm
Mindenkinek eredményes mozgást!
Bundik
2009-09-03, 05:24 AM
http://images.netbag.hu/20080207/16334655473.gif
Carmen Elektra - Sztriptíz aerobik 1.
Alapgyakorlatok.avi
Játékidő: 53 PERC
MAGYAR szinkron
Fájl mérete: 350 Mb
Carmen Electra több elsőrangú koreográfussal és testedzés szakértővel közösen fejlesztette ki a sztriptíz aerobicot, mely bemutatja önnek a sztriptíz alapjait. Carmen a testedzés és a tánc legkedveltebb technikáit használja fel annak érdekében, hogy egy olyan edzésprogramot biztosítson, mely kondicionálja, és erősíti a testet. A mozdulatok kifejezetten a csípő, a comb, a fenék és a has izmait célozza meg. Segítséget nyújt a jó külsőhöz, a nagyszerű közérzethez. A legújabb szédületes eredményeket hozó edzésprogram, mely végigsöpört Amerikán. A modern testedzésnek és táncnak egy vérpezsdítő, egzotikus, testformáló keveréke.
http://www.carmenelectra.hu/filmek/hatoldalak/carmen1.jpg
[/URL]Alapgyakorlatok part 1 (http://rapidshare.com/files/262164764/Sztript_z_aerobik___Alap_gyakorlatok.part1.rar.htm l)
Alapgyakorlatok part 2 (http://rapidshare.com/files/262199299/Sztript_z_aerobik___Alap_gyakorlatok.part2.rar.htm l)
(http://rapidshare.com/files/262227307/Sztript_z_aerobik___Alap_gyakorlatok.part3.rar.htm l)Alapgyakorlatok part 3 (http://rapidshare.com/files/262227307/Sztript_z_aerobik___Alap_gyakorlatok.part3.rar.htm l)
Alapgyakorlatok part 4 (http://rapidshare.com/files/262254744/Sztript_z_aerobik___Alap_gyakorlatok.part4.rar.htm l)
Carmen Elektra - Sztriptíz aerobik 2.
Vonzó formák.avi
Hossz: 57 perc
Nyelv: magyar
Fájl mérete: 430 Mb
"Carmen Electra sztriptíz aerobic bemutatja nekünk, mivel érhetjük el, hogy alakunk olyan legyen, mint a táncosoké. A megannyi apró feladat kifejezetten az olyan problémás részekre gyakorol hatást, mint a csípő-, a fenék- és a karizmok. A Vonzó formák pillanatok alatt hozza Önt jó formába, így érezni fogja milyen magabiztosan, és gyorsan válhat meg felesleges kilóitól."
http://www.carmenelectra.hu/filmek/hatoldalak/carmen2.jpg
Vonzó formák part 1 (http://rapidshare.com/files/262367655/Sztript_z_aerobik_-_Vonz__form_k.part1.rar.html)
Vonzó formák part 2 (http://rapidshare.com/files/262384498/Sztript_z_aerobik_-_Vonz__form_k.part2.rar.html)
Vonzó formák part 3 (http://rapidshare.com/files/262402255/Sztript_z_aerobik_-_Vonz__form_k.part3.rar.html)
Vonzó formák part 4 (http://rapidshare.com/files/262421340/Sztript_z_aerobik_-_Vonz__form_k.part4.rar.html)
Vonzó formák part 5 (http://rapidshare.com/files/262359522/Sztript_z_aerobik_-_Vonz__form_k.part5.rar.html)
Carmen Elektra - Sztriptíz aerobik 3.
Haladó gyakorlatok.avi
Hossz: 56 perc
Fájl mérete: 430 Mb.
"Carmen Electra sztriptíz aerobic sorozatának e része tartalmazza a technikás, és szexis mozdulatokat, fantasztikus szerepjáték gyakorlatokat, melyet az ügyességet és a stílust kombinálják a szenzációs sztriptíz koreográfiával. Ezek a szenvedélyes gyakorlatok garantáltan nem hagyják partnerét hidegen. Ez a DVD lépésenként mutatja be önnek a szexis gyakorlatsort, mely bővíti sztriptíz repertoárját."
http://www.carmenelectra.hu/filmek/hatoldalak/carmen3.jpg
Haladó gyakorlatok part 1 (http://rapidshare.com/files/262270707/Sztript_z_aerobik_-_Halad__gyakorlatok.part1.rar.html)
Haladó gyakorlatok part 2 (http://rapidshare.com/files/262294875/Sztript_z_aerobik_-_Halad__gyakorlatok.part2.rar.html)
Haladó gyakorlatok part 3 (http://rapidshare.com/files/262317168/Sztript_z_aerobik_-_Halad__gyakorlatok.part3.rar.html)
Haladó gyakorlatok part 4 (http://rapidshare.com/files/262340372/Sztript_z_aerobik_-_Halad__gyakorlatok.part4.rar.html)
Haladó gyakorlatok part 5 (http://rapidshare.com/files/262152117/Sztript_z_aerobik_-_Halad__gyakorlatok.part5.rar.html)
Rarpass: Bundik
További feltöltéseimet: szakácskönyveket, receptes újságokat, videókat
[URL="http://rapidshare.com/users/8N3MOU"]az alábbi helyen találod (http://rapidshare.com/users/8N3MOU)
Password és rarpass is Bundik
dindin19
2009-09-03, 08:21 AM
Köszönet ritapiri a feltöltött pilates anyagért ("4821 agipilates13)
és köszönet dindin19 a lejátszási segítségért, de ha így sem játsza le akkor mit tehetek?
Segítséget előre is nagyon köszönöm
Mindenkinek eredményes mozgást!
ugye sikerült?:)
Sziasztok!Valaki nem tud valami jó hasizomgyakorlatos dvd-t vagy valamit!? Igazából kb 2 hónapja csinálom, de szerintem rosszul, leginkább az alhasamról kéne fogyni, de oda eddig semmi jó gyakorlatot nem találtam..:(
Sati15
2009-09-03, 02:49 PM
Sziasztok!Valaki nem tud valami jó hasizomgyakorlatos dvd-t vagy valamit!? Igazából kb 2 hónapja csinálom, de szerintem rosszul, leginkább az alhasamról kéne fogyni, de oda eddig semmi jó gyakorlatot nem találtam..:(
Tony Horton 8 perces videójára keress rá itt.
Noja74
2009-09-04, 09:55 AM
ugye sikerült?:)
Kedves dindin19,
sajna nem sikerült, átneveztem de úgy sem
Mi lehet a gond?
Az elsőt meg tudtam nézni átnevezés nélkül.
Köszönet a segítségért, :(
Zsüzsüke
2009-09-05, 08:45 AM
Sziasztok!
Gondolom most inkább tappogtok, mert gyanúsan nagy itt a csend. :p
Azért megkérdezem: az Insanityről van valami tapasztalatotok/ véleményetek?
Én elkezdtem, és odavagyok érte, csak kíváncsi lennék, 60 nap múlva mennyire lesz szembetűnő a változás. (Ha a diétáját nem tartom be. :roll:)
Sziasztok!
Én elkezdtem, és odavagyok érte, csak kíváncsi lennék, 60 nap múlva mennyire lesz szembetűnő a változás. (Ha a diétáját nem tartom be. :roll:)
én csak leszedtem az első pár részt, de még nem kezdtem bele
egy kicist durvának tűnik nekem, hogy olyna sokáig ilyen magas heartrate-en dolgoztat, ez szerintem csak azoknak egészséges,akik már amúgy is hozzá vannak szokva (táncosok, musicalszínészek, nemtudom)
te mennyire bírod? és mennyit edzettél előtte?
zsuzso100
2009-09-05, 02:24 PM
Sziasztok!
Nekem elég brutálnak tűnik! Te már ennyire edzett vagy? Én még nem töltöttem le, mennyire ugrálós? Alsó szomszéd örülne nekem? És hány percesek a tornák? Igazából szerintem ilyen egy kickbox edzésünk is, úgy értem ilyen intenzitású, csak más csoportban és más egyedül a tv előtt csinálni.
Faszil
2009-09-05, 04:18 PM
Sziasztok!
Szuper a fórumotok, és nagyon jól tudom használni az anyagokat, amit felraktatok. Én Bikram Jógára jártam, de drága is és messze is van. Azt kezdtem el keresni a fórumon és kb. 200 oldalig el is jutottam, de már nem győztem átnézni. Azért regisztráltam, hogy megkérdezhessem, tudna e valaki közületek segíteni? Van e Bikram Jóga, vagy más néven, de ennyire egymásra épülő mozdulatsort tartalmazó anyag. Esetleg Agni Jóga. Előre is köszönöm.
Castia
2009-09-06, 05:43 AM
Sziasztok!
Meglenne valakinek a Simonfy Ági féle pilates kezdő dvd?
Szia! Itt a kezdő rész a dvd-ről:
Faszil
2009-09-06, 10:14 AM
Sziasztok!
A P90X-el kapcsolatban milyenek a tapasztalatok?
Mit tanácsoltok: inkább a P90X, vagy Pilatest válasszam ha le akarok fogyni?
Köszönöm, ha válaszoltok.
Margotzy
2009-09-06, 10:54 AM
Szia Castia!
Nagyon hálás vagyok a gyorsaságodért, és persze a feltöltésedért. Már hetek óta keresem ezt az anyagot, és itt is mindig figyelgettem, amióta olvastam, hogy a gépeden ugyan nincs meg, de majd megnézed.
Szóval, nagyon köszönöm!
Sziasztok!
A P90X-el kapcsolatban milyenek a tapasztalatok?
Mit tanácsoltok: inkább a P90X, vagy Pilatest válasszam ha le akarok fogyni?
Köszönöm, ha válaszoltok.
Mire gondolsz?
A p90x -et 90 napig, ahogy a programjukban szerepel, vagy sak időnként egyiket másikat? Pilates-ből is annyiféle van, hogy csak na, ráadásul azt nem árt jól csinálni, bár vannak pilates videók jók. Szerintem egyébként ez nem vagy egyik, vagy másik kérdése, ha le akarsz fogyni, ahhoz rendszeresen kell tornázni, és akkor úgyis majd ki fogsz próbálni ezt is, azt is, hogy ne und meg.
A p90x egyébként már egy kicsit edzettebbeknek való. Ha rendszeresen tornázol, akkor esetleg megpróbálhatod, h mennyire bírod. Nekem azokból a core synergistic a kedvencem.
Faszil
2009-09-06, 12:31 PM
Köszönöm a választ , nem tudtam, hogy az egy 90 napos program és nem is sikerült mindet megszerezni. A Pilatest még egyáltalán nem ismertem, ezért kérdeztem, hogy az mennyire lehet hatékony. Én 3X egy héten járok pinpongozni, ami az én edzőmmel nagyon kemény, de nem elég a 3 alkalom.
Mivel az gyorsmozgás ezért azt fontolgattam, hogy talán jó egy lassúbbal kiegészíteni. Sajnos nem értek hozzá, és mivel ti olyan tapasztaltnak tűntök, arra gondoltam, megkérdezem, mi lenne a jobb, egészségesebb.
jzsuzsa
2009-09-06, 12:33 PM
Igazán köszönöm!
Jó mozgást!
Zsuzsi
[quote=Castia;1685588]Szia! Itt a kezdő rész a dvd-ről:
Köszönöm a választ , nem tudtam, hogy az egy 90 napos program és nem is sikerült mindet megszerezni. A Pilatest még egyáltalán nem ismertem, ezért kérdeztem, hogy az mennyire lehet hatékony. Én 3X egy héten járok pinpongozni, ami az én edzőmmel nagyon kemény, de nem elég a 3 alkalom.
Mivel az gyorsmozgás ezért azt fontolgattam, hogy talán jó egy lassúbbal kiegészíteni. Sajnos nem értek hozzá, és mivel ti olyan tapasztaltnak tűntök, arra gondoltam, megkérdezem, mi lenne a jobb, egészségesebb.
Ha valami "lassúbb"-ra vágysz, ami a ping-pong kardiók mellé kiegészítésnek jöhet, akkor szerintem érdemes kipróbálnod valamilyen mélyizomtornát. A Callanetics például ilyen (attól aztán lehet jó kis izomláz másnapra, ha jól csinálod:-) ), abból van angol is magyar is. Aztán én nagyon szeretem a Lotte Berk method-ot és a Bar Method-ot, az is ilyen megfeszítős-mélyizmokra koncentrálós, és aztán persze ilyen a pilates is (csak abból én most nem tudok neked jót ajánlani, talán a Simonfi ági pilates-ei?) , és asszema t-tapp is (csak az meg igényel némi előkészületet, utánaolvasást. )
Sztem keresd itt meg a Lotte Berk-eket, 4 különböző videójuk van, mindegyik félórás, nem kell hozzá előkészület sem tanulás semmi sem igazánó, aztán majd meglátod, hogy mennyire tetszik
a p90x-nek van 90 napra való edzésterve, de az nagyon durva. De ettől függetlenül nyugodtan meg lehet csinálni egyet-egyet, nem feltétlenül kell követni a tervüket, magukban is jó edzések.
edina.b
2009-09-07, 07:14 AM
Sziasztok!
A nevem Edina. Mar egy ideje olvasgatom a forumon a hozzaszolasokat, es ugy ereztem ideje lenne vegre regisztralnom magam:)
Magamrol annyit, hogy 29 eves vagyok es en is küszködöm a kiloimmal (mar evek ota). Enni szeretek, mozogni mar nem annyira, de a ti lelkesedesetek az en kedvem is meghozta a mozgashoz. Remelem ez igy is fog folytatodni:)
(bocsanat, de a gepemen nincsenek ekezetek)
Edina
Sziasztok!
A nevem Edina. Mar egy ideje olvasgatom a forumon a hozzaszolasokat, es ugy ereztem ideje lenne vegre regisztralnom magam:)
Magamrol annyit, hogy 29 eves vagyok es en is küszködöm a kiloimmal (mar evek ota). Enni szeretek, mozogni mar nem annyira, de a ti lelkesedesetek az en kedvem is meghozta a mozgashoz. Remelem ez igy is fog folytatodni:)
(bocsanat, de a gepemen nincsenek ekezetek)
Edina
Szuper!
Sok sikert hozzá! ha az ember egyszer elkezdi és belejön, már abba sem fogja tudni hagyni, meglátod milyen egyszerűen fog menni! csak ne vállald túl magad elsőre, mert az elveheti a lelkesedést. Csak fokozatosan! :-)
edina.b
2009-09-07, 08:18 AM
Köszönöm a biztato szavakat, igyekszem fokozatosan edzödni.
Az esküvömre egyszer mar sikeresen leadtam 20 kg-t napi tornazassal, de sajnos legalabb meg ugyanennyi felesleg van rajtam.
Azzal azert eldicsekednek, hogy a mai tornan (norbi kikepzes) mar tul vagyok 4 felnyaltam a lakast is:)
Szep napot es tornat mindenkinek!
Edina
Faszil
2009-09-07, 08:26 AM
Ha valami "lassúbb"-ra vágysz, ami a ping-pong kardiók mellé kiegészítésnek jöhet, akkor szerintem érdemes kipróbálnod valamilyen mélyizomtornát. A Callanetics például ilyen (attól aztán lehet jó kis izomláz másnapra, ha jól csinálod:-) ), abból van angol is magyar is. Aztán én nagyon szeretem a Lotte Berk method-ot és a Bar Method-ot, az is ilyen megfeszítős-mélyizmokra koncentrálós, és aztán persze ilyen a pilates is (csak abból én most nem tudok neked jót ajánlani, talán a Simonfi ági pilates-ei?) , és asszema t-tapp is (csak az meg igényel némi előkészületet, utánaolvasást. )
Sztem keresd itt meg a Lotte Berk-eket, 4 különböző videójuk van, mindegyik félórás, nem kell hozzá előkészület sem tanulás semmi sem igazánó, aztán majd meglátod, hogy mennyire tetszik
Köszönöm, ki fogom próbálni amiket ajánlottál.
Szép napot!
Sati15
2009-09-07, 06:11 PM
Szia Faszil,
Egy Agni jógás videót feltettem ide egyszer, az majdnem olyan mint a Bikram, a gyakorlatok is szerintem 90-99%-ban ugyanazok.
Ha már a jógában otthon vagy, akkor a P90X yoga anyagot javaslom, nagyon izzasztó, de nem kezdőknek való. Szerintem Bikram jógával a hátad mögött (ha nem csak 2x voltál ;)), menni fog.
Margotzy
2009-09-08, 01:43 AM
A következő dvd-k élő linkjeit keresem:
http://kepfeltoltes.hu/090907/Keringesjavito-torna-dvd_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/090907/745043201aromaterapia_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/090907/441987380kondicio_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni!
Minden egyéb gyógytorna vagy masszázs-témájú videó érdekel.
Előre is köszönöm!
doren
2009-09-09, 07:36 AM
Két videó kazettát másoltam át dvdre, de csak egyben tudtam feltölteni.
1:barbara currie 7 secrets of yoga
Kellemes könnyű gyakorlatsor, angol nyelvű
2:libby roberts Alakformálás
kb 10 éve vettem elég könnyű torna, magyar nyelvű
tartalom:bemelegítés 10 perc
zsírágetés 30 perc aerobic
alakformálás 21 perc
nyújtás 8 perc
A felvétel minősége nem a legjobb, de nézhető.
http://data.hu/get/1696191/Alakformalas.part01.rar.html
http://data.hu/get/1696192/Alakformalas.part02.rar.html
http://data.hu/get/1696194/Alakformalas.part03.rar.html
http://data.hu/get/1696195/Alakformalas.part04.rar.html
http://data.hu/get/1696196/Alakformalas.part05.rar.html
http://data.hu/get/1696197/Alakformalas.part06.rar.html
http://data.hu/get/1696198/Alakformalas.part07.rar.html
http://data.hu/get/1696199/Alakformalas.part08.rar.html
http://data.hu/get/1696200/Alakformalas.part09.rar.html
http://data.hu/get/1696201/Alakformalas.part10.rar.html
http://data.hu/get/1696203/Alakformalas.part11.rar.html
http://data.hu/get/1698186/Alakformalas.part12.rar.html
http://data.hu/get/1698188/Alakformalas.part13.rar.html
http://data.hu/get/1698189/Alakformalas.part14.rar.html
http://data.hu/get/1698190/Alakformalas.part15.rar.html
http://data.hu/get/1698191/Alakformalas.part16.rar.html
http://data.hu/get/1698192/Alakformalas.part17.rar.html
http://data.hu/get/1698193/Alakformalas.part18.rar.html
http://data.hu/get/1698194/Alakformalas.part19.rar.html
http://data.hu/get/1698196/Alakformalas.part20.rar.html
http://data.hu/get/1698198/Alakformalas.part21.rar.html
http://data.hu/get/1698200/Alakformalas.part22.rar.html
http://data.hu/get/1698201/Alakformalas.part23.rar.html
http://data.hu/get/1698202/Alakformalas.part24.rar.html
http://data.hu/get/1698203/Alakformalas.part25.rar.html
http://data.hu/get/1698204/Alakformalas.part26.rar.html
http://data.hu/get/1698205/Alakformalas.part27.rar.html
http://data.hu/get/1698206/Alakformalas.part28.rar.html
http://data.hu/get/1698207/Alakformalas.part29.rar.html
http://data.hu/get/1698210/Alakformalas.part30.rar.html
http://data.hu/get/1698211/Alakformalas.part31.rar.html
http://data.hu/get/1698212/Alakformalas.part32.rar.html
http://data.hu/get/1698213/Alakformalas.part33.rar.html
http://data.hu/get/1698214/Alakformalas.part34.rar.html
http://data.hu/get/1698215/Alakformalas.part35.rar.html
http://data.hu/get/1698216/Alakformalas.part36.rar.html
http://data.hu/get/1698217/Alakformalas.part37.rar.html
http://data.hu/get/1698218/Alakformalas.part38.rar.html
http://data.hu/get/1698219/Alakformalas.part39.rar.html
Zsüzsüke
2009-09-10, 09:18 AM
Nekem elég brutálnak tűnik! Te már ennyire edzett vagy? Én még nem töltöttem le, mennyire ugrálós? Alsó szomszéd örülne nekem? És hány percesek a tornák? Igazából szerintem ilyen egy kickbox edzésünk is, úgy értem ilyen intenzitású, csak más csoportban és más egyedül a tv előtt csinálni.
Az Insanityben kb 40 perces videók vannak, egy 10 perces ugrálós rész után van 10 perc nyújtás (közben az orrom hegyéről is csöpög a víz ), utána még 20 perc ugrálós-fekvőtámaszozós rész, fél perces "water break"-ekkel.
Nekem azért tetszik, mert egy komplett program, kis naptárral, amit ki lehet pipálni.. :P Így valamennyire motivál, hogy csinálni kell. Nem is unalmas, engem nagyon le tud kötni Shaun T.
Nagyon edzett nem vagyok, egy éve kisebb-nagyobb kihagyásokkal tornázgatok, de futni pl. a cigi miatt nem tudok. Épp azt a maximális 20 perc kocogásomat szeretném ezzel feltornázni egy picit. Ha én végig tudom csinálni, szerintem más is.
Hasonló a Rockin' bodyhoz végülis, de kicsit lihegősebb.
És minden 7. nap pihi.
zsuzso100
2009-09-10, 12:55 PM
Közben kipróbáltam és nagyon tetszik! Persze olyan intenzitással nem csináltam, mint ők, főleg a legmagasabb szintnél. Az tetszik benne, hogy nem számolás megy, hogy csináld 25x, hanem időre, így mindenki annyit csinál amennyit bír, meg amúgy is jó, egyszerű gyakorlatok...azt bánom, hogy mikor megcsináltam a Fit Test-et, akkor nem számoltam, miből mennyit sikerült.
Te mióta csinálod? Rendszeresen, minden nap?
Zsüzsüke
2009-09-10, 04:14 PM
Közben kipróbáltam és nagyon tetszik! Persze olyan intenzitással nem csináltam, mint ők, főleg a legmagasabb szintnél. Az tetszik benne, hogy nem számolás megy, hogy csináld 25x, hanem időre, így mindenki annyit csinál amennyit bír, meg amúgy is jó, egyszerű gyakorlatok...azt bánom, hogy mikor megcsináltam a Fit Test-et, akkor nem számoltam, miből mennyit sikerült.
Te mióta csinálod? Rendszeresen, minden nap?
Egy napot ellógtam, de igyekszem tartani a menetrendet. A második hetet fejeztem be épp ma. Kíváncsi leszek a második fit testre. :) Ugyanúgy elfáradok, mint a legelső nap, de fel is dob. Néha 10 perc után már kezdeném újra. Persze az ütemet én sem tudom követni. :D Neked a kickboxos háttereddel már biztos jobban megy, mint nekem.
Kicsit féltem a térdeimet, remélem nem árt nekik.
Az alsó szomszéd nem reklamált?:D
Gretna
2009-09-11, 11:29 AM
Sziasztok!
Sajnos az utóbbi időben nem volt lehetőségem fellépni.
Augusztus 23-28-ig a hugomnál csempéztem és 28-án szólt a férjem, hogy a lépcsőházunk kigyulladt és a 2. emelettől indult a tűz. Mi a 3. emeleten vagyunk, a tűzoltók berugták az ajtót, mert nem voltunk otthon. Tehát a korom mindent belepett, ajtó sehol (tárva-nyitva a lakásunk, minden cuccunk ott volt őrizetlenül). Mindeketten autóba vágtuk magunkat (férjem Miskolcról, én Szolnokról indultam). A végeredmény 3 helységben szalagparkettázni kell, plusz az egész lakást újra kell festeni és az ingóságokból is elég sokat kell cserélni, mivel nem lehet kitisztítani (cipők, táskák, bőrkabát stb.)
1,5 hét alatt kellett mindezt helyrehozni, mert szept. 18-tól megyünk nyaralni. Volt hogy éjfélig dolgoztunk (nincs gáz és villany)!
Gáz remélhetőleg jövő héten lesz, villany pedig hétfőhöz egy hétre. (nem sietik el az tuti: a jó munkához idő kell, a rosszhoz még több)
Lefogytam kb. 4 kilót, úgyhogy most nincs se tapp, se semmilyen torna!
Üdv: Gretna (az ember a hitét és a humorát ne veszítse el)
zsuzso100
2009-09-11, 03:21 PM
Az alsó szomszéd nem reklamált?:D
Szegény néni kicsit már nagyot hall, de nem mondott semmit. Sőt egyszer korábban pont ugrálós tornát csináltam és utána napokban mondta, hogy olyan csendben vagyunk, mintha itthon sem lennénk. Jó, vastagabb szivacsot tettünk a parketta alá, mondjuk akkor nem voltam olyan óvatos, mint ennél. Akarok venni a Decathlon-ban ilyen szivacsot, legalább kímélem a parkettát is.
http://www.decathlon.co.hu/HU/product_2728329-12813667/
Gretna!
:-( Ez nem kellemes, remélem a biztosító fizet!
Hova mentek nyaralni? Akkor majdnem váltjuk egymást, mi 24-én megyünk.
Gretna
2009-09-12, 07:24 AM
Gretna!
:-( Ez nem kellemes, remélem a biztosító fizet!
Hova mentek nyaralni? Akkor majdnem váltjuk egymást, mi 24-én megyünk.
Alicante-ba megyünk. A Földközi-tenger dél-keleti részén van. Már nagyon várom, két napig el sem megyek sehova csak napozok és iszom a sangriát.
Fantzi
2009-09-15, 01:00 PM
Sziasztok! Nagyon rég tornáztam...jó lenne újrakezdeni. Ismeritek Miló Viki K.O. a kilóknak DVD-jét? Esetleg tudtok segíteni, hogy honnan tölthetném le? Előre is kössz és sok sikert mindenkinek! :)
mia33
2009-09-16, 03:45 AM
Sziasztok.
A segítségeteket szeretném kérni.
Yoga anyagot keresek, letöltöttem már jó párat, de nem találtam olyat ami szinkronos. :(
Amihez pedig oda volt írva, hogy Magyar -már nem elérhető.
Köszönöm a segítséget.
Nagyon ügyesek vagytok szuper ez az oldal nagyon sok jó anyagot felraktatok :)
believi
2009-09-16, 01:00 PM
Szia mia33 :)
Ezen az oldalon nagyon sok online jógaműsor található szinkronnal. Biztosan le is tölthető, ezt még nem figyeltem meg.
http://touched.chino.hu/angel/page/online/sub/joga
Remélem, segítettem :)
Éva
http://dl.getdropbox.com/u/197808/books/A%20Nagy%20j%C3%B3gak%C3%B6nyv%20-%20%C3%81szana%20Pr%C3%A1n%C3%A1j%C3%A1ma%20Mudr%C 3%A1%20Bandha.png (http://dl.getdropbox.com/u/197808/books/A%20Nagy%20j%C3%B3gak%C3%B6nyv%20-%20%C3%81szana%20Pr%C3%A1n%C3%A1j%C3%A1ma%20Mudr%C 3%A1%20Bandha.pdf)
Az Ászana, Pránájáma, Mudrá, Bandha című könyvet nemzetközi szinten az egyik legszisztematikusabb munkának tartják a jelenleg elérhető jóga tankönyvek között. A Bihar School of Yoga által 1969-ben megjelentetett első kiadás óta tizenhárom alkalommal nyomták újra, és számos nyelvre lefordították.
Átfogó mű, amely érthető ábrákat mutat be, lépésről lépésre vezető instrukciókkal lát el, és a csakra tudatosítás részleteit tartalmazza. Iránymutatást ad a gyakorló vagy tanár számára a hatha jóga rendszer legegyszerűbb gyakorlataitól a legbonyolultabbakig. Terápiás függeléket tartalmaz orvosok vagy jógaterapeuták számára, amelyben megjelennek a legújabb jógakutatási eredmények. E kiadvány sikeresen emeli az egyetemi tankönyvek szintjére a jóga gyakorlatainak bemutatását.
(http://dl.getdropbox.com/u/197808/books/A%20Nagy%20j%C3%B3gak%C3%B6nyv%20-%20%C3%81szana%20Pr%C3%A1n%C3%A1j%C3%A1ma%20Mudr%C 3%A1%20Bandha.pdf) A Nagy jógakönyv - Ászana Pránájáma Mudrá Bandha (http://dl.getdropbox.com/u/197808/books/A%20Nagy%20j%C3%B3gak%C3%B6nyv%20-%20%C3%81szana%20Pr%C3%A1n%C3%A1j%C3%A1ma%20Mudr%C 3%A1%20Bandha.pdf)
Saját digitalizálás.
Ha hibát találsz benne, szólj privátban, és javítom.
mia33
2009-09-18, 07:01 AM
believi (http://canadahun.com/forum/member.php?u=30762)
Köszönöm a segítséget kiss
viildiko
2009-09-20, 01:42 AM
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. A nyáron elolvastam a teljes fórumot. Sokat tanultam belőle - és akkor még nem említettem az itt talált kincseket! Most azért írok, mert elkezdődött a tanév, és még egyszer nem tudok mindent átlapozni, pedig kellene, mert nagy hülyeséget csináltam. (-: Kedvenceimet kiírtam lemezre, de a kiírás nem sikerült. A gépről töröltem a kiírt dolgokat, (mivel először minden működött) és most itt állok, és maximum a sóhajtozást tudom gyakorolni ... (Ez viszont nem tesz különösebb jót a vonalaimmal, igaz nem is árt nekik.) Szóval arra kérnélek Benneteket, ha tudtok valami elérhetőséget a következőkről, adjátok meg, legyetek szívesek. Az Envy Girls (Buns/Legs/Arms), az I want sorozat (That Body/Those Abs/Arms/Legs), és a CardioBurn (50 min, 30min, és Bonus Abs) lemezei kellenének. Nagy segítség lenne, ha ismét meg tudnám szerezni az említett dolgok linkjét. Előre is köszönöm a segítséget!
ewacska
2009-09-20, 05:00 AM
Kondicionáló masszázs
Kiadás éve: 2007
http://www.egeszsegbolt.hu/components/com_virtuemart/shop_image//product/004137.jpg
Videó információk:
Méret: 283,30 MB
Hossz: 0:44:19
Típus: AVI (xvid - )
Felbontás: 720 x 576 pixel
Bitráta: 801 Kbps
Képkockák száma/mp: 25.000
Oldalarány: 5/4
Audió információk:
Audiósávok száma: 1
Audiosáv #1 adatai:
Audiósáv típusa: MPA1L3 (MPEG-1 Audio layer 3)
Csatornák száma: 2
Bitráta: 80.0 Kbps CBR
Mintavételezési frekvencia: 48.0 KHz
Kondícionáló masszázs: a sokat dolgozó, megfáradt izmok felüdülése. A kondícionáló masszázs könnyen elsajátítható és nagyon eredményes, gyors felfrissülést nyújtó masszázs. A simogatástól az izgalmas vérpezsdítő csipkedésen át az apró ütögető mozdulatokig.
http://rapidshare.com/files/269152608/kondicionalo_masszazs_dvdrip.part1.rar
http://rapidshare.com/files/269157125/kondicionalo_masszazs_dvdrip.part2.rar
http://rapidshare.com/files/269160414/kondicionalo_masszazs_dvdrip.part3.rar
rarpass.big
Faszil
2009-09-20, 11:57 AM
Szia Faszil,
Egy Agni jógás videót feltettem ide egyszer, az majdnem olyan mint a Bikram, a gyakorlatok is szerintem 90-99%-ban ugyanazok.
Ha már a jógában otthon vagy, akkor a P90X yoga anyagot javaslom, nagyon izzasztó, de nem kezdőknek való. Szerintem Bikram jógával a hátad mögött (ha nem csak 2x voltál ;)), menni fog.
Köszönöm Sati 15!
Megpróbálom megkeresni az Agni jógát, még nem tudom, hogy hogyan, mert nagyon-nagy a fórum. Ha valaki tudna mondani egy közeli oldalszámot, jó lenne. Sokszor voltam Bikramon és korábban is jógáztam. Csak mióta meghíztam, hát nehéz minden. Az ember alíg tudja rávenni magát dolgokra, és rémesen kényelmetlen is a túlsúly számomra. Elhatároztam, hogy soha többé nem hízom el, ha egyszer leadtam a kilókat. 39 éves vagyok, ezt nem is olyan egyszerű betartani.
Anamaya
2009-09-20, 12:32 PM
Megpróbálom megkeresni az Agni jógát, még nem tudom, hogy hogyan, mert nagyon-nagy a fórum.
erre van a kereső
Faszil
2009-09-21, 04:05 AM
erre van a kereső
Ó tényleg!
Hogy én erre nem is gondoltam:rolleyes:... de sajnos még úgy sem sikerült. Neked talán igen? Akkor légyszíves segíts, mert nem vagyok egy nagy fórumozó és talán nem tudok jól keresni.
Köszi!
Zsüzsüke
2009-09-21, 05:05 AM
[QUOTE=zsuzso100;1694620]Szegény néni kicsit már nagyot hall, de nem mondott semmit. Sőt egyszer korábban pont ugrálós tornát csináltam és utána napokban mondta, hogy olyan csendben vagyunk, mintha itthon sem lennénk. Jó, vastagabb szivacsot tettünk a parketta alá, mondjuk akkor nem voltam olyan óvatos, mint ennél. Akarok venni a Decathlon-ban ilyen szivacsot, legalább kímélem a parkettát is.
[URL]ht
Én valami glükozamin-kondroitin-msm tablettát szereztem be. Sok hülyeséget megvetetnek velem a torna kapcsán. :)
Azt hiszem elkezdem újra a 60 napot, elcsúsztam vele nagyon. Csinálok jó kis előtte-utána fotókat, remélem lesz különbség.
:ugras:
Zsüzsüke
2009-09-21, 05:21 AM
Ha még valaki szeretne töltögetni. :)
Sajnos egybe van csomagolva, de így is könnyebben boldogultam vele mint a rapidos linkekkel.
1: Dig Deeper& Fit Test- To start, Shaun will put your body to the test and see what you're made of. (30 minutes)
2: Plyometric Cardio Circuit- Burn fat with intervals of intense lower-body plyo and sweat-inducing cardio. (40 minutes)
3: Cardio Power & Resistance
4: Cardio Recovery & Max Recovery
5: Pure Cardio & Abs - Skip the intervals this nonstop cardio workout is all extreme. (40 minutes)
7: Core Cardio & Balance
8: Max Interval Circuit- The interval circuit that's more intense than anything you've ever done before. (60 minutes)
9: Max Interval Plyo -Push your legs 'til they beg for mercy with power and plyo, all at your MAX. (55 minutes)
10: Max Cardio Conditioning & Abs- Get pushed to your limit with this extreme cardio workout. (50 minutes)
http://www.megaupload.com/?d=QSY0ROB1
http://www.megaupload.com/?d=ZNQ2IGFF
http://www.megaupload.com/?d=QCLZT5F0
http://www.megaupload.com/?d=5JFDIKVB
http://www.megaupload.com/?d=GQD4RMR2
http://www.megaupload.com/?d=DS2GP04F
http://www.megaupload.com/?d=7S6EDX7L
http://www.megaupload.com/?d=VWGRXCNE
http://www.megaupload.com/?d=5CW9PACX
http://www.megaupload.com/?d=K4QW4EX3
http://www.megaupload.com/?d=FI11PWW5
http://www.megaupload.com/?d=XC8MVFR7
http://www.megaupload.com/?d=Q0LDV0V0
http://www.megaupload.com/?d=GC0H7ZAI
http://www.megaupload.com/?d=3O03JJO3
http://www.megaupload.com/?d=1OVDCUWE
http://www.megaupload.com/?d=KS6T59UF
http://www.megaupload.com/?d=OQTQSIBR
http://www.megaupload.com/?d=8IEFYQND
http://www.megaupload.com/?d=MHP6PR1K
http://www.megaupload.com/?d=D4840LSP
http://www.megaupload.com/?d=GD73PMI4
http://www.megaupload.com/?d=93Z0MQBH
http://www.megaupload.com/?d=5D5CG4O6
http://www.megaupload.com/?d=GDK0ZLXW
http://www.megaupload.com/?d=3J04Z0C1
http://www.megaupload.com/?d=0Z9Y3NX3
http://www.megaupload.com/?d=7WQ3QOOM
http://www.megaupload.com/?d=BNCN9TWW
http://www.megaupload.com/?d=L3703MJF
http://www.megaupload.com/?d=HZ7V3LH4
http://www.megaupload.com/?d=QBGDGC8V
http://www.megaupload.com/?d=VX4CT5HO
http://www.megaupload.com/?d=LJZAEM4O
http://www.megaupload.com/?d=ZDP1IFRS
http://www.megaupload.com/?d=C6MPYLP1
http://www.megaupload.com/?d=S7JV8DDY
http://www.megaupload.com/?d=6RDRS0PA
http://www.megaupload.com/?d=6UICQ4G6
http://www.megaupload.com/?d=TG4RVX24
http://www.megaupload.com/?d=TC3507IC
http://www.megaupload.com/?d=H6TCN7M9
http://www.megaupload.com/?d=0KP1HNY7
http://www.megaupload.com/?d=0Z58OZ1P
http://www.megaupload.com/?d=DWSFXLV8
http://www.megaupload.com/?d=5W2PBGI9
http://www.megaupload.com/?d=76T71494
http://www.megaupload.com/?d=IUB0TLJ7
http://www.megaupload.com/?d=BMD78D5N
http://www.megaupload.com/?d=J2V1YJKA
http://www.megaupload.com/?d=2VLJTT1Y
http://www.megaupload.com/?d=6JSS7XGT
http://www.megaupload.com/?d=17LFSSEG
http://www.megaupload.com/?d=ZDOQEWNT
http://www.megaupload.com/?d=KHR39OD3
http://www.megaupload.com/?d=Z813894W
http://www.megaupload.com/?d=ZTDAYWT4
http://www.megaupload.com/?d=DQXECT0C
http://www.megaupload.com/?d=M0FA1IK4
http://www.megaupload.com/?d=PLYZOA1T
http://www.megaupload.com/?d=RRYVV6VH
http://www.megaupload.com/?d=IYBLSBYD
http://www.megaupload.com/?d=TLYXU5XP
http://www.megaupload.com/?d=RW249R03
http://www.megaupload.com/?d=8DE8XVK0
http://www.megaupload.com/?d=SPMQAW3T
http://www.megaupload.com/?d=ESGZB2DQ
http://www.megaupload.com/?d=96EF4JZG
http://www.megaupload.com/?d=6V0FTKJI
http://www.megaupload.com/?d=N3MT5OLD
http://www.megaupload.com/?d=2CS2IGW7
http://www.megaupload.com/?d=AY52FTX0
http://www.megaupload.com/?d=2221OTFM
http://www.megaupload.com/?d=WOLI5IBU
http://www.megaupload.com/?d=IQ54W1VF
http://www.megaupload.com/?d=QDMGNKVR
http://www.megaupload.com/?d=HX1S31YT
http://www.megaupload.com/?d=BYYYVNTV
ZJázmin
2009-09-21, 05:46 AM
Sziasztok!
Könyvet keresek, amiben gumiszalag-gyakorlatok vannak.
Tud valaki segíteni?
Előre is köszönöm.
Jázmin
Targenor
2009-09-21, 05:52 AM
Ó tényleg!
Hogy én erre nem is gondoltam:rolleyes:... de sajnos még úgy sem sikerült. Neked talán igen? Akkor légyszíves segíts, mert nem vagyok egy nagy fórumozó és talán nem tudok jól keresni.
Köszi!
A kereső használatához találsz segítséget az aláírásomban.
Ahogy nekünk, úgy neked is ki fogja dobni. Csak annyit kell beírnod: Agni jóga
Anamaya
2009-09-21, 06:28 AM
Ó tényleg!
Köszi!
Keresés a témában/ beírod agni jóga, rá klikk a mehet gombra, és láss csodát kidobja azon hsz-eket, amelyekben szerepel a kifejezés. Köztük van az is, ahol link van. Kipróbáltam, láttam (már akkor is amikor az előzőt írtam...)
Faszil
2009-09-21, 01:51 PM
Köszönöm,sikerült.
Beírtam a keresőbe és a témában kerestem, de az üzenet találatokat kellett volna jelölni. Tök égő. Köszi.
Anamaya
2009-09-21, 02:18 PM
Köszönöm,sikerült.
Beírtam a keresőbe és a témában kerestem, de az üzenet találatokat kellett volna jelölni. Tök égő. Köszi.
ha nem részletes keresést választasz, akkor egyből üzi találatok jönnek. legalábbis nekem így van.
ZJázmin
2009-09-23, 05:25 AM
Senki :(
Esetleg DVD?
------------------------------------
Sziasztok!
Tud valaki segíteni?
Előre is köszönöm.
Jázmin[/quote]
Trix1001
2009-09-23, 12:33 PM
Sziasztok, rég nem voltam erre, van mit bepótolnom olvasás szemponjából :). Hoztam nektek valamit, hátha érdekes lesz.
A neve: Jill Johnson - Oxycise. Egy légzéstechnika, amit kimondottan a fogyni vágyók használhatnak fel. Néhány izometriás gyakorlat is van közben, nem rossz, elég jól energetizál. Akik valamilyen oknál fogva nem "tornászhatnak" (értsd ezalatt: ugrálós vagy megerőltető, megizzasztó mozgásforma) azoknak nagyon hasznos lehet ez. A többiek meg, nos.... szerintem aki megszokta a "kemény műfajt", annak ez túl lazának fog tűnni. Az anyag csak angol nyelven van sajnos. Az első részben bemutatják a helyes légzést és a gyakorlatokat, a másodikban pedig végigcsinálják az egész 15 perces gyakorlatsort.
Itt a hivatalos oldal linkje: http://www.oxycise.com/whatis.htm
Itt vannak a letöltőlinkek:
Oxy 1 (http://www.4shared.com/file/135487892/18c026a4/oxy.html) Oxy 2 (http://www.4shared.com/file/135488234/5eb8fe9b/oxy.html) Oxy 3 (http://www.4shared.com/file/135488412/8160459e/oxy.html) Oxy crc (http://www.4shared.com/file/135488428/4a98ff43/oxy.html)
Használjátok egészséggel :)
Sati15
2009-09-25, 03:17 AM
[/URL]
[URL="http://dl.getdropbox.com/u/197808/books/A%20Nagy%20j%C3%B3gak%C3%B6nyv%20-%20%C3%81szana%20Pr%C3%A1n%C3%A1j%C3%A1ma%20Mudr%C 3%A1%20Bandha.pdf"]
(http://dl.getdropbox.com/u/197808/books/A%20Nagy%20j%C3%B3gak%C3%B6nyv%20-%20%C3%81szana%20Pr%C3%A1n%C3%A1j%C3%A1ma%20Mudr%C 3%A1%20Bandha.pdf)A Nagy jógakönyv - Ászana Pránájáma Mudrá Bandha (http://dl.getdropbox.com/u/197808/books/A%20Nagy%20j%C3%B3gak%C3%B6nyv%20-%20%C3%81szana%20Pr%C3%A1n%C3%A1j%C3%A1ma%20Mudr%C 3%A1%20Bandha.pdf)
Saját digitalizálás.
Ha hibát találsz benne, szólj privátban, és javítom.
WOW Szép munka! Köszönjük! Nekem is megvan papíros formában, így tudom, hogy mennyi munka bedigizni és ráadásul ilyen szépen, gratulálok!
Trix1001
2009-09-26, 03:14 AM
Szia Szati, ma reggel próbáltam ellenőrzni, de be se enged az addat...igy hát feltöltöttem máshova, de sajnos u.abba a formátumba nem sikerült, ezt zippeltem és daraboltam, ezért az előzőleg már letöltött darabok nem fognak klappolni. Sajnálom nagyon, de itt vannak az új linkek:
Oxy 1 (http://www.4shared.com/file/135487892/18c026a4/oxy.html) Oxy 2 (http://www.4shared.com/file/135488234/5eb8fe9b/oxy.html) Oxy 3 (http://www.4shared.com/file/135488412/8160459e/oxy.html) Oxy crc (http://www.4shared.com/file/135488428/4a98ff43/oxy.html)
Trix1001
2009-09-26, 04:54 AM
Ennek keresem a második részét, ha ismeri valaki. Egy nagyon ügyes barátomtól származik az anyag, egy másik fórumról, de hátha szivesen kipróbálnátok:
A Test titkai - Testnyújtás
1. rész: Test nyújtás
...Ismerd meg a tested, hogy használni tudd... (Hiutu)
Nem ismer sem kort, sem betegséget. Nincs határa. A határokat csak Te szabhatod. És Te is veheted el... Élj vele.
Nem könnyű elfogadni a tényt, hogy van valami az életedben, amivel nem tudsz megküzdeni egyedül. Valami, amit nem akartál hogy része legyen életednek. Valami, amiről úgy gondolod, nem tehetsz. Vagy épphogy tehetsz, s hogy ne így legyen, gondolod azt, hogy már nincs mit tenni ellene. Vagy így, vagy úgy valóságosságán, a tényen, hogy van, változtatni nem lehet.
Tehát ennek a gondolat-körképnek hatására (még) jobban ellökted magad az élettől, vagy jobban kapaszkodsz bele, mint valaha. Egy biztos, felhőtlenül már nem éled életed. Hatása alatt vagy, s fogva tart téged. Megbélyegzi nappalod, megbélyegzi éjszakád. Megbélyegzi szellemed, megbélyegzi Testedet. Nappal küzdesz érte vagy ellene, éjjel erőt gyújtesz, hogy küzdelmedet újra kezd.
És addig-addig küzdesz, hogy életedet már csak halálként érzékeled. Nem azt mondom, hogy ne küzdj.
Küzdj! - csak nem mindegy, hogy küzdelmedet hogyan teszed.
Küzdj! - csak küzdelmedet csendben tegyed.
Tégy érte! - de csak, ha az életedért, nem pedig a halál ellen teszed.
Mert, ha a halál ellen teszed, csak a félelmed vezet. S ha így teszel, csak az erejét növeled vele. Míg, ha az életért teszed, akkor az élet-szeretete a vezéred. S, ha így teszel, életerőd erősíted vele...
És míg az életet szeretgeted, ki tudja, mire észreveszed, a problémád már régen elengedett.
Ez a Test nyújtás lényege. A Test nyújtás alkalmazása alatt önmagad mesterévé válhatsz alkalmazása alatt a folyamatában. Én csak rávezetlek, hogy ráérezz az ízére és mikor a folyamat beindult, te sakkozhatsz szabadon a benned lévőkkel. A lényeg, hogy tökéletes szabadsággal bírsz és döntesz a folyamat alatt.
http://addat.hu/332eb1d0/A-test-titkai.001.html (http://addat.hu/332eb1d0/A-test-titkai.001.html)
http://addat.hu/9503ec4b/A-test-titkai.002.html (http://addat.hu/9503ec4b/A-test-titkai.002.html)
http://addat.hu/43fc166e/A-test-titkai.003.html (http://addat.hu/43fc166e/A-test-titkai.003.html)
http://addat.hu/11c7e19f/A-test-titkai.004.html (http://addat.hu/11c7e19f/A-test-titkai.004.html)
http://addat.hu/70034d02/A-test-titkai.005.html (http://addat.hu/70034d02/A-test-titkai.005.html)
http://addat.hu/86c286b9/A-test-titkai.006.html (http://addat.hu/86c286b9/A-test-titkai.006.html)
http://addat.hu/33563c40/A-test-titkai.007.html (http://addat.hu/33563c40/A-test-titkai.007.html)
http://addat.hu/879cac6b/A-test-titkai.008.html (http://addat.hu/879cac6b/A-test-titkai.008.html)
http://addat.hu/82152ff3/A-test-titkai.crc.html (http://addat.hu/82152ff3/A-test-titkai.crc.html)
Shakti jóga - Shiva Rea
nem saját...
http://rapidshare.com/files/119680586/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part01.rar
http://rapidshare.com/files/119684863/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part02.rar
http://rapidshare.com/files/119686718/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part03.rar
http://rapidshare.com/files/119696680/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part04.rar
http://rapidshare.com/files/119700379/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part05.rar
http://rapidshare.com/files/119701805/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part06.rar
http://rapidshare.com/files/119707345/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part07.rar
http://rapidshare.com/files/119709953/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part08.rar
http://rapidshare.com/files/119711141/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part09.rar
http://rapidshare.com/files/119718973/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part10.rar
http://rapidshare.com/files/119721313/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part11.rar
http://rapidshare.com/files/119722545/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part12.rar
http://rapidshare.com/files/119730731/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part13.rar
http://rapidshare.com/files/119733407/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part14.rar
http://rapidshare.com/files/119735876/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part15.rar
http://rapidshare.com/files/119744151/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part16.rar
http://rapidshare.com/files/119747106/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part17.rar
http://rapidshare.com/files/119749685/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part18.rar
http://rapidshare.com/files/119760048/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part19.rar
http://rapidshare.com/files/119761118/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part20.rar
http://rapidshare.com/files/119764503/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part21.rar
http://rapidshare.com/files/119775256/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part22.rar
http://rapidshare.com/files/119778540/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part23.rar
http://rapidshare.com/files/119780408/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part24.rar
http://rapidshare.com/files/119790538/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part25.rar
http://rapidshare.com/files/119795498/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part26.rar
http://rapidshare.com/files/119795963/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part27.rar
http://rapidshare.com/files/119809335/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part28.rar
http://rapidshare.com/files/119815637/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part29.rar
http://rapidshare.com/files/119816812/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part30.rar
http://rapidshare.com/files/119836000/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part31.rar
http://rapidshare.com/files/119838330/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part32.rar
http://rapidshare.com/files/119848597/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part33.rar
http://rapidshare.com/files/119861434/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part34.rar
http://rapidshare.com/files/119864518/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part35.rar
http://rapidshare.com/files/119879504/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part36.rar
http://rapidshare.com/files/119884758/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part37.rar
http://rapidshare.com/files/119886898/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part38.rar
http://rapidshare.com/files/119894902/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part39.rar
http://rapidshare.com/files/119899282/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part40.rar
http://rapidshare.com/files/119901288/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part41.rar
http://rapidshare.com/files/119908228/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part42.rar
http://rapidshare.com/files/119912408/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part43.rar
http://rapidshare.com/files/119913983/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part44.rar
http://rapidshare.com/files/119920218/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part45.rar
http://rapidshare.com/files/119925049/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part46.rar
http://rapidshare.com/files/119926401/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part47.rar
http://rapidshare.com/files/119931464/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part48.rar
http://rapidshare.com/files/119935008/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part49.rar
http://rapidshare.com/files/119937168/YOGA_SHAKTI__daolubvi.ws__.part50.rar
"zsuzso100"
jubena
2009-09-27, 12:03 AM
Ennek keresem a második részét, ha ismeri valaki. Egy nagyon ügyes barátomtól származik az anyag, egy másik fórumról, de hátha szivesen kipróbálnátok:
A Test titkai - Testnyújtás
1. rész: Test nyújtás
...Ismerd meg a tested, hogy használni tudd... (Hiutu)
Nem ismer sem kort, sem betegséget. Nincs határa. A határokat csak Te szabhatod. És Te is veheted el... Élj vele.
Nem könnyű elfogadni a tényt, hogy van valami az életedben, amivel nem tudsz megküzdeni egyedül. Valami, amit nem akartál hogy része legyen életednek. Valami, amiről úgy gondolod, nem tehetsz. Vagy épphogy tehetsz, s hogy ne így legyen, gondolod azt, hogy már nincs mit tenni ellene. Vagy így, vagy úgy valóságosságán, a tényen, hogy van, változtatni nem lehet.
Tehát ennek a gondolat-körképnek hatására (még) jobban ellökted magad az élettől, vagy jobban kapaszkodsz bele, mint valaha. Egy biztos, felhőtlenül már nem éled életed. Hatása alatt vagy, s fogva tart téged. Megbélyegzi nappalod, megbélyegzi éjszakád. Megbélyegzi szellemed, megbélyegzi Testedet. Nappal küzdesz érte vagy ellene, éjjel erőt gyújtesz, hogy küzdelmedet újra kezd.
És addig-addig küzdesz, hogy életedet már csak halálként érzékeled. Nem azt mondom, hogy ne küzdj.
Küzdj! - csak nem mindegy, hogy küzdelmedet hogyan teszed.
Küzdj! - csak küzdelmedet csendben tegyed.
Tégy érte! - de csak, ha az életedért, nem pedig a halál ellen teszed.
Mert, ha a halál ellen teszed, csak a félelmed vezet. S ha így teszel, csak az erejét növeled vele. Míg, ha az életért teszed, akkor az élet-szeretete a vezéred. S, ha így teszel, életerőd erősíted vele...
És míg az életet szeretgeted, ki tudja, mire észreveszed, a problémád már régen elengedett.
Ez a Test nyújtás lényege. A Test nyújtás alkalmazása alatt önmagad mesterévé válhatsz alkalmazása alatt a folyamatában. Én csak rávezetlek, hogy ráérezz az ízére és mikor a folyamat beindult, te sakkozhatsz szabadon a benned lévőkkel. A lényeg, hogy tökéletes szabadsággal bírsz és döntesz a folyamat alatt.
http://addat.hu/332eb1d0/A-test-titkai.001.html (http://addat.hu/332eb1d0/A-test-titkai.001.html)
http://addat.hu/9503ec4b/A-test-titkai.002.html (http://addat.hu/9503ec4b/A-test-titkai.002.html)
http://addat.hu/43fc166e/A-test-titkai.003.html (http://addat.hu/43fc166e/A-test-titkai.003.html)
http://addat.hu/11c7e19f/A-test-titkai.004.html (http://addat.hu/11c7e19f/A-test-titkai.004.html)
http://addat.hu/70034d02/A-test-titkai.005.html (http://addat.hu/70034d02/A-test-titkai.005.html)
http://addat.hu/86c286b9/A-test-titkai.006.html (http://addat.hu/86c286b9/A-test-titkai.006.html)
http://addat.hu/33563c40/A-test-titkai.007.html (http://addat.hu/33563c40/A-test-titkai.007.html)
http://addat.hu/879cac6b/A-test-titkai.008.html (http://addat.hu/879cac6b/A-test-titkai.008.html)
http://addat.hu/82152ff3/A-test-titkai.crc.html (http://addat.hu/82152ff3/A-test-titkai.crc.html)
Ez olyan csodásan hangzik, de nekem nem működnek a linkek.:(
Másnak működnek?
Trix1001
2009-09-27, 01:51 PM
Az addat-nál többször kell próbálkozni, a leglehetetlenebb órákban. Én most vasárnap este kipróbáltam, és működik.
Sati15
2009-09-27, 02:58 PM
Szia Szati, ma reggel próbáltam ellenőrzni, de be se enged az addat...igy hát feltöltöttem máshova, de sajnos u.abba a formátumba nem sikerült, ezt zippeltem és daraboltam, ezért az előzőleg már letöltött darabok nem fognak klappolni. Sajnálom nagyon, de itt vannak az új linkek:
Köszönöm Trix a munkád vele!
WOW Szép munka! Köszönjük! Nekem is megvan papíros formában, így tudom, hogy mennyi munka bedigizni és ráadásul ilyen szépen, gratulálok!
Igen, elég hosszú munka, több mint amire számítottam. Nagyjából percenként 1-2 oldalt haladtam. Mindenesetre megérte, mert így könnyen össze tudok állítani saját gyakorlatsort, színezéssel kiemelni szöveg-részeket, keresni a szövegben, stb. És persze, így hasznos nektek is.
ryoss
2009-09-28, 07:10 AM
Szerintem a yoga a legjobb "sport" :P
mia33
2009-09-28, 11:06 AM
Testünk megújítása Pilates módszerrel
Lynne Robinson-Gordon Thomson
(http://data.hu/get/1744448/Pilates-modszer.pdf.html)
http://static.libri.hu/cover/ac/f/686610_4.jpg
bunny79
2009-09-29, 07:33 AM
Senki :(
Esetleg DVD?
------------------------------------
Sziasztok!
Tud valaki segíteni?
Előre is köszönöm.
Jázmin
Szia Jázmin!
Rubint Réka legújabb, júliusi fitness dvd-jén vannak gumiszalagos gyakorlatok.
bucyka
2009-09-29, 07:36 AM
Norbi torna DVD-jén is van egy lány, aki minden gyakorlatot gumiszalaggal csinál.
Jasmin06
2009-09-29, 07:37 AM
Sziasztok! Nem tudja valaki honnan lehetn eletölteni Rubint Rékát?
judd86
2009-09-30, 03:45 AM
Sziasztok! Elképesztő mennyiségű anyag van itt! :) Pont emiatt kérnék egy kis segítséget. Kardio mozgáshoz melyik dvd-t ajánlanátok? Heti 6-szor tornázom Béres Alexandra videóira, de emellé szeretnék vmit kiegészítésként. Sajnos itt a környéken nem nagyon lehet elmenni futni vagy biciklizni, meg egyedül nem is olyan jó, partnert pedig nem találok. Előre is köszönöm, ha tudtok valamit ajánlani.
Sziasztok! Elképesztő mennyiségű anyag van itt! :) Pont emiatt kérnék egy kis segítséget. Kardio mozgáshoz melyik dvd-t ajánlanátok? Heti 6-szor tornázom Béres Alexandra videóira, de emellé szeretnék vmit kiegészítésként. Sajnos itt a környéken nem nagyon lehet elmenni futni vagy biciklizni, meg egyedül nem is olyan jó, partnert pedig nem találok. Előre is köszönöm, ha tudtok valamit ajánlani.
szia!
Ha futást - kocogást szeretnéd helyettesíteni valamivel, akkor a következőket tudom neked ajánlani:
Nell mcAndrew : cardio core and stretch
ez 1 óra, közepes, szinte tiszta kocogás, kicsi hasizom, ilyesmik
Nell Mcandrew . ultimate challenge: ebben van 1 teljes óra cardio, plusz 20 perc erősítés
Ha szereted a táncosabb videókat és a koreográfiát, akkor a pump it Up videók sztem tetszeni fognak, vagy esetleg a turbo jam-ek, de azokat én annyira nem szeretem.
Javaslom, hogy keress rá itt a fórumon belül arra, h vélemény, akkor előadja a review-kat, amiket itt írtunk, vagy gyere nézd meg a blogunkat is: http://fitneszvideoteszt.blogspot.com/, itt is lehet kapsz ötletet.
Mondjuk a szandi videói is úgy vannak összerakva, h zsírt i égessen az ember, ha nekiállsz mellette ezknek a tornáknak, szerintem vegyél le a heti 6 szandiból... Kellenek a pihenőnapok is a megfelelő fejlődéshez és a zsírégetéshez is.
ja, és kihagytam az insanity-t, az elég durva, az már ugyan csak edzettebbeknek való.
És ha jól tudom, a les mills-nek is nagyon kardió jellegűek a tornái
gzsbl
2009-09-30, 08:51 AM
Az én lányom éppen most várja a kisbabáját. Valami könnyü tornagyakorlatot végezhet-e, vagy jógát ebben az időszakban?
Az én lányom éppen most várja a kisbabáját. Valami könnyü tornagyakorlatot végezhet-e, vagy jógát ebben az időszakban?
ezt legelőször is az orvosától kellene megkérdezni:-), hogy személy szerint ő végezhet-e, és ha igen milyen testmozgást.
Terhesség alatt egyébként ugyanúgy érdemes, sőt javasolt is a mozgás, én úgy tudom. Van egy csomó kimondottan várandósoknak készült torna, van a prevention-nek is, van Lombos Melindának, úgy rémlik Sinkó Andreának is (és nem lepődnék meg, ha Béres Alexandra is kijönne eggyel hamarosan:-) )
érdemes rákeresni itt a fórumon az alábbi kulcsszavakra:
prenatal, pregnancy, kismama stb biztos kidobja a tornákat
judd86
2009-09-30, 10:30 AM
ZiD, köszönöm a választ, szétnézek az oldalon, amit ajánlottál. Úgy akarom, hogy ha sikerül vmi jó kardio edzést találni, akkor természetesen visszaveszek a heti 6 Szandiból, bár nagyon szeretem. Szerintem az lesz, hogy azok közül amiket ajánlottál beszerzek párat, de ha nem jönnek be annyira mint Szandi tornái, akkor visszatérek rá. Hihetetlen amúgy, hogy pár hét alatt is mennyire feltűnő a változás, amit Szandi tornáival el lehet érni! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Ryan 11
2009-10-01, 07:32 AM
Sziasztok! Feltudná tenni valaki valamelyik magyar nyelvű Callanetics dvd_t.(Super, Alapprogramok,stb..) és a a Fitality részeit?Köszi.
Smaya
2009-10-01, 08:58 AM
Sziasztok!
Keresném Dely Károly-tól A jóga nagykönyve című könyvet.
Köszönettel Maya
Sati15
2009-10-01, 03:49 PM
ZiD látom te tartod itt a frontot :)
Azért bekukkantok időnként ide is ;)
Letöltöttem megnézni egy "test titkai" nevű anyagot.
vannak benne jól hasznosítható dolgok, ugyanakkor volt egy-két olyan mondat is, amitől égnekállt a hajam, annyira butaságnak tartottam. Mert a sokéves tapasztalatom mást mutat... pld. hogy akinek nem ér le a sarka guggoláskor az kizárólag azért van, mert rövidebbek a csontjai. Igen, talán a csontoknak is van közük hozzá, nem vitatom. Ugyanakkor azért nem ér le esetleg a sarok, mert nem eléggé nyúltak az izmok, az ízületek. És ezen pedig lehet változtatni! Mielőtt jógázni kezdtem volna sokkal kevésbé ért le a sarkam mint most. És amikor sűrű gyakorisággal jógáztam, akkor jééé leért a sarkam. És amikor meg keveset nyújtok és végzek erre irányuló gyakorlatokat, akkor megint nem ér le. Akkor miért beszélünk a csontokról?
És az is lehet, hogy azért nem ér le, mert valakinek nagy a hasa, vastag a combja és fizikailag útban van a gyakorlat végrehajtásához. És amikor ezek csökkennek, lejjebb tud kerülni a sarok is. Volt más is ami nem tetszett, de nem akarok listát írni.
És hogy írjak jót is róla: tetszett, hogy bíztatta az embereket a feszültségek kiadására és a mód tényleg hatásos, ahogy csinálta.
Más.
Akinek nem inge ne vegye magára: szerintem ez továbbra sem kéregetős topik, hanem élménymegosztós és tapasztalatmegosztós...
Ryan 11
2009-10-02, 10:03 AM
Ha ez tapasztalat megosztós topik ,akkor saját tapasztalatomat megosztom veled. Azok az emberek akik önzetlenűl segítenek másokon,sokkal boldogabb és teljesebb életet élnek,mint azok akik csak sáját magukra gondolnak. Ha te nem akkarsz segíteni nem baj,de lehet hogy van aki igen,én még hiszek az emberekben.
Más: Nem túl erős jelem valakinek általánosan üzenni(akinek nem inge...),ere gondoltam. Én téged is szeretlek. Próbálj te is így élni,meglátod jobb lesz.
Anamaya
2009-10-02, 10:13 AM
Ha ez tapasztalat megosztós topik ,akkor saját tapasztalatomat megosztom veled. Azok az emberek akik önzetlenűl segítenek másokon,sokkal boldogabb és teljesebb életet élnek,mint azok akik csak sáját magukra gondolnak. Ha te nem akkarsz segíteni nem baj,de lehet hogy van aki igen,én még hiszek az emberekben.
Más: Nem túl erős jelem valakinek általánosan üzenni(akinek nem inge...),ere gondoltam. Én téged is szeretlek. Próbálj te is így élni,meglátod jobb lesz.
Majd, ha lesz annyi megosztásod, amennyit mi tettünk ide, és látod, hogy a többieknek soha, semmi sem elég, akkor majd te is másképp gondolkodsz. Mindemellett épp egy olyan embernek írtál ilyet, aki önzetlenül, anyagi vonzatok nélkül, szeretetből, elhivatottságból segít folyamatosan tök idegen embereknek!
Ne ítélj, hogy ne ítéltess!!!!
abrakadabra1
2009-10-04, 12:13 PM
Szia ZiD!
valahol a 23. oldal környékén feltöltötted datásan a kriston intimtornát. nekem sajna nem mükszenek a linkek.
ha lesz 2 perced ránéznél majd? bár tuti csak én vagyok a béna...
előre is köszi,
üdv mindenkinek
abrakadabra1
Ryan 11
2009-10-04, 01:17 PM
Szia ! Ha ez segít próbáld meg innen.
http://rapidshare.com/files/17866914...orna.part1.rar
http://rapidshare.com/files/17867484...orna.part2.rar
http://rapidshare.com/files/17868144...orna.part3.rar
http://rapidshare.com/files/17868916...orna.part4.rar
http://rapidshare.com/files/17869628...orna.part5.rar
http://rapidshare.com/files/17869727...orna.part6.rar
jelszó: up_by_marotichat
__________________Ryan 11
lymse
2009-10-06, 06:11 AM
Sziasztok!
Akinek sikerült leszednie az Ági Pilates 13 úgy hogy az egész lejátszható kérem próbálja meg feltenni. Nekem sajnos nem sikerül lejátszani.
köszönöm,emese