A teljes (képes) nézethez kattints ide : Yoga és fitness anyagok
izike80
2008-05-17, 01:52 PM
ja a fitball nekem sosem volt szimpatikus. mindig úgy éreztem, hogy nem biztonságos. csak egyszer veszítse el az ember az egyensúlyát és lőttek vmelyik ízületének, izmának, vagy éppen attól függ honnan zuhan még el is törheti valamijét, a gerinc-veszélyekről nem is szólva ha nem "rendeltetésszerűen" használják a labdát...
Bár lehet, hogy csak túl sötéten tekintek a fitballra :)
Pedig a labda nagyon jó, én cask a labdás gyakorlatok után érzem, hogy a helyére tettem a csigolyáimat...hmmm...nagyon jó érzés. Egy kis gyakorlás kell, aztán ha megvan az egyensúly, meg a te magasságodra van illesztve a labda, nagyon fogod élvezni!!! Ezt ígérhetem!!!
Hemalayához visszatérve! A teljes program is magvan? Bár ez elsősorban sztem azoknak jó, akik otthon dolgoznak rugalmas időbeosztással, s így ki tudnak kapcsolódni egy-egy fél órára.
Megcsináltam tegnap éjjel a "Better sex" lengyel jógát, fölhúzva magam "dagiságomon", s mondhatom, HATALMAS baromság!!!!Ugyanazok a gyakorlatok, mint bárhol máshol!!! Jógában még mindig Rodney a király (sajnos beleszerettemkiss), meg Wai LAna ( nem szerettem belé...) :rolleyes:
niamano
2008-05-17, 02:14 PM
De irigyellek titeket a szabad levegőért! Én meg csak kepesztek a könyv felett egész nap. :( De lesz ez még így se! ;) Én ma reggel hasizmoztam csak úgy minden nélkül 3x12-őt 3 féléből, és este (még egy órát lenyomok előtte) vagy a salsa, vagy a hulla-hoppos lesz :) Még nem döntöttem, melyik legyen, nagyon jól fest mindkettő :p (köszi minden feltöltőnek!)
Ezerszer több kedvem van mozogni így, hogy van is mire, és ami még fontosabb: hogy írtok . Mindig kedvet kapok hozzá tőletek! :656:
Piroslufi
2008-05-17, 02:32 PM
De irigyellek titeket a szabad levegőért! Én meg csak kepesztek a könyv felett egész nap. :( De lesz ez még így se! ;) Én ma reggel hasizmoztam csak úgy minden nélkül 3x12-őt 3 féléből, és este (még egy órát lenyomok előtte) vagy a salsa, vagy a hulla-hoppos lesz :) Még nem döntöttem, melyik legyen, nagyon jól fest mindkettő :p (köszi minden feltöltőnek!)
Ezerszer több kedvem van mozogni így, hogy van is mire, és ami még fontosabb: hogy írtok . Mindig kedvet kapok hozzá tőletek! :656:
Úgy várom, hogy meglátogassam szüleimet vidéken! Tuti nekiállok hullahoppozni a szabad levegőn :D régen sosem ment :D
A lakásom pici, nem akarok minden összetörni :D
Labdaügyben nem tudok nyilatkozni mert nincs :S
Hemalaya jógája nagyon hasonlít arra amit a jógatanárunk tart...
Sati15
2008-05-17, 02:44 PM
Szabad levegőn is lehet olvasni ;) Néha-néha (sajnos az utóbbi nyarakon ritkábban) letelepedtem valahol és ott olvasgattam. Manapság nincs annyi időm... :rolleyes:
Hemalaya nekem is szimpi. Viszont csak az esti és a reggeli van meg tőle.
niamano
2008-05-17, 02:51 PM
Szabad levegőn is lehet olvasni ;) Néha-néha (sajnos az utóbbi nyarakon ritkábban) letelepedtem valahol és ott olvasgattam. Manapság nincs annyi időm... :rolleyes:
Igen, gondoltam rá én is, hogy kint tanulok, de egyszerűen muszáj, hogy kéznél legyen a számítógép a jogtárért.. Valamit mindig muszáj megnézni.. :mad:
Piroslufi
2008-05-17, 03:05 PM
Igen, gondoltam rá én is, hogy kint tanulok, de egyszerűen muszáj, hogy kéznél legyen a számítógép a jogtárért.. Valamit mindig muszáj megnézni.. :mad:
Szünetet tartani tanulás közben nagyon fontos (kb 45p-1,5 óránként, mert max. eddig tartható fenn a koncentráció), ilyenkor sétálj egy kicsit a friss levegőn :D
niamano
2008-05-17, 05:52 PM
Olyankor kimegyek az erkélyre, és megcsodálom a békésen alvó görénykémet (Nappal alszik, most bezzeg randalírozik :) ) Mostanában sajnos nincs kint 1 óránál többet. :(
Meg írok nektek. Aztán visszaülök. De nemsoká vége lesz, remélem be is fejezem végleg, és nem csak egy fél évre... :-?
Ki mit tornázott ma?
Vélemények?
Tony Fan Club?
Össze kéne számolnunk magunkat, hányan vagyunk máz az aktív csapatban! :D
Anamaya
2008-05-18, 01:41 AM
Sziasztok!
Megtaláltam mi a gond az általam feltett Hemalaya morninggal:
hiányzott egy link, javítva teszem ide újra a linkeket, és ismét beteszem az estit is, bár ott minden rendben volt.
http://data.hu/get/76666/Hemalaya_Behl_s_Yoga_for_Urban_Living___Morning.00 1.html
http://data.hu/get/76667/Hemalaya_Behl_s_Yoga_for_Urban_Living___Morning.00 2.html
http://data.hu/get/76668/Hemalaya_Behl_s_Yoga_for_Urban_Living___Morning.00 3.html
http://data.hu/get/76669/Hemalaya_Behl_s_Yoga_for_Urban_Living___Morning.00 4.html
http://data.hu/get/76670/Hemalaya_Behl_s_Yoga_for_Urban_Living___Morning.cr c.html
http://data.hu/get/76671/Hemalaya_Behl_s_Yoga_for_Urban_Living___Evening.00 1.html
http://data.hu/get/76672/Hemalaya_Behl_s_Yoga_for_Urban_Living___Evening.00 2.html
http://data.hu/get/76673/Hemalaya_Behl_s_Yoga_for_Urban_Living___Evening.00 3.html
http://data.hu/get/76674/Hemalaya_Behl_s_Yoga_for_Urban_Living___Evening.cr c.html
Tegnapi mozgás kimerült vagy 2 órányi sétában, most valahogy erre vágyom.
Anamaya
2008-05-18, 01:59 AM
Szia!
ismerős helyzet, egy cipőben járunk. :)
Piroslufi
2008-05-18, 02:17 AM
Sziasztok!
hiányzott egy link, javítva teszem ide újra a linkeket, és ismét beteszem az estit is, bár ott minden rendben volt.
http://data.hu/get/76666/Hemalaya_Behl_s_Yoga_for_Urban_Living___Morning.00 1.html
http://data.hu/get/76667/Hemalaya_Behl_s_Yoga_for_Urban_Living___Morning.00 2.html
http://data.hu/get/76668/Hemalaya_Behl_s_Yoga_for_Urban_Living___Morning.00 3.html
http://data.hu/get/76669/Hemalaya_Behl_s_Yoga_for_Urban_Living___Morning.00 4.html
http://data.hu/get/76670/Hemalaya_Behl_s_Yoga_for_Urban_Living___Morning.cr c.html
http://data.hu/get/76671/Hemalaya_Behl_s_Yoga_for_Urban_Living___Evening.00 1.html
http://data.hu/get/76672/Hemalaya_Behl_s_Yoga_for_Urban_Living___Evening.00 2.html
http://data.hu/get/76673/Hemalaya_Behl_s_Yoga_for_Urban_Living___Evening.00 3.html
http://data.hu/get/76674/Hemalaya_Behl_s_Yoga_for_Urban_Living___Evening.cr c.html
Tegnapi mozgás kimerült vagy 2 órányi sétában, most valahogy erre vágyom.
Köszönöm!
Sati15
2008-05-18, 02:44 AM
Köszönöm!
akkor gondolom már nem is kell feltegyem... pedig már csak egy link volt hátra :cool: így jártam :rolleyes:
ma bicajozást terveztünk a margitszigetre, de még nem tudom lesz-e belőle valami, mert reggel esett... meglátjuk.
az 5 tibetihez azért hamarosan hozzálátok...
Hogyan számoljuk össze magunkat? :D
Piroslufi
2008-05-18, 02:59 AM
akkor gondolom már nem is kell feltegyem... pedig már csak egy link volt hátra :cool: így jártam :rolleyes:
Köszi a fáradozást!
Tegnap megpróbáltam rippelni a tai chi a léleknek dvd-t, de nem jártam sok sikerrel, még soha nem rippeltem.
Megpróbálom ma megint egy másik progival.
babomamo
2008-05-18, 03:19 AM
Sziasztok!
Én is elkzedtem tornázni nektek köszönhetően, le is ment 2 hét alatt 3-4 kiló.
DE sajnos tegnapra elkaptam a 2 kicsi csajszimtól a bárányhimlőt 31 évesen, így elég szarul vagyok és vakarózom, de gondoltam, h. azért beköszönök és megosztom veletek a sikereimet a súlyok terén.
Mindenkinek kitartást kívánok!!!
niamano
2008-05-18, 05:02 AM
Ki mit tornázott ma?
Vélemények?
Össze kéne számolnunk magunkat, hányan vagyunk máz az aktív csapatban! :D
Sexy Arms with Leisa Hart
Nem rossz! Bár örökké futkostam a székemmel a falhoz, mert ha kicsúszik alólam, felbontom a parkettát!
Viszont nem ölt le, végig kaptam levegőt, és tetszik, hogy mikorra égni kezdene a karom 1-1 gyakorlattól, akkor vált valamit, majd visszatér ahhoz újra. (Bárhatékonságra nem tudom jó-e ez.) Úgy éreztem, hogy nem nagyon erőltet meg, de azért kocsonyás lett a karom mostanra. És érdekes, hogy le is izzasztott kicsit, de nem az a csatakos torna :)
Anamaya: az a baj, hogy az én cipőm szorít!!! Pénteken megyek.... :o
onlanyka
2008-05-18, 05:11 AM
Nagyon orulok, h ratalaltam erre a forumra. Koszonom a munkajat mindenkinek!
szeretnem felhivni a figylemeteket, hogy a joga gyakorlasa nem veszelytelen, a helytelenul kivitlezett mozdulatok rendszeres gyakorolasa
komoly serulesekhez vezethet. Nagyon jok a dvdk, arra h megismerd a jogat. Sokszor sajnos hozza nem erto, es alacsony tudasu emberek is keszitenek dvd-t, ami masnak karos lehet az egeszsegere.
Masreszt ha meg maga a dvd tokeletesen is mutatja be, nem latjuk onmagunkat, a tukor sem alkalmas erre, es szep lassan tonkre mehet valamelyik izuletunk...
Ezert mindenkinek nagyon ajanlom, hogyha rendszeresen szeretne jogazni, keressen fel egy hiteles oktatot, es tanuljon egy ideig, amig kijavitjak a mozdulatokat, es megtanulja a legfobb alapelveket.
Azert jogazunk, hogy boldogabbak, egeszsegesebbek es intelligensebbek legyunk, nem azert, h par ev mulva mutetre keruljon sor...
onlanyka
2008-05-18, 05:16 AM
Ha egy no a menstruacio elso harom napjaban jogazik, vagy barmilyen mas fizikai gyakorlatot csinal, az a menopauza idejen fogja megbosszulni magat, es rendkivuli mertekben hozzajarul a csontritkulas kialakulasahoz.
Ha valaki ezt nem tudja megerteni, es ennek ellenere makacsul gyakorol a menstruacio alatt is, akkor legalabb arra ugyeljen, hogy a forditott pozok es csavaro mozdulatok TILOSak menstruacio ideje, komoly nogyogyaszati porblemakhoz vezethetnek mint pl. endometriozis...
A hasbehuzas (udina banda) is SZIGORUAN TILOS menstruacio alatt, mert
leallithatja a menstruaciot.
Köszi a fáradozást!
Tegnap megpróbáltam rippelni a tai chi a léleknek dvd-t, de nem jártam sok sikerrel, még soha nem rippeltem.
Megpróbálom ma megint egy másik progival.
nekem megvan aviban, ha akarod felteszem a datára és akkor nem kell fáradnod a rippeléssel!
Piroslufi
2008-05-18, 07:17 AM
nekem megvan aviban, ha akarod felteszem a datára és akkor nem kell fáradnod a rippeléssel!
Köszi :) Szeretném megtanulni, hogy kell rippelni :)
Piroslufi
2008-05-18, 07:27 AM
Ma reggel kipróbáltam a Crunch Fat Burning Dance Party-t :)
Nagyon tetszett, bár nem mindig tudtam követni, először láttam. Még néhányszor megnézem és szerintem menni fog :D Jól leizzasztott :D Utána pedig a Yoga Zone egyik flexibility-jét csináltam meg, az nem tetszett annyira. Idegesített a nő hangja.
Ha egy no a menstruacio elso harom napjaban jogazik, vagy barmilyen mas fizikai gyakorlatot csinal, az a menopauza idejen fogja megbosszulni magat, es rendkivuli mertekben hozzajarul a csontritkulas kialakulasahoz.
Ha valaki ezt nem tudja megerteni, es ennek ellenere makacsul gyakorol a menstruacio alatt is, akkor legalabb arra ugyeljen, hogy a forditott pozok es csavaro mozdulatok TILOSak menstruacio ideje, komoly nogyogyaszati porblemakhoz vezethetnek mint pl. endometriozis...
Sati (mint jógaoktató) véleményét szeretném kiss ha lehet
nem mintha bármikor eszembe jutott volna jógázni olyankor ;)
A "barmilyen mas fizikai gyakorlat"-tal biztosan nem értek egyet! Egy kis laza torna csak jotékony hatású szokott lenni
Köszi :) Szeretném megtanulni, hogy kell rippelni :)
Akkor rádbízom :)
Már fel akartam tenni, de kevés az időm, így legalább nem kell:p
Sati15
2008-05-18, 09:31 AM
Sati (mint jógaoktató) véleményét szeretném kiss ha lehet
nem mintha bármikor eszembe jutott volna jógázni olyankor ;)
A "barmilyen mas fizikai gyakorlat"-tal biztosan nem értek egyet! Egy kis laza torna csak jotékony hatású szokott lenni
Köszönöm. Egyetértek a jógás résszel. Ezért is javasoltam Zolinknak is, hogy kezdőként először érdemes lenne órára elmenni.
Viszont rengetegen vannak akik nem mennek órákra és csak a dvd-re hagyatkoznak, nemcsak a jógában, hanem mindenféle mozgásnál.
És nemcsak a jógánál, hanem a mindenféle mozgásnál is először tanár jelenlétét javasolnám az említett okok miatt.
A "bármilyen más fizikai gyakorlat"-tal mensi első 3 napján nem 100%-osan értek egyet. Ugyanis vannak finom, lágy gyakorlatok amik pld. csökkentik a fájdalmat. Természetesen nem mindegy hogy mit mozog ilyenkor az ember.
Én pld. az első nap egyáltalán nem tornázom semmit, és ha tehetem, a második nap sem. Vagy ha mégis mozgok, akkor jópár dolgot kihagyok vagy jóval kevesebbet csinálok. Általában nem csinálok olyanokat (bármilyen mozgásformából) ami külön vérbőséget okoz. És természetesen én is kerülöm a fordított helyzeteket olyankor.
Viszont azt is kiemelném, hogy ne növeljük a félelmet a mozgással (akár a jógával) kapcsolatosan az emberekben, mert így is kevesen mozognak és még ha hibásan is hajtanak végre egy-egy gyakorlatot, azért még mindig jobb mintha semmit sem csinálnak és punnyadt izmaik lesznek öregkorukra és mindenük fájni fog és semmi állóképességük nem lesz.
Minden mozgásnak megvan a maga veszélye és erőssége is.
A figyelem a fontos és persze érdemes tanárhoz fordulni aki gyakorlott.
Sati15
2008-05-18, 09:34 AM
azt hiszem mára kipipáltam a mozgást.
reggel megvolt az 5 tibet és nemrég jöttünk haza a margitszigetről a bringázásból. Jó két órát tekertünk és kb. 20 km-t.
Azért nem egyben.
Ugyanis banzáj van odakint - és vajon micsoda? - hát sportnap.
vagyis valami nők lapja - nap.
mérettem testzsír százalékot,
megnézték, hogy mennyire állok egyenletesen a talpaimon,
próbálgattunk MBT cipőket
és megnéztem Szentgyörgyi Rómeót és Katus Attilát a színpadon, ahogy tornáztatták a népet.
szép idő volt, sokan voltak - bár kevesen mozogtak.
Sati15
2008-05-18, 09:49 AM
a jógára egy kicsit visszatérve:
voltam már olyan órán, ahol olyannyira vigyáztak a testi épségünkre, hogy élvezhetetlenné vált az óra.
ráadásul az oktatólány folyton párnákat gyömöszölt a fenekem alá bizonyos gyakorlatoknál, és már lassan ott tartottam, hogy hozzávágom nagy jógás "lenyugodottságomban".
előítéletei voltak a túlsúlyommal kapcsolatban, ám kérdezni nem kérdezett semmit.
nem is mentem oda többet. inkább olyan helyre mentem ahol inkább kihívásokkal állítottak szembe nem pedig kisbébi módjára pátyolgatni akartak.
Én mozogni akartam, megérezni a bennem lévő erőt, átlépni a határaimat, nem pedig lekicsinylést és alulértékelést vártam.
Szerencsére találtam jó tanárt aki indiában tanult és sokmindent megtanulhattam tőle.
izike80
2008-05-18, 10:33 AM
[quote=Anamaya;895930]Sziasztok!
Szia!
A morningot én le tudtam tölteni, meg az estit is, de van egy hosszúúúú, gondolom az a fő program, azt nem tudtam leszedni, hiányzott egy része...azt föl tudnád tenni?
Ma megcsináltam a reggeli programot, nem épp fogyasztó, de nagyon kis energizáló...csak ugye ezért munka előtt fölkelni reggel 40 perccel előbb, illetve még az problémás, hogy a végén takaró alatt relaxszál, az pont elég arra, hogy az ember gyereke békésen visszahunyjon...:rolleyes:
izike80
2008-05-18, 10:38 AM
Húúha! Ez komoly? En mindig ugyanúgy tornázok, a "nehéz" napokon is, úgy érzem, hogy jót tesz a hasgörcsöknek...S azért merem ezt megtenni, mert ennekelőtte balettoztam, s annál megerőltetőbb mozgás szerintem nincs, s az órák nyilván nem maradtak el a havibaj miatt...s nem volt semmi bajom!?:confused:
Sati15
2008-05-18, 10:56 AM
Húúha! Ez komoly? En mindig ugyanúgy tornázok, a "nehéz" napokon is, úgy érzem, hogy jót tesz a hasgörcsöknek...S azért merem ezt megtenni, mert ennekelőtte balettoztam, s annál megerőltetőbb mozgás szerintem nincs, s az órák nyilván nem maradtak el a havibaj miatt...s nem volt semmi bajom!?:confused:
Mint ahogy írtam, a mensim idején én sem tornázom (az első napon tuti nem), viszont vegyük figyelembe az egyént is.
Bízzunk benne, hogy aki mozog, annak van valamilyen fogalma a saját teste működéséről és van annyi józan paraszti esze, hogy figyel a teste jelzéseire.
Tudom, sokszor az átlagembernek sem figyelme, sem józan paraszti esze sincs, mert vagy fanatikus vagy a félelmei hajtják.
De azért én bízom az emberekben és mindig figyelmeztetem őket arra, hogy figyeljék meg a folyamataikat.
És hallgassanak a testük jelzéseire.
Ezt sajnos tanulnunk kell, mert az iskolában nem erre tanítanak minket sajnos, de jobb későn mint soha.
Húúha! Ez komoly? En mindig ugyanúgy tornázok, a "nehéz" napokon is, úgy érzem, hogy jót tesz a hasgörcsöknek...S azért merem ezt megtenni, mert ennekelőtte balettoztam, s annál megerőltetőbb mozgás szerintem nincs, s az órák nyilván nem maradtak el a havibaj miatt...s nem volt semmi bajom!?:confused:ne aggódj, nem komoly...Mindenki annyit tornázzon, amennyit szeret és bír...Ezt egyedül TE ÉRZED!
Tudom, sokszor az átlagembernek sem figyelme, sem józan paraszti esze sincs, mert vagy fanatikus vagy a félelmei hajtják.
De azért én bízom az emberekben és mindig figyelmeztetem őket arra, hogy figyeljék meg a folyamataikat.
És hallgassanak a testük jelzéseire.
Ezt sajnos tanulnunk kell, mert az iskolában nem erre tanítanak minket sajnos, de jobb későn mint soha.
EGYETÉRTEK!
DonSati a mi oktatónk!:656:
Anamaya
2008-05-18, 12:14 PM
ma bicajozást terveztünk a margitszigetre, de még nem tudom lesz-e belőle valami, mert reggel esett... meglátjuk.
az 5 tibetihez azért hamarosan hozzálátok...
Hogyan számoljuk össze magunkat? :D
Ne haragudj! kiss kiss kiss
Már feltettem régebben, és gondoltam, gyorsan javítom. :( Csak bántott, hogy valamit nem jól linkeltem be nektek, és javítottam, márcsak magamért is, mert engem bánt, ha nem korrektül csinálok valamit. Most meg az bánt, hogy miattam feleslegesen dolgoztál. :( Sajnálom. :(
Anamaya
2008-05-18, 12:16 PM
Sexy Arms with Leisa Hart
Nem rossz! Bár örökké futkostam a székemmel a falhoz, mert ha kicsúszik alólam, felbontom a parkettát!
Viszont nem ölt le, végig kaptam levegőt, és tetszik, hogy mikorra égni kezdene a karom 1-1 gyakorlattól, akkor vált valamit, majd visszatér ahhoz újra. (Bárhatékonságra nem tudom jó-e ez.) Úgy éreztem, hogy nem nagyon erőltet meg, de azért kocsonyás lett a karom mostanra. És érdekes, hogy le is izzasztott kicsit, de nem az a csatakos torna :)
Anamaya: az a baj, hogy az én cipőm szorít!!! Pénteken megyek.... :o
Már nem jogot tanulok, bár négy évig tanultam, de belefáradtam a sziivatásokba, most váltottam, lejjebb tettem a lécet, nekem a fősulis diploma is elég(igazságügyis vagyok). Csütörtökön megyek büntető eljárásjogból, rá csütörtökön meg bünti jogból. Szóval az én cipőm is szorít, és tudom, ismerem a Te cipőd, de szerencsére, az enyém már lazább.
Elnézést az offért.
onlanyka
2008-05-18, 12:23 PM
Egy olyan jogamester mondta ezeket, aki mar 54 eve jogazik, 25 evet elt es tanult Indiaban. Nem az volt a celom, hogy barkit is elrettentsek, vagy felelemmel toltsek el, hanem hogy felhivjam a figyelmet arra, hogy nem mindig biztos, hogy jo az egeszsegnek ami eppen jol esik... mindenki jogazzon batran, de okosan es figyeljetek a testetek jelzeseire.
Nekem is jol esett regen amikor menstruacio alatt mozogtam, de alazattal es tisztelettel fogadtam egy nalam sokkal sokkal nagyobb tudasu ember tanacsat es az a 3 nap nem a vilag, de mindenki a sajat eletenek ura es abban hisz amiben akar... En orultem volna ha valaki ezt hamarabb elmondja nekem...
Anamaya
2008-05-18, 12:32 PM
Az a középső rész nekem nincs meg, de leszedem.
Mozgással kapcsolatban két dolog: egyik, hogy a mai mozgásom hullahoppozásban merül ki, viszont az volt vagy fél óra.
A másik a mozgással kapcsolatos tapasztalataimon alapuló megfigyelés: amióta rendszeresen tornázom, beállt a mensim. Ezalatt érteni kell, hogy heteket késett, nem volt ritka a 14-21 nap közötti késés, de nem maradt ki, dokik nem találták meg az okát. Na amióta van mozgás, azóta görcsök eltűntek, vagy mértékkel vannak, mondhatni érzem, hogy történik ott valami, de nem igazán fáj. Ritka, hogy kihagyom a mensi napjain a mozgást, tény, hogy mérsékelten.
A mozgás és tanár esete: szerintem is fontos, hogy legalább egyszer-kétszer lássa tanár, amit csinálunk, de én pl a tükörben szoktam ellenőrizni magam, zavar, ha nem látom, hogy jól csinálom-e. Vannak olyan pozíciók, amikor nem is láthatom magam, ilyenkor mindig megkérek valakit, akit nevezhetünk hozzáértőnek több 10 éves sportoló múlttal, s ő ellenőriz. Tudom, hogy ez ritka, hogy valakinek ilyen segítsége van, ezért amondó vagyok én is, hogy legalább pár alkalommal el kéne menni tanárhoz, ma már nem olyan drága egy-egy óra.
Még egy dolog, amit megosztanék veletek. Az utóbbi időben tudatosan figyelem a testem jelzéseit, igyekszem minden téren odafigyelni, s én hiszem, hogy amire a test vágyik, akkor az a jó neki, ami meg nem esik jól, azt úgyis kihagyom. Legalábbis én így gondolkodom, és hiszem azt is, hogy mindenki teste és ezáltal esete más, mindenki másképp reagál a dolgokra.
niamano
2008-05-18, 12:39 PM
Stee: vagy inkább DonnaSati :D
A menstruáció alatti mozgásról: mikor anno cselgáncsoztam (ami ugye nem egy forgás és megerőltetés nélküli sport) nekem kifejezetten jót tett ha aznap volt edzés mikor megjött, mert nagyon -vagyis inkább irgalmatlanul -fájt a hasam tiniként, az első egy-két(!) nap. Ha viszont volt edzés, azzal mintha elfújták volna a fájdalmat. Ha nem csináltam semmit, amikor megjelent a fájdalom, akkor viszont 24 óra kemény szenvedés jött.
Sokszor mondogattam, hogy megint fáj a hasam, de sebaj, délután elmegyek jól "megveretni" magam, az rendbeteszi. :p Az ismerősök meg fordultak le a székről... ;)
niamano
2008-05-18, 12:47 PM
off
Már nem jogot tanulok, .... Szóval az én cipőm is szorít, és tudom, ismerem a Te cipőd, de szerencsére, az enyém már lazább.
Elnézést az offért.
Akkor gyors anyagon áttalpalást neked is, hogy ne szakadjon a cipő, hanem kényelmesedjen :D Nekem már csak ez a 2 vizsga... jaj istenem, ha sikerülne már.. Szeretem a jogot, szívesen foglalkozom vele (melóm is ez már) de ennyi másodlagos infót megjegyezni ami nem kell konkrétan az alkalmazáshoz.. (tipikusan az olvasásra élvezetes, tanulásra sz@r anyagok amik kiborítanak ilyenkor: elméletek, viták, nevek, évszámok...)
Hogy is van? Iskolának nem az életnek tanulunk? (mert az ógörög mondás így volt EREDETILEG, csak ez nem füllött a nemesfi oktató szerzetesek fogához ;) -komolyan latinból tanultuk )
On
Sati15
2008-05-18, 01:01 PM
Aki aktív tagja 90 napos programunknak "népszámlálás" címmel küldjön nekem egy privit, hogy megszámolhassuk mennyien is vagyunk. Mindegy, hogy ki mikor csatlakozott.
Akik titkon csinálják, de nem írnak nekünk, anonimitást biztosítva kérem szintén jelezze.
Jövőhét vasárnapig várom a priviket.
Ehhez mit szóltok megoldásként?
:D csodaszuper kezdeményezés. máris írok ;)
amúgy semmi baj, a lányoknak is jobb így, hogy hamarabb jutottak hozzá az anyaghoz. Nem fájt felrakni ;) még ha feleslegesen is. Minden oké.
A menstruáció alatti mozgásról: mikor anno cselgáncsoztam (ami ugye nem egy forgás és megerőltetés nélküli sport) nekem kifejezetten jót tett ha aznap volt edzés mikor megjött, mert nagyon -vagyis inkább irgalmatlanul -fájt a hasam tiniként, az első egy-két(!) nap. Ha viszont volt edzés, azzal mintha elfújták volna a fájdalmat. Ha nem csináltam semmit, amikor megjelent a fájdalom, akkor viszont 24 óra kemény szenvedés jött.
Sokszor mondogattam, hogy megint fáj a hasam, de sebaj, délután elmegyek jól "megveretni" magam, az rendbeteszi. :p Az ismerősök meg fordultak le a székről... ;)
DONNASATI = ez teszett!!:p:p
Szerintem maradjunk a SZEMÉLYES, saját bőrünkön megtapasztalt TAPASZTALATOKNÁL (ahogy niamano is tete), így is kezdtük itt, az, hogy más mit mond, akiről nem tudjuk kicsoda-micsoda, szerintem ne nyissunk vitát, benne vagytok?:rolleyes:
Anamaya
2008-05-18, 01:07 PM
Szerintem maradjunk a SZEMÉLYES, saját bőrünkön megtapasztalt TAPASZTALATOKNÁL (ahogy niamano is tete), így is kezdtük itt, az, hogy más mit mond, akiről nem tudjuk kicsoda-micsoda, szerintem ne nyissunk vitát, benne vagytok?:rolleyes:
benne :)
Sati15
2008-05-18, 01:13 PM
:D:D csak Don, nem Donna - bár a súlyom még indokolná :cool::cool:
Azt hiszem a nők egyre jobban ismerik a testüket és bízhatunk a saját megérzéseinkben.
És hogy mi lesz a menopausánk idején? majd az, amit akkor abban a pillanatban teremtünk... addig lecserélődnek többször a sejtjeink... sokszor megújulunk... gyermekeket szülünk... más testmozgásokat végzünk... vagy máshogy a régieket.... változunk és teremtünk és cselekszünk és közben figyelünk... és hasznosítjuk a tapasztalatainkat.
Mert az én világnézetem szerint a figyelmeztetés valójában így szól: Ismerd meg Önmagad! És ha a fókuszunkat erre helyezzük, megkapjuk a nekünk szóló válaszokat.
Sati15
2008-05-18, 01:15 PM
tutifix :D
:D:D csak Don, nem Donna - bár a súlyom még indokolná :cool::cool:
a donna azt jelenti, hogy NŐ, nincs benne semmi pejoratív, sőt!:p
Sati15
2008-05-18, 01:25 PM
a donna azt jelenti, hogy NŐ, nincs benne semmi pejoratív, sőt!:p
tudom én, csak a fejemben lévő szótár mást is hozzápakolt. :p
a kövér dáma jut róla eszembe, aki az operában mindig magas hangon énekel, majd meghal :D:D:D:D:D
de más is eszembe jut róla: a nagyvilági NŐ, nőisége teljes tudatában és totál magabiztosan. nna ez már tetszik. A párom szerint ilyen vagyok, csak a nagyvilágiság nélkül. Én pedig csak szép csendesen értek egyet vele, mert emellett piszkosul szerényke is tudok lenni időnként :oops::oops:
na de persze ellensúlynak ott van DonSati a sötét oldal képviselője :cool::D:cool::D
asszem ebben is a középút a legjobb - csak egyszerűen: FittNyúl :p:D:D
oké mostmár ON.
Oké FittNyúl!
Kaptál tőlem még egy bejövő linket a fitness oldalamról :)
niamano
2008-05-18, 01:48 PM
Részemről oké: akkor a mai 2. penzum ismertetése:
Turbo Jam - Fat Blaster
Fogalmazhatok úgy, mint a kamaszok? Istencsászársááág! Nagyon tetszik, hogy:
- gyors és lassú intenzitású részek vltakoznak,
- egészen követhető elsőre is (legalábbis agyban, mert semmi pénzért nem néztem volna meg magam kívülről, ahogy "rángatózom" :D),
- nagyon jó ugri-bugris (mondjuk én szeretem az ilyet),
- jó "hangulat" van a "teremben",
- írja, hogy mennyi van még melyik részből!! (Ez nálam nagyon fontos, mert hajlamos vagyok "erőt tartalékolni" a későbbiekre, aztán egyszercsak nincs is későbbi gyakorlat, én meg nem csináltam semmit rendesen...),
_ és az utsó gyors résznél különfelhívta a figyelmet rá, hogy mindent bele! Én beleadtam :) Jó volt. :)
bpiros
2008-05-18, 01:53 PM
sziasztok, én is vagyok ám, csak épp a nagyinál lógtunk. nem teljesen, de azért kicsit tornáztam és persze kerti munkával egészítettem ki.
Igyekszem pótolni:)
Turbo Jam - Fat Blaster
Fogalmazhatok úgy, mint a kamaszok? Istencsászársááág!
Köszi a véleményt, kedvet csináltál nekem hozzá!!!!!:pkiss
Sati15
2008-05-18, 02:01 PM
Turbo Jam - Fat Blaster
Fogalmazhatok úgy, mint a kamaszok? Istencsászársááág! Nagyon tetszik, hogy:
- gyors és lassú intenzitású részek vltakoznak,
- egészen követhető elsőre is (legalábbis agyban, mert semmi pénzért nem néztem volna meg magam kívülről, ahogy "rángatózom" :D),
- nagyon jó ugri-bugris (mondjuk én szeretem az ilyet),
- jó "hangulat" van a "teremben",
- írja, hogy mennyi van még melyik részből!! (Ez nálam nagyon fontos, mert hajlamos vagyok "erőt tartalékolni" a későbbiekre, aztán egyszercsak nincs is későbbi gyakorlat, én meg nem csináltam semmit rendesen...),
_ és az utsó gyors résznél különfelhívta a figyelmet rá, hogy mindent bele! Én beleadtam :) Jó volt. :)
és itt is kijön mennyire mások is vagyunk a hasonlóságaink mellett.
ugyan nem erre a tornára, de másik Turbo Jamre nem tudtam lelkesedni. Idegesített a csaj hangja, hogy folyton kiabált és az is idegesített, hogy folyton kurjongattak a háttérben.
Tony egyébiránt azért is tetszik, mert csak ő dumál végig, a többiek csendben izzadnak és kijavít, elmond fontos dolgokat, és nincs tömeg, elég egy irányba figyelnem - mert közben magamra meg figyelek sok irányból, hogy hogy csinálom, hogy bírom-e még, stb.
Ja és ott is ki van írva, hogy mennyi idő van még, ez nekem is szokott tetszeni. Én is néha tartalékolok. ;)
niamano
2008-05-19, 01:22 AM
:oops: :oops: DonSati ugye tudod, hogy nem pejoratívan mondtam? Csak, hogy nőnem... Bocsi.. lemaradtam a becenevekről eszerint? :oops: :oops:
niamano
2008-05-19, 02:32 AM
ZiD Az 583-as hsz-odból lehúztam a tae-bo-t, és password-öt kér.. Viszont én nem láttam azt sehol. Meg van esetleg?
Köszi!
Nia
ZiD Az 583-as hsz-odból lehúztam a tae-bo-t, és password-öt kér.. Viszont én nem láttam azt sehol. Meg van esetleg?
Köszi!
Nia
Szia, azt hiszem myjane, próbáld ki
Igazad van, azt privat emailben beszélgettük valakivel, neki húztam le rapidról.
niamano
2008-05-19, 03:23 AM
Szia, azt hiszem myjane, próbáld ki
Igazad van, azt privat emailben beszélgettük valakivel, neki húztam le rapidról.
Azaz, köszönöm!!! :)
(Kezdek hideglelős lenni a vizsga gondolatától... Utálom ezt a zsigeri idegességet. Pedig hol van még a péntek?!)
Azaz, köszönöm!!! :)
(Kezdek hideglelős lenni a vizsga gondolatától... Utálom ezt a zsigeri idegességet. Pedig hol van még a péntek?!)
Ajánlom az ezos topikból a stress free forever brain sync hanganyagot!
Vagy van Agykontrollos "Idegnyugtató vizsgaidőszakra" hanganyag is!
On.
Anamaya
2008-05-19, 04:30 AM
Aki aktív tagja 90 napos programunknak "népszámlálás" címmel küldjön nekem egy privit, hogy megszámolhassuk mennyien is vagyunk. Mindegy, hogy ki mikor csatlakozott.
Akik titkon csinálják, de nem írnak nekünk, anonimitást biztosítva kérem szintén jelezze.
(előzőt mindig törlöm, 24 órán belül, és felteszem újra, hogy szem előtt legyen, hogy a később érkezők is lássák visszaolvasás nélkül)
(előzőt mindig törlöm, 24 órán belül, és felteszem újra, hogy szem előtt legyen, hogy a később érkezők is lássák visszaolvasás nélkül)
kérjük-kérjük majd a számokat!
kiváncsi vagyok, hányan vagyunk;-)
Szia ZiD, hogy állsz a tornával?
Szia ZiD, hogy állsz a tornával?
hahahha!
ne is kérdezd! Rosszul!;-) :-)
De megírtam a szakdolgozatot, meg a másik tárgyakra is a házidolgozatokat, most már csak tanulni kell.
Szóval én ma újraindítom a saját kis 90 naposomat :-D
Ezúttal méreckedek is meg minden :-D
Halihó! na megjöttem én is, szakdolgozat megírva, házidolgozatok is kész vannak (már csak vizsgákra meg államvizsgára kell tanulni :-D )
De a sok hallgatást jóvá tenni van itt a macskabatyuban Nektek valami:
sok sok Lotte Berk :-)
Az elsőt már feltettem korábban:
Lotte Berk Method: Basic Essentials
http://www.bodyofgrace.com/itemgraphics/200px/t912998.jpg
http://data.hu/get/230638/The_Lotte_...part1.rar.html (http://data.hu/get/230638/The_Lotte_Berk_Method_-_Basic_Essentials.part1.rar.html)
http://data.hu/get/230697/The_Lotte_...part2.rar.html (http://data.hu/get/230697/The_Lotte_Berk_Method_-_Basic_Essentials.part2.rar.html)
http://data.hu/get/230716/The_Lotte_...part3.rar.html (http://data.hu/get/230716/The_Lotte_Berk_Method_-_Basic_Essentials.part3.rar.html)
Bónusz track:
http://data.hu/get/246402/The_Lotte_...tness.avi.html (http://data.hu/get/246402/The_Lotte_Berk_Method_-_Basic_Essentials_-_Bonus_10_min_Fitness.avi.html)
Lotte Berk Method: High round assets
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41KX0MHZQQL._SL500_AA240_.jpg
http://data.hu/get/279420/The_Lotte_Berk_Method_-_High_Round_Assets_33_min_Fitness.001.html
http://data.hu/get/279452/The_Lotte_Berk_Method_-_High_Round_Assets_33_min_Fitness.002.html
http://data.hu/get/279480/The_Lotte_Berk_Method_-_High_Round_Assets_33_min_Fitness.003.html
http://data.hu/get/279498/The_Lotte_Berk_Method_-_High_Round_Assets_33_min_Fitness.crc.html
Bónusz track:
http://data.hu/get/279519/The_Lotte_Berk_Method_-_High_Round_Assets_-_Bonus_9_min_Fitness.avi.html
The Lotte Berk Method : Hiphugger abs
http://ecx.images-amazon.com/images/I/418YBRCWMCL._SL500_AA240_.jpg
http://data.hu/get/279565/The_Lotte_Berk_Method_-_Hip_Hugger_Abs_29_min_Fitness.001.html
http://data.hu/get/279568/The_Lotte_Berk_Method_-_Hip_Hugger_Abs_29_min_Fitness.002.html
http://data.hu/get/279599/The_Lotte_Berk_Method_-_Hip_Hugger_Abs_29_min_Fitness.003.html
http://data.hu/get/279579/The_Lotte_Berk_Method_-_Hip_Hugger_Abs_29_min_Fitness.crc.html
Bónusz track:
http://data.hu/get/279605/The_Lotte_Berk_Method_-_Hip_Hugger_Abs_-_Bonus_9_min_Fitness.avi.html
The Lotte Berk Method: Muscle Eats Fat
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41WD9KWYB9L._SL500_AA240_.jpg
http://data.hu/get/279699/The_Lotte_Berk_Method_-_Muscle_Eats_Fat_30_min_Fitness.001.html
http://data.hu/get/279700/The_Lotte_Berk_Method_-_Muscle_Eats_Fat_30_min_Fitness.002.html
http://data.hu/get/279725/The_Lotte_Berk_Method_-_Muscle_Eats_Fat_30_min_Fitness.003.html
http://data.hu/get/279702/The_Lotte_Berk_Method_-_Muscle_Eats_Fat_30_min_Fitness.crc.html
Bónusz track:
http://data.hu/get/279638/The_Lotte_Berk_Method_-_Muscle_Eats_Fat_-_Bonus_9_min_Fitness.avi.html
A tornáról egyébként annyit, hogy nagyon sok elemében hajaz a Callanetics-re. Nekem a tornát bemutató csajszik már-már fájdalmasan soványnak és gizdának tűnnek, és igazán nem is tudom mi irritál az egészben, talán a zokni, vagy az, hogy hasonlítanak sarah jessica parkerre, akit kimondottan utálok...
Mindenesetre 30 perc körüli tornák, egyet csináltam eddig végig a napokban, a basic essentials-t, volt, ahol izomlázam lett tőle, de valójában nem tudom, mit gondoljak. A 30 perc mondjuk hamar eltelik, nem is uncsi. Lehet többet kellene csinálni belőle, hogy igazán véleményt mondhasson az ember.
Hipphipp hurrá! Hipphipp hurrá! Hipphipp hurrá! Hipphipp hurrá!
Itt van, csak most, csak nektek nem más, mint a Slim in 6.
Van benne egy olyan rész, ahol ugyanolyan nevű fájlokat kell letölteni, de ha az előtte számokat megnézitek látszik, mégsem ugyanaz, és azok elé odatettem hogy melyik rész, inkább odatettem mindhez!
Slim in 6
calendar
http://data.hu/get/248787/Calendar.pdf.html
Burn it up
http://data.hu/get/248959/Burn_It_Up.001.html
http://data.hu/get/249009/Burn_It_Up.002.html
http://data.hu/get/249016/Burn_It_Up.003.html
http://data.hu/get/249030/Burn_It_Up.004.html
http://data.hu/get/249056/Burn_It_Up.005.html
http://data.hu/get/249064/Burn_It_Up.crc.html
Ramp it up
http://data.hu/get/249262/Ramp_It_Up.001.html
http://data.hu/get/249416/Ramp_It_Up.002.html
http://data.hu/get/249496/Ramp_It_Up.003.html
http://data.hu/get/249525/Ramp_It_Up.004.html
http://data.hu/get/249545/Ramp_It_Up.005.html
http://data.hu/get/249548/Ramp_It_Up.crc.html
Slim pack
http://data.hu/get/249583/Slim_.html
http://data.hu/get/249589/Slim_.html
http://data.hu/get/249591/Slim_.html
Slim & Limber
http://data.hu/get/249785/Slim_.html
http://data.hu/get/249686/Slim_.html
http://data.hu/get/249678/Slim__Limber.crc
Start it up
http://data.hu/get/249859/Start_It_Up.001.html
http://data.hu/get/249911/Start_It_Up.002.html
http://data.hu/get/249954/Start_It_Up.003.html
http://data.hu/get/249962/Start_It_Up.crc.html
Használjátok egészséggel!
Azt tudja valaki, ezt milyen sorrendben kell tornázni vagy hogy? van hozzá fitnessz terv?
Hipphipp hurrá! Hipphipp hurrá! Hipphipp hurrá! Hipphipp hurrá!
Itt van, csak most, csak nektek nem más, mint a Slim in 6.
Van benne egy olyan rész, ahol ugyanolyan nevű fájlokat kell letölteni, de ha az előtte számokat megnézitek látszik, mégsem ugyanaz, és azok elé odatettem hogy melyik rész, inkább odatettem mindhez!
Slim in 6
Slim pack
Slim & Limber
Használjátok egészséggel!
Na, és kiderül, h eddig senki nem szedte le? vagy mi?
ezeknél nekem nem működik rendesen a link vagy mi, be sem tudom másolni meg semmi. Anamaya drága, megteszed nekem, hogy utánanézel nekik, meg a datádról kimásolod a linkekekt újra?
(Mindenkinek a figyelmébe: Én a linkeknél úgyszoktam csinálni, hogy bemásolom a linket ide az üzenet mezőbe, majd hogy biztos jól működjön, kijelölöm a linket itt a szövegben, ráklikkelek ide a Link Beillesztése gombocskára (földgömb biztosítótűvel logócska), és a felugró ablakba is bemásolom a linket. Így 99,9999% , hogy működni fog, és nem rontódik el. )
bpiros
2008-05-19, 09:12 AM
Hello.
beteg lettem, amolyan nagyon lázas, és kicsit köhögős, de legalább ma is gondoltam a tornára. Beruháztam egy amolyan "gumiszalagra" . A super erős feketét vettem- nem puhánykodunk alapon. Mellesleg a két gyerekem is beteg így súlyzózom főleg este egy pár fürdetéssel, mert 39 feletti a lázuk. Én meg igyekszem nem bezuhanni a kádba hozzájuk. Sajna anyukám épp nem ér rá, de ezt hagyjuk, nem is számítottam másra. Apát meg külföldre szólította a munkája.:(
bpiros
2008-05-19, 09:14 AM
Ja, azért betartom legalább a diétát. És este azért kicsiot kibróbálom az új szerzeményem. Van tapasztalata vkinek milyen? És a labdáról? Gondolkoztam azon is , hogy beszerzek egyet.
niamano
2008-05-19, 09:22 AM
Kedves mindenki!
Tuti én vagyok a hülye, de csak lapozgatok itt mint a szélvész, és nem tudom, hogy most akkor hányféle Tony-s anyag van? Találtam régebbről egy csomót, de azoknál meg azt nem tudom, hogy a P90 sorozat, vagy az x-es, vagy különálló? Van valakinek egy összefoglaló táblázata róla, vagy ilyesféle? Szeretném egyben kiírni őket, és nem összevissza. Viszont vészesen fogy a hely a gépemen, na meg időm se nagyon van most rá... :oops: Csak elindít, kibont, belenéz, elpakol és újra... (Na meg egy-egy fél-egy óra lopott edzésre. )
Mellesleg a tegnapitól úgy érzem a vádlimat, hogy ihaj!!!
Azt tudja valaki, hogy miért van az, hogy:
1. nap edzés,
2. nap csak olyan tompa fáradtság (nem fájadalom, de olyas) az izmaimban, vagy még az sem, és csak
3. napra leszek izomlázas?
Nekem világéletemben így volt... (És emiatt általában másnap nagyképűen közlöm, hogy ááá smafu volt, semmi bajom tőle, harmadnap meg nem bírok felülni az ágyban :D )
niamano
2008-05-19, 09:24 AM
Ja, azért betartom legalább a diétát. És este azért kicsiot kibróbálom az új szerzeményem. Van tapasztalata vkinek milyen? És a labdáról? Gondolkoztam azon is , hogy beszerzek egyet.
Nekem van szalagom, de valahogy elég kihasználatlan volt (eddig -remélem)
A labdámat viszont imádom, nincs is jobb egy kis nyújtós, hátfájdalom elmulasztós esetben mint a labdám, meg a vele végzett pilates. (Talán Elisabeth Garcia? Amit magyarul is árulnak...) Ígérem, ha igénylitek feltornázom a vizsgák után datára.
Kedves mindenki!
Tuti én vagyok a hülye, de csak lapozgatok itt mint a szélvész, és nem tudom, hogy most akkor hányféle Tony-s anyag van? Találtam régebbről egy csomót, de azoknál meg azt nem tudom, hogy a P90 sorozat, vagy az x-es, vagy különálló? Van valakinek egy összefoglaló táblázata róla, vagy ilyesféle? Szeretném egyben kiírni őket, és nem összevissza. Viszont vészesen fogy a hely a gépemen, na meg időm se nagyon van most rá... :oops:
Oké, na itt :-)
hehe, helyszűkében vagyok én is :-), én most egy külső vinyón gondolkodom....
Szóval Tony.
Tony Hortonunknak több sorozata van.
1. Power half hour: ebben 5 rész van, 5 db félórás videó, strech, fenék, has, karok, lábak
2. Ten minute trainer : 10 perces videók , ez sztem nincs meg nekünk még
http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/best_sellers/10_minute_trainer.do
3. power 90 sorozat : 90 napra , kardio meg erosites, ez akár kezdőbeknek is, ezt asszem sati linkelte, more info itt:
http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/power90.do
4. power 90x: 12 videobol allo sorozat, kicsit edzettebbeknek, ezt én linkeltem, info itt:
http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/p90x.do
5. van ennek egy durvább változata, ez dvd formában, valaki beszelt rola, meg nincs meg :
power 90 x plus; http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/p90x_plus.do
és érdekes, találtam ezt is, még nem hallottam rola en sem: érdekes lehet!
http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/power_90_master_series.do
a beachbody.com-on megtalálod a sorozatokat meg ilyenek. remélem segítettem kiigazodni.
(zárójelben: a datás linkeket úgy a legjobb beiileszteni, hogy ráklikkelsz a letöltőlinkre, felugrik egy ablak, ott rákattintasz a másolás vágólapra gombra, és után itt csak nyomsz egy CTRL+V és bemásolódik a teljes link, nem az a javascriptes nyavaja!)
A Tony-s 10 percesek az nem a Great Body Guaranteed? 8-11 percesek, azért gondolnám!
(zárójelben: a datás linkeket úgy a legjobb beiileszteni, hogy ráklikkelsz a letöltőlinkre, felugrik egy ablak, ott rákattintasz a másolás vágólapra gombra, és után itt csak nyomsz egy CTRL+V és bemásolódik a teljes link, nem az a javascriptes nyavaja!)
A Tony-s 10 percesek az nem a Great Body Guaranteed? 8-11 percesek, azért gondolnám!
nem, az másik.
érdemes a beachboy oldalon a jobb felső sarokban a legördülő menüt megnézni.
ez a great body infója:
http://www.beachbody.com/product/fitness_programs/great_body_guaranteed.do
Anamaya
2008-05-19, 10:36 AM
Sziasztok!
Zid: slim in 6-hez nem találtam fitness guide-ot.
Már vagy 10en lehúzták data.hu-ról, nem szóltak, hogy gáz van vele, de mindjárt újralinkelem (egy txt fájlban gyűjtöm a linekeket, nem ám datán mindig keresgetni! )
http://data.hu/get/248787/Calendar.pdf.html
Burn it up
http://data.hu/get/248959/Burn_It_Up.001.html
http://data.hu/get/249009/Burn_It_Up.002.html
http://data.hu/get/249016/Burn_It_Up.003.html
http://data.hu/get/249030/Burn_It_Up.004.html
http://data.hu/get/249056/Burn_It_Up.005.html
http://data.hu/get/249064/Burn_It_Up.crc.html
Ramp it up
http://data.hu/get/249262/Ramp_It_Up.001.html
http://data.hu/get/249416/Ramp_It_Up.002.html
http://data.hu/get/249496/Ramp_It_Up.003.html
http://data.hu/get/249525/Ramp_It_Up.004.html
http://data.hu/get/249545/Ramp_It_Up.005.html
http://data.hu/get/249548/Ramp_It_Up.crc.html
Slim pack
Slim & limber
Start it up
http://data.hu/get/249859/Start_It_Up.001.html
http://data.hu/get/249911/Start_It_Up.002.html
http://data.hu/get/249954/Start_It_Up.003.html
http://data.hu/get/249962/Start_It_Up.crc.html
Valaki kérte nemrég rapidról:
Kathy Kaehler
azt hiszem ez az.
http://ecx.images-amazon.com/images/I/519X1R26VDL._SL500_AA240_.jpg
ez a teljes anyag, van benne bemelegítés, kardio, tone (formázás) és nyújtás. Benne van a bonusz track is a végén, ez 10 perces videó, ha csak 10 perced van...
http://data.hu/get/280009/GET_FIT_WORKOUT.part1.rar.html
http://data.hu/get/280051/GET_FIT_WORKOUT.part2.rar.html
http://data.hu/get/280057/GET_FIT_WORKOUT.part3.rar.html
http://data.hu/get/280160/GET_FIT_WORKOUT.part4.rar.html
http://data.hu/get/280223/GET_FIT_WORKOUT.part5.rar.html
http://data.hu/get/280255/GET_FIT_WORKOUT.part6.rar.html
Ugyanez, külön, egyesével:
bemelegítés:
http://data.hu/get/279930/GET_FIT_WARM_UP.rar.html
http://data.hu/get/280276/GET_FIT_Cardio.part1.rar.html
http://data.hu/get/280304/GET_FIT_Cardio.part2.rar.html
:K:http://rapidshare.com/files/13352576/GET_FIT_Cardio.part3.rar (http://rapidshare.com/files/13352576/GET_FIT_Cardio.part3.rar)
http://data.hu/get/280346/GET_FIT_TONE.rar.html
http://data.hu/get/280266/GET_FIT_STRETCH.rar.html
http://data.hu/get/281468/GET_FIT_BONUS.rar.html
sajna még nincs teljesen kész, de mivel néha megtréfál a data, és nem őrzi meg a felltöltött linkeket, ezzel is ezt csinálta nekem, mégegyszer meg nem akarom tölteni, szóval elkezdem, aztán majd holnap átmódosítom. Addig meg, hogy teljes legyen, a hiányzók helyére jön a rapidos link.
Sziasztok!
Zid: slim in 6-hez nem találtam fitness guide-ot.
Már vagy 10en lehúzták data.hu-ról, nem szóltak, hogy gáz van vele, de mindjárt újralinkelem (egy txt fájlban gyűjtöm a linekeket, nem ám datán mindig keresgetni! )
köszi
itt a slim pack-nál meg a slim and limbernél van a probléma, ahogy klikkelem, már felül is akarja írni az azonos név miatt
fura.
vagy én csinálok valami rosszul?
Anamaya
2008-05-19, 11:47 AM
köszi
itt a slim pack-nál meg a slim and limbernél van a probléma, ahogy klikkelem, már felül is akarja írni az azonos név miatt
fura.
vagy én csinálok valami rosszul?
Úgy tettem be ide, ahogy kérted. Szerintem először töltsd le az egyiket,nevezd át, aztán töltheted a másodikat. Így nem gabalyodnak össze. Annak idején rendesen darabolta a gép a data nevezte így őket.
izike80
2008-05-19, 11:51 AM
Benne, bizony:p
bpiros
2008-05-19, 12:24 PM
Nekem van szalagom, de valahogy elég kihasználatlan volt (eddig -remélem)
A labdámat viszont imádom, nincs is jobb egy kis nyújtós, hátfájdalom elmulasztós esetben mint a labdám, meg a vele végzett pilates. (Talán Elisabeth Garcia? Amit magyarul is árulnak...) Ígérem, ha igénylitek feltornázom a vizsgák után datára.
Ó, igen, szeretném. Addig beszerzek egy labdát!Köszi
niamano
2008-05-19, 03:43 PM
ZiD köszi!
bpiros: felteszem de ne pérnapon belül várd (sajnos) :(
Ma csaltam: csokit is ettem, meg nem is edzettem, és nem is haladtam a tanulással. Vááááá.
Anamaya
2008-05-19, 04:18 PM
ZiD köszi!
bpiros: felteszem de ne pérnapon belül várd (sajnos) :(
Ma csaltam: csokit is ettem, meg nem is edzettem, és nem is haladtam a tanulással. Vááááá.
ma nekem is csak 40 perc séta volt, igaz, hogy délben, magassarkúban, izzadtan, na azóta kedvem se volt többet mozogni ma. :( Szegény talpam nagyon megfájdult. :( Holnap majd többet csinálok. ;)
Sati15
2008-05-19, 04:24 PM
Kedves mindenki!
Tuti én vagyok a hülye, de csak lapozgatok itt mint a szélvész, és nem tudom, hogy most akkor hányféle Tony-s anyag van? Találtam régebbről egy csomót, de azoknál meg azt nem tudom, hogy a P90 sorozat, vagy az x-es, vagy különálló? Van valakinek egy összefoglaló táblázata róla, vagy ilyesféle? Szeretném egyben kiírni őket, és nem összevissza. Viszont vészesen fogy a hely a gépemen, na meg időm se nagyon van most rá... :oops: Csak elindít, kibont, belenéz, elpakol és újra... (Na meg egy-egy fél-egy óra lopott edzésre. )
Mellesleg a tegnapitól úgy érzem a vádlimat, hogy ihaj!!!
Azt tudja valaki, hogy miért van az, hogy:
1. nap edzés,
2. nap csak olyan tompa fáradtság (nem fájadalom, de olyas) az izmaimban, vagy még az sem, és csak
3. napra leszek izomlázas?
Nekem világéletemben így volt... (És emiatt általában másnap nagyképűen közlöm, hogy ááá smafu volt, semmi bajom tőle, harmadnap meg nem bírok felülni az ágyban :D )
A Tony linkeket (a P90X-eket) ZiD összesítette egyszer.
Keress rá ZiD hozzászólásaira, és ahol sok csillogó-villogó-színes mosolyarcocskát látsz, ott vannak a linkek :D
És hogy miért a tompa fáradtság és izomláz?
Nyújtasz a végén rendesen?
Pihensz a végén rendesen?
Iszol eleget????????!!!!!!!!!!
Nem eszel túl sok savas kaját?
Alszol eleget?
Éjfél előtt ágyba kerülsz?
ja és van elég vitamin benned?
Nagyjából ezek okozhatnak ilyesmit.
Sati15
2008-05-19, 04:25 PM
bpiros, jobbulást az egész családocskának!
Sati15
2008-05-19, 04:33 PM
Azért durva ám, hogy egyetlen napot hagyok ki itt a fórumon és máris alig bírlak visszaolvasni titeket :D
Ma érdekes napom volt. Ma annyi süteményt ettem mint az utóbbi fél évben sem. Céges köszöntések tömkelege és "ki hoz több sütit" hallgatólagos vetélkedő ;) És hát annyira finomak voltak és sok házi süti - na azoknak nem tudok ellenállni.
Viszont cserébe 1 órát gyalogoltam több részletre bontva és 1 óra torna megvolt és saláta vacsira.
És az egy óra torna életem első alakformáló-erősítő tornája volt, amit én tartottam! :p
Bevallom kis-sé viccesnek találom a gondolatot, hogy én a nagy zsírszázalékommal alakformáló órát tartok...:p .... viszont a csajok kértek meg, és úgy élvezték az órát, hogy nagyon! Egyébként én is! :p Nagyon jól megizzadtunk, és amikor hazasétáltam végig úgy éreztem, hogy a napom tökéletes volt és erőm teljében vagyok, erős, egészséges, csak úgy buzog bennem az életenergia és minden szép.
Szóval endorfin-túltengésem volt épp :D De már csendesült és még mindig pont így érzem magam :D:D
Oké, köszi Anamaya, akkor majd próbálkozom.
Más. Ma tornáztam, végre, végre! :-) Mégpedig először a Lotte Berk - muscle eats fat, majd a tony power half hour has progiját.
Naszóval.
Legelőször is leszögezném, hogy továbbra sem szeretem Sarah Jessica Parkert, meg az olyan típusú nőket, meg ez az egész new yorki lotte berk stúdió nekem egy kicsit...izé. erőltetett és sznob. és a csajok tényleg extrém vékonyak. de.
de.
de.
vissza kell vonjak minden eddigi negatívat, amit erről a progiról mondtam.
Szóval ott kezdődött, amikor a tornát tartó csaj megemlíti a videón, hogy 50! éves. néztem nagyon, olyan feszes teste van, mint egy tininek! oké, h húsz évnyi torna, de akkor is.
Aztán csináltam becsülettel a tornát, és hát prá perc múlva szakadt rólam a víz, anyáztam meg szenvedtem.
A tornasorozatot csak angolzul beszélőknek ajánlanám. Ugyanis, ha csak a videó után követi az ember, akkor az egész egy bakfitty, semmi. De ha az ember betartja, amit a csaj mond és igyekszik jól csinálni, majd' beledöglik akkor. Kemény nagyon. érdekes. éredekes.
Belenéztem a Kathy kaelerbe is, hát kiderült, h a 6 darabos get fit workout, az egyben az egész,a többi meg ugyanaz, csak darabokra szedve.... namindegy. a bonust azert meg felrakom, ahogy lejött rapidról.
Piroslufi
2008-05-20, 02:33 AM
Tegnap már nem volt erőm írni mire netközelbe értem :)
Szóval tegnapi tornám hastánc volt, nem otthon hanem tanárral, kb másfél óra és végig szakadt rólam a víz. Egyrészt nagyon meleg volt a teremben, másrészt pedig elég sokat pörögtünk forogtunk és ugráltunk folyamatosan. Nagyon jól esett h. tegnap tényleg nem volt semmi lötyögés :D
Közben eszembe jutott hogy fel lehetne találni a Bikram hastáncot :D (Bikram a jógának az a típusa amit 38 fokos szobában űznek)
bpiros
2008-05-20, 02:46 AM
bpiros, jobbulást az egész családocskának!
Igyekszünk, este már senki nem volt lázas. És a hátam közepére se kívántam a tornát , de csak kipróbáltam a szalagot. Lehet, hogy másik színű szalagot kellett volna vennem:) , de én a betegségre fogtam most, hogy gyenge voltam:)
A házi süti nagyon finom. Ha tudnád én milyen jókat tudok....Nagy áldozat lemondani róla. Bár hozzáteszem, hogy csak módjával szoktam enni, mert cukorbeteg maradtam a szülések után.( Inzulin sajna)
bpiros
2008-05-20, 02:49 AM
Kedves Zid! Én is letöltöttem a Lotte Berket, kíváncsiságból, de ha ilyen jókat mondassz, akkor komolyan ki is próbálom, csak kicsit legyek jobbam,Mindent bepótolok!
Anamaya
2008-05-20, 02:59 AM
sziasztok!
Kedves Zid! Én is letöltöttem a Lotte Berket, kíváncsiságból, de ha ilyen jókat mondassz, akkor komolyan ki is próbálom, csak kicsit legyek jobbam,Mindent bepótolok!
Nem bepótolni kell, hanem folyamatosan visszaállni. Fokozatosság itt is nagyon fontos. Az, hogy a betegség alatt tonráztál nem baj, főleg, ha esetleg izzadtál is, mert így talán gyorsabban ürül a méreganyag a szervezetedből. Viszont a szervezeted, főképp, ha inzulinos cukorbeteg vagy, amúgyis megterheli egy betegség, semmiképpen se terheld túl a mozgással, tényleg csak módjával.
A cukorbetegségről pedig azt tudom mondani, hogy a rendszeres sporttal igenis segíteni lehet rajta, a fogyással szintén. (azt már csak szépen, csendben jelzem, hogy ha a lelki okát is megtalálod, és a helyére teszed, akkor még egy löketet adtál a szervezetednek a helyreállításhoz. Nem szeretnék itt tovább offolni, priviben szívesen elmondom.)
niamano
2008-05-20, 03:11 AM
Yoga TV - The DVD For Switched On Living : tv yoga circulation and energy
Hááát, nos izé...
Nyűgösnek érzem magam ma reggel, semmi kedvem tanulni de gondoltam egy kis nyugodt mozgás segít, megnyugtat, úgyhogy kipróbálok valami jógát... Mivel a Hemalaya még nem jött le (a reggeli) így neki estem ennek.
Előrebocsájtom: nem vagyok egy jógi! És csak a labdás jógát ismerem, szóval így olvassátok!
- Egyrészt "amerikai" a műsor, a bevezető szignál után meghallgatjuk a néni szövegét, majd újabb főcím (gondolom lenne még egy pár) Addig üljek a sarkaimon. Namost én gugolástól, és az effajta térdeléstől hamar kezdek "hangyafájtot" érezni a lábaimban, azaz zsibbad.
- Másrészt talán az lenne a bemelegítés, de sztem az egész ilyen inkább: Állj be valahogy, aztán villámgyorsan megcsinálsz belőle 10et, (emelgesd, lengesd, húzd stb..) és minden mozdulatból ugyanígy. Szóval olyan kardiós az egész nekem.
10 perc után kikapcsoltam, és még a hátam is sajog.
Nem ezt vártam, de biztos az én hibám, nem ismerem eléggé a jógát. (könyvem van belőle, annak szerettem a gyakorlatait csinálni (ominózus napüdvözlet pl...)
(na tessék, már megint lehúztam egyet...) :oops:
niamano
2008-05-20, 03:20 AM
http://imgfrm.index.hu/imgfrm/7/1/0/4/BIG_0004317104.jpg
Jókedv csinálónak, ha már a jógát lehúztam..
niamano
2008-05-20, 03:27 AM
Nyújtasz a végén rendesen?
Pihensz a végén rendesen?
Iszol eleget????????!!!!!!!!!!
Nem eszel túl sok savas kaját?
Alszol eleget?
Éjfél előtt ágyba kerülsz?
ja és van elég vitamin benned?
Nagyjából ezek okozhatnak ilyesmit.
Háát: nyújtás csak amit megcsinálnak a végén, ill néha, ha szükségét érzem, akkor egy-egy területet 1-2 mozdulattal magamtól.
Pihenés: igen, utána már nem ugrálok :)
Inni: napi 2-2,5 l megvan minden na az tuti, de sűrűn hogy több is.
kaja: no comment, az tuti rossz... (azt sem igen tudom, mi savas, mi nem..)
Aludni: igen, nekem 10 óra szokott kelleni, most spec nem alszom jól a vizsga miatt. Általában nem keülök ágyba éjfél előtt, de pár napja igyekszem (szintén vizsga..)...
Vitamin: 2 hete rendszeresen vitaminozok, magne B6, C-vitmin, és multivitaminos pezsgőtabletta.
Sati15
2008-05-20, 04:51 AM
Yoga TV - The DVD For Switched On Living : tv yoga circulation and energy
Hááát, nos izé...
Nyűgösnek érzem magam ma reggel, semmi kedvem tanulni de gondoltam egy kis nyugodt mozgás segít, megnyugtat, úgyhogy kipróbálok valami jógát... Mivel a Hemalaya még nem jött le (a reggeli) így neki estem ennek.
Előrebocsájtom: nem vagyok egy jógi! És csak a labdás jógát ismerem, szóval így olvassátok!
- Egyrészt "amerikai" a műsor, a bevezető szignál után meghallgatjuk a néni szövegét, majd újabb főcím (gondolom lenne még egy pár) Addig üljek a sarkaimon. Namost én gugolástól, és az effajta térdeléstől hamar kezdek "hangyafájtot" érezni a lábaimban, azaz zsibbad.
- Másrészt talán az lenne a bemelegítés, de sztem az egész ilyen inkább: Állj be valahogy, aztán villámgyorsan megcsinálsz belőle 10et, (emelgesd, lengesd, húzd stb..) és minden mozdulatból ugyanígy. Szóval olyan kardiós az egész nekem.
10 perc után kikapcsoltam, és még a hátam is sajog.
Nem ezt vártam, de biztos az én hibám, nem ismerem eléggé a jógát. (könyvem van belőle, annak szerettem a gyakorlatait csinálni (ominózus napüdvözlet pl...)
(na tessék, már megint lehúztam egyet...) :oops:
szerintem semmi gáz, ha lehúzol valamit... ilyennek találtad és kész.
amúgy igen érdekesen hangzik amit leírtál, nem hasonlít a jógára egy cseppet sem...
az új-zélandiak jógáznak (ami a fizikai szintet és a fókuszált figyelmet jelenti az izmokra és a légzésre) - őket nézd meg ;)
Sati15
2008-05-20, 04:54 AM
Háát: nyújtás csak amit megcsinálnak a végén, ill néha, ha szükségét érzem, akkor egy-egy területet 1-2 mozdulattal magamtól.
Pihenés: igen, utána már nem ugrálok :)
Inni: napi 2-2,5 l megvan minden na az tuti, de sűrűn hogy több is.
kaja: no comment, az tuti rossz... (azt sem igen tudom, mi savas, mi nem..)
Aludni: igen, nekem 10 óra szokott kelleni, most spec nem alszom jól a vizsga miatt. Általában nem keülök ágyba éjfél előtt, de pár napja igyekszem (szintén vizsga..)...
Vitamin: 2 hete rendszeresen vitaminozok, magne B6, C-vitmin, és multivitaminos pezsgőtabletta.
a torna utáni pihenés nem a nem ugrálást jelenti, legalábbis az én szótáramban ;)
én azt értem alatta,hogy hanyattfekvés, tudatos testlazítás, izmok sorravétele és lazítása, tehát egy figyelem az ellazulásra. (savasana)
a vitaminok is szerintem jót fognak tenni, érdemes őket rendszeresen szedni (szerintem). viszont érdemes megválogatni, hogy azokból is milyen minőségűeket eszünk... ott is sok a "műanyag".
ja és a rendes pihenés, vagyis az alvás szerintem nagyon fontos. szoktam úgy érezni, hogy most semmi mással nem tudok olyan jól pihenni mint egy délutáni szunyával vagy egy korai lefekvéssel este.
A tanulásban is jobban segít, ha kipihent vagy és éjfél előtt fekszel. Akkor korábban is kelsz, pihentebb vagy és jobba forog az agyad... szerencsére nekem nincs vizsgázás már egy ideje..
ja és a rendes pihenés, vagyis az alvás szerintem nagyon fontos. szoktam úgy érezni, hogy most semmi mással nem tudok olyan jól pihenni mint egy délutáni szunyával vagy egy korai lefekvéssel este.
A tanulásban is jobban segít, ha kipihent vagy és éjfél előtt fekszel. Akkor korábban is kelsz, pihentebb vagy és jobba forog az agyad... szerencsére nekem nincs vizsgázás már egy ideje..
szerintem azért ez nagyban alkat kérdése is. nekem reggel 10-ig az alapvető életműködéseim is alig mennek, az agyam ugy 13 fele kapcosl be:-)
tehát ha tanulás, akkor nekem este/éjjel fog a legjobban az agyam. Ha korán aludni mennék, nem tudnék mikor igazán tanulni, nem lennék hatékony igazán :-)
Sati15
2008-05-20, 07:02 AM
szerintem azért ez nagyban alkat kérdése is. nekem reggel 10-ig az alapvető életműködéseim is alig mennek, az agyam ugy 13 fele kapcosl be:-)
tehát ha tanulás, akkor nekem este/éjjel fog a legjobban az agyam. Ha korán aludni mennék, nem tudnék mikor igazán tanulni, nem lennék hatékony igazán :-)
én is ezt hittem sokáig. régen nyuszimormi volt a becenevem, mert nagyon sokat aludtam és reggel nehezen ébredtem.
manapság is inkább a bagoly típusba tartozom (ahogy te is úgy tűnik ;)) aki reggel nehezebben tér magához, este viszont virgonc.
viszont érdekes megfigyeléseket tettem az utóbbi fél-egy évben. főleg amióta lötyit iszom megnőtt az energiaszintem és kevesebb alvás is elég.
ha éjfél előtt (akár 10 perccel is!!) lefekszem aludni, akkor is kevesebb alvás elég és ugyan ne kérjen tőlem reggel senki semmit, mégsem vagyok tompa, csak fokozatosan ébredek.
Korábban 10-11 órakat aludtam, aztán 8 órákat hosszú évekig, most a 7 óra alvástól ki tudom pihenni magam. (azért szerintem a nadi is hozzátette a maga kis részét)
És főleg, amióta rendszeresen tornázom így veletek, csak még jobb a helyzet!! :p
És most találkoztam mágneses termékekkel, amik iránt már most rajongok (kipróbáltam) és azt vettem észre,hogy szintén nagyon feltöltve érzem magam és a 6 óra alvás is elég és frissen ébredek reggel.
Igaz gondolkozni nem akarok ébredés után még vagy fél órát, de utána már bármi jöhet... azt a fél órát meg úgyis mosakodással, tusolással, öltözködéssel töltöm, nem tanulással vagy más jelentősebb odafigyelést igénylő dologgal.
Szóval ahogy múlnak az évek és gyűjtöm magamba a sok pozitív energiát innen-onnan, változik a helyzet. Pedig azt hittem ez sosem változik. De mégis.
Nem tudom elégszer hangsúlyozni,hogy mennyire örülök,hogy így összejöttünk itt a neten és együtt tornázunk, nekem nagyon sok pluszt ad. Úgyhogy ti is a lelkesedésetekkel hozzájárultok valamennyire a jó alvásomhoz :D:D
óóóóóó
áááááá
:-D
:23::23:
megtaláltam Tony Horton hivatalos blogját
:-D hihihihihi
http://tonyhorton.blogspot.com/
niamano
2008-05-20, 10:19 AM
Bezony! Legjobban én is du. 16-től haladok, és akkor akár hajnali 2-3-4-ig is.. Viszont nagyon nehezen kelek 7-kor :) -ezt próbálom átállítani, mert nem engedhetem meg magamnak pénteken a reggeli kómát... 8-kor már tesztet kell írnom! + még a szóbeli valamikor, délelőtt, mikor sorra kerülök :( Régebben az volt a menet, hogy folyamatosan tanultam jó pár napot du. 16-hajnali 2-ig kb., akkor alvás, kelés 9-10 körül, stb. Vizsga előtt alvás éjfélkor, kelés hajnali 3-kor tanulás 7-ig, 8-kor vizsga (szinte mindig sikeresen) és 11kor kóma és agyhalál alvás egész nap :) Záróvizsgával nem megy sajna... megcsinálnám, ha nem lenne esélye, hogy 11-kor még mindig lábat lógatok a folyosón, mert nem kerültem sorra :(
Más: A sok rosszra viszont jó jött délben: felhívott a főnököm, és mondta, hogy hogy hiányzom, menjek be kicsit, nekem is jót tesz.
Na úgy éreztem összedől a világ, most aztán tuti bukta lesz. De aztán beleéltem magam, és kifejezetten tetszett, hogy emberek közé megyek :) Bementem, és nem bántam meg! Az egyik főnököm, aki hívott (mert 2 helyen dolgozom, illetve 1 helyen, de 2 féle melót csinálok) ledöbbent, hogy miért mentem be, ő csak viccelt, (vizsgák közepette valahogy elsikkadnak a részletek nálam :D) de aztán mondta, hogy a másik főnökömmel, kitalálták hogy legyen, majd ha visszajövök (eddig volt egy nyúlfarknyi irodám, de azt másnak adják oda, és úgy volt, hogy én meg mehetek a titkárságra) most meg kapunk 2 nagy, napfényes egybenyíló irodát, az ügyvédemmel (aki a 2. főnököm :D) így nekünk is könnyebb lesz együtt melózni. :) Na jó bonyolult volt?
Lényeg az, -mondtam is nekik - hogy elengedtek 1 hónapra tanulni, aztán lehet hogy megbukok, erre elengednek 1,5 hétre a párom után Londonba, és kapok egy nagy irodát :mrgreen::mrgreen::mrgreen: Ilyenek az igazi főnökök!
Éééés ami igazán on:
mikor beértem rám nézett az ügyvédem, és láttam, hogy ledöbbent (bár ezt a vizsgaidegességnek tudtam be akkor) aztán 2 kolléganő is megjegyezte, hogy mennyit fogytam!! Na? Mit szóltok? És mintha látnám a tükörben én is.. A combom oldalán mostmár ív van megint, nem egy szöglet :D
Olyan boldog vagyok, hogy hatalmasat gyalogoltam és most keresek vmi jó kis ugri-bugri tornát a további tanulás előtt!
Bocs a szájmenésért, de büszkék lehettek: mert nélkületek nem lenne ilyen hírem!! Köszönöm!
kiss
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="713"><tbody><tr><td background="/images/en_US/products/programs/power90/masterseries/p90ms_titlesbg.png" bgcolor="#f1f0f0"><dl class="ms_title"><dt>Halihó!
</dt><dd>Torrentezni tudók, figyi:
</dd><dt>ezekből nekünk megvan a sculpt 5_6 és a cardio 5_6.</dt><dd>Aki tud torrrentről törlteni, nem próbál meg rákeresni a maradékokra? Ez a Tony-nak a master series-e. Jó lenne a többi rész is.</dd></dl>Köszi előre is!!!kiss
<dl class="ms_title"><dt>
</dt><dt>http://www.beachbody.com/images/en_US/products/programs/power90/masterseries/p90ms_corecardio.jpg</dt><dd> Core Cardio
Engage your core and get a lean, ripped midsection with these intense cardio and sculpting moves. <nobr>(48 minutes)</nobr>
</dd></dl> <dl class="ms_title"><dt>http://www.beachbody.com/images/en_US/products/programs/power90/masterseries/p90ms_plyo.jpg</dt><dd> Plyo Legs
An explosive lower-body workout with Tony's breakthrough plyometric moves to strengthen, sculpt, and shape your legs, hips, and glutes. <nobr>(49 minutes)</nobr>
</dd></dl> </td></tr><tr><td background="/images/en_US/products/programs/power90/masterseries/p90ms_titlesbg.png" bgcolor="#f1f0f0"> <dl class="ms_title"><dt>http://www.beachbody.com/images/en_US/products/programs/power90/masterseries/p90ms_sweat56.jpg</dt><dd> Sweat 5-6
A big-time calorie-burning workout that raises the bar on your cardio and gets you totally lean and ripped! <nobr>(49 minutes)</nobr>
</dd></dl> <dl class="ms_title"><dt>http://www.beachbody.com/images/en_US/products/programs/power90/masterseries/p90ms_sculpt56.jpg</dt><dd> Sculpt 5-6
Turn up the intensity and focus on those key areas with Tony's best total-body sculpting workout yet! <nobr>(48 minutes)</nobr>
</dd></dl> </td></tr><tr><td background="/images/en_US/products/programs/power90/masterseries/p90ms_titlesbg.png" bgcolor="#f1f0f0"> <dl class="ms_title"><dt>http://www.beachbody.com/images/en_US/products/programs/power90/masterseries/pr_cardiointervals.jpg</dt><dd> Cardio Intervals
Burn maximum fat and reshape your body from head to toe with Tony's challenging cardio intervals. <nobr>(56 minutes)</nobr>
</dd></dl> <dl class="ms_title"><dt>http://www.beachbody.com/images/en_US/products/programs/power90/masterseries/pr_uppermiddlelower.jpg</dt><dd> UML (Upper Middle Lower)
Get started on these innovative new sequences for a ripped upper body, chiseled abs, and a firm, sculpted butt. <nobr>(40 minutes)</nobr>
</dd></dl></td></tr></tbody></table>
Sati15
2008-05-20, 10:28 AM
óóóóóó
áááááá
:23::23:
megtaláltam Tony Horton hivatalos blogját
:-D hihihihihi
http://tonyhorton.blogspot.com/
Belekukkantottam. Az idén 50 éves a drága! :D Nem semmi!!!
Anamaya
2008-05-20, 10:29 AM
Sajnos, se torrenten, se rapidon, se máshol nincsenek fenn, különben már hoztam volna. Kb 100 különböző torrentoldalon kerestem rá, és sajnos nem talált, csak ezeket. :(
Éééés ami igazán on:
mikor beértem rám nézett az ügyvédem, és láttam, hogy ledöbbent (bár ezt a vizsgaidegességnek tudtam be akkor) aztán 2 kolléganő is megjegyezte, hogy mennyit fogytam!! Na? Mit szóltok? És mintha látnám a tükörben én is.. A combom oldalán mostmár ív van megint, nem egy szöglet :D
Olyan boldog vagyok, hogy hatalmasat gyalogoltam és most keresek vmi jó kis ugri-bugri tornát a további tanulás előtt!
Bocs a szájmenésért, de büszkék lehettek: mert nélkületek nem lenne ilyen hírem!! Köszönöm!
kiss
ÜGYES VAGY! szuper!!!
na, örülönk bizony,csak így tovább!!
hihi, jó is annak, aki kap egy hónapot államiviszga előtt.... :-D
én munka mellett fogom nyomni, júni 25 asszem.
pfffff
Sati15
2008-05-20, 10:33 AM
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=713 border=0><TBODY><TR><TD background=/images/en_US/products/programs/power90/masterseries/p90ms_titlesbg.png bgColor=#f1f0f0><DL class=ms_title><DT>Halihó!
<DD>Torrentezni tudók, figyi:
<DT>ezekből nekünk megvan a sculpt 5_6 és a cardio 5_6. <DD>Aki tud torrrentről törlteni, nem próbál meg rákeresni a maradékokra? Ez a Tony-nak a master series-e. Jó lenne a többi rész is.</DD></DL></TD></TR></TBODY></TABLE>
a cardio helyett nem a sweat 5-6-ot akartad írni?
asszem Anamaya tette fel őket...
és mintha az interval is meglenne... vagy nem? most nem vagyok otthon, nem tudom megnézni.
Anamaya
2008-05-20, 10:35 AM
a cardio helyett nem a sweat 5-6-ot akartad írni?
asszem Anamaya tette fel őket...
és mintha az interval is meglenne... vagy nem? most nem vagyok otthon, nem tudom megnézni.
az a cardio interval meg a másik elvileg különböznek.
a sweat teljes neve sweat cardio, tehát így is, úgy is jó leírva! kiss
bpiros
2008-05-20, 10:59 AM
Anamaya
szívesen veszem a privis tanácsokat is. Kösz
Sati15
2008-05-20, 11:10 AM
Hétvégén amikor épp Katus Attila tornáztatta a népet a margitszigeten, akkor két lábgyakorlat között azt üvöltötte a mikrofonba, hogy aki rendszeresen mozog, annak minden valahogy jobbra fordul az életében.
És azt kell mondjam igaza van. És tessék, Niamanonak is milyen jókat ajánlanak a főnökei és én is megkapok most olyan juttatásokat, amiket csak év végén akartak kifizetni, és a hangomat is hallattam tegnap és egyébként is úgy érzem, egyre többször és többször, hogy az élet szép!!
:D
Úgyhogy akik vizsgára készültök, tudjatok róla, hogy ha rendszeresen tornáztok addig is, akkor nemcsak a felkészülés lesz könnyebb (mert a mozgás vérfrissítő hatású is), hanem a vizsgán is szerencsések lesztek!
Ámen. - vagy a modern kor szerint: Enter. :D:D
Anamaya
2008-05-20, 11:21 AM
Jelentem mai torna: 10 perc intenzív hullahopp (és hajolgatás a földre érte) no meg Slim in 6 Start it up- ja.
Sati15
2008-05-20, 11:33 AM
Jelentem mai torna: 10 perc intenzív hullahopp (és hajolgatás a földre érte) no meg Slim in 6 Start it up- ja.
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Anamaya
2008-05-20, 11:39 AM
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
a kis galádot a legtöbbször lehúzza a gravitáció, de akkoris megtanulok hullahoppozni, mert tudom képes vagyok rá. (ha mégsem, akkor tévedtem, de ez az eset lehetetlen. :D ) Szóval sokkal többet hajolgatok, guggolok érte, mint amennyit pörgetem, de sebaj. :)
niamano
2008-05-20, 11:46 AM
Sati: a pihi nekem edzés után mostanában (pedig sosem bírtam!!) a hideg-meleg tusolás :) Az nagyon le tud ereszteni.
A jógát megnézem, ne félj, sztem holnap reggel lesz a napja.
(Ma Tony-ztam komolyan mondom, imádom a hangját!)
ZiD: A torrentet 7végén megnézem, bár nem sok oldalt ismerek/bízom bennük..
Ach, most megyek tusolni, Tony kicsinált! ;)
Aztán vissza a könyv fölé, már nem olyan sok, és jó, hogy tudom, hogy senki nem fog kicsinálni, ha nem lesz meg vmi miatt... (bocs, hogy ennyit rinyálok rajta, de tartok tőle, és nagyon szégyellném magam, olyan sokan várják, és remélik, hogy meglesz... Amúgy rájöttem ám, hogy valszeg a gyekeremnek tökre nem lesz fontos a dolog, és addigra már én is csak azt fogom mondani róla, "úúú, hogy hányszor visszavágott az a szemét, na akkor felhívod a nagyit?" :) Nem tudom értitek-e? Olyan sok szeglete van még az életemnek, és hazafelé gyalogolva rájöttem, hogy az élet szép, és nem az egyetem a teljes (élet)! )
én is ezt hittem sokáig. régen nyuszimormi volt a becenevem, mert nagyon sokat aludtam és reggel nehezen ébredtem.
manapság is inkább a bagoly típusba tartozom (ahogy te is úgy tűnik ;)) aki reggel nehezebben tér magához, este viszont virgonc.
viszont érdekes megfigyeléseket tettem az utóbbi fél-egy évben. főleg amióta lötyit iszom megnőtt az energiaszintem és kevesebb alvás is elég.
ha éjfél előtt (akár 10 perccel is!!) lefekszem aludni, akkor is kevesebb alvás elég és ugyan ne kérjen tőlem reggel senki semmit, mégsem vagyok tompa, csak fokozatosan ébredek.
Korábban 10-11 órakat aludtam, aztán 8 órákat hosszú évekig, most a 7 óra alvástól ki tudom pihenni magam. (azért szerintem a nadi is hozzátette a maga kis részét)
És főleg, amióta rendszeresen tornázom így veletek, csak még jobb a helyzet!! :p
És most találkoztam mágneses termékekkel, amik iránt már most rajongok (kipróbáltam) és azt vettem észre,hogy szintén nagyon feltöltve érzem magam és a 6 óra alvás is elég és frissen ébredek reggel.
Igaz gondolkozni nem akarok ébredés után még vagy fél órát, de utána már bármi jöhet... azt a fél órát meg úgyis mosakodással, tusolással, öltözködéssel töltöm, nem tanulással vagy más jelentősebb odafigyelést igénylő dologgal.
Szóval ahogy múlnak az évek és gyűjtöm magamba a sok pozitív energiát innen-onnan, változik a helyzet. Pedig azt hittem ez sosem változik. De mégis.
Nem tudom elégszer hangsúlyozni,hogy mennyire örülök,hogy így összejöttünk itt a neten és együtt tornázunk, nekem nagyon sok pluszt ad. Úgyhogy ti is a lelkesedésetekkel hozzájárultok valamennyire a jó alvásomhoz :D:D
nyuszimormi - ez nagyon édi!
Én is rengeteget alszom, tthon moromotának hívnak, de hát mit tegyek, imádok aludni! Azt is mondhatják, hogy így elvesztegetem az életem nagy részét, mert minden éjszaka - reggel álmodom, leginkább jókat és olyan intenzíven, mintha tnyleg megtörténne...Még lotto5-öst is nyertem álmomban..na azután rossz volt felébredni :D
amúgy ha egyszer felkelek, akkor már aktivitálom magam..Meg nem tudok fényben aludni sem.
Na de nem offolok tovább!
ZiD, jó volt az értékelődet hallgatni!
Én tegnap visszatértem a Callanetics-hez, egy kezdő lelkes tornászhoz vittem el a dvd-t, és együtt megcsináltuk..Hát most már nekem nagyon uncsinak tűnt sajna! Mindenből simán a nehezítettet csináltam, több, mint 100x és majdnem elaludtam a "néni" hangjára - közben Sati, Te jutottál eszembe:p
De azért néha-néha még bele kell, hogy vegyem az edzésbe, mélyizomerősítőként!
Meg múltkor Anamaya is eszembe jutott, mert akkor éppen a Pilates-re uncsiztam;) Hiába, no, amióta belekóstoltam Tonyba és egyéb jóba, a régi dolgok túl könnyűnek és unalmasnak tűnnek!
Nemsokára tornázom is:ugras:
a kis galádot a legtöbbször lehúzza a gravitáció, de akkoris megtanulok hullahoppozni, mert tudom képes vagyok rá. (ha mégsem, akkor tévedtem, de ez az eset lehetetlen. :D ) Szóval sokkal többet hajolgatok, guggolok érte, mint amennyit pörgetem, de sebaj. :)
Lehet, hogy ezt már kérdeztem Anamaya, de milyen hullahopp karikád van?
Az a nagyon könnyű, amiben semmi anyag (amolyan tesco-ban kapható) vagy az az IGAZI "TORNÁSZ", amilyet tesiórán is használtunk annó, ami sokkal nehezebb?
Mert én kiskoromban tornásztam és nagyon jól tudok hullahoppozni is, de nemrég kaácsonyra kaptam viccből egy hullahoppkarikát és olyan könnyű, hogy iszonyú gyorsan kellene tekerni, hogy fennmaradjon és nem is megy, mindig leesik. Holott - ismétlem - nagyon jól, akár órákig is tudok hullahoppozni! A másik -nehezebb - meg jobban fogyaszt is, szerintem! Nem lehet, hogy túl könnyű a Te karikád is?
niamano
2008-05-20, 12:42 PM
Ámen. - vagy a modern kor szerint: Enter. :D:D
Akkor az enter legyen velem is pénteken!! :D
Zid: köszönöm a dicséretet.. :oops:
Én úgy veszem észre, hogy mindig minden megtalálja az embert, ha nem túl negatív.
DE engem a jó épp akkor talált meg, mikor nagy szükségrm volt rá: a párom, mikor már majdnem belefulladtam egy nekem jónak látszó, de mégis számomra iszonyatosan romboló kapcsolatba. Nem 0 volt az önbizalmam, hanem -100000000000000000000 x sok.
niamano
2008-05-20, 12:45 PM
Az a nagyon könnyű, amiben semmi anyag (amolyan tesco-ban kapható) vagy az az IGAZI "TORNÁSZ", amilyet tesiórán is használtunk annó, ami sokkal nehezebb?
Mert én kiskoromban tornásztam és nagyon jól tudok hullahoppozni is, de nemrég kaácsonyra kaptam viccből egy hullahoppkarikát és olyan könnyű, hogy iszonyú gyorsan kellene tekerni, hogy fennmaradjon és nem is megy, mindig leesik. Holott - ismétlem - nagyon jól, akár órákig is tudok hullahoppozni! A másik -nehezebb - meg jobban fogyaszt is, szerintem! Nem lehet, hogy túl könnyű a Te karikád is?
Én is tecsó-biztonságosat vettem anno, hazasétáltunk vele. aztán kiballagtam az erkélyre és töltöttem bele földet, míg tele nem lett. Na azóta súlyos egyéniség lett (már az eredetihez képest) Aztán királynői léptekkel visszaballagtam, és közöltem a (férfi) lakótársakkal, hogy most már összenyomhatjátok :D Nem győztek röhögni a piszkok...
Anamaya
2008-05-20, 12:46 PM
Ilyesmit szeretnék majd (vastagságra), Most csak vékonyka van, de átmérője vagy 90 cm. Egyébként mi annak idején ugyanilyen vékony karikákat használtunk tesi órán is csak kék egyenszíne volt, ennek meg olyan, mint a sodrozott lenne a minta.
Szóval szerinted az a gond, hogy könnyű vagy az hogy maga a karika vékony? Mert olvastam sokan feltöltik sóval, rizzsel, vízzel, és úgy köröznek.
Tuti, hogy az a baj, hogy túl könnyű! A vékonysága szerintem mindegy,de ha túl könnyű, akkor egyszerűen nem tudod olyan gyorsan tekerni, hogy fenn maradjon! Az a karika szerintem "kézre" való ;)
Én is olyan csíkosat kaptam most, de már inkább csak a gyerekek kergetik! Viszont olyan nehezet szeretnék egyet, mert szuper derékvonalat csinál!
Ilyesmit szeretnék majd (vastagságra), Most csak vékonyka van, de átmérője vagy 90 cm. Egyébként mi annak idején ugyanilyen vékony karikákat használtunk tesi órán is csak kék egyenszíne volt, ennek meg olyan, mint a sodrozott lenne a minta.
Szóval szerinted az a gond, hogy könnyű vagy az hogy maga a karika vékony? Mert olvastam sokan feltöltik sóval, rizzsel, vízzel, és úgy köröznek.
Anamaya
2008-05-20, 12:53 PM
Tuti, hogy az a baj, hogy túl könnyű! A vékonysága szerintem mindegy,de ha túl könnyű, akkor egyszerűen nem tudod olyan gyorsan tekerni, hogy fenn maradjon! Az a karika szerintem "kézre" való ;)
Én is olyan csíkosat kaptam most, de már inkább csak a gyerekek kergetik! Viszont olyan nehezet szeretnék egyet, mert szuper derékvonalat csinál!
Akkor megtöltöm valamivel. Ha ez nem jön be, akkor ott az a mágikus karika, a vastagsága nagoyn tetszik. A fa karikák is hasonló árban vannak.
Akkor megtöltöm valamivel. Ha ez nem jön be, akkor ott az a mágikus karika, a vastagsága nagoyn tetszik. A fa karikák is hasonló árban vannak.
Hidd el, meg fogsz lepődni, milyen jól fog menni utána! Egyszer elindítod, aztán meg nem kell őrülten körözni a csípőddel, csak szépen "lustán", ha meg vándorolna lefele, akkor meg kicsit gyorsabban. Ilyen az igazi hullahoppozás, amikor olyan a karika, hogy szépen le tudod vinni tekeréssel a derekadról a lábaidra, aztán fel a nyakadra, majd vissza a derekadra. Ezt könnyű hullahopp karikával nem lehet megcsinálni.
Így akár órákig is hullahoppozhatsz, nem is veszed észre,mennyit edz, csak másnap ;)
Anamaya
2008-05-20, 01:28 PM
Teletöltöttem rizzsel, és semmivel sme megy jobban, csak fáj, mert a súly miatt "üt". :( Sebaj, most pár napig tesztelem így is. :) kiss
Teletöltöttem rizzsel, és semmivel sme megy jobban, csak fáj, mert a súly miatt "üt". :( Sebaj, most pár napig tesztelem így is. :) kiss
Lehet, hogy most meg túl nehéz!
Anamaya
2008-05-20, 01:31 PM
Lehet, hogy most meg túl nehéz!
vagy ősbéna vagyok hozzá :confused:
vagy ősbéna vagyok hozzá :confused:
nem hiszem!!!!
Tedd az egyik oldaladra és indítsd el, közben körözz a csípőddel. Az elsőket gyorsan kell csinálni, de aztán - ha jó a súlya a karikának - akkor már nem, csak szépen lazán. Sokan ott rontják el, hogy tekernek, mint az őrültek, a karika meg nem bírja követni és leesik. De ehhez tényleg jó "karika-súly" kell.
Te nem lehetsz béna, csak a karika nem megfelelő:p:p:p:p:p:p:p:p:p
Kitartás!!!!!!!!!!!!!
Ja, és gyorsan előkaptam a karikámat, hogy megnézzem:
a helyes mozgás:
nem is csípőkörzés, hanem a derekamat és csípőmet előre-hátra mozgatom, miután a karikát megindítom:először a derekamhoz szorítom hátra, majd jobbra húzom és ellódítom balra. Utána már a felsőtestem nem mozog, csak a derekam és csípőm előre-hátra, és a térdeimmel is rugózok.
Anamaya
2008-05-20, 01:48 PM
Ja, és gyorsan előkaptam a karikámat, hogy megnézzem:
a helyes mozgás:
nem is csípőkörzés, hanem a derekamat és csípőmet előre-hátra mozgatom, miután a karikát megindítom:először a derekamhoz szorítom hátra, majd jobbra húzom és ellódítom balra. Utána már a felsőtestem nem mozog, csak a derekam és csípőm előre-hátra, és a térdeimmel is rugózok.
még össze kell szoknom vele, de ami késik nem múlik. :D
niamano
2008-05-20, 02:27 PM
Most olvasom megint kicsit a topicot, és itt mindenkinek van neve csak nekem nincs? Hogy lehet így fogyni?? ;)
(FittMano? FittNia?)
Amúgy hoztam ám egy zugolvasót, akit ezúton is kérek hogy szálljon ide, megjelenni!!! :) Nagyon ügyi neki már régebb óta ketyeg a 90 nap, de a többit majd ő, ha gondolja :D
Anamaya
2008-05-20, 02:37 PM
Nia: Te választod magadnak a Fitt-es nevet, hajrá! kiss :D
niamano
2008-05-20, 02:44 PM
Akkor FittMano jelentkezik! (A párom szólít manónak, neten ált. Nia vagyok, de az nem olyan jó a Fitt-előtaggal :DD) Na?
Anamaya
2008-05-20, 02:52 PM
Akkor FittMano jelentkezik! (A párom szólít manónak, neten ált. Nia vagyok, de az nem olyan jó a Fitt-előtaggal :DD) Na?
tökéletes :D kiss
niamano
2008-05-20, 03:08 PM
tökéletes :D kiss
:oops: :p
nagyon szuperkiss
Sati15
2008-05-20, 03:57 PM
nem hiszem!!!!
Tedd az egyik oldaladra és indítsd el, közben körözz a csípőddel. Az elsőket gyorsan kell csinálni, de aztán - ha jó a súlya a karikának - akkor már nem, csak szépen lazán. Sokan ott rontják el, hogy tekernek, mint az őrültek, a karika meg nem bírja követni és leesik. De ehhez tényleg jó "karika-súly" kell.
Te nem lehetsz béna, csak a karika nem megfelelő:p:p:p:p:p:p:p:p:p
Kitartás!!!!!!!!!!!!!
Még gyerekkoromban karikáztam utoljára. Akkor a szomszéd családnak volt egy óriási fa karikája. A világ legjobbja volt!! Vékony, de nagyon erős, nehéz és tömör, de még pont bírható és széles!!!!! szóval volt belső tér is, lehetett vele nagyokat is mozogni és kicsiket is -akkor nyilván gyorsabban kellett.
A mai karikák nemcsak könnyűek, de az átmérőjük is kicsi. Nekem legalábbis a nagyobb jobban bejött anno.
Nem is láttam sehol ilyet azóta. :(
De a karikázás nem is nekem való, mert elunnám - bár az tuti, hogy a derekam hamarabb lenne darázs. bbbbbzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bzzzzzzz :D:D
Sati15
2008-05-20, 04:01 PM
Ma igazából jógaórám lett volna. De a csajok azt mondták, hogy szívesen kipróbálják, hogy mit hoztam össze a hétfői alakformálóra és kalandozzunk kicsit. Mivel a cd a zenékkel nálam volt, hát nekiláttunk.
Szuper volt! :p
Főleg ezért, mert ezt mondták: na akkor legközelebb inkább a kutyapóz és nem nyögnek miatta :p:D:p:D:p:D:p:D
Ebből tudom, hogy hatásos volt!! :D:D:D
De ilyen mesterrel a háttérben mint Tony.... :656::656::656:
akkorákat kacarásztam itt a karikás eszmefuttatásotokon, hogy aztán el kellett magyarázni a kedvesnek, hogy min röhögcsélek a gép előtt :-D
de én is tornáztam ám ma, mégpedig a sculpt 5_6, majd aztán az abs 100 és végül a kathy kaehler strech-ét.
sculpt 5-6 elég kemény, súlyzós, amolyan köredzés szerű, leizzadtam jól. aztán mivel nekem a has az amolyan kulcsterület, gyorsan megcsináltam a p90 abrippert, és mivel hiányoltam a lazítást, előástam ennek a csajnak , amit tegnap feltettem, a strech részét. így összesen olyan 43+6+11 tehát kb egy óra torna ma.
Jó hogy már van ennyiféle videóm, lehet válogatni belőlük, meg kombinálni :-D
niamano
2008-05-21, 02:29 AM
akkorákat kacarásztam itt a karikás eszmefuttatásotokon, hogy aztán el kellett magyarázni a kedvesnek, hogy min röhögcsélek a gép előtt
Aztán majd eltílt tőlünk, nehogy rossz társaságba keveredj :D
Anamaya
2008-05-21, 02:55 AM
Aztán majd eltílt tőlünk, nehogy rossz társaságba keveredj :D
Vagy. Idehozza a kedvest, hogy a kedves keveredjen jó társaságba. ;) :D
Vagy. Idehozza a kedvest, hogy a kedves keveredjen jó társaságba. ;) :D
kedvesnek írtam már ki Tony hortonokat dvd-re, de egyelőre még ellenáll. de dolgozom rajta.
Anamaya
2008-05-21, 04:50 AM
kedvesnek írtam már ki Tony hortonokat dvd-re, de egyelőre még ellenáll. de dolgozom rajta.
Az én kedvesem is ellenáll, de tény, hogy kemény fizikai munkát végez napi 8 órában, ezért nem is próbálkozom. Egyik nap kiszámoltattam a VidaOne-al, hogy párom majdnem 1 kg zsírt éget el naponta azzal, hogy dolgozik, No persze, pótolja is szépen a bevitt kcal-t, szóval nincs hirtelen nagy változás, de sokat izmosodott a macim. :)
Sati15
2008-05-21, 05:20 AM
Az én kedvesem is ellenáll, de tény, hogy kemény fizikai munkát végez napi 8 órában, ezért nem is próbálkozom. Egyik nap kiszámoltattam a VidaOne-al, hogy párom majdnem 1 kg zsírt éget el naponta azzal, hogy dolgozik, No persze, pótolja is szépen a bevitt kcal-t, szóval nincs hirtelen nagy változás, de sokat izmosodott a macim. :)
az én párocskám nem izmos, de jó az állóképessége. bicajozik és rendszeresen fut. De jót tenne neki az izmosítás főleg hasra és hátra.
ajánlgatom neki és ugyan ellenáll, de szerintem ahogy látja, hogy én egyre inkább nap mint nap tornázom és nem is enyhe meneteket, előbb-utóbb rá fog fanyalodni ;) Múltkor már megcsinált velem 3 db popsigyakorlatot. Mármint 3x beült szék-pózba :D:D:D
Anamaya
2008-05-21, 07:48 AM
E hét vasárnapig várom a priviket.
(nem hiszem el, hogy csak annyian vagyunk, ahány privit kaptam. :( - 6 privi + én )
(nem hiszem el, hogy csak annyian vagyunk, ahány privit kaptam. :( - 6 privi + én )
Hát akkor lehet, h csak ennyien vagyunk. Úgy látszik, csak ennyien leszünk igazi csinik :-D
komoly, sztem én mér látok eredményt! annyira sajnálom, h nem méredzkedtem meg fotózkodtam az elején. lehet még talán sot sem késő:-D
akkorákat kacarásztam itt a karikás eszmefuttatásotokon, hogy aztán el kellett magyarázni a kedvesnek, hogy min röhögcsélek a gép előtt :-D
de én is tornáztam ám ma, mégpedig a sculpt 5_6, majd aztán az abs 100 és végül a kathy kaehler strech-ét.
sculpt 5-6 elég kemény, súlyzós, amolyan köredzés szerű, leizzadtam jól. aztán mivel nekem a has az amolyan kulcsterület, gyorsan megcsináltam a p90 abrippert, és mivel hiányoltam a lazítást, előástam ennek a csajnak , amit tegnap feltettem, a strech részét. így összesen olyan 43+6+11 tehát kb egy óra torna ma.
Jó hogy már van ennyiféle videóm, lehet válogatni belőlük, meg kombinálni :-D Hú, nagyon ügyes vagy! Én már napok óta álomkórban szenvedek, alig tudom magam rávenni a tornára, és csak 1-et csináltam mindennap:rolleyes:
Juvi.08
2008-05-21, 09:40 AM
Sziasztok, bocsánat, hogy csak így előrukkolok egy kérdéssel, de édesapámat szeretném meglepni szülinapjára (67) egy jóga DVD-vel. Olyat keresnék, amin gyakorlatok vannak, nem meditáció. Tudnátok ajánlani esetleg valamit, hogy melyiket vegyem meg/töltsem le? Előre is nagyon köszi. kiss
Sati15
2008-05-21, 10:18 AM
Sziasztok, bocsánat, hogy csak így előrukkolok egy kérdéssel, de édesapámat szeretném meglepni szülinapjára (67) egy jóga DVD-vel. Olyat keresnék, amin gyakorlatok vannak, nem meditáció. Tudnátok ajánlani esetleg valamit, hogy melyiket vegyem meg/töltsem le? Előre is nagyon köszi. kiss
Szia,
Mint mindekinek, az új-zélandi fiúkat javaslom. Az egy nagyon jó anyag. Ha így rákeresel itt, meglesz.
Apukád jógázott már? Ha még nem, akkor azért a DVD mellé feltétlenül mondd el neki, hogy jobb ha először tanárhoz megy és csak utána gyakoroljon otthon, főképp hogy 67 éves!!!
Ebben a korban már több panasza szokott lenni az embernek és a jógában nagyon nem mindegy, hogy milyen pózt csinálhat meg és mik a tiltottak.
A fiataloknál ez még annyira nem szokott előjönni, de ott is érdemes figyelni.
Anyukám sokáig járt hozzám a jógaórákra és sokszor ővele is egész mást csináltattam mint a többiekkel, mert ha van magas/alacsony vérnyomás, lumbágó, érszűkület, visszerek, szívproblémák, és még ki tudja mi, akkor nagyon oda kell figyelni.
Szóval idősebb korban már feltétlenül a tanárt javasolnám elsősorban.
Az tök jó, hogy szeretne jógázni - gondolom nem véletlenül pont ezt szánod ajándéknak, és sosem késő elkezdeni. Csak bizonyos alapokra azért jó odafigyelni.
De ha fitt, gyakorlott apukád van, még jógázik/zott is netán, akkor más anyagoknak is örülhet, amit itt találsz.
Akkor Rodney Yee anyagokat és Sara Ivanhoe anyagokat is javaslok. Egyébként inkább az újzélandiak és esetleg Wai Lana anyagok.
Sati15
2008-05-21, 10:21 AM
Hát akkor lehet, h csak ennyien vagyunk. Úgy látszik, csak ennyien leszünk igazi csinik :-D
komoly, sztem én mér látok eredményt! annyira sajnálom, h nem méredzkedtem meg fotózkodtam az elején. lehet még talán sot sem késő:-D
ZiD kedves, nem késő! Kapd elő a kamerát!
Hisz még előttünk több mint 2 hónap... :p
Anamaya
2008-05-21, 10:34 AM
bizony hogy előttünk, és szerencsére, nekem csak ebben a hónapban vannak vizsgáim, akkro már ez sem fog gátolni. Most nagyon fáradt, álmos vagyok, a kajálásra sem úgy figyelek, mint kéne, bár párom szerint megint fogytam, mert még vékonyabb az arcom.
Egyébként tegnap 22:30 körül elaludtam, és hiába keltem ma csak 8kor, mégis egész nap fáradt vagyok. (én is mormota híráben állok.) Viszont azt már régen észrevettem, ha könnyű kajákat eszem, és nem szénhidrátbombákat, akkor sokkal frissebb vagyok egész nap.
Szóval nekem holnap vizsga, hajnalban kelek, vonattal megyek, délben vizsga, este megint vonat. Utána még mozogni is kéne majd, még nem tudom, hogyan oldom meg.
Előbbiekhez hozzájön, hogy még mindig köhögök, dokik passzolják mi lehet, lelki szinten megoldottam, itt nem tudom mi maradt. (lehet, hogy azt nem tudom lenyelni, hogy vizsgázni kell mennem, ami szomorú lenne, mert még jövőhéten is lesz egy, és akkor addig is köhögni, pfúúúúj. )Szóval állandó tüdőgondoknak kösöznhetően odajutottam, hogy a napi 25 perc mozgás megerőltető. DE! Csakazértis folytatom, ma Start it up lesz, és semmi más, az is 25 perc, és most a héten ennyi elég is.
kiss nektek
Előbbiekhez hozzájön, hogy még mindig köhögök, dokik passzolják mi lehet, lelki szinten megoldottam, itt nem tudom mi maradt. (lehet, hogy azt nem tudom lenyelni, hogy vizsgázni kell mennem, ami szomorú lenne, mert még jövőhéten is lesz egy, és akkor addig is köhögni, pfúúúúj. )Szóval állandó tüdőgondoknak kösöznhetően odajutottam, hogy a napi 25 perc mozgás megerőltető. DE! Csakazértis folytatom, ma Start it up lesz, és semmi más, az is 25 perc, és most a héten ennyi elég is.
kiss nektek
sajnálom, és jobbulást neked. addig meg jobb híján nézd a jó oldalát - a köhögés kiválóan eddzi a .... rekeszizmot!!!!
Sati15
2008-05-21, 10:51 AM
Anamaya megintcsak úgy látszik a szobának ebből a sarkából, hogy közelítesz a ló másik oldalához...
vizsga-vonatozás és még aznap tornázni akarsz, miközben köhögsz is?:confused:
nem elég a testnek-léleknek ez a nap így is? inkább egy jó meditáció, egy jó alvás, egy jó masszázs a párodtól... na ezt inkább el tudnám képzelni.
és a masszázs is átmozgatja ám az izmokat ;)
tudom, hogy a torna is öröm, mégis ilyen vizsga előtti állapotokban meg köhögéssel inkább a kényeztetésre voksolnék - hiszen úgyis annyi mindent teszel...
Szerintem magyar nyelvű jógavideó kellene az apukának, nem?
Tényleg, van ilyen itt?
Mármint magyarul beszélő?
Sati15
2008-05-21, 11:03 AM
Szerintem magyar nyelvű jógavideó kellene az apukának, nem?
Tényleg, van ilyen itt?
Mármint magyarul beszélő?
na ez jó kérdés... :p
de ha boltban lehet kapni, akkor a Wai Lana itthon biztos magyar nyelvű...
és az szerintem nem is drága.
na ez jó kérdés... :p
de ha boltban lehet kapni, akkor a Wai Lana itthon biztos magyar nyelvű...
és az szerintem nem is drága.
a múltkor a westend aljában lévő videóboltban láttam jóga dvd-t, ami sem a wai lana, sem semelyik eddig ismert. 990-ért kapni, és az tuti magyar.
nekünk itt nagyrészt angol anyagaink vannak jógából is..
Anamaya
2008-05-21, 11:20 AM
Anamaya megintcsak úgy látszik a szobának ebből a sarkából, hogy közelítesz a ló másik oldalához...
Az utóbbi időben tényleg visszafogtam magam, éreztem, lassítanom kell.
messze nem biztos, hogy holnap tornázom majd, szerintem ha mégis, akkoris csak valami könnyűt, vagy arra gondoltam, hogy holnap legyen jóga, abból is feszültséglevezető. Végülis összesen vagy 6 órát fogok vonatozni, lehet, hogy keringésjavító torna utazásközbeni részeit részesítem előnyben. De valamit kell mozogni, mert a 6 óra ülve sok, Pécsen nem lesz időm sétálni se nagyon. Aztán lehet, csak az ágyba dőlök be.
Köszönöm, hogy figyelmeztetsz, ha úgy látod, a ló másik oldala felé közelítek. Kérlek, szólj máskor is! kiss
belenéztetek már tony bácsi sweat 5_6 anyagába?
megint hozza a formáját már elejétől:-) , belepillantottam, és röhögnöm kellett :o
alapból utálom a kardió gyakorlatokat (mert utálok izzadni és nem bírom őket , mert gyengusz a kondim:-)))) de lehet ezzel kedvet kapok hozzá :-)
Anamaya
2008-05-21, 11:38 AM
belenéztetek már tony bácsi sweat 5_6 anyagába?
megint hozza a formáját már elejétől:-) , belepillantottam, és röhögnöm kellett :o
alapból utálom a kardió gyakorlatokat (mert utálok izzadni és nem bírom őket , mert gyengusz a kondim:-)))) de lehet ezzel kedvet kapok hozzá :-)
Igen, én belenéztem. Nekem is tetszett, de én most épp olyan kondiban sem vagyok, hogy a Sweat 1-2 bírjam. :( Ez amúgy azért érdekes, mert más cardiokat meg bírok, de valahogy a Tony félét még nem, pedig a 20 perces tornái is felérnek cardioval, legalábbis nekem,azok mennek is, de ez vagy nehezebb, vagy rossz passzban kezdtem neki, mindenesetre még félretettem őket.
Amúgy okos dolog, hogy variálod a tornákat, és ezt minden minket olvasónak ajánlom. Ugyanis ha csak bizonyos tornákat csinál az ember, akkor a szervezet egy idő után megszokja, és csak ideig óráig formálja, és ha nem váltunk, akkor nem, vagy lassabb lesz az eredmény. Szóval szerintem senkise csinálja hetekig csak Ica dvd-it önmagában, tessék kombinálni. millió jó cucc van itt fenn, és vizsgák után ígérem hozok még nektek!
Amúgy okos dolog, hogy variálod a tornákat, és ezt minden minket olvasónak ajánlom. Ugyanis ha csak bizonyos tornákat csinál az ember, akkor a szervezet egy idő után megszokja, és csak ideig óráig formálja, és ha nem váltunk, akkor nem, vagy lassabb lesz az eredmény. Szóval szerintem senkise csinálja hetekig csak Ica dvd-it önmagában, tessék kombinálni. millió jó cucc van itt fenn, és vizsgák után ígérem hozok még nektek!
igen, igyekszem. igyekszem megmozgatni egyrészt a testem minden részét, hogy egyszer has, másszor posi, harmadszor felsőtest fókusz, meg arra is próbálok, hogy legyen benne kardió is, meg izomépítő is, nyújtás is, izzadás meg súlyzó:-)
Kevésbé kényelmes, de kevésbé unalmas is.
Anamaya
2008-05-21, 11:46 AM
hiába no. a változatosság gyönörködtet. :) Meg lelkesít is,szerintem.
Beachbody- great body guaranteed:
1.Great ABS --has
www.megaupload.com/?d=WLH8X0I5 (http://www.megaupload.com/?d=WLH8X0I5)
2.Great Buns - popsi
www.megaupload.com/?d=0QBTSAGK (http://www.megaupload.com/?d=0QBTSAGK)
3.Thin Thigs --combok
www.megaupload.com/?d=I3P6R1I2 (http://www.megaupload.com/?d=I3P6R1I2)
4.Great stretch -- nyújtás
www.megaupload.com/?d=EICWHNLF (http://www.megaupload.com/?d=EICWHNLF)
5.Great Arms -- karok
www.megaupload.com/?d=C6857PAN (http://www.megaupload.com/?d=C6857PAN)
6.Wstęp --- bevezető (nem kell letölteni feltétlen, 1 perces)
www.megaupload.com/?d=BFSYPXE6 (http://www.megaupload.com/?d=BFSYPXE6)
tessék, tessék, aki nem tud megáról szedni, jusson annak is egy kis Tony Horton rövidek:
"Say goodbye to those marathon workouts...with Great Body Guaranteed!, you can achieve spectacular results in less than 10 minutes a day and in just 30 days! There's no faster, easier way to slim, tighten, and tone your entire body."
Great Arms
http://data.hu/get/284514/arms.avi.html
Great Buns
http://data.hu/get/284540/great_buns.avi.html
Great Strech
http://data.hu/get/284561/great_stretch.avi.html
másik kettőt hozom holnap, addig is tornázzatok ezekre. kevesebb, mint 10 percek.
Anamaya
2008-05-21, 12:00 PM
Zid, én most ezt nem értem. Ez a great body guaranteed? Vagy ez más?
Targenor
2008-05-21, 12:02 PM
Zid, én most ezt nem értem. Ez a great body guaranteed? Vagy ez más?
Szia hugi!
Ha megnézed a címeket, akkor kiderül, hogy ez ugyanaz.
Csak az egyik Megán, a másik Datán van.;)kiss
Anamaya
2008-05-21, 12:03 PM
De ezeket már feltettem datára. A linkek egy régebbi hszemben vannak. (http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=880788&postcount=1001)
Targenor
2008-05-21, 12:10 PM
De ezeket már feltettem datára. A linkek egy régebbi hszemben vannak. (http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=880788&postcount=1001)
Akkor valószínűleg ZiD nem vette észre.
A le- és feltöltések topikban azt mondanák: "Nem baj, ha többször van fent, inkább többször, mint egyszer se.";)kiss
Ilyenkor csak az a rossz, hogy két ember is felszenvedi az anyagokat a feltöltő helyekre, miközben biztos lenne jobb dolguk is, vagy pakolnának mást (főleg itt, ahol egy csomó rapidos link van fent, miközben nem mindenki tud onnan letölteni).
Anamaya
2008-05-21, 12:12 PM
Tesó! Itteni rapidosok 80% már datás. Legalábbis szerintem, én kifejezetten sokat datásítottam.
Csak azért is szóltam, hogy Zid ne szenvedjen a datával.
Targenor
2008-05-21, 12:16 PM
Tesó! Itteni rapidosok 80% már datás. Legalábbis szerintem, én kifejezetten sokat datásítottam.
Tudom hugi!
De mint tudjuk, szinte minden nap találtok valami újat.;)
Csak azért is szóltam, hogy Zid ne szenvedjen a datával.
Tudom, és ZiD is biztosan tudja.kiss
Én sem értettem, mert ezeket - hála Neked - már jóideje használom! 8-11 percesek és nagyon szeretem őket!
hiába no. a változatosság gyönörködtet. :) Meg lelkesít is,szerintem.ezzel egyetértek! Azóta vagyok lekesebb, hogy Hála nektek is, van egy csomó új anyagom (Tony pl.) és így többet tudok variálni! Icával már csak heti 1x találkozom :D
Anamaya
2008-05-21, 01:42 PM
Ma is végigcsináltam a Start it up-ot. Meg kell hogy mondjam, nekem kargyilkos. Valahogy másképp mozgat meg, mint Tony, meg a többiek karban, és bizony érzem ám rendesen. (viszont a mell feletti tartóizmokat is erősen eddzi, így nem bánom. :) )
teljesen jogos az észrevétel:-)
nem figyeltem, h már fenn van:-)
sebaj!
:-D :-D :-D
niamano
2008-05-22, 03:58 AM
Gyors kérdés: datán van Windsor pilates, vagy csak a rapidon van fent? (azt megtaláltam)
Drukkoljatok holnap!! Ma szerintem nem lesz torna, mert tanulás van, holnap meg meglátjuk mennyir e leszek magamnál...
Gyors kérdés: datán van Windsor pilates, vagy csak a rapidon van fent? (azt megtaláltam)
Drukkoljatok holnap!! Ma szerintem nem lesz torna, mert tanulás van, holnap meg meglátjuk mennyir e leszek magamnál...
én megauploadról szedtem őket. onnan tudsz szedni?
Juvi.08
2008-05-22, 07:02 AM
Nagyon köszönöm a segítségeteket. Én ezt a jóga DVD-t találtam boltban: nemzetközileg elismert jógaoktató házaspár, Gang White és Tracey Rich, és könnyű jóga a címe. Apukám minden nap tornázik, és régen (évekkel ezelőtt) jártunk jógázni, gondolom ezt szeretné felfrissíteni most otthon. És igen, a magyar nyelv fontos lenne. :)
niamano
2008-05-22, 07:07 AM
én megauploadról szedtem őket. onnan tudsz szedni?
Nem... mindig a hülye toolbar-t ajánlgatja, amire mondtad, hogy nem jó leszedni. Na én persze már előtte leszedtem, nem is tudom eltüntetni a gépről azóta se, hiába uninstalláltam.. :(
Majd talán windows reinstallal... :S
Nem... mindig a hülye toolbar-t ajánlgatja, amire mondtad, hogy nem jó leszedni. Na én persze már előtte leszedtem, nem is tudom eltüntetni a gépről azóta se, hiába uninstalláltam.. :(
Majd talán windows reinstallal... :S
azért nem kell annyira drasztikus
elég regedit, és azt végigböngészni, meg ha rákeresel a hasonló nevű file-okra, és azokat törlöd
Winsor nem Windsor :)
Feltegyem a datára? Épp most szedtem le (megint) egy ismerősömnek! Az elsőt én már töröltem, mert abban csak megtanít, 20 perc és ha már jól megy, akkor jobb a 2-es DVD, nincs annyi rizsa :)
Feltegyem a datára? Épp most szedtem le (megint) egy ismerősömnek! Az elsőt én már töröltem, mert abban csak megtanít, 20 perc és ha már jól megy, akkor jobb a 2-es DVD, nincs annyi rizsa :)
de, az winsor:-)
és 7 dvd-s ugye?
izike80
2008-05-22, 09:37 AM
Az utóbbi időben tényleg visszafogtam magam, éreztem, lassítanom kell.
messze nem biztos, hogy holnap tornázom majd, szerintem ha mégis, akkoris csak valami könnyűt, vagy arra gondoltam, hogy holnap legyen jóga, abból is feszültséglevezető. Végülis összesen vagy 6 órát fogok vonatozni, lehet, hogy keringésjavító torna utazásközbeni részeit részesítem előnyben. De valamit kell mozogni, mert a 6 óra ülve sok, Pécsen nem lesz időm sétálni se nagyon. Aztán lehet, csak az ágyba dőlök be.
Köszönöm, hogy figyelmeztetsz, ha úgy látod, a ló másik oldala felé közelítek. Kérlek, szólj máskor is! kiss
Anamaya!
HA beteg vagy, pihenj, felmentelek a 90 napos szolgálat alól..Ugyanis Pécsett sétálni önmagában felér egy Tony Hortonnal, főleg, ha az egyetemen is rohangálsz...hmmm, a bájos hegyek, a sok lépcső...:p
Targenor
2008-05-22, 09:41 AM
AJÁNLÓ
YOGA KEZDŐKNEK
http://www.rocky.hu/Images/Products/MediumImages/Joga_kezdoknek_3D_m.jpg
A jóga gyakorlatai kiválóan alkalmasak a mozgásszegény életmód, vagy a fizikai és szellemi fáradtsággal járó munka káros hatásainak ellensúlyozására. Megmozgatják és ösztönzik a test izmait, izületeit, a csontrendszert, a belső szerveket, az érrendszert, és az agya sejtjeit. A gyakorlatok növelik a test hajlékonyságát, harmonizálják a légzést, és a vérkeringést, ezáltal növelik a szellemi teljesítőképességet és csökkentik a stresszt. Filmünk megismerteti a kezdőket a jóga alapjaival, és választ ad a leggyakrabban felmerülő kérdésekre.
PILATES KEZDŐKNEK
http://www.rocky.hu/Images/Products/MediumImages/Pilates_kezdoknek_3D_m.jpg
Hang: magyar, angol stereo
Hossz: kb. 140 perc
Élvezze ki minden percét, inspirálja és bátorítsa önmagát egy jobb, egészségesebb élet felé vezető úton!
A Pilates Kezdőknek egy forradalmi edzésprogram, ami lehetővé teszi az Ön számára, hogy saját tempójában haladhasson. Minden egyes edzést úgy terveztek meg, hogy erősítse az izomzatot, javítsa az izmok tónusát, energiát adjon, és elevenséggel töltse el Önöket.
Kövesse az elismert oktató, Maggie Rhoades tanácsait, amint végigkalauzolja Önt a 12, könnyen követhető edzésen, amelyek egy egészségesebb élet irányába alakítják, formálják testét.
izike80
2008-05-22, 09:42 AM
Egyetértek azokkal, amiket Sati írt Neked. Ha esetleg nem olyan fitt az apukád, a Wai Lana kezdő gyakorlatokat szerintem akkor is csinálhatja kb veszély nélkül, könnyűek, és a pozíciók között mindig van szünet, hogy helyreálljon a vérnyomás. Meg amúgy is cuki a nő, kis "CSingcsángcsung"- vigyori.
És büszke lehetsz a papádra, hogy tornázik...:-D
nekem a Winsor Pilates magyar nyelven 3 DVD-s verzióban van meg (20 perc, 20 perc, 50 perc), ezenkívül van még egy rakás angol nyelvű (felsőtest stb.)
izike80
2008-05-22, 09:52 AM
Szia Sati! Már korábban nekem is ajánlottad az újzélandi fiúk jógáját, meg tudnád mondani, hogy az melyik? Valami olyat, ami alapján felismerném őket...Átnyálaztam az egész fórumot ( no, ne ijedj meg :)), de én nem láttam zélandi fiúkákat, pedig csudajó lenne...
Itt megtalálod őket :)
http://data.hu/get/146178/yoga_beginners-new-zealand.z01.html
http://data.hu/get/146111/yoga_beginners-new-zealand.z02.html
http://data.hu/get/146164/yoga_beginners-new-zealand.z03.html
http://data.hu/get/146150/yoga_beginners-new-zealand.zip.html
New Zealand kezdő yoga
Szia Sati! Már korábban nekem is ajánlottad az újzélandi fiúk jógáját, meg tudnád mondani, hogy az melyik? Valami olyat, ami alapján felismerném őket...Átnyálaztam az egész fórumot ( no, ne ijedj meg :)), de én nem láttam zélandi fiúkákat, pedig csudajó lenne...
http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=823241&postcount=119
ujzéland jóga
hihi, Stee, gyorsabb voltál! :-D
hihi, Stee, gyorsabb voltál! :-DLátszik milyen segítőkészek vagyunk :)
Még Targenor-ban bízhatunk ilyen esetekben, pillanatok alatt megtalálja mindig, amit valaki keres kiss
Targenor
2008-05-22, 10:04 AM
Látszik milyen segítőkészek vagyunk :)
Még Targenor-ban bízhatunk ilyen esetekben, pillanatok alatt megtalálja mindig, amit valaki keres kiss
Sziasztok fitt lányok!:D
Igen, igyekszem segíteni, ha tudok, de most nem láttam a kérést, mert épp az ajánlót tettem be.:D
Juvi.08
2008-05-22, 10:30 AM
Köszi az eddigi segítséget. kiss De megint lenne egy kérdésem: ezeket a data-s dolgokat hogy lehet leszedni, nem vagyok gyakorlott letöltögető, meg tudná valaki akár priviben írni?
Én ezt láttam, erről mi a véleményetek:
Köszi az eddigi segítséget. kiss De megint lenne egy kérdésem: ezeket a data-s dolgokat hogy lehet leszedni, nem vagyok gyakorlott letöltögető, meg tudná valaki akár priviben írni?
Én ezt láttam, erről mi a véleményetek:
Klikkelj a linkre és mentsd le a gépedre. Utána, attól függően, hogy hogyan lettek "szeletelve", 2 eljárás van:
a rar végűekkel nincs nagy gond, csak winrar kell hozzá, és az egyik fájlr kattintasz, a többit összeteszi magától.
a 001. 002 .... .crc fájlokat total commanderrel tudod összeállítani, úgy, hogy a Tc-ben megnyitod a mappát, ahol a fájlok vannak, és a crc-re kattintasz, utána az magától összeteszi a filmet.
Vigyázni kell,hogy ne legyen hiányos 1 fájl sem!
Anamaya
2008-05-22, 01:21 PM
Szaisztok!
teljesen jogos az észrevétel:-)
nem figyeltem, h már fenn van:-)
sebaj!
:-D :-D :-D
nem akartam, hogy feleslegesen dolgozz! kiss
Anamaya!
HA beteg vagy, pihenj, felmentelek a 90 napos szolgálat alól..Ugyanis Pécsett sétálni önmagában felér egy Tony Hortonnal, főleg, ha az egyetemen is rohangálsz...hmmm, a bájos hegyek, a sok lépcső...:p
Ma nem is tornázom, hosszú volt a napom. 4 óra óta fenn vagyok. :(
Sétálni nem mentem, se időm nem lett volna, se kedvem, megszakadt volna a szívem. :(
Wai Lana: szerintem nagyon jó kis energetizáló dvd-i vannak. Nekem a vele töltött jóga ad erőt a mindennapokhoz, bár a nőcit nem igen kedvelem, ezért a hang helyett med. zene megy, de már tudom, hogyan kell jól kivitelezni, ezért némítom le.
izike80
2008-05-22, 01:37 PM
Itt megtalálod őket :)
Köszi-köszi mindkettőtöknek, megpróbálom letölteni a kis drágákat, csak az a hülye data rakoncátlankodik!!!:-D
izike80
2008-05-22, 01:39 PM
Szaisztok!
nem akartam, hogy feleslegesen dolgozz! kiss
Ma nem is tornázom, hosszú volt a napom. 4 óra óta fenn vagyok. :(
Sétálni nem mentem, se időm nem lett volna, se kedvem, megszakadt volna a szívem. :(
Wai Lana: szerintem nagyon jó kis energetizáló dvd-i vannak. Nekem a vele töltött jóga ad erőt a mindennapokhoz, bár a nőcit nem igen kedvelem, ezért a hang helyett med. zene megy, de már tudom, hogyan kell jól kivitelezni, ezért némítom le.
Melyek vannak meg tőle? Én szeretem a nőcit, sztem nagyon aranyos, kis vigyori,és tényleg nagyon jók a programjai, pihentetőek és nyugtatóak!!!
bpiros
2008-05-22, 02:59 PM
Sziasztok!
Töredelmesen bevallom, hogy én se tornáztam. Mentségemre szolgáljon, hogy még mindíg beteg vagyok. Annyira köhögök, hogy alig kapok levegőt és majd bepis...... egy-egy köhögés alkalmával. A gyerekek is betegek még. Már a fiam is lázas és tegnap mindkettő végighányta a lakás legtöbb részét. Nagyjából most amolyan forduljon fel az egész világ hangulatom van. Bocsánat, de ma a diéta sem érdekelt. Sütit ettem egész nap. Szánom-bánom minden bűnöm! Holnap végre hazajön a férjem és összeszedem magam, miután jól kibőgtem magam és elmeséltem neki mindent. Mert ő nem tudja, hogy betegek vagyunk.
Anamaya
2008-05-22, 03:01 PM
Sziasztok!
Töredelmesen bevallom, hogy én se tornáztam. Mentségemre szolgáljon, hogy még mindíg beteg vagyok. Annyira köhögök, hogy alig kapok levegőt és majd bepis...... egy-egy köhögés alkalmával. A gyerekek is betegek még. Már a fiam is lázas és tegnap mindkettő végighányta a lakás legtöbb részét. Nagyjából most amolyan forduljon fel az egész világ hangulatom van. Bocsánat, de ma a diéta sem érdekelt. Sütit ettem egész nap. Szánom-bánom minden bűnöm! Holnap végre hazajön a férjem és összeszedem magam, miután jól kibőgtem magam és elmeséltem neki mindent. Mert ő nem tudja, hogy betegek vagyunk.
Gyógyuljatok meg! kiss kiss (gyógypuszi)
Anamaya
2008-05-22, 03:13 PM
Melyek vannak meg tőle? Én szeretem a nőcit, sztem nagyon aranyos, kis vigyori,és tényleg nagyon jók a programjai, pihentetőek és nyugtatóak!!!
Nekem vagy 6 van tőle. Lehet nem mind magyar. dvdben a viszlát tétlenség, ébreszd fel a tested, és az élénkítő progi, de van 3 másik aviban, azoknak passz a címét. Nem az, amit valaki itt keresett a múltkor.
szabi0101
2008-05-22, 03:20 PM
Sziasztok!
Új vagyok még itt a fórumon és én is szeretnék pár hasznos Jógavideót letölteni, de ez a rapidshire eléggé körülményes. Nem tudtok esetleg olyan oldalt, ahonnan magyar jógavideókat lehet letölteni gyorsan és könnyen?
Előre is köszi!
Üdv,
Szabi
Sziasztok!
Új vagyok még itt a fórumon és én is szeretnék pár hasznos Jógavideót letölteni, de ez a rapidshire eléggé körülményes. Nem tudtok esetleg olyan oldalt, ahonnan magyar jógavideókat lehet letölteni gyorsan és könnyen?
Előre is köszi!
Üdv,
Szabihát pl. innen
Winsor Pilates
http://ec2.images-amazon.com/images/P/B000GIT0KC.01-A3NCE9FHPEI2YB._AA280_SCLZZZZZZZ_V64046568_.jpg
http://data.hu/get/286387/Winsor_Pilates_-_cd1.001.html
http://data.hu/get/286438/Winsor_Pilates_-_cd1.002.html
http://data.hu/get/286481/Winsor_Pilates_-_cd1.003.html
http://data.hu/get/286495/Winsor_Pilates_-_cd1.004.html
http://data.hu/get/286581/Winsor_Pilates_-_cd1.005.html
http://data.hu/get/286631/Winsor_Pilates_-_cd1.006.html
http://data.hu/get/286944/Winsor_Pilates_-_cd1.007.html
http://data.hu/get/287151/Winsor_Pilates_-_cd1.008.html
http://data.hu/get/287185/Winsor_Pilates_-_cd1.009.html
http://data.hu/get/287213/Winsor_Pilates_-_cd1.010.html
http://data.hu/get/287247/Winsor_Pilates_-_cd1.011.html
http://data.hu/get/287254/Winsor_Pilates_-_cd1.crc.html
szabi0101
2008-05-22, 03:38 PM
Köszi a gyors választ. Próbálom tölteni, de nem nagyon akarja az igazságot :(
Majd még próbálkozom.
Köszi a gyors választ. Próbálom tölteni, de nem nagyon akarja az igazságot :(
Majd még próbálkozom.
a datásokat simán töltheted, az ide feltöltött fájlokat meg akkor, ha állandó tag leszel:cool:
bpiros
2008-05-23, 01:54 AM
Nos, tegnap kicsit kiakadtam. Bocs. Jöhetnek az ejnye-bejnyék. Ma elhúzok a piacra salátát venni és zöldségeket és vissza a régi kerékvágásba:) , na meg a tornához.
Anamaya köszi a gyógypuszikat!
Sati15
2008-05-23, 03:26 AM
Nos, tegnap kicsit kiakadtam. Bocs. Jöhetnek az ejnye-bejnyék. Ma elhúzok a piacra salátát venni és zöldségeket és vissza a régi kerékvágásba:) , na meg a tornához.
Szia,
Nincs semmi ejnyebejnye - az ember néha kiakad ha a fejére zúdulnak a dolgok. Már az is fárasztó, ha csak elképzelem, hogy min mész keresztül amikor mindenki beteg és egyedül kell helytállni.
Inkább legyél büszke magadra! kiss
Szabi!
ami data.hu-s anyag, azt töltheted, ott nem kell várni! van sok jó kis anyag itt, de persze egy kicsit keresgélni kell (=visszaolvasgatni a fórumban), anélkül nem megy ;-) :-)
Tegnap énis tornáztam, leszedtem a múltkor egy ilyet, hogy 'the bar method - fat free', ez is olyasmi, mint a Lotte Berk. Kb 40 perc, mélyizomerősítéscomb-lábak-popsi-has a fő fókusz. Nem tudom, ez is olyan, mint a Lotteberk, hogy valószínűleg majd csak sok alkalom után lehet meglátni, használ-e. Ha az ember úgy csinálja, ahogy mondják, eléggé kemény. Nagyon hajaz a callanetics-re (nem tudom, melyik volt előbb), és van benne sok nyújtás is, abból volt, ami nagyon tetszett, mert még nem ismertem.
(Erről van szó: http://ecx.images-amazon.com/images/I/51C9PRM18TL._SL500_AA240_.jpgfeltegyem nektek ide? kéri valaki?)
Aztán utána úgy döntöttem, hogy a szép dolog a mélyizom-építés, de talán dolgozzuk meg a kevésbé mélyeket is:-), gyorsan megcsináltam Tony bácsink Great Arms-át (ami a félreértések miatt most újra a gépemen van és nem kellett dvd-t ásni érte:-D ), a great abs felét ( első 9-es sorozat), és a great stretch-et.
ÉS továbbra is lelkesen bíztatok mindenkit, hogy fiúklányok tessék tornázni mert LÁTSZIK! LÁTSZIK! LÁTSZIK! meg fog látszani az eredmény!!!! :-)
(Tony Horton great arms: a kar és váll izmaira csinál egy teljes gyakorlatsort, 45 másodpercig minden izomra. Két opció van, az egyik a súlyzós, a másik az izometriás, ezt javasolja hozzá. Ez úgy van, hogy az ember -mint egy body-builder a színpadon - megfeszíti mint az állat azt az izmát -és óhatatlanul a körülöttelévőket és az egész kar/váll övet - és úgy csinálja a gyakorlatokat. Garantáltan leizzaszt, ha jól csinálod.
Great abs: 9-féle hasizom gyakorlatot csinál, minegyiket 45 másodpercig, és két sorozatot visz végig mindösszesen.
Great stretch: 8-9 perc nyújtás-lazítás végig az egész testre (a karokat kicsit elhanyagolva)
Jók ezek a rövid, de célzott gyakorlatok, de a bemelegítés-levezetés eléggé hiányos, mindenkienk melegen ajánlom, hogy csak bemelegítve vágjon vele, és nyújtson egy jót utána, vagy zárja az egészet a great-stretch-csel. )
etés
Winsor Pilates
http://ec2.images-amazon.com/images/P/B000GIT0KC.01-A3NCE9FHPEI2YB._AA280_SCLZZZZZZZ_V64046568_.jpg
Stee, ez magyarul van?
mp3portálra felkerült egy másik Rachel Brice hastánc anyag: Rachel Brice: Bellydance Arms and Posture (2007)
11 rapidos link
vajon megköszönjük-e , ha valaki elhozza nekünk? :-)
;-)
Az a lányeg, hogy nem szabad elkeseredni!
Nekem is így volt a múlt hetem, tanulás, éjszakázás, semmi sport, csipsz-süti-egészségtelen kaják-sör.
Már majdnem elkeseredtem, hogy na akkor lőttek az egésznek, most előről kell az egészet, meg hogy minden mindegy, akkor hagyom az egész egészséges-sportos dolgot... mint régen
DE! szerencsére aztán meggondoltam magam. Mert azért az eddig befektetett dolog nem vész ám el! És nem baj, ha volt egy kis kihagyás, mert utána is szépen lehet folytatni, nem szabad bedobni a törülközőt, hogy akkor ez nekem nem megy:-) Pedig majdnem beleestem újra ebbe a régi hibámba!
De minden egyes tornával teszünk valamit az egészségünkért ( a szépségünkről nem is beszélve :-P), nincs kárbaveszett munka, és lehet folytatni.
Volt egy macerás elhavazott heted? na és! folytasd, ha már jobban vagy vagy rendeződtek a dolgok! :-)
kitartás csajok, hajrá!!! és jobbulást, aki gyengélkedik
kiss
Anamaya
2008-05-23, 06:04 AM
Köszi Zid, ez msot jól esett. Épp kiakadtam magamon, hogy mostanában sokat sétálok torna helyett, a diétára nem igen figyeltem, és épp szidtam, és szégyelltem magam váltva. Mondhatni a szidásomért szégyelltem magam, de most löketet adtál ahhoz a bennem lévő küzdő érzéshez, ami reggel óta bennem van.(az érzés, hogy mozgásra vágyom) Köszönöm kiss
Egyébként a testem már régebben kitalált egy jelzőrendszert, a rendszeres mozgás hiányára. Szóval, ha már jó ideje tornázom, és lazsálós időszak jön, akkor olyasmi érzésem van, mint az izomfájadalom, nem izomláz. Az izmok gyárilag tapadnak a csontokhoz, de ilyenkor úgy érzem, hogy annyira letapadnak, hogy onnan sose akarnak már feljebb jönni, és ilyenkor fáj. Na ez az az érzés, amikor tudom, a testem lázad, hogy hahó tessék mozogni, és tornázni. Ez a jelzőrendszer tegnap indult be. :)
Zoli100
2008-05-23, 06:12 AM
Stee, ez magyarul van?nap töltöttem le a barátnőmnek, mikor meglátta, akkorát sikított, mert már régóta hajtotta, csak marha drága, igen magyarul van (sajnos ez nekünk most nem jött jól, angolul megvan valakinek?)
nap töltöttem le a barátnőmnek, mikor meglátta, akkorát sikított, mert már régóta hajtotta, csak marha drága, igen magyarul van (sajnos ez nekünk most nem jött jól, angolul megvan valakinek?)
Köszi, szuper, akkor leszedem anyunak.
Zolikám, megáról tudsz tölteni? Mert ott fent van.
Ha nem, és kellene, akkor meg jövő hét közepén talán tudom hozni, előásom, valamelyik dvd-men van, és felrakom datára.
Illetve rapidshare-en van, a linkek az mp3portálon.
Zoli100
2008-05-23, 06:14 AM
Zolikám, megáról tudsz tölteni?Igen! mostmár tudok
Zoli100
2008-05-23, 06:17 AM
Az a lányeg, hogy nem szabad elkeseredni!
Nekem is így volt a múlt hetem, tanulás, éjszakázás, semmi sport, csipsz-süti-egészségtelen kaják-sör.
Már majdnem elkeseredtem, hogy na akkor lőttek az egésznek, most előről kell az egészet, meg hogy minden mindegy, akkor hagyom az egész egészséges-sportos dolgot... mint régen
DE! szerencsére aztán meggondoltam magam. Mert azért az eddig befektetett dolog nem vész ám el! És nem baj, ha volt egy kis kihagyás, mert utána is szépen lehet folytatni, nem szabad bedobni a törülközőt, hogy akkor ez nekem nem megy:-) Pedig majdnem beleestem újra ebbe a régi hibámba!
De minden egyes tornával teszünk valamit az egészségünkért ( a szépségünkről nem is beszélve :-P), nincs kárbaveszett munka, és lehet folytatni.
Volt egy macerás elhavazott heted? na és! folytasd, ha már jobban vagy vagy rendeződtek a dolgok! :-)
kitartás csajok, hajrá!!! és jobbulást, aki gyengélkedik
kiss
én is tanultam, mint az állat, de szerencsére a barátnőm annyira nekiállt tornázni, hogy most én nem hagyhattam ki :4:
Jó ötlet volt idejében bevonni a drágát :D
Zoli100
2008-05-23, 06:22 AM
MIlyen sokan lettünk :) :D
Minden új tornásztagot szeretettel köszöntök!! (alig tudok megint visszaolvasni, mert csak az utolsó 2 oldalt néztem meg egy ideje, biztos van egy 20 oldalas lyuk)
FittBoy (és nagy titokban F(l)itt(er)Girl /nagyon tetszett neki ez a név :D, sajna ő nem tud beírni, mert nem érti mit irogatunk mi itten, de köszöni a sok szép tornát! Most épp Tony mellett a Pilates a mindene:D)
Igen! mostmár tudok
akkor tessék: ezek angolul vannak
http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=817760&postcount=47
azaz:
Egy megaupload feltöltés sorozat (reméljük nem kínaiul):
Winsor.Pilates.CD1.-.Basics.Step.By.Step.avi
part1: http://www.megaupload.com/?d=U0I1BYNN
part2: http://www.megaupload.com/?d=4W1MJSGA
Winsor.Pilates.Cd5.-.Abdominal.Sculpting.avi
part1: http://www.megaupload.com/?d=QQWZ0XDC
part2: http://www.megaupload.com/?d=1Z1SW2J0
Winsor Pilates cd2.-.20.Minute.Workout.avi
part1: http://www.megaupload.com/?d=J1S4STN4
part2: http://www.megaupload.com/?d=ZBTC7HY3
Winsor.Pilates.-.CD4.-.Advanced.Body.Slimming(1).avi
part1: http://www.megaupload.com/?d=PLCLP8W1
part2: http://www.megaupload.com/?d=7D03B4U1
Winsor.Pilates.-.CD6.-.Buns.and.Thigh.Sculpting.avi
part1: http://www.megaupload.com/?d=GE0H0IYG
part2: http://www.megaupload.com/?d=GFISPXFS
Winsor.Pilates.-.CD3.-.Accelerated.Body.Sculpting.avi
part1: http://www.megaupload.com/?d=I45JUYBY
part2: http://www.megaupload.com/?d=BNS4C8TC
part3: http://www.megaupload.com/?d=RTHSRCLC
part4: http://www.megaupload.com/?d=2CY9R75D (http://www.megaupload.com/?d=2CY9R75D)
van egy hetedik lemez is:
http://www.megaupload.com/?d=ANWIB7PK
upper body, ehhez valszeg van jelszó, ami pedig: vagos.es
MIlyen sokan lettünk :) :D
Minden új tornásztagot szeretettel köszöntök!! (alig tudok megint visszaolvasni, mert csak az utolsó 2 oldalt néztem meg egy ideje, biztos van egy 20 oldalas lyuk)
FittBoy (és nagy titokban F(l)itt(er)Girl /nagyon tetszett neki ez a név :D, sajna ő nem tud beírni, mert nem érti mit irogatunk mi itten, de köszöni a sok szép tornát! Most épp Tony mellett a Pilates a mindene:D)
hihihi, itt (sok)mindenkinek külföldi párja van? :-)
Zoli100
2008-05-23, 06:28 AM
akkor tessék: ezek angolul vannak
http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=817760&postcount=47
azaz:
van egy hetedik lemez is:
http://www.megaupload.com/?d=ANWIB7PK
upper body, ehhez valszeg van jelszó, ami pedig: vagos.es
Szuper vagy!!! Na, titokban gyorsan letöltöm, kiírom dvd-re, aztán lesz ám meglepi!!!! Hogy mit fogok én ezért kapnikisskisskisskisskiss
Örök hálám Neked/Nektek!Az brain-sync anygokért jöttem az feltöltéses topikban, ott láttam meg ZiD az aláírásodat és annyira kiváncsivá tet, hogy bekukkantottam ide ... Azóta itt ragadtam ...
Egyébként télleg meglátszik, ha az ember csinálja, soha nem hittem volna, hogy valaha ilyesmibe fogok, de a tanulás is jobban ment pl. mint régebben!
Köszi nektek FittLányok!
Zoli100
2008-05-23, 06:30 AM
hihihi, itt (sok)mindenkinek külföldi párja van? :-) Neked is? (ne cseréljük ki őket, hihihihi, ez most nagyon csak vicc volt, nehogy kikapjak érte!!!!!):mrgreen::mrgreen:
Neked is? (ne cseréljük ki őket, hihihihi, ez most nagyon csak vicc volt, nehogy kikapjak érte!!!!!):mrgreen::mrgreen:
hát én nem adom! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
niamano
2008-05-23, 08:19 AM
Kedves Fitt-banda!!!
Levizsgáztam!!! Megvan a legnehezebb záróvizsgám!! Mostantól már megnyugszom és edzek rendesen, meg visszaolvasok, meg úgy örülök :)
:222::oops::2:
Sokat segítettetek, hogy legyen kitartásom hozzá! Köszönöm!! (Hamarosan Fitt)Mano
Kedves Fitt-banda!!!
Levizsgáztam!!! Megvan a legnehezebb záróvizsgám!! Mostantól már megnyugszom és edzek rendesen, meg visszaolvasok, meg úgy örülök :)
Sokat segítettetek, hogy legyen kitartásom hozzá! Köszönöm!! (Hamarosan Fitt)Mano
Juhéééé!!!!!
Szívből gratulálok!!!!!:D:222::ugras::ugras::777::656::4:
Anamaya
2008-05-23, 08:22 AM
Kedves Fitt-banda!!!
:ugras::ugras::ugras::ugras::ugras::ugras::ugras: ÉLJEN!!!!! :ugras::ugras::ugras::ugras::ugras::ugras::ugras:
GRATULÁLUNK! kiss kiss kiss kiss
niamano
2008-05-23, 08:23 AM
hihihi, itt (sok)mindenkinek külföldi párja van? :-)
Az én párom multinacionális: most épp ángolban melózik, cseh egyetemre jár, szlovák állampolgár, magyar nemzetiségű, és Pesten lakik a magyar csajával :D Na?
niamano
2008-05-23, 08:27 AM
:ugras: ÉLJEN!!!!! :ugras:
GRATULÁLUNK! kiss
köszönöm!! :D De jó, hogy ilyen sokat írtatok, van mit olvasnom a 7végén anyuéknál! Amúgy anyagokat töltöttem ám le, míg nem nagyon voltam, és most viszek haza anyunak, úgyis mindig azzal piszkál, hogy neki nincs is tornája. Fog örülni soknak ;)
A hétvégi tornánál majd gondolok rátok (bodza szedés az erdőn, eper szedés szedd magad földön... Nyamm!) meg ami belefér még a kómám mellett...:cool:
Az én párom multinacionális: most épp ángolban melózik, cseh egyetemre jár, szlovák állampolgár, magyar nemzetiségű, és Pesten lakik a magyar csajával :D Na?
Sati15
2008-05-23, 08:40 AM
Kedves Fitt-banda!!!
Nagyon ügyi vagy!!! Gratulálok én is!!
Sőt tudok egy nagyon jó pasit akivel bulizhatsz: Tony!!!! :D:D
(csak a párod után természetesen ;))
Sati15
2008-05-23, 08:41 AM
verhetetlen :D
Sati15
2008-05-23, 08:42 AM
Anamaya,
van már fejlemény a létszámról?
Anamaya
2008-05-23, 08:53 AM
Anamaya,
van már fejlemény a létszámról?
9
bpiros
2008-05-23, 08:59 AM
Kedves Fitt-banda!!!
Gratulálok hozzá!
Anamaya
2008-05-23, 09:00 AM
Gratulálok hozzá!
jobban vagytok?
bpiros
2008-05-23, 09:01 AM
te nyertél szerintem:-D
Sati15
2008-05-23, 09:01 AM
http://www.bodiesbudapest.hu/hu/
BODIES - A kiállítás Az emberi test lebilincselő élmény!
A kiállítás című tárlat. A kiállításon, melyre a korábbi helyszíneken eddig nyolc millióan voltak kíváncsiak, egész és részleges, valódi emberi testekből készült, páratlan műgonddal feltárt, majd egy újszerű eljárással tartósított preparátumok láthatók, melyeken a látogatók korábban soha nem tapasztalt módon, saját szemükkel, közvetlen közelről tanulmányozhatják a testük belsejében működő szerveket és szervrendszereket.
A kiállítás ismeretterjesztő hatása egyszerűen felbecsülhetetlen - mondta Dr. Roy Glover, a Michigani Egyetem nyugalmazott sejtbiológia-professzora, a BODIES- A kiállítás orvos-főigazgatója. - Az orvosok már évszázadok óta valódi emberi testeken tanulmányozzák a szervezet felépítését és működését, és most végre lehet<SCRIPT><!--D(["mb","\u003cspan\u003eő\u003c/span\u003e\u003c/font\u003e\u003cspan lang\u003d\"EN-US\"\u003evé \nvált, hogy a nagyközönség is bepillanthasson az emberi test \nrejtelmeibe.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003eA kiállítás látogatói több galérián végighaladva, \ntestközelb\u003c/span\u003e\u003cfont face\u003d\"Times New Roman CE\"\u003e\u003cspan\u003eő\u003c/span\u003e\u003c/font\u003e\u003cspan lang\u003d\"EN-US\"\u003el \nvehetik szemügyre az emberi test csontváz-, izom-, szaporító-, légz\u003c/span\u003e\u003cfont face\u003d\"Times New Roman CE\"\u003e\u003cspan\u003eő\u003c/span\u003e\u003c/font\u003e\u003cspan lang\u003d\"EN-US\"\u003e-, \nkeringési és egyéb rendszereit. Az egész testes preparátumok egy része a \nsportból ismert testtartásban figyelhet\u003c/span\u003e\u003cfont face\u003d\"Times New Roman CE\"\u003e\u003cspan\u003eő\u003c/span\u003e\u003c/font\u003e\u003cspan lang\u003d\"EN-US\"\u003e meg, \nhogy a látogatók mindennapi helyzetekben is el tudják képzelni a saját testük \nbelsejét. Ezenkívül valódi emberi preparátumok mutatják be például az \negészségtelen táplálkozás vagy a testmozgás hiánya által okozott elváltozásokat. \nAz egészséges tüd\u003c/span\u003e\u003cfont face\u003d\"Times New Roman CE\"\u003e\u003cspan\u003eő\u003c/span\u003e\u003c/font\u003e\u003cspan lang\u003d\"EN-US\"\u003e \nmellett kiállított, kátránytól megfeketedett tüd\u003c/span\u003e\u003cfont face\u003d\"Times New Roman CE\"\u003e\u003cspan\u003eő\u003c/span\u003e\u003c/font\u003e\u003cspan lang\u003d\"EN-US\"\u003e \nminden ismeretterjeszt\u003c/span\u003e\u003cfont face\u003d\"Times New Roman CE\"\u003e\u003cspan\u003eő\u003c/span\u003e\u003c/font\u003e\u003cspan lang\u003d\"EN-US\"\u003e \nirodalomnál és plakátnál ékesszólóbban mesél a dohányzás ártalmairól. Ez a \nkiállítás megváltoztatja az emberekben önmagukról kialakult képet. Célja, hogy \nfelvilágosítson, er\u003c/span\u003e\u003cfont face\u003d\"Times New Roman CE\"\u003e\u003cspan\u003eő\u003c/span\u003e\u003c/font\u003e\u003cspan lang\u003d\"EN-US\"\u003et \nadjon, leny\u003c/span\u003e\u003cfont face\u003d\"Times New Roman CE\"\u003e\u003cspan\u003eű\u003c/span\u003e\u003c/font\u003e\u003cspan lang\u003d\"EN-US\"\u003egözzön \nés inspiráljon.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003eA kiállításon látható emberi preparátumokat egy \nforradalmian új módszerrel, az ún. polimeres tartósítással konzerválták. Ennek \nsorán az emberi szöveteket folyékony szilikonnal itatják át, melyet ezután \nvegyszerekkel kezelnek és megszilárdítanak. A végeredmény egy gumírozott, \nsejtszinten tartósított preparátum, melyen tökéletesen megfigyelhet\u003c/span\u003e\u003cfont face\u003d\"Times New Roman CE\"\u003e\u003cspan\u003eő\u003c/span\u003e\u003c/font\u003e\u003cspan lang\u003d\"EN-US\"\u003ek a \ntest csontjai, izmai, idegei, véredényei és különböz\u003c/span\u003e\u003cfont face\u003d\"Times New Roman CE\"\u003e",1]);//--></SCRIPT> ővé vált, hogy a nagyközönség is bepillanthasson az emberi test rejtelmeibe.
A kiállítás látogatói több galérián végighaladva, testközelből vehetik szemügyre az emberi test csontváz-, izom-, szaporító-, légző-, keringési és egyéb rendszereit. Az egész testes preparátumok egy része a sportból ismert testtartásban figyelhető meg, hogy a látogatók mindennapi helyzetekben is el tudják képzelni a saját testük belsejét. Ezenkívül valódi emberi preparátumok mutatják be például az egészségtelen táplálkozás vagy a testmozgás hiánya által okozott elváltozásokat. Az egészséges tüdő mellett kiállított, kátránytól megfeketedett tüdő minden ismeretterjesztő irodalomnál és plakátnál ékesszólóbban mesél a dohányzás ártalmairól. Ez a kiállítás megváltoztatja az emberekben önmagukról kialakult képet. Célja, hogy felvilágosítson, erőt adjon, lenyűgözzön és inspiráljon.
A kiállításon látható emberi preparátumokat egy forradalmian új módszerrel, az ún. polimeres tartósítással konzerválták. Ennek során az emberi szöveteket folyékony szilikonnal itatják át, melyet ezután vegyszerekkel kezelnek és megszilárdítanak. A végeredmény egy gumírozott, sejtszinten tartósított preparátum, melyen tökéletesen megfigyelhetők a test csontjai, izmai, idegei, véredényei és különböz<SCRIPT><!--D(["mb","\u003cspan\u003eő\u003c/span\u003e\u003c/font\u003e\u003cspan lang\u003d\"EN-US\"\u003e \nszervei. Az egész testes preparátumok elkészítése akár egy évnél is tovább \ntarthat.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003eA BODIES- A kiállítás világszerte hatalmas népszer\u003c/span\u003e\u003cfont face\u003d\"Times New Roman CE\"\u003e\u003cspan\u003eű\u003c/span\u003e\u003c/font\u003e\u003cspan lang\u003d\"EN-US\"\u003eségnek \nörvend. Eddig több mint nyolc millióan látták olyan nagyvárosokban, mint New \nYork, Las Vegas, Madrid és Santiago.\u003cbr\u003e\u003cbr\u003e\u003c/span\u003e\u003cbr\u003e\u003cspan lang\u003d\"EN-US\"\u003eVAM\u003c/span\u003e\u003cspan lang\u003d\"EN-US\"\u003e Design Center\u003c/span\u003e\u003cbr\u003e\u003cspan lang\u003d\"EN-US\"\u003e1061 Budapest, VI. kerület, Király utca 26.\u003cbr\u003eTelefon: 1-666-3100, \n1-322-7079\u003cbr\u003eWeb: \u003c/span\u003e\u003ca href\u003d\"http://www.vamdesign.hu\" target\u003d\"_blank\" onclick\u003d\"return top.js.OpenExtLink(window,event,this)\"\u003e\u003cspan lang\u003d\"EN-US\"\u003ewww.vamdesign.hu\u003c/span\u003e\u003c/a\u003e\u003cspan lang\u003d\"EN-US\"\u003e\u003cbr\u003eE-mail: \u003c/span\u003e\u003ca href\u003d\"mailto:konferencia@vamdesign.hu\" target\u003d\"_blank\" onclick\u003d\"return top.js.OpenExtLink(window,event,this)\"\u003e\u003cspan lang\u003d\"EN-US\"\u003ekonferencia@vamdesign.hu\u003c/span\u003e\u003c/a\u003e\u003cspan lang\u003d\"EN-US\"\u003e\u003cbr\u003e\u003c/span\u003e\u003cbr\u003e\u003cfont face\u003d\"Arial\" color\u003d\"black\" size\u003d\"2\"\u003e\u003cspan style\u003d\"font-size:10pt;color:black;font-family:Arial\"\u003e\u003cimg height\u003d\"1024\" alt\u003d\"Kép (DIB - eszközfüggetlen kép)\" src\u003d\"?ui\u003d1\u0026amp;attid\u003d0.1\u0026amp;disp\u 003demb\u0026amp;view\u003datt\u0026amp;th\u003d11 a15d143cfa9718\" width\u003d\"1280\" border\u003d\"0\"\u003e\u003c/span\u003e\u003c/font\u003e\u003c/p\u003e\n\u003cdiv\u003e\n\u003cdiv style\u003d\"text-align:center\" align\u003d\"center\"\u003e\u003cfont face\u003d\"Times New Roman\" size\u003d\"3\"\u003e\u003cspan style\u003d\"font-size:12pt\"\u003e\n\u003chr align\u003d\"center\" width\u003d\"100%\" size\u003d\"2\"\u003e\n\u003c/span\u003e\u003c/font\u003e\u003c/div\u003e\n\u003cp\u003e\u003cfont face\u003d\"Times New Roman\" size\u003d\"3\"\u003e\u003cspan style\u003d\"font-size:12pt\"\u003e******************************\u003cWBR\u003 e******************************\u003cWBR\u003e**** ********\u003cbr\u003eA \njelen üzenet tartalma esetleg bizalmas lehet és kizárólag a címzett \u003cbr\u003eszámára \nszándékoztuk elküldeni. Amennyiben Ön ezt az üzenetet véletlenül\u003cbr\u003ekapta volna \nmeg, kérjük, hogy az üzenet tartalmát ne használja fel és \u003cbr\u003eazonnal értesítse \na küldõt az üzenet visszaküldésével. \n\u003cbr\u003e******************************\u00 3cWBR\u003e******************************\u003cWBR \u003e************\u003cbr\u003eThe \ninformation contained in this message may be confidential and is \u003cbr\u003eintended to \nbe exclusively for the addressee. Should you receive this ",1]);//--></SCRIPT> ő szervei. Az egész testes preparátumok elkészítése akár egy évnél is tovább tarthat.
A BODIES- A kiállítás világszerte hatalmas népszerűségnek örvend. Eddig több mint nyolc millióan látták olyan nagyvárosokban, mint New York, Las Vegas, Madrid és Santiago.
VAM Design Center
1061 Budapest, VI. kerület, Király utca 26.
Telefon: 1-666-3100, 1-322-7079
Web: www.vamdesign.hu (http://www.vamdesign.hu/)
E-mail: konferencia@vamdesign.hu (konferencia@vamdesign.hu)
BODIES – A Kiállítás preparátumai aprólékos műgonddal részekre bontott, valódi emberi testek, testrészek és szervek, melyeket egy újszerű eljárással tartósítottak és a gazdáikat megillető tisztelettel mutatnak be abból a célból, hogy a látogatóknak lehetőségük legyen megcsodálni saját szerveik és szervrendszereik szépségét és összetettségét.
BODIES – A Kiállítás valódi emberi testek gyűjteménye, így a látogatók életkortól függetlenül egészen különleges módon nézhetnek szembe önmagukkal. A kilenc galériában több mint kétszáz preparált szerv és egész test mutatja be, milyen hihetetlenül összetett rendszert alkotnak testünk csontjai, izmai, idegei, véredényei és szervei.
BODIES – A Kiállítás, ez a lélegzetelállító anatómiai tárlat hatalmas New York-i, londoni, washingtoni, Mexico City-i, amszterdami és prágai sikere után érkezik Budapestre. Eddig már több mint hétmillió embernek nyújtott lehetőséget megismerkedni az emberi test anatómiájával.
BODIES – A Kiállítás felvilágosít, lenyűgöz és ihletet ad.
bpiros
2008-05-23, 09:07 AM
jobban vagytok?
A gyerekek határozottan jobban. Se láz, se egyéb, és ma volt kedvük kimenni hintázni! Szerintem én is. Sokat javít, hogy este jön haza a párom. Kicsit irigylem ezért a hétért. Oké dolgozik, de Svájc....A lelkemet lassan helyére rugdosom. Kicsit köhögök még(na jó még nagyon), de ez már nem vészes. Megvan a saláta, bár répát elfelejtettem venni a piacon. Annyira megörültem, hogy 100 Ft az uborkának kilója, így gyorsan bevásároltam és már gondolva a télre eltettem. 6 db 2 l-es üveggel lett. Ma már nem volt se süti, se kenyér.
Tizennyolcas karika!
Este tornázom apával. Egy hét, mégiscsak egy hét!:)
Tizennyolcas karika vége!
Holnap pedig jöhet újra a callanetics.
Kösz mindenkinek.kiss
Sati15
2008-05-23, 09:15 AM
A gyerekek határozottan jobban. Se láz, se egyéb, és ma volt kedvük kimenni hintázni! Szerintem én is. Sokat javít, hogy este jön haza a párom. Kicsit irigylem ezért a hétért. Oké dolgozik, de Svájc....A lelkemet lassan helyére rugdosom. Kicsit köhögök még(na jó még nagyon), de ez már nem vészes. Megvan a saláta, bár répát elfelejtettem venni a piacon. Annyira megörültem, hogy 100 Ft az uborkának kilója, így gyorsan bevásároltam és már gondolva a télre eltettem. 6 db 2 l-es üveggel lett. Ma már nem volt se süti, se kenyér.
Tizennyolcas karika!
Este tornázom apával. Egy hét, mégiscsak egy hét!:)
Tizennyolcas karika vége!
Holnap pedig jöhet újra a callanetics.
Kösz mindenkinek.kiss
az izzadás mindig jót tesz a láznak ;)
Zoli100
2008-05-23, 09:46 AM
hát én nem adom!
én sem :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Zoli100
2008-05-23, 09:47 AM
Kedves Fitt-banda!!!
én is sok szeretettel gratulálok!
FittBoy
Zoli100
2008-05-23, 09:49 AM
Az én párom multinacionális: most épp ángolban melózik, cseh egyetemre jár, szlovák állampolgár, magyar nemzetiségű, és Pesten lakik a magyar csajával :D Na?wow!!
szerintem én éppen ilyen kuriózum vagyok a barátnőmnek a haverjai előtt:945::lol:
9
2-t még hozzáírhatsz, mert bár ők nem irogatnak ide, de csatlakoztak a 90 naphoz:p, mikor meséltem nekik róla!
Anamaya
2008-05-23, 01:08 PM
2-t még hozzáírhatsz, mert bár ők nem irogatnak ide, de csatlakoztak a 90 naphoz:p, mikor meséltem nekik róla!
akkor 11 :)
Sati15
2008-05-23, 02:25 PM
Amikor belenéztem, úgy gondoltam érdemes végigcsinálni.
Csak 40 perc az egész és mivel a péntek a pihenőnapom és olyankor egyáltalán nem szoktam tornázni, ez most pluszként tekinthető ;) Bár a helyzet az, hogy hiányzott a mozgás és mivel nem fárasztottam le magam a vásárlással annyira, ezért belefért az erőmbe.
Jó kezdet a bemelegítés, jók a csípőgyakorlatok.
Csak mindenből nagyon kevés van. Ha kétszerennyi lenne, akkor már elégedettebb lettem volna.
Kislabdával is dolgozik. Mivel nekem nincs olyan, a kis súlyzómat használtam helyette.
A hasizomgyakorlatok érdekesek voltak és összetettek, de nem túl megerőltetőek. Azért éreztem az izmaimat, de valahogy az egész inkább csak felfrissítő torna volt, nem pedig edzés.
Végül is pénteki pihenőnapnak elmegy...
Én ma a két új 90naposunkkal a Pilatest szerettettem meg (ezért is volt meg megint a WP1), annyira élvezték, hogy a második CD-t is kérték (20+20perc), aztán meg a végén egy 9 perces Tony-stretch-csel zártunk! A Pilatest már nagyon unom, ezért találtam ki ezt a megoldást, hogy ne egyedül kelljen csinálnom, viszont jót tesz, ezért nem hagyom ki:D
szabi0101
2008-05-23, 02:55 PM
Winsor Pilates
Sikerült letöltenem, de amikor összerendezte akkor egy .out kiterjesztésű fájlt kaptam, ami nem igazán alkalmas a lejátszásra. Tudnátok esetleg segíteni légyszi?
Köszi!
Üdv,
Szabi
szabi0101
2008-05-23, 03:01 PM
Á már megvan, csak át kell nevezni avi-ba. Esetleg megvan a második cd-je is?
bpiros
2008-05-23, 04:12 PM
Winsor Pilates - 20 perces tréning CD2
nyelv: magyar
méret: 861 MB
<!-- m -->http://href.hu/x/4k2k (http://href.hu/x/4k2k)<!-- m -->
cressida (http://mp3portal.hu/memberlist.php?mode=viewprofile&u=5597)
Winsor Pilates - Gyorsított alakformáló gyakorlatsor CD3
méret: 716 MB
<!-- m -->http://href.hu/x/4k2l (http://href.hu/x/4k2l)
Én ilyeneket találtam, de nekem innen nem megy a letöltés. esetleg vki le tudná tölteni és datára feltenni? Nagyon megköszönném.
bpiros
2008-05-23, 04:15 PM
Itt a Winsor Pilates 2 magyar: <!-- m -->http://www.megaupload.com/?d=RBE2WDQW (http://www.megaupload.com/?d=RBE2WDQW)
Winsor Pilates 3. (magyar) <!-- m -->http://www.megaupload.com/?d=QI5NH3NP (http://www.megaupload.com/?d=QI5NH3NP)
Ilyet is találtam.<!-- m -->
bpiros
2008-05-23, 04:21 PM
Czanik Balázs: Capoira 1.
http://rapidshare.com/files/78146827/czanik_capoira_1.001.html
http://rapidshare.com/files/78146389/czanik_capoira_1.002.html
http://rapidshare.com/files/78146660/czanik_capoira_1.003.html
http://rapidshare.com/files/78184493/czanik_capoira_1.004.html
http://rapidshare.com/files/78160079/czanik_capoira_1.005.html
http://rapidshare.com/files/78030131/czanik_capoira_1.006.html
Ha esetleg vkit érdekel.....
niamano
2008-05-23, 04:27 PM
Feltegyem a datára?
Oké, oké elírtam :D
(Ha tudod, és nem nagy meló tedd fel légyszi!) végigértem a kimaradt oldalakon, látom már fent van :)
Köszönöm.
Amúgy FittMano ma dolgozott! Tesómmal lenyomtunk vagy 4 km gyaloglást, meg pótoltuk az elmaradt beszélgetéseket. Úgy ki van készülve a vádlim, lábfejem a vizsgától (feszítem vajon?) hogy az utsó 1 km-t mezítláb jöttem. Ha éreztetek még finomat! Errefelé finoman maszírozós rücskös aszfalt van :)
niamano
2008-05-23, 04:45 PM
és én hozzá tudom majd csapni a 2-őt is, ha vki elárulja hogy kell a dvd-ből nem tudom mit csinálni és azt valahogy feltolni datára :D
Amúgy csak ajánlani tudom, én nagyon szeretem :) És nekem marha nehéz...
Anamaya: te vizsgád?
Bpiros: rendbe tette az embered a lelki békéd? :)
Ach, milyen jó is nyugodtan olvasni a topicot, és nem "tanulás miatti lelkiismeret furdalással" :)
Nem tudom melyikőtök írta, de lesz még ne mulass és ünneplés Tonyval a hétvégén! :-D
Sati15
2008-05-23, 05:27 PM
http://rapidshare.com/files/78146827/czanik_capoira_1.001.html
http://rapidshare.com/files/78146389/czanik_capoira_1.002.html
http://rapidshare.com/files/78146660/czanik_capoira_1.003.html
http://rapidshare.com/files/78184493/czanik_capoira_1.004.html
http://rapidshare.com/files/78160079/czanik_capoira_1.005.html
http://rapidshare.com/files/78030131/czanik_capoira_1.006.html
Ha esetleg vkit érdekel.....
ez már fent van a datán. még a topik elején...
Oké, oké elírtam :D
(Ha tudod, és nem nagy meló tedd fel légyszi!) végigértem a kimaradt oldalakon, látom már fent van :)
Köszönöm.
Amúgy FittMano ma dolgozott! Tesómmal lenyomtunk vagy 4 km gyaloglást, meg pótoltuk az elmaradt beszélgetéseket. Úgy ki van készülve a vádlim, lábfejem a vizsgától (feszítem vajon?) hogy az utsó 1 km-t mezítláb jöttem. Ha éreztetek még finomat! Errefelé finoman maszírozós rücskös aszfalt van :)
az az első, tanulós cd.
Ha szeretnéd, felvarázsolom Neked a 2-at is, az már 20 perc munka..Aztán jöhet a 3., 50 perc kemény edzés.
Sati15
2008-05-24, 04:29 AM
Tegnap vettem egy "célnadrágot".
Ugyanis kb. 2 cm hiányzik hozzá, hogy rendesen behúzzam a cipzárt.
Úgyhogy ez lesz az egyik motivációm :p
Találtam mára egy KarenVoight anyagot, ami pörgősebbnek tűnik a tegnapinál és másfél órás.
Azt hiszem ez még nincs itt fent, kéri valaki?
Azért is kérdezem először, mert korábban beszéltünk a csajról és nem tudom tölti-e fel épp valaki. De ha nem, akkor nekilátok.
KarenVoight-GreatWeightedWorkout
bpiros
2008-05-24, 04:39 AM
Na igen, köszönöm. Apa mindent a helyére tett!:)
És ma már tornáztam is! Igaz, csak keveset...
Tegnap vettem egy "célnadrágot".
Ugyanis kb. 2 cm hiányzik hozzá, hogy rendesen behúzzam a cipzárt.
Úgyhogy ez lesz az egyik motivációm :p
Találtam mára egy KarenVoight anyagot, ami pörgősebbnek tűnik a tegnapinál és másfél órás.
Azt hiszem ez még nincs itt fent, kéri valaki?
Azért is kérdezem először, mert korábban beszéltünk a csajról és nem tudom tölti-e fel épp valaki. De ha nem, akkor nekilátok.
KarenVoight-GreatWeightedWorkout
Én kérném :)
Ma van a szülinapom, úgyhogy ebéd, torta jajj...tejszínes-csokis...lesz mit ledolgoznom délután, alig bírok mozogni! :p
Winsor Pilates - 20 perces tréning CD2
méret: 861 MB
<!-- m -->http://href.hu/x/4k2k (http://href.hu/x/4k2k)<!-- m -->
cressida (http://mp3portal.hu/memberlist.php?mode=viewprofile&u=5597)
Winsor Pilates - Gyorsított alakformáló gyakorlatsor CD3
méret: 716 MB
<!-- m -->http://href.hu/x/4k2l (http://href.hu/x/4k2l)
Én ilyeneket találtam, de nekem innen nem megy a letöltés. esetleg vki le tudná tölteni és datára feltenni? Nagyon megköszönném.
Nekem megvan mindakettő, ha szeretnéd, felteszem a datára!
Á már megvan, csak át kell nevezni avi-ba. Esetleg megvan a második cd-je is?
a hétvégén felteszem őket (2. 3.)
bpiros
2008-05-24, 09:51 AM
Ma van a szülinapom, úgyhogy ebéd, torta jajj...tejszínes-csokis...lesz mit ledolgoznom délután, alig bírok mozogni! :p
BOLDOG SZÜLINAPOT!
MAjd alkalom adtán, légyszi tedd fel őket datára. Köszi
Sati15
2008-05-24, 10:06 AM
BOLDOG SZÜLINAPOT!
:0:
Felteszem!
Feltenném a DVD-s variációjú Tony P90X Plus hasizom anyagot is, de bezippeltem, majd a zipet rarrá tettem, majd szétdaraboltam, de így is 43+1 részből áll :(
Avit kéne csinálni belőle... úgyhogy még várni kell rá egy kicsit.
Addig is hozom hamarosan (datasebességgel :cool:;)) Karen Voight-ot :p
Jaj ne is mondd a tortát, az "ultimate favorit" ahogy tornás körökben szokták volt mondani ;) nálam a piskóta csokikrémmel és tonnyányi tejszínhabbal. Nem vágyom bonyolult sütikre. Ezzel az egyszerűvel le tudnám élni az életem :D:D
BOLDOG SZÜLINAPOT!
:0:
Felteszem!
Jaj ne is mondd a tortát, az "ultimate favorit" ahogy tornás körökben szokták volt mondani ;) nálam a piskóta csokikrémmel és tonnyányi tejszínhabbal. Nem vágyom bonyolult sütikre. Ezzel az egyszerűvel le tudnám élni az életem :D:D
Köszi :)
a tejszínhab nekem is a gyengém, pedig 14 éves koromig utáltam:p
Ma lehet, hogy kihagyom a tornát, bár pont ma nem kéne :D
Még egy ünnepi vacsi hátravan!
De az legalább egyészséges lesz (ebédre: jó zsíros húsleves, rántott husi, sültkrumpli, tyúkpörkölt, torta):shock:...
Sati15
2008-05-24, 12:43 PM
(ebédre: jó zsíros húsleves, rántott husi, sültkrumpli, tyúkpörkölt, torta):shock:...
:shock::shock: anyám! :D:D:D:D:D:D:D:D:D
egészségedre! ;)
Anamaya
2008-05-24, 12:44 PM
http://i304.photobucket.com/albums/nn173/lit_028/thbirthday-1.gif kiss