A teljes (képes) nézethez kattints ide : Gyermek és ifjusági könyvek
hkingah
2010-11-19, 07:19 AM
A világ legszórakoztatóbb érdekességei
hkingah
2010-11-19, 09:19 AM
Játékos tudod-e... óvodásoknak
csipkebogyo
2010-11-19, 05:25 PM
Peti és Piri Banánországban
**Hidden Content: Check the thread to see hidden data.**
csipkebogyo
2010-11-19, 06:18 PM
Grimm testvérek
Szerencsés Jankó
csipkebogyo
2010-11-19, 08:00 PM
Csukás István
Sün Balázs
(Gyerekversek)
csipkebogyo
2010-11-19, 10:49 PM
Zelk Zoltán
Mese a kiscsikóról,
akinek még nincs patkója
verses mese
Syddy
2010-11-22, 07:11 AM
Disney hercegnők: Kérem szépen!
Mesés illemtan kishercegnőknek
(2010)
(64 oldal; jpg formatum, nagyon jo minoseg)
http://i51.tinypic.com/1zounnn.jpg http://i56.tinypic.com/f50cxc.jpg
Ki ismerné jobban a kifinomult viselkedés szabályait, mint Hófehérke, Hamupipőke, Csipkerózsika, Arielle, Belle és Jázmin? Bájos történeteikben útmutatások, jó tanácsok rejlenek, melyekkel a kis hercegnők játszva sajátítják el a helyes viselkedést. És megtudhatjuk azt is, hogy az udvariasság és a kedvesség mindig célravezető.
Letoltes:
(http://data.hu/get/3212031/Disney_Hercegnok-_Meses_illemtan_kishercegnoknek.rar)
iramsav
2010-11-24, 03:42 PM
Az alcím: korszerű mondókák kisbabáknak
A Túl a Maszat-hegyen c. kötet írója most is jó humorral, remek rímekkel kápráztat el minket. **Hidden Content: Check the thread to see hidden data.**
A köszönömöt megköszönöm :)
Syddy
2010-11-25, 05:41 AM
Bartos Erika: Anna, Peti és Gergő sorozata
(csak a Gergokonyv nincs meg egeszen, ezen kivul teljes a sorozat http://www.minervasyte.us/style_emoticons/default/smile.gif )
http://i52.tinypic.com/iw53bq.jpg
(a kep csak demonstrativ, 11 kotet van a csomagban + meg par mese kulon)
Kotetek:
Anna es Peti - Kistestver erkezik (pdf)
Anna es Peti -Irany_az_ovoda(djvu es pdf)
Anna Peti es Gergo Csaladi feszek (pps)
Anna Peti es Gergo Irany az iskola (jpg,djvu es pdf))
Anna Peti es Gergo Megmondalak (jpg)
Anna Peti es Gergo Suss fel nap (djvu)
Anna Peti esGergo- Jatsszunk_egyutt(djvu es pdf)
Anna Peti es Gergo- Nagycsalad_lettunk(djvu es pdf)
Anna Peti es Gergo - Annakonyv (djvu)
Anna Peti es Gergo - Petikonyv (djvu)
Az Anna és Peti sorozat története
Részlet egy beszélgetésből, ami 2007-ben készült Bartos Erikával, az Anna és Peti sorozat írójával, rajzolójával.
„ Életem legelső könyve az Anna és Peti sorozat Kistestvér érkezik című meséje volt. Nem is könyv volt az, inkább egy kis füzet. Annának, lányomnak rajzoltam, amikor megszületett kistestvére, Peti. Akkor Anna két éves volt, és arra gondoltam, biztosan segít majd a kistestvér befogadásában, ha újra és újra elolvashatunk egy mesét, ami Róluk szól. Ez a mese nagyon tetszett Annának, így aztán írtam egy újabbat, egy újabbat, és hamarosan egészen sok mese gyűlt össze Annáról és Petiről. Ezekből állt össze az első kötet.
A meséket eleinte csakis saját gyermekeimnek írtam, azzal a céllal, hogy saját élményeiket könyvben visszaolvasva újra és újra átéljék azokat. Mindig fontos volt, hogy a történetek valósak legyenek, szinte semmit se torzítsak az eseményeken. Mivel mi egy átlagos kisgyermekes magyar család életét éljük, így aztán örömmel láttam később, hogy ezeket az egyszerű meséket más kisgyermekes családok is hasonlóan élvezik, hiszen ők is hasonló élményeket élnek át ezekben az években. Nagyon egyszerű témákról írok, kirándulásról, palacsintasütésről, hajmosásról, hisztiről, elalvásról, játszótérről, vonatozásról, fogmosásról, óvodakezdésről, olyasmikről, amit minden kisgyermek átél.
Később megszületett harmadik babánk is, Gergő, és folytattam a sorozatot. Három gyermekkel bőven adódtak új problémák, megoldandó helyzetek, és persze jócskán nőnek a testvérkonfliktusok. Közben persze Anna és Peti nőnek, változnak és komolyodnak. Sokat veszekednek, sokszor Anna Petivel, vagy Peti Gergővel, aztán Gergő Annával, vagy épp mindenki mindenkivel, ez a nagycsalád sava-borsa. Mégis rengeteget tanulok tőlük, a gyerekek százszor bölcsebbek a felnőtteknél. Tiszták, lelkesek, őszinték, és legfőképpen jóra törekszenek, ami sajnos a felnőttekből már gyakran elvész.
Nekem nagyon szép időszak volt mind a terhesség, mind a kisbabás hónapok. Életem legszebb része. Egy kisbaba rengeteg erővel, jókedvvel tölti fel a szülőket, még akkor is, ha ezek az évek rendkívül fárasztóak. Én is, mint minden anya, az időhiánnyal küzdök leginkább, semmire sem jut elég időm. De ötleteknek sosem vagyok híján. Aki kisgyermeket nevel, tudja jól, hogy nincs olyan nap, amikor ne történne valami kedves, valami emlékezetes, amiről érdemes mesét írni. Három kicsi gyerekkel ez pláne így van.”
Letoltes:**Hidden Content: Check the thread to see hidden data.**
Jelszo nincs.
A konyvek jpg, pdf, pps es djvu formatumban vannak, olyan is van amelyik 3 fele formaban van meg, valogasson kinek melyik tetszik http://www.minervasyte.us/style_emoticons/default/smile.gif.
Nem en raktam oket gepre, de en gyujtogettem es toltottem fel http://www.minervasyte.us/style_emoticons/default/smile.gif
A djvu file-okat djvu wiewer-rel lehet megnezni es kinyomtatni is.(Benne van a csomagban, nem kell telepiteni csak kicsomagolod, megnyitod az exe file-t es a file nyitasra kattintva kiadja a szamitogeped bongeszojet ahol megkeresed es egy kattal nyitod is a djvu file-okat. Elonye, hogy kismeretu de jo minosegu kepeket produkal smile.gif )
Dunakavics
2010-12-02, 04:18 AM
Szezám utca
Omnibusz
csipkebogyo
2010-12-02, 05:01 PM
Piros alma, aranydió
Ebben a színes rajzokkal teli, ünnepi hangulatokat idézõ könyvben magyar írók legszebb karácsonyi verseivel találkozhatunk. A kottákat is tartalmazó kötet ideális karácsonyi ajándék minden család számára. A tartalomból: Zelk Zoltán: Télapó és a hóember; Weöres Sándor: Suttog a fenyves; Csányi Gyöngyi: Télapó kincsei; Tordon Ákos: Nincs szakálla, kender...; Végh György: Csillagszórós karácsonyfa; Osvát Erzsébet: Mennyi apró Télapó; Sarkady Sándor: Háromkirályok; Dicsõség mennyben az Istennek; Ady Endre: Kis, karácsonyi ének; Sárosi - Csanádi: A karácsony akkor szép; Újévi köszöntõk.
Pindurmanó
2010-12-05, 09:09 AM
Sziasztok!!
Engedjétek meg, hogy kisgyerekesek figyelmébe ajánljam májusban megjelent "Kedves verses történetek" címmel gyerekeknek készített első verses könyvem.
Ez a könyv 12 állatokról szóló kedves kis történetet mesél el verses formában.
Könyvem talán attól egyedi, hogy a verseken kívül magam készítettem el a könyvben szereplő összes színes rajzot és a borítót is.
Megtudhatjuk, hogy mi történt a tojásból frissen kikelt kiscsibékkel, vagy Béka Blöki kiknek vitt kosarában uzsonnát a tópartra. Az egyik vers egy néhány napos kiscsikóról szól, aki találkozik a baromfiudvarban számára ismeretlen állatokkal. Megismerhetjük milyen az élet a réten, a macska, az egér, a vakond, a nyúl és a béka szereplésével. Vajon ki nyeri meg a mezei futóversenyt? Vagy ki lesz a legszebb állat az utcabálon?
Szeretettel ajánlom könyvem minden kedves kisgyereknek és felnőttnek, akik kedvelik az állatokat és szeretnének többet megtudni a "Kedves verses történetek"-ről.
Ha valakinek felkeltettem az érdeklődését a Bookline-on megnézheti.
Üdvözlettel: Németh Andrea
akroz
2010-12-07, 03:46 AM
Kezdő olvasó gyerekeknek is. (saját munkám)
akroz
2010-12-07, 05:19 AM
A sorozat első része, saját munkám.
csilla001
2010-12-10, 04:46 AM
Véletlenül találtam rá, köszonet az eredeti feltöltonek.
akroz
2010-12-14, 07:17 AM
Bocsánat, este vettem észre, hogy nem jól töltötte fel, javítottam
saját munkám
kisbatyu75
2010-12-19, 06:37 AM
Bartos Erika: Százlábú
Versek óvodásoknak
fotózott (nem hiányzik egy oldal sem, csak rosszul számoztam)
iramsav
2010-12-30, 02:48 AM
Kérésre :)
**Hidden Content: Check the thread to see hidden data.**[URL="http://data.hu/get/3341618/Bartos_Erika._Hoppla_mesei_II..rar"] (http://data.hu/get/3341600/Bartos_Erika._Hoppla_mesei_I..rar)
csipkebogyo
2011-01-23, 04:02 PM
Pascala Védere D'Auria
Mesél a tanya
Visszatér a fecske
Illusztráció: COURRONNE, PIERRE
csipkebogyo
2011-01-23, 04:42 PM
Kerekes László
Sajtos mese
csipkebogyo
2011-01-28, 03:52 PM
Krilov:
Válogatott mesék
1952
saját scan
csipkebogyo
2011-01-28, 05:19 PM
Grinberg
Új pajtások
(1951)
saját scan
csipkebogyo
2011-01-28, 05:41 PM
Berze Nagy János
Szőlőszem királyfi
(1962)
saját scan
csipkebogyo
2011-01-29, 02:33 PM
Fehérváry Margit
Aranyszívű Iréne
(1942)
saját scan
marchello
2011-01-30, 11:49 PM
Csillagászat és az űr története
marchello
2011-01-30, 11:52 PM
Csillagászat
Brigicó
2011-02-02, 07:56 AM
Sziasztok!
Nagy sokára újra jelentkezem én is egy újabb mesekönyvvel. Saját scan és formázás. Lassan haladtam vele, mert van egy 6 hónapos kisfiam, aki csupa energiabomba.
Kérdés: Érdekelne benneteket a Doktor Hű De Fáy című mesekönyv? Mert akkor elkezdem beszkennelni.
Adrora (http://canadahun.com/forum/member.php?u=161492)-nak: Nem olvastam el a meseregényed, csak a fülszöveget. Rögtön Stephen King A talizmán című regénye ugrott be róla. Valószínűleg azért nem találtál rá kiadót, mert nagyon hasonlít az alapsztori. Lehet hogy a kiadóknál is rögtön ez ugrott be, főleg hogy a főszereplő neve (Stephen) még erőteljesebbé teszi a hol-olvastam-hasonlót érzést. Személy szerint sajnálom a dolgot, mert amennyi illusztrációt láttam a regényedhez, az nagyon tetszett. A te eseted is mutatja, hogy mennyire nehéz újat írni manapság. Ráadásul valószínűleg sose olvastad King regényét, bennem fel sem merült a plágium esélye. Régóta nyomon követem a munkásságodat, a honlapod a kedvencekbe van mentve nálam. Remélem nem bántottalak meg, nem állt szándékomban, nagy tisztelőd vagyok!
Brigicó
2011-02-08, 04:07 AM
Sziasztok!
Aki ismeri Doktor Dolittle történetét, az ne gondolja, hogy ez a mesekönyv annak a rövidített vagy egyszerűsített változata. Az állatok nyelvén értő és beszélő doki történetét Csukovszkij alaposan átírta.
Doktor Hű De Fáy története már kisebb gyerekek számára is élvezhető, mivel maga a történet és a szereplők is nagyon szerethetőek, a szép képek is segítenek. A nagyobbaknak pedig ott vannak az ötletes és humoros nevek, történeti csattanók.
Ajánlom mindenkinek ezt a mára kissé elfeledett mesekönyvet. Jó szórakozást hozzá!
csilla001
2011-02-08, 07:06 AM
Nem könnyű dolog mostohatestvéreknek összeszokni, még akkor sem, ha hasonló környezetből származnak. Hát még két olyan különböző természetű és neveltetésű kislánynak,mint az elkényeztetett, beteges Örvös Lilla és a vidám, talpraesett Kis Teri. Vajon mi történik a visegrádi nyaralóban, ahol a két nagymama és a két kislány kényszerű közös vakációját tölti? Erre ad feleletet Thury Zsuzsa kitűnő, lélektani feszültségű regénye.
csilla001
2011-02-08, 07:24 AM
Thury Zsuzsa első nagy sikerű ifjúsági regényében, A francia kislányban emlékezetes regényhőst alkotott: Jeanette Rostát, a későbbi Rosta Annuskát. Nem mindennapi bonyodalmak jutnak sorsul ennek a tehetséges, mélyen érző, zárkózott és vadóc kislányban, aki egy francia bányászvároskából kerül egy budapesti általános iskola 7/b osztályába . Hogyan válik a gyanakvó és sebzett lelkű Jeanette felszabadult és vidám Annuskává – erről szól Thury Zsuzsa kitűnő leányregénye
gemgeza
2011-02-08, 11:40 AM
http://static.polc.hu/products/00/19/64/196404.jpg
A Kaláka verseskönyvben Móra Ferenc, Weöres Sándor, Pinczési Judit, Nemes Nagy Ágnes, Kiss Anna, Tóth Elemér, Soóky László, Tóth László, Dénes György, Petrik József, Hajnal Anna, Keszeli Ferenc, Simkó tibor, Tandori Dezső és Barak László verseit tartalmazza Lipovszky-Drescher Mária mókás rajzaival.
Saját scan és szerkesztés,
használjátok egészséggel!
csipkebogyo
2011-02-08, 06:23 PM
A mesemondó szikla
Észak-amerikai indián, néger, eszkimó, fehér telepes, kanadai francia népmesék.
csipkebogyo
2011-02-08, 06:50 PM
Állatok a réten - A tehén
csipkebogyo
2011-02-08, 07:38 PM
Állatok a tanyán - A tyúk
csilla001
2011-02-09, 02:52 AM
„Igenis, nekem is van udvarlóm” – hazudja Horváth Kati tornaórán osztálytársnőinek. És kitalál egy Lacit, mesél és ábrándozik róla – addig, amíg valóban megjelenik egy magas, huszonkét éves Laci, és vele az első szerelem.
Kati úgy érzi, őt nem érdeklik a régi, „bezzeg az én időmben” történetek, ő most tizenöt éves, most szerelmes. De egyszerre ráébred: 1941-et ír a naptár, a történelem, a felnőttvilág kegyetlenül széttépi a gyerekkort, az első szerelmet.
Zsoldos Vera derűs rajzai még közelebb hozzák Horváth Katit, Korsós Lacit és a könyv többi szereplőjét az ifjú olvasók szívéhez.
gemgeza
2011-02-10, 10:22 AM
http://www.konyvnet.hu/img.php?pic_id=769e3a2VwZWsvZ3llcm1la2lmai9neWVyZW tpcm9kL21lc2UvRWY3N2YzMDE3NGNmYzgyNDllZS5qcGc=5
Áfonyaszedés - az első mesében áfonyát szednek a kis bogarak, amiből némi veszekedés után természetesen finom áfonyás lepényt sütnek.
<!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026"/> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <o:shapelayout v:ext="edit"> <o:idmap v:ext="edit" data="1"/> </o:shapelayout></xml><![endif]-->
gemgeza
2011-02-10, 10:31 AM
http://www.konyvnet.hu/img.php?pic_id=769e3a2VwZWsvZ3llcm1la2lmai9neWVyZW tpcm9kL21lc2UvRWY3N2YzMDE3NGNmYzgyNDllZS5qcGc=5
A második mesében mézeskalácsot süt a társaság, de jaj, a szarka ellopja mindet, tálastul. Szerencsére sikerül megtalálni a tolvajt, aki végül bocsánatot kért, sőt még csipkebogyó-szörpöt is hoz a sütemény mellé.
Gönczi
2011-02-12, 12:26 PM
KÖLYÖKKUTYÁK
Jó tanácsok leendő és gyakorlott kutyatartóknak
kks2003
2011-02-14, 05:19 AM
Most találtam egy 1958-as kis rajzos történetet amit beszkenneltem, gondoltam megosztom veletek:
A mackó füle meg a fácán
1958 Ifjúsági könyvkiadó Sanghaj
Remélem tetszeni fog :p
csilla001
2011-02-14, 07:40 AM
A svéd írónő Európa-szerte nagy sikert aratott regényének főhőse egy nem mindennapi kislány. Neveletlen, rakoncátlan, de a szíve a helyén van, és elragadó természetességével mindenkit meghódit. Kilenc-tíz éves kora ellenére olyan erős, hogy legyőzi a cirkuszi erőművészt meg az aranyaira pályázó rablókat. Pippi teljesen egyedül él egy nagy házban, mert az apukája néger király lett egy távoli szigeten. A kalandok akkor érik el tetőpontjukat, amikor Pippi néger király apukájával és a szomszéd gyerekekkel a távoli mesés szigetre utazik.
Dunakavics
2011-02-18, 03:03 PM
Micimackó
A legjobb barátok
A Százholdas Pagony lakói mind úgy érzik: borzasztó valami történik békés otthonukban: Róbert Gidát valószínűleg megcsípte egy szerelembogár! Róbert Gida levelet ír, méghozzá egy lánynak! Micimackó és barátai egy egészen picikét féltékenykednek, ezért aztán elhatározzák, hogy elcsípik ezt a szerelembogarat, és arra kényszerítik, hogy újra megcsípje Róbert Gidát, az majd feloldja ezt a különös varázslatot...
csilla001
2011-02-19, 07:24 AM
Anne sorozat – 1. kötet Anne otthonra talal
Az Anne történetéből készült filmsorozat olyan sikeres, hogy a tévécsatornák újra és újra a műsorukra tűzik. Az olvasók pedig újra és újra a kezükbe veszik a magával ragadó kötetet. Marilla és Matthew, az Idős testvérpár elhatározzák, hogy örökbe fogadnak egy árvát, hogy segítsen nekik a ház körüli teendők ellátásában. A vonattal azonban a kért jókötésű fiú helyett legnagyobb megrökönyödésükre egy vézna, répavörös hajú kislány érkezik, akinek ráadásul be nem áll a szája. Első gondolatuk, hogy másnap visszaküldik a gyermeket az árvaházba, ám Anne úgy határoz, hogy maradni akar, hiszen a szigeten „oly tág tere nyílik a képzeletnek". Kezdeti vonakodásuk dacára Marilla és bátyja hamarosan már el sem tudják képzelni az életüket a bátor, életteli, fantáziadús és zavarba ejtően őszinte kislány nélkül. Anne érkezése olyan gyökeres változásokat hoz életükben, amilyenekről még csak nem Is álmodtak. A vörös hajú árva könnyes-vidám története világszerte rabul ejtette az olvasókat. Lucy Maud Montgomery életműsorozatának feledhetetlen darabja.
csilla001
2011-02-19, 07:51 AM
Anne Shirley, ez a vörös hajú, örökké csacsogó és álmodozásra hajlamos kislány, akinek gyermekkoráról az Anne otthonra talál című kötet számolt be, immár 16 éves ifjú hölgy. Kijárta a főiskolát, és visszatért Avonlea-be. De a visszatérés egyben új kezdet is, Anne kilép az élet iskolájába, hiszen dolgozni kezd: tanítónőként helyezkedik el abban az iskolában, ahol valaha maga is tanult. Ahogy már megszokhattuk, az élet továbbra is folyton pezseg körülötte: meglágyítja az új szomszéd, a mogorva agglegény hírében álló Mr. Harrison szívét, Levendula kisasszony személyében pedig igazi „rokon lélekre” talál. Hősünk azonban nem volna méltó az Anne Shirley névre, ha nem kerülne időről időre kisebb-nagyobb kalamajkába… A világszerte rendkívül népszerű írónő történetéből készült filmsorozat olyan sikeres, hogy a tévécsatornák újra és újra a műsorukra tűzik. Az olvasók pedig újra és újra a kezükbe veszik a magával ragadó sorozat köteteit.
csilla001
2011-02-19, 07:58 AM
Anne egy időre maga mögött hagyja szeretett Prince Edward szigetét a kingsporti Redmond College kedvéért. Itt nemcsak matematikából, görögből és számos egyéb tárgyból vesz leckéket, hanem fontos dolgokat tanul az életről és a szerelemről is.
Anne barátnőjével, Priscillával beköltözik Patty Házába, befogad egy kóbor macskát, ötször megkérik a kezét (a leánykéréseket rendre visszautasítja), és ezalatt egyre azon tűnődik, miért akarja Gilbert Blythe elrontani tökéletes barátságukat azzal, hogy folyton a szerelemről szónokol neki. Hamarosan azonban gyökerestől megváltozik az élete, amikor felbukkan Roy Gardner. Roy jóképű és gazdag, egyszóval pontosan az a férfi, akit Anne megálmodott magának. Amikor azonban eljön a pillanat, hogy kimondja a boldogító igent, a lány arra kényszerül, hogy számot vessen önmagával és érzelmeivel.
Vajon mi vagy ki áll Anne boldogságának útjában? És vajon elmegy-e a lány addig a pontig, ahonnan már nincs visszaút?
csilla001
2011-02-19, 08:01 AM
A népszerű Anne-sorozat legújabb, sorrendben negyedik kötete, Anne Shirley életének újabb állomására kalauzolja az olvasót. Hősnőnk elfoglalja élete első igazi állását: igazgatónő a summerside-i középiskolában – és ahogy azt a különlegesen fejlett beszédkészségű, élénk képzelőerejű kislánytól megszoktuk már, felnőttként is mindent megtesz, hogy színt, izgalmat vigyen a városka életébe.
csilla001
2011-02-19, 08:34 AM
Anne Shirley, aki egykor árvaként érkezett az Edward-szigeti kis faluba, Avonlea-be, immár csinos, ifjú hölgyként, annyi kaland és félreértés után kezét nyújtja Gilbert Blythe-nak. A Zöldmanzárdos-ház első menyasszonya hamarosan a Négy-Szél-öböl menti Glenbe költözik, ahol Gilbert megkezdi orvosi gyakorlatát. Anne-t itt lánykorában megálmodott álomháza várja, és, ahogy ez vele lenni szokott, számtalan jó barát, a férfigyűlölő Miss Cornelia, a kedves, öreg Jim kapitány, a világítótorony őre és a gyönyörű, titokzatos, szomorú Leslie, aki tizenhárom éve ápolja félkegyelmű férjét, Dicket. Dick már évekkel korábban, még egészségesen eltűnt, és Jim kapitány találta meg egy távoli kikötő kórházában. Feltűnik aztán Owen Ford, aki írói álmokat dédelget, és beleszeret Leslie-be. Közben az álomházban örömre bánat, bánatra öröm következik:
Anne anya lesz, de rögtön gyászba is borul. Ám végül jóra fordulnak a dolgok, és mire mindenki megtalálja a boldogságát, Anne-éknek is költözniük kell. Nagyobb, kényelmesebb, új otthonba, hiszen ez az élet rendje.
csilla001
2011-02-19, 08:38 AM
Anne Shirley, aki valaha árvalányként került az Edward-szigeti falucskába, Avonlea-be, annyi mulatságos és szívszorító kaland után révbe érkezett: szerelme, Gilbert Blythe oldalán a házasélet örömei és gondjai között telnek napjai a Négy Szél-öböl menti Glenben. Az évek múlásával a család egyre szaporodik, de Anne most is éppoly karcsú, vonzó és csinos – és vörös, mint lánykorában. A kedves és hűséges Susan segítségével irányítja a barátságos ház, a Zugoly életét, értő szemmel figyeli gyerekei fejlődését, biztatja őket az élet kisebb-nagyobb csalódásai között, osztozik álmaikban, boldogságukban. Eközben azonban őt magát kétségek és félelmek emésztik: lehet, hogy annyi év szerelme után Gilbert szíve nem az övé többé?
csilla001
2011-02-19, 08:40 AM
A Zöldmanzárdos-ház vörös hajú Anne-je hatgyerekes családanya, s már csak a két kicsi, Shirley és Rilla van állandóan a szoknyája körül, a négy nagy, Jem, Walter és az ikrek, Di és Nan iskolába járnak. Szabadidejüket pedig a Zugoly melletti mesés tájékon töltik, a Szivárvány-völgyben, amelyet, akárcsak valaha az avonlea-i erdőket-mezőket, képzeletbeli tündéri teremtmények népesítenek be. Hamarosan új játszótársaik akadnak, a falu újonnan érkezett, özvegy lelkészének négy rakoncátlan gyereke. Az anyai gondoskodás nélkül cseperedő Meredith gyerekek egyik botrányt a másik után kavarják Glen St. Maryben. Befogadnak házukba egy szökött lelencet, disznóháton lovagolnak végig a falun, a metodista temetőben játszanak. Bármit tesznek is, a teológia kérdéseivel viaskodó apjuk szórakozott tudatáig alig jut el, viszont magukra haragítják a falu éber figyelmű, pletykás véneit, és ha nem állnának mellettük a Blythe gyerekek és szüleik: Anne és Gilbert, még a tiszteletes hivatalát is veszélybe sodornák. Szerencsére a világ egy kanadai falucskában sem csupa pletykás és álszent vénasszonyból áll, és a gyerekek bátor őszinteségének köszönhetően végül minden jóra fordul. Igaz, a regény utolsó oldaláig kétséges, vajon a bájos Miss Rosemary West igent mond-e Mr. Meredith házassági ajánlatára…
csilla001
2011-02-19, 08:44 AM
Anne gyermekei már majdnem felnőttek, kivéve a vidám, szeleburdi és nyakigláb Rillát. Ő még csak tizenöt éves, és bálokról, hódításokról, udvarlókról ábrándozik. De élete első báljának a napja egyben az első világháború kitörésének is a napja. Hiába tölt oly emlékezetes pillanatokat a Négy Szél-beli világítótoronyban rendezett táncmulatságon, Rillára négy év felhőtlen vigalom helyett szenvedés, bánat, kötelességek hosszú sora vár. Anne legkisebb lánya azonban méltó anyjához: bátran, hősiesen, erős szívvel áll helyt. Teszi, ami a háború sújtotta világban talán a legnehezebb, tisztességgel éli mindennapjait, segít, ahol tud. Nevelgeti a kis Jimset, a hadiárvát, szervezi a helyi ifjúsági Vöröskeresztet, főz, varr, köt, sőt még egy esküvőt is nyélbe üt. És mindeközben, szinte észrevétlenül felnőtté érik, aki képes arra, hogy a romokban heverő régi világ helyébe újat építsen
csilla001
2011-02-19, 08:49 AM
Ki ne emlékezne Anne Shirleyre, a vörös hajú, cserfes árva kislányra, aki világszerte nézők és olvasók millióinak szívét hódította meg? Vagy a váratlan utazás című film- és könyvsorozat kacagtató és szívmelengető epizódjaira? Ebben a megkapó humorral és emberséggel átszőtt kötetben a szerző magyarul eddig még soha meg nem jelent novelláiból válogathat az olvasó. A máig friss történetek arra emlékeztetnek bennünket, hogy még nem késő visszatalálnunk a karácsony és az ünnep igazi jelentéséhez: az összetartozás, a megbocsátás és a szeretet érzéséhez
nedir
2011-02-22, 05:37 AM
Nagyon szerettem én is a pöttyös könyveket :)
Ez is nagyon tetszett akkoriban, ajánlom a gyerekeknek!
nedir
2011-02-22, 06:06 AM
Pöttyös könyvek
Pöttyös könyvek Erich Kästner A két Lotti
Melyik gyerek nem gondolt még arra, mennyire jó lenne egy ikertestvér, aki úgy hasonlítana. rá, hogy még az édesanyjuk sem tudná megkülönböztetni őket? Nos, Kästner regényében két ilyen kislányról van szó. Ráadásul még nem is ismerik egymást, mert szüleik régóta elváltan élnek, s egyik az apjánál, másik az anyjánál nevelkedik. Az ikrek egy gyermeknyaralóban találkoznak, s rájönnek, hogy testvérek. Hasonlóságuk sok mulatságos bonyodalmat okoz, de a két kislány komolyabb dolgot tervez: ki akarják békíteni az elvált szülőket, s ezért szerepet cserélnek. Hogyan viselkedik mindegyik a megváltozott élethelyzetében, és miképp sikerül tervük végrehajtása, erről szól A két Lotti könnyes-vidám története.
nedir
2011-02-22, 07:08 AM
Pöttyös könyvek Jean Webster Nyakigláb Apó
Az árvaházi kislány boldogulásának és szerelmének aranyos humorral átszőtt története az elmúlt fél évszázad alatt semmit sem vesztett frissességéből, bájából.
Én nem olvastam, de mások ezt írták róla:
"Nagyon aranyos kis történet.
Nagyon tetszett, hogy az események alakulását tulajdonképpen levelekből ismerhetjük meg.
A másik kedves Pöttyösöm. (Azért nem volt olyan rossz a levélregény mint műfaj!)
Nagyon bájos kis történet! Ajánlom minden kislánynak, nagylánynak.
Ó, mennyire imádtam!
A legnagyobb gyerekkori favorit."
bobe.c
2011-02-25, 03:57 AM
Tudom, hogy pps formátumban már fenn van, ha nem kell pdf-ben nyugodtan törölhető.
nedir
2011-02-26, 03:04 AM
Makk Marci 1
Sziasztok!
Napraforgó által felrakott Makk Marci lapjait paint-tel kicsit kiretusáltam, gyűrődéseket kiszedtem, rakok ide mintaképet "ilyen volt-ilyen lett". Felrakom az egészet rarban. :)
csilla001
2011-02-26, 11:02 AM
Ginát, a regény hősnőjét 1943-ban apja beadja a híres árkodi intézetbe. A rideg világ, a szokatlan, kegyetlen törvények lázadásra késztetik a kis ötödikest. Ám megtud valamit, ami mégis maradásra bírja és önként vállalja a rabságot... Hogyan igazodik el egy tizenöt éves kislány ebben a felnőtt-titkoktól terhes világban? Vajon hihet-e a naiv diáklegendában, amelyet a kertben álló, korsós lányt formázó szobor alakja köré fon a lányok képzelete? Írjon talán ő is levelet Abigélnek, aki mindig segít a bajbajutottakon?
csilla001
2011-03-05, 06:41 AM
Szakállas Ábel tizenötéves székely fiú, aki az I. világháború után elszakadt Erdélyben, Csíkcsicsón lakik. Édesapja elszegődteti erdőpásztornak a Hargitára. Az a feladata, hogy őrizze a kivágott fát, és ha vásárlók jönnek, akkor fizetés ellenében számlát állítson ki nekik.
A fiú talált kutyájával, két tyúkkal egy kecskével és egy macskával tölti mindennapjait, míg egyik erdei sétája alkalmával puskákat és fekete, nagy vaskörtéket talál. Az egyik vaskörte alá tüzet rak, majd a hatalmas robbanás után visszatérve a helyszínre hatalmas pusztítást lát. Ábel örül ennek, mivel szerződése szerint a (viharban) kidőlt fákat eladhatja, és az értük kapott pénzt megtarthatja.
csilla001
2011-03-05, 06:49 AM
Az Ábel a rengetegben ifjú emberét a havasok között a természetes okosság, a számonkérõket és a rablókat egyaránt kijátszó leleményesség, a kiolthatatlanul sugárzó és szikrázó életöröm, a helytállás megrendítõen szép s megtörhetetlenül makacs szándéka megvédi a külvilág félelmetes, megsemmisítéssel fenyegetõ hatalmától. Életének új szakaszától az Ábel az országban mutatja be. Rövid otthon tartózkodás után Ábel a városba indul, szerencsét próbálni. Útközben különbözõ kalandokba keveredik, egy vándor fogorvos mellett segédkezik, bakterekkel, elcsapott tanítóval, agitátorokkal, lányokkal találkozik; az országutakon tanulja a tudományt, ligeti padokon és rendõri fogdában gyûjti a tapasztalatokat: figyel, tanul, keresi önmagát és célját a világban. Emberien helytáll az új körülmények között is, és anyja sírjánál tett fogadalmát, azt hogy a szegények zászlaját fogja hordozni, egy pillanatra sem feledi.
csilla001
2011-03-05, 07:02 AM
Az Abel trilogia utolso resze...
Orsolyka1990
2011-03-08, 06:53 PM
Sziasztok! Én népi játékos könyveket keresek, akinek van legyen szíves töltse fel vagy linkelje!Előre is köszönöm
robokop
2011-03-11, 08:21 AM
kerni szeretnem Lucy Maud Montgomery:Varatlan utazas .konyvet.Az ironotol mar sok Anne sorozat fent van,ez az egy hianyzik konyvformaban,de a sorozat feltotesnek is nagyon orulnek,koszonettel...kiss
csilla001
2011-03-12, 08:54 AM
A Mesélő Lány ismerős vidékre kalauzolja Lucy Maud Montgomery méltán népszerű Anne-sorozatának olvasóit. A derűs és megható történetek ezúttal is a varázslatos szépségű kanadai Prince Edward-szigeten játszódnak. Itt, Carlisle-ban él a King család, amelynek tulajdonában különös gyümölcsöskert van: valahányszor új jövevény érkezett a családba, az alapító nagyapa egy almafát ültetett születését megünnepelni, s ugyanígy, ha vendég szállt meg a házban, azt is megkérték, ültessen el egy fát. Ezek között a rokonokról elnevezett fák között tölti nyarát egy kis gyerekcsapat: a szép és hiú Felicity, a jólelkű Cecily, a testvérük, az örökké kételkedő Dan, továbbá Peter, a béresfiú, aki Felicity odaadó hódolója, Sara Rey, Cecily könnyen elpityeredő barátnője, aki soha nem engednek el sehova, valamint a kövérkés, lobbanékony Felix és testvére, Bev, aki e régi nyár emlékeit feleleveníti a könyv lapjain. Ismerjük őket: olyanok, mint páratlan adományal ruházott fel a sors. A Mesélő Lány, rendes nevén Sara Stanley hangjával, meséivel és azzal a varázslatos képességével, hogy mesemondás közben eggyé válik történetének szereplőivel, elbűvöli hallgatóit. Még a felnőtteket is, akik nagy színészi jövőt jósolnak neki. Egyelőre azonban ő és társai tízes éveik elején járnak. Képzelet és valóság keveredik kiskamasz világukba, amely korántsem maga a felhőtlen gondatlanság. Ismerkednek az élettel, de a halállal is, barátkoznak egymással, és ha nehezen megy is, megpróbálják megérteni a felnőttek világát. Eközben persze egyre többet tudnak meg önmagukról. A Mesélő Lány mulatságos és szívszorító történetei segítik eligazodni bontakozó lelkület a világ rejtelmei között.
csilla001
2011-03-12, 09:06 AM
Lucy Maud Montgomery, a méltán népszerű Anne sorozat szerzője, fiatal olvasóik ezreit bűvöli el varázslatos történeteivel. Az arany út, amely A mesélő Lány folytatása, a Prince Edward-szigeti gyerekek, Bev, Felix, Dan, Felicity, Cecily, Sara Ray, Peter és a Mesélő Lány, életének kisebb-nagyobb eseményei elevenednek meg. Ám történeteiket ezúttal a gyerekek saját, házilagosan írt és szerkesztett újságjukban örökítik meg, ahol mindegyikük a neki leginkább megfelelő rovatban próbálhatja ki újságírói tehetségét. Természetesen a pálmát itt is a Mesélő Lány történetei viszik el a karácsonyi hárfásról, aki zenéjével békét hozott a világnak, a bátor és fortélyos Ursuláról, aki egy pamutgombolyagba rejtett levélkével ad jelzést a szerelmének, valamint a szép és fiatal Unáról, aki az esküvője tervezett napján hal meg. Értesülünk továbbá arról, hogyan tévesztették össze a kormányzó feleségét a süket Eliza nénivel, hogyan tette tönkre Sara Ray és Mesélő Lány előadását és hogyan látogatták meg a boszorkány hírében álló Peg Bowent, akinek jóslatai sorra valóra válnak: hiszen Olivia néni tényleg férjhez megy és Peter apja valóban hazatér. Megtudjuk, hogyan üldözte szerelmével Cecilyt egyik kis osztálytársa, és mi történt, amikor Peg Bowen megjelent a vasárnapi misén. A legszebb és legrészletesebben kidolgozott történet hőse a művelt, érzékeny és visszahúzódó Félszeg Ember, aki, ahogy a népmesékben szokás, végül elnyeri a környék legszebb és leggazdagabb hajadonának, Miss Reade-nek a kezét. Az újság utolsó száma búcsúszám: a Mesélő Lányért eljön édesapja, hogy magával vigye. Nem csupán a szigettől, a családtól, a barátoktól és az unokatestvérektől búcsúzik, hanem a boldog, felhőtlen, meséktől ragyogó aranykortól, a gyerekkortól is.
csilla001
2011-03-12, 09:11 AM
Emily úgy érzi, mindene megvan az életben: szeretett édesapjával él, három macskája és kedves könyvei társaságában. Tökéletes világa azonban egyik pillanatról a másikra fenekestül felfordul, amikor édesapja meghal. Ettől kezdve rokonai jóindulatára van utalva, akik közül azonban senki sem akarja befogadni az elkényeztetett kislányt. Végül sorsot húznak, és a Murray családnak kedvez a "szerencse". Elizabeth néni azonban a legkevésbé sem titkolja, hogy nincs ínyére Emily jelenléte. A kislány egyetlen vigaszát gyászában és elkeseredésében új barátai jelentik: a temperamentumos Ilse, a fantasztikus művész, Perry és Teddy, Emily "sorstársa" az új iskolában, aki édesapjával behajózta a földet.
Ahogy egymást érik a kalandok, Emily lassan ráébred, hogy New Moon nem is olyan elviselhetetlen hely, és talán egyszer majd igazi otthonként tud tekinteni rá
csilla001
2011-03-12, 09:14 AM
Emily immár a második nyarat tölti New Moonban, a titokzatos, sokat látott, öreg házban, ahová édesapja halála után sorshúzás révén került. Noha egyre inkább otthon érzi magát, még mindig sokszor gyűlik meg a baja végletekig puritán, bigott Elizabeth nénjével. Jóval megértőbb rokonra lel azonban Nancy néni személyében, aki nem csupán azt engedi meg, hogy frufrut viseljen, és mezítláb csatangoljon, hanem olyannyira szabadjára engedi a kislányt, hogy az életveszélyes kalandba keveredik. "Kajlalábu" Dean Priest menti meg az életét, akiben tüstént rokonlélekre talál, és szoros barátság alakul ki közöttük. Emily legkedvesebb időtöltése az írás. Egy táj, egy esemény, egy ötlet, legyen az szép avagy csúnya, addig nem hagyja nyugodni, amíg "ki nem írja" magából. Megigézik őt, és óhatatlanul tollhegyére kívánkoznak az élet komédiái és tragédiái, a valóság függönye mögött rejtőzködő álomvilág...
csilla001
2011-03-12, 09:18 AM
Emily, Ilse, Teddy és Perry már a shrewsbury-i középiskola dákjai. Emily azt hitte, csodás lesz a szép Shrewsburyben lakni és középiskolába járni, ám a sokszínű Mr. Carpenter után sótlannak és szellemtelennek tűnik az összes tanár, és van egy undok, másodikos lány, akit első látásra ellenszenvesnek talál.
Emily Star egy sereg oktalan és helytelen dolgot művel, ámde ő nem hétköznapi kamaszlány. "Naplója" minden ifjonti csiszolatlansága és dőlt betűi ellenére bármely önéletrajzírónál hívebben mutatja be az immár tizennégy esztendős lány környezetét, személyiségét, fantáziadús, önelemző elméjét. Vessünk hát egy újabb pillantást a "Jimmy-naplók" lapjaira, amelyet ezúttal nem csupán a New Moon-i toronyszobában, hanem Shrewsburyben, a barátságtalan Ruth néni fedele alatt és állandó szurkapiszkái közepette ír...
csilla001
2011-03-12, 09:24 AM
Emily sikerek, kudarcok, no és persze vad kalandok közepette elvégzi a középiskolát és visszatér szeretett New Moonjába, ahol semmi sem változott, amióta hét évvel ezelőtt odaérkezett. Mindazonáltal Shrewsburyben és Blair Waterben sokan vélekednek úgy, hogy New Moon unalmas hely egy fiatal lány számára, ahol nem bontakozhat ki, ahol semmi sem lehet belőle. Nem csoda hát, ha ostobának tartják Emilyt, amikor visszautasítja a fantasztikus lehetőséget: egy New York-i magazin állásajánlatát. Csakhogy Emily Starrnak nagyon is határozott elképzelései vannak jövőjét illetően, és úgy véli, hogy azért, mert New York és New Moon közül az utóbbit választotta, még nem veszítette el az esélyt, hogy sikeresen megmássza az "Alpok ösvényét".
csilla001
2011-03-12, 09:29 AM
Emily barátai mind elhagyják Blair Water-t: Ilse Burnley a Montreali Irodalmi és Előadóművészeti Akadémiára megy, Perry Miller, az egykori béres, egy charlottetown-i ügyvédi irodában tanul jogot, Teddy Kent pedig a Montreali Rajzakadémián fejleszti rajztehetségét. Emily azonban New Moonban marad írni és egy szörnyű baleset hónapokra az ágyba kényszeríti. Régi barátja Dean Priest, hűségesen látogatja és ápolja Emilyt, aki végül igent mondott Dean házassági ajánlatára, de. Eközben Emily régi barátai is a szerelem és a házasság bonyolult útvesztőjébe tévednek. Végül azonban minden jóra fordul, Emily és a többiek révbe érnek.
Dunakavics
2011-03-17, 12:06 PM
Bartos Erika
Bogyó és Babóca kertészkedik
- Napraforgók
- A gomba kalapja
Dunakavics
2011-03-17, 12:32 PM
Bartos Erika
Bogyó és Babóca épít
- A homokvár
- Gömbi tornya
eszter123
2011-04-08, 11:13 AM
Nagy Bandó András: Fából vasparipa
eszter123
2011-04-10, 01:53 AM
Friss tinta!
zsupszy
2011-04-13, 08:22 AM
A Bátorság titka c. könyvben jelent meg.
Nyári szünetben talán ezzel a gyerkőcöket egy kis írásra lehet ösztönözni. :p
Bothné
2011-04-15, 03:10 AM
Émilie Beaumont - Biblia gyerekeknek
**Hidden Content: Check the thread to see hidden data.** (http://data.hu/get/3725283/Emilie_Beaumont_-_Biblia_gyerekeknek.zip)
csipkebogyo
2011-04-18, 10:28 PM
Nita Abbestee
Ifjúsági Biblia
vnmaria
2011-04-24, 05:26 PM
Finy Petra A doki-ügy
kks2003
2011-04-28, 02:05 AM
Osvát Erzsébet: Eszter ezermester (1979)
Aranyos kis vers, 8 oldalon Reich Károly rajzaival
http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=303418&d=1245305979
bobe.c
2011-05-10, 10:07 AM
Beatrix Potter
Tapsifülesék kalandjai
ultrabox
2011-05-18, 03:50 AM
Kenguru játékos verseny-szórakoztató matek 2-8 osztályosok számára
**Hidden Content: Check the thread to see hidden data.** (http://data.hu/get/3836013/Kenguru_jatekos_verseny-szorakoztato_matek_2-8_osztalyosok_szamara.rar)
Szeretettel
gabelking
2011-05-22, 05:38 PM
Sziasztok !
Már rengeteg könyvet töltöttem innét a kislányomnak, úgyhogy ezzel a saját szkennelésű könyvvel szeretném megköszönni nektek.
Jó olvasgatást !
bobe.c
2011-06-01, 06:49 AM
Beatrix Potter
Tomi Cica kalandjai
ilyvo
2011-06-02, 03:21 PM
Hálás lennék ha valaki fel töltené a Antoine de Saint-exupéry:A kis herceg-t.És ha lehet akkor doc vagy pdf-be mert e-book-ra szeretném.(ha nem jó helyen járok bocsánat) előre is köszönöm.
Köszönönet a feltöltőnek. Tán itt szabad.
**Hidden Content: Check the thread to see hidden data.** (http://www.spjelkavik.priv.no/henning/ifi/hun/a_kis_herceg.pdf)
Katalin/Anyoka
2011-06-02, 11:05 PM
Sziasztok Mindenkikiss
Szeretettel ajánlom figyelmetekbe a Ch-n elindult árverést :grin:
Itt érhető el:
http://canadahun.com/forum/forumdisplay.php?f=167 (http://canadahun.com/forum/forumdisplay.php?f=167)
Köszönöm figyelmeteket
Szép napot
üdv Anyóka <!-- / message --><!-- sig -->
bobe.c
2011-06-06, 07:17 AM
Betrix Potter
Nyuszi Benjamin kalandjai
kvkriszta
2011-06-19, 10:43 AM
Öreg néne őzikéje
Nebet
2011-06-19, 06:09 PM
Hello Kitty meséi 1.
gomba1
2011-06-21, 04:50 AM
A világ csodái
100 állomás 100 csoda
violavirag
2011-06-26, 09:39 AM
Szóval hide-ba rakni nem sikerült.
Dunakavics
2011-06-27, 04:24 AM
Bartos Erika
Bogyó és Babóca rokonai
Sárga a szárnya, sárga a ruhája, hét fekete pöttye van. Hogy ki ő? Ő Kata, Babóca távoli katica-rokona. Egy kis szigeten él, sok mindenben hasonlít Babócára, hamar össze is barátkoznak. Ezek után persze Bogyó sem akar rokon nélkül maradni. Vajon talál magának egy távoli csiga-rokont?
kvkriszta
2011-06-28, 10:09 AM
kiss
Darleyeen
2011-07-02, 10:14 AM
Saját szkennelés.
Osváth Erzsébet – Csergezán Pál: Kedvenceink a háziállatok
Andy278
2011-07-03, 02:18 PM
Sziasztok
Keresem a Hétszínvirág 3.ik osztályos olvasókönyvét, ha valaki feltudná tölteni megköszönöm.
sziasztok
Andy
Deszter78
2011-07-06, 06:18 AM
http://webshop.animare.hu/i/product/98/989/98965_1a.jpg
Angol gyermekversek, a világ gyerekirodalmának egyik leghíresebb gyűjteménye, pl. Tojás Tóbiás, Bábel Ábel, az öt kismalac. A műfordítás szinte tökéletes, Tótfalusi István munkája, azóta már magyarul is klasszikussá vált. A rajzokat Würtz Ádám készítette.
Ermioni
2011-07-09, 05:09 AM
Köszönöm mindenkinek a rengeteg jó könyvet amit innen tudtam beszerezni.
Ha esetleg valakinek lenne Thomas, Sam a tűzoltó, Bob a mester és hasonló fiús könyvei, foglalkoztatói azokat nagyon megköszönném.
Nekem is van rengeteg könyvem ha megjavítják a scanerünket akkor rakok én is fel.
Fogadd sok szeretettel remélem hasznát tudod venni..:cool:
violavirag
2011-07-11, 03:48 PM
Gerald Durrell: Tóbiás a teknőc
Régi kedvencem Durrell. Gondolom a "Családom és egyéb állatfajták" mindenkinek ismerős.
Erre a könyvre a könyvtárban akadtam rá, az én lányom imádja.
pipikutya
2011-07-13, 05:10 AM
sziasztok!
Új Boribon könyvek nincsenek meg véletlenül valakinek?
Pruntyi
2011-07-15, 12:03 PM
Nincs meg valakinek veletlenul Lackfi János: Kövér Lajos színre lép c. konyve e-book formatumban? Nagyon megkoszonnem, ha fe tudnatok tolteni.
bacsandi
2011-07-17, 11:17 AM
Bilikönyv- a kisgyerekek bilire szoktatásához egyszerű, de állítólag hatásos formában.
724065
Bomag5
2011-07-17, 11:37 AM
Én Makk Marci és Makk Mari történeteit keresem, sajnos nem lelem
http://retronom.hu/files/images/1984_makk.preview.jpg
sebszab
2011-07-20, 06:52 AM
Keresem Szili Leontin-Hétpettyes katicabogár c.mesekönyvét- nagyon régi könyv. Azonkívül ilyen régi egy leporello - nem tudom, ki írta, de címe " A tó partján" és ebben van a Tyúkudvarban nagy az öröm c. vers.
Nagy örömet okozna, ha rátalálhatnék ezekre a régi könyvekre.
Köszönöm
kisbatyu75
2011-07-24, 06:32 AM
A jövő héten elkezdem feltenni fotózott minőségben.
Ha valaki esetleg már nekikezdett, örülnék, ha jelezne. :)
katicsilla
2011-07-25, 11:21 AM
kiss
Szia
Nincs több Nelle Most könyved? Zokniról, a kis hollóról? Nagy szüksegém lenne rá!!!
Köszi, katicsilla
kisbatyu75
2011-07-25, 11:44 AM
Bartos Erika: Bogyó és Babóca - Évszakos könyv
Fotózott.
Ancsapancsa
2011-07-27, 11:35 AM
Sziasztok, a Pán Péter nincs meg véletlen valakinek?
A mek oldalán James Matthew Barrie (http://mek.oszk.hu/html/vgi/kereses/kereses.phtml?id=1661&sub_id=1&table=dc_creator&megnevezes=%27szerzo%27&mezoertek1=James&mezoertek2=Matthew) Peter Pan a Kensington Parkban
Peter Pan és Wendy (http://mek.oszk.hu/01600/01661/01661.htm)könyv van fent, és teszek fel egy angol nyelvű képeskönyvet is.
makkmarcsi
2011-08-01, 12:47 PM
hello
a makk marci és makk marcsi könyv megvan valakinek? le szeretném tölteni, mert nem találom a könyvet és a könyvtárakban se lehet megtalálni.
ani
Pearlie
2011-08-05, 05:27 AM
Keresném Cressida Cowell Így neveld a sárkányodat című könyvét. Ha jól tudom, 2007 táján jelent meg az Egmontnál, de már sehol nem kapható.
Ebből a könyvből készült a film.
Előre is köszönöm!
gesztenye77
2011-08-06, 04:15 PM
Sziasztok
Szuper dolgok vannak itt. Köszönet mindenkinek!
Én Tesz-vesz város könyveket, keresek illetve Richard Scarry könyveket akár angol nyelven is .
Ha valakinek van és megosztaná nagyon hálás lennék.
Üdv
Adika7676
Richard Scarry: Tesz-vesz város (a konyv elso fele)
Richard Scarry: Tesz-vesz város ( a konyv masodik fele)
gesztenye77
2011-08-06, 04:41 PM
Richard Scarry : Tesz-vesz a kismalac
Richard Scarry, doktor
Richard Scarry, Szimat
nocica
2011-08-09, 02:45 AM
Sziasztok
Keresem az Elmo-s könyveket esetleg Szezám utcá-s könyveket.
Tudom, hogy egy Szezám utcá-s van fent , de ebben a formátumban nem tudom megnyitni, csak letölti és nem nyitja utána meg.
Előre is köszönöm
Adika7676
A Szezám utca-omnibusz, ami a 103. oldalon van fenn, djvu formátum, ennek megnyitásához djvu viewer szükséges.
Google a barátunk, csak írd be a keresőbe, és már töltheted is, ingyenes program, kifejezetten erre a formátumra.
Darleyeen
2011-08-09, 12:26 PM
Sziasztok!
Keresem Szurdy András: Időforgató című ismeretterjesztő mesés füzetét!
Era82
2011-08-10, 08:36 AM
Első próbálkozásom két Lázár Ervin mű. Fogadjátok szeretettel!
Nagyon köszönöm a jobbnál-jobb gyerekkönyveket, amiket feltöltöttetek.
Majd én is igyekszem...
Ancsapancsa
2011-08-10, 01:19 PM
Garfield-dal kapcsolatos bármilyen könyvet keresek! Előre is köszi!
Itt találsz kettőt (#1081 (http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=2839855&postcount=1081))
Garfield és a mérges mágus.doc
Garfield és a titokzatos mumia.doc
Itt még többet:
(#800 (http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=2943853&postcount=800))
(#177 (http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=1863925&postcount=177))
(#178 (http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=1863986&postcount=178))
fibola
2011-08-12, 04:37 PM
Sziasztok!
A lányaim imádják a Babart, van esetleg nektek?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
trissza
2011-08-12, 05:33 PM
ez is nagyon aranyos könyv.
Ancsapancsa
2011-08-12, 05:34 PM
Keresem a Hangok csodálatos világa címü könyvet!
Erre gondoltál?(#794 (http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=2164204&postcount=794))
csigahaju
2011-08-12, 06:00 PM
A Nemtudomkát kereste a férjem ezer esztendeje! Csak annyit tudott gyerekkorából felidézni, hogy a kisautó málnaszörppel működött. Most végre itt megtaláltuk! Ezer köszönet érte! Nagy örömet okozott!
trissza
2011-08-12, 06:25 PM
ezekez az unokaöcsém meg a hugom is imádja. nem az én szkennelésem, de azért megosztom.
trissza
2011-08-13, 07:14 AM
Ez ngyon király! csináltam djvut, és most beteszem az eredményt
saját szkennelés, kicsit feljavítva ahol lehetett, kitisztítva, kivilágosítva.
nagyon szerettük a hugommal, és most a hugom kisfia is szereti.
trissza
2011-08-13, 07:23 AM
ezt is magam szkenneltem, és javítottam. rengeteget olvastam, és szerintem gyönyörűek a képek.
trissza
2011-08-13, 07:33 AM
ezt a könyvet a többinél is jobban szerettük, de ennyi van meg belőle, és semmit nem is tudok róla, csak hogy van egy svábbogaras oldala is, de az olyan állapotban volt, hogy be sem szkenneltem. ha valakinek megvan, annak szívből örülnék, mert rákeresni sem tudok, mert fogalmam sincs a címéről!
V.Fiona
2011-08-19, 01:11 PM
Sarah Bosse Malomvölgyi lovaskalandok sorozatának bármely kötetét keresem.
Sarah Bosse - Nyeregbe Anna
Sarah Bosse - Fel a fejjel Anna
Sarah Bosse - Anna új barátja
Sarah Bosse - Anna hamis nyomon
Sarah Bosse - Bátorság, Anna!
zsemi01
2011-08-19, 04:10 PM
Köszönöm a rengeteg feltöltést. Nagyon sok vidám percet okoznak a szép könyvek az egész családnak!
Gyuridzsuli
2011-08-28, 11:27 AM
Történet egy kis pingvinről, aki a jégsivatagban született. A könyvből megtudhatjuk, mi minden történt vele, míg felnőtt, és nagy pingvin lett belőle.
Az impresszum szerint 5-7 éveseknek ajánlott. Kis gyermekként nagyon szerettem olvasgatni, lapozgatni.
matyus13
2011-08-31, 01:49 AM
P.L. Travers: Mary Poppins, a konyhatündér
742411
Nagy a gond a Cseresznyefa utca 17-ben! A Banks házaspár üdülni indul, és Brill néni, a szakácsnő is sürgősen elutazik, mert beteg unokahúgát kell istápolnia. Mi lesz a Banks gyerekekkel? Ki főz nekik ebédet, vacsorát? Nem kell sokat találgatni – Mary Poppins, mint mindig, most is a helyzet magaslatán áll, és egy héten át olyan ebédeket-vacsorákat sikerít, hogy a királynő is megnyalhatná utánuk az ujját! Segítségére vannak a Banks gyerekek, és – meglepetés! – be-beállítanak a régebbi Mary Poppins-kötetek jól ismert kedves szereplôi, Corry néni a leányaival, Bumm tengernagy, Lark kisasszony, a Madaras
Asszony, no meg Mary Poppins jeles rokonai, Arthur bácsi, a Hengerbucska házaspár és Trilla úr, a muzikális ezermester. A mese vége pedig nem más, mint a történet valamennyi
pompásnál pompásabb étkének receptje – vagyis MARY POPPINS SZAKÁCSKÖNYVE, A-tól Z-ig.
http://img27.imageshack.us/img27/41/lsle1.gif
panka1975
2011-09-02, 02:34 AM
Űrhajós Hupikék törpikék. Jó szórakozást hozzá!
chandler81
2011-09-11, 08:31 AM
http://kepfeltoltes.sektor.hu/feltoltott_kepek/131574194900.jpg
Ha már aprajafalviak... Íme a Magyarországon megjelent Hupikék törpikék - képregények és - kötetek,
hogy mindenki számára elérhetővé váljanak egyetlen helyen, kiegészítve a saját gyűjtésű és szerkesztésű képgyűjteményemmel:-)
Ezek mellé keresem az alábbi Hupikék törpikék-köteteket, -foglalkoztatókat és minden más hupikék-kötetet, amely fellelhető:
http://kepfeltoltes.sektor.hu/feltoltott_kepek/131574411500.jpg
http://kepfeltoltes.sektor.hu/feltoltott_kepek/131574411611.jpg
http://kepfeltoltes.sektor.hu/feltoltott_kepek/131574411622.jpg
http://kepfeltoltes.sektor.hu/feltoltott_kepek/131574411633.jpg
http://kepfeltoltes.sektor.hu/feltoltott_kepek/131574411644.jpg
http://kepfeltoltes.sektor.hu/feltoltott_kepek/131574483900.jpg
http://kepfeltoltes.sektor.hu/feltoltott_kepek/131574483911.jpg
matyus13
2011-09-12, 10:24 AM
Kérem a következőt! 6 kötetek
747671
Kérem a következőt! - kötetek
Formátum: JPEG
Felbontás: 1560x2206
A kiadás éve: 1986
Gépigény: képnéző
A Romhányi József és Nepp József azonos című animációs sorozata alapján készült képeskönyvek hat fejezete tölthető le.
A pack tartalma:
01. Bajok a tele vízilóval
02. Kacsalap
03. Krokodilkönnyek
04. Egy király ne ugráljon!
05. Tessék engem békén hagyni!
06. Új élet új gondokkal
http://img27.imageshack.us/img27/41/lsle1.gif
AndiC
2011-09-17, 06:49 AM
A tiszta és könnyen áttekinthető topikért:
i) kéréseket ide:
http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=18141
ha nem találsz egy régi csatolást, írj privát üzenetet a feltöltőnek, vagy írd a kérések topikba.
mindenekelőtt használd a "keresés" v. "keresés a témában" gombokat.
Vezérlőpult Blogok Súgó Közösség Naptár Új üzenetek Keresés Gyors linkek Kilépés
ii) hozzászólás-gyűjtők ide:
http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=29650
csak itt lehet számolni húszig vagy halandzsázni.
iii) köszönömre köszönöm gomb. mindenki örül a gombbal megköszönt üzenetének, s ha már feltalálták, használjuk.
mi lenne ha oldalakon át a tematikus topikokban csak köszönömöket olvasnánk.
iv) és végül de nem utolsó sorban, nem árt böngészni végre a fórumszabályzatot is, azoknak is segítségére lesz, akiknek eddig nem.
http://canadahun.com/forum/faq.php
off topic hozzászólást a jelentés gombbal lehet a moderátoroknak jelezni, ne szaporítsátok az off hozzászólásokat, privátban lehet felhívni az új tag figyelméta "tévedésre".
v) a tematikus topikokból ezentúl TÖRÖLNI fogom a KÉRÉSEKET IS.
Misscili
2011-09-22, 11:24 AM
Elkezdtem bescannelni a Bogármesét. Ez nálunk az egyik ajánlott olvasmány. És ha kivetítem, akkor mindenki tudja olvasni és látja az illusztrációt.
nyero2180
2011-09-23, 12:55 PM
saját scan
Misscili
2011-09-25, 08:02 AM
Bogármese 2. rész
tucsok16
2011-09-26, 07:58 AM
Sziasztok!
A 2,5 éves fiam bekapcsolta a hiszti motort. Lassan kezdem elveszteni a türelmem, van valami játékos könyv ami segít abban, hogy lehet ezt kezelni?
Köszi Előre is
A hiszti - Szülők kézikönyve (http://tilosban.blogspot.com/2009/11/hiszti-szulok-kezikonyve.html)
http://4.bp.blogspot.com/_RGOw0w-5k3M/SxIRVHm3vFI/AAAAAAAAAvY/46JdtmfchHg/s320/A_his.jpg (http://4.bp.blogspot.com/_RGOw0w-5k3M/SxIRVHm3vFI/AAAAAAAAAvY/46JdtmfchHg/s1600/A_his.jpg) Biztosan előfordult már mindenkivel, hogy az eddig rendesen viselkedő és jólneveltnek hitt csemetéje - amennyiben nem történik az, amit ő szeretne -, egyik pillanatról a másikra a földre vágja magát, üvölteni kezd, vagy éppen rongybabaszerűen csüng az anyja kezében. Ez általában valamilyen hivatalban, postán, ismerős boltban vagy a város főterén történik. Ha ismerős a szituáció, hasznos lehet néhány jó tanács (http://www.megaupload.com/?d=ZGAPOZGA), hogy felkészülten nézhessünk szembe a dackorszakkal.
http://www.megaupload.com/?d=ZGAPOZGA
Hisztizik a kisgyerek - nem akar öltözködni, ebédelni, rendet rakni, vagy éppen csak fel szeretné hívni magára a figyelmet. A könyv meséi válsághelyzetben születtek: síró-rívó, hisztiző kisgyerekei megnyugtatására találta ki őket a szerző. A kedves, rövid kis történetek a mindennapok apró, de sokszor megoldhatatlannak tűnő nehézségeit segítenek áthidalni a 2-4 éves apróságoknak és szüleiknek.
A gyönyörű illusztrációk és rövid párbeszédek az állandóan lapozni vágyó, türelmetlen gyerekek számára is felolvashatóvá és élvezhetővé teszik a meséket.
A kötet elején - bevezetés helyett - egy szülőknek szóló, bátorító-vigasztaló "igaz mese" található. A könyv végén pedig egy ráadásmese, amelynek semmi különös tanulsága nincs, egyszerűen a derűs pillanatokra való.
(http://javascript%3cb%3e%3c/b%3E:void%280%29)
<fieldset class="fieldset"> <legend>Csatolt Thumbnail-ek</legend> http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=433277&stc=1&thumb=1&d=1270559008 (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=433277&d=1270559008)
</fieldset> <fieldset class="fieldset"><legend>Csatolt file-ok</legend> <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="3"> <tbody><tr> <td>http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/zip.gif</td> <td>Hiszti mesék djvu.zip (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=433309&d=1270561924) (1.30 MB)</td> </tr><tr> <td>http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/zip.gif</td> <td>djvuviewer.zip (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=433310&d=1270561963) (521.1 KB)</td></tr></tbody></table></fieldset>
Matiné
2011-09-30, 01:04 PM
Gyerek verseskönyv
Horgas Béla : Tipi-Tupa Hercegnő
Illusztráció: Anna Margit
http://kepfeltoltes.hu/110930/59036716000_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Vicuska27
2011-10-08, 04:23 AM
Micimackó könyvek
A titokzatos erdő
http://kepfeltoltes.hu/091210/a_titokzatos_erd__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Állati lakhelyek
http://kepfeltoltes.hu/091210/_llati_lakhelyek_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ellentétek világa
http://kepfeltoltes.hu/091210/ellent_tek_vil_ga_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Ízek világa
http://kepfeltoltes.hu/091210/izek_vil_ga_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Lenn a folyónál
http://kepfeltoltes.hu/091210/lenn_a_folyon_l_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Számok
http://kepfeltoltes.hu/091210/sz_mok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Veteményeskert
http://kepfeltoltes.hu/091210/vetem_nyes_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Virágok
http://kepfeltoltes.hu/091210/vir_gok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Micimackó Magazin-Én és a természet
http://kepfeltoltes.hu/091210/micimacko_magazin_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Formátum: pdf
Nyuszi bal lábbal kelt fel
http://kepfeltoltes.hu/091210/Oldal__0__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Formátum: jpeg
Össz. méret: 63,4 mb
Vicuska27
2011-10-08, 05:53 AM
Füzesi Zsuzsa könyvek
http://kepfeltoltes.hu/111008/unnepekre_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Zsipp-zsupp (gyermekdalok)
Ünnepekre (gyermekdalok)
Beszélgetőkönyv
Állat-tárlat 1.(pdf)
Állat-tárlat 2.(jpeg)
Össz. méret: 85,2 mb
eszter123
2011-10-13, 10:26 AM
Bartos Erika- Bárányfelhők
Tudom, hogy már valaki feltöltötte, de ez talán egy fokkal jobb minőségű? .
eszter123
2011-10-13, 02:28 PM
Bartos Erika- Zakatoló
-lion-
2011-10-22, 06:54 AM
Sziasztok!
Keresem F.H. Burnett, Titkos kert és a Padlásszoba kis hercegnője című regényét :smile: Bármilyen verzióban nagyon örülnék neki, mert át tudjuk alakítani.
Illetve, ha van valakinek a pöttyös regény sorozatból Bársony Ottília - Hol bujkálsz Cinege, azt is nagyon megköszönném. Más pöttyös és csíkos könyveknek is nagyon örülnénk.
Köszönöm előre is!
-lion-
izahf
2011-10-25, 09:26 AM
Sziasztok!
Nagy segitségre van szökségem.
Ez a két oldal van meg nekem egy könyvből. Se cimét, se kiadót, se semmit nem tudok mást róla. Emlékszem még 10 évesen kaptam, de már nem tudom mi lett vele s most nagzon kellene. Megvan valakinek? Esetleg valaki a cimét tudja?
Arra emlékszem, hogy még hasonló könzvek is voltak ugyanattól a kiadótól...
Nagyon megköszönném:D
Üdv, Iza:)
marcsy0828
2011-10-25, 10:55 AM
Füzesi Zsuzsa - Kedvenc meséim
766627
Letöltés:
766628
nyero2180
2011-10-26, 06:06 AM
Sziasztok!
Keresem F.H. Burnett, Titkos kert és a Padlásszoba kis hercegnője című regényét :smile: Bármilyen verzióban nagyon örülnék neki, mert át tudjuk alakítani.
Illetve, ha van valakinek a pöttyös regény sorozatból Bársony Ottília - Hol bujkálsz Cinege, azt is nagyon megköszönném. Más pöttyös és csíkos könyveknek is nagyon örülnénk.
Köszönöm előre is!
-lion-
A padlásszoba kis hercegnőjét elkezdtem bescanelni. Most 8 fejezetetig jutottam el. Igyekszem holnap felrakni a folytatást.
Addig is jó olvasást ehhez a pár oldalhoz.
nyero2180
2011-10-28, 12:35 AM
Tegnap nem bírtam feltölteni a folytatást szerver túlterheltség miatt.
Így ma kapjátok meg a hiányzó oldalakat.
Sajnos nekem sincs meg a többi könyv amit -lion- szeretett volna.
eszter123
2011-10-28, 04:58 AM
Sziasztok!
Ez a két oldal van meg nekem egy könyvből. Se cimét, se kiadót, se semmit nem tudok mást róla. Emlékszem még 10 évesen kaptam, de már nem tudom mi lett vele s most nagzon kellene. Megvan valakinek? Esetleg valaki a cimét tudja?
Válasz a kérdésre
Kedves Iza!
Ez a két lap a Tolnai- féle ( 1. osztályos ) olvasókönyvből való, amit a Nemzeti TK Kiadó jelentet meg.
piroseper
2011-10-28, 04:59 PM
Sziasztok.
Keresem Geronimo Stilton egér kalandjai közül a Játékok könyvét.
Valaki bemásolná?
Köszönöm.
:656:
kovibetti
2011-10-28, 09:27 PM
Sziasztok!
Szerintem egy olvasókönyv, talán 3.o.,volt szerencsém találkozni vagy ezzel vagy hasonlóval, a felépítése és a rajzok ilyenek voltak.Kb.9 éve használták. Példányom nincs. Most látom már válaszoltak,nem semmi ha ez egy 1.o.könyv.
Sakura78
2011-11-01, 03:06 AM
A padlásszoba kis hercegnőjét elkezdtem bescanelni. Most 8 fejezetetig jutottam el. Igyekszem holnap felrakni a folytatást.
Addig is jó olvasást ehhez a pár oldalhoz.
Szia! Sajnos nekem nem működik, a folytatást le tudtam tölteni, de ezt nem. Másnak sikerült? Egyébként köszönöm!
nyero2180
2011-11-02, 02:56 PM
Szia! Sajnos nekem nem működik, a folytatást le tudtam tölteni, de ezt nem. Másnak sikerült? Egyébként köszönöm!
Nem tudom, hogy mi lehet vele a hiba. Amikor még feltettem, akkor működött. :confused:
Most egyesítettem az egész könyvet.
Remélem most már le lehet tölteni.
Kedvesem*
2011-11-03, 03:24 AM
Sziasztok! :)
Keresővel nem találtam.
GŐGÖS GÚNÁR GEDEON
Varga Katalin
http://iaro.3dmax.hu/images/2011/11/03/gogos_gunar.jpg
Az első osztályosoknak szánt népszerűvé vált meséskönyv, a Gőgös Gúnár Gedeon, mely versek és mondókák, rövidebb és hosszabb mesék gazdag gyűjteménye, az olvasástanítás fokozataihoz igazodik. Ez a könyv felépítésében is tükröződik: anyaga az egyjegyű, továbbá a kétjegyű mássalhangzók és a nagybetűk gyakorlására kiválóan alkalmas. Az olvasókönyv felépítésével megegyezően a kötet első részében közölt írások válogatott, könnyített betűkészletűek. A lírai anyagot dallamosság, pergő ritmus és a kötetet mértéktartás és izlés jellemzi. Az általános iskolák első osztályában segédkönyvként használható, s a kisgyermekek önnálló olvasásra alkalmas első "saját könyve" lehet.
A Gőgös Gúnár Gedeont szülők és kisiskolások nemzedékei ismerték meg. A mesék, versek zöme szándékosan hiányos betűkészlettel íródott, azért, hogy már azok az első osztályosok is önállóan olvashassák, akik még nem ismerik az egész ábécét. A tartalomjegyzékben a mesék, versek címe mellett meg van jelölve, melyik hangzó tanításában és gyakoroltatásában segít az adott szöveg. Ott, ahol külön hangzó nincs feltüntetve, az eddig megismerteket lehet ismételtetni. Reméljük, hogy a kis- és nagybetűket együttesen tanuló első osztályosok ugyanolyan örömmel forgatják majd a Gőgös Gúnár Gedeonnak ezt a változatát, mint a korábbi kiadások olvasói. A kötetet K. Lukáts Kató eredeti, színes rajzai díszítik.
Brigicó
2011-11-08, 08:59 AM
Arany János - Juliska elbujdosása
Egy kedves vers három éven felülieknek, Mészáros Márta illusztrálásában.
Saját szkennelés.
Láttam, másnak sikerült letölteni, nekem nem. Ha rákattintok, akkor üres lesz a lap és a fülön kiírja, hogy attachment.php. Nem dobja ki a letöltési ablakot, mint szokta. Járt így valaki rajtam kívül? Már tegnap is ezt csinálta. Nem a gépem az oka, mert az ezoterikus topikból most töltöttem le, ott működik.
Köszönöm, ha tud valaki tanácsot adni.
Brigi
Lunici
2011-11-10, 03:52 AM
Sziasztok!
Köszönöm előre is!
-lion-
Szia!
Ha a keresőbe beírod a pöttyös könyvek-et,(vagy pöttyös, csíkos könyvek-et), akkor kiad egy másik fórumot, ahol csak pöttyös-csíkos könyvek vannak. Nem tudom hogy az amit keresel fent van-e, de érdemes szétnézni! :)
ildisz1
2011-11-10, 02:03 PM
valaki eltöltené nekem a Bogyó és babóca épit meg a bogyó és babóca rokonait??
még mindig nem tudom letölteni...
köszi
nocica
2011-11-10, 03:42 PM
Összeomlott a szerver, azok az anyagok amiket nem tudtok letölteni sajnos a "pucolás" áldozatai lettek...
Megnézem mit tudok visszatölteni. kiss
Láttam, másnak sikerült letölteni, nekem nem. Ha rákattintok, akkor üres lesz a lap és a fülön kiírja, hogy attachment.php. Nem dobja ki a letöltési ablakot, mint szokta. Járt így valaki rajtam kívül? Már tegnap is ezt csinálta. Nem a gépem az oka, mert az ezoterikus topikból most töltöttem le, ott működik.
Brigi
-lion-
2011-11-10, 04:42 PM
Szia!
Ha a keresőbe beírod a pöttyös könyvek-et,(vagy pöttyös, csíkos könyvek-et), akkor kiad egy másik fórumot, ahol csak pöttyös-csíkos könyvek vannak. Nem tudom hogy az amit keresel fent van-e, de érdemes szétnézni! :)
Köszönöm, ott már szétnéztem (és nézek azóta is, meg rá is kerestem), de az inkább beszélgetős fórum, csak 1-2 könyvet tettek fel oda. Azok közül pedig, amiket keresek, sajnos egyiket sem.
A padlásszoba kis hercegnőjének itt most nagyon örültem, de F. H. Burnett-től a Titkos kert-et, Bársony Ottília: Hol bujkálsz, Cinege?-t és Bródy Lili: A Manci -t nagyon megköszönném, ha valaki fel tudná tenni.
kolibrigi
2011-11-10, 06:01 PM
Csatolom. :) Köszönet aki eredetileg feltette! :)
Valaki vissza tudná tenni Berg Judit A Cipellő Cicák a cirkuszban/hátizsákban/városban meséket? Most kérte a lányom, hogy olvasunk cicás mesekönyveket, de sajnos már nincsenek fenn. Gondolom a szerverösszeomlás áldozatai lettek ezek is. :confused:
Ha más cicás mesekönyv ajánlatotok lenne, azokat is szívesen fogadom.
Köszi!
Pruntyi
2011-11-14, 12:17 AM
Nekem meg sikerult letoltenem... Csatolom. Koszonet az eredeti feltoltonek!
Brigi
weetabix
2011-11-14, 04:58 AM
Sziasztok!
Fel tudna tenni valaki Lázár Ervintől meséket? Itt csak két élő linket találtam, a Hétfejű tündért és a Hapci királyt, de látom, hogy korábban már fent volt a többi is.
parapoli
2011-11-14, 08:43 AM
sziasztok
ismét szeretném kérni, ha valakinek meglenne gépen a bogyó és babóca épit illetve a rokonai tegye fel kérem vagy irjon nekem és átemailozni vagy valami.. irtam több napja a könyvek eredeti feltöltőjének de nem válaszolt levelemre.
nagyon szeretném letölteni, légyszi aki tud segitsen!
köszi
Használjátok egészséggel!:)
Pruntyi
2011-11-14, 01:59 PM
Lazar Ervinnek nagyon sok mesekonyve fent van a MEK-en es a PIM.hu-n is, ingyen letoltheto tobb formatumban. Ne terheljuk mar a szervert ezeknek a konyveknek a felrakasaval is....
Sziasztok!
Fel tudna tenni valaki Lázár Ervintől meséket? Itt csak két élő linket találtam, a Hétfejű tündért és a Hapci királyt, de látom, hogy korábban már fent volt a többi is.
weetabix
2011-11-16, 04:12 AM
Lazar Ervinnek nagyon sok mesekonyve fent van a MEK-en es a PIM.hu-n is, ingyen letoltheto tobb formatumban. Ne terheljuk mar a szervert ezeknek a konyveknek a felrakasaval is....
Bocsánat, nem mindenki olyan jól tájékozott mint te. De azért köszi a tippeket.
Zsebi7
2011-11-16, 04:26 AM
Kedves Mindenki!
Svan Nordqvist:Pettson és Findusz köteteit keresem. Remélem tudtok segíteni. Nagyon köszönöm.
adamlotte
2011-11-16, 09:54 AM
Sziasztok! Állatos könyveket keresek, ha tudnátok párat mondani, vagy tudnátok feltenni azt megköszönném!!:)
Susy60
2011-11-16, 01:39 PM
Kathryn Smith
Dorka tündér
Dorka, a bátorság tündére
Itt az idő, hogy a madárfiókák elhagyják a fészküket, de nagyon félnek a repüléstől. Dorka tündér segít nekik bátorságot meríteni.
A sorozatban megjelent:
Panka, a jószívűség tündére
Emília, a segítség tündére
Kamilla, az igazmondás tündére
Kedves Csipkebogyó!
Fel tudnád tenni újra ezt a kis könyvecskét? Nagyon örülnénk neki!
Dunakavics
2011-11-18, 11:37 AM
Sziasztok!
Bocsi, csak most vettem észre, hogy kértétek az elveszett Bogyó és Babóca könyveket, de látom, már valaki feltette helyettem. Itt van a harmadik is.
Bartos Erika
Bogyó és Babóca kertészkedik
- Napraforgók
- A gomba kalapja
Dunakavics
2011-11-18, 12:15 PM
Kérésre ezt a könyvet is felrakom újra.
Krisztina Brenkova
A delfines kislány és a ravaszdi róka
Marlenka Stipica rajzaival
Delfinke tilosban szalad át az úttesten, elgázolja egy autó. Hosszú időre elveszti az emlékezetét, s a valóságból csodálatos mesebirodalomba kerül. Ravaszdi róka szegődik társául, s a Hét útjain meséből mesébe vándorolnak. Érdekes mesealakokkal találkoznak, Delfinke viszontlátja kedves barátait, s minden mesével közelebb jut az elvesztett valósághoz. A Delfin-öbölben a ravaszdi róka magára hagyja, s a kislány egy delfin hátán tér vissza az életbe.
- Hat éven felülieknek -
vnmaria
2011-11-18, 04:47 PM
[quote=dulacsi;1658104]Csukás István:
A téli tücsök meséi
Heinzelmann Emma rajzaival
A téli tücsök valamikor nyári tücsök volt. Egy zsályaszagú hátizsák zsebében került be a szobába, itt tölti nagy unalomban a telet. Időnként kiugrik a hátizsák zsebéből, felszökken az írógép billentyűire, és le-leüt egy-egy betűt. Valamennyi leütött betű egy-egy szép nyári emléket idéz. Véletlenül egy mondatot kopog le...
- Óvodás koromban ez volt a kedvenc mesekönyvem. :)
Most is sok gyerek szereti.
heki21
2011-11-19, 04:16 PM
Sziasztok. A sicc gyerekkonyv nincs meg valakinek? gyerek koromban a kedvenc konyvem volt.
kolibrigi
2011-11-19, 04:33 PM
Hello,
A (#136 (http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=1509721&postcount=136))-es feltöltésnél megtalálod! :)
Sziasztok. A sicc gyerekkonyv nincs meg valakinek? gyerek koromban a kedvenc konyvem volt.
ago1011
2011-11-20, 03:12 PM
Csatolom. :) Köszönet aki eredetileg feltette! :)
Köszönöm A cicás könyveket, szeretnélek benneteket megkérni, hogy a Cipelő cicák a cirkuszban könyvet kiegészítenétek-e? Köszi! :)
Odett
2011-11-20, 04:51 PM
Keresem Varró Dánieltől:
Akinek a lába hatos (ehhez találtam linket, de nem működött) és
Akinek a foga kijött köteteket.
Előre is köszönöm a segítséget!
morsi
2011-11-21, 02:50 AM
Szia!
Innen töltöttem le korábban.
kisbatyu75
2011-11-21, 02:39 PM
Privátban jelezték nekem, hogy nem tudják letölteni az Aranyfa sorozatot. Nekem sem sikerült. :(
Valóban törlődött, vagy csak valami gond van?
Feltöltsem újra?
kolibrigi
2011-11-21, 02:50 PM
Szia ago1011,
Tényleg hiányzik a vége, de sajnos nekem csak azok vannak meg, amiket már feltettem. Hátha valaki másnak megvan még a vége.
üdv: kolibrigi
Köszönöm A cicás könyveket, szeretnélek benneteket megkérni, hogy a Cipelő cicák a cirkuszban könyvet kiegészítenétek-e? Köszi! :)
violavirag
2011-11-22, 07:00 AM
Berg Judit: Tündérváros
Elnézést de nem vagyok valami profi a témában. Én csak így tudom felrakni. Az előzőeknél Csipkebogyó volt olyan kedves és összerakta valamilyen kezelhetőbb formába.
ildisz1
2011-11-22, 07:19 AM
szia
köszi a feltöltést, érdeklődnék, nem tudod-e feltölteni a többi részét mert ez 48 oldalas könyv itt csak 17 oldalig van sajnos..
köszi
violavirag
2011-11-22, 07:21 AM
És a hiányzó részek még
szmartie
2011-11-22, 07:29 AM
Szia!
Én nagyom szeretném és megköszönném, ha újra feltennéd az Aranyfa sorozatot. Főleg az első szintek érdeleklnének.
Köszönöm szépen: Márti
kisbatyu75
2011-11-22, 08:23 AM
A hajvágás
A könyvtár
Az elveszett maci
Óvodában
kisbatyu75
2011-11-22, 08:30 AM
A gokart
Az álom
Az új sportcipő
Macizsúr
Rosszalkodik a kutya
Az új kutya
kisbatyu75
2011-11-22, 08:34 AM
A kötélhinta
A patakparton
A strandon
Húsvéti tojáskeresés
Nincs játszótárs
kisbatyu75
2011-11-22, 08:38 AM
A titkos szoba
A kalózkaland
A varázskulcs
A repülő szőnyeg
A csodakutya
kisbatyu75
2011-11-22, 08:40 AM
Ha valamelyik nem került volna fel, vagy gond van vele, kérlek szóljatok.
Ha angol nyelvű is érdekel benneteket, közel 50 db van belőle.
Utóbbiakat a neten találtam.
Bütyőke
2011-11-24, 03:22 AM
Szia!
Engem érdekelnének az angol nyelvű könyvek, ha alkalomadtán feltennéd, nagyon örülnénk neki :).
Üdv,
Bütyőke
Mazsola791
2011-11-26, 04:26 AM
Sziasztok!
Keresem a Kipp-Kopp könyveket, és Boribon könyveket pdf formátumban!
Köszönöm
okalman
2011-11-26, 03:40 PM
Bartos Erika: Bogyó és Babóca ünnepel
nincs meg valakinek jobb felbontásban, nagyobb méretben?
panka1975
2011-11-27, 04:04 PM
Kérésre...
Jó szórakozást hozzá
rozsalonc25
2011-12-05, 07:11 PM
Sziasztok!
Füzesi Zsuzsa: Bagoly mondja verébnek
című könyvét keresem.
Nagy segítség lenne.
köszönöm
Steadycam
2011-12-06, 10:15 AM
Sziasztok!:D:D:D
Rumini témában a legújabb:\\m/
Keresek hasonló Berg Judit alkotásokat.
Köszönettel: Sz.:656:
Világítótor
2011-12-08, 03:40 AM
Sziasztok!
Keresem a Kipp-Kopp könyveket, és Boribon könyveket pdf formátumban!
Köszönöm
A legelső oldalon vannak Boribon könyvek. Azok nem pdf formátumban vannak? Én is innen töltöttem le őket szerintem. Megpróbáltam visszatölteni, de nem engedi a rendszer a nagy mérete miatt.
Hármat tudtam feltenni, sajnos a többi nem megy. De ha az első oldalról letöltöd és nem pdf, hanem jpg, akkor azt a gépeden átalakíthatod pdf-re.
Szpahi
2011-12-09, 02:46 PM
"A vakond és a nyuszimama" -val kívánok szép perceket a kicsiknek és szüleiknek.
Világítótor
2011-12-09, 07:07 PM
Egy Kippkopp könyvet átkonvertáltam pdf-be, úgy rémlik, hogy ez nem volt így meg.
vnmaria
2011-12-10, 02:51 PM
Finy Petra A tesó-ügy
Bonjour1
2011-12-11, 12:46 PM
Ha valakinek megvan a "Fairy things to stitch and sew" nagy örömet szerezne, ha feltenné. Köszönöm!
http://www.thesilverpenny.com/files/Fairy_Things_to_Stitch_and_Sew-Large.JPG
AndiC
2011-12-12, 05:40 AM
Lányok,
ha Karácsonyra, Újévre szeretnétek küldeni egy nótát a családnak, barátoknak, kollégáknak,
itt, a Canadahun Rádióban megtehetitek,
ide írjátok a kívánt dalt ( a Zene IV-ből is linkelhetitek) és szöveget:
http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=29798 (http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=29798)
792865
ezvan5
2011-12-14, 03:04 AM
Újra feltöltve, saját scan
Füzesi Zsuzsa rajzaival illusztrált aranyos verses könyv.
palyam
2011-12-15, 06:35 AM
A tücsök meg a hangyák (http://data.hu/get/1801077/A_tucsok_meg_a_hangyak.pdf)
Szerző: J. Z. Novak
Fordította: Tóth Tibor
Rajzolta: V. Kubišta
Móra könyvkiadó 1972
14 oldal
Saját scan... Annak aki szereti a régi könyveket...
Sajnos már törölték a datáról. Feltenné valaki még egyszer? Nagyon szeretném, gyerekkorom egyik nagy kedvence volt, sajnos elkallódott az évek alatt.
kolibrigi
2011-12-15, 01:20 PM
Szia!
Nekem ez van meg, bár látom nem teljesen az a címe!:)
Innen kaptam egy kedves feltöltőtől!
Sajnos már törölték a datáról. Feltenné valaki még egyszer? Nagyon szeretném, gyerekkorom egyik nagy kedvence volt, sajnos elkallódott az évek alatt.
spongyabandi
2011-12-15, 03:22 PM
Hello! Beatrix Potter könyveket feltudná valaki megint rakni, mert sajnos elvesztek. Köszönöm.
spongyabandi
2011-12-15, 03:29 PM
Szerintem ezt keresed
Pruntyi
2011-12-15, 03:32 PM
Innen toltottem le annakidejen (Koszonet az eredeti feltoltonek)
Beatrix Potter - Bikkmakk Mókus kalandjai
Beatrix Potter - Nyúl Péter kalandjai
Hello! Beatrix Potter könyveket feltudná valaki megint rakni, mert sajnos elvesztek. Köszönöm.
spongyabandi
2011-12-16, 01:42 AM
Mickey és Minnie varázskarácsonya
Úgy láttam ez is elveszett. Most úgyis aktuális
szilvuplé
2011-12-18, 02:00 PM
http://webshop.animare.hu/i/product/98/989/98965_1a.jpg
Angol gyermekversek, a világ gyerekirodalmának egyik leghíresebb gyűjteménye, pl. Tojás Tóbiás, Bábel Ábel, az öt kismalac. A műfordítás szinte tökéletes, Tótfalusi István munkája, azóta már magyarul is klasszikussá vált. A rajzokat Würtz Ádám készítette.
Szióka!
Csak ez a pár oldal van meg a könyvből? Régóta keresem és nagyon megörültem ennek a pár lapnak is.Bizakodom, hogy az egész meg van és el tudod nekem küldeni ha az időd majd engedi. Nagyon várom a válaszod.
Ancsapancsa
2011-12-18, 03:43 PM
Segítségeteket szeretném kérni. Nagy vágyam a következő könyvet megszerezni. A címe " Panninak van hat babája " Gyermekkorom kedvence volt és az unokámnak is megmutatnám.A szövege meg van de a képeket is szeretném. Köszönöm.
innen le tudod tölteni:
szilvuplé
2011-12-18, 11:28 PM
innen le tudod tölteni:
*** hidden content ***
Kedves Anikó!
Elmondani nem tudom milyen nagy örömet okoztál. Nagyon szépen köszönöm és hab a tortán , hogy" a Panni a kertben " című könyvet is megismerhettem. Köszi,köszi,köszi Szilvia
currerbell
2011-12-19, 05:20 AM
Lúdanyó meséi (teljes)
norema
2011-12-19, 02:41 PM
Nekem ezek a könyvek vannak meg, innen töltöttem le én is. Köszönet a feltöltőnek!
Beatrix Potter - Nyuszi Benjamin kalandjai
Beatrix Potter - Tapsifülesék kalandjai
Beatrix Potter - Tomi Cica kalandjai
nagybela2
2011-12-19, 09:09 PM
Engem az aranyfa sorozat magasabb szintjei érdekelnének. 4. szinttől felfelé. Ha a feltöltötteken kívül még van pár darab, azokat szívesen venném.
Előre is köszönöm.
Jumbo87
2011-12-29, 08:29 PM
Nekem az Erdők szirtje kellene! Valakinek meg van? köszönöm!
AndiC
2012-01-01, 05:23 AM
Kedves Fórumozók, a topik 2o12 túlnőtte magát, ezért lezárom, a könyveket továbbra a Gyermek és ifjúsági könyvek II. topikban lehet gyűjteni.
Köszönöm a munkátok, békés boldog új évet kívánok!
vBulletin®, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.