A teljes (képes) nézethez kattints ide : 70-es,80-as évek zenéi.
Oldal :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
szomory
2008-12-31, 12:21 PM
Szia Espirit.
Érdekes anyagot hoztál...nagyon szerettem a 80-as évek discóját. Idén már nem, de januárban nekiállok másolni.
Boldog új évet kívánok mindenkinek
icebreaker
2008-12-31, 07:49 PM
B.ú.é.k!
espirit
2009-01-02, 06:28 AM
Szia Espirit.
Érdekes anyagot hoztál...nagyon szerettem a 80-as évek discóját. Idén már nem, de januárban nekiállok másolni.
Szerintem nem is annyira érdekes, jobban illik rá a "ritkán hallható jó kis 80as disco". Én ilyeneket gyűjtöttem kazettás magnómra a 80as években, állandóan figyeltem a rádió műsorokat, magnó felvételre készen.Sok időt vett el, de megérte.
Ezeket a zenéket 2006 szeptemberében szedtem össze netről amikor találtam egy 38 CD-s kollekciót, amit nem tudtam teljesen letölteni, mert 30nap után törlődött Sendspace szerverről. 30-31 CD lejött.Azóta még találtam hozzá kb 20-30 CD-nyi hasonló anyagot. Ma 2.án Patrick Cowley "Ultimate Collection" 13trackes 320kbps albumot találtam. Nekem megvan minden róla 2éve, - ez szuper minőségben szól -elküldöm neked privin a kódot, és ha akarod letöltöd.
vereserzsi
2009-01-02, 06:41 AM
Nagyon jó!
espirit
2009-01-02, 06:47 AM
Szia Espirit.
Szerintem nem is annyira érdekes, jobban illik rá a "ritkán hallható jó kis 80as disco". Én ilyeneket gyűjtöttem kazettás magnómra a 80as években, állandóan figyeltem a rádió műsorokat,leültem cuccaim elé, magnó felvételre készen.Sok időt vett el, de megérte.
Ezeket a zenéket 2006 szeptemberében szedtem össze netről amikor találtam egy 38 CD-s kollekciót, amit nem tudtam teljesen letölteni, mert 30nap után törlődött Sendspace szerverről. 30-31 CD lejött.Azóta még találtam hozzá kb 20-30 CD-nyi hasonló anyagot. Ma 2.án Patrick Cowley "Ultimate Collection" 13trackes 320kbps albumot találtam. Nekem megvan minden róla 2éve, - ez szuper minőségben szól -elküldöm neked privin a kódot, és ha akarod letöltöd.
espirit
2009-01-02, 08:22 AM
Bocs az előbbi dupla küldésért, nekem azt jelezte szerverhiba és nem küldte el, többször próbáltam,majd ott is hagytam az oldalt hosszabb időre,majd újra vissza és küldtem. Mire azt jelezte, hogy elküldve 2szer bement.Vette az elején is, csak nekem mást írt.
A magyar srác az akkori NSZK-ban próbált szerencsét a 70-es években, és megalakította a Silver Convention-t, melyben 3 lány énekelte szerzeményeit. Hangzásban a Three Degrees-re kisértetiesen hasonlít, de ebben az első 3 slágerében ez nem tünik föl. Jellegzetessége a hegedű használata a funky-disco és soul jellegű zenéiben.
Tegnap 2órán át kerestem a "Gypsy Boogie" c. számát a neten, de sehol sem találtam. Dupla válogatáson sem volt, pedig szerintem az első 5 ben lenne a helye. Néhány 70-es évek végi siker tőle,-tőlük:
Végül is csak 3 szám, mert elérte a 20MB-ot,- hosszú lélegzetű nóták:
SILVER CONVENTION : 1. Fly Robyn Fly. 7perc 43mp;
2. Get UP and Boogie. 7p 50mp; 3. Lady Bump/Penny McLean. 6:20
espirit
2009-01-02, 09:07 PM
Philip Oakey a Human League new wave banda vezére kooperált Giorgio Moroderrel és összehoztak egy jó albumot. Csak egy film betétdalának indult, de tovább léptek a szimpla együttműködésnél. Egyébként Moroder mellett a Human League "Dare" című '81-es albuma is kedvenceim közé tartozik.
AZ ELSŐ 5 track ÖSSZEFÜGGŐ NONSTOP negyedóra.
PHILIP OAKEY és GIORGIO MORODER :
1.Why Must The Show Go On; 2. In Transit; 3. Good Bye Bad Times;
4. Brand New LOve; 5. VALERIE;
6. Now
A 7-es a filmzene sláger, a következő postával megy, és a többi.
espirit
2009-01-03, 06:14 AM
A lemezt folytatva feltöltöm a zenéket 7-10 ig. A további számok 11-16-ig maxi vagy instrumentális verziók amelyek a lemez elején fenn vannak. Ezek közül a Zene II - topicba töltök föl 11-13-ig.
Utolsóként trackként most a HUMAN LEAGUE említett Dare c. lemezének slágerével toldottam meg a bemutatót. Ismerős lesz mindenkinek - asszem.
Philip Oakey - Giorgio Moroder 1985ös album zenéi 7-10-trackig
7. Together in Electric Dreams; 8. Be My Lover Now;
9. Shake It Up; 10. Together in Electric Dreams /extended verzió/
The HUMAN LEAGUE 1981 (Philip Oakey new wave-es csapata)
A 81-es "Dare" slágere, mint második 10-es :
Don't You Want Me Baby
limetta
2009-01-03, 07:50 PM
Sziasztok.
espirit, nekem meg van a Lévay Tibor "Gypsy Boogie" száma,de valami miatt nem sikerül feltöltenem zenét a fórumra jó ideje,azért is tűntem el...
Kértem segítséget az adminisztrátortól.
<!-- / main error message -->
espirit
2009-01-04, 04:59 AM
Tavaly megkeresett egy régi zenebarát akivel 15éve nem találkoztunk, és kért néhány neki fontos zenéket a 70-es évekből, mert LP-i tönkre mentek olyan sokat hallgatta, vagy mint Peter Griffin lemezéből kitört egy zsíroskenyérnyi darab.
Örültem a felvetésnek, mert már rég hallottam én is, kazettám Sony AHF elkallódott amire '80-ban felvettem Komjáthy műsorából. Elkezdtem keresni a neten,de sehol nem volt a zene, csak valami azonos nevű animációs-rajz film amit meg én nem ismerek,de miért pont Peter Griffin? No szóval sehol sem volt a zene, egy hét keresgélés után. Aztán írtam egy zenei blogba, ahol a blogger gyanús volt(!), valami azt súgta nekem: ez a fickó lehet, hogy magyar ?!? Április elején blogjába írtam angolul kérésemet Griffin ügyben, és aláírtam Laci Miskolcról. 4nap múlva jött a válasz Magyar nyelven Lacinak Peter Griffin májusban. Nagyon rendes erdélyi gyökerű Pesten élő aranyszívű srác. Ígéretétől gyorsabb volt, egy héttel később emailben elküldte 3db P.G. lemez kódját. Később blogjába is felrakta a zenéket, ha már összeszedte az anyagot. Örűlt a srác, hogy végre van egy magyar vendége is, mert addig csak külföldiek írtak neki, Perutól Ausztráliáig mindenhonnan zenei kéréseket. Én meg főleg örűltem, mert csak idegen blogokba jártam addig, és végre könnyen szót érthtek a szerkesztővel.Sehol nem hallható zenéi vannak több ezer db-os LP és CD gyűjtemény.
Peter Griffin trackek a "Spiderman Collection" válogatás LP és Maxi fekete lemezekről:
Spiderman 7:29 ;
Inside Out 4:03;
Devil's Reception 7:04;
LIMETTA! ha 8 MB-tól nagyobb a "gypsy boogie" akkor azért nem engedi be a rendszer.
espirit
2009-01-04, 06:04 AM
A 3 Griffin lemez 28 számot tartalmaz, de csak néhányat teszek közzé, de mind 3 lemezről. Nincs értelme sokat feltölteni, nem nagyon van érdeklődés a hasonló zenékre, csupán 3-4 tagtársat érdekel. Azért még mutatok néhány rég hallott jó zenét.
Track list:
1.Még az előző kollekcióról a : Letric Metric (maxit) 6:02 perc
2. Az 1980-as Hurricane lemzréről:
a címadó "Hurricane" 4:35 ; és a
" WAKE UP" 6:31 perc
3. A 1979-81-es Step By Step című kollekciójáról a :
"Fly Home is on the Sky" 4:19 perc
tisztahiszti
2009-01-04, 11:15 AM
Szervusztok! SEGÍTSETEK , ha tudtok!
Szerintetek miért nem tudok ide feltölteni?
A Csatolás funkcióban kiválasztom a file-t elindítom, adott mezőben közli, hogy várjak mert a feltöltés folyamatban van, de nem megy fel egy 5 MB alatti file sem 1óra alatt, majd megszakad a kapcsolat az oldallal a csatolás funkcióban. Többször eljátszotta ezt velem 4nap alatt amióta regisztráltam.
Ki tudja mi a probléma oka?
Köszi, ha valaki felfedi előttem mi lehet az oka, és ha tud megoldást,az főleg jó volna!
Bocsi, de nem akarok okos lenni de én a Mozilla firefox-al jártam így, valamiért genyál.
fokati
2009-01-04, 11:59 AM
buék
espirit
2009-01-04, 02:08 PM
Bocsi, de nem akarok okos lenni de én a Mozilla firefox-al jártam így, valamiért genyál.
Köszi 'hiszti!
Azóta már megy a dolog. Az elején nem tudom azóta sem miért, nem működött 5MB-nál sem. Közben arra rájöttem, hogy 8 MB alatt kell lennie 1-1 feltöltendőnek, hogy elfogadja a rendszer. Nekem viszont sok a 10-20 MB-os zene - ezekkel próbálkoztam eleinte, mert az ismertetőbe nincs benne a 8 MB-os határ információ,csak a 19 MB-os- ezeket a maxikat nem tudom nektek bemutatni. Párat leredukáltam 64 kbps-re de iszonyú minőségű lett, azért talán majd a Voyage 1978-as LP teljes A oldalát a 16 percest "Medley"-t mégis felrakom lebutítva.
Nem gondoltam, hogy a Firefox teszi a feltölthetetlenséget, de lehet igazad. Sajnos kicsi, 1 MB-os a net sebességem, a feltöltés az kb 50-ed 100-ad része lehet ide. Amikor mérem akkor lényegesen több, de használatkor nem hozza csak kb a mérés tizedét.
Nem kötök újat, a Digi sokat igér ugyan olcsón, de állítólag olyan is mint a hús és a leves viszonya.
Valami ritkaságod van? Tedd föl, ha nem "genyál" a Mozillád!
/espi/
limetta
2009-01-04, 11:57 PM
espirit!
Sajna 13MB a Gipsy...:(
espirit
2009-01-05, 03:33 PM
espirit!
Sajna 13MB a Gipsy...:(
Szervusz Limetta!
Küld e nekem levélben légyszíves a Silver Convention "Gypsy Boogie"-számát: espirit@citromail.hu / KÖSZ!
Ezt a Mister X -et nem ismertem.Nevét vajon az Ultravox 1980-as lemezéről vette? Ez a 32 lemezes kollekcióból való?
Nekem is van Silicon Dreamtől 2 album. Az audiót most rippelem be winchesterre alacsony VBR-re. Einsteinhez az e=mc2 illene, de azt 2-3 napja tettem fel a Zene II-ben Morodertől.
2 track SILICON DREAM - től Einstein mellé még 2 nagy név.
Marcello Mastroianni és Ludvig Fun (Beethoven) Siliconizálva.
limetta
2009-01-05, 10:51 PM
Espirit!
Ment a mail,remélem oké...;)
Nem tudom honnan való a MisterX,régóta megvan..
Nagyon megvagyunk lőve ezzel a 8 MB-al....:(
espirit
2009-01-06, 05:41 PM
Espirit!
Ment a mail,remélem oké...;)
Nem tudom honnan való a MisterX,régóta megvan..
Nagyon megvagyunk lőve ezzel a 8 MB-al....:(
Szervusz Limetta!
Sajnos nem kaptam meg küldeményedet, az okát nem tudom. Majd adok másik címet.(privin)
Köszi ezt a David Lym számot! Nem volt meg. Ultravox Mr X-ét hallgasd meg! Feltöltöttem.
Meg vagyunk lőve, de rosszabb minőségben felmegy hosszabb is, mint pl. ez a
VOYAGE LP teljes A oldala 16:34 perc.A minőség olyan rossz,hogy archiválni nem ,de meghallgatni érdemes. Régi kedvencem. 150Ft-ért vettem a Zsarnai piacon külföldiektől '87-88 köröl.Bulgár nyomás, de meglepően jól szól. "Souvenir" a nagy sláger a lemezről, de a címadó "Fly Away" sem rossz.Utóbbi a B oldalon van, így nem hallható.
espirit
2009-01-07, 12:19 PM
Megnéztem a keresővel, ezt még nem töltötte föl senki.
BOSTON "Don't Look Back" 1978-as lemze.
(stílus: West Coast/Dallamos Rock)
Tracklist A oldal:
1.Don't Look Back; 2.The Journey; 3.It's Easy; 4.A Man I'll Never Be;
***B oldal a következő postával!!!
djkecmec
2009-01-07, 12:46 PM
Tudomásom szerint 1975-ös a zene.
espirit
2009-01-07, 12:50 PM
BOSTON "Don't Look Back" 1978
Tracklist , lemez B oldal:
5.Feelin' Satisfield; 6.Party; 7.Used To Bad News; 8.Don't Be Afraid;
Kellemes Rocknosztalgiázást!!!
djkecmec
2009-01-07, 12:55 PM
Felrakok egy-két ritkaságot a 70-es évekből.Ha van valami kivánság
megpróbálom teljesíteni.
djkecmec
2009-01-07, 12:57 PM
Ha van valakinek kivánsága , megprobálom teljesíteni.
djkecmec
2009-01-07, 01:01 PM
Ezt is ritkán hallani.
espirit
2009-01-07, 01:37 PM
megpróbálom teljesíteni.
Szervusz DJ Kecmec!
Köszönöm a magam nevében, és élnék is vele!
Kerestem fél éve Mauth és McNail (asszem így írják) lemezt , de nem találtam sehol az általam ismert helyeken. Ha van tőlük albumod, vagy pár zeneszám azt légy szíves tedd föl nekem! Vagy, ha találsz kódot hozzá, az még jobb, mert akkor nem kell esetleg besűrítened 128-asra, ha netán jobb 256-320-as, vagy VBR-ben találod meg.
Köszönöm!
Ha más is eszembe jut, majd írok neked.
espirit
2009-01-07, 01:59 PM
megpróbálom teljesíteni.
DJ Kecmec!
Már eszembe is jutott még két régiség, csak itt már nem tudok neveket, vagyis előadókat.
Az egyik, ha jól emléxem film betétdal volt, de ez nem biztos, csak így emléxem a Szabad Európa rádióban hallottam kb '77.ben a téma és a refrén egy járgányról szólt, talán motor. "Silver Dream Machine".Akkor tetszett, de valahogy kazettára sosem tudtam a magyar rádiókból fölvenni, mert nem játszották,vagy nem hallgattam pont akkor magnót beélasítva.
A MÁSIK egy kellemes akusztikus lendületes zene, a Smokie dobgitár hangjára emlékeztető kíséret, fátyolos énekhang, mint a Journey szólistájának. A refrén -nem tudom leírni csak fonetikusan, mivel nem igazán vágom az angolt- "dráj-vi-szi"(én anno így hallottam) hogy ez most Drive See lenne? Nem tudom! Ez is a 70-es évek második felében keletkezett. Jó szám nagyon, itt van a fülemben, de nemtom wincheterre másolni. Még nincs meg ez a microprofessor.
Tudom nehéz kérés, de hátha beugrik neked kik ezek és talán meg is van!!!(?) Jó lenne! Ha nem dereng akkor ne töltsd vele az időt!
Kösz!
espiLaci
espirit
2009-01-07, 02:44 PM
DJ Kecmec!
Köszönöm a 3 zenét amit eddig láttam. Shabby Tiger szmát már feltette nekem Icebraker 3 különböző forrásból, ez eddig a legjobb akusztikai megközelítése annak ahogy emlékezetemben szólt. A F.Mac Jenny-ét nem ismertem, és Terry Dacktylt sem, mindkettő nagyon jó!
Csatlakozom Fleetwood Mac Mystery To Me 1973-as lemezének 2 utolsó számával. (Lefeleztem 320-asról 160-asra)
Tracks:
11. For Your Love (asszem más változat ismerősebb)
12. Why
djkecmec
2009-01-07, 04:13 PM
Ezeket tudom csatolni, nagylemez nincs tőlük.
Nem engedi csak egyesével feltölteni..... Sebaj.
A másik kettő dalra látok esélyt, legalábbis utána nézek.
djkecmec
2009-01-07, 04:16 PM
Na és még egy !
djkecmec
2009-01-07, 04:18 PM
SŐt !!!
djkecmec
2009-01-07, 04:43 PM
Valószínű ráleltem a silver machine-re.
A Hawkwind egy angol együttes , talán 69-től vagy 70-től
léteznek. Ez a legnagyobb sikerük volt, kislemezen 72-ben jelent
meg, de utána többször is kiadták 76-ban, 78-ban és 82-ben is.
Az angol listán még 3 daluk szerepelt.
1.Urban guerilla (UK 39 - 73)
2.Shot down in the night (UK 59 - 80) és
3.Night of the hawks (UK 86 - 84)
Még lógok egy zenével. Rajta vagyok.......
djkecmec
2009-01-07, 04:50 PM
Esetleg ?
djkecmec
2009-01-07, 04:57 PM
Nos, nem tudok másra gondolni, a másik kéréseddel kapcsolatban.
Remélem a dudolásod és a fütyülésed alapján jól választottam.:confused:
Jó zenehallgatást ! djkecmec
misslaura
2009-01-07, 05:56 PM
Espiritnek ? :)
VAN HALEN , Best of
espirit
2009-01-07, 05:59 PM
Nos, nem tudok másra gondolni, a másik kéréseddel kapcsolatban.
Remélem a dudolásod és a fütyülésed alapján jól választottam.:confused:
Jó zenehallgatást ! djkecmec
Nagyon KÖSZÖNÖM djkecmec!
Nálad nincs kecmec! Nagy örömet szereztél 2 zenével:
1. David Essex volt a jó találat! Szerintem ez volt pályafutása legjobb zenéje. A többi elég unalmas nóta.
A Hawkwind "Silver Machin"-jával találkoztam kb 1,5 éve egyik lemezén, arról jutott eszembe elfeledett ...Dream Machines zene, viszont én nem találtam.
2.A másik a Sniff 'N' The Tear "Driver's Seat". Így már tudom a címét is. Most ugrik be, hogy ment reklámzeneként is pár éve, természetesen Seathoz.
Vajon ez volt az eredeti címe is? És ha ez, akkor a Seat márkanév tőlük ered? Amikor ez a zene született én nem is hallottam, hogy létezik Seat autó márka. Valószínű, hogy létezett és a márkanevet beleszőtték a dalba.
Nagy koponya vagy, hogy rájöttél körülírásomból mit keresek!
Maut & MacNeal-t egyik régi zenebarátom kért 4-5hónapja akivel 15 évig nem találkoztam. Én semmit nem találtam tőlük. Tehát neked sincs csak ez az egy dal!
Mégegyszer köszönöm ezt a 2 süllyesztőbe került kiváló zenét!!!
Remélem még kérhetek, ha eszembe jut valami hasonló!
Persze ahogy öregszem egyre csak hülyülök, talán nem is adok fel több rejtvényt, mert elfeledem azt, hogy mit is feledtem el majdnem. Pl:Hogy is hívják azt aki mit is játszott?
Neked is kellemes zenélgetést!
Üdv: Laci
bobbincs
2009-01-07, 07:01 PM
Bocs az előbbi dupla küldésért, nekem azt jelezte szerverhiba és nem küldte el, többször próbáltam,majd ott is hagytam az oldalt hosszabb időre,majd újra vissza és küldtem. Mire azt jelezte, hogy elküldve 2szer bement.Vette az elején is, csak nekem mást írt.
A magyar srác az akkori NSZK-ban próbált szerencsét a 70-es években, és megalakította a Silver Convention-t, melyben 3 lány énekelte szerzeményeit. Hangzásban a Three Degrees-re kisértetiesen hasonlít, de ebben az első 3 slágerében ez nem tünik föl. Jellegzetessége a hegedű használata a funky-disco és soul jellegű zenéiben.
Tegnap 2órán át kerestem a "Gypsy Boogie" c. számát a neten, de sehol sem találtam. Dupla válogatáson sem volt, pedig szerintem az első 5 ben lenne a helye. Néhány 70-es évek végi siker tőle,-tőlük:
Végül is csak 3 szám, mert elérte a 20MB-ot,- hosszú lélegzetű nóták:
SILVER CONVENTION : 1. Fly Robyn Fly. 7perc 43mp;
2. Get UP and Boogie. 7p 50mp; 3. Lady Bump/Penny McLean. 6:20
ha még nem lenne meg Lévay Tibor-Gypsy Boogie egy kis ráadással neked szánom Espirit
én is kedvelem és gyüjtöm a 70+80-as zenéket
üdv Bobbincs
espirit
2009-01-07, 07:23 PM
Espiritnek ? :)
VAN HALEN , Best of
Köszönöm Miss Laura!
Letöltöttem mindet, amikor rájöttem, megvan az egész Best Of lemeze.
Mondom, hülyülök. Előbb cselexem, aztán gondolkodom. Vannak más rock kedvelők is itt időnként. Jól jön ez ide.
Neked is sok zenéd van ahogy észleletem a Zene II-n! Az jó! remélem tőled is lehet kérni, ha keresek valamit!
Viszonzom 2 ritkasággal:
1. A Creedences John Fogarty a The Blue Ridge Rangers-el : "Jambalaya" 1973
2. Majd Vangelis egy korai csapatával a Socratessel: "A Day In Heaven" 1976
Jó éjt!
espirit
2009-01-07, 07:41 PM
ha még nem lenne meg Lévay Tibor-Gypsy Boogie egy kis ráadással neked szánom Espirit
én is kedvelem és gyüjtöm a 70+80-as zenéket
üdv Bobbincs
Köszönöm Bubbincs!
Még nem volt meg! (érdekes, hogy nem azonos kiterjedésű, eltérő MB)
Én is küldök egy Gypsy-t a Fleetwood Mac-től. Így megmarad az egyensúly, nem jó ha sok összezsúfolódik egy helyre.Különben is sok van itt ahol élek.
bobbincs
2009-01-07, 07:50 PM
"forró csoki sem eldobni való" a 70-es évekböl, vagy nem? itt egy kis izelitö
bobbincs
2009-01-07, 07:56 PM
egyik kedvenc együttesem
lehet sokan nem is ismerik
bobbincs
2009-01-07, 08:03 PM
ismét ök
espirit
2009-01-07, 08:23 PM
A "Sandstorm" megvan? Nekem ez volt egyik kedvencem, aztán amit előbb írtál, de úgy látom nem töltötted fel. ALa Bionda "homokvihart" 320-asról 80-asra lerontottam,hogy beférjen.10 perc 15 mp
espirit
2009-01-07, 08:56 PM
"DiDi" Soundra "DiDi" Jackson hogy jól érezzék magukat.
Nem sok hangja volt, de akkor új volt és tetszett.
Tracklist:
1. Automatic Lover 3.Galaxy Of Love 4.Meteor Man 9.Fireball
djkecmec
2009-01-08, 03:52 AM
Légyszíves nézd meg a #309, #310 ;s #311-et.
Mindegyiken egy-egy Mouth & MacNeal nóta van .
No még egy ritkaság.A Bombers kanadai együttes
tudtommal, nagyon sokáig keresgéltem mire rátaláltam.
djkecmec
2009-01-08, 04:03 AM
Én is kedveltem, úgy tudom a DD Sound volt a kistesója.
djkecmec
2009-01-08, 04:11 AM
Még 1976-ban egy Csiba Lajos által a Petőfin szerkesztett
összeállításban szerepelt egymás után a Capypso Express
és a Safari. Azóta nem lelek a nyomára a Comowa című
számnak.Érzelmileg kötődök (kötödnék ?) hozzá. Tud valaki
valamit róla ?
espirit
2009-01-08, 04:25 AM
Asszem ez a '83-as a 4. album amit Moroderrel közösen készítettek, és az utolsó is.(az első 1979-ben volt)
Nem töltöm fel az egészet, mert nem minden szám elég jó.A fenébe nem írtam számcímek elé az előadót, az első három ( 1.2.5-ös) így ment fel.
A többit Sparks - ozom. Sajnos csak 128-asben van meg és nincs cover. Ezért elkezdtem keresni borítót, és megtaláltam a lemezt 320kbps-el. Elindítottam. Lehet hogy megvárom míg lejön,kb félóra, de ezzel a feltöltéssel már elkészűltem, most megy az utolsó. Remélem lesz mellette cover.
Track list / lemez dalsorszámai szerint/:
1. Cool Places; 2. Popukarity; 5. Please, Baby, Please;
6. Rockin'Girls; 7. I Wish I Looked A Little Better;
8. Lucky Me, Lucky You; <<< ez nagyon aranyos kis könnyed dal!!!
10 zenéből 6-ot feltettem.
SAJNOS nem volt borító, de egy 320-ast a 3.as tracket felrakom új üzenetben kb.negyedóra.
espirit
2009-01-08, 04:47 AM
Ezt az előbb kihagytam, de 320-asban elég jól muzsikál. Közben megtaláltam mindegyik Moroder & Sparks lemezt 320-asban. Szeretem a jó minőséget lementem ezeket is,de maradnak a 128-asok is. A '81-es már jön.
Prayin' for a Party 3:02 perc (320kbps)
djkecmec
2009-01-08, 04:48 AM
A két dal közül melyik a régebbi.A Gipsy boobie tudtommal 85-ös.
Üdv : djkecmec
szomory
2009-01-08, 06:47 AM
Nagyon KÖSZÖNÖM djkecmec!
Nálad nincs kecmec! Nagy örömet szereztél 2 zenével:
1. David Essex volt a jó találat! Szerintem ez volt pályafutása legjobb zenéje. A többi elég unalmas nóta.
A Hawkwind "Silver Machin"-jával találkoztam kb 1,5 éve egyik lemezén, arról jutott eszembe elfeledett ...Dream Machines zene, viszont én nem találtam.
2.A másik a Sniff 'N' The Tear "Driver's Seat". Így már tudom a címét is. Most ugrik be, hogy ment reklámzeneként is pár éve, természetesen Seathoz.
Vajon ez volt az eredeti címe is? És ha ez, akkor a Seat márkanév tőlük ered? Amikor ez a zene született én nem is hallottam, hogy létezik Seat autó márka. Valószínű, hogy létezett és a márkanevet beleszőtték a dalba.
Nagy koponya vagy, hogy rájöttél körülírásomból mit keresek!
Maut & MacNeal-t egyik régi zenebarátom kért 4-5hónapja akivel 15 évig nem találkoztam. Én semmit nem találtam tőlük. Tehát neked sincs csak ez az egy dal!
Mégegyszer köszönöm ezt a 2 süllyesztőbe került kiváló zenét!!!
Remélem még kérhetek, ha eszembe jut valami hasonló!
Persze ahogy öregszem egyre csak hülyülök, talán nem is adok fel több rejtvényt, mert elfeledem azt, hogy mit is feledtem el majdnem. Pl:Hogy is hívják azt aki mit is játszott?
Neked is kellemes zenélgetést!
...akkor itt egy másik Mouth & MacNeal-szám, 1972-ből: How Do You Do.
Összesen ez a két számuk futott akkoriban...a házibulikban nagyon:)
Mouth & MacNeal--How do you do (1972)
vacsilon
2009-01-08, 07:54 AM
A másik legnagyobb a Hello A.
Persze csak szerintem. Én meg aztán nem vagyok egy hozzáértő.:-))
espirit
2009-01-08, 09:12 AM
Köszönöm nektek: Vacsilon és Szomory!
Már gyűlik a régi barátnak a Mauth és MacNail. Neki nincs számitógépe,sőt már csak a régi kis Orion erősítő és tunerje, meg egy deck van, de DVD-playeren meg tudja hallgatni. Pedig a 80-as években minőségi cuccai voltak,Dual,Marantz, JVC ,Pioneer HiFi egységek.Sajnos elszegényedett.
Egyébként amikor kérte ezt a duót, akkor pont a "Hello A" c.számot említette, hogy főleg ez kellene.
Valóban nagy sláger volt mindkét zenéjük.
Mégegyszer KÖSZ!!!
szomory
2009-01-08, 09:12 AM
...kb. 5x felrakták már :-)
szomory
2009-01-08, 09:15 AM
Köszönöm nektek: Vacsilon és Szomory!
Már gyűlik a régi barátnak a Mauth és MacNail. Neki nincs számitógépe,sőt már csak a régi kis Orion erősítő és tunerje, meg egy deck van, de DVD-playeren meg tudja hallgatni. Pedig a 80-as években minőségi cuccai voltak,Dual,Marantz, JVC ,Pioneer HiFi egységek.Sajnos elszegényedett.
Egyébként amikor kérte ezt a duót, akkor pont a "Hello A" c.számot említette, hogy főleg ez kellene.
Mégegyszer KÖSZ!!!
....nagyon sajnálom a barátod...szívesen segítenék neki, csak nem tudom miben lehetnék segítségére.
espirit
2009-01-08, 10:56 AM
A sajnos már elhunyt amerikai szintetizátor zenész 1981-es lemezéről néhány tételt fölteszek. Aki szereti J.M Jarre-t és a Tangerine Dreamet az értékelni fogja, sőt szeretni. Nagy kedvencem Ő, kb 8-9 albumát sikerült begyűjtenem, van LP-m is tőle, a '79-es lemeze. A 2000 felé című tudományos műsorban mutatta be a szerkesztő (1982) ezt a lemezt és a "jövő zenéje" jelzővel illette.
Azóta kerestem, de csak 2 albumát sikerült rádióból kazettára felvennem. 2005-ben éve találtam egy fickót a használt piacon aki (rendelésre másolt CD-n) 3 albumát nemtom milyen csatornákon megszerezte nekem.Aztán a többit is amikor géphez ültem, és kezdtem ismerkedni a nettel, - de nem rögtön- 1évvel később rátaláltam a magyar fickó blogjára, nála fenn volt az összes Garrison lemez 2007-ben. Azóta törlődött a szerverről.
Track list:
4.Runaway; 5.Motion Fascination; 6.Seqencing Blue;
7. Melt Down.
A legjobb tétel szerintem a 8-as track, amit a következő üzenetemben küldök.(elértem a limitet)
djkecmec
2009-01-08, 11:15 AM
Keresném ennek a régi holland csapatnak a többi lemezét, ha meg van valakinek:
Livin' Blues
Ami nekem van, azt feltöltöttem a Datára:
http://data.hu/get/945460/LIVIN_BLUES_1972_-_Rocking_At_The_Tweedmil..._LIVIN_BLUES.rar (http://data.hu/get/945460/LIVIN_BLUES_1972_-_Rocking_At_The_Tweedmil..._LIVIN_BLUES.rar)
(jelszó a kicsomagoláshoz: icebreaker)
Nekem ezek vannak meg :
<table x:str="" style="border-collapse: collapse; width: 193pt;" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="257"><col style="width: 193pt;" width="257"> <tbody><tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="height: 12.75pt; width: 193pt;" width="257" height="17">Hell`s session + bonus</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">The early session</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">Wang dang doodle</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">Bamboozle</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">Rocking at the Tweed Mill Üdv : Djkecmec
</td> </tr> </tbody></table>
djkecmec
2009-01-08, 11:28 AM
Csodálod? A Kraftwerk nem táncos bulihoz illő zene.Esetleg a "Model". Viszont a 70-es 80-as évek zenéiben van helye, mivel a csapat ez idő alatt alkotta művei 90%-át. Azóta is abból élnek, koncertjeiken. Ugyanígy ide való a Rainbow, T.Rex, Geordie, Emersonék, Wallenstein, Bobby Orlando, Flirts, Divine, Bobey M , A La Carte, Arabesque, Abba, és sorolhatnám.
Én is csináltam KISZ körben discót - nem voltam DJ- de már akkor-a 80as évek elején sok katzettám volt a legújabb disco zenékkel, de a legjobbat is kiszedették velem, mert még nem ismerték. Furák az emberek! Ritmus dallam megvan csak mozogni kell rá. - de ők nem, csak az ismertekre.
Esetleg ha olyan kis aranyos egyszerű zenéket raktam be ami rögtön szimpi volt nekik, mint amit csatolok:
LOU SERN - Swiss Boy
Egyébként a "Mademoiselle Ninette" nekem is hihetetlen volt, mert nem Eddy Grant énekelt.Viszont nem tudtam ki az előadó.Köszi az infot!
Hello !
Mademoiselle Ninette című számot a SOULFUL DINAMICS játszotta 1970-ben. Üdv djkecmec
espirit
2009-01-08, 11:48 AM
Nem ment fel 192-vel leredukáltam 160-asra, így befért. Mutattam egy másik zenebarátomnak, akinek az a véleménye, hogy J.M. Jarre koppintás.
Szerintem nem az. Mivel ugyanazokat a szintiket használja előfordulnak hasonló hangzás, de a kompozíciók másak. Viszont valóban használ egy effektet, amit csak Jarre-tól ismerünk. Nekem ettől még nem utánzás.
Michael Garrison : 8. Pre-Dawn Flight (a Prisms c. albumáról)
espirit
2009-01-08, 11:58 AM
Hello !
Mademoiselle Ninette című számot a SOULFUL DINAMICS játszotta 1970-ben. Üdv djkecmec
Szervusz djkecmec!
Úgy ahogy mondod, a Soulful Dinamics. Én is arra a tévedéses kijavításos üzenetre válaszoltam, csak azt nem olvastad el amiben ez leíródott.
További kellemes zenélgetést és feltöltéseket!
ui: Nagyon jó a Seatos és a Silver Dream Machines nóta. Tegnaptól 8-10 szer lejátszottam mindkettőt.
üdv: laci
espirit
2009-01-08, 12:15 PM
....nagyon sajnálom a barátod...szívesen segítenék neki, csak nem tudom miben lehetnék segítségére.
Üdv Szomory!
Sajnos én sem tudok segíteni neki, mert anyagilag kellene támogatni, amit nem engedhetek meg magamnak. Én rockynyugdíjas vagyok 2006 nyarától, feleségem mat-fiz tanár középiskolában, de 1,5 hónapja táppénzen van, rákos daganattal műtötték novemberben, júliusig chemoterápia. Betegnek lenni nem olcsó, a lakásrezsi nem kevés, együtt sok jelenlegi csekély bevételeinkhez. Ez van itt Miskolcon.
Kívülállóként meg nem várható senkitől anyagi támogatás.
Az állami intézményeknek kellene megvédeni a saját hibáján kívül munkaképtelen embert, úgy hogy annyi segélyt adjon, hogy a lakás rezsit ki tudja fizetni. jelzálogot fognak rátenni. Épp tegnap hívott telefonon, nem kért pénzt, csak elmesélte mi a kib..szott helyzet.
Azért kösz, hogy együttérzésedről és segítőkészségedről ily módon nyilvánultál meg!
Szép estét!
djkecmec
2009-01-08, 12:34 PM
OK OK !
Egy másik Soulful Dinamics zene `76-ból.
djkecmec
2009-01-08, 12:43 PM
Osztrák zene 1979-ből.
djkecmec
2009-01-08, 12:49 PM
Végül egy jó hangulatú dal Thembitől.Thembi volt
a Black Blood nevű formáció szólóénekese, majd
saját nevén is megjelentetett egy albumot.
icebreaker
2009-01-08, 02:10 PM
Nekem ezek vannak meg :
<TABLE style="WIDTH: 193pt; BORDER-COLLAPSE: collapse" cellSpacing=0 cellPadding=0 width=257 border=0 x:str=""><COLGROUP><COL style="WIDTH: 193pt" width=257><TBODY><TR style="HEIGHT: 12.75pt" height=17><TD style="WIDTH: 193pt; HEIGHT: 12.75pt" width=257 height=17>Hell`s session + bonus</TD></TR><TR style="HEIGHT: 12.75pt" height=17><TD style="BORDER-TOP: medium none; HEIGHT: 12.75pt" height=17>The early session</TD></TR><TR style="HEIGHT: 12.75pt" height=17><TD style="BORDER-TOP: medium none; HEIGHT: 12.75pt" height=17>Wang dang doodle</TD></TR><TR style="HEIGHT: 12.75pt" height=17><TD style="BORDER-TOP: medium none; HEIGHT: 12.75pt" height=17>Bamboozle</TD></TR><TR style="HEIGHT: 12.75pt" height=17><TD style="BORDER-TOP: medium none; HEIGHT: 12.75pt" height=17>Rocking at the Tweed Mill Üdv : Djkecmec
</TD></TR></TBODY></TABLE>
Azóta ezek lettek meg még. Ami hiányzik feltöltenéd valahova?
Köszi!
Livin Blues - Snakedance, Live 1989
Livin' Blues - The Universal masters collection
LIVIN' BLUES - Wang Dang Doodle (1970)
LIVIN BLUES 1972 - Rocking At The Tweedmil
LIVIN BLUES1969 - Hell's Session
LIVIN BLUES1969 - Blue Breeze
djkecmec
2009-01-08, 02:26 PM
Pontosan mit is kellene tennem ?
Üdv djkecmec
misslaura
2009-01-08, 03:29 PM
Köszönöm Espirit , letöltöttem nagyon tetszenek :)
igaz , nagyon szeretem a zenet , de fele annyit nem ertek hozza mint te ! :), jo olvasni amit irsz , mert mindeg tanul az ember nem ?
van egy par CD igaz , es estenkent szeretek a zene topicokon lenni, de nappal dolgozom , a Zene II röl sok jo zenet letöltöttem mar , es ezert viszonozni is akarok valamit , abbol amim van :), ezt a topicot is nagyon jonak talalom , fogok töbször jönni .Akkor rakom a többit ,
üdv : misslaura
szomory
2009-01-08, 03:45 PM
Üdv Szomory!
Sajnos én sem tudok segíteni neki, mert anyagilag kellene támogatni, amit nem engedhetek meg magamnak. Én rockynyugdíjas vagyok 2006 nyarától, feleségem mat-fiz tanár középiskolában, de 1,5 hónapja táppénzen van, rákos daganattal műtötték novemberben, júliusig chemoterápia. Betegnek lenni nem olcsó, a lakásrezsi nem kevés, együtt sok jelenlegi csekély bevételeinkhez. Ez van itt Miskolcon.
Kívülállóként meg nem várható senkitől anyagi támogatás.
Az állami intézményeknek kellene megvédeni a saját hibáján kívül munkaképtelen embert, úgy hogy annyi segélyt adjon, hogy a lakás rezsit ki tudja fizetni. jelzálogot fognak rátenni. Épp tegnap hívott telefonon, nem kért pénzt, csak elmesélte mi a kib..szott helyzet.
Azért kösz, hogy együttérzésedről és segítőkészségedről ily módon nyilvánultál meg!
Szép estét!
...nagyon sajnálom, hogy ilyen helyzetben vagytok:(
bobbincs
2009-01-08, 04:28 PM
itt még egy szám Themby-töl
bobbincs
2009-01-08, 04:57 PM
itt még egy jó szám Biondáéktól
bobbincs
2009-01-08, 05:04 PM
egy kis változatosságnak
djkecmec
2009-01-08, 05:34 PM
itt még egy jó szám Biondáéktól
Hello !
Sajna nekem is 128-ban van meg.Van rá lehtőség egy 192-es grabbelésre ?
Cserébe egy kis Mr Walkie Talkie.
Zsolt77
2009-01-08, 05:39 PM
Ha valakit erdekel Modern Talking varja ki a 20. hozzaszolasomat es akkor fel tudok tolteni ide
bobbincs
2009-01-08, 07:10 PM
Hello !
Sajna nekem is 128-ban van meg.Van rá lehtőség egy 192-es grabbelésre ?
Cserébe egy kis Mr Walkie Talkie.
sajnos nincs meg lemezen hogy behuznám. ugy hogy csak ezem van
itt egy MR. Walkie Talkie szintén
bobbincs
2009-01-08, 07:15 PM
kellemes hangzásu szám mindenkinek
limetta
2009-01-08, 08:01 PM
Kereső szerint ezek a Fancy számok itt a Canadán még nincsenek:
djkecmec
2009-01-09, 04:35 AM
kellemes hangzásu szám mindenkinek
Hello Bobbincs !
Így jártam.... Ez a Murphy & Murphy vagy Murphay & Murphay tényleg egy
vidám kis muzsika. Nem ismertem őket, olaszok lehetnek ? Mikori a felvétel ?
Egy kis Juicy Lucy.Ők a British blues mozgalom jeles képviselői voltak s mint
ilyen a listákat elkerülték.Az egyik kivétel a Who do you love számuk a 69-es
Juicy Lucy nagylemezükről.
espirit
2009-01-09, 04:43 AM
Osztrák zene 1979-ből.
Hello djkecnmec!
Tegnap kerestem neked a neten a Safari-t de nem találntam.
Folytatom az általad megkezdett osztrák bandát ugyanarról a lemezről. Nekem ez 1978-as datálással van,- így jött le a magyar bloggertől - de tök mindegy, mert a zene a lényeg. Elég modern volt akkor néhány izgalmas számmal. Csak 2 kedvencemet töltöm fel az albumról. Van egy másik lemezük is gépemen, de azt nem érdemes ide föltenni, annyira nem jó, - gyenge eresztés.
Kedvenc Ganymed :
track 7. Saturn 4:07 (a Space "Magyc Fly" mintájára instrumentális)
track 11. Music Drives Me Crazy 4:31 ( jó disco sléger volt)
A Robot Love és a Wanderful Girl is tervbe volt, de azok gyengébbek.
djkecmec
2009-01-09, 05:09 AM
Hello Espirit !
Ebben egyezik az ízlésünk, szerintem is ez a három legjobban eltalált felvétel
a lemezen.
Tegnap már említettem a Black Blood-ot.Jól sikerült felvételük az Amanda.
Nemde?
espirit
2009-01-09, 02:03 PM
Hello Espirit !
Ebben egyezik az ízlésünk, szerintem is ez a három legjobban eltalált felvétel
a lemezen.
Tegnap már említettem a Black Blood-ot.Jól sikerült felvételük az Amanda.
Nemde?
SzevA djkecmec!
Az Amanda c.dalt letöltve már ismerős volt, és beugrott a csapat első nagy slágere is az "IEA Afanat" vagy leírásomhoz hasonló afro daluk.
Viszont arra nem emléxem, hogy tegnap írtál róluk.
Közben rátaláltam a Mouth és MacNeal zenéidre és pótoltam begyűjtésüket. Köszönöm a 3 tracket amelyek kereséséhez nem sajnáltad energiáidat.
Majd "szegémy zenebarátnak" elmondom milyen nagy segítséggel jutottam hozzá a kért zenékhez, megint elsírja magát. Nagyon érzékeny lélek a fickó.Nagyon empatikus. Valaha hegedűn tanúlt zenélni. Nem egyszerű lelekek Ők!
NAGYON KÖSZÖNÖM FÁRADOZÁSODAT!
Nekem nem sikerült az általad keresett "Comowa"-dat megtalálnom.Sajnálom.
Viszont a Sniff'N'The Tears-től találtam egy best of lemezt amit letöltöttem. Kicsomagoláskor derült ki, hogy jelstavas, viszont azt sehol sem találtam, nem szerepelt a "lelet" helyén. Úgyhogy marad csak a Seat-os zene.
Nemtom mennyire hasosonló az ízlésünk, mert én a szélsőséges zenéket is, amelyek soha nem voltak slágerek tudok nagyon kedvelni.
NADY KEDVENCEM Giorgio Moroder 1972-es lemezét 2hónapja találtam meg, amelyről egy számot ismertem,- gondolom Te is- a "Son Of My Fater"-t de van rajta más korához képest modern zene is. Ez a LP címadója is. Azóta még nagyobbra tartom, bár én elfogultnak számítok vele kapcsolatban. [ kár, hogy az autótervezés lett a hobbyja és a Toyotához ment melózni.] Nem jelent meg CD-n, ha jól tudom, és nem is kérted, de hátha tetszik neked, vagy más CanadaHun tagnak.
Tracks:
Giorgio Moroder: Son of My Father; Automation; Underdog; Tears;
djkecmec
2009-01-09, 02:23 PM
Hello Espirit !
Nem is rossz a Moroder ! Bár az én szívem csücske a british blues.
Nos.
Létezett a Chicory Tip nevű zenekar, nekik szerzett egy-két nótát Pete
Bellotte-val közösen.1972-ben és 73-ban 3 muzsikája feljutott az angol
listára is.
1.Son of my father (UK 1 - 72)
2.What`s your name (UK 13 - 72)
3.Good grief Christina (UK 39 - 73).
A másodikat mellékelem.
Üdv djkecmec
icebreaker
2009-01-09, 02:39 PM
Pontosan mit is kellene tennem ?
Üdv djkecmec
Amennyiben tudnád, ezt a különbözetet (Nekem van meg/ neked van meg):)
<TABLE style="WIDTH: 193pt; BORDER-COLLAPSE: collapse" cellSpacing=0 cellPadding=0 width=257 border=0 x:str=""><TBODY><TR style="HEIGHT: 12.75pt" height=17><TD style="BORDER-TOP: medium none; HEIGHT: 12.75pt" height=17>Bamboozle</TD></TR><TR style="HEIGHT: 12.75pt" height=17><TD style="BORDER-TOP: medium none; HEIGHT: 12.75pt" height=17>Rocking at the Tweed Mill</TD></TR></TBODY></TABLE>
Feltennéd ide, vagy valami tárhelyre? (Data, MediaFire)
Köszi Üdv: Ice
icebreaker
2009-01-09, 02:42 PM
Feltöltéshez nem kell 20 HSZ.
(én is nagyrészt feltöltéssel szedtem össze):)
djkecmec
2009-01-09, 03:02 PM
Hello !
Én meg csak nézek ki a bamba fejemből !
Tehát akkor az egyes lemezről kellene a 3-as 4-es és 8-as szám
illetve a 2-es a harmadikról + még a negyedikről a hetedik és második
a harmadikról.Már ha jól értelmeztem, mert a többit már leszedted.
Na mindjárt kezdem a felrakást.;)
Üdv djkecmec
djkecmec
2009-01-09, 04:41 PM
Hello !
A barátodnak még egy Mouth & MacNeal-t találtam.
A Munich Machine-Get on the funk train című nótáját
akartam felrakni, mint Moroder klónt, de 128-on is több
mint 15 MB és nem engedte feltölteni.192-ben meg
22-nél is nagyobb.De gondolom úgyis megvan Neked.
espirit
2009-01-09, 05:58 PM
Szép estét djkecmec!
Köszönöm az újabb Mouth MacNailt! A MÜNICH MACHINE előzőleg említett zenéjének meglétét jól gondoltad. Az az 1977-es, 2 tétel az egész LP. Nem igazán kedvelem, de ha már Moroderes, akkor legyen meg. Nekem a '78-as "Whiter Shade Of Pale" a kedvencem a müncheni gépezettől, de arról régebben tettem fel ide már nemtom melyik számot, így most a '79-esről 2 track megy. Ami nekem nincs meg a gépemen Morodertől az az 1980-as filmzenéje "American Gigolo".(Richard Gere volt a föszereplö) LP-n meghozattam anno egy kamionos sráccal nyugatról, de vadi újan is sercegett a B oldala. Eltoltak valamit a vágásnál, pontosabban a préselésnél. Erről gépemen csak a Blondie-Moroder "Call Me" c.szám van meg. JA! -és a "Night Drive" ezt nemrég fel is töltöttem ide. De most nézem , van egy másik Moroderes Blondie zeném, azt viszont nem tettem közzé.(Eddig) Itt az alkalom. Mellette látom ott egy EURYTMICS nóta is Moroder mixeléssel, jöjjön akkor az is. Kicsi nagyon az esélye, hogy már felrakta volna valaki, nem hiszem, hogy másnak is megvolna. Innetől meglehet!
Tracks:
MÜNICH MACHINE 1979 : "Space Warrior" és a "Bolectro"
BLONDIE : "Good Boys" single mix
EURYTMICS : "Sweat Dreams" remix
djkecmec
2009-01-09, 06:13 PM
Szia Espirit !
Találtam egy 73-as Moroder kisérletet.Felrakom hátha érdekel..;)
Nekem leginkább a Fleetwood Mac jött be, kezdve a Peter Green
féle bluesos majd a west coast-os periodus Buckinghammal meg
Stevie Nicks-el , és még mindig vannak.Igaz már nyugdíjasok.Na
tőlük szinte minden megvan.
Üdv djkecmec
espirit
2009-01-09, 07:26 PM
Hello Espirit !
Nem is rossz a Moroder ! Bár az én szívem csücske a british blues.
Nos.
Létezett a Chicory Tip nevű zenekar, nekik szerzett egy-két nótát Pete
Bellotte-val közösen.1972-ben és 73-ban 3 muzsikája feljutott az angol
listára is.
1.Son of my father (UK 1 - 72)
2.What`s your name (UK 13 - 72)
3.Good grief Christina (UK 39 - 73).
A másodikat mellékelem.
Üdv djkecmec
Köszi, hogy emlékeztettél!
Már el is felejtettem, hogy a "Son Of My Father" -t Chiroky Tip előadásában mutatták be a rádióban, és ezen a néven rögzítettem kazettára. (még emléxem 1 króm Polimer 60-asra) Ezt a számot nem ismertem.Köszi!
TÁJÉKOZATLAN VAGYOK: mi az a "British Blues"? Kik tartoznak bele?
Küldök 2 naon régi nótát amit ma találtam RaR-ban gépemen.
TRACKS:Frank Zappa & Ray Collins dalt "Fountain Of Love", majd Zappa "Charva".A 60-as évekből lehetnek, nem jellemző rá ez a zenei irányzat.
The Lost Episodes c.Zappa anyagot még nyáron töltöttem le, és csak most este csomagoltam ki rarból. ÉN ÍGY MÉG NEM JÁRTAM.Kicsomagolás után nem találom a commanderben, még1szer indítom a kicsomagolást ugyanoda, kérdi lecserélem-e a filet? Ezek szerint ott van. Végignézem nincs. Belépek a Winampba keresek valami hallgatni valót, erre az mutatja, hogy ott van Eric Dolphy és Jan Garbarek közt. Megnyitom a csatolás ablakot ott is megvan: így küldöm Nuevo Disco felirattal ahogy lejött, mert nem tudtam átírni a láthatalansága miatt. Le tudom játszani, de semmi mást.A képet sem tudom milyet küldök mert nem tudtam megnézni.Ha felmegy akkor láthatom én is. A commanderben számomra láthatatlan a teljes album. Így törölni sem tudom. Csak ha mindent áthelyezek egy másik könyvtárba, aztán törlöm a láthatóan üres,-de mégsem az- könyvtárat.
Tapasztaltatok már ilyet? Én még nem. Mi okozhatja?
djkecmec
2009-01-09, 08:02 PM
Felsorolok pár zenekart a kb 66-71 közötti időszak zenekarai közül.
Savoy Brown, Groundhogs, Killing Floor, Brunnig Sunflower Blues Band,
DR K`s Blues Band, Aynsley Dunbar Retaliation, Steamhammer, John
Dummer Blues Band, Tramline, Siren, Love Sculpture, Fleetwood Mac,
Chicken Shack, Brett Marvin, Ten Years After, vannak hollandok pl.
Cuby + Blizzards, Livin` Blues . Vannak amerikaiak Canned Heat, Hot Tuna,
Johnny Winter, Bacon Fat, Paul Butterfield Blues Band stb.
Egy kis Chicken Shack, kb erről van szó....
Üdv djkecmec
espirit
2009-01-09, 08:22 PM
Szia Espirit !
Találtam egy 73-as Moroder kisérletet.Felrakom hátha érdekel..;)
Nekem leginkább a Fleetwood Mac jött be, kezdve a Peter Green
féle bluesos majd a west coast-os periodus Buckinghammal meg
Stevie Nicks-el , és még mindig vannak.Igaz már nyugdíjasok.Na
tőlük szinte minden megvan.
Üdv djkecmec
Köszi!
Ezt sem hallottam még. A korai időszaka hiányzik. Múltkor találtam egy helyet, ahol csak vele foglakoztak, fel volt sorolva sok lemez, de csak kevéshez volt link. Csak a 72-es albumot tudtam letölteni ami még hiányzott. Pedig volt ott '73-as, '74-es is, nekem '76-tól van sokféle.'77-es lemezétől "From Here To Eternity" lett hírneves, és a Donna Summernek írt "I Feel Love"-tól.
A FLEETWOOD MAC számomra nincs teljesen felfedezve, de Peter Green -től napjainkig sokat hallgattam tőlük, de a múltkor láttam milyen sok lemezük van, így rájöttem max 1/3-adát halhattam az összesből.
Nekem a '82-es Mirage a legkedvesebb. Könnyed dallamait számtalanszor meghallgattam.
Akkor most nem Fleetwoodot teszek fel, hanem a "Mirage" c.album előfutárából, LINDSEY BUCKINGHAM 1981-es "Law And Order" lemezéről, melyen Stevie Nicks is vendégénekel.
TRACKS /albumon jelzett dalsorszámmal /:
2. Trouble; 3.Mary Lee Jones; 5. It Was I; 1. Bwana
limetta
2009-01-09, 08:30 PM
Espirit!
Ment a mail!
bobbincs
2009-01-09, 09:10 PM
Hello Bobbincs !
Így jártam.... Ez a Murphy & Murphy vagy Murphay & Murphay tényleg egy
vidám kis muzsika. Nem ismertem őket, olaszok lehetnek ? Mikori a felvétel ?
Egy kis Juicy Lucy.Ők a British blues mozgalom jeles képviselői voltak s mint
ilyen a listákat elkerülték.Az egyik kivétel a Who do you love számuk a 69-es
Juicy Lucy nagylemezükről.
utána néztem: Matt Murphy (szül.1929) a The Blues Brothers együttes tagja akik 1975-ben alakultak
mellékelve egy kis fekete zene Edwin Starr egyik legjobb szerzeménye(szül.1942,megh.2003)
espirit
2009-01-09, 09:10 PM
djkecmec!
Listádat olvasva, sok ismeretlen volt. Johnny és Edgar Wintereket felületesen ismerem, Ten Years Aftert is, Savoy Brownt hallottam, Hot Tuna van 2 album. A '72-esről egyet ami 320-asban is felfér.Nekem ez a banda inkább a country-rockba tartozna, legalábbis eme "Burgers" albumuk alapján.Persze blues is jelen van.
djkecmec
2009-01-10, 03:11 AM
Hello !
Szóval sokféle al-faja volt ennek a mozgalomnak. Ide sorolható még
a CREAM, JOHN MAYALL, RORY GALLAGHER vagy például a progresszív
vonalat a COLOSSEUM, JUICY LUCY képviselték.(a teljesség igénye nélkül)
Vissza a Fleetwood Mac-hez.Alapítója Peter Green olyan szinten nyúzta
gitárjait , mint Eric Clapton. Sokak szerint csak a stílusa volt kissé más.
A színpadi bemutatkozásuk `67 augusztusában történt egy blues fesztiválon.
Az első LP `68-ban jelent meg Peter Green`s Fleetwood Mac címmel és annak
ellenére, hogy jobbára bluest tartalmazott a nagylemez lista 4. helyét is
megkaparintotta. Az év végén a Melody Maker olvasói az 1968-as év
második legjobb albumának szavazták meg.A lemez harmadik dala, száj-
harmonikán szintén Peter Green.
Üdv djkecmec
tomaso59
2009-01-10, 04:39 AM
A Sparks együttes hozzáférhető zenéit tavaly elkezdtem sorrendben feltenni a Zene II. -re, ott 1997 - ig jutottam. Ami még megmaradt, lassacskán felteszem ide, talán jobb helyen lesz.(CD - m nincs tőlük, mindegyik szám a youtoube videók alól kimentett zene, ezért nem egészen stúdió minőségűek, ha valakinek bármelyik megvan jobb állapotban, nyugodtan tegye fel.
BUÉK.
Balls (2000)<o:p></o:p>
<o:p> </o:p>
01. Balls <o:p></o:p>
02. More Than A Sex Machine <o:p></o:p>
03. Scheherazade <o:p></o:p>
04. Aeroflot
05. The Calm Before The Storm <o:p></o:p>
06. How To Get Your Ass Kicked <o:p></o:p>
07. Bullet Train <o:p></o:p>
08. It’s a Knock Off
09. Irreplaceable
10. It's Educational
11. The Angels
(Ami a listáról nincs feltéve, az minden albumról hiányzik.)
tomaso59
2009-01-10, 05:03 AM
Lil' Beethoven (2002)<o:p></o:p>
01. The Rhythm Thief <o:p></o:p>
02. How Do I Get To Carnegie Hall? <o:p></o:p>
03. What Are All These Bands So Angry About?
04. I Married Myself <o:p></o:p>
05. Ride 'Em Cowboy
06. (Ride 'em cowboy, ride 'em) <o:p></o:p>
07. (Ride 'Em Cowboy 2 cont'd)
08. (Ride 'Em Cowboy 3 cont'd)
09. My Baby's Taking Me Home <o:p></o:p>
10. Your Call's Very Important. Please Hold.
11. Ugly Guys With Beautiful Girls
12. Suburban Homeboy<o:p></o:p>
djkecmec
2009-01-10, 05:20 AM
Még mindig az első lemezükről.
djkecmec
2009-01-10, 05:33 AM
A hiányzókat is hamarosan felrakom...
espirit
2009-01-10, 06:07 AM
Lil' Beethoven (2002)<o>:p></o>:p>
<o>:p> </o>:p>
01. The Rhythm Thief <o>:p></o>:p>
02. How Do I Get To Carnegie Hall? <o>:p></o>:p>
03. What Are All These Bands So Angry About?
04. I Married Myself <o>:p></o>:p>
05. Ride 'Em Cowboy
06. (Ride 'em cowboy, ride 'em) <o>:p></o>:p>
07. (Ride 'Em Cowboy 2 cont'd)
08. (Ride 'Em Cowboy 3 cont'd)
09. My Baby's Taking Me Home <o>:p></o>:p>
10. Your Call's Very Important. Please Hold.
11. Ugly Guys With Beautiful Girls
12. Suburban Homeboy<o>:p></o>:p>
TOMASO59!
2napja találtam Sparks lemezeket 320-as tömörítéssel. A java nekem meg volt már 128-asban, de letöltöttem őket, mert szeretem a jó minőséget. '79-'86-ig megvannak.
Ha kell elküldöm privin a linkeket.
Saját részről ez a 2002-es lemez szót nem érdemel, én nem találtam rajta egyetlen jó kompozíciót, 2006-ban amikor meghallgattam. Lehet, hogy velem van a baj, de nem tetszett, hiába vagyok Sparks fan.
Írj, ha akarod hogy,szedjem neked össze infót a lemezekhez!
espirit/Laci
djkecmec
2009-01-10, 06:44 AM
A british blues egyik alaplemeze immár teljes.
"praise the blues"
Üdv djkecmec
djkecmec
2009-01-10, 08:03 AM
Espirit !
Elnézést, a CHICORY TIP harmadik listás dalának legmagasabb
poziciója 17. volt 1973.május 19.-én.
espirit
2009-01-10, 12:51 PM
A british blues egyik alaplemeze immár teljes.
"praise the blues"
Üdv djkecmec
Köszi djkecmec!
Letöltöttem minden számot, de már megvolt néhány egy Peter Green dupla válogatáson, inkább 2szer legyen meg mint egyszer sem.
Segíts nekem, jelöld ki ezek közül a korai F.M. lemezek közül amelyeket érdemes letölteni. Ne hogy azt válaszold, hogy mindet! Csak a legjobb 3-4 albumot tölteném le. Már van néhány korai album tőlük tavalyról és 2007 ben megtalált.
Köszi!
espirit
2009-01-10, 03:27 PM
Kereső szerint ezek a Fancy számok itt a Canadán még nincsenek:
Csatlakoznék kedves limetta!
Az oroszul is, az egy koncert felvétel ismerős számának 2nyelvű előadása, és néhány tétel új lemezéről.(habár a lemez új, de a zene 80-as!)
espirit
2009-01-10, 05:54 PM
Moroder szerzeményét aranyos hangjával ékesíti ezen az elfeledett felvételen MADLEEN KANE. '78-80 tájt született.(természetesen a song, nem a lány)
Ilyeneket nem szabad raktárban pincében süllyesztőben tartani! Sajnos mást nem ismerek tőle.
A Slágerrádiósok sem nagyon újítanak ilyeneket be repertoárjukba. A Sparkstól is csak a My Way-t játszák már 10éve.
A dal címe : You Can (6:55 perc:mp)
djkecmec
2009-01-11, 07:20 AM
Kedves Espirit !
A bluesos korszakuk addig tartott míg `70 közepén ki nem szállt Green.
Ha dátum szerint nézed, akkor a `70-es Kiln house már nem tartozik
a blues lemezek közé. Ám van egy kivétel az 1971-es Original Fleetwood
Mac, ezen ugyanis korai felvételek hallhatók.Megjelent egy csomó koncert
lemez is, azokkal nem igazán érdemes foglalkozni.Azt inkább csak a gyűjtők
pénztárcájának találták ki.Szerintem a három legjobb lemez :
1.Ez már megvan.
2.Then play on `69
3.Mr Wonderful
Ezeket mindenképpen érdemes begyűjteni.Persze ezeken kívül is lenne javallatom, de hát a keret véges.
Találtam egy másik Sniff `n` Tears dalt, remélem ez is bejön !!!
espirit
2009-01-11, 08:26 AM
Üdvözöllek DjKecmec!
Akkor már csak a Mr Wonderfult kell leszednem, mert a többi megvan. Az általad felrakott lemezt elkezdtem letölteni nagyobb felbontásban is, 256-osban szépen is szól, de valamiért nagyon halk, talán nem töltöm le a 2.részt.Jó a tied is a 192-es. Tehát az a sok lemez amit felraktam 68-74 közti időszakból csak 2db jó? 2éve megvan a Pinguin is,meg még egy de azokat letöröltem azóta nem hallgattam, lemezen hever valahol.
A Sniff'N' The Tearst kerestem 3nappal ezelőtt, és találtam is Best Of 1996-as lemezüket, de csak linket. Letöltöttem, és akkor derült ki, jelszóval védett.
Tegnap 1,5 órán át kerstem, hátha megtalálom a jelszót is, de nincs.
Ezt a számot még nem töltöttem le, levél után az jön.
Köszönöm!
djkecmec
2009-01-11, 09:13 AM
Szia Espirit !
Sokak szerint a 71-74 közötti Mac nem az igazi.Én is osztom ezt a nézetet.
Az 1975-ös Fleetwood Mac lemezzel kerültek ismét csúcsközelbe. Más...
Most nagy fába vágtam kicsiny baltámat.Az angol slágerlista vezetőket
gyűjtögetem össze (192-ben ha csak lehet) miközben rendet próbálok tenni a vinyóimon.Elég sokat kell grabbelnem is.Jelenleg a 80-as évek végén tartok és még messze a vége.1086 dalról van szó ugyanis.De egyszer a végére jutok...
Utána összegyűjtögetem a másodikakat, majd a bronzosokat is.Illetve ezt már
menet közben szedegetem.Így telnek hosszú téli estéim.
Nekem nagyon bejött pl a Hipnosis is, ami a bluestól olyan messze van, mint.............................................. .........., szóval nagyonnnnnnnnnnn.
Csak most ippeg itten tartanék.
Üdv djkecmec
szomory
2009-01-11, 09:20 AM
Szia Espirit !
Sokak szerint a 71-74 közötti Mac nem az igazi.Én is osztom ezt a nézetet.
Az 1975-ös Fleetwood Mac lemezzel kerültek ismét csúcsközelbe. Más...
Most nagy fába vágtam kicsiny baltámat.Az angol slágerlista vezetőket
gyűjtögetem össze (192-ben ha csak lehet) miközben rendet próbálok tenni a vinyóimon.Elég sokat kell grabbelnem is.Jelenleg a 80-as évek végén tartok és még messze a vége.1086 dalról van szó ugyanis.De egyszer a végére jutok...
Utána összegyűjtögetem a másodikakat, majd a bronzosokat is.Illetve ezt már
menet közben szedegetem.Így telnek hosszú téli estéim.
Nekem nagyon bejött pl a Hipnosis is, ami a bluestól olyan messze van, mint.............................................. .........., szóval nagyonnnnnnnnnnn.
Csak most ippeg itten tartanék.
Üdv djkecmec
Sziasztok.
...én már évek óta gyüjtögetem a slágerlistás dalokat, 1955-től. Vannak listáim, és azokról gyüjtögetek. A Zene II-ben már régebb óta teszem fel ötösével a zenéket... 1965-nél tartok. Ha elérek 1970-ig, akkor itt folytatom.
djkecmec
2009-01-11, 09:35 AM
Kedves Espirit !
Szeretettel ajánlanám a figyelmedbe ezt a lemezt.A gitárvirtuóz neve Dave Edmunds.A Love Sculture formációval 2 lemezt adtak ki.Ez az első és a jobbik.
Szóval ilyen gyöngyszemeket termelt ki a british blues boom.
djkecmec
2009-01-11, 09:47 AM
Hello Szomory !
Köszönettel veszem, egyébként 52 novemberében publikálták az elsó hivatalos slágerlistát az angoloknál.Ezen a címen sok érdekességet találsz. http://www.chartstats.com/index.php
Átlátogatok majd a zene II-be,de 86-ig már meglennék, de lehet, hogy találok lista másodikokat, vagy harmadikokat.Neked is ajánlanám ezt a Love Sculpture lemezt.
Üdv djkecmec
djkecmec
2009-01-11, 09:56 AM
Az utolsó elötti rész.
espirit
2009-01-11, 09:59 AM
A soul és funky stílust játszó Commodores európai fülünk számára is kellemes, főleg lírai zenéit válogattam ki 20 trackes Best of lemezéről.
Dal címek:
1.Easy; 2.Three Times A Lady; 3.Nightshift; 5.Machine Gun- közismert rádióműsor szignál zenéje; 13.Still;
szomory
2009-01-11, 10:00 AM
Hello Szomory !
Köszönettel veszem, egyébként 52 novemberében publikálták az elsó hivatalos slágerlistát az angoloknál.Ezen a címen sok érdekességet találsz. http://www.chartstats.com/index.php
Átlátogatok majd a zene II-be,de 86-ig már meglennék, de lehet, hogy találok lista másodikokat, vagy harmadikokat.Neked is ajánlanám ezt a Love Sculpture lemezt.
Üdv djkecmec
...ez van kiírva, nem tudom mit jelent. Egyébként kell oda regisztrálni?
Sorry but the site is currently down due to a database issue.
--------------------------------------------------------------------------------
User chartstats already has more than 'max_user_connections' active connections
espirit
2009-01-11, 10:14 AM
...ez van kiírva, nem tudom mit jelent. Egyébként kell oda regisztrálni?
Sorry but the site is currently down due to a database issue.
--------------------------------------------------------------------------------
User chartstats already has more than 'max_user_connections' active connections
Valószínűleg nagyon keresett oldal és túlterhelt. Ha később visszamész, talán beenged.
Ha mégsem, akkor tévedtem. Majd DjKecmec is mond-ír valamit rá.
djkecmec
2009-01-11, 10:15 AM
A 7.számot nem engedi felrakni.De nem adom fel.
djkecmec
2009-01-11, 10:24 AM
Regisztrálni nem kell, van amikor foglalt a szerver,vagy éppen frissítik.Próbáld meg újra és ha sikerül vedd fel a kedvencek közé.Utána majd könnyebben elindul.
espirit
2009-01-11, 10:41 AM
Csatlakozom DjKecmec!
Nekem az a Droid megvan zongoraszólóval is, ugyanis a lemez első és utolsó száma ugyanaz a motívum, csak a 11-es Automatic Piano néven van feltüntetve. Nekem van 2 gyári CD-m tőlük. Nem tudtam otthagyni a lemezboltban amikor megláttam őket a 90-es évek első harmadában. Azonban volt több a ZYX kiadó lemeze leértékelve, 1/3-ad áron 600.-Ft-ért vásároltam darabját, az azóta bezárt TNS zeneszalonban. Vetten még egy PROXYONT is ami ugyanez "makkban", és az OFF (Organization For Fun) CD-jét. Maj arról is teszek fel, de valaki már a "stepp by stepp" tracket felrakta régebben. A Hypnosis azonos lemezéről nekem a Vangelis feldolgozás a legjobb "Pulstar" című, és azt már be is mutattam 3-4 hete, itt,vagy a Zene II-őn. Most Jean-Michel Jarre Oxigénjének átiratát helyezem ide. Ha kell több, a legjobbakat felrakom neked. Grebbelés után VBR-el. OK?Ez most 192-es. Vagy annak aki kéri.
HYPNOSIS : Oxygene
djkecmec
2009-01-11, 11:23 AM
A hiányzó 7.szám.Le kellett 128-ra vennem a bitrátát,mert nem boldogultam
vele.
espirit
2009-01-11, 12:01 PM
Presser Gábor musicaljéből néhány tétel:
Születésnapodra; Hány cédula az Élet?; Ne Félj!; Hány Cédulát Írtál?
djkecmec
2009-01-11, 02:26 PM
Az eredeti je t`aime Brigitte Bardot közreműködésével.
szomory
2009-01-11, 02:32 PM
Presser Gábor musicaljéből néhány tétel:
Születésnapodra; Hány cédula az Élet?; Ne Félj!; Hány Cédulát Írtál?
30 éves vagyok
espirit
2009-01-11, 02:47 PM
Mike Mareen (művésznév) olasz fickó a 80-as évek elején - közepén csinált néhány lendületes dallamos italo-discó zenét. Maxi gyűjteményéből 4 tételt
320-ról zsugorítom 128-ra,vagy amennyire muszály.
Címek +jétkidő /perc : mp/
1. Love Spy 8:40; 5. Midnight Runner 3:39;
6. Agent Liberty 8:56; 7. Dancing In The Dark 7:11;
espirit
2009-01-11, 02:52 PM
30 éves vagyok
Előtted az élet Szomory!
Én meg hamarosan 52, a java már mögöttem. Ilyen zene viszont nincs.
Majd talán a "67-es út", ha megérem.
szomory
2009-01-11, 03:06 PM
Előtted az élet Szomory!
Én meg hamarosan 52, a java már mögöttem. Ilyen zene viszont nincs.
Majd talán a "67-es út", ha megérem.
No, annál azért jóval odébb vagyok...csak leírtam helyesen a lemez címét:-)
(majdnem a duplája)
djkecmec
2009-01-11, 03:51 PM
Moroder alias Chicory Tip.
espirit
2009-01-11, 04:00 PM
Best Of lemezükről 3 zene,a középsőt mindenki ismerheti, hisz leghíresebb szerzeményük ez a fájdalmas lírai dal. A "Blue Guitar" pedig anno úgy mutata be a szerkesztő az egyik műsorban hogy Justin Hayward és John Lodge előadása. Persze Ők a Moody Blues vezér tagjai. Lehet, hogy volt egy külön albumuk kettejüknek és arról való?
DALOK 224 kbps tömörítéssel:
Tuesday Afternoon; Nights in White Satin; Blue Guitar;
espirit
2009-01-11, 04:07 PM
No, annál azért jóval odébb vagyok...csak leírtam helyesen a lemez címét:-)
(majdnem a duplája)
Köszönöm a javítást Szomory!
Én így találtam a gépen. Még anno a kollégám grebbelte be, és felíratozta, én meg bizonytalan voltam, LETTEM esetleg VAGYOK? Úgy hagytam.
djkecmec
2009-01-11, 04:16 PM
Ritkán hallható dalok 74-ből.Egy kis vidámkodás itt télvíz idején.
Jó zenehallgatást !
Üdv djkecmec
szomory
2009-01-11, 04:30 PM
Köszönöm a javítást Szomory!
Én így találtam a gépen. Még anno a kollégám grebbelte be, és felíratozta, én meg bizonytalan voltam, LETTEM esetleg VAGYOK? Úgy hagytam.
Elnézést a javításért...azért javítottam ki, hogy aki a keresőt használja, akkor megtalálja:)
szomory
2009-01-11, 04:32 PM
Ritkán hallható dalok 74-ből.Egy kis vidámkodás itt télvíz idején.
Jó zenehallgatást !
Üdv djkecmec
...annál is inkább vidámkodok, mert az ötböl három hiányzott nekem..köszi:)
espirit
2009-01-11, 04:40 PM
Jó, hogy találsz ilyeneket! Ezt sem hallottam még.
A Je T'aime eredetijét én is feltöltöttem kb 5 hete. B.B. mellett nem lehet, hogy a pasi az nem Gainsbourg, hanem Delon? Nem olyan a hangja mint Serge-é.
Ha kell itt egy Ginger Baker '86-ból, az "Interlock".
szomory
2009-01-11, 04:41 PM
...megkérlek,hogy a Chikory Tip-ről írj pár mondatot, mert magyarul nem találok semmit...pedig van jó pár zenei könyvem/lexikonom. Köszönöm.
espirit
2009-01-11, 05:15 PM
A Soft cell slágerét szinte mindenki ismeri "Tainted Love". Erről a 81-es lemezről az a 2. track. nekem tetszik a többi is, de ahhoz szeretni kell magát az újhullámot, mert vannak repetitív és elvont elemei is, néha meg punk jelleg. 2 jobb számot bemutatok a lemezről, a sláger már biztos fenn van, azt most kihagyom.
Lemez track: 5.Sex Dwarf; és a 10.Say Hello Wavw Goodbye; <<< az újhullám egyik legszebb lírai dala.
***Módosításban még hozzá tettem a 8. Bedsitter ; tracket
<az új="" hullám="" egyik="" legszebb="" lírai="" dala.=""> </az>
szomory
2009-01-11, 05:23 PM
A Soft cell slágerét szinte mindenki ismeri "Tainted Love". Erről a 81-es lemezről az a 2. track. nekem tetszik a többi is, de ahhoz szeretni kell magát az újhullámot, mert vannak repetitív és elvont elemei is, néha meg punk jelleg. 2 jobb számot bemutatok a lemezről, a sláger már biztos fenn van, azt most kihagyom.
Lemez track: 5.Sex Dwarf; és a 10.Say Hello Wavw Goodbye; <<< az újhullám egyik legszenb lírai dala.<az új="" hullám="" egyik="" legszebb="" lírai="" dala.="">
</az>
73-75 között, amikor katona voltam, hallottam egy együttest, de a mai napig nem találom Őket. Nem tudom miért ragadt meg a nevük...
Graham Central Station...tudtok róluk valamit?
espirit
2009-01-11, 05:48 PM
73-75 között, amikor katona voltam, hallottam egy együttest, de a mai napig nem találom Őket. Nem tudom miért ragadt meg a nevük...
Én semmit nem tudok róluk, és nem is ismerős. Majd keresem én is. DjKecmecnek hátha van.
espirit
2009-01-11, 07:29 PM
Találtam 2 lemezt, de az egyik már törölve volt.
Ez a 73-as volt meg csak. egy dalt felteszek, hátha rájössz miért ragadt meg. Nekem túl funky-s, viszont nem rossz.
A kódot privin küldöm.
szomory
2009-01-12, 05:00 AM
Találtam 2 lemezt, de az egyik már törölve volt.
Ez a 73-as volt meg csak. egy dalt felteszek, hátha rájössz miért ragadt meg. Nekem túl funky-s, viszont nem rossz.
A kódot privin küldöm.
...nagyon köszönöm a segítséget.
Nem csodálom,hogy emlékeztem erre a zenekarra, nagyon finom funkyt játszanak. Akkoriban,a laktanyába titokban becsempészett rádión, mindig hallgattam a Luxemburg-ot. Volt egy műsoruk:funky weekend...itt hallhattam.
djkecmec
2009-01-12, 05:28 AM
...megkérlek,hogy a Chikory Tip-ről írj pár mondatot, mert magyarul nem találok semmit...pedig van jó pár zenei könyvem/lexikonom. Köszönöm.
1968-ban alakult angol pop kvartett, alapítója Peter Hewson énekes.További tagok Barry Maygert bass, Brian Shearert dob, Dick Fostert gitár őt 72-ben Rod Cloutt váltotta.Aa USA-ban csak egyszerűen Chicory néven ismerték őket.A slágerit már felsoroltam sőt el is küldtem.Olyan hatalmasat nem alkottak,hogy érdemes lenne többet foglalkozni velük.Ám ha mégis :
http://www.chicorytip.net/.
Még mindig 1974.Én évek szerint lebonta is raktározom a zenéket.Cozy Powell dobos legnagyobb slágere a Dance with the devil volt.Ez a felvétel 73-ban készült,ám 74-ben lett sláger.Így a 74-esek között a helye.
Üdv djkecmec
djkecmec
2009-01-12, 05:51 AM
Nem igazán ismertem őket, csupán egy felvételem van tőlük: 77-es funky
disco.Az angol listákon nem szerepeltek, az amerikain egy dalukat fedeztem
fel a TOP 40-ben. 1975-ben a Your love című számuk a 38. pozicióig küzdötte
fel magát.Meghallgatom,de nem az ilyesfajta zenékkel kelek és fekszem...
Üdv djkecmec
djkecmec
2009-01-12, 06:08 AM
Szóval a fent említett fomációnak Larry GRAHAM volt az atyja.Ő sokféle hangszeren játszott tökéletesen és 67-től 72-ig a SLY & FAMILY STONE
tagja volt.73-tól 80-ig létezett a Graham Central Station,utána fent nevezett
úriember szólókarrierbe kezdett.Ebből a korszakból az Aretha Franklinnel énekelt duettje lett siker.
+ 1 jópofa bár kevéssé ismert muzsika 77-ből.Ezt sem engedte át 192-vel.
Üdv djkecmec
szomory
2009-01-12, 06:14 AM
1968-ban alakult angol pop kvartett, alapítója Peter Hewson énekes.További tagok Barry Maygert bass, Brian Shearert dob, Dick Fostert gitár őt 72-ben Rod Cloutt váltotta.Aa USA-ban csak egyszerűen Chicory néven ismerték őket.A slágerit már felsoroltam sőt el is küldtem.Olyan hatalmasat nem alkottak,hogy érdemes lenne többet foglalkozni velük.Ám ha mégis :
http://www.chicorytip.net/.
Még mindig 1974.Én évek szerint lebonta is raktározom a zenéket.Cozy Powell dobos legnagyobb slágere a Dance with the devil volt.Ez a felvétel 73-ban készült,ám 74-ben lett sláger.Így a 74-esek között a helye.
Üdv djkecmec
A Chicory Tip, tipikus egyslágeres együttes volt...sztem.
Cozy Powelt hallottam, sőt, úgy rémlik, hogy a 70-es évek elején kikiáltották a világ legjobb dobosának is.
Érdekes, amit a slágerekről írtál:én is zavarban vagyok néha, hova tegyem a különböző számokat? Van a megjelenési év, és ez nem mindig találkozik a listárakerüléssel. Sőt, van, hogy évekkel később kerül fel egy-egy listára. Olyan is van, hogy felkerül a listára, és 10-15 év múlva újra felkerül.
djkecmec
2009-01-12, 06:51 AM
Jó, hogy találsz ilyeneket! Ezt sem hallottam még.
A Je T'aime eredetijét én is feltöltöttem kb 5 hete. B.B. mellett nem lehet, hogy a pasi az nem Gainsbourg, hanem Delon? Nem olyan a hangja mint Serge-é.
Ha kell itt egy Ginger Baker '86-ból, az "Interlock".
Serge eredetileg Bardottal vette fel a számot, de Brigitte túl erotikusnak
találta és már férjnél is volt. (Hja akkor még ilyesmi is számított).Birkinnek
nem voltak gátlásai.Lám lám az élet mégis őt igazolta.Már ami a je t`aime
sikerét illeti.
Egy arisztokrata 76-ból.
Üdv djkecmec
djkecmec
2009-01-12, 07:02 AM
A Chicory Tip, tipikus egyslágeres együttes volt...sztem.
Cozy Powelt hallottam, sőt, úgy rémlik, hogy a 70-es évek elején kikiáltották a világ legjobb dobosának is.
Érdekes, amit a slágerekről írtál:én is zavarban vagyok néha, hova tegyem a különböző számokat? Van a megjelenési év, és ez nem mindig találkozik a listárakerüléssel. Sőt, van, hogy évekkel később kerül fel egy-egy listára. Olyan is van, hogy felkerül a listára, és 10-15 év múlva újra felkerül.
Három listás muzsikája volt a Chicory Tip-nek,nem lehet a one hit wonder
csoportba sorolni.Én alapvetően a kiadási dátumot veszem alapul.Ezt csak
a listára kerülés dátuma írja felül.Pl 1992-ben kiadott lemezről csak 93-ba került fel az angol és 94-ben az amerikai listára, vagy fordítva.Az ID tagot
úgy töltöm ki, hogy az alacsonyabb évszám került a szám címe mögé.A megjegyzés rovatban viszont beleírom.pl UK 11 - 1993,US 6 - 1994.Ha újrakeverik vagy újra kiadják akkor abban az évben szerepeltettem amikor a listán a legmagasabb poziciót foglalja el.A kiadási évet meghagyom eredetiben.
Az elöbb lemaradt lord őnagysága.
Üdv djkecmec
szomory
2009-01-12, 07:21 AM
Három listás muzsikája volt a Chicory Tip-nek,nem lehet a one hit wonder
csoportba sorolni.Én alapvetően a kiadási dátumot veszem alapul.Ezt csak
a listára kerülés dátuma írja felül.Pl 1992-ben kiadott lemezről csak 93-ba került fel az angol és 94-ben az amerikai listára, vagy fordítva.Az ID tagot
úgy töltöm ki, hogy az alacsonyabb évszám került a szám címe mögé.A megjegyzés rovatban viszont beleírom.pl UK 11 - 1993,US 6 - 1994.Ha újrakeverik vagy újra kiadják akkor abban az évben szerepeltettem amikor a listán a legmagasabb poziciót foglalja el.A kiadási évet meghagyom eredetiben.
Az elöbb lemaradt lord őnagysága.
Üdv djkecmec
Akkor nézzünk egy példát...szted mennyire egzakt.
Itt van a Billboard 100-as listája 1977-ből. Azt nem tudom,hogy éves összesítés, vagy csak egy hevenyészett lista:
01. Rod Stewart--Tonight's The Night
10. Mary MacGregor-- Torn Between Two Lovers
20. Marvin Gaye--Got To Give It Up (part 1)
30. Stephen Bishop--On And On
40. Jacksons--Enjoy Yourself
50. Andrew Gold--Lonely Boy
djkecmec
2009-01-12, 07:59 AM
Akkor nézzünk egy példát...szted mennyire egzakt.
Itt van a Billboard 100-as listája 1977-ből. Azt nem tudom,hogy éves összesítés, vagy csak egy hevenyészett lista:
01. Rod Stewart--Tonight's The Night
10. Mary MacGregor-- Torn Between Two Lovers
20. Marvin Gaye--Got To Give It Up (part 1)
30. Stephen Bishop--On And On
40. Jacksons--Enjoy Yourself
50. Andrew Gold--Lonely Boy
Rod Stewart Tonight`s the night száma a ` 76-os A night on the town
LP nyitószáma, az angol kislemezlistán 76 junius 5-én jelent meg, legmasabb helyezése 5.Amerikában listavezető volt 77-ben, tehát ezt a 76-osok közé teszem.
Filenév : ROD STEWART - Tonight`s the night (UK 5,US 1 - 76), viszont az ID tag megjegyzésében : UK 5 - 1976,US 1 - 1977.
Mary MacGregor 76-ban volt amerikai listavezető, Angliában 77 február 19.-én debütált és március 12-én lett negyedik.Azaz a file neve :
MARY MacGREGOR - Torn between two lovers (UK 4,US 1 - 76), viszont a megjegyzésben UK 4 - 1977,US 1 - 1976 szerepel.
Marvin Gaye az óceán mindkét partján 77-ben lett listás,itt egyszerűbb a felállás. MARVIN GAYE - Got to give it (UK 7,US 1 - 77) és a megjelenési évtől függetlenül a 77-esek között szerepeltetem.
Hát valahogy így.
Üdv djkecmec
djkecmec
2009-01-12, 08:02 AM
Egyébként több mint valószínű valamilyen 77-es összesített lista lehetett amire rátaláltál.
szomory
2009-01-12, 08:04 AM
Rod Stewart Tonight`s the night száma a ` 76-os A night on the town
LP nyitószáma, az angol kislemezlistán 76 junius 5-én jelent meg, legmasabb helyezése 5.Amerikában listavezető volt 77-ben, tehát ezt a 76-osok közé teszem.
Filenév : ROD STEWART - Tonight`s the night (UK 5,US 1 - 76), viszont az ID tag megjegyzésében : UK 5 - 1976,US 1 - 1977.
Mary MacGregor 76-ban volt amerikai listavezető, Angliában 77 február 19.-én debütált és március 12-én lett negyedik.Azaz a file neve :
MARY MacGREGOR - Torn between two lovers (UK 4,US 1 - 76), viszont a megjegyzésben UK 4 - 1977,US 1 - 1976 szerepel.
Marvin Gaye az óceán mindkét partján 77-ben lett listás,itt egyszerűbb a felállás. MARVIN GAYE - Got to give it (UK 7,US 1 - 77) és a megjelenési évtől függetlenül a 77-esek között szerepeltetem.
Hát valahogy így.
Üdv djkecmec
Elméletileg, akkor pl. Rod Stewartot, két mappába is tehetem, mert 76-ban és 77-ben is listán volt.
djkecmec
2009-01-12, 08:14 AM
Elvileg igen, csak akkor bele lehet zavarodni.Mindig az alacsonyabb évjáratot érdemes választani,ez ugyanis közelebb van a kiadás évéhez.
Van olyan is ami mondjuk egy 94-es albumon szerepel, de kislemezen már elötte is kiadták.Ekkor a kislemez kiadásának évét célszerű beírni, függetlenül attól,hogy a nagylemez (amely szintén tartalmazza a dalt) késöbb jelent-e meg.A szabályokat maguknak hozzuk,itt nem kell pártunk és vezérünk útmutatásai szerint eljárnunk.Ha ez nem szimpatikus találj ki magadnak valami rendszert.Én az általam kitaláltakkal értek egyet.
Nálam még demokrácia van! :p
Üdv dejkcmec
szomory
2009-01-12, 08:23 AM
Elvileg igen, csak akkor bele lehet zavarodni.Mindig az alacsonyabb évjáratot érdemes választani,ez ugyanis közelebb van a kiadás évéhez.
Van olyan is ami mondjuk egy 94-es albumon szerepel, de kislemezen már elötte is kiadták.Ekkor a kislemez kiadásának évét célszerű beírni, függetlenül attól,hogy a nagylemez (amely szintén tartalmazza a dalt) késöbb jelent-e meg.A szabályokat maguknak hozzuk,itt nem kell pártunk és vezérünk útmutatásai szerint eljárnunk.Ha ez nem szimpatikus találj ki magadnak valami rendszert.Én az általam kitaláltakkal értek egyet.
Nálam még demokrácia van! :p
Üdv dejkcmec
Igenám, de mi van akkor, ha én beteszem mondjuk a 77-es mappába, erre jössz Te és azt mondod, hogy ez egy 76-os szám. Abban a pillanatban ben a bogár a fülemben.Tudom, nem lehet egyértelműen megállapítani egy egzakt évszámot, de én alapos ember lévén, ezt szeretném:-)
Tehát:mappákba gyüjtöd a zenéket és írsz hozzá megjegyzést?
Az évszámozást értem, és ez irányba mozdulok én is.
djkecmec
2009-01-12, 08:36 AM
Egy példát küldök.A 86-osok között szerepel.
szomory
2009-01-12, 08:46 AM
Egy példát küldök.A 86-osok között szerepel.
Ezt értem...de minden évszámnak van egy mappája?
djkecmec
2009-01-12, 09:20 AM
A főmappák 1950`s, 1960`s ........2000`s.Ezekben pedig 1950, 1951 ...........1959, az 1960`s tartalmazza az 1961, 1962......1969/es almappákat és így tovább.Többször kellett mappát változtatnom nekem is a kezdetekben, mert rossz helyre került egy-egy zene. Tudod azt kell tudomásul venni, hogy ez egyre jobb és jobb lesz, ám tökéletes sohasem.:444:
Üdv djkecmec
szomory
2009-01-12, 09:22 AM
A főmappák 1950`s, 1960`s ........2000`s.Ezekben pedig 1950, 1951 ...........1959, az 1960`s tartalmazza az 1961, 1962......1969/es almappákat és így tovább.Többször kellett mappát változtatnom nekem is a kezdetekben, mert rossz helyre került egy-egy zene. Tudod azt kell tudomásul venni, hogy ez egyre jobb és jobb lesz, ám tökéletes sohasem.:444:
Üdv djkecmec
Igen, én is rájöttem...itt is raktatok olyan zenéket, melyek nekem is megvannak, de rossz évszámmal.
espirit
2009-01-12, 10:02 AM
10 napja Philip Oakey & Giorgio Moroder közös lemezénél említettem, hogy Oakey groupjának a HUMAN LEAGUE -nek legjobb albumát, az 1981-es "DARE" -t is bemutatom. Ez az a lemez.
TRACK LIST: /lemez tracksorszámmal/
The Human League - DARE :
2.Open Your Heart; 3.The Sound Of The Crowd; 4.Darkness;
5.Do Or Die; 7.I Am The Law; 8.Seconds;
A nagy slágert már jan.2.-án feltettem a közös lemezhez.29.oldal.
Kihagyhatatlan ez a 6 kiváló szám annak aki szereti a new wave-synthpop zenének a tartalmasabb válfaját. Különleges effektek jól megírt és prezentált kompozíciók. Az egészet egymás után érdemes meghallgatni többször.(bár kihagytam néhány számot,de ezek közül Ti ne tegyétek! *** Élvezzétek a zenét!!!***
djkecmec
2009-01-12, 01:17 PM
Nosztalgia a javából.nem túl sűrűen hallható, de hallgatható muzsikák.
dbalint
2009-01-12, 03:51 PM
Egyik kedvencem
limetta
2009-01-12, 10:15 PM
Kereső szerint nincs Ottawan...:)
djkecmec
2009-01-13, 10:44 AM
Erről a zenekarról megfeledkezünk ?
djkecmec
2009-01-14, 04:19 PM
Halódik a topic ?
szomory
2009-01-14, 04:31 PM
Halódik a topic ?
Szia.
Nincs semmi baj, néha pihen a topik is.:)
espirit
2009-01-14, 04:45 PM
Az 1978-as nagy sikerű Kraftwerk lemezen "The Mann Machine" található Neon Lights ( Huetter/Schneider/Bartos ) szerzeményt átdolgozták néhányan. Nekem ennyi van meg.
Régi kedvenceim, az egyik nektek is ismerős előadó.
Track list:
1.KOMPUTER - Oh sinthesizer (c. maxi száma [8:14] szövegét átírták a zene maradt kis dallam módosítással)Egyik 4 számos EP-jükön van ez meg nekem, a nagy albumukról kimaradt, ami végig a Kraftwerk hangzást utánozzák, de saját szerzeményeikkel. Csak ezt az egyet dolgozták fel a Kraft-tól.A BBC Magyar Adásában hallottam őket és meg is szereztem a CD-t.
2.SENOR COCONUT - Neon Lights [4:54](cha-cha-cha stílusban - részben mexikói társulat-egyébként ugyanúgy a KLING KLANG Music stdiójában készültek a felvételek, mint az eredeti Kraftwerkek. Lemezükön 10 db Kraft átdolgozás szerepel, melynek címe "El Baile Aleman")
3. O.M.D. - Neon Lights [4:19] (a Sugartex c.lemezükön van rajta ez az átirat. Tőlük egy másik lemezt már be akartam mutatni, ahol az egyik tag származási helyével Cseh országgal, Prágával is foglalkoznak)Korai kedvencem a csapat a new Wave-New Romantic-Synth pop ketegóriában.
djkecmec
2009-01-14, 05:07 PM
Még a 80-as évek listavezetőivel sem vagyok készen. Persze, ha grabbelem
pl a Madonnát, akkor nem csak a listavezetőket szedem le, hanem a 2. és 3. helyezetteket is az adott lemezről.Ezért vagyok lassú.
Szomory !
A múltkor írtad, hogy ötösével pakolod fel egy másik topikba az 50-es, és 60-as évek dalait.Pontosan hova raktad fel ? Átnézem, hátha találok valami
érdekeset.A listára felengedett a szerver ?
Üdv djkecmec
szomory
2009-01-14, 05:19 PM
Még a 80-as évek listavezetőivel sem vagyok készen. Persze, ha grabbelem
pl a Madonnát, akkor nem csak a listavezetőket szedem le, hanem a 2. és 3. helyezetteket is az adott lemezről.Ezért vagyok lassú.
Szomory !
A múltkor írtad, hogy ötösével pakolod fel egy másik topikba az 50-es, és 60-as évek dalait.Pontosan hova raktad fel ? Átnézem, hátha találok valami
érdekeset.A listára felengedett a szerver ?
Üdv djkecmec
Kattints a nickemre és kérd le az összes hsz-em. Így könnyebb, nem kell átnézni több ezer oldalt.
Most nem ugrik be, melyik listára gondolsz...bocs.
Közben beugrott... Chartstat. Nem tudtam mit kezdeni vele, még azt sem látom, kell-e regisztrálni. Segítenél?
Az mit jelent, hogy GRABBELEM?
djkecmec
2009-01-14, 05:23 PM
Hát ide : http://www.chartstats.com/index.php
djkecmec
2009-01-14, 05:29 PM
A CD tartalmát lekonvertálod mp.3 vagy valami más formátumba.
Rakom be egymás után a CD-ket aztán mp.3-akat csinálok belőlük.
Üdv djkecmec
djkecmec
2009-01-14, 05:31 PM
Csak menj rá az oldalra,a bal részen van a site menü.
Home (http://www.chartstats.com/index.php)
Singles Chart (http://www.chartstats.com/chart.php)
Album Chart (http://www.chartstats.com/album_chart.php)
Browse (http://www.chartstats.com/browse.php)
-Singles (http://www.chartstats.com/browse.php)
-Artists (http://www.chartstats.com/browse.php?t=a)
-Albums (http://www.chartstats.com/browse.php?t=al)
Random (http://www.chartstats.com/rand.php)
-Single (http://www.chartstats.com/rand.php)
-Artist (http://www.chartstats.com/rand.php?rand=a)
-Album (http://www.chartstats.com/rand.php?rand=al)
Overall Stats (http://www.chartstats.com/stats.php)
All the No. 1s (http://www.chartstats.com/number1s.php)
Top Rated (http://www.chartstats.com/toprated.php)
All Ratings (http://www.chartstats.com/ratings.php)
Download Data (http://www.chartstats.com/downloads.php) Ide kattints, aztán majd meglátod....
szomory
2009-01-14, 05:42 PM
Csak menj rá az oldalra,a bal részen van a site menü.
Home (http://www.chartstats.com/index.php)
Singles Chart (http://www.chartstats.com/chart.php)
Album Chart (http://www.chartstats.com/album_chart.php)
Browse (http://www.chartstats.com/browse.php)
-Singles (http://www.chartstats.com/browse.php)
-Artists (http://www.chartstats.com/browse.php?t=a)
-Albums (http://www.chartstats.com/browse.php?t=al)
Random (http://www.chartstats.com/rand.php)
-Single (http://www.chartstats.com/rand.php)
-Artist (http://www.chartstats.com/rand.php?rand=a)
-Album (http://www.chartstats.com/rand.php?rand=al)
Overall Stats (http://www.chartstats.com/stats.php)
All the No. 1s (http://www.chartstats.com/number1s.php)
Top Rated (http://www.chartstats.com/toprated.php)
All Ratings (http://www.chartstats.com/ratings.php)
Download Data (http://www.chartstats.com/downloads.php) Ide kattints, aztán majd meglátod....
Elképesztő...1952-ig visszamehetek
Nagyon köszönöm:)
espirit
2009-01-14, 05:57 PM
Abba a sorozatba illik amit Bobby Orlandóval elkezdtem hetekkel ezelőtt. Csakis azért, mert a Flirts számokat Orlandó szerzette. Van néhány Flirts lemezem 4-5-6, nem is tudom pontosan mennyi. Valamikor a 80-as évek közepén nagyon kedveltem őket.A rádió felvételeken kívül az első nagylemezük amit kölcsön kaptam az az 1982-es volt.(talán "callind all boys" volt a címe, de nem biztos.) Most is jó néha elővennem ezt a könnyed discót, ami nem a nem a nyálasabbak közé tartozik mint a .. no de nem értékelek le senkit, hisz valamikor én is szerettem mindet. Csak közben sok egyéb valódi zenét is megismertem, így sok formáció slágerzenéje értékét vesztett lett nálam. Ettől függetlenül sok olyan is megvan nosztalégiából, vagy mert sokan szeretik, és ha kérdik van-e nekem, tudjam mondani hogy "persze hogy van.Nekem ne lenne?".Nem egy ökörség részemről?
The Flirts 1984-es "Born To Flirt" lemezről (LP) a következő kb.16 percnyit csipegettem ki számotokra:
Danger 4:39; Big Boy Don't Cry 2:52; Love Reaction 2:42; Telephon 3:12; Oriental Boy 2:26;
djkecmec
2009-01-14, 06:13 PM
Üdv Espirit !
Inkább a szintetizátoros zenék tartoznak az érdeklődési körödbe, ha jól észlelem.
Ezek ismerősek ?
espirit
2009-01-14, 06:59 PM
Mike Oldfield lemezein vokálozott nagyon is jól, Sally a nővére, amig rá nem talált Maggie Reilly -re, aki a Moonlight Shadowst énekelte Mike "Crises" c.lemezén. Sally csinált néhány szóló albumot. Nekem csak 2 db van kazettán valahol, mp3-ban van egy The Collection 15 trackkel, és az Instict című lemeze. A kollekcióról néhány dal.
Tracks Sallytől:
Mirrors; Mandala; Song Ofd The Lamp; You Set My Gypsy Blood Free;
Sun In my Eyes.
espirit
2009-01-14, 08:35 PM
Üdv Espirit !
Inkább a szintetizátoros zenék tartoznak az érdeklődési körödbe, ha jól észlelem.
Ezek ismerősek ?
Természetesen djkecmec!
Nem csak ismerősek, de meg is vannak. Van ilyenem legalább 600 , lehet, hogy 1000.
Ráadásul főleg Maxi változatok. Van min 60 CD vegyes előadós maxi '80-as.
A Video Kids és a Scotch komplett albuma megvan. Sok megvan és sok nincs meg a korszakból, de ez a 3 zene megvolt. Én is mutatok, igaz ezek nem biztos, hogy listások voltak. Az engem nem különösebben érdekelt, csak az, hogy tetszik, vagy nem.
Tracks:
Video Kids - Give Me That Banana;
Max Him - Melanie;
Flock Of Seagulls - I Ran;
Pink Project - Disco Project;
espirit
2009-01-15, 03:58 AM
A kb 100 órányi 80-as disco-synthpop gyűjteményemből még nem hallatott zenék és előadók.(80-as disco sorozat 34.és 36.CD-jéről) Lisa begyötörve 112kbpsre,mert qva hosszú, eredetileg 20,4 MB-volt.
Tracks:
Sky Creackers - You Should Be Dancing; (6:06) (a Bee Gees -től)
Lisa - Rocket To Your Heart; (9:31)
Neil Smith - Help Me Trough The Summer; (5:05)
djkecmec
2009-01-15, 04:24 AM
Ha nincs rendszerezve nehéz lehet dalokat megtalálni.Én egy excell-be szerkesztettem meg a lemezek tartalmát,így könnyedén eligazodok.Valahogy nem vagyok a híve, hogy a feldolgozások feldolgozásának az újabb átiratát is megszerezzem egy-egy előadótól.Kevés kivételtől eltekintve az eredetit jobbnak tartom, de hát ez csak az én véleményem.
Ismét egy osztrák zenekar, nevük :Ernste Allgemeine Verunsicherung;annak
idején az Ö3 nyomta rendesen.
Üdv djkecmec
espirit
2009-01-15, 04:52 AM
Bizony nehéz előszedegetnem! Amikor eszembe jut egy dal amit érdemesnek tartok feltölteni, akkor először át kell néznem a könyvtárakat, mert több van ahogy haladtam az időben. Még nincs 2 éve, hogy összepakolták fiaim ezt a gépet használt egységekből. De nincs benne rendszer amit csinálok vele.
Nem is akarom mostmár rendszerezni, mert a zürzavart már megszoktam. És Időszakaimat őrzik a Könyvtárak. Nemtok excellezni, sosem használtam számítógépet, akkor kezdtem el tanulgatni amikor csődbe ment a cég,termelés leállt,ezért volt időm rá, viszont csak a zenével kapcsolatos alap dolgokat tanultam meg 49éves korom után.
Természetesen az eredeti 98 %ban jobb mint a feldolgozás, de én szeretem az átíratokat, mert más élményt nyújt, ha jó. Ha sar akkor persze nem élvezkedem. Kraftwek Klasszikus zenekarral hánytat, de a Senor Coconut féle élvezetes számomra.
EAV: Az első antibizrosítási társaságot ismerem rádióból. Egyszer találkoztam lemezükkel is, de csak a bankrablás tetszett róla.
Azért mingyá letöltöm tőled.Kösz!
Szia!
espirit
2009-01-15, 05:42 AM
Már írtam, hogy Manfred Mann csapata '72-től Earth Band néven alakult meg.
Korábbi slágeres 60as évekbeli formációja, és a 69-től Chapter Three nevű progresszív jazzrockot játszó csapatai után. Első élményem tőlük ez a '80-ban kiadott Chance c. albumuk volt a rádióból.
A rock világ első 10 albuma közt foglalt helyet zenei szakírók szavazatai alapján 1980-ban. Így emléxem ezt állította Komjáthy a műsorában.
Az első 6 számot felrakom zseniális lemezükről.(a 13 tételből)
Manfred Mann's Earth Band - Chance (1980) Tracks (1-6):
1. Lies; 2.On The Run; 3.For You; 4.Adolescent Dream;
5. Fritz The Blank; 6.Stranded.
Élvezzétek! super music.
djkecmec
2009-01-15, 06:37 AM
Ismered az Eloy-t ? Hülye kérdés, inkább úgy kérdezem mi nincs meg esetleg tőlük ? Az én LP listám :
<table x:str="" style="border-collapse: collapse; width: 243pt;" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="324"><col style="width: 193pt;" width="257"> <col style="width: 50pt;" width="67"> <tbody><tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="height: 12.75pt; width: 193pt;" width="257" height="17">Eloy</td> <td class="xl24" style="border-left: medium none; width: 50pt;" width="67">1971</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">Inside</td> <td class="xl24" style="border-top: medium none; border-left: medium none;">1973</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">Floating</td> <td class="xl24" style="border-top: medium none; border-left: medium none;">1974</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">Power and the passion</td> <td class="xl24" style="border-top: medium none; border-left: medium none;">1975</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">Dawn</td> <td class="xl24" style="border-top: medium none; border-left: medium none;">1976</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">Ocean</td> <td class="xl24" style="border-top: medium none; border-left: medium none;">1976</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">Silent cries and mighty echoes</td> <td class="xl24" style="border-top: medium none; border-left: medium none;">1979</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">Colours</td> <td class="xl24" style="border-top: medium none; border-left: medium none;">1980</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">Planets</td> <td class="xl24" style="border-top: medium none; border-left: medium none;">1981</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">Time to turn</td> <td class="xl24" style="border-top: medium none; border-left: medium none;">1982</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">Performance</td> <td class="xl24" style="border-top: medium none; border-left: medium none;">1983</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">Metromania</td> <td class="xl24" style="border-top: medium none; border-left: medium none;">1984</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">RA</td> <td class="xl24" style="border-top: medium none; border-left: medium none;">1988</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">Rarities</td> <td class="xl24" style="border-top: medium none; border-left: medium none;">1991</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" x:str="Destination " height="17">Destination </td> <td class="xl24" style="border-top: medium none; border-left: medium none;">1992</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">The tides return forever</td> <td class="xl24" style="border-top: medium none; border-left: medium none;">1994</td> </tr> </tbody></table>
djkecmec
2009-01-15, 08:22 AM
Espirit !
Ha véletlen belebotlanál a fent említett válogatások valmelyikébe. Ezekről érdekelne 1-2 muzsika, ami nekem rossz minőségben van meg.Felsorolnék párat hátha ráakadsz valamelyikre.
Cherry Laine - Night in Chicago
Chilly - Doll queen
Chilly - We are the popkings
Den Harrow - Ower power
Lili & Suzie - Oh mama
Hooters - Don`t knock it til you try it
Mozzart - Jasmin china girl
Savage - I`m losing you
Tele Ceelo - Dracula`s tango
Okay - Okay
Bocs ha túl nagy gondot okoznék ezzel.
Üdv djkecmec
espirit
2009-01-15, 12:26 PM
DjKecmec!
Megvan a teljes 32 CD-s válogatásnak az elérhetősége,elmentettem egyik postafiókomba -még Nov.26.-án. Én csak 3at töltöttem le, mert majd mind megvan más gyűjteményből.
Adj egy email címet és átküldöm a listát előadókkal számcímekkel és linkekkel.
espirit
2009-01-15, 12:45 PM
Espirit !
Ha véletlen belebotlanál a fent említett válogatások valmelyikébe. Ezekről érdekelne 1-2 muzsika, ami nekem rossz minőségben van meg.Felsorolnék párat hátha ráakadsz valamelyikre.
Cherry Laine - Night in Chicago
Chilly - Doll queen
Chilly - We are the popkings
Den Harrow - Ower power
Lili & Suzie - Oh mama
Hooters - Don`t knock it til you try it
Mozzart - Jasmin china girl
Savage - I`m losing you
Tele Ceelo - Dracula`s tango
Okay - Okay
Bocs ha túl nagy gondot okoznék ezzel.
Üdv djkecmec
Addig is nézd meg dec.31.-ét , mert oda felraktam a Mozzart számot a szilveszteri retro házibulihoz. A Chilly-t megnézem, mert van 4 CD-m tőlük, de a címekkel nem vagyok jól.
EGYÉBKÉNT NEM GOND KÉRÉSED!!! KÖNNYEN TUDTAM SEGÍTENI: HA NINCS MEG a 80-as Gigában az Okay - Okay amiben a magyar futballcsapatunkat is említik, akkor feltöltöm ide. Cherry Laine lemezem asszem van, de nemtom ez pont rajta van-é!
Szia!
espirit
2009-01-15, 12:53 PM
ISAO TOMITA - Bolero /sajnos 18 MB-ról csak 112-esre zsugorítva fért be. Így kicsit ferdült a hangkép./ 2009.Jan.1-én még 3 Tomitát tettem föl a Zene II-topicba, szintén klasszikus feldolgozásait.
espirit
2009-01-15, 01:35 PM
Ismered az Eloy-t ? Hülye kérdés, inkább úgy kérdezem mi nincs meg esetleg tőlük ? Az én LP listám :
<table x:str="" style="border-collapse: collapse; width: 243pt;" width="324" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"><col style="width: 193pt;" width="257"> <col style="width: 50pt;" width="67"> <tbody><tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="height: 12.75pt; width: 193pt;" width="257" height="17">Eloy</td> <td class="xl24" style="border-left: medium none; width: 50pt;" width="67">1971</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">Inside</td> <td class="xl24" style="border-top: medium none; border-left: medium none;">1973</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">Floating</td> <td class="xl24" style="border-top: medium none; border-left: medium none;">1974</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">Power and the passion</td> <td class="xl24" style="border-top: medium none; border-left: medium none;">1975</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">Dawn</td> <td class="xl24" style="border-top: medium none; border-left: medium none;">1976</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">Ocean</td> <td class="xl24" style="border-top: medium none; border-left: medium none;">1976</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">Silent cries and mighty echoes</td> <td class="xl24" style="border-top: medium none; border-left: medium none;">1979</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">Colours</td> <td class="xl24" style="border-top: medium none; border-left: medium none;">1980</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">Planets</td> <td class="xl24" style="border-top: medium none; border-left: medium none;">1981</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">Time to turn</td> <td class="xl24" style="border-top: medium none; border-left: medium none;">1982</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">Performance</td> <td class="xl24" style="border-top: medium none; border-left: medium none;">1983</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">Metromania</td> <td class="xl24" style="border-top: medium none; border-left: medium none;">1984</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">RA</td> <td class="xl24" style="border-top: medium none; border-left: medium none;">1988</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">Rarities</td> <td class="xl24" style="border-top: medium none; border-left: medium none;">1991</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" x:str="Destination " height="17">Destination </td> <td class="xl24" style="border-top: medium none; border-left: medium none;">1992</td> </tr> <tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td style="border-top: medium none; height: 12.75pt;" height="17">The tides return forever</td> <td class="xl24" style="border-top: medium none; border-left: medium none;">1994</td> </tr> </tbody></table>
Több mint 2éve találtam egy Eloy sorozatot, de nem tudtam letölteni csak néhány lemezt, mert nem volt meg , csak kb a fele. Én főleg a Floating albumot szerettem volna.
A Silent Cries és a Time To Turn van meg és egy Best Of-ról 8 szám. Volt más is,de rég töröltem helyhiány miatt. Azokat még fiam gépére mentettem le,.akkor még nem volt saját masinám- de túl sok volt, harmadoltam.
Majd keresek neked és magamnak is.OK?
espirit
2009-01-15, 03:29 PM
DjKecmec!
Itt van a kért Chilly zene, és kiegészítettem kevésbé ismert 2 számmal. Sok jó zenéjük van, később lehet, hogy előszedem a többit is, de előbb megnézem nincs-e már fenn.(Jó kis időtöltés!Soxor hibavaló félórák mennek el, mert nincs fenn a keresett.Akkor kezdem az Up-ot) Picit torzít,az 1/09-es, mert kopott lehetett a tű, amikor digitalizálták LP-ről.
Tracks:
CHILLY :
1 /09. We Are The Pop Kings; (1980 Showbiz c.albumról)
3 tracks az 1982-es Secret Lies lemezükről:
2/05. Doll Queen;
3/03. Ten Million Dollar Baby;
4/10. Runaround;
espirit
2009-01-15, 05:12 PM
Ezeket találtam még meg neked. A többit majd Te a Giga Hitsről. Küldöm levélben.
1. CHERRY LAINE - Night In Chicago;
2. OKAY - Okay ;
3. Den Harrow - Over Power;
djkecmec
2009-01-15, 08:24 PM
OK.
Azt a keveset nem lehet 192 vagy VBR-ben ?
djkecmec
2009-01-15, 09:03 PM
Van rá mód , hogy legalább 192 - ben elküldjem, most csak ízelítő....
A privát címem szinte ugyanaz mint a nickname és a t-online.hu- n vagyok elérhető.Nem tudom a többit feltölteni, mind több , mint 7 MB.
Üdv djkecmec
jégvirágszál
2009-01-16, 12:23 AM
Sziasztok Kedves Mindenki!Pár perce regiztem,szeretnék nagyon szép napot kívánni!
espirit
2009-01-16, 04:34 AM
Sziasztok Kedves Mindenki!Pár perce regiztem,szeretnék nagyon szép napot kívánni!
Köszi, neked is jégvirágszál!
Küldök egy hófalat nehogy elolvadj, ha a Szaharába vinne rossz sorsod.
magyangol fordításom szerint : Snow=Hó, fall=fal, Együtt: Hófal! (hi-hi)
Jó hétvégét a Hóembereddel! Remélem azért nem jégből van a szíved! Az se baj, majd teszünk róla. Felolvasztjuk topictársakkal.
ZENE:
Natalie Cole "Snowfall On The Sahara"
espirit
2009-01-16, 04:53 AM
OK.
Azt a keveset nem lehet 192 vagy VBR-ben ?
Majd összeszedem amit találtam neten. Sajnos 128asok. Kettőt még este leszedtem, "Floating" és a "Performance" lemezt.
A Time to Turn 192-esben van meg, de csak 3 férne föl a 7 trackból a hossza miatt.
Zene: Time To Turn
djkecmec
2009-01-16, 08:57 AM
Lehet, hogy egymás mellett elbeszélünk ?
Ezek a ELOY lemezek már megvannak CD-n, WAV formátumban.
Olyan bitrátára konvertálom, amilyenre szükséges.
Üdv djkecmec
espirit
2009-01-16, 09:16 AM
10 éve lehet, hogy a bementem a miskolci Bizibe, -ahol gyakran megfordultam-, és megláttam ezt a CD-t 680.-Ft-ért, kicsit karcosan. Belehallgattam 3 szám volt ismerős a 17 trackből. Latinos könnyed dallamos, vagy latin jazz-rock melódiák. Gondoltam annyit megér nekem, ha nem is olyan frankó. Otthon soxor meghallgattam és az ismeretlen dalok kedvencek lettek.
5-6 éve nem hallgattam, ma reggel a kezembe került amint zene szekrényemben keresgéltem, valami ritka zene után amit bemutathatok.Kihoztam Yes, OFF, Lou Reed, Simply Red, Eric Clapton's 1972 Rainbow koncert, és PROXYON CD-t. Santana mellett döntöttem és berippeltem, vagy grebbeltem. Az Europát és a Samba Pa Tit lehagytam, gondolom az úgyis fenn van.
Track list:
SANTANA - love songs & pieces (total piros borító,ezért piros lista)
1. I Love You Much Too Much (1981); 2. The Sensitive Kind (1981)
3. Practice What You Preach (1974) 4. Full Moon (1990)
5.Tales Of Kilimanjaro(1981) 6.Everything's Coming Our Way(1971)
7.The River (1976) 8. Bella (1986)
icebreaker
2009-01-16, 12:07 PM
Espiritnek. Régóta ígérem.
Mára jött le egy torrentről tavaly óta. (olyan kevesen töltötték le):)
Wavból készült 320-as mp3
Üdv.
Shabby Tiger - Slow Down (1975)
espirit
2009-01-16, 12:59 PM
Lehet, hogy egymás mellett elbeszélünk ?
Ezek a ELOY lemezek már megvannak CD-n, WAV formátumban.
Olyan bitrátára konvertálom, amilyenre szükséges.
Üdv djkecmec
IGAZAD VAN DjKecmec!
Kapkodtam, csak ránéztem az írásodra, és úgy értelmeztem, ezeket az Eloyokat keresed, - sajnos el kellett volna olvasnom, amit csak most tettem meg. Saját károm, mert feleslegesen kerestem és küldözgettem neked 1,5 órán át. ÍGY JÁRTAM!
Akkor utólag Köszönöm az ajánlatodat!!!
Viszont maradnék annál, hogy ha nem találok esetleg valamit a neten, akkor megkérlek töltsd fel ide. Rendben? Kösz!
espirit
2009-01-16, 01:57 PM
Üdv.
Köszönöm icebraker!
Úgy látszik sokan ismerik a világban , csak a magyar kereskedelmi rádiókat nem érdekli hogy változatos zenét adjanak ritkaságokkal.
A reggel elővett CDk ből berippeltem VBR-el, és néhány tételt felteszek a 9 trackből. Köztük a "Magic Fly" feldolgozását.
Neked majd Rainbow szinház beli Clapton koncertből grebbelek pár tételt holnap.
PROXYON "The Interplanetery Mission" c. album
/instrumentális, dögös, ámde egyszerű/
1. Space Force; 2. Mission Alpha; 3. Space Travellers;
4. Space Hopper; 5. Spece Fly; (az eredeti: SPACE "Magic Fly"!!!)
espirit
2009-01-16, 08:22 PM
Karácsony tájt ismételték a Rózsaszín Párduc filmeket Peter Sellerssel. Zseniális ez az indiai-angol színész nagyon jókat alakított több hasonló filmben is, azokat szívesen megnézném újra.
Jó ez a filmhez írt Mancini zene is, és még néhány a lemezről.
HENRY MANCINI - The Pink Panther
1. The Pink Panther Theme; 2.Champagne And Quail;
3.The Tiber Twist; 4.It Had Better Br Tonight;
5. Shades Of Sennett.
szomory
2009-01-17, 02:07 AM
Üdv.
Sziasztok.
Valamelyik zenés topban, már felrakták ezt a számot, tán itt....akartam írni, nagyon jó zene.
tomaso59
2009-01-17, 02:18 AM
Néhány slágergyanús régi szerzemény egy 5 CD - s válogatásból.
Csak akkor kezdett derengeni, hogy a legtöbb ismerős, amikor belehallgattam.
(Espirit: Működik a Sparks letöltés, már majdnem készen vagyok vele. A hasonló rapidos linkeket hogyan lehet megkeresni ?)
tomaso59
2009-01-17, 02:50 AM
Még néhány ismeretlen ismerős:
espirit
2009-01-17, 06:00 AM
Néhány slágergyanús régi szerzemény egy 5 CD - s válogatásból.
Csak akkor kezdett derengeni, hogy a legtöbb ismerős, amikor belehallgattam.
(Espirit: Működik a Sparks letöltés, már majdnem készen vagyok vele. A hasonló rapidos linkeket hogyan lehet megkeresni ?)
Nincs 3 éve , hogy először számítógép elé ültem, és lassan tanulgattam a neten való keresgélést. Böngészéseim során egyre több tapasztalatot szereztem, egyre több olyan oldalra jutottam el véletlenszerűen, vagy átirányítás révén, ahol ezrével vannak, vagy voltak akkoriban zenei albumok. Én böngésző típus vagyok általában véletlenszerűen botlok bele jó dolgokba, ismeretlen, viszont kiváló előadók zenéire. Felfedező , na nézzük meg ki ez a fazon ki ez a csapat vagyis halljuk csak mit muzsikálnak tipusú böngésző vagyok, de természetesen közben rengeteg ismerős banda lemeze utamba kerül. Ha direkt keresek valamit, ritkán találom. A Sparks-okba is véletlenül botlottam bele.
Rengeteg zenei web oldal van könyvjelzőmbe rögzítve. Folyamatosan bővítem, és folyamatosan csökkennek is, mert a szerzői jogvédők sorban záratják be, illetve szüntetik meg ezeket a jó lelőhelyeket. Pl. Robert Poland a lengyel srác blogját még kezdeti időszakban fedeztem fel,2006-ban aki főleg synthpop, és újhullámos zenéket mutatott be sok lemezem tőle van, mint John Foxx, Midge Ure, Gary Numan, Bobby Orlando stb. most nemrég 2009 jan első hetében csak hűlt helyét találtam. Törölték.
Tavaly kb 8-10 kiváló lelőhely szünt meg amelyeket időnként felkerestem.
Több ezer lehet, amiket nem ismerek, amelyek szintén fogynak másik végén meg újak keletkeznek. BÖNGÉSZNI KELL ÉS RÖGZÍTENI A JÓ OLDALAKAT.
Kb Ennyi.
Én is felraktam a "Son Of My Father"-t csak Moroder neve alatt.
espirit
2009-01-17, 08:16 AM
Eric Clapton zenésztársaival, sorolom: Pete Townshend, Rick Grech, Jim Capaldi, Ronnie Wood, Rebop, Jimmy Karstein, Steve Winwood -al adtak egy koncertet majnem pont 36 éve jan.13.-án RAINBOW THEATRE, LONDON. Kiadták CD-n 1995-ben amit frissiben meg is nyertünk barátaimmal a Hangfalfestő c.műsorban /BBC Magyar Adásából/ és 1-2hét múlva el is küldték Londonból. Bizonyára sokan ismeritek,vagy hallottatok róla. Minden vasárnap dél 11 - 12:30-ig lehetett hallani rövidhullámon, mint anno a Szabad Európát. 3xfélóra volt, egy modern félóra, aztán jött a jazz, végül a vegyes félóra, főleg a hallgatók levele alapján. Minden félórában 1CD-t sorsoltak ki a hallgatók között.Zenei rejtvények megfejtésével lehetett nyerni CD-t. Sajnos megszűnt a műsor már 10éve. A CD nálam landolt, mert a barátom aki nyerte, csak kazettás magnója volt. Cserébe én saját pénzen annyiszor felvettem neki kazettára ahányszor kérte. (A rejtvényeket közösen fejtettük meg. 3 rövid zenebejátszás volt, és mindhárom előadóját meg kellett nevezni. Nem volt könnyű, mert 1.modern zene, 1.60-70-es zene és 1 Jazz előadó volt, mindhármat fel kellett ismerni és levelező lapon elküldeni a BBC-hez. A helyes megfejtők közt sorsoltak.)
Nos, ennyit Kedvenc Műsoromról és az azt produkáló a legjobb "Angol - Magyar Rádióról" -amelyet már teljesen felszámoltak. 2 műsorvezetőjével még levelezek, és egykori hallgatótársakkal, (Eger,Pécs).
Track list: (5 a 14-ből)
1.- Layla; 2. Little Wing; 3. Bottle Of Red Wine;
4. After Midnight; 5.Presence Of The Lord.
espirit
2009-01-17, 10:34 AM
Nincs borítóm ehhez az audio CD-hez, amit egyik pesti zenebarátom küldött csak kézírással vannak meg a számok címei. Pontos keletkezését sem tudom, 1982 környékére helyezem.Berippeltem VBR-el pár zenét róla.Találtam CD borítót a neten, de ez más mint az LP borító volt.
Módosítás: DjKecmec írta a következő hozzászólásban: "1983-as kiadású". <<< Kösz!
Track list:
1. Living On Video; 2. Message On Radio; 3. 21st Century;
4. Digital World; 5. 3D Dance.
djkecmec
2009-01-17, 10:46 AM
Espirit !
A Living on video 83-as kiadású, Angliában 84-ben lett 9. helyezett.A többi is 83-ban keletkezett.86-ban a sikeresebb számaiket remixelték, de ekkor már nem volt akkora sikerük.
A magyar nótákkal hogy állsz ?
icebreaker
2009-01-17, 11:22 AM
Espirit kereste, először én tettem ide.
http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=1203042&postcount=198
de a minőség nem volt tul jó.
icebreaker
2009-01-17, 11:23 AM
Köszi. Jók ezek mind:))
espirit
2009-01-17, 12:30 PM
Espirit !
A Living on video 83-as kiadású, Angliában 84-ben lett 9. helyezett.A többi is 83-ban keletkezett.86-ban a sikeresebb számaiket remixelték, de ekkor már nem volt akkora sikerük.
A magyar nótákkal hogy állsz ?
Szeva djkecmec!
Nekem is van még eme lemezen kívüli felvétel a CD-n amit kaptam, de nagyon gyengék azok az újabb zenék.Ez sem penge, de akkor jó volt.
MÁS!!!
Régóta keresem,de nem találom a neten az újhullámos Pinups lány duó számát az "újhullámos szerető"-t és lemezét. Van neked ilyen?
Csak erre az egy zenéjükre emléxem, mellékelem a youtube-os linket:
http://www.youtube.com/watch?v=mVSYokdimyw
***Más is feltölthetné, ha megvan valakinek elfogadható minőségben!
Köszi előre!
espirit
2009-01-17, 12:41 PM
Espirit kereste, először én tettem ide.
http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=1203042&postcount=198
de a minőség nem volt tul jó.
Igen, így volt!
Szomorynak szólt a válasz - gondolom.
Máshol a CanadaHun belül, más topicban nincs ez a zene, csak itt, mivel mindenki megfeledkezett erről a nótáról. Valószínű, hogy csak nekem volt emlékezetes valamiért ez a zene.
Icebraker 3szor, djkecmec egyszer töltötte föl. Mind más minőség, de már van közte 2 jó!
Köszönöm sokadszor!
SZOMORY! Azért volt több feltöltés, mert az elsők nem szóltak jól, nem adta az eredeti hangzást.
djkecmec
2009-01-17, 12:58 PM
A New wave lover kislemez B oldalán volt a Money and love, ha jól emlékszem
1980 késő tavaszán jelent meg.Valaha megvolt a kislemez, de,hogy most hol lehet azt nem tudom...
Magyar nóta ?
Üdv djkecmec
espirit
2009-01-17, 01:51 PM
A New wave lover kislemez B oldalán volt a Money and love, ha jól emlékszem
1980 késő tavaszán jelent meg.Valaha megvolt a kislemez, de,hogy most hol lehet azt nem tudom...
Magyar nóta ?
Üdv djkecmec
Magyar Nóta, népdalok? - Sebestyén Márta 5-6 album,2-3 Muzsikás,Csík Zeneker 2008-as, Ghymes 4-5 de ez már nem népzene.
Vagy Magyar pop-rock? Omega, Zorán, Demjén, Edda. Nagyon kevés van.
Rock opera: Képzelt riport-Padlás-30éves vagyok-István a király;Kárpátia; Kormorán.Van 5 Cseh Tamás. Viszont van 1 Paudits Béla CD-m, meg Vedres Csaba. Omega angolul 2-3. Taurus 1 album.Harcsa Veronika 2album.
meg még ami nem jut eszembe. Az 1,max 2%-a magyar.
Gyenge vagyok hazaiból. (LP van 100-150 a pincében)
djkecmec
2009-01-17, 02:06 PM
Egy haverom szeretné meglepni 85.szülinapjára az apját, adott egy listát, hogy mik az ünnepelt kedvenc dalai.Na ebből én sem vagyok túl erős.Hirtelen nem is tudom honnan kéne összeszedni a dalokat.Február 6 vagy 7 a születési dátuma.Egy párat már találtam a Zene II-n, de nem mindegyik túl jó minőségű.Pedig itt a 128 is elég lenne.Próbáljam meg ott ?
Üdv djkecmec
aryes32
2009-01-17, 02:30 PM
Nagyon jó szám!!!!
Shabby Tiger - Slow Down (1975)[/quote]
espirit
2009-01-17, 03:15 PM
Egy haverom szeretné meglepni 85.szülinapjára az apját, adott egy listát, hogy mik az ünnepelt kedvenc dalai.Na ebből én sem vagyok túl erős.Hirtelen nem is tudom honnan kéne összeszedni a dalokat.Február 6 vagy 7 a születési dátuma.Egy párat már találtam a Zene II-n, de nem mindegyik túl jó minőségű.Pedig itt a 128 is elég lenne.Próbáljam meg ott ?
Üdv djkecmec
Az a legnagyobb, leggazdagabb kínálatú hely ilyen igényhez. Nem értettem igazándiból mit jelentett nálad a "magyar nóta", de már tudom, szó szerint az ami. Ott keresd ezeket, akármilyen is a minőség. Idős emberek általában nem igazán élvezik a jó minőség előnyeit. Szüleimnél is mindig le van csavarva a magas hang a rádiójukon. Feltekerem maximumra,mondván hogy így csengőbben hallhatják, de szerintük ugyanúgy szól.
tomaso59
2009-01-18, 02:46 AM
Néhányat találtam, de valami gáz lehet a rendszerben, tegnap óta nem lehet semmit feltölteni. A hiba csak az én készülékemben van, vagy ti sem tudtok feltölteni? Állandóan azt írja , hogy megszakad a feltöltés.
espirit
2009-01-18, 03:19 AM
Néhányat találtam, de valami gáz lehet a rendszerben, tegnap óta nem lehet semmit feltölteni. A hiba csak az én készülékemben van, vagy ti sem tudtok feltölteni? Állandóan azt írja , hogy megszakad a feltöltés.
Ez bizony rendszer hiba Tomaso!
Én este szerettem volna folytatni Roger Taylor 84-es albumát amiről már 2 zenét felraktam több mint egy hónapja, de 3szor megszakadt a feltöltés. Ma reggel ismét hozzáláttam, és 2szer megismétlődött a hiba. Arra gondoltam, vírust kaptam ajándékba, azért nem megy. Ezek szerint más a hiba, vagyis a CanHu szervernél van probléma. Várjuk a helyreállítást!
Azt viszont nem fogja senki közölni velünk, amikor üzemképessé válik ismét. Gyötörjük magunkat és a gépeinket feleslegesen? Pazaroljuk a drága energiát? Vagy ezt tesszük, vagy várunk. Ésszerűbb várni!
szomory
2009-01-18, 05:09 AM
[QUOTE=djkecmec;1266634]Egy haverom szeretné meglepni 85.szülinapjára az apját, adott egy listát, hogy mik az ünnepelt kedvenc dalai.Na ebből én sem vagyok túl erős.Hirtelen nem is tudom honnan kéne összeszedni a dalokat.Február 6 vagy 7 a születési dátuma.Egy párat már találtam a Zene II-n, de nem mindegyik túl jó minőségű.Pedig itt a 128 is elég lenne.Próbáljam meg ott ?
Üdv djkecmec[/QUOT
...írd ide mely számokat keresed, hátha tudok én is segíteni...rengeteg nótám, népdalom van.
Sziasztok, szép napot mindenkinek.
szomory
2009-01-18, 05:12 AM
Igen, így volt!
Szomorynak szólt a válasz - gondolom.
Máshol a CanadaHun belül, más topicban nincs ez a zene, csak itt, mivel mindenki megfeledkezett erről a nótáról. Valószínű, hogy csak nekem volt emlékezetes valamiért ez a zene.
Icebraker 3szor, djkecmec egyszer töltötte föl. Mind más minőség, de már van közte 2 jó!
Köszönöm sokadszor!
SZOMORY! Azért volt több feltöltés, mert az elsők nem szóltak jól, nem adta az eredeti hangzást.
..melyiket érdemes letölteni közülük?
espirit
2009-01-18, 06:35 AM
..melyiket érdemes letölteni közülük?
A leginkább eredeti hangzást a Jan.7.-i feltöltés adja,-djkecmectől- pedig csak 128-as. Szebben szól mint a 320 kbps-os, ami serceg is és kicsit tompa. Vannak rejtélyek a digitalizálásban.
Ha mégis letöltöd mindet, akkor összehasonlíthatod. Nem sok munka. Aztán törlöd ami nem kell.
djkecmec
2009-01-18, 06:37 AM
Köszönöm előre is.Komoly kis lista.
-Valahol esküszik egy barna lány
-Tegnap se ragyogott több csillag az égen
-Ott ahol zúg a négy folyó
-Valamikor néked vittem
-Mézes kalács tükrös szíved
-Kakukkmadár az erdőben
-Kiskereki betyárcsárda
-Egy pikoló feketénél kezdódött az élet és így tovább
A Shabby Tiger legnagyobb bitrátával itt található :
http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=13706&page=48
Üdv djkecmec
ajkma
2009-01-18, 06:39 AM
tetszik a Fórum
djkecmec
2009-01-18, 09:18 AM
Engedi feltenni a zenéket, akkor miért ne rakjak fel kettőt ebből az érdekes ám nagy sikerű párosításnak a dalai közül.Jon Anderson jött ugye a Yes-ből Vangelis meg a görög Aphrodite`s Child-ból.Ez lett belőle...
espirit
2009-01-18, 12:13 PM
A Queen dobosa Roger Taylor több szóló albumot készített,
de én csak erről a "Strange Frontier"-ről tudtam sokáig, amit részben Komjáthy műsorából magnóra vettem84-ben vagy 85-ben. 21 év után 2006-ban rátaláltam a neten, így sikerült megismernem az egész albumot.2007-ben még belebotlottam további 3 szóló lemezébe, de azokat felülmúlja ez a kiváló album.
Nagy kedvencem volt ez magnós időszakomban, sokszor meghallgattam azt
az 5 számot ami megvolt belőle.
Két jó tételt már felraktam ide több mint 1 hónapja, most
4 megy hozzá a 10trackből. Egyedi dallamos sejtelmes ,
de nem igazán tudom beskatulyázni egyik stílusirányzaba sem.
Ő Roger Taylor zenét csinál. Nem sorban lesznek a számok, mert az első 2 feltöltésem elveszett, újra küldöm az 1.és a 3.trackeket.
Track list:
1.Strange Frontier; 3.Man On Fire;
4.Racing In Zhe Streets; 5.Masters Of War.
espirit
2009-01-18, 12:59 PM
Engedi feltenni a zenéket, akkor miért ne rakjak fel kettőt ebből az érdekes ám nagy sikerű párosításnak a dalai közül.Jon Anderson jött ugye a Yes-ből Vangelis meg a görög Aphrodite`s Child-ból.Ez lett belőle...
A " I Hear You Now " a legjobb kompozíciójuk,- nagy kedvencem - a te kettődet kiegészítem még egy hasonlóval. Sok megvan e kettőstől, de csak ezt az egyet,mert bár nem volt sláger, viszont szépségével illik hozzájuk.
Jon és Vangelis - And When The Night Comes
geras
2009-01-18, 01:13 PM
235345
szomory
2009-01-18, 01:42 PM
Köszönöm előre is.Komoly kis lista.
-Valahol esküszik egy barna lány
-Tegnap se ragyogott több csillag az égen
-Ott ahol zúg a négy folyó
-Valamikor néked vittem
-Mézes kalács tükrös szíved
-Kakukkmadár az erdőben
-Kiskereki betyárcsárda
-Egy pikoló feketénél kezdódött az élet és így tovább
A Shabby Tiger legnagyobb bitrátával itt található :
http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=13706&page=48
Üdv djkecmec
...sztem ezt neked hozták a Zene II-be
http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=1268851&postcount=15263
djkecmec
2009-01-18, 02:16 PM
A 80-as évek végén, pontosabban 87-ben jelentkezett Suzanne Vega a Tom`s dinner című muzsikájával.1990-ben DNA feat. Suzanne Vega vitte sikerre.Egészen a második pozicióba küzdötték fel magukat.Nem vagyok a feldolgozások híve, de ezt szerintem nagyon eltalálták. Csak csukd be a szemed és megfelelő handerő melett lebegj és lebegj................
djkecmec
2009-01-18, 02:20 PM
Még várj egy kicsit.
Talán majd most.;)
djkecmec
2009-01-18, 02:26 PM
A " I Hear You Now " a legjobb kompozíciójuk,- nagy kedvencem - a te kettődet kiegészítem még egy hasonlóval. Sok megvan e kettőstől, de csak ezt az egyet,mert bár nem volt sláger, viszont szépségével illik hozzájuk.
Jon és Vangelis - And When The Night Comes
Azért csak feljutottak a Brit TOP100-ba ezzel is,1983- ban a 87.helyre pozicionálták magukat.
Üdv djkecmec
djkecmec
2009-01-18, 02:50 PM
Slágerek 1983-ból.Jó szórakozást hozzá.
Üdv djkecmec
djkecmec
2009-01-18, 03:01 PM
Csak a változatosság kedvéért, mert a változatosság gyönyörködtet(het).
Üdv djkecmec
espirit
2009-01-18, 03:58 PM
Ha jól tudom ausztrál énekegyüttes,[quartet] csodálatos melódiákkal sokak szívébe lopták be magukat.Szenzációs hangja van az énekesnőnek, a 3 fiú csak segéderő mellette. Sajnos csak kevés zeném van tőlük, egy 4CD-s válogatás utolsó része 27 dallal. Azonban pár tétellel növelni fogom, mert találta egy kollekciót az előbb a neten, és akkor jutott eszembe, hogy mintha lenne nekem ilyen. Összehasonlítottam, a számokat kb a fele megvolt eddig is.
A Paff a büdös sárkányt kihagyom tőlük,(nálunk 100 folkon főnek).
Track list:
1,A World Of Our Own; 2.The Carnaval Is Over; 3.Walk With Me;
4. Morning Town; 5. Georgy Girl.
djkecmec
2009-01-18, 04:33 PM
Kutatómunkád ne álljon meg a hatvanas évek végén, mert nem sokkal megszűnésük után máris megalakult a NEW SEEKERS.Így is kihúztak közel egy évtizedet.Kellemes melódiáik nem kerülték el a lemezvásárlók figyelmét sem.
Üdv djkecmec
espirit
2009-01-19, 03:10 AM
Kutatómunkád ne álljon meg a hatvanas évek végén, mert nem sokkal megszűnésük után máris megalakult a NEW SEEKERS.Így is kihúztak közel egy évtizedet.Kellemes melódiáik nem kerülték el a lemezvásárlók figyelmét sem.
Üdv djkecmec
Na megelőztél!
Amikor töltöttem föl ide a Seekerst, közben töltöttem le netről a New Seekers 22 számos The Singles kollekcióját. Most akartam feltenni folytatásként.
Viszont és úgy gondolom, hogy a Seekers és a New Seekers 2 különböző csapat. Történetüket nem ismerem, Te vagy az utánolvasó tipus. Én úgy gondolom , hogy a Seekers ha fel is oszlott, újra alakult és működött tovább, még a 90-es években is, ugyanazzal az énekes csajjal.
A New Seekers-t és a Radio Luxemburgban ismertem meg 2-3 slágerükkel. Megnézem most mit tettél fel, és nekem van-e még olyan amit érdemes hozzá tenni. Úgy látom mindent föltöltöttél amit én is akartam. Talán még egyet, ami picit más, de még ez is jó.
Címe: What Have They Done To My Song;
szomory
2009-01-19, 03:53 AM
Djkecmec...http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=1269611&postcount=2745
Sziasztok
espirit
2009-01-19, 04:04 AM
Még 2 számot felraktam a számomra oly kedves albumáról, ami a legjobb 3 Queen lemezzel vetekszik, a többit lekörözi - nálam. Jó a ez Queen dobos fickó.
a 2 nóta 8. és 10. track a Strange Frontier albumról:
"Young Love"; és az "I Cry For You";
djkecmec
2009-01-19, 04:47 AM
na megelőztél!
Amikor töltöttem föl ide a seekerst, közben töltöttem le netről a new seekers 22 számos the singles kollekcióját. Most akartam feltenni folytatásként.
Viszont és úgy gondolom, hogy a seekers és a new seekers 2 különböző csapat. Történetüket nem ismerem, te vagy az utánolvasó tipus. én úgy gondolom , hogy a seekers ha fel is oszlott, újra alakult és működött tovább, még a 90-es években is, ugyanazzal az énekes csajjal.
A new seekers-t és a radio luxemburgban ismertem meg 2-3 slágerükkel. Megnézem most mit tettél fel, és nekem van-e még olyan amit érdemes hozzá tenni. úgy látom mindent föltöltöttél amit én is akartam. Talán még egyet, ami picit más, de még ez is jó.
címe: What have they done to my song;
s
djkecmec
2009-01-19, 05:04 AM
Keith Potger gitáros a közös bennük , aki alapítótagja volt a Seekers-nek 1963-ban Ausztráliában, és 1969-ben ő hozta tető alá a New Seeker formációt az Egyesült Királyságban, ennyiben tekinthető folytonosnak.Az énekesnő akinek "Szenzációs hangja van" Judith Durham.
Üdv djkecmec
djkecmec
2009-01-19, 05:06 AM
Djkecmec...http://www.canadahun.com/forum/showpost.php?p=1269611&postcount=2745
Sziasztok
Köszi Szomory, látom rajta vagy az "ügyemen".
Üdv djkecmec
szomory
2009-01-19, 05:36 AM
ű
...az első szám, a 37-38-ik másodpercnél ugrik
szomory
2009-01-19, 05:38 AM
Köszi Szomory, látom rajta vagy az "ügyemen".
Üdv djkecmec
Készítek egy nóta-lemezt neked, de a kért számok nincsenek rajta. Régi énekesek lesznek rajta, talán az ünnepelt is szereti Őket. Majd szólok, ha feltettem a Zene II-be.
djkecmec
2009-01-19, 06:36 AM
ű
...az első szám, a 37-38-ik másodpercnél ugrik
Igazad van. Itt a javított verzió.+ egy kis fájdalomdíj, ugyanennek a lemeznek a második száma.(le kellett vennem 128-ra a terjedelme miatt.Várom a válogatásodat !
Üdv djkecmec
djkecmec
2009-01-19, 07:04 AM
Itt találtam EEK-A-MOUSE azon felvételét ami ismertté tette.Finom kis reggae muzsika.Szemezgetek még 1980-ból.Talán ismeretlennek tünnek az előadók, ám ez senkit se rémítsen el.Remek bulizós nóták.
Üdv djkecmec
espirit
2009-01-19, 06:50 PM
Ismét Sarah Rendszer? Többször átváltott a csatoló ablak erre a szövegre negyedóra után feltöltés közben:
"Your submission could not be processed because a security token was missing.
If this occurred unexpectedly, please inform the administrator (http://www.canadahun.com/forum/sendmessage.php) and describe the action you performed before you received this error."
espirit
2009-01-20, 04:20 AM
Paul Parker a korán elhunyt Patrick Cowley zenésztársa és barátja volt, lényegesen szerényebb tehetséggel megáldva, ezért néhány jobb felvétele csak addig készült amíg Cowley élt. Volt néhány gyenge próbálkozása később is, de siker nem követte.
3 track a '83-as Too Much To Dream 7 tételes lemezéről:
2 disco sláger volt rajta : "Shoot In The Night" és a "Too Much To Dream"
+ egy mérsékelt siker : "Nighthawk".
Stílusa többnyire a kemény electro-funky disco felé hajlik, de a 2 sláger funky mentes. A Too Much... bennem egy western country érzetét kelti, lovon vágtató cowboy jelenik ,meg képzeletemben.Nagyon jó!
djkecmec
2009-01-20, 04:27 AM
Ha rátalálnál Typically Tropical - Sandy című nótájára gondolj rám.A Barbados kislemez B oldalán volt.A Safari -Comowa-ját továbbra is keresem.
Üdv djkecmec
espirit
2009-01-20, 02:01 PM
Ha rátalálnál Typically Tropical - Sandy című nótájára gondolj rám.A Barbados kislemez B oldalán volt.A Safari -Comowa-ját továbbra is keresem.
Üdv djkecmec
Szervusz djkecmec!
Egy órán át kerestem neked, de mindenütt csak a barbados, van és mellette sandy néven Sandy Shaw, Sandy Nelson, vagy John Travolta Sandy-je.
Safari Comowa-jával is így jártam a múltkor.Hiába kerestem.
espirit
2009-01-20, 04:19 PM
1980-ban még csak elvétve nyomatták a Scorpions zenéjét a rádiók. Karácsonyra bekerült a Centrum Áruház zenei részlegére ez a Lovedrive. Jugoton préselésben. Épp szólt amikor ott jártam, és megkérdeztem az eladót, hogy kit hallgatunk most. Belehallgattam a többi számba is, ezek után megvettem.
(190.-Ft volt akkoriban a Jugoton és az indiai Dum Dum lemezek ára.A kínálat viszont szegényes.)
*A lemez 8 zenéjéből 4-et feltöltök.
Tracks:
1.Loving You Sunday Morning; 2.Always Somewhere;(kedvenc lassúm)
3.Coast To Coast; (zenekari) 4.Is There Anybody There(reggae,super)
Bónusz az album címadó: 5.Lovedrive
espirit
2009-01-21, 08:03 AM
Frank Farian újabb tréfája volt a 80-as évek végén a Boney M-hez hasonló személycsere, mármint hogy nem azok énekeltek akik a lemezborítón szerepeltek. Csak nosztalgiából tartottam meg ezt a pár számot a lemezről, a többit töröltem.
djkecmec
2009-01-21, 10:10 AM
Még egy pár...Azt hiszem ennyi tényleg elég is belőlük.
Üdv djkecmec
espirit
2009-01-21, 10:13 AM
VANGELIS Papathanassiou az Aphrodite Child's és a Socrates után szóló pályafutásba kezdett. Az Albedo 0.39 és a Spiral 1977-es lemezéről 2-2 tétel.
Tracks:
1.Alpha; 2.Dervish D; 3.Pulstar; 4.Spiral.
A "Pulstar" -t a Hypnosis sikeresen feldolgozta, azt már felraktam több héttel korábban.
espirit
2009-01-21, 12:02 PM
A 70-es évek végén kezdték működésüket, és azt hiszem 84-es vagy '85-ös az utolsó zene amit hallottam tőlük. Nem kerestem elő a CD-iket zeneszekrényemből (nem tudtam ezeket sem otthagyni a TNS Zene Szalonban 1200.-Ft/db, 3 albumot vásároltam 2001 ben) Gépemen is jórészt ugyanazok vannak 320asban.(az Up 160) Az első lemezemet tőlük '84ben vettem Bécsben (99.-sch)nagyon kedvező áron. Unokatesóm elkunyizta tőlem.Meg a TDream White Eagle albumát is.
A legjobbakat küldöm fel. Az egyik ilyen már fönn van 1 hónapja, a "Guilty".
LIME Tracks:
1. My Love; 2. Sensual Sensation; 3. Together; 4. Angel Eyes.
djkecmec
2009-01-21, 12:23 PM
Néhány jó hangulatú zene.
Üdv djkecmec
espirit
2009-01-21, 12:38 PM
Még 2 zene a LIME -tól:
A régi kedvenc lírai-szerelmes dal :1. A Man and A Woman (ajánlom)
és a '81-es disco: 2. Your Love (remix változata, ami nem fért fel csak 128-asban)