A teljes (képes) nézethez kattints ide : 70-es,80-as évek zenéi.
Oldal :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
limetta
2009-01-21, 07:34 PM
Righeira
Valakinek meg van a "No Tengo Dinero" tőlük,megköszönném...
djkecmec
2009-01-22, 03:33 AM
Righeira
Parancsolj.
espirit
2009-01-22, 06:33 AM
Ma reggel találtam. Végre megvan rajta amit kerestem! Megvolt egy 80-as és egy 81-es lemeze, de azon nem voltak.
Szerintem ezt a bandát kevesen ismeritek. 1984-ben kaptam kölcsön tőlük egy LP-t. amin volt 2 jó tétel. Több jó is volt rajta, de funky jellegűek. Ez a Két Keresett zene más stílus. Ők az 1. és 2. track.
KANO 1980 Greatest Hits lemezéről:
1. Another Life; 7:12 ; 2. Ikeya Seki; 5:42; 3.Cosmic Voyager; 6:12; 4. Holly Dolly; 6:32;
Jelenleg is van a piacon egy KANO, de az nem ez. Az új KANO valami raper lehet, és jobbra dőlő nagy betűkkel írja lemezére nevét, és az A betűje nincs áthúzva, olyan mint egy fejre állított V betű.
espirit
2009-01-22, 08:43 AM
5db KOTO lemezemből erről a "Golden"-ről néhány tétel.A többi lemezzel sok az átfedés, "vándorzenék" vannak szinte mindegyik lemezén, és többféle mixeléssel, főleg a slágerek.Talán a filmzenéket feldolgozó lemeze csak a kivétel. Laser Dance és Koto néven készültek lemezei.
Koto tracks:
1. Visitors 6:11; 3. Dragons Legend 6:47;
4. Japanese Wargame 6:31; 8. Acknowledge 5:50; 10. The End 4:06;
espirit
2009-01-22, 08:50 AM
Righeira
Jó, hogy felraktad! Már legalább 2 éve nem hallottam őket., Megvolt egy lemez tőlük, de letöröltem helyhiány miatt. Azóta csak most hallhatom zenéjüket ismét.djkecmecét is.
A Brian Eno hallgatós zene, ezt elfelejtettem írni - Ne dance stílusra készülj!A legjobbakat a Zene II-re is felraktam.
djkecmec
2009-01-22, 09:14 AM
Öt olyan dal, amelyik 70-ben volt "slágergyanús".
Üdv djkecmec
espirit
2009-01-22, 06:24 PM
Na elég ez a 2 nóta, mert ez 2 óra alatt ment fel. Valami nem faxa!
Mac and Katie Kissoon - "sugar candy kisses"
Paul Da Vinci - Your Baby Ain't Your Baby Anymore (a Rubettes -ből)
A fenébe most még ennek is elveszett a fele.Küldés előtt még megvolt. Mind1. Nem Pótolom.Nem Kínlódom még 1 órát.
Majd máskor.
szomory
2009-01-23, 03:45 AM
Na elég ez a 2 nóta, mert ez 2 óra alatt ment fel. Valami nem faxa!
Mac and Katie Kissoon - "sugar candy kisses"
Paul Da Vinci - Your Baby Ain't Your Baby Anymore (a Rubettes -ből)
A fenébe most még ennek is elveszett a fele.Küldés előtt még megvolt. Mind1. Nem Pótolom.Nem Kínlódom még 1 órát.
Majd máskor.
...húúúú, pedig a Mac and Katie Kissoon-t nagyon várom ám:) Eza Paul gyerek le sem tagadhatná a Rubettes-et
Sziasztok
espirit
2009-01-23, 03:53 AM
Zenék:
Mac and Katie Kissoon;
és még:
Dobie Gray-The 'in' Crowd; Jimmy Cliff-you can get it if you really want;
Desmond Dekker-israelites; Joe Tex-Ain't Gonna Bump No More;
szomory
2009-01-23, 04:00 AM
Zenék:
Mac and Katie Kissoon;
és még:
Dobie Gray-The 'in' Crowd; Jimmy Cliff-you can get it if you really want;
Desmond Dekker-israelites; Joe Tex-Ain't Gonna Bump No More;
Nekem is kedvencem a 70-es évek zenéje, jobban mint bármelyik más. Bizsergető érzés hallgatni a számokat, amiket hozol, szép emlékeket idéznek.
Nagyon jól szólnak a zenék...csak most kezdtem figyelni a különbségekre.
espirit
2009-01-23, 04:25 AM
Szervusz Szomory!
Bizony nagy különbségek lehetnek a felvételek alapminősége között is, nem mindegy honnan digitalizálták. Lemezről, kazettáról, vagy a mester szalagról.
A másik nagy eltérést az okozhatja még, ha nem az eredeti felvétel kerül fel, hanem olyan amit 20év múlva újra rögzítettek ugyanazzal az előadóval. Egészen máshogy tud szólni. A minőség jó, de nem ugyanazt hallod amire emléxel amit hallani szeretnél.
A harmadik befolyásoló a tömörítés aránya 160-320kbps VBR szokott a legjobb lenni. /ez szubjektív , ami nekem tetszik./ 128-as is tud jó lenni, de ritkán. Viszont minden esetben 44kHz legyen. Pl:128kbps 22kHz-en már csak rossz tud lenni.
Van nekem is néhány alacsony minőség, amíg nincs meg jobb felbontásban, addig meghagyom.
Én nagy Orion erősítőn és saját gyártású (50literes bassreflex, Grundig és Videoton hangszórók) hangfalon hallgatom számítógépről a zenét. Drasztikusan jelzik eszközeim, ha nem jó a minőség.
Szia!
djkecmec
2009-01-23, 08:31 AM
Nem engedünk a 70-esekből, a privát "cseszegetések" ellenére.
Üdv djkecmec
espirit
2009-01-23, 08:39 AM
Tennék egy kis kitérőt a korszakból! Ugyanis amit mutatni akarok az 50-es - 60-as éveik stílusa, viszont 2008-as kiadás. Ha leátlagolom, matematikailag benne van a 70's-80's-ba. Tavaly kaptam az egri zenebarátomtól 1 CD-t amin Jools Holland & Tom Jones közös, qva jó lemeze volt. Csupán ezért (ismerős név) akadt meg a szemem a lemezen tegnap, amikor belebotlottam a 2CD-s 27 trackes anyagba. Ezen a nagyszerű albumon is van több kiváló közreműködő zenész, főleg vokalista, fő cooperátor Ruby Turner. Neveik a file jegyzékben. Kedvcsinálónak a CD megvásárlásához néhány zene:
"The Informer" CD 1 ről:
1. Honey Hush; 2. L-O-V-E.; 3. Fat Fred; 4. Jumpin' At The Jubilee;
5. The Life Of A Man; 6. Max The Miller.
espirit
2009-01-23, 09:30 AM
Nekem is kedvencem a 70-es évek zenéje, jobban mint bármelyik más. Bizsergető érzés hallgatni a számokat, amiket hozol, szép emlékeket idéznek.
Nagyon jól szólnak a zenék...csak most kezdtem figyelni a különbségekre.
Az igazi slágereket djkecmec hozza. Nekem albumaim vannak főleg, vegyes előadókkal pedig 90%-ban 80-as évekből valóak. 70-es kevés van, de akad.
djkecmec
2009-01-23, 10:14 AM
Akkor gyújtsuk be a rakétákat.Irány a 80-as évek,pontosabban 1988.
Üdv djkecmec
espirit
2009-01-23, 05:47 PM
Organization For Fun , vagyis OFF. Úgy tünik valóban csak a tréfa kedvéért állt össze 1 lemez erejéig a 80-as években pár német fickó.
Nem dallamos synthpop, inkább ipari stílus. Ennek ellenére van slágeres zene is rajta. Van nácistikus track is a 9-es. Most csak 2-5 ig teszem föl. Ha tetszik, még töltök fel a 15-trackből.
zenék: 2.Time Operator; 3.Step By Step; 4.Electrica Salsa;
5. Pure and Raw;
limetta
2009-01-23, 11:54 PM
Parancsolj.
Köszönöm szépen!;)
limetta
2009-01-24, 12:56 AM
Jó, hogy felraktad! Már legalább 2 éve nem hallottam őket., Megvolt egy lemez tőlük, de letöröltem helyhiány miatt. Azóta csak most hallhatom zenéjüket ismét.djkecmecét is.
A Brian Eno hallgatós zene, ezt elfelejtettem írni - Ne dance stílusra készülj!A legjobbakat a Zene II-re is felraktam.
Jogosan mondják a Brian Eno-ra,hogy "a negyedik világ zenéje"...,hangulat kell hozzá...,amiket feltettél azok tetszenek...köszi,hogy ajánlottad.
espirit
2009-01-24, 04:32 AM
Az immáron 50 CD-s sorozattá dagadt kiadvány első példányáról néhány igénytelen disco zene (italo-euro). A CD-ken 12 vagy 13 szám található, szinte minden esetben a dalok maxi változatai vagyis 12 inches remixek. Ezek LP méretű 45ös fordulatú kis lemezek voltak eredeti formájukban, melyek hangminőség,-dinamika,- frekvencia, -részletgazdagság terén CD-hangzást messze túlszárnyalták. Korábban ezekről a lemezekről már tettem föl, de talán sorozatszám alapján jobb lett volna elkezdenem a keveredés elkerülésére. Fiatalkoromban szerettem őket, már amit leadott közülük Komjáthy és B.Tóth. Most is van amit szívesen hallgatok.(500-ból 50 szám, közelítő arány) Erről pl az "Orient Express".
Tracks: 1.Time - Sheker Shake; __ 2.Video - Somebody;
3.Wish Key - Orient Express;___4.Jock Hattle - Crazy Family;
5. Danny Keith - Keep On Music;___6. Joe Yellow - Take My Heart.
A Time számát eltüntette a rendszer,-nem bírta- ne keressétek!
espirit
2009-01-24, 07:00 AM
Számomra legkedvesebb az 1982-es FLEETWOOD MAC lemez, a Mirage . Erről 2 nótát már régebben feltöltöttem, az : Oh Diane, és a Gypsy címűeket.Nagyon kellemes, dallamos, igényesen hangszerelt költemények a következőek is.
jelenlegi címek:
1.Love In Store; 2.Cant Go Back; 3.Thats Alright;
4.Book Of Love; 5.Empire State; 6. Eyes Of The World.
Kiváló minőségű tömörítés, 160-320kbps.
espirit
2009-01-24, 07:39 AM
Fotos65 eszembe juttatta ismét a Blondie-t. Már volt eszembe 1 hete, hogy a Platinum válogatásukról teszek fel valamit. Azon kívül amit Fotos feltöltött, még további 3-dalt tartok érdemesnek róla említeni. (korai felvételek)
Úgymint:
1.Union City Blue; 2. Atomic; 3. Denis.
espirit
2009-01-24, 05:52 PM
Van néhány lemezem tőlük részben vagy egészben, amelyek közül összegyűjtöttem a legjobb 6 zenéjüket. Sajnos olyan lassú a netem most, hogy ez a 2 tétel több mint 1 óra alatt ment föl, ezért felfüggesztem.
Ezt a két munkájukat még anno a Luxemburgos időszakomban ismertem meg, a 70-es évek első felében. A további 4 igazi slágert, majd talán holnap.
ROXY MUSIC : __Virginia Plain;__és_Love Is The Drug;
carly
2009-01-25, 03:58 AM
http://www.youtube.com/watch?v=w0eAMDtuTWg
Mud-Dinamite
espirit
2009-01-25, 05:15 AM
Tegnap ígért 4 sláger, amelyek még a discokat is megjárták. Vezére a több szóló lemezt kiadott Brian Ferry, kinek válogatás lemezein nagy részben Roxy Music nóták szerepelnek. Nálam LP,gyári kazetta-és CD, valamint mp3-as formátumban fordulnak elő felvételeik, mivel már 35 éve ismerem őket.
Zenék:
1.Angel Eyes; __2.Avalon;__3.Dance Away;__4.More Than This.
espirit
2009-01-25, 12:36 PM
Átkonvertáltam a Vol.1. lemezüket feltöltésre, közben eszembe jutott, megnézem nincs-e már fönn. Bizony ott van, 2007-ben Deary Wilbury néven valaki feltette. Kihagyta, nem tudta felrakni a 9.-es tracket,-én 160asra átkonvertáltam- nekem már csak azzal kell kiegészítenem és a borítóval.
Nagyon jó lemez! Rákereshet akit érdekel a Traveling Wilburys öt gitáros-énekese: Bob Dylan-Jeff Lynne-Tom Petty-Roy Orbison-és George Harrison közös alkotása 1988-ból. A következő évben elhunyt Roy Orbison, de azt követően is még összejött a megmaradt 4 fazon egy újabb Wilburys lemez készítésére.
dalcím (9.track): Tweeter And The Monkey Man
espirit
2009-01-25, 08:37 PM
Megtaláltam a Righeira első lemezének anyagát (LP), de csak 2 elfogadhatót tartok elégségesen jónak, hogy kiegészítsem Limetta listáját. Most tudatosult bennem a borító átnézésekor, hogy nagy részben a La Bionda testvérekkel kooperálva születtek meg a zenéket. pl a "vamos a la playa" is.-de be is másolom és láthatjátok.
1. Luciano Serra Pilota; __2. Kon Tiki.
espirit
2009-01-26, 08:02 AM
A Smokie-ból kiválva szóló lemezeket készített, többet a Modern Talking-os Dieter Bolanddal közös szerzeményekkel. Az - 1986-os LP '89-es CD - "Some Hearts Are Diamonds" albumról néhány, kerülve a 2 slágert melyeket asszem mindenki soxor hallott már.(a lemez 10 száma közül címadót, és a Midnight Lady-t hagyom ki mint ismert, és még 3 gyengébbet.)
Dal címek:
3.Chain Reaction;__4.It's A Tragedy;__5.No Arms Can Ever Hold You;
8._Love Is;__10.Till The Night We'll Meet Again.
Sziasztok. 80 évesk zenéje szinvonalasabb mint mostaniak.
djkecmec
2009-01-26, 08:38 AM
Így, magyarra fordítva kissé röhejes.Párat összeszedtem a zenéi közül.Családi zene : nagypapa nagymama együtt hallgathatja az unokákkal.
Üdv djkecmec
djkecmec
2009-01-26, 09:53 AM
Noddy Holder, Jimmy Lea, Dave Hill és Don Powell azaz a SLADE hatszor vezette az angol slágerlistát.Sorrendben :
1.Coz I love you 1971.november 13 (4 hétig)
2.Take me back `ome 1972.julius 1 (1 hétig)
3.Mama weer all crazee now 1972.szeptember 9 (3 hétig)
4.Cum on feel the noize 1973.március 3 (4 hétig)
5.Skweeze me pleeze me 1973.junius 30 (3 hétig)
6.Merry Xmas everybody 1973.december 15. (5 hétig)
djkecmec
2009-01-26, 10:17 AM
Gary Glitter alias Paul Gadd háromszor trónolt a lista tetején.
1.I`m the leader of the gang 1973.julius 28. (4 hétig)
2.I love you love me love 1973.november 17. (4 hétig)
3.Always yours 1974.junius 22. (1 hétig)
espirit
2009-01-26, 10:50 AM
A Holland társulat az ABBA dallamvilágát és hangzását koppintotta, természetesen saját számokkal töltött meg minimum 2 lemezt.(nem ismerem discográfiájukat) Volt egy Eurovíziós sikerük a "Ding a Dong" ami fenn van a szerveren 2007-től, ezt kihagyva a 25 dalos kollekciójukból néhány jobb tételt felküldök./dallamos kis -slágergyanú közeli - számok/
Dalok:
2.In The Summernight;__7.Tennessee Town;__14.__Fly Away;
16. Dear John;__25. Are You Ready Now.
espirit
2009-01-26, 12:22 PM
Gary Glitter alias Paul Gadd háromszor trónolt a lista tetején.
Szeva djkecmec!
Nem is tudtam, hogy művésznéven ismertem. Majd folytatom , ha előkerűl a 3 CD-s csomagom tőle a szekrény mélyéről. Talán ismeretlenebb Sladeeket is teszek föl, de nem rosszakat. Most mást akarok.
Szia!
djkecmec
2009-01-26, 12:59 PM
Rock`n roll átdolgozások a hetvenes évek közepén - jelentős listás sikerrel.
djkecmec
2009-01-26, 03:34 PM
Csupán 4 felvétele került be a brit TOP 10-be.Sorrendben ezek azok.
espirit
2009-01-27, 12:30 PM
A 80-as évek egyik színfoltja volt a New Order, amely a new wave-synthpop
stílusban nyomult. '85-ös Low Life című 8 trackes lemezükről 5 tételt mutatok be a stílust szerető tagságnak.
zene lista:
1.Love Vigilantes;__2.The Perfect Kiss;__3.This Time Of Night;
7.Sub Culture;__8.Face Up.
espirit
2009-01-27, 05:20 PM
Most fedeztem fel ezt a "desszertet", benne volt egy Bionda válogatásban, csak sosem hallgattam végig az albumot. Megtetszett. A Sandstorm zenéjükre hasonlít nagyon.
djkecmec
2009-01-27, 05:44 PM
Espirit !
A múltkor hiányoltad.Már itt is van.Más..
Említetted egy helyen, talán a Mixed Emotionnal kapcsolatban Drafi Deutscher nevét.Nos az ő szüleménye volt a Mr Walkie Talkie is.Érdekelne az 1976-os Happy rummel music lemeze.A Lolly loving cop , Auto scooter és a Red river valley-t tudtam lementeni annak idején a lemezről.A Be my boogie woogie baby talán nem is volt rajta, már nem emlékszem.Nos a többi érdekelne - hátha belebotlasz valahol.
Üdv djkecmec
espirit
2009-01-27, 07:19 PM
Szeva DjKecmec!
Majd keresem.
djkecmec
2009-01-28, 03:43 AM
Annak idején a kóterban sokunk kedvence volt.Ha valakit érdekel jelezze,mert a tételek hossza miatt valamit ki kell akkor majd találnom (a PF 1972 tétel több mint 31 MB).Addig nem konvertálgatom.Az 1-es CD 192-ben a 2-es CD 160-ban van jelenleg.
Üdv djkecmec
GoBalaton
2009-01-28, 05:53 AM
Suspicious Minds
espirit
2009-01-28, 05:26 PM
DjKecmec! Kerestem a Mr Walkie Talkie - Happy Rummel Music lemezét 2,5 órán át, de csak a Be My Woogie Boogie Baby-singlet találtam meg vagy 30-40 szer. Az albumhoz több helyen 1977-es jelölést találtam, ahol megvásárolni lehetett. Most hallgattam meg azt amit feltöltöttél, pedig már jan 9.-én lementettem. Én erről a zenéről teljesen megfeledkeztem. Pedig ötletes humoros volt. Jó most is.
10 CC = Ten CC: a legismertebb a "nem vagyok szerelmes" fenn van régen, kedvencem is a "Rubber Bullets" rég feltettem. Van nekik más jó zenéjük is.
A 2CD-s 33 trackes válogatásukról: 1.Donna 2. Neandervölgyi ősember - Neanderthal man.
3. Ready To Go Home; 4.Bridge To Your Heart; 5.Under Your Thumb.
espirit
2009-01-28, 06:52 PM
Az Ultravox egyik jeles billentyűse Billy Currie párhuzamosan a voxxal vitt egy másik csapatot is, a Visage-t, és készítettek 3 lemezt (ennyiről tudok, nekem ennyi van). Ezt az elsőt Jugoszláviából hozattam 1982-ben a "Fade To Grey" miatt, - nagyon szerettem ezt a zenét.Ez a legjobb alkotásuk./128kbps/
Track list (lemez track): 11-ből 7 tétel.
1.Visage(1);_2.Fade To Grey(5);_3.Malpaso Man(6);_4.Moon Over Moscow(8);_5.Blocks On Blocks(2);_6.The Dancer(3);_7.Mind Of A Toy(7).
djkecmec
2009-01-28, 08:21 PM
DjKecmec! Kerestem a Mr Walkie Talkie - Happy Rummel Music lemezét 2,5 órán át, de csak a Be My Woogie Boogie Baby-singlet találtam meg vagy 30-40 szer. Az albumhoz több helyen 1977-es jelölést találtam, ahol megvásárolni lehetett. Most hallgattam meg azt amit feltöltöttél, pedig már jan 9.-én lementettem. Én erről a zenéről teljesen megfeledkeztem. Pedig ötletes humoros volt. Jó most is.
10 CC = Ten CC: a legismertebb a "nem vagyok szerelmes" fenn van régen, kedvencem is a "Rubber Bullets" rég feltettem. Van nekik más jó zenéjük is.
A 2CD-s 33 trackes válogatásukról: 1.Donna 2. Neandervölgyi ősember - Neanderthal man.
3. Ready To Go Home; 4.Bridge To Your Heart; 5.Under Your Thumb.
Azzal egészíteném ki, hogy a Neanderthal man az még HOTLEGS zene volt,és 1970-ben 2. volt az angol listán.Miután a Hotlegs megszünt alakult me a tíz köbcentis zenekar.A Happy rummel music tényleg 77-es volt.Itt a tracklista :
1.Good morning
2.Don`t be cruel
3.Casatshok
4.Lolly loving cop
5.Nttacha`s first walk
6.Be my boogie woogie baby
7.Red river valley
8.Tequila
9.Silvia
10.Vienna oh Vienna
11.Auto scooter
12.Tarzan`s monkey bump
<table bgcolor="#e6e8fe" width="228" height="179"></table>Még a Kandó Kollégiumban vidultunk rá.Egyre több a nosztalgia ?
Üdv djkecmec
espirit
2009-01-29, 05:19 AM
Egy kevésbé ismert VANGELIS lemezt mutatok be. Ez a The City egy filmzene, OST vagyis eredeti hang tételek a filmből. A rádióban hallottam először kb '91-ben. Azután elkezdtem keresni, és csak egy műsoros gyenge minőségű kazettán tudtam megszerezni. Később CD-n is, de csak kölcsön.
Kiadás idejét nemtom pontosan '89-'90-es lehet.
Két nehezebb tételt szándékosan kihagyok, - bár én szeretem, de az átlagos zenehallgató azt mondaná rá, hogy xar. Az utolsó a 8. azért marad ki, mert 128-asban is 9,2 MB, nem engedi be a rendszer, pedig nagyon kellemes tétel.
Tracks:
1.Down;__2.Morning Papers;__4.Side Streets;__5Good To See You;__7.Red Lights.
espirit
2009-01-29, 06:11 AM
Átkonvertáltam az utolsó hosszú tételt 112-kbps-re. Még hallgatható minőség.
Címe: Processio;_9:34 perc
espirit
2009-01-29, 06:26 AM
Azzal egészíteném ki, hogy a Neanderthal man az még HOTLEGS zene volt,és 1970-ben 2. volt az angol listán.Miután a Hotlegs megszünt alakult me a tíz köbcentis zenekar.A Happy rummel music tényleg 77-es volt.
1.Good morning
<table width="228" bgcolor="#e6e8fe" height="179"></table>Még a Kandó Kollégiumban vidultunk rá.Egyre több a nosztalgia ?
Üdv djkecmec
DjKecmec! Akkor Te a gyerekkori barátommal jártál együtt,-ha nem is egy évfolyamon - mert Ő is onnan Kandóból hozta ezt a Walkie Talkie számot haza ide Miskolc mellé, tőle hallottam először. Volt neki egy nagyon jó JVC magnós rádiója,(280 dollár volt ausztrál nagynénitől kapta) felvitte Pestre és hozta haza minden hétvégére. Lehet,hogy rá, vagy a magnójára is emléxel. Nagyon vicces és vidám fiú volt, mármint tele jobbnál jobb viccekkel, Bandi vagy András néven. Beugrik? Úgy emléxem a Bécsi úton volt a kollégiuma.1975-ben kezdte a Kandó erősáramú karán.
***A NEANDER VÖLGYI NEKEM iS GYANÚS VOLT, MINTHA NEM 10cc név alatt ment volna. Nem jutott eszembe az eredeti név, viszont a 10cc válogatáson rajta van, csak átnevezték.
espirit
2009-01-29, 08:11 AM
Gyűjteményemből az ILDD sorozat /maxi vagy 12inces/ következő CD-je a vol.3. 12 előadós discolleciojából (szerintem) a legjobb 4-et választottam ki.
Tracks:
1.Joe Yellow - Lover To Lover_8:06 perc;__4.SAVAGE-Only You_6:49;__11.Squash Gang-I Want An Illusion_6:05;__12.Silent Circle-Stop The Rain_5:34;
djkecmec
2009-01-29, 10:53 AM
DjKecmec! Akkor Te a gyerekkori barátommal jártál együtt,-ha nem is egy évfolyamon - mert Ő is onnan Kandóból hozta ezt a Walkie Talkie számot haza ide Miskolc mellé, tőle hallottam először. Volt neki egy nagyon jó JVC magnós rádiója,(280 dollár volt ausztrál nagynénitől kapta) felvitte Pestre és hozta haza minden hétvégére. Lehet,hogy rá, vagy a magnójára is emléxel. Nagyon vicces és vidám fiú volt, mármint tele jobbnál jobb viccekkel, Bandi vagy András néven. Beugrik? Úgy emléxem a Bécsi úton volt a kollégiuma.1975-ben kezdte a Kandó erősáramú karán.
***A NEANDER VÖLGYI NEKEM iS GYANÚS VOLT, MINTHA NEM 10cc név alatt ment volna. Nem jutott eszembe az eredeti név, viszont a 10cc válogatáson rajta van, csak átnevezték.
A gyermekkori barátodra nem emlékszem, (igaz arra sem emlékszem mi volt a reggeli ?):D én 78-ban kezdtem szintén az erősáramon.Ott főként a Jászságból származó fiúk voltak akkor, egy-két kivételtől eltekintve.
A Hotlegs tudtommal egy lemez adott ki a Thinks : school stinks-et.Ennek a nyitószáma a Neanderthal man.A felállásuk Lol Creme, Kevin Godley és Eric Stewart.Késöbb Graham Gouldman-al kiegészítve alakították meg a 10cc-t.
Üdv djkecmec
espirit
2009-01-29, 02:05 PM
A gyermekkori barátodra nem emlékszem, (igaz arra sem emlékszem mi volt a reggeli ?):D én 78-ban kezdtem szintén az erősáramon.Ott főként a Jászságból származó fiúk voltak akkor, egy-két kivételtől eltekintve.
Üdv djkecmec
Rosszul számoltam ki, 1976-ban kezdett. Amikor elsős voltál, akkor Ő 3.-os.
Reméltem ismerted, mivel azonos zeneforrásotok volt. Onnan hozta Cerrone "Supernature" és a Kraftwerk "The Mann Machine" zenéket amelyeket nála halottam először.
Küldök neked egy szinte teljesen ismeretlen zenét: Mike Oldfield - Wrekorder Wrondo; 1978-ból beköltözésed évéből.
espirit
espirit
2009-01-29, 06:31 PM
1983-tól 2005-ig van 5 db Boytronic lemezem, most 1984 -ből néhány "nóta".
"The Continental" c.album tracks No.:__4.Obsession;__5.Broken Heart;__6.Tomight;__10.When the Feelings Gone;
djkecmec
2009-01-30, 07:48 AM
1983-tól 2005-ig van 5 db Boytronic lemezem, most 1984 -ből néhány "nóta".
"The Continental" c.album tracks No.:__4.Obsession;__5.Broken Heart;__6.Tomight;__10.When the Feelings Gone;
A Boytronic lemezek ritkaságnak számítanak,nekem csak a You van meg.Letöltöttem, kb olyan amire számítottam.Küldök egy pár érdekességet 1982-ből.
Üdv djkecmec
espirit
2009-01-30, 08:34 AM
Kellemes nosztalgikus, a 50-es 60as évek beli rock'n'rollt elevenítette meg 20-25évvel később. Néhány slágere (3db) már fenn van a CanadaHun valamelyik oldalán (rákerestem) amelyeket nagyon szerettünk a 80-as évek elején, pl: Oh Julie, Give Me Your Heart Tonight <ezeket értelemszerűen="" kihagytam="" ebből="" a="" válogatás="" lemezéről.="">
***A feltöltésben hibákat okoz a rendszer. Este 4 zeném tünt el amit 1,5 órán át töltöttem föl. Most az 1. és a2. tracknek veszett nyoma. Pedig még folytatni akartam, de majd új üzenetben és megismételve az eltünteket is.
A maradék számok címei:
3.It's A Late;__4.Green Door;__5.Teardrops;__7.A LOve Worth Waiting For;__9.Marie Marie.
</ezeket>
espirit
2009-01-30, 09:38 AM
További zenék a válogatás lemezről:
Újra az : 1.This Ole Hause;__2.You Drive Me Crazy;__és a folytatás:__10.It's Raining;__13.Cry Just A Little Bit;__14.Rockin Good Way;__15.Letter To You.
Volt jobb kollekcióm is, de kb 1,5 éve töröltem, ez nemrég van meg.
djkecmec
2009-01-30, 02:48 PM
Megpróbálom kiegészíteni, esetleg a letörölt zenéket is tudod pótolni.`85-el bezárólag ezekkel tudom bővíteni a kollekciót.Csakhogy van egy 85 utáni, bár már nem annyira sikeres korszaka is Mr Stevensnek.
espirit
2009-01-30, 04:09 PM
Megpróbálom kiegészíteni, esetleg a letörölt zenéket is tudod pótolni.`85-el bezárólag ezekkel tudom bővíteni a kollekciót.Csakhogy van egy 85 utáni, bár már nem annyira sikeres korszaka is Mr Stevensnek.
Kilistáztam, hátha körözi valaki és így a keresőval talán idetalál a szomszédüzenetbe.
SHAKIN` STEVENS - I`ll be satisfied Benne van a Hitsemben , csak én kihagytam a 16 zenéből nem mindet küldtem föl.
SHAKIN` STEVENS - Shirley Megvolt, csak nem töltöttem föl
SHAKIN` STEVENS - A letter to you Ezt én is föltöltöttem
SHAKIN` STEVENS - Breaking up my heart Ez nem volt meg
SHAKIN` STEVENS - Lipstick power and paint Ez sem,
SHAKIN` STEVENS - Merry Christmas everyone Ez sem.
Köszönöm ezt a 3 Shakin-t, és az ezt megelőző 5 zenét, amelyek közül csak kettőt ismertem. Mindig tanul az ember! thx!
Holnap nem vagyok, megyek Kecskemétre a gyönyörű városházába vagyok hívatalos, egy kis ünnepségre-század magammal.
Kecskemét színeiben "sportolok" és a tavalyi eredményeket ünnepség keretében apró tárgyi ajándékkal oklevéllel ismeri el a város. Csupán erkölcsi megbecsülés,-no money- jóleső tud lenni. Helyi TV, városi elöljárók, olympikonok,csodálatos régi épület, állófogadás. Nem vagyok szokva az ilyenhez.
Ma még próbálok valami eddig nem fönn lévőt keresni és feltölteni, de ha lassú lesz a netem akkor lelépek.
espirit
2009-01-30, 04:59 PM
Ezt a 3 tételt tudom feltölteni, a többi túl hosszú.
1.Tyger;__4.Smile;__5.21st Century Common Man - part.1.
espirit
2009-01-30, 05:37 PM
Egy nagy kedvencem van a Cars-tól, a "Drive" című lírai dal, amelyet gondolom mindenki ismer. Volt egy "Heartbeat City" lemezük, de csak ezt a 4 tételt tartottam meg róla. A többi nem tetszett.Ebből a 4-ből 3 sláger volt. (ezt pontosabban djkecmec tudja)
a 4. cím:
1.Hello Again;__2.Magic;__3.Drive;__4.You Might Think.
djkecmec
2009-01-30, 06:19 PM
Pontosan,de az általad felrakott mind a négy zene felkerült a Billboard TOP 100-ba, mondhatni sláger vált belőlük.A CARS amerikai zenekar volt Ric Ocasek (Richard Otcasek) bandája.Odaát sikeresebbek is voltak.Hat vagy hét lemez kiadása után 87 végén feloszlottak.A Heartbeat Hoteltt 84-ben adrák ki,korábbi és késöbbi lemezéről is rakok fel dalokat.
A holnapi "bulihoz" nagyon jó szórakozást kívánok !
Üdv djkecmec
djkecmec
2009-01-31, 04:54 PM
Válogatás a 30 évvel ezelötti brit TOP 10-ből.
1.BLONDIE - Heart of glass
2.IAN DURY - Hit me with your rhythm stick
4.VILLAGE PEOPLE - Y M C A
5.EARTH WIND & FIRE - September
6.OLIVIA NEWTON-JOHN - A little more love
9.RACEY - Lay your love on me
forrás Chart Stats Chart For Week Up To 03/02/1979
espirit
2009-02-02, 02:27 AM
A német synthpop duo, dallamos disco-s zenéivel lett ismert. Talán a Ballet Dancer számukkal, én erre emléxem. A '82-es lemezük még kicsit az újhullám jegyeit is magán viseli, kissé elvontabb talán ezért is tetszik nekem, annak ellenére, hogy erről csak 1 dal lett hazánkban sláger.Pontrosabban egy dalt játszottak a rádiók. Az album 10 dalából az első 5-öt bemutatom, az 1 ismert is köztük van, "Szemtől Szembe".
Tracks:
1.Modern Lifestyle;__2.Face To Face;__3.Regret;__4.Knights Of Old;__5.Automatic Man;
Következő üzenetemben az "ikrek" 12"-os vagyis maxi single sikereiből teszek közzé legalább 4 tételt.
espirit
2009-02-02, 03:22 AM
A Twins maxi single lemezeiből készült egy 2CD-s kollekció 2 x 12 nóta,-20évvel a csapat csúcspontja után- de részben ismétlődően más keveréssel 80-as évek beli sikereiből. 160kbps-re sűrítve is terjedelmes file-ok, ezért most csak 4 tételt postázok a 12 colos kiadványaikból. A többiből majd még kiemelek párat és később felrakom, most mennem kell.
Tracks a CD 1-ről:
1.Desert Place;__3.Im Staying Alive;__6.Ballet Dancer;__7.Love System.
balu23
2009-02-02, 05:18 AM
:)
babbaba
2009-02-02, 06:17 AM
Sziasztok!
Harcsa Veronikától szeretnék letölteni albumot.Van esetleg valakinek?
előre is köszönöm
kottácska
2009-02-02, 08:41 AM
Sziasztok!
Ha valaki tudna segíteni,azt megköszönném!
Az alábbi számokat keresném:
John Christian: Ebony Eyes
Magazine 60: Pancho Villa
Lehet, hogy nem pontosan írtam le a számokat. A segítséget előre is köszönöm!
További szép napot minden fórumozónak!
espirit
2009-02-02, 08:43 AM
Úgy tudom az 1973-as "L'Apocalypse Des Animaux" Vangelis első lemeze szóló szintetizátoros pályafutása során. Kissé más is mint a későbbiek. A melankólia és a visszafogottság jellemzi. Inkább az űrhöz kapcsolódó, vagy a sztyeppék növényzetének vagy hegyeket bemutató ismeretterjesztő film kísérőzenéjének
lenne megfelelőbb. Meditációs zene, nekem régi kedvencem még "magnós korból" a 2-es és a 6-os track.
Tételek címei:
1. Apocalypse Des Animaux;__2.La Petite Fille De La Mer;__3.Le Singe Bleu;__4.La Mort Du Loup;__5.L'Ours Musicien;__6.Creation Du Monde;__7.La Mer Recommencee.
mancso
2009-02-02, 11:50 AM
Válogatás a 30 évvel ezelötti brit TOP 10-ből.
1.BLONDIE - Heart of glass
2.IAN DURY - Hit me with your rhythm stick
4.VILLAGE PEOPLE - Y M C A
5.EARTH WIND & FIRE - September
6.OLIVIA NEWTON-JOHN - A little more love
9.RACEY - Lay your love on me
forrás Chart Stats Chart For Week Up To 03/02/1979
Borzasztóan jó zenék voltak, pedig nem vok 1 disco kedvelő. Az EWF pedig a funky királya!
pumpuc
2009-02-02, 01:46 PM
Sziasztok!
Ha valaki tudna segíteni,azt megköszönném!
Az alábbi számokat keresném:
Lehet, hogy nem pontosan írtam le a számokat. A segítséget előre is köszönöm!
További szép napot minden fórumozónak!
espirit
2009-02-02, 02:02 PM
Nem sok zeném van ettől a fazontól. A legjobb ez a CD, amit már jó régen vásároltam - tulajdonképpen a "Fire Girl" c. száma miatt, amelyet már ismertem róla. Érdemes volt, mert a többi nóta is kellemes, jó album. Borítót nem tudok mellékelni, nincs digi fotomachinám, a neten pedig nem találtam róla képet. Pedig megnéztem több helyen ahol Igy Pop lemezek vannak, de ezt a CD-t nem jegyezték azokon a helyeken. Van egy Best of lemez tőle gépemen, de abból 2 dalt tudok kiemelni ami tetszik, a további 3 kellemesebb dal, az erről a CD-ről szerepel abban is.
BLAH-BLAH-BLAH tracklist, a 10-ből 7 tétel.:
1.Real Wild Child;__3.Shades;__4.Fire Girl;__5.Isolation;__6.Cry For LOve;__7.Blah-Blah-Blah;__8.Hide Away;
pumpuc
2009-02-02, 02:48 PM
Sziasztok!
előre is köszönöm
Harcsa Veronika
pumpuc
2009-02-02, 03:15 PM
Sziasztok!
előre is köszönöm
Harcsa Veronika
espirit
2009-02-02, 03:26 PM
Harcsa Veronika
Ma 12:45-kor küldtem priv üziben komplett albumhoz linket babbabának. Talán már le is töltötte.(Az első dalt én is letöltöm tőled.- közben letöltöttem. Jó átdolgozás!) Nekem van 2 album Veronikától huszonegynéhány zenével, de ezek nem 70-es 80-as zenék így nem tettem fel ide egyet sem. Viszont olyan sok zenéd van, hogy a topicnak megfelelő korból származó slágerekkel, akár rock, jazzmelódia és magyar popvilágból neked rengeteg lehet -ami még estleg nincs a Zene II.őn fönn- azzal színesíthednéd a palettát itt! Nekem szinte csak külföldiek vannak.
Nézz be ide gyakrabban! Köszi!
espirit
2009-02-02, 03:40 PM
"Terra Titanic" a 80-as évek elejéről. A Best Of lemezéről van 1-2, tényleg nem sok amit érdemes közzé tennem. Ezt érdemes!
espirit
2009-02-02, 04:00 PM
Peter 15 trackes Best Of lemezén egy angol nyelvű dal van, az nagyobb sláger volt a titanicos nótájánál is.
"The Different Story" aztán megy a "Major Tom" a többi nóta ehhez hasonló fajsúlyú. Erről elég ennyi!
espirit
2009-02-02, 05:01 PM
A Creedence Clearwater Revival John Fogartyvel soxor szerepelt már a CanadaHun ilyen-olyan topicjában, kereső ezeket a zenéket nem mutatta ki, hogy fönn lennének. A "More Creedence Gold" c. válogatás lemezükről az utolsóval kezdem.
tracks:
14.Up Around The Bend;__6.Molina;__12.Lodi;__11.Don't Look Now;__9.Good Golly Miss Molly.
djkecmec
2009-02-02, 05:40 PM
A hetvenes évek elején négy szuper együttes uralta a hard rock piacát.Köztük nem állítanék fel sorrendet,csak csatolnék egy-egy zenét a korai (1971-es) munkásságukból.
BLACK SABBATH - Iron man (US 52 - 71)
URIAH HEEP - Lady in black (71)
DEEP PURPLE - Fireball (UK 15 - 71)
LED ZEPPELIN - Immigrant song (US 16 - 71)
Üdv djkecmec
djkecmec
2009-02-02, 05:56 PM
A Creedence Clearwater Revival John Fogartyvel soxor szerepelt már a CanadaHun ilyen-olyan topicjában, kereső ezeket a zenéket nem mutatta ki, hogy fönn lennének. A "More Creedence Gold" c. válogatás lemezükről az utolsóval kezdem.
tracks:
14.Up Around The Bend;__6.Molina;__12.Lodi;__11.Don't Look Now;__9.Good Golly Miss Molly.
A felrakott öt zenéből 2 db 1969-es (#604)! A Lodi és a Don`t look now.Nem kekeckedés csak a pontosság kedvéért:98:.Ez az év volt a legtermékenyebb évük, három LP-t is kiadtak ekkor, sorrendben a "Bayou country",a "Green river" és a "Willy and the poor boy".Manapság szinte elképzelhetetlen ekkora aktivitás.
Üdv djkecmec
espirit
2009-02-02, 06:37 PM
A sorozat 4. elmezéről, 12 ből 4 track:
Michael BEDFORD - More than a Kiss;__MAX HIM - No Escape;__O'RYAN - She's My Queen;__Grant MILLER - Colder Than Ice;
espirit
2009-02-02, 07:07 PM
Érdekesség képen a svéd electronic new wave bandától 2 szám kazettáról digitalizálva. "To Night" és "Dead" Két albumuk van meg, mindkettő 1980-as, a másik LP-ről tömörítve.
pumpuc
2009-02-03, 12:11 AM
<object width="425" height="344">
<embed src="http://www.youtube.com/v/5B74WPxZGfw&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></object>
London Boys - London Nights
Élmény hallgatni és nézni......igazi bulizós zene...
1980-as évek második felében váltak népszerűvé Európa-szerte,
pumpuc
2009-02-03, 12:24 AM
London Boys - my love
Keresőben rólunk nem találtam semmit.....
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/yU5IZrjNyTk&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/yU5IZrjNyTk&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
pumpuc
2009-02-03, 12:31 AM
LONDON BOYS: "Chinese Radio"
London Boys were Edem Ephraim (lead singer) and Dennis Fuller (backing vocals, choreographer) both from Greenwich, London. Plus "third" London Boy Ralf-René Maué based in Hamburg, Germany who wrote...
Fordítás:London Boys volt Edem Ephraim (első énekes) és Dennis Fuller (támogató vokálok, koreográfus) mindkettő Greenwichből, London. Plusz harmadik London Boy Ralf-René Maué alapozott Hamburgban, Németország ki írt...
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/jtT9B8rT7PI&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/jtT9B8rT7PI&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
pumpuc
2009-02-03, 12:56 AM
London boys - i'm gonna give my heart
1986-s dal......
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/XEplUON0R6w&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/XEplUON0R6w&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
pumpuc
2009-02-03, 05:23 AM
János Vitéz
Bagó Dala- A Fuszulyka Sára
kottácska
2009-02-03, 05:25 AM
Sziasztok!
Kedves Pumpuc!
Nagyon-nagyon köszönöm a dalokat amiket felraktál, nem is tudod, hogy milyen nagy örömöt okoztál ezzel!
Még egyszer nagyon köszönöm! Aranyos vagy!
Szép napot mindenkinek!
Kottácska
pumpuc
2009-02-03, 05:38 AM
Megjöttek a szép huszárok
Kottácska,sok örömet hozzá....
szomory
2009-02-03, 05:52 AM
<embed src="http://www.youtube.com/v/5B74WPxZGfw&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></object>
London Boys - London Nights
Élmény hallgatni és nézni......igazi bulizós zene...
1980-as évek második felében váltak népszerűvé Európa-szerte,
Sziasztok.
Pumpuc...ez tényleg ütös zene. Az se semmi, ahogy táncolnak...én nem próbálnám meg:-)
szomory
2009-02-03, 06:03 AM
Dj kecmec, Espirit...egy szép feladat.
74-75 környékén hallottam egy lassú számot, melyben Angie-ről énekeltek, de NEM A ROLLING STONES Angie-jére gondolok.
Talán beugrik valamelyikőtöknek:)
babbaba
2009-02-03, 06:23 AM
Köszönöm szépen pumpucnak és espiritnek is a Harcsa Veronika számokat!Amint találok olyan zenét ami nincs fent, töltöm ígééérem....(bár olyat nehéz szinte már találni:)
pumpuc
2009-02-03, 06:47 AM
Kalmár Pál (Mezőtúr, 1900. szept. 5. – Bp., 1988. nov. 21.): dalénekes. Énektanulmányait Anthes Györgynél, Hilgermann Lauránál és Makai Mihálynál végezte; ...
Kalmár Pál-Balalajka sír az éjben
KóborAngyal
2009-02-03, 07:40 AM
Sziasztok, jó, hogy van a youtubéről is belinkelve, igy legalább én is élvezhetem a kedvenc zenéiteket...., mivel még nem vagyok állandó tag ezért sajnos nem tudom megnyitni a feltöltéseket...
Legyen szép a napotok!
szomory
2009-02-03, 08:25 AM
Sziasztok, jó, hogy van a youtubéről is belinkelve, igy legalább én is élvezhetem a kedvenc zenéiteket...., mivel még nem vagyok állandó tag ezért sajnos nem tudom megnyitni a feltöltéseket...
Legyen szép a napotok!
Ne problémázz rajta, eltelik a 48 óra és akkor tölthetsz le/fel amennyit akarsz. Mi itt leszünk akkor is:)
kottácska
2009-02-03, 09:24 AM
Sziasztok!
Ismételten nyűgöm van!
A számokat, amiket drága Pumpuc feltett nekem én kb fél éve vadászom. Rájöttem, hogy nem jó helyen keresgéltem!
Hál' Istennek vannak még emberek akik önzetlenül segítenek, és talán éppen annyira szeretik a zenét, a régebbi muzsikákat, mint én! Sajnos nekem nincs akkora gyüjteményem, mint itt jónéhány fórumozónak, de talán majd én is tudok segíteni valakinek.
Amennyiben nem okoz fáradságot az alábbi számokra lenne szükségem, amelyek nagy kedvenceim, de sajnos eddig csak részleteiben hallottam őket.
Íme:
Stephanie: Irresistible
Primero: Oh que calor
Mc Sar, Real McCoy: It's on you
A segítséget előre is köszönöm!
Kottácska
kalóz01
2009-02-03, 11:00 AM
Sziasztok! Most kezdtem innen zenét letöltögeti, nagyon jó számok vannak! Egy problémám van, minden letöltött számnak hiányzik a vége. Én csinálok valamit rosszul? Nálam befejezett letöltésként jelenik meg mindegyik. Egyébként köszönöm mindenkinek a klassz zenéket!
pumpuc
2009-02-03, 11:36 AM
Sziasztok!
Ismételten nyűgöm van!
A számokat, amiket drága Pumpuc feltett nekem én kb fél éve vadászom. Rájöttem, hogy nem jó helyen keresgéltem!
Hál' Istennek vannak még emberek akik önzetlenül segítenek, és talán éppen annyira szeretik a zenét, a régebbi muzsikákat, mint én! Sajnos nekem nincs akkora gyüjteményem, mint itt jónéhány fórumozónak, de talán majd én is tudok segíteni valakinek.
Amennyiben nem okoz fáradságot az alábbi számokra lenne szükségem, amelyek nagy kedvenceim, de sajnos eddig csak részleteiben hallottam őket.
Íme:
A segítséget előre is köszönöm!
Kottácska
Tessék.....
espirit
2009-02-04, 06:32 AM
Ez a film viszonylag hamar bekerült a magyar mozikba. Háromszor néztem meg, mert akkoriban New Wave kedvelő voltam és tetszett ez a sosem hallott zene ami a filmet végig kisérte, hisz egy londoni punk-new wave banda és énekesnőjének - Hazel O'Connor- sikertörténetéről, kezdeti küzdelmekről, felfutásról, drogról és összeomlásról szólt.A Feltöltést be is fejeztem, mert közben kerestem és már 2007-ben feltöltötte "birch5" a teljes albumot.
kottácska
2009-02-04, 06:36 AM
Kedves Pumpuc!
Én néztem el valamit, vagy elmaradt a csatolás?
Kottácska
espirit
2009-02-04, 08:20 AM
Mint már korábban írtam, Tony Mansfield volt a csapat agya, és más formációkat is támogatott. "Mansfield produced hit singles for Naked Eyes, Mari Wilson, the B-52s, After the Fire, and others." Ezen a lemezen már nem működött közre Nick Straker, aki kivált a csapatból és csinált egy nagy sikerdalt "Walk in the Park", de ezen kívül mást nem is hallottam tőle, csak egy nagyon fantáziátlan Jazz lemezt, amihez nem is tudom miért kezdett hozzá, London School-os pop szintetitátorosként. Mansfield és Straker billentyűzött as Buggles "Video Killed the Radio Star" c.nótájában amit szintén szerettünk. 2007-ben találtam rá a csapat 3 albumára nagy örömömre, mert már rég nem tudom hol van a zöld Polymer kazettám amin volt erről 3 szám.És egy másik albumuk nagy része.Az 1.es track a kedvencem még a Polymerről.
Anywhere album tracks: (15 ből 4 tétel)
1.They All Run After..;__3.Churches;__5.Luxury;__6.While You Wait.
espirit
2009-02-04, 11:01 AM
A 80-as években Bobby Orlando által támogatott lány csapat volt a Fun Fun, -mint a Flirts - de mérsékeltebb sikerrel szerepeltek. Ezt a 3 számot tartom bemutatásra alkalmasnak 2 lemezről.Van egy negyedik is, a Baila Bolero, de 128-asban sem fér be, mert 9:25 perces maxi verzió.Ezek közül a Happy Station a kedvencem.
címek:
1.Color My Love;__2.Happy Station;__3.Living in Japan.
espirit
2009-02-04, 11:58 AM
Az egykori punk banda megszelídült 20 dalos válogatott zenéiből négyet küldök.
Címek: Golden Brown;__Skin Deep;__Strange Little Girl;__96 Tears.
djkecmec
2009-02-04, 03:12 PM
A Guess Who utáni vállalkozása a Bachman testvéreknek.A dalok:
1.Gimme your money please (73)
2.You ain`t seen nothing yet (UK 2,US 1 - 74)
3.Roll on down the highway (UK 22,US 14 - 75)
4.Take it like a man (US 33 - 76)
Üdv djkecmec
psimonom
2009-02-05, 04:53 AM
Sziasztok!
Magam is rajongok az Orlando és egyéb 80-as zenékért. A csatolt fájlok letöltése hogyan lehetséges, mert nekem nem sikerül.
Köszönöm előre is.
espirit
2009-02-05, 06:05 AM
Sziasztok!
Magam is rajongok az Orlando és egyéb 80-as zenékért. A csatolt fájlok letöltése hogyan lehetséges, mert nekem nem sikerül.
Köszönöm előre is.
Szervusz új belépő!
Belépés után 2 napig(48ó) nem tölthetsz le, és még kell hozzá 20 értelmes hozzászólás. Sok beszélgetős topic van a CanadaHun belül ahol hozzászólhatsz. Azt is megteheted, hogy ide töltesz fel 1-1 zenét ami még nincs fenn a szerveren. Keresővel ellenőrizheted, hogy amit tölteni szeretnél nem töltötte-e már föl más korábban.
A feltöltendő file nagysága ne haladja meg a 8MB-ot, alatta legyen.
LÉPÉSEK: klikk
http://www.canadahun.com/forum/images/buttons/reply.gif (http://www.canadahun.com/forum/newreply.php?do=newreply&noquote=1&p=1160093)
ezzel beléptél a Válasz a Témára fejezetbe, ahol a szöveges üzenetet írhatsz, ha lentebb nézel akkor a "kiegészítő lehetőségek" keretében megtalálod a "csatolás manager"-t, Ráklikkelsz és kiadja azt a táblát ahol a zenét, képet csatolhatod. Egyszerre csak 1 filet csatolj. Ha feltöltődött azt látni fogod.Kapcsolhatod hozzá a követjkező filet, vagy elküldheted azt az 1 filet magában is. 19MB korlát van, amit tarts be, de túl is lehet lépni, csak file-onként mindig le kell OK-zni vagyis alul a "Rendben" gombbal fixálni amit feltöltöttél, mert elvészhet, ha túlléped a korlátot a következő , Pl:4.5. zeneszámmal. Kb ennyi.<!-- user is logged in -->
Majd ha benne vagy a sűrűjében és elakadsz, akkor újra kérdezz valakit.
Jó szórakozást a zenékhez! Várunk mi is ritkaságokat!
djkecmec
2009-02-05, 10:48 AM
A hetvenes évek elején nagyon sikeresek voltak egészen Bolan 77-ben bekövetkezett haláláig.Egy kis válogatás a listákat is megjárt dalaikból.
A lista :
1.MARC BOLAN & T REX - Hot love (UK 1,US 72 - 71)
2.MARC BOLAN & T REX - I love to boogie (UK 13 - 76)
3.MARC BOLAN & T REX - Dreamy lady (UK 30 - 75)
4.MARC BOLAN & T REX - Solid gold easy action (UK 2 - 73)
5.MARC BOLAN & T REX - One inch rock (UK 7 - 72)
6.MARC BOLAN & T REX - Metal guru (UK 1 - 72)
Üdv djkecmec
gyimko54
2009-02-05, 11:37 AM
Espiritnek - hálával!
Sok szépet találtam a zenéid között, lelkem csordúlt tőlük !
Köszönöm.
espirit
2009-02-05, 03:34 PM
Espiritnek!
Sok szépet találtam a zenéid között, lelkem csordúlt tőlük !
Köszönöm.
Örülök hogy tetszenek. Ha más nem is, de a zenei ízlésünk hasonló, lehet. Talán a synthpop a 80-as disco és new wave terén?
Sok jó fenn van a CanadaHun szerverén, írd be a keresőbe ami hiányzik, - talán meg is lesz.Más is töltött fel hasonló stílusban, csak nekem több ilyen van mint másnak. Nem régen vagyok itt, kb 2,5 hónapja. Sok olyan már fönn vam rég amit szerettem volna bemutatni, mert szerintem jó zene. Rétegzenéket is szoktam felrakni, amiket ugye kevesen szeretnek, legyen bármennyire zseniális muzsika. Ha nem találsz valamit, djkecmec, szomory, pumpuc, és én talán tudunk segíteni, de ha mégsem akkor se haragudj ránk.
Kellemes gyűjtögetést!
espirit
2009-02-05, 04:31 PM
Rétegzenének számító spanyol techno zenét mutatnék meg 1981-ből. Az AZUL Y NEGRO-tól 3-4 lemezem van , de nem átütő egyik sem. Azonban van rajtuk néhány zene amit a 80-as évek elején a Petőfin egy műsorsorozatban Pepe Machado spanyol DJ mutatott be.Gyenge hangminőség, sajnos csak ilyenben tudtam megszerezni LP-ről túlszűrve digitalizálta valaki. A sláger erről a lemezről az 1.-es track amit másodikként töltöttem, mert át kellett konvertálni, nem fért be, addig ment a 3.-as elsőként.
TRACKS: 3.Television;__1.Me Estoy Volviendo Loco;__4.No Controlo Nada;___2.No Queda Paz. pár hónapja tünt fel nekem, hogy ez az utolsó,a 2. ugyanaz a szerzemény mint a tegnapi New Musik "Anywhere"lemez első száma, azon 1.track. Másképp szól, de ugyanaz.Mindkettő 1981-es. Nemtom melyik az eredeti, de feltételezem, Tony Mansfield barkácsolta.
benő85
2009-02-05, 05:38 PM
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
espirit
2009-02-06, 04:17 AM
Van néhány kedvenc énekesnőm, akiket befutásuk idejével egyidőben szerettem meg, mint pl: Lisa Gerard, Whitney Houston stb. Valahogy kimaradt a 70-es években JOAN BAEZ. Túl komoly volt talán nekem,én akkoriban a könnyedebb műfajt gyűjtögettem. A 90-es évek elején kezdtem megkedvelni, amikor egy J.Baez CD-t vett az egyik barátom. Tavaly nagyon jó hangminőségű 1975-ös "Diamonds & Rust" lemezére bukkantam. Még 160kbps-re konvertálva is kellemes.Fiatal kora ellenére csodálatos érett hanggal rendelkezett. Néhány dal a lemezről.
Dalok:
1.Diamonds and Rust;__2.Fountain of Sorrow;__3.Never Dreamed You'd Leave In Summer;__7.Hello In There;__8.Jesse.
espirit
2009-02-06, 07:00 AM
Alison Moyet a Yazoo hölgy tagja volt, miután szétváltak, szóló pályára lépett. A "him" tag az Erasure-t hozta létre.(Ha jól emléxem vissza 25évre)
a 84-es Alf (megvettem LP-n anno) 9 dalos lemezéről 5 tétel:
Abum tracks: 1.Love Surrection;__3.For You Only;__4.Invisible;__6.All Cried Out;__9.Where Hides Sleep.
djkecmec
2009-02-06, 10:39 AM
1969-ben alakult skót zenekar Dan McCafferty jellegzetes énekével.A hetvenes években sikert sikerre halmoztak.Válogatás a nagyobb slágereikből:
1.NAZARETH - Broken down angel (UK 9 - 73)
2.NAZARETH - Bad bad boy (UK 10 - 73)
3.NAZARETH - This fight tonight (UK 11 - 73)
4.NAZARETH - Place in your heart (UK 70 - 70)
5.NAZARETH - May the sunshine (UK 22 - 79)
6.NAZARETH - Holy roller (UK 36 - 75)
7.NAZARETH - Love hurts (US 8 - 75)
Üdv djkecmec
espirit
2009-02-06, 04:36 PM
Tavaly begyűjtöttem 4 Supermax albumot, mert emlékeztem,anno tetszett. Mostanra ez megváltozott, és nehezen tudtam valami elfogadhatót, de sikerült 3 lemezről 4 számot sikerült kiválasztanom. '79-től vissza az időben lesz a sor.
1. It Ain't Easy;__2.Love Machine;__3.Camillo.__4.Don't Stop The Music.
espirit
2009-02-06, 05:31 PM
Nagyon szerettem ezt a lemezüket. LP-n megvan már a 80-as évek elejétől.Azóta több albumukat is begyűjtöttem. Nekem mind közül ez maradt a kedvencem. Szimfonikus dallamos progresszív rock. 4 tétel ízelítőnek a 8-trackből.
1. Careful Where You Step;__2.Don't Be Late;__3.Someons Should;__4.What's It Gonna Be--.
Érdekes, hogy a borító hátoldalán 1987 szerepel, a discen 1980, én meg úgy emlékeztem LP-men 1979 van.Nem kerestem elő, mert nagy meló lett volna.
espirit
2009-02-06, 06:40 PM
Sajnos a címadó túl hosszú,/11,5 perc/ nem engedi be a rendszer. Már 4 dalt korábban felraktam ettől a 2 lányból és 2 fiúból álló tarka quartettől.Ez a Német Chilly!Mint tudjuk a legnagyobb "disco gyártó és exportáló" az NSZK volt.
Dalok:
3.Dance With Me;__4.C'Mon Baby;__5.Key Of Love;__6.Sensation.
espirit
2009-02-07, 08:10 PM
Taco - Puttin On The Ritz;__DOUBLE - Captain Of Her Heart;__GLENN MEDEIROS - Notting's Gonna Change My Love;__BOB MARLEY - No Woman No Cry;__VICIOUS PINK - Cccan't You See.
espirit
2009-02-08, 07:09 AM
Erről az albumról 2 tételt tavaly föltöltött valaki,-Pl: a legszebbet, a "menousis" című dalt. Én csak folytatom. A lemez 8 zenét tartalmaz, négyet küldök.27,5MB.
ODES album Tracks No:
1.Les 40 Braves;__2.Neranzoula;__3.La Danse Du Feu;__5.Le Fleuve. / Borító elöl+görög hátoldali /
espirit
2009-02-08, 10:15 AM
Először az MTV-n láttam és hallottam az Orinoco Flow c. zenéjével. Aztán hamarosan megszereztem a CD-t is a Watermark című albumát.Rengetegszer hallgattam harmónikus nyugtató dallamait. Akkor úgy hittük (a baráti körömben) hogy ez az első lemeze. Aztán megjelent a Shepherd Moons is, majd ez, "A Kelták". amit mi harmadik lemezének hittünk eleinte. Kiderült alaposabb böngészés után, hogy ez a legkorábbi lemeze, mivel 1987-ben készült a felvétel, csak 3.-ként került a piacra. (kb 1992-93ban)Már fenn van a nyitó dal még belépésem előtt valaki feltette. Az egész anyagot alacsony bitrátával - (96-192kbps)átlag 128 VBR-re rippeltem be CD-ről, így nem sok helyet foglal, nem hagytam ki. Az egész album 30MB-ra zsugorodott.És megmaradt nagyjából a hangminőség is, mert eleve nem a magas hangok dominálnak, hanem mélyebb regiszterek.15dal 2/3-a megy.
Tracks 1-10:
1.The Celts;__2.Aldebaran;__3.I Want Tomorrow;__4.March Of The Celts;__5.Deiradh an Tuath;__6.The Sun In THe Stream;__7.To Go Beyond;__8.Fairytale;__9.Epona;__10.Triad-St Patrick CäsChullain Oisin.
espirit
2009-02-08, 10:45 AM
Tracks 11-15:
11.Portrait;__12.Boadicea;__13.Bard Dance;__14.Day y D..r;__15.To Go Beyond II.
djkecmec
2009-02-08, 11:51 AM
A Telex Belgiumból érkezett.
1.TELEX - Temporary chicken (88.)
2.TELEX - Tour de France (80)
3.TELEX - Spike Jones (88.)
4.TELEX - Sigmund Freud`s party (81)
5.TELEX - Pakmovast (79)
6.TELEX - Peanuts (88.)
Üdv djkecmec
espirit
2009-02-08, 12:10 PM
A 70-es 80-as években sok már befutott slágert dolgozott át gitárra, és játszotta el ez a német fazon aki Ricky King művésznevet használ. DjKecmec talán az eredeti nevét is tudja.
A 22 trackes Seine Größten Hits lemezéről 8 tétel.
Címek: _*El Condor Pasa;__*Ghost Rider In The Sky;__*Hale, Hey Louise__*Hava Nagila;__*Java Guitar;__*Magic Guitar;__*Popkorn;__*Red River Rock.
djkecmec
2009-02-08, 12:32 PM
A 70-es 80-as években sok már befutott slágert dolgozott át gitárra, és játszotta el ez a német fazon aki Ricky King művésznevet használ. DjKecmec talán az eredeti nevét is tudja.
A 22 trackes Seine Größten Hits lemezéről 8 tétel.
Címek: _*El Condor Pasa;__*Ghost Rider In The Sky;__*Hale, Hey Louise__*Hava Nagila;__*Java Guitar;__*Magic Guitar;__*Popkorn;__*Red River Rock.
Hans Lingenfelder német gitáros futott be Ricky King művésznéven.
djkecmec
2009-02-08, 12:50 PM
A 70-es évek elején datálódtak ezek a felvételek.Ekkor már "lecsengőben" volt a british boom.
1.BRUNNING SUNFLOWER BLUES BAND - All right with me (70)
2.JOHN MORGAN - Yorkshire blues (71)
3.JUICY LUCY - Pretty woman (70)
4.SIEGEL-SCHWALL BAND - Hush hush (71)
5.MIKE VERNON - Let`s try it again (71)
Üdv djkecmec
ati69
2009-02-08, 01:39 PM
Sziasztok, örulök hogy megtaláltam ezt az oldalt.Kedvencem a 80-as évek Discoja,Patrick Cowley-től a Radiorama-ig.:p
espirit
2009-02-08, 04:59 PM
Hans Lingenfelder német gitáros futott be Ricky King művésznéven.
Köszönjük djkecmec!
Tehát Hans Lingenfelder alias Ricky King:Sun Of Jamaica
djkecmec
2009-02-09, 03:04 AM
Felrakom a szerintem még arra érdemes Telex dalokat,legyen könnyen elérhető annak, akit érdekel.A Moscow disco már több verzióban is szerepel a CanadaHun-on, így annak feltöltésétől eltekintenék.
1.TELEX - Twist a Saint Tropez (78.)
2.TELEX - Beautiful li(f)e (88.)
3.TELEX - The voice (84.)
4.TELEX - Rock around the clock (UK 34 - 79.)
5.TELEX - We are all getting old (80.)
6.TELEX - Radio radio (84.)
Üdv djkecmec
djkecmec
2009-02-09, 03:27 AM
Az LGT 70-es évekbeli felvételeiből.
1.LOCOMOTIV GT - Ezüst nyár (71)
2.LOCOMOTIV GT - Csavargók angyala (73)
3.LOCOMOTIV GT - És jött a doktor (75)
4.LOCOMOTIV GT - Álomarcú lány (75)
5.LOCOMOTIV GT - Egy dal azokért (71)
6.LOCOMOTIV GT - A Kicsi a Nagy az Artúr és az Indián (76)
7.LOCOMOTIV GT - Egy elfelejtett szó (75)
8.LOCOMOTIV GT - Kék asszony (73)
Üdv djkecmec
djkecmec
2009-02-09, 04:15 AM
Egy kis stíluskirándulás, ezúttal a reggae világába.
1.JUDGE DREAD - Je t`aime (UK 9 - 75)
2.10CC - Dreadlock holiday (UK 1 - 78.)
3.BOB MARLEY & WAILERS - Could you be loved (UK 5 - 80)
4.JIMMY CLIFF - Vietnam (UK 46 - 70)
5.ABBA - Tropical loveland (75)
6.HOT SHOTS - Snoopy vs the red baron (UK 4 - 73)
7.ERIC CLAPTON - I shot the sheriff (UK 9,US 1 - 74)
Üdv djkecmec
espirit
2009-02-09, 04:22 AM
A Telex egyik tagja egyéb produkciókat is csinált. Az egyik az Electronic System - Disco Machine lemeze is ilyen.
Az LP B oldala végén kezdem:[1977]
B4.Back Home;__B3.Rock Machine;__B2.Time Trip;__B1.Sailing to an Unknown Planet.
APuci1976
2009-02-09, 06:55 AM
Hair:I got life
80's retro Baltimora:Tarzan boy
Baltimora:Tarzan boy
Afric Simone:Hafanana
Afric Simone:Ramaya
Afric Simone:Shaka
Szia.
Megkérhetnélek ,hogy küld el nekem is az I Got Life számot a Hairtől.
espirit
2009-02-09, 08:02 AM
Most jön az eleje Dan Laksman és az Electronic System LP-jének "A"oldala. A B oldal feltöltésénél elfelejtettem írni, hogy instrumentális synthpop zene korai darabját hallhatjátok a Telex egyik alakjának projectjétől. Giorgio Moroder féle stílust próbálta utánozni, pici Space hangzást Kraftwerk effekteket csempészve hozzá, mindezt sajátos módon. Bennem ilyen benyomást keltett amikor 1 éve először hallottam.Ugyanúgy nonstopra van mixelve az A és B oldal minden trackje összefüggő effektekkel lép a következő tételre, mint ahogy Moroder tette, 76-os-77-es-79-es lemezei A oldalain. Ez a lemez is egy olyan ritkaság, amit én rádióban soha nem hallottam. Ez is attól a magyar bloggertől került hozzám, aki minden zenésszel felveszi a kapcsolatot, hopgy szeretné bemutetni munkásságukat blogjában és engedéjt kér a lemezek közzé tételéhez. Minden esetben írásban. Így nem érheti szerzői jogi vita. Nem igényes munka de nem ez a lényeg.Egy olyan gyűjtőnek mint én is, ezek gyöngyszemek,mégha nem is tökéletesek. Rosszabbakat is imádnak az emberek, amiket soxor nem értünk miért lehet.
A oldal tracks :
A1. Flyght to Tokio;__A2. Cosmos Trip;__A3. Fly to Venus>
+Telex foto Dan Laksmannal > bal oldalon kalappal fején.+El.System Back.
espirit
2009-02-09, 12:03 PM
Felrakom a szerintem még arra érdemes Telex dalokat,legyen könnyen elérhető annak, akit érdekel.A Moscow disco már több verzióban is szerepel a CanadaHun-on, így annak feltöltésétől eltekintenék.
6.TELEX - Radio radio (84.)
Üdv djkecmec
Üdv DjKecmec!
Azt észre vetted, hogy a "Radio Radio" számban magyarul mennek a hírek? Ha nem, akkor most szólok mindenkinek, mert ez is ritkaságnak számít. Szerintem van még említésre méltó zenéjük. Valószínűleg több lemezem van tőlük,ezért nagyobb a választék.
Dance To The Music;__Brainwash;__Troppical.
kozeput
2009-02-09, 01:15 PM
Üdvözlök én is mindenkit!
Csatlakoznék ehhez a kiváló topichoz egy-két finomsággal!
Baccara - Yes Sir, I Can Boogie
Bay City Rollers - Bye Bye Baby
Carl Douglas - Kung Fu Fighting
Chic - Le Freak
Cliff Richards - We Don't Talk Anymore
kozeput
2009-02-09, 01:31 PM
Dobok még néhányat!
Donna Summer - Hot Stuff
Gloria Gaynor - I Will Survive
Hot Chocolate - You Sexy Thing
Ike & Tina Turner - Nutbush City Limits
Julie Covington - Don't Cry For Me Argentina
espirit
2009-02-11, 03:41 AM
A 70-es évek közepétől kedvelem a Karen kellemes barátságos hangját a Carpenters zenéjében. Fivérével Richard Carpenterssel alkotják A CARPENTERS duót. Saját és más híres és hirtelen szerzők dalait is előadták, feldolgozták.(Pl:Hank Williams, Cat Stevens.) The Singles 1974-1978 kollekciójukon '72-es'73-as dalok is vannak, ezért nem tudom miért 74-től jelzik. A lemez 12 dalából hármat már 2007-ben valaki feltöltött.Természetesen a legismertebbeket nem a ritkán hallahatóakat.Ezeket kihagyom:1.Sweet, Sweet Smile, 2.Jambalaya, 8.Please Mr Postman.
A kollekcio trackjei:
3.Can't Smile Without You;__4.I Won't Last A Day Without You;__5.All You Get From Love Song;__6.Only Yesterday;__7.Solitaire.
Ezeket már küldöm is, mert 2 napja 8 dalt már feltöltöttem és épp küldtem volna de nem ment el, majd elveszett valahol a net világában.***Méreg amikor 1-1,5 óra munka elvész!!! >>>>Majd még 4 dalt küldök.
espirit
2009-02-11, 04:19 AM
Dalok, album track No.:
9.I Need To Be In Love;__10.Happy;__11.There's A Kind Of Hush;__12.Calling Occupants Of Interplanetary Craft.
espirit
2009-02-11, 08:33 AM
Talán emlékeztek még rájuk a 70-es évekből! Ha nevek nem is, de dallamok talán ismerősek lesznek. Vagy aki túl fiatal hozzá, az ismerkedhet velük. Egy 3CD-s válogatás 3.lemezéről "70's Dinneer Party" a címe.
Előadók és Címek:
Marshall HAIN-Dancing in the City;__JIGSAW-Sky High;__PILOT-Magic;__TELLY SAVALAS(Kojak)-If;__JAMES GALWAY(ír fuvolás csodaszép dallama)-Annie's Song;__LEO SAYER-You Make Me Feel Like Dancing;__DANA-Fairytale.
espirit
2009-02-11, 09:20 AM
A francia Cerrone is kedvencem volt szintetizátoros discoival.Eredetileg dobos volt, gazdagon használja dobjai rengetegjét. Morodertől eltérő stílust kreált, kissé elvont, funky-classic hangzást csinált /szimfónikus vonós, néha Silver Conventionra emlékeztet/. A 80-as évek elején sikerült begyűjtenem eredeti nyomásban second hand úton a Rózsavölgyi zenemű boltban Pesten 3 lemezét. Római számmal jelölte lemezei közül a II. a IV. és az V. LP-jét vásároltam. Nagyon jó minőségűek, még most is csak picit sercegnek.Ez a 78-as volt első vételem. A II-as a Supernature címűt sosem tudtam megszerezni, az nagyon kurend lehetett, azt senki nem adta tovább aki megszerezte, vagy csak nem volt szerencsém.A 80-as években készült lemezei már kevésbé tetszettek.
A lemez 4 zenét tartalmaz.
Az A oldalt most küldöm:
1.Je Suis Music;7:39 perc;__2.Rock In tHe Pocket;7:19 p;<<<ez a leggyengébb kompozíció, a másik 3 tétel kedvencem.
kozeput
2009-02-11, 11:11 AM
Lou Christie - Yellow River
kozeput
2009-02-11, 11:13 AM
Middle Of The Road - Chirpy Chirpy Cheep Cheep
espirit
2009-02-11, 04:24 PM
A '78-as "The Golden Touch" c. album B oldala.
3. Look For Love; 10:12 perc(szuperzsugorítással)
4. Music of Life; 6:26 perc.
Ismét eltünt az először feltöltött file a 3-as! Csak a 4.TRACK MEGY!!!
espirit
2009-02-12, 03:53 AM
Nagy sikert aratott a duó első lemeze, ez a '82-es. A Depeche Mode -ot otthagyó Vince Ottó, -Á nem! Ő az unoka öcsém.- pontosabban a Vince Clarke szintetizátoros, és az énekesnő, Alison Moyet alkotta.
Lemezük páratlan számait hallhatjátok.(a páros számú trackek hiányoznak, de rajta vagyok) Nekem mindkét LP-jük megvan még(asszem).
Dalok címei:
1.Don't Go;__3.Bad Connection;__5.Midnight;__7.Only You; ebből Pierot kiváló átdolgozást készített magyarul.
9.Tuesday.
djkecmec
2009-02-12, 05:58 AM
A második és egyben az utolsó lemezükről:
YAZOO - Nobody`s diary (UK 3 - 83)
YAZOO - Walk away from love (83)
YAZOO - Sweet thing (83)
Üdv djkecmec
djkecmec
2009-02-12, 06:22 AM
Még nem "végeztük ki" a Trio-t sem.A Da da da és a Turaluraluralu már szerepel az oldalon.Ezek tán még nem :
TRIO - Bum bum (83)
TRIO - Herz ist trumpf (83)
TRIO - Anna (82)
Üdv djkecmec
djkecmec
2009-02-12, 06:39 AM
Pár kedves, már-már feledésbe merült sláger TRACEY ULLMANN-tól.
TRACEY ULLMAN - Breakaway (UK 4,US 70 - 83)
TRACEY ULLMAN - They don`t know (UK 2,US 8 - 83)
TRACEY ULLMAN - Sunglasses (UK 18 - 84)
TRACEY ULLMAN - Move over darling (UK 8 - 83)
Üdv djkecmec
s zoli
2009-02-12, 06:47 AM
nagyon tetszik a honlap
espirit
2009-02-12, 09:26 AM
A Yazoo első lemezéről még 2 "páratlan"dal, majd a különválás utáni időből 1-1 dal. Alison Moyet "singles" 20 trackes válogatás CD-jéről az első dal. *Mint tudjuk a Vince gyerek a szétválás után az Erasure-t alapította Andy Bell-el. Tőlük is egy 80-as évek beli dal, talán 84-es. Valójában véletlen, de az Ő 20 dalos válogatásuk is megvan - POP! 20Hits a címe - ezzel szemben 21 nóta van rajta. Pár év külömbséggel de mindkét CD-t a miskolci biziben vettem, 600-700.-Ft-ért. Jó hely volt,sajnos pár éve bezárták.
Tracks:
Yazoo:_11.Bring Your Love Down;__13.The Other Side Of Love.
Alison Moyet:_The First Time Ever I Saw Your Face.
Erasure:_Oh, L'amour.
espirit
2009-02-12, 12:09 PM
Néhány az Erasure 80-as évek beli zenéiből, ha már említettem az Yazoo-nál.
Egyenlőre 5 nóta.Igyekeztem elfogadható minőségűre grebbelni a CD-ről, ugyanakkor kis helyigényűre. Válogatok, mert már évekkel korábban 6-7 felkerült valakitől,azokat nem ismétlem meg.
"pop 20 hits"tracks:_1.Whoo Needs Love;__4.Sometimes;__6.Victim Of Love;__7.The Circus;__8.Ship Of Fools.
kozeput
2009-02-12, 12:30 PM
Slade - Come On Feel The Noise
Smokie - Living Next Door To Alice
Sweet - The Ballroom Blitz
somebody65
2009-02-12, 02:19 PM
Sziasztok!
Ez az oldal egyszerüen nagyszerű.
A 70-es,80-as évek zenéi felülmulhatatlanok.
Próbáltam már töbször is feltölteni zenéket,de nem sikerült.
Lehet hogy hibáztam valamiben?
Mindég ezt írja ki:
Your submission could not be processed because a security token was missing.
If this occurred unexpectedly, please inform the administrator (http://www.canadahun.com/forum/sendmessage.php) and describe the action you performed before you received this error.
ajjaj
2009-02-12, 03:16 PM
sziasztok
ajjaj
2009-02-12, 03:17 PM
ismeri vki a blue system-et? a 80-as 90-es években volt.
ajjaj
2009-02-12, 03:17 PM
70-es 80-as évek zenéi 4ever
ajjaj
2009-02-12, 03:18 PM
köszönöm kozeput a Smokie-t
somebody65
2009-02-12, 03:19 PM
Ismerem,van is egy pár szémom töllük,de nem tudok feltölteni valami miatt .
espirit
2009-02-13, 05:51 AM
Már rég készülök ettől a görög-svéd származású fickótól dalokat bemutatni.Cat Stevens született Steven Demetre Georgiou 1948,London. Egy 18 dalos Very Best Of CD-m van tőle,1992-ben vásároltam,egy tanítónő ismerősöm javaslatára, akivel ott bóklásztunk a miskolci Centrum Áruházban.Addig semmi nem volt tőle.Jó volt ráhallgatnom! Főleg a 70-es évek beli dalait tartalmazza, csak kettő 1966-os. Most hogy eljött az idő, megnéztem mi van fenn a CanHun ezekből, és azt láttam , hogy a legjobb dalok már fönn vannak, többsége tavaly került föl. Nekem már csak a gyengébb dalok maradtak. Az évjáratot feljegyeztem a számoknál.Elfogadható minőségű alacsony VBR-re grebbeltem.
Dalok:
3.Tueday's Dead;__6.Oh Very Young;__7.Rubylove;__9.Moonshadow;__15.I LOve My Dog.(ez 1966-os, becsúszott)<ez 1966-os,becsúszott.=""></ez>
espirit
2009-02-13, 05:57 AM
Az 1973-as évre jellemző néhány muzsika.(már 36 évesek !)
RESONANCE - OK Chicago (73)
Üdv djkecmec
Köszi a Rezonance nótát!!!! Már hiányoltam. Pár hete eszembe jutott, és kerestem is, de nem találtam. Jó hogy neked megvan! -ezért már nekem is.
djkecmec
2009-02-13, 09:19 AM
Köszi a Rezonance nótát!!!! Már hiányoltam. Pár hete eszembe jutott, és kerestem is, de nem találtam. Jó hogy neked megvan! -ezért már nekem is.
Akkor itt van a kislemez B oldala is 192-ben.Nem konvergálgatom le.
Üdv djkecmec
espirit
2009-02-13, 10:15 AM
Válogatok erről a legalább 6-7év óta pihenő dupla lemezről, és rippelem mp3-ba.Most tünt fel, hogy rajta van a "hukacsaka"is. Sajnos az általában gagyi minőséget produkáló DISKY cég adta ki, és ez is "genge", zajos, csattog, de 70-es évek elején a Sokol még rosszabbul szólt.Nem ijesztek el senkit: Hallgatható!
Trackek:
CD-1.:_6.Errol Dunkley - OK Fred;__7.Paul Davidson - Midnight Rider;__8.Special A.K.A.- Gangsters;__9.Blondie - Sunday Girl;__12.Lynsey De Paul - Sugar Me;__18.Blue Suede - Hooked On A Feeling;__CD2-14.Lene Lovich - Lucjy Number.
kozeput
2009-02-13, 10:31 AM
köszönöm kozeput a Smokie-t
Nagyon szívesen!
Most pedig:
Terry Jacks - Seasons In The Sun
The Rubettes - Sugar Baby Love
Tina Charles - Dance Little Lady Dance
Van McCoy - The Hustle
nemelek
2009-02-13, 11:05 AM
Sziasztok!
Ez az oldal egyszerüen nagyszerű.
A 70-es,80-as évek zenéi felülmulhatatlanok.
Próbáltam már töbször is feltölteni zenéket,de nem sikerült.
Lehet hogy hibáztam valamiben?
Mindég ezt írja ki:
A Csatolás manager-nél felsorolt file nagyságoknak kb. a fele igaz, ennél nagyobbak esetében szokott ez a szöveg megjelenni, tapasztalataim szerint! (és ha lehet egyesével próbáld meg)
somebody65
2009-02-13, 11:29 AM
Szeva nemelek !
Köszi szépen az utbaigazításodat. :)
Megpróbálom úgy.
Üdv:
A.
somebody65
2009-02-13, 12:22 PM
Yazoo-tol alighanem ezek még nincsennek fent:
-Yazoo - Goodbye 70's.
-Yazoo - Situation (Us 12'' Rmx).
-Yazoo - State Farm.
somebody65
2009-02-13, 12:31 PM
(Úgylátszik sikerülni fog a feltöltés):):):)
somebody65
2009-02-13, 12:45 PM
-Yazoo - State Farm.
somebody65
2009-02-13, 02:55 PM
Fritz-Hungaria.
espirit
2009-02-13, 04:28 PM
Yazoo-tol alighanem ezek még nincsennek fent:
-Yazoo - Goodbye 70's.
-Yazoo - State Farm.
A Yazoo-tól 2-3 zene volt fenn csak, mielőtt elkezdtem töltögetni. A Situation (original verzió), a Nobody's Diary, és talán még 1. Persze lehetett lista nélkül a többi is, mert a kereső azokat nem dobja ki.
somebody65
2009-02-13, 06:03 PM
Digital emotion - Go go yellow screen.
(Úgylátszik csak 1-enként megy a feltöltés)
somebody65
2009-02-13, 06:18 PM
Le Jete - La Cage Aux Folles.
somebody65
2009-02-13, 06:35 PM
Lio-Amoreux Solitaires.
somebody65
2009-02-13, 06:49 PM
Massara-Margherita
espirit
2009-02-14, 04:13 AM
A Steve Miller Band nem volt egy nagy bulis banda, másért szeretem zenéjüket. Mások nem nagyon tartják számon, mert a kereső szerint csak az "Abracadabra" van fenn a CanHun. Nem sok dalt foglal magába ez a korai "Greatest Hits" lemezük, de majd minden darabja kellemes, dallamos rock zene. Köztük a mérsékelten dallamos Jungle Love, a "Pop Tarisznya" B.Tóth műsor szignáljával(az ezt következő blokkban).
tracks:
1.Swingtown;__4.Rock'n Roll Me;__5.Serenade;__6.True Fine Love;__7.The Stake;__8.The Joker.
espirit
2009-02-14, 04:48 AM
A 14 nótás '74-78-as Greatest Hitsükről ismét 6 zene. pl: a 2-es poptaris. Kettő dal kivételével felküldtem a lemezt a Band sajátos stílusát - rock-country- kedvelők számára.(csemege)
tracks:
2.Jungle Love;__9.Fly Like An Eagle;__10-11.Treshold+Jet Airliner, (ahol a a 10-es Pink Floydos intro a 11-eshez)_;__12.Dance,Dance,Dance;(countrys)__13.Wint er Time. (szomorú és szép)
espirit
2009-02-14, 05:05 AM
Digital emotion - Go go yellow screen.
(Úgylátszik csak 1-enként megy a feltöltés)
Szeva somebody65!
Én is egyenként töltöm fel, úgy látszik erre képes a rendszer. Azonban nem szoktam egyesével küldeni. Össze lehet pakolni többet is. 6-7MB-os ból 3-4 tételt 3-4MB-osból 6-7 dalt is össze lehet gyűjteni 1 üzenetben.Amikor felment az egyik, utána kresed a tallózás gombbal a következő feltöltendőt. Ha az is fenn van, beilleszted a 3. filet és azt töltöd, majd tovább. Ha így csinálod, közel 1/3-ad, 1/4-ednyi helyet foglalnak el üzeneteid. Ha én is így töltöttem volna Steve Millert, akkor egy egész lap kevés lett volna hozzá. 12 dal 12 üzenet? Nem praktikus!
Próbáld ki így!
djkecmec
2009-02-14, 05:50 AM
Magyar válogatás a 70-es évekből.
M7 - Nincs arra szó (75)
SPRINT - Postakocsi (76)
METRÓ - Kócos ördögök (70)
GENERÁL - Piros bicikli (79)
FONOGRÁF - Sajnálom hogy így esett (77)
SZÉCSI PÁL - Egy szál harangvirág (73)
OMEGA - A bűvész (75)
KEX - Család (70)
EXPRESS - Kislány vigyázz (71)
GEMINI - Vándorlás a hosszú úton (73)
Üdv djkecmec
djkecmec
2009-02-14, 06:13 AM
A 80-as évek hazai slágereiből.
BRÓDY JÁNOS - Földvár felé félúton (80)
MHV - Álmodj királylány (89)
KFT - Afrika (84)
R-GO - Létezem (83)
DOLLY ROLL - Vakáció-ó-ó (83)
Z`ZI LABOR - Honky tonk woman (86)
V` MOTO-ROCK - Fekszem az ágyon (86)
BEATRICE - Boldog szép napok (88.)
HUNGÁRIA - Limbo hintó (81)
KARTHAGO - Requiem (82)
Üdv djkecmec
somebody65
2009-02-14, 06:25 AM
Szeva somebody65!
Én is egyenként töltöm fel, úgy látszik erre képes a rendszer. Azonban nem szoktam egyesével küldeni. Össze lehet pakolni többet is. 6-7MB-os ból 3-4 tételt 3-4MB-osból 6-7 dalt is össze lehet gyűjteni 1 üzenetben.Amikor felment az egyik, utána kresed a tallózás gombbal a következő feltöltendőt. Ha az is fenn van, beilleszted a 3. filet és azt töltöd, majd tovább. Ha így csinálod, közel 1/3-ad, 1/4-ednyi helyet foglalnak el üzeneteid. Ha én is így töltöttem volna Steve Millert, akkor egy egész lap kevés lett volna hozzá. 12 dal 12 üzenet? Nem praktikus!
Próbáld ki így!
Szia espirit!
Köszi a tippet,hogy a francba nem jutott az eszembe nekem is !!!:)
Üdv:
somebody65
szomory
2009-02-14, 06:45 AM
Szia espirit!
Köszi a tippet,hogy a francba nem jutott az eszembe nekem is !!!:)
Üdv:
somebody65
A lényeg: csak a felső ablakba tallóz egy számot, várd meg, míg feltölti, aztán talóz tovább egyesével. A második, harmadik, stb. ablakokba ne tallóz be számokat. Ha megvannak a számok akkor kattints rá a RENDBEN gombra, és megvannak a számok. Ne felejtsd el a linkek fölé kimásolni az előadót és a szám címét, mert a linket nem tudja olvasni a kereső. Ezzel tudod segíteni azokat, akik a keresővel keresnek egy-egy számot, vagy előadót.
Sziasztok:)
somebody65
2009-02-14, 07:06 AM
Csak egy pár szám a "The Best Of Jive Bunny & The Mastermixers"c. albumról,:
-Jive Bunny - Can Can You Party.
-Jive Bunny & The Mastermixers - Rock'n'Roll Party Mix.
-Jive Bunny & The Mastermixers - Swing The Mood.
-Jive Bunny & The Mastermixers - That's What I Like.
somebody65
2009-02-14, 07:15 AM
A lényeg: csak a felső ablakba tallóz egy számot, várd meg, míg feltölti, aztán talóz tovább egyesével. A második, harmadik, stb. ablakokba ne tallóz be számokat. Ha megvannak a számok akkor kattints rá a RENDBEN gombra, és megvannak a számok. Ne felejtsd el a linkek fölé kimásolni az előadót és a szám címét, mert a linket nem tudja olvasni a kereső. Ezzel tudod segíteni azokat, akik a keresővel keresnek egy-egy számot, vagy előadót.
Sziasztok:)
Szeva szomory !
Köszi az utbaigazítást.:)
Üdv:
A
espirit
2009-02-14, 09:54 AM
Az Orchestral Manouevres In The Dark(OMD) első nagy sikerű lemeze ez a '81-es.CD-re '88-ban került. Egyik barátomnak frissiben megvolt LP-n-annak akiről a múltkor írtam, hogy nagy anyagi és egészségügyi bajban van. Rengetegszer hallgattam kazettáról az albumot. Később a 90-es évek végén CD-n is sikerült megvennem. Nosztalgiázni most is szeretek vele. Talán nektek is teszik! Sokan ismerhetitek, és talán nincs is olyan aki 1-2 zenéjét ne ismerné az albumnak. A 80-as évek közepén LP-n próbáltam behozatni Angliából egy brit pasival, de egy másik a korábbi LP-vel állított be, mert ezt nem kapta meg.Akkor is még kurrens lemez volt.Az a korábbi nem volt hej de jó, bár azon is volt 2 slágeres nóta, csak a többi punk-new wave kevert zene. Berippeltem,grebbeltem az Architecture and Morality(Építészet és Erkölcs) CD-m-ről a szokásos alacsony, kis helyigényű ,bár nem rossz minőségű VBR-rel. A csapat gerincét Paul Humphreys és Andrew McCluskey alkotja, ezen a lemezen öten zenélnek.TovábbiekMalcolm Holmes,Martin Cooper, és Michael Duglas. Kissé elvont újhullámos(New Wave, vagy New Romantic), de későbbi lemezein már a synthpop felé mozdultak el. Kellemes dallamok sorát sejtelmes hangulatú elvontabb részek szabdalják.
Tracks:
1.The New Stone Age;__2.She's Leaving;__3.Souvenir;__4.Sealand;__5.Joan Of Arc.
espirit
2009-02-14, 10:19 AM
Ezt most albtam,-nem néztem meg van-e már fenn valami a lemezről. Bocs, ha volt!
Tracks:
6.Joan Of Arc /Maid Of Orleans/;__7.Architecture and Morality;__8.Georgia;__9.The Beginning and the End
hegyes
2009-02-14, 11:21 AM
sziasztok!
kellene nekem az europa zenei alap.
Tudtok segíteni benne?
djkecmec
2009-02-14, 12:10 PM
Bálint és Valentin napra szeretettel.
BREAD -The guitar man (UK 16,US 11 - 72)
DR HOOK - Sylvia`s mother (UK 2,US 5 - 72)
PYTHON LEE JACKSON - In a broken dream (UK 3 - 72)
NILSSON - Without you (UK 1,US 1 - 72)
NEIL DIAMOND - Song sung blue (UK 14 - 72)
Üdv djkecmec
somebody65
2009-02-14, 02:07 PM
-OMD - Enola Gay.
-OMD - Locomotion.
-OMD - Maid Of Orleans.
-OMD - Pandora's Box.
-OMD - Sailing on the Seven Seas.
kalóz01
2009-02-15, 03:22 AM
Látom itt profik vannak,aki meg tud nekem segíteni az egyenesen varázsló!:) A 70-es évek közepe táján sokat ment a nyugati adókon egy olasz szám, sajnos sem a cínét sem az énekest nem tudom. Egy mély hang bemondással kezdődött még az ének előtt: Una sera ce una Terra. Nem tudok olaszul, de érzésem szerint egy a háborúról szóló szám volt. Régóta vadászok rá, de teljesen sikertelenül. Ha estleg ismerős valakinek, netán még meg is van, az hihetetlen lenne.:)
espirit
2009-02-15, 03:58 AM
Alan Parsons valaha a Beatlestől a Pink Floydig hangmérnöki munkákat végzett több zenész lemezfelvételein, majd saját zenét kreált és lemezre vitte ötleteit saját néven. Sok jó kompozíciót ötlött ki, és persze jónéhány gyengét is. Ha nem baj én most csak a jobbakat említeném. Persze ízlés dolga kinek mi a jó. Nekem az instrumentális tételei jobban bejönnek mint egyéb dalai, de azok közt is vannak szép dolgai.Sajnos albumonként 1, max 2 instrumentális kompozíciója található, a többi 6-8 dal lírikus melankólia, kevés köztük a progresszívebb tétel.Én a '76-os Piramid c.albumát ismertem meg elsőként (ez még progresszívnek számít),meg is vásároltam lemez neppertől, aztán az Eve, Majd az Eye In The Sky, és a Gaudi albumok kerültek LP gyűjteményembe.
A Lucifer egyik kedvencem, már fönn van régebbtől.
A többi zene címei:
1-2.Sirius-Eye In The Sky(összefüggő zenék);__3.Don't Answer Me;__5.The Gold Bug;__8.Mammagamma;__13.I Robot.
Féreg
2009-02-15, 09:47 AM
Talán,sőt biztos,hogy ilyen zenéket már nem találunk sok helyen(esetleg a rádióba:))
espirit
2009-02-15, 11:10 AM
Ismét a 80-as évek maxi disco-k világából az 5.discről 5 tétel:
1.Michael Fortunati: Into The Night;__2.Silver Pozzoli:Step By Step;__3.Cliff Turner:Moonlight Affair;__6,Fred Ventura:Leave Me Alone;__11.Texas Johnny: Superman.
djkecmec
2009-02-15, 11:25 AM
Látom itt profik vannak,aki meg tud nekem segíteni az egyenesen varázsló!:) A 70-es évek közepe táján sokat ment a nyugati adókon egy olasz szám, sajnos sem a cínét sem az énekest nem tudom. Egy mély hang bemondással kezdődött még az ének előtt: Una sera ce una Terra. Nem tudok olaszul, de érzésem szerint egy a háborúról szóló szám volt. Régóta vadászok rá, de teljesen sikertelenül. Ha estleg ismerős valakinek, netán még meg is van, az hihetetlen lenne.:)
A leírás alapján az El Pasador ugrott be, a mély hang kezdetről (20 mp körül).A szöveg nem passzol,az időpont kb OK és a nemzetiség is jó.Ha sok évig nem hallgatja az ember bizonyos részek feledésbe merülnek, ezzel én is így vagyok.Hátha ez a megoldás a feladványra....
Rakok fel még olasz zenéket ebből az időszakból.;) a 3 dal kitesz majd egyet.?
EL PASADOR - Amada mia amore mio (77)
I NUOVO ANGELI - Uakadi uakadu (76)
I SANTO CALIFORNIA - Tornero (75)
Üdv djkecmec
kalóz01
2009-02-15, 12:01 PM
A leírás alapján az El Pasador ugrott be, a mély hang kezdetről (20 mp körül).A szöveg nem passzol,az időpont kb OK és a nemzetiség is jó.Ha sok évig nem hallgatja az ember bizonyos részek feledésbe merülnek, ezzel én is így vagyok.Hátha ez a megoldás a feladványra....
Rakok fel még olasz zenéket ebből az időszakból.;) a 3 dal kitesz majd egyet.?
EL PASADOR - Amada mia amore mio (77)
I NUOVO ANGELI - Uakadi uakadu (76)
I SANTO CALIFORNIA - Tornero (75)
Üdv djkecmec
Szia Djkecmec!
Elöször is köszi a feltöltést és azt hogy foglakoztál vele!:) Sajnos nem azok, de ezek is irtó jó számok, örömmel halgattam őket. Hangvételében a Tornero-ra hasonlít, lírai, már-már balladai és egy jóhangú férfi énekli. Annyit tudok még hogy közép Afrikáról szól (Afrika Centrale) Csak azért motoszkál bennem, mert akkor pont egy közel-keleti háborús övezetben hallgattam, s nagyon passzolt az akkori hangulathoz, most meg visszaemlékeztem.:) Üdv:kalóz
djkecmec
2009-02-15, 01:06 PM
Jimmy Somerville nevével fémjelzett banda, még a Communards elötti időszakból.A legismertebb dalak talán ezek voltak:
BRONSKI BEAT - Smalltown boy
BRONSKI BEAT & MARC ALMOND - I feel love
BRONSKI BEAT - Hit that perfect beat
BRONSKI BEAT - It ain`t necessarily so
BRONSKI BEAT - Why
Üdv djkecmec
djkecmec
2009-02-15, 01:33 PM
A dán duót John Guldberg és Tim Stahl alkotta.Elkövettek egy-két emlékezetes futamot.
LAIDBACK - White horse
LAIDBACK - We don`t do it
LAIDBACK - Sunshine reggae
LAIDBACK - High society girl
LAIDBACK - Bet it on you
Üdv djkecmec
romwick
2009-02-15, 02:46 PM
Szuper mindegyik zene. Köszönöm!
djkecmec
2009-02-15, 03:24 PM
Néhány sláger a svájci YELLO-tól.
YELLO - I love you (UK 41 - 83)
YELLO - Pinball cha cha (82)
YELLO - The race (UK 7 - 88)
YELLO & SHIRLEY BASSEY - The rhythm divine (UK 54 - 87)
YELLO - Oh yeah (US 51 - 86)
YELLO - Vicious games (85)
YELLO - Goldrush (UK 54 - 86)
Üdv djkecmec
espirit
2009-02-15, 04:05 PM
Néhány sláger a svájci YELLO-tól.
Üdv djkecmec
Szeva DjKecmec!
Én is a héten hallgattam a Yello lemezeimet, hogy melyik érdemes a bemutatásra, de nem döntöttem még el, - én is csipegettem volna egyikből másikból. Nekem csak a hiánypótlás maradt, vagy a saját kedvenc Yelloim. Ma délután megérkezett a Mr. Walkie Talkie '77-es lemez, de vendégeink voltak, csak most tudtam foglalkozni vele. Épp azt hallgatom. Privin küldöm amit igértem.
Szia!
Kékmadár
2009-02-15, 04:21 PM
A felkelő Nap háza
<object width='434' height='357'><param name='movie' value='http://videa.hu/flvplayer.swf?v=lZd1ij1aKM1neqdm' /><embed width='434' height='357' allowscriptaccess='sameDomain' quality='high' src='http://videa.hu/flvplayer.swf?v=lZd1ij1aKM1neqdm' type='application/x-shockwave-flash' /></object><br /><a href='http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/animals-a-felkelo-nap-haza-elet-haz-szulohaza-lZd1ij1aKM1neqdm' title='Animals - A felkelő Nap háza'>szólj hozzá: Animals - A felkelő Nap háza</a>
Kékmadár
2009-02-15, 04:22 PM
Kedves Demandor!
Hálás vagyok a segítségért. Igaz, hogy nekem nem változott "B"-re, de azért megcsináltam, és nem is volt olyan nehéz, csak egy kis támpont kellett...Aranyos vagy!
Jó éjt: Kékmadár
espirit
2009-02-15, 04:32 PM
Szia Djkecmec!
Elöször is köszi a feltöltést és azt hogy foglakoztál vele!:) Sajnos nem azok, de ezek is irtó jó számok, örömmel halgattam őket. Hangvételében a Tornero-ra hasonlít, lírai, már-már balladai és egy jóhangú férfi énekli. Annyit tudok még hogy közép Afrikáról szól (Afrika Centrale) Csak azért motoszkál bennem, mert akkor pont egy közel-keleti háborús övezetben hallgattam, s nagyon passzolt az akkori hangulathoz, most meg visszaemlékeztem.:) Üdv:kalóz
Nem a "28 fok árnyékban" az a nóta?Lassú lírai, és mély hang. Persze már nem is emléxem olasz vagy francia nyelven ment, no és arra sem ki az előadó. djkecmec és szomory! ha megvan lökjétek föl! Köszi!
szomory
2009-02-15, 05:02 PM
Nem a "28 fok árnyékban" az a nóta?Lassú lírai, és mély hang. Persze már nem is emléxem olasz vagy francia nyelven ment, no és arra sem ki az előadó. djkecmec és szomory! ha megvan lökjétek föl! Köszi!
Jean Francois Maurice--Monaco
djkecmec
2009-02-15, 05:28 PM
A képi aláfestés szuper, csak egy dolgot kérdeznék : mi köze a 70-es 80-as évekhez? A "The house of the rising sun" című Animals muzsika 1964-ben volt Angliában és Amerikában is listavezető.
Üdv djkecmec
szomory
2009-02-15, 05:34 PM
A képi aláfestés szuper, csak egy dolgot kérdeznék : mi köze a 70-es 80-as évekhez? A "The house of the rising sun" című Animals muzsika 1964-ben volt Angliában és Amerikában is listavezető.
Üdv djkecmec
...sztem eltévesztette a topikot, biztosan nem ide akarta tenni. Dél óta próbálkozom számok feltöltésével, de nagyon lassú a gépem. Chase-t akarok feltölteni, de nem megy...majd holnap.
somebody65
2009-02-15, 07:37 PM
-Stars 45 - ABBA Medley.
-Middle Of The Road - Medley.
-Megamedley - La Coleghiala-La Isla Bonita.
-Les Humpries Singers - Medley.
Üdv:
somebody65 :..:
kalóz01
2009-02-15, 09:38 PM
Sajnos ez sem az, de stílusban már nagyon közel áll!:)
Köszi a feltöltést!
szomory
2009-02-16, 02:06 AM
CHASE együttes
"Bill Chase amerikai trombitás zenekara 1971-ben alakult, Las Vegasban. Muzsikusainak egy része korábban Woody Herman, Stan Kenton, Maynard Ferguson és Bill Evans dzsessz-zenekaraiban játszottak. A tagok ilyetén összeválogatása meg is határozta a zenekar alaphangzását; harmadikként csatlakozott az akkor fénykorát élő Blood, Sweat and Taers és a Chicago együttesekhez....
Ami a hangzást illeti:rock-muzsikájukat a trombiták bravúros kórusjátéka ölelte körül. 1971-ben, bemutatkozó albumuk (Chase) megjelenésekor, azt az év lemezének nevezte a Downbeat című dzsessz-szaklap. Mintegy félmillió vevőre talált, akárcsak a következő, a '72-es Ennea. Ezután Bill Chase átszervezte zenekarát, több gondot fordított a rockos hangzásra, így készült el a '74-es Pure Music. Ennek sikerét már nem érhette meg:turnéja során, bérelt repülőgépével, zenekara tagjaival együtt, 1974. augusztus 13.-án lezuhant."
(Tardos Péter:Rock lexikon 1980. Zeneműkiadó)
Kicsit elnagyoltan írt Tardos Péter az együttesről:a Chase-t azok közé az együttesek közé sorolják, melyek elfogadtatták a világgal a progresszív rockot.
Hihetetlen virtuózitással "kezelték" a fúvós hangszereket.
Hat számot hoztam a három megjelent lemezükről.
Open up Wide
Hello Groceries
Swanee River
So Many People
Run Back to Mama
Love Is on the Way
espirit
2009-02-16, 04:12 AM
Számomra ismeretlen QUEEN dalokra bukkantam 2 hónapja. Egyébként a kiadatlan jelzővel volt ellátva a 22 dal, mégis volt köztük már hallott ismerős nóta. (ezek talán May vagy Taylor szóló lemezeiről?-nem tudom) . Az egyiket a napokban a Slágerben is hallottam, ott is értetlenül állt a műsvez., mert a 88-as dal tavaly jelent meg. "Miért vártak 20évet?" Többségében nem rosszak, kb fele koncert. Érdekességképpen jó ha megvan a csapat fanoknak, - akinek még nincs meg!Néhány ezekből:
Tracks:
1.No One But You;__2.Lost Opportunity;__3.Soul Brother;__4.Rock On Rio Blues.
espirit
2009-02-16, 09:27 AM
Három elvontabb, melodikus vagy sejtelmes zenét mutatok a 85-ös Stella albumról.A többit hanyagolhatjuk, bár én szívesen hallgatom. Két ismertebbet -slágerlistásat- djkecmec prezentált tegnap.
Eme 3 bol kedvencem a Desire és a Ciel Ouvert,-ez utóbbi krimibe illő félelmet gerjesztő, éjszakai sötét macskaköves sikátori történet érzetét kelti bennem.
Címek(+albumtrack No.):
1.Desire;__8.Sometimes;__10.Ciel Ouveret.
somebody65
2009-02-16, 12:46 PM
-Bohannon - Disco Stomp.
-Critics-Disco Is Dead.
-Sabu - Rockin' Rollin' Disco King.
-The Great Disco Bouzuki Band - Disco Bouzuki.
Üdv:
somebody65:..:
djkecmec
2009-02-16, 02:24 PM
A tini reggae zenekar két lemezt adott ki : 82-ben a The youth of today-t és 83-ban a Different style-t.Erről a két lemezről szemezgetnék :
MUSICAL YOUTH - Pass the dutchie (UK 1,US 10 - 82)
MUSICAL YOUTH - Sixteen (UK 23 - 84)
MUSICAL YOUTH - 007 (UK 26 - 83)
MUSICAL YOUTH - Tell me why (UK 33 - 83)
MUSICAL YOUTH - Youth of today (UK 13 - 82)
MUSICAL YOUTH - Heartbreaker (UK 44 - 83)
MUSICAL YOUTH - Never gonna give you up (UK 6 - 83)
Üdv djkecmec
djkecmec
2009-02-16, 04:48 PM
Az 1973-ban alakult amerikai KC & SUNSHINE BAND sikerlemezeiből.
KC & SUNSHINE BAND - Boogie shoes (UK 34,US 35 - 78)
KC & SUNSHINE BAND - Please don`t go (UK 3,US 1 - 80)
KC & SUNSHINE BAND - Sound your funky horn (UK 17 - 74)
KC & SUNSHINE BAND - Shake your booty (UK 22,US 1 - 76)
KC & SUNSHINE BAND - That`s the way I like it (UK 4,US 1 - 75)
KC & SUNSHINE BAND - Get down tonight (UK 21,US 1 - 75)
KC & SUNSHINE BAND - I`m your boogie man (UK 41,US 1 - 77)
Ezt már Espirit is felrakta, de így egy helyen lesznek a Sunshine Band zenék.
Üdv djkecmec
kozeput
2009-02-17, 01:51 AM
Fancy - Flames Of Love
Fancy - Bolero
kozeput
2009-02-17, 02:02 AM
Shakin' Stevens - A Letter To You
Shakin' Stevens - A Love Worth Waiting For
Shakin' Stevens - A Rockin' Good Way
Shakin' Stevens - Breaking Up My Heart
Shakin' Stevens - Cry Just A Little Bit
Shakin' Stevens - Give Me Your Heart Tonight
Shakin' Stevens - Green Door
Shakin' Stevens - Hot Dog
Shakin' Stevens - I'll Be Satisfied
djkecmec
2009-02-17, 03:33 AM
Drága Kozeput !
Már fenn leleznek a Shakin` lemezek. #584 (http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=1297397&postcount=584) -től kezdte el Espirit,majd folytatta #585-ön és a befejezés e témában a #586-on található.De sebaj, inkább kétszer legyenek fenn, mint egyszer sem.
Üdv djkecmec
kozeput
2009-02-17, 04:17 AM
Drága Kozeput !
Már fenn leleznek a Shakin` lemezek. #584 (http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=1297397&postcount=584) -től kezdte el Espirit,majd folytatta #585-ön és a befejezés e témában a #586-on található.De sebaj, inkább kétszer legyenek fenn, mint egyszer sem.
Üdv djkecmec
Bocs mindenkitől! Pedig minden oldalt átböngésztem egyesével, ezen átsiklottam!
Modern Hungária - Egyszer fenn, egyszer lenn
djkecmec
2009-02-17, 09:31 AM
A mozambiki származású Afric Simone dalaiból :
AFRIC SIMONE - Playa blanca (76)
AFRIC SIMONE - China girl (80) (128 !)
AFRIC SIMONE - Todo pasara Maria (75)
AFRIC SIMONE - El cocodrilo (74)
AFRIC SIMONE - Curare (75)
AFRIC SIMONE - Piranha (75)
AFRIC SIMONE - Mira el toro (75)
AFRIC SIMONE - Daya du du (76)
Üdv djkecmec
istvanne.nagy
2009-02-17, 10:21 AM
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/h-JN8xI0g8I&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/h-JN8xI0g8I&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
djkecmec
2009-02-17, 01:16 PM
Legyen meg egy helyen a Brotherhood Of Man is.
BROTHERHOOD OF MAN - Lady (74)
BROTHERHOOD OF MAN - Save all your kisses for me (UK 1 - 76)
BROTHERHOOD OF MAN - Catch me catch me if you can (80)
BROTHERHOOD OF MAN - Papa Louis (79)
BROTHERHOOD OF MAN - Angelo (UK 1 - 77)
BROTHERHOOD OF MAN - Kiss me kiss your baby (76)
BROTHERHOOD OF MAN - Beautiful lover (UK 15 - 78.)
BROTHERHOOD OF MAN - Oh boy (UK 8 - 77)
BROTHERHOOD OF MAN - United we stand (UK 10,US 13 - 70)
BROTHERHOOD OF MAN - Figaro (UK 1 - 78.)
Üdv djkecmec
espirit
2009-02-18, 02:28 AM
A Radiorama nevű olasz formáció 3-4 lemezt készített a 80-as években.
Ime első albumáról a legjobb 5 disco:
Tracklist:
1.Desire;__2.Flight On Fantasy;__3.Hey,Hey;__5.Vampires;__6.Chance To Desire.
Vagyis csak 4 nóta, mert az 1-es track elveszett. Oka ismeretlen.Majd pótlom.
espirit
2009-02-18, 03:21 AM
1-es track (az elveszett) "Desire".
espirit
2009-02-18, 12:14 PM
Az 1986-os "Day By Day" című lemezén találhatóak 4-5 siker dala. A 12 trackből ezek azok amiket érdemesnek tartok közzé tenni. A Bad Boy c dal az első lemezén is szerepel, az Overpower is az elsőről származik,- az már fenn van djkecmec kérésére.
***Lassú a net, csak hármat kínozok fel.***
a dalok:_ 2.Don't Break My Heart;__3.Catch The Box;__6.Bad Boy;
espirit
2009-02-18, 12:25 PM
Köszi a dalt szomory!
Az amit 'kalóz01' keres a 70-es évek közepéről nem ugrik be neked? nekem sajnos nem.> " Egy mély hang bemondással kezdődött még az ének előtt: Una sera ce una Terra."
espirit
2009-02-19, 11:27 AM
A tegnapi Den Harrow 11. Make ends Meet;
És a több mint 1hetes CERRONE IV -ről a 3.Look For Love. című tételek
pellezso
2009-02-19, 04:00 PM
Valaki ismer bármilyen más dalt Bobby McFerrin-től?
Csak neked csak most!
Kékmadár
2009-02-19, 05:00 PM
Bocsánat, ha valakit megsértettem azzal, hogy ide tettem az Animalst. Általában a zeneII-re szoktam feltenni. Valamiért nagyon lassú volt, és ide engedte.
Jó éjt: Kékmadár
djkecmec
2009-02-20, 09:33 AM
Ivana Spagna-nak, az olasz énekesnőnek (előzőleg a FUN FUN-ban is énekelt) négy felvétele került a British Top 100-ba :
SPAGNA - Every girl and boy (UK 23 - 88.)
SPAGNA - Easy lady (UK 62 - 87)
SPAGNA - Call me (UK 2 - 87)
SPAGNA - I wanna be your wife (UK 82 - 89)
Üdv djkecmec
espirit
2009-02-20, 11:18 AM
Más ZENE: A Zen Buddhizmus szellemiségének legnagyobb terjesztője,a meditációs szintizene nagy mestere a japán Kitaro. A 70-es évek vége felé datálom első lemezeit, nekem legkorábbról 78-ból van meg 2 lemeze is, az "Astral Voyage" és "Ten kai". Nem a virtuóz dallamairól és effektjeiről ismert, sokkal inkább a kellemes relaxáló harmóniáiról. Közel 30 albuma van meg nekem. A 80-as években kezdtem gyűjteni kazettára amikor nagy ritkán rádióban leadta valamelyik zenei szerkesztő,később LP-ről és CD-ről is. Sajnos gyári CD-csak 2db van. Most a '86-os Tenku c.albumáról mutatok néhány tételt.
Címek:
1.Tenku;__2.Romance;__3.Wings;__4.Aura.
djkecmec
2009-02-20, 11:50 AM
Talán a 70-es évek közepén voltak pályájuk csúcsán.Az ismertebb slágereik ebből az időszakból :
OSIBISA - The coffee song (76)
OSIBISA - Welcome home (75)
OSIBISA - Sunshine day (UK 17 - 76)
OSIBISA - The warrior (76)
OSIBISA - Dance the body music (UK 31 - 76)
Üdv djkecmec
Kékmadár
2009-02-20, 12:27 PM
<embed src="http://www.youtube.com/v/3n1kSAvLGXA&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></object>
A zene: 74. oldalon
espirit
2009-02-21, 06:31 AM
A spanyol duo legnagyobb slágereit már Limetta, és DjKecmec felrakta. Ebből a 12 disco nótás válogatásból 4 megtalálható, további 4 tétel a spanyol nyelvű pop kedvelőinek.
RIGHEIRA Tracks:
Innamoratissimo;__Oasi In Citta;__Disco Volante;__Italians a Go Go.
lakiboj3
2009-02-21, 07:53 AM
ma találtam rá erre a fórumra, és nagyon tetszik
én is zenegyűjtő vagyok főleg 60-70-80 évek zenéje érdekel
rengeteg zeném van, de tudjátok zenéböl sose elég
szeretném megosztani veletek és talán én is találok olyat ami még nincs meg
kérhettek tőlem is szivessen felrakom
főleg rock de rengeteg más zeném is van
espirit
2009-02-21, 09:06 AM
ma találtam rá erre a fórumra, és nagyon tetszik
én is zenegyűjtő vagyok főleg 60-70-80 évek zenéje érdekel
rengeteg zeném van, de tudjátok zenéböl sose elég
szeretném megosztani veletek és talán én is találok olyat ami még nincs meg
kérhettek tőlem is szivessen felrakom
főleg rock de rengeteg más zeném is van
Szervusz Lakiboj!
Töltögessed fel a jobbakat. Azt azonban a keresővel nézd meg, nincs-e már fönn a CannadaHun valamelyik topicjában, mert elég leterhelt a szerver. sok zene 2-3-5ször is fenn van figyelmetlen tagok, - vagy a jelöletlenség - miatt. feltöltéskor arra ügyelj, hogy 8MB alatt legyen egyenként a zene. Saját kudarcaim tapasztalata nyomán jöttem rá, a 8MB-os határra!-ez a 8 MB-os korlát sehol nincs leírva. A csatolásmanagerben a tallózással egyenként töltsd fel egymás után.Ha felment az első jöhet a következő, és így tovább.. Ha közel jársz a 19 MB-hoz, akkor a csatolás manager alján a "rendben" gombbal OK-zd le, nehogy elvesszen az eleje, mert bekövetkezhet ez is, ha elmulasztod. Így 4-8 zenét fel tudsz rakni egy üzenetben, a nagyságtól függően kevesebbet vagy többet. És még egy! Írj listát a feltöltött fájlokról előadót és zenecímet!
Üdv: espirit
djkecmec
2009-02-21, 09:43 AM
Az "Italo disco" képviselői közül néhány :
PASSENGERS - Casino (81)
YAGMUR - Ali Baba (88.)
MIDNIGHT`S MOSKOW - Tovarishch Gorbachev (87)
PAM `N` PAT - To be superman (81)
Üdv djkecmec
djkecmec
2009-02-21, 09:48 AM
A spanyol duo legnagyobb slágereit már Limetta, és DjKecmec felrakta. Ebből a 12 disco nótás válogatásból 4 megtalálható, további 4 tétel a spanyol nyelvű pop kedvelőinek.
RIGHEIRA Tracks:
Innamoratissimo;__Oasi In Citta;__Disco Volante;__Italians a Go Go.
Nem spanyolok, hanem olaszok (Stefano Rota és Stefano Righi) alkották a 81-ben alakult duót.
forrás : http://en.wikipedia.org/wiki/Righeira
Üdv djkecmec
djkecmec
2009-02-21, 10:49 AM
Folytatván a fent megkezdette(ke)t :
KINKY GO - I` m a winner (86)
LINDA JO RIZZO - Perfect lover (87)
FACTS & FICTION - Melodie d` amor (86)
CLEO - Go go dynamo (86)
50 & 50 BROTHERS - Red man (87)
Üdv djkecmec
somebody65
2009-02-21, 03:32 PM
T Ark - Under Cover Lover.
Alberto Carrara - Shine On Dance.
Lala - Johnny, Johnny.
Üdv:
somebody65
2009-02-21, 04:08 PM
Baby's Gang - Challenger.
Magazine 60 - Randez Vous Sul La Costa.
Squash Gang - I Want An Illusion.
Üdv:
espirit
2009-02-21, 07:37 PM
Nem spanyolok, hanem olaszok
Üdv djkecmec
Tényleg!
Én abban a hitben éltem, hogy spanyolok. A legnagyobb slágereit spanyol nyelven ismerem. "Vamos a la playa", "No tengo dinero".Vagyis spanyolt-olaszt keverve. A többi nóta szövegbeli hangzását nem is figyeltem soha. Most meghallgattam és valóban, a többi olaszul van. Köszi a kiigzítást!
Akkor jöjjön egy olyan akit olasznak hittem, de félig osztrák félig olasz duó.
SILICON DREAM - Andromeda
espirit
2009-02-21, 08:42 PM
Most jöjjenek a franciák. - Magazina 60 "Costa Del Sol" 1985 Tracks:
2.Don Quichotte;__4.Dance Melody;__6.People For Peace.
djkecmec
2009-02-22, 06:25 AM
Tegnap szórakozott velem a szerver, ezeket még szerettem volna felrakni ebben a témakörben.Most pótolom.
HAPPY HOUR - We geht`s (88.)
ATRIUM - Doctor Jekyll (86)
SAVAGE - Only you (84)
SANDY MARTON - Love synchronity (87)
MICHAEL BEDFORD - More than a kiss (86)
Üdv djkecmec
djkecmec
2009-02-22, 06:59 AM
Hello ! Tudtad, hogy a hetvenes évek közepén létezett egy - Gary Glitter barátságát is mágáénak tudó, főként német nyelvterületen sikeres együttes a HELLO ? Nem ? Segítek felidézni őket :
HELLO - Star studded sham (D16 - 76)
HELLO - Tell him (UK 6 - 74)
HELLO - Let it rock (D 24 - 77)
HELLO - Machine gun hustle (75)
HELLO - New York groove (UK 9 - 75)
Üdv djkecmec
somebody65
2009-02-22, 07:50 AM
Laurent Voulzy - Rockollection.
Niagara - Pendant que les champs bruient.
Pierre Groscolas - Lady Lay.
Plastic Bertrand - Ce Plane Pour Moi.
Üdv:
djkecmec
2009-02-22, 08:28 AM
A Haiti származású August Darnell és Stoney Darnell testvérpáros által irányított formáció a 80-as évek elején volt a legsikeresebb :
KID CREOLE & COCONUTS - I`m a wonderful thing baby (UK 4 - 82)
KID CREOLE & COCONUTS - Annie I`m not your daddy (UK 2 - 82)
KID CREOLE & COCONUTS - Don`t take away (UK 86 - 84)
KID CREOLE & COCONUTS - Stool pidgeon (UK 7 - 82)
KID CREOLE & COCONUTS - The lifeboat party (UK 49 - 83)
KID CREOLE & COCONUTS - Me and pop I (UK 32 - 81)
KID CREOLE & COCONUTS - Dear Addy (UK 29 - 82)
Továbbá még egy dal itt #507 (http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=1269348&postcount=507) található tőlük.ez a KID CREOLE - There`s something wrong (UK 35 - 83).mp3 (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=235387&d=1232304305)
Üdv djkecmec
espirit
2009-02-22, 10:34 AM
A '84-es rövid,6 nótás lemezéről 3-4 tételt akartam, de lassú a net így csak kettőt töltök fel.Get Up Action;_és a__Don't Stop.
espirit
2009-02-22, 02:11 PM
Még két zene a lemezről.A leghíresebbet, a "Go,Go Yellow Screen"-t nemrég feltöltötte ide egyik tagtársunk.
Electric Love_4:58;__+_Humanity_8:48.