A teljes (képes) nézethez kattints ide : 70-es,80-as évek zenéi.
Oldal :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
icebreaker
2009-05-25, 03:05 PM
(mire két óra alatt feltöltöttem a lemezt, az első 5 szám elveszett:()
B.B. King
1. Every Day I Have the Blues
2. How Blue Can You Get?
3. Eyesight to the Blind
4. Niji Baby
5. You're Still My Woman
kozeput
2009-05-26, 12:50 AM
London Boys - Put a meaning in my life
London Boys - Talk! Talk! Talk!
Londonbeat - You bring on the sun
espirit
2009-05-26, 02:02 AM
Én viszont a mások pólust, a synthpop stílust bővítem ezzel a számomra is ismeretlen csapattal a Fresh Color-ral amellyel 2 hete találkoztam először, pedig a 80-as években már működtek. Ez az albumuk is 81-es vagy 85-ös, - mindkét dátum szerepel, így nem tudom eldönteni mikori keletezésű. Alakulásuk 81-es, lemez 85-ös? Ha tudja valaki írja meg! A Night Dream albubum 11 nótájából az első ötöt küldök.
Tracklist:
1.Don't Shot Me;__ 2.Automatic;__ 3.Disco Future;__ 4.D.J.Track Vol.1;__ 5.Number One.
somebody65
2009-05-26, 04:33 AM
helló, valaki fel tudná rakni a rocky balboa filmzenét megköszönnénk.
Survivor - Eye Of The Tiger (1982)
kozeput már felrakta.
http://canadahun.com/forum/search.php?searchid=1756517
Üdv:somebody65 :..:
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
icebreaker
2009-05-26, 11:44 AM
Muddy Waters-I'm Ready-1978
Hát kérem ettől a manustól én is kész vagyok, ha hallom. Ha blues, akkor Waters.
McKinley Morganfield (1915. április 4., Mississippi, USA – 1983. április 30., Chicago, Illinois, USA), avagy művésznevén Muddy Waters amerikai blues-zenész, a „chicagói blues atyja”.
Becenevéről – melynek jelentése 'sáros víz' – két magyarázat is ismert: az egyik szerint még kisgyerek korában kapta, mivel állandóan egy patak partján játszott; a másik egy szleng kifejezéssel hozza kapcsolatba: I have drunk muddy waters, ami kb. annyit tesz, 'padlón vagyok'.
A Rolling Stones tagjai a Rollin' Stone (1950) című Muddy Waters dalról nevezték el együttesüket (a szám még Catfish Blues néven ismert).
Muddy Waters-I'm Ready
1. I'm Ready 3:26
2. 33 Years 5:20
3. Who Do You Trust 5:00
4. Copper Brown 4:58
5. I'm Your Hoochie Coochie Man 3:59
6. Mamie 5:35
7. Rock Me 3:54
8. Screamin' And Cryin' 5:04
9. Good Morning Little School Girl 3:27
10. No Escape From The Blues
11. That's Alright 4:58
12. Lonely Man Blues
A Led Zeppelin egyik legnagyobb slágere, a Whole Lotta Love a Willie Dixon által írt, és Waters által játszott You Need Love-on alapul. Dixon még Waters olyan ismert dalait írta, mint az I Just Want to Make Love to You, a Hoochie Coochie Man és az I'm Ready.
A chicagói 43. utca egy szakaszát Muddy Waters Drive-ra nevezték át.
icebreaker
2009-05-26, 12:19 PM
Magic Slim and the Teardrops - TV Dinner Blues - 1984
Magic Slim (született Morris Holt, 1937 -08-07, Grenada, Mississippi) blues énekes, gitáros.Napjainkig aktív. Fiatalon Chicagoban próbálkozott, ahova a hatvanas évek elején végleg visszatért. Eleinte Magic Sam mellett basszusgitározott, majd éppen negyven évvel ezelőtt megalakította a Teardrops nevű nyers és izgalmas blueszenét játszó zenekarát.
A hetvenes években Magic Slim már teljesen bekerült a műfaj fő áramába, részt vett fesztiválokon, lemezeit a bluesra szakosodott kiadók - köztük a Rooster Music, az Alligator Records - vették gondozásukba.
A viszonylag lazább nyolcvanas évek után a kilencvenes években rákapcsolt. Több mint 20 albuma jelent meg, köztük 1995-ben az Alone and Unplugged, 1996-ban a Scufflin, 1998-ban a Black Tornado. Tartja a a formáját az új évezredben is: 2000-ben Snakebite, 2002-ben a Blue Magic, 2005-ben az Anything Can Happen, tavaly pedig a Tin Pan Alley és a That Ain,t Right került a boltokba. Ezeken kívül szerepeltek dalai több válogatáson.
Magic Slim & The Teardrops - TV Dinner Blues -
01 - 14th Street Shuffle.
02 - T V Dinner Blues.
03 - See What You're Doing To Me
04 - Haved You Ever Seen A One
05 - How Long
06 - Teardrop Boogie
07 - So Mean To Me
08 - Zoo's Blues
icebreaker
2009-05-26, 03:30 PM
Buddy Guy - Stone Crazy -1981
1. rész
George „Buddy” Guy 1936-ban látta meg a napvilágot Louisianai Lettsworthben. A legjelentősebb kortárs blues és rock gitárosnak tartják, példaképe Eric Claptonnak. A művész túl a nyolcvanon is rendszeresen fellép, és nem csak Amerikában, hanem Európában is. Munkássága során öt Grammy díjat nyert, és megszámlálhatatlan felvétel őrzi tehetségét
Kicsit megkésve ugyan – de 2004 óta megérdemelt tagja a Rock and Roll Hall of Fame-nek.
Ezév májusában Harmincadik alkalommal adták át Memphisben, a blues zenészek legrangosabb elismerését, a Blues Music Awards díjat, amelyet a műfaj Grammy-díjaként tartanak számon. A kitüntetettek között a műfaj legjelentősebb és legrégibb művelői - B. B. King, Buddy Guy, Otis Taylor, Billy Gibson
(A 26 díjazott között volt a fiatalon elhunyt Jeff Healey (legjobb rock-blues album)
01 - First Time I Met The Blues
02 - I Got My Eyes On You
03 - Slop Around
04 - Watch Yourself
05 - When My Left Eye Jumps
06 - Hard But It's Fair
07 - Every Girl I See
08 - Baby (Baby, Baby, Baby)
09 - Leave My girl Alone
10 - Hully Gully
Na megyek, mert már hátha unjátok a Bluest:)
icebreaker
2009-05-26, 04:12 PM
Buddy Guy - Stone Crazy
2. rész
11 - Let Me Love You Baby
12 - I Got A Strange Feeling
13 - I Suffer With The Blues
14 - Ten Years Ago
15 - Mother-In-Law Blues
16 - Stone Crazy
17 - No Lie
18 - $100 Bill
Janees
2009-05-26, 04:16 PM
am jok ezek a regi zenek ezekell leglab levetithetem magam ele a multat
kozeput
2009-05-27, 04:22 AM
Hurricanes - One only night
L' Affair - Secret eyes
espirit
2009-05-27, 06:04 AM
A Derek And The Dominos 1970-be készített lemezéről néhány kompozíció, amelyben Eric Clapton hangját és jellegzetes gitárjátékát -és a rá jellemző- stílusát élvezhetjük. (Blues és lírai dalok formájában)
Layla and Other Assorted Love Songs (http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&sql=10:3zfuxqr5ldhe) az album címe.
Tracklist:
1.I Looked Away;__ 2.Bell Bottom Blues;__ 4.Nobody Knows You When You're Down And Out;__ 5.I Am Yours.
espirit
2009-05-27, 06:57 AM
A Layla c. nótát már egyszer feltöltöttem Clapton Rainbow szinház beli 73-as koncertjéről, de ez az eredeti stúdió felvétel.(hátha kell még valakinek!) A keresővel nem találtam meg a CanHun oldalain, csak video formában.
Tracklist:
7.Key To The Highway;__ 11.Little Wing;__ 12.It's To Late;__ 13.Layla.
espirit
2009-05-27, 08:00 AM
Az színész-énekes nem közismert, de láthattuk Eddie Murphy-vel is a "Bumerang" c.filmben ,amelyben a forgatókönyv szerint Eddienek vele kellett tölteni egy éjszakát. (de csak homájosan emléxem a filmre) 1927-ben született (USA) eleinte kabarékban szerepelt, majd 1957-ben készült első hanglemeze.A zene csak másodlagos előadói ága. Három dal a 8 trackes lemezről, amit 62évesen készítettek vele.A korábbi felvételeit hallgatva francia, német és angol nyelvű shanzon és musical jellegű dalok, ez más, DANCE stílusú.
Tracklist:
1.Do Or Die;__ 5.Cha Cha Heels;__ 6.Hit Them Where It Hurts.
espirit
2009-05-27, 08:54 AM
Szintén három disco track erről a 95-ben készült válogatásról. Sajnos nem tudom mikor készültek a felvételek, de a rádiókban legtöbbet játszott "This Is My Life" nagyon 80's disco hangzású, de mindháromra ráfogható uez.
Tracklist:
2.This Is My Life;__ 5.Arabian Song;__ 6.Sugar Daddy.
eXceed24
2009-05-27, 10:51 AM
Hot Butter - Popcorn (1972)
time : 2:33
bitrate : 128kbps
samplerate : 44.100 KHz
gernre : Electro
espirit
2009-05-27, 12:51 PM
Két magyar vonatkozású tétel -1980 tájáról -, származás, vagy a Bartok esetén névhasználat. Veres Mariska viszont köztudottan a SHOCKING BLUE vokalistája volt.
Mariska Veres - Take Me High
Bartok - Insanity
icebreaker
2009-05-27, 04:12 PM
John Lee Hooker - Boogie Man
Kicsit nehéz a dolgom, mert a klasszikus előadók híres lemezei 70 előtt, az újabbakat meg amik 90 után jelentek meg, ide nem tehetem fel.
De ezt az előadót, szerzőt nem hagyhatom ki. John Lee Hooker a delta-blues, a detroti és a chicagói blues utolérhetetlen művésze, énekese, gitárosa és dalszerzője volt. Ha klasszikus blues, akkor Ő. Boogie alapú zenéje iskolát teremtett, szinte hosszú élete utolsó pillanatáig játszott. Clarksdale-ben született a források többsége szerint 1917. augusztus 22-én, de egyesek 1920-at tartják a biztos évszámnak. Apja baptista lelkész volt, házában csak vallásos zenét tűrt meg. Hooker úgy emlékszik, hogy mostohaapjától tanult gitározni, aki viszont a blues elkötelezettje volt. Blind Lemon Jeffersont, a századelő nagy blueszenészét csodálta zsenge ifjúkorától.
Tizenéves korától szűkebb pátriájában családi eseményeken, "házibulikon" zenélt. Amikor a 40-es években Detroitba került, a napi munka mellett egy ideig a "kisipari" muzsikálást folytatta. Első korongját 1948-ban a Modern cég jelentette meg, s azonnal nagy siker lett. A Boogie Chillen című dal egész pályájának meghatározó darabja, tuti siker a koncerteken. Első nagylemeze szintén a negyvenes években került szalagra, de csak halála után került forgalomba. A lemez dalait - tradicionális bluesokat és saját szerzeményeket - egy baráti társaságban rögzítették.
Életének utolsó éveiben sötét öltöny és szemüveg, vörös ing, kalap és a rikító zokni volt az állandó szerelése. Leghíresebb dalai a Boom, Boom, a Boogie Chillen, Crawling King Snake, a Hobo Blues, a House Rent Boogie is közismert. A Boom, Boom és a Boogie Chillen a rock 500 leghíresebb dalának egyike. Csak élete végére kapott Grammy-díjakat, kitüntették a Rhythm and Blues Foundation életműdíjával, W. C. Handy-díjjal, a blues és a rock and roll halhatatlanja.
John Lee Hooker 2001. június 21-én halt meg. Azóta két tucat lemeze jelent meg.
1 Boom Boom 2:31
2 Crawlin' King Snake 2:45
3 Boogie Chillun 2:36
4 I'm in the Mood 2:43
5 Leave My Wife Alone 2:48
6 Time Is Marching 3:02
7 One Bourbon, One Scotch, One Beer 2:56
8 Ground Hog Blues 2:58
9 Dimples 2:11
10 Walkin' the Boogie 2:43
(161 kb VBR)
icebreaker
2009-05-27, 04:39 PM
John Lee Hooker - Boogie Man - Blues 2. rész
11 Hobo Blues 2:48
12 It Serves Me Right to Suffer 3:31
13 High Priced Woman 2:44
14 The Waterfront 5:11
15 This Is Hip 2:30
16 Goin' Mad Blues 3:47
17 Wandering Blues 2:59
18 House Rent Boogie 2:43
kozeput
2009-05-28, 01:43 AM
Den Harrow - Groove don't break my heart
Fine Young Cannibals - Johnny come home
Baltimora - Running for your love
A kereső nekem nem dobot ki egyet sem az 5000 Volts együttestől. Pedig annak idején volt egy-két sikerük. Hát íme, most bepótolom a hiányosságokat:
espirit
2009-05-28, 03:50 AM
7-8 éve "vak" Sanyi barátom kérdezte van-e nekem valami zeneanyagom a Bread-től,akik a 70-es évek elején-közepén működtek. Nagyon rég hallotta őket, mert sem rádióban nem adják és CD-t sem kap tőlük, nincs a boltokban, sőt megrendelésre sem tudott szerezni, nem volt a katalógusban. Én meg nem is emlékeztem, hogy hallottam volna zenéiket, de még a nevüket sem. 4-5 év múlva véletlenül láttam meg ezt a válogatás CD-t és beugrott,hogy ez az ami kell Sanyi barátomnak. Meghallgattam, rromantikus zenéjüket. Bizonyos hangulatban egész jó. A 2. dalukat fel is dolgozta valaki a 80-as években reggae ritmusban.- Talán Boy Georg és a Culture Club.
Lírai dallamok, kicsit talán unalmas, de pihenéshez jó,kellemes lazulás elalvás előtt. Rockereknek ez a "nyál zene" kiváló mintája lehet.(Simon és Garfunkel hangzás utánzata)
<table style="width: 625px; height: 369px;" bgcolor="#ffffff" border="0" cellpadding="4" cellspacing="1"><tbody><tr class="rowEven"><td class="titleCol">TRACKLIST a The BREAD-től
</td><td class="runtimeCol">
</td><td class="priceCol">
</td><td class="buyCol">
</td><td class="buyCol">
</td></tr> <tr class="rowOdd"><td class="playCol">1.Make it Vith You;__ 2.Ewerything I Own;__ 3.Diary;__ 4.Baby I'm A Wnt You;__ 5.It Don't Matter Much To Me;__ 6.If; 7.Mother Freedom;__ 8.Down On mY Knees;__ 9.Too Much Love;__10.Let Your Love Go.
Bocs a fehér üres helyért! Valamit bemásoltam ide amit aztán kitöröltem, de a hűlt helye itt maradt, amit eltüntetni teljesen nem sikerült!
</td><td class="titleCol">
</td><td class="buyCol">
</td><td class="buyCol">
</td></tr> <tr class="rowEven"><td class="playCol">
</td><td class="buyCol">
</td><td class="buyCol">
</td></tr> <tr class="rowOdd"><td class="playCol">
</td><td class="buyCol">
</td><td class="buyCol">
</td></tr> <tr class="rowEven"><td class="playCol">A 20 trackes válogatás első felét feltoltam ide, mert nem olyan rossz az átlag, vagy a mindenevő zene kedvelők számára, -mint amilyen én is vagyok.
DjKecmec már felrakta pár hónapja a "The Guitar Man" című slágerlistás dalukat.Ami tényleg a legjobb szerintem is.
</td><td class="buyCol">
</td><td class="buyCol">
</td><td class="buyCol">
</td><td class="buyCol">
</td><td class="buyCol">
</td><td class="buyCol">
</td><td class="buyCol">
</td><td class="buyCol">
</td><td class="buyCol">
</td><td class="buyCol">
</td></tr></tbody></table>
espirit
2009-05-28, 06:24 AM
Eddy Guyanaban született 1948-ban, ahonnan családjával Angliába vándoroltak a 60-as években. A Britt Reggae jellegzetes és eredeti képviselője lett, de közben az egykori Equals group vokalistája és szerzője volt. Szóló felvételeiből már sok fenn van a CH-n, de ezeket nem találtam a keresővel.A 18 nótás válogatásról néhány:
Tracklist:
2.I Don't Wanna Dance;__ 3.Electric Avenue;__ 10.Walking On The Sunshine.__ 12.Cockney Black;__ 15.Time To Let GO.
icebreaker
2009-05-28, 03:11 PM
Bo Diddley - válogatás a The Blues Collection sorozatból
Ellas Otha Bates 1928. december 30-án született McCombban, Mississippi államban; édesanyja tizenöt éves volt ekkor. Az ő kérésére unokatestvére, Gussie McDaniel nevelte a fiút, akinek később családnevét McDanielre változtatták. Természetesen a templomban kezdett zenélni, először hegedűn és harsonán, majd tizenkét éves korában gitáron, John Lee Hooker hatására; de egyszer azt is mondta, azért is, mert sokkal kevesebb fekete hegedűst látott, mint gitárost. Sajátos játékstílusát befolyásolta az is, hogy hegedülni tanult. A Bo Diddley becenevet Chicagóban kapta, ahová tizenéves korában költözött - rengeteg verzió van arra, honnan származik a név, ő is többet terjesztett, illetve olyat is mondott, hogy ő is szeretné tudni.
Jellegzetes négyszögletes gitárja 2008-ban némult el örökre.
01. The Story Of Bo Diddley 02:48
02. Down Home Special 03:09
03. Little Girl 02:33
04. Bo Diddley 02:27
05. You Don't Love Me 02:45
06. Diddy Wah Diddy 02:28
07. Pretty Thing 02:45
08. Bring It To Jerome 02:30
09. Dancing Girl 02:21
10. Who Do You Love 02:28
icebreaker
2009-05-28, 03:37 PM
Bo Diddley 2. rész
11. Crackin' Up 02:03
12. I Am Looking For A Woman 02:31
13. Cops & Robbers 03:27
14. Nursery Rhyme 02:48
15. Hey! Bo Diddley 02:10
16. You Can't Judge A Book By The Cover 03:07
17. Before You Accuse Me 03:05
18. Say Man 03:09
espirit
2009-05-28, 04:50 PM
IceBraker! Elnézést kérek, rövidtávú memóriámért! Elkereszteltelek, emlékemben más név jelent meg a Willie Dixon lemez letöltése után. DjKecmec neve ugrott be valamiért.
Mégegyszer BOCS!
Most töltöttem le a Bo Diddley-t, az is nagyon jó! (kár, hogy nem jobb minőség)
Egy zene:
IF - (If2 c.lemezükről) Sunday Sad ; 8:25perc
espirit
2009-05-28, 05:39 PM
A dobos Buddy Miles blues-jazz és rock hírességek társaságában készített lemezeket, oda vissza segítve egymás lemezeinek ütőképességét. Emee lemezen kívül nekem csak a '72-es Santanával közös koncert lemeze van meg. A '70-es -"Them Change" lemezéről 2 tétel:
1.Them Changes;__ 5.Down By The River.
espirit
2009-05-29, 02:37 AM
Régi kedvencemtől egy korai filmzene. Ami először kazettán volt meg nekem. Aztán egyik pesti zeneböngésző utamon rátaláltam eredeti germán LP-n és megvettem, majd a 90-es évek végén CD-n is megtaláltam, így azt is megvásároltam. Ez sok filmzenéjük egyike, de talán az első ilyen filmes felkérésre készült zenéjük. első rész
Tracklist:1. Beach scene(6:52)__ 2.Beach Theme (3:44)__3.Burning Bar(3:12)__ 4. Diamond Diary(10:51)
espirit
2009-05-29, 08:46 AM
A Tolvaj c.film zenéjének folytatása a moog-szintetizátoros - akkoriban - fajsúlyos nehéz zenét művelő formáció melodikus, populáris munkája.
Tracklist:
5. Dr.Destructo (3:19) __ 6.. Igneous(4:46)__ 7. Scrap Yard(4:42) __8. Trap Feeling(3:00) __
espirit
2009-05-29, 11:40 AM
The Serpent's Egg az album címe, a művész zenét játszó duó-tol. A csodálatos és hatalmas hangú Lisa Gerrard valamint Brendan Perry arab-kelta etno alapokra szintetizált zenéikre többnyire nem a popularitás a jellemző, sőt inkább idegek kellenek elviselésére.(feleségem szerint)Mindazonáltal én szeretem stílusukat, több albumuk is megvan CD-n, valamit vásároltam és olyan is amit nyertem rádióműsorban. Erről a lemezről az "Ullyses" a kedvencem, amely végül is könnyedebb mint a többi kompozíciójuk.
Csak 3 tételt rakok fel:
3.Severance;__ 9.Mother Tongue;__ 10.Ullyses.
Sziasztok!
Valakinek megvan esetleg MP3-ban ALvin Lee-The bluest blues c. száma? Nagyon-nagyon szeretném megkapni!!! Annyira gyönyörú!!!
Köszi Csaó ZSU
icebreaker
2009-05-29, 03:49 PM
Sziasztok!
Valakinek megvan esetleg MP3-ban ALvin Lee-The bluest blues c. száma? ....
ALvin Lee - The bluest blues
A Let it rock c. lemezről.
(Jó az ízlésed:)
misslaura
2009-05-29, 06:10 PM
Rainhard Fendrich
Es lebe der sport , Auf und dafon , Strada del sole
espirit
2009-05-29, 07:53 PM
A lemez első harmada.
1.Just A Chance;__ 2.You're So Fine;__ 3.Got To Get Out Of Here.
NiceLady
2009-05-30, 10:53 AM
Nagyon tetszenek a letölthető zenék, de nekem nem engedi letölteni. Mi lehet a probléma? Hogyan oldható meg, hogy én is letöltsem? Ha valaki tudja, írja meg legyen szíves. Köszönöm!
icebreaker
2009-05-30, 11:54 AM
Nagyon tetszenek a letölthető zenék, de nekem nem engedi letölteni. Mi lehet a probléma? Hogyan oldható meg, hogy én is letöltsem? Ha valaki tudja, írja meg legyen szíves. Köszönöm!
Letöltés
20 témába vágó, értelmes hozzászólás, és a regisztrációtól eltelt 48 óra.
Szinte minden topicban leírják sokszor: pl:
http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=16456
gaspardani
2009-05-30, 01:00 PM
hogy lehet zenét feltölteni
icebreaker
2009-05-30, 01:26 PM
hogy lehet zenét feltölteni
Csak az egyel visszábbi hozzászólaásba tett linket nézd meg:(
espirit
2009-05-31, 10:01 AM
A svájci Yello sokadik lemeze volt már ez a Flag, de asszem csak a második nagy sikerű számuk volt ezen a 88-as lemezen, mégpedig a "Race" amit egyik aktív tagunk már felrakott. Ha még emlékeztek, az "I Love You" volt pár évvel korábbi slágerük. Későbbi sikerük pedig az egyik karácsonyi mozifilmhez feldolgozott "Jingle Bells".
Alább 4 tétel a Flag-ről, és az ismerttől eltérő borító jpg.
Tracklist:
2.Of Course I'm Lying;__ 3.3rd of June;__ 4.Blazing Saddles;__ 7.Otto di Catania.
somebody65
2009-05-31, 02:03 PM
Wishful Thinking-Hirosima(long version 1970)
espirit
2009-06-01, 05:50 AM
Morris Albert - Feelings.(1975)
Rare Bird - Simpathy.(1970)
Emmerson Lake & Palmer - C'est La Vie.(1977)
Wishful Thinking - Hiroshima (long version 1970).
Elton John - Nikita.(1985)
Üdv:somebody65 :..:<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
Szeva Somebody!
Köszi a Wishful Thinking - Hiroshima dalát, ezt még nem ismertem, csak Sandrától, tőle megvan 3-4 verzióban is.
A többit törölheted is, mert már fenn volt a CanadaHun korábban, most csak ismételt feltöltést csináltál .Ugyanezektől az előadóktól megvolt már a Feelings, a Simpathy, a C'est La Vie, és a Nikita is. Feltöltés előtt használd a keresőt!!!
Az Eurobeat vol.1-es vegyes alóadójú kiadványról négy zene a 12-ből.(a kereső ezeket nem dobta ki.)
Tracklist:
1.Aleph - Im In Danger;__ 2.Vanessa - Be My Lady;__ 4.Gipsy and Queen - Love;__ 7.Invidia - Plaza De Toros.
espirit
2009-06-01, 08:25 AM
A fekete gitáros lány 24 éves korában robbant be a zene világába, szolid balladisztikus szerzeményeivel.
A jobbakat már feltöltötték mások régebben. Azok közül 4 dal, amelyek még nem szerepeltek itt.
Tracklist:
3.Across The Lines;__ 6.Mountain O'Things;__ 7.She's Got Her Ticket;__ 10.If Not Now.
Sajnálatos módon eltünt 3.-as track amit elsőnek raktam fel.
Pótolom a végére módosítás funkcióban.
espirit
2009-06-01, 09:41 AM
A méltán híressé vált Procol Harum dal Giorgio Morodert is megihlette 31éve, és "Müncheni Gépezet" nevű projectjének írt szerzőtársával Pete Bellotte-al egy ilyen lemezt amin átdolgozta azt a címadó lírai dalt is disco stílusra. A csapat énekesnője Chris Bennett aki Moroder több lemezén vokálozott, -jelenleg amerikai jazz énekesnőként ismerik. Sajnos ezt a komolyabb korszakát nem tudtam megismerni, Európában nem ismert és nincs tőle errefelé CD, - pedig kerestem.A myspace-en hallottam néhány dalát személyes oldalán.Természetesen felvettem vele a kapcsolatot, mint hangját rég kedvelő zenerajongó.
Tracklist:
1.A Whiter Shade Of Pele;__ 2.It's For You;__ 3.It's All Wrong;__ 6.In Love With Love.
somebody65
2009-06-01, 10:23 AM
[quote=espirit;1544217]Szeva Somebody!
Köszi a Wishful Thinking - Hiroshima dalát, ezt még nem ismertem, csak Sandrától, tőle megvan 3-4 verzióban is.
A többit törölheted is, mert már fenn volt a CanadaHun korábban, most csak ismételt feltöltést csináltál .Ugyanezektől az előadóktól megvolt már a Feelings, a Simpathy, a C'est La Vie, és a Nikita is. Feltöltés előtt használd a keresőt!!!
Szeva Espirit !
Használtam a keresőt,de az említett előadóktol az adott számokat NEM dobta ki.Lehet hogy nem tudom jól használni a keresőt?
Mindenesetre elnézést az ismételt feltöltésekért ,a számok pedig törölve .
Üdv:
somebody65 :..:
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"><input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
espirit
2009-06-01, 02:42 PM
Szeva Espirit !
Használtam a keresőt,de az említett előadóktol az adott számokat NEM dobta ki.Lehet hogy nem tudom jól használni a keresőt?
Mindenesetre elnézést az ismételt feltöltésekért ,a számok pedig törölve .
Üdv:
somebody65 :..:
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"><input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">[/quote]
Szeva Somebody!
Semmi gond! -elnézést senkitől nem kell kérned- csak a felesleges feltöltések Neked kárba veszett idő, és kis csalódás.Nem? Magamról tudom, mert sokszor jártam én is így , hogy feltöltés előtt nem találtam, de utána ismét megnéztem és akkor bukkant fel ugyanaz a dal régebbről. TÖRLÉS = FELESLEGES MUNKA.
Mindig az előadót írd be a keresőbe, és az üzenetekben keress, azt jelöld ki. Ilyenkor előadhat akár 20-50 hozzászólást is amiben szerepel az adott banda vagy zenével, vagy csak említve. Végig kell nézni mindet, azaz a zenei oldalakon tett hozzászólásokat, pl: a szójátékos topicokat nem kell megnézni, hasonlóakat ugord át!
Amely nóták már fenn vannak, azt én a commanderenmben megjelölöm CH toldalékkal, azok kiesnek a feltöltéseimből, így nem ismétlek. Max., ha nem találtam én sem meg.
Münich Machine - Fallen Angel (Chris Bennett ének, G.Moroder szerző)
bubos42
2009-06-01, 03:18 PM
hát igen
Légyszives előadót/szerzőt és címet beírni!
5950 (http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=832338&postcount=5950) Viva Mexico
6680 (http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=869796&postcount=6680) Szállj velem
ezeket töröltem. A kereső használatáról a súgó tájékoztat.
b.p.
misslaura
2009-06-01, 04:51 PM
Rainhard Fendrich
Ich bin ein negerant madam , Macho macho , Zwischen eins und vier
szomory
2009-06-02, 02:59 AM
Argent együttes
Az Argent együttesről, szinte semmit nem találtam a nálam meglévő lexikonokban, de még a Wikipédiában sem. A Salamander Books, London, 1992. magyar változatában (Új Képes Rock Enciklopédia 1995.) is csak hátul említi néhány bekezdésben az együttest, így:
" A Zombies volt tagja, Rod Argent, elsőosztályú billentyűs. A 70-es évek elejének néhány szép slágere (kivált a Hold Your Head Up rockhimnusz) után a filmes és stúdiómunkában találta meg a helyét."
Az 1976-os, The Argent Anthology lemezről néhány szám(amit feltudtam tölteni a terjedelem miatt)
Liar
Plaesure
Its Only Money (Part 1)
espirit
2009-06-02, 04:21 PM
A német disco ipar egyik tagja Ő, aki neki írt és más előadók, (Fancy,Modern Talking) által ismert dance/sláger zenéket is lemezre vitt. Néhány a különböző mixeket is tartalmazó válogatásról.
Tracklist:
2.Red For Love;__ 7.Doctor For My Heart;__ 8.Lost In Paradise;__ 9.Sail Away;__ 16.Doch Ich Babe Dich Geliebt.
kozeput
2009-06-03, 02:29 PM
Grant Miller - California train
Grant Miller - Missing you
espirit
2009-06-03, 05:14 PM
Valószínűen az is a Grant Millerhez hasonló módon, ahogy discó világban szokás volt, főleg maxi lemezeket -bakelit- adtak ki 1-2 vagy 2 szerzeményből állót Fred Venturával is, a producerek - mint ez a 9trackes LP. Anno Ők voltak a Bak Elit /ha élhetek ilyen bugyuta szójátékkal/ alsó-közép rétege a stíluson belül. Ezek a maxik adták eme lemez gyüjteményének alapját is. Venturának több haonló lemeze van, de sajnos newkem azok nincsenek meg - kár!. JÓK VOLTAK EZEK NAGYON a 80-as években! Sőt most is felülkerekednek sok disco és az évek óta divatos rap szövegcentrikus anti dancelességén. Nem is értem hogy lehet a rapet szeretni, és mozogni rá. Akkor inkább Tito Puente, Cal Tjader és hasonló kiválóságok Latin-Jazz zenéjére táncolnék.
Tracklist:
1.It's My Time;__ 2.Lost In Paradise;__ 3.Never To Late;__ 4.Heartbeat;__ 7.Imagines.
espirit
2009-06-04, 02:48 AM
Az egykor a Tangerine Dreamban kezdő K.Schulze rengeteg szóló albumot gyártott, és hasonló nagy a száma azon lemezeknek, ahol közreműködött. Ezek főleg a"BERLIN SCHOOL" nehéz stílus terén, de ambient/electro vonalon is. Egy ilyen kooperációs lemezről 2 tétel, mert szóló albumairól nem lehet ide feltölteni a 20-30 perces tételeit.Rövid trackeket nehéz találni munkái között.
2.Obscured By Klaus part II __ 4.Obscured By Klaus part IV.
espirit
2009-06-04, 08:03 AM
Zakarkutyinak írtam postafiókjába!
Először is elnézést kérek, mert nem a kornak megfelelő zene ment fel Schulzetól. Nem tudtam az évjáratot, de az a nagy helyzet, hogy a 70-es 80-as években olyan lemezeket csinált ahol egyben van 1 oldal 30-40 MB-os trackek. Ezeket találtam rövidebbnek, de itt is az 1.es az Analóg halála" 12:20 perc 20MB ezt átkonvertáltam átlag 96 kbps VBR-re és leharaptam végéből több mint 1,5 percet, hogy felmehessen.Kettő már fenn volt amikor diszkográfiát böngészve látom, hogy ez 1996-os anyaga. Többet nem töltök tőle mert kevés rövid kompozíciója van, de legalább ízelítőt tudtam nyujtani annak, aki nem ismeri zenéjét az ex TangerineDreamos fickónak, aki a kiválásától 1972-től szólóban keveri és nyomja a digitális hangokat.
Tracklist:
1.Death Of An Analog,_time:10:42.__ 2.Weired Caravan,_t: 5:16.__ 3.The Looper Isn't A Hooker,__t: 8:30.
espirit
2009-06-04, 08:41 AM
KOTO - Trans Europe Express
BALANESCU QUARTET - Model
espirit
2009-06-05, 03:45 AM
A supergroup 1973-ban alakult, ez a 74-es "Bad Co" a debutáló albumuk. Erről a lemezről az első tétel a "Can't Get Enough"a legközismertebb, ide is felrakta már korábban IceBraker vagy DjKecmec. Keresővel elérhetitek. Én most a másodiktól folytatom a 6-os trackig. Nagyon kellemes blues és rockballada a lemez anyaga.
Tracklist:
2.Rock Steady;__ 3.Ready For Love;__ 4.Don't Let Me Down;__ 5.Bad Company;__ 6.The Way.
kozeput
2009-06-05, 11:10 AM
Joy - Black is black
Joy - Touch by touch
Joy - Valerie
espirit
2009-06-05, 06:15 PM
A Video Kids-hez hasonlo baromságot csináltak. Talán érdekel valakit.
Nekem nem az esetem az ilyesmi.
Tracklist:
2.Escape From Space;__ 4.Replay;__ 5.Get Ready;__ 7.Some One MUust Cry.
somebody65
2009-06-06, 02:16 AM
Moon Martin - Bad Case Of Lovin' You.(1978)
Moon Martin - Hot Nite In Dallas.(1978)
Moon Martin - Rolene.(1979)
Jeff Wayne - The Eye Of The War.(1978)
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"><input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
susan.red
2009-06-06, 06:53 AM
Egy számom van tőle, de szeretnék még hallani többet. De csak szeretnék. Ha van valakinek kérem segítsen.
Köszi. Espirit????kiss Neked nincs véletlenül?
espirit
2009-06-06, 08:27 AM
Valamikor a kiadása idején leadta java részét Komjáthy, én meg rögzítettem CT-506-os deckemmel egy Scotch króm 60-as kazettára. Sajnos 1-2 év múlva a B oldalra akartam valamit fölvenni, de nem figyeltem, és ezt az anyagot töröltem le,ill. vettem rá új zenét. Szerettem nagyon az "I Will Be You" című zenét a csapattól. Ezt azóta sem hallottam rádióban sem. 20évet kellett várnom míg rátaláltam erre a számra és ismét magaménak tudhatok, bármikor lejátszhatom. Pár éve vettem a használt piacon egy Pseudo Echo CD-t, de egész más számok voltak rajta. Sajnos a címekre nem emlékeztem, ezért vakon vettem meg, de végülis minek(?). Ez a keresett elég jó minőség 320kbps-ben van meg, de higgyétek el, a kazettáról jobb minőség jött le mint így digitálisan. Felrakáshoz bezsugorítottam mert 12MB volt ez a dal. Még kettő megy a lemezről, az egyik ismerős lesz, a Lips Inc. sláger átdolgozása.
Tracklist:
5.I Will Be You;__ 7.Destination Unknown;__ 8.Funky Town.
Yerycho
2009-06-06, 09:07 AM
Don Henley - Boys of Summer (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=298103&stc=1&d=1244291960)
Stevie Nicks Don Henley - Leather And Lace (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=298106&stc=1&d=1244291960)don henley - all she wants to do is dance. (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=298110&stc=1&d=1244291960)
don henley - all she wants to do is dance (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=298110&d=1244291864)
Don Henley - End Of The Innocence (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=298112&stc=1&d=1244291960)
Lilah Live- Don Henley
Don Henley - For My Wedding
With Don Henley - Shakey Ground
Taking You Home-Don Henley
The Heart Of The Matter-Don Henley
Yerycho
2009-06-06, 09:17 AM
The Boys Of Summer-Don Henley
espirit
2009-06-06, 11:53 AM
Egy számom van tőle, de szeretnék még hallani többet. De csak szeretnék. Ha van valakinek kérem segítsen.
Köszi. Espirit????kiss Neked nincs véletlenül?
Elnézést Susan! Későn, fél 5 után vettem észre, hogy szóltál hozzám.
Nincs mp3 Don Henleytől .azaz nem volt, azonban van egy gyári CD-m amit a Geffen Records adott ki 1995 ben tőle "Actual Miles" című Greatest Hits, amin 1982-től van zenéiből 13 track.
Berippeltem átlag 160 kbps VBR-el, ami jó minőség lett, mert felmegy 320kbps ig, is ha kell, mert változó bitrátás. Közben 4 dalt feltöltött már Yericho ezek közül, azokat kihagyom.
Tracklist:
A"Dirty Laundry" ami neked is megvan, az 1982es;__ 4.Not Enough Love(1984)__ 5.Sunset Grill(1984)
Itt azonban be is fejeztem, és letörlöm amit már feltöltöttem, mert közben eszembe jutott, hátha mégis van fönn máshol közülük még Yericho feltöltésein kívül is. Találtam, a CD teljes anyagát feltöltötte mai napon (2,5 órája) Kartalhu a "Zenék kérése" topicba.
JÓ HÍR Susan.red! Mégis csak találtam készleten mp3-ban egy másik albumát.Azt írtam, hogy nincs, de közben halvány LILA sejlés támadt fejemben, mintha mégis csak lenne. Van, és ez az 1984-es "BUILDING THE PERFECT BEAST" c.albuma, melyről a Greatest Hitsen van több nóta is, ami ugye fenn van több mint 3,5 órája.(hogy megy az idő!)
Tracklist:
2.You Can't Make Love;__ 3.Man With A Mission;__ 4.You're Not Drinking Enough;__ 10.Drivin'With Your Eyes Closed.
espirit
2009-06-06, 02:55 PM
A kedvenc KC and The Sunshine Band lírai dalt a "Please Don't Go" címűt diszkósították, ezt is kedveltem anno. Az eredeti már rég fenn van, ha keresné valaki.
A két dance zene címe:
A.oldal: Please Don't Go;_7:08.__ B.oldal: Elf's Chant Of Love;_5:40.
espirit
2009-06-06, 04:29 PM
A két fickó kellemes country-rockot játszik ezen a lemezen, amelyen néha bluesba "csapnak". Nekem új ez a 36 éves zene és nagyon tetszik.(nem mind, de jó lemez)
Tracklist:
1.On The Road To Freedom;__ 2.The World Is Changing;__ 3.So Sad;__ 4.Fallen Angel;__ 5.Funny;__ 6.We Will Shine.
espirit
2009-06-07, 03:04 AM
Ismét az 1973-as évből való - mint Alvin Lee és társa Marty- a Parzival eme lemeze. Ez már a progresszív rock kategóriába tartozik, néha melankóliába hajló dallamokkal, és valami - címhez illő - barokkos hangulattal. Majd átcsap egy tételen belül a Mini és Török Ádám féle stílusra. Vagy egy kellemes éttermi jelenet, különös halk zene, tányér és üvegcsörömpöléssel, párbeszéddel a háttérben: ez az 5-ös track. Jó ötleteket tartalmazó album.
Tracklist:
1.Souls Married;__ 2.Stories;__ 4.Mrs.Virgin;__ 5.Frank Supper;__ 6.Scarlett Horses;__ 8.Thought.
edina73
2009-06-07, 06:01 AM
háát én inkább a 90's évek zenéit szeretem de mondjuk ebben a vidiben vannak amik tetszenek
http://www.youtube.com/watch?v=_u57HFIOOp8
djkecmec
2009-06-07, 08:43 AM
Jeff Beck egy supergroup létrehozását tervezte 69-ben, ám balesete megakadályozta ebben.A kiszemelt zenészek : a dobos Carmine Appice és a basszusgitáros Tim Bogert kibővülve Rusty Day énekes és szájharmonikással valamint Jim McCarty gitárossal addig sem tétlenkedett, amíg Jeff lábadozott - megalakították a CACTUS-t. A három sorlemez nyitánya volt ez a 70.július 1.-én megjelent LP-jük.
01 - Parchman farm
02 - My lady from south of Detroit
03 - Bro Bill
04 - You can`t judge a book by the cover (160!)
05 - Let me swim
06 - No need to worry (160!)
07 - Oleo
08 - Feel so good (160!)
Üdv djkecmec
espirit
2009-06-07, 10:31 AM
Alphaville - Sounds Like A Melody
Alphaville - Summer In Berlin
Alphaville - In The Mood
Alphaville - The Jet Set
Alphaville - Big In Japan
Forever Young - Alphaville
Alphaville - To Germany With Love
Alphaville - Sounds Like A Melody -tól a To Germany With Love -ig.
(#1002 (http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=1450384&postcount=1002)) -n mindezek szerepelnek ! Sőt a teljes album.Bumm Bumm Bumm
Üdv djkecmec
Szervusz DjKecmec és Yerycho! Ha ez ismételt feltöltés volt, akkor bizony törölni kell!
YERYCHO!
A szerver felesleges terhelése érdekében töröld az Alphaville feltöltéseidet légy szíves!Tölts fel olyan Alphaville lemezt, amit nem közismert, pl azt amiben Klaus Schulze is részt vállalt moogjaival, sajnos a címét nem tudom, de hallottam van ilyen. Vagy olyan kevésbé ismert zenéket amilyeneket én is szoktam, abba kicsi az esély, hogy duplikálunk. A SLÁGEREKET TÍZEN IS FELTÖLTIK, de MINEK???
***Továbbiakban, figyelj oda, és HASZNÁLD a KERESŐT, amivel ellenőrzöd feltöltés előtt, hogy ne duplikálj zenéket. Ezt MINDENKI FIGYELMÉBE ajánlom aki eddig ezen művelet kikerülésével szokott feltölteni!
Feltöltésem 5 Mike Batt zene a Zero-Zero c. 1980-as,v 81-es lemezéről. Hároma albuma volt meg, de elég elvont dolgokat művel a zenék közben. Egy általam jónak értékelt disco dala van a "Love Makes You Crazy" a többi vegyez érzelmeket vált ki.Nem mondhatom, hogy félnótás a fickó, mert egy nótja tényleg jó a 3 albumról.
Tracks:
1.Introduction;__ 3.Love Makes You Crazy;__ 5.Whispering Fools;__8.No Lights In My Eyes.__ és végül az egyetlen disco slágere gyászos hangulatúra hangszerelve:9.Love Mekes You Crazy(nagyzenekari)
Köszönjük Yerycho! Míg Mike Batt-el bajlódtam, közben törölted is! remélem nem sértődsz meg ilyen felszólításért! Mindenkinek kötelessége és közös érdekünk az ismételt feltöltések visszavonása.
espirit
2009-06-07, 11:48 AM
háát én inkább a 90's évek zenéit szeretem de mondjuk ebben a vidiben vannak amik tetszenek
http://www.youtube.com/watch?v=_u57HFIOOp8
Szervusz Edina!
Én meg az 50-es évektől kedvelem a zenéket napjainkig. Viszont rossz hírem van számodra. Személyes tapasztalatom az, hogy a 90-es években született a legkevesebb egyedi és érdemleges zene. Viszont annál több fos. Én akkor tértem át a Jazz, és az Etno Világzene gyűjtögetésre, mert a pop tele volt szeméttel, kevés jót találtam. 60-70-80-as években születtek a legjobb zenék,Rock'n Roll Blues,Rock és pop terén amelyek időtlennek tekinthetőek. Van aki csak a rock-metált szereti, van aki csak a magyarokat, van aki a mulatósat, és ezek szerint van aki a 90-es évek zenéit. Én meg mindenből tudok nekem valót a stílusokból, kivéve a mulatósat és rap zenét.Mindezt évtized függetlenül.
Tracklist:
1.Dance Party;__ 7.Get To You;__ 8.This Is Love.
espirit
2009-06-07, 12:38 PM
Sajnos nem tudom a pontos évjáratot, de mindegy is mert jellemzően 80-as évek stílusa ez a synthpop-disco.(igaz, találkoztam friss anyaggal is ugyanebben a stílusba, viszont Suzan Stevensre emléxem, 86 környékén volt egy slágere pont ilyen hangszerelésben, akár ezen a lemezen is lehetne, de nincs.)Feltöltés közben annyit sikerült megtudni,-megtaláltam a borítóját- hogy ez Best Of lemez, amit 1997-ben adtak ki, így talán van rajta 80-as éveken túli is.Talán nem, mert ezt az egyetlen CD-t találtam tőlük.Valószinű bakeliten több kiadványuk megjelenhetett a 80-as években.
Tracks:
9.I Love Everything You Do;__ 10.I've Done It.
kozeput
2009-06-08, 04:46 AM
Jessica - Chinese magic
Jessica - Like a burning star
espirit
2009-06-08, 08:11 AM
Folytatom a csapat 20éve véletlenül törölt lemezét. Másik 3 dal és borító.Ezek kevésbé ütős zenék,az " I Will Be You " messze lekörözi mindegyiket, amit múltkor felküldtem már.
Tracklist:
2.Living In A Cream;__ majd az album címadó:_6.Love An Adventure;__ 7.Destination Unknown.
Eltünt a 2.track újratöltve a végére került.
kozeput
2009-06-09, 04:18 AM
Chilly - Johnny loves jenny
Chris Norman - Love is
Chriss - With a boy like you
Claudia T - Dance with me
espirit
2009-06-09, 09:23 AM
Ismét egy kiváló 1973-as lemezt mutatok. Chet Atkins a Country nagy öregje, zseniális gitárjátékos. Első felvétel amin szerepelt 1946-ban jelent meg, sok korai nagyság mellett játszott, többek között Elvis Presley,Floyd Cramer, Charley Pryde, Waylon Jennings és másokkal. Mark Knopflerrel csináltak egy közös lemezt (1990 vagy 1993-ban?) country vagy bluegrass stílusban, címe " Neck and Neck " ami egyik kedvenc lemezem. A könnyed örömzenélés sugárzik belőle. Ez a 73-as lemeze tökéletesen azt a hangulatot hozza, és hangzásban is azonos, csak a szerzemények mások és zenésztársa most Tommy Emmanuel (nem Knopfler).
Tracklist: 11 trackből az első hét, válogatni sem kell, mert mind jó.
1.Borsalino;__ 2.To Be Or Not To Be;__ 3.The Day Finger Pickers Took Over The World.__ 4.Tip Toe Through The Bluegrass;__ 5.News From THe Outback;__ 6.Ode To Mel Bay;__ 7.Dixie McGuire.
Milory
2009-06-09, 09:44 AM
Most regisztráltam ezen az oldalon, gondoltam teszek fel nektek pár számot..kipróbálom milyen. :D Hallgassátok egészséggel ;)
Milory
2009-06-09, 09:46 AM
:p hát ezt elrontottam... :lol::lol: pedif feltöltöttem a számokat, és nem csinált semmit.. :D:D ilyen béna vagyok? :D
2009-06-09 (ma) ZP-ben Edda konceeeert!!! yuheeejj :)
espirit
2009-06-10, 07:05 AM
Mint már féléve írtam, rengeteg produceltje volt a termékeny disco szerzőnek. Ezeket a nótákat nem hallottam rádióban soha. Ismeretlen nevek,- de hát Ő sok 1lemezes előadót futtatott szerzeményeivel. Ebben a blokkban azonban szerepeltetem a közismert Pet Shop Boys, és Claudja Barry-t is, akik szintén nem nagyon voltak hallhatóak ezekkel a zenékkel - illetve ebben a formában vagyis keverésben. Azt viszont ne csodáljátok, hogy mégis ismerős valamelyik, hisz több előadóval is lemezre vágatta szerzeményei egyikét-másikát.
Tracklist:
JOE MICHAEL - Dancin (maxi); __ HOTLINE - Guilty (maxi) __ BOBBY O & CLAUDJA BARRY - Wisper To A Scream (maxi) __
PET SHOP BOYS - One More Chance (maxi)
szomory
2009-06-10, 03:32 PM
Ismét egy kiváló 1973-as lemezt mutatok. Chet Atkins a Country nagy öregje, zseniális gitárjátékos. Első felvétel amin szerepelt 1946-ban jelent meg, sok korai nagyság mellett játszott, többek között Elvis Presley,Floyd Cramer, Charley Pryde, Waylon Jennings és másokkal. Mark Knopflerrel csináltak egy közös lemezt (1990 vagy 1993-ban?) country vagy bluegrass stílusban, címe " Neck and Neck " ami egyik kedvenc lemezem. A könnyed örömzenélés sugárzik belőle. Ez a 73-as lemeze tökéletesen azt a hangulatot hozza, és hangzásban is azonos, csak a szerzemények mások és zenésztársa most Tommy Emmanuel (nem Knopfler).
Tracklist: 11 trackből az első hét, válogatni sem kell, mert mind jó.
1.Borsalino;__ 2.To Be Or Not To Be;__ 3.The Day Finger Pickers Took Over The World.__ 4.Tip Toe Through The Bluegrass;__ 5.News From THe Outback;__ 6.Ode To Mel Bay;__ 7.Dixie McGuire.
...a Neck and Neck 1990-es kiadásu. Most szedtem le, meghallgatom.
espirit
2009-06-10, 03:36 PM
Mint írtam lesz ismerős, és már volt az előzőben is, de itt is a Flirts "Passion" ikertestvérét a The New York Models "Fashion" címmel prezentálja.
Tracklist:
THE NEW YORK MODELS - Fashion;__ RONI GRIFFITH - Breakin Up (maxi).
espirit
2009-06-10, 04:01 PM
...a Neck and Neck 1990-es kiadásu. Most szedtem le, meghallgatom.
Akkor jól emlékeztem az 1990-re, de a neten 1993-as jelzést találtam az Amazonnál, ezért beírtam azt is kérdőjellel. Nekem Audio CD-n van meg , még a 90es években kaptam egyik barátomtól, csak lusta voltam keresni a turkálni polcon-szekrényben-fiókban.
Szeretni fogod, ebben biztos vagyok!Jó témához nyúlt Knopfler, és a stílus legjobb zenészét választotta hozzá.
Atkins 73-asáról még kettő:
8.Saltwater; __ 9.Mr.Guitar.
espirit
2009-06-12, 04:11 AM
Nagyon jó lemezre hívtad fel a figyelmem...köszönöm.
Erre is jó ez a topik:D
Ennek örülök Szomory! Megjósoltam, hogy tetszeni fog az Atkins & Knopfler.
Az EAGLES '74-es lemezéről néhány country és lírai dal a 10 trackes lemezről.
Tracklist:
2.You Never Cry Like A Lover;__ 3.Midnight Flyer;__ 4.My Man;__ 8.Is It True;__ 9.Good Day In Hell.
espirit
2009-06-12, 02:52 PM
Valaha megvolt ez az LP tőle USA nyomásban. Egy rossz pillanatomban újhullámos rajongásomban a 80-as évek elején elcseréltem egy korai Ultravox lemezre.
Különleges volt a borítója az LP-nek, ugyanis a front oldalon ablakszerű kinyitható elemek voltak. Bekuukantva más kép tárult elő mint ahogy azt látjátok, pl egy piros ordító száj - természetetsen Cooperé. Egyik másik tételnél, az ELO-ra, Queenre, és a Supertrampre jellemző hangzás tünik fel a különböző számokban.Talán nem is véletlenül?
Az 1-es track elveszett, valami nem stimmel, itt megállok, majd folytatom reggel.
MÁSNAP: A 4-es után felraktam de ismét eltűnt. Szerintem ezek a hibák is terhelik a szervert, mert fenn van, csak nem lehet hozzáférni, még nekem sem aki felrakta.
MODERÁTORT kérek törölni majd a "From The Inside" című Alice Cooper dal ami 3szor lesz fenn, kettő felesleges!!! Közben az 5-ös "Millie and Billie" is eltünt feltöltés után, abból is kettő lesz, abból is az egyiket kérném törölni!
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif ALICE COOPER 1978 - 01 - From The Inside[espi].mp3 (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=301243&stc=1&d=1244877165) (3.61 MB)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif ALICE COOPER 1978 - 02 - Wish I Were Born In Beverly Hills[espi].mp3 (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=301081&stc=1&d=1244876787) (3.36 MB)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif ALICE COOPER 1978 - 04 - Nurse Rozetta[espi].mp3 (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=301090&stc=1&d=1244876787) (3.92 MB)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif ALICE COOPER 1978 - 05 - Millie And Billie[espi].mp3 (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=301246&stc=1&d=1244877659) (3.92 MB)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif ALICE COOPER 1978 - 06 - Serious[espi].mp3 (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=301239&stc=1&d=1244876787) (2.53 MB)
Ismétlések közben biztonsági másolatokat készítettem esetleges újabb eltünés esetére, ezért láthatóak duplán a winamp fileok. Ezeket sorrendbe raktam.
1.From The Inside;__ 2.Wish I Where Born In Bewerly Hills;__ 4.Nurse Rosetta;__ 5.Millie And Billie;__ 6.Serious.
espirit
2009-06-13, 10:24 AM
A Reggae koronázatlan királya fiatalon elhunyt. A koncert sorozatokat vivő zenész drogok segítségével tudott talpon maradni, de túlhajszolta magát és szervezete ezt nem bírta elviselni a végtelenségig. (Csak a végéig.)
Csupán 3 dalt mutatok a 17 trackes utolsó koncertjéről, mert elég rossz minőségű a felvétel. (szerintem) No meg sok slágert is eljátszanak, amelyeket majd mindenki ismer, és talán fenn is van a szerveren, de ezek nincsenek.
Tracks:
5.The Heathen;__ 9.Zimbabwe;__ 15.Coming In From The Cold.
espirit
2009-06-13, 11:59 AM
Közismert mondás, hogy a változatosság gyönyörködtet. Nem csak a sexre vonatkozik ez, hanem a természetre és a művészetekre valamint esetünkben a zenére.
Ezért gondoltam, hogy a blues,country disco és rock után egy különleges zenét tálalok fel. Electronic Music kategóriában dolgozik ez a német fickó, Klaus Schulze-al, Harald Grosskopf-al és másokkal koncertezik, készít lemezeket, de legtöbbet Manuel Göttsching-gel dolgozik együtt. Aki ismeri őket az tudja, hogy a Berlin School zenei irányzathoz tartoznak ezek az alakok. Elvetemülten elvont zenéket csinálnak ritkán populáris, de ez a "Belle Alliance"című ASHRA album kellemes könnyen emészthető Mike Oldfieldes könnyedségű gitárjátékra épülő instrumentális zene. Ráadásul rövid tételek,szemben a tőle megszokott, átlagosan 20 perces tételekkel amelyek ide nem bemutathatóak a beépített 8 MB/track korlát miatt.
Én sem régen ismerem, 2éve hallottam először egyik Schulze-al készült közös darabban. Szóló albumát az 1971-est hallottam nemrégen, az nekem is nehéz volt, pedig szeretem az elvont dolgokat. A másik szóló a 1977-es Blackout című ami többnyire a Tangerine Dream korai munkáit idézi, persze több gitárszólóval, viszont populárisnak mondható az is.
Ez a 3.szóló albuma amit ismerek, egyben ez a legkönnyedebb szerzeményeit tartalmazza.A 7-es tracket ki kell hagynom , mert 15 perces.
Tracklist:
1.Wudu ;__ 2. Screamer ;__ 3. Boomerang ;__ 4. Aerogen ;__ 5. Sausalito ;__ 6. Kazoo ;__ 8. Mistral .
espirit
2009-06-15, 10:01 AM
Amerikai gitáros aki korai időszakában Eric Claptonnal és John Mayallal zenélt éveken át, blues vonalon. Aztán a könnyedebb slágeres amerikai rockra váltott szóló albumain. Ezt az albumot 39 évesen kreálta 20éve. 10 trackből 5 öt mutatok.
Tracklist:
1. Rock Out Punch Somebody ;__ 2. Stronger ;__ 4. Don't Let Me Go ;__ 8. Mine Tonite ;__ 10. Your Love Is My Life .
espirit
2009-06-15, 11:00 AM
A synthpop zenét játszó banda '88-as lemezének 12 trackjéből négy nóta. (A '89-esből már régebben raktam fel.)
Tracklist:
1.That Smiling Face ;__ 3. Neighbours ;__ 4. The Great Commandment ;__ 8. Where Has The Childhood gone.
prisca
2009-06-19, 04:21 AM
Stop By The 80's
innen letölthető: http://i-stop80.blogspot.com/
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 10"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 10"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cbor1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoht ml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]--> - Yazoo · Upstairs at Eric's
- Simply The Best · 1980s
- INXS - The Greatest Hits
- Journey · Greates Hits
- George Michael · Older<o:p></o:p>
espirit
2009-06-19, 06:03 PM
Köszönjük Prisca!
Talán ez nem tilos, de a linkelés alapvetően az!
A kevés anyaggal rendelkezők nevében,-Köszönöm! Mert vannak akiknek hiányos az a zenei korszak.(Csak nem szólnak hozzánk akik rendszeresen, vagy rendszertelenül írogatunk ide.)
Nekem kb. a 2/3-a 3/4-e megvan, a mi nincs meg az nem vonz, de a még ott található lista a következő- AKIT ÉRDEKEL! Persze jelentős része fenn van már a CanadaHun valamelyik topicjában, ZeneI- II - II, Zenék kérése: és a 70-es 80-as évek zenéi című oldalakon. Említetteket akkor nem töltöm föl,mert ezeken kívül is éveket venne igénybe 80-as zenéim felküldése ebben a tempóban, ahogy eddig is tettem. Íme a rövid lista ami az egész, 4 - 5 CD-nyi mp3-as. Több asjánlatom is volna , de nem olyan fontosak. Amit én fontosnak tartanék az ENYA 4CD-s válogatása.Talán azért mert régi kedvencem.(igaz, nem a 80-as évek, főleg 90-es 2000-es évek közöttiek a dalok. Jó még a Journey és a Yazoo, aztán G.Michael -Older albuma is. Szóval több jó van köztük.
A többi lemez az említetteken kívül:
Alejandro Sanz (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/Alejandro%20Sanz) (1) Cyndi Lauper (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/Cyndi%20Lauper) (1) David Bowie (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/David%20Bowie) (1) Dire Straits (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/Dire%20Straits) (1) Donna Summer (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/Donna%20Summer) (1) Enya (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/Enya) (1) Foreigner (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/Foreigner) (1) Frankie Goes To Hollywood (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/Frankie%20Goes%20To%20Hollywood) (1) Frida (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/Frida) (1) George Michael (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/George%20Michael) (1) Hall and Oates (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/Hall%20and%20Oates) (1) INXS (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/INXS) (1) Journey (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/Journey) (1) Juan Luis Guerra (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/Juan%20Luis%20Guerra) (1) Julian Lennon (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/Julian%20Lennon) (1) Men At Work (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/Men%20At%20%20Work) (1) Paul McCartney (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/Paul%20McCartney) (1) Pet Shop Boys (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/Pet%20Shop%20Boys) (1) Phil Collins (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/Phil%20Collins) (1) Queen (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/Queen) (1) Reo Speedwagon (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/Reo%20Speedwagon) (1) Sade (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/Sade) (1) Shirley Bassey (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/Shirley%20Bassey) (1) Simply Red (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/Simply%20Red) (1) Spandau Ballet (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/Spandau%20Ballet) (1) Sting (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/Sting) (1) Talk Talk (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/Talk%20Talk) (1) Tears For Fears (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/Tears%20For%20Fears) (1) The Beatles (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/The%20Beatles) (1) VA (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/VA) (4) Yazoo (http://i-stop80.blogspot.com/search/label/Yazoo) (1)
Most a NIGHT RANGER - 80-as évek elején alakult - amerikai rockbanda második albumáról mutatok néhány nótát. / 1983 : "Midnight Madness"/ Az első nincs meg ami 1982-es keltezésű..
Tracklist:
1. Rock In America ;__ 2. Roumors In The Air ; 3. Why Does Love Have To Change ;__ 4. Sister Christian ;__ 7. When You CloseYoue Eyes .
espirit
2009-06-20, 08:16 AM
Rengeteg Beatrice hozzászólást találtam, 3/4 óra alatt néztem végig, mire kiderült, hogy a lemezről csak ez az egy dal nincs fönn, - legalábbis én nem találtam.
Beatrice " Topis Zenész "
espirit
2009-06-20, 11:16 AM
Azt gondoltam sokkal több Marley dal van fenn! Persze így is sok üzenetet átnéztem az ismétlés elkerülésére, de nem vagyok benne biztos, hogy mindenki írt listát, így nem kerültek elém azok a titkos feltöltések. Ha tudtok ismétlésről akkor még ma írjatok, hogy töröljrk. Most a " Legend "Bob Marley and The Wailers válogatásról néhány, amit nem talált-tálalt a kereső.
Tracklist:
1. Easy Skanking ;__ 2. I Shot The Sheriff ;__ 3. Is This Love ;__ 4. Jamming ;__ 5. One Love .
espirit
2009-06-20, 12:08 PM
Tracklist:
1. Punky Reggae Party ;__ 2. Redemption Song ;__ 3. Satisfy My Soul ;__ 4. Waiting in Vain .
espirit
2009-06-21, 09:53 AM
Laserdance,a Proxyon és Koto stílusát utánzók közül 3 megamix.(sampler,imprimé) Kezdetben Űrdisconak neveztük a hasonló szinti zenét, amelyek 80-as évek közepe után jelentek meg először.
Daylights mix 71039 ; __ Jan Shipper megamix 71036 ; Based On Bass megamix 71010 .
espirit
2009-06-21, 11:48 AM
Az idősebb tagok emlékeznek bizonyára " keleti blokk " szintetizátoros Észt vagy Lett bandájára. Kapható volt anno eme lemezük,amelyről 3 zene megy, (kb. '79-80 ból).
1. Zodiac ;__ 3. Provincial Disco ;__ 6. Rock On The Ice .
espirit
2009-06-22, 02:24 AM
A szokásos 80-as disco stílust nyújtó Paul Sharada igénytelen szöveggel, de jól táncolható ritmussal és jó szinti effektekkel hallható,- nem mellékesen P.Lion jegyekkel - a Boxers c. albumáról.
Tracklist:
1. Boxers ; __ 2. Florida ;__ 5. Move Your Feet .
prisca
2009-06-22, 02:35 AM
Espirit!
Akkor talán én is úgy tenném ide az ajánlatomat, ahogy Te. Szerver kímélő módszer, annyi szent.
Ezek alapján rátalálsz az oldal(ak)ra, ahol sok érdekesség van. Természetesen nem csak 70-80-as évekbeli, hanem régebbiek, de újabbak is. Pl.:
Eagles
BAIXAR DISCOGRAFIA THE EAGLES - THE EAGLES DISCOGRAPHY FREE DOWNLOAD - ROCK - COUNTRY ROCK - FOLK ROCK - SSRJ BLOGSPOT (http://ssrj-musica-livros.blogspot.com/2009/04/baixar-discografia-eagles-eagles.html)
<!-- google_ad_section_start(name=default) --> Hugo Montenegro - 1980 - Big Band Boogie (http://mp3mixbyjensenbrazil.blogspot.com/2009/06/hugo-montenegro-1980-big-band-boogie.html)
Jose Feliciano - 1968 - Feliciano! (Collector's Edition) (http://mp3mixbyjensenbrazil.blogspot.com/2009/06/jose-feliciano-1968-feliciano.html)
Található még ott Otis Redding, Rita Pavone, Albano, Elvis, Kylie, Joni Mitchell, Demis Roussos (aki, 2009. szeptember 29-én Budapesten lép fel) Aretha Franklin, Barbra Streisand, Bon Jovi stb.
Egyébként most egy OST anyagból teszek ide számokat, mint időben idevágó dallamokat (ezek nem a fenti oldalakról származnak)
<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cbor1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoht ml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} span.blackbigtitle {mso-style-name:blackbigtitle;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]--> The Wraith Soundtrack 1986 (Száguldó bosszú)
<o>főszereplő: Charlie Sheen
</o>
Tracks:
1. Tim Freehan - Where's The Fire
2. Honeymoon Suite - Those Were The Days
3. Stan Bush - Hearts vs Heads
4. LaMarca - Hold On Blue Eyes
5. Jill Michaels - Young Love,Hot Love
6. Ozzy Osbourne - Secret Loser
7. Lion - Never Surrender
8. James House - Bad Mistake
9. Ian Hunter - Wake Up Call
10. Bonnie Tyler - Matter Of The Heart
Bonus Tracks
Motley Crue - Smokin' In The Boys Room
Robert Palmer - Addicted To Love
Nick Gilder - Scream Of Angels
Lion - Power Love
Billy Idol - Rebel Yell
espirit
2009-06-22, 03:11 AM
A '88- as 6 nótás Boxers c.lemez másik fele jön most, vagyis újabb 3 dance music az " italo-disco " stílusból.
Tracklist:
3. Dancing All The Night .__ 4.Vola ;__ 6. Keep Your Love Alive .
kozeput
2009-06-22, 06:32 AM
2 Girls - Another boy in town
Alber One - Secrets
prisca
2009-06-22, 06:40 AM
Sziasztok
Kovács Katitól keresem a "Ne hagyj egyedül " című számot. Segítsetek, köszi
#840 (http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=1572158&postcount=840)) itt van. Keresővel megtaláltad volna.
Van egyébként erre egy külön topik, ahol számokat lehet kérni, vagy keresni.
espirit
2009-06-22, 11:07 AM
A 70-es évek elejétől működtek már, de én csak '80 környékén hallotztam őket először. Akkor a Punk/New Wave fúzióját művelték. Ez a lemez 1982-es vagyis azonos a stílus, kevés dallam, inkább ritmus és szöveg központú.(sajnos én a szöveget nem értem)
Négy nóta az albumról:
Tracklist:
1. Time Out For Fun ;__ 2. Peek-A-Boo ; 5. That's Good ;__ 7. Big Mess .
kozeput
2009-06-23, 03:00 AM
van valakinek Fonograf dalgyujtemenye?
<INPUT id=gwProxy type=hidden><!--Session data--><INPUT id=jsProxy onclick=jsCall(); type=hidden>
Rengeteg van fenn! Például itt:
http://canadahun.com/forum/showthread.php?p=1198944&highlight=fonogr%E1f#post1198944
Használd a keresőt!!!!
kozeput
2009-06-23, 03:04 AM
UB 40 - Cherry oh baby
Tears for Fears - Sowing the seeds of love
espirit
2009-06-23, 03:09 AM
A francia elctro disco legnagyobb alakja volt anno. Ez a 6. albuma 1980 ban jelent meg. A legismertebb a 3. lemeze a Supernature 1977-es ami szerintem a legjobb, a mai napig dolgoznak föl róla DJ-k ill mixelik modern hangzásúra. Másik kedvencem a 78-as Golden Touch. Mindig tett fel albumaira a dance számoktól eltérő, relaxálós, hallgatni való tételeket. Ezekkel közelített a Space-s Didier Maroni munkáihoz. Gyakran a funky elemekkel bírnak szerzeményei.
Tracklist:
1. Portrait Of Modern Man ;__ 2. Panic ;__ 5. The Time Is Running Down ;__ 6. Happiness Pill .
espirit
2009-06-23, 01:10 PM
Anyuciknak és gyermekeinek ismét egy kis könnyed disco a '80-as évek végéről. Chris -talán tévedek, de - lehet, hogy a Babys Gangből jött. 5dala a 10 trackes lemezéről:
Tracklist:
2. My My My ;__ 3. First Time ;__ 5. Take Me To The Top ;__ 6. Two By Two ;__ 8. Lucky Boy .
espirit
2009-06-24, 04:46 PM
Egy ismeretlen lemezük került kezembe. Amely az első zene hallgatása közben úgy tünik mintha Jan Garbarek valamelyik ethno-jazz CD-jét hallgatnám. Később aztán előjönnek az Earth Bandre jellemző hangok is. Végül is olyan mintha a "Somewhere In Africa" folytatása lenne, - nagyon afro-ethnic jellegű az egész, és persze Garbarekes.
Egy tételt küldök föl, címe : " Sikelele I " (van Sikelele II is)
kozeput
2009-06-25, 06:24 AM
a 80-as evek zenejen nottem fel :) George Michael, M. Jackson, Samatha Fox, Sabrina...:D:D De ma mar nem halgatom oket, valtoznak az izleseim :D
Nagyon sajnálom, ha így gondolod! Talán nem is szeretted azokat a zenéket!!!
Kai Morgan - Secret Lover
kikuska22
2009-06-25, 06:44 AM
Nagyon sajnálom, ha így gondolod! Talán nem is szeretted azokat a zenéket!!!
Kai Morgan - Secret Lover
de igen szerettem, csak sajnos az enekesek valahogy a multban ragadtak... Kivetel Kylie Minogue ot ma is nagyon szeretem, na meg Madonnat :)
kozeput
2009-06-25, 07:02 AM
de igen szerettem, csak sajnos az enekesek valahogy a multban ragadtak... Kivetel Kylie Minogue ot ma is nagyon szeretem, na meg Madonnat :)
Minden kornak megvolt-megvan a stílusa! Nem hiszem hogy a fazonváltás jót erdményezett volna a többi akkoriban aktív együttesnél! Én speciel mindenevő vagyok zenei téren....
Living In A Box - Blow the house down
espirit
2009-06-26, 03:53 PM
Egy kellemes lírai dalával búcsúztatom a 80-as évek zseniális popsztárját.Még a 90-es évek elején is volt több jó zenéje, de én nem nagyon jegyeztem. Azonban elismerem művészetét és sajnálom, hogy nem okosabban élte sztár napjait. Nyugodtan élhetett volna 90 évig is. Talán majd rakok fel kezdő korszakából a '73-as lemezéről is. Ezt a mostanit nem is tudom mikor dobta piacra.
Következik" Misel Zsakszon "ahogy -Bochkor Gábor szerint- a francia mondja:
dalának címe : Speechless
espirit
2009-06-26, 05:03 PM
15 éves volt amikor ez a lemeze készült.
Sajnos ismét nyoma veszett az 1-esnek mire a 4-es felment.
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif 01-Michael_Jackson 1973 -rockin_robin[espi].mp3 (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=307285&d=1246050027) (4.29 MB, 0 letöltés)
Másodszorra sikerült.Azonban félóra múlva töröltem, mert Kartalhu már reggel felrakta.
Címek:
1. Rockin Robin ;__ 4. Happy .
espirit
2009-06-26, 05:21 PM
Összesen 4 track erről a korai lemezéről 2 üzenetben.(törlés után csak 3 dal)
Dalcímek:
10. Morning Glow ;__ 11. Music and Me .
somebody65
2009-06-27, 05:06 AM
Gilla - Bend Me, Shape Me(1978)
Gilla-Go down mainstret(1980)
Buck Fizz - Making Your Mind Up(1981)
Buck Fizz - The Land Of Make Believe(1981)
Feargal Sharkey - A Good Heart(1985)
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"><input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"><input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden"><input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
somebody65
2009-06-27, 06:05 AM
Indeep - Buffalo Bill(1983)
Indeep - Last Night A Dee-Jay Saved My Life(1982)
Indeep - When Boys Talk(1983)
Katmandu - I Wanna Dance(1981)
Katmandu - The Break(1979)
<input id="gwProxy" type="hidden"><!--Session data--><input onclick="jsCall();" id="jsProxy" type="hidden">
somebody65
2009-06-27, 06:26 AM
La Mama - Voulez Vous Avec Moi(1983)
Labelle - Lady Marmalade(1979)
La Compagnie Creole - C'est Bon Pour Le Moral(1982)
espirit
2009-06-27, 06:04 PM
Az 1982-es " Modern Lifestyle " lemezük utolsó 40%-a ,7-10 trackig.
A tételek:
7. Gilded Cage ;__ 8. I'm Staying Alive ;__ 9. Birds and Dogs ;__ 10. N4 .
espirit
2009-06-27, 06:55 PM
Néhány dance zene a 3CD-s 48 nótájukat tartalmazó " Physical Attraction " című Best Of gyűjteményükről. Talán nem kell mondani, - persze sokan nincsenek benne a stílusban, ezért említem ismét, hogy - Ők Bobby Orlando egyik lány csapata volt anno. Orlando szerzeményeit adták elő, Bobby írta a slágereket , zenélt és producerkedett.
Tracklist:
2. Come To Me ;__ 3. Dancin' Madley Backwards ;__ 5. I Only Want To Be With You ;__ 6. He's A Lot Loke You ;__7. New Toy .
voxpopuli
2009-06-28, 04:00 PM
Kedves Espirit,
tegnap vegilapoztam a topikot, es igazi gyöngyszemekre találtma jóvoltadból :p (pl Love Scupture, a blues anyagok stb).
Mivel kevéselem a pozitiv visszajelzest a raforditott munkähoz es az anyag ertekehez kepest, alljon itt ezért egy
N A G Y K Ö S Z Ö N E T !!!
mindenki nevében, aki akár csak bekukkantott ide.
espirit
2009-06-29, 02:29 AM
Kedves Espirit,
tegnap vegilapoztam a topikot, es igazi gyöngyszemekre találtma jóvoltadból :p (pl Love Scupture, a blues anyagok stb).
Szívesen töltögetek föl ritkaságokat, mert annak nagyobb értelmét látom, mint a közismert slágereknek. Azonban a Blues terén ICEBRAKERT illeti köszönet, és DJKECMEC is rengeteg régi slágerlistás zenét rakott fel, aztán van még néhány tag, KÖZÉPÚT, SOMEBODY,SZOMORY akik aktívan részt vettek a topic zenei választékának gazdagításában. A Topic Nyitás pedig BELZEBUB 05 ötlete volt, aki végül is nem sokat töltött föl, de bízott abban hogy lesznek mások akik tesznek közzé a korszakból.
Mindannyiuk nevében is KÖSZÖNÖM!
Joan Jett & The Blackhearts 81-es lemezéről a nyitószám volt sláger, az már fenn van több példányban, és a " Little drummer Boy "-t is láttam, de a többit nem találtam a 14 nótás lemezről,(10 original+ 4 bonus) ezért még ezt a 6-ot választottam erről a rock'n roll lemezről.
Tracklist:
Joan Jett 1981 - 02 - (I'm Gonna) Run Away (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=308259&stc=1&d=1246256476)
Joan Jett 1981 - 04 - NAG (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=308259&stc=1&d=1246256476)
Joan Jett 1981 - 05 - Crimson And Clover (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=308260&stc=1&d=1246256476)
Joan Jett 1981 - 06 - Victim Of Circumstance (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=308263&stc=1&d=1246256476)
Joan Jett 1981 - 07 - Bits And Pieces (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=308264&stc=1&d=1246256476)
Joan Jett 1981 - 11 - Oh Woe Is Me (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=308266&stc=1&d=1246256476)
kozeput
2009-06-29, 01:26 PM
Kedves espirit! Hálás köszönet, igen gáláns cselekedet volt megemlíteni a többi rendszeres feltöltőt, de az igazi érdem akkor is a tiéd! Ennek a topicnak az életben maradása főleg a te lelkes tevékenységednek köszönhető!
Dr. Hook - Better love next time
espirit
2009-07-01, 10:12 AM
Középút! Én szakítok rá időt, és anyagom is van bőven a korszakból. A többiek akik elmaradoznak időnként, biztos fontos, a megélhetéssel kapcsolatos teendőik vannak, ami mégis csak előbbre való. Engem nem vár a munkahely, mert tönkre tette az egyik milliárdos "valamelyik" bukóban lévő pártból. Időm van erre, bár mostanában kevés, mert unokáimmal "babysintér"-kedem.
Néhány tracket lekonvertáltam a csapat lemezéről, de nem engedi a rendszer a feltöltést, illetve nehezen felment ez, de a másodiknál már nem adott zöld utat a feltöltésnek a szerver. Biztos elszállna az első mire felküldöm a másodikat.Majd folytatom később.
ez első track:
1. My Preivate Tokyo .
kozeput
2009-07-01, 01:41 PM
Sajnos lassan már nincs olyan ember, akit ne csapna meg a munkanélküliség szele. Az én cégemnél is napról napra tengődünk...:?
Girly - Working girl
espirit
2009-07-01, 05:08 PM
2. Promises ;__ 6. Blue ;__ 8. 8-15 nowhere .
espirit
2009-07-01, 06:09 PM
A sajátos zenét játszó banda a Flinstone filmhez írt zenéje által vált közismertté, pedig már legalább 15 éve működtek sikerrel. Énekesnőjük Kate Pierson, Iggy Pop-al is készített egy nagyon jó szerelmetes dalt. Sokszor láttam kb.18éve az MTV-n, de címe nem jut eszembe. A lemez Slágere a "Love Shack" feltöltötték, amihez még 3 nótát hozzáteszek.
Tracklist:
1. Cosmic Thing ;__ 3. Deadbeat Club ;__ 10. Follow Your Bliss .
Miért nem tudok letölteni?????
kere, a lap megetekintésére nincs jogosultságod, ennek a következő okai lehetnek:
Esetleg más üzenetét próbálod módosítani, vagy az adminisztrátori lehetöségeket használni.
Ha épp üzenetet próbálsz küldeni, elképzelhető, hogy ezt az adminisztrátor itt nem engedélyezte.
Miért nem tudok letölteni?
kere, a lap megetekintésére nincs jogosultságod, ennek a következő okai lehetnek:
Esetleg más üzenetét próbálod módosítani, vagy az adminisztrátori lehetöségeket használni.
Ha épp üzenetet próbálsz küldeni, elképzelhető, hogy ezt az adminisztrátor itt nem engedélyezte.
kozeput
2009-07-02, 03:58 PM
Miért nem tudok letölteni?
Gyönyörűm el kellett volna olvasni a regfeltételeket!!!! "48+20"
Gloria Gaynor - Reach out
voxpopuli
2009-07-02, 05:26 PM
Bluesvonal
Talán összejönne annyi érdeklődő, hogy megélne egy blues/gospel topic...Izelítőnek addig is :
John Lee Hooker/Van Morrison -Never Get Out Of This Blues Alive
-----------------
helyett:
Your submission could not be processed because a security token was missing.
If this occurred unexpectedly, please inform the administrator (http://canadahun.com/forum/sendmessage.php) and describe the action you performed before you received this error.
Az Admi-ra persze szintóen csak hibaüzenet jön... Közeput, espirit pls, hol a gond?
palaimon
2009-07-03, 02:05 AM
thx
espirit
2009-07-03, 03:54 AM
A sokáig egy slágeres bandaként emlegetett banda néhány felvétele a válogatás lemezükről.(3 nótát találtam a szerveren amit kihagyok , de más dalokat is,pl: a Yummy Yummy Yummy -t amit mindenki ismer, főleg a Saragossa-tól) Sajnos a dalok keletkezését nemtom,biztos van köztük 60-as évek végéről több is.(?)
AlbumTracklist:
5. Melody Hill ;__ 6. Over and Over ;__ 7. You Little Angel, You ;__ 8. Everything's All Right ;__ 9. Sugar and Spice ;__ 10. Bicycles, Roller Skates and You .
espirit
2009-07-03, 06:51 AM
Kelet-európai Emerson, Lake and Palmer-nek is nevezték a szlovák Collegium Musicum progrock/jazzrock stílusban játszó csapatot. Nem véletlenek a magyaros nevek, hisz itt a szomszédban éltek ezek a zenészek: Marian Varga / organ, piano; Dusan Hajek / drums; Jozef Farkas / guitar; Ivan Belak / bass.
Két zene a lemezről, ami 5 kompozíciót tartalmaz, 3 nagyon hosszú idejűt.
1. Microcosmos ;__ 3. Preludium CDur .
espirit
2009-07-03, 07:35 AM
A francia Mark Cerrone sokadik lemeze ez, talán XII-ik. Szokás szerint ez is rövid, 6 trackes, amelyről 3 tételt küldök fel.
Címek:
1. Where Are You Now ;__ 2. Interdid Song ;__ 6. Taxi In The Night .
djkecmec
2009-07-03, 09:58 AM
A formáció második és egyben utolsó lemeze (mely régebbi felvételeket is tartalmaz és másként szól mint az első), utána a nagyszerű Dave Edmunds szólópályára lépett - nem kis sikerrel.A Kardtánc című Hacsaturján átiratotot, egyébként 68-as felvételt rakom fel a 11 és fél perces nagylemez változattal szemben (terjedelmi okok miatt)
01 - In the land of the few
02 - Seagull
03 - Nobody`s talking
04 - Why (128 !)
05 - Farandole
06 - You can`t catch me
07 - People people
08 - Sabre dance (UK 5 - 68.) kislemez verzió !!!
Üdv djkecmec
djkecmec
2009-07-03, 10:59 AM
A sokáig egy slágeres bandaként emlegetett banda néhány felvétele a válogatás lemezükről.(3 nótát találtam a szerveren amit kihagyok , de más dalokat is,pl: a Yummy Yummy Yummy -t amit mindenki ismer, főleg a Saragossa-tól) Sajnos a dalok keletkezését nemtom,biztos van köztük 60-as évek végéről több is.(?)
Az ARCHIES 1968 és 1973 között létezett és 5 sorlemezt valamint egy válogatás albumot adott ki ebben az időben.
Melody hill 1969 - Everything`s Archie lemezről
Over and over 1970 - Sunshine lemezről
You little angel you 1969 - Everything`s Archie lemezről
Everything`s alright 1969 - Jingle jangle lemezről
Sugar and spice 1969 - Jingle jangle lemezről
Bicycles roller skates and you 1969 - Everything`s Archie lemezről
származik.
A Yummy yummy yummy-t pedig az OHIO EXPRESS nevű rágógumi zenét játszó banda jegyezte 1968-ban és az angol valamint a tengerentúli listákon is jól szerepelt.Felrakom ide a két legismertebb OHIO EXPRESS zenét 1968-ból !!!!!
OHIO EXPRESS - Yummy yummy (UK 5,US 4 - 68.)
OHIO EXPRESS - Chewy chewy (US 15 - 68.)
Üdv djkecmec
<table x:str="" style="border-collapse: collapse; width: 179pt;" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="239"><col style="width: 179pt;" width="239"><tbody><tr style="height: 12.75pt;" height="17"> <td class="xl24" style="height: 12.75pt; width: 179pt;" width="239" height="17">
</td> </tr></tbody></table>
icebreaker
2009-07-03, 01:19 PM
Mud - Mud Rock & Mud Rock Vol II (1974)
Üdv! Egydarabig nem állt módomban feltölteni zenéket.
A Mud zenéjéből Djkecmec már hozott mutatóba, ezeket kihagyom a lemezről. (Itt találhatók:
http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=1458342&postcount=1035)
Mud Rock
01. Rocket
02. (a) Do You Love Me (b) Sha La La La Lee
03. Runing Bear
04. The Hippy Hippy Shake
05. Shake,Rattle And Roll,See You Later Aligator
06. Medley-Dyna-mite,The Cat Crept,Tiger Feet
07. The End Of The World
08. Blue Moon
09. In The Mood
10. Bye Bye Johnny
Mud Rock Vol II (1975)
11. The Secrets That You Keep
12. Living Doll
13. One Night
14. Tallahassee Lassie
15. Let's Have A Party
16. Tobacco Road
17. Oh Boy
18. I Love How You Love Me
19. Hula Love
20. Diana
icebreaker
2009-07-03, 02:06 PM
Bluesvonal
Talán összejönne annyi érdeklődő, hogy megélne egy blues/gospel topic...
Blues
Ezen a topicon a különlegességek kedvelői elég sokcsemegét találnak, elősorban Espirit érdemeként. Djkecmec, de én magam is feltöltöttem elég sok blues lemezt. Azonban azt tapasztaltam, hogy a letöltés számláló szerint eléggé rétegzene ez. Itt viszont színesíti a választékot, és akit érdekel, itt is megtalálja.Igaz a korszak a 70-80-as évek, eléggé behatárolja. De talán lenne valami mód tágítani a határt. Pl a korszak híres előadóinak az időszak előtti, és utáni lemezeit is be lehetne hozni ide. Na a lényeg, hogy szerintem, egyenlőre itt is elég jól elvagyunk:)
Na akkor, hogy zene is legyen:Jeff Beck Group - Jeff Beck Group 1972
•Ice Cream Cakes
•Glad All Over
•Tonight I'll Be Staying Here With You
•Sugar Cane
•I Can't Give Back The Love I Feel For You
•Going Down
•I Got To Have A Song
•Highways
•Definitely Maybe
Most nem is Jeff Beckről írnék, hanem egy másik zenészről.
Cozy Collin Powell 1947. december 29-én született egy Cirencester nevű angliai városkában.1971-ben az évben egy másik gitáros óriás, Jeff Beck látókörébe került, akivel elkezdett próbálni. Talán kevesen tudják, de Cozy Powell is ott volt az 1970-es Wight-szigeti fesztiválon Tony Joe White dalszerző-gitáros-énekest kísérve. Augusztus 27-én, a második napon léptek színpadra a Supertramp, a Groundhogs, a Cactus rockbandák társaságában. Sajnos Cozy dobjátéka lemaradt a fesztiválról kiadott lemezekről. Nem maradt viszont le a Jeff Beck Group 1971-es Rough And Ready és a következő évben piacra dobott a nevüket viselő LP-ről. Erőteljes stílusáról itt csak annyit, hogy egyszer Jon Lord, a Deep Purple billentyűse ezt mondta róla: „Cozy Powell-lel együtt játszani olyan, mintha az összes zenészt fenéken rúgnák”.Utánna még sok rocklegendává vált bandában verte a bőröket, míg 1998. április 5-én gépkocsijával több mint 140 kilométeres sebességgel száguldott az M4-es autópályán Bristol közelében, a csúszós úton elveszítette uralmát az autó fölött és az elválasztó korlátnak ütközött. Kórházba szállították, de sérülései olyan súlyosak voltak, hogy már nem tudtak rajta segíteni.
icebreaker
2009-07-03, 02:42 PM
Jeff Beck with the Jan Hammer Group Live (1977)
Jeff Beck. A neves gitáros 1944-ben született Angliában.
Fiatalon session-zenészként dolgozik, de 1965-ben belép a híres Yardbirds együttesbe, Eric Clapton helyére. Alig egy év múlva kilép, és megalakítja a Jeff Beck Group-ot, olyan társakkal, mint Ron Wood és Rod Stewart. Bemutatkozó albumuk 1968-ban jelenik meg.
1975-től az instrumentális jazzrock felé fordul.
1977-ben,1980-ban Jan Hammerrel (Az 1065-ben írtam róla)jelentet meg lemezt, melyen már előtérbe kerül az elektronikus hangzás.
Később instrumentális albumai zenei anyagával koncertezik.
Öt év szünet után 1985-ben ad ki új albumot, majd a '90-es évektől megint a hangszeres zene kerül előtérbe.
Jan Hammer: Cseh származású zeneszerző, billentyűs. A 70-es években a jazz-fusion The Mahavishnu Orchestra tagjaként lett ismert, de az igazi világhírt a Miami Vice zenéje hozta meg a számára. Santana-tól Steve Lukather-ig számos neves zenésszel dolgozott már együtt. Szólóban is számos lemeze jelent meg.
Tracklist:
1. Freeway Jam (Max Middleton) 7:21
2. Earth (Still Our Only Home) (Jan Hammer) 4:34
3. She's a Woman (John Lennon, Paul McCartney) 4:25
4. Full Moon Boogie (Hammer, Jerry Goodman) 6:07
5. Darkness/Earth in Search of a Sun (Jan Hammer) 7:52
6. Scatterbrain (Jeff Beck, Middleton) 7:26
7. Blue Wind (Jan Hammer) 6:20
előadók:
Jeff Beck - Guitar & special effects;
The Jan Hammer Group:
Tony Smith - Drums & lesd vocals on "Full Moon Boogie";
Fernando Saunders - Bass, rhythm guitar on "She's a Woman" and vocal harmony;
Steve Kindler - Violin, string synthesizer on "Darkness" and rhythm guitar on "Blue Wind";
Jan Hammer - Moog & Oberheim synthesizer;
voxpopuli
2009-07-03, 03:00 PM
icbreaker: kösz a véleményt....
djkecmec: kösz a 2. love Sculpture lemezt...
Ez most csak egy link lesz, de hihetetlen egyedi csemegékkel:
http://audiodesignstudio.blogspot.com
icebreaker
2009-07-03, 03:14 PM
Ez most csak egy link lesz, de hihetetlen egyedi csemegékkel:
http://audiodesignstudio.blogspot.com
Tényleg sok jó lemez van közöttük. Kösz!
(hozhatsz még ilyeneket.:)
(már 60 db van a letöltőbe berakva, így elleszek:)
http://zenekucko.ucoz.com/blog/2-0-1
Viszonzásként, válogatni való.
espirit
2009-07-03, 07:11 PM
A soul/funky vonalon működő énekesnő mostanában nem hallható a rádiókban, én csak a 80-as években hallottam néhány felvételét másik lemezéről és még a 90-es elején párszor. A címadó 1-es track 4u2njoy nem nagyon tetszik, kihagyom. A soul részét jobbnak ítélem a lemeznek, ezek közül néhány dal, de a végére egy funky discot is teszek.
Tracklist:
3. Quiet Storm ;__ 4. Keep Love New ;__ 5. Form Pain To Joy ;__ 6. Valley Of Lonely ;__ 7. Lightnin .
espirit
2009-07-04, 05:26 AM
A Hard Rock, a Psychedelikus Rock és a Blues határán mozgó alig ismert csapat első lemezéről mutatok néhány felvételt.
Különlegessége, hogy több összefüggő trackekből álló blokkokra bontott az anyag, vagyis nincs lekeverve 1-1 tétel végén, hanem a következőben folytatódik az effekt. 2 ilyen blokkot választottam ki, az első 2-3 as track ami összekapcsolt, aztán az utolsó blokkot amelyben a 9-10-11-12-és a 13-as nonstop keverésű. Rövid tételek, talán ezért is összefüggőek.
Tracklist:
I-es blokk: 2. Armworth ;__ 3. Myopic Void .
II-es blokk: 9. I Can't Feel Nothing ;__ 10. As The Moon Speaks ;__ 11. Astral Lady ;__ 12. As The Moon Speaks (return) ; __13. I Can't Feel Nothing Part 2.
szomory
2009-07-04, 06:10 AM
Sziasztok...szia Espirit.
Remélem jól vagy.
Segítséget kérek tőled:
Santa Esmeralda - Don't Let Me Be Misundderstood
Santa Esmeralda - The House Of The Rising Sun...
Ezt a két számot keresem. Megnéztem a keresőben...tipikus a dolog:
valaki a Rapidra tette fel de a link már/még nem müxik, aztán van olyan is, hogy csak beírta és nincs link; komolyan bosszant a dolog.
Biztosan tudsz segíteni, hogy a teljes felvételeket megkapjam...tudod, ezek elég hosszú számok
Köszönöm :-)
espirit
2009-07-04, 06:48 AM
Először egy Derrick filmben hallottam a címadó dalt. Nagyon megtetszett. Másoknak is, mert nem egyszer felrakták ide. Ez megvan nekem LP-n is, kb 6 éve kaptam ajándékba egyik zenebarátomtól aki németországban bukkant rá, és tudta kedvelemén is. Magának is hozott egyet. A címadót mellőzve 5 dalt töltök fel a 7 nótás albumról.
Tracklist:
1. Alaya ;__ 3. Time For Angels ;__ 4. Dreammachine ;__ 6. Ways ;__ 7. Seven Eternities .
SZOMORY! A Rising Sun (komplett) lelőhelyét már el is küldtem priviüzenetként. Add meg válaszban e-mail címed ,a Don't Let Me Be-t csak levélhez tudom csatolni. (Playtime 13:59 és 20 MB)
header55
2009-07-04, 07:03 AM
Szia szomory!
Remélem elfogadod tőlem is a segítséget, felteszem a rapidra.
320 kbit/s
01. Don't let me be misunderstood + Esmeralda suite 16'12" 37 MB
02. The House Of The Rising Sun 14'56" 34.2 MB
01. Don't let me be misunderstood + Esmeralda suite (http://rapidshare.com/files/251795971/01_-_Santa_Esmeralda_-_Don_t_let_me_be_misunderstood___Esmeralda_suite.m p3)
07. The House of the Rising Sun + Quasimodo suite (http://rapidshare.com/files/251799260/06_-_Santa_Esmeralda_-_The_House_of_the_Rising_Sun___Quasimodo_suite.mp3 )
De, látom már válaszolt espirit is.
szomory
2009-07-04, 08:04 AM
[QUOTE=header55;1602265]Szia szomory!
Remélem elfogadod tőlem is a segítséget, felteszem a rapidra.
320 kbit/s
01. Don't let me be misunderstood + Esmeralda suite 16'12" 37 MB
02. The House Of The Rising Sun 14'56" 34.2 MB
01. Don't let me be misunderstood + Esmeralda suite (http://rapidshare.com/files/251795971/01_-_Santa_Esmeralda_-_Don_t_let_me_be_misunderstood___Esmeralda_suite.m p3)
07. The House of the Rising Sun + Quasimodo suite (http://rapidshare.com/files/251799260/06_-_Santa_Esmeralda_-_The_House_of_the_Rising_Sun___Quasimodo_suite.mp3 )
De, látom már válaszolt espirit is.[/QUOTE
Kedves Header.
Köszönöm a segítséged, de már megvan:-)
somebody65
2009-07-04, 06:31 PM
1980 - Matchbox - Midnite Dynamos
5 érdekesebb dal az albumról.
http://2.bp.blogspot.com/_cVO0ezH4_CE/R18FYtladZI/AAAAAAAAAEs/REiVVKYBBuE/s320/matchbox_midnitef.jpg
01. Midnite Dynamos
02. Shocked'n'Shattered
03. Checkin' Out
05. Marie Marie
08. Sixteen Chicks
espirit
2009-07-05, 06:21 AM
Somebody! Jó hogy eszembe juttattad a Matchboxot! Már soxor gondoltam rá, hogy felrakok erről a 18 trackes rockabilly-rock'n'roll válogatásukról, de aztán mindig más témához nyúltam. Teszek fel róla legalább tízet, és a tieddel együtt jó kis kollekciót tud magának összepakolni aki akar. És még a Zene II-n is van 2007-es feltöltéssel egy lemezük.
Csak a hiányzóakat rakom a válogatásról.
Tracklist:
MATCHBOX - 02 - Buzz Buzz A Diddle It (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=310761&stc=1&d=1246788481)
MATCHBOX - 04 - When You Ask About Love (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=310764&stc=1&d=1246788481)
MATCHBOX - 06 - Love's Made A Fool Of You (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=310768&stc=1&d=1246788481)
MATCHBOX - 07 - One More Saturday Night (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=310774&stc=1&d=1246788481)
MATCHBOX - 10 - Everybody Needs A Little Love (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=310776&stc=1&d=1246788481)
MATCHBOX - 12 - Love Is Going Out Of Fashion (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=310779&stc=1&d=1246788481)
MATCHBOX - 14 - Heartaches By The Number (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=310782&stc=1&d=1246788481)
MATCHBOX - 15 - Hurricane (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=310788&stc=1&d=1246788930)
espirit
2009-07-05, 07:03 AM
Még 5 nóta a válogatás lemezről.
Tracklist:
16 - Rollin' On (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=310789&stc=1&d=1246791625)
17 - Riding The Night (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=310790&stc=1&d=1246791625)
18 - Hot Loving (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=310792&stc=1&d=1246791625)
05 - Babe's In The Wood (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=310795&stc=1&d=1246791625)
11 - Rockin' At The Ritz (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=310799&stc=1&d=1246791625)
icebreaker
2009-07-05, 07:42 AM
Charles Brown - Drifting Blues -1983
1922 - 1999
Blues a zongorán - Brown első saját zenekarát 1948-ban alakította meg, közben szólófelvételeket is kezdett készíteni. Lassan a west coast blues kiemelkedő zenészévé nőtte ki magát: a negyvenes-ötvenes évek fordulóján a Get Yourself Another Fool, a Long Time, a Trouble Blues, az In The Evening When The Sun Goes Down és a Homesick Blues című dalaival aratott szép sikereket. Az ötvenes évek sikerdala volt repertoárjában a Black Night, az I,ll Always Be In Love With You - ezzel már listára jutott -, majd egyik legismertebb dala, a Please Come Home For Christmas.
Az ötvenes években a szintén zongorista Fats Domino, Ray Charles valamint B. B. King is maga mellé vette, a későbbiekben Louis Jordannel, John Lee Hookerrel, Big Joe Turnerrel és John Hammonddal játszott. Népszerűsége rohamosan nőtt, a negyvenes évek végétől 1952-ig tíz alkalommal kerültek listákra dalai.
Brown első saját zenekarát 1948-ban alakította meg, közben szólófelvételeket is kezdett készíteni. Lassan a west coast blues kiemelkedő zenészévé nőtte ki magát.
Az ötvenes években a szintén zongorista Fats Domino, Ray Charles valamint B. B. King is maga mellé vette, a későbbiekben Louis Jordannel, John Lee Hookerrel, Big Joe Turnerrel és John Hammonddal játszott. Népszerűsége rohamosan nőtt, a negyvenes évek végétől 1952-ig tíz alkalommal kerültek listákra dalai.
A lemez dalai:
01 - Driftin' Blues
02 - Bad Bad Whisky
03 - Early In The Morning
04 - Don't Drive Me Away
05 - Not So Far
06 - Joyce's Boogie
07 - Merry Christmas Baby
08 - Seven Long Days
09 - A Virus Called The Blues
10 - Be Sharp You'll See
11 - I Stepped In Quicksand
12 - Black Night
13 - Just A Lucky So & So
icebreaker
2009-07-05, 09:17 AM
Elf - Elf 1972
Amikor R. Blackmore már erősen fontolgatta, hogy kilép a D Purple-ből, eszébe jutott, hogy az amerikai koncertkörúton volt egy előzenekaruk, az Elf. A kiválása utáni első szólóalbumának elkészítéséhez őket hívta el. Ez lett a Ritchie Blackmore's Rainbow lemez. Aztán ezeket a fiúkat elzavarta, kivéve az acéltorkú énekest, Ronnie James Dio-t.
Dio 1970-ben unokatestvérével alapította meg első zenekarát, melyet először Electric Elves-nek, majd ennek rövidítéseként Elf-nek neveztek el. Már ekkor megnyilvánult a fiatal Dio tehetsége, melyre nem kisebb zenészek, mint Roger Glover és Ian Piece figyeltek fel. Annyira megtetszett nekik a fiatal énekes, hogy nemcsak turnézni vitték el őket, hanem producerei is voltak az első blues-os hangzású Elf albumnak (Elf-1972).
1"Hoochie Koochie Lady" – 5:32
2"First Avenue" – 4:23
3"Never More" – 3:50
4"I'm Coming Back For You" – 3:27
5"Sit Down Honey (Everything Will Be Alright)" – 3:48
6"Dixie Lee Junction" – 5:09
7"Love Me Like A Woman" – 3:47
8"Gambler, Gambler" – 4:26
Tagok:
Ronnie James Dio – vocals, bass
David Feinstein - guitar
Mickey Lee Soule - piano
Gary Driscoll - drums
espirit
2009-07-06, 03:00 AM
Már korábban felküldtem az album borítóját és egy slágert, a " We Are The Popkings "című dalt ettől a német vegyes dupla duótól, akik 70-es évek végén disco stílusban született vocál4es. A 3-as Beatles nóta átirata.
Tracklist:
1. Showbiz ;__ 2. Rock'N'Roll Sally ;__ 3. Taxman ;__ 4. Come Let's Go ;__ 5. The Race ;__ (((***6. Thank You ;http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif Chilly - 06 - Thank You[espi].mp3 (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=311052&d=1246863238) (2.41 MB, 1 letöltés)<ezt töröltem!=""></ezt> ezt töröltem)))__ 7. Days . (6-os helyett a 10-es megy): 10. I Hear You Knocking .
Feca67
2009-07-06, 08:44 AM
Skorpió- szevasz haver
Skorpió- a rohanás
Skorpió- rongylábkirály
Skorpió- egy dal mindenkinek
Skorpió- kelj fel,jóember
Skorpió- álljatok meg
Skorpió- vesztettem vagy győztem
Skorpió- de jó lenne,haver
Skorpió- a vén koldus
Skorpió- a folyóparton ülve
Skorpió- ne félj
Skorpió- azt beszéli már az egész város
espirit
2009-07-06, 03:04 PM
Feca67!
Köszönjük a magyarokat! Csak arra ügyelj, olyat tölts fel légy szíves ami nincs fenn már a CanadaHun. Ezek olyan slágerek, amiket mindenki ismer, és mind, vagy nagy része korábban fel lett töltve. Nézd át a kereső segítségével hogy mit hagyhatsz fenn a Korál és a Skorpió lemezedről, amit fenntalálsz, azt viszont töröld. LEGKÉSŐBB HOLNAP!
Szűkös a szerver lapacitása, kerülendő a zenék ismétlése, duplikálása!
ÉS MÉG EGY FONTOS FECA67!!!
A feltöltéseidhez írj előadó és címlistát, hogy a keresővel meg lehessen találni!
Köszönjük!
FELTÖLTŐ CIMBORÁK!
Kínlódtunk sokszor, hogy fel tudjunk küldeni 1-1 hosszabb zenei tételt, de nem tudtuk miért nem sikerül.
Én 2008 végén amikor regisztráltam, sok sikertelen próbálkozást éltem meg, mert nem tudtam a 8MB-os határt, ami fölött nem fogad a rendszer. Nincs a szabályzatban (asszem, én nem láttam anno)
Viszont 1évvel korábbról, 2007-ben még ilyen alant látható feltöltést is találtam, 10MB közeli(9,85MB) is lehetséges volt.
Másolt hozzászólás:
arvisura (http://canadahun.com/forum/member.php?u=19083) <script type="text/javascript"> vbmenu_register("postmenu_448264", true); </script>
Állandó Tag
Státusz: Nem elérhető
Üzenet: 31
Regisztrált:: Dec 2006
http://canadahun.com/forum/images/aria/buttons/report.gif (http://canadahun.com/forum/report.php?p=448264)
<!-- icon and title --> Ősi Egyiptomi zenék - <!-- status icon and date --> <!-- status icon and date --> 2007-01-14, 06:29 PM <!-- / status icon and date -->
<hr>
<!-- message --> Klassz ősi egyiptomi zenék
<!-- / message --> <!-- attachments --> <fieldset class="fieldset"><legend>Csatolt file-ok</legend> <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="3"> <tbody><tr> <td>http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif</td> <td>01 - welcome to ancient egipt.mp3 (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=53320&d=1168795717) (460.9 KB, 55 letöltés)</td> </tr><tr> <td>http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif</td> <td>02 - Himn 567 from the pyramid tezts.mp3 (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=53321&d=1168795717) (9.85 MB, 71 letöltés)</td></tr></tbody></table></fieldset>
espirit
2009-07-06, 06:12 PM
A CanadaHun-on "ismeretlen" formáció debütál most ezzel a 31 éves lemezével. A 60-as évek végén alakult a progresszív folk-rockot játszó csapat. A 90-es évek elején hallottam valamelyik CD-jét, egyik HiFi-s havernak megvolt, de az sokkal nehezebb volt, ez a következő elég dallamos, persze nem mind. A 2 hosszú 10 perc körüli tételt lehegyom, s még egyet, így 5 dalt küldök nektek az album 8 trackjéből. Az énekesnőnek 3 oktávos hangja van, és Carpenters-Seekers közeli élményt nyújt, csak kissé progresszívebb zenével.
Tracklist:
1. Opening ;__ 3. Closer Than Yesterday ;__ 4. Kindness ;__ 5. Back Home Once Again ;__ 7.
kozeput
2009-07-07, 02:33 AM
Jane Wiedlin - Rush hour
Jimmy Somerville - Comment te dire adieu
Jimmy Somerville - You make me feel
Joe Lockwood - Hey you
Feca67
2009-07-07, 06:59 AM
[quote=espirit;1605948]Feca67!
Köszönjük a magyarokat! Csak arra ügyelj, olyat tölts fel légy szíves ami nincs fenn már a CanadaHun. Ezek olyan slágerek, amiket mindenki ismer, és mind, vagy nagy része korábban fel lett töltve. Nézd át a kereső segítségével hogy mit hagyhatsz fenn a Korál és a Skorpió lemezedről, amit fenntalálsz, azt viszont töröld. LEGKÉSŐBB HOLNAP!
Szűkös a szerver lapacitása, kerülendő a zenék ismétlése, duplikálása!
ÉS MÉG EGY FONTOS FECA67!!!
A feltöltéseidhez írj előadó és címlistát, hogy a keresővel meg lehessen találni!
Köszönjük!
Kérés teljesítve!
A teljes Korál albumos üzit töröltem,minden dal fent volt,a Skorpióból kettő dalt találtam amit törölnöm kellett.Láttam így is olyan dalokat amelyek többször fent vannak.(nem az enyémek):shock:Hát alapos kutatómunka szükséges ha valamit fel akarok tölteni.Én csak azt a topicot néztem amibe felraktam,hogy ott nincs-e.Na mindegy,majd kutatok mielőtt feltöltök. Amúgy le a kalappal a kultúrált figyelmeztetésért.
Üdv! Szép napot!
pstalex
2009-07-07, 07:14 AM
A 80-as évek elejéről
a Snoopy együttes Honolulu c. dala
espirit
2009-07-07, 05:00 PM
Feca67!
Szerintem mindketten normálisan álltunk a kérdéshez. Nem?
Néha könnyű kiszűrni mi van fenn, amikor kevésbé közismert bandát raksz fel. Populáris esetben rengeteg feltöltés van, és akkor sokat kell átnézni.
Kösz!
A U2-től talán csak 2-3 lemezem volt régebben, azok között nem voltak ezek a számok, és a keresővel találtam. Azt, hogy Kraftverket is feldolgozott, azt meg nem is hallottam.Egy idei retro kiadványról néhány számomra ismeretlen keltezésű dal.Feltételezésem szerint legalább 20 évesek.A file készítője felcserélte a Neon Lights és a Fast Carss tételek elnevezését. Hiába írtam át helyesen, a winamp a rossz címmel hozza.
Tracklist:
201. Saturday Night ;__ 205. Always ;__ 206. Summer Rain ;__ 208. Fast Carss ;__ 209. Neon Lights .
header55
2009-07-07, 05:26 PM
....A file készítője felcserélte a Neon Lights és a Fast Carss tételek elnevezését. Hiába írtam át helyesen, a winamp a rossz címmel hozza.
espirit
Az ID3 Tag-et is ki kell javítani!
A Winamp playlist-ben a kijelölt számon Alt+3 billentyűkombinációval hívd elő a fájl infó ablakot és itt is írd át!
(vagy, egér a kijelölt szám fölött, jobb gomb >>> Fájl infó)
.......................................
Nem találtam semmit a canadahun-on a Nazareth énekesétől Dan McCafferty-től.
A 2002-ben, egy cd-n kiadott két albumáról íme az első album
(a 320 kbit/s-os fájlokat konvertálnom kellett mivel a 17 számból csak 4 jutott volna fel a kb. 8 MB-os max. méret miatt.)
http://ecx.images-amazon.com/images/I/414S9AF310L._SL500_AA240_.jpg
Dan McCaffery (1975)
1. The Honky Tonk Downstair
2. Cinnamon Girl
3. The Great Pretender
4. Boots Of Spanish Leather
5. Watcha Gonna Do About It
6. Out Of Time
7. You Cant Lie To A Liar
8. Trouble
9. You Got Me Hummin
10. Stay With Me Baby
Bonus
11. Nightingale (B-Side)
12. Watcha Gonna Do About It (Single Edit)
13. Out Of Time (Alt Single Edit)
14. Cinnamon Girl (Extended Version)
15. Stay With Me Baby (Alternate Version)
16. The Honky Tonk Downstairs (Alternate Version)
17. Watcha Gonna Do About It (Previously Unreleased Version)
Amit ide nem tudtam feltenni , a rapidról letölthető az alábbi likekről
13. Out Of Time (Alt Single Edit) (http://rapidshare.com/files/253200746/13_-_Dan_McCafferty_-_Out_of_Time__Single_edit_.mp3)
14. Cinnamon Girl (Extended Version) (http://rapidshare.com/files/253201861/14_-_Dan_McCafferty_-_Cinnamon_Girl__extended_.mp3)
17. Watcha Gonna Do About It (Previously Unreleased Version) (http://rapidshare.com/files/253205903/17_-_Dan_McCafferty_-_Watcha_Gonna_Do_About_It__unreleased_version_.mp3 )
jancsika22
2009-07-07, 06:22 PM
Bad-Boys blue:Youre a voman
Hair:Air
Freddie Mercury:Love kills
Gazebo:I like chopin
Africk Simone:Una paloma blanca
köszi
jancsika22
2009-07-07, 06:23 PM
Animals:House of the rising sun
Black:Wonderful life
Bobby mc ferrin:Don't worry be happy
Chris Rea:Road to hell
Eagles:Life in the fast lane
Eagles:No more cloudy days
Eagles:Dust in the wind
Eagles:Take it to the limit
hhhh
kozeput
2009-07-08, 02:59 AM
Angie Dylan - In the dark
Beyond the Limits and Dreamtime - Space battle
Casablanca - Angel of the night
Chad Brock - She's said yes
icebreaker
2009-07-08, 12:36 PM
The Allman Brothers Band - 1970 The Allman Brothers Band
"Ha egy bandát a szerencsétlenségek sorozatban sújtanak..."
Az Allman Brothers Band 1969. március 26-án alakult a floridai Jacksonville-ben. Az első felállás tagjai Duane Allman szóló- és slidegitáros, Gregg Allman énekes-orgonista, Dickey Betts szólógitáros, Berry Oakley basszusgitáros, Butch Trucks és Jai Johanny "Jaimoe" Johanson dobosok voltak. Azóta jó pár tragédián, és tagcserén túl, az idén 40 éves banda töretlenül játsza a zenét. A „southern rock legfőbb alakítói” voltak, zenéjükben a blues-rock és a hard rock jegyei is felfedezhetőek. Koncertjeiken előszeretettel játszanak hosszú, improvizációkkal bővített instrumentális darabokat; ennek köszönhetően a Grateful Dead mellett az egyik legfontosabb jam bandként is nyilván tartják az együttest.
Az album dalait Gregg Allman írta, kivéve azokat, melyek szerzői jelölve vannak.
Első oldal
Don’t Want You No More (Spencer Davis/Eddie Hardin) – 2:29 /
It’s Not My Cross to Bear – 4:48
Black Hearted Woman – 5:20
Trouble No More (Muddy Waters) – 3:47
Második oldal
Every Hungry Woman – 4:16
Dreams – 7:19
Whipping Post – 5:19
Közreműködők
Duane Allman – szólógitár, slidegitár
Gregg Allman – ének, orgona
Dickey Betts – szólógitár
Berry Oakley – basszusgitár, vokál
Butch Trucks – dob, ütőhangszerek
Jai Johanny "Jaimoe" Johanson – dob, konga, ütőhangszerek
icebreaker
2009-07-08, 01:42 PM
1970 - Otis Spann - Last Call - Live At The Boston Tea Party - Blues
Születési éve és helye: 1930 március 21. Jackson, Mississippi
Elhalálozás éve és helye: 1970 április 24. Chicago, Illinois
A Mississippi államból származó Otis Spann1952-ben meghívást kapott Muddy Waters zenekarába, amit rögtön el is fogadott. Watersékkel Spann egészen 1969-ig játszott, közben saját karrierjét is ápolgatta. Spann a 60-as évek vége felé már annyira kiemelkedett Waters felvételeinél, hogy már majdhogy nem főatrkaciónak számított. Utolsó fellépése Watersel a híres, „Fathers And Sons” című album volt.
1969-ben Spann önállósult Muddy Waterstől, helyét a zenekarban Pinetop Perkins (egy másik remek zongorista, szerző) vette át. Spann szóló karriere nem volt hosszú életű, mivel a 70-es évek elején rákos megbetegedést állapítottak meg nála, ami igen rövid idő alatt Spann karrierjét és életét is kioltotta.
Ez az utolsó koncertjének felvétele 1970 április 2. Boston:
(A 3. számot ketté kellet vágnom, de folyamatosan lejátszható egyben)
1 Country Girl -Spann 5:15
2 Get on Down to the Nitty Gritty -Johnson 4:26
3 Long Distance Call -Morganfield 10:27
4 I Got My Mojo Working - Morganfield 4:55
5 Chains of Love - Ertegun, VanWalls 7:43
6 Stomp With Spann - Spann 2:33
7 My Baby (Sweet as an Apple) - Spann 6:53
8 I Wonder Why - 4:10
9 My Man - Spann 5:48
10 Blues for Otis - Malick 6:33
icebreaker
2009-07-08, 01:55 PM
1970 - Otis Spann - Last Call - Live At The Boston Tea Party
Születési éve és helye: 1930 március 21. Jackson, Mississippi
Elhalálozás éve és helye: 1970 április 24. Chicago, Illinois
[SIZE="2"]
Otis Spann 3 Long Distance Call -Morganfield 10:27
Az előzőben nem sikerült a feltöltése.
icebreaker
2009-07-08, 03:28 PM
1973 - Otis Spann, Junior Wells, Buddy Guy - Southside Blues Jam
Hármat egyszerre:)
Spannról az előbb, Buddy Guyról régebben írtam. Junior Wels a kiváló herflis a harmadik híresség. Pályája rendhagyó módon gyermekkori bűnözéssel kezdődött. Egy boltban szájharmonikát lopott, de rajtakapták.
Felmentésének feltételéül azt szabták, hogy tanuljon meg játszani a hangszeren. Mint a későbbiek mutatták, a nevelőcélzatú "büntetés" bevált. Olyan helybéli muzsikusok voltak rá hatással, mint Howlin' Wolf és Junior Parker. Az életéről még dióhéjban annyit, hogy 1934. december 9-én, a Tennessee állambeli Memphis-ben született és Amos Blackmore néven anyakönyvezték. Tizenkét éves korában Chicagóba, a blues fővárosába költözött, ahol újabb inspirációkat kapott Tampa Red gitárostól, valamint Big Maceo és Sunnyland Slim zongoristáktól. A Myers-fivérekkel - Louis (gitár) és Dave (basszus) - triót szervezett Three Deuces néven, majd Fred Below dobos csatlakozása után Four Aces néven léptek fel.
A Muddy Waters Blues Band-et elhagyó, már befutott Little Walter szájharmonikás szemet vetett a kvartettre és élére állt. Főhősünk "kárpótlásul" a chicagói "Blueskirály" Muddy Waters zenekarába került. Innen önállósította magát, illetve sokáig a gitáros Buddy Guy-jal szerepelt együtt. 1997 őszén szívrohamot kapott, majd kómába esett, négy hónapig harcolt az életéért, 1998. január 15-én hunyt el.
A felvétel 1970-ben készült, egy hétfő éjjel, Theresa Blues Bárjában (ma már nincs meg) a 48th és Indiana sarkán Chicago Southside-ján. )
Buddy Guy (Guitar), Buddy Guy (Vocals), Buddy Guy (Performer), Louis Myers (Guitar), Junior Wells (Harmonica), Junior Wells (Vocals), Junior Wells (Main Performer), Fred Below (Drums),Otis Spann (Piano), Ernie Johnson (Bass)
01 - Stop Breaking Down
02 - I Could Have Had Religion
03 - I Just Want to Make Love to You
04 - Baby, Please Send Me Your Love
05 - You Say You Love Me
06 - Blues for Mayor Daley
07 - I Wish I Knew What I Know Now
08 - Trouble Don't Last Always
icebreaker
2009-07-08, 04:03 PM
The Allman Brothers Band - Brothers & Sisters 1973
Még egy ABB lemez, ezmár másikfelállás:
1971. október 29-én Duane Allman motorbaleset áldozata lett Maconben.1972. november 11-én Berry Oakley is motorbaleset áldozata lett, három háztömbnyire Duane balesetének helyszínétől. Ekkor Dickey Betts-re hárult az együttes vezetésének feladata. Oakley helyét Lamar Williams vette át, és vele fejezték be az 1973 augusztusában megjelent Brothers and Sisters című nagylemez felvételét. Az album dalai között szerepelt az együttes két legismertebb felvétele, a Ramblin’ Man és a Jessica. A Ramblin’ Man második lett a Billboard Hot 100 kislemezlistán, a Jessica pedig egy 7 és fél perces instrumentális dal, amit Betts feleségének és újszülött lányának írt. A Brothers and Sisters sikere nyomán – ez volt első (és egyetlen) listavezető albumuk a Billboard 200-on – az ABB országos hírnévre tett szert, bizonyítva ezzel, hogy két tagjának halála után is működőképes maradt.1973-ra az ABB lett az Egyesült Államok egyik legkeresettebb koncertező együttese.
1 Wasted Words Allman 4:20
2 Ramblin' Man Betts 4:48
3 Come and Go Blues Allman 4:55
4 Jelly, Jelly Allman 5:46
5 Southbound Betts 5:10
6 Jessica Betts 7:31
7 Pony Boy Betts 5:51
Gregg Allman – ének, orgona, zongora, gitár
Dickey Betts – ének, gitár, slidegitár
Lamar Williams – basszusgitár
Chuck Leavell – zongora, szintetizátor, vokál
Butch Trucks – dob, ütőhangszerek
Jaimoe – dob, ütőhangszerek
header55
2009-07-08, 06:49 PM
Dan McCafferty - Into The Ring (1987)
http://ecx.images-amazon.com/images/I/414S9AF310L._SL500_AA240_.jpg
A 2002-ben kiadott "Dan McCafferty (http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=1607667&postcount=1430)/Into The Ring" lemezről a Nazareth énekesének '87-es albuma
01. Into the Ring 4:48
02. Backstage Pass 4:31
03. Starry Eyes 4:47
04. Sunny Island 4:07
05. For a Car 3:56
06. Caledonia Suite-Nowhere-Land 3:24
07. Headin' for South America 3:55
08. The Departure 1:11
09. Southern Cross 4:12
10. Where the Ocean Ends 3:15
11. Sally Mary 3:09
12. Island in the Sun 3:24
13. Albatross 3:59
14. We've Been a Hundred Men/Headin' for South America (Reprise) 3:04
15. Sunny Island [Single Edit] 3:51
16. Starry Eyes [Single Edit] 4:27
kozeput
2009-07-09, 01:16 AM
C.C.Catch - Heartbeat city
C.C.Catch - Heaven and hell
C.C.Catch - Hollywood nights
C.C.Catch - House of mystic lights
kozeput
2009-07-09, 04:11 AM
C.C.Catch - If I feel love
C.C.Catch - Jump in my car
C.C.Catch - Like a hurricane
C.C.Catch - Little by little
icebreaker
2009-07-09, 04:58 PM
[FONT=Times New Roman]Sziasztok!
Valakinek esetleg megvan a Carpenters együttesnek az az albuma, amelyen a következő dalok szerepelnek?[
Carpenters A Song For You. 1972
1. Song for You
2. Top of the World
3. Hurting Each Other
4. It's Going to Take Some Time
5. Goodbye to Love
6. Intermission
7. Bless the Beasts and Children
8. Flat Baroque
9. Piano Picker
10. I Won't Last a Day Without You
11. Crystal Lullaby
12. Road Ode
13. Song for You (Reprise)
kozeput
2009-07-10, 12:17 AM
C.C.Catch - Fire of love
C.C.Catch - Are you man enough
C.C.Catch - Are you serious
C.C.Catch - Baby i need your love
espirit
2009-07-10, 07:58 AM
Nem széles repertoárral rendelkezett a LATIN LOVER. A 85-ös " Casanova Action "-t régebben felraktam, a többi a lemezen 86-os és 87-es. Azonban az összes csupán 8 track, -úgy, hogy duplán szerepel szinte minden nóta, mert 2-2 verzió van belőlük.
Tracklist:
2. Laser Light ;__3. Laser Dance ;__ 4. Dr. Love ;__8.Casanova Dance .
SAJNÁLATOS MÓDON KÜLDÉSKOR NEM TUDOM MIÉRT ISMÉT ELTÜNT A FELTÖLTÖTT 3 DAL AMI KÖZEL 18 MB. Fenn van a szerveren, csak nem elérhető. HA VALAMELYIK MODERÁTOR ELŐVARÁZSOLNÁ EZEKET, AZ JÓ LENNE!!! Nem töltöm újra, amíg nem kapok jelzést, hogy várható-e valami eredmény. - Csak a borítót ismétlem, 8 as-t utólag küldtem föl.
espirit
2009-07-10, 09:05 AM
Szerintem csak 2 slágeres a fickó, én csupán 2 régi sikerét ismerem fel, a lemezről, amit anno a Komjáthy vagy/és B.Tóth adott le.Nekem a "Black and Blue" tetszett jobban a kettő közül, a másik Laura Branigan féle "self Control" feldolgozása volt.-ezzel kezdődik az album.Ezeken kívül még kettő megy.
Raf esetében óvintézkedésként már kimentettem a csatolt zenéket.
Ez egyben a lista is:
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif RAF - 01 Self Control[espi].mp3 (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=312523&stc=1&d=1247232525) (3.65 MB)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif RAF - 02 Black And Blue[espi].mp3 (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=312524&stc=1&d=1247232525) (6.49 MB)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif RAF - 08 Why In The World[espi].mp3 (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=312525&stc=1&d=1247232852) (3.36 MB)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif RAF - 10 Imagination Lover[espi].mp3 (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=312528&stc=1&d=1247233678) (3.91 MB)
icebreaker
2009-07-10, 10:38 AM
Emerson, Lake & Powell 1986
Amikor Carl Parmer 1985-ben az Asia együttesbe lépett át, az ELP ott maradt dobos nélkül. Ki legyen az új? Volt néhány jelölt, de az a fránya "P". Phil Pollins" and "Ringo Parr" Áááá!
Emersonnak eszébe jutott régi, jóbarátja, aki ekkor szabadúszó volt. Cozy Powell. Újra mehet az ELP. A lemez 1986-ban került kiadásra. két számot is ketté kellett vágnom, mert nem ment fel egyben, így is 160-as.
Powellről már írtam korábban. Dobtudása méltó utódává tette Palmernak.
1. THE SCORE 9:10
2. LEARNING TO FLY 3:52
3. THE MIRACLE 7:02
4. TOUCH AND GO 3:35
5. LOVE BLIND 3:08
6. STEP ASIDE 3:42
7. LAY DOWN YOUR GUNS (Music by Keith Emerson, Lyrics by Greg Lake/Steve Gould) 4:20
8. MARS, THE BRINGER OF WAR (Gustav Holst, adapted by Keith Emerson/Greg Lake/Cozy Powell) 7:53
KEITH EMERSON -- keyboards
GREG LAKE -- vocals, bass and guitars
COZY POWELL -- drums and percussion
header55
2009-07-10, 03:39 PM
Ricky Mash alias Zoltán Erika - Like A Shot - 7'' (1987)
http://odimusic.net/download/uploads/posts/2008-06/1214661971_r-1160069-1204126502.jpeg
A. Ricky Mash - Like A Shot
B. Ricky Mash - Like A Shot (Instrumental)
...és a "Szerelemre születtem"albumáról is két felvétel, ami még nincs fenn a fórumon.
07 - Zoltán Erika - Csak egy szerelmes lány
08 - Zoltán Erika - Apámról nincs mit mondanom
icebreaker
2009-07-10, 04:47 PM
Hound Dog Taylor And The House Rockers - 1971
valódi neve: Theodore Roosvelt Taylor)
Születési éve és helye: 1915 április 12. Natchez, Mississippi
Elhalálozás éve és helye: 1975 december 17. Chicago
Eredetileg zongorázott, gitározni csak 20 évesen kezdett. 1942-ben Chicagoba költözött, és ott lépett fel különböző klubokban.
Első lemezének megjelenésére azonban egészen 1971-ig kellett várnia, amikor is a 23 esztendős Bruce Iglauer, hogy kedvenc előadója lemezét megjelentethesse, 2500 dolláros örökségéből megalapította az Alligator Records nevű kiadót.
Így Alligator Recordsnak is ez a lemez lett az a bemutatkozó albuma.
S bár Hond Dog Taylor nem volt igazán képzett zenész, lendületes, rövid számai hamarosan nagy népszerűséget szereztek neki.
Zenekarával végigturnézta az USÁ-t, s olyan előadókkal léptek fel mi8nt Muddy Waters és Big Mama Thornton. A The Houserockers név alatt játszó zenekarban Taylor szólógitározott, Brewer Phillips kezelte a basszusgitárt, míg Ted Harvey volt az ügyeletes dobos. A két gitáros Taylor és Phillips olyan egyéni stílusban pengették a húrjaikat, hogy a hallgatónak az volt a benyomása, hogy vagy van még egy-két gitárosuk a kulisszák mögött, vagy mindkettőjüknek hat újja van, mert a hangzás ezt a benyomást keltette mindenkiben. Taylor és zenekarának debutáló nagylemeze „Give Me Back My Wig”címmel 1971-ben jelent meg. 1973-ban az újabb lemez „Natural Boogie” címmel jelent meg. A „Bewere Of The Dog” című album anyagát koncertjükön rögzítették, de a lemez kiadását Taylor már nem érhette meg, mert 1975 december 17-én legyűrte őt hosszú betegség után a rák.
01. She's Gone (3:46)
02. Walking The Celing (3:12)
03. Held My Baby Last Night (James/Josea, Powerforce Music) (4:14)
04. Taylor's Rock (3:50)
05. It's Alright (3:10)
06. Phillips' Theme (5:27)
07. Wild About You, Baby (James, Powerforce Music) (3:35)
08. I Just Can't Make It (3:15)
09. It Hurts Me Too (Whittaker, MCA Music) (3:47)
10. 44 Blues (public domain) (2:52)
11. Give Me Back My Wig (3:31)
12. 55th Street Boogie (2:59)
icebreaker
2009-07-11, 02:41 PM
Látom a bluest kicsit unjátok:)
Akkor evezzünk más műfajok felé. Hozok néhány élő felvételt, ezek a fszámok biztosan nincsenek a CH-n, mivel ezek nem hivatalos koncert lemezek. Ha lesznek is olyan zenék, amik megvannak különbözó bandáktól, de nem ebben a koncert változatokban.
kezdjünk hozzá, elsőnek rázzuk fel a népeket.:)
KISS
1988
Budokan Hall, Tokyo
Crazy Nights Tour 1988
A koncertet felvette a Tv, ennek a felvételnek a hangsávjából származik ez a lemez. A Crazy Nights turnéja 1987. november 13-án a Mississippi Coliseum-ban indult - előzenekar a White Lion volt. A Japánba és az öreg kontinensre is átjövő turné csatlakozott az akkor futó Monsters Of Rock turnéhoz, így elsőként Donnington-ban (1988. augusztus 20.), majd 27-28-30-án Németországban, és végre szeptember 2-én Budapestre is eljöttek, - végül 1988. március 10-én, Belfast-ban (Írország) zárult le.
(A budapesti koncert a Kisstadionban (ugye a név is stimmel?) esőben zajlott, előzenekar az Edda volt. A csapat csúcsformában volt, és mindenkinek hatalmas meglepetéssel szolgált amikor Gene Simmons magyarul konferálta fel a dalokat. )
A turnén - így Budapesten is - a következő dalokat játszották általában: Love Gun / Fits Like A Glove / Heaven's On Fire / Cold Gin / Black Diamond / Bang Bang You / No No No / Firehouse / Crazy Crazy Nights / I Was Made For Lovin' You / Deuce / Reason To Live / Tears Are Falling / I Love It Loud / Strutter / Shout It Out Loud / Lick It Up / Rock And Roll All Nite / Detroit Rock City
160 Kbit/s
01 - Love Gun
02 - Cold Gin
03 - Bang Bang You
04 - Calling Dr. Love
06 - Crazy Crazy Nights
07 - Bruce Kulick's Guitar Solo
08 - No No No
09 - Reason To Live
10 - Heaven's on Fire
11 - Eric Carr's Drum Solo
12 - War Machine
13 - I Love It Loud
14 - Lick It Up
15 - Black Diamond
-Folytatom...
icebreaker
2009-07-11, 03:42 PM
KISS Live 1988 Tokio II.
(Próbálom feltölteni. Már 3. veszett el az egész. Állandó szerver túlterhetség...:()
16 - I Was Made For Lovin' You
17 - Shout It Out Loud
18 - Strutter
19 - Rock and Roll All Nite
20 - Detroit Rock City
icebreaker
2009-07-12, 03:38 AM
Hendrix - Fillmore East Fourth Concert 1-1-1970 160kbit/s,
BAND OF GYPSYS A szilveszteri koncert, ahogyan a keverőből felvették az egészet.
Fillmore East, New York, 1970-01-01.
(Néhány számot inkább szétvágtam, mint lebutítsam. A későbbiekben is inkább így csinálom. Folyamatosan lejátszhatók egyben, vagy összefűzhetők, pl Absolute Mp3 Splitterrel)
1. Stone Free
2. Them Changes
3. Power Of Soul
4. Message Of Love
5. Earth Blues
6. Machine Gun
7. Voodoo Child (Slight Return)
8. We Gotta Live Together
9. Wild Thing
10. Hey Joe
11. Purple Haze
A feltöltésből kimaradt a Machine gun 2. része. Későbbi hozzászólásban pótoltam, feljebb keressétek.
icebreaker
2009-07-12, 08:25 AM
Rainbow Starstruck- Live at Koseinenkin-Kaikan, Osaka, Japan, January 17, 1978.
Élő felvétel a Koseinenkin-Kaikanban, Osakában, (Japan) 1978 Január 17-én tartott koncertről. A keverőből felvéve, és arról korlátozott példányban készült 2 lemzes CD-ről. Belehallatszanak itt-ott a digitális kattintásoka felvételbe, de ezek nem valószínű, hogy rontják jelentősen az élvezetet, ám a felvétel visszaadja a koncert hangulatát.
Hosszú számok darabolva
Disc 1
Track 101 Intro (1.6MB)
Track 102 Over The Rainbow (2.5MB)
Track 103 Kill The King (7.3MB)
Track 104 Solo/Mistreated (18.7MB)
Track 105 Guitar Solo (4.2MB)
Track 106 16th Century Greensleeves (9.1MB)
Track 107 Solo/Catch The Rainbow (30.4MB)
Track 108 Long Live Rock And Roll (9.7MB)
icebreaker
2009-07-12, 09:07 AM
Rainbow - Live at Japan 1978 CD2.
Rainbow Starstruck- Live at Koseinenkin-Kaikan, Osaka, Japan, January 17, 1978.
Ezen a felvételen is megcsodálhatjuk Cozy Powell dobolását, Blackmore gitározásáról nem is beszélve
Disc 2
Track 201 Lazy/Man On The Silver Mountain (9.9MB)
Track 202 Blues (6.9MB)
Track 203 Starstruck (1.3MB)
Track 204 Man On The Silver Mountain (Reprise) (4.8MB)
Track 205 Solo/Still I'm Sad/Ode To Joy (22.6MB)
Track 206 Solo/Still Im'Sad (Reprise) (19.7MB)
Track 207 Do You Close Your Eyes (12.6MB)
Track 208 Over The Rainbow (3.1MB)
Ritchie Blackmore - guitar
Ronnie James Dio - vocals
Bob Daisley - bass
Cozy Powell - drums
David Stone - keyboards
voxpopuli
2009-07-12, 09:12 AM
Hendrix - Fillmore East Fourth Concert
(Néhány számot inkább szétvágtam, mint lebutítsam. A későbbiekben is inkább így csinálom. )
kiss hogy nincs lebutitas...
de:
a Machine gun 2. resze mint ha hianyozna....:(
icebreaker
2009-07-12, 10:24 AM
Hendrix - Fillmore East Fourth Concert
a Machine gun 2. resze mint ha hianyozna....:(
Jogos észrevétel. Köszönöm.
(Mentségemre szóljon, hogy többször kidobott feltöltés közben a szerver túlterheltségre hivatkozva.)
Pótolom most.
6. Machine Gun 2. fele
Hendrix - Fillmore East Fourth Concert 1-1-1970
papi62
2009-07-12, 02:11 PM
Fiatalságom kora:)
Nagyon jó zenék voltak akkoriban:)
espirit
2009-07-12, 05:34 PM
Már néhány discot feltettem tőle az oldalra. Többek közt eme válogatás lemezről is. Elég sok az átfedés lemezein, mert korai halála miatt -1982 Nov.12.- sok zenéjét csak ezután adták ki ilyen kollekciókon mint ez, aztán Best Of vagy 12 nóta 12 inch stb. címen.
Tracklist:
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif PATRICK COWLEY 1982 - 03-Pushing Too Hard (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=313391&stc=1&d=1247433719)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif PATRICK COWLEY 1982 - 04-Invasion (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=313393&stc=1&d=1247433719)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif PATRICK COWLEY 1982 - 07-Going Home (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=313395&stc=1&d=1247433719)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif PATRICK COWLEY 1982 - 10-Get A Little (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=313398&stc=1&d=1247434321)
espirit
2009-07-12, 05:56 PM
A gyűjtemény mind a 13 zenéje fenn van a maiakkal.
Tracklist:
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif PATRICK COWLEY & SYLVESTER 1982 - 08-Do Ya Wanna Funk (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=313402&stc=1&d=1247435666)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif PATRICK COWLEY 1982 - 11-Mind Warp (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=313409&stc=1&d=1247435666)
espirit
2009-07-12, 06:50 PM
Mindkét néven lehet találkozni velük, és lehetett 20éve is.
Stílusuk synthpop-disco pici new wave hatással, leginkább a közismertebb Twinsre, a szintén német duóra hasonlít zenéjük.
Lemezük első trackjét O.K., a többit OKAY névvel jelöltem. Az Okay című tételt még télen felraktam, asszem DjKecmec kereste.Most még 5 track megy hozzá.
Tracklist:
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif O.K. 1989 - 01. The Wild, Wild Western (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=313413&stc=1&d=1247437705)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif OKAY 1989 - 02. I Won't Forget (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=313414&stc=1&d=1247437705)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif OKAY 1989 - 03. Champagne For The Boy (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=313415&stc=1&d=1247437705)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif OKAY 1989 - 04. E-D-U-C-A-T-I-O-N (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=313417&stc=1&d=1247438104)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif OKAY 1989 - 06. For Love And Praid (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=313420&stc=1&d=1247438635)
espirit
2009-07-13, 03:54 AM
Ausztrál kevert nációjú angol-lengyel-görög és szerb tagokból álló banda. Volt egy nagy slágere a NewRomanticSynth-pop csapatnak, amit soxor játszottak a rádiók, más felvételüket csak elvétve. Ezt a " Send Me An Angel "című sikert már 2007-ben felrakta ide jó zenei ízlésű Lillyth nevű hölgytagtársunk. Annyira nem közismert a banda, hogy csak 18 letöltést ért el 2007 jún.4-től. De a tagság sem elég nyitott az újra, mert csak azt töltik le amit már hallottak valamikor, tehát ismernek. Pedig jó kis nóta!!!
Átmásoltam ide az ismétlés elkerülésére!(klikkelj rá!)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif Real Life - 2002 Absolute Synth Classics - Send Me An Angel.mp3 (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=98033&d=1180971183) (5.25 MB, 18 letöltés)
Én emléxem más slágerükre is 26 év távlatából a" Catch Me I'm Falling "szintén nagyon jó nóta. Akkoriban néha ment a rádióban, az " Always " daluk is. Lemezük utolsó dalát " Burning Blue "-t nem hallottam soha, de nekem nagyon szimpatikus, Ultravox hangzás, eltér a többi zenéjüktől. talán még Billy Curie.
Más dalt nem is találtam tőlük itt a CanadaHun berkeiben, ezért még néhány kellemes kompozíciót felküldök.Lekonvertálva 128 átlag VBR-re, hogy felférjen.Azért nem túl buta, persze 320-asban jobban szólt!
Tracklist:
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif REAL LIFE 1983 - 02 - Catch Me I'm Falling (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=313467&stc=1&d=1247470246)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif REAL LIFE 1983 - 03 - Under The Hammer (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=313469&stc=1&d=1247470246)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif REAL LIFE 1983 - 07 - Always (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=313478&stc=1&d=1247470727)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif REAL LIFE 1983 - 10 - Burning Blue (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=313487&stc=1&d=1247471193)
espirit
2009-07-13, 05:25 PM
Jókora kihagyással a sorozat 9. lemezéhez értem. Több dance nóta már fenn van a lemezről, vagy általam, vagy mások által (pl.Középút és Prisca) össz 5 tétel.
A 12 ből 8 most jön. (ill. csak 4 megy először mert már 24 MB, még 128VBR-el is.)
Tracklist:
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif 03 Solid_Strangers_-_vision_of_the_night[perc 4:29] (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=313812&stc=1&d=1247518307)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif 04 Shy_Rose_-_i_cry_for_you[perc 6:54] (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=313821&stc=1&d=1247519367)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif 06 Ricky_Maltese_-_all_the_night[perc 6:09] (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=313822&stc=1&d=1247520122)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif 07 G.G._Near_-_living_in_a_rom[perc 6:11] (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=313823&stc=1&d=1247521559)
espirit
2009-07-14, 04:55 AM
Már ismét gebasz van a rendszerben, mert a 2.zene (de Niro) feltöltése közben 20 perc UP folyamat után azt írta nekem itt ki, "nincs jogosultságom" ügyködni, mert nem léptem be. Ez ugye marhaság, mert ha nem léptem volna be, nem is lehetnék a Csatolás managerben. A de Niro-Italian boy-át 96 VBR-re zsugorítottam eltérően a többitől, mert 128-asban még mindig 8,9 MB volt. Alig észlelhető,de picit laposabb a hangzás.
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif 08 Marce_-_i_want_you[perc 5:44] (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=313914&stc=1&d=1247557718)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif 09 de_Niro_-_italian_boy[perc 7:43] (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=313933&stc=1&d=1247559791)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif 10 Matt_de_Bono_-_love_is_a_danger[perc 5:12] (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=313936&stc=1&d=1247560260)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif 12 Bolero_-_i_wish[perc 7:52] (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=313938&stc=1&d=1247561178) (azonos a 7.52 MB-os halmazával)
espirit
2009-07-14, 05:38 AM
Az Animals -hez köthető Burdon számomra ismeretlen utakon járva a War-ral is működött ('75-ben vagy '76-ban).IceBraker többet tudhat dolgairól. Burdon több szóló lemezével találkoztam, de ez új volt nekem és az 5-ös tétel (a 6 trackes lemezről) nagyon megtetszett az "emotional blues" stílusjegye miatt.
Íme a "A Day In The Life" playtime: 11:06 /ezt szintén csak 96 VBR-rel tudtam felrakni/ 26,6 MB-ból 7,3MB lett, itt 6,97MB.(Ennyi eltérés van a commander és CanadaHun közt)
icebreaker
2009-07-14, 06:16 AM
[quote=espirit;1618231]Az Animals -hez köthető Burdon számomra ismeretlen utakon járva a War-ral is működött ('75-ben vagy '76-ban).IceBraker többet tudhat dolgairól. ...Burdon quote]
Annyit tennék hozzá, hogy nem csak működött, hanem ő alapította a Wart.
A War volt az első és a legsikeresebb zenekar, amely ötvözte a rock, funk, jazz, Latin music, R&B, sőt még a reggae zenei műfajokat. De én nem szerettem, mert főleg a bluest hiányoltam belőle. A funkys nyávogást meg kifejezetten útáltam. Eric Burdon 1969-ben afro-amerikai zenészekkel alapította meg új zenekarát. A WAR néhány hónap alatt két albumot készített (Eric Burdon Declares War, The Black Man's Burdon). Az új együttes sikereit azonban végzetesen megtörte barátjának, JIMI HENDRIX-nek 1970 szeptember 18-án bekövetkezett halála, akivel együtt töltötték Londonban a nagy gitáros utolsó napjait. (Ez látható a Hendrix utolsó napjairól készült filmben is)
Hendrix tragédiája majdnem derékba törte Eric Burdon karrierjét is. Teljesen kikészült, súlyos idegkimerültséggel és kábítószeres gondokkal küzdött, végül zenekarát turné közben magára hagyva visszatért Los Angelesbe.
Több éves kihagyás után Jimmy Whiterspoon oldalán tért vissza a blueshoz, 1977-ban (Before We Were So Rudely Interrupted) és ‘83-ban (Ark) egy-egy lemezre még régi társaival is összeállt. Azóta újabb és újabb zenekarokat szervez és folyamatosan koncertezik. 1994-től tagja a „Rock & Roll Hall Of Fame“ hallhatatlanjainak, több szólóalbuma is kijött, hangját (ami maga a blues) nem kezdte ki az idő. Legújabb lemezét - Soul Of A Man (2006) - a New Orleans-i árvízkatasztrófa károsultjainak szentelte.
Burdon számomra egyenlő az Animals-el. Ha semmi mást nem alkottak volna meg csak a The House Of The Rising Sunt (ami egyébként feldolgozás, és az eredeti nekem megvan, de kívül esik a topic időkeretén) és a Don't Let Me Be Misunderstood-ot (nekem ez a kedvencem) akkor a is legjobbak között vannak.
WAR Albumok:
Eric Burdon Declares "War" - MGM, 1970
The Black-Ma's Burdon - MGM, 1970
War - United Artists, 1971
All Day Music - United Artists, 1971
The World Is a Ghetto - United Artists, 1972
Deliver The Word - United Artists, 1973
Live - United Artists, 1973
Why Can't We Be Friends? - United Artists, 1975
Greatest Hits - United Artists, 1976
Love is All Around - ABC, 1976
Platinum Jazz - Blue Note, 1977
Galaxy - MCA, 1977
Youngblood (Original Motion Picture Soundtrack) - United Artists, 1978
The Music Band - MCA, 1979
-Én az Absolute Mp3 Splitterrel darabolom fel a zenéket, így joob feltenni, mint lekonvertálni. Némelyik szám még így is hosszú. Próbáld ki, elküldöm-
(Most kicsit kivárok a feltöltéssel, mert ugyan visszajelzéas nem nagyon van, de a letöltésekből az jön le, hogy amit felteszek annyira rétegzene, hogy alig van rá igény. Szinte alig megy valami 5 letöltés fölé. Természetesen, ha valaki kér valamit, és meg van nekem, felteszem)
espirit
2009-07-14, 08:51 AM
Köszönöm IceBraker!
Én csak egy nótát hallottam soxor a Wartól, azt is főleg a 70-es évek elején a Radio LUXEMBURG-ból, "Éjféli Lovas" vagy "Magányos Lovas" címűt, többet nem. Ezt a lemezt az 1976-osat -amiről az 5-öst felraktam - ma reggel hallottam először, és csak az első tételben volt valami kis funky beütést, a többi totál blues, sőt néha fekete blues, és hard rock.
Töltsd fel nyugodtan a "The House Of The Rising Sun" eredetijét! Én is akarok egy 2009-est itt alant, mert totál 80-as new wave-synthpop-new romantic stílusú. A ZENE III-ba akartam, de azt láttam most is főleg régebbi magyarok vannak töltve, és nem akartam belerondítani a sorba ezzel az "idegen" stílussal.
Ez a MARSHEAUX új lemeze. Egy korábbi albumát 2 éve többször meghallgattam, és jó véleményem volt arról is, ezt is csak dicsérni tudom, mert jól idézi a 80-as évek stílusát. Ami nem nélkülözi a Depeche Mode, OMD, Camuflage, Twins, és egy újabb északi banda a Covenant hangzásvilágát. Mondhatni összelopta tőlük. Nem baj az sem! Így is díjazom a 2 lány munkáját!
Négy dalt küldök a 17 trackes lemezről:
Tracklist:
1. Exit ;__ 3. Summer ;__ 7. Destroy Me ;__ 16. How Does It Feel .
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif Marsheaux 2009 - 01. Exit[espi].mp3 (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=313971&stc=1&d=1247571657) (3.99 MB)
Sajnos az első feltöltése után a szerver túl elfoglalttá vált és nem enged tölteni tovább. Majd később pótolom a lemaradt 3 dalt.
Elküldtem ezt az egyet, de szerver elvesztette. Előtte biztonsági másolatot csináltam, csak azzal érhető el. Ez viszont nem jelzi a letöltések számait. No az is kiderült, hogy a szöveget sem tudom elküldeni. Ezért vártam félórát, és visszajött az elveszett file. Most beengedett, így hát folytatom.
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif Marsheaux 2009 - 03. Summer[espi].mp3 (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=313988&stc=1&d=1247575190) (3.91 MB)
A "Summer" feltöltése után a a 3. file közben ismét lekapcsolt.
kozeput
2009-07-14, 01:28 PM
C.C.Catch - Backseet of your caddilac
C.C.Catch - Born on the wind
C.C.Catch - Dancing in shadows
C.C.Catch - Do you love as you look
icebreaker
2009-07-14, 02:08 PM
[I][COLOR=DarkRed]Töltsd fel nyugodtan a "The Hous Of The Rising Sun" eredetijét! ...
[B]House Of The Rising Sun - több feldolgozásban.- A Felkelő Nap Háza
Először abban a tudatban voltam, hogy az az eredeti, ami nekem van meg Leadbellytől. Kicsit beleásva a témába, megtudtam, hogy még azt sem lehet tudni, hogy mikori a dal. de nagyon régi eredetű. Az első ismert változata az 1900-as évek elejéről származik. Többen is magukénak vallják. Meg van több változata, különféle "népi" gyüjtésben. (mint nálunk a népdalok) Ismerhető volt Rising Sun Blues címen is. Majd 1941-ben, Woody Guthrie rögzített változatát halhatták,
Őt követte és lemezen megjelentette Leadbelly 1948-ban. Frankie Laine:"New Orleans",1959 "ballada" albumon. Joan Baez jmegegyzi, hogy 1960-ban az ő előadásában volt a premier .1960-ban Miriam Makeba adja elő a dalt.
1961 végén Bob Dylan jelenteti meg, aki vallja, hogy már nagyon régen hallotta egy Texasi énekestől, néhány sorát megváltoztatta, belette egy basszusmenetet. tehát ő találta ki.
Azonban 1964-ben egy autóút alatt meghallotta az Animals előadását, és majd kiugrott a kocsiból, annyira tetszett neki. De ő soha többé nem játszotta, mert már azzal vádolták, hogy plagizálta az Animalstól.
Az Animals abban volt úttörő, hogy elektromos hangszerre ültette át, és ezzel teljesen megváltoztatták ahangzását. Ugyanakkor, míg az eredeti szöveg női szemszögbőladta elő, Burdonék kicsit változtatva férfi szemszögre alakították.
Burdon később azt mondta: "kerestem egy dalt, amely megragadja az emberek figyelmét, és sikerült: "House of the Rising Sun" volt."
Ezután még sok változat született. Ebből hozok egy csokorral:
(Mai napig nem tisztázott, hogy a HofRS bordély volt-e, vagy börtön. erről sok adat található a neten, de ez a rovat erre kevés)
House Of The Rising Sun - Ace Cannon
House Of The Rising Sun - Bob Dylan
House Of The Rising Sun - BTO
House Of The Rising Sun - Buster Poindexter
Töröltem, amik elvesztek a feltöltés után, folytatom....
(Ez az állandó szerver foglaltság kiakasztó. Majd folytatom, ha tudom. remélem nem veszett el az eddigi. 262 látogató így megfekteti ezt a szervert?:()
icebreaker
2009-07-14, 03:31 PM
House Of The Rising Sun - változatai 2.
Folytatás.
House Of The Rising Sun - David Allen Coe
House Of The Rising Sun - En Rage
House Of The Rising Sun - Eric Burdon & Brian Auger Band
House Of The Rising Sun - Eric Burdon & Wicked Man
icebreaker
2009-07-14, 03:50 PM
House Of The Rising Sun - változatai 3.
House Of The Rising Sun - Eric Burdon
House Of The Rising Sun - Frijid Pink
House Of The Rising Sun - Guster (live)
House Of The Rising Sun - James Last
House Of The Rising Sun - Jimi Hendrix
icebreaker
2009-07-14, 04:31 PM
[I][COLOR=DarkRed]
Én csak egy nótát hallottam soxor a Wartól, azt is főleg a 70-es évek elején a Radio LUXEMBURG-ból, "Éjféli Lovas" vagy "Magányos Lovas" címűt, többet nem. (3.91 MB)
[B]WAR - Low Rider
(Ezzel mára be is fejezem, nem kílódom tovább:()
espirit
2009-07-15, 08:36 AM
IceBraker!
Köszönöm a House Of The Rising Sun feldolgozásokat és a War zenét! Mindet leszedtem.
A RISQUE nevű lányformációt nem ismertem anno, amikor ezek a felvételek készültek, csak most találkoztam lemezükkel. Ez 1982-84- között készült maxi felvételeiket foglalja magába.Nem is hejde jók, ezéret nem is teszek fel csak 2 nótát maxi gyűjteményükről. A 7-es tetszik legjobban nekem, az olyan mint amilyennek egy discoszámnak lenni kell.
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif Risque- 01-Burn_It_Up_(Mr.D.J) (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=314227&stc=1&d=1247658414)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif Risque- 07-The_Girls_Are_Back_In_Town (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=314252&stc=1&d=1247661179)
icebreaker
2009-07-15, 11:00 AM
Még van, ha tudok feltölteni:)
House Of The Rising Sun - változatai 4.
Nina Simone -tól átvett egy másik számot is az Animals - Don't Let Me Be Misunderstood - Később ezt is elhozom.
A Leadbelly féle változatra hittem azt, hogy ez a legrégebbi.
House Of The Rising Sun - Joan Baez
House Of The Rising Sun - Leadbelly
House Of The Rising Sun - Leslie West
House Of The Rising Sun - Nina Simone
House Of The Rising Sun - Peter, Paul & Mary
House Of The Rising Sun - Punk Covers
House Of The Rising Sun - Rage
House Of The Rising Sun - Oysterhead
A Santa Esmeralda változat már fenn van a CH-n, azt kihagyom.
icebreaker
2009-07-15, 11:21 AM
House Of The Rising Sun - változatai 5.
House Of The Rising Sun - Secret Tunes (club mix)
House Of The Rising Sun - Secret Tunes (Radio edit)
House Of The Rising Sun - Secret Tunes (Longdrink MIX)
House Of The Rising Sun - Sinead O'Conner
House Of The Rising Sun - The Animals
House Of The Rising Sun - The Ventures
House Of The Rising Sun - Viktor Zinchuk
House Of The Rising Sun - Woodie Guthrie
Nem kizárt, hogy van még feldolgozás, de ennyi van meg nekem.
icebreaker
2009-07-15, 11:53 AM
Don't Let Me Be Misunderstood
3 változat.
A dal szövege először Horace Ott fejében született meg, a barátnőjének, Gloria Caldwellnek írta. Szerzőtársa, Bennie Benjamin és Sol Marcus zenésítette meg. Nina Simone 1964-es Broadway-Blues-Ballads albumán jelent meg.
Az Animals hangszerelte először elektromos hangszerekre.
A következők dolgozták még fel:
The Moody Blues, Elvis Costello, Cyndi Lauper, Place of Skulls, Uthanda, Brian Auger, Mike Batt, Trevor Rabin, John Legend, No Mercy, Alabina, John Legend, Lou Rawls, Julian Thome, Gary Moore, Robben Ford, OffBeat, New Buffalo, the Doug Anthony All Stars and Lyambiko.
Joe Cocker - Don't Let Me Be Misunderstood
Nina Simone - Don't Let Me Be Misunderstood
The Animals - Don't Let Me Be Misunderstood
A Santa Esmeralda verzió nemrég lett feltéve a CH-ra.
kozeput
2009-07-15, 11:59 AM
C.C.Catch - Don't be a hero
C.C.Catch - Don't shoot my sheriff tonight
C.C.Catch - Don't want too long
C.C.Catch - Good guys only win in movies
kozeput
2009-07-15, 02:19 PM
C.C.Catch - Night in Africa
C.C.Catch - Nothing but a heartache
C.C.Catch - On night's not enough
C.C.Catch - Pictures blue eyes
espirit
2009-07-15, 06:05 PM
Az egykori Themben hallottam először a 80-as évek közepén,amikor vettem egy 20 számos válogatást a bandától. Már legalább 15 éve nem raktam fel azt az LP-t, de úgy emléxem 1963-tól voltak rajta zenék, 1966-67ig. Addig valahogy nem került elém egy szóló lemeze sem, nem ismertem. A 90-es években járt nálam kölcsön 2-3 CD-je, azóta vettem is és nyertem is rádióból. John Lee Hookerrel közös lemeze az egyik legjobb.
Ezt a 78-ast újra keverték Remastered kiadvány.
Tracklist:
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif VAN MORRISON 1978 - 02 Checkin' It Out (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=314431&stc=1&d=1247693278)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif VAN MORRISON 1978 - 03 Natalia (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=314437&stc=1&d=1247693278)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif VAN MORRISON 1978 - 04 Venice U.S.A. (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=314442&stc=1&d=1247694306)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif VAN MORRISON 1978 - 05 Lifetimes (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=314452&stc=1&d=1247695208)
espirit
2009-07-16, 04:36 AM
Még 2 dal a '78-as Wavelength c. lemezéről. Morrison megbízhatóan egyenletes színvonalat hoz szóló lemezein. Főleg blues de részben folkos folkrokkos stílusba illeszthető zenei világával és jellegzetesen karakteres, mással össze nem téveszthető énekhangjával.
Tracklist:
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif VAN MORRISON 1978 - 07 Santa Fe - Beautiful Obsession (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=314524&stc=1&d=1247733357)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif VAN MORRISON 1978 - 08 Hungry For Your Love (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=314528&stc=1&d=1247733357)
espirit
2009-07-16, 06:40 AM
Az 1980-ban alakult angol synthpop-new wave banda 1983-ban fel is bomlott. Nick Heyward az énekes kivált a csapatból, ami a végüket is jelentette egyben. Volt egy (feltételezem) magyar származású, (talán 56-os emigráns fia) a csapatban, Les Nemes nevű bassista. Sajnos a semmi korábbi anyagom nincs a fiúktól ami a befutó slágereiket tartalmazná.Ezen a lemezen van néhány jó kompozíció,(pl.4. és 7-es track) de egyikre sem emléxem, hogy hallottam volna Komjáthy és B.-Tóth műsoraiban. Mellesleg nem is kedvelem őket, de szívesen meghallgatok tőlük 1-2 nótát. Annyira nem jegyzett lemez, hogy nem találtam a borítóját sem, ezért más képet mellékeltem a csapatról ill. lemezről.
Tracklist:
HAIRCUT 100[1983] - 03 I Believe In Sundays (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=314555&stc=1&d=1247737865)
HAIRCUT 100[1983] - 04 Sunny Boy Sunny Girl (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=314558&stc=1&d=1247737865)
HAIRCUT 100[1983] - 05 Club Boy At Sea (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=314562&stc=1&d=1247737865)
HAIRCUT 100[1983] - 07 Maytime Moments (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=314567&stc=1&d=1247740546)
kozeput
2009-07-16, 10:24 AM
C.C.Catch - Smokey Joe's cafe
C.C.Catch - Stay
C.C.Catch - Stop draggin' my hear around
C.C.Catch - Strangers by night
header55
2009-07-16, 11:34 AM
Ha valaki még további változatokat szeretne a "The House of Rising Sun"-ból, ezen az oldalon (http://risingsun.pp.ru/index.php) 26 lapon 10-10 db-ot talál.
Letöltés a Скачать gombbal.
...............................................
Nem emlékeztem erre a holland együttesre, de amikor meghallgattam az albumot jónéhány szám ismerősnek tűnt.
Olyan ráérősen töltögettem egyesével, hogy mire az utolsó felért a csatolásmenedzser megunta és köddé változtatta az első nyolc számot ... + öt eltűnt (újra töltöttem)
Bonnie St. Claire And Unit Gloria - The Rock Goes On- The Best Of Bonnie St. Claire And Unit Gloria (1974)
http://extremecraft.typepad.com/.a/6a00d8341bfe8453ef010534bf7001970b-800wi
espirit
2009-07-17, 02:46 AM
A 70-es évek közepe tájt kedvencem volt a címadó nótájuk, a "Man To Man". A lemezről csak 3 számot forgattak annak idején a rádiók, mert a 11 dalból csak ennyi volt ismerős, pedig több adót hallgattam, Luxemburg, EuropeLibre, Petőfi és még 1 a határon túli magyart "futótűz" c. műsort.(csak a BBC Magyar Adása maradt ki a VDZR vagyis Vasárnap Délelőtti Zenei Rémhallomás, Palla Péter alis Boby Gordon vezetésével. Azóta sem értem, hogy nem került elém ez a műsor, pedig állandóan böngésztem a rövidhullámot.)
Remélem jól határoztam meg a lemez keletkezését 1976-osnak, ami talán '75-ös, de nem ez a lényeg, hanem a zene! Néhány jobb dal a lemezről.
Tracklist:
01 - heaven_is_in_the_back_seat_of_my_cadillac (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=315024&stc=1&d=1247810831)
04 - man_to_man (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=315025&stc=1&d=1247810831)
05 - you_couldve_been_my_lady (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=315026&stc=1&d=1247811780)
08 - dont_stop_it_now (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=315028&stc=1&d=1247811780)
09 - seventeen_years_of_age (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=315029&stc=1&d=1247812617)
10 - beautiful_lady (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=315030&stc=1&d=1247812617)
Feca67
2009-07-17, 06:14 AM
Egy érdekes stílus 1986-ból.Az egész albumot szerettem volna feltenni de 2 szám már fent van (Love Missile F1-11 és a 21st Century Boy) a Zene II és III-ban.
Sigue Sigue Sputnik:Flaunt It! 1986
Atari Baby
Sex-Bomb-Boogie
Rockit Miss U-S-A
Massive Retaliation
Teenage Thunder
She's My Man
kozeput
2009-07-17, 11:59 AM
C.C.Catch - Summer Kisses
C.C.Catch - Tears won't wash away my heartache
C.C.Catch - V.I.P.
C.C.Catch - Wild fire
C.C.Catch - You can be my lucky star tonight
C.C.Catch - You can't run away from it
C.C.Catch - You shot a hole in my soul
icebreaker
2009-07-17, 04:00 PM
Carlos Santana Sunflower
1988 április 09. Sunrise 20. Annyversari Reunion Concert.
Lemezritkaság. Ezek a számok, így ebben a formában nagyon ritkán voltak hallhatók.
(160 kbit/s)
01 - Everybody's Everything
02 - Black Magic Woman
03 - Gypsy Queen
04 - Oye Como Va
05 - Samba Pa Ti
icebreaker
2009-07-17, 04:48 PM
Carlos Santana Sunflower 2. rész
1988 április 09. Sunrise 20. Annyversari Reunion Concert.
06 - Batuka
07 - No One To Depend On
08 - Spirits Dancing In The Flesh
09 - Healer
10 - Smooth Criminal
11 - Europa
12 - Cloud Nine
13 - Soul Sacrifice (kettévágva)
14 - Once It's Gotcha
napdap
2009-07-17, 05:13 PM
Bocside ezt igy tettem ide,mert ez igy nagyon jóóó A régi szép idők ott a Tabánban...
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.videoplayer.hu/videos/embed/252886"></param><embed src="http://www.videoplayer.hu/videos/embed/252886" type="application/x-shockwave-flash" width="210" height="170"></embed></object>
4 tenor: A zöld, a bíbor és a fekete ( Radics Béla emlékdal )
Biil,Tunyogi,Varga,Vikidál közösen énekli a Pandora's Box ( P.Box ) egyik legnagyobb slágerét az 1982-ben elhunyt Radics Béláról a Taurus legendás gitárosáról.
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.videoplayer.hu/videos/embed/203932"></param><embed src="http://www.videoplayer.hu/videos/embed/203932" type="application/x-shockwave-flash" width="210" height="170"></embed></object>
napdap
2009-07-17, 05:23 PM
Creedence Clearwater Revival:Have you ever seen the Rain
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.videoplayer.hu/videos/embed/363047"></param><embed src="http://www.videoplayer.hu/videos/embed/363047" type="application/x-shockwave-flash" width="210" height="170"></embed></object>
Santana-Somewhere in heaven...
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="http://www.videoplayer.hu/videos/embed/76720"></param><embed src="http://www.videoplayer.hu/videos/embed/76720" type="application/x-shockwave-flash" width="210" height="170"></embed></object>
Feca67
2009-07-19, 05:46 PM
Orchestral Manoeuvres in the Dark
The Best of OMD 1988
OMD-Electricity
OMD-Messages
OMD-Enola Gay
OMD-Souvenir
OMD-Joan of Arc
OMD-Maid of Orleans
OMD-Tesla Girls
OMD-Locomotion
OMD-Talking Loud and Clear
OMD-So in Love
OMD-Secret
OMD-If You Leave
OMD-(Forever) Live and Die
OMD-Dreaming
OMD-We Love You [12' Version]
OMD-La Femme Accident [12' Version]
voxpopuli
2009-07-20, 05:00 PM
Sziasztok,
keresném a Weather Report SWEETNIGHTER c. lemezet vagy legalabb a "125th STREET CONGRESS" c. számot róla (4.sz.)
Bár kicsit offtopic, de reménykedem a "vájtfülüekben" :) (minél jobb felbontásban, esetleg lossless...az persze csak álom..)
header55
2009-07-20, 05:46 PM
Sziasztok,
keresném a Weather Report SWEETNIGHTER c. lemezet vagy legalabb a "125th STREET CONGRESS" c. számot róla (4.sz.)
Bár kicsit offtopic, de reménykedem a "vájtfülüekben" :) (minél jobb felbontásban, esetleg lossless...az persze csak álom..)
nem álom az kérem...:)
Weather Report - Sweetnighter(1973)
FLAC | image+.cue.log. | 303 MB | covers
küldök egy pm-et.
espirit
2009-07-21, 03:25 AM
Orchestral Manoeuvres in the Dark
The Best of OMD 1988
OMD-Electricity;OMD-Messages;OMD-Enola Gay;OMD-Souvenir;OMD-Joan of Arc;OMD-Maid of Orleans;OMD-Tesla Girls;OMD-Locomotion;OMD-Talking Loud and Clear;OMD-So in Love;OMD-Secret;OMD-If You Leave;OMD-(Forever) Live and Die;OMD-Dreaming;OMD-We Love You [12' Version]OMD-La Femme Accident [12' Version]
Feca!
Sajnos nem jártam itt 1,5 napja nem tudtalak értesíteni téged, hogy törölnöd kellene ezek közül az OMD-k közül több nótát, mert már fenn vannak a szerveren.
Persze ezt nem is kellett volna most sem megtennem,
HA FELTÖLTÉS ELŐTT KERESŐ SEGÍTSÉGÉVEL ELLENŐRZÖD MIT TÖLTHETSZ FÖL ÚGY, HOGY KERÜLD AZ ISMÉTLÉST!!!
PL: itt van Somebody februári feltöltése, 5 zenéből hármat ismételsz. És ez csak egy ilyen volt, miközben sokan töltöttek fel OMD-t. :
MÁSOLAT korábbi anyagról: Omd - <!-- status icon and date --> <!-- status icon and date --> 2009-02-14, 07:07 PM <!-- / status icon and date --> <hr>
<!-- message --> -OMD - Enola Gay.;-OMD - Locomotion.-OMD - Maid Of Orleans.
(-OMD - Pandora's Box.;-OMD - Sailing on the Seven Seas.)
<!-- / message --> <!-- attachments --> <fieldset class="fieldset"><legend>Csatolt file-ok</legend> <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="3"> <tbody><tr> <td>http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif</td> <td>Omd - Enola Gay.mp3 (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=249197&d=1234633104) (3.18 MB, 7 letöltés)</td> </tr><tr> <td>http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif</td> <td>Omd - Locomotion.mp3 (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=249198&d=1234633456) (3.41 MB, 12 letöltés)</td> </tr><tr> <td>http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif</td> <td>Omd - Maid Of Orleans.mp3 (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=249199&d=1234633853) (3.76 MB, 6 letöltés)</td> </tr><tr> <td>http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif</td> <td>OMD - Pandora's Box.mp3 (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=249200&d=1234634383) (3.69 MB, 8 letöltés)</td> </tr><tr> <td>http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif</td> <td>OMD - Sailing on the Seven Seas.mp3 (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=249201&d=1234634733) (3.38 MB, 9 letöltés)</td></tr></tbody></table></fieldset>Fentiek Somebody februári OMD-i voltak.
***NE TERHELJÜK A SZERVERT FELESLEGES FELTÖLTÉSEKKEL!!!!
Egy OMD nóta csatolva: " Gravity Never Failed "
Feca67
2009-07-21, 06:45 AM
Igen,igen közben rájöttem de már nem tudom törölni.Ezt benéztem.
Bocsi,bocsi,bocsi
espirit
2009-07-22, 02:06 AM
Erről a bandáról először egyik kollégámtól, majd barátomtól hallottam először szóban - neki sem volt zenei anyag - a 80-as évek közepén. Sokáig nem tudtam hozzájutni, míg végre sikerült megvásárolnom egy gyűjteményes CD-jüket a 90-es évek vége felé. Sosem hallott anyag volt rajta.Talán 3 albumukat hallottam összesen hosszú évek alatt, ez tetszett a legjobban. Sajnos barátom márciusban öngyilkos lett, hiába vártam 2 évet rá, hogy eljöjjön hozzám zenéket begyüjteni autójába. Már sosem jön el ez a zseniális tudású barát aki a távol keleti kúltúrák és a magyarság történetének nagy tudója volt. Legutóbb a Miskolci TV-nél dolgozott, és a vezetőjük, a búcsúztatóban is említette ezt a tényt, hogy ámulva hallgatták ó és újkori történeti eseményeket amelyek a fejében voltak. Sajnos " maga alá gyűrte az élet" ahogy fogalmazott főnöke. A "kapitalista Magyarországon" nem találta helyét. Amikor első befektető mint kapitalista Dániából visszatért magyar zsidó tulajdonos megvette a céget, azután kezdődött első összeomlása, a teljesítménycentrikusság, felső nyomás, igazságtalan támadások, stb...számára elviselhetetlenek voltak. Elment a cégtől, de egyéb cégeket is otthagyott, mert hasonló és piszkosabb vezetői munkákat akartak elvégeztetni vele a tulajdonosok. Emberek eltávolítása kirúgás, stb. Nem tette meg, inkább ezt is faképnél hagyta, ezután került a TV-hez kb. 3 éve. Az ún. szocialista nyugodtabb légkör volt számára jó, ami elveszett itthon és ez a mai Magyarország felőrölte. Szörnyen megviselt a jó barát és rendkívüli intelligencia elvesztése.
Ezt az anyagot is ajánlottam volna neki. Szerette az elvont, progresszív dolgokat és a Bluest nagyon. Már csak sírjára tudom utólag elhelyezni egy neki szánt válogatott anyagot hasonló zenékkel.
Tracks (4 nóta a 9trackből)
HAWKWIND 1980 - 01-Levitation (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=316668&stc=1&d=1248239151)
HAWKWIND 1980 - 02-Motorway City (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=316669&stc=1&d=1248241035)
HAWKWIND 1980 - 04-World Of Tiers (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=316670&stc=1&d=1248241035)
HAWKWIND 1980 - 06-Who's Gonna Win The War (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=316671&stc=1&d=1248242192)
kozeput
2009-07-24, 02:37 AM
Diana Ross - It's my turn
Diana Ross - Last time i saw him
espirit
2009-07-25, 01:21 AM
A Júl.10.-én tett sikertelen feltöltésem folyománya. Nem kaptam visszajelzést, talán nem is történt meg az elveszett 3 zene törlése sem a szerverről, de az elérhetővé tétele az biztos nem. Megismétlem annyi változással, hogy nem a 2-es trackkel kezdem. A Laser Light remix verzióját töltöm fel, ami a 5.tétel a lemezen.
Újra töltött dalok listája:
3. Laser Dance ('86-os, t: 5:44);__ 4. Dr. Love ('87-es, t: 5:50);__ 5. Laser Light ('87-es remix, t: 6:38)
Most már bebiztosítom a zenéket az eltünés esetére.
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif LATIN LOVER - 03 - Laser Dance '86[espi].mp3 (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=317522&stc=1&d=1248498640)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif LATIN LOVER - 04 - Dr.Love '87[espi].mp3 (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=317523&stc=1&d=1248498640)
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif LATIN LOVER - 05 - Laser Light (Remix '87)[es].mp3 (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=317524&stc=1&d=1248499252)
espirit
2009-07-25, 02:18 AM
Volt 2-3-4 év amikor hallhatóak voltak zenéi a 90-as években, aztán csend, sem hír, sem zene. Nem is hiányzott, nem áldotta meg az ég dalos madár hanggal. Amely stílusban rövid sikert ért el, azt nevezhetjük Punk'N'Roll-nak. Ezen a lemezén két régi slágert dolgozott fel, a 2.es" You Really Got me " és az 5-ös " Don't Let Me Be Misunderstood " -ot. Talán mindkettőt fel is rakom, de asszem nem szabad lett volna ilyen dalokhoz nyúlnia! Szerintem tiszteletlenség volt az Animals dalt így lealázni. Szerintetek?
Talán az " Angry Times " ami tetszik nekem a lemezről, ez egy rockos nóta, csak az a kár, hogy nem tud énekelni.
Tracklist:
02 - You Really Got Me (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=317525&stc=1&d=1248501926)
03 - Shadows Of The Night (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=317526&stc=1&d=1248501926)
05 - Don't Let Me Be Misunderstood (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=317536&stc=1&d=1248502191)
08 - Angry Times (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=317537&stc=1&d=1248502673)
espirit
2009-07-25, 03:00 AM
Rengeteg lemezt kiadott a fickó életében, szinte ontotta sajátos zenéjét. Magyar zenészekkel is készült felvétele itt, Magyarországon. Jazz, Blues, Rock, és még diszkós jelegű felvételét is hallottam nagyon régen.
Szerette kigúnyolni a stílusokat, ezért sok zenei karikatúrát és kakofóniát is alkotott a polgárpukkasztás jegyében. Különös disszonanciái jellemzőek voltak zenéjére.(megjegyzem nem ismerem jól munkásságát csak belehallgattam már sok lemezébe - 25-30 albumba - de nem igazán kedvelem, de elismerem mint óriási koponyát a zene világában) Ez a koncert asszem 1977-es de 1978-ban adták ki, - én is ez utóbbi dátumot írtam zenéihez, ami nem pontos, de mind1! Több hosszú tétel szerepel a dupla albumon, én csak 3 rövidet teszek föl erről a koncerthez és a korszak gyakorlatához mérten kiváló szinte studio hangminőségű lemezről. A gazdag hangszerfelhozatalt rajta kívül még 12 zenésztársa biztosította.
Tracklist:
CD 1 - 05 Honey,don't you want a man like me (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=317539&stc=1&d=1248504422)
CD 2 - 05 Big leg Emma (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=317544&stc=1&d=1248504422)
CD 2 - 06 Sofa (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=317550&stc=1&d=1248505075)
espirit
2009-07-26, 06:00 AM
A 80-as évekből való maxi disco sorozatot folytatva elértem a 20%-ot ezzel, mivel 50 lemezes a gyűjtemény. Igaz, nekem nincs meg csak kb 40, vagy kicsivel több. A Babys Gang "America" és Lee Marrow "Mr Fantasy" c. discoit már felraktam korábban nem ebből a gyűjteményből. Sok előadó teljesen ismeretlen asszem a CanadaHun tagsága előtt is, és előttem is, mert soha nem hallottam rádióban nevüket a 80-as disco korszakban, pedig nagy gyűjtője voltam anno ezeknek a zenéknek. Később jött a jazz,folk, progrock és az art music szeretete.
4 Tracks : (folyt.köv.)
01 Miko_Mission_-_toc_toc_toc (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=317800&stc=1&d=1248601690)
03 Argentina_-_baby_don't_you_break_my_heart (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=317801&stc=1&d=1248601690)
05 Fantasy_-_he's_number_one (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=317803&stc=1&d=1248601690)
06 Ryan_Paris_-_fall_in_love (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=317805&stc=1&d=1248602276)
espirit
2009-07-26, 06:43 AM
A 13 trackes 78 perces maxi-disco kollekcióból 4 tételt (azaz 6-ot a hónapokkal korábbiakkal) felküldtem, most még 5-öt küldök nektek erről a sorozat tizedik lemezéről. (össz: 11tracks)
Egyik formáció ismerős lesz, mert a Laser Dance, vagy Proxyon nevű projectek szintis űrdisco stílusát játssza, ők a Cyber People.
Tracklist:
07 Robert_Camero_-_love_games (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=317814&stc=1&d=1248604008)
09 Panorama_-_war_in_love (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=317817&stc=1&d=1248604008)
10 Mirage_-_woman (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=317819&stc=1&d=1248604008)
11 Cyber_People_-_polaris (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=317823&stc=1&d=1248604461)
13 Two_Girls_-_another_boy_in_town_(dj_mix) (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=317825&stc=1&d=1248604930)
sunny47
2009-07-26, 06:59 AM
Szia Esprit!Látom nagyon otthonos vagy itt.Egy kérésem van hozzád.
A Neoton Família Ugye arra gondoltál számát szeretném letölteni,de sehol nem találtam eddig.
Bízom benne hogy jó felé indultam el:-)
Üdv!
Sanyi
espirit
2009-07-26, 08:03 AM
Malcolm a nagy hírű Sex Pistols managere volt a punk időszakban. Saját lemezeket is készített, melyek közül csak ezt a Duck Rock-ot tudom bemutatni. Még egy albuma megvolt, de az elég nehezen emészthető nem igazán zenei inkább anarchista hangvételű volt. Ebben is a Zappához hasonló polgárpukkasztó attitűd fellelhető. Az afro-ethno, ír kocsma zene, a líra és punk vegyesen előfordul a lemezen, de még a korai rap is.
Tracklist:
Malcolm McLaren 1983 - 01 Obatala (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=317833&stc=1&d=1248607280)
Malcolm McLaren 1983 - 02 Buffalo Gals (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=317838&stc=1&d=1248607280)
Malcolm McLaren 1983 - 03 Double Dutch (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=317840&stc=1&d=1248607280)
Malcolm McLaren 1983 - 10 Soweto (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=317841&stc=1&d=1248607700)
Malcolm McLaren 1983 - 12 Duck For The Oyster (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=317843&stc=1&d=1248608406)
Malcolm McLaren 1983 - 13 Madame Butterfly (12'') (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=317849&stc=1&d=1248609081)
Sunny47! Írok privát üzenetet.
espirit
2009-07-26, 06:31 PM
Most botlottam bele amint turkáltam zenéim között, a Rare Maxi Pack kollekcióban. Istentelenül régen hallgattam ezt a dalt, pedig kedvencem volt még anno a kazettás korszakomban.Tetszik ez az arabos hangzású szinti-pop most is.
Játékideje is maxi, 9:10
" So Cold The Night " a Communardstól.
espirit
2009-07-30, 02:15 AM
Az album felét már darabokban többen feltöltötték tagjaink. Én a maradék 5 ből " 3 a Magyar Igazság " jelentésének megfelelően, pont ennyit.
Címek:
1. Fény Felé ;__ 2. Csak a Vágy Ölel Át ;__ 3. Szerelemördög
Szevasztok zenefanok!
Az lenne a kérdésem, hogy az általam feltöltött Malcolm dal, a Buffalo Gals (ha igaz a cím) mikor és min jelenhetett meg. Ez nem azonos a nagylemezen lévővel, mert az nekem is meg van. Ez pedig hamisítatlan country. Végül feltettem egy 89-es kislemezüket. Egyébként most jutottam az elejétől idáig, szép kis gyüjtemény, gratulálok a feltöltöknek.
Malcolm McLaren - Buffalo Gals
Malcolm McLaren - Something's Jumpin' In Your Shirt
318828
318847
espirit
2009-07-30, 05:57 PM
Szia Qfár!
Mi már találkoztunk egy -azóta sajnos megszűnt- fórumon. Örülök, hogy ismét összefutottunk.
Egy kislemezen jelenhetett meg 1982-ben, a discogs (http://www.discogs.com/Malcolm-McLaren-And-Worlds-Famous-Supreme-Team-The-Buffalo-Gals/master/68581)-on jónéhány kiadásban megtalálod.
szerk.
torrentről letöltöttem, ez lesz az
Buffalo Gals (Trad Square Version) 1982 12"
Én viszont rossz infó miatt 1983-at írtam a nagylemez file-jaihoz, mert ez az év szerepelt az album megjelenését jelezvén. Aztán utána néztem az allmusicon, és ott 1982-esnek hozták ezt a Duck Rock-ot.Már a nagy része fenn volt, ezért nem akartam letörölni és elölről kezdeni.
Most még egy tétel a lemezről:(afroethno-ambient-word féle keverék)
Malcolm McLaren - " Song For Chango "
header55
2009-07-30, 09:20 PM
Az albumnál jó az évszám mert az Amazonon is és a Discogson (http://www.discogs.com/Malcolm-McLaren-Duck-Rock/master/68613) pedig 7 verziónál is 1983 szerepel, csak hol 11, hol pedig 12 szám van rajta...
de én az allmusicon (http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&sql=2:DUCK|ROCK~T1) is csak '83-as dátummal találtam.
-talán túl késő van, vagy inkább túl korán-
nolane
2009-07-31, 01:57 AM
Én régen a Duran-Duranért voltam oda!
Tudnátok valamilyen oldalt, ahol lehetne letölteni? Előre is köszi!
Az albumnál jó az évszám mert az Amazonon is és a Discogson (http://www.discogs.com/Malcolm-McLaren-Duck-Rock/master/68613) pedig 7 verziónál is 1983 szerepel, csak hol 11, hol pedig 12 szám van rajta...
de én az allmusicon (http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&sql=2:DUCK%7CROCK%7ET1) is csak '83-as dátummal találtam.
-talán túl késő van, vagy inkább túl korán-
Szevasztok!
Kezemben az eredeti bakelit lemez, rajta a dátum 1983. És miért 11 vagy 12, a Merengue című szerzemény bevezetőjének a cime, El San Juanera, ideje 1,56. Hát ilyen egyszerű a magyarázat, mondom én, a lemezről puskázva.
espirit
2009-07-31, 06:14 PM
A B 52 első lemeze elég nehezen emészthető punk-electro féle egyedi műfajt képviselt. (Elnézést, ha rosszul jelzőztem!)
A 9 tételből álló lemez 1/3-a ami kissé könnyedebb. Az a 3 itt van.
01-the_b_52_s-the_b_52_s - planet_claire (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319154&stc=1&d=1249077558)
03-the_b_52_s-the_b_52_s - dance_this_mess_around (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319159&stc=1&d=1249077558)
04-the_b_52_s-the_b_52_s - rock_lobster (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319161&stc=1&d=1249077558)
espirit
2009-08-01, 03:23 AM
Azt hiszem mindenki hallotta azt Seatos reklámzenét amit 5-7éve gyakran lehetett hallani TV-ből. Ez a legnagyobb sikere a bandának. Nem azért mert reklámzene is egyben, hanem eleve jó. Nekem már a 70-es évek végén tetszett, csak sokáig nem volt meg. valamikor a 80-as évek közepén sikerült kazettára rögzíteni rádióból. Az év elején kérésemre DjKecmec felrakta ide ezt a dalt " Driver's Seat " amit nem ismételnék meg, viszont néhány tételt felrakok a lemezről. Sajnos nem olyan jók mint a Seatos, de pl az utolsó a 11-es elég kellemes darab.(Smokie és Dire Straits ötvözet) a 2-est majdnem kihagytam,de a végére berakom.
Tracklist:
Sniff 'N' The Tears - Fickle heart - 03. Carve Your Name On My Door (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319200&stc=1&d=1249110457)
Sniff 'N' The Tears - Fickle heart - 04. This Side Of The Blue Horizon (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319201&stc=1&d=1249110457)
Sniff 'N' The Tears - Fickle heart - 05. Sing (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319207&stc=1&d=1249110457)
Sniff 'N' The Tears - Fickle heart - 06. Rock 'N' Roll Music (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319208&stc=1&d=1249110457)
Sniff 'N' The Tears - Fickle heart - 11. Looking For You (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319209&stc=1&d=1249110774)
Sniff 'N' The Tears - Fickle heart - 02. New Lines On Love (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319211&d=1249111392)
espirit
2009-08-01, 12:01 PM
Néztem a keresőt, de senki nem töltött még fel ettől a bandától. Nekem sem volt semmi tőlük, csak pár hónapja egyik Pakisztánban dolgozó zenebarátom, küldött egy listát, amin a világ 500 legjobb lemez található valakik szerint. Bejelölt kb 30 lemezt amit nem tud megvásárolni ill. megszerezni ismi körből. Én felhajtottam neki ezt az albumot. Véleményem az, hogy a legjobb 5000-be sem raktam volna be. Rég ismerem nevüket, hallottam 1-2-3 zenéjüket, de nem fogott meg soha. Alternatív punk-rock féle zenét játszanak és ez nem az esetem. Hátha tetszik itt valakiknek.Az album utolsó zenéje a legjobb, de azt nem tudom felrakni, mert 14 perces. (128 asban is 14MB)
Tracklist:
SONIC YOUTH 1988 - 01 - Teen Age Riot (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319380&stc=1&d=1249141504)
SONIC YOUTH 1988 - 02 - Silver Rocket (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319382&stc=1&d=1249141504)
SONIC YOUTH 1988 - 06 - Total Trash (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319383&stc=1&d=1249141504)
SONIC YOUTH 1988 - 11 - Kissability (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319384&stc=1&d=1249141504)
espirit
2009-08-02, 03:59 AM
A 80-as évek italo-discojában született formáció gyüjteményes lemezéről néhány dance.
Tracklist:
02.Wish Key - Make It Up (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319471&stc=1&d=1249199783)
04.Wish Key - No Woman No Cry (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319472&stc=1&d=1249199783)
05.Wish Key - Last Summer (Remix '86) (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319477&stc=1&d=1249199783)
09.Wish Key - Orient Express (Single Version '83) (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319477&stc=1&d=1249199783)
espirit
2009-08-02, 04:27 AM
Van még a gyűjteményen egy tetszetős disco nóta a 10-es track,"Easy Way" amit nem akartam az előbb ráerőltetni 21 MB -ra nehogy bekavarjon egy file vesztés.
Az utolsó tétel a Wish Key lemezen a 11-es instrumentális, kis könnyű darab , "első" nevet kapta.
Tracks
10.Wish Key - Easy Way (Single Version '84) (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319480&stc=1&d=1249201621)
11.Wish Key - Uno (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319482&stc=1&d=1249201621)
espirit
2009-08-02, 08:46 AM
Ash Ra Tempel gitáros szintetizátoros ezen a '77-es lemezén kis progresszív rock,minimál-repetitív és a berlin school ötvöződik ami számomra szimpatikus komoly hangzású kompozíciókat eredményezett.
No persze főleg Berlin School ez a zene.
Igényes - nem plöm-plöm- zenére vágyók figyelmébe ajánlom.((Most néztem, szédítően magas áron 39 angol fontért lehet megrendelni ezt a lemezt)). Ez messze túl van a hazai -nekünk soxor magas- 4-6 ezerFt-os CD beszerzésen. Ellenpélda is van, 3 napja egyik áruházban csodálkoztam rá, hogy sok CD áron alul van kiállítva, pl az egyik UB 40 eredeti EMI kiadásban 500.-Ft,de volt még Euretmics, Talk-Talk, stb...
Mint már írtam, Ashra művésznevű szerzőnk és eladónk, Manuel Göttschinggel és Klaus Schulze-cal dolgozik legtöbbet, és egyéb német szintis "berli schoolos" fickóval.A lemez 6 tételt tartalmaz, de az utolsót kihagyom mer 17 perces. Félóra megy föl.
Tracklist:
ASH RA TEMPEL 1977 - 01 77 Slightly Delayed (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319552&stc=1&d=1249215359) <table width="465" border="0" cellpadding="3" cellspacing="1" height="276"><tbody><tr class="listRowEven"> <td>ASH RA TEMPEL 1977 - 02 Midnight on Mars (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319561&stc=1&d=1249216426)
ASH RA TEMPEL 1977 - 03 Don't Trust the Kids (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319563&stc=1&d=1249216426)
ASH RA TEMPEL 1977 - 04 Blackouts (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319564&d=1249217043)
ASH RA TEMPEL 1977 - 05 Shuttle Cocks (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319566&stc=1&d=1249218023)
Sajnos ezt az ürességet nem tudtam eltüntetni. Bemásoltam ide egy címlistát, amit kitöröltem, mert túl sok helyet foglalt.A helyfoglalás megmaradt, és ilyen randa lett.
</td> </tr> <tr class="listRowOdd"> <td>
</td> </tr> <tr class="listRowEven"> <td>
</td> </tr> <tr class="listRowOdd"> <td>
</td> </tr> <tr class="listRowEven"> <td>
</td></tr></tbody></table>
espirit
2009-08-02, 10:16 AM
Kissé sanda emlékem van a -ha jól tudom-francia csapat lemezének 2-es trackjéről. Anno amikor a 80-as években először hallottam a rádióban, refrénként a férfi kórustól azt véltem hallani "Piszkos Magyarok , Piszkos Magyarok!"
Az az igazság, hogy még mindig erre asszociálok amikor hallom a "No more No War" című discó tételüket.(ritkán,kb 5 évente)
Tracklist:
MIRAGE 1986 - 02-NO MORE NO WAR (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319579&stc=1&d=1249219716)
MIRAGE 1986 - 03-JUST ONE MORE CHANCE (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319580&stc=1&d=1249220391)
MIRAGE 1986 - 04-HOT SHOT (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319591&stc=1&d=1249221675)
MIRAGE 1986 - 09-BURNIN' OUT THE LIGHT (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319595&stc=1&d=1249222528)
espirit
2009-08-03, 04:01 AM
Én nem nagyon ismerem a csapat munkásságát, annak ellenére , hogy több lemezét hallottam Csató Sanyi haveromnál - egykor salakmotoros magyar bajnok- neki minden lemeze megvolt tőlük. Valahogy nem vonzódtam, pedig jók voltak és szívesen meghallgattam pörgős zenéiket slágereiket, de soha nem éreztem zenéjük hiányát. Volt egy LP-jük anno lemezeim között, de tompán szólt így nem tetszett,s nem hallgattam. Ezt a korai lemezüket - a kétfejű kutyát - kompletten soha nem hallottam,csak 1 zene volt ismerős róla. Nekem tetszik! Stílusa nem a "gyufaszál emberke" c. slágerükhöz hasonló, kicsi blues és a jellegzetes SQ hangzás!
Tracklist:
STATUS QUO 1971 - 01 Umleitung (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319711&stc=1&d=1249284632)
STATUS QUO 1971 - 02 Nanana (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319712&stc=1&d=1249284827)
STATUS QUO 1971 - 03 Somethings Going On In My Head (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319714&stc=1&d=1249285210)
STATUS QUO 1971 - 04 Mean Girl (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319718&stc=1&d=1249286005)
STATUS QUO 1971 - 06 Gerdundula (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319720&stc=1&d=1249286484)
Szerintem is Zsolyo! Szívesen ! Mondom én, a rendszeres feltöltők nevében is.
espirit
2009-08-03, 11:12 AM
Richard Gere-re ebben a filmben figyeltem fel először, de az az igazság, hogy a film megnézése előtt már sok éve megvolt a filmzene LP-n, amit egyik kamionos ismerőssel hozattam 1981-ben Itáliából. Az első tétel ismerős mindenkinek rádióból, és rövid változatát már fel is töltöttem még januárban, Blondie adja elő, a (01) " Call Me" c. slágert (radio mix változat). Ezért ezt kihagyom, - de lehet, hogy a hosszú változatot is feltötltöm, ami az eredeti filmzene formában majd később, mert azért máshogy van keverve, más effektekkel. A 3-ast is akkor felküldtem a "Night Drive" című tételt.(1-es,3-as kihagyva) Főleg instrumentális tételek vannak , -klasszikus feldolgozás is - benne, amiért is nagyon megkedveltem ezt a Moroder munkát. Csak 2 tétel vokális a egy Blondie, és egy Cheryl Barnes nóta. A " Palm Springs Drive " pedig a " Call Me " instrumentális változata. Sokáig nem tudtam CD-n megszerezni ezt a filmzenét, az LP-m serceg, már vadi új korában is a B oldal ilyen volt, nem volt érdemes digitalizálni, de megtette az egyik barátom.Rosszabb volt mint az LP-n. Az A oldal még mindig jó. Most, hogy megvan jó minőségben így már felrakom.
Tracklist:
American Gigolo - 02. Cheryl Barnes - Love And Passion (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319828&stc=1&d=1249311617)
American Gigolo - 04. Giorgio Moroder - Hello Mr. W.A.M. (Finale) (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319831&stc=1&d=1249311617)
American Gigolo - 05. Giorgio Moroder - The Apartment (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319840&stc=1&d=1249311617)
American Gigolo - 06. Giorgio Moroder - Palm Springs Drive (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319851&stc=1&d=1249311617)
American Gigolo - 07. Giorgio Moroder - Night Drive (Reprise) (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319855&stc=1&d=1249311890)
American Gigolo - 08. Giorgio Moroder - The Seduction (Love Theme) (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=319863&stc=1&d=1249312226)
espirit
2009-08-04, 01:47 PM
Az említett track az AMERICAN GIGOLO című Richard Gere filmből. Ahol Gere selyemfiút alakít, asszem véletlenül (hirtelen felindulásból) megöli egyik hölgypartnerét, aztán menekül bújdos, Porsche 911-esen száguldozik. Már nem is emléxem rá mert 20 éve láttam a Sky Mozi TV-n. Leginkább azért tetszett mert kedvenc komponistám, Giorgio Moroder kreálta a zenéjét, amit már jól ismertem, csak a filmet nem játszották itthon a Mozik. (addig). A lemez bevezető dala, kellőképpen hosszú, 8:07 játékidejű :
" Call Me "
http://canadahun.com/forum/images/aria/attach/mp3.gif G_MORODER 1980 - American Gigolo - 01. Blondie - Call Me (American Gigolo Theme)[espi].mp3 (http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=320102&stc=1&d=1249406112) (6.50 MB)
bobbincs
2009-08-04, 03:57 PM
Üdv mindenkinek - segitséget kérek !
Egy barátom keresi a következö számot Massara - Amore Mio. Ritkaság, és nem lehet hozzájutni.(báris mi nem találjuk sehol a neten) Egyedül a Margerita cimü ismert számuk van meg.
Elöre is kösz a segitséget
bobbincs
2009-08-04, 10:56 PM
Itt találtam mutatóba, de nagyon rossz a kép- és hangminőség
Massara - Amore mio (http://megaupload.com/video/?v=7IFL0ZH4)
Kössz. Sajnos elfelejtettem irni, hogy mp3-ra gondoltam
espirit
2009-08-06, 02:41 AM
Limetta! Ez szerencsére hamar előkerült nem úgy mint a Massara.(ami azóta sem) Ezt a 80's disco dalt , a Bad NewYork City-t is rég hallottam már, de az Amore Mio-t még régebben.
Geff Harrison " Bad New York City "
bobbincs
2009-08-06, 01:18 PM
Hát ugy néz ki feladtam a leckét a társaságnak. Mert hogy még nem került elö Massara-tól az Amore Mio
üdv mindenkinek - Bobbincs
p.s. egy kis kemény disco zene 1979-böl
L.A.X. - Dancin' At The Disco