A teljes (képes) nézethez kattints ide : natúr fitness
Tibi16
2008-11-01, 11:13 AM
köszöntelek benneteket,jómagam már több mint húsz éve foglalkozom
külömböző sportokkal,súlyzós,gépes edzések,szándékosan nem használom
a gyúrás jelzőt,mert erről márkialakult egy bizonyos közvélemény bizonyos
körökről,tehát natur fitness,nekem annyit jelent természetes uton edzeni
élet formává alakitva.régebben box mára otthoni zsákolás, futás, kerékpározás
télen korcsolyázás,nem túlterhelve az aranyközépúton,nem másoknak megfelelve,önmagam edzése és karbantartása.
aki úgy gondolja ő is hasonlóan teszi,vagy valamit sportol, és ez őt jó érzéssel
tölti el szivesen várom a hozzá szólását
Éva32
2008-11-01, 11:18 AM
Szia!
Örülök a témának. Mert itt mintha senkit sem érdekelne a sport. Csak a foci (ha Fradiról, vagy más magyar csapatról van szó), esetleg. Próbáltam a fogyókúrás oldalon fűzni a csajokat, hogy sportoljanak, attól fogynak, de nem nagyon érdekelte őket.
vtbea
2008-11-01, 11:23 AM
Szia!
Örülök a témának. Mert itt mintha senkit sem érdekelne a sport. Csak a foci (ha Fradiról, vagy más magyar csapatról van szó), esetleg. Próbáltam a fogyókúrás oldalon fűzni a csajokat, hogy sportoljanak, attól fogynak, de nem nagyon érdekelte őket.
Talán, mert nem mondtál vele semmi újat!
vtbea
2008-11-01, 11:28 AM
köszöntelek benneteket,jómagam már több mint húsz éve foglalkozom
külömböző sportokkal,súlyzós,gépes edzések,szándékosan nem használom
a gyúrás jelzőt,mert erről márkialakult egy bizonyos közvélemény bizonyos
körökről,tehát natur fitness,nekem annyit jelent természetes uton edzeni
élet formává alakitva.régebben box mára otthoni zsákolás, futás, kerékpározás
télen korcsolyázás,nem túlterhelve az aranyközépúton,nem másoknak megfelelve,önmagam edzése és karbantartása.
aki úgy gondolja ő is hasonlóan teszi,vagy valamit sportol, és ez őt jó érzéssel
tölti el szivesen várom a hozzá szólását
Szia Tibi! Sajnos nekem egy sérülésem megakadályozta, hogy komolyabban sportoljak, de ettől még megteszem, amit tudok. Mármint, ami fizikailag lehetséges. Pl. biciklizem. A gyermekeimet is mozgásra ösztönzöm. Erdő mellett élünk, így friss levegőn szaladgálhatnak, bicajozhatnak, csúszdázhatnak.
Tibi16
2008-11-01, 11:31 AM
valoban szeretném ha itt nem a focirol szolna a történet,nyugodtan kérdezzetek ha tudok
válaszolni fogok,fogyás hizás ügyben is vagy bármilyen jellegű kérdés amiben segithetek
Tibi16
2008-11-01, 11:34 AM
Szia Tibi! Sajnos nekem egy sérülésem megakadályozta, hogy komolyabban sportoljak, de ettől még megteszem, amit tudok. Mármint, ami fizikailag lehetséges. Pl. biciklizem. A gyermekeimet is mozgásra ösztönzöm. Erdő mellett élünk, így friss levegőn szaladgálhatnak, bicajozhatnak, csúszdázhatnak.
ez igy gondolom,tökéletesebb ettől nem is kell,mind a gyerekek,mind a ti szempontotokbol is,nagyon jó.
Tibi16
2008-11-01, 11:38 AM
Szia!
te magad egyébként mit sportolsz?
Éva32
2008-11-01, 11:40 AM
Talán, mert nem mondtál vele semmi újat!
Pedig tudnék. Aki úgy fogyózik, hogy nem sportol mellette, hamar visszahízza. Én legalábbis így tapasztaltam. Amióta heti 3-4-szer járok a fitnessbe, nincs narancsbőröm és a hasamon nem hurkák vannak, hanem "radiátorcsíkok". Szerintem valamit mindenki tud sportolni, csak meg kell találni a megfelelő edzőt és sportot. Kifogásai mindenkinek vannak. Aki túl tud lépni rajtuk, az győzni fog!
Éva32
2008-11-01, 11:44 AM
te magad egyébként mit sportolsz?
Az ún. "feles programokat" szeretem, fél óra spinning, kangoo, vagy aerobic (esetleg fitball) utána súlyzó és comb-fenék-has. Változatos, pörgős és nagyon hatékony. Ráadásul az egész testem átformálta. Igazán kár, hogy most nem lehet strandra menni... Lenne mit mutogatni :)!
Tibi16
2008-11-01, 12:07 PM
Az ún. "feles programokat" szeretem, fél óra spinning, kangoo, vagy aerobic (esetleg fitball) utána súlyzó és comb-fenék-has. Változatos, pörgős és nagyon hatékony. Ráadásul az egész testem átformálta. Igazán kár, hogy most nem lehet strandra menni... Lenne mit mutogatni :)!
helyes még mondja valaki hogy asport nem ad önbizalmat:-D:-D
Éva32
2008-11-01, 12:12 PM
helyes még mondja valaki hogy asport nem ad önbizalmat:-D:-D
:) Rengeteget ad! Mindenkinek ajánlom. És nem csak önbizalmat, hanem jókedvet és optimizmust is.
Visszatérve az eredeti témára, szerintem "porok" és dopping nélkül is szép eredményeket lehet elérni, ha valaki komolyan veszi, amit csinál.
Dzsingisz
2008-11-01, 12:16 PM
nekem igazából kérdésem lenne:
a csuklómat hogyan lehetne edzeni?
Elég vékony testalkatom van, sportolok (fülöp-szigeteki botvívás most 4. éve), és ott elég sokat használjuk. Általában a gyakorlatok rendben is vannak, mindent meg tudok csinálni, de többször is volt problémám a csuklómmal (meghúzódik, és nagyon lassan gyógyul.)
Vettem korábban ilyen powerball-t az egész jó, csak mára kicsit unalmassá vált...
Ti tudtok valami mást / újat ajánlani?
Tibi16
2008-11-01, 12:22 PM
nekem igazából kérdésem lenne:
a csuklómat hogyan lehetne edzeni?
Elég vékony testalkatom van, sportolok (fülöp-szigeteki botvívás most 4. éve), és ott elég sokat használjuk. Általában a gyakorlatok rendben is vannak, mindent meg tudok csinálni, de többször is volt problémám a csuklómmal (meghúzódik, és nagyon lassan gyógyul.)
Vettem korábban ilyen powerball-t az egész jó, csak mára kicsit unalmassá vált...
Ti tudtok valami mást / újat ajánlani?
szia két kezes alkar gyakorlat 2 kezes súlyzóval,csuklót alkart is erősiti
ismered? ha nem probáld ki,padon leengeded a csuklódat súlyzoval
és csak csuklóbol felhuzod a suly nagyságát neked kell érezni.
Dzsingisz
2008-11-01, 12:25 PM
szia!
Még nem ismerem, de majd kipróbálom :)
Kösz a tippet!
Majd pár nap múlva beszámolok :)
vtbea
2008-11-01, 12:29 PM
Pedig tudnék. Aki úgy fogyózik, hogy nem sportol mellette, hamar visszahízza. Én legalábbis így tapasztaltam. Amióta heti 3-4-szer járok a fitnessbe, nincs narancsbőröm és a hasamon nem hurkák vannak, hanem "radiátorcsíkok". Szerintem valamit mindenki tud sportolni, csak meg kell találni a megfelelő edzőt és sportot. Kifogásai mindenkinek vannak. Aki túl tud lépni rajtuk, az győzni fog!
Épp arra utaltam, hogy ezt nélküled is tudták már a fogyisok, és mind mozognak is, akik komolyan gondolják. Sokan, jó eredménnyel fogytak már a segítségükkel. Kb. tízszer próbáltuk a tudtodra adni tegnap is, hogy mi életmódváltásról, nem drasztikus, önsanyargató fogyókúráról beszélünk.
Elég visszataszító az egyik topik tagjait egy másikban kibeszélni, leszólni, nem gondolod?
Le is zárnám ezzel azt a témát, mert nem akarom tönkretenni Tibi topikját.
Tibi! Elnézést ezért a kis közjátékért.
Éva32
2008-11-01, 12:41 PM
Épp arra utaltam, hogy ezt nélküled is tudták már a fogyisok, és mind mozognak is, akik komolyan gondolják. Sokan, jó eredménnyel fogytak már a segítségükkel. Kb. tízszer próbáltuk a tudtodra adni tegnap is, hogy mi életmódváltásról, nem drasztikus, önsanyargató fogyókúráról beszélünk.
Elég visszataszító az egyik topik tagjait egy másikban kibeszélni, leszólni, nem gondolod?
Le is zárnám ezzel azt a témát, mert nem akarom tönkretenni Tibi topikját.
Tibi! Elnézést ezért a kis közjátékért.
Bocsánatot kérek Vtbea, úgy tűnik, valóban "nem jött le". De nem baj, köszi, hogy türelmesen elmagyaráztad még egyszer. Látszik, hogy a pedagógusok soha nem tudtak rám hatni... :)
Bocsánatot kérek Tibi!
Tibi16
2008-11-01, 12:45 PM
:) Rengeteget ad! Mindenkinek ajánlom. És nem csak önbizalmat, hanem jókedvet és optimizmust is.
Visszatérve az eredeti témára, szerintem "porok" és dopping nélkül is szép eredményeket lehet elérni, ha valaki komolyan veszi, amit csinál.
csatlakozom,nálam ez tapasztalat,örűlök hogy te is igy gondolod
Tibi16
2008-11-01, 12:48 PM
hát valóban az ilyen irányú kis beszélgetéseteket,vigyétek a tombolóba,köszi
Éva32
2008-11-01, 12:56 PM
Ha már ott tartunk, hogy a rendszeres fitness életmódot is jelent, kíváncsi vagyok a véleményetekre a következőről: egyesek szerint a sportolás is függőséghez vezethet, hasonlóan a játékszenvedélyhez. Van olyan lány az edzésen, akit leszólt az anyósa, amiért állandóan edzeni jár. Hogy ez már beteges. Tudjuk, milyenek az anyósok, semmi sem tetszik nekik. De tényleg beteges, ha valaki nem tud meglenni sport nélkül?
Dzsingisz
2008-11-01, 01:03 PM
Szerintem ez is pont olyan az életben mint minden más...
Priorizálni kell. Ha valakinek fontos a sport (elöl van a prioritási listáján), akkor többet sportol. Azt hívjuk fanatikusnak / függőnek, akinek legelöl van valami "nem helyénvaló" a listájában.
Legtöbbször a legelső az emberek prioritási listájában a saját boldogulásuk. (Ez az általános).
Vannak emberek, akiknél a családjuk - őket még tiszteljük. (Amikor apuka / anyuka mindent megtesz a gyerekeiért, a család összetartásáért, és ez a legfontosabb).
A mai társadalmi rendszer szerintem ezeket fogadja el úgymond "első" lehetőségként. Aki ezek helyett mást rak be, az függő...
Tibi16
2008-11-01, 01:13 PM
Ha már ott tartunk, hogy a rendszeres fitness életmódot is jelent, kíváncsi vagyok a véleményetekre a következőről: egyesek szerint a sportolás is függőséghez vezethet, hasonlóan a játékszenvedélyhez. Van olyan lány az edzésen, akit leszólt az anyósa, amiért állandóan edzeni jár. Hogy ez már beteges. Tudjuk, milyenek az anyósok, semmi sem tetszik nekik. De tényleg beteges, ha valaki nem tud meglenni sport nélkül?
mint mindenben itt is az arany közép a helyes,20 évesen heti 6 edzést tartottam jónak,most 42,a heti 3 jó,az élet vitelt nem is tudnám 6 edzéssel fenn tartani,pihenés szempontjábol is a kevesebb több vagyis jobban rege
nerálodsz:-D
Éva32
2008-11-01, 02:19 PM
mint mindenben itt is az arany közép a helyes,20 évesen heti 6 edzést tartottam jónak,most 42,a heti 3 jó,az élet vitelt nem is tudnám 6 edzéssel fenn tartani,pihenés szempontjábol is a kevesebb több vagyis jobban rege
nerálodsz:-D
Na jó, ezt értem. De minél öregebb vagy, annál többet akarsz sportolni, hogy még mindig jól nézz ki, nem?
Tibi16
2008-11-01, 02:50 PM
Na jó, ezt értem. De minél öregebb vagy, annál többet akarsz sportolni, hogy még mindig jól nézz ki, nem?
nem vagyok öreg nincs teljesitmény kényszerem,nem akarok senkinek meg fel
lelni ha igy tudsz edzeni akkor valoban önmagadért teszed,nem érdekel a más véleménye probáld elsajátitani ezt a nézetet és örök ifjú maradsz nem vagyok több a másik nál de kevesebb sem,tudod pár évvel ezelőtt volt egy koxos
gyerek gyorsan előtünt, azt válaszoltam neki te 3éve még nem edzettél
3évmulva megmár nem fogsz,én 20 éve edzettem,és 20 év mulva is fogok
az idő már engem igazolt ezek a divat emberek hamar eltünnek mert nem a
saját akarat erejükből edzenek,erről szól a natur fitness akarat erő elszántság
kinél meddig tart?az idő megmutatja,szeretettel TIBI
Santane
2008-11-01, 02:54 PM
Kedves Tibor!
Szeretném a véleményedet kérni.
Egyrészt mi a véleményed a gyógyszerekkel való izomnövelésről+gyúrás, vagy a fogyókúra gyógyszerekkel+testedzés kombinációról?
Ugyanis sokan a gyógyszerezés módját választják, mi meg a fogyókúrás fórumban a természetes, az egészséges életmód kialakítását szorgalmazzuk az elengedhetetlen mozgással kombinálva.
Az általunk hírdetett módszerrel bár hosszabb ideig tart a kilók lemorzsolódása, viszont annál tartósabb az eredmény.
Szerencsére sok követőnk akad és nagyon szép eredményeink vannak.
Másrészt szeretnénk a véleményedet kikérni abban, hogy Te milyen alap edzéstervet ajánlanál fogyókúrázóknak, vagy olyanoknak, akik szeretnék megtartani az elért ideális súlyukat? Az embereket - akik olvasnak bennünket és érdeklődnek a módszereink iránt -úgy 20 évestől 60 évesig, valamint kb. 50 kilóstól a 100 kilósig lehet behatárolni.
Tudom, elég tág a paletta, de végül is egy "általános alapot" szeretnénk ajánlani az embereknek.
Előre is köszönjük a segítségedet! :)
Éva32
2008-11-01, 03:07 PM
nem vagyok öreg nincs teljesitmény kényszerem,nem akarok senkinek meg fel
lelni ha igy tudsz edzeni akkor valoban önmagadért teszed,nem érdekel a más véleménye probáld elsajátitani ezt a nézetet és örök ifjú maradsz nem vagyok több a másik nál de kevesebb sem,tudod pár évvel ezelőtt volt egy koxos
gyerek gyorsan előtünt, azt válaszoltam neki te 3éve még nem edzettél
3évmulva megmár nem fogsz,én 20 éve edzettem,és 20 év mulva is fogok
az idő már engem igazolt ezek a divat emberek hamar eltünnek mert nem a
saját akarat erejükből edzenek,erről szól a natur fitness akarat erő elszántság
kinél meddig tart?az idő megmutatja,szeretettel TIBI
Bocs, nem úgy gondoltam, hogy Te vagy öreg...:) hanem általában az emberek idősödését értettem alatta.
Szerintem ha valaki elkezd edzeni és jól érzi magát tőle, "úgy marad". Ez természetes. Én nem tartom függőségnek, bár valójában az. Ha megszoktad, az életed része, nem mondasz le róla. Örülök neki, hogy elkezdtem, mert évekig csak kifogásokat találtam, miért nem érek rá. A pozitív hatásai mellett a társaságot is szeretem, azokat a nőket, akik tényleg tesznek a napi mozgásadagjukért!!! Kipróbálunk minden újat és biztatjuk egymást. Ez sokat jelent.
Tibi16
2008-11-01, 03:11 PM
szia SANTANE atopic cime is elárulja a véleményemet,itt nincs gyorsabb
vagy lassabb,mert az elvárásokrol szol,élet forma van amit elkell sajátitani
rendszeressé tenni és hosszú távon biztosan üzemel,általánosan:aki testsuly
akar növelni kevés ismétlés nagy súllyal,aki fogyasztani akar annak sok-sok
ismétlés kis sullyal és valamilyen aerob tevékenység:-D
Tibi16
2008-11-01, 03:12 PM
Bocs, nem úgy gondoltam, hogy Te vagy öreg...:) hanem általában az emberek idősödését értettem alatta.
Szerintem ha valaki elkezd edzeni és jól érzi magát tőle, "úgy marad". Ez természetes. Én nem tartom függőségnek, bár valójában az. Ha megszoktad, az életed része, nem mondasz le róla. Örülök neki, hogy elkezdtem, mert évekig csak kifogásokat találtam, miért nem érek rá. A pozitív hatásai mellett a társaságot is szeretem, azokat a nőket, akik tényleg tesznek a napi mozgásadagjukért!!! Kipróbálunk minden újat és biztatjuk egymást. Ez sokat jelent.
ez igy kerek
Santane
2008-11-01, 03:17 PM
szia SANTANE atopic cime is elárulja a véleményemet,itt nincs gyorsabb
vagy lassabb,mert az elvárásokrol szol,élet forma van amit elkell sajátitani
rendszeressé tenni és hosszú távon biztosan üzemel,általánosan:aki testsuly
akar növelni kevés ismétlés nagy súllyal,aki fogyasztani akar annak sok-sok
ismétlés kis sullyal és valamilyen aerob tevékenység:-D
Köszönöm.
Tibi16
2008-11-02, 01:38 AM
jó reggelt vas-testvéreim mindenkinek kellemes és pihentető napot kivánok.
bár én ma edzeni fogok,tartsatok velem akinek kedve van hozzá
sziasztok TIBI
Bonaona
2008-11-02, 02:53 AM
SziÓ! Itt is Vok...
Nagyon szeretek sportolni...tornáztam és karatéztam...ami mindig egy belső egyensúlyt hozott létre...szerettem a karate edzéseket...ott teljesen átszellemültem...már gyermekként is...aztán valahogy elmaradt...jöttek a gyerekek...meg minden...néha itthon neki állok ugra-bugrálni...csak úgy mert szeretek...55kg...vagyok...és most fogalmazódott meg bennem...nem kéne hagyni elpunnyadni a testem...és ahogy olvastalak...rám jött...talán a hasam és a fenekemet kellene egy kicsit formálni...ha van valami jó gyakorlatod...szívesen veszem...
Amigo
2008-11-02, 02:57 AM
Az ún. "feles programokat" szeretem, fél óra spinning, kangoo, vagy aerobic (esetleg fitball) utána súlyzó és comb-fenék-has. Változatos, pörgős és nagyon hatékony. Ráadásul az egész testem átformálta. Igazán kár, hogy most nem lehet strandra menni... Lenne mit mutogatni :)!Komolyan mondod?Nekem tetszik.-))))
Amigo
2008-11-02, 03:16 AM
Mi az a radiatorcsik?Sosem hallottam.a radiatort ismerem.Futes,nem?
Tibi16
2008-11-02, 03:32 AM
SziÓ! Itt is Vok...
Nagyon szeretek sportolni...tornáztam és karatéztam...ami mindig egy belső egyensúlyt hozott létre...szerettem a karate edzéseket...ott teljesen átszellemültem...már gyermekként is...aztán valahogy elmaradt...jöttek a gyerekek...meg minden...néha itthon neki állok ugra-bugrálni...csak úgy mert szeretek...55kg...vagyok...és most fogalmazódott meg bennem...nem kéne hagyni elpunnyadni a testem...és ahogy olvastalak...rám jött...talán a hasam és a fenekemet kellene egy kicsit formálni...ha van valami jó gyakorlatod...szívesen veszem...
kitörésnek hivják a gyakorlatot,előre lépsz 1-ik lábaddal lemészfelsőcomb
vizszintesig, majd vissza lépsz,váltott lábakkal,csinálsz4x12 ismétlést
esetleg ha van kézi sulyzod gyakorlat közben mind kétkézbe fogjál
ez kiváloan formálja a combot és afeneket,izomlázra készülj,a has klasszikus
felülés fekve,de alábad,kb 30 fokot formál a levegőben,kezdésnek:4x25
jó edzést kivánok hozzá,örülök hogy kedvet csináltam hozzá:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Tibi16
2008-11-02, 03:38 AM
Mi az a radiatorcsik?Sosem hallottam.a radiatort ismerem.Futes,nem?
a nők irtotnak töle striáknak is hivják a hizástol kitágul a bőr megreped
majd mikor fogynak abőr rugalmatlanul ott marad,
de ezt a témát felejtsük is el,a hölgy tagok nevében:-D
Amigo
2008-11-02, 03:56 AM
SziÓ! Itt is Vok...
Te legalabb az igazat irod.Tetszik.:)
Tibi16
2008-11-03, 09:34 AM
szia BONA ha úgy érzed sok volt csináld egyenlőre a felét,ez izom sokk volt mert ezt a
gyakorlatot nem szokta az izom komfort állapotban volt de most felébresztetted
mint amit te próbálsz velem tenni lelki alapon,hamar hozzá fogsz szokni és akkor utána
emelünk az ismétlés számon,vagy kombináljuk egy más gyakorlattal.puszi
Bonaona
2008-11-03, 09:40 AM
Na tessék...ébresztő...HAJNALKA...akkor most ne haggyam abba...má lépni is alig tudok...ma rádolgoztam azt hittem jobb lesz...de nem így lett...a gyakorlat marad, csak kevesebbet?...:)
Tibi16
2008-11-03, 09:44 AM
igen most bemérjük a kondidat,javaslok nyujtó gyakorlatokat elöbb elmulik az izomláz,de aranyos volt amit irtál
Bonaona
2008-11-03, 09:45 AM
igen most bemérjük a kondidat
Ok...holnap kezdem elölről...ma má csak lazulok...kiss:p;)
Tibi16
2008-11-03, 10:30 PM
szia HAJNALKA ha ugy érzed regenerálodtál csináld ugy hétfő kedd,szerda
pihi,csütörtök péntek.ha nem csak hétfő szerda péntek,vagy ha nem érsz rá
esetleg csere nap,a hasat csinálhatod mindennap esetleg láb emelésekkel
kombinálva,szép napot kivánok neked;)kiss
Éva32
2008-11-06, 01:28 PM
Kedden, spinningedzés közben majdnem leestem a bringáról, úgy megszédültem és rosszul lettem. Keményen fogyózok az edzés mellett, de arra figyelek, hogy reggel, egy órával edzés előtt egyek szénhidrátot. Még sosem lettem rosszul, de most megijedtem. Azóta nem is mentem edzésre, így viszont lelkiismeretfurdalásom van.
Tibi16
2008-11-06, 01:36 PM
az nem jó ha furdalásod van,ne akarjál másoknak megfelelni,aranyközép,tudod,edzésben
étkezésben,életvitelben, a szervezet mindig jelez ha túlterhelés van esetedben nincs
üzemanyag már pedig edzeni csak úgy lehet rendesen ha normálisan táplálkozol,
a vér cukor szinted esett le,egyél rendesen edzzél rendesen van időd,tudod RÓMÁT
sem egy nap alatt épitették fel.szia TIBI
kisssas
2008-11-06, 01:47 PM
ss
Tibi16
2008-11-06, 02:59 PM
ss
s mint sport talán ennyit megtehettél volna ,hamár erre jártál pont?:cool:
Tibi16
2008-11-08, 06:51 AM
sziasztok,sok téves nézet van azzal kapcsolatosan,hogy ha valaki elkezd edzeni,vagy súlyzózni azt hiszi vagy esetleg fél tőle hogy nagy vastag izom-
zata lesz megkell hogy nyugtassam,nem kell félni a nagy vastag izomzatot
nem adják olcson,sok nehéz edzés nehéz súllyal,tehát ha valakit esetleg
ez tartana vissza bátran beléphet a sulyzók világába.ez vonatkozik mind-
két nemre egyaránt.hiszen kicsi suly sok ismétlés kiváló formálo minden
alkat számára,akár kicsit izmot akarsz növelni,akár egy vastagabb izom-
zatot akarsz karcsúsitani,átformálni izolálni,mindenkinek vágya szerint
bátran vegye a sulyzokat a kezébe és egy kis aerob gyakorlattal kiegészitve
jo formát érhet el otthon is,ezt azért irom, mert sok szalonban ott vannak
a divat emberek agyon szolizva méregdrága öltözékben,tudom sokakat ez
tart vissza,bár megnyugtatlak benneteket mikor igazi teljesitménnyel találkoznak,hamar rájönnek csak divat bábuk,ez tapasztalat.tehát tedd
meg otthon ugy hogy ezek az emberek utánad forduljanak az utcán.
jó edzést kivánok mindenkinek:-D:-D
De jó kis topik!! Ide még bizts visszajövök!! A yoga és fitness topikban egyszer már sikerült ösztönöznünk egymást a rendszeres mozgásra, tavasszal nekiálltunk egy 90 napos fitnessz-tervnek, azaz midnennap mozogtunk valamit, akár torna, akár csak séta vagy gyalog menni a boltba (egyéb "mozgás" otthon a párunkkal is beleszámított :D :D)
Nekem nagyon jót tett, teljesen átváltozott a testem, és sokkal jobban éreztem magam, mindig vidám voltam stb. Aztán sajna kicsit ellustultam megint, és bár újraindítottuk a 90 napot, de valahogy ostanában mindig kimarad. Nem is érzem olyan jól magam a bőrömben, rosszabbul alszom, többször vagyok ideges.
Talán pont ez a topik adja meg azt a löketet, hogy újra nekiálljak! Úgyhogy Tibi köszi!
A másik topikban az otthoni mozgást is népszerűsítjük, rengeteg fitness videó van fenn, azoknak, akiknek nincs idejük vagy pénzük konditerembe menni, vagy esetleg "szégyelnek bemenni" :)
Tibi, majd biztos folyamodom hozzád tanácsért!
Addig is szép napot mindenkinek!
Tibi16
2008-11-08, 07:11 AM
szivesen stee,ha,gondolod amiben tudok segitek,akár másoknak is irjál nyugodtan.
Már meg is jött a kedvem, hogy nekiálljak tornázni :D :D
Magamról annyit, hogy 2 gyermekem van (11 és 3 évesek). Amikor az első fiam 1 1/2 éves volt, akkor kezdtem el tornázni otthon, és kb. 3 hónap alatt nagyon szépen lement minden plusz. A második fiammal már nehezebb volt a helyzet, mert közben eltelt 8 év ;-) Kicsit lustább is voltam, de most tavasszal mikor nekiálltunk a 90 napnak, nagyon szép eredményeket értem el (50kg - eltűnt a narancsbőr - fitt voltam)
Valaki itt írta, hogy a fitness is okozhat függőséget, hát nálam majdnem így volt, mindennap tornáztam, alig vártam, hogy nekiállhassak, mindig arra gondoltam, mikor kezdhetek neki :D
Azóta persze csitult a dolog, sajnos túlságosan is! pedig tudnék megint időt szakítani rá, de valahogy a nekiállás nem ment.
Meg a megtervezés: leginkább hasra és fenékre szeretnék dolgozni, mit javasolsz? Lehet, hogyha valaki "felügyel", akkor nem fogom ellazsálni :D :D
Tibi16
2008-11-08, 07:39 AM
stee milyen jellegű edzésre gondolsz ? aerob sulyzos vagy milyen otthoni edző készleted van?ami alapján össze állithatnánk valamit
Itthoni edzésre gondolok, vannak súlyzóim is, elsősorban olyasmire gondolok, ami a hasat és a feneket formálja. Fogynom nem kell, csak egy kis úszógumit ledolgozni, és izmosítani - újra. Sok fitness videóm van, de nem tudom rávenni magam, hogy betegyek akár egyet is az elmúlt időszakban.
Olvasgatva ezt a topikot nagyon megjött a kedvem, hogy megint nekiálljak mozogni, főleg az tetszett, ahogy Bonaonának adtál tanácsokat!
Tibi16
2008-11-08, 09:26 AM
szia stee alkalmazhatod amit BONÁNAK irtam,láb fenék formálásnak jó,
hasra 4x25 fel ülés 4x25 lábemelés,ha kitöréseket csinálsz akkor a súlyzók
kiválasztásakor:4x12 ismétlésre legyél képes akkora sulyt válasszál,
nem kell nagy suly,agyakorlat minősége afontos,aerobban:klasszikus ugrálo
kötél,nem sok gyakorlat ér fel ennek az egyszerű dolognak a hasznával,
lásd boxolokat kiváló kondit hoz és formát,5x100ismétlés,kezdésnek ez bőven
elég,a kulcs a rendszeresség,heti 3-szor,ha már alakul a kondi lesz 4 nap
bővitett programmal,jó edzést.tessék csinálni mert a körmödre nézek
és nem azt nézem hogy van kifestve:-D
:D :D
Jelentem 100 hazimon túl vagyok!
Jön a kitörés! (azt a Bíró Ica 2-ben is szerettem, szép combokat és feneket csinál, ezt tanusíthatom!)
Tibi16
2008-11-08, 02:09 PM
:D :D
Jelentem 100 hazimon túl vagyok!
Jön a kitörés! (azt a Bíró Ica 2-ben is szerettem, szép combokat és feneket csinál, ezt tanusíthatom!)
oké aztán késöbb is ez a szellemiség marad ám,örülök hogy van már tapasztalatod,akkor már csak a kondit kell kb kitapogatni,1-2 hét és kiderül
lehet e fokozni az edzést,vagy hogy milyen lesz a regeneráció,jó edzést és
jó pihenést kivánok neked.ha valami kérdés? nyugodtan szoljál.szia:-D
Tibi16
2008-11-09, 01:25 AM
sziasztok,most 1 olyan edzéstervet ajánlok nektek,súlyzokkal,amelyben
az első hónap erősitésről szól,minden gyakorlat 4x4 ismétlést tartalmaz,második hónap:minden gyakorlat 4x10 ismétlést tartalmaz
harmadik hónap,piramis,vagyis1 sor 10 ismétlés,2 sor 8 ism,3 sor 6 ism 4 sor 4 ismétlés,itt már olyan súlyt válassz amivel biztos hogy meg birkozol,a harmadik havi edzésben sorozatról sorozatra több súlyt használj.akit érdekel irjon nyugodtan,gyakorlatra bontott edzéstervet ajánlok neki
a táplálék kiegészitőkkel kapcsolatosan:ha izomtónust,gyors regenerációt akarsz,aminosav tablettákat ajánlanék.
ha komoly izomtömegetpor alapú tömegnövelőket,egyél sok szénhidrátot,de aerob mozgást ez esetben is ajánlanék.
ha egészségesen akarsz fogyni,szárazabbá válni,csirkemell rizzsel,ez biztositja az edzéshez a megfelelő mennyiségű
fehérjét,szénhidrátot,lesz kedved is erönléted is az edzésekhez.semmi képpen nem javaslom az önsanyargató diétákat,
kiéhezel,és többet fogsz vissza hizni mint voltál,csodaszerek nem léteznek,csak kitartás amely idővel meghozza a várt eredményt
tehát ösztönözlek arra amire már régóta vágysz,az erő benned van hozzá,tedd meg a megfelelő lépéseket.
üdv vas testvéreim
Nagyon mókás volt ma ébredés után :D Nyújtózkodtam, közben éreztem, hogy izomlázam van a fenekemben. Elkezdtem gondolkodni félálomban, hogy ugyan mitől? Talán táncoltam pénteken? De nem....Mit csinálhattam álmomban....Gondolkodtam, gondolkodtam aztán rájöttem: Jéééééééééééééé, hiszen tegnap tornáztam!!! Hát úgy elkezdtem nevetni, hogy elfelejtettem! Szóval jól kezdődött a napom!
Azért látszik, hogy a nyári jó kondiból még megmaradt alami, mert a hasizmot simán bírtam, a combom sem fáj.
Tibi, köszi a lelkesítést és a feladatokat-gyakorlatokat, végre megint neki tudtam állni! Persze ez az első nap még korántsem siker, mert ilyenkor szoktam abbahagyni.... :( Ma mi a feladat? Maradjon a tegnapi vagy változtassunk?
Ha tudom, hogy valaki figyel, talán nem lazsálom el :D :D :D
kiss
Tibi16
2008-11-09, 07:48 AM
szia ha jó a kondid,csináld meg heti 4-szer,olvastalak a másik topicban,örülök hogy ilyen
jó a hozzá állásod a táplálkozással kapcsolatosan,ugrálo kötél ügyben mi a helyzet?
ha csinálod? nem kell növelni a hasazási gyakorlatokat,kiválóan viszi le a párnákat.
de tényleg jó a hozzá állásod,remélem,2009-ben is kérsz még tőlem tanácsot.
szia TIBI
Sajnos nincs ugrálókötelem :( De majd beszerzek egyet...bár helyem is kevés rá, de majd csinálunk :D)
A hozzáállással kapcsolatban is írtam most a másik topikban, a legrosszabb az volt az elmúlt időszakban, hogy pontosan tudom, hogy a jólétemhez mit kellene tennem, de valahogy le voltam blokkolva...
Szoktam meditálni is régebben (3 hónappal ezelőttig) majdnem mindennap + torna, mozgás, egészséges táplálkozás, és pont ezért volt még duplán rossz, hogy nem tudtam újra egyiknek se nekiállni...Talán majd most. Remélem! Szóljál rám keményen :D :D így talán összekapom magam!
Köszönöm még egyszer a segítséget!
Tibi16
2008-11-09, 10:10 AM
szia látod megtudod oldani az ugrálókötelet is,és most ugy programozd magad hogy életformává teszed ezt a mozgást és ne időszakokban gondolkodj és ne keress kibúvót,mindig csináld meg az edzést lelkiismeretesen,mert ez hosszú távon közérzetjavitó és magabiztossá is tesz.a meditációrol annyit hogy energiát ad és stressz oldó,nem akarlak rábeszélni,ha szükségét érzed csináld.
lehet hogy úgy érzed segitségre van szükséged de a képeség benned van
hogy a kivánt alkatot elérd,és megtartsd,amikor úgy érzed vagy kérdésed van irjál nyugodtan, válaszolni,vagy segiteni fogok.tehát a pogram neve életforma
szia:-D:-D
Tibi16
2008-11-09, 10:18 AM
stee.épitsd magadba ezt a megerősitést,edzés előtt közben is gondolhatod:teljes és tökéletes vagyok amilyennek megteremtettek.
Ismerős megerősítés :)
Agykontrollt is sikeresen szoktam alkalmazni...itt a hangsúly pont azon van: szoktam, ezt kellene kitörölnöm, és helyette: alkalmazom :D
Szóval most majd odafigyelek (megint) erre is!
A meditálással kapcsolatban: nagyon szeretem, nekem nagyon sokat segít, úgyhogy ma este nem hagyom ki!
Túlvagyok ám már a napi tornán, nagyon jól esett, főleg a kitörések a kis izomlázamnak, ahogy bemelegedtek az izmaim, már nem is éreztem szinte! Meg most nem feletkeztem el a nyújtásról sem
Mondtál valami nagyon érdekeset: ne időszakokban gondolkozzak...Lehet, hogy ez volt a probléma korábban, mert mindig határidőt adtam magamnak, amit be is tartottam becsületesen, aztán ellustultam! Ezen kellene változtatnom ezek szerint!
Tibi16
2008-11-09, 11:30 AM
:cool:hát igen ne határidőkben gondolkodjál,mert ezzel belső utasitást adsz magadnak,az edzés
időszak lejárta után,ami tudat alatt igy szol:elértem a célomat lehet,lazitani
a belsőd mindig arra ösztönöz amelyek a meghatározó gondolataid,tehát,jól vigyázz hogy gondolkodsz,ne csak ismerd,alkalmazd
is ezeket az igazságokat,kb:10 éve teremben edzettem,és mikor úgy éreztem képes vagyok gépen 300kg-ot kitolni,nem volt
külső akadálya,bármennyire aggodtak az egészségemért,simán végre hajtottam,mert elmében hittem magamban és biztam.
tehát ne feledd mi a belső program,ennek alapján fogsz erőt és késztetést,érezni magadban.:cool::-D
Tibi16
2008-11-09, 11:32 PM
egy lényeges dolgot szeretnék közölni:az edzés eredményekben 70 százalék a megfelelő táptálkozáson a megfelelő elme beállitottságon a megfelelő pihenő mennyiségen múlik,és csak 30 százalék mulik az edzésen, te hogy vagy vele?
Napi 8-10 órát alszom, alapvetően jól táplálkozom (mediterrán konyha leginkább, nehéz magyaros ételeket nagyon ritkán eszem, saját magam sütöm a kenyeret, heti max 2x hús, 3x hal/tengeri/, sok zöldség ilyesmik..), inkább többször keveset híve vagyok
a beállítottságon mit értesz? Az edzéssel kapcsolatban vagy általában az élet dolgai?
Na megyek tornázni :D A hasizom a kedvencem
Tibi16
2008-11-10, 11:15 AM
minden téren gondolom,fontos hogy legyél kiegyensúlyozott,ez közérzetben és edzésben
is fontos ,ez 1 alap az életforma elsajátitásához.
Már túl vagyok a hasizmon! a másik topikban megkerestem Neked a Bíró Ica 2 linkeket! Arra még nem vettem erőt magamon, hogy megint nekikezdjek az egyik tornavideómnak, most a "bemelegítési szakaszban" vagyok :), az általad összeállított gyakorlatsort csinálom, már 4. napja, ha jól számolom
ha van kedved még fitness videók megtekintéséhez, akkor a P90X Tony Horton-osokat ajánlom, azok szerintem nagyon jók!
Megyek "kitörni" :D
Tibi16
2008-11-11, 11:28 AM
oksi,menjél kitörni,remélem sikerül a BIRO i.letöltés,köszi
1pihenő napot holnapra iktassál be,mégha jó a kondid akkor is,a szervezet meg hálálja
egyébként csinálj 1 fényképet magadrol,és 1 hónap mulva is látni fogod a külömbséget,örülök neki hogy jó a lelkesedésed,
tudod mi a cél :jövő nyárra az idézőjeles profik utánad forduljanak,már most azt mondom:ne hidd hogy lehetetlen
oksi,menjél kitörni,remélem sikerül a BIRO i.letöltés,köszi
1pihenő napot holnapra iktassál be,mégha jó a kondid akkor is,a szervezet meg hálálja
egyébként csinálj 1 fényképet magadrol,és 1 hónap mulva is látni fogod a külömbséget,örülök neki hogy jó a lelkesedésed,
tudod mi a cél :jövő nyárra az idézőjeles profik utánad forduljanak,már most azt mondom:ne hidd hogy lehetetlenTudom, most nyár előtt is sikerült elérnem a célom;):D, elégedett voltam, kár, hogy egy kicsit elengedtem magam....na így sem olyan vészes, 51 kg vagyok, nem fogyni akarok, csak még jobban formásodni, mint mondjuk nyár előtt voltam, most egypár párnácska visszajöt ide-oda, ezeket szeretném eltűntetni, de leginkább, hogy ne hagyjam abba a mozgást! Hanem hogy pár hónap múlva is mozogjak rendületlenül, és pár év múlva is, ne csak ilyen kampányszerűen törjön rám a "fitness-őrület", hanem őrület nélkül végyjam a mindennapi mozgásra (pihenőnap beiktatásával természetesen ;-) Bár ilyenkor nehéz nem csinálni pár gyakorlatot)
Enyhe kis izomlázam van, vagyis inkább csak érzem megint, hogy "van testem", de újra jól érzem magam a bőrömben, tornázás után "fel vagyok pezsdülve", érzem, hogy jobb a vérkeringésem, kellemesebb a közérzetem, és nincs kedvem a problémákon rágódni, mintha a stresszt kiűnék belőlem! jánlom másnak is nagyon a mindennapos mozgást!
kiss
Tibi16
2008-11-11, 11:50 AM
mélyre regisztráld ezeket a gondolatokat,amiket most irtál,mondhatnám 1 életre szólóan
az edzés boldogság hormonokat szabadit fel.szia
Tibi16
2008-11-11, 11:48 PM
szia stee sulyzó készlettel gyakorlat ismerettel hogy állsz?,fekve nyomás,bicepsz állva
tricepsz lórugás,vállbol nyomás?ismered a gyakorlatokat?végre tudod hajtani otthon őket?
ha igen beiktatunk ilyen jellegüeket is,ha nem bővitjük mással.jó pihenést mára szia.
Igen, ismerem őket (Bíró Ica 2-ben van ilyen is :-D)
Elég gyengék a vállacskáim, fél kilóval is csak szenvedek (vállból nyomás), a bicepszre-triszepszre meg tök könnyen mennek a gyakorlatok, a 2 gyerekkel edzettem eleget ;-) A lórúgást is szeretem! Majd szólj, mikor kezdjem! :) :D
kiss
Tibi16
2008-11-12, 07:40 AM
szia holnap kezdheted,a vállaidat is erősitsd finoman majd megerősödik,csinálj mindegyikböl 4x12.öt,hogy áll a regeneráció? szia
szia holnap kezdheted,a vállaidat is erősitsd finoman majd megerősödik,csinálj mindegyikböl 4x12.öt,hogy áll a regeneráció? szia
4x12???????????:confused::confused::confused::conf used::confused::confused::confused::confused::conf used: a vállból nyomásból jó ha 1x4-et megtudok :) :D :D
Sebaj, nekiállok, max. a 1/2 kilós súlyzókkal :) Vagy a 400gr-os babkonzervvel :p
Amúgy semmi izomláz. Sőt nehéz betartani a pihenőnapot, annyira kívánja a szervezetem a mozgást.
Na de jöjjön akkor egy kis délutáni szieszta valami jó kis brain-sync hanganyaggal (pl slim naturally - vagy ahogy én mondanám: "alakformálás pihenve":mrgreen:)
Tibi16
2008-11-12, 08:51 AM
azért kérdezem mert ha kipihened magad akkor éhes leszel az edzésre,ha éhes vagy meg eszed a vasat vagyis szupi az edzés,ha szupi az edzés lesz eredmény,tudod 1 kis phszihologia,ezért is kell néha 1 kis pihenő hogy mindig motivált maradj,hiszen ahogy irtam az edzés nem minden,sok összetevön mulik a hosszutávu eredmény.:-D szia stee
Tibi16
2008-11-12, 08:52 AM
4x12???????????:confused::confused::confused::conf used::confused::confused::confused::confused::conf used: a vállból nyomásból jó ha 1x4-et megtudok :) :D :D
Sebaj, nekiállok, max. a 1/2 kilós súlyzókkal :) Vagy a 400gr-os babkonzervvel :p
Amúgy semmi izomláz. Sőt nehéz betartani a pihenőnapot, annyira kívánja a szervezetem a mozgást.
Na de jöjjön akkor egy kis délutáni szieszta valami jó kis brain-sync hanganyaggal (pl slim naturally - vagy ahogy én mondanám: "alakformálás pihenve":mrgreen:)
tényleg ne csinálj semmit ma
Tibi16
2008-11-12, 02:32 PM
szia stee,aminosav tablettákat szoktál enni?ha asúlyzosba komolyabban belemerülsz
ha gondolod fogyaszthatsz,elöbb regenerál meg izomtonusban is jó,de nem muszály.
csütörtökön viszont full power bodytréning.ugrókötél van már?
Tibi16
2008-11-14, 12:18 AM
sziasztok,azt tudjátok kik önmagatok formájának változtatásán fáradoztok,hogy bár milyen külső igyekezet kevés a célotok eléréséhez? ha nem társul belső meggyőződéssel!
vagyis ha belül nem érzed magadban hogy képes vagy rá,kevés a külső igyekezet,tehát alakitsátok ki a belső tervet meggyőződéssel,és összhangba kerül a külső tevékenységgel
ha azt érzed belül,akkor valos lesz az igyekezet.jó belső és külső tréninget kivánok nektek
mirjam77
2008-11-14, 12:50 AM
sziasztok,azt tudjátok kik önmagatok formájának változtatásán fáradoztok,hogy bár milyen külső igyekezet kevés a célotok eléréséhez? ha nem társul belső meggyőződéssel!
vagyis ha belül nem érzed magadban hogy képes vagy rá,kevés a külső igyekezet,tehát alakitsátok ki a belső tervet meggyőződéssel,és összhangba kerül a külső tevékenységgel
ha azt érzed belül,akkor valos lesz az igyekezet.jó belső és külső tréninget kivánok nektek
ja, azt egyszer olvastam én is, hogy Bruce Lee sem edzőteremben edzett...
minden az agyban dől el....még a test formája is....;)
ha valaki testet épít, előbb meg kell alkotnia magát gondolatban és azt a képet követni.....
nagyon jó ez a topik, visszaolvastam, jó ötlet volt elindítani...:-)
sajnos a konditerem, ahova évek óta jártam, bezárt...:-( és most csak itton tudok edzeni, ha az annak nevezhető.....:-(
Tibi16
2008-11-14, 10:43 AM
ja, azt egyszer olvastam én is, hogy Bruce Lee sem edzőteremben edzett...
minden az agyban dől el....még a test formája is....;)
ha valaki testet épít, előbb meg kell alkotnia magát gondolatban és azt a képet követni.....
nagyon jó ez a topik, visszaolvastam, jó ötlet volt elindítani...:-)
sajnos a konditerem, ahova évek óta jártam, bezárt...:-( és most csak itton tudok edzeni, ha az annak nevezhető.....:-(
szia MIRJAM,köszi a véleményedet,jók a gondolataid,csak biztatni tudlak hogy amit megtehetsz mindent tegyél meg otthon,hiszen magadért teszed.jó edzést kivánok neked! és jó estét:-D
milyen edzést szoktál otthon csinálni ?és konkrétan mire edzel?
Tibi16
2008-11-14, 01:38 PM
sziasztok azért tudom javasolni az otthoni edzéseket,mert kényelmesebb nem vagytok időhöz kötve,emberekhez,gépekhez sulyokhoz,nem vonják el egyéb dolgok az edzésröl a figyelmet,és megfelelő edzés idő után már otthon is lesztek annyira fegyelmezettek hogy elvégzitek az edzéseket ugyan ugy mintha teremben lennétek,hiszen nem másért magatokért teszitek,elsajátitjátok az izom kontrolt,amely elengedhetetlen a sportbeli fejlödésekhez,oda tudtok figyelni testetek minden jelzésére,mikor kiván több edzést ,vagy mikor kell lazábbra venni a dolgokat,ezt hivják ösztönös edzésnek ekkor már nem szorultok senki segitségére,sem ösztönzésben,sem edzéstippekben,de ide azért komoly ut vezet,ösztönözlek benneteket hogy álljatok neki és csináljátok,figyeljetek a testetek minden reakciojára,és minden mozdulatotok a saját javatokat fogja szolgálni,fittek egészségesek,stresszmentesebbek,küllemben jellemben mások lesztek,és nem kellenek az önsanyargató diéták,amelyektől szerintem csak aszott alkatot lehet elérni,és nem tónusos izomzatot.sziasztok vastestvérek:cool:
Tibi16
2008-11-15, 09:02 AM
sziasztok,ma 1 napilapban akadt a kezembe 1 cikk súlyokra cserélte a vodkát ÓZD veterán világbajnoka,hosszu évekig napi másfél liter vodka 2doboz cigaretta volt a napi adagja,9 éve,ujra súlyokra cserélte,idén pedig világbajnok lett SZEPESSY LÁSZLÓ gratulálok neki,a hatalmasteljesitményért,az élet mod váltásért,és azért mert bebizonyitotta hogy soha semmi nem késő, elkezdeni vagy folytatni bármilyen sportot bármelyik életkorban,66 évesen 85kg szakitott 110kg lökött,és kinevette a dopping ellenőröket,3-szor végeztek dopping tesztet rajta,nála ugyan is a hus ételek jelentik a koxot,LACI BÁ fejet hajtok előtted ennek szellemiségében szeretném én is a 66-ik évemet tölteni,erre biztatlak mind nyájatokat,edzzetek becsületesen és tisztán hisz minden magáért beszél az én életemben is,SOHA NEM KÉSŐ,sziasztok vastestvéreim
Fortunetta189
2008-11-16, 11:19 AM
SZIATibi nagyon jó ez az oldal ÉN is szeretek sportolni. Évekig tornáztam amit mostanában itthon csinálok. sokat bicikliztem és úsztam. amúgy nyitott vagyok mindenre pl. korcsolya tenisz futás. na megyek edzeni. szívesen veszem a segítségedet ha bajban leszek. Szia kiss
Tibi16
2008-11-16, 11:33 AM
SZIATibi nagyon jó ez az oldal ÉN is szeretek sportolni. Évekig tornáztam amit mostanában itthon csinálok. sokat bicikliztem és úsztam. amúgy nyitott vagyok mindenre pl. korcsolya tenisz futás. na megyek edzeni. szívesen veszem a segítségedet ha bajban leszek. Szia kiss
szia köszönöm a véleményedet! és jó edzést kivánok nekedkiss
nagyon szivesen segitek neked,hisz te itt a megyébenvagy, és neked a körmödre is tudok nézni hogy lelki ismeretesen végzed e a gyakorlatokat? afutás az nagyon jó edzés,jó formát és jó kondiciót hoz!de hát itt a korcsolya szezon,tehát korira fel mindannyiunknak! nem tudod hétvégén fehérváron hány órátol lehet menni a S.csarnok-ba? kedvet csináltál nekem is a korihoz
puszillak érte! szia TIBI
Fortunetta189
2008-11-17, 06:53 AM
Szia TIBI nem tudom mikor van nyitva a koripálya de szólok ha nincs edzés a pályán. AZ edzés halad. puszi
Tibi16
2008-11-17, 07:13 AM
Szia TIBI nem tudom mikor van nyitva a koripálya de szólok ha nincs edzés a pályán. AZ edzés halad. puszi
szia örülök ha tényleg kitartó vagy,hiszen a tapasztalatom az hogy a legtöbb ember 3 nap alatt akarja megvalósitani azt ami akár évtizedek kitartása,természetesen csalódik,hiszen ilyen rövid idő alatt milyen eredmény születne??????? emberek!!!!!!!! először az akaratotokat kell megacélozni ezt belül tudjátok megtenni!!! vagyis ?? mi a CÉLOM mit akarok ELÉRNI? vaktában nem fog semmi történni!tudjátok mi ad eredményt!kitartás!akaraterő!kitartás!kitartás akaraterő,ugyanis ennélkül semmit sem fogtok elérni!!!!!!!!!csalódtok magatokban kiprobáltok más sportot 1-2 honapig csináljátok megunjátok és csalódva továbbléptek!az igazi sport embert tudjátok miről ismeritek fel? a kitartásáról!!!kivánom hogy értsétek is meg és alkalmazzátok a leirtakat,és nem csak nyafogni kifogást keresni most mért nincs kedvem most rossz az idő,de a hiba a ti készüléketekben van!!!!
állitsátok át ésműködni fog
Fortunetta189
2008-11-18, 07:26 AM
Szia Tibi igazad van kitartás és elszántság nélkül nem megy sokan egyből várják az eredményt,pedig senkit nem akarok letörni de hosszú évek munkája hozza meg a gyümölcsét. Én kitartó vagyok mert szeretem csinálni. puszi majd még írok.
Tibi16
2008-11-18, 07:42 AM
Szia Tibi igazad van kitartás és elszántság nélkül nem megy sokan egyből várják az eredményt,pedig senkit nem akarok letörni de hosszú évek munkája hozza meg a gyümölcsét. Én kitartó vagyok mert szeretem csinálni. puszi majd még írok.
köszönöm FORTUNETTA hogy te is igy vélekedsz,ez sport tapasztalatra vall!puszi neked is !jóedzést kivánok!
Fortunetta189
2008-11-18, 01:23 PM
SZia Tibi megvolt az edzés nagyon jólesett látom más topicodban is írogatsz az edzéseidről. SZeretném ha adnál tanácsot váll és kar erősítésére formálására. pusszancs kisskiss
Tibi16
2008-11-18, 01:54 PM
SZia Tibi megvolt az edzés nagyon jólesett látom más topicodban is írogatsz az edzéseidről. SZeretném ha adnál tanácsot váll és kar erősítésére formálására. pusszancs kisskiss
szia bicepsz gyakorlatot javaslok neked állva 2db 1 kezes súlyzóval 4x12 ism..
váll pedig állva nyomás 4x10,állig húzás 4x10,kezdésnek ez elég heti 3-szor majd késöbb emelünk a gyakorlatokon sziakiss
Fortunetta189
2008-11-19, 01:52 PM
SZia jók a gyakorlatok amit írtál, tudsz fenékre is hogy feszesebb legyen. TE mit sportolsz? pusszantalak megyek hasazni.kiss
Tibi16
2008-11-19, 02:11 PM
SZia jók a gyakorlatok amit írtál, tudsz fenékre is hogy feszesebb legyen. TE mit sportolsz? pusszantalak megyek hasazni.kiss
szia ! mostanában szeretek rövid pörgős gyúró edzéseket,utána boxzsákolás és ugrókötelezés,ez jó aerob is és a kondinak franko, fenékre a kitörés és hasonfekve lábemelés lábsulyokkal magáért beszél!puszillak én is,és jó edzést kivánok!
mirjam77
2008-11-20, 03:19 AM
szia MIRJAM,köszi a véleményedet,jók a gondolataid,csak biztatni tudlak hogy amit megtehetsz mindent tegyél meg otthon,hiszen magadért teszed.jó edzést kivánok neked! és jó estét:-D
milyen edzést szoktál otthon csinálni ?és konkrétan mire edzel?
most csak DVD-ről szoktam tornázni + bicaj....
amig edzettem, addig testet építettem, formáltam, ehhez nagyon sok segítséget kaptam a testépítő srácoktól a teremből, akár táplálkozással, akár edzéstervvel kapcsolatban...
a napokban kaptam egy örömhírt, december 5-én egy másik helyen nyit a konditerem, állítólag sokkal szebb környezetben, mint, ahol volt....:mrgreen:
Tibi16
2008-11-20, 03:51 AM
most csak DVD-ről szoktam tornázni + bicaj....
amig edzettem, addig testet építettem, formáltam, ehhez nagyon sok segítséget kaptam a testépítő srácoktól a teremből, akár táplálkozással, akár edzéstervvel kapcsolatban...
a napokban kaptam egy örömhírt, december 5-én egy másik helyen nyit a konditerem, állítólag sokkal szebb környezetben, mint, ahol volt....:mrgreen:
szia MIRJAM örülök neki ha újra tudsz járni,és rá adásul szebb környezetben,hát jó edzést kivánok a leendő új helyen, de ha olyan jó lesz a terem remélem meg irod!még én is kiprobálom,mert nincs messze,a fehérvári termeket meg már ismerem,jó a változatosság,szia és jó edzést kivánok!
mirjam77
2008-11-20, 04:19 AM
szia MIRJAM örülök neki ha újra tudsz járni,és rá adásul szebb környezetben,hát jó edzést kivánok a leendő új helyen, de ha olyan jó lesz a terem remélem meg irod!még én is kiprobálom,mert nincs messze,a fehérvári termeket meg már ismerem,jó a változatosság,szia és jó edzést kivánok!
köszi:-)kiss
a terem az élményfürdőhöz tartozó komplexumban lesz, már rendezik a srácok a termet, cipelik a gépeket...:-)
gyere le, ha tudsz, érdemes megnézni, az egész csodás...:-)
Tibi16
2008-11-20, 04:29 AM
szia MIRJAM köszi! hát ez tényleg nagyon szép,menni fogok!kiss
MIRJAM! azért a HOKIS SZIVEM Az ALBA-VOLÁNÉ! DE A SZIVEM CSÜCSKÉBEN BENT VANNAK AZ ACÉLBIKÁK IS! DE GONDOLOM TE IS IGY VAGY EZZEL CSAK FORDITVA!
dreamaya
2008-11-20, 01:47 PM
Drága TibiTrénerBátyó kiss
Remélem, elhallatszott Hozzádig a szuszogásom, miután a csikunggolyó helyett ma súlyzót ragadtam :rolleyes:
A kisfiam időnként kiszólt a fürdőszobából: mi a baj anya...?
Á semmi, csak nem tudok felülni...:roll: :oops:
Remélem, menni fog a buli - bár ma még elég zsengécskén teljesítettem - és avitt helyett én is fitt leszek ;)
Köszi a segítséget kiss
Tibi16
2008-11-20, 02:06 PM
Drága TibiTrénerBátyó kiss
Remélem, elhallatszott Hozzádig a szuszogásom, miután a csikunggolyó helyett ma súlyzót ragadtam :rolleyes:
A kisfiam időnként kiszólt a fürdőszobából: mi a baj anya...?
Á semmi, csak nem tudok felülni...:roll: :oops:
Remélem, menni fog a buli - bár ma még elég zsengécskén teljesítettem - és avitt helyett én is fitt leszek ;)
Köszi a segítséget kiss
szia! nagyon helyes hogy sulyzot ragadtál,tedd ezt rendszeresen,és majd alakul a kondi! a csikunggolyó sem rossz,de ez egy kicsit másképp fog megdolgozni,hát kellemes izomlázat! és jó pihenést kivánok!kiss
Tibi16
2008-11-21, 09:58 AM
sziasztok! most 1 olyan tervet hozok, amely nem igényel sulyzót csak fantasztikus akaraterőt és kitartást!
100 ugrókötelezés,egyből utána 25 felülés,és eztösszesen 5 sorozat:500 ugrókötél,5 sor has:125 ism,majd 4x15 fekvőtámasz,4x12 kitörés.heti 3-szor.aki ezt megcsinálja őszintén jelezze mit vesz észre magán 1 hónap mulva!:-D:444:
Fortunetta189
2008-11-21, 03:46 PM
Szia Tibi tegnap edzettem ami jólesett ma viszont pihenek.Jók a gyakorlatok amiket írtál alkalmazni fogom hogy jól érezzem magam a LÉT-emben. PUSZKA
Tibi16
2008-11-21, 04:03 PM
Szia Tibi tegnap edzettem ami jólesett ma viszont pihenek.Jók a gyakorlatok amiket írtál alkalmazni fogom hogy jól érezzem magam a LÉT-emben. PUSZKA
szia jó pihenést kivánok,örülök hogy alkalmazodkiss
Fortunetta189
2008-11-23, 09:44 AM
SZia Tibi ma megint tornázok igaz kicsit lazábbat de majd kiderül lehet hogy evés közben jön meg az étvágy. Hát a többiek hol vannak? remélem nem múlt el a kezdeti fellángolás és mozognak egy kicsit. ÉBRESZTŐ! puszikakiss
Tibi16
2008-11-23, 10:58 AM
SZia Tibi ma megint tornázok igaz kicsit lazábbat de majd kiderül lehet hogy evés közben jön meg az étvágy. Hát a többiek hol vannak? remélem nem múlt el a kezdeti fellángolás és mozognak egy kicsit. ÉBRESZTŐ! puszikakiss
sziaFORTUNETTA!hát most magamra ismertem szavaidban!ez igazán tetszik, ez kitartásra utal!ha egykét napig nem edzem szinte harapom a vasat!igazad van evés közben jön meg az étvágy!hát mindenkinek ezt a szemléletet ajánlom,ha igazán kitartó akar lenni és életformává tenni a rendszeres mozgás bármely formájátkiss
kentera
2008-11-23, 12:27 PM
Ez jóóó.. ezt szeretem csinániiii
Tibi16
2008-11-24, 12:35 AM
sziasztok vastestvéreim! most azzal kezdjük a hetet,hogy tudatositjuk magunkban! kedves ismerősöm szavával élve ön-mag-unkban!! hogy betartjuk a rendszeres edzéseket,és elfelejtjük a valamire hivatkozásokat, hogy most miért nincs kedvem edzeni?! tehát tudatosan rendszeressé tesszük magunkban a rendszeres mozgást!mélyebb jelentősége van mint gondolnátok!és megfog születni bennetek az akarat erő! amivel eléritek a reálisan kitűzött céljaitokat. de ha ez még nem elég olvasd el az aláirásomat,és már kezdődhet is az edzés!
sziasztok izomlázban kellemes hetet kivánok mindannyiótoknak!
Tibi16
2008-11-26, 10:08 AM
szia DYTE bármelyik aerob tevékenység csakra szellőztető tulajdonságú,még az egyszerű futás is,mert energia keringető hatása van,de bár melyik táncos aerobicos mozgás megfelelő a célodnak,szia TIBI
Szia Tibi!
Tudom, hogy mindenféle sport jó, de arra gondoltam hátha van valamilyen speciálisan kifejlesztett, direkt a csakrákra irányuló gyakorlatsor. :ugras:
Lady Freya
2008-11-26, 01:47 PM
Szia Tibi!
Tudom, hogy mindenféle sport jó, de arra gondoltam hátha van valamilyen speciálisan kifejlesztett, direkt a csakrákra irányuló gyakorlatsor. :ugras:
Ha nem tébedek, az öt tibeti jógagyakorlat lenne az...
Ha nem tébedek, az öt tibeti jógagyakorlat lenne az...
Akkor jó, mert azt már régóta csinálom. :)
Tibi16
2008-11-29, 03:20 AM
sziasztok ! most az aerob mozgás fiusabbik változatát ajánlanám figyelmetekbe! aki rendelkezik otthon box zsákkal és haspaddal és ugrálókötéllel,de eddig az akarat erő hiányzott hozzá hát most FULL START!6x2perc zsákolás 1 perc pihenővel közte,akinek nincs zsákja tükör elött árnyékolás! 4x200 ugró kötél pihenőkben hasazás padon vagy hasprés szőnyegen!4x50,lányok! akinek kedve van nyugodtan csinálja bizton állitom hatásosabb mint egy aerobic óra! heti 3 edzés felirva mint doctor BUBÓ!
gyurmika
2008-12-01, 03:45 AM
Szia tibi.Örülök a "megszállotságodnak"Én is ilyen vagyok.lassan 20 éve.van ebben valami..ha az meber elkezdi egyszerűen kizárt hogy abbahadja.persze ha jól csinálja...és nem hülye és nem csak egy gyúrós akar lenni.sokan vannak akik csak beszurnak ezt azt pillanatok alatt felhíznak aztán meg néhány hónap után mondván már jól néznek ki...jól összezuhannak.kipisilik az izmokat hehe...ha gondolod dumáljunk.épp készül egy honlap amit én csinálok nézd meg kérlek:www.hate.eoldal.hu
szia:jani
gyurmika
2008-12-01, 03:49 AM
én is épp ebben vagyok...aerob ezerrel.de a kardió nagyon komolya dolog.diéta kardió...és sújzó.most adtam le 5 kg zsírt..nem volt könnyű de így már csak 90 kg vagyok és az szálkás.magyarul izom nem nagy zsírpaca..jó lenne most egy kis meleg..de nyárra valahogy mindig elhízook..nem is tudom miért..te??
Tibi16
2008-12-01, 05:03 AM
én is épp ebben vagyok...aerob ezerrel.de a kardió nagyon komolya dolog.diéta kardió...és sújzó.most adtam le 5 kg zsírt..nem volt könnyű de így már csak 90 kg vagyok és az szálkás.magyarul izom nem nagy zsírpaca..jó lenne most egy kis meleg..de nyárra valahogy mindig elhízook..nem is tudom miért..te??
szia gyurmika! örülök hogy te is igy gondolod,és az hogy 20 éve csinálod,az magáért beszél,hisz mindketten tudjuk hogy nem divatból csináljuk,hanem életforma szerűen.de egyébként aki nem igy csinálja az ki is hullik hamar,hiszen önmaga mutogatoként divatbol edzeget,másoknak imponálva,és ez nem tartos motiváció.most otthon edzem,megvan minden ami szükséges az edzéseimhez,ez nekem azért jobb mert nem kell teremben várogatnom hogy melyik gépre mikor kerülök rá,de ha teremben edzettem azt vérkeményen tettem,de ezt te is tudod milyen,hisz régóta velem együtt öregmotorosként teszed,a testsúly dolog az olyan hogy állandóan folyamatosan nem tudsz,mindig topp formát biztositani,mindenkinél vannak élesebb időszakok,és vannak vastagabb formák,most tudatilag karbantartási szintre vagyok berendezkedve,de önmagamat ismerve,ami érik bennem,tényleg zajlik a belsőmben,ha beérik nem csak karban tartási szinten fogok edzeni,hanem 42 évesen is kihozom magamból a legjobb formát,de ehhez akárcsak neked is rengeteg aerobic,mozgás lényeges,de még fiatalabban,az erönlét és izom nagyságot tartottam fontosnak,most úgy gondolom mint te,kisebb de minőségi izomzat legyen!jó edzést és jó szálkásodást kivánok neked! örülök hogy irtál gyere máskor is !:cool:
gyurmika
2008-12-03, 01:51 PM
szisztok.
Tibi16
2008-12-05, 12:54 AM
sziasztok! a meleggel a szálkásitással kapcsolatosan,azt szeretném mondani,hogy minden tevékenységet,jól beöltözve termóba tegyetek, ha szálkásitani fogyasztani akartok,mert az izmok melegen tartva úgy működnek mint a kemence!!edzés után is legalább 20 percig maradjon rajtatok a termó,mert ha lassan fokozatosan hülnek le az izmok,az tényleg úgy működik mint a kemence,égeti a zsirt!!!és csak utána fürödjetek le,amikor lehültetek mert igy nem veszitetek az edzés hatékonyságából!persze ha van rá időtök,de erre azt mondom ,igy kell időziteni!!://:
Tibi16
2008-12-15, 12:56 PM
sziasztok! most tömegnövelő edzési javaslatokat teszek! minden izomcsoportra 2 tipusu gyakorlatot javasolok,és minden sorozat 4x4 max ismétlésből álljon 3 hétig,a 4-ik héten 3 sorozat 4x4 ism..,a4-ik sorozat 4x6 ismétlésből álljon,minden gyakorlatból!használhattok tömeg növelő porokat kreatinnal,glutaminnal kiegészitve,de ha nem rajongsz a porokért,aminosav tablettákat,és KREATIN RÁGÓTABLETTÁT JAVASOLOK.MINDENKÉPPEN HASZNÁLJATOK KIEGÉSZITŐKET A REGENERÁCIÓ ÉRDEKÉBEN IS, ÉS A NÖVEKEDÉS ÉRDEKÉBEN IS!3 HÓNAPIG JAVASLOM EZT A TIPUSU EDZÉST MAX UTÁNA MINIMUM 1 HÉT TELJES KIHAGYÁS!!ÉS CSAK UTÁNA SZÁLKÁSITÁS! JÓ EDZÉST KIVÁNOK!
Tibi16
2008-12-21, 07:11 AM
:Dsziasztok vastestvérek!kellemes hétvégét és ünnepeket kivánok mindannyiótoknak! pihenjetek, és erönlétben megujjulva,kezdjétek,de inkább folytassátok az edzéseket,erőt egészséget fittséget és kitartást kivánok nektek!:D++++++:222::..:
Fortunetta189
2008-12-29, 06:59 AM
:pSzia Tibi hogy teltek az ünnepek? Egy kis kihagyással de most megint edzek:p A koripálya már biztos üzemel gyere kicsit csúszkálni,tudod a karácsonyi bejglit le kell mozogni na pusza később jelentkezemkiss
Tibi16
2008-12-29, 12:59 PM
:pSzia Tibi hogy teltek az ünnepek? Egy kis kihagyással de most megint edzek:p A koripálya már biztos üzemel gyere kicsit csúszkálni,tudod a karácsonyi bejglit le kell mozogni na pusza később jelentkezemkiss
szia az ünnepek jól teltek,de igazad van a karácsonyi beiglivel kapcsolatosan edzeni kell ezerrel,és neked, és MÁSOKNAK IS EZT AJÁNLOM! EDZÉSSEL ZÁRNI AZ ÉVET, ÉS NYITNI IS, ÉS NEM LESZ GOND A FOLYTATÁS!:D+++kiss
gabilaci
2008-12-29, 03:12 PM
a profiknak idézném a kérdést, hogy hallott e valaki a hydroxycut-ról és mit tudtok róla, mennyire okés a dolog?
3 4szer eljárok hetente gyúrni, azt mondám inkább a kardio mint a súlyok, de mindkettőt űzöm amennyire lehet.nem szedek semmit,ezt is csak valaki ajánlotta mint zsirégetőt, a mindenkinél problémás hasi tájékra.
érdemes?
Tibi16
2008-12-30, 03:07 AM
a profiknak idézném a kérdést, hogy hallott e valaki a hydroxycut-ról és mit tudtok róla, mennyire okés a dolog?
3 4szer eljárok hetente gyúrni, azt mondám inkább a kardio mint a súlyok, de mindkettőt űzöm amennyire lehet.nem szedek semmit,ezt is csak valaki ajánlotta mint zsirégetőt, a mindenkinél problémás hasi tájékra.
érdemes?
szia! konkrétan nem ismerem ezt a zsir égetőt,de mint a zsirégetők nagy többsége csekély mértékben befolyásolják az anyag cserét,ezért javaslom az általad kedvelt kardiót,jól beöltözve,naturálisan eredményt hoz annélkül hogy bármiféleképp is megzavarná a hormonháztartásodat,ezek a zsirégető szerek mint az amerikai ripped full társai is, egy dolgot biztosan fogyasztanak és az a pénztárcád!!:D:Dde a döntés az mindig egyéni!jó edzést kivánok neked!
Tibi16
2008-12-30, 06:36 AM
érdemes?
szia! a profikhoz intézett kérdésedre válasz!ha profit kérdezel tiszta választ nem tudsz kapni, ebben biztos lehetsz! sok rizsa szöveg mellett mind anabolikus szteroidokat szed!valahogy úgy mint a pap mikor vizet prédikál és bort iszik! ajánlanak mindenféle anyagokat,olyan cimszó alatt hogy nem lesz tőle bajod,de ezek mind hormonszint növelő anyagok amik nagyobbakká és szárazabbá teszik az izomzatot,de hosszú távon nincsenek csodaszerek!nagyon kevés az az ember aki tisztán edz,mert ez igazi akarat erőt és kitartást igényel!mellesleg sokkal szebb egy természetesen kisportolt test, mint egy anabolikus remekmű!javaslom továbbra se szedj semmit!ez a szteroidos dolog, és a drogokkal történő edzés az utobbi 40 év divatja ami közel sem egészséges,bármit is sugalljon a látszat!ez olyan mint nőknél a szilokon mell annyira szabályos hogy attól nem szép! ebben is a természetes az igazi! tehát hajrá mindenben a természetesség!:D:D+++
ferenc56
2008-12-30, 07:15 AM
Nagyon részletesen irtok zsirégetésről,de vajon próbáltátok e valaha,vagy csak simán elképzelünk valamit?
Tibi16
2008-12-30, 07:49 AM
Nagyon részletesen irtok zsirégetésről,de vajon próbáltátok e valaha,vagy csak simán elképzelünk valamit?
kedves FERENC!nem képzelni szoktam hanem én magam sportolok már több mint húsz éve,neked is legalább ekkora kitartást kivánok!! és nem csak elképzelési szinten marad a dolog a sportban a vizualizáció egy dolog!ha nem csinálod vizualizálhatsz bármeddig!!az olyan lesz mint ha rendszeresen nézegetsz egy jó nőt az újságban,attól az még nem lesz a tiéd!egyébként elvem az arany középút mindenben, a sportban és a magánéletben is, semmit nem kell tulzásba vinni,csak élvezni kell!!!!!!!nem kell más elvárásainak megfelelni,:D:D csak a MAGAMÉNAK!:D:D+++
Fortunetta189
2008-12-30, 08:50 AM
Egyetértek,főleg a két utolsó mondattal:p Amúgy feszes fenekekkel:p:butt: és dagadó izmokkal teli Boldog és izomlázas Új évet kívánok Nekedkiss és Mindenkinek. kiss
Tibi16
2008-12-30, 09:39 AM
Egyetértek,főleg a két utolsó mondattal:p Amúgy feszes fenekekkel:p:butt: és dagadó izmokkal teli Boldog és izomlázas Új évet kívánok Nekedkiss és Mindenkinek. kiss
szia FORTUNETTA! köszönöm az újévi jó kívánságokat! neked is kitartásokban erönlétben izomlázban gazdag újévet kivánok! és mindent ami pozitivan gazdagitja az életedet!kiss:0::4::777:
Tibi16
2008-12-30, 09:47 AM
mindenkinek sikerekben gazdag újévet! kitartást, és jó kondícót kivánok,hogy elérje a vágyott formáját!vagy éppen megtartsa azt!! üdv vastestvérek!:D:4::222:
linda23
2008-12-30, 10:53 AM
sziasztok!én még nem tölthetek le semmi, pedig nagyon szuper dolgok vannak itt, és sok jó hozzászólás is :)
azért addig is BUÉK mindenkinek!! :)
Fortunetta189
2008-12-30, 12:38 PM
sziasztok!én még nem tölthetek le semmi, pedig nagyon szuper dolgok vannak itt, és sok jó hozzászólás is :)
azért addig is BUÉK mindenkinek!! :)
Neked is linda:p várunk szeretettel:p
gabilaci
2008-12-30, 02:21 PM
kösz a megfejtést Tibi16 ;) lehet hogy akkor mégsem próbálom ki, tiszta kiváncsiságból kérdeztem
mivel nem sokat értek hozzá csak szeretek eljárni kicsikét izzadni, gondoltam esetleg megkérdek valakit ezekről a zsirégetőkről:mrgreen:
Tibi16
2008-12-31, 02:09 AM
kösz a megfejtést Tibi16 ;) lehet hogy akkor mégsem próbálom ki, tiszta kiváncsiságból kérdeztem
mivel nem sokat értek hozzá csak szeretek eljárni kicsikét izzadni, gondoltam esetleg megkérdek valakit ezekről a zsirégetőkről:mrgreen:
szia! szivesen! javaslom maradj meg mindig a természetes edzésnél! az magáért beszél,mindig tiszta és egészséges maradsz!és tartós marad az izomzatod és a kondiciód is !:D:D+++soha ne befolyásoljon a látvány hogy mekkora izomzata van ennek vagy annak,vagy éppen milyen száraz az izomzata,ez lehet ritkán genetika is, de általában a szintetikus dolgoktol van!!fogadd el magad olyannak, amit önmagadtól elérsz,hisz azt te valósitottad meg!ettől nő a derű is benned,és tartósan sportos maradsz!sok jó egészséges és tiszta edzést!és sportosan boldog új évet kivánok neked!:D:4::4:
ferenc56
2008-12-31, 04:29 AM
Azért egy húsz éve sportoló még mindig sok zsirt éget,ott talán mással kellene próbálkozni. Én igaz 56.-vagyok,és a felesleg ha lenne,az elraktározva jelenne meg ahol kell.Rendelkezem a hozzávalóval,és kizárólag egészséges amit én fogyasztok és még jóízű is. Na nem reklám,de tényleg,húszévi önmegtartóztatás,és még mindig égetünk!Na ne már.
Tibi16
2008-12-31, 05:38 AM
Azért egy húsz éve sportoló még mindig sok zsirt éget,ott talán mással kellene próbálkozni. Én igaz 56.-vagyok,és a felesleg ha lenne,az elraktározva jelenne meg ahol kell.Rendelkezem a hozzávalóval,és kizárólag egészséges amit én fogyasztok és még jóízű is. Na nem reklám,de tényleg,húszévi önmegtartóztatás,és még mindig égetünk!Na ne már.
kedves FERENC! soha sehol nem irtam hogy önmegtartóztatást tartok a táplálkozás terén, és nem is fogok tartani,ami izlik mindig elfogyasztom soha nem tartok önsanyargató diétákat egyszerűen szeretek sportolni ez nálam életforma,ha a topic kezdést elolvastad volna ezt tudnád is mint ahogy az önsanyargatásról sem eset szó sehol sem,csak tudod ha nem mozogsz nem sportolsz lelassul az anyagcsere, és nem olyan jó a közérzet,mint mozgással energetizálva,mint irtam nálam az aranyközépút a lényeg és nem a tulzásba vitt sport,vagy henyélés,ha fáradt vagyok pihenek,ha energizált edzem,és ezt javaslom mindenkinek,mivel a test mindig üzen mire van szüksége,és ez mindenre igaz!!de erre aki esetleg 2 hónapja edz az még nem képes.évek kellenek hogy az ösztönös edzés elvet elsajátitsa valaki,és megtanuljon igényei szerint edzeni.SOHA NEM KÉNYSZERÍTEK MAGAMRA SEMMIT!mindenkinek kivánom tudjon ilyen szabadon élni és edzeni!!:D:D++
dreamaya
2008-12-31, 12:55 PM
:11:BUÉK:11:
227364
227365
Honika
2009-01-01, 03:04 PM
mozgási lehetőségekben és sikerekben gazdag új esztendőt mindenkinek!!!!!:)
Tibi16
2009-01-02, 01:27 AM
sziasztok!kezdjük ma az újévet finom felvezető edzéssel,mindegy milyen mozgás, csak hangolódjunk rá már most az év elején!:D:D:D+++
Tibi16
2009-01-02, 10:37 AM
sziasztok! betartottam a szavamat!edzettem egyjót,remélem ti is!boxzsákoltam egyjót,hasaztam,elmentem bringáztam egy nagyot,nagyon jól esett az idei első edzésem,remélem a többi is ilyen jó hangulatban fog telni!ti hogyan kezdtétek az évet?milyen volt az idei első edzésetek:?::D:D++:ugras:
Fortunetta189
2009-01-03, 09:27 AM
Szia Tibikiss nekem is remekül indult az évem már 3 napi edzésem volt ebben az évben és ezt szeretném tartani is,persze módjával. Volt minden kar comb fenék hasizom egy kis aerob mert én fogyni nem akarok 50kg vagyok néha kevesebb inkább formálás céljából meg persze azért mert szeretek mozogni. Bicikliztem a természetben most a korizás gondolatával barátkozom. Puszi Tibikiss:)
Tibi16
2009-01-03, 10:54 AM
Szia Tibikiss nekem is remekül indult az évem már 3 napi edzésem volt ebben az évben és ezt szeretném tartani is,persze módjával. Volt minden kar comb fenék hasizom egy kis aerob mert én fogyni nem akarok 50kg vagyok néha kevesebb inkább formálás céljából meg persze azért mert szeretek mozogni. Bicikliztem a természetben most a korizás gondolatával barátkozom. Puszi Tibikiss:)
szia FORTUNETTA! örülök neki hogy ilyen rendszeresen edző,életforma szerűen sportoló vagy,korizás az jó,szerintem holnap biztos lesz korizás is,mert már én is nagyon szeretnék korizni,főleg a szabadban tökjó korizni.puszi neked, és még sok jó hangulatú edzést kivánok!kiss
ma egy nagyot bringáztam kint a levegőn, nagyon jól esett,utána otthon hasaztam,és mára ennyi.
Fortunetta189
2009-01-04, 09:56 AM
:D Szia Tibi volt ma is edzés? Itt a közelben van egy tó ott koriztam egy kicsit még nem biztonságos a jég talán a hétvégére,próbának jó volt. majd holnap lesz erőnléti edzés ma pihi:..::ugras: puszi kiss
Tibi16
2009-01-04, 10:06 AM
:D Szia Tibi volt ma is edzés? Itt a közelben van egy tó ott koriztam egy kicsit még nem biztonságos a jég talán a hétvégére,próbának jó volt. majd holnap lesz erőnléti edzés ma pihi:..::ugras: puszi kiss
szia FORTUNETTA! ma volt egy kis korizás is,de igazad van mert a jég még nem biztonságos! tavon koriztam és egy kis idő után elkezdett recsegni ropogni a jég megrepedt és tűztem is ki gyorsan.amugy nagyon szeretek kint tavon korcsolyázni,de hadd hizzon még a jég.délután hivtak jéghokizni ugyanerre a tóra de inkább kihagytam,fő a biztonság!inkább bicikliztem egy jót és hasaztam,de nagyon jól esett.sziakiss:..:
Sifony
2009-01-05, 12:09 PM
valoban szeretném ha itt nem a focirol szolna a történet,nyugodtan kérdezzetek ha tudok
válaszolni fogok,fogyás hizás ügyben is vagy bármilyen jellegű kérdés amiben segithetek
hogyan tudok szálkásítani súlyzos edzéssel??
Kérlek küldj már egy teljes heti edzéstervet erre az e-mail címre : istvan.fabian@citromail.hu
Előre is köszönöm!!
Üdv: Sifony
Sifony
2009-01-05, 12:11 PM
Hogyan tudok szálkásítani súlyzos edzésekkel vagy zsírt égetni ???
Kérlek küldj már egy heti edzéstervet nekem !!!
Mert naon sok minden kiprobaltam mar de nem jött be!!!
Remélem te tudsz segíteni !!!
Az edzéstervet erre az e-mail címer várom: istvan.fabian@citromail.hu
Tibi16
2009-01-06, 01:17 AM
Hogyan tudok szálkásítani súlyzos edzésekkel vagy zsírt égetni ???
Kérlek küldj már egy heti edzéstervet nekem !!!
Mert naon sok minden kiprobaltam mar de nem jött be!!!
Remélem te tudsz segíteni !!!
Az edzéstervet erre az e-mail címer várom: istvan.fabian@citromail.hu
csak tippeket tudok adni neked, segiteni neked kell magadon a kitartásoddal!!de azt azért tudd egy szálkásitó edzés sokkal keményebb mint a tőmegnövelés!hiába kisebb súlyokkal kell edzeni,itt dől el mennyire vagy kitartó,ha mondjuk a 10.-ik sorozatot csinálod a 14.ik ismétléssel a második hónap vége felé enyhe diétával,amikor már esetleg ingerültebb vagy,a táplálék módositás miatt,mert a szálkásitás erről szól!sok sikert hozzá! privátban küldtem az instrukciót!
exdorka
2009-01-06, 03:12 AM
Segítsetek!Szobakerékpárt akarok vásárolni,és azt szeretném tudni,hogy valakinek van evvel kapcsolatos élménye?Úgy tudom,ez meg a spinning a legjobb kardiosport.Szóval azokon a problémás területeken hat,ami szerintem minden nő problémája.Fenék,comb.Ha tud valaki infóval szolgálni,saját élményekkel,akkor írjatok.Pusz
exdorka
2009-01-06, 03:13 AM
És a kajálást mellette hogy kell végezni?Este 6 után már nem kajálni semmit?Irjatok!
exdorka
2009-01-06, 03:16 AM
Én szeretnék egy szobabicajt vásárolni.Otthoni edzés céljából.Szeretném,ha írnátok,van-e ezzel kapcsolatos élményetek!?A kajálást mellette hogy kell végezni?
Tibi16
2009-01-06, 06:56 AM
Segítsetek!Szobakerékpárt akarok vásárolni,és azt szeretném tudni,hogy valakinek van evvel kapcsolatos élménye?Úgy tudom,ez meg a spinning a legjobb kardiosport.Szóval azokon a problémás területeken hat,ami szerintem minden nő problémája.Fenék,comb.Ha tud valaki infóval szolgálni,saját élményekkel,akkor írjatok.Pusz
szia! vegyél nyugodtan szobakerékpárt,mert nagyon jó hatékonyan formál és fogyaszt!de legalább 25-30 perc tekerés és rendszeresség mellett! ha fogyasztani is akarsz kerüld az édességeket!és light-os kajákat egyél, és őltözz be hozzá jól úgy hatékonyabb lesz,és elöbb lesz eredmény is!jó edzést és jó formát kivánok neked!!:D:D++
Fortunetta189
2009-01-06, 03:18 PM
Szia Én régebben sokat fogytam szobabiciklivel vegyél nagyon érdemes. A lényeg,hogy öltözz be úgy hatásosabb. Nem tudom honnan akarsz fogyni vagy mennyi kilót mert úgy könnyebb lenne válaszolni. Ha csak deréktól lefele van felesleg akkor egy fogyiövet tegyél a derekadra és egy vagy 2melegítőnadrágot vegyél fel felülre nem fontos hosszú ujjú elég egy póló. Ha viszont ott is van felesleg akkor melegítő felső szükséges. Ha még nincs fogyiöved nem baj anélkül is használ. Először 15percel kezdjél majd 20 és 30 perc legyen végül az állandó. Étkezésröl majd ha többet tudok rólad akkor tudok valamit javasolni.:D kitartás kiss
Tibi16
2009-01-09, 10:27 AM
Szia Én régebben sokat fogytam szobabiciklivel vegyél nagyon érdemes. A lényeg,hogy öltözz be úgy hatásosabb. Nem tudom honnan akarsz fogyni vagy mennyi kilót mert úgy könnyebb lenne válaszolni. Ha csak deréktól lefele van felesleg akkor egy fogyiövet tegyél a derekadra és egy vagy 2melegítőnadrágot vegyél fel felülre nem fontos hosszú ujjú elég egy póló. Ha viszont ott is van felesleg akkor melegítő felső szükséges. Ha még nincs fogyiöved nem baj anélkül is használ. Először 15percel kezdjél majd 20 és 30 perc legyen végül az állandó. Étkezésröl majd ha többet tudok rólad akkor tudok valamit javasolni.:D kitartás kiss
szia FORTUNETTA!látszik tapasztalt vagy,mindent tudsz amit a formálás vagy fogyasztásról tudni kell,mert abszolut jó amit leirtál!
ma bringáztam egy nagyot,nagyon jól esett ebben a szép napsütéses időben.
holnap már viszont abszolút biztonságosan lehet korizni a tavon,ma voltak rajta sokan korizni,elmentem megnéztem és jó a jég,ha gondolod gyere te is FORTUNETTA! mert szuper kint korizni a szabadban,de szerintem ezt te is tudod!kiss
Fortunetta189
2009-01-09, 01:54 PM
Szia Tibi persze hogy megyek korizni;) tuti hogy jó a jég. Igen van némi tapasztalatom a testformálás terén de ezt nem szoktam mondani szívesen segítek ha tanácsot kérnek lehet hogy nyitok egy topicot nőknek mert sokan jóban elmerik mondani a problémájukat egy másik nőnek. Majd még meglátom. Legyen szép estéd kissmost megyek meditálni puszi akkor a jégenkiss
Tibi16
2009-01-10, 10:10 AM
sziasztok!nagyot jót lehet korcsolyázni már a szabadban,elég vastag már a jég és biztonságos,minimum másfél órát koriztam ma,ezt javaslom mindannyiótoknak,a friss levegő,és a mozgás kint,hát ez az igazi natur fittness.hát egy biztos, holnap is lesz egy nagyon jó korizás,mert hát kitudja meddig lehet még szabadban korizni.:D:(
FORTUNETTA! neked is tetszett a korizás?;)
egyébként igazat adok neked,a nők egy nőnek elöbb megnyilnak kérdések terén,elöbb elmondják neki,a kérdéses testtájékon hogyan milyen edzéssel lehet változtatni?tehát javaslom topic nyitással kapcsolatosan,rajta FORTUNETTA!;)kiss
Fortunetta189
2009-01-10, 10:33 AM
Meghiszem azt másfél óra korizás jó edzés és jó szórakozás:D Bár most már jó itt a meleg lakásban mert már fázott a kezem és éhes voltam, de már kerekebb a világ teli hassal :D:..::ugras: holnap korikiss
Tibi16
2009-01-11, 03:00 AM
sziasztok! ti szeretetitek a télisportokat, és ha igen csináljátok is?milyen téli sportot csináltok?akárcsak alkalom adtán is? mert sok emberről tudom nem szeret kint lenni ebben az idézőjeles hidegben!szerintük jobb bent lenni a melegben punnyadni!!pedig valójában mindenféle szempontból jók a téli sportok,kint lenni a szabadban a friss levegőn,és a sport által az energia keringés is jobb a szervezetben!! lekell vetkőzni a lustaságot,és a kényelmeskedést és jégre fel!!mert most hóra nem tudlak biztatni benneteket,esetleg külföldön.tehát irány ki a szabadba!!:D:D++
Tibi16
2009-01-11, 05:36 AM
sziasztok!télisportnak tudom még javasolni a fahasogatást is!nálunk gázfűtés van de van a lakásban 2 kandalló is,igazi jó meleget ezekkel lehet csinálni,és hangulatos is ahogy ropog a fa a kandallóban és, látni lehet a lángokat az üvegen keresztül.alkalom adtán ez fahasogatást igényel, ami egy egészséges fizikai kondicionáló tevékenység is egyben.nem véletlen hogy a régi boxolók,fahasogatással is edzették a kondijukat,mert tényleg jó mozgás!!:D:D++
Tibi16
2009-01-11, 10:32 AM
:Dsziasztok remélem ti is kihasználtátok ezt a remek időt ma a korcsolyázásra!mert nálunk a tavon kb15cm a jég tehát abszolut biztonságos! jó volt látni ahogy minden korosztály képviselte magát a jégen!:D:D++
Tibi16
2009-01-12, 03:48 AM
sziasztok! arra is biztatlak benneteket,hogy ne csak olvassátok hanem csináljátok is az itt olvasottakat,és néha beszámoljatok,hogy ti hogyan csináljátok?vannak e változások rajtatok? szóval ti hogyan edzetek??bátoritalak benneteket hogy nyiljatok meg nyugodtan a témában mert ez természetes dolog,hogy beszélgetünk róla hogy kinek milyen testrészen,vagy alkatban hol és hogyan kell változtatnia!?kinduló pont MINDEN LEHETSÉGES! akaraterő és kitartás kérdése az egész! nem feladni 2 hét után hogy nekem úgysem sikerül,mert akkor garantált a kudarc élmény!!tehát olyan gondolattal kell neki vágni hogy:KÉPES VAGYOK RÁ! mert valójában képes is vagy rá hogy változtass az alkatodon,ebben csak az egod!szab HATÁRT! TEHÁT KÉPES VAGYOK RÁ!SOHA NE ADD FEL!MÉGHA MÉLYPONTOT ÉRZEL MAGADBAN AKKOR SEM!EZ PHSZIHOLÓGIA!MÉLYPONT UTÁN MINDIG EMELKEDÉS VAN!!:D:D++++
Tibi16
2009-01-12, 11:51 PM
sziasztok! remélem rendszeresen edzetek!hisz általában ezek az újévi fogadalmak!hogy az idei évtől rendszeresen mozgom, edzek rendszeresen,és általában az emberek nagy többségét ismerve,már sajnos ilyenkorra elfogynak,na nem a testsúlyban,hanem a lendületben és kitartásban:mrgreen::Dés marad minden a régiben!!mi lehet ennek az oka!? válaszolok neked! a saját belső meghatározó gondolatod magadról!!mert a vágyad megvan rá hogy változtass önmagadon,de belül azt érzed és gondolod magadról hogy igazából képtelen vagy változtatni a lusta szokásaidon! tudom hogy nagy többségeteknek ez a problémája.de ezt csak úgy tudja megváltoztani,ha elöbb belül átprogramozza magát,a sport szeretetre,és a meghatározó gondolatra! ami így szól:KÉPES VAGYOK MEGVÁLTOZTATNI ÖNMAGAMAT!ezt addig ismételd magadban még valóban ezt nem érzed magadról,ha át tudod érezni belül ,akkor téged már semmi és senki nem tud,eltántoritani a szándékodtól! még a legrosszabb időjárás sem!!mert a belsőd kiösztönzi belőled a mozgást.ez a meghatározó gondolatoknak a nagy belső titka!cseréld le a gondolataidat és megváltozol!ez a gondolatok erejének nagy titka,egész addig hat mig le nem cseréled valami másra!!úgy müködik benned mint a CD a lejátszóban,ha lemezt cserélsz már nem a régi zene szól!(BENNED SEM):D++
Tibi16
2009-01-13, 09:43 AM
Ajánlanék nektek egy cikket, Zsírégetés otthon címen.
Zsírégetés otthon (http://www.tesztoszteron.hu/link.php?kl=http://www.fitmuscle.hu/PDF_files/FM7/05_08_FM7.pdf) <----- katt ide
remélem,ma is edzetek!vagy már edzettetek,ma már kimertem próbálni folyóvízen is a korizást,már ott is biztonságos a jég!utána bringáztam egy jót.
Fortunetta189
2009-01-13, 12:56 PM
:DSzia Tibi köszi az anyagot nagyon jó,rendi vagy de ezt te jól tudod;) puszikiss
Tibi16
2009-01-13, 01:00 PM
:DSzia Tibi köszi az anyagot nagyon jó,rendi vagy de ezt te jól tudod;) puszikiss
szia FORTUNETTA! köszönöm a véleményedet!igyekszem segiteni ha lehet!:D:..:
Fortunetta189
2009-01-13, 01:08 PM
sziasztok! ti szeretetitek a télisportokat, és ha igen csináljátok is?milyen téli sportot csináltok?akárcsak alkalom adtán is? mert sok emberről tudom nem szeret kint lenni ebben az idézőjeles hidegben!szerintük jobb bent lenni a melegben punnyadni!!pedig valójában mindenféle szempontból jók a téli sportok,kint lenni a szabadban a friss levegőn,és a sport által az energia keringés is jobb a szervezetben!! lekell vetkőzni a lustaságot,és a kényelmeskedést és jégre fel!!mert most hóra nem tudlak biztatni benneteket,esetleg külföldön.tehát irány ki a szabadba!!:D:D++
Pusza Tibi én például nem csak korcsolyázni szeretek hanem szánkózni is jó magas dombról lecsúszni hosszan az tök jó igaz utána vissza kell mászni ami már nem olyan szupi de a csúszás öröme feledteti:( edzésnek meg kiválókiss
Tibi16
2009-01-14, 05:44 AM
sziasztok! télen nehezebb edzeni,mikor hidegebb van kevesebb a napfény,merevebbek az izületek is,de oda figyelve a testre kellő bemelegitéssel ilyenkor is élvezetessé lehet tenni az edzéseket.tehát a hangsúly a kellő mennyiségű és idejű bemelegítésen van!
annyit szeretnék még hozzá tenni,hogy ilyenkor a zsirégetés is lassabban történik mint melegebb időben,mert egészen más a szervezet,védekezése és hormonháztartása ,mint a jó kis nyári melegben!,tehát ha futsz vagy kondibiciklizel vagy bármilyen kardió, aerob tevékenység kevesebb eredményt hoz! ilyenkor kb: a nyári 30 perces kondibiciklizésnek a 40%-át tudod elérni zsirégetésben.ezzel nem azt mondom hogy ne csináljatok aerob tevékenységeket télen,hanem azt hogy miért van kevesebb eredmény,és ezért ne hibáztassátok magatokat!dehát mindenki nyárra akar jobb formát! !!és nem nyáron zsirt égetni,mondhatnátok! de azt mondom amit már irtam is,termóba beöltözve tudtok a zsirégetési arányon javitani,és az aerob után,várjatok ne fürödjetek le egyből,mert a felmelegedett izmok tovább folytatják a zsirégetést!kb15-20 percet várjatok edzés után!!
sőt aki teheti otthon súlyzós edzéseit is csinálhatja úgy,hogy a sorozatai közt nem tart pihenőt,hanem átvált egyből a következő sorozatra vagy gyakorlatra,garantált lesz a zsírégetés.csak ehhez felkell pörögni kondicióban!
Tibi16
2009-01-16, 02:29 AM
sziasztok! a vitamin pótlás fontosságát szeretném hangsúlyozni nektek,de a természetes utánpótlásra biztatlak benneteket.egyetek sok gyümölcsöt,aki nem fogyaszt egyen sok diót mazsolát.mindenkinek ajánlanám a virágport mert ez magában is tartalmaz minden összetevőt!! amire a szervezetnek szüksége van.legalább minden este 1 teáskanállal.a vitaminok is fontos összetevők a szervezetünk stabil kiegyensúlyozott működéséhez!:D++
igyatok sok zöld teát mert segiti az emésztést az anyagcserét és a méregtelenitési folyamatokat
dreamaya
2009-01-17, 02:36 AM
Drága Tesóka :)
Eddig lapítottam, mert 2 tudatállapotot ismertem az év eleji hajtás miatt.
Úgy mint ülésmunkaközben és fekvealvás.
Bár ez utóbbit - az alvást - tegnap sikerült ülve is megvalósítanom :D
Arra gondoltam: én annyira lusta vagyok, hogy vizualizációval fitnesselek és kiteszem magam elé a célt :rolleyes:
Ezt a 2 célfotót találtam:
234468
234469
De félve tőle, hogy kapok Tőled: kutatómunkát végzek súlyzó ügyben és harcra fel kiss
234472
234478
Gyönyörű hétvégét kívánok mindenkinek kiss
Tibi16
2009-01-17, 02:47 AM
szia DREAMAYA! köszönöm a képeket és a zenét!jók a képek!:D:D++
neked pedig teljes testi-lelki regenerációt kívánok!kiss
fontos a vizualizáció is!
Bonaona
2009-01-17, 02:51 AM
Na most megint jöttem kedvet kapni....de már meg is jött megyek ugra-bugrizni!;)
Pusza nektek érte!kiss
Tibi16
2009-01-17, 03:02 AM
Na most megint jöttem kedvet kapni....de már meg is jött megyek ugra-bugrizni!;)
Pusza nektek érte!kiss
szia BONA!szivesen máskor is! jó edzést kivánok neked és mindenkinek!kiss
Fortunetta189
2009-01-17, 07:06 AM
Szia Tibikiss én is megyek edzeni csinálok egykét erősítő és formáló gyakorlatot :ugras: Sziasztok jó edzést mindenkinek!
Tibi16
2009-01-17, 07:16 AM
Szia Tibikiss én is megyek edzeni csinálok egykét erősítő és formáló gyakorlatot :ugras: Sziasztok jó edzést mindenkinek!
szia FORTUNETTA! jó edzést.és szép napot kivánok neked.szépen alakul a topicod,jó munkát szórakozást, sok érdeklődő és önmagukat aktivizáló :ugras:hölgyikét kivánok a topicodba!:Dkiss
Tibi16
2009-01-17, 12:53 PM
hello!remélem ma is edzettetek?mert nem sokára itt a nyár! ma nem sokat edzettem 15km bringáztam,az ebédet azért ledolgoztam!http://www.fittnesspont.hu/mass-shop/sexysexy/
dreamaya
2009-01-18, 02:11 AM
szia DREAMAYA! köszönöm a képeket és a zenét!jók a képek!:D:D++
neked pedig teljes testi-lelki regenerációt kívánok!kiss
fontos a vizualizáció is!
Köszi kiss
A tavaszi fáradtsággal kapcsolatban a virágport mindig fokozatosan emelve az adagokat szabad csak használni az esetleges fennálló allergia miatt.
Most sajnos beteg vagyok, csak benéztem, de legközelebb leírom a vesegyakorlatot, ami tél végén nagyon eredményes a tavaszi fáradtság ellen kiss
Tibi16
2009-01-18, 07:41 AM
Köszi kiss
A tavaszi fáradtsággal kapcsolatban a virágport mindig fokozatosan emelve az adagokat szabad csak használni az esetleges fennálló allergia miatt.
Most sajnos beteg vagyok, csak benéztem, de legközelebb leírom a vesegyakorlatot, ami tél végén nagyon eredményes a tavaszi fáradtság ellen kiss
szia! hát mielöbbi lábadozást,kivánok!szerencsére nekem nincsen semmire sem allergiám,igy a virágport is bármilyen mennyiségben fogyaszthatom!de úgy látom te is szereted a virágport, ezt a naturális vitamin bombát! a régi boxolóknak volt egyébként, és a súlyemelőknek,a virágpor a természetes vitamin és ásványianyag utánpótlásuk!kiss
Fortunetta189
2009-01-18, 02:36 PM
kissSzia Tibi a tegnapi edzéstől izomlázam lett amit már akkor éreztem de ma ráedzettem és jót nyújtottam utána.Most remekül érzem magam.:ugras: szép estét kiss Jaj még a virágporral kapcsolatban én is ettem már egypárszor de csak úgy tudtam megenni hogy gyorsan ittam vizet mert nem nagyon ízlik de annak ellenére tovább eszem mert tudom egészséges:D
Tibi16
2009-01-18, 02:45 PM
szia FORTUNETTA!akkor oda tetted magad rendesen ha izomlázad van:mrgreen::D:D++ örülök hogy alkalom adtán jössz hozzám is ez rám is lelkesitő hatással van!kiss
dreamaya
2009-01-19, 12:56 AM
Az ígért tavaszi fáradtság elleni vesegyakorlat linkje:
http://www.viddler.com/explore/hogab/videos/19/
235534
dreamaya
2009-01-19, 12:59 AM
:00:Bonaona fitnesses avatárképe:00:
235536
dreamaya
2009-01-19, 01:00 AM
:rolleyes: :D Tibi bátyó munka közben :D :rolleyes:
235538
dreamaya
2009-01-19, 01:02 AM
:lol: :confused: dreamaya nyári jóslata :confused: :lol:
235541
Tibi16
2009-01-19, 01:08 AM
:00:bonaona fitnesses avatárképe:00:
235536
hogy mik vannak !?természetesen remélem épitő jelleggel fognak hatni a képek mindannyiunkra!köszi TESÓ!
dreamaya
2009-01-19, 02:02 AM
hogy mik vannak !?természetesen remélem épitő jelleggel fognak hatni a képek mindannyiunkra!köszi TESÓ!
Remélem, hogy nem bántok meg senkit a képekkel: a Tiéteket szeretetből, a magamét nevettetési célzattal tettem fel kiss
Tibi16
2009-01-19, 05:59 AM
:lol: :confused: dreamaya nyári jóslata :confused: :lol:
235541
szia! hát kivánom hogy igy legyen a nyárra!:Dtudod majd ha már rendbe jöttél egy csomó teknőchinta:D:Dés egy csomó hulla-hopp, és omlanak a pasik a lábaid elé,:Dha meg lesz rengeteg felülés,és aerob,akkor május felé már a sakk készletet is beszerezheted tesókámkissadigg is elméleti és gyakorlati fittnesskedést kivánok neked!gyúrjá vazzekisskiss
dreamaya
2009-01-20, 03:43 PM
:00::00::00::00:csikidam :00::00::00::00:
http://www.sptimes.com/2007/06/01/images/xlarge/PascoC_pasanyt_1669868.jpg
236437
Tibi16
2009-01-20, 11:46 PM
:Dhello tesó! gyurjunk vazze! köszi:Dkiss
dreamaya
2009-01-20, 11:51 PM
:Dhello tesó! gyurjunk vazze! köszi:Dkiss
Szia ÖcsiBátyus kiss
Veled érdemes ébredni, mert tele vagy szeretettel, kedvességgel és humorral kiss
Maradhat a kép? Nem égő a férfinemre nézve?
A zene viszont szuper ugye...? kiss
Remélem jól vagy: én még egyelőre adminisztrációval gyúrok és az álmosságommal bírkózok :D
Legyen gyönyörű napotok kiss
Tibi16
2009-01-20, 11:56 PM
Szia ÖcsiBátyus kiss
Veled érdemes ébredni, mert tele vagy szeretettel, kedvességgel és humorral kiss
Maradhat a kép? Nem égő a férfinemre nézve?
A zene viszont szuper ugye...? kiss
Remélem jól vagy: én még egyelőre adminisztrációval gyúrok és az álmosságommal bírkózok :D
Legyen gyönyörű napotok kiss
szia köszönöm a véleményedet!nem égő ugyanis:mert ezen szent helyen,nem kellemesen edzegetve!! epekedve, szenvedve,kezeket megfeszitve,lelkesen lehet lehet edzett ereje, teste,jelleme, egyes embereknek!:D:D:D++
jó a zene is!
kellemes és szép napot kivánok én is neked!
dreamaya
2009-01-21, 12:02 AM
szia köszönöm a véleményedet!nem égő ugyanis: ezen helyen,nem kellemesen edzegetve, epekedve szenvedve lehet lehet ereje embernek!:D:D:D++
jó a zene is!
kellemes és szép napot kivánok én is neked!
Ma csodás a reggel: a kislányom habos kávéval és MilkyWay csokival lepett meg: így aztán ápolhattam csúcsra járatva a függőségeimet :D
És reggelit is kapok :00:
Tibi16
2009-01-21, 01:13 AM
Ma csodás a reggel: a kislányom habos kávéval és MilkyWay csokival lepett meg: így aztán ápolhattam csúcsra járatva a függőségeimet :D
És reggelit is kapok :00:
:D:roll::5::656::!::5::roll: akkor nyomod a szénhidrátokat!!:D:D:..::99:
Tibi16
2009-01-21, 05:04 AM
http://www.jessieboxing.com/DSC_3054_small.jpghttp://www.jessieboxing.com/DSC_3088_small.jpghttp://www.jessieboxing.com/IMG_7017a_small.jpghttp://www.jessieboxing.com/100_0392_small.JPG
Sziasztok, kedvcsinálónak hoztam pár képet:)
Tibi16
2009-01-21, 05:16 AM
http://www.enjoymagazin.hu/images/galeria/360/01.jpg
http://www.patikamagazin.hu/_images/kepek/nagy/67166.jpg Még egy kis teljesítményfokozó:555:
Tibi16
2009-01-21, 05:30 AM
Nincs edzőterem? - tippek az otthoni edzéshez (http://www.tesztoszteron.hu/link.php?kl=http://www.fitmuscle.hu/PDF_files/FM6/06_09_FM6.pdf)
Hatékony zsírégetés és szuper kondíció (http://www.tesztoszteron.hu/link.php?kl=http://www.fitmuscle.hu/PDF_files/FM11/03_06_FM11.pdf)
egy kis olvasnivaló is:)
Tibi16
2009-01-21, 08:02 AM
http://www.canadahun.com/forum/picture.php?albumid=86&pictureid=1392
http://www.canadahun.com/forum/picture.php?albumid=86&pictureid=1391
http://www.canadahun.com/forum/picture.php?albumid=86&pictureid=1393
Fortunetta189
2009-01-21, 09:27 AM
Szia Tibikiss köszönöm az anyagokat nagyon szupik és színesítik a topicot és persze hasznosak is.Látom már nálad is van bőven. Remélem meghozzák a srácok kedvét. Jó mozgást mindenkinek!kiss
Tibi16
2009-01-21, 11:56 PM
Szia Tibikiss köszönöm az anyagokat nagyon szupik és színesítik a topicot és persze hasznosak is.Látom már nálad is van bőven. Remélem meghozzák a srácok kedvét. Jó mozgást mindenkinek!kiss
szivesen szia!hát van motivációs alap bőven,lehet fitnesskedni!:D:D:D+++
dreamaya
2009-01-22, 03:27 AM
http://commutebybike.com/wp-content/uploads/2008/03/kathy-ireland-bicycle.JPG
237180
Tibi16
2009-01-22, 12:18 PM
szia DREA!a szinét eltaláltad a bringának!nekem is citrom sárga bringám van csak az enyém mounti:D:Dszeretem a sárga szint egyébként,a többit is de ez egyik kedvenc,de jó kis bringa!:5::roll::D:D lehet hogy a kerékpár is!:D:Dfiatalos nyelven mondva!!:D:D++tekerés start!!:D
alex88
2009-01-22, 02:31 PM
nagyon szép..... ööö ez a bicikli:)
Tibi16
2009-01-23, 04:50 AM
nagyon szép..... ööö ez a bicikli:)
:mrgreen::D:shock:\\m/:D
Fortunetta189
2009-01-23, 10:28 AM
http://www.enjoymagazin.hu/images/galeria/360/01.jpg
http://www.patikamagazin.hu/_images/kepek/nagy/67166.jpg Még egy kis teljesítményfokozó:555:
Jó súlyzója van a srácnak:rolleyes: :D
Tibi16
2009-01-23, 11:39 AM
látom teszik a súlyzó fortunetta! ez azért praktikus,mert ha a srác bámészkodik edzés közben,:roll: :shock:és a lábára esik, a gumírozás miatt nem üt akkorát a súlyzó!:mrgreen::Dde ez egyáltalán nem biztos,söt...:D:``:
Fortunetta189
2009-01-23, 11:50 AM
látom teszik a súlyzó fortunetta! ez azért praktikus,mert ha a srác bámészkodik edzés közben,:roll: :shock:és a lábára esik, a gumírozás miatt nem üt akkorát a súlyzó!:mrgreen::Dde ez egyáltalán nem biztos,söt...:D:``:
De hát edzéskor nem bámészkodni kell:rolleyes:;) vagy tévedek? várj én hogy is szoktam;)
Tibi16
2009-01-24, 10:11 AM
De hát edzéskor nem bámészkodni kell:rolleyes:;) vagy tévedek? várj én hogy is szoktam;)
igen edzésen edzés van!! nincs szórakozás!nézelődés:D:5::shock:BONA szavával élve:a jelenben lenni...;):shock:
Tibi16
2009-01-26, 04:31 AM
http://pctrs.network.hu/picture/5/2/_/52311_346537_n.jpg
jó edzést kivánok mindenkinek!
Tibi16
2009-01-26, 04:33 AM
http://pctrs.network.hu/picture/5/2/_/52277_937497_n.jpg
Tibi16
2009-01-26, 04:52 AM
http://www.tesztoszteron.hu/link.php?kl=http://www.fitmuscle.hu/PDF_files/FM15/06_07_FM15.pdf
egykis olvasmány!
Tibi16
2009-01-26, 04:54 AM
http://pctrs.network.hu/picture/5/2/_/52273_946669_n.jpg
Tibi16
2009-01-26, 05:00 AM
http://www.wban.org/biog/banner/christensen_anita.jpg
Tibi16
2009-01-26, 05:05 AM
http://www.womenboxing.com/biog/display/555OliviaFonesca375.jpg
Tibi16
2009-01-26, 06:36 AM
http://www.womenkickboxing.com/images/ArdraH.jpg
Tibi16
2009-01-26, 06:38 AM
mindenkinek jó edzést, zsákolásokat és kitartást kivánok!:D:D
Tibi16
2009-01-26, 08:26 AM
http://www.tesztoszteron.hu/link.php?kl=http://www.fitmuscle.hu/PDF_files/FM14/07_07_FM14.pdf
Tibi16
2009-01-26, 10:23 AM
http://pctrs.network.hu/picture/4/9/_/49827_210333_n.jpg
Tibi16
2009-01-26, 12:35 PM
http://body.builder.hu/imagebank/pictures/1088834385.jpg
Tibi16
2009-01-26, 02:08 PM
http://www.youtube.com/watch?v=rWIuu3DhZj8&feature=channelhttp://www.youtube.com/watch?v=nluNgmGIhv0&feature=related
sziasztok ajánlom: mindkét linket mindenkinek! nem egy hagyományos edzés!!!:D:D++
Tibi16
2009-01-27, 12:08 AM
http://www.womenkickboxing.com/images/conley.jpg
aztán szóljanak ám azok a kesztyűk mindenkinél!!:D:D++
Tibi16
2009-01-27, 12:11 AM
http://www.womenkickboxing.com/images/a_davis-new.jpg
így már könnyű a babérokon ülni!! ne higgyünk a látványnak! meg is kell a cimet védeni!!:D
Tibi16
2009-01-27, 04:11 AM
http://www.tesztoszteron.hu/link.php?kl=http://www.fitmuscle.hu/PDF_files/FM8/05_08_FM8.pdf
egy kis olvasmány!
Fortunetta189
2009-01-27, 06:34 AM
http://www.sportkapu.hu/jpg.php?m=n&dir=gildamax&file=005.jpg
Tibi16
2009-01-27, 01:29 PM
http://body.builder.hu/imagebank/pictures/996216210.jpg
látszik rajta hogy natur testépitő! ez még egészséges szint!!
Tibi16
2009-01-27, 01:51 PM
http://body.builder.hu/imagebank/pictures/1145792461.jpg
Tibi16
2009-01-28, 07:19 AM
http://www.womenkickboxing.com/images/zuleyha%20copy.jpg
Tibi16
2009-01-28, 07:24 AM
http://www.womenkickboxing.com/images/jade_hayes2.jpg
Tibi16
2009-01-28, 08:09 AM
http://www.youtube.com/watch?v=3edDcd90EjI&feature=channel
ezt is érdemes megnézni!
Tibi16
2009-01-29, 12:21 AM
http://automenedzser.hu/image.aspx?id=b6fdb17a-fe93-4bdb-b96a-7bd26e7afc5a&view=0fb57270-bf43-431a-b891-0b72af9dfb79
http://automenedzser.hu/image.aspx?id=06f9556d-9bfb-495d-b3be-116c76ccfdc7&view=0fb57270-bf43-431a-b891-0b72af9dfb79
annyira gyönyörű és sportos,hogy nem birtam megállni hogy betegyem ide.nekem nagyon tetszik!:D:D
Tibi16
2009-01-29, 01:00 AM
http://www.tesztoszteron.hu/link.php?kl=http://www.fitmuscle.hu/PDF_files/FM1/05_12_FM1.pdf
kezdőknek és sport, mozgás utáni érdeklődőknek ajánlom!valóban a tévhitek eloszlatása végett!
Fortunetta189
2009-01-29, 06:29 AM
http://pctrs.network.hu/picture/5/3/_/53142_539784_n.jpg
Fortunetta189
2009-01-29, 02:19 PM
http://www.hoxa.hu/pic/kepeslapok/0000098745.jpg
Ez nem az én véleményem csak egy lusta macskáé :D én imádok mozogni:ugras:
Tibi16
2009-01-29, 02:26 PM
http://www.hoxa.hu/pic/kepeslapok/0000098745.jpg
Ez nem az én véleményem csak egy lusta macskáé :D én imádok mozogni:ugras:
fő a vidámság! vidáman még a sport is kellemesebb:D:D:D
Tibi16
2009-01-30, 12:47 AM
http://www.tesztoszteron.hu/link.php?kl=http://www.fitmuscle.hu/PDF_files/FM7/07_08_FM7.pdf
sziasztok! erőembereknek olvasmány és edzés tipp!
Tibi16
2009-01-31, 01:27 AM
http://body.builder.hu/imagebank/pictures/1009214332.jpghttp://body.builder.hu/imagebank/pictures/974266092.jpghttp://www.fitmuscle.hu/PDF_files/FM19/FM19_PDF.zip (http://www.fitmuscle.hu/PDF_files/FM19/FM19_PDF.zip)
érdemes időt szánni az elolvasására!!!
Tibi16
2009-01-31, 01:51 AM
http://body.builder.hu/imagebank/pictures/977570805.jpghttp://www.fitnesspont.hu/mass-shop/sexy/sexy_2007.01.24_01.jpg
Tibi16
2009-01-31, 02:36 AM
http://body.builder.hu/imagebank/pictures/new/1183278891.jpghttp://body.builder.hu/imagebank/pictures/new/1183278808.jpg
Tibi16
2009-01-31, 06:07 AM
http://body.builder.hu/imagebank/pictures/new/1233041952.jpghttp://body.builder.hu/imagebank/pictures/new/1233041934.jpghttp://body.builder.hu/imagebank/pictures/974026987.jpghttp://http://body.builder.hu/imagebank/pictures/974026987.jpghttp://body.builder.hu/imagebank/pictures/1060970802.jpg
Dorian Yates egy újkori MR olimpia.fent Vince Gironda önerőböl,akkor még nem volt ez a szintetikus, anabolikus szteroidos világ.
Franco Columbu a testépités hőskorszakából! sok embert ösztönzött ez az alacsony termetű,de szikla szilárd jellemű MR Olimpia bajnok
Tibi16
2009-01-31, 06:28 AM
http://body.builder.hu/imagebank/pictures/977760135.jpg
borotva éles!nagyon kemény forma!!
Fortunetta189
2009-01-31, 06:34 AM
http://body.builder.hu/imagebank/pictures/1088834378.jpg
dreamaya
2009-01-31, 07:44 AM
http://www.alaska-in-pictures.com/data/media/7/man-pumps-iron_3938.jpg
Tibi16
2009-01-31, 08:18 AM
http://www.alaska-in-pictures.com/data/media/7/man-pumps-iron_3938.jpg
szóval ilyen 6-szögletű súlyzóid vannak!?:D
Tibi16
2009-01-31, 08:24 AM
http://body.builder.hu/imagebank/pictures/new/1171345528.jpg
Tibi16
2009-01-31, 08:33 AM
http://body.builder.hu/imagebank/pictures/1052575125.jpghttp://body.builder.hu/imagebank/pictures/1048253757.jpg
Steve Reevs és George Eiferman,1950.ök valódi természetes izomzatú,testépitők,ellentétben a mai eldeformált izom kolosszusokkal,akik valójában 2 lábon járó kémiai laboratóriumok!! rég túl haladva a természetes izom, és emberi méreteken
Tibi16
2009-01-31, 08:44 AM
http://body.builder.hu/imagebank/pictures/1116165365.jpghttp://body.builder.hu/imagebank/pictures/1116165265.jpghttp://body.builder.hu/imagebank/pictures/1116165113.jpg
a legendás muscle beach
Tibi16
2009-01-31, 09:12 AM
http://image.hotdog.hu/_data/members3/271/3271/albums/565976/855eaea01868d8407849c75864bfec3a_286x321z0.jpghttp ://body.builder.hu/sp_index.htm4?spid=1034668193 (http://body.builder.hu/sp_index.htm4?spid=1034668193)
dreamaya
2009-02-01, 02:02 AM
szóval ilyen 6-szögletű súlyzóid vannak!?:D
Igen: tegnap este jól megizzasztottam őket :D kiss
dreamaya
2009-02-01, 02:03 AM
http://www.alaska-in-pictures.com/data/media/7/pilates-class_3892.jpg
Tibi16
2009-02-01, 02:10 AM
Igen: tegnap este jól megizzasztottam őket :D kiss
jól tetted! tedd minnél gyakrabban!:mrgreen::D
Tibi16
2009-02-01, 03:46 AM
http://body.builder.hu/imagebank/pictures/1113590746.jpghttp://www.tesztoszteron.hu/link.php?kl=http://www.fitmuscle.hu/PDF_files/FM4/02_09_FM4.pdf (http://www.tesztoszteron.hu/link.php?kl=http://www.fitmuscle.hu/PDF_files/FM4/02_09_FM4.pdf)
Tibi16
2009-02-01, 09:17 AM
http://body.builder.hu/imagebank/pictures/1124460289.jpg
Tibi16
2009-02-01, 09:33 AM
http://www.youtube.com/watch?v=-GMkJ-kRt4o&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=cjegZ4KIjVU&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=sPMdqHC7gak&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=kE47on3Dp0E&feature=related
harcos kedvűeknek!!
dreamaya
2009-02-01, 02:51 PM
Sri Chinmoy - Kérdések és válaszok
Test
A test halandó, míg a lélek örök. Miért fontos, hogy legyen testünk?
A lélek örök, a test múlandó, ez igaz. De ismernünk kell három dolog legfőbb jelentősségét: először, az Igazság megtestesüléséét, másodszor az Igazság feltárásáét, harmadszor az Igazság kinyilvánításáét.
A lélek itt a földön és a fizikai testen keresztül tudja kinyilvánítani saját isteniségét, ami végtelen béke, végtelen fény és végtelen üdvösség. Ez a föld a kinyilvánítás mezeje, és ugyanakkor a megvalósulás mezeje is. Az Isten-megvalósítás csak itt érhető el a földön, más szférákban, más bolygókon vagy más világokban nem. Tehát azoknak, akik meg akarják valósítani Istent, ebbe a világba kell jönniük. A léleknek el kell fogadnia a testet, mert itt a földön a test teljességgel nélkülözhetetlen a lélek isteniségének kinyilvánításához.
Egyrészről, amikor a lélek elhagyja a testet, a test nem tud működni, a test meghal. Másrészt, ha a lélek szeretne kinyilvánítani, akkor azt a testben, a testtel kell tennie. Tehát tudnunk kell, hogy mit is akarunk tulajdonképpen.
Ha meg akarjuk tagadni a testet, ha el akarjuk pusztítani a testet, akkor mit tud tenni a lélek? El kell hagynia a testet. De ha el akarunk érni valamit itt a földön, ha szükségét érezzük annak, hogy létrehozzuk a Mennyei Királyságot itt a földön, akkor azt a test tudatos segítségével kell megtennünk. A test a lélek eszköze.
A Katha Upanisádban ez áll:
„A lélek a gazda, a test a kocsi, az értelem vagy intellektus a hajtó, az elme a gyeplő.” A testnek szüksége van a lélekre, a léleknek szüksége van a testre. A legmagasabb és legmélyebb Igazság megvalósításához a testnek szüksége van a lélekre. A legmagasabb és legmélyebb Igazság kinyilvánításához a léleknek szüksége van a testre.
http://srichinmoyphotos.files.wordpress.com/2008/02/sri-chinmoy-weight-lifting.jpg
Tibi16
2009-02-02, 12:32 AM
http://img2.tar.hu/nostradam/size2/6324660.jpgigen! valóban a test -lélek-szellem harmónia a legfontosabb!tanulmányoztam Sry Chimnoy életét,nem csak testmester volt(szerette nagyon a sportokat,főleg futni szeretett) spirituális mester is!
a sport megacélozza az ember akarat erejét,mind a spirituális életben és mind a hétköznapi életben!
Tibi16
2009-02-02, 12:53 AM
http://img2.tar.hu/nostradam/size2/6324670.jpg
SRY Chimnoy mint erőember!
dreamaya
2009-02-02, 01:05 AM
Sri Chinmoy - Kérdések és válaszok
Spiritualitás
Mi a spiritualitás, és mi nem?
A spiritualitás nem menekülés a valóság világából. A spiritualitás elmondja nekünk, mi az igaz valóság, és hogyan fedezhetjük azt fel itt a földön. A spiritualitás nem az élet megtagadása, hanem az élet legtisztább elfogadása. Az életet fenntartások nélkül el kell fogadni. Az életet lélekteljesen meg kell valósítani. Az életet teljesen át kell alakítani. Az életet örökké kell élni.
http://richardgpettymd.blogs.com/my_weblog/images/2007/10/29/sri_chinmoy1.jpg
Tibi16
2009-02-02, 01:39 AM
http://img2.tar.hu/nostradam/size2/6324659.jpg
azt kivánom mindenkinek,ilyen lelkesedéssel végezze a sport tevékenységeit mindig!:D