PDA

A teljes (képes) nézethez kattints ide : E-book keresése

Oldal : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19

gabcsy1125
2009-09-24, 04:28 AM
Sziasztok!

Keresem: Bácskai Judit: Hogyan éltem túl a Karib-tengert c. könyvet.

Még mindig keresem Elizabeth Adler könyveit is.
Köszönöm szépen.

duveen
2009-09-24, 04:52 AM
Romantika kedvelőinek :D
Danelle Harmon: A dacos

duveen
2009-09-24, 05:09 AM
Bocs, benéztem. Nem ezt akartam feltölteni
Linda Howard - Áramkimaradás
(remélem nincs az ismeretlenek között)

duveen
2009-09-24, 05:56 AM
Még mindig romantikus
Danelle Harmon - A veszedelmes

Angeleyez
2009-09-24, 10:10 AM
Sziasztok!

Keresem Manfred Kets De Vries: Szex, pénz, boldogság és halál című könyvét!

Remélem, valaki fel tudja tenni! Előre is köszönöm!

redlion
2009-09-24, 05:36 PM
Sziasztok! Nemsokára egy új szobám lesz. Szeretnék kérni valakitől egy olyan könyvet amiben levannak írva a színek tulajdonságai, a lakáson belüli feng-shui és a lakberendezésről általában.

Nagyon megköszönném!
Szilvusz! Ha megfelel katt a (#3691 (http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=1705508&postcount=3691)) - (Molnár Réka: Feng-Shui) -ra.
És...
keresem, vagy hol lehetne letölteni?
Oláh Attila - Bugán Antal: Fejezetek a pszichológia alapterületeiből.
Dr. Ranschburg Jenő: Félelem, harag, agresszió
Mérei Ferenc - V.Binét Ágnes: Gyermeklélektan
Arató Mihály - Túry Ferenc: Mindennapi lelki szenvedéseink <!-- / message --><!-- sig -->

tarigzsuzsa
2009-09-25, 03:07 AM
Szia redlion!
A Mérey-Binét könyvet én is sokat kerestem, nem sok sikerrel.
Most nálam van kölcsön, szkennelem.
Ha írsz egy e-mailt, küldöm, ha kész vagyok :)

Továbbra is keresem:
Jennifer Donnelly: Tearózsa, Télirózsa
Joanne Harris: Csokoládé, Csokoládécipellők
Előre is köszi, ha valaki közzétenné!
További szép napot mindenkinek!

rikati
2009-09-25, 03:39 AM
Sziasztok!
Most regisztráltam, és nagyon örülök, hogy rátok találtam. Nagyon szeretek olvasni, e-book-okat és hangoskönyveket keresek.
Néhányat megosztok veletek: (a többit is kérem feltüntetni - moderátor)

André Ilona-Ibolya: Szülők és gyermekek

L. N. Peters: Aranytojást tojó közgazdász

L. N. Peters: Szkeptikusvadász

L.N. Peters: Dezső bácsi

L.N. Peters: Nofene!

A következő

Bálint Endre: A mérőhajó útja

duveen
2009-09-25, 04:31 AM
Romantikus könyvek:

Cathrine Anderson - Csillogó szemmel

Zeke Coulter, a megrögzött agglegény, békésen éli hétköznapjait nemrégiben vásárolt birtokán, mígnem egy váratlan eseménynek köszönhetően megismerkedik a szomszédjában lakó gyönyörű Natalie-val és annak kissé szertelen családjával. Az asszony, akinek háza táján sok minden nincs rendben, egy nap azzal kénytelen szembesülni, hogy kamasz fia a szomszéd birtokán vandál pusztítást végzett. Mivel Natalie nem tudja megtéríteni az okozott kárt, a férfi megállapodik vele, hogy a fiú a nyári szünidő hátralévő részében mindennap átmegy hozzá, hogy segítsen helyreállítani a károkat. Az együtt töltött hónap azonban nem csupán a fiúnak alapos lecke, hogy megtanulja: az embernek vállalnia kell a felelősséget a tetteiért, hanem az agglegény Zeke-nek is, aki szembesülve Natalie iránt táplált gyöngéd érzelmeivel, ráébred: az egyedüllét – látszólag- bár kényelmes és kockázatmentes megoldás, az élet attól teljes, ha az ember vállalja azt minden kínjával és örömével.

Patricia Gaffney - Szeretve babusgatni

Anne Verlaine házasságának négy esztendeje Geoffrey–val D'Aubrey vicomte–tal maga volt a pokol. Az egyetlen örömet csak új otthona – a Devonshire szívében található Wyckerley – jelentette számára. Ellenállhatatlan vonzalmat érzett Christian Morrell, „Christy” iránt, az All Saints–templom lelkipásztora iránt. A férfi egy arkangyalra hasonlított, izmos testének és aranyhajú, jóképű vonásainak látványa fényi vitt a nő sivár életébe.
Anne férje valaha Christy legjobb barátja volt, de a háború és az élet teljesen kiforgatta magából. Arra készült, hogy magára hagyja feleségét Wyckerleyben, maga mögött hagyva házasságuk szörnyű titkait.
Anne–nek nem volt joga elvárni, hogy Christy viszontszeresse, de nem tehetett mást, mint hogy akarja őt, még azon az áron is, hogy esetleg tönkreteszi a férfit... és saját magát. De még az életénél is többet jelentett neki. A világot is feláldozta volna érte... sőt még a következőt is.

Patricia Gaffney - Megszerezni és megtartani

Sebastian Verlaine, D’Aubrey új lordja cinikus, kifinomult és túl jóképű volt még saját magának is.
És emellett unalmas volt az élete. Különben miért egyezett volna bele, hogy helyet foglaljon két bírótársa mellett a bírói emelvényen, hogy elbírálják a szomszédaik és a bérlők apró-cseprő ügyeit? Szórakozás volt - amíg egy gyönyörű foglyot nem állítottak elé. Ekkor ugyanis ráébredt arra, hogy a kezében tartja a nő sorsát.>>
Rachel Wade mindent tudott a reménytelenségről és a szexuális megalázottságról. A férje erőszakos halála megszabadította ettől a rémálomtól, de az a tíz év, amit börtönben kellett töltenie a meggyilkolásáért, csak újabb kii szenvedés volt. Most egy életunt lord a szabadságot ajánlja neki. De a szabadságnak ára van. „Házvezetőnő" - így nevezte az állását a Lynton Hallban. „Lord D'Aubrey szajhája" - így nevezték a megbotránkozott falubeliek.>>
Kegyetlen, könyörtelen alku. De egyikük sem tudta előre, hogyan alakul majd a sorsuk. Hogy hogyan lesz a játékból, amit a puszta vágy indított el, lélegzetelállító szerelmi játszma.

Jó olvasást, remélem még nincs fent.

duveen
2009-09-25, 07:22 AM
Edda Thompson - Száműzött szerelem

Keresek Kario Dan könyvet (Ámokfutás, Múltvarázs megvan)

Moebius
2009-09-25, 07:57 AM
sziasztok a következő két vadászati és útileirás jellegű könyveket keresném,ha lehet képekkel,köszönet érte
Fuchs Antal:Bagamoyo
Mindörökké

Ivett1989
2009-09-25, 08:05 AM
Sziasztok!

A következő könyveket keresem.
Sandra Brown: Exkluzív
Sandra Brown: Nász és gyönyör
Sandra Brown: Vonzerő

Előre is köszönöm a feltöltőknek.

raveride
2009-09-25, 10:18 AM
Sziasztok!
Újra én vagyok :) Még mindig 2. világháborús könyveket keresek, s hogy tudjátok is, pontosan mire gondoltam, a listát belinkeltem ;)
Köszi előre is a könyveket :D RESPECT

v_gucci
2009-09-25, 10:51 AM
Sziasztok!

Robin Cook - Műhiba

Jó olvasást!

agi452
2009-09-25, 12:26 PM
Sziasztok,
Keresek bármilyen könyvet Tami Hoag -tól. Olyasmi, mint Martina Cole.
Előre is köszönöm

Tami Hoag: Sarah bűne

A Minneapolisi Központi Kórház Baleseti Sebészetének vezető orvosa, a jóképű, nagyvilági nőcsábász dr. Thorne saját rendelőjében esik a gengszterháború áldozatául. Hogy számtalan sebéből és a megrázkódtatás okozta lelki sérülésekből mielőbb felgyógyuljon, nővére elviszi kis vidéki panziójába, és alkalmazottja gondjaira bízza. Sarah gyönyörű, fiatal amis nő, gyermeki ártatlansággal szemléli a világot, amelynek csodáit csak olvasmányaiból ismer. Felekezetének zárt, szigorú szabályok szerint élő közösségében már azt sem nézik jó szemmel, hogy egy angolnál dolgozik, hát még ha tudnák, hogy szíve mélyén micsoda "bűnös" vágyak rejtőznek. S amikor Matt Thorne magához tér, mintha Sarah legtitkoltabb álma kezdene valóra válni...

moona.pr
2009-09-25, 12:40 PM
sziasztok,

Pécsi Géza: Kulcs a muzsikához című könyvet keresném.

Előre is nagyon szépen köszönöm!

Sziasztok!

Én is keresném ezt a könyvet, a hozzátartozó cd-vel.

Továbbá keresném még:
Zenetörténet gyerekeknek - Hans-Günter Heumann - Monika Heumann.

Köszönöm!

agi452
2009-09-25, 12:41 PM
Sally Hunter: A főnővér
Sally Hunter: Amnézia
Sally Hunter: Fertőzés
Sally Hunter: Influenza vírus
Sally Hunter: Karantén
Sally Hunter: Szívdonor

petranina
2009-09-25, 04:20 PM
Alex Ryder - Kelta vér
Day Leclaire - A szerelem malmai
Mary McLean - Kényszerhelyzet
Eileen Wilks - Feloldozás
Leandra Logan - Most rajtam a sor

Aldarion
2009-09-25, 04:36 PM
sziasztok!

Keresem Kovács György A vadak ura című kutyás könyvét ha valaki megtudná keríteni nagyon megköszönném!

gortsew
2009-09-26, 04:03 AM
Üdvözletem mindenkinek, bár elvileg régi tag vagyok, elvesztettem a régi adataimat, most újra itt...nézelődöm, igyekszem hasznossá tenni magam

Wilbur Smith - A tigris szeme

Wilbur Smith - Aranybánya

George Orwell - A politika és az angol nyelv

Clifford Simak - A rossz példa

Glenn Meade - A feltámadás napja

Glenn Meade - The Sands of Saccara

Stefan Zweig - Sakknovella

kovazola
2009-09-26, 05:04 AM
Sziasztok!

Keresnék Powershell programozással, és példatárral foglalkozó könyvet.
Szerző pl: Szalay Márton

Soze
2009-09-26, 07:08 AM
Abnett, Dan - Szellemgyártó

David36
2009-09-26, 08:42 AM
Sziasztok!

Nagyon sok jó könyv van itt, végre egy oldal, ahol mindent megtaláltam, amit kerestem.

Próbálok én is feltölteni, bár nehéz dolgom van.......a legtöbb, ami nekem is megvan, már fent van........

Eddig egy, ami nincs a listában (legalábbis én nem találtam):

Nicholas Evans - A suttogó

borzafakkone
2009-09-26, 04:35 PM
Sziasztok

Keresem Bódis Kriszta könyveit

Kemény vaj
Artista

Előre is köszönöm :)

Targenor
2009-09-26, 05:32 PM
Szép estét mindenkinek! Keresem F. E. Eckard Strohm: Atlantisz angyalai és Atlantisz mestertudása könyveket elektronikus formátumban. Valaki tudna segíteni ebben ?
Namaste !

F.E. Eckard Strohm - Atlantisz angyalai.pdf (http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=854890&postcount=589)

F. E. Eckard Strohm - Atlantisz mestertudása (http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=1474425&postcount=4351)

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-09-26, 07:02 PM
Spengler Oswald - A nyugat alkonya I-II.

Alapmű

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-09-26, 07:29 PM
Dalí Salvador -Elrejtett arcok átdolgozott kiad.
Csontváry Kosztka Tivadar:Önéletrajz.G.M sorozat
<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cuser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoht ml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; mso-layout-grid-align:none; punctuation-wrap:simple; text-autospace:none; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:HU;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]-->
<o>
</o>

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-09-27, 12:23 AM
Vidocq emlékirat

Még kölyökként olvastam ronggyá ezt a hihetetlenül izgalmas könyvet, amiből olvasónaplót is készítettem,ez roppantul tetszett a többi nebulónak a tanárnéninek kevésbe...Azonban a varázsa semmit sem kopott az idők alatt.Torokszorítóan izgalmas, filmszerű események, a fegyencélet túlélési módszerei, megannyi kaland,trükk, télak,gyilkosság alvilági és titokszolgás játszma eredeti argóval és roppant szórakoztató stílussal tarkítva.Egyben hiteles korrajz, ami azt is igazolja h rablóból lesz a legjobb pandúr.Egy lebilincselő könyv arról akinek szerzője többek közt Jean Valjean alakjában is megteremtődött...
Aki ennél tud jobbat a témában azt menten köszönettel elolvasom!

Beli
2009-09-27, 06:57 AM
Sziasztok!
Ha esetleg valakinek meg vannak ezek a könyvek és fel tudja tenni az megköszönném!!Vagy hasonló könyveket...
Labdarúgás (Fitten & Egészségesen sorozat)
A futball enciklopédiájaffice
Az angol labdarúgó szövetség oktatási- edzési útmutatója
Csapatmunka és taktika a labdarúgásban
Futball iskola - I. Labdakezelés (technika) Rajzos sportkönyvtár
Korszerű módszerek a labdarúgó-edzésben
Labdarúgás I-III. (Technika-Stratégia-Edzés)

Köszönöm előre is!!!
Üdv!

eriol
2009-09-27, 07:55 AM
Nincs meg valakinek ez a könyv ?

Sylvia Ber : Míg elmúlik haragod

pandi89
2009-09-27, 08:43 AM
Sziasztok!
Deborah Smith-A hely, amit otthonnak hívnak című könyvét keresem.
Akinek megvan kérem tegye fel. Köszi.

kutjus
2009-09-27, 09:09 AM
Sziasztok!
Keresném William King Gotrek es Félix regényeit:
William King - Skavenvadász
William King - Bestiavadász
William King - Démonvadász
William King - Sárkányvadász
William King - Vámpírvadász
William King - Óriásvadász
Angolul is jó. Köszönöm

martahajdu
2009-09-27, 09:27 AM
már annyit kaptam erről az oldalról, és talán most sikerül nekem is hozzájárulni az itt található könyvekhez. nagyon finom süteményeskönyv képekkel; ill. a csirke elkészítése különböző népek hagyomány, receptjei szerint

csirkebiblia
finom sütik

mesro
2009-09-27, 10:08 AM
Biológia témájú szakkönyveket keresek.
Ezeket:
Röhlich Pál: Szövettan
Fejes Pál: Radiokémia
Mihalik-Nyakas-Kálmán-Nagy: Növényanatómiai praktikum
Haraszthy Árpád: Növényszervezettan és élettan
Dános Béla: Farmakobotanikai feladatgyűjtemény
Haraszthy-Fridvalszky-Gracza: Mikroszkópos növényanatómia

zuzer
2009-09-27, 11:44 AM
Robin Hobb - A nép orgyilkosa
Robin Hobb - Az orgyilkos küldetése 1
Robin Hobb - Az orgyilkos küldetése 2

donvackor
2009-09-27, 12:56 PM
A neten találtam ezeket a recepteket,még nem készítettem el, de gondolom nagyon finomak és nem igényelnek sütést!

Moebius
2009-09-27, 01:37 PM
Üdv!
340836

340837

K_IBI
2009-09-27, 06:08 PM
szeretnék érdeklődni, hogy magyar számtech.-es e-könyvet hol lehet letölteni, illetve találni.
Hálózatok. Linux.
Balsai Péter-Kósa Attila_A GNU/Linux alapparancsai
Balsai Péter-Kósa Attila_A GNU/Linux hálózat beállításai
Fehér János: Héjprogramok Linux alatti parancsértelmezők
Balsai Péter-Kósa Attila_A GNU/Linux karbantartása
Pallagi László_Linux rendszergazda alap
Elnézést a moderátoroktól, hogy nem mindenhova írtam szerzőt, de én sem tudok.
Köszönet a feltöltőnek.

ttterika
2009-09-27, 08:39 PM
Feltoltom az egyik kedvenc konyveimet.
Eric Knight lassie hazater.

steinbeck: edentol keletre

h. c. andersen meseit.

booklover
2009-09-28, 01:00 AM
Elsőként üdvözlök minden betűbarátot!
Böngészgettem, nézelődtem, amennyiben lehetséges, a következő műveket szeretném megszerezni elektromos formában:

1. Francis Fukuyama: A történelem vége és az otolsó ember

2. Szepes Mária: Surayana élő szobrai

Köszönöm

Moebius
2009-09-28, 02:25 AM
üdv,nekem ezek vannak
Burroughs, Edgar24 - Tarzan és az Idegenlégió 22..txt.zip

Burroughs, Edgar21 - Tarzan a nagyszerű 21.txt.zip

Burroughs, Edgar19 - Tarzan és az örök élet 19. rtf.zip

Burroughs, Edgar18 - Tarzan es a parducemberek 18.txt.zip

Burroughs, EdgarTarzan_mars.zip

Burroughs, Edgar17 - Tarzan és az oroszlánember 17 .txt.zip

Burroughs, Edgar14 - Tarzan a legyőzhetetlen 14.txt.zip

Burroughs, Edgar13 - Tarzan a föld mélyén rtf.zip

Burroughs, Edgar12 - Tarzan és az elveszett birodalom 12. rtf.zip <!-- / message --> <!-- attachments -->
340992

340993

340994

340995

340996

340997

340998

340999

341000

martahajdu
2009-09-28, 03:55 AM
sziasztok, itt egy pár könyv

Barbara Erskin: Hay várának titka
Bertrice small: Vad Jázmin 2. rész

még 2, amit nem találtam még itt

Kathleen E. Woodiwiss: Hamu a szélben
Shanna

<LINK href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CRENDSZ%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5 Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml" rel=File-List><STYLE> <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Calibri; mso-font-alt:"Century Gothic"; mso-font-charset:238; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1073750139 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:Calibri; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-language:EN-US;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </STYLE>

<O>:p></O>:p>

szeszuti
2009-09-28, 08:54 AM
keresem

Váradi Tibor: Szellemtudomány

c. kønyvét bármilyen formában

pegazus72
2009-09-28, 09:03 AM
Sziasztok! :)

Keresem Claire Kenneth könyveit.
Éjszaka Kairóban
A rubin kereszt
Neonfény a Nílus felett
Halálos háromszög
A hermelines hölgy
Randevú Rómában
Kék kanári
Szerelemről szó sem volt
Felhők felett
Május Manhattanben
Különös kaland

Előre is köszönöm a segítséget.

Soze
2009-09-28, 10:12 AM
Barbet, Pierre - A bódító bolygó
Barbet, Pierre - A psziborgok almai
Barbet, Pierre - Baphomet birodalma

Lyrical
2009-09-28, 10:26 AM
Keresném Brenda Joyce : Halálos viszonyok c. könyvét. Előre is köszönöm!

kmonyka
2009-09-28, 10:29 AM
Keresném Lisa Love: A titkon túl c. könyvet! Előre is köszönöm!!!

csipkebogyo
2009-09-28, 10:32 AM
Keresem:

Szabó Judit: Fordulópont cimű könyvét

hanniko
2009-09-28, 01:12 PM
Vámos Miklós Apák könyve-vel e-book-ként találkozott valaki az előzőkben?

costa77
2009-09-28, 02:08 PM
Sziasztok!

Még mindig keresném a következő tankönyveket:
Solt Katalin:Mikroökonómia Tri-Mester Tatabánya
Tóth Attiláné:Filozófia szöveggyűjtemény
Boros László:Jogi alapismeretek
Earle Babie:A szociológiakutatás módszertana
Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején, Akadémiai kiadó
Gazdasági matematika feladatgyűjtemény I Analízis
Csernyák László: Analízis

Köszi

csillus79
2009-09-28, 03:44 PM
sziasztok a következő két vadászati és útileirás jellegű könyveket keresném,ha lehet képekkel,köszönet érte
Fuchs Antal:Bagamoyo
Mindörökké

Fuchs Antal: Bagamoyo
kép nélkül, csak szöveg...

Grigri
2009-09-28, 08:55 PM
Paolo Ceccoli gondozásában: A TÖRTÉNELEM ATLASZA – KERESZTES HADJÁRATOK

Az ezredforduló után a középkori nyugat megegyezésre jutott a Földközi-tenger keleti partvidékével. A kereszt adta az ötletet a terjeszkedés kezdeményezéséhez, de árnyéka alatt a vallási lelkesedés és fanatizmus mellett támadások és szörnyű tragédiák is helyet kaptak.

Grigri
2009-09-28, 09:55 PM
Dosztojevszkij - Bűn és bűnhődés

http://static.polc.hu/products/00/13/36/133646.jpg

viki25
2009-09-28, 11:33 PM
Sziasztok!

Mándics György- M. Veres Zsuzsanna: Gubólakók

viki25
2009-09-28, 11:42 PM
Sziasztok!

Paul Brickhill: A gátrobbantók

viki25
2009-09-28, 11:48 PM
Ez a könyv regény, de nem a képzelet műve. A szerző átélte, amiről itt beszámol: tengeralattjárók fedélzetén szerzett tapasztalatait összegezi. A szereplő alakok mégsem portrék, nem néhai vagy ma is élő személyek arcképei.<o:p></o:p>
A hadműveletek, amelyekről ez a könyv szól, túlnyomórészt 1941 őszén és telén történtek. Ez idő tájt körvonalazódott valamennyi hadszíntéren a fordulat. Moszkva előtt megállásra kényszerítették, ebben a háborúban első ízben, a Wehrmacht seregeit. Észak-Afrikában támadásba lendült a brit sereg. Az Egyesült Államok a Szovjetuniónak szánt segélyszállítmányokra készült, és – közvetlenül az után, hogy a japánok lerohanták Pearl Harbort – maga is hadviselő hatalommá vált.<o:p></o:p>
A második világháború német tengeralattjáróinak 40000 fős állományából 30000 fő nem tért haza.<o:p></o:p>
Buchheim Lothar Günter: A hajó

janeanddragon
2009-09-29, 12:40 AM
Hali mindenkinek. Akkor ismét próbálkozom, talán valaki még nem hallott róla, én is kb. 2 éve egy fórumon.
Inamorati
Ez egy blogregény, vámpírokról, és szerintem tök jó (Beau és Raffy munkája, szóval nekik a dícséret a történetért).
És még egyszer bocsi, ha fenn van, de a kereső tényleg nem adott ki semmit, ja és szerzőt sem tudtam írni, vagy ez így jó?!
Beau, Raffy: Inamorati (egy kicsit vicces, de hát a szerző, az szerző!)

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-09-29, 02:21 AM
Olden Marc:Oni

<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cuser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoht ml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:HU; mso-fareast-language:HU;} @page Section1 {size:419.6pt 21.0cm; margin:1.0cm 1.0cm 1.0cm 1.0cm; mso-header-margin:35.45pt; mso-footer-margin:35.45pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> KEMÉNY - NÉHOL EGYENESEN GYOMORFORGATÓ,DE NEM ÖNCÉLÚAN<o></o> KISSÉ
SZADISTA KÖNYV. CSAK 18 ÉVEN FELÜLIEKNEK!<o></o>
<o>

</o> Oniként (a japán kifejezés démont jelent) azt a félig orosz, félig japán Viktor Poltavát emlegetik, aki a világ egyik legkeresettebb bűnözőjeként szegődik el a Mudzsin nevű japán multinacionális cég szürke eminenciásának. Gennai Reikonak a szolgálatába. Útját halottak szegélyezik, az áldozatok valamennyien olyanok, akik a Császárnőként emlegetett Reiko terveit keresztezik.<o></o>
A fél világon végigvonuló Démon lassan közeledik Amerikához, ahol Fran Machlis szenátornő biztonsági főnökére, Edward Pennyire vár a feladat, hogy megpróbáljon leszámolni Onival, akivel szemben egyszer már alulmaradt. <o></o>
Miért kellett meghalnia a francia Serge Coutainnek, miért lett megvakított prostituált Bangkokban a szeretője, Hanako? Mi az a negyven évvel korábbi véres titok, amelynek leleplezésével a brit Lord Coveyduck a Császárnő terveit fenyegeti? Mire bukkant az öreg botrányújságíró, Meyer Waxler, aki szintén Oni halállistáján szerepel? Megússza-e Mudzsin megbízásából lehallgatásokat végző Bellas család, hogy a birtokába jutott titok ismeretében zsarolni próbálja Gennai Reikot? És mi a szerepe az amerikai sajtómágnás Warren Ganisnak a Császárnő terveiben? Egy roppant kellemes olvasmány az igényes akcióregény szerelmeseinek, ami a legjobb Lustbader espionage-ok hangulatát idézi.

donvackor
2009-09-29, 04:50 AM
Keresem Todd Strasser: Jófiú című könyvét!
Előre is köszönet a feltöltésért!

Todd Strasser:A jófiú

Tartalom:

Édesanyja halála után a kis Mark Dolan rokonaihoz kerül, s már-már kezdene hozzászokni a gondolathoz, hogy ismét egy szerető családhoz tartozik. Azonban lassan ráébred, hogy valami nincs rendben az Evans családdal, különösen unokatestvérével, Henryvel. Őt alakítja a filmen a Reszkessetek Betörők! gyereksztárja, Macaulay Culkin. Az okos és szolgálatkész "jófiú" kezd gyanús lenni Marknak... A jófiú nem egyszerű csínytevő, hanem egy gonosz gyerek, aki szörnyű veszélyt jelent gyanútlan családjára. De ki hiszi ezt el Marknak, ennek a magányos, szomorú kisfiúnak? Mark mégsem adja föl! Édesanyja utolsó szavaira emlékezve - "Mindig bízz magadban!" - életveszélyes párviadalra kel Henryvel, hogy megakadályozzon újabb gyilkosságokat!

Moebius
2009-09-29, 07:08 AM
Sziasztok! keresném Böszörményi Gyula könyveit! Nagyon köszönöm és minden más könyvért is ezer hála amit voltatok olyan kedvessek és feltettetek ide. Szép napot!
Üdv,nekem csak ez van
341446

Soze
2009-09-29, 08:43 AM
Böszörményi Gyula - Gergő és a bűbájketrec
Böszörményi Gyula – Fiókszavak
Böszörményi Gyula - Dávid király asszonya
Böszörményi Gyula - Álomfogó

meriko
2009-09-29, 09:28 AM
Christian Jacq-tól keresek könyveket! Előre is köszi!:p

livi27
2009-09-29, 10:20 AM
Sziasztok!

Keresem Joan Aiken: Lady Catherine nyakéke című könyvet. Ez Jane Austen: Büszkeség és balítélet c. regényének a folytatása.
Nagyon megköszönném, ha tudna valaki segíteni.

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-09-29, 11:02 AM
G.R.R.Martin,Aldiss,Silverberg,M.B.Zimmer,Gibson,V ogt-Ellison:Analógia 2:SF és Fantasy antológia

Az ANALÓGIA 2. ha lehet, még szórakoztatóbb fantasztikus történettel igyekszik megörvendeztetni olvasóit.
BRIAN W. ALDISS, GEORGE R. R. MARTIN és ROBERT SILVERBERG mellett ezúttal képviselteti magát a fantasy nagyasszonya, MARION ZIMMER BRADLEY is, akinek Lythande-ciklusát a műfaj talán legkiemelkedőbb alkotásaként tisztelik.
Kívánunk kellemes utazást – és zökkenőmentes érkezést valamennyiüknek!

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-09-29, 11:29 AM
Sziasztok, keresem Roberts, Monty Az igazi suttogó című könyvét. Ha feltenné valaki nagyon megköszönném.

<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cuser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoht ml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:HU;} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 63.65pt 2.0cm 63.65pt; mso-header-margin:72.0pt; mso-footer-margin:72.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> MONTY ROBERTS: Az igazi suttogó<o></o>
<o></o>
Nicholas Evans híres regényének és nagy sikerrel játszott filmváltozatának, [I]A suttogó-nak a hőse valóban létezik: ő Monty Roberts, a világhírű tréner, aki ebben a könyvben életéről és munkájáról vall. Tizenhárom éves korában heteket töltött egyedül a nevadai fennsíkon, hogy megfigyelje a vadon élő musztángokat. Amit ekkor tanult meg kommunikációs módszereikről, örökre megváltoztatta az életét. Az igazi suttogó arról szól, milyen mélységesen szereti Monty Roberts a lovakat, és milyen tökéletesen érti őket. Forradalmian új, humánus munkamódszere meggyőző bizonyítéka annak, hogy ember és természet, ember és állat között erőszakmentes együttműködés és párbeszéd lehetséges.<o></o>

pocok1970
2009-09-29, 12:16 PM
Sziasztok!

Keresem Bán Mór: A Hunyadiak trilógia ( 2008 ) című könyvet.
Nagyon örülnék,ha meglenne valakinek!:)

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-09-29, 12:21 PM
Christian Jacq-tól keresek könyveket! Előre is köszi!

Jacq Christian: Ozirisz titkai I-!V.

Abüdosz templomának szívében egy akáciafa haldoklik… Pusztulása egész Egyiptom létét fenyegeti, mivel ez nem közönséges fa: Ozirisz sírjából nőtt ki, hogy hirdesse az isten újjászületését.
A nagy fáraó, III. Szeszósztrisz azonnal harcba száll az Egyiptom elveszejtésére törekvő láthatatlan ellenséggel. Ám nem tudja, hogy közvetlen környezetében búvik meg az áruló, aki hatalomról és dicsőségről álmodozik, és aki eladja magát a titkos erőknek…
Iker, az ifjú írnoktanonc akaratlanul szereplőjévé válik a rejtélynek. Tengerészek rabolják el, akik valamiféle „államtitokra” hivatkoznak, s az ifjú nem sejti, hogy ki akarja megölni őt, igaz, azt sem, hogy ki az, aki védelmére kelt. Egy gyönyörűséges fiatal papnő látomása kísérti, s az a különös érzése, hogy valakinek a vezetésével vagy valakinek az eszközeként egy olyan úton halad, amelyről nem tudja, hova vezet.
Ők ketten, Iker és Szeszósztrisz, a gyenge és a hatalmas, az ártatlan és a bölcs, vajon meg tudják-e akadályozni, hogy Ozirisz végleg meghaljon?
A négyrészes Ozirisz titkai az ifjú Iker lázas igazságkeresésén és III. Szeszósztrisznak a gonosz erői ellen vívott harcán túl egyben annak az Egyiptomnak a mágikus, lenyűgöző története is, amely már nem létezik, képzeletünkben mégis eleven - Christian Jacqnak köszönhetően, aki könyveiben megadja nekünk örök dimenziójának kulcsát és titkait…

viki25
2009-09-29, 02:47 PM
Sziasztok!

Fuhmann: Szajensz fikson
Huntington: A civilizációk összecsapása
Kulin GyörgyMit mondanak a csillagok?Marshall McLuhan<o></o>:A<o></o> GUTENBERG GALAXIS

<o>

</o>

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-09-29, 06:55 PM
Jacq Christian - A napkirálynő

A Napkirálynő az író első regénye, melynek cselekménye az ókori Egyiptomban játszódik, az egyiptomi történelem egyik legizgalmasabb időszakában, az ehnatoni eretnekség” hanyatlásának, az amarnai dinasztia utolsó tagjai uralkodásának idején.
A Nap városában végéhez közeledik Ehnaton és Nofertiti uralma.
Egyiptomot, a civilizációk szülőanyját tragédia és szétszakadás fenyegeti. Az Aton kizárólagos tiszteletét hirdető, s ezért az egyiptomi hagyománnyal és az Amon-papsággal szembeforduló fáraó eszméi miatt kirobbanó polgárháború, a trónutódlást övező hatalmi harcok, a hettita támadás és szerencsétlenségek sora megsemmisítheti az Újbirodalom fáraói által megteremtett békét.
Egy lány dicsőségről álmodozik: Anhésza, a királyi pár harmadik leánya. Semmi esélye sincs arra, hogy uralkodjon, mégis mindenki felismeri, hogy a jelleme olyan, mint egy leendő nagy királyi hitvesé, hogy ő Nofertiti igazi örököse. Főleg Horemheb tábornok gondolja ezt, a hatalmas műveltségű írnok, a hadsereg nagy tekintélyű vezére, aki a háttérbe húzódva bár, de az ország igazi ura, a korona hű szolgája, akinek minden álma, hogy fáraó legyen.
Anhésza előtt lassan szabaddá válik a hatalomhoz vezető út. Hajlíthatatlan akaraterejének és kivételes eszének köszönhetően ő lesz a Napkirálynő, a szerelemittas fiatalember, Tutanhamon király felesége.
De ki uralhatná mindörökké a szerelmet és a halált?

erdsa
2009-09-30, 04:27 AM
Sziasztok, keresném a következő könyvet: dr. Eduard Estivill és Sylvia de Bejar: Aludj jól gyermekem! Ha valakinek esetleg meglenne és feltenné, annak előre is köszönöm!<O:p</O:p

lujan
2009-09-30, 05:28 AM
Sziasztok!
Egy jó kis könyv!
Bear Greg:Alapítvány és Káosz
Jó olvasást!

mia33
2009-09-30, 05:28 AM
MINDENT A LOVAGLÁSRÓL Szűcs-Gáspár Kinga (http://data.hu/get/1748406/Mindent_a_lovaglasrol_egesz-konyv-foto.pdf.html)
http://www.fo.hu/upload/M_28/rek1/186419_2.jpg

lujan
2009-09-30, 05:38 AM
Sziasztok!
Bester Alfred:Szívélyes Fahrenheit
Brin David:Az Alapítvány győzelme
Jó olvasást!

Moebius
2009-09-30, 07:06 AM
Üdv
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:IWjzsHWaS83tjM:http://bagolyfeszek.t-online.hu/ujdonsult/ujdonsult-Thumbnails/17.jpg

341887
Piknik a senkiföldjén Tudósok sci-fi írásai

Kepler, Johannes: Álom
Wiener, Norbert: Az Agy
Hoyle, Fred: A Fekete Felhő
Jefremov, Ivan: A hellén titok
Ridenour, Louis N. : Az apokalipszis jelzőlámpásai
Szilárd Leó: A Mark Gable-alapítvány
Eliade, Mircea: Egy nagy ember
Gardner, Martin: A nullaoldalú professzor
Asimov, Isaac: A tréfamester
Clarke, Arthur C.: A csillag
McConnell, James: Tanuláselmélet
Huxley, Julian: A szövettenyészet királya
Haldane, J. B. S.: Az aranycsinálók
Sztrugackij, Arkagyij és Borisz: Piknik a senkiföldjén

Halas1
2009-09-30, 07:12 AM
Martina Cole: Maura játszmája

Martina Cole: Hatalom

Martina Cole: A szöktetés

Halas1
2009-09-30, 08:09 AM
Masaru Ibuka: 3 éves kor után már késő

"Ezt a könyvet a Földön élő valamennyi szülőnek, nagyszülőnek és kisgyermekkel foglalkozó szakembernek el kell olvasnia, és a kicsinyek nevelésének gyakorlatában a benne foglaltakat következetesen meg kell valósítania.
Azt tudjuk, hogy mennyire fontos minden nemzet számára a tehetségek felfedezése, gondozása és támogatása, de azt már sajnos kevésbé tudjuk, hogy hogyan keletkezik a tehetség, a talentum. Vannak feltételezések, "hipotézisek" arról, hogy a zseni egyszerűen csak születik. Azonban Masaru Ibuka "3 éves kor után már késő" című könyvéből más derül ki, mégpedig az, hogy a tehetség, a zseni nem születik, hanem azzá válik. A szerző állítja, hogy
- a gyermeket születése pillanatától megfelelően kell nevelni,
- a gyermek észbeli képességeinek fejlődéséhez a kulcs életének első éveiben, vagyis az agysejtek fejlődésének időszakában szerzett személyes tapasztalatai,
- egyetlen gyermek sem születik zseninek és egyik sem butának, korlátoltnak,
- minden az agy megfelelő serkentésétől és fejlődési fokától függ a gyermek életének meghatározott éveiben,
- ez a legfontosabb periódus a születéstől 3 éves korig tart.
Éppen ebben az időszakban, vagyis a gyermek első éveiben szükséges a minden percét kihasználó foglalkoztatás, az "értelmes" szigor és a szeretettől áthatott gyengédség. Amikor már önállóan kezd fejlődni, akkor válik fontossá, szükségessé az ő akaratának, egójának fokozatos érvényesítése, és a szülők, nevelők ez iránti mélységes tisztelete.
Masaru Ibuka egyszerűen a gyermek nevelésének, tanításának módszerét javasolja megváltoztatni, nem pedig annak tartalmi kérdéseit.
Higgyünk a szerzőnek, aki nem elméleti pedagógus, vagy gyermekpszichológus, de zseniális nevelő, menedzser, aki 700 dollárral a zsebében létrehozta a "SONY" céget és egyike annak az első három neves egyéniségnek, akik a romokban heverő, reményvesztett Japánt a világ vezető nagyhatalmává tették."

Prof. Dr. Török Szilveszter, a Magyar Természetgyógyászok és Életreformerek Tudományos Egyesületének Elnöke

Halas1
2009-09-30, 08:51 AM
Sziasztok!

Az alábbi két könyvet keresem. Örülnék, ha meglenne valakinek és feltenné. Előre is köszönöm!!

Bátorfi Zsuzsanna: Kalauz a brit munkavállaláshoz és élethez
Sipos Judit - Katalin Thwaites: Élj és dolgozz Angliában!

duveen
2009-09-30, 11:05 AM
Sziasztok,

Keresnék Barcelona-val kapcsolatos útikönyvet, leírást ilyesmit.
Köszönöm

pteeniko
2009-09-30, 12:19 PM
Grandpierre K. Endre-Királygyilkosságok-Magyarok titkos története

Királyaink életének, uralkodásának és halálának számadatait veszi sorra a könyv. A történelmünk olyan rejtett titkai előtt hullik le a lepel, mely sok talányra adja meg a választ. Felfedi királytragédiáink sorát, nagy nemzeti kataklizmáink por- és hazugság-elfedte törésvonalait.

Köszönet a készítőnek!

pteeniko
2009-09-30, 12:33 PM
Dr. Szilágyi Vilmos: Szexuálpszichológia
(Tankönyv és dokumentáció)

Tartalom:
Az alapfogalmak meghatározása
A szexuálpszichológia fogalma és fejlődése
Alkalmazásának és felhasználásának területei

Köszönet a készítőnek!

pteeniko
2009-09-30, 12:44 PM
Christie Davis:Szexuális tabuk és társadalmi határok

dbalint
2009-09-30, 01:29 PM
Sziasztok! Keresem a következő könyveket: Fodor Miklós - Étkezünk és vétkezünk, Dr. Kárpáti György - Medencék, gólok, pofonok és Zsolt István - A labda másik oldala. A segítséget előre is köszönöm.

pteeniko
2009-09-30, 01:35 PM
Rád gondolok
Angol szerelmes versek
Válogatta:Baranyi Ferenc

pteeniko
2009-09-30, 01:55 PM
Émil Zola:
Tisztes úriház
Germinál
Patkányfogó
Párizs gyomra

atire
2009-09-30, 04:14 PM
Richard Bach - Jonathan, a sirály és Illúziók című könyvei

ikita
2009-09-30, 05:18 PM
Sziasztok!

Hellinger féle családállítással és Bach-virágterápiával kapcsolatos könyveket keresnék és ezeket is:
Theodor: Imakönyv Ateistáknak és Félelem hatása az életre
Osho könyvek
Louise L. Hay: Éld az életed
Köszönöm a segítségeteket.

Grigri
2009-10-01, 12:07 AM
http://bookline.hu/product_tnimages/1377/TN_1111000028273.JPG

Alexandre Dumas: Emma Lyonna (1-2)

Az első rész, a Luisa San Felice nagyívű körkép a Nápolyban uralkodó király zsarnokságáról, kegyetlenkedéseiről, a franciák segítette olasz forradalmárok harcáról, akik életük kockáztatásával szembeszállnak a önkénnyel. Megdöntik a királyságot, és távozásra kényszerítik Ferdinándot aljas híveivel együtt. Az Emma Lyonná-ban tovább forog a történelem kereke: a háttérben a köztársaság kikiáltása, a bosszúra készülő király felkészülése, visszatérte pedig az első részből is ismert olasz hazafiak hiábavaló, küzdelmes önfeláldozásának és egy ifjú szerelmespár tovatűnő boldogságának, szívszorongató tragédiájának története. Ebből a regényből is kiderül Dumas nem múló sikerének titka: neki sikerül termékeny képzeletével kalanddá formálni-kerekíteni a valóságosat, lélegzetelállító iramú, váratlan és regényes fordulatokban bővelkedő regényt formálni, és mesemondás közben egy nagy kort megidézni.

mia33
2009-10-01, 03:57 AM
Amanda Lang: A ló- és pónigondozás kézikönyve (http://data.hu/get/1750800/A_lo_es_Ponigondozas_kezikonyve.pdf.html)

http://kepfeltoltes.hu/080812/L___s_p_nigondoz_s0001_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

mia33
2009-10-01, 04:05 AM
Stahl, Horst - Rüger, Helmut: Bonsai lépésről lépésre (http://data.hu/get/1750825/Bonsai_lepesrol_lepesre.pdf.html)

http://kepfeltoltes.hu/080812/Bonsai_l_p_sr_l_l_p_sre0001_www.kepfeltoltes.hu_.j pg

Ridita
2009-10-01, 04:17 AM
Sziasztok!

A következő könyveket keresném:

Malcom Gladvell: Kivételesek - A siker másik oldala
Polgár László: Nevelj zsenit
Polgár László: Nevelhetsz zsenit...

+ jöhetnek még fel nem tett Nora Roberts továbbá vámpíros és vérfarkasos könyvek minden mennyiségben.

Grigri
2009-10-01, 04:32 AM
http://moly.hu/system/covers/10433/image_normal.jpg?1241609220

Alexandre Dumas: Bragelonne Vicomte vagy Tíz évvel később (I-V.)

Újabb tíz esztendő telt el a Húsz év múlva eseményei óta: 1660-ban járunk, s a négy daliának, a hajdani négy hetyke legénynek bizony deresedik már a haja. A történelem azért változatlanul fantasztikus kalandokba sodorja őket, kivált az örökifjú D’Artagnant, a fiatal, tapasztalatlan XIV. Lajos testőrkapitányát és bizalmi emberét. Mi mindent nem tesz! Trónra segít egy királyt, megment egy jólszervezett puccstól egy másik királyt – csak azokat nem tudja megmenteni, akiket legjobban szeret: Porthost és Bragelonne vicomte-ot. Ki ez a Bragelonne? A négyek szemefénye, dédelgetett kedvence: Athos fia, a hajdani vitézség méltó örököse. Az ő története rövid és fájdalmas: a király szemet vet szerelmére – s ki tudna ellenállni a Napkirálynak? Raoul belehal bánatába. A regény igazi hőse, D’Artagnan pedig megöregedve is fáradhatatlanul folytatja bátor és fortélyos kalandjainak sorát, közben itt-ott bizony borsot törve a magasra jutott és a király elleni cselszövényt bonyolító Aramis orra alá. A regény végére és élete végére pedig elnyeri méltó jutalmát: a marsallbotot. Kiadónk teljesítette olvasóink kívánságát: ezzel az ötkötetes regénnyel újra hozzáférhetővé tette Dumas világhírű, izgalmas, kalandos, hatalmas történelmi regényfolyamának egészét.

Atmoszféra
2009-10-01, 06:36 AM
Sziasztok! Az alábbi két könyvet keresném
Csányi Vilmos - Az emberi természet
Csányi Vilmos - Van ott valaki?
Előre is kösz a segítséget!

Grigri
2009-10-01, 07:11 AM
http://bookline.hu/product_tnimages/4/TN_B316575.JPG

Tolsztoj, Lev: Feltámadás

Nyehljudov, a gazdag földesúr a bíróságon, ahol esküdtként van jelen, egy gyilkosággal vádolt prostituáltban ráismer ifjúsága első szerelmére, Katyusára. Felébred bűntudta, amiért annak idején elcsábította, majd magára hagyta a szegény szolgálólányt, segíteni próbál rajta, sőt feleségül akarja venni Ezzel az alaphelyzettel indul a kölcsönös megbocsátás evangéliumi eszményét hirdető Feltámadás, Tolsztoj harmadik utolsó nagyregénye, amely az 1880-as évek végén jelent meg, s már érződik benne az író világnézeti fordulata: a regényírót, a nagy mesélőt, a társadalmi állapotok és az emberi lélek zseniális ábrázolóját lassanként felváltotta az új erkölcsöket, megtisztulást, erőszakmentességet hirdető próféta. Az a Tolsztoj, aki már nem hisz a kitalált történetekben, a regényben, s kizárólag a valóságból, igazi emberek igazi sorsából, szenvedéséből akarja meríteni írói anyagát. A regény, melynek alapgondolatát egy valóságban megtörtént bírósági eset adta, megrázó erejű dokumentuma ennek az írói-szellemi útkeresésnek. Nyehljudov gróf története - aki ráébred saját bűnösségére és a társadalomban uralkodó normák hitványságára, szétosztja földjeit parasztjainak, lemond nemesi előjogairól, és önként megy el a köztörvényes bűnözőkkel és politikai száműzöttekkel Szibériába - ma is mélyen felkavarja az olvasót. Az erkölcsi felemelkedéssel együtt járó társadalmi lesüllyedés története bizarrnak, már-már egzotikusnak tetszhet manapság, ám művészi ereje mellett talán éppen Tolsztoj gondolkodói radikalizmusa a magyarázata annak, hogy nemcsak korábbi művei - a Háború és béke, az Anna Karenina, az Ivan Iljics halála - izgalmasak számunkra ma is, hanem a nagyon mély, nagyon orosz igazságkeresésből fakadó későbbi írásai is, amilyen a Feltámadás.

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-10-01, 08:09 AM
Jeffery Deaver:A majomkirály

Lincoln Rhyme visszatért! A rajongók kegyeit eddigi fellépéseivel
(Csontember, amelyből az Universal Pictures nagy sikerű filmet is
forgatott; Az üres szék) azonnal elnyerő Rhyme és gyönyörű pártfogoltja,
Amelia Sachs újra New Yorkban nyomoz, ahol most a kínai szervezett
bűnözés borzalmas világával veszik fel a harcot. Az FBI a Bevándorlási
és Honosítási hivatallal együttműködve kéri fel őket, hogy találják
meg a New Yorkba tartó, kéttucat, illegális bevándorlót bújtató
teherszállító hajót, csakúgy, mint a Démon néven elhíresült embercsempészt
és hidegvérű gyilkost. Meg kell őt állítaniuk, mielőtt megtalálná és
meggyilkolná a hajóról elmenekült két családot, akik New York kínai
közösségének labirintusában keresnek menedéket. Az elkövetkező
szédületes negyvennyolc órában a Démon briliáns taktikával könyörtelen
hajtóvadászatot indít a két család ellen.

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-10-01, 08:19 AM
D'Lacey Joseph:Hús

A Hús a horrorműfaj egyik gyöngyszeme, nem véletlen, hogy maga STEPHEN KING is nagy rajongója lett a szerzőnek... „Joseph D’Lacey kőkemény!” – Stephen King
Az vagy, amit megeszel!
A városlakók éhesek. A városlakókat etetni kell. A vallási és világi erők lappangó ellenségeskedése rabszolgaságban tartja a pusztaság közepén álló Abyrne városát – aki ura a húsellátásnak, ura mindennek. Vannak azonban, akik gyanítják, hogy a szenteskedés ellenére Abyrne valójában velejéig gonosz és romlott város, egy modern kori Gomorra. Ők készek mindent feláldozni az igazságért, de vajon mi vár rájuk, ha belépnek az üzembe, ahonnan a hús jön? A városban élők asztalára egyre szokatlanabb ízű hús kerül…
Elég szokatlan,morbid ötlet.Egy eldugott kisvárosban a hús a minden,az élet.Csakhogy a húst a kiválasztottak adják,akik maguk is emberek lecsupaszítva és megcsonkítva.Aki ezt ferde szemmel nézi vagy a húsbáró útját keresztezi szintén húsként végzi.

Bird001
2009-10-01, 08:50 AM
Keresem ezt a könyvet: Piobb Pierre - A mágia gyakorlata és eszközei ... akinek meg van fel tudná tenni... :D Lécccci :D

akkor ezt próba:
Pierre Piobb - A mágia (http://data.hu/get/1751271/A_magia.pdf.html)

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-10-01, 09:01 AM
Condon Richard:A mandzsúriai jelölt

A kémkedés története óta ismert az alvó ügynök intézménye. Egy alaposan kiképzett ügynököt átdobnak a célországba, ahol az a feladata, hogy bekerüljön egy általában előre megjelölt kormányhivatalba. Aztán egyszer csak "felébresztik", akár tíz vagy húsz év múlva. Ahogy ezt tették Raymonddal, bár neki nem hírt kellett szereznie, hanem ölnie....
A könyv azonnal nagy sikert aratott, amikor 1959-ben megjelent. Condon minden egyes könyve az ember korrumpálhatóságát vizsgálja, illetve az őrült valóságot, amely minket körülvesz. Kicsit távolabbról nézve A mandzsúriai jelölt az amerikai irodalom egyik, ha nem a legmaróbb társadalmi és politikai szatírája. Nem véletlen ugyanis a könyv kettős osztása. Condon – sok kritikus által kifogásoltan – a regény első felében szépen, lassan, nyugodtan festi meg a szereplőket. Néha olyan aprólékossággal, hogy nem is értjük, miért teszi, aztán amikor megteremtette az atmoszférát, és minden kulcsszereplőt alaposan megismertünk, a lovak közé csap, hogy ne közben kelljen magyarázkodnia. Nyelvezete a regény első felében néha túlburjánzó, néha nehézkes, de ezeket elfeledteti az emberrel sok parádés jelenet.
Egy tényezőt nem szabad elfelednünk, amikor a könyvet olvassuk. Univerzális és örökzöld témája ellenére egy adott kor gyermeke. A pulp koráról beszélünk, amely az ötvenes évek legmarkánsabb történése volt a szórakoztató irodalomban. Condon a pulp szinte összes irányzatát egybeolvasztotta könyvében: az egyik oldalon Mickey Spillane áll, a másikon pedig Harold Robbins.

ancsa980
2009-10-01, 09:41 AM
vadnyugati történetek:

Peter Stock: A Marhakirály
http://kepfeltoltes.hu/091001/Peter_Stock_-_A_marhakir_ly_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Bayard J. :Zöld Anaconda
http://kepfeltoltes.hu/091001/anakonda_cim_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Norton Paddock: Versenyfutás a prérin
http://kepfeltoltes.hu/091001/Versenyfut_s_a_pr_rin_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-10-01, 09:57 AM
Ed Mazzaro: Chicagói történet

“Sorozatra állítva a Thompson-géppisztolyból percenként hatszáz. 45 kaliberes golyót lehet kilőni, beleszámolva az újratöltést, amit hozzáértő ember négy másodperc alatt el tud végezni. A dob alakú tárakba ötven, illetve száz lőszer fér... A Thompson-géppisztollyal tíz méterről ki lehet dönteni egy fél méter átmérőjű fát, és át lehet lyukasztani a fél centiméter vastag páncéllemezt."

A korabeli kézikönyv az 1920-as évek Amerikájának legnépszerűbb fegyverét reklámozza – s a “Thompson-gitárral” valóban nagyon sok gengsztert és ártatlan polgárt gyilkoltak meg ebben az évtizedben. Amerikában 1920-ban ugyanis meghirdették az általános szesztilalmat, ami nemcsak azt jelentette, hogy nem szabad nyilvánosan árulni, hanem azt is, hogy otthon sem szabad tartani és fogyasztani egy csepp alkoholt sem. Ezt az ellenőrizhetetlen és betarthatatlan törvényt játszották ki Al Capone és barátai meg ellenségei, s a szeszcsempészet hamarosan dollármilliókat jövedelmező “üzletág” lett. A chicagói bandák a helyi rendőrséget lepénzelték, arra pedig nagyon vigyáztak, hogy a szövetségi szesztilalmi nyomozóiroda ügynökei ne találhassanak ürügyet a beavatkozásra. Ürügynek jó lett volna, ha például a bandák között kitör a háború ..
Egy ilyen esetet ír le ez a letehetetlenül izgalmas,fordulatos gengszterregény.

petranina
2009-10-01, 10:32 AM
Romatika kedvelőinek:

Kathleen E. Woodiwiss : Kötelező szerelem

wiren
2009-10-01, 06:17 PM
Szia Lucca!

Nekem megvan a könyv A mezítelen nap

wiren
2009-10-01, 06:29 PM
Asimov, Isaac:

A robot
Robotálmok
Robottörténetek I-II.
Robotváros

birch5
2009-10-01, 06:34 PM
Julie Garwood: Az oroszlán asszonya
(A Korona kémei 1.)

http://img32.imageshack.us/img32/610/77574883.jpg (http://www.postimage.org/)

Formátum: doc

JG művének új, csonkítatlan fordítása!!!

Christina Bennett, az elragadó szépségű fiatal hölgy egy csapásra meghódítja a londoni társaságot. Futótűzként terjed a hír, hogy egy távoli királyság hercegnője. Senki nem tud róla semmit, s a lány mélyen hallgat múltjáról. Ám egy éjszakán Lyon, Lyonwood grófja, a büszke, erőszakos, szenvedélyes nemesúr csókot rabol tőle. A férfit lángra lobbantja a lány hűvös bája mögött tomboló vad tűz. Esküvel fogadja, hogy elnyeri Christina szerelmét... Hamar rá kell döbbennie, korántsem olyan egyszerű meghódítani a lány szívét, mint gondolta. Christina vad és dacos... az ördögtől sem fél. S bár a férfi becéző érintései megszédítik, tüzes ölelései felkorbácsolják szenvedélyét, nem adja meg magát a szerelem hatalmának... Mert ha megteszi, fel kell fednie titkát, s el kell hagynia az utat, melyet a sors jelölt ki számára.

spilu
2009-10-02, 04:59 AM
Sziasztok! Stáhl Endre : Nyomóforma készítés c. könyvet keresem, vagy bármilyen offset eljárást ismertetó írást.
Köszi! spilu

mia33
2009-10-02, 05:54 AM
Focisuli Készségek és technikák
1 (http://hotfile.com/dl/13930333/30cc9cf/Focisuli_kszsgek_s_technikak.part1.rar.html)
2 (http://hotfile.com/dl/13939217/7f51fa3/Focisuli_kszsgek_s_technikak.part2.rar.html)
http://kepfeltoltes.hu/080701/focisuli_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Soze
2009-10-02, 07:09 AM
Schmidt, Dan - Haláltábor Kolumbiában
Schmidt, Dan - Szerződés vérontásra<o:p></o:p>
Schmidt, Dan - Tűzgyűrű<o:p></o:p>
Schmidt, Dan – Vörös vértenger

MZsuzsi
2009-10-02, 12:04 PM
Catherine Anderson: A nap fénye
( Kendrick & Coulter 6)

Amikor Laura Townsend egy baleset utáni kómából magához tér, még nem tudja, hogy az élet milyen nehézségeket tartogat számára. Barátai, szerelme elhagyja, sőt még a családjára sem számíthat. Rá kell döbbennie, hogy csakis egyedül saját maga találhatja meg a visszavezető utat az életbe, a munkába. Persze ehhez némi szerencsére is szüksége van. Alkalmi munkákból éldegél, mígnem egy ismerőse, Mary Coulter be nem ajánlja fiaihoz egy állatklinikára gondozónak. Ekkor Laura élete ismét értelmet nyer: szereti a munkáját, és a kollégák között igazi barátokra lel. Egy váratlan esemény azonban megtöri az idillt: úgy tűnik, Laura mégsem alkalmas e munkakör ellátására. Valóban szertefoszlik minden reménye, vagy sikerül bebizonyítania igazát? Elnyeri-e a régóta remélt és megszenvedett boldogságot, amelynek ízét épp csak egy rövid ideig élvezhette?

pegazus72
2009-10-02, 12:13 PM
Max Gallo - A gyilkosok éjszakája

A náci uralom egyik legfélelmetesebb epizódja 1934. június 30. véres éjszakája, amikor Hitler igazi gengsztermódra leszámolt vetélytársával, Röhmmel, az SA parancsnokával. A Franciaországban rendkívül népszerű író oknyomozó dokumentumkrimije mesterien eleveníti fel az események feszültségét, a nagy leszámolást megelőző órák, napok, hetek, hónapok manővereit, intrikáit s magát a "hosszú kések éjszakáját" is. Gallo olyan érzékletesen rajzolja meg a politikai erőviszonyokat, hogy az olvasó számára nyilvánvalóvá válik: nem pusztán vetélkedésről, személyes bosszúról, az elfajzott SA-vezérek "megbüntetéséről" volt szó; az összeesküvéssel megvádolt Röhm és gárdája (és "mellesleg" sok-sok teljesen ártatlan ember) legyilkolása a további események szempontjából is nagy horderejű elhatározás eredménye, a nácik közti belső harc döntő mozzanata volt.
Max Gallo 1932-ben született Nizzában. Író, történész, kritikus. Sok történelmi munkája, tucatnyi regénye jelent meg. 1984-ig a francia kormány szóvivője volt; jelenleg a Le Matin című párizsi újság főszerkesztője, képviselő az Európa Parlamentben.

j555sz
2009-10-02, 12:16 PM
Lara Adrian 2.- A vámpír ölelése

Nem az én munkám, ezért köszönet az eredeti feltöltőnek.

Editke81
2009-10-02, 12:41 PM
Sziasztok! :)

Az alábbi könyvet keresem, a segítségeteket kérném, talán meg van valakinek.
Próbáltam többféleképpen rákeresni, de sajna nem találtam.

Dr. Laura Schlessinger
10 ostobaság, amivel a párok elszúrják a kapcsolatukat.

Köszönettel: Edit

learner
2009-10-02, 05:24 PM
Ha jól látom, nincs még minden Stahl könyv fennt.

Büntetlen örömök

Stahl: Enni jó

Stahl: csokis édességek

Stahl: Egyéb

Ház a Tatin utcában
- gasztroregény receptjeinek kivonata-

Böbi1981
2009-10-03, 12:06 AM
Az író életrajzi műve.

Böbi1981
2009-10-03, 12:24 AM
Színmű két felvonásban

Böbi1981
2009-10-03, 12:29 AM
Egy elmebeteg nő naplója
Csáth Géza orvosi tanulmánya
Csáth Géza: Horváték
Színjáték három felvonásban
Aldous Huxley: Visszatérés a Szép új világba
Az 1960-ban megjelent Visszatérés a szép új világhoz című könyv négy évtizedes késéssel jutott el a magyar olvasóhoz. Aldous Huxley megpróbált körképet rajzolni azokról a társadalmi, gazdasági, demográfiai és nem utolsósorban emberi problémákról, amelyekkel egykori utópiájában foglalkozott. Arra keresett választ, hogy mi vált valóra azokból az utópisztikus víziókból, amelyeket figyelmeztetésként fogalmazott meg a liberalizmus relatív szabályozatlanságából kiábrándult, de a diktatúrák rémétől rettegő nyugati világ társadalmai számára. Igazában persze azt vizsgálta, hogy a világban lejátszódott folyamatok, a kirajzolódó új szellemi mozgalmak mennyire kedveznek a demokrácia megerősödésének, az emberi szabadság kiteljesedésének.
Lene Kaaberbol: A szalamandra szíve (Witch 1-2-3.)
Sorozatunk első kötetének hőse a varázslatos Witch magazinból már jól ismert öt tini boszorkány egyike, Will. Eleme az Energia, ami a többit (Víz, Föld, Tűz, Levegő) összefogja. Ő Kondrakar Szívének legfőbb őre - ám valaki igencsak áhítozik a mágikus hatalmú Szívre. A lányoknak minden erejüket egyesíteniük kell, hogy újra teljesíthessék feladatukat: megóvni a Világmindenséget a Gonosztól. Ám addig rengeteg megpróbáltatás, fantasztikus kaland vár rájuk a szalamandrák birodalmában.

A sorozat második kötetének hőse a varázslatos Witch magazinból már jól ismert öt tini boszorkány egyike, Irma. Eleme a Víz, ami a többivel (Föld, Tűz, Levegő, Energia) egyesülve képes igazán nagy tetteket véghezvinni. A tini boszik most együttest alapítanak, a nevük: Jade Lányok. Irma olyannyira szeretne győzni az iskolai bulin, hogy egy kis varázslástól sem riad vissza, ami pedig tilos a hétköznapi dolgokban. A lányok megismerkednek egy különös, a Zene világából származó fiúval. Összefognak , s varázserejükkel segítenek neki visszatérni hazájába s megtalálni a szerelmét. Ám addig még temérdek furcsaság, kaland és megpróbáltatás várja az öt tiniboszi-tanoncot.

Sorozatunk harmadik kötetének hőse a Witch magazinból már jól ismert öt tini boszorkány egyike, Taranee. Az ő eleme a Tűz. A tiniboszi-lét alapszabálya, hogy semmi esetre sem szabad rosszat kívánni valakinek. Taranee egy őrült pillanatban megfeledkezik erről. Hiába a végtelen bűntudat, egyedül nem boldogul, az öt lánynak össze kell fognia, hogy jóvátegyék Taranee botlását. Ebben a történetben az öt tini boszinak olyan tűzzel kell megbirkóznia, ami nem is igazi tűz... Kikerülnek az e világi létből, s egy fantasztikus birodalomban vár rájuk életük egyik legnagyobb megpróbáltatása.

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-10-03, 05:26 AM
Jack Canfieild-Mark.V.Hansen szerk-Erőleves a dolgozó léleknek

Moebius
2009-10-03, 07:03 AM
Üdv

"A ballagás napján álltak bosszút. Az osztályfőnököm azt találta ki, hogy én vezessem a menetet, mint a királynő az udvartartását, koronával a fejemen, a hosszú fehér palásttal, amit az udvarhölgyek hoznak utánam. Anyám akkor már nagyon nyúzott volt. Még a gyönyörő ruháján át is lehetett látni a beteg asszonyt."

Királynők istállója

Moebius
2009-10-03, 07:27 AM
Garzó László fülszöveg.txt
A jövő darabjai

e-batta
2009-10-03, 07:58 AM
Farkasházy Tivadar : A kék mauritius

<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="632"><tbody><tr bgcolor="#ffeece"><td align="left" valign="top" width="610">A legnagyobb ritkaság te vagy, higgy benne, mint Berger, amikor a Hair végén bemasíroz a vietnámi gép gyomrába. Nekem négy is jutott, velük járom világomat, pénz és nyelv nélkül botladozva, a mi generációnknak későn jött a szabadság, hisz máig remegünk minden határon. Ötven út kalandjait vetettem papírra, alig egy ötvenes darabja, na jó, plusz az áfa. Bolgár nászúttal kezdődött, cseh és orosz bevásárlótúrákkal folytatódott, aztán háromévente már Bécsben is meg lehetett nézni a Grinzinget, és a Gorenjét. A váltás lázában a Rádiókabaréval elértük Ungvárt, Nagyváradot, Újvidéket és a túlparti Komáromot, valaha nem kellett hozzá útlevél. Azóta többször megjártam Amerikát, láttam P.Howard Szingapúrját, Hongkong végnapjait, A Heti Hetes tagjaival a Jóreménység fokán át Mauritiusra is eljutottam. A Hócipővel becsavarogtuk Európát, Bandó farmert árult Moszkvában, Fábry botrányt csinált Bayreuthban, Koltai Oscar-díjra szerződtette Bajort Brüsszelben, Déri Oxford és Cambridge között ingázott Uszticcsal, Boncz pedig megszámolta Lenin átlőtt kabátjait. Láttam Fradi ruhát Madridban, Innsbruckban és Pozsonyban, volt ahol nekem is jutott belőle. Puskás Öcsivel kivégeztünk egy hektó vöröset, voltam 30 lovin, de sehol sem nyertem, Mimivel 30 városban és mindenhol nyertem, pedig Pamplonában nem is álltam a bikák elé. S már több Vermeert láttam, mint amennyi hiányzik. Egy utat se hagy ki, mert sosem tudhatod, melyik a last minute!
Farkasházy Tivadar
</td> <td width="10"> </td> </tr> <tr bgcolor="#ffeece"> <td colspan="3" height="10">
</td> </tr> <tr> <td colspan="5" bgcolor="#93753b" height="1">
</td> </tr> </tbody></table>
Köszönet az ismeretlen szkennelőnek!
A korrektúra saját munka.

Moebius
2009-10-03, 08:07 AM
Király László ÖRÖKTŐLÖRÖKKÉ.txt
Michaleczky Péter Alec Norwood.txt
Pálnagy László
Pálnagy László2
Sárközy Halász Péter.txt
ViolaZoltánTenyészemberek.txt

e-batta
2009-10-03, 01:08 PM
Liu O - Öreg Can kóborlásai

<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CUser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoht ml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:none; mso-layout-grid-align:none; text-autospace:none; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Kína a századforduló idején. Kegyetlen és kedélyes mandarinok, szertartásos hajlongások. Banditák, rablások. Pusztító árvizek, nagy gátépítési munkák. Kuruzslók, jósok, taoista varázslók, akik gyógyfüvekkel életre keltik még a halottakat is. Tusfestményekről ismert tájak, kanyargós hegyi utak, tigrisüvöltés. Molyrágta hatalmas könyvgyűjtemények, idézetek régi bölcsektől. Falra pingált versek, kurtizánok. A Tajping felkelés rémítő emléke, reformeszmék, bokszerlázadás, a világ megváltására készülődő déli forradalmárok. Ebben a világban bolyong csengettyűfüzérével a vállán a regény hőse: öreg Can, a vándororvos. Nagy műveltségű, talpraesett ember, aki sosem vállalt hivatalt, de tanácsaival szívesen segíti a közügyek intézésével megbízott hivatalnokokat, s nem marad tétlen, ha igazságtalanságot lát. Gyógyító tudományával sokaknak visszaadja az egészségét, bölcsességével segít az árvizek elhárításában, a banditák megfékezésében, kiment az örömházból egy meggyötört kurtizánt, s végül rájön egy bonyolult bűnügy titkára.<o></o>

Köszönet az ismeretlen készítőnek!

martahajdu
2009-10-03, 02:12 PM
Bertrice Small: Rosamund; Vadóc és a herceg; Megigézve (A Jázmin történet folytatása);Titkos örömök; Ostromlott szív; Királyok szeretője,királyi szeretők; Tiltott örömök

még mindég keresem a fenti könyveket

derbi7979
2009-10-03, 03:12 PM
Sziasztok!

A következő könyveket keresem:
Polly Shulman: Rajongás;
Lisa Jane Smith: Vámpírnaplók;
Suzanne Selfors:Mentsd meg Júliát!;
Kate Morton:Felszáll a köd;
Monika Feth:Eperszedő;
Victoria Clayton:Mesebeli herceg

Ha valakinek megvan, akkor kérem segítsen.

Nagyon köszönöm!

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-10-03, 07:13 PM
Grady James L: A keselyű hat napja.

Egy döbbenetesen fordulatos,ötletes,és nem utolsó sorban napjainkban is időszerű kémregényt vehetsz szemügyre kedves olvasó ami 1974-ben jelent meg és bizony a napi aktualitásokban is olyan pergően ropogós a végkifejletekig ami kevés hasonszőrű alkotásról mondható csak el.Aki még nem olvasta csapjon bele,és állítom sajnálni fogja h olyan hamar véget ért.A műből élvezetes filmváltozat is született-bár ott a címben a napok száma megfeleződött- amit Sidney Pollack rendezése és megannyi nagyszerű színész játéka fémjelez.Amit ismételten kár kihagyni mindazoknak akik unottan legyintenek a látványos ám sok esetben fantáziátlan bárgyú filmtrükkök láttán,ám felvillanyozódva csettintenek, ha egy fordulatos,és remekül csavarodó cselekménnyel találkoznak,ami fiktív története ellenére alapos kijózanító farbarúgást, avagy kegyetlendöfést,-ami nem keverendő össze a kegyelemmel-mér arra a sok jófiús szerepben tetszelgő egysíkúan ábrázolt eszpionázsra,ami éppen az ilyen foghíjas ábrázolással válik komolytalanná,súlytalanná.

A folytatást- bár az nem sikerült ilyen remekre,de rossznak semmi esetre sem lehet mondani-lásd itt:

http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=1646055&postcount=2677

donvackor
2009-10-04, 06:29 AM
...És az utolsó,a 6.rész:

-MARIELUISE VON INGENHEIM Sissy6(Már csak az emlékek...)

Bird001
2009-10-04, 10:26 AM
prc-ben már fent van - ez pdf

Bird001
2009-10-04, 10:40 AM
prc-ben már fent van - ez pdf

abrigike111
2009-10-04, 11:12 AM
Nincs meg valakinek Susan Wiggs: Vízgyűrűk című regénye

düdüke
2009-10-04, 12:07 PM
Móra Ferenc: Rab ember fiai

Köszönet a feltöltőnek.

Szamoca8585
2009-10-04, 12:19 PM
Sziasztok!
Új vagyok itt a fórumon.
Átnéztem a listát, de nem találtam két könyvet, amit oly régóta hiába keresek.
Tudnátok segíteni?
A könyvek: Sarah Dessen:Figyelj rám
Tökéletes

düdüke
2009-10-04, 12:24 PM
Móra Ferenc: Titulász bankója
Faludy György: Pokolbéli víg napjaim
Ez a könyv nekem nagyon tetszett, ezért szeretném megosztani veletek. Hálás köszönet érte a feltöltőnek.

petranina
2009-10-04, 06:02 PM
Romatika kedvelőinek:

Nicole Jordan : Csábítás

http://img198.imageshack.us/img198/3844/csabitasn.jpg

OrionX
2009-10-05, 06:13 AM
http://www.antikvarium.hu/ant/foto.php?id=1431546&h=150&w=113
<hide>
(http://rapidshare.com/files/234366275/szamordog.djvu)</hide>

oszip
2009-10-05, 07:04 AM
Isaac Asimov: A Vénusz óceánjai

Isaac Asimov: Az űrvadász

Csernai Zoltán: Titok a Világ Tetején

abrigike111
2009-10-05, 08:13 AM
Nincs meg valakinek Nicole Jordentől a A gyönyör herce, Vágy és a Szenvedély. De ha nincs és tudja valaki honnan tudnám letölteni akkor írja meg. Előre is köszönöm

abrigike111
2009-10-05, 08:23 AM
Heather graham - Szerelem és viszály

duveen
2009-10-05, 09:05 AM
Romantikusoknak, ha jól látom, még nincs fent:
Nora Roberts - Tünékeny szerelem

Romantice
La Vyrle Spencer - Vágyak

La Vyrle Spencer - Kolibri

oszip
2009-10-05, 09:21 AM
Isaac Asimov: A Szaturnusz gyűrűi

zyuzs25
2009-10-05, 09:37 AM
sziasztok én keresem
Devlin Haynes éjmámor cimű könyvét

Vermilion
2009-10-05, 10:25 AM
Sziasztok!Itt van néhány AvP könyv: (talán van 1-2 amit itt találtam de a többi máshonnan van)
ALIEN--------------------------------------------------------------------

A. C. Crispin – Kathleen O'Malley - Feltámad a halál
Alan Dean Foster - A bolygó neve halál
Alan Dean Foster - A nyolcadik utas a halál
Alan Dean Foster - A végső megoldás halál
Alan Dean Foster - Az út végén a halál
David Bischoff - A királynő nevében
Steve Perry - Alien 4 - 1 Idegenek a földön
Steve Perry - Alien 4 - 2 Lidérces utazás
Steve Perry - Alien 4 - 3 Ripley háborúja.
Michael Jan Friedman - Aliens - Eredendő bűn.
Robert Sheckley - Alien Harvest(halál árnyékában)(angol)
Carey Diane-Aliens DNS-háború
Shirley John - Acéltojás

PREDATOR----------------------------------------------------------------

Paul Monette - Predator
Simon Hawke - Predator 2
Kyle Sternhagen - Predator 3
Nathan Archer - Jég és vér
Kyle Sternhagen - Predator 2017 - Hőhullám New Yorkban
Sandy Schofield - Nagy játszma.

ALIEN VS PREDATOR-------------------------------------------------

Damien Forrestal - A játék neve Halál
Alien vs. Predator -- A kelepce.
Alien vs. Predator -- A túlélők
Aliens Versus Predator : A préda
Aliens Versus Predator : Háború(angol)

OrionX
2009-10-05, 11:11 AM
http://www.antikvarium.hu/ant/foto.php?id=3359330&h=150&w=113
Grethe Fagerström (Szerző)
Gunilla Hansson (Grafikus)
Peti, Ida és Picuri

Sian
2009-10-05, 12:05 PM
Sziasztok!

Először tőltök fel valamit,remélem ezt még senki nem tette fel.
Én úgy láttam nem.
Szerintem van olyan jó mint az alapítványok.
Szinte az összes Asimov könyv és novella megvan ha valakit érdekel.
Remélem mindent jól csináltam, ha mégsem akkor elnézést!

Isaak Asimov:Robottörténelem
Isaak Asimov:Robottörténetek
Isaak Asimov:Robottörténetek 1, 2,
Isaak Asimov:Robotváros 1,2,

Soze
2009-10-05, 12:34 PM
Sztrugackij, A.B. - Lakott sziget

ztoth3
2009-10-05, 12:38 PM
Sziasztok!
Keresem Tasmina Perry: Örökösnők és Susan Elizabeth Phillips: Se veled, se nélküled című könyvét.
Előre is köszi!

agneadra
2009-10-05, 03:58 PM
Hello!

Levelezős versenyre Fésűs Évától Csupafül 22 meséje című könyvből adták fel anyukám iskolájában a gyerekeknek, de a könyvet sehol sem találni a boltokban.
Valakinek nincs meg véletlenül?
Nagyon fontos lenne! Köszönöm szépen!

azottcsirke
2009-10-06, 03:47 AM
Sziasztok!

Keresem a következőket:
CSEMEGINÉ TOMPOS ERZSÉBET - ZÁDOR MIHÁLY - SÓDOR ALAJOS: Az építészet története ( Középkor és az iszlám, romantika, gótika)

B. SZŰCS MARGIT: Az építészet története - Újkor: reneszánsz

SZENTKIRÁLYI ZOLTÁN: Az építészet története - Újkor: barokk

és bármilyen hasonló témájú könyvet.
Előre is köszi a segítséget!

wixoon
2009-10-06, 04:20 AM
Nagyon szépen köszönöm a " A néma virág" -ot.
Megnéztem a katalógust és a következő könyvet nem találtam fenn, talán más is szereti. (Köszönet érte az eredetinek)
Deveraux, Jude: Csábít a múlt

Könyvbúvár
2009-10-06, 05:34 AM
Keresem Lesley Pearse könyveit:Hit,Titok,Emlékek,Tara
Köszönöm!

Bird001
2009-10-06, 05:55 AM
sehol nem láttam még...

Berkesi András - Sellő a pecsétgyűrűn
Berkesi András - Húszévesek

Berkesi András - A 13. ügynök
Berkesi András - Alkonydomb
Berkesi András - Az ezredes
Berkesi András - Bunker
Berkesi András - FB 86

Berkesi András - Barátok
Berkesi András - Ha az igazságra esküdtél
Berkesi András - Játék a tisztességgel
Berkesi András - Kopjások
Berkesi András - Magány

Berkesi András - Siratófal
Berkesi András - Szélcsend
Berkesi András - Szerelem 3 tételben
Berkesi András - Szól a kakas már
Berkesi András - Útlevél a pokolba
Berkesi András - Vallomás

oszip
2009-10-06, 06:56 AM
Isaac Asimov: A merkúr óriás napja

OrionX
2009-10-06, 07:32 AM
itt (http://rapidshare.com/files/234363211/LegyelBoldogTinedzser.djvu)
http://www.antikvarium.hu/ant/foto.php?id=1056314&h=150&w=113
Andrew Matthews: Legyél boldog tinédzser

OrionX
2009-10-06, 07:35 AM
itt (http://rapidshare.com/files/148629929/IndianFonatok.djvu)
Heidi Grund-Thorpe, Natascha Sanwald
Indián fonatok
http://www.antikvarium.hu/ant/foto.php?id=2946325&h=150&w=113

OrionX
2009-10-06, 07:39 AM
itt (http://rapidshare.com/files/124256944/O-MagyarHelyesirasiSzotar.zip)
http://www.osiriskiado.hu/data_img/DudenHelyesiras.gif
Osiris, Helyesírás.
Csak a szótár rész. Betűnként külön djvu fájlban, nem kereshető, de így is hasznos lehet.

oszip
2009-10-06, 07:41 AM
Isaac Asimov: A Jupiter holdjai

OrionX
2009-10-06, 07:42 AM
itt (http://rapidshare.com/files/115339416/KerdezdMegAlizt.djvu)
ismeretlen szerző, Kérdezd meg Alízt!
http://www.internetantikvarium.hu/ant/foto.php?id=1315369&h=150&w=113

Egy kábítószeres lány naplója. Minden tinédzser gyerekkel rendelkező szülőnek kötelező lenne.

Sian
2009-10-06, 07:52 AM
Na és ebböl a kettöből hova lettek az ÍRÁSOK, csak címlapot és fűlszöveget tartalmaz,
:656: Kérlek szépen feltöltöd még egyszer. :656:

Már küldöm, és a hibát javítom.
Asimov nyomán - McQuay - Gyanú (Robotváros)

OrionX
2009-10-06, 08:02 AM
KÖZÉPISKOLÁS LESZEK! - MAGYAR NYELV ÉS IRODALOM

HATOSZTÁLYOS GIMNÁZIUMBA KÉSZÜLŐKNEK

Tiszai Árpád

itt (http://rapidshare.com/files/139269257/TA-kozepiskolasleszek-magyar.djvu)
http://static.libri.hu/cover/a7/b/716077_3.jpg

OrionX
2009-10-06, 08:12 AM
GYAKORLÓKÖNYV MAGYAR NYELVBŐL - KÖZÉPISKOLÁBA KÉSZÜLÖK!
Tánczos Krisztina
itt (http://rapidshare.com/files/138066035/TK-GyakorlokonyvMagyarNyelvbol.djvu)
http://www.antikvarium.hu/ant/foto.php?id=1850388&h=150&w=113

andykaa
2009-10-06, 08:26 AM
Ha jól néztem át, nekem az összes novella és könyv megvan.
Beleértve az "Asimov-nyomán" írásokat is.
Bármikor...
Na és ezek?
<o></o>-Ameddig a szem ellát
-Gyilkosság a könyvvásáron
-Leszáll az éj
-Fantasztikus utazás 2
-A találkozás
-Robotok

légyszi azt a két Robotvárost

andykaa
2009-10-06, 09:03 AM
A két robotváros az a Gyanú.
A Fantasztikus utazás 2ben nem vagyok biztos, de a többi megvan otthon.
Holnapra felrakom.

Köszi előre is !

A "Robotváros"-ba azért nem vagyok annyira biztos, az általad feltett cimlapok szerint az I. kötet az "Odisszeia", szerző Michael Paul Kube-McDowell, a II. kötet lessz a "Gyanú", "Gyanusítás" cimmel, szerző Mike McQuay
http://kepfeltoltes.hu/091006/Bor_t___www.kepfeltoltes.hu_.jpg (http://kepfeltoltes.hu/091006/Bor_t__www.kepfeltoltes.hu_.jpg) http://kepfeltoltes.hu/091006/771509461Bor_t___www.kepfeltoltes.hu_.jpg (http://kepfeltoltes.hu/091006/1129321129Bor_t__www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

pearl26
2009-10-06, 09:37 AM
Keresném a burda nagy kézimunkakönyvét, 1991 v.1992-ben adták ki. örülnék, ha valaki tudna segíteni

donvackor
2009-10-06, 10:12 AM
Gavriil TROJEPOLSZKIJ-FEKETEFÜLŰ FEHÉR BIM

A regény főhőse Bim, a fajtiszta szülőktől származó, de furcsa színű skót szetter. Egy öregedő újságíró, Ivan Ivanovics veszi magához, a Bim, fajtájának "számkivetettje" már nyolc hónapos korában nagyszerű vadászkutyává válik, sőt, a maga egyszerű módján egyre jobban eligazodik az élet más dolgaiban is. Egy napon azonban gazdája kórházba kerül, s ezalatt Bim egész sor kalandot él át: előbb a városban hányódik, majd falura kerül, elvadultan él az erdőben. Mikor újra hazakerül, gonosz szomszédjuk sintérkézre adja. Felgyógyult gazdája ekkor érkezik vissza, s keresésére indul. Nyomára bukkan, de későn: Bim a rabságban halálra zúzta magát.

A regényt megfilmesitették.Mellékelem a letölthető linkeket,az érdeklődőknek.

oszip
2009-10-06, 11:44 AM
Isaac Asimov: Az aszteroidák kalózai

düdüke
2009-10-06, 12:14 PM
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CLaci%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoht ml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Szabó Magda: Alvók futása
Szabó Magda: Az őz
Szabó Magda: Freskó
Szabó Magda: Katalin utca
Szabó Magda: Megmaradt Szobotkának
Szabó Magda: Merszi, Möszjő
Szabó Magda: Mondják meg Zsófikának
Janikovszky Éva: Az úgy volt…

Mindezekért köszönet a feltöltőnek.

spilu
2009-10-06, 12:31 PM
Sziasztok! Keresem Veress István : Bichonok c. könyvét.
Köszi! spilu

donvackor
2009-10-06, 03:36 PM
Továbbra is keresem az írónőtől a következő könyveket:

Barbara Taylor Bradford:
- Egy gazdag nő
- Őrizd az álmot
- A legkülönb unoka
- Emma titka
- Váratlan áldás
- Megérdemelt jutalom

Köszönöm előre is,ha tudtok segíteni!

Nyucy
2009-10-06, 04:24 PM
Sziasztok! Az elsők között fedeztem fel, hogy hiányos a Tarzan sorozat. Végigolvastam a hozzászólásokat, pár könyv nekem sem volt meg, azokat köszönöm. Remélem sikerül a feltöltésem, ez az első, most tanulom a gépezést.
Burroughs - Tarzan, és az idegenlégió
Burroughs - Tarzan és az aranyszőrű oroszlán
Burroughs - Tarzan a fenevadak élén
Burroughs - Tarzan a majomember
Burroughs - Tarzan a rettenetes

Lesz még, de sajnos az egész sorozat nincs meg.
Keresem Tarzan a diadalmas, Tarzan és a tiltott város, Tarzan és dzsungelgyilkosságok, Tarzan és a bajnok, Tarzan és az őrült, Tarzan és a hajótöröttek című könyveket.

book-fan
2009-10-06, 04:32 PM
Valaki kereste e két könyvet (romantikus irodalom kedvelőinek):

Lisa Kleypas : Lady Sophia szeretője
Jennifer Crusie : Fogadj rám

Nyucy
2009-10-07, 12:36 AM
Sikerült az első, következik a sorozat hiányzó többi része.

Burroughs - Tarzan és a gyémántok
Burroughs - Tarzan és az Oroszlánember
Burroughs - Tarzan visszatér
Burroughs - Tarzan és a párducemberek

petrified
2009-10-07, 12:48 AM
Tele vagyok lit fájlokkal, szeretem a könyvjelző lehetőség miatt, ha a microsoft reader csatolható fájltipusok között lehetne, akkor könnyebb lenne a helyzetem.
De addig is néhány textbe visszakonvertált könyv, Desmond Morrist magyarul-angolul keresnék, egyébként.
Tessék elolvasni a tájékoztatót (http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=569144&postcount=1) és beírni a szerzőt és mellé a művek címeit is!(moderátor)
A kereső NEM LÁTJA A CSATOLÁST!
OK,
Desmond Morris - A ló
Desmond Morris - A macska
Diószegi Vilmos - Sámánizmus
Feldmár András - A születés és halál stációi

Nyucy
2009-10-07, 12:59 AM
Látom kell még másnak is, ezek még vannak nekem:

Burroughs - Tarzan a vadember
Burroughs _ Tarzan dzsungeltörténetei
Burroughs - Tarzan a legyőzhetetlen
Burroughs - Tarzan a nagyszerű

Egyenlőre ennyivel tudtam hozzájárulni a közöshöz, még szétnézek az enyémek között, hátha találok még valamit.

geregy
2009-10-07, 02:01 AM
Tele vagyok lit fájlokkal, szeretem a könyvjelző lehetőség miatt, ha a microsoft reader csatolható fájltipusok között lehetne, akkor könnyebb lenne a helyzetem.
De addig is néhány textbe visszakonvertált könyv, Desmond Morrist magyarul-angolul keresnék, egyébként.
Itt van egy:

zanygirl
2009-10-07, 03:31 AM
Sziasztok!

A következő MEG CABOT könyveket keresem:
A neveletlen hercegnő naplója 4. - Mia Genoviában
A neveletlen hercegnő naplója 6. - Hajrá hercegnő!
A neveletlen hercegnő naplója 7. - Bulihercegnő
A neveletlen hercegnő naplója 7 és 1/2 - Boldog szülinapot, Mia!
A neveletlen hercegnő naplója 7 és 3/4 - Valentin-napi meglepetések
A neveletlen hercegnő naplója 9. - Pizsamás hercegnő
A neveletlen hercegnő naplója 10. - Mindörökké hercegnő
<!-- / message -->
<!-- / message -->
<!-- / message -->

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-10-07, 07:09 AM
Závada Pál:Jadviga Párnája

A naplóformában írott regény, bár történetileg az elidegenítésről, közelebbről egy rejtelmes családi szövetség csődjéről tudósít, mégsem egyszerűen a széthullás krónikája, benne rések nyílnak a moralitás titkos rejtekeire, amelyek még az egész életre kiható nagy hazugságok idején is a tisztaság hajlékai maradnak. Ez a tragikus ambivalencia, amelynek következményei az emberi természet esendőségében erednek, a sors végzetszerűségével kíséri végig a történetet. Zaklatott vidék az események színtere is: a két vagy három emberöltővel korábbi hazai peremvidék, amúgy valójában a Kárpát-medence kellős közepe, ahol mindig is a dac viharai váltakoznak a rezignáció bénító szélcsendjével. A Jadviga párnája jelentős alkotás, varázslatos elbeszélés, nyelvi erejénél fogva világos gesztus a klasszikus próza eszményei felé a kortárs irodalom bizonytalan hierarchiájában.

Závada Pál:Milota

Závada Pál új regénye egy 67 éves férfi és egy 34 éves nő egymást faggató, egymásban tükröződő testamentuma. Milota György utoljára meséli el életének, családjának, szerelmeinek, falujának történeteit és legendáit, a méhészet és a máktermesztés fortélyait - miközben Roszkos Erika megpróbál a maga zsákutcába jutott életébe eligazodni. A Milota különleges családregény: A két elbeszélő hol ugyanarra az élményre közelít, hol évszázadokra eltávolodik egymástól – míg mézevők és morfinisták, tótok és magyarok, kivándorlók és betelepülők, szeretők és házastársak, barátok és ellenségek, apák és fiúk sorsa egyetlen füzérré fonódik. A mesélők pedig úgy válaszolják meg egymás emlékezéseit, hogy szavaik az 1997-es Pünkösdöt keringik körül. Eközben kipattannak a mézelő akácfürtök, és kibontják majd szirmukat a mákvirágok

Závada Pál:A fényképész utókora

Holtak és utódok, családok és barátságok, eszmék és szerelmek két nemzedéke.
Závada regénye Buchbinder fényképész 1942-es életképével veszi kezdetét, és az elmúlt század ötven évét íveli át. A Jadviga párnája és a Milota után a trilógia harmadik darabja csoportkép egy történelmi korról, amely a szerző "műtermében" személyes fikcióvá, párhuzamos élettörténetekké bomlik ki és fonódik össze. Hitek és tévhitek, köz- és magánbűnök, kis és nagy hazugságok, érzékek és érzelmek iskolája ez a könyv. Úgy húz magába, mint valamely lassú örvény, s ha mélyéről végül fölenged, láthatóbbá válik ez a közös, nehéz dolog - hívjuk nemzeti múltnak -, tót, zsidó és magyar magyaroké, mindannyiunké, akik a történetet mint narrátorok, névtelen ismerősök magunknak elbeszéljük.
A fényképész utókora mi vagyunk.

Sian
2009-10-07, 08:11 AM
Köszi előre is !

A "Robotváros"-ba azért nem vagyok annyira biztos, az általad feltett cimlapok szerint az I. kötet az "Odisszeia", szerző Michael Paul Kube-McDowell, a II. kötet lessz a "Gyanú", "Gyanusítás" cimmel, szerző Mike McQuay
http://kepfeltoltes.hu/091006/Bor_t___www.kepfeltoltes.hu_.jpg (http://kepfeltoltes.hu/091006/Bor_t__www.kepfeltoltes.hu_.jpg) http://kepfeltoltes.hu/091006/771509461Bor_t___www.kepfeltoltes.hu_.jpg (http://kepfeltoltes.hu/091006/1129321129Bor_t__www.kepfeltoltes.hu_.jpg)

Igazad van. Kissé rendszertelen vagyok,igyekszem.
Asimov nyomán - Kube-Mcdowell - Odisszeia-Gyanúsítás(Robotváros)

Ridita
2009-10-07, 08:31 AM
Ezt a két könyvet keresem, de bármi más is jól jönne erről a betegségről.

Tony Attwood : Különös gyerekek. Kalauz az Asperger szindrómáról szülőknek. Animus Kiadó Szolgáltató és Kereskedelmi Kft., 2002.

Segar, Marc : Életvezetési útmutató Asperger szindrómában szenved&otilde; emberek számára. Kapocs - Az Autizmus Alapítvány Kiadója, 1997.

Soze
2009-10-07, 10:28 AM
Maas, Peter - Serpico
MacAlan, Peter - Valkűr direktíva

siriusB
2009-10-07, 11:17 AM
http://img.flipkart.com/bk_imgs/291/9780143028291.jpg http://www.antikvarium.hu/ant/foto.php?id=2380977&h=150&w=113 (http://www.antikvarium.hu/ant/foto.php?id=2380977&q=90&h=453)

Holger Kersten e könyvében azt állítja, hogy Jézus Indiában, közelebbről Srinagarban, Kasmír fővárosában nyugszik; ahová Tamást, a hitetlen apostolt követve jutott el. A feltételezés alapja, hogy Kasmírban, a Rosabal-szentélyben az érdeklődők valóban megtekinthetnek egy szarkofágot, melyben a feliratok szerint maga Jézus fekszik. Sőt, a közelben, az indiai határ pakisztáni oldalán megtalálhatjuk Szűz Mária sírját, míg a Himalájának ma Kínához tartozó részén temették el Mária Magdolnát. E kegyhelyek mindegyike látogatható, a helyiek pedig szívesen mesélnek a szent családról szóló legendákat.

part. 1. (http://data.hu/get/1766352/Jezus_Indiaban_elt.part1.rar.html)
part. 2. (http://data.hu/get/1766703/Jezus_Indiaban_elt.part2.rar.html)
part. 3. (http://data.hu/get/1766710/Jezus_Indiaban_elt.part3.rar.html)

A második és harmadik fájlt módosítottam. Elnézést a hibás link miatt.

(http://addat.hu/87d59fab/J%C3%A9zus-Indi%C3%A1ban-%C3%A9lt.part2.rar.html)

angela1930
2009-10-07, 01:38 PM
Sziasztok!

Boda Márta-Sulyok Endre: Gyermekgyógyászat c.könyvét keresném:) Sürgős!!!
A segítséget előre is Nagyon Köszönöm.!!!

petrified
2009-10-07, 01:47 PM
Csak a Sorstalanságot láttam felrakva, adalékként néhány:
Kertész Imre - Gályanapló
Kertész Imre - A kudarc
Kertész Imre - A gondolatnyi csend
Kertész Imre - Az angol lobogó

agi452
2009-10-07, 03:22 PM
Joseph R. Garber: Függ&otilde;leges rohanás

http://shop5.unas.hu/shop_ordered/7398/shop_pic/86919.jpg

David Elliot egy látszólag átlagosnak ígérkez&otilde; munkanapon szokásos kocogása után kora reggel az irodájában ott találja üzlettársát és f&otilde;nökét, Bernard Levyt, aki minden magyarázat nélkül pisztolyt szegez rá és megpróbálja lel&otilde;ni. David Elliotnak nincs más választása, mint egy jól irányzott ütéssel lefegyverezni Levyt, és elhagyni a helyszínt. Ám a bonyodalmak csak ezután kezd&otilde;dnek, hiszen hamarosan kiderül, hogy egy titkos szervezet egész osztaga vadászik rá, és egyetlen céljuk van: a lehet&otilde; legrövidebb alatt, bármilyen eszközzel eltenni &otilde;t láb alól. Ezzel egy kegyetlen hajtóvadászat indul Elliot ellen, aki továbbra sem érti, hogy mért akarják megölni, de minden ügyességét megpróbálja latba vetni és elmenekülni üldöz&otilde;i el&otilde;l. Huszonnégy órás fordulatos hajsza következik, amelyben szokatlan és fortélyos ötleteivel mindig meg&otilde;rzi el&otilde;nyét. A történet során több lehet&otilde;ség is felmerül magyarázatként. Talán az FBI emberei akarják &otilde;t elhallgattatni, talán a vietnámi háborúban látott vagy hallott valamit, amit nem lett volna szabad? Az igazságra, a szörny&ucirc; titokra csak a könyv végén derül fény.

agi452
2009-10-07, 03:31 PM
Lewis Gannett: Szükségállapot

http://static.polc.hu/products/00/11/23/112383.jpg

Bomba robban egy utasokkal zsúfolt New York-i buszon, majd egy elegáns színház néz&otilde;it tizedeli meg pokolgép. Aztán egy iskola következik, és egy magányos kamikaze az FBI központját is földig rombolja. New York retteg: az ismeretlen merényl&otilde;k pokolian felkészültek és bárhol lesújthatnak - senki sincs biztonságban. Bár Anthony Hubbard, az FBI terroristaellenes egységének vezet&otilde;je minden emberével igyekszik megtalálni a láthatatlan ellenséget, nem jut eredményre. Ahogy újabb és újabb bombák robbannak a városban, a hadsereg egyik parancsnoka megelégeli a nyomozás lassúságát, és saját kezébe veszi az ügyet. Kihirdetik a szükségállapotot, New Yorkot tankok és katonák lepik el. Totális háború kezd&otilde;dik a metropoliszban, de a helyzet nem változik, s&otilde;t, úgy t&ucirc;nik, mintha pontosan ez lenne a titokzatos merényl&otilde;k célja...

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-10-07, 06:04 PM
George R.R.Martin:Homokkirályok.

Egy kellemes sf horrornovella a mestertől.Hugo és Nebula díjas

donvackor
2009-10-08, 05:35 AM
TÓTH KRISZTIÁN:

Zámbó Jimmy testőre voltam

(Hét év története)

...Reggel öt-hat előtt sosem mentünk haza. Sokszor megálltunk a Garay téren, a piacon, papírtányérból hurkát, kolbászt ettünk friss kenyérsarkával, uborkával, mustáral, majd műanyagpohárból teát vagy szódavizet ittunk.
Jimmy ezeket a hajnali, egyszerű környezetben eltöltött reggelizéseket nagyon szerette. Álltunk a bádogpult előtt, a pecsenyések már ismerték őt, ilyenkor szinte senki nem volt a piacon, és mi ettünk az első adagból, amit aznap lesütöttek...
...A lány lopva odajött hozzám és megsúgta: - Vigyázzatok, a főnököm kérdezte, hányan vagytok, és utána felhívott valakit. Nem magyarul beszélt. Odamentem az emberhez, mondtam, ki vagyok, rákérdeztem: ez a telefon mi célt szolgált?
Dübörgött a válasz:
- Ha tíz percen belül nem tűnnek el, Zámbó Jimmy soha többé nem fog énekelni!
Ránk hívott egy alvilági csapatot...
...Jimmy közölte, nem fél senkitől, csak a jó Istentől, had jöjjenek...

siriusB
2009-10-08, 06:39 AM
A javított linkek:

http://images.barnesandnoble.com/images/27450000/27452534.JPG

Jézus ismeretlen élete (http://data.hu/get/1766771/Notovitch_-_Jezus_ismeretlen_elete.zip.html)

http://img.flipkart.com/bk_imgs/291/9780143028291.jpg
part. 1. (http://data.hu/get/1766352/Jezus_Indiaban_elt.part1.rar.html)
part. 2. (http://data.hu/get/1766703/Jezus_Indiaban_elt.part2.rar.html)
part. 3. (http://data.hu/get/1766710/Jezus_Indiaban_elt.part3.rar.html)

petranina
2009-10-08, 10:49 AM
Gayle Callen : Jegyesek
Debra Mullins : Kell a férj
Debra Mullins : Vonakodó mennyasszony

Köszönet a kedves készítőnek! kiss

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-10-08, 01:37 PM
Van Eersel Patrice:Az ötödik álom

Egy könyv amely minden delfinlegendát és tudományos tényt megkísérel szinte a teljesség igényével avatottan közérthetővé varázsolni,Nagy előnye h mindezt kellő nyitottsággal,lelki mélységgel, és a tudomány iránti,korántsem elfogult korlátolt alázattal teszi.Egy könyv amely számtalan művészt ihletett meg megérdemelten többek közt Luc Bessont aki bevallottan ennek a művének köszönheti nagy kékség c.remekét,Valamint pl. az Enigma egyik rövidke száma is ismerősen fog csengeni az olvasónak, aminek a címe a Delfin álma és aminek szövege a könyvben is szereplő egyik sámán mese alapján íródott, a változások keresztje c. korongon hallható,és így szól:

" Minden színben ott rejlik a fénynek árja
Minden kőben ott szunnyad a kristály
Emlékezz hát ős sámán szavára
Az ember nem más csak a delfinnek álma..."

siriusB
2009-10-08, 02:03 PM
http://mek.oszk.hu/00500/00569/borito.jpg

Afrikában él egy primitív népcsoport, a dogon. Mítoszaikat tanulmányozva többen úgy vélték,
hogy azokban a Szíriusz fehér törpe kísérőjéről (beleértve keringési idejét), a Szaturnusz<o> </o>gyűrűjéről és a Jupiter négy nagy holdjáról van szó. Eszerint a dogonok olyasmit tudnak, amit<o> </o>nem várnánk tőlük. Honnan szerezték ezt a tudást? A vélemények megoszlanak. Egyes szerzők szerint ezeket a csillagászati vonatkozásokat csak belemagyarázzák a dogon mítoszokba. Mások szerint a dogonok ősei jutottak ezekhez az ismeretekhez, mégpedig vagy egy magasan<o> </o>fejlett, ősi civilizációtól (Atlantisztól), vagy pedig idegen űrhajósoktól, akik vagy a Marsról jöttek, vagy a Naprendszeren kívülről (de akkor a fénynél gyorsabban), vagy a jövőből.<o> </o>E könyv a „dogon-rejtély” kapcsán felmerülő, tudományos szempontból is lényeges kérdéseket tárgyalja. Létezett-e Atlantisz? Van-e élet a Marson? Lehetséges-e csillagközi űrhajózás? Lehet-e a fénynél gyorsabban utazni a térben, vagy visszafelé utazni az időben?

pteeniko
2009-10-08, 02:48 PM
Simon Ákos-Vass Péter:Katasztrófák a földön
Az egész világot megrázta 2004 karácsonyán a délkelet-ázsiai szökőár, amely emberemlékezet óta nem tapasztalt pusztítást vitt véghez Indonéziában, valamint a térség több országában, és a korábbi évszázadok milliós áldozatokkal járó éhínségei és járványai után a legtöbb – mintegy 305 ezer – halálos áldozatot hagyta maga után. Tízmilliók tanulták meg a szökőár korábban inkább csak a szakértők által használt japán nevét, a cunamit, a tévécsatornák által közvetített videofelvételek, illetve számítógépes szimulációk segítségével pedig végigkövethették a katasztrófa kibontakozását, lefolyását, a nemzetközi mentő- és segélycsapatok erőfeszítéseit.
Hasonlóan súlyos természeti katasztrófákra korábban is volt már példa a térségben, amely különösen mozgékony része a földgolyónak. Három hónappal később, 2005. Március 28-án – húsvétkor – ismét Indonéziában, Szumátra tartományban jelentkezett egy Richter-skála szerinti 8,7-es erősségű földrengés, és bár ezúttal a nagyobb szökőár elmaradt, komoly károk keletkeztek, és mintegy kétezren meghaltak.
A kézirat – a teljesség igénye nélkül – jó néhány olyan korábbi katasztrófával ismerteti meg az olvasót, amelyek az áldozatok nagy száma, az eset különlegessége, a helyszín fontossága vagy éppen érdekessége miatt „emlékezetesek” maradtak.
A természeti katasztrófák – városokat romba döntő földrengések, illetve szökőárral kísért földmozgások, heves vulkánkitörések, hatalmas területeket elöntő árvizek, épületeket magukkal sodró viharok – mellett válogatást adunk az ember és az általa létrehozott technika okozta legdrámaibb esetekből is. Így kerülhet egy kiadványba a Pompeji Kr. U. 79-ben lávával borító vulkánkitörés a középkori pestisjárvánnyal vagy a 17. századi londoni tűzvésszel, némi részrehajlással az 1838-as pesti jeges árvízzel, vagy éppen a 20. Század végének nagy ökológiai baleseteivel; csernobili tragédiával, a tengereket szennyező olajfoltokkal és – korántsem utolsósorban – minden idők egyik leghíresebb katasztrófájával, a Titanic elsüllyedésével.
<o>
</o>

siriusB
2009-10-08, 03:38 PM
http://marilyn-monroe.extra.hu/zenefilm/konyv/szellemidezes.jpg

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-10-08, 04:08 PM
Sziasztok! Keresem a következőt:
SH Atlasz Anatómia mind 3 kötetét
nagyon fontos lenne előre is köszönöm.
Pötyike

Üdv
A keresett sh anatómiai könyvek

Addat.hu

Nagyfelbontású szkennelés

Sh atlasz - Szövettan

http://addat.hu/844e4459/szovettan.part1.rar.html
http://addat.hu/77de0788/szovettan.part2.rar.html
http://addat.hu/74072140/szovettan.part3.rar.html
http://addat.hu/6927e881/szovettan.part4.rar.html
http://addat.hu/561dda7b/szovettan.part5.rar.html

Sh atlasz - Anatómia I

http://addat.hu/14a2bba7/anatomia1.part1.rar.html
http://addat.hu/13327f3e/anatomia1.part2.rar.html
http://addat.hu/81c2a9cf/anatomia1.part3.rar.html
http://addat.hu/719c37ef/anatomia1.part4.rar.html

Sh atlasz - Anatómia II

http://addat.hu/91c8cbab/anatomia2.part1.rar.html
http://addat.hu/941bcfff/anatomia2.part2.rar.html
http://addat.hu/673c7d6b/anatomia2.part3.rar.html

Sh atlasz - Anatómia III

http://addat.hu/72f63e2a/anatomia3.part1.rar.html
http://addat.hu/579a98fb/anatomia3.part2.rar.html
http://addat.hu/83b0b9d1/anatomia3.part3.rar.html
http://addat.hu/15dc0ef8/anatomia3.part4.rar.html

janeanddragon
2009-10-09, 01:45 AM
Sziasztok!
Megjelent az Éjszaka háza 2. (P. C. Cast, Kristin Cast Elárulva (http://kellykiado.hu/konyvek/elarulva.html)) a Kelly kiadótól. Esetleg van valaki, akinek már e-bookban is megvan?
És keresem még a következőt Natsuo Kirino: Kín

siriusB
2009-10-09, 02:39 AM
http://webshop.animare.hu/i/product/97/977/97739.jpg

E könyv a szinkronicitásról szól. Ha Junghoz hasonlóan komolyan vesszük a kérdést, akkor újra kell értelmeznünk az emberi természetet, a világegyetemet, és az összefüggésükről alkotott eddigi elképzeléseinket. Közvetlen kapcsolat állhat fenn az emberi tudat, valamint a fizika és a biológia törvényei szerint müködő, anyagi világ között. Ha a szinkronicitás jelenségét tényleg meg akarjuk érteni, akkor módosítanunk kell a tudatról és a természetről alkotott megszokott nézeteinket.
<o></o>
Allan Combs Mark Holland<o></o>

abrigike111
2009-10-09, 03:08 AM
Catherine Anderson - Tiszta szerelem

jantar
2009-10-09, 05:00 AM
Magyarország története 1

Word-dokumentum (s. k. fényképezve)
117 MB

http://addat.hu/9219deeb/Magyarorszá...part1.rar.html
http://addat.hu/77b6ca46/Magyarorszá...part2.rar.html

Jelszó: supertrezi

Magyarország története 2

131 MB

http://addat.hu/42331cdc/Magyarorsza...ete-2.rar.html

Magyarország története 3

117 MB

http://addat.hu/22e84dd8/Magyarorsza...part1.rar.html
http://addat.hu/5106fe11/Magyarorsza...part2.rar.html

Magyarország története 4

133 MB

http://addat.hu/1437c04d/Magyarorszá...part1.rar.html
http://addat.hu/77d13552/Magyarorszá...part2.rar.html
http://addat.hu/73ec25cc/Magyarorszá...part3.rar.html

Magyarország története 5

128 MB

http://addat.hu/57f592de/Magyarorsza...part1.rar.html
http://addat.hu/481531ae/Magyarorsza...part2.rar.html

Magyarország története 6

165 MB

http://addat.hu/23c3039f/Magyarorsza...part1.rar.html
http://addat.hu/79cf4797/Magyarorsza...part2.rar.html

Magyarország története 7

139 MB

http://addat.hu/48d57826/Magyarorsza...part1.rar.html
http://addat.hu/8785b647/Magyarorsza...part2.rar.html

Magyarország története 8

158 MB

http://addat.hu/79e904e3/Magyarorsza...part1.rar.html
http://addat.hu/51783abd/Magyarorsza...part2.rar.html

Magyarország története 9

166 MB

http://addat.hu/98e381a7/Magyarorsza...part1.rar.html
http://addat.hu/54efbb72/Magyarorsza...part2.rar.html

Magyarország története 10

147 MB

http://addat.hu/11b9cfa7/Magyarorsza...part1.rar.html
http://addat.hu/5234c8d1/Magyarorsza...part2.rar.html

jantar
2009-10-09, 06:02 AM
Diósi Ágnes-Cigányút.pdf (http://www.sendspace.com/file/d76vi4)

Diósi Ágnes: Cigányút

Nosferatus
2009-10-09, 08:38 AM
Sziasztok.

Keresem diablo az árnyak birodalma
Című könyvet.:p

jantar
2009-10-09, 12:31 PM
Diósi Ágnes-Hetediziglen.pdf (http://www.sendspace.com/file/9injyl)
Diósi Ágnes-Szűz Mária zsebkendője.pdf (http://www.sendspace.com/file/cwwjlm)
Diósi Ágnes-Szemtől szemben.pdf (http://www.sendspace.com/file/ik6860)

Diósi Ágnes:
Hetedíziglen
Szűz Mária zsebkendője
Szemtől szemben

adeina
2009-10-09, 01:46 PM
Cynthia Parker - Gyötrelmes szerelem

Sylvia helyzete kétségbeejtő. Nincs állása, apja csak adósságot hagyott rá és egy elviselhetetlen házasság lehetőségét. Bizarr ötletének köszönhetően sikerül egy áruházban munkát kapnia. Már-már minden rendben lesz, amikor egy rablás megakadályozásakor a lány megsérül. Ekkor kezdődik a félreértések és meglepő fordulatok sorozata, s egy szerelem, mely úgy tűnik, eleve kudarcra van ítélve.

cagatha
2009-10-10, 01:31 AM
Keresem a következő könyveket:
Zemlényi Zoltán: Hoppárézimi
Zemlényi Zoltán: 15 éve az oktogonnál
Zemlényi Zoltán: Ütötte el az autó
Köszönöm!

katonaj123
2009-10-10, 04:29 AM
Sziasztok
Keresem Szilágyi István és Szabó Dezső bármely művét elektronikus formában.
Előre is köszönöm.

erdsa
2009-10-10, 05:18 AM
hello

ezt a könyvet keresem:
John J.Sherwood - Hőseposz

köszi a segítséget

http://rpg.hu/iras/pic/hoseposz_thumb.jpg

Az elf fajháborúk idejétől a Hetedkorig ívelő, heroikus hangvételű történetben John J. Sherwood drámai intenzitással láttatja az időket, mikor még pegazusok szárnyaltak Ynev erdei felett és aquir vadászhajók lapultak a lombok sűrűjében. A négy, egymással összefüggő epizódból álló Hőseposz lapjain fény derül a Quiron-tenger keletkezésének titkaira; az eonokon át dúló küzdelemben sárkányok, égi gályák, ork hadurak és elf kalahorák harcai elevenednek meg - mindez a szerzőre jellemző sajátosan összeszedett, a részletekre is ügyelő előadásmóddal.
<o>Köszönet az eredeti feltöltőnek!

E-ryka
2009-10-10, 08:24 AM
Sziasztok! Meg van esetleg valakinek S. Dudás Ilona: Isten veled kislány c. könyve? Nagyon örülnék neki, a másik részt már olvastam!

wiren
2009-10-10, 09:20 AM
Asimov, Isaac könyvek

Asimov, Isaac: A kalisztro réme
Asimov, Isaac: A csillagok akár a por
Asimov, Isaac: A félvér
Asimov, Isaac: A halhatatlanság halála
Asimov, Isaac: A halál fuvallata

wiren
2009-10-10, 09:42 AM
Kertész Imre: A holokauszt, mint kultúra
Kertész Imre: A nyomkereső
Kertész Imre: A stockholmi beszéd
Kertész Imre: Felszámolás
Kertész Imre: Jegyzőkönyv

Kertész Imre: Kaddis
Kertész Imre: A kudarc

mcsbkm
2009-10-10, 12:01 PM
Úgy láttam ez még nincs fent:

Harlequin - Júlia 167. kötet
Jacqueline Baird - A szenvedély mestere

Nibivio
2009-10-10, 04:28 PM
Sziasztok!
A következő könyvet keresném:
Romana különszám 1996/2/3: Jessica Hart: Szerelmi útvesztő
Előre is köszönöm!

deer22
2009-10-11, 04:13 AM
Sziasztok!

Cynthia Parker-től keresem a:Mennyi férfi! és a Sors útjai című könyveket!

Előre is köszönöm!
Sziasztok!

nettka1980
2009-10-11, 07:52 AM
Sziasztok!

Keresem Tettamanati Gábor: Újra együtt! című könyvét.
Kérem, aki tud segítsen!
Köszönöm!

Nettka

kateelee
2009-10-11, 09:15 AM
Keresném a következő könyveket:

J. D. Robb: 17. Halálos ártatlanság tudom, hogy felrakta már valaki, de annak sajnos csak a címe stimmel, mert a tartalom már a Halálos árulés-é

Pécsi Géza: Kulcs a muzsikához

Cast, P. C. - Cast, Kristin: Megjelölve és Elárulva

<!-- / message -->

zture
2009-10-11, 09:35 AM
P.C.CAST és KRISTIN CAST: ELÁRULVA - AZ ÉJSZAKA HÁZA 2. (http://books.hu/elarulva_az_ejszaka_haza_2)

Zoey Redbird egyre jobban megszokja a vámpírjelöltek nem éppen hétköznapi életét, és úgy érzi, végre sikerült beilleszkednie, barátokra lelnie. Megválasztják a Sötétség Lányainak vezetőjévé, ráadásul a szerelmi élete is egyenesbe kerül, hiszen az iskola leghelyesebb pasijával, Erikkel jár. Az Éjszaka Háza felett azonban sötét viharfellegek gyülekeznek, és egyszer csak bekövetkezik az, amitől mindenki rettegett: holtan találnak egy fiút a városban, és minden jel arra mutat, hogy egy vámpír végzett vele. Rendőrök bukkannak fel az Éjszaka Házában, és Zoey hamarosan a gyanúsítottak között találja magát. Vajon ki akarja rá terelni a gyanút?Segítségre van szüksége, ám akkor történik valami, ami alapjaiban rengeti meg a világba vetett hitét, és már nem tudja, kiben bízhat meg és kiben nem, ki a barát és ki az ellenség...

Köszönet a készítőknek. :)

.b.
2009-10-11, 10:39 AM
Sziasztok!keresem: Celia Rees- Bűbájos Mary-t és Celia Rees- Farkasszem-et
Előre is non köszi.....puszi

zture
2009-10-11, 11:29 AM
Celia Rees - Bűbájos Mary

<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cr%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsohtml1 %5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:EN-US; mso-fareast-language:EN-US;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> "...A látomások maguktól törtek rám, mint annak idején a nagyanyámra, de ezt a tudást nem tőle örököltem. Hanem anyámtól. Egészen másfajta képesség volt, meghaladta nagyanyámét. Éreztem, ahogy ránehezedik a vállamra, mint valami súlyos lepel..."Egy ágytakaróba fércelve rejtőztek több mint 300 évig azok a lapok, amelyekből a fenti idézet származik. Egy naplóból, melyet gondos kezek kitartó munkával rendeztek össze, hogy lapjait olvasva egy lenyűgöző és megindító történet bontakozzon ki. Marynek, egy boszorkány unokájának története.1659 tavaszán egy hajó fut ki Southampton kikötőjéből, hogy az Újvilágba vigye a háborúk elől menekülő utasait. A fedélzeten van a 14 éves árva lány, Mary is, akinek nagyanyját boszorkánysággal vádolták meg, majd felakasztották. Mary számára az egyetlen menekülési lehetőség, ha a puritán közösség, amelyhez útja során csatlakozik, befogadja tagjai közé. Viszontagságos utazást követően a hajó megérkezik Amerikába, ahol a lány azt reméli, hogy új életet kezdhet. Rá kell döbbennie azonban, hogy a múlt elől nem könnyű elmenekülni. Az erdő mélyén élő telepeseknek hamar szemet szúr az önálló, az élet rendjéről másképp gondolkodó fiatal lány. Nem telik el sok idő, és a babonás közösség őt teszi felelőssé a körülöttük zajló, számukra megmagyarázhatatlannak tűnő eseményekért. Mary elhatározza, hogy megvédi magát a boszorkányság képzelt vádjaitól, s nem hagyja, hogy őt is ugyanarra a sorsra kárhoztassák, mint a nagyanyját.Ez a különös atmoszférájú, magával ragadó regény, amely az 1600-as évekbe kalauzol bennünket, a mai olvasó számára is fontos értékekről beszél. Celia Rees a bátorság, a függetlenség és a hatalom kérdéskörét Mary izgalmas történetén keresztül elemzi. Kegény egy fiatal lányról, aki nem engedi, hogy más döntse el helyette, ki is ő valójában.Celia Rees az angliai Warwickshire-ban él, számos nagysikerű ifjúsági regény szerzője. Ez az első magyar nyelven megjelenő kötete.

Édes
2009-10-11, 12:05 PM
Úgy láttam hogy még nincs fent Meg Cabot:A fiú a házból című könyve. Remélem tetszeni fog és sokan töltik le.[

Siccc
2009-10-11, 12:43 PM
J. D. Robb: 17. Halálos ártatlanság

J. D. Robb halálos üdvösség

Moebius
2009-10-11, 01:42 PM
Üdv
'97-es fantasy füzetek két példánya
346216

346217

346218

meg még pár könyv:444:

346221

346222

346223

346224

346225

jantar
2009-10-11, 03:36 PM
Nagyon régóta keresem az alábbi könyvet. Stripped: Depeche Mode szerző: Jonathan Miller

Tovább keresném Moldova György Érik a vihar című két kötetes könyvét.

Segítségetek előre is köszönöm.

hoosier
2009-10-11, 03:50 PM
Sziasztok!

Sajnos már nem elérhető, így kérném, hogy akinek megvan tegye fel újra David Icke: ...és az igazság felszabadít I.és II. kötetét. Nagyon szépen köszönöm!:)

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-10-11, 03:52 PM
Schätzing Frank-Híradás egy ismeretlen univerzumból

A szerző neve bizonnyal nem cseng ismeretlenül a kedves olvasó előtt, hiszen a Raj című több tekintetben is tartalmas és igen alapos ökothrillere a maga több mint ezer oldalával,bizony keményen és megérdemelten lemosta a hasonszőrű angolszász piaci művek megannyi raját.Kedvcsinálóul álljon itt néhány gondolat a szerző előszavából:"Ez egy könyv, nem pedig tanulmány. Nem is kiáltvány. Nem hordoz üzenetet a zászlaján. Egy thriller, mert a Föld története nem más, mint hihetetlenül izgalmas eseménysorozat, tele fordulatokkal és meglepetésekkel. A történet nem bonyolult, és főleg nem unalmas. Csupán léteznek olyan emberek, akik nagyon szeretnék, ha így lenne. Mindnyájan ismerünk néhányat közülük. Az ő aláírásuk díszeleg a bizonyítványainkon - együtt azokéval, akik miatt a csengetés után is ülve maradtunk a padban, hogy hallgathassuk őket. Ők voltak a nagy mesélők, a kalandorok, az időutazók.
A Híradás egy ismeretlen univerzumból igazából csak egyet akar: szórakoztatni és felkelteni az érdeklődést. Olvassa ezt a könyvet, ahogy tetszik. Keresztben, vagy egy nagy lélegzetvétellel hosszában. A legtöbb fejezet önállóan is működik.
A javaslatom viszont az, hogy együtt utazzunk vissza a nullaponthoz, olyan közel, amennyire csak lehetséges, hogy azután onnan hagyjuk magunkat sodortatni az idő áramában. Útközben nyugodtan hunyja le a szemét, és szundítson egyet, amikor a fizikai és kémiai mélységekben kalandozunk, mint amilyen például az evolúció kézitáskájáról szóló fejezet. Ezek a kitérők sokszor elengedhetetlenek, de ki tudja, talán örömét leli, mondjuk, abban a kérdésben, hogyan nézett ki az elősejt három és fél milliárd évvel ezelőtt. Ha mégis túl sok ion, izotóp, makromolekula, cukor és zsír állná el az útját, nyugodtan kapcsoljon ki. Majd felébresztem, amikor az igazán jó történetek jönnek, ugyanis hosszú utazáson fogunk részt venni, és egy utazás csakis ellazulva élvezhető igazán.
A könyvben felbukkannak majd olyan fogalmak, amelyeket csak később fejtünk ki bővebben, vagy egy-egy olyan kifejezést olvashat, melyet már érintettünk, és azt kérdi: a fenébe, mi is volt ez? Ne lapozzon vissza, hanem haladjon tovább előre, egészen a könyv végéig. A szójegyzékben biztosan rátalál a keresett magyarázatra. Bizonyos témákról valószínűleg sokkal több információjuk lehet a közvetlen közelmúltban napvilágot látott kutatási eredményekből, mint nekem, hiszen azok nem álltak rendelkezésemre a könyv írásának pillanatában. Biztosíthatom, hogy ebbe is belenyugodhat: a könyvek is élnek. Igyekszem a Híradást kiadásról kiadásra a legújabb tudományos eredményekkel frissíteni, hogy azt bárki fejtörés nélkül bárhol felolvashassa.
Tegnapelőtt.
Mi is történt tegnapelőtt?
Igen. Az ősrobbanás.
Erről nem sokat lehet tudni, csak annyit, hogy minden valószínűség szerint bekövetkezett....Ami tegnapelőtt történt, közvetlenül a tér, az idő és az anyag tágulása előtt, és hogy egyáltalán mindez miért következett be, azt mindmáig senki sem tudta megmondani. Nekem legalábbis halvány gőzöm sincs róla.
De elmesélhetem, hogy mi történt tegnap."
Frank Schätzing
2006. március

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-10-11, 04:06 PM
Ma 150 éve temették el a világhíres mostohasorsú költő és igényes rémregényírót, akinek a fáma szerint a hagyományos Detektívtörténetek formáját köszönhetjük.(míg mások ezt Twainnek tulajdonítják, az ujjlenyomat alkalmazása miatt)Edgar Allan Poe-ról van szó.Mindenesetre az Ő neve van a krimiírók oscarjának díján az Edgaron is. És ide kapcsolódik a kérésem KISSÉ ugyanis David Bischoff:Holló
szólt a holló;c. könyve egyrészt Poe életregény is,ha bárki tudna még Poe életéről szóló regényt azt köszönettel venném.

book-fan
2009-10-11, 04:28 PM
Debra Mullins : A törvény embere

Köszönet a készítőnek!

book-fan
2009-10-11, 05:17 PM
Sziasztok!
Keresem Nora Roberts Mira kiadótól megjelent könyveit.
Nora Roberts:
-A Nyugat dala
-A megszelídithetetlen
-Virágok szigete
-Merész vállalkozás
-Győztes játszma
-Szerep nélkül
A feltöltőknek előre is köszönöm.
<!-- / message --><!-- sig -->

Nora Roberts : A Nyugat dala
Nora Roberts : A megszelídithetetlen

Köszönet a készítőnek!

petrified
2009-10-12, 02:14 AM
Néhány betömörített könyv text formátumban:

Popper Péter: Az Istennel sakkozás kockázata
Popper Péter: Az ömagába térő ösvény
Thomas Merton: A Zen és a falánk madarak
Földes Péter: Vallanak az ősi krónikák
Rex Warner: Periklész

Most vettem egy 6"-os EZReader-t, 149 dollárért, a magyar lit szöveget, úgy tűnik, nem tudja.

katonaj123
2009-10-12, 03:04 AM
New Moon forgatókönyv

deer22
2009-10-12, 03:22 AM
Sziasztok!

John Ajvide Lindqvist-től keresem a Hívj be! című könyvet és
Loranys Creighton-tól a Holdfény a város felett című regényt.

Ha valakinek megvan és feltenné,azt nagyon megköszönném!

Sziasztok

Bogart
2009-10-12, 03:23 AM
Helló, keresném a Feket flotta fenyegetése trilógia 2. és 3. részét azaz
Michael P. Kube-McDowell - Hazugságok pajzsa
Michael P. Kube-McDowell - A Zsarnok erőpróbája
könyveket bármilyen formátumban
Köszönöm.
Michael P. Kube-McDowell - Hazugságok pajzsa

deer22
2009-10-12, 03:35 AM
Sziasztok!

Gondoltam teszek fel néhány romantikus könyvet a műfaj kedvelőinek!Ezeket nem találtam a keresőben.Jó szórakozást!
Virgina Henley:A holló és a rózsa
Anita Weaver: Felismerés

konyvtaros
2009-10-12, 06:16 AM
Keresem a Deborah Rodriguez A kabuli szépségszalonc . konyvet.
Koszi.

OrionX
2009-10-12, 07:17 AM
Sziasztok, csatlakozom az előttem szólóhoz. Sajnos a kereső nem segített :-(

Sziasztok!

A következő MEG CABOT könyveket keresem:
A neveletlen hercegnő naplója 4. - Mia Genoviában
A neveletlen hercegnő naplója 6. - Hajrá hercegnő!
A neveletlen hercegnő naplója 7. - Bulihercegnő
A neveletlen hercegnő naplója 7 és 1/2 - Boldog szülinapot, Mia!
A neveletlen hercegnő naplója 7 és 3/4 - Valentin-napi meglepetések
A neveletlen hercegnő naplója 9. - Pizsamás hercegnő
A neveletlen hercegnő naplója 10. - Mindörökké hercegnő
<!-- / message -->
<!-- / message -->
<!-- / message -->

karaffagye
2009-10-12, 07:28 AM
Kedves Könyvbarátok!

Karaffa Gyula: Pipafüst (versek PDF)

Ma töltögettem, cserébe saját verseskönyvem teszem fel. Aki olvasta, legyen szíves visszajelezni, ha tetszett, ha nem:

Üdv, karaffagyé

siriusB
2009-10-12, 10:23 AM
http://lwolf.extra.hu/PIC/H10E.JPG

Los Angeles, 2027. Los Angeles háború kínozta városában a Sors szeszélye különös figurákat sodor egymás mellé. Egy tudathasadásos, rémült kislányt és egy gyermekét vesztett, embertársaitól elidegenedett nőt, a Beverly Hills-i Csillag Bázis gerilláját . A társadalom két számkivetettje hamar egymásra talál, de boldogságuk nem lehet hosszú életű és a Gépisten serege hamarosan szétdúlja azt a csipetnyi békét is, ami osztályrészük lehetett volna. De vajon miért űzik a kislányt oly engesztelhetetlen megszállottsággal kiborgok légiói? És vajon ki az a titokzatos barát, aki minden éjszaka felbukkan, hogy a pirkadattal együtt nyoma vesszen és aki bámulatos módon uralni képes a lelketlen gépeket?

E-ryka
2009-10-12, 11:24 AM
Sziasztok! keresnék Claire Kenneth könyveket! Van nekem is pár, de jó lenne tőle valami számomra újat is olvasni! Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni! :)

koh01
2009-10-12, 12:10 PM
Köszönet a készítőnek:

Lázár Ervin - A hétfejű tündér

ancsa980
2009-10-12, 12:32 PM
Sziasztok!

Keresem:
Waris Dirie: Sivatag lányai
Jean Sasson könyveit

Remélem tud valaki segíteni!! Előre is köszönöm!!!!

karaffagye
2009-10-12, 12:49 PM
Az imént nem ment a feltöltés el. Bocsánat érte. Talán most.

Üdv, karaffagyé

repidster
2009-10-12, 01:14 PM
Sziasztok!

Az alábbi könyveket keresem:

Mary Kelson: Végzetes Szenvedély

Ashland Price: Viking rózsa

Cassi Edwards: Vad boldogság

Raine Cantrell : Sivatagi hajnal

Costance Bennett: Holdfény ének

Linda Madl: Szívem vágya

Julie Meryl: A szerelem habjai

Marylyle Rogers: A sas dala

Cristine Dorsey : A kapitány foglya

Gennel Dellin: Cherokee alkony

Joanne Redd: A tűz asszonya

Köszönöm

ancsa980
2009-10-12, 02:23 PM
Zalatnay Sarolta: Ciccolina a szexciklon
Zalatnay Sarolta: Ezt sem a zárdában írtam
Zalatnay Sarolta: Nem vagyok én apáca

booklover
2009-10-12, 04:43 PM
Lehet, hogy nagyon eldugtam a kérésem, ugyanakkor egyszerűen lehet, hogy még nincs is meg e-book formában, ezért merem megkérdezni nem először :wink: Tehát:

1. Francis Fukuyama: A történelem vége és az otolsó ember

2. Szepes Mária: Surayana élő szobrai

ezt a két könyvet keresem nem kevés ideje...

hazicicus
2009-10-13, 01:14 AM
Raymond Thornton Chandler (Chicago (http://hu.wikipedia.org/wiki/Chicago), 1888 (http://hu.wikipedia.org/wiki/1888). július 23. (http://hu.wikipedia.org/wiki/J%C3%BAlius_23.) – 1959 (http://hu.wikipedia.org/wiki/1959). március 26. (http://hu.wikipedia.org/wiki/M%C3%A1rcius_26.)), amerikai krimiíró (http://hu.wikipedia.org/wiki/%C3%8Dr%C3%B3). Jelentősége mérhetetlen volt: leginkább stílusa és gondolkodásmódja volt az, amely az elmúlt hatvan évben hatást gyakorolt a bűnügyi irodalomra. Állandó szereplője, Philip Marlowe (http://hu.wikipedia.org/wiki/Philip_Marlowe) a „hardboiled” stílusú detektívregényhősök mintapéldánya lett.

CHANDLER R T - A gyongy bajjal jar.txt
CHANDLER R T - A kicsi nover.txt
CHANDLER R T - A magas ablak.txt
CHANDLER R T - Hosszu alom.txt
CHANDLER R T - Kedvesem, isten veled.txt
CHANDLER R T - Visszajatszas, A fecsego ferfi, A kiraly sargaban.txt

Keresem:

Asszony a tóban (http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=Asszony_a_t%C3%B3ban&action=edit&redlink=1) (1943)
Poodle Springs (http://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=Poodle_Springs&action=edit&redlink=1) (1959)

hazicicus
2009-10-13, 01:23 AM
Earl Derr Biggers (http://en.wikipedia.org/wiki/Charlie_Chan) (1884-1933) amerikai író. A Harvard egyetemen tanult, majd Bostonban lett újságíró, színikritikus. 1913-ban írta első krimijét, de a félig kínai, félig amerikai felügyelő, a mosolygó Charlie Chan figuráját csak 1925-ben teremtette meg House Without a Key (A kulcs nélküli ház) című regényével. Charlie Channak két gyereke van, őrmester, konfuciuszt idézi, s ő Hawaii legjobb detektívje. Az első regényt további öt követte: The Chinese Parrot (A kínai papagáj) 1926. Behind That Curtain (Amit a függöny eltakar) 1928, The Black Camel (A fekete teve) 1929. Charlei Chan Carries On (Charlie Chan mosolyog) 1930, Keper Of The Keys (A kulcsok őrzője) 1932, Charlie Chan figurája hatalmas karriert futott be, először hangjáték, majd képregény és filmsorozat készült belőle.

BIGGERS E D - Charlie Chan, A kinai papagaj.txt
BIGGERS E D - Charlie Chan, Charlie Chan szinre lep.txt
BIGGERS E D - Charlie Chan, Charlie Chan talalkozasa a fekete tevevel.txt
BIGGERS E D - Charlie Chan, Charlie Chan zavarba jon.txt

Keresem a hiányzó regényeket.

janeanddragon
2009-10-13, 02:17 AM
Hali!
Két Mark Twain könyv, csak az Ádám és Éva naplóját láttam fenn.
Mark Twain: Tom Sawyer kalandjai
Mark Twain: Huckleberry Finn kalandjai

Bogart
2009-10-13, 03:20 AM
Chandler Raymond
Asszony a tóban
Elkéstél, Terry

Bogart
2009-10-13, 03:27 AM
Lilith Saintcrow
Az ördög szolgálatában

katonaj123
2009-10-13, 03:48 AM
Sziasztok!

Keresem a következö könyvet!

Alekszandr Beljajev: A kétéltű ember cimü könyvet!
Ha valaki tud segiteni a könyvben azt nagyon meg köszöném!

Kelemes napot kivànok midenkinek!!!

Itt a kért könyv:

Beljajev a kétéltű ember

adenny
2009-10-13, 04:39 AM
Egy kis romantikus:
Debbie Macomber: Angyalhaj
Debbie Macomber: Susannah kertje
Debbie Macomber: Búcsú az orgona utcától

vakondok
2009-10-13, 07:10 AM
Sziasztok!

Keresem ezt a könyvet Szécsi Noémi - Kommunista Monte Cristo

Sajnos a katalogusban sem találtam és a kereső sem dobta ki.Nagyon hálás lennék ha valaki feltenné.

Bognyeső
2009-10-13, 07:15 AM
Kedves Fórumozók,

keresem Szegedi Csanád Magyar eredetű keresztnevek kincsestára című könyvét. Sajnos itt Németországban semmi esélyem, hogy megvásároljam, marad így az elektronikus változat. Hátha tud valaki ebben segíreni. Előre is köszönöm.

fancy917
2009-10-13, 08:19 AM
Sziasztok! keresem ezt a könyvet Kim Harrison: Once Dead, Twice Shy - Egyszer halott, másszor félénk

spilu
2009-10-13, 08:24 AM
Sziasztok! Keresem: James Beauseigneurtól

- Új kor születik
- Az Úr képében
- Isten cselekedetei

Köszi! spilu

delfiney
2009-10-13, 09:08 AM
Sziasztok!
Keresem Dékán István - Sümegi András: Digitális fényképezés az alapoktól a szakmai ismeretekig című könyvét.
Ha valaki tud segíteni, előre is köszönöm!

kékpille
2009-10-13, 09:28 AM
Ezt a regényt nem láttam fenn Jane Austen-től. Jó olvasást!:)