PDA

A teljes (képes) nézethez kattints ide : E-book keresése

Oldal : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19

Siccc
2009-10-25, 07:48 PM
Gail Carson Levin Elátkozott Ella

Soze
2009-10-26, 01:42 AM
Pokorny, Hermann - Vezérezredes
Pokorny,Hermann - A láthatatlan kém emlékiratai
Pörtner, Rudolf - A viking kaland
Pressfield, Stephen - A tűz kapui
Purs, Laimonis - Lángoló vár

hluna23
2009-10-26, 03:37 AM
Bad Girl 4. ;)

pinta
2009-10-26, 04:19 AM
Sziasztok!

Nincs meg valakinek véletlenül Birger Selin: A lélek börtönében c. könyve?! NAGYON szeretném!

calypea
2009-10-26, 07:59 AM
Sziasztok.
Keresem Alice Hoffman: A 13. Boszorkányt.
Ha valakinek megvan kérem töltse fel.
Köszönöm.

Hajni67
2009-10-26, 08:00 AM
Sziasztok! Nagyon fontos lenne, hogy megtaláljam Henry Mintzerg Stratégiai szafari és Chikán Attila Vállalatgazdaságtan című könyvét. Ha valaki tud segíteni annak nagyon hálás lennék.

Grigri
2009-10-26, 08:26 AM
http://bookline.hu/product_tnimages/995/TN_B831214.JPG

Charlaine Harris: Holtak klubja - True Blood 3.

Sookie vámpír szerelme eltűnt. Bill hivatalos útra indult, de Sookie női megérzése hamar beigazolódik, amikor is Bill főnöke bevallja, hogy egy csábos vámpír már régóta feni a fogát a pincérlány fiújára. A vérfarkasok segítenek bejutni Sookie-nak a hírhedt klubba, ahol senki nem az, aminek látszik. A nyomozás egyre veszélyesebb fordulatokat vesz, és ha nincs Elvis, az újdonsült vámpír, akkor Sookie nyaka is hamarosan két sebbel lesz gazdagabb...

Charlaine Harris magával ragadó bestsellerében mesterien népesíti be világunkat vámpírokkal, nem kevés humorral és izgalommal fűszerezve.

Köszönet a készítőnek! :)

masnada
2009-10-26, 08:47 AM
mindenfajta mysterious universe könyv érdekelne pdf vagy egyéb formátumban.

Könyvbúvár
2009-10-26, 08:54 AM
Cecily Von Ziegesar :Bad Girl -Mindent akarok ,de azonnal!Című könyvét és a sorozat 6. és 7. részét keresem köszi

Pikocica
2009-10-26, 09:34 AM
Sziasztok! Valakinek nincs meg a Beatrice Small: Miért kellene megnősülnöm? és a Fúria c. könyv? Nagyon hálás lennék, ha valaki fel tudná rakni.

pteeniko
2009-10-26, 09:59 AM
Joanna-Watters-A-Tarot-Napjainkban

A tarot egyre népszerűbbé válik, s ezt jól jelzi egyre markánsabb jelenléte az ezoterikus könyvpiac asztrológiai kiadványai mellett. Növekvő népszerűsége egyúttal hűen tükrözi az emberek egyre fokozódó vágyát arra, hogy kutassák és meg is találják életük értelmét. E könyvben a szerző modern jelentésekkel ruházza fel a lapokat, s bemutatja e jelentések hogyan vonatkozhatnak életünk problémáira, helyzeteire. Használatával nemcsak alapok értelmezésében juthatunk mesteri szintre, de választ kaphatunk különleges kérédseinkre, amelyekkel döntően befolyásolhatjuk életünk irányát.

Joanna-Watters-A-Tarot-Napjainkban (http://data.hu/get/1811735/Joanna-Watters-A-Tarot-Napjainkban.pdf.html)

Moebius
2009-10-26, 11:36 AM
1999 tavaszán Will Weston, a Times Post rámenős sztárriportere az Elnök titkos utasítására Ecotópiába látogat. Ő az első amerikai, aki a szomszédos szakadár ország földjére lép. A „barbá*roktól" való félelme és viszolygása fo*kozatosan rokonszenvvé majd lelkese*déssé válik. Az ökotóp környezetvédő intézkedések megváltoztatták az élet minőségét, kiegyensúlyozottabb lett a nemek közötti kapcsolat, értelmesebb a gyermeknevelés, etikusabb a politika. Tiszta levegőjű városokban, buja erdők ölén játékos, őszinte, szenvedélyes és szabad lelkű emberek élik kiteljesedett életüket. A sok elrettentő jövőkép után végre egy üdítő, regényes utópia, mely jobbik énünk vágyait fejezi ki. A nyolcvanas évek amerikai zöld irodal*mának egyik legnagyobb példányszá*mú, legtöbb nyelvre lefordított kötete.

misako
2009-10-26, 12:47 PM
Stahl Judit - Válogatott finomságok

Mellesleg Stahl könyvekből szinte az összeset megtaláltam a keresővel úgyhogy nézz szét és írd le amit még szeretnél és nincs fent.

Moebius
2009-10-26, 05:12 PM
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:EutEQ3AvhOyjaM:http://mek.oszk.hu/02300/02351/borito.jpg
Nekem még hevesebben kezdett verni a szivem, de Raquel arcát hiába fürkésztem, semmi jel nem árulta el érzelmeit. Manolo arcát pedig a homályban nem láttam. ...

Redtype
2009-10-26, 05:39 PM
sziasztok,
az alábbi könyveket keresem:
Böszörményi Gyula: Gergő és a táltosviadal
Böszörményi Gyula: Gergő és az álomvámpírok I, II
Böszörményi Gyula: Zsófi és az ősboszorkány
A Gegő-sorozat első két kötetét megtaláltam-köszönet érte a feltöltőnek- de ezek még hiányoznak.
előre is köszi:)

Kirara24
2009-10-26, 07:20 PM
Valaki a Vámpír vére c könyvet???????????,,

K_IBI
2009-10-26, 07:51 PM
Talán ha Phillipsként kerested vón, gyanítom, hogy megtalálod az e-könyvben meglévő műveit az alábbi hsz-ben: #485, #582, #736, # 2152
üdv
:)Sőt, van még itt ...
http://canadahun.com/forum/showthread.php?p=446834&highlight=Susan+Elizabeth+Philips#post446834

pretorius
2009-10-27, 04:41 AM
Stirling S M-Közelgő vihar :cool:Kérésre teszem fel.

Ani32
2009-10-27, 05:02 AM
Az Esti Showder története, és Fábry-ról a lepel.

Moebius
2009-10-27, 05:35 AM
Üdv
1 pdf könyvben:
-angyaljárat
-bosszú
-elveszett fény
-fekete hang
-az alagút végén
-véres munka
-fekete jég

Bird001
2009-10-27, 05:49 AM
Tőle még nem láttam semmit

Dashiell Hammett - A cingár feltaláló
Dashiell Hammett - A máltai sólyom
Dashiell Hammett - Az átok
Dashiell Hammett - Véres aratás

misako
2009-10-27, 06:14 AM
Keresném a Karó című könyvet ami állítólag már megjelent. Több szerzőtől vannak benne rövid kis sztorik, többek között Hamilton is. Lécci, ha valakinek megvan rakja fel. Nagyon hálás lennék érte.

Redtype
2009-10-27, 07:09 AM
sziasztok,
ha jól láttam ez a sci-fi novellás kötet még nincs fönn. A címe: A pokolba tartó vonat, a szerzők között van például Asimov is.

pteeniko
2009-10-27, 08:03 AM
Csisztu Zsuzsa és Kaszala Klaudia:Rivális élsportolók szemtől szemben

Tartalom:
"Az ember. Mindig is ez érdekelt minket a statisztikák mögött. Túllépve a közhelyszagú kijelentésen magam is elmondhatom, hogy az elmúlt közel másfél évtizedben ezen a pályán mindig kizárólag ez hozott lázba. Hogy megtudjam: két kiváló képességű, nagyjából egyformán tehetséges és szorgalmas, hasonlóan motivált sportoló közül téthelyzetben melyik, és milyen tulajdonságok alapján képes a másik fölé kerekedni. Melyek azok a nüánszok, és hol nyugszanak ezek egy emberben, amelyek alkalmassá teszik arra, hogy adott pillanatban a legjobbnál is jobbat hozzon ki magából. A kötetben: Kásás Tamás - Kiss Gergő; Kammerer - Storcz - Vereczkei - Horváth; Atlétika: kalapács- és diszkoszvetés, s ami mögötte van; Magyarország - Brazília; Vörös Zsuzsa - Balogh Gábor; Kovács Kati - Janics Natasa - Angyal Zoltán; Dr. Ábrahám Attila - Csipes Ferenc - Gyulai Zsolt; Mincza Ildikó - Nagy Tímea - Tóth Hajnalka; Speciális Olimpia; Rob Niedermayer - Jason Strudwick; Nyilasi Tibor - Törőcsik András; Puskás Ferenc-válogatott - Real Madrid; Magyarország - Argentína."

pteeniko
2009-10-27, 08:30 AM
Kurt Tepperwein:
Savtalanítás-A Fiatalság Forrása

Tartalom:
A savak okozta megbetegedések listája igen hosszú - az AIDS-től a rákon át egészen a cellulitiszig terjed.A közismert terapeuta, életvezetés-oktató és természetgyógyász, Kurt Tepperwein könyvében megnevezi a túlsavasodás legfőbb okait.Testünk arra hivatott, hogy körülbelül 130 évet érjen meg. Életmódunknak köszönhetjük, ha idő előtt megöregszünk, megbetegszünk vagy túl gyorsan ér utol minket a halál. A legtöbb betegség alapja a túlsavasodás. Természetellenes étkezési szokásaink következtében testünkben mindig túl kicsi a rendelkezésre álló bázisok mennyisége. Kurt Tepperwein, aki évtizedek óta a különböző betegségek okaival foglalkozik,könyvében elmagyarázza, miért olyan veszélyes a test túlsavasodása, és mittehetünk annak érdekében, hogy megint harmonikussá váljon testünkben a savak és bázisok aránya. A szerző arra biztatja az olvasót, hogy határozza meg savpotenciálját és készítse el egyéni sav-grafikonját. Ezenkívül a könyv bőséges mennyiségű információval szolgál az egészséges táplálkozásra és életmódra vonatkozóan is, továbbá tartalmaz egy összeállítást, amelyből megtudhatjuk, milyen bázikus hatású termékek kaphatók kereskedelmi forgalomban.
Köszönet a készítőnek!

A könyv nagy mérete miatt csak igy tudtam megoldani a felrakást!

Letöltés (http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=1109097&postcount=1660)

liviuszka
2009-10-27, 08:35 AM
Sziasztok!
Keresem Sándor Mihály: Vasutasból Aranybányász(Beszélgetések Buzánszky Jenővel) című könyvét. Előre is köszi bármilyen segítséget!:)

bessie84
2009-10-27, 12:34 PM
Alistair MacLean- Medve-sziget

Köszönet a készítőnek!

Brii
2009-10-27, 02:03 PM
Ferdinand Soder-Feichtenschlager és Maresi Weiglhofer : Gyógyító talpmasszázs c. könyvet keresem.
köszönöm szépen!

Siccc
2009-10-27, 05:38 PM
Bocsánat, ha netán üres volt.
Felrakom a TXT file-t.
Ha valaki privát üzenetet szeretne küldeni, ne itt tegye!
e-mail címem:
schibik@freemail.hu

Roenor
2009-10-27, 07:43 PM
Sziasztok!

Tudnátok segíteni nekem Eliot Aronson: A társas lény c. könyvének ügyében, ha megvan valakinek, kérem töltse fel.

Köszönöm!

Moebius
2009-10-27, 08:25 PM
Üdv
ezeket nem adta ki a kereső:D

Soze
2009-10-27, 09:31 PM
Júlia regények
pár tucat, txt-ben

Soze
2009-10-27, 09:42 PM
Dick, Philip K. - A kettes változat
Dick, Philip K. - Az alfa hold klanjai
Dick, Philip K. - Az előszemélyek
Dick, Philip K. - Csordulj konnyem mondta a rendor
Dick, Philip K. - Háborúsdi
Dick, Philip K. - Pszi
Dick, Philip K. - Valis

Myssy01
2009-10-27, 11:52 PM
Sziasztok!Már egy ideje keresem őket de sajnos sehol sem találom ...
- Marguerite Duras: A szerető (2007)
- Charles Fleming: A fekete kaszinó (2003)
- Barbara Parker: A félelem csapdájában (2008)
- Glenn Meade: Az Ördög Tanítványa (2007)
- Andrea Santacruz: Dr. Kannibál (2007)
- Tara Moss: Fétis (2008)
- Christina Dodd: A baj magassarkúban érkezik (2009)
- Julie Kenner: A Givenchy-kód (2008)

Ha netán valamelyik is valakinek meg van,az lenne olyan kedves és megosztaná velem?Előre is köszönöm!

U.I.: Természetesen smilek elhagyása nem hátrány már csak azért sem mert nekem sem állt szándékomban odabiggyeszteni őket ... :)

.:Skagen:.
2009-10-28, 03:44 AM
hozzám került egy "kisebb" ebook gyűjtemény, mivel közel 4 Gb méretű, idő híján nem szűrtem, így nézzétek át, vessétek össze, és ha van benne, ami nincs fent, de érdekel valakit, akkor konkrét címzéssel jelezzétek és már rakom is fel

sesti
2009-10-28, 04:09 AM
Sziasztok !
Keresném Gönczi Tamás : Piliscsillag, Napcsillag c. könyvét illetve más könyveket Gönczitől.
Köszönöm

Moebius
2009-10-28, 05:37 AM
Cortland, Tyler: A gyógyító. A kórház. A nővérek. a három könyv txt,a pdf az egybefűzött

semiramis81
2009-10-28, 06:22 AM
hozzám került egy "kisebb" ebook gyűjtemény, mivel közel 4 Gb méretű, idő híján nem szűrtem, így nézzétek át, vessétek össze, és ha van benne, ami nincs fent, de érdekel valakit, akkor konkrét címzéssel jelezzétek és már rakom is fel

Szia!

Keresném még Noel Barber-től a Tanamera-t és Jodi Picoult és David Baldacci könyveit!

Köszi szépen!

S.

Silingo
2009-10-28, 07:18 AM
Sziasztok!
Mivel sehol nem találtam a neten (és ezen a fórumon sem), szeretném ha feltennétek ezt a könyvet...persze ha megvan valakinek:

Roberto Saviano - Gomorra

Előre is köszi.

Moebius
2009-10-28, 07:45 AM
A tengerek és óceánok szerelmeseinek lett igazán szánva ez a fantasztikusan, színesen, de mégis tárgyilagosan megszerkesztett kötet. Az olvasót magával ragadja az elbeszélések és leírások jól megszerkesztett harmóniája.

healy28
2009-10-28, 07:53 AM
HELLO! Én már annyi jó könyvet leszedtem innen, hogy ideje nekem is felrakni valamit...:D
A barguzin egy tanulmány a Petőfi halálát körülvevő mizériáról. (érdeklődőknek)
A szilveszteri SMS-ek csak poénból. :)
Johanna Lindsey- A szerelem hatalma, meg úgy láttam még nincs fenn...

Siccc
2009-10-28, 08:19 AM
Sziasztok!
A következő könyveket kértétek:
Sandra Marton
A caracasi férfi
Sophie Weston
A csitri és a nőcsábász
Vicki Lewis Thompson
A díjnyertes férfi
Leandra Logan
A kedvenc férjem
Karén van der Zee
A kitartott nő
Sharon Kendrick
A korona súlya
Gina Wilkins
Csókról nem volt szó
Penny Jordán
Engedélyhez kötve
JULIA James
Ismeretlen szeretők
Joann Ross
lelkünk dallama
Cathy Williams
Ma nekem, holnap neked
Susan Napier
Nem adom fel!
Joann Ross
Veszélyesen élni

Siccc
2009-10-28, 08:31 AM
Szia
Nagyon szeretném elolvasni Amit tőled akarok című romantikus kisregényt.
Feltudnád tenni?Köszi

Miranda Lee
Amit tőled akarok...

isslac
2009-10-28, 10:03 AM
Nekem ebből a gyűjteményből kellene az Éjféli Sikolyok horrorantológia :) Előre is köszi!

deer22
2009-10-28, 11:21 AM
Sziasztok!
Remélem ez a két könyv is a kedvére lesz valakinek.
Kario Dan:Ámokfutás
Kario Dan:Múlt-varázs

nikkel
2009-10-28, 12:20 PM
Szevasz! Neked aztán nagy a gyűjteményed! :grin: Én elsősorban a II. vh-s könyvekért rajongok, s nálad találtam 1 - 2-őt :grin: Szóval nagyon megköszönném, ha a köv. könyveket felraknád:
...
Heywood, Joseph - Hozd el nekem Hitlert.zip
Szervusz! by R4V3R1D3

Hali ,

Küldenék eneked egyet belőle ...;)

Üdv
Nikkel

Moebius
2009-10-28, 12:28 PM
A. C. Crispin: Az Örökkévalóság Őrzője
Könyvünk az egész világon rendkívül népszerű Csillagflotta sorozat egyik darabja. Az Enterprise űrhajó kalandjait bemutató kötetek sok millió példányban keltek el, a televíziós változatot - a műholdadások jóvoltából - a magyar nézők is élvezhették. Az Univerzum sok millió éves történetében talán sohasem fenyegette még ilyen veszedelem az értelmes életet... Maga az idő gyorsult fel váratlanul, lyukak támadnak a téridő szövedékén, hajók tűnnek el, emberek pusztulnak. A tudósok megállapítják, hogy az időzavart egy különös szerkezet, az Örökkévalóság Őrzője okozza. Az Őrző korábban barátságosan viselkedett, ám egy ideje minden kapcsolatot megszakított a kutatókkal. James T. Kirk admirális, a Csillagflotta operatív csoportjának tapasztalt vezetője próbálja fegyvertársaival együtt megmenteni az Univerzumot. Újra útjára indul hát a galaxis leghíresebb űrcirkálója, az Enterprise. Az út végén ott várja a földi embereket az Örökkévalóság Őrzője. A bonyolult géppel azonban csak egyetlen lény léphet bensőséges kapcsolatba: Zar, ám ő már öt évezrede halott. Ütközetben esett el a jégborította Sarpeidonon, egy olyan világban, amely maga is csak az Őrző emlékezetében létezik. Miután más megoldás nincsen, az Enterprise maga is elindul a messzi múltba, hogy a tegnapban vívják meg harcukat a jövőért. De megváltoztathatják-e a múltat úgy, hogy közben épen maradjon a jövő?

pteeniko
2009-10-28, 01:21 PM
Népszerű mondókák nagy képeskönyve 1.
Ismeretlen szerző

Ajánló:
"Gyermekkorukban bizonyára Önök is rengeteg mondókát tanultak, ám mostanára többségüket elfelejtették. Ezzel mindnyájan így vagyunk... E kiadványunkban megtalálhatják régi, kedvenc versikéiket, esetleg újakat is felfedezhetnek köztük. Mivel a mondókáknak általában több variációjuk létezik, igyekeztünk a legismertebb változatokat összeválogatni. A gyerek nagyon fogja élvezni, hogy pl. anyu is tud olyan versikéket tanítani neki, mint amilyeneket az oviban szokott hallani. Teljesen el lesz ragadtatva attól, hogy pár percre az anyu, az apu, a nagyi \"óvó néni\" lesz otthon. A fényképes illusztrációk alapján a kicsik egyedül is el tudják olvasni a verseket, és ez szintén óriási sikerélményt ad nekik. Mondókás sorozatunk első kötetében gyerekekkel kapcsolatos versikék, mondókák szerepelnek."

Köszönet készítőnek!
Az előző felrakásom csak 10 letöltésig élt ezért újra próbálkozom!
A könyvet szétdaraboltam ha valaki össze szeretné rakni a PDFtools programmal megteheti!

Siccc
2009-10-28, 01:35 PM
Sziasztok!
Annyi könyvet kértetek, hogy megpróbálom felrakni az összeset.
Zippelve, darabolva nem tudtam feltölteni.

825 db Romantikus kisregény (http://rapidshare.com/files/299167928/Romantikus_kisreg__nyek__825_db_.zip)

zsozso26
2009-10-28, 03:18 PM
Pigniczki Ágnes: Hosszú még az éjszaka
Szívszaggató és kacagtató mesék, mai történetek kerülnek az Olvasó elé Pigniczki Ágnes tollából. A szerelem, válás és összeköltözés örökzöld témák; a kiszolgáltatottság, a munkahely elvesztése miatti rettegés pedig olyan mélyen ivódott bele a mai magyar társadalomba, hogy senki sem vonhatja ki magát a hatása alól. A meghökkentõ fordulatok ma már a mindennapi élet részét képezik. Ezek a történetek rólunk szólnak.

353073

zsozso26
2009-10-28, 03:20 PM
Heather Bay: A tóparti ház rejtélye
Rose, az oknyomozó riporter és férje, George éppen Rose öccsének esküvőjéről autóznak haza, Bostonba, amikor meseszép tóparti házat pillantanak meg. A kezdeti idillt egyre baljósabb hangulat váltja fel. Miféle halálesetek történtek a ház körül? Ki áll a lidércnyomásszerű eseménysorozat mögött? Ki a rejtélyes hölgy, aki Rose segítségét kéri? Élő ember vagy kísértet?

353074

donvackor
2009-10-28, 04:37 PM
ÜREGI ÉVA-ÉDENI RÉGI ÉTKEK

Biztosan megfigyelték már: amint egy társaságban szóba kerül a nagymama, perceken belül a főztjét emlegetjük. Azokat a mennyei ízeket érezzük ismét a szánkban, amelyeket egykor a mi drága Nagyink varázsolt az asztalra. Olykor - nem is ritkán - szinte a semmiből. Csak arra emlékszünk, hogy térült, fordult a kertben vagy a tyúkudvarban, és aztán percek alatt megtelt a konyha feledhetetlen illatokkal. "A Nagyi főztje a világon a legjobb!" - jegyezzük meg ilyenkor, ellentmondást nem tűrően.

Redtype
2009-10-28, 04:59 PM
sziasztok,
az alábbi könyveket keresem:
Böszörményi Gyula: Gergő és a táltosviadal
Böszörményi Gyula: Gergő és az álomvámpírok I, II
Böszörményi Gyula: Zsófi és az ősboszorkány
tudom, már kértem ezeket a könyveket, de nagyon szeretném elolvasni a teljes álomfogó-történetet.
előre is köszi

eriol
2009-10-28, 05:27 PM

Kedves .:Skagen
kérlek, tedd fel a következő könyveket:

Pratchett, Terry - A Kegyetlenség Színháza.zip
Pratchett, Terry - A troll hídja.zip

Köszönöm

petranina
2009-10-28, 06:48 PM
Kérésre:

Elkészítettem Bertrice Small : A fúria című könyvét, sajnos javítani, korrektúrázni nem volt időm. De azért hátha valakinek örömet szerzek vele így is.

http://img267.imageshack.us/img267/4360/covers19408.jpg

szaffee
2009-10-28, 07:04 PM
Sziasztok! :)

Én a Vámpír Naplókat keresem L.J. Smith-től... NAGYON FONTOS:) KÖSZÖNÖÖÖMM:)

Moebius
2009-10-28, 07:07 PM
Eriol
Pratchett, Terry - A Kegyetlenség Színháza.zip
Pratchett, Terry - A troll hídja.zip

vvica
2009-10-28, 07:29 PM
Keresem:
Lisa Kleypas: Légy az őrangyalom című könyvét!
Előre is köszönöm!

Lacadoktor
2009-10-28, 08:21 PM
Keresem Kosáriné Réz Lola: Fiittyfiritty ország c. meséskönyvét.
Van még két másik része is, az is "fityfirittyes.
Tulajdonképpen meg van a három könyv, csak nagyon rossz állapotban. Tervezem, hogy digitalizálom, de gondoltam, előbb megkérdem tőletek, ne dolgozzak fölöslegesen.

Siccc
2009-10-29, 06:24 AM
Penny Jordan: Az ezerkettedik éjszaka valaki fel tudná tenni?

Penny Jordán
Az ezerkettedik éjszaka
Mostohaapja, a Londonban élő dúsgazdag arab olajsejk kérésére Dániellé
QuHarba repül, hogy látogatásával szorosabbra fűzze a család rokoni kapcsolatait. Az Ezeregyéjszaka világát idéző,
káprázatos keleti pompa annyira lenyűgözi az angol lányt, hogy a tekervényes
folyosókon bámészkodva elvéti a lakosztályába vezető utat, s eltéved. Egy keskeny csigalépcsőn egyenesen beleszalad
annak a férfinak a karjába, akiről francia
barátaitól eddig csupa rosszat hallott, s
akit ezért ismeretlenül kikosarazott...

misako
2009-10-29, 07:22 AM
Tudom, hogy már próbálkoztam , de nem adom fel:D hátha....
Szóval Diana Wynne Jones: A Chrestomanci- krónika című könyvét keresem nagyon nagyon.
Előre is köszi

Emeline
2009-10-29, 07:37 AM
Sziasztok!
Az alábbi könyvet keresem:
Jennifer Blake: Párbajhős

Nagyon örülnék, ha valaki fel tudná tenni. Előre is köszönöm!

pteeniko
2009-10-29, 07:41 AM
Kirády Attila-Trunkó Bence-Bús
HAL A TORTÁN
Sztorik, receptek, kulisszatitkok a sztárok konyhájából

"Tudod mit, majom? Főzzön neked a Kiszel Tünde!" A fenti beszólást - amely önmagában is fényesen ragyogó ékkőként gazdagítja a naptárhősnővel kapcsolatos megjegyzések sorát - egy illusztrisnak is nevezhető Buda környéki vendéglő bosszús főpincérétől hallottuk, amikor visszavitte a konyhába az egyik vendég által leszólt Szapáry-májat. Jó érzés olyan műsort készíteni, amit az emberek néznek, és amiről másnap beszélnek.Ugyanilyen jó érzéssel készült ez a könyv is, amely a benne szereplő történeteket, kulisszatitkokat és az egyes epizódokból kimaradt eseményeket tekintve remek kiegészítője a tévéműsornak.

Köszönet a készítőnek!

A Nagy méret miatt szétdaraboltam több pdf-re a könyvet,aki szeretné összeillesztheti a PDFTools programmal !

janeanddragon
2009-10-29, 08:27 AM
Sunny: Mona Lisa ébredése
Jeaniene Frost: Félúton a sírhoz
Vkinek esetleg hamarosan meglesz?kiss

pteeniko
2009-10-29, 09:04 AM
Talmácsi Gábor
Az Életem 200 felett...

Ajánló:
Szemünk elé tárul egy egyedülálló sportolói életút, annak legboldogabb és legnehezebb pillanataival. Egy páratlan, igaz történetet olvashatunk a versenyző saját szavaival, őszintén családról, barátokról, támogatókról, ellenfelekről. E mellett részletesen szerepelnek a 2007-es idény futamai a versenyző szemével, illetve rengeteg ismeret, tanács, tapasztalat, melyet felhasználhatnak motorosok és leendő versenyzők.

Köszönet a készítőnek!

misako
2009-10-29, 09:18 AM
Keresek szpichológiával foglalkozó könyveket, tankönyveket.
Előre is ezer hála érte.

maja2010
2009-10-29, 10:00 AM
Sziasztok!

Gyermeklélektannal, fejlődéspszichológiával kapcsolatos könyveket keresnék. Tudtok segíteni?
Előre is köszi!

Maja2010

2009-10-29, 10:04 AM
Nekem ebből a gyűjteményből kellene az Éjféli Sikolyok horrorantológia :) Előre is köszi!
Én csak ezt találtam "Éjszakai Sikolyok horrorantológia", de gondolom ez kellett

2009-10-29, 10:16 AM
Szevasz! Neked aztán nagy a gyűjteményed! :grin: Én elsősorban a II. vh-s könyvekért rajongok, s nálad találtam 1 - 2-őt :grin: Szóval nagyon megköszönném, ha a köv. könyveket felraknád:
Gulag - könyvek
Előre is köszönöm, és ha még van tovább második világháborús könyved, azt szívesen várom! :grin: Szervusz! by R4V3R1D3

Gulag - Hegedűs János - Bajai leventék kálváriája
Gulag - Kilyén Károly - Fennmaradni
Gulag - Kovács László - Visszaemlékezések a GULAG lágereiben eltöltött évekre
Gulag - Szekeres Imre Gyula - Nyolc év rabmunka a Szovjetunió vorkutai lágereiben 1945-1953
Gulag - Weisz Ferenc - Hadifogságom története 1945. március 27 - 1951. december 24
Gulag - Zsúnyi Illés - Nehéz idők

2009-10-29, 10:38 AM
Knittel, John - Egy orvos regénye

Bird001
2009-10-29, 12:40 PM
Sziasztok! John Knittel: Via Mala című könyvét keresem. A feltöltést előre is köszönöm.

tess:kaboom:

Bookta
2009-10-29, 01:06 PM
A rejtekhely olvashatatlan, a karakterek elmásznak nálam, de felrakom, hátha megjavítja valaki, most ez kerül fel, majd a kérés másik fele később.

Follett, Ken - A rejtekhely

Ken Follett - A rejtekhely

Kár lenne vele vesződni, ugyanis a könyv teljesen megegyezik A függöny lehull c. könyv tartalmával. Tény, hogy A rejtekhely jelent meg hamarabb (1995-ben), míg A függöny lehull c. könyv csak 1998-ban. Ráadásul a második könyv kiadóját jól meg is büntették a fogyasztók megtévesztése miatt.
Ha valaki bővebben kíváncsi rá, olvassa el a határozat (http://www.gvh.hu/gvh/alpha?do=2&pg=11&st=1&m5_doc=2743&p4j1i=5)ot

üdv

Soze
2009-10-29, 02:20 PM
Ha valakit komolyabban érdekel a történelem,az alábbi linkre (http://data.hu/get/1833017/II_vilaghaboru_dokumentumai.zip.html)kattintva letöltheti

(http://data.hu/get/1833017/II_vilaghaboru_dokumentumai.zip.html)

raveride
2009-10-29, 02:27 PM
Segítene valaki? II. világháborús könyveket keresek. Földesi és a Kurt Rieder sorozat szinte mind meg van. Valami visszaemlékezésre, vagy ilyenre gondoltam.Ha ajánlani tudna valaki valamit azt megköszönném.

Szia! Megvan szinte az összes Kurt Rieder sorozatod??? Nekem csak 4 db van :( Nagyon megköszönném, ha raknál fel!!! Addig is szervusz by R4V3R1D3 :D

Ecthelion
2009-10-29, 04:34 PM
Sziasztok! Még mindig keresem a következő két könyvet:

Ewan McGregor, Charlie Boorman - Hosszabb úton
Ewan McGregor, Charlie Boorman - Hosszabb úton Afrikában

A Long Way Round és a Long Way Down című műsorok könyvváltozata. Előre is köszi!

Moebius
2009-10-29, 06:56 PM
BROWN : A nagy lovaskaland (ajánló)
La Grange, Tennessee állam, 1863. április 17. Ezernyi tábortűz villog-füstölög ezen a tavaszi reggelen; a levegőben kávé és sült szalonna illata úszik, sajátos keveréket alkotva lovak és emberek verejtékbűzével. A nagy polgárháború felezőpontján vagyunk Amerikában; majdnem két esztendeje dördült el az első ágyúlövés 1861. április 12-én, és szinte majdnem két esztendő múltán, 1865. április 9-én írja alá a lázadók fegyverletételét Robert Lee tábornok.
Most három északi lovasezred készül a nagy portyára: 1700 harcos. Ezüst hangon megszólal egy trombita, majd egy másik és egy harmadik. Senki sem tudja, mi lesz a nagy lovaskaland célpontja, csupán a dandár szakállas parancsnoka, Benjamin Grierson ezredes. Nem hivatásos katona: polgári foglalkozása zenetanár. És ami még különösebb: gyűlöli a lovakat, egy gyermekkori sérülés miatt. Most mégis ő készül rá, hogy véres sávot vágjon a lázadó Mississippi állam szívén keresztül, végrehajtva Lincoln seregeinek első sikeres lovastámadását.
Epizód csupán a nagy polgárháborúból, de mint elterelő hadművelet, nagyon is jelentős.http://www.bibl.u-szeged.hu/bibl/mil/konyvek/usph/b/brownk.jpg

2009-10-30, 05:24 AM
Bradley, Marion Zimmer - Egy tucat mindenből
Kornbluth-Pohl - A Venus uzlet
Niven-Pournelle-Flynn - Bukott angyalok
Pistone -Woodley - Fedoneve Donnie Brasco

Amii96
2009-10-30, 05:34 AM
Sziasztok!
Meg Cabot könyveket szeretnék:
Mediátor-összes
A Neveletlen Hercegnő-összes
Heather Wells rejtélyes esetei (http://www.polc.hu/konyv/heather_wells_rejtelyes_esetei_1/187776/)
Locsifecsi királynő (http://www.polc.hu/konyv/locsifecsi_kiralyno/109455/)
Veszélyes háromszög
Allie Finkle szabályai kezdő tiniknek (http://www.polc.hu/konyv/allie_finkle_szabalyai_kezdo_tiniknek__az_uj_lany_ 2/101502/)
Locsifecsi királynő New Yorkban (http://www.polc.hu/konyv/locsifecsi_kiralyno_new_yorkban/173209/)
Egy igazi amerikai lány
(de bármely más könyve is jöhet)

2009-10-30, 05:41 AM
Dos Passos, John - Harom katona
Dos Passos, John - Manhattani kalauz
Dos Passos, John - USA 1.
Dos Passos, John - USA 2.
Dos Passos, John - USA 3.

2009-10-30, 05:43 AM
Waltari, Mika - Az emberiseg ellensegei
Waltari, Mika - Johannesz Angelosz<o></o>
Waltari, Mika - Johannesz ifjusaga

2009-10-30, 05:46 AM
Niemayer Stefan Horogkeresztes hamisitok

Ani-cica
2009-10-30, 05:58 AM
Úgy látom ez még nincs fent tőle, szóval jó olvasást....

Mittermeyer, Helen: Fátyolhercegnő

Hogyan teljesedik be a jóslat 1048-ban, melyben Iona, a viking hercegnő a végzetet s szerelmet jelenti Magnus Sinclair skót nagyúr számára? Hogyan válik a gyűlölt ellenségből féltett és kimondhatatlanul szeretett társ?

2009-10-30, 06:06 AM
Idézet:

Egyikben sem szerepel a kért 3 John Grisham könyv. Tudom, ugyanis mielőtt kértem, megnéztem a keresőben és az első oldalon szereplő listában is. Egyetlen hozzászólásban szerepelnek az említett könyvek (2367), de ott is csak mint előzmény, nem pedig feltöltésként.

Szóval engedélyetekkel ismételten kérném:

John Grishamtől: A festett ház, Az ügyfél és a Holló a hollónak c. könyveit.

S.
akkor ismét felrakom, én is megnéztem, csak hivatkozás van egy feltöltésre, amihez tartozó hsz nincs is és letöltés link sincs

Grisham, John A festett haz

Grisham, John Az ügyfel

Grisham, John Hollo a hollonak

Ani-cica
2009-10-30, 06:07 AM
Sziasztok!
Ha megvan valakinek az alábbi 3 könyv nagyon szépen megköszönném ha feltenné
-Krentz:Bízz bennem
-Krentz:Titkos tehetségek
-Krentz:Fényvarázs
Előre is köszönöm!

Jayne Ann Krentz-Fényvarázs

Lehet, hogy az asztalán rendetlenség uralkodik, Olivia Chantry mégis egyszerűen lehengerlő, ha üzletről van szó. Seattle-ben székelő cége, a Fantázia-FényVarázs látványos rendezvényeket szervez, melyek megteremtik mindazt a káprázatot, amelyre az ügyfeleknek szükségük van. Olivia bámulatos sikereket ér el - ezek csaknem kárpótolják őt katasztrófával végződött házasságáért, amely után magára maradt, kettesben a férjpótlék szerepét betöltő karrierjével.
Éppen elég teher nyugszik szépen kidolgozott vállán, amikor megörökli a Fényjáték Rt. (nagybátyja csúcstechnológiát alkalmazó világítástechnikai cége) egy részét - 49%-át, hogy egészen pontosak legyünk. Ráadásul össze kell mérnie erejét az 51%-ot bezsebelő betolakodóval: a tőkebefektetéssel és üzletkötéssel foglalkozó Jasper Sloannal, akiről közismert, hogy mániákus rendszerető, és fegyelmezett életének valamennyi részletét kézben tartja.
Az úgynevezett partnerek már viharos üzleti kapcsolatuk kezdetétől fogva gyanakodnak egymás indítékaira. Nem értenek egyet a vállalatvezetési stílust illetően. Vitatkoznak a Fényjáték üzletpolitikája miatt is, mivel a cég a Chantry család tagjait alkalmazza. Mindezek ellenére, tagadhatatlanul ott pattog és sistereg közöttük a szexuális energia. Némi erotikával fűszerezett közös vállalkozásuk félreérthetetlenül egy irányba halad: a katasztrófa felé.

Jó olvasást!

Ani-cica
2009-10-30, 06:21 AM
Lavyrle Spencer- Vele és nélküle

A lány szegény volt, a fiú gazdag. Azon a mámoros nyári éjszakán azonban, amikor először találkoztak, ez egyáltalán nem volt fontos, sőt nem is törődtek ilyesmivel... csak egymással. Fiatalok voltak, szépek és önfeledtek. A lány viszont terhes lett, és goromba, iszákos apja úgy vélte, ezzel megzsarolhatja a fiú tehetős családját. De a lánya másként döntött: jövendő gyermeke sorsáról neki kell gondoskodnia, s ebbe nem tűr beleszólást.

Jó olvasást

2009-10-30, 06:22 AM
Szia!
Olvastam a listádat, és amennyiben lehet érdekelne néhány belőlük. Fel tudnád őket tenni, vagy elküldeni?
Archer Jeffrey - A tékozló lány
Archer Jeffrey - Párbaj
Child, Lee - A pók hálójában
Cornwell Patricia - Halálnak halálával
Fowles, John - A lepkegyűjtő
Fraser Antonia - A vad sziget
Fraser Antonia - Langyos búnbánat
Gosling Paula - A vörös Maja
Gosling Paula - Búbánat blues
Gossling Paula - A halal angolt tanul
Highsmith, Patricia - Huhog a bagoly.txt.zip
Highsmith, Patricia - Remegő szívvel.txt.zip
Highsmith, Patricia - Ripley és a maffiozok.zip
Lau, Evelyn - Friss hús
Leonard Tina – Tulipántipró
Mallery, Susan - Árva szívek.txt.zip
Mallery, Susan - Fogd a kezem!.
Köszönöm

ebben is van már fent lévő vastag betűsök, de pl.
John Fowles: A lepkegyűjtő fent van a fórum másik topicjában .prc-ben már:
http://canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=275664&d=123829400

Child, Lee - A pók hálójában
Fraser Antonia A vad sziget
Fraser Antonia Langyos bunbanat
Gosling Paula A voros Maja
Gosling Paula Bubanat blues
Gossling Paula A halal angolt tanulHighsmith, Patricia - Huhog a bagoly
Highsmith, Patricia - Remegő szívvel
Highsmith, Patricia - Ripley és a maffiozok
Lau, Evelyn - Friss hús
Leonard Tina - Tulipantipro
Mallery, Susan - Árva szívek
Mallery, Susan - Fogd a kezem!

2009-10-30, 06:33 AM
Kedves Skagen :)

Köszönöm, hogy szabad Tőled is "kívánni" :):):):) Nagyon szeretném elolvasni Bálint Ágnes Szeleburdi család című könyvét :):):):)

Munkádat, türelmedet köszönöm :)

Üdv

Bálint Ágnes Szeleburdi család

Ani-cica
2009-10-30, 06:37 AM
A selyem triológia első 2 kötete már fent van. A Selyem és árnyék és a Selyem és titok a 60. hozzászólásból letölthetők.

Mary Jo Putney- Selyemfátyol

Egy nap különös idegen toppan be Laura életébe: Ian Cameron őrnagy. Ő a muzulmán lázadók fogságában raboskodott együtt Laura nagybátyjával, aki rábízta börtönnaplóját, azzal a kéréssel, hogy halála után juttassa el unokahúgának. A férfi rövid ismeretség után igen furcsa ajánlattal áll elő, aminek Laura nem tud ellenállni. Indián keresztül elindulnak haza, Cameron skóciai kastélyába. Útközben megállnak egy maharadzsa mesésen gazdag udvarában, ahol egy rejtélyes, egész Indiát fenyegető politikai összeesküvés szálaira bukkannak, s az összesküvést az utolsó pillanatban sikerül megakadályozniuk. A sok kaland után végre hazaérkeznek Skóciába, és addigra talán a különös szövetség is valódi kapcsolattá válik.

És a Davenport család szériájának második része... az 1. rész a Könnyelmű ígéret szintén fent van már.

Mary Jo Putney- Veszélyes vonzalom

A harmincas évei derekán járó Reginald Davenportnak rövid életet és tragikus véget jósolnak ismerősei: miután éveken át hiába várja, hogy hozzájusson az örökségéhez, bánatát italba fojtja. Hajnalig dorbézol a londoni éjszakában, rendszeresen keveredik konfliktusokba, amelyek párbajba torkollnak. Amikor már ő is úgy érzi, végleg összecsaptak a hullámok a feje fölött, a sors egy utolsó esélyt kínál fel neki: megkapja unokaöccsétől azt a birtokot, ahol a gyermekkorát töltötte. Stricklandben a maga ura lehet, önálló gazdálkodásba foghat, így talán jóváteheti az eltékozolt éveket, és bebizonyíthatja, mégsem hiábavaló az élete. Az igazi kihívást mégsem az új életforma jelenti a hírhedt szoknyavadász számára, hanem Alys Weston, a birtokot felvirágoztató intéző. Ez a találkozás gyökeresen megváltoztatja az életüket, s már csak az a kérdés, sikerül-e megszabadulniuk a korábbi csalódások emlékétől, átformálniuk nézeteiket a férfi-nő kapcsolatról, s mindketten el merik-e hinni, hogy a szerelem csodálatos ereje segítségével bármit képesek elérni az életben, amire vágynak.

Jó olvasást!

sroland42
2009-10-30, 06:40 AM
Jó olvasást!

Ani-cica
2009-10-30, 06:49 AM
Na még egy kis romantikus. Rákerestem címre szerzőre... ha még is fönt lenne mea culpa.

Sandra Brown- A tegnap árnyai

Leigh Branson gyönyörű amerikai asszony. Rendőrtiszt férjét nemrégiben veszítette el, így egyedül kell autóznia a szülőotthon felé az elhagyatott, poros mellékúton. Szíve alatt hordott magzata azonban hirtelen "úgy dönt", hogy épp e kihalt, holdbéli tájon, a rekkenő déli hőségben jön világra. Távol minden civilizációtól Leigh-t - bár kemény fából faragták - már-már hatalmába keríti a végső kétségbeesés, mikor a semmiből előbukkanva segítségére siet Chad, ez a kérges tenyerű, sáros ruhájú, különös fiatalember. Rozzant kisteherautójának újságpapírral letakart platóján szakszerűen, sikeresen és tapintatosan levezeti a szülést, majd - hosszú időre - nyoma vész.
Leigh szinte az első látásra elemi erejű vonzalmat érez az ismeretlen iránt, aki olykor Ferrarit vezet, pazar villában él, ám szemlátomást veszélyes és piszkos kétkezi munkával keresi kenyerét. Az asszony tart a bimbózó szerelemtől, mert Chad semmi áron nem hajlandó fellebbenteni a fátylat tegnapjának árnyairól...

Jó olvasást

Ani-cica
2009-10-30, 06:53 AM
Susan Wiggs- Az éj ura

Ha bűntényt követtek el a XVI. századi Velence lármás kavargás uralta utcáin, Sandro Cavalli, az Éj Ura nem nyugodott, míg a tettes el nem nyerte méltó büntetését. Sandro erkölcsi érzéke erős, szilárd, megingathatatlan volt, akár ő maga. Semmi és senki nem állhatott az útjába, ha szólította a kötelesség. Ám egy napon meglátta Laura Bandellót. A fiatal nő igazi szépség volt, ellenállhatatlan, igézően érzéki, elbűvölő. De vajon miért és honnan tudott oly sokat Velence leégetőbb problémáiról? A fejében kavargó kérdések közül Sandro egyetlenegyre tudott csak válaszolni. Akarta ezt a nőt! Bármi áron…

Ani-cica
2009-10-30, 06:57 AM
Sziasztok!

Keresném Hauptmann, Gaby: Impotens férfit keresek tartós kapcsolatra, és Moore, Jam: Második feleségek klubja címü könyveket.

Akinek mag van, please....
Előre is köszönöm
Üdvözlet:D

sziporka32
2009-10-30, 07:36 AM
Hahó,
keresném a Szegény kis barackvirág című könyvet.
Köszi előre a feltevőnek.

FLAMINGO
2009-10-30, 10:51 AM
Most kivételesen én is keresnék valamit:

T. Litovkina Anna: A közmondást nem hiába mondják

T. Litovkina Anna orosz származású professzor, Magyarországon és külföldön egyaránt elismert közmondáskutató, több mint negyven tanulmányt és könyvfejezetet írt a közmondások témakörében (angol, magyar és orosz nyelven).

lujan
2009-10-30, 11:49 AM

Szia!
Szép gyűjteményed van,ezeket szeretném:
Brin David-Csillagdagály,Abnett Dan-Szeelemgyártó,Antológia-Hadak Árja
Előre is köszi!;)

csiguc
2009-10-30, 02:44 PM
sziasztok,

Salamon Pál: Sorel ház című könyvét keresem. ha valaki tudja légyszi tegye fel.

köszönöm

gordi722
2009-10-30, 06:22 PM
Sziasztok!
Keresek arculatépítéssel, arculattervezéssel kapcsolatban bármilyen könyvet, illetve reklámpszichológiával kapcsolatos könyvek is érdekelnének.
Köszönöm előre is a segítséget.

Üdv.
Gordi

Sepi1975
2009-10-30, 06:44 PM
Sziasztok!

1998-ban adták ki itthon, sehol nem találom. Köszönöm, ha valaki fel tudja tölteni.
Paul Auster - Mr. Vertigo

Szép estét!

2009-10-30, 07:07 PM
Szia!
Szép gyűjteményed van,ezeket szeretném:
Brin David-Csillagdagály,Abnett Dan-Szeelemgyártó,Antológia-Hadak Árja
Előre is köszi!;)
Abnett Dan Szellemgyártó http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=1716597&postcount=3818

Brin, David - Csillagdagaly

Hadak árja Antológia

Tiaaa
2009-10-30, 07:14 PM
Ljudmila Ulickaja

Odaadó hívetek, Surik

Surik Korn csinos, udvarias, szolgálatkész fiú, a nők álma. Szerelemgyerek, az apja nem sokkal éli túl fia születését, akit elsősorban a jóságos, erős akaratú nagymamája nevel. A nagymama halála után pedig a fiú egyetlen támasza lesz finom lelkű, kissé tétova édesanyjának. De nem csak az édesanyjának: mindenkire figyel a környezetében, akinek valamire szüksége van. Így nevelték.
Művelt, jó családból való, vonzó fiatalembernek számít, megbízható, biztonságot adó férfi, érzékeny szerető, jó férj válhat belőle. A nők szemében kiváló társnak és párnak tűnik. Ráadásul Surik - akarva-akaratlan - egyre inkább az "ellenszolgáltatás nélküli segítségnyújtásnak" szenteli magát; segít a nőknek és a nőkön a főiskolán, később a munkahelyén, a hétköznapi életben, az ágyban...
Az idősebb festőnőhöz, aki kamaszfiúként elcsábítja, hosszú éveken át hűséges marad. Lefekszik a csúnya évfolyamtársnőjével, mert más nem szánná meg szegényt. Egy másik lánnyal névházasságot köt, hogy legyen apja a lány törvénytelen gyermekének. És így tovább. Csak az a kérdés, mihez kezd az életével, a keze közt elfolyó idővel, az életét behálózó kapcsolatokkal, amikor felbukkan az igazi szerelem...
Ulickaja a tőle megszokott áradó mesélő kedvvel és fordulatossággal, finom iróniával beszéli el egy odaadó férfi történetét, aki minden nőnek meg akar felelni...

(http://www.polc.hu/szerzo/ljudmila_ulickaja/)

Bookta
2009-10-30, 07:15 PM
Mivel többen is kértétek...

Stieg Larsson: A tetovált lány

fazekasjozsef6
2009-10-30, 07:47 PM
Lampert Gordon és Willard Slenzik - Skrull

fazekasjozsef6
2009-10-30, 07:55 PM
Sziasztok!

Keresem David Farland - Varázslónak született III. A pokol kapuja című könyvét.
Ha valakinek meglenne és felrakná, megköszönném.

Soze
2009-10-31, 03:57 AM
Shelby, Graham - Sötét lovagok hiú királyok
Shelby, Graham - A sátán széttörte láncát - farkas a kertek alatt
Shelby, Graham - A penge éle

Moebius
2009-10-31, 04:17 AM
sajnos a "Z" betűs anyagok hiányoznak, eltűntek az éterben:(
Üdv
Zelazny, Roger - Nem a hírnök a bűnös
Zelazny, Roger - S egyedül magam
Zelazny, Roger A December klub
Zelazny, Roger A MARS ROZSÁJA
Zelazny, Roger Amber herceg

Moebius
2009-10-31, 04:37 AM
ezt se láttam még itt
Feval Paul A fekete brigad

Moebius
2009-10-31, 07:25 AM
forbes_colin_a_kreml_ugynoke
Forbes Colin A szindikatus
Forbes Colin Örveny

Belgarath
2009-10-31, 07:43 AM
Sziasztok! :)

Pár napja találtam erre az oldalra:) Gratulálok a feltöltőknek, szép munkát végeztek :D
Esetleg megvan valakinek Jack Higgins: Sötét igazság című könyve?

Nyuszibogyó
2009-10-31, 08:00 AM
Sziasztok!

Nem találtam sajnos sehol, A tanulás forradalma című könyvet keresem, ha megvan valakinek feltenné?

Köszi és bocsi ha csak zavartam,
Nyusz

fazekasjozsef6
2009-10-31, 10:20 AM
Tanith Lee - A kehely titka

A máguskirály városa, Avillis lángokban áll, a hódító uralkodó, Dél Fekete Medvéje nem irgalmazott: maga a király, mágusfia és szőke boszorkánylány a romok alatt lelte halálát. A Medvekirály ifjú harcosának, Havornak elege lett az öldöklésből, elhatározza, hogy elhagyja a sereget. Egyik katonája rábízza zsoldját, s megkéri, ha elesne, juttassa el a pénzt anyjának és húgainak. Havor éppen indulna, amikor egy tolvaj ellopja az ő és tiszttársa pénzét. Elkapják és a zsivány felajánlja, hogy elvezeti őket a kincseskamrába. Találnak is egy remekmívű helyet, amelyet félelmetes szertartásaikon használ a máguskirály. Magukhoz veszik a kincset és megesküsznek, hogy kitartanak egymás mellett, amíg el nem jutnak az aranyművesek városába. De három lovas követi őket, és az egyiknek olyan hosszú aranyhaja van, mint a máguskirály leányának...

noya000
2009-10-31, 10:23 AM
sziasztok!

annyira nehéz néha azokat a könyveket megtalálni amit el szeretnék olvasni!
Dénes Zsófia: Zrínyi Ilona könyvét keresem
előre is köszönöm!

aliceagi
2009-10-31, 11:52 AM
Sziasztok én keresnék Jílly Cooper-től könyveket. Ha valakinek van esetleg feltöltené? Köszönöm.

redlion
2009-10-31, 02:32 PM
Sziasztok.
Ezeket a könyveket keresem:

Viktor Farkas: Tények és talányok
Lawrence Durrell: Alekszandriai négyes

Nagyon örülnék, ha valaki feltenné.

FLAMINGO
2009-10-31, 02:44 PM
Tisztelt Tagok!
Az egyértelműség és a kezelhetőség végett egy rövid tájékoztatás, amit 3-4 oldalanként görgetek főleg az új tagok eligazodása végett:

Új tagok csak 20 ÉRTELMES üzenet beírása+48 óra elteltével válnak állandó taggá, ami a letöltés feltétele. (Feltölteni viszont addig is lehet). Ezekre egyrészt a Canadahun (CH) egészére vonatkozó Fórum szabályok (http://canadahun.com/forum/misc.php?do=showrules), illetve a tájékoztató (http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=569144&postcount=1) részletes útmutatást ad, amit időnként nem árt átnézni, mint a KRESZ szabályait (főleg, mert ezek is változhatnak).
Másrészt sok felesleges próbálkozástól, gondtól már az elején megszabadulhatsz és nem vívod ki sem a tagtársak, sem a moderátorok rosszallását, ráadásul nem végzel felesleges munkát sem.
Mielőtt bármit keresel, vagy feltöltenél győződj meg a Keresés a témában (http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=16754&nojs=1#goto_threadsearch) http://canadahun.com/forum/images/aria/misc/menu_open.gif<script type="text/javascript"> vbmenu_register("threadsearch"); </script> segítségével, hogy valaki felrakta-e már! (Ami pl.a MEK-en fenn van ide nem szükségeltetik, mert ott elérhető). Ügyelj rá, hogy a keresett címet jól írd, mert a gép a szóló, a szőlő és a szülő szavakat ugyanúgy másnak értelmezi, mint te
A téma nyitó oldalán a #2 (http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=446834&postcount=2) üzenetben találsz egy katalógust is- köszönet Pteenikőnek, E-battának, Lurkónak és Ehrannak.
Ez többé-kevésbé sorszámhelyesen tartalmazza, hogy hányas sorszámú üzenethez mit csatoltak. Ez azonban (pl. a moderáció miatt) változhat.
Ha keresel , a keresett mű szerzőjét, címét kék színnel jelöld! Ez megkönnyíti a többiek és főként a moderátorok életét. Ugyanis, egy egy kérés teljesítése után a kérő üzenet - helyfelszabadítási okokból törlésre kerül (ha nem jelölöd kékkel - előbb is).
Ugyanezen okból a köszönöm, de jó, annyira örülök típusú üzenetek is törlésre kerülnek (megköszönni amúgy is privátban kell, ahogy a tájékoztató is írja).
Az összes csatolás nélküli vagy nyílt linkes(ugyanígy a nyílt e-mail címet tartalmazó) üzenet figyelmeztetés nélkül törlésre kerül 48 órán belül, kivéve, ha csak kérést tartalmaz.
Ugyancsak nem kerülheti el a sorsát az az üzenet, ahol a csatolásban szereplő anyagok címe, szerzői nem kerülnek feltüntetésre. A csatolást ugyanis a kereső nem látja. Ha nem tudod ki, vagy túl sok a szerző, akkor "ismeretlen szerzőtől" vagy "több szerzőtől" kiegészítéssel írd be.
Aki a csatolt művekről szeretne beszélgetni, az megteheti bármelyik beszélgetős témában, vagy akár nyithat is egyet. De a nyitással csínján bánjunk, mert ha már létezik ilyen, vagy 1-2 beírás után elhal - az egész téma törlésre kerül.
Kellemes fórumozást!

<!-- message -->
Valamint:
Kezdenek az indulatok elszaporodni és néhányan semmibe veszik a többiek munkáját.
Ezértezentúl, aki nem kékkel írja a kérését - nem javítom, mint eddig, hanem törlöm.
Idegen nyelvű könyvet az http://canadahun.com/forum/images/aria/misc/trashcan_small.gif http://canadahun.com/forum/images/aria/misc/paperclip.gif (http://canadahun.com/forum/forumdisplay.php?f=83#) Elektronikus konyvek - Idegen nyelven (http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=9402) témában tessék keresni.
Az ilyen üzeneteket is törlöm.

noemih7
2009-11-01, 06:16 AM
Leonora Worth - A kastély ura

Siccc
2009-11-01, 07:34 AM
sziasztok
van pár olyan romantikus író akinek még nem láttam feltöltött könyvét ha van lehetőség kérlek bennetek töltsetek fel
Barbara Wood, Barbara Gartland, Jill Barnett, Katherine Stone, Diana Palmer, Sidney Lawrence

előre is köszönöm
Itt van néhány Katherine Stone:
Katherine Stone ÁLOMSZIGET
Katherine Stone HULLÓ CSILLAGOK
Katherine Stone ÍGÉRETEK
Még mindig keresem:
Susan Elizabet Philips Se veled, se nélküled című könyvét!

Dolcezza
2009-11-01, 09:09 AM
Sziasztok!
Kinley McGregortól a Csábítás mestere és Jeff Grubbtól Az utolsó őriző című könyveket. Előre is köszönöm.

nikkel
2009-11-01, 01:06 PM
A királynő talán hátat fordított leghűségesebb szolgáinak, vagy élettelenül lóg saját pokoli hálója közepén. Mit tehet egy papnő? Természetesen vissza kell térnie oda, ahonnan kevesen
találtak még kiutat - oda, ahol a holtak lelkei megkezdik örökös szolgálatukat. Egy másik papnőt viszont éppen egy új istennő karjaiba sodor a kétségbeesés, és az Abyss küszöbén köttetett
szövetség felbomlik.

A hatrészes sorozat negyedik regénye R. A. Salvatore elképzelt világa alapján készült. Éld át velük, amint leszakítják a tetőt a végtelen Mélysötétről, és térdre kényszerítik a drow-kat.

Alisstra Melarn egész életét Lothn szolgálatában töltötte, abbban a tudatban, hogy halála után biztos helye van az istennő oldalán. Soha nem volt egyszerű kitalálni a szeszélyes démonistennő
akaratát, de nagy jutalommal kecsegtetett. Most viszont a Pókkirálynő eltűnt, s talán soha nem tér vissza. Mit tegyen? Egy papnőnek ilyenkor talán egyetlen választása, hogy hátat fordít
istenének, hogy ne kelljen feledésbe merülnie. S míg Pharaun, Quenthel, Jeggred, Danifae és Valas az Abyss lángoló mélységeibe próbálnak lejutni - miközben folyamatosan szemmel tartják
egymást, nehogy idegen tőrt találjanak a hátukban -, Halisstra és Ryld fölfedez egy új világot, ahol az életnek értéke van, s az árnyakban nem rejtőznek orgyilkosok. Itt azonban talán
elvesztenek valamit, ami egy sötételfet igazán drow-vá tesz. Vagy mégsem? A kérdésre meg kell találniuk a választ, mert az egész fajt a pusztulás fenyegeti.

A Pókkirálynő háborúja személyessé válik.

Ha valakinek meglenne az 5-6 rész ...

Moebius
2009-11-01, 01:08 PM
Üdv
Fable Vavyan Kyra Eleison

fazekasjozsef6
2009-11-01, 03:45 PM
A. E. VAN VOGT - Küldetés a Csillagokhoz
Brian Wilson Aldiss - Földburok

j555sz
2009-11-01, 04:40 PM
Jeaniene Frost: Félúton a sírhoz

köszönet az eredeti feltöltőnek, készítőnek

Konria
2009-11-01, 06:55 PM
NEALE DONALD WALSCH: Beszélgetések Istennel
Nagyon érdekes könyv. Sajnos nem sikerült minden apró gépelési hibát kijavítanom benne, de azért nem zavaróak

Bird001
2009-11-01, 08:26 PM
A hatrészes sorozat negyedik regénye R. A. Salvatore elképzelt világa alapján készült.
kössz szépen nikkel-)))

juhhéééé - <link rel="File-List" href="file:///C:%5CUsers%5CMRKUKA%7E1%5CAppData%5CLocal%5CTemp%5 Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]-->[I]csak meg lesz az összes:cool:

Richard Lee Byers: Hanyatlás (http://deltavision.hu/index.php?cmd=pd&nid=645)
Thomas M. Reid: Lázadás (http://deltavision.hu/index.php?cmd=pd&nid=646)
<link rel="File-List" href="file:///C:%5CUsers%5CMRKUKA%7E1%5CAppData%5CLocal%5CTemp%5 Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]-->Richard Baker: Elkárhozás (http://deltavision.hu/index.php?cmd=pd&nid=647)
Lisa Smedman: Pusztulás (http://deltavision.hu/index.php?cmd=pd&nid=648)
Philip Athans: Megsemmisülés (http://deltavision.hu/index.php?cmd=pd&nid=240)
Paul S. Kemp: Feltámadás (http://deltavision.hu/index.php?cmd=pd&nid=490)
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->
<!--[if !supportLineBreakNewLine]-->
<!--[endif]-->

idiamin
2009-11-01, 08:41 PM
Sziasztok!
Az alábbi könyveket keresem:
(akkor most kékkel)

Bernard Cornwell:

Az utolsó királyság
A fakó lovas
A lázadó
A szimpatizáns
A lobogó
A vérmező
Észak urai
Szorul a hurok
Vad vizek hajósa
Vándor

Minden segítséget köszönök!

duveen
2009-11-02, 05:15 AM
<o>Romantikus</o>
<o>Kinley MacGregor - A csábítás mestere</o>

duveen
2009-11-02, 06:41 AM
Allison Lane - Rokon lelkek

Jack Caldwell ezredest egész életén át üldözte családi öröksége a gyávaság,32 éven át példamutatóan él, míg a waterlooi csata mindezt gyökeresen megváltoztatja és találkozik múltjából egy már elfeledett gyönyörű nővel. A találkozás lehetőséget kínál számára, hogy a szenvedély elfeledett mélységei táruljanak fel elötte.

Beatrice Small - Édes holnapok

Az elbűvölően szép és lenyűgözően okos Sky O'Malley, a "tengerek asszonya" nem arra rendeltetett, hogy békés boldogságban élje életét szerettei körében... Sorsa egyre különösebb kalandokra ragadja, Tudor Erzsébet reneszánsz Angliájából francia partokra, onnan Észak-Afrikába - ahol nem főúri pompa várja, hanem egy keleti kényúr háremének megpróbáltatásai -, és sok veszéllyel dacolva, sok boldogtalanságon győzedelmeskedve jut el végül az "édes holnapok" küszöbére - annak a férfinak a karján, akit sokszor elutasított, de aki mindvégig hűségesen kitartott a hányatott sorsú, gyönyörű asszony mellett...

pillow
2009-11-02, 06:52 AM
Sziasztok!

Malota László könyveit keresem. Valaki tudna segíteni?

noemih7
2009-11-02, 07:50 AM
Még egy kis romantika:

Sandra Brown - Lassú izzás
Shirl Henke - A szerelem ára

noemih7
2009-11-02, 08:28 AM
Na és még egy, vagyis két kisebb regény:
Nora Roberts - Gyöztes játszma, szerep nélkül.doc
Ezuttal szeretnék kérni is töletek, ha esetleg megvan valakinek Hedwig-Courths Mahler regényei.
Elöre is köszi a segitséget és további szép napot kivánok mindenkinek.

Szuriny
2009-11-02, 08:40 AM

Kedves Skagen, nagyon szép gyűjtés.

Kérném, hogy az alábbi könyveket tedd fel:

Gaiman, Neil - Goliat.zip
Gaiman, Neil - Hó, tükör, almák.zip
Gaiman, Neil - Matrix.zip
Gaiman, Neil - Novellák.zip
Gaiman, Neil - Tükör es füst.zip

Előre is köszönöm.

pteeniko
2009-11-02, 11:29 AM
Nigella Lawson

Nigella expressz-Finomat gyorsan

Ajánló:
"Könyvünk mesésen egyszerű mégis csodás gyorsételeivel, zseniális időspóroló ötleteivel megoldást kínál az örök problémára: hogyan varázsoljunk pompás fogásokat az asztalra, amikor levegőt is alig van időnk venni. Számos ínycsiklandó, ugyanakkor gyorsan elkészíthető és könnyen bevethető recept könnyed és szórakoztató stílusban."

Köszönet a készítőnek és e-battának a segítségért!!!!!!!!!!!

letöltés (http://rapidshare.com/files/301406483/Nigella_Express_2_.pdf)

Letöltés2 (http://data.hu/get/1845953/Nigella_Express2.pdf)

pteeniko
2009-11-02, 11:37 AM
Sziasztok!
Felrakok egy listát ezen vannak a szakácskönyveim,ha valakit érdekel privátba szóljon melyiket szeretné ha feltegyem!
Mindenkinek szép napot!

sadmoon
2009-11-02, 11:37 AM
Sziasztok.

Keresnék pár könyvet. =)

Louise Rennison-A macskám a családom és a fiúk

Chuck Palahniuk:
Halálkultusz
Cigányút
Láthatatlan szörnyek

Illetve Fejős Éva könyveket. :)

Előre is köszönöm.

noya000
2009-11-02, 11:41 AM
Fehér Tibor:Könyves király

SGWills
2009-11-02, 12:24 PM
agicu!
Darren Shan - Farkassziget:
http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=16754&page=376

kérlek töröld a hozzászolásod és máskor figyelmesebben keress rá... köszönöm

Kirara24
2009-11-02, 12:44 PM
Cain, Chelsea:

Szívszaggató címü könyvet keresném. Örök hála ha valaki tudná merre találom vagy fel tudná tenni. Előre is köszike!!!!

pteeniko
2009-11-02, 01:34 PM
Nigel Cawthorne
Zsarnokok-A történelem 100 legvéresebb diktátora

Tartalom:
1.rész:Napoleóni korszak
2.rész:Modern világ
3.rész:Ókor-középkor

1. rész:Napoleóni korszak (http://rapidshare.com/files/301416321/Napoleoni_korszak_.pdf)
2. rész:Modern világ (http://rapidshare.com/files/301428163/zsarnokok_modern_vilag_-.pdf)
3. rész:Ókor-középkor (http://rapidshare.com/files/301455249/Zsarnokok_Okor-Kozepkor_.pdf)

pethoi
2009-11-02, 01:39 PM
Rideg Sándor: Indul a bakterház

pethoi
2009-11-02, 01:42 PM
Zádori Bence: Fordul a bakterház

Ani-cica
2009-11-02, 02:18 PM
Kedves Skagen, nagyon szép gyűjtés.

Kérném, hogy az alábbi könyveket tedd fel:

Gaiman, Neil - Goliat.zip
Gaiman, Neil - Hó, tükör, almák.zip
Gaiman, Neil - Matrix.zip
Gaiman, Neil - Novellák.zip
Gaiman, Neil - Tükör es füst.zip

Előre is köszönöm.
Szia!
A tükör és füst című novellás kötetet, ami ha jól tudom a Hó tükör almákat is tartalmazza megtalálod a 4226-os hozzászólásban by me:P
Illetve most csatolom még a Góliátot. Sajna a másik kettőt nem ismerem:S
Jó olvasást

pteeniko
2009-11-02, 02:19 PM
Clarissa Dickson Wright, Jennifer Paterson
Két duci hölgy

A két duci hölgy: Jennifer és Clarissa óriási karriert futott be a BBC Optomen televízió jóvoltából; szinte az egész világ élvezhette a két konyhatündér tűzhely és asztal feletti szárnyalását. Humorérzéküknek köszönhetően nem csak sütési-főzési tudományukat csillogtatták meg, hanem szórakoztató műsorként nézhettük remek produkcióikat. Már a kezdő képsorok odaszögezték a fiatalokat és idősebbeket a képernyőhöz, hiszen a motorozó vidám hölgyek valami egészen szokatlant sejtettek nézőikkel.
A könyv ugyanolyan szórakoztató, mint amilyen a tévéműsor volt. Az ételek rendkívül ízletesek, néha meghökkentőek, de kipróbálásra mindenképpen érdemesek. Aki ételkészítés közben megpróbál visszaemlékezni a "benzintyúkokra", garantáltan jókedvűen főz majd. Ha pedig főzés közben egy kupica alkoholt is ledönt, Clarissa és Jennifer konyhájában képzelheti magát.
Szomorú, hogy Jennifer már nem áll a tűzhely mellett, azonban fentről bizonyára dirigálja barátnőjét. Mi sokáig emlékezünk majd rá, különösen, ha az ő általa kreált ételt tálaljuk szeretteinknek. Munkára fel! Irány a piac és a konyha, majd a sikert a két duci hölgynek köszönhetően zsebeljük csak be! Frank Júlia a harmadik duci hölgy.

Letöltés (http://rapidshare.com/files/301472972/Ket_Duci_Holgy.pdf)

Letöltés2 (http://data.hu/get/1845949/Ket_Duci_Holgy.pdf)

Köszönet a készítőnek!

keszi01
2009-11-02, 03:15 PM
Sziasztok!

Keresem Nádasi Mária: Iskolán kívüli nevelés című könyvét. Nagyon fontos lenne, hogy rátaláljak. Ha valaki fel tudná ide tölteni, azért hálás lennék.
Segítségeteket előre is köszönöm:
keszi

klari.suline
2009-11-02, 04:48 PM
Sziasztok!

Keresem Kurt Tepperwein:Nagy antistresszkönyv című művét. Kérem, segítsetek!

Előre is köszönöm!

zsozso26
2009-11-03, 12:15 AM
Lestár Balázs egy csaknem végzetes kimenetelű késelés eredményeként pillanatnyilag képtelen a verbális kommunikációra. Így tehát tökéletes alanyt kínál a szerző számára ahhoz, hogy személyén keresztül kórképet fessen a tudatos közönyről, bemutassa, milyen is egy saját egyéniségét tudatosan elnyomó fiú, aki ahelyett, hogy szülei értékrendjét megpróbálná beilleszteni a saját, mások által megfertőzött értékrendjébe, eltaszítja őket magától.

Mint ahogy mindenki mást is. Mindenkit, aki megpróbál normális életet élni. Aki a körülmények ellenére is megpróbálja meglátni az élet napsütötte oldalát. Ahol Balázs azóta nem járt, hogy édesapja áthelyezése miatt a fővárosban kell élnie. Távol attól a klasszicista kastélytól, ahol otthon érezte magát. Ahonnan akarata ellenére szakították ki.

Balázs azóta sem találja helyét a világban. Tudatosan választotta azt az életet, amit élt. Tudatosan cselekedett akkor, amikor sehol sem maradt addig, hogy bárkit is megkedvelhessen, hogy bárki is túlságosan közel kerüljön hozzá.
A helyzet paradoxona az, hogy valójában vágyott volna a normális emberi kapcsolatokra, de valami megakadályozta abban, hogy fel is vállalja őket. Hogy képes legyen aktívan részt venni mások életében. És ez a valami az egyik legfélelmetesebb, az elidegenedésnél is rosszabb dolog, amivel eddig találkoztam: a tudatos közöny.
Ami éppen azért olyan ijesztő, veszélyes, és önpusztító, mert tudatos.

354765

Bogart
2009-11-03, 03:59 AM
Evanovich Janet
A négy fejvadász-A szingli fejvadász 4.

Bogart
2009-11-03, 04:08 AM
Stephen King
Blaze

Bogart
2009-11-03, 04:16 AM
Keresem Richard Matheson (http://hu.wikipedia.org/wiki/Richard_Matheson) :Legenda vagyok könyvét
úgy hallottam sokkal jobb mint a film.
Richard Matheson
Legenda vagyok

Bogart
2009-11-03, 04:27 AM
Christian Rosenkrautz
Farkasok éjszakája
Menekülés Hispániából

Bogart
2009-11-03, 04:32 AM
Sziasztok :D:D
A következő könyveket keresem remélem tudtok segíteni:
Jeanne DuPrau: Szikraváros - A város felett mindig sötét az ég
Gail Carson Levin: Elátkozott ella
Előre is köszönöm ha valakinek megvan :D:D
Jeanne DuPrau
Szikraváros - A város felett mindig sötét az ég

FLAMINGO
2009-11-03, 05:03 AM
Tisztelt Tagok!
Az egyértelműség és a kezelhetőség végett egy rövid tájékoztatás, amit 3-4 oldalanként görgetek főleg az új tagok eligazodása végett:

Új tagok csak 20 ÉRTELMES üzenet beírása+48 óra elteltével válnak állandó taggá, ami a letöltés feltétele. (Feltölteni viszont addig is lehet). Ezekre egyrészt a Canadahun (CH) egészére vonatkozó Fórum szabályok (http://canadahun.com/forum/misc.php?do=showrules), illetve a tájékoztató (http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=569144&postcount=1) részletes útmutatást ad, amit időnként nem árt átnézni, mint a KRESZ szabályait (főleg, mert ezek is változhatnak).
Másrészt sok felesleges próbálkozástól, gondtól már az elején megszabadulhatsz és nem vívod ki sem a tagtársak, sem a moderátorok rosszallását, ráadásul nem végzel felesleges munkát sem.
Mielőtt bármit keresel, vagy feltöltenél győződj meg a Keresés a témában (http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=16754&nojs=1#goto_threadsearch) http://canadahun.com/forum/images/aria/misc/menu_open.gif<script type="text/javascript"> vbmenu_register("threadsearch"); </script> segítségével, hogy valaki felrakta-e már! (Ami pl.a MEK-en fenn van ide nem szükségeltetik, mert ott elérhető). Ügyelj rá, hogy a keresett címet jól írd, mert a gép a szóló, a szőlő és a szülő szavakat ugyanúgy másnak értelmezi, mint te
A téma nyitó oldalán a #2 (http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=446834&postcount=2) üzenetben találsz egy katalógust is- köszönet Pteenikőnek, E-battának, Lurkónak és Ehrannak.
Ez többé-kevésbé sorszámhelyesen tartalmazza, hogy hányas sorszámú üzenethez mit csatoltak. Ez azonban (pl. a moderáció miatt) változhat.
Ha keresel , a keresett mű szerzőjét, címét kék színnel jelöld! Ez megkönnyíti a többiek és főként a moderátorok életét. Ugyanis, egy egy kérés teljesítése után a kérő üzenet - helyfelszabadítási okokból törlésre kerül (ha nem jelölöd kékkel - előbb is).
Ugyanezen okból a köszönöm, de jó, annyira örülök típusú üzenetek is törlésre kerülnek (megköszönni amúgy is privátban kell, ahogy a tájékoztató is írja).
Az összes csatolás nélküli vagy nyílt linkes(ugyanígy a nyílt e-mail címet tartalmazó) üzenet figyelmeztetés nélkül törlésre kerül 48 órán belül, kivéve, ha csak kérést tartalmaz.
Ugyancsak nem kerülheti el a sorsát az az üzenet, ahol a csatolásban szereplő anyagok címe, szerzői nem kerülnek feltüntetésre. A csatolást ugyanis a kereső nem látja. Ha nem tudod ki, vagy túl sok a szerző, akkor "ismeretlen szerzőtől" vagy "több szerzőtől" kiegészítéssel írd be.
Aki a csatolt művekről szeretne beszélgetni, az megteheti bármelyik beszélgetős témában, vagy akár nyithat is egyet. De a nyitással csínján bánjunk, mert ha már létezik ilyen, vagy 1-2 beírás után elhal - az egész téma törlésre kerül.
Kellemes fórumozást!

<!-- message -->
Valamint:
Kezdenek az indulatok elszaporodni és néhányan semmibe veszik a többiek munkáját.
Ezért ezentúl, aki nem kékkel írja a kérését - nem javítom, mint eddig, hanem törlöm.
Idegen nyelvű könyvet az http://canadahun.com/forum/images/aria/misc/trashcan_small.gif http://canadahun.com/forum/images/aria/misc/paperclip.gif (http://canadahun.com/forum/forumdisplay.php?f=83#) Elektronikus konyvek - Idegen nyelven (http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=9402) témában tessék keresni.

pammer
2009-11-03, 05:17 AM
Sziasztok!
Keresem Amanda Matetsky: Tökéletes test című könyvét!
Köszönöm

pteeniko
2009-11-03, 06:26 AM
Erika Casparek-Türkkan

Római tál-karcsúsító ételek

Könnyebben már nem is lehetne: kiadós levesek és egytálételek, mediterrán zöldségételek, ízletes fogások hússal és hallal. Még az édesség és a kenyér is illatozva, melegen kerül ki a sokoldalú római tálból. A könyv tartalmából: termékismeret: a római tálak családja; gyors segítség: tippek és trükkök könnyű fogásokhoz; köretreceptek: finom kísérők - együtt sülnek a sütőben.

Köszönet a készítőnek!

Letöltés (http://data.hu/get/1846094/Romai_tal.pdf)

pteeniko
2009-11-03, 06:30 AM
Bogos Katalin; Mózes István Miklós:

A 100 legjobb leves

Mai étkezésünk megszokott bevezető étel, a leves, alig háromszáz éve még szinte teljesen hiányzott a magyar konyhából. Ez alól kivétel csupán a borsóleves meg a tehénhúslé vagy más néven húsleves volt. A régi gyakorlat szerint az ételeket különféle levekben főzték -- olykor két-háromfélében is --, de a leveket nem adták asztalra, legfeljebb mártásnak elkészítve, besűrítve. Ma már a fejlettebb társadalmakban világszerte a főétkezés része a leves. Szerepe furcsán ellentmondásos: ugyanis egyrészt étvágygerjesztőként, digesztívumként hat, előkészíti a gyomrot a szilárd étel befogadására, másrészt éppen ellentétes módon, a híg folyadék a gyomrot megtöltve csökkenti az éhségérzetet, fokozza a telítettséget, elősegítve ezzel a jóllakottság érzetének kialakulását.

Köszönet a készítőnek!

Letöltés (http://data.hu/get/1846095/A_100_Legjobb_leves.pdf)

pteeniko
2009-11-03, 06:34 AM
Ismeretlen szerző
111 Új palacsintarecept

Köszönet a készítőnek!

pteeniko
2009-11-03, 06:38 AM
Frank Júlia
Hagymáskönyv

Ajánló:
"Talán túlzásnak tűnik, de merem állítani, hogy hagyma nélkül nem tudnám elképzelni a konyhámat, az ételeimet, a fűszereimet. Hagyma nélkül egyetlen úgynevezett magyaros ételt sem tudnék készíteni.A hagyma ebben az estben, mint alapfűszer, ízesítő szerepel. Azonban sokszor nyersanyaggá is előléphet, ilyenkor főszerepet kap a fazékban, vagy a tepsiben. A magyar konyha elsősorban a hagymának köszönhetően tett szert világhírre. Zsiradékban megpirítva utolérhetetlen zamatot kölcsönöz a vele készített egyéb nyersanyagoknak."

Köszönet a készítőnek!

pteeniko
2009-11-03, 06:49 AM
Jamie Oliver

...és egyszerűen csak főzz!

Jamie Olivernek, Anglia szakácskedvencének első, magyarul megjelent szakácskönyv*ével beköltöznek konyhánkba a The Naked Chef (magyar változatban Egyszerűen főzni) című tévésorozat vidám percei.

Jamie számára a főzés egyenlő a boldogsággal. Miközben fenségesen friss és szívdöglesztő ételek készítéséről dalol, mesél a barátokkal, családi körben eltöltött remek asztali együttlétekről is.

Hitvallása, hogy a finom, könnyű ételeket a legjobb alapanyagokból, a legkisebb felhajtással kell készíteni. Az ... és egyszerűen csak főzz! című szakácskönyv* a fantasztikus saláták, tészták, húsok, halak, kenyértrükkök és desszertek tárháza. A könyv* "Kényelmes kaják" fejezetében például bemutatja, hogyan készíthetjük el a tökéletes currymártást, ha úgy döntünk, otthon vacsorázunk, de megismerkedhetünk itt néhány régebbi Jamie-kedvenc átdolgozott változatával is – kipróbálhatjuk a Guinnessben főtt marhahúspástétomot, vagy kényeztethetjük magunkat pazar Jamie-palacsintákkal! A Hamari falatok receptjeinek segítségével a munkából későn hazatérve is összeüthetünk egy igazán egyszerű, ínycsiklandó vacsit. A Kölyökklub fejezet a gyerekeket csalogatja a finom falatok világába, arra buzdítva őket, kalandozzanak szüleikkel bátran a könyv* ízvesztőiben – lapítsanak paradicsomot, loccsantsanak olívaolajat, magvaljanak olajbogyót, készítsenek röpke percek alatt kenyeret. Imádni fogják.

Élvezd az életet, kóstold meg… a boldogságot!

Köszönet a készítőnek!

Letöltés (http://data.hu/get/1845952/Jamie_es_egyszeruen_csak_fozz.pdf.html)

pteeniko
2009-11-03, 06:57 AM
Christine Ingram, Jennie Shapter
A kenyér és a kenyérsütés enciklopédiája

A kötet gyönyörű képek segítségével mutatja be a kenyérkészítés történetét, a pékmesterség rejtelmeit és a világ kenyérféleségeinek ízét, formáját és állagát. A világ különböző konyháiról származó több mint 100 hagyományos recept mellett a kenyérsütés technikáival foglalkozó fejezet lépésről lépésre elmagyarázza a kenyérkészítési folyamat szakaszait: a dagasztástól a kenésig és sütésig. Megtapasztalhatjuk, milyen könnyű az automata kenyérkészítő gép használata. Mindegyik recepthez színes fénykép és egyértelmű, lépésről lépésre követhető útmutatás tartozik.

Köszönet a készítőnek!

Letöltés (http://data.hu/get/1845950/C.Ingram_J.Shapter_Kenyerenciklopedia.pdf.html)

pteeniko
2009-11-03, 06:59 AM
Géczi Zoltán
Bográcsos ételek könyve

A bogrács vasból vagy rézből készült, domború fenekű, füllel rendelkező főzőedény, amely nyílt tűzön való használatra készült. Elnevezése tájegységenként változott: a keleti régióban üstnek hívták, a Duna–Tisza közén bográcsként ismerték, Nyugat-Magyarországon pedig vasfazék névvel illették. A főzőalkalmatosság különleges formája nem újkori találmány, hanem ősi tradíció; a kora Árpád-kori régészeti leletek közt szép számban akadnak cserépbográcsok, melyek gömbölyű fenekű, a peremen fúrt lukak segítségével tűz fölé lógatható edények voltak, űrtartalmuk pedig 4-7 literre rúgott. Valószínű, hogy a nyílt tűzön való sütés-főzés eme eszközét már a honfoglalás előtt is ismerték az ősmagyarok, és a bográcsot eleink hozták be a Kárpát-medencébe. Maga a kifejezés oszmán-török eredetű, a bakrac, azaz rézüst szó torzulásával jött létre. Mivel jól használható, sokoldalú edénynek bizonyult, gyorsan elterjedt, és főként a parasztság körében vált népszerűvé; már 1420-ból is van írásos adatunk, miszerint a vasüst a jobbágyház jellegzetes tartozéka. Ekkortájt még inkább rézből készült edényeket használtak, az öntöttvas bográcsok a 18. század közepétől terjedtek el széles körben.
A hagyományos magyar konyha anyagtól és kialakítástól függően négyféle bográcsot ismer: a bogrács vasból vagy rézből készült, szája lehet felfelé szélesedő vagy szűk (az Erdélyben használatos, majdnem félgömb formájú bográcsok egy harmadik mintát képviselnek). A különböző méretű bográcsokat változatos módon használták: nem csupán főztek bennük, de sütöttek is.

Köszönet a készítőnek!

Letöltés (http://data.hu/get/1846180/Bogracsos_etelek_konyve.pdf)

Arteria
2009-11-03, 07:14 AM
Keresnék David Gemmell könyveket :)

angyalka11
2009-11-03, 07:33 AM
Kedves mindenki!

Még csak egy napja találtam rá erre világra:-) nagyon tetszik. Keresek Richard Bach könyveket, az egyik az Idelenn idegen, a másik nevét még nem tudom pontosan...
Van aki legalább hallott róla? ...és olyan akinek elektronikusan megvan... vagy meg tudja mondani, hogy hol lehet még megvenni (antikváriumokban sem lelem).

Segítségeteket köszönöm:-)
":-)"

oldfield
2009-11-03, 08:27 AM
LaVyrle Spencer regények a fent lévőkön kívül ha van valakinek légyszi ossza meg velünk!!! Előre is kösz! Bármelyiknek örülnék!
Ezek még nincsenek fent:
Megbocsátás
Családi béke
A bolond özvegy
Kisvárosi lány
Regina nővér
Fátylat a múltra
A szív novembere
Édes otthon
Ha ketten szeretnek
Ha megszólal a szív
Keserédes
Remény

Dolcezza
2009-11-03, 08:45 AM
Keresem Bódi Margó: Az én íz világom című könyvét. Előre is köszönöm! :)

konyvtaros
2009-11-03, 09:25 AM
Sziasztok,

Keresem Júlia 1994-es karácsonyi különszámát
Naomi Horton: Álmaink szárnyán
vagy angolul Dreaming of angel

petranina
2009-11-03, 09:50 AM
Sziasztok,

Keresem Júlia 1994-es karácsonyi különszámát
vagy angolul Dreaming of angel

Romana különszám 1994 karácsony

Legenda
2009-11-03, 09:52 AM
Kérés a moderátorokhoz!

Anno Flamingó írta, hogy azokat a könyveket, amelyeknek készítője nem adott engedélyt más oldalon való megosztásra, törölni fogjátok.
Nos, a Legenda vagyok című könyv Lilith Dark és e-batta munkája, a Christian Rosenkrautz könyvek pedig Tifar és ehran munkái. Engedélyt pedig nem adtak, tehát kérném a nevükben a törlésüket.

farro
2009-11-03, 11:10 AM
Sziasztok, Robert Forester : A csapda trilógiáját keresem.
Előre is köszönöm.

Pedina20
2009-11-03, 11:10 AM
Sziasztok!

Keresem:

Gordon Ramsay: Csak könnyedén
Gordon Ramsay: Háromcsillagos séf

Köszi

vigeza
2009-11-03, 12:01 PM
Louis Baldwin: Különös diadalok

Louis Baldwin: Különös diadalok

A vereség gyakran a bukás kezdete, de a bukás nem mindig jelent katasztrófát. Nem jelenti szükségszerűen a világ végét még az egyén életében sem. Néha - bizonyos értelemben - csak kezdete valaminek. A Különös diadalok fejezetei mintegy harminc évszázadot ölelnek fel, bemutatnak sok sorsfordulót, a balsorson aratott számos győzelmet, azt, hogy a sikertelenségből hogyan lett mégis siker.
A történetek felölelik az egész történelmet: az ókori Egyiptomtól kezdve - amikor Mózes lobbanékonysága miatt kiváltságos helyzetbe került - Galilei és az inkvizíció korán át egészen a modern időkig. A későbbi korok történetéből olvashatunk Abraham Lincolnról és az 1858-as választásokról, amikor elvesztette szenátusi küzdelmét; Gioacchino Rossiniról és A sevillai borbély lesújtó kritikájáról; Walt Whitmanről, akinek első verseit, a Fűszálakat "ocsmány mocsokhalmaz"-ként aposztrofálta a kritika; Dosztojevszkijről, akit majdnem tönkretett a rulett; Billy Mitchell tábornoknak a légierőbe vetett hitéről; Mao Ce-tungról és a hosszú menetelésről. George Gershwin, Humphrey Bogart, Lucille Ball, Sidney Poitier, sőt Ronald Reagan különösen induló sikertörténetét is elolvashatjuk. Az olvasó az események szemtanújának érezheti magát, miközben e sorsfordulókról olvas. E könyv reményekkel tölthet el mindenkit, aki úgy érzi, hogy a sors szűkmarkúan bánt vele. Még bekövetkezhet egy jobb kor.

devil53
2009-11-03, 12:01 PM
Jó olvasást:D

vigeza
2009-11-03, 01:00 PM
Len Deighton

Len Deighton:Isten veled mickey mouse
Len Deighton:Temetes berlinben
Len Deighton: A guernica csoport
Len Deighton:Ragyogj ragyogj kicsi kem

Len Deighton Anglia legnagyobb kém- és háborússztori írója. Történetei
izgalmasak, fordulatosak; remek humorral és feszültséggel teli művek,
melyek hónapokon át vezették a bestseller listákat. VÉGRE itthon is
olvashatjuk a most sorozatban, havonta megjelenő könyveket. A híres
szovjet űrtudós, a Földön kívüli élet nemzetközi hírű, megszállott kutatója
illegálisan elhagyja hazáját, hogy a szabad világban, szabadon végezhesse
tudományos munkáját. Hamarosan felesége is követi Amerikába. Valahogy
kiszivárognak az amerikai kutatások eredményei; egyre többet tudnak meg
odaát... A CIA rámenős őrnagya és az angol titkosszolgálat ügynöke
megpróbálják kideríteni, hogy mi történik... Három kontinensen át tartó,
gyilkosságokkal, szerelemmel teli, véres hajsza veszi kezdetét... Klasszikus,
magas színvonalú, kristálytiszta logikájú... egyszóval minőségi regény,
mint Deighton mindig!

vigeza
2009-11-03, 01:35 PM
Tom Deitz: A szelek urának végzete

David rendkívüli képességgel rendelkezik: az ír mitológia tündéreivel tud kapcsolatot létesíteni. Ám a kapcsolatteremés bonyodalmakkal, sőt,veszélyekkel jár: Aillil gonosz tündér három kérdését kell főhősünknek megválaszolnia, hogy saját és öccse életét megmentse. még szerencse, hogy a mitológiában vannak jó tündérek is, akik segítségére sietnek... David vállalja a Hősök Próbáját is. Társaival együtt veszélyek, izgalmak és kalandok során sikerül teljesítenie a Tudás, a Bátorság, az Erő próbáját, ám mindennek nagy ára van...

martahajdu
2009-11-03, 01:46 PM
Sziasztok!:)
Keresem Judith McNaught:Míg el nem jöttél című könyvét:)
Ha vkinek meglenne akkor írjatok lécci:)

de letölteni csak 48 óra és 20 értelmes hozzászólás után lehetséges

Judith McNaught:Míg el nem jöttél

FLAMINGO
2009-11-03, 03:33 PM
Kérés a moderátorokhoz!

Anno Flamingó írta, hogy azokat a könyveket, amelyeknek készítője nem adott engedélyt más oldalon való megosztásra, törölni fogjátok.
Beidéznéd egész pontosan, mert így ilyen beírásomra nem emlékszem.
Arra viszont igen, hogy a tájékoztatóban ez áll:
A CH felvállalja, hogy azon tagtársak, akik művészi vénával megáldottak és képet, verset, vagy prózai művet készítenek - szellemi terméküket feltehetik a megfelelő fórumba - ezáltal közkinccsé téve azt.
A szerzőnek viszont tudomásul kell vennie, hogy innentől a "gyermeke" önálló kezd élni - akár tőle függetlenül.
Tehát ha Te kitaláltál például egy frappáns locsolóverset és büszkén felteszed a CH-ra - ne lepődj meg, ha legközelebbi húsvétkor már neked mondják a saját soraid.
Én ezt úgy értelmezem, ha valamit feltettél - van 48 órád, hogy visszavedd a beírásod.
Utána már nem a tied.
Ha viszont valaki más valaki harmadik személy tollával ékeskedik azt a moderátor - de szerintem más sem - tudja a két személyen kívül megállapítani.
Tehát, ha ilyen vita alakul ki - a feltett anyagot csakis mindkét fél együttes jelzése alapján távolítom el. (Felmerül a kérdés: Egyáltalán A-tól B-hez milyen úton jutott A műve? Ha egy másik fórumon keresztül? Akkor A nem panaszkodhat, hiszen már eleve megosztási céllal publikálta. Ha más úton pl. e-mailban elküldte - ugyanez a helyzet. Ha pedig B ellopta A-tól, akkor javaslom A tegyen feljelentést)
Nos, a Legenda vagyok című könyv Lilith Dark és e-batta munkája, a Christian Rosenkrautz könyvek pedig Tifar és ehran munkái. Engedélyt pedig nem adtak, tehát kérném a nevükben a törlésüket.
Amennyiben e-batta és ehran, akik aktív fórumozók a Ch ezen témájában - nehezményezik és ezt a moderátor gombbal jelzik - készséggel rendezem. Lilith Dark és Tifar egyetlen hozzászólását sem találtam ebben a témában -nekik az előző bekezdés utolsó mondatát javaslom.
Gyerekek ez nem egy torrent oldal itt nincsenek feltöltők itt mindenki megosztja mással amije van.
Van aki többet van aki kevesebbet de ezért nem jár senkinek "feltöltő" titulus legfeljebb ha valaki eleget izeg mozog előbb utóbb,moderátor lessz:rolleyes:
Na ez abszolút így van.
Álságosan kijelentem, hogy ez a téma egy összefogó altémája annak a kb egy tucatnyi témának, ahol a könyvekről és szerzőkről beszélget a tagság.
Azonban, ha a tagok nem szeretnék, hogy elkülönítve legyen az amit és amiről beszélnek - Melitta biztos készséggel törli ezt is mint anno ennek az elődjét

Még valami.
Kb fél tucat tag a magyarországi kiadók nevében böngészi a beírásokat és, ha olyan anyagot talál, ami az ő jogvédettségi területükhöz tartozik - jelzi a moderáció felé. (Ez kb heti 3-5 jelzés).
Az ilyen beírásokat és csatolásaikat töröljük.

Remélem, hogy fenti beírásom minden tag számára egyértelmű volt és egyetért vele.
Köszönöm a megértést

Bird001
2009-11-03, 04:05 PM
Colin J. Fayard Nyugatvég-trilógiája a legjobb tolkieni hagyományokat követő művek sorába tartozik, melyben a kellemes meseszövés, a tündérmesék hangulatának megidézése éppen olyan fontos, mint az izgalmas, fordulatos cselekmény. Sem a heroikus fantasy, sem a high fantasy kedvelői nem fognak csalódni ebben a kötetben.
<link rel="File-List" href="file:///C:%5CUsers%5CMRKUKA%7E1%5CAppData%5CLocal%5CTemp%5 Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:none; mso-layout-grid-align:none; text-autospace:none; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]-->

<link rel="File-List" href="file:///C:%5CUsers%5CMRKUKA%7E1%5CAppData%5CLocal%5CTemp%5 Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:none; mso-layout-grid-align:none; text-autospace:none; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026"/> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <o:shapelayout v:ext="edit"> <o:idmap v:ext="edit" data="1"/> </o:shapelayout></xml><![endif]-->
<o></o>
Colin Jacques Fayard - Az Ember Könyve
<link rel="File-List" href="file:///C:%5CUsers%5CMRKUKA%7E1%5CAppData%5CLocal%5CTemp%5 Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:none; mso-layout-grid-align:none; text-autospace:none; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Colin Jacques Fayard - Az Elveszettek Könyve<o></o>
<link rel="File-List" href="file:///C:%5CUsers%5CMRKUKA%7E1%5CAppData%5CLocal%5CTemp%5 Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:none; mso-layout-grid-align:none; text-autospace:none; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Colin Jacques Fayard - A Hazatérők Könyve

Bird001
2009-11-03, 04:48 PM
Colin J. Fayard - Az Ayvari Mágus

Magányos túlélő eszmél a csatamezőn... nem tudja magáról, kicsoda, mely célok érdekében cselekedett eddig e világon... s egyáltalán: melyik világon van? Shymaru, a Névtelen kutatni kezdi elveszett emlékeit, ám a háború, amely a lázadó seregek és a kleavalani trón között dúl, úgy tűnik, megakadályozza ebben. Egy napon a dimurani Máfit Egyetem hagyatéka között rábukkan egy mágikus dobozra, amely kitárja Shymaru előtt a mágia rejtelmes birodalmának kapuit. Miközben démonokat aláz meg, s kifosztja a Sötét Sík kincsestárát, mind közelebb kerül Ayvar leghatalmasabb varázslójának titkához: a sárkányszelídítő Shayand di Grasya visszatért a halálból... Colin J. Fayard új regénye a titokzatos Ayvar- szigeteken játszódik, néhány évvel a John Caldwell megálmodta Fekete lángok eseményei után.

Ivett1989
2009-11-03, 04:49 PM
Sziasztok!

A következő Harlequine-es könyveket keresem:
Romana különszám 1994/4. nyár Sandra Marton - Egy éjszaka a tét
Júlia 405. Sandra Marton - Időzavarban
Júlia 138. Carole Mortimer - Kegyetlenül szép
Júlia különszám 1996/3. Carole Mortimer - Ki itt a főnök?
Júlia 19. Carole Mortimer - Osszuk meg titkainkat

Előre is köszönet a feltöltőknek!;)

eriol
2009-11-03, 05:21 PM
Gyöngyfűzéssel kapcsolatban keresnék könyveket egy nagyon kedves ismerősömnek.
Nagyon örülnék, ha tudnátok segíteni.

Sabine Koch : Gyöngyékszerek
Szeghalmyné Ócsai Marianna : Gyöngy-világ (gyöngyszövés)
Szeghalmyné Ócsai Marianna : Gyöngy-világ (vadon élő állatok)
Szeghalmyné Ócsai Marianna : Gyöngy-világ (csillagjegyek, jelképek)
Szeghalmyné Ócsai Marianna : Gyöngy-világ (állatfigurák)

eriol
2009-11-03, 05:42 PM

Anne Sebald : Gyöngyből fűzött virágok
Bozsik Adrienn : Gyöngy-csodák (sodronnyal és biztosítótűvel)
Szikszó Istvánné : Gyöngy-csodák (nyakláncok és karkötők)
Szeghalmyné Ócsai Marianna : Gyöngy-világ (Bálint naptól Húsvétig)

eriol
2009-11-03, 05:45 PM

Gabriela Schenkel - Pagnotti - Gyöngydíszek karácsonyra

Soze
2009-11-04, 01:05 AM
Heinlein, Robert - A csillagközi invázió
Heinlein, Robert - A Élősdiek
Heinlein, Robert - A galaxis polgára
Heinlein, Robert - Körhinta
Heinlein, Robert - Őrjárat a vilagűrben
Heinlein, Robert - Zöld dombok a Földön

Bird001
2009-11-04, 03:25 AM
V. G. Krivickij - Sztálin titkosszolgálatában
Az elsőként dezertáló szovjet mesterkém emlékiratai

Ivett1989
2009-11-04, 02:48 PM
Sziasztok!

Az alábbi Harlequin-es könyveket keresem:

Romana különszám 1994/4. nyár Sandra Marton – Egy éjszaka a tét
Júlia 405. Sandra Marton – Időzavarban
Júlia 138. Carole Mortimer – Kegyetlenül szép
Júlia különszám 1996/3. Carole Mortimer – Ki itt a főnök?
Júlia 19. Carole Mortimer – Osszuk meg titkainkat
Romana különszám 2000/5. Suzanne Carey – Az igazság harcosa

Előre is köszönet a feltöltőknek!

Bogart
2009-11-05, 04:06 AM
Sziasztok!

Én László Endre Szíriusz Kapitány sorozatát keresem. A könyvek címei: Jóholdat, Szíriusz kapitány!, Szíriusz kapitány és a Csillaglány, Szíriusz kapitány és Corinta, Szíriusz kapitány fogságban, Szíriusz kapitány és az emberke, Szíriusz és az ősember.

Gyerekkorom egyik nagy olvasmányélménye volt, nagy örömet szerezne, ha valaki feltenné.

László Endre
Sziriusz és az emberke
Sziriusz kapitány és Corinta

szezs
2009-11-05, 08:52 AM
Sziasztok!
Én a következő könyvet keresem:
Fiona Watts: Hajfonás a hippitincstől a kalácsfonásig
Nagyon örülnék, ha valaki tudna segíteni.
Köszönettel,
szezs

Bird001
2009-11-05, 08:58 AM
Sziasztok!

Én László Endre Szíriusz Kapitány sorozatát keresem. A könyvek címei: Jóholdat, Szíriusz kapitány!, Szíriusz kapitány és a Csillaglány, Szíriusz kapitány és Corinta, Szíriusz kapitány fogságban, Szíriusz kapitány és az emberke, Szíriusz és az ősember.

Gyerekkorom egyik nagy olvasmányélménye volt, nagy örömet szerezne, ha valaki feltenné.

meg még ez van...legalább is nálam...

Soze
2009-11-05, 09:30 AM
Harrison, Harry - A Rozsdamentes Acélpatkány Megmenti A Világot
Harrison, Harry - A rozsdamentes Acélpatkány pokolra jut
Harrison, Harry - Ashkelon utcái 1-2
Harrison, Harry - Bill a galaktika hőse
Harrison, Harry - Legyen Az Elnök A Rozsdamentes Acélpatkány
Harrison, Harry - Rozsdamentes Acélpatkány született
Harrison, Harry - Rozsdamentes acélpatkány

THE-PROXY
2009-11-05, 09:49 AM
Chuck Palahniuk : Cigányút

pteeniko
2009-11-05, 12:29 PM
Ismeretlen szerző
A 100 legjobb tojásétel

"Tojás:annyi mint élet. Ezt már az ősember is tudta, bár még fogalma sem lehetett róla, hogy a tojás valójában egy óriási petesejt. Ma már azt is tudjuk, hogy azért valamivel több ennél, hiszen a megtermékenyült petesejtből kifejlődő élet számára mindazt tartalmazza, ami szükséges az újszülött teljes kialakulásához. És nemcsak tápanyagok tekintetében, mert ezeken túl még azokat az öröklődő információkat is tartalmazza, amik lehetővé teszik az újonnan kifejlődött egyedek számára az alapvető viselkedési stratégiákat is. Gondoljunk csak bele: a tojásból kikelt házityúk, csibe már `tudja`, hogyan kell az anyját hívnia, hogyan kell rejtőznie veszély esetén, és még azt is, mi az, ami számára táplálékként szóba jöhet."

Köszönet a készítőnek!

Letöltés (http://rapidshare.com/files/302798713/A_100_legjobb_tojasetel.pdf)

gyiktojas
2009-11-05, 04:00 PM
Sziasztok!

Csináltam listát, majd készül a többi is.

alede
2009-11-05, 04:52 PM
Sziasztok!

Keresem: Pálos István - A hagyományos kínai orvoslás c. könyvet

siriusB
2009-11-06, 03:06 AM
Sziasztok!
Keresném A Végtelen Történet mint a beavatási szertartás szimbóluma – Gondolatok Michael Ende meseregénye kapcsán (Horváth Adrienne, Xénia Kiadó, 1995) NEGYON FONTOS VOLNA

Michael Ende - A végtelen történet

http://image.hotdog.hu/_data/members3/983/606983/images/vegtelen.jpg

A meseregény színhelye Fantázia, amely könyvünk főhősét Barnabást nevetséges külsővel, de hatalmas képzelőerővel megáldott és ezért társai által hazugnak tartott tizenegynehány éves könyvmoly kisfiút előbb csak képzeletben, később szó szerint is - magával ragadja. A lebilincselően izgalmas olvasmány arról szól, hogy Fantázia úrnője, a Kislány Királynő halálos veszélyben forog: az emberek megfeledkeznek róla és ha nem akad valaki, hogy képzeletével táplálja, minden lakójával együtt bekebelezi a Semmi. Elindul hát Atráskó, a könyv-a- könyben Barnabással egykorú hőse, hogy számos próbatételt leküzdve felkutassa és az embervilágból felhozza azt, aki a Kislány Királynőnek újra "nevet tudna adni". Ez pedig nem más, mint Barnabás, aki egyre inkább beleéli magát a "végtelen történetbe", annyira, hogy végül magába szippantja az a másik világ. ő pedig - és ez már a regény másik felének története -, miután nevet adott a Kislány Királynőnek, immár megszépülve, hatalmas és erős megmentőként járja be Fantázia országát, birtokában a talizmánnal. A kérdés csak az, vajon mire használja a lehetőségeket, sikerül-e igaz értékek irányába terelni vágyait. Mert ha nem és talmi célok elérésére tör, úgy jóvátehetetlenül elbukik és a birodalom örök foglyává válik...

Az író a szimbolikus és allegorikus epizódok és alakok páratlan sokaságát kelti életre, vérbeli mesevilágot, szuverén mitológiát teremt. Képzeletgazdagsága mindvégig súlyos és mély gondolatok kifejezésének szolgálatában áll, melyek az olvasói intenzitás arányában rétegenként fejthetők fel, és így a mű a pusztán izgalmas cselekményt kedvelőknek és a tartalmas szellemi élményre vágyóknak tíz éven felül minden korosztálynak egyaránt lenyűgöző élményt nyújt.

Köszönet az eredeti feltöltőt illeti.

mia33
2009-11-06, 05:51 AM
Akvarisztika kezdőknek és haladóknak
Pasaréti Gyula-Pethő Pál Zoltán
http://webshop.animare.hu/i/product/25/250/25050.jpg
Part1 (http://data.hu/get/1852814/Akvarisztika_kezdoknek-haladoknak.part1.rar.html)
Part2 (http://data.hu/get/1856064/Akvarisztika_kezdoknek-haladoknak.part2.rar.html)
part3 (http://data.hu/get/1856076/Akvarisztika_kezdoknek-haladoknak.part3.rar.html)

petranina
2009-11-06, 05:56 AM
Nicole Jordan : A gyönyör hercege

alojzbakula
2009-11-06, 07:31 AM
remelem segiteni tudtam
A KARVALY ARNYEKABAN
A HALOTT VAROS ARNYAI
A VERFARKAS EJSZAKAJA
A VERFARKAS VISSZATER
AZ ORDOG FEKETE KALAPJA

alojzbakula
2009-11-06, 08:04 AM
mikszath kalman 5 konyve
A NOSZTY FIU ESETE TOTH MARIVAL
KULONOS HAZASSAG
AKLI MIKLOS
A SZELISTYEI ASSZONYOK
SZENT PETER ESERNYOJE

Hapcikirálylány
2009-11-06, 08:16 AM
Sziasztok!
Keresem a "Ki kicsoda Harry Potter világába"-n című könyvet!
Előre is köszönöm! (:

fazekasjozsef6
2009-11-06, 09:19 AM
Bogáti Péter - Az utolsó ember, <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cjfazekas%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cm sohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:none; mso-layout-grid-align:none; text-autospace:none; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:EN-US;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]-->avagy C. Robinson különös története

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cjfazekas%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cm sohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:none; mso-layout-grid-align:none; text-autospace:none; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:EN-US;} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Bogáti Péter – mint ez a könyve is bizonyítja – a tudományos-fantasztikus műfaj avatott szerzője. Robinson mai különös történetéhez az ihletet minden bizonnyal az utóbbi években (1982!) megerősödött fegyverkezési hajsza kiszámíthatatlan következményein való tűnődés adta. Rejtélyes, megmagyarázhatatlan okból, talán egy téves gombnyomás következtében, egy utolsó "mohikán" kivételével megsemmisül az emberiség.<o:p></o:p>
Mit csinál Robinson félelmetes, észvesztő magányában? Hogyan próbálja megőrizni civilizáltságát, emberi formáját? Mit ér az élet a társadalmon kívül? Erről szól a szerző nem mindennapi fantáziával, leleményességgel megírt könyve. Mi az, ami az ember életét emberivé, minősíthetővé teszi? Az emberi kapcsolatok – válaszolja Bogáti, aki épp egy ezektől radikálisan megfosztott hőst ábrázol. A magány számtalan megpróbáltatása után Robinson világjáró útra indul, hátha valahol mégis…<o:p></o:p>

bgatti
2009-11-06, 10:10 AM
a klónok háboruja könyvet keresem!
Fontos segítsetek!!!!

dorcsi1
2009-11-06, 10:12 AM
sziasztok
Elizabeth Hoyt könyveket keresnék.
csak a holloherceget ismerem remélem valaki tud segiteni
köszönöm

petranina
2009-11-06, 11:48 AM
Bertrice Small : Tiltott örömök

tengelice
2009-11-06, 05:47 PM
Sokszor töltöttem le már ezt a könyvet több helyről is, de mindegyikből hiányzott az ötödik fejezet, és a végéről a cselekvési útmutató. Ezeket pótoltam, és egy kicsit rendeztem a szöveget. A Vizsgafejezetet a táblázatok miatt külön töltöm fel, mert fektetve áttekinthetőbbek.

Durdan
2009-11-06, 06:44 PM
Hali mindenkinek!
Milliárd köszönet annak, aki feltette a Cigányutat!
Imádom ezt az oldalt! Egyszerűen űberek vagytok!
Köszönök minden könyvet, és keresem Stephen King: Duma key, Atlantisaz gyermekei, minden haláli
Richard Morgan: Dühöngő fúriák
Ayn Rand: Ősforrás
James Joyce: Finegan ébredése, Ulysses
Chuck Palahniuk: láthatatlan szörnyek.
Köszi minden segítséget!

keke24
2009-11-07, 03:12 AM
Valaki tud fel tenni útikönyveket, vagy Romániáról valami könyvet?

koh01
2009-11-07, 04:00 AM
Hali!
Keresném a következő könyveket:

Lőrincz L. László - 1979 - A nagy fa árnyékában
1982 - Rekviem a kacsalábért
1984 - Hosszú szafari
1990 - A sámán átka

A kereső nem adta ki őket, akinek megvannak, légyszi tegye fel.

Köszönöm

szurika
2009-11-07, 06:08 AM
sziasztok!
keresem:
Vámos Miklós: Apák könyve
Vámos Miklós: Utazások erotikába
Vámos Miklós: Tiszta tűz

köszönöm

krisztina0419
2009-11-07, 06:26 AM
Sziasztok!
Itt van Alyson Noel - Kék Holdja
Köszönet a készítőnek!

Bird001
2009-11-07, 07:39 AM
ezeket még nem láttam

Vámos Miklós - Apák könyve.txt
Vámos Miklós - 135 lehetetlen történet

Toccs
2009-11-07, 08:11 AM
Agatha Christie: Öt kismalac című könyvét keresem.Bocsánat,az előzőben nem írtam kékkel.

Levente_hu
2009-11-07, 09:11 AM
Sziasztok.
Keresek a magyarok Ostortenetevel es a rovasirassal kapcsolatos konyveket.
Folleg olyat amely tankonyv a rovasiras megtanulasahoz.
Elore is koszonom.

e-batta
2009-11-07, 09:37 AM
Sziasztok! Szeretném kérni Agatha Christie Öt kismalac című könyvét.Tudom hogy már feltette ide valaki,le is töltöttem,viszont az itteni csak 182 oldalas,a könyv eredetileg viszont 194 oldalas.Úgy emlékszem,hogy 194,nem vagyok biztos a pontos oldalszámban,de az biztos hogy nem 182.Szóval,akinek megvan végig,azt szeretném kérni,hogy tegye fel.Előre is köszönöm!

igazad van, nem tudom hová tűnt a maradék 10 oldal (megjegyzem nem 184 hanem 284 oldal van fenn a 296 oldalból) ;)

üdv:

e-batta

itt a teljes változat, mind a 296 oldal hiánytalanul (nem saját munka, köszönet a készítőnek)

Agatha Christie : Öt kismalac

szürkenyul
2009-11-07, 09:52 AM
Keresem, Zilahy Lajos: A Dukay család c. regényét.

Faceless
2009-11-07, 09:59 AM
Sziasztok.
Keresek a magyarok Ostortenetevel es a rovasirassal kapcsolatos konyveket.
Folleg olyat amely tankonyv a rovasiras megtanulasahoz.
Elore is koszonom.

Szia!
Talán ez hasznos lesz.

Friedrich Klára - Rovásírás-tankönyv
Dr. Hosszú Gábor - Rovásírás

wertas70
2009-11-07, 11:00 AM
Fűr Zoltán: A magyar rovásírás ABC-s könyve

http://i36.tinypic.com/17pvzl.jpg

Lyababa
2009-11-07, 12:37 PM
Sziasztok..keresem P.C.Cast és Kristen Casttól az elárulva kötetet..tudtok nekem segíteni??...Köszike

IldiH
2009-11-07, 12:59 PM
Kende Pétertől Műhiba 1

Műhiba 2

Műhiba 3

Kutyapszichológia

krisztina0419
2009-11-07, 01:34 PM
Sziasztok! keresném Cornelia Funke: Tintaszív című könyvét vagy Bűvölet címmel is kiadták.Valamint nagyon hálás lennék a Harry Potter tesztkönyvért ha valakinek megvolna

FLAMINGO
2009-11-07, 05:49 PM
Tisztelt Tagok!

Kellemes fórumozást!

<!-- message -->
Valamint:
Ezértezentúl, aki nem kékkel írja a kérését - nem javítom, mint eddig, hanem törlöm.

Sukie
2009-11-07, 06:13 PM
L.J.Smith Vampírnaplók

Az első rész magyarul.
Jó olvasást!

hluna23
2009-11-08, 04:19 AM
Köszönet a készítőknek!kiss

Gene Showalter-Éjsötét vágyak (Éjszaka Urai 1.)

THE-PROXY
2009-11-08, 09:05 AM
Bret Easton Ellis: Amerikai Psycho

"Irodalmi alkotás nagyon ritkán képes olyan világraszóló botrányt kelteni, amilyen az Amerikai Psychót övezte. Kiadók, amelyek már szerződést kötöttek a mű megjelentetésére, és előlegképpen súlyos összegeket fizettek a ki Ellisnek, sorra visszakoztak, és elálltak a publikálástól. Ez a könyv nemegyszer átlépi az elviselhetőség küszöbét. Amit írója a perverzió és az erőszak tombolásáról elgondol és leír, az kívül esik a normális ember felfogóképességének és erkölcsi érzékének határain. Amit azonban ezzel közöl, az értelmezhető és megítélhető: megrendít, felkavar, s könyörtelenül szembesít egy olyan világgal, amelyre - ha mégoly kelletlenül is - ráismerünk. A nyolcvanas évek második fele óta nemzedékének legjelentősebb írójaként számon tartott Bret Easton Ellis könyvének lapjain az amerikai álom helyébe lidérces rémálom lép: az Amerikai Psycho egy irányt vesztett, erőszakban tobzódó, anyagiasságba fulladó kultúra egyöntetűen sötét, kiutat nem mutató, döbbenetes erejű látomása."

RTF fájl,

Üdv. a készítőknek

nikkel
2009-11-08, 10:28 AM
kersném Babcsenko, Arkagyij
műveit, nem rég olvastam "Jelenetek egy háborúból" című művét ami nagyon jó volt.
Ha esetleg bármiféle könyvetek van a csecsenföldi vagy a jugoszláv polgárháborúról tegyétek már fel, köszi.

Szia

Küldöm ...

booklover
2009-11-08, 10:36 AM
Stanislaw Lem
Teljes science fiction univerzuma 1-2.

Ha már megvan az első két kötet...nincs meg "véletlenül a harmadik is?
Keresem:
Stanislaw Lem: Teljes science fiction univerzuma 3. kötetét

janoscr
2009-11-08, 10:45 AM
Kende Péter-Védtelen igazság
Kende Péter-Nesze neked igazság
Kende Péter- Elorzott igazság
című könyveket keresem elektronikus formába.
Ha valakinek megvan és közkincsé teszi azt megköszönöm.

THE-PROXY
2009-11-08, 11:10 AM
Kende Péter-Nesze neked igazság

szoszo
2009-11-08, 11:12 AM
BRONTE, CHARLOTTE:JANE EYRE
A MEK (http://mek.oszk.hu/05600/05680/index.phtml)-en fenn van!

odinka
2009-11-08, 11:23 AM
Sziasztok!
Keresem Takashi Amano - Nature Aquarium World 3 kötetét

Köszi

kateelee
2009-11-08, 01:18 PM
Keresném a következő könyveket:

Cole, Kresley: Vámpírszerető
Cathrine Hardwicke: (Twilight) A rendező notesze

Előre is köszönöm!

Klari0804
2009-11-08, 01:34 PM
Sziasztok!
keresem:
Scott Westerfeld: Csúfok
Jodi Picoult: Tizenkilenc perc

Bird001
2009-11-08, 01:44 PM
a Kende Péter - Az igazi Orbán Viktor (2006) előzménye...

Kende Péter - A Viktor (2002)

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-11-08, 02:05 PM
George R. R.Martin:Lázálom

Manapság dívnak a vámpíros történetek.A minőség és mennyiség közötti különbségek megítélését mindenkinek a személyére bízom,és ezügyben nem óhajtok darázsfészket bolygatni, lévén a tömeg ízlése és igénye sok esetben érthetetlenül hajmeresztő a számomra, azaz hogy milyen ötlettelen,stílustalan vackokért képes is rajongani egyre több ember,miközben fogalmuk sincs arról és sajnos nem is lesz,mi fémjelez egy eredeti történetet, és mi ver vasra az erőltetettség és tehetségtelenség örök kárhozatú tömlöcére vetve egy a legjobbaktól is rosszul lopkodó , ha azt mondom rá silány az dícséret fércművet.
Azonban szerencsére minden műfajban vannak mérföldkövek.A most következő Lázálom talán a legeslegkiemelkedőbb mindközül.A szerző úgy ír -bár személy szerint nem ezt a vámpírhistóriáját tartom a legsikerültebb regényének- hogy a történet kezdetétől a végéig fogvatartja az olvasó lankadást nem engedő figyelmét, folyamatos sejtetései, egyre több misztikus fátyol felfedésére sarkallják a szereplőkkel egyetemben, már akinek megadatik az életben maradás, alakjai szinte előugranak a lapokról olyan életszerűek, a mese pedig annyi csavarral, fordulattal és izgalommal ajándékozza meg az olvasót, amiről nagyon sok több könyves szerző is csak álmodozhat.A Párbeszédei ropognak feszesek,és kivált élvezetesek.A leírt események pedig noha nem történtek meg, a korra jellemző sajátságokat teljesen hitelesen közvetítik az öltözetektől a gőzhajózástól, a vámpírklánok hadviseléséig, élet-halál küzdelméig.A regény 1983mas megjelenése óta egy cseppet sem lett pókhálósabb avagy porosabb.Néha kissé talán visszafogottabb mint a mester későbbi remekművei, de tegyük hozzá h mind Ő mind pedig A. Rice lángeszét dícsérő egyedi ötletei megannyi jobb és rosszabb regénynek,filmnek, mangának illetve animének adtak olyan táptalajt, amik nélkül ezek a művek bizony el is felejtődnének,v tődtek volna...nemhogy rajongótáboruk lenne!
Igen hangulatos darabnak tartom ami többszöri elolvasással is élvezetes maradt.
Fogadjátok szeretettel, mindazonáltal ez még nem a végső változat ugyanis a teljesen átnézett az eredetivel egybevetett,és javított verzió folyamatban.amit ha elkészülök vele ismételten fel fogok tenni, amivel ez akkor törölhetővé válik.Azonban tudom h másnak is megvan és ezt bizony én szerettem volna megtenni..
Bármit rá lehet fogni Martinra egy dolgot azonban kétségtelenül amit csinál és ahogy abban Ő a legjobb vitán felül, aki nem hiszi olvasson utána!

Meshi
2009-11-08, 07:44 PM
sziasztok! nagyon régóta keresem és tényleg fontos volna:
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CRENDSZ%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5 Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]-->SZORONGÁS, FÓBIÁK, PÁNIK HOGYAN LEGYÜNK ÚRRÁ FÉLELMÜNKÖN Renau Z. Peurifoy

enpeti47
2009-11-08, 07:52 PM
Keresném az alábbi könyveket:

Gyertyán Ervin - Itélet Hanoiban
Jacobs - Sirkő a padláson
Kirst - Asch őrvezető kalandos lázadása
Moravia - Agostino
Moravia - Egy asszony meg a lánya
Moravia - Megalkuvó
Murányi Kovács Endre - Garibaldi dobosa
Tamási Áron- Czimeresek
Tyrmand - Gonosz
Weiss, Jan - Ezeremeletes ház

Sok helyen kerestem, különböző nagy gyűjteményekben. Megköszönném, ha sikerülne megkapnom, valamelyiket, esetleg mindet!

luccca
2009-11-08, 08:00 PM
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 12"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 12"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CArnold%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmso htmlclip1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><link rel="themeData" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CArnold%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmso htmlclip1%5C01%5Cclip_themedata.thmx"><link rel="colorSchemeMapping" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CArnold%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmso htmlclip1%5C01%5Cclip_colorschememapping.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:TrackMoves/> <w:TrackFormatting/> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:DoNotPromoteQF/> <w:LidThemeOther>HU</w:LidThemeOther> <w:LidThemeAsian>X-NONE</w:LidThemeAsian> <w:LidThemeComplexScript>X-NONE</w:LidThemeComplexScript> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> <w:SplitPgBreakAndParaMark/> <w:DontVertAlignCellWithSp/> <w:DontBreakConstrainedForcedTables/> <w:DontVertAlignInTxbx/> <w:Word11KerningPairs/> <w:CachedColBalance/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> <m:mathPr> <m:mathFont m:val="Cambria Math"/> <m:brkBin m:val="before"/> <m:brkBinSub m:val="--"/> <m:smallFrac m:val="off"/> <m:dispDef/> <m:lMargin m:val="0"/> <m:rMargin m:val="0"/> <m:defJc m:val="centerGroup"/> <m:wrapIndent m:val="1440"/> <m:intLim m:val="subSup"/> <m:naryLim m:val="undOvr"/> </m:mathPr></w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" DefUnhideWhenUsed="true" DefSemiHidden="true" DefQFormat="false" DefPriority="99" LatentStyleCount="267"> <w:LsdException Locked="false" Priority="0" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Normal"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="heading 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 7"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 8"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 9"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 7"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 8"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 9"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="35" QFormat="true" Name="caption"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="10" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Title"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="1" Name="Default Paragraph Font"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="11" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtitle"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="22" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Strong"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="20" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="59" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Table Grid"/> <w:LsdException Locked="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Placeholder Text"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="1" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="No Spacing"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Revision"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="34" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="List Paragraph"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="29" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Quote"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="30" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Quote"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="19" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtle Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="21" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="31" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtle Reference"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="32" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Reference"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="33" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Book Title"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="37" Name="Bibliography"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" QFormat="true" Name="TOC Heading"/> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:1; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;} @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:238; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1073750139 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} .MsoPapDefault {mso-style-type:export-only; margin-bottom:10.0pt; line-height:115%;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} </style> <![endif]--> Sziasztok! Nincs meg valakinek A háború gyermekei<o:p></o:p>
Orama Fiona, Schumiczky Lilla, Szilasi Ildikó-tól, Előre is köszi!<o:p></o:p>

Cszol
2009-11-09, 05:15 AM
Sziasztok!

Big Al könyveket és Lisa Love : A titkon túl könyvet keresném.

Ha megvan valakinek valami tegye fel. Előre is köszi.

laluna78
2009-11-09, 07:42 AM
Szép napot!:)

Karácsony Benő, az egykoron rendkívül népszerű, de mára méltatlanul elfeledett erdélyi prózaíró. Az egyéni hangú és széles műveltségű szerző legnagyobb sikerét a Napos oldallal aratta, amelyet egyszerre jellemez mély humanizmus, pajkos, csúfondáros, játékos és sziporkázó humor, irónia, frappáns emberábrázolás, kivételes megfigyelőkészség, igényes nyelvi világ, gyengéd érzelmesség és nosztalgikus sóvárgás egy emberibb világért. A regényt egy nagyon kedves ismerősöm ajánlotta,érdemes elolvasni:)

pteeniko
2009-11-09, 08:45 AM
Andrew Lucas Mcilroy
Az álmokon túl

Tartalom:
Oliver Ralson első látásra átlagos fiatalembernek tűnik, nagyvárosi, olcsó albérletben lakik, gyorsétteremben dolgozik. Ám mindez csupán illúzió. Mert amint Oliver lehunyja a szemét, egy teljesen más földön, más világban jár. Egy olyan helyen, ahol sárkányok, manók és tündérek élnek, egy világban, ahol a mágia oly természetes, mint nálunk az elektromosság. Egy világban, melyet sokkal inkább magáénak érez, mint amiben élni kénytelen.
Egy napon különös események veszik kezdetüket, a világból, melyről Oliver úgy hitte, csupán az ő fejében létezik, furcsa kis csapat érkezik, a fiú pedig „újdonsült” társai oldalán átlépi a birodalmak közt húzódó kapu küszöbét. Odaát hihetetlen, mégis ismerős világ várja, és rengeteg felfedezésre váró titok, ám azon túl, hogy Olivernek meg kell találnia önmagát és elvesztett emlékeit, egy sokkalta hatalmasabb kihívás is vár rá. Aghar birodalmában szörnyű háború dúl, melynek kimenetele akár az emberek világára is kihatással lehet.
Oliver, illetőleg Odayin Elvoran, ahogy a túloldalon nevezik, lassanként megismeri fajtája rejtett múltját és saját végzetét. Míg a fiú mindennapos csatáját vívja a császári udvar hazugságaival és ármánykodásával, rájön, csupán tulajdon vérvonala mentheti meg Aghar világát a pusztulástól. De vajon miként dönt majd? Saját fajtáját választja, vagy a száműzöttekét, kik elkeseredett harcuk vívják szabadságukért. Mi lakik egy ifjú szívében, ki egész családját, vagyonát, rangját, szerelmét elvesztette, majd száműzték egy olyan világba, ahol kis híján belehalt a magányba. Odayin Elvoran vajon méltó rá, hogy megkapja Aghar leghatalmasabb ereklyéjét az ősöreg, mágikus fa, Shamedaj gyökerei közül? Honnan származik minden élő az univerzumban, mi történt a birodalmak közti számtalan átjáróval, és miért tűnt el a mágia az emberek világából?

currerbell
2009-11-09, 09:08 AM
Keresném az alábbi könyveket:

Gyertyán Ervin - Itélet Hanoiban
Jacobs - Sirkő a padláson
Kirst - Asch őrvezető kalandos lázadása
Moravia - Agostino
Moravia - Egy asszony meg a lánya
Moravia - Megalkuvó
Murányi Kovács Endre - Garibaldi dobosa
Tamási Áron- Czimeresek
Tyrmand - Gonosz
Weiss, Jan - Ezeremeletes ház

Sok helyen kerestem, különböző nagy gyűjteményekben. Megköszönném, ha sikerülne megkapnom, valamelyiket, esetleg mindet!

Moravia, Kisregények:
Az álarcosbál
Agostino
Az engedetlenség
A hitvesi szerelem

perika
2009-11-09, 09:19 AM
Ezeket a könyveket keresem:

James Joyce Ulysses
Barbara Wood könyveket

Köszi

Nima
2009-11-09, 09:26 AM
sziasztok,
én Anne McCaffrey könyveit keresném.
ha jól láttam, sehol nem találom.

pteeniko
2009-11-09, 10:10 AM
Sziasztok!
azt szeretném kérdezni hogy érdekel-e valakit egy olyan sorozat aminek a címe:Híres Festők - Az életük, ihletőik és műveik
A csatolt jegyzetben megtaláljátok a sorozatdarabjainak a címét!akit érdekel valamelyik rész az írjon nekem privátba és feltöltöm!

pteeniko
2009-11-09, 11:56 AM
Ismeretlen szerző
Híres festők-Az életük,ihletőik és műveik
Vincent Van Gogh

Letöltés (http://rapidshare.com/files/304543108/vangogh1.pdf)

düdüke
2009-11-09, 12:13 PM
sziasztok!
Fehér Tibor könyveket keresnék!
Előre is köszönöm a segítséget!
Fehér Tibor:
A ródoszi lovag
Bíborváros
Könyves király
Lidérckirály
Nyugtalan vér
Tűzön-vízen át

Mindezekért köszönet az eredeti feltöltőnek.

Ivett1989
2009-11-09, 01:59 PM
Sziasztok!

Az alábbi Harlequin-es könyveket keresem:

Romana különszám 1994/4. nyár Sandra Marton – Egy éjszaka a tét
Júlia 405. Sandra Marton – Időzavarban
Júlia 138. Carole Mortimer – Kegyetlenül szép
Júlia különszám 1996/3. Carole Mortimer – Ki itt a főnök?
Júlia 19. Carole Mortimer – Osszuk meg titkainkat
Romana különszám 2000/5. Suzanne Carey – Az igazság harcosa

Előre is köszönet a feltöltőknek!
<!-- / message -->

Mildikko
2009-11-09, 04:15 PM
A vámpíros könyvek rajongóinak

Félúton a sírhoz

Senki sem hisz a vámpírokban. Catherine azonban tudja az igazságot. Anyját egy vámpír erőszakolta meg, ezért bosszúból a félvámpír lány évek óta üldözi az élőhalottakat, hátha egyszer a tettes is horogra akad. Egy nap azonban óvatlanul besétál a vámpír fejvadász csapdájába. Bones az egyik vámpírmester, akit gyilkos horda üldöz, így ajánlatot tesz Catnek; együtt talán legyőzhetik a hordát és felkutathatják Cat apját, de ahhoz a lánynak előbb osztoznia kell Bones sorsában; vámpír harcossá kell válnia.

Jeaniene Frost-Félúton a sírhoz
357260

j555sz
2009-11-09, 06:41 PM
Valakinek nincs meg véletlenül a Vámpírszerető???????????

köszönet a készítőnek

Kresley Cole: Vámpírszerető

donvackor
2009-11-09, 06:49 PM
Keresem:

Isabela Guimares:
Mindörökké Isaura

Isabela Guimares:
Isaura visszatér

c. könyveket,de ha az irónőtől: Isabela Guimares-től van másik könyvetek,annak is nagyon örülnék!

Köszi szépen!

Shanna
2009-11-09, 07:18 PM
Sziasztok!

Keresem: Cecelia Ahern - Ui.: Szeretlek (P.S. I love you) c. könyvét.
Előre is köszönöm a segítséget.

zorka6
2009-11-10, 02:45 AM
Sziasztok!
A következő könyveket keresem:
Jill Mansell: Újrakezdés
Jill Mansell: Vegyespáros
Jill Mansell: Miranda nagy tévedése
Jill Mansell: Szólóban 1-2.

Előre is köszönöm.

Dolcezza
2009-11-10, 03:53 AM
Sziasztok keresem: Coppolaro-Nowell Annalisa: Dolce Vita című könyvét!!Előre is nagyon nagyon szépen köszönöm!

Bird001
2009-11-10, 04:36 AM
hűűű, de régi...Jankovich Ferenc - Tyukodi pajtás

ha Jankovichtól valakinek lenne még történelmi regénye - felrakná?:cool: