PDA

A teljes (képes) nézethez kattints ide : E-book keresése

Oldal : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

waldo9
2009-09-09, 03:34 AM
Sziasztok itt jön a kettes majd a hármas.:)
Jókai Mór:
egy az isten
egy ember aki mindent tud
egy hirhedett kalandor
egy játékos aki nyer
egy magyar nabob
elbeszélesek
életemből
emleksorok1848
enyim tied övé
eppur si muove
erdély aranykora
fekete gyémántok
felfordult világ
forradalmi es csataképek
frater györgy
görögtűz
hétköznapok
Jókai Mór válogatott elbeszélései
karpathy zoltán
minden poklokon keresztül

ludmilla84
2009-09-09, 03:51 AM
Még mindig keresem a következőket, ha esetleg vki tudna segíteni:

Stephen King - Blaze
Hakan Nesser - A Brokmann elv
Hakan Nesser - A gonosz arcai
Lynn Picknett, Clive Prince - A csillagkapu-összeesküvés
Lynn Picknett, Clive Prince - A templomosok titka
John Grisham - A fellebbezés
John Grisham - A manipulátor
Dean R. Koontz - A szerzetes
Yrsa Sigurdardóttir - Az utolsó rítus
Michael Conelly - Halálos verseny a milliárdokat érő tízcentesért
Arnaldur Indridason - Kihantolt bűnök
Paul Eddy - Merj meghalni!
Michael Bradley - Titkos társaságok könyve
Patricia Cornwell - Darázsfészek
Paul Eddy - Összeomlás
Alistair MacLean - Zebra kutatóállomás
Arnaldur Indridason - Vérvonal
Howard Roughan - Vakjátszma
Jeff Abbott - Pánik
Karen Rose - Halj meg értem

Köszönöm előre is.
<!-- / message --><!-- edit note -->

Emilia76
2009-09-09, 04:01 AM
Sziasztok!
Kinley McGregor könyvet keresek. Segítségeteket előre is köszönöm.

Zsuzska22
2009-09-09, 04:40 AM
Sziasztok!

Köszönöm a rengeteg olvasnivalót :)
Szeretnék kérni még egyet. Nagyon keresem L. Lowry: Számláld meg a csillagokat c. könyvét. :)

Az általad feltöltött Dan Brown könyv, már fent van az oldalon.
Legközelebb használd a keresőt! (Moderátor)

Zsuzska22
2009-09-09, 05:01 AM
Hegedűs Géza Az írnok és a fáraó

waldo9
2009-09-09, 09:41 AM
egyenlőre akik várják a jókai mór 3-as meg a 4-es packet még egy kicsit várniuk kell:( mert lehet hogy sak holnap fogom felhúzni az oldalra. egyenlőre itt még egy Természetudomány pókos könyv
(Akik irtoznak a pokoktol ne nézzék meg);):
Madárpókok (Az adminoknak nem tudom ki az iroja nem irja a könyvben és sehol)

waldo9
2009-09-09, 11:01 AM
Sziasztok sajnos ma nem tudom felrakni az oldalra mert sok dolgom van de holnap biztos hogy felrakom :). Továbra is keresem a Mi micsoda? Könyveket, és még a
Ha valakit érdekelnek még természetkönyvek nyugodtan irjon mert van belőle bőven ;)

reimisz
2009-09-09, 11:23 AM
Sziasztok!
Új vagyok itt, de segítséget kérnék. Keresem Arthur Golden: Egy Gésa Emlékiratai című könyvét.
Ha tudnátok segíteni...
Előre is köszönöm.
Remélem jól csatoltam.

petranina
2009-09-09, 11:39 AM
Harlequin rajongóknak:

Carolyn Zane - A szerencsemalac
Janice Kaiser - Királyi gyerekrabló
Jennifer Crusie - Azonos hullámhosszon
Donna Clayton - A hozomány
Helen Brooks - Az egyetlen háremhölgy
Jennifer Eden -Sugárzó szemek
Louisa Rowlings -Cselszövések hálójában
Jayne Ann Krentz - Megkésett nászéjszaka

andykaa
2009-09-09, 12:31 PM
Még mindig keresem a következőket, ha esetleg vki tudna segíteni:
.......
John Grisham - A manipulátor
.......

Köszönöm előre is.
<!-- / message --><!-- edit note -->

Egyedüli -> John Grisham - A manipulátor (.rtf+ful.txt+cimlap.jpg)

zazett
2009-09-09, 12:54 PM
Sziasztok!
Nincsen meg valakinek bármilyen Alice Hoffmann könyv?
Megtenné, hogy felteszi!
Előre is köszy

trixy72
2009-09-09, 01:05 PM
Ha valakit érdekel, feltöltöm Anita Blake 16. és 17. részét, egyelőre angolul.
Laurell K. Hamilton: Blood Noir
Laurell K. Hamilton: Skin Trade

bezga
2009-09-09, 01:14 PM
Robert Fulghum: Már lángolt, amikor ráfeküdtem

Az okos, éles szemű és nagyszívű Fulghum sikerrerceptje látszólag egyszerű: esszéiben általában mindenki számára ismerős, hétköznapi dolgokat vesz szemügyre, de a maga egyedülálló látásmódját alkalmazza, s amit tapasztalataiból papírra vet, azt humor, bölcsesség, empátia színezi át. Legnagyobb varázslata -a receptet maga árulta el-, hogy "inkább értelmet keres az életben, mintsem hogy magát az élet értelmét keresné".

rgblanco
2009-09-09, 02:07 PM
Sziasztok!
Gyermekemnek kötelező olvasmányként adták (így tanév elején):
Lois Lowry - Az emlékek őre c. könyvet. A keresőben nem találtam, ezért ha valakinek megvan, nagyon megköszönném, ha feltenné!

almes
2009-09-09, 02:21 PM
Sziaszto! Pekár Gyulától keresek könyveket,főleg a magyar történelemmel kapcsolatosakat köszönöm almes

csillagszemű5
2009-09-09, 02:28 PM
Hali!
Valakinek megvannak Fejős Éva könyvei? Nagyon szeretném elolvasni őket.
Köszi előre is!

pteeniko
2009-09-09, 02:59 PM
Kéri Katalin: Érdekességek a nők történetéből

Tartalom:

A reneszánsz-kori nő
Alapművek a nőkérdésről
Női lapok a XVIII-XIX. sz.-ban
Párizsi nők a múlt század végén
A Belle Epoque Párizsa
Így látták a magyar nőket
Nemi erkölcsök, magzatveszejtés
Hölgyek korcsolyával
Az emancipált nő ábrázolása
A modern nevelés útjain
Kmety úr és a női szörnyetegek
Híres nők szótára (recenzió)
A nők története (recenzió)
Spanyol nők története (recenzió)

pteeniko
2009-09-09, 03:32 PM
Sziasztok!
Keresem Evelyn Waugh:Utolsó látogatás című könyvét!
előre is köszi!

FeketeFarkas
2009-09-09, 04:04 PM
Sziasztok!
Keresem: Bán Mór - Hunyadi II - Az üstökös lángja c. könyvét.
Köszi

andykaa
2009-09-09, 05:03 PM
Sziasztok!
Gyermekemnek kötelező olvasmányként adták (így tanév elején):
Lois Lowry - Az emlékek őre c. könyvet. A keresőben nem találtam, ezért ha valakinek megvan, nagyon megköszönném, ha feltenné!

Csak ez van -> Lois Lowry - Hírvivő (.doc+cimlap.jpg)

erdsa
2009-09-09, 05:21 PM
http://i40.tinypic.com/2gx4bgo.jpg
A megállíthatatlanul előretörő német hadsereg már Moszkvát ostromolja, de az előrenyomulás lendületét a rettenetes orosz tél Tábornok és a Vörös Hadsereg "együttes" erővel megakasztja. A tét óriási, a párját ritkítóan ádáz küzdelemben egyik fél sem ejt foglyokat...
Mindeközben egy magányos alak - aki hol Müntzer, hol Primakov néven azonosítja magát - igyekszik átjutni a frontvonalon, kíméletlenül felhasznál mindent és mindenkit, aki csak keresztezi útját, rendre áthágja a háború írott és íratlan szabályait, nyomában a halál és pusztulás jár.
A férfi sötét titkot rejt magában, célja találkozni a legravaszabb rókával, Wilhelm Canarissal, az Abwehr első emberével, hogy átadja azt a kulcsfontosságú információt, amely eldönti javukra a keleti fronton dúló harcokat.

erdsa
2009-09-09, 05:26 PM
http://i44.tinypic.com/2mibh4.jpg

Erwin Rommel altábornagy – a Sivatagi Róka – sikert-sikerre halmozva megállíthatatlanul tör előre Észak-Afrikában és lassan már El-Alameint, Egyiptom kapuját ostromolja. Ha elfoglalja, megnyílik az út a német expedíciós hadsereg, az Afrika Korps előtt a gyengén védett bakui olajmezők felé...
Winston Churchill tisztában van a hadi helyzet súlyosságával, ezért személyes utasítására egy DC-47-es nagyhatótávolságú szállítógép – fedélzetén tucatnyi fegyveressel és német hadifelszereléssel – hatol be az éjszaka sötétjében az afrikai front fölé. Már mélyen az ellenséges vonalak mögött járnak, ám mielőtt elérnék az érkezési pontot, a Luftwaffe három Me-109F vadászgépe könyörtelenül leradírozza az égről a Douglast.
A túlélőknek csak egyetlen parancsot kellene végrehajtaniuk, de a hajszába bekapcsolódik az Afrika Korps parancsnokának rettegett, speciális egysége – a kegyetlenségükről ismert, helyi arab harcosokból álló Rommel Kutyái is, akik akár tűvé tennék az egész kontinenst is a Führer ellenségei után kutatva...
A hadiszerencse időlegesen a szövetségesek mellé szegődik, de tudják hamarosan eljön az a pillanat, amikor már nem lesz hová menekülniük a Kutyák elől...

Bookta
2009-09-09, 05:29 PM
Keresem Cecily von Ziegesar
Meg Cabot
Szabó Magda
Janikovszky Éva könyveket.
Köszke

Meg Cabot - JINX

erdsa
2009-09-09, 05:30 PM
http://i39.tinypic.com/qnmfs2.jpg

Dietrich gróf – megszámlálhatatlan vakmerő akció híres és hírhedt végrehajtója továbbá tucatnyi kitüntetés birtokosa – őrnagyként szerel le az első világháborút követően és miután elege lett a vérontásból, visszavonul vidéki rezidenciájára, megpróbál elbújni a külvilág szeme elől.
De a történelem megtalálja őt, kitör a második világháború és egy visszautasíthatatlan meghívásnak, kell eleget tennie. Adolf Hitler bizalmasa Ruud Hessler tábornok invitálja egy különös, ám de, ,,baráti beszélgetésre" az ódon nehezen megközelíthető, a náci elit által is kedvelt kastélyba, a viperafészekbe...
A veterán katonát azonban tőrbe csalják, válaszút elé állítják: vagy végrehajt egy megvalósíthatatlannak tűnő küldetést – vagy meghal a fia, akit a biztonság kedvéért foglyul ejttettek...
Az őrnagy fogcsikorgatva kénytelen elfogadni a pillanatnyi feltételeket, de csak ő van egyedül tisztában. azzal, hogy nem egy, hanem legalább három különösen fontos feladatra is felkérést kapott.
Az első: likvidálni a kijelölt célpontot, a második, megölni a parancsot kiadó Hessler tábornokot. a harmadik, – a legnehezebb – kiszabadítani egyszülött fiát a félelmetes hírű Viperafészekből...

keke24
2009-09-10, 02:03 AM
Stendal: Vörös és fekete

kolibrii
2009-09-10, 05:38 AM
Sziasztok! Jo olvasast xx

e-batta
2009-09-10, 07:47 AM
Sziasztok! Ez az első kérésem,átolvastam a fórumot, sokáig tartott ugyan,de sehol nem láttam,hogy fent lenne,ez pedig a következő lenne:Vörös Rózsa-Szerelmes regények,úgy a90-es évek tájékán jelentek meg.Ha esetleg megvan valakinek,töltse fel.Köszike

Szia!

A könyvekből néhány darab biztosan fenn van, csak a sorozatcímet nem írjuk ki. Rengeteg könyv jelent meg a Vörös Rózsa sorozatban, ez alapján nem is fogod megtalálni, csak író és könyvcím alapján. Kapásból egyre emlékszem biztosan, Shirl Henke : Viharos fogadalom...de lehet, hogy nem, az én memóriám se a régi már. ;).

keress rá a guglival, hogy milyen könyvek vannak a sorozatban, és itt meg az iró és cím birtokában kutakodhatsz. Jobb ötletem nincs :D

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-09-10, 08:11 AM
Michael Bush-Steph

Azoknak javallom a Magyar szerző könyvét, akik mélységesen utálják- mint jómagam is-a tva-lájt és más hasonszőrű akár keményebb testnedvekben is tobzódó vérszipoly klónok hisztériáját, tekintettel valódi olvasásra méltó művek tükrében, ez a fanyalgás nem minden alapot nélkülöz.Azonban a Panda szerzője rövid de alapos művével helyreteszi az utálkozókat, illetve a rajongókat is. Tisztességes törekvésű munka, nem szenzációhajhász pénzvadászat lázával teremtődött, nem is bárgyú rajongástól fűtötten,hanem gondolkodtatási célzattal, ami mindenféleképpen üdvözlendő és olvasásra érdemessé teszi mindenki számára.

ludmilla84
2009-09-10, 08:30 AM
Sziasztok!

Keresek Harlan Coben regényeket, ha esetleg vkinek lenne.

Előre is köszi.
<!-- / message -->

Faceless
2009-09-10, 10:08 AM
Üdv Mindenkinek!

Gondoltam kipróbálom én is az e-könyvkészítést. Itt van első szerzeményem, amit egyelőre még baráti segítséggel készítettem. Ha valakinek jobbító ötlete van, annak várom és köszönöm az üzenetét.

Fogadjátok szeretettel:

Kindelmann Győző - Gyémánt a tűzben

A szerző az ókori Rómába kalauzolja ifjú olvasóit. A város utcáin légiók menetelnek, a Fórum nyüzsgő élettel telik meg, a katakombák útvesztői benépesülnek, a Colosseumban tízezrek várják a viadalokat...
Vajon miért üldözi eközben a császári hatalom a keresztényeket? Valóban mesés kincseket rejtegetnek a búvóhelyükön? Valóban gyermekeket áldoznak titkos összejöveteleiken? A császár kémei és a serdülő fiúkból álló Romulus farkasai a nyomukba erednek, hogy kiderítsék az igazságot.
Egymásra talál-e Tícia, a keresztény lány, és Alexander, a Krisztus követőit üldöző katona? Mi lesz a sorsa Tarziciusnak, aki Romulus farkasait elhagyva a keresztények közé áll? Előkerül-e az egyház kincse?
A számos nagysikerű ifjúsági könyv szerzője egyetlen percig sem hagyja nyugodni olvasóit - míg az utolsó oldalon le nem írja: Vége.

Ivett1989
2009-09-10, 12:06 PM
Keresem Cecily von Ziegesar
Meg Cabot
Szabó Magda
Janikovszky Éva könyveket.
Köszke

Szabó Magda: Abigél; Álarcosbál; Danaida; Születésnap
Janikovszky Éva: Aranyeső
Janikovszky Éva: Málnaszörp és szalmaszál

vargacst
2009-09-10, 12:10 PM
Peter Sheldon könyveket keresnék amelyek elektronikus formában letölthetők. Köszi

BlondieP
2009-09-10, 01:00 PM
A vonzás hatalma című könyvet keresném e-book formájában? Tud valaki segíteni esetleg?
Köszi!

donvackor
2009-09-10, 01:53 PM
Keresem L.M.Montgomery néhány könyvét:

- Váratlan utazás I-V.
- Kék kastély

Köszi szépen!

siriusB
2009-09-10, 02:36 PM
Mark Cotta Vaz-Twilight kulisszatitkok (http://rapidshare.com/files/278155069/Mark_Cotta_Vaz-Twilight_kulissza_titkok.rar.html)

Olyan valaki töltse fel aki át tudja formálni letölthetővé pl kisvegyész, ugyanis ez a link csak tízszer húzható le aztán már nem

Amikor annak idején visító röhögéssel fetrengve és undorodva elegyes borzadállyal figyeltem a tragikus sorsú Titanic nevezetű hajó nevével jegyzett hihetetlen bárgyú filmet, aminek elsüllyedését a szememben még Kathy Bates brilliáns játéka sem tudta megmenteni,nem hittem, hogy ilyen ostobaságot alul lehet múlni, azonban az idő könyörtelenül rácáfol elvárásainkra és elképzeléseinkre.Ez az igazán csak rajongók kezében vehető olvasmányszámba könyv új értelmet ad- nem éppen pozitívan- annak a szónak h hülyítő giccs.Azonban mivel sokan szeretik hát fogadjátok olyan meleg szeretettel,amilyennel a magamfajták a tartalmas dolgokat veszik ...

Én felteszem a Datára, ha jó ott is.

http://data.hu/get/1702086/Mark_Cotta_Vaz-Twilight_kulissza_titkok.rar.html

gyiktojas
2009-09-10, 03:22 PM
Sziasztok!

Borzasztóan szeretném A neveletlen hercegnő naplója 4, 5,6, 7,7és 1/2, 7 és 3/4-ik részeit, de nem találom :(

bezga
2009-09-10, 03:41 PM
Laurie Halse Anderson: HADD MONDJAM EL...

Hadd mondjam el...
Miért kerülik Melindát iskolatársai? S ő miért viselkedik olyan különösen? Alig beszél, egyre inkább magába zárkózik,
pedig nagyon is szeretne ismét a közösséghez tartozni.Történhetett valami, de mi és mikor?
Mi okozza a zavart a tizennégy éves lányban s körülötte? Mi oszlathatja el annaka borzalmas nyári bulinak
az emlékét, s teheti a helyére az ott történteket?
Ezt meséli el a szerző díjnyertes, több nyelvre lefordított, drámai erejű, ugyanakkor az iróniát sem nélkülöző könyvében.

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-09-10, 04:29 PM
Keresem Elona Malterre kanadai írónő könyveit, Magyarul csak egy jelent meg Sasok úrnője címmel más műveit is köszönettel venném angolul.Mert ez csöpögde ide csöpögde oda eddig az egyetlen női románc ami valóban többszöri fogyasztással is élvezhető volt számomra.Az Ír legendák varázsvilága világa boszorkányosan jelenik meg ebben a kivételesen jó könyvben. A többi női romantikusnak csúfolt írás J.Collins Vad játszmáján illetve a Kockázat-on kívül számomra emészthetetlen.Bár azokban is inkább a maffiás vonal tetszett mint a belőlem unalom keltette katalepsziát kiváltó ugyanakkor vérbő szerelmese...

Adribuba
2009-09-10, 04:43 PM
Sziasztok!

Egyik hozzászólásban láttam, hogy kérték ezeket a könyveket:
Philip Pullman : A titokzatos kés
Philip Pullman : A borostyán látcső.
Keresőben nem találtam, ezért bátorkodtam feltölteni:)
Jó olvasást, itt egy kis ízelítő:
Philip Pullman: A titokzatos kés:
Az oxfordi Will Parry tizenkét éves fővel egyetlen támasza zavart viselkedésû édesanyjának: állapotát mindenáron titkolni akarja mások elől, mert fél, hogy őt is elveszíti, akárcsak rég eltûnt apját, a rejtelmes felfedezőt. Amikor gyanús férfiak kezdenek szaglászni a házuk táján, senkinek nem mer szólni, úgy gondolja, saját erejéből halaszthatatlanul fel kell göngyölítenie a családi titkot. Már megtanulta, hogy az élet kegyetlen, de nem sejtheti, hogy forrong körülötte ég és föld. Oxfordi kislány Aranyszájú Lyra is, Lord Asriel leánya, akit a trilógia előző kötetében már megismerhettünk. A patinás Jordan- kollégium falai közt nevelkedett, és nagy szakértelemmel kezeli a mindentudó, színarany aletiométert. De gyakorlati dolgokban már korántsem ilyen járatos, nem tudja, hogyan kell önállóan hajat mosni, egy rántottát megsütni.
A fiú és a lány azonos nevû városban lakik, mégis két különböző világban, és ez szó szerint értendő. Mindketten elvetődnek ugyanis egy harmadikba, egy különös tengerpartra, ahol híre-hamva sincs felnőttnek, és fokról-fokra kiderül, találkozásuk korántsem véletlen...

Philip Pullman: A borostyán látcső:

Közeleg a szörnyű háború, amit a boszorkányok jósoltak meg. Willnek el kell juttatnia minden világok legveszedelmesebb fegyverét, a titokzatos kést Lord Asrielhez. A fiú magányosan néz szembe a veszélyekkel, mivel Lyrának nyoma veszett... A varázserejű borostyán látcső pedig azt is megmutatja, amit szabad szemmel senki sem láthat...

redlion
2009-09-10, 04:54 PM
Könyv címe: Orvostudomány a feje tetején
Kiadás dátuma: 2008
Formátum: PDF

ORVOSTUDOMÁNY A FEJE TETEJÉN - ÉS HA MÉGIS IGAZA VAN HAMER DOKTORNAK? - RÖVID TARTALOM:
....
Letöltés:
http://data.hu/get/1699806/Orvostudomany-a-feje-tetejen.pdf.html

Link: http://www.libri.hu/konyv/orvostudomany-a-feje-tetejen.html

Hibás a pdf ezt nem érdemes letölteni. A data amúgy is piszok lassú, hacsak nem fizetsz.

Még mindig keresem, vagy hol lehetne letölteni?
Oláh Attila - Bugán Antal: Fejezetek a pszichológia alapterületeiből.
Dr. Ranschburg Jenő: Félelem, harag, agresszió
Mérei Ferenc - V.Binét Ágnes: Gyermeklélektan
Arató Mihály - Túry Ferenc: Mindennapi lelki szenvedéseink <!-- / message --><!-- sig -->

siriusB
2009-09-10, 04:54 PM
A vonzás hatalma című könyvet keresném e-book formájában? Tud valaki segíteni esetleg?
Köszi!

Erre gondolsz?

Adribuba
2009-09-10, 04:55 PM
Eric Berne: Emberi játszmák

"Az intim kapcsolatok létfontosságúak számunkra, de kockázatot is rejtenek, ezért néha félmegoldásokkal, például játszmákkal helyettesítjük őket. Eric Berne e játszmák szerkezetét, mögöttes indítékait és ellenlépéseit ismerteti azzal a céllal, hogy hozzásegítsen bennünket az intimitás, közvetve az autonómia eléréséhez."

pstalex
2009-09-11, 03:22 AM
Sziasztok!

Keresem a Harry Potter kötetek első néhány részét németül. Tudna valaki segíteni?
Szia,
rákerestem még nem rakták fel. Ezek vannak meg nekem:
02.Harry Potter und die Kammer des Schreckens
03.Harry Potter und der Gefangene von Askaban
04.Harry Potter und der Feuerkelch
06.Harry Potter und der Halbblutprinz

Bogart
2009-09-11, 04:11 AM
David Fraser
A pokol tíz napja
Rommel

Stephen E. Amrose:
D-nap 1944. június 6.-A partraszállás

Dold-Mihajlik:
Fekete lovagok között
Ordasok között

Henzn
2009-09-11, 04:24 AM
Sziasztok!

Új vagyok e halpiacon:), remek társaságnak tűnik ez a kis csapat.
Még nem nagyon ismertem ki az oldalt, felteszek pár könyvet, remélem nem ismétlem magam.

Szépet, naposat!

Dr. Gerald G. Jampolsky A szeretet tanítása
Jared Diamond A szexualitás evolúciója
Neale Donald Walsch Beszélgetések Istennel
Neale Donald Walsch Egységben Istennel

bius0201
2009-09-11, 04:37 AM
Sziasztok!
Ezeket a könyveket keresem! Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném!
Laura Ingalls Wilder:
Farm ahol élünk
Ház a patakparton
Almanzo, a fiú a farmról
Erdei kunyhó

Ezekből a könyvekből készült a sorozat.

vivula
2009-09-11, 04:40 AM
balzac_honore_de_kurtizanok_tundoklese_es_nyomorus aga

Dosztojevszkij - Feljegyzések az egérlyukból

Bogart
2009-09-11, 04:47 AM
E. M. Nathanson

A piszkos tizenkettő
Egy piszkos háború

Bogart
2009-09-11, 06:19 AM
Clive Irving:A tengely
Irwin Shaw:Oroszlánkölykök
Frank G. Slaughter:A frontsebész

vivula
2009-09-11, 06:22 AM
Jung: Gondolatok a szexualitásról és a szerelemről

Bogart
2009-09-11, 06:22 AM
Dale Brown

Éjszakai bevetés

Bogart
2009-09-11, 06:26 AM
J. Goldenlane

Isteni balhé

vivula
2009-09-11, 06:29 AM
Szabó Magda: A pillanat, A szemlélők, Álarcosbál, Az ajtó, Régimódi történet, Születésnap

Bogart
2009-09-11, 06:32 AM
Lawrence Sanders

Az afrikai kapitány
Az afrikai kapitány visszatér
Sullivan utolsó dobása

vivula
2009-09-11, 06:43 AM
de Sade Marquis:A szerelem stratégiája

Bogart
2009-09-11, 06:48 AM
Dean R. Koontz

A szerzetes
Az éj városa
Az éjszaka foglya
Kései órán
Ne félj!
Rejtekhely
Váltságdíj
Végitélet

Angi79
2009-09-11, 06:58 AM
Josie Rusher - Robert Pattinson (Az igaz szerelem örök (http://rapidshare.com/files/278505199/Josie_Rusher_-_Robert_Pattison.pdf))

Alkonyattól Hajnalhasadásig: Csillag születik. Honnét jön ez a rejtélyes szívtipró? Milyen színpadi szerepekben kezdte bontogatni szárnyait, milyen zenéért rajong szenvedélyesen? Hogyan hódította meg a filmvásznat a Harry Potter és a Tűz Serlegében, majd hogyan vette le a lábáról a nézőket az Alkonyat észvesztően vonzó vámpírja szerepében? Ha a tinibálvány a te szívedet is megérintette, most megtudhatod, hogyan készült Edward Cullen szerepére és milyen érzés volt megküzdenie a tudattal, hogy több millió rajongó elvárásának kell megfelelnie.
Ismerd meg Robert Pattinson igaz történetét, és hallgasd meg , mit gondolnak róla színésztársai! Ha szereted Stephenie Meyer világhírű regényeit, ha tetszett a film, vagy ha egyszerűen csak odavagy a sármos Robertért, akkor ez a te könyved!

Formátum: pdf Méret: 14,51mb

Köszönet bezgának az együttműködésért! ;)

<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CHivatal1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cm sohtmlclip1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><link rel="themeData" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CHivatal1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cm sohtmlclip1%5C01%5Cclip_themedata.thmx"><link rel="colorSchemeMapping" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CHivatal1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cm sohtmlclip1%5C01%5Cclip_colorschememapping.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:TrackMoves/> <w:TrackFormatting/> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:DoNotPromoteQF/> <w:LidThemeOther>HU</w:LidThemeOther> <w:LidThemeAsian>X-NONE</w:LidThemeAsian> <w:LidThemeComplexScript>X-NONE</w:LidThemeComplexScript> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> <w:SplitPgBreakAndParaMark/> <w:DontVertAlignCellWithSp/> <w:DontBreakConstrainedForcedTables/> <w:DontVertAlignInTxbx/> <w:Word11KerningPairs/> <w:CachedColBalance/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> <m:mathPr> <m:mathFont m:val="Cambria Math"/> <m:brkBin m:val="before"/> <m:brkBinSub m:val="--"/> <m:smallFrac m:val="off"/> <m:dispDef/> <m:lMargin m:val="0"/> <m:rMargin m:val="0"/> <m:defJc m:val="centerGroup"/> <m:wrapIndent m:val="1440"/> <m:intLim m:val="subSup"/> <m:naryLim m:val="undOvr"/> </m:mathPr></w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" DefUnhideWhenUsed="true" DefSemiHidden="true" DefQFormat="false" DefPriority="99" LatentStyleCount="267"> <w:LsdException Locked="false" Priority="0" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Normal"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="heading 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 7"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 8"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 9"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 7"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 8"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 9"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="35" QFormat="true" Name="caption"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="10" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Title"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="1" Name="Default Paragraph Font"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="11" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtitle"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="22" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Strong"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="20" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="59" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Table Grid"/> <w:LsdException Locked="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Placeholder Text"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="1" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="No Spacing"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Revision"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="34" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="List Paragraph"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="29" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Quote"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="30" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Quote"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="19" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtle Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="21" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="31" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtle Reference"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="32" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Reference"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="33" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Book Title"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="37" Name="Bibliography"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" QFormat="true" Name="TOC Heading"/> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:1; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;} @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:238; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-1610611985 1073750139 0 0 159 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;} .MsoPapDefault {mso-style-type:export-only; margin-bottom:10.0pt; line-height:115%;} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->*</style>

vivula
2009-09-11, 06:59 AM
Csehov: Cseresznyéskert, Medve, Sirály, Ványa bácsi

vivula
2009-09-11, 07:10 AM
Bálint Ágnes: Mazsola és más mesék

Angi79
2009-09-11, 07:10 AM
Mark Cotta Vaz - Twilight kulisszatitkok (http://rapidshare.com/files/278511423/Mark_Cotta_Vaz_-_Twilight_kulissza_titkok.pdf)
A film illusztrált nagykalauza

Stephenie Meyer regénye több mint 30 hétig vezette a New York Times bestseller-listáját. Emellett elmondható, hogy mára világszerte igazi kulturális jelenséggé vált. 2008-ban a Twilight saga első részéből nagysikerű filmet forgattak. Az alapos, gazdagon illusztrált kötet segítségével megtudhatod, hogyan született film az Alkonyatból, ebből az olvasók millióit magával ragadó történetből. Az igényes kiállítású krónikáskönyv bemutatja, miként varázsolta mozivászonra Catherine Hardwicke díjnyertes rendezőnő és csapata Meyer lélegzetelállító világát. Az ismert szerző, Mark Cotta Vaz eddig be nem mutatott fényképek, exkluzív interjúk és személyes beszámolók segítségével kalauzol minket a színfalak mögé. Megismerkedhetünk a rendező, a producerek és a díszlettervezők munkájával, így szinte magunk is részesévé válunk az alkotás folyamatának. A könyvből sok egyéb kulisszatitok és anekdota mellett az is kiderül, hogyan született meg a Cullen család címere, miként forgatták a film legdrámaibb jeleneteit, sőt még az is, hogy miért szikrázik a napsugaraktól olyan csodálatosan a vámpírok bőre. És a film forog tovább… Ne foszd meg magad az élménytől!

Formátum: pdf Méret: 53,1mb

Köszönet bezgának az együttműködésért! <!--[if gte vml 1]><v:shapetype id="_x0000_t75" coordsize="21600,21600" o:spt="75" o:preferrelative="t" path="m@4@5l@4@11@9@11@9@5xe" filled="f" stroked="f"> <v:stroke joinstyle="miter"/> <v:formulas> <v:f eqn="if lineDrawn pixelLineWidth 0"/> <v:f eqn="sum @0 1 0"/> <v:f eqn="sum 0 0 @1"/> <v:f eqn="prod @2 1 2"/> <v:f eqn="prod @3 21600 pixelWidth"/> <v:f eqn="prod @3 21600 pixelHeight"/> <v:f eqn="sum @0 0 1"/> <v:f eqn="prod @6 1 2"/> <v:f eqn="prod @7 21600 pixelWidth"/> <v:f eqn="sum @8 21600 0"/> <v:f eqn="prod @7 21600 pixelHeight"/> <v:f eqn="sum @10 21600 0"/> </v:formulas> <v:path o:extrusionok="f" gradientshapeok="t" o:connecttype="rect"/> <o:lock v:ext="edit" aspectratio="t"/> </v:shapetype><v:shape id="Kép_x0020_1" o:spid="_x0000_i1025" type="#_x0000_t75" alt="http://www.canadahun.com/forum/images/smilies/icon_wink.gif" style='width:11.25pt; height:11.25pt;visibility:visible;mso-wrap-style:square'> <v:imagedata src="file:///C:\DOCUME~1\Hivatal1\LOCALS~1\Temp\msohtmlclip1\01 \clip_image001.gif" o:title="icon_wink"/> </v:shape><![endif]--><!--[if !vml]-->;)<!--[endif]--><o></o>

<o></o>
Tájékoztatás a moderátoroknak: A könyv nem végleges formában, jpg-s szkennként került megosztásra miközben még dolgoztam rajta. :mad:

vivula
2009-09-11, 07:14 AM
R. Burns versei

vivula
2009-09-11, 07:17 AM
W. Blake versei

Bogart
2009-09-11, 07:29 AM
William Wharton

Áttetsző
Éjfélre kitisztul
Madárka

Bogart
2009-09-11, 07:34 AM
Joe R. Lansdale

Fekete rontás
Kétmedvés mambó

Bogart
2009-09-11, 07:39 AM
Bernard Knight

Méregpohár
Nincs menedék

Bogart
2009-09-11, 07:46 AM
Janet Evanovich

A szingli fejvadász 1-2.

Bogart
2009-09-11, 07:56 AM
William King

Felix és Gotrek 1 Trollvadász

Blero72
2009-09-11, 07:59 AM
Keresem R.A. Salvatore - A világ háta, - Két kard, - Az orkkirály című regényeit, ha megvan valakinek kérem, rakja fel!

Előre is köszönet érte :)

Szia,

Sajnos az Orkkirály nincs meg, de a másik kettőt felteszem.

inddor
2009-09-11, 08:04 AM
Sziasztok!

Kubáról keresek könyveket.
Köszönöm
További kellemes napot kívánok mindenkinek!

vivula
2009-09-11, 08:09 AM
Csehov: Három nővér

waldo9
2009-09-11, 08:10 AM
Nem feledkezem meg a Jókai Mór igéretemről De elöbb egy kis termszetudomány könyveket rakok fel.:)
Ahova nem irtam irót nem tudom,hogy ki irta.(A moderátoroknak)
160 tibeti gyógynövény
Tasnádi Kubacska András:Gyűjtés hegyen-völgyön
Csonka János :Gombák
Szabó Béla : Gyűjthető és ehető gombák

Bookta
2009-09-11, 08:15 AM
Jasper Fforde: A Jane Eyre eset

Ivett1989
2009-09-11, 09:09 AM
A neveletlen hercegnő naplója 5.

Atmoszféra
2009-09-11, 09:42 AM
Helló mindenkinek!

Arthur Stringer: Robinson-romantika könyvét keresném, ha esetleg meglenne valakinek e-book formájában.
Előre is köszönöm. :)

Shanna
2009-09-11, 11:05 AM
Sziasztik!

Ezeket a könyveket keresem:

J. D. Robb (Nora Roberts)
- Halálos ártatlanság
- Emlékek boltja
- Halálos ígéret

Előre is köszönöm!

angela1930
2009-09-11, 11:08 AM
Sziasztok!
Keresném:
<table bgcolor="#ffffff" border="0" cellpadding="3" cellspacing="0" width="760"><tbody><tr><td class="short_item_back"><input name="basket4092" onchange="onChangeBasketSelection('basket4092');" type="checkbox">
</td><td class="short_item_back">Teusen, Gertrud (javascript:%20{document.mainform.submit()}) </td><td class="short_item_back">Nem akarom! : a dackorszak nehézségei és kezelésük /

A segítséget előre is Köszönöm.!!!

</td></tr></tbody></table>

vipmail
2009-09-11, 11:47 AM
Könyv címe: Steph
Kiadás dátuma: 2009
Formátum: doc

Megjelent (http://www.libri.hu/konyv/steph.html): ATLANTIC PRESS gondozásában.
Nyelv: Magyar
Kiadás éve: 2009

RÖVID TARTALOM

A Steph a "twilighterek", a Twilight saga rajongóinak alapkönyve. Most végre közelről megismerkedhettek a sorozat írónőjével, Stephenie Meyerrel, aki bámulatba ejtett titeket, a világ tizenéveseit. Természetesen Bella és Edward, a halandó arizonai iskoláslány és a halhatatlan vámpírfiú szerelméről is tudhattok meg új részleteket. És meggyőződhettek arról is, hogy a Twilight sorozat voltaképpen önéletrajzi könyv. Stephenie ugyanis soha nem tagadta: a szerelmes tinilány, Bella Swan figuráját önmagáról mintázta. A történet Steph mesébe illő karrierjéről, a Twilight könyvek és filmek keletkezéséről szól. Meg a műhelytitkokról. Például: arról,hogyan ír slágerkönyvet a vámpírokról valaki, aki soha életében egyetlen horrorfilmet sem látott? Paul Michael Bush az írónő gyermekkorán, középiskolás és egyetemi évein, különös házasságán át kalauzolja az olvasót a 2003-ban bekövetkezett csoda, a híres látomás felé, amelyben egy halandó lány egy szikrázó arcú vámpírfiúval beszélget egy esőáztatta erdei tisztáson. Az igazi twilighter számára feltárul itt a saga mélyebb háttere is, méghozzá egy hatgyermekes mormon család mindennapi életén és e különös vallás izgalmas történetén keresztül. Végül szívből ajánlható irodalom ez a könyv a szülőknek is. Miért? Mert mint az előszóban olvastuk, "a legtöbb bajt életünkben az okozza, hogy a szülőknek rendszerint fogalmuk sincs róla, mi foglalkoztatja a gyerekeiket". Ez ugye jogos?

sixtin
2009-09-11, 12:37 PM
P. C. Cast - Kristin Cast: Megjelölve

bezga
2009-09-11, 02:24 PM
Ward, J. R.:

Megváltott szerető - Fekete Tőr Testvériség

A New York állambeli Caldwellben halálos harc folyik a vámpírok és gyilkosaik között...

A Testvériség egyik legtitokzatosabb harcosának feladata a vérvonal megőrzése. Leszármazottai védik meg a fajt az őket üldözőktől. Azonban akad valaki, aki a félelmet nem ismerő harcos lelkébe lát, és megérzi gyengeségeit. Ez a nő hamarosan választás elé állítja; kötelesség vagy szerelem.

J. R. Ward neve fogalom a vámpírtörténetek rajongóinak körében. Akit egyszer rabul ejtett káprázatos, rémséges, baljós és szenvedélyes világa, az odaadó híve marad.

Ez a teljes könyv!

Köszönet az ebook készítőknek: Angi79, Fable, Cickarose, Almiko, Skyee, Kocsica, Javíthatatlan!kiss

cinita11
2009-09-11, 03:37 PM
sziasztok keresem noel swanson hogyan neveljünk jó gyereket hátha valaki tud segiteni

SziZol
2009-09-11, 04:11 PM
Sziasztok

én ma egy kortárs magyar író könyvét ajánlom figyelmetekbe

Von Tolla - Talánváros
Mindenkinek a lelke mélyén lapul(hat) egy Talánváros, melyben ő a főszereplő. Ahol kiléphet a hétköznapokból, olyan kalandokat élhet át, amit csak el tud képzelni, és ha egy kis szerencséje van, elégtételt vehet a sérelmekért.

Vagy mégsem? Szürkén élve lehet színeset álmodni? Vagy csak a sikertelenségünket állítjuk egy torz tükör elé? Vagy a megszokott sablonokkal rendezünk be egy másik világot?
Ha felülről nézzük: sci-fi. Ha belülről: életrajz. Már csak az a kérdés, hogy van-e objektív nézőpontja az álomnak vagy a valóságnak?
Mindegy. Van itt lamúr, gyerek meg kutya, helyenként lőnek is. Csak hát ez az egész nem erről szól. Komolynak naiv, viccesnek borongós. Szóval: olyan talánvárosias.

Az író elérhetősége: von_tolla@hotmail.com

Nekem nagyon tetszett. Jó olvasást.

Faun1986
2009-09-11, 04:39 PM
Johanna Lindsey- től Az ajándék című könyvét keresem, ha valaki feltudná tenni, az nagyon jó lenne. Előre is köszi:p

Meshi
2009-09-11, 05:52 PM
:cool: sziasztok... még mindig nagyon nagyon keresem
SZORONGÁS, FÓBIÁK, PÁNIK HOGYAN LEGYÜNK ÚRRÁ FÉLELMÜNKÖN Renau Z. Peurifoy

Bogart
2009-09-12, 04:13 AM
Titus Livius

A római nép története a város alapitásától 1-7.

Luna5
2009-09-12, 06:12 AM
Sziasztok.
Keresem Allan Pease - Alan Garner: Szó-beszéd - A társalgás művészete című könyvet.
Nagyon fontos lenne.
Köszönöm előre is :)

adeina
2009-09-12, 06:35 AM
Sziasztok!
Keresem Catherine Anderson-Gyógyító szenvedély című könyvét!
Előre is köszönöm!

Könyvbúvár
2009-09-12, 08:52 AM
Sziasztok!
Lesley Pearse:Hit című könyvét keresném!
Köszi

costa77
2009-09-12, 09:41 AM
Sziasztok!

Nem tudom, hogy jó helyen járok-e, de a keresőben nem találtam rá egyikre sem, úgyhogy itt kérdezek rá.
Meg vannak a következő könyvek e-book formátumban valakinek?

Solt Katalin:Mikroökonómia Tri-Mester Tatabánya
Tóth Attiláné:Filozófia szöveggyűjtemény
Boros László:Jogi alapismeretek
Andorka Rudolf:Bevezetés a szociológiába
Earle Babie:A szociológiakutatás módszertana
Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején, Akadémiai kiadó

Ha nem jó helyen van kérésem, légyszi jelezzétek.

Köszi

pteeniko
2009-09-12, 09:51 AM
Sziasztok!

Nem tudom, hogy jó helyen járok-e, de a keresőben nem találtam rá egyikre sem, úgyhogy itt kérdezek rá.
Meg vannak a következő könyvek e-book formátumban valakinek?

Solt Katalin:Mikroökonómia Tri-Mester Tatabánya
Tóth Attiláné:Filozófia szöveggyűjtemény
Boros László:Jogi alapismeretek
Andorka Rudolf:Bevezetés a szociológiába
Earle Babie:A szociológiakutatás módszertana
Pénzügypolitikai stratégiák a XXI. század elején, Akadémiai kiadó

Ha nem jó helyen van kérésem, légyszi jelezzétek.

Köszi

Szia!
találtam egy Andorka Rudolf:Bevezetés a szociológiába jegyzetet,szerintem ez a rövidített változat azért nézd meg:

Adrora
2009-09-12, 10:02 AM
Sziasztok!
Még mindig keresem Dumas Monte Cristo grófjának a folytatásait:
A holt kéz
A világ ura
A milliomos menyasszony
Ha megvan valakinek, megkérem szépen töltse fel. Előre is köszönöm szépen.
<!-- / message --> <!-- sig -->

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-09-12, 10:17 AM
Wilbur Smith:Most kell meghalnod.

ezt nem találtam hát most pótolom

Afrikai Courtney - 1. Lángoló part
Afrikai Courtney - 2. Kard hatalma
Afrikai Courtney - 3. Harag
A sorozathoz tartozó Nap diadala is megtalálható
azonban az eleddig utolsó kötet Wilbur Smith A vadász végzete,c. műnek sokan örülnének.Illetve ha valaki szeretne angolul is jelezze

spilu
2009-09-12, 10:47 AM
Sziasztok! A nejem nyaggat 1000 éve
Mary Jo Putney: Kanyargó ösvény és Az elcserélt menyasszony c.
könyvekért

Ha vki feltenné ....
Köszi !

amónika
2009-09-12, 01:45 PM
Sziasztok!

Keresem Árpa Attila:Ha én ezt a klubról elmesélem c. könyvét.

Édes
2009-09-13, 02:46 AM
Felteszek egy klasszikust mindenkinek aki szereti.

Madách Imre: Az ember tragédiája

Bogart
2009-09-13, 03:11 AM
H. S. Commager:A második világháború története
John Keegan:A második világháború

Bogart
2009-09-13, 03:14 AM
John Keegan

Az iraki háború

Bogart
2009-09-13, 03:19 AM
Jacques Delarue

A gestapo története

angela1930
2009-09-13, 04:23 AM
Sziasztok!

Keresném: a Lelki köldökzsinór és a Mérgező szülők c.könyveket.
A segítséget előre is Nagyon Köszönöm.!!!

edescica
2009-09-13, 06:50 AM
Én ezt keresem:
Kirschenbaum, Mira Amikor a hüségesek hütlenkednek-Hogyan lehet két ember között választani?

viktormadarasz
2009-09-13, 07:55 AM
Edith Wharton: Az Artatlansag kora

Valakinek esetleg megvan?

angolul koszonom nekem is meglenne... kiss

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-09-13, 09:49 AM
Sziasztok! A "Duna evangéliumát" kereresem e-bookban Bakos Attilától megvan valakinek??? Köszönöm : almes

Djvu-ban van a képek miatt amihez olvasó progi kell

http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=1675717&postcount=3174

SGWills
2009-09-13, 11:47 AM
Valaki felrakta 80 megás pdf-be de volt még vele 2 kemény napos munkám, hogy e-book formája legyen!!!
:rolleyes:

Remélem sok ember örül neki, elég jó kis könyv szerintem... igyekeztem a képeket is hozzáilleszteni! :4:

Dr. Csernus Imre - A férfi

j555sz
2009-09-13, 03:46 PM
sziasztok
a következő könyveket keresem:
Janet Evanovich:A szingli fejvadász 3
Karin SLAUGHTER:Sebek
Karen ROSE:Halj meg értem

Fren
2009-09-13, 04:59 PM
<!-- message --> Sziasztok!

Még mindig keresem Sofie világát Jostein Gaardner-től.

Hálás köszönet annak, aki feltölti!

aghirua
2009-09-13, 07:48 PM
[Alexandre Dumas - Adolf Mützelburg: A világ ura
RTF
Fülszöveg:
Monte Cristo gróf történetének nem egyszerű olvasói - rajongói vannak szerte a világon. Az ő kedvükért készült el a folytatás, az újabb közönségsiker. Azóta háromszor is magyarra fordították, de már csak rongyosra olvasott példányok léteznek belőle. Ezért adjuk közre ismét egyiket. Igyekeztünk megtartani a korabeli stílust és névhasználatot, és csak annyit változtatni, amennyi a mai olvasó számára feltétlenül szükséges.
Ismét előttünk áll Edmond Dantes, a Morell és a Villefort család, a Danglars família, Mercedes és megannyi új hős, jók és gonoszok. Romantikus kalandok és az érzelmek viharzása - mindazt, ami Monte Cristo grófját olyan népszerűvé tette, most a A világ ura kínálja nekünk.

Legenda
2009-09-14, 03:28 AM
Caroline Spector - Végtelen világok

http://i26.tinypic.com/k0isdh.jpg

Aina még emlékezik a rég elmúlt századok világára, hisz végigélte mindet. Most itt él a Felébredt világban, árnyvadászok, mágia, gépek és cégek között. Azonban lehet, hogy vele jött egy ősi ellenfele is.
Ez a gonosz olyan ősi és hatalmas, mint maga az idő. Orgyilkosok, mamutcégek, sámánok, vagy sárkányok nem győzhetik le.
Ainának, Harlequinnek és a többi halhatatlan elfnek talán van elég ereje ahhoz, hogy megállítsák - de sikerül-e Ainának meggyőzni őket arról, hogy harcba szálljanak, mielőtt túl késő lenne?

http://i29.tinypic.com/whbd5x.png

azottcsirke
2009-09-14, 04:04 AM
Hello!
Keresem Demidov: Az égés c. könyvét. Előre is köszi :)

Spartan117
2009-09-14, 05:45 AM
Arthur Ransome - Galambposta.pdf

Grigri
2009-09-14, 06:15 AM
Sziasztok

Csernus Imre dr. A nő című könyvét keresem pdf. formátumban.

Köszönöm szépen!

Csernus Imre - A nő.pdf (http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=16754&page=222)

MagnatX
2009-09-14, 06:44 AM
sziaszok
A Wedge játszmája c. X-WING kötetet szeretném.

oldfield
2009-09-14, 12:01 PM
Tom Sharpe regényeit keresem:
Remetelét
Wilt
Wilt alternatív lesz
Éretten éretlen
stb.
köszi!
Tom Sharpe: REMETELÉT

(THE THROWBACK)

TELETEACHER (http://teleteacher.hu/), 1996.

Mi minden történhet akkor, ha tizennyolc esztendősen rászabadul a világra az az ifjú, aki születésétől egészen eddig teljes elzártságban élt félbolond nagyapjával a nurthumbriai lápvidéken, iskolázottsága a hősi erények, a matematika és egy urdu nyelvű Biblia beható ismeretére szorítkozik, televíziót soha életében nem látott, s így csak a London felé tartó vonaton döbben rá, hogy nem minden nő olyan visszeres lábú, bajuszos és általában ellenszenves, mint az ősi családi fészekben, a Flawse Hallban addig megfordult házvezetőnők?
Tom Sharpe alig elviselhetően gyilkos szatírája az angol fekete humor legsűrűbb, meghaladhatatlan remekműve: a fordítás a keletkezése óta eltelt két évtized alatt megjelent 39. angol kiadásból készült. Nem mondhatjuk, hogy letehetetlen regény: harsány, pogány röhögés közepette gyakran szokták levegőbe, sarokba, ide-oda hajigálni az olvasók...

pránanadi
2009-09-14, 02:49 PM
Baird T Spalding:Mesterek élete és tanitása 2. kötet. Ezt a könyvet keresném. Köszönöm.

Francois5000
2009-09-14, 03:33 PM
hejj hó
nekem si tudna vki segíteni??? szükségem lenne minél előbb : KÉPZELET VILÁGA I. II. című könyvekre ? hol keressem,mert elméletileg művészeti tankönyvekről van szó... ! ?

Bambi84
2009-09-14, 03:56 PM
MSD orvosi kézikönyv

Itt (http://data.hu/get/1548727/msd_orvosi_kezikonyv_a_csaladban_hu_pdf.pdf.html)
(http://data.hu/get/1548727/msd_orvosi_kezikonyv_a_csaladban_hu_pdf.pdf.html)

v_gucci
2009-09-14, 04:36 PM
Anonymus - Gesta Hungarorum

cagatha
2009-09-14, 11:08 PM
A következő könyveket keresném Gésa témában, amiket nem találtam az oldalon:
Ursula Richter: A gésa mosolya
Naomi Moriyama: A japán nők titkai
Muraszaki Sikibu: Genji története
Mineko Iwasaki: Gésák Gésája
Liza Dalby: Muraszaki meséje
Elizabeth Kim: Tízezer könycsepp

Előre is köszönet a feltőltőnek!

Bogart
2009-09-15, 03:23 AM
Arkagyij Babcsenko:Jelenetek egy háborúból
David Baldacci:Ne higgy senkinek
David Ball:Harc egy gyermekért
Bill Bonanno:Maffiabecsület
Malcolm Bradbury:A történelem bizalmasa

Bogart
2009-09-15, 03:32 AM
Meg Cabot:Jinx
Robert Crais:A kétperces szabály
Janet Evanovich:A szingli fejvadász 3
Ed Fisher:Han Solo nomádjai
Jane Goldenlane:Pokoli balhé

Bogart
2009-09-15, 03:41 AM
Tami Hoag:Az őrület tüze
Kim Lancehagen:Isten hajói
Joe R. Lansdale:Veszett világ
Teressa Noretti:Kétségek között
Jennifer Rardin:Jaz Parks Vámpirvadász 1 Harapnivaló

Bogart
2009-09-15, 04:13 AM
John Sandford:Indián vér
John Sandford:Soha ne ölj
Kathy Tyers:Különbéke
Wells Herbert George:Tono-Bungay
Timothy Zahn:Kirajzás
Vitalij Sentalinszkij:A feltámadott szó

Bogart
2009-09-15, 04:18 AM
Andy McNab

Bevetésre készen
Hivójele:Bravo kettő nulla

Bogart
2009-09-15, 04:24 AM
Sziasztok !
Nagyon ügyesek vagytok, rengeteg jó könyv elérhető általatok !
Én is keresnék egyet:
Szentesi Zöldi László: Rózsa Sándor

Jelenleg megszerezhetetlen számomra...hátha talán Ti tudtok segíteni !

Köszönöm: S.
Szentesi Zöldi László: Rózsa Sándor Legenda és valóság

Bogart
2009-09-15, 04:30 AM
A következő könyveket keresném Gésa témában, amiket nem találtam az oldalon:
Ursula Richter: A gésa mosolya
Naomi Moriyama: A japán nők titkai
Muraszaki Sikibu: Genji története
Mineko Iwasaki: Gésák Gésája
Liza Dalby: Muraszaki meséje
Elizabeth Kim: Tízezer könycsepp

Előre is köszönet a feltőltőnek!

Liza Dalby:Muraszaki meséje

Csi'pemDale
2009-09-15, 04:38 AM
http://img195.imageshack.us/img195/4569/99290180.jpg

Univerzum

Természettudományos folyóirat.
Megjelent kb. az 50-es évek végétől, talán '57-től kb. '90-ig.
Formátuma: PDF
Volt nekem egy csomó Univerzum folyóiratom, amely az idők folyamán elkezdett kopni különböző atrocitások eredményeképpen. (árvíz, lopás, rámolás stb). Fizikailag is sokszor útban volt, ezért elhatároztam, hogy megsemmisítem őket, de előtte digitalizálom a maradékot. Ez most befejeződött, létrejött 111 db PDF fájl. A gyűjtemény nem folyamatos, itt-ott hiányzik belőle. A legkorábbi az 1968. szeptemberi szám, míg a legkésőbbi az 1987. júliusi. (Ezután nem sokkal az újság megszűnt.)
Ezeknek az újságoknak a tartalomjegyzékeit elkészítettem egy excel fájlba, majd ugyanebbe belemásoltam a letöltési linkjeiket (mindnek van Datás és Rapidos is). Így ennek az XLS fájlnak a letöltésével hozzáférsz minden adathoz, amelyek az egyes PDF fájlokat jellemzik.
Az XLS fájlba belinkeltem az összes PDF fájlt, így egyazon mappába helyezve valamennyit, innen is meg tudod nyitni az egyes dokumentumokat. Természetesen nem az adott oldalon, hiszen azt a gép nem látja, lévén a PDF az egy képfájl, nem olvasható.
Az egyes PDF fájlok mérete hozzávetőleg 40 Mbájt, az összes anyag éppen elfér egy DVD-n.

scotty83
2009-09-15, 05:37 AM
Bocsánat, lenne még egy kívánság, ha a "rózsasándor" sikerült, remélem, ez is fog, aztán eldugultam !:p
Naszóval:
Arkagyij és Borisz Sztrugackij: Piknik az árokparton

Köszönöm előre is !

tarigzsuzsa
2009-09-15, 08:50 AM
Sziasztok! Az alábbi könyveket keresem:
Jennifer Donelly: Tearózsa, Télirózsa
Ha vkinek meglenne, nagyon hálás lennék.

Connie
2009-09-15, 09:21 AM
Hello!
Keresem a következő könyveket:
Meg Rosoff: Majd újra lesz nyár
Cecily Von Ziegesar: Bad girl sorozat
Sarah Dessen: Tökéletes, Figyelj rám
Pauline Fisk: Ház(asság)i feladat
Charlie Higson: Ezüstuszony
Köszi!

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-09-15, 10:11 AM
Elizabeth Kim-Tízezer könnycsepp

donvackor
2009-09-15, 11:07 AM
Sziasztok!

Barbara Taylor Bradfordtól bármelyik regényt nagyon szivesen fogadnám,e 3 kivételével:

_Katie diadala
-Nicky
-Három akaratos nő

Köszönöm szépen!

e-batta
2009-09-15, 12:37 PM
Minden kedves könyvrajongónak, azoknak is, akik könnyedén használják a keresőt, és azoknak is (különösen nekik :wink:) akik nem boldogulnak vele!

Mellékelem az új kibővített katalógust, a szerzők neve szerinti ABC-be és 5 munkafüzetbe rendezve.

Azok számára akik még nem tölthetnek le, továbbra is a téma első oldalán FLAMINGO által beszúrt lista nézegetését javaslom.
(Félreértések elkerülése végett most leszögezem, hogy az első oldal megnyitása hosszadalmas, a több ezer sor miatt).

Akik átnézegetik, tapasztalni fogják, hogy sok könyv kettő, sőt több példányban is szerepel, ezeket a könyveket már
egyáltalán nem kellene feltölteni!

Nem szerepelnek a listán azok a könyvek, melyek nincsenek a hozzászólás szövegében feltüntetve, sok jó könyvtől estünk el ezért, ezekre ugyanis nem lehet rákeresni.

A hozzászólás sorszámában lehetnek eltérések, mert a moderálás függvényében törlésre kerültek (kerülhetnek) bejegyzések. Ettől a sorszámozás is változik. Kérem, hogy ezt vegyétek figyelembe.

Ezt a csatolást később szerepeltetni fogom az aláírásomban, egyelőre megvárom, hogy hányas sorszámot fogja kapni :grin:.

Kellemes nézelődést, keresgélést!

Köszönet illeti ehrant, Lurkeszt és voxpopulit a segítségért (előző katalógus készítésében). kiss

Külön hála és köszönet pteeniko jelenlegi áldozatos munkájáért, a bővített katalógus az ő villámkezét dicséri! :444::23:

üdv:

e-batta

Megjegyzés: a duplikációkat most nem jelöltem ki, időhiány és elkeseredés miatt....:(

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-09-15, 03:19 PM
tudnátok valami jó realisztikus kalózos regényt ajánlani?

Tessék
Csak sebesen töltsed le m csak tízszer tölthető le. A formátumot nem szereti a rendszer.Ez a pofa nagyon ért a tengeri regényekhez az Ő nevéhez kötődik a Fehér cápa, a Gyilkos csápok is többek közt.Uh amit ír az hiteles még kalóz témában is szóval nem az a karib tenger kalózai limcsi műfaj hanem valóban ízig-vérig eredeti, roppant izgalmas és eredeti kalózhistória.

Peter Benchley:Az öböl

http://rapidshare.com/files/280522407/Peter_Benchley-Az___b__l..rtf.html

Menyivel nehezebb lenne ide csatolni igaz? (moderátor)
Fél nap sem telt el és a link halott:rolleyes:

pteeniko
2009-09-15, 03:39 PM
Fekete István : Derengő Hajnal

<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CKURUCZ%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5 Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:none; mso-layout-grid-align:none; text-autospace:none; font-size:10.0pt; font-family:Arial; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.45pt 841.7pt; margin:70.85pt 144.85pt 36.0pt 148.45pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026"/> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <o:shapelayout v:ext="edit"> <o:idmap v:ext="edit" data="1"/> </o:shapelayout></xml><![endif]--> Az író regényében a természettel szoros közösségben élő madár s egy rabságba került mátyasmadár sorsát írja meg, a tőle megszokott líraisággal, a természet rejtett titkainak felfedésével.
A háttérben egy dunántúli falu élete rejlik, amelyet megzavar, hogy szerelmi és családi drámáit világgá kiáltja az emberi beszédet eltanult madár.
A sokáig hozzáférhetetlen regény 1945 óta most jelenik meg először, az író életművének tervezett teljes kiadása első köteteként.

inddor
2009-09-15, 03:42 PM
Hy! Valaki feltudná tenni : Ernest Hemingway: Akiért a harang szól c. könyvet? Előre is Thx!

További kellemes estét és jó olvasgatást mindenkinek!

pteeniko
2009-09-15, 03:47 PM
Fekete István: Karácsonyi látogatók
<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CKURUCZ%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5 Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]--> <o></o>Olvadásszagú tavaszban hazalátogat szülőfalujába a már húsz éve távol élő író, és találkozik öreg dajkájával, Rozi nénivel. Régi húsvétok emléke kavarodik fel a múltból, nagy harangozások története, amikor a padlás résein át ájtatos vénasszonyokat riogatott a rosszcsont kölyök. A kezdő borkóstolók csodálatos élmények részesei a pinceszerben egy bátor és lehetetlen délutánon. Szépséges, ragyogó őszidőkön szárnyakat kap az elmenekült szúrt disznó, s a gazda meg a böllér meglöveti a vadásszal a szomszédék kocáját, a gazdasszony mélységes kétségbeesésére. Hogyan akadt össze nagymama kislánykorában Király Ferkóval, a környék leghíresebb betyárjával? Hogyan szerezte meg előnevét „Könyves” Berta Jancsi? Erről és még sok más érdekes és szívmelengetően szép, megható vagy vidám eseményről szól a híres író új novellagyűjteménye, amelyben csupa kötetben még napvilágot nem látott elbeszélés jelenik meg.
<o>
</o>

pteeniko
2009-09-15, 03:50 PM
Fekete István: Képzelet és valóság
<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CKURUCZ%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5 Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; mso-layout-grid-align:none; text-autospace:none; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]--> Novellák
<o></o>Különleges kötetet tart kezében a kedves Olvasó. A több mint harminc éve elhunyt író, Fekete István írásainak olyan válogatását jelentette meg a kiadó, amelyek könyvbe gyűjtve még nem jelentek meg.<o></o>
A nemcsak ifjúsági regényeiről közismert író a harmincas évek első felében jelentkezik írásaival a kor népszerű lapjaiban, többek között a Nimródban, a Budapesti Hírlapban, az Új Időkben. Elbeszéléseinek, novelláinak, tárcáinak és szakcikkeinek száma meghaladja – cím szerint – a nyolcszázat.<o></o>

pteeniko
2009-09-15, 03:54 PM
Fekete István : Őszi vásár
<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CKURUCZ%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5 Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; mso-layout-grid-align:none; text-autospace:none; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:595.3pt 841.9pt; margin:70.85pt 63.65pt 2.0cm 63.65pt; mso-header-margin:72.0pt; mso-footer-margin:72.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";} </style> <![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026"/> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <o:shapelayout v:ext="edit"> <o:idmap v:ext="edit" data="1"/> </o:shapelayout></xml><![endif]-->Az író most megjelenő elbeszéléskötete teljesen azonos a Magvetőnél pár éve kiadott hasonló című gyűjteménnyel. Új kiadását a Móra Könyvkiadónál az író rendkívüli népszerűsége mellett elsősorban az indokolja, hogy a kötet Gölle című, nagyobbik fele a gyermekkort idézi, egy apró konfliktusaival együtt is boldog gyermekvilágot: a történetek első személyben szóló gyermekhőse tökéletes zavartalanságban él együtt a természettel. Az Erdő-mező című második rész novelláiban a természet elevenedik meg a magyar eredeti nyugalmával, a fák, füvek, állatok világa, amelyben csak messziről látunk egy-egy áthaladó embert. A kötet elbeszéléseit Bartha László illusztrálta. <o></o>

Fekike
2009-09-15, 06:22 PM
Mario Puzo - A keresztapa
<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cuser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoht mlclip1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><link rel="Edit-Time-Data" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cuser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoht mlclip1%5C01%5Cclip_editdata.mso"><!--[if !mso]> <style> v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} </style> <![endif]--><link rel="themeData" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cuser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoht mlclip1%5C01%5Cclip_themedata.thmx"><link rel="colorSchemeMapping" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cuser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoht mlclip1%5C01%5Cclip_colorschememapping.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:TrackMoves/> <w:TrackFormatting/> <w:DoNotShowComments/> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:DoNotPromoteQF/> <w:LidThemeOther>HU</w:LidThemeOther> <w:LidThemeAsian>X-NONE</w:LidThemeAsian> <w:LidThemeComplexScript>X-NONE</w:LidThemeComplexScript> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> <w:SplitPgBreakAndParaMark/> <w:DontVertAlignCellWithSp/> <w:DontBreakConstrainedForcedTables/> <w:DontVertAlignInTxbx/> <w:Word11KerningPairs/> <w:CachedColBalance/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> <m:mathPr> <m:mathFont m:val="Cambria Math"/> <m:brkBin m:val="before"/> <m:brkBinSub m:val="--"/> <m:smallFrac m:val="off"/> <m:dispDef/> <m:lMargin m:val="0"/> <m:rMargin m:val="0"/> <m:defJc m:val="centerGroup"/> <m:wrapIndent m:val="1440"/> <m:intLim m:val="subSup"/> <m:naryLim m:val="undOvr"/> </m:mathPr></w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" DefUnhideWhenUsed="true" DefSemiHidden="true" DefQFormat="false" DefPriority="99" LatentStyleCount="267"> <w:LsdException Locked="false" Priority="0" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Normal"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="heading 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 7"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 8"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 9"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 7"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 8"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 9"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="35" QFormat="true" Name="caption"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="10" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Title"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="1" Name="Default Paragraph Font"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="11" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtitle"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="22" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Strong"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="20" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="59" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Table Grid"/> <w:LsdException Locked="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Placeholder Text"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="1" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="No Spacing"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Revision"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="34" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="List Paragraph"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="29" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Quote"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="30" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Quote"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="19" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtle Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="21" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="31" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtle Reference"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="32" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Reference"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="33" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Book Title"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="37" Name="Bibliography"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" QFormat="true" Name="TOC Heading"/> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:1; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman","serif"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; font-size:10.0pt; mso-ansi-font-size:10.0pt; mso-bidi-font-size:10.0pt;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} </style> <![endif]--><!--[if gte vml 1]><v:shapetype id="_x0000_t75" coordsize="21600,21600" o:spt="75" o:preferrelative="t" path="m@4@5l@4@11@9@11@9@5xe" filled="f" stroked="f"> <v:stroke joinstyle="miter"/> <v:formulas> <v:f eqn="if lineDrawn pixelLineWidth 0"/> <v:f eqn="sum @0 1 0"/> <v:f eqn="sum 0 0 @1"/> <v:f eqn="prod @2 1 2"/> <v:f eqn="prod @3 21600 pixelWidth"/> <v:f eqn="prod @3 21600 pixelHeight"/> <v:f eqn="sum @0 0 1"/> <v:f eqn="prod @6 1 2"/> <v:f eqn="prod @7 21600 pixelWidth"/> <v:f eqn="sum @8 21600 0"/> <v:f eqn="prod @7 21600 pixelHeight"/> <v:f eqn="sum @10 21600 0"/> </v:formulas> <v:path o:extrusionok="f" gradientshapeok="t" o:connecttype="rect"/> <o:lock v:ext="edit" aspectratio="t"/> </v:shapetype><v:shape id="_x0000_i1025" type="#_x0000_t75" style='width:97.5pt; height:156pt'> <v:imagedata src="file:///C:\DOCUME~1\user\LOCALS~1\Temp\msohtmlclip1\01\cli p_image001.jpg" o:title="Mario_Puzo_-_A_keresztapa"/> </v:shape><![endif]--><!--[if !vml]--><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cuser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoht mlclip1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><link rel="Edit-Time-Data" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cuser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoht mlclip1%5C01%5Cclip_editdata.mso"><!--[if !mso]> <style> v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} </style> <![endif]--><link rel="themeData" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cuser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoht mlclip1%5C01%5Cclip_themedata.thmx"><link rel="colorSchemeMapping" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cuser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoht mlclip1%5C01%5Cclip_colorschememapping.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:TrackMoves/> <w:TrackFormatting/> <w:DoNotShowComments/> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:DoNotPromoteQF/> <w:LidThemeOther>HU</w:LidThemeOther> <w:LidThemeAsian>X-NONE</w:LidThemeAsian> <w:LidThemeComplexScript>X-NONE</w:LidThemeComplexScript> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> <w:SplitPgBreakAndParaMark/> <w:DontVertAlignCellWithSp/> <w:DontBreakConstrainedForcedTables/> <w:DontVertAlignInTxbx/> <w:Word11KerningPairs/> <w:CachedColBalance/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> <m:mathPr> <m:mathFont m:val="Cambria Math"/> <m:brkBin m:val="before"/> <m:brkBinSub m:val="--"/> <m:smallFrac m:val="off"/> <m:dispDef/> <m:lMargin m:val="0"/> <m:rMargin m:val="0"/> <m:defJc m:val="centerGroup"/> <m:wrapIndent m:val="1440"/> <m:intLim m:val="subSup"/> <m:naryLim m:val="undOvr"/> </m:mathPr></w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" DefUnhideWhenUsed="true" DefSemiHidden="true" DefQFormat="false" DefPriority="99" LatentStyleCount="267"> <w:LsdException Locked="false" Priority="0" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Normal"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="heading 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 7"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 8"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 9"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 7"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 8"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 9"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="35" QFormat="true" Name="caption"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="10" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Title"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="1" Name="Default Paragraph Font"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="11" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtitle"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="22" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Strong"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="20" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="59" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Table Grid"/> <w:LsdException Locked="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Placeholder Text"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="1" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="No Spacing"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Revision"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="34" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="List Paragraph"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="29" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Quote"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="30" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Quote"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="19" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtle Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="21" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="31" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtle Reference"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="32" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Reference"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="33" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Book Title"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="37" Name="Bibliography"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" QFormat="true" Name="TOC Heading"/> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:1; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman","serif"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; font-size:10.0pt; mso-ansi-font-size:10.0pt; mso-bidi-font-size:10.0pt;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} </style> <![endif]--><!--[if gte vml 1]><v:shapetype id="_x0000_t75" coordsize="21600,21600" o:spt="75" o:preferrelative="t" path="m@4@5l@4@11@9@11@9@5xe" filled="f" stroked="f"> <v:stroke joinstyle="miter"/> <v:formulas> <v:f eqn="if lineDrawn pixelLineWidth 0"/> <v:f eqn="sum @0 1 0"/> <v:f eqn="sum 0 0 @1"/> <v:f eqn="prod @2 1 2"/> <v:f eqn="prod @3 21600 pixelWidth"/> <v:f eqn="prod @3 21600 pixelHeight"/> <v:f eqn="sum @0 0 1"/> <v:f eqn="prod @6 1 2"/> <v:f eqn="prod @7 21600 pixelWidth"/> <v:f eqn="sum @8 21600 0"/> <v:f eqn="prod @7 21600 pixelHeight"/> <v:f eqn="sum @10 21600 0"/> </v:formulas> <v:path o:extrusionok="f" gradientshapeok="t" o:connecttype="rect"/> <o:lock v:ext="edit" aspectratio="t"/> </v:shapetype><v:shape id="_x0000_i1025" type="#_x0000_t75" style='width:97.5pt; height:156pt'> <v:imagedata src="file:///C:\DOCUME~1\user\LOCALS~1\Temp\msohtmlclip1\01\cli p_image001.jpg" o:title="Mario_Puzo_-_A_keresztapa"/> </v:shape><![endif]--><!--[if !vml]-->

<link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cuser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoht mlclip1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><link rel="themeData" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cuser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoht mlclip1%5C01%5Cclip_themedata.thmx"><link rel="colorSchemeMapping" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5Cuser%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoht mlclip1%5C01%5Cclip_colorschememapping.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:TrackMoves/> <w:TrackFormatting/> <w:DoNotShowComments/> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:DoNotPromoteQF/> <w:LidThemeOther>HU</w:LidThemeOther> <w:LidThemeAsian>X-NONE</w:LidThemeAsian> <w:LidThemeComplexScript>X-NONE</w:LidThemeComplexScript> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> <w:SplitPgBreakAndParaMark/> <w:DontVertAlignCellWithSp/> <w:DontBreakConstrainedForcedTables/> <w:DontVertAlignInTxbx/> <w:Word11KerningPairs/> <w:CachedColBalance/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> <m:mathPr> <m:mathFont m:val="Cambria Math"/> <m:brkBin m:val="before"/> <m:brkBinSub m:val="--"/> <m:smallFrac m:val="off"/> <m:dispDef/> <m:lMargin m:val="0"/> <m:rMargin m:val="0"/> <m:defJc m:val="centerGroup"/> <m:wrapIndent m:val="1440"/> <m:intLim m:val="subSup"/> <m:naryLim m:val="undOvr"/> </m:mathPr></w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" DefUnhideWhenUsed="true" DefSemiHidden="true" DefQFormat="false" DefPriority="99" LatentStyleCount="267"> <w:LsdException Locked="false" Priority="0" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Normal"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="heading 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 7"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 8"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 9"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 7"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 8"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 9"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="35" QFormat="true" Name="caption"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="10" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Title"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="1" Name="Default Paragraph Font"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="11" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtitle"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="22" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Strong"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="20" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="59" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Table Grid"/> <w:LsdException Locked="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Placeholder Text"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="1" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="No Spacing"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Revision"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="34" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="List Paragraph"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="29" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Quote"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="30" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Quote"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="19" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtle Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="21" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="31" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtle Reference"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="32" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Reference"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="33" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Book Title"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="37" Name="Bibliography"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" QFormat="true" Name="TOC Heading"/> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:1; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman","serif"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} p.Default, li.Default, div.Default {mso-style-name:Default; mso-style-unhide:no; mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; mso-layout-grid-align:none; text-autospace:none; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman","serif"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; color:black;} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; font-size:10.0pt; mso-ansi-font-size:10.0pt; mso-bidi-font-size:10.0pt;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} </style> <![endif]--> A Maffia napi aktualitásként él az emberek tudatában, hiszen lépten-nyomon hallat magáról. Az olvasó bizonyára érdeklődéssel és izgalommal olvassa majd regényalakban is a filmvászonról jól ismert, Francis Ford Coppola és Marlon Brando jóvoltából halhatatlanná és világhírűvé vált, Amerikában letelepedett Keresztapa, Don Corleone fordulatos, elképesztő epizódokban gazdag történetét. Módunkban áll végigkísérni a Szicíliából Amerikába vándorolt Corleone família idősebb és ifjabb nemzedékeinek, barátainak, ellenségeinek sorsát, életét - és természetesen halálát, hiszen a szereplők legfontosabb jellemvonása az, hogy tetteiket az Amerikában is virágzó Maffia parancsai határozzák meg, amelyek között a legfontosabb a szinte közhelynek számító, ám a szervezet tagjai által mindig halálosan komolyan vett vendetta, vagyis a vérbosszú.<o></o>

Hello Hölgyek/Urak!

Megtenné, hogy ezt a könyvet, aki le tudja tölteni elküldi nekem? Igazán megköszönném, annak nem sok értelmét látom, hogy mindenhová beirogassak, csakhogy le tudjam szedni. Előre is köszönöm, a film nagyon tetszett, óriási rendezői és színészi munkák állnak mögötte. A könyvbe beleolvasnék, és természetesen ha tetszik meg is veszem. fekikekukacfreemailponthu az email cím.

Üdv:

Fekike

Katy_007
2009-09-15, 07:06 PM
nincs vkinek meg Nicolas Sparks bármelyik konyve? De legjobban a Szerelmónk lapjai c. konyve kéne (The Notebook / Emlékek könyve)

Parapitecus
2009-09-16, 04:23 AM
Üdvözlet mindenkinek!

Keresem Anthony Sheenardtól Az Excalibur keresése II. – A Kard lovagjai című könyvet.

Előre is köszönöm.

Grigri
2009-09-16, 05:18 AM
Bocsánat, lenne még egy kívánság, ha a "rózsasándor" sikerült, remélem, ez is fog, aztán eldugultam !:p
Naszóval:

Köszönöm előre is !

Zsuzska22
2009-09-16, 05:36 AM
Hegedűs Géza: A milétoszi hajós

Brigittee
2009-09-16, 06:28 AM
az én telomon van olyan program, valami java..ami olvassa a sima word, meg pdf fájlokat is de ha lemented txt-ben könyvjelzőkhöz akkor ott meg tudja nyitni igy a legtöbb telefon.

Szinna
2009-09-16, 07:34 AM
Sziasztok, keresem Roberts, Monty Az igazi suttogó című könyvét. Ha feltenné valaki nagyon megköszönném.

Bogart
2009-09-16, 07:39 AM
Üdvözlet mindenkinek!

Keresem Anthony Sheenardtól Az Excalibur keresése II. – A Kard lovagjai című könyvet.

Előre is köszönöm.
Anthony Sheenard- Az Excalibur keresése II. – A Kard lovagjai

Bogart
2009-09-16, 07:44 AM
Veszelkáné Gémes Eszter: Történetek Rúzsa Sándorról

Bogart
2009-09-16, 08:00 AM
Stephen Davis:Aerosmith
Stephen Davis:Jim Morrison élete, halála legendája
Göbölyös N László:Genesis
Göbölyös N László:Jim Morrison

Bogart
2009-09-16, 08:07 AM
Mick Wall
Guns in roses

Bogart
2009-09-16, 08:16 AM
Diósi Ágnes
Cigányút
Hetediziglen
Szemtől szemben
Szűz Mária zsebkendője

oldfield
2009-09-16, 08:17 AM
Sziasztok!

Én csak azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet a "könyvek telefonra" használni? mert letöltöttem őket csak most nem tudom hogy hogyan lehet alkalmazni a telefonnál..

Köszönöm előre a segítséget!

Minden azon múlik, hogy milyen tercsid van, tudja -e a java-s alkalmazásokat. nem biztos, hogy a te telefonodnak olyanok a paraméterei, mint amit már valaki a saját telefonjához átalakított. Van az a teqilás program (valahol korábban már fent van az oldalon), azzal át tudsz alakítani azt hiszem txt és doc fájlokat is, de szerintem a mobipocket program a legprofibb, de ezt nem minden telefonra lehet rátenni. nekem egy sony ericson tercsim van és remekül működik a dolog. van hozzá egy program (mobipocket creator) amivel átalakítom az ebookokat prc fájlokká és úgy kell rátenni a telefonra.

Előre is bocsi a moderátoknak;), hogy megint nem a könyvkeresés témában megy a fórumozás, de ez is hozzátartozik az ebookokhoz. Az a fórum, ahol meg erről ment a társalgás már úgy tudom le lett zárva. A másik meg, hogy sokan azt hiszik, hogy valami méregdrága telefon kell ahhoz, hogy tudj olvasni rajta, pedig nem. Nekem van pda-m is és közel hasonló az élmény, sőt a telefonon jobban szeretek.

Bogart
2009-09-16, 08:24 AM
Nelson Demille
Az oroszlán játszmája
Szilva sziget

Bogart
2009-09-16, 08:31 AM
Philip José Farmer
Szeretők

Bogart
2009-09-16, 08:34 AM
Giuseppe Fava
Szicilia messze van

pteeniko
2009-09-16, 08:35 AM
Arthur Conan Doyle könyvek:

Arthur Conan Doyle:A sátán kutyája

Arthur Conan Doyle: A berill fejék

Arthur Conan Doyle:Sherlock Holmes Kalandjai

Bogart
2009-09-16, 08:48 AM
William Harrington
Az ezredes
Columbo A domboldal
Columbo A gyilkos tévésztár
Columbo A maffiagyilkosság
Columbo Az FBI árnyékában

pteeniko
2009-09-16, 08:53 AM
Barry B. Longyear:Kedves ellenségem

Bogart
2009-09-16, 09:09 AM
Colleen McCullough
A gránitember
Fűkoszorú 1-2
Róma első embere 1-2

Bogart
2009-09-16, 09:19 AM
Jean-Pierre Montcassen
A fáraó lánya
A legionárius

Bogart
2009-09-16, 09:26 AM
Szamos Rudolf
Kántor nyomoz
Kántor a nagyvárosban

pteeniko
2009-09-16, 09:34 AM
Cambell Black:Az elveszett frigyláda fosztogatói

pteeniko
2009-09-16, 09:48 AM
Carl Sagan: Kapcsolat

pteeniko
2009-09-16, 09:54 AM
Craig Shaw Gardner: Batman – A Denevérember<o></o>
<o></o>

Senki sem tudja ki is ő valójában.<o></o>

És azt sem, mikor és hol fog váratlanul felbukkanni.<o></o>
Gotham City polgárai a védelmezőjüket látják benne.<o></o>
Élő legenda ő, akit a nép csak Batmannek, Denevérembernek nevez.<o></o>
A nagyváros romlottságának fortyogó méregfazekában egy mészfehér arcú, zöld hajú, örökösen vigyorgó jelenség születik.
A neve: Joker. Magának akarja a világ minden gazdagságát és hatalmát.<o></o>
A jó és a rossz időtlen és kíméletlen harcában Batman és Joker végső összecsapása a csúcs.<o></o>

A végső párbaj…<o></o>

pteeniko
2009-09-16, 10:00 AM
Damien Forrestal: Doom a pokol kapui

pteeniko
2009-09-16, 10:08 AM
David Herbert Lawrence: Lady Chatterley szeretője

Clifford Chaterley és Constantia Reidet csak egy hónapig házasok, amikor a férj visszakerült a frontra, ahonnan rokkantan, két lábára bénán és a szerelemre örökre képtelenül szállították haza. Így éltek két évig, Clifford sebzett vad volt, Connie szenvedélyesen ragaszkodott hozzá. Egy napon Connie megismerkedett, majd közelebbi kapcsolatba került az amúgy civilizációellenes erdészükkel, Mellors-al...
Az író szakít a vezérség eszméjével, s helyébe a férfi-nő viszony gyöngédségét ülteti. A könyv merész szóhasználatával meghökkentést kelthet, de valójában jeles alkotás; az ösztönök szavára hallgató s a társadalom korlátain felülemelkedő szerelem története, ugyanakkor az első világháború utáni helyzet egyik legjobb rajza az angol irodalomban.

azottcsirke
2009-09-16, 10:25 AM
Helló! Keresem Szegő György: Építő áldozat c. könyvét és minden más építészettel kapcsolatok könyvet. Előre is köszi!

Grigri
2009-09-16, 10:50 AM
Itt pótlom ismételten a KALÓZOS regényt amit csatolnék ha engedné a rendszer de sajnos vannak wordok amiket gond nélkül csatol és vannak amiket nem, jobb ötletem nem lévén evvel a fapados de működő módszerrel küszöbölöm ki a hibát, eleddig Kisvegyész oldotta meg a kérdést.

Íme a LINK: http://rapidshare.com/files/280870040/Peter_Benchley-Az___b__l..rtf.html
ha megint meghalma kérem jelezzétek

Én csak pdf-be tudom átalakítani, ha az megfelel...

Peter Benchley - Az öböl

Bogart
2009-09-16, 10:57 AM
Mario Puzo
A negyedik K
A sziciliai
Az utolsó keresztapa

Bogart
2009-09-16, 11:10 AM
John J. Nance
A halottzseni bosszuja
Hajsza az idővel
Végzetes légörvény

Bogart
2009-09-16, 11:15 AM
Siegfried Obermeier
II. Ramszesz A kolosszusok épitője

Bogart
2009-09-16, 11:26 AM
Passuth László
Négy szél Erdélyben
Sárkányfog

Bogart
2009-09-16, 11:35 AM
Móricz Zsigmond
Betyár
Rózsa Sándor a lovát ugratja
Rózsa Sándor összevonja a szemöldökét

Móricz Zsigmond könyvei megtalálhatók a MEK-en is.

glitt
2009-09-16, 11:44 AM
Dr. Nyiszli Miklós - Mengele boncolóorvosa voltam

Nem ajánlom a gyenge gyomrúaknak és azoknak, akik könnyen elérzékenyülnek.Nem egy könnyű olvasmány!

Előszó:

Idézet: : Alulírott dr. Nyiszli Miklós orvos, volt - A. 8450 tetoválási számot viselő - K. Z. fogoly, e szerzésemben megjelenő művet, mely az emberiség történetének legsötétebb lapjait foglalja magában, minden indulattól mentesen, a valóságnak megfelelően, a legkisebb túlzás és kiszínezés mellőzésével írtam meg, mint közvetlen szemlélője és szereplője az auschwitzi krematóriumok és máglyák munkájának, melyeknek tüzeiben apák, anyák és gyermekek milliói enyésztek el.
Mint az auschwitzi krematóriumok I. orvosa, számtalan boncolási és törvényszéki orvostani jegyzőkönyvet szerkesztettem és láttam el tetoválási számom kézjegyével. Ezen okmányokat főnököm, dr. Mengele ellenjegyezte, így lettek általam, a Berlin-Dahlem Institut für rassenbiologische und anthropologische Forschungen címén a világ egyik legelőkelőbb orvosi fóruma számára postázva. Ma is fellelhetők kell legyenek a nagy kutatóintézet irattárában.
Munkám megírásával nem törekszem irodalmi sikerre. Nem író, orvos voltam, midőn a minden képzeletet fölülmúló borzalmakat átéltem és most, midőn leírásra kerültek, nem a riporter, hanem az orvos tollával írtam meg azokat.
Kelt Oradea-Nagyvárad, 1946. március havában.
Dr. Nyiszli Miklós

Köszönet az eredeti feltöltőnek!

fjutka
2009-09-16, 02:01 PM
Sziasztok!
Keresem Őrangyalod és te c. könyvet és mindeféle angyalmeditációs könyvet.

Crassie
2009-09-16, 02:38 PM
Húúú én annyi mindent keresek de legjobban:
Alice Hoffman: A tizenharmadik boszorkány
Ha valaki megtalálta, megvan kérem szóljon. Köszi!

pteeniko
2009-09-16, 04:18 PM
Isaac Asimov: Az Alapítvány pereme

Ridita
2009-09-16, 04:24 PM
Keresem Sasvári Rudolf Klasszikus magánnyomozástan című könyvét. Ha van más, a témába vágó könyv, az is érdekelne.

pteeniko
2009-09-16, 05:04 PM
Isaac Asimov: Az Alapítvány előtt<o></o>
Az Alapítvány sorozat idõben legelsõ, bevezetõ darabja csupán 1988 után kerülhetett az olvasó kezébe. A történet 12020-ban játszódik, I. Cleon uralkodása alatt a Trantoron, a Galaktikus Birodalom óriási kupolafõvárosában. A hihetetlenül magas színvonalon megszervezett társadalom gigantikus méretû gépezetében a legkisebb fennakadás is a Birodalom bukását okozhatja. Ha a császár ismerné a jövõt, megmenthetné az összeomlás veszélyétõl, s saját hatalmát is megszilárdíthatná. Ehhez meg kellene nyernie Hari Seldon bizalmát, aki éppen a pszichohistoria elméletén dolgozik. Az Alapítvány regények leendõ, legendás hírû Mestere menekülni igyekszik a császári pártfogás alól, mert nem mindegy, hogy elméletét milyen érdekek szolgálatába állítják. Az izgalmas, fordulatos regénybõl megtudhatjuk, milyen események elõzték meg az Alapítvány létrehozását.<o></o>

pteeniko
2009-09-16, 05:14 PM
Frank W. Abagnale:Kapj el ha tudsz

Bogart
2009-09-17, 03:35 AM
Emilio Salgari
A bermudai kalózok
A fekete kalóz
Sandokan

Bogart
2009-09-17, 03:39 AM
Max Brand:A bajkeverő kölyök
Uri Orlev:Sziget a romok között

nevtelen
2009-09-17, 04:40 AM
Sziasztok
Robin Maxwell könyveket keresek.
Előre is köszönöm.

Shanna
2009-09-17, 06:58 AM
Elizabeth Hoyt - Hollóherceg<o></o>
<o></o>
Edward de Raaf gyermekkorában elveszítette valamennyi szerettét: az Anglia-szerte pusztító pestisjárványt egyetlen családtagja sem élte túl. A haladó szellemű, művelt, de magányosan élő, mogorva gróf hosszú évek elteltével visszaköltözik gyermekkori otthonába: a Ravenhill-kastélyba, azzal a szándékkal, hogy megmenti az ősi fészket. Modern gazdálkodásba kezd a birtokon, és tapasztalatait tudományos munkában foglalja össze. Mivel Edward kiállhatatlan, lobbanékony természet, az alkalmazottai nem bírják sokáig mellette, ezért kénytelen újabb és újabb titkárt keresni. Anna határozottsága, humora és szókimondása az első pillanattól lenyűgözi a férfit, ahogy az asszonyt is a gróf érzékenysége, ugyanakkor arroganciája is, amelyet egyszerre talál bosszantónak és izgatónak. Mivel azonban mindketten tisztában vannak társadalmi helyzetükkel és a konvenciókkal, kölcsönös vonzalmukat igyekeznek leplezni. A boldogtalan házasságának kudarcát és magányos sorsát évek óta példásan viselő, saját vágyait háttérbe szorító özvegy azonban fellázad a szigorú társadalmi kötöttségek és elvárások ellen, s mert jól tudja, hogy vonzalmát nem vallhatja meg nyíltan Edwardnak, különös, pajzán, ugyanakkor meglehetősen kockázatos megoldást választ... <o></o>
Elizabeth Hoyt első magyarul megjelenő, szellemes replikákkal tarkított, eleven humorú, erotikától fűtött regénye a 18. század végi Anglia prűd erkölcsiségéről és látszatvalóságáról lebbenti fel a fátylat egy önmagát kereső és megvalósítani igyekvő erős és bátor asszony sorsán keresztül.

Alliterato
2009-09-17, 07:35 AM
Naomi Novik könyveket keresek. A kereső nem adott találatot.

pteeniko
2009-09-17, 08:08 AM
Nicholas Victor:101 romantikus ötlet

"Előszó
Sokan kérdezték tőlem: mi a hosszútávú kapcsolatok titka? Nos, nem lehet egyértelmű választ adni, hisz sok minden
közrejátszik egy kapcsolatban. Mindenesetre a kiszámíthatatlanság mellett, jó ha tarsolyodban vannak olyan tippek,
amivel barátnőd leveheted a lábáról.
Mikor szabad elárasztanai romantikával egy nőt?
Mindenképp akkor, ha már egyértelmüen vonzódik hozzád, odavan érted és elkezdödött egy románc. Vagy pedig ha már
tart a kapcsolat és fel szeretnéd dobni, illetve színesebbé szeretnéd tenni. Ezen ötletek közül egy az egyben is
válogathatsz, de nagyon jó kiindulópontként szolgál saját, eredeti ötleteid kreálásához. Ha a nő romantikus, érzéki oldalát
kimutatja és érzed, hogy igényelné a romantikus gesztusokat, szintén jól jöhetnek majd a romantikus ötletek."

Parapitecus
2009-09-17, 08:21 AM
http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=1670276&postcount=3062

ha beírod a kereső a témábanba a nevet akkor egy csomó találatod lesz ha nem tévedek a Katedrális is igaz az első kiadás.Ezenkívül figyeljed a könyvesboltokat m jönnek az új Fonyódi könyvek.No meg karácsonykor az m1 nagyot durrant a géniusszal minden jókat

Köszi, ezeket már megtaláltam.

Leginkább a Hadak Útja regényeket keresném:

Isten ostorai

A háború művészete

Ármány éneke

A horka

Förgeteg

Ivett1989
2009-09-17, 12:11 PM
Sziasztok!

Keresem Anthony Sheenard és Harrison Fawcett könyveit.

Előre is köszönöm.

Harrison Fawcett könyvek.
Tessék elolvasni a tájékoztatót (http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=569144&postcount=1) és beírni a szerző mellé a művek címeit is!(moderátor)
A kereső NEM LÁTJA A CSATOLÁST!

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-09-17, 02:09 PM
Ezt a könyvet keresem, illetve magát a sorozatot természetesen angolul most még, helyesbítek már Magyarul egyszer kijött 2004-ben könyvklub,uh ha valaki tudja Magyarul is felteheti köszönöm
Monaldi, Rita - Sorti, Francesco:

Imprimatur

<hr> Róma, 1683. szeptember 11. A város lakói aggódva várják a híreket Bécs felől, ahol a török seregek a katolikus világ utolsó fellegvárát ostromolják. Eközben egy római fogadóban gyanús körülmények között meghal egy férfi, és a vendégeket pestisjárvány veszélye miatt karanténba zárják. Vesztegzár alá kerül Melani apát is, a Napkirály titkosügynöke, aki elhatározza, hogy utánajár, mi áll a titokzatos haláleset hátterében. Végeláthatatlan bolyongásba kezd a Róma alatt megbúvó föld alatti járatokban, és közben olyan rejtélyek nyomára akad, amelyek nem csupán az ott lakók, de egész Európa sorsát meghatározhatják. Az Imprimaturt Olaszországban a Vatikán nyomására betiltatták, miután rádöbbentek, hogy olyan titkokat tár fel, amelyek újraírják a 17. század Európájának történelmét. Ez a mesterien megírt thriller eddig 45 országban jelent meg, és több millió példány fogyott el belőle világszerte.

A sorozat további kötetei azóta sem jelenhettek meg Olaszországban. A világ más országaiban azonban az újabb könyvek népszerűsége is töretlen. A sikerlistákon a műfaj legnagyobbjainak tartott Dan Brown és Ken Follett műveit is maguk mögé utasítják.

Rita Monaldi és Francesco Sorti olasz történészházaspár. Jelenleg a hét kötetesre tervezett sorozat negyedik részén, a Mysteriumon dolgoznak. Két gyermekükkel Bécsben és Rómában élnek

adeina
2009-09-17, 02:19 PM
Cynthia Parker - Látni sem akarlak

Jessica boldog elégedettségben él Ausztrália egyik farmján, míg egy nap az apja azzal áll elő, hogy ideje férjhez mennie, s erre legalkalmasabb Christopher volna, gazdag barátjának a fia.

A lány felháborodva utasítja vissza, inkább barátnőjéhez menekül Sydneybe. Itt aztán minden összeesküszik ellene, és sorozatos "baleseteinek" rendre tanúja lesz a vonzó, ám igencsak komor Brian Benson, akibe ennek ellenére belehabarodik.

Egy alkalommal - anélkül, hogy ismernék egymást - Chris levélben megkéri a lány kezét...

Legenda
2009-09-18, 02:03 AM
William King - Trollvadász (Felix és Gotrek 1.)

http://i29.tinypic.com/20kpw12.jpg

Felixet, a tanult fiatalembert a sors áramlatai a dicső halálra vágyó törpe harcos, Gotrek mellé sodorják: együtt járják az Óvilág zord, kegyetlen tájait, együtt irtják az elfajzott káoszfattyakat, együtt segítenek a bajba jutottakon. Gotreknek csupán egyetlen célja van: lemosni nevéről a gyalázatot, és hősi tettek emlékét hátrahagyva megtérni őseihez. Felix is csak egy dolgot akar: életben maradni, megúszni a kalandokat, melyeknek akaratlanul is egyik főszereplőjévé válik. Vándorlásuk során találkoznak orkokkal, goblinokkal, kísértetekkel és trollokkal, a Káosz teremtményeivel, és sokszor csak a szerencsének köszönhetik, hogy életben maradnak.
Az összefüggő kalandot alkotó történetfüzérben William King mesteri bábjátékosként mozgatja a Warhammer-fantasy legsikeresebb, legnépszerűbb karakterpárosát.

Könyvbúvár
2009-09-18, 05:51 AM
Philip Roth-Szégyenfolt című könyvét keresném!
Köszi!

pteeniko
2009-09-18, 07:54 AM
William Golding: A legyek Ura
”Született optimista vagyok – írja Golding – de a fogyatékos logika .. pesszimistát formál belőlem.” Ebből a folyamatból valóban a végeredmény a pesszimizmus marad meg uralkodó benyomásként Golding mindazon regényeinek olvastán, amelyek emberi-írói alapélményével – a háborúval foglalkoznak. A pesszimizmusból azonban egyfajta megnyugvás alakul ki, mihelyt Golding az emberség kérdését firtatja: ”Ember voltunk abban áll – írja –, hogy el tudjuk tönteni, mi a helyes és mi a rossz, mi a csúf és mi a szép, mi az igazság és mi az igazságtalan.” A legyek ura voltaképpen a régi angol kalandregényeknek, a ”hős gyarmatosító brit szellem”-et propagáló műveknek keserű paródiájául készült – de sokkal több lett ennél: egy maroknyi kamasz hajótörött életének néhány hetében az emberi ösztönök fejlődésének teljes panorámáját – a magatartásformák teljes skáláját adja a legvégletesebb helyzetekben. Megmutatja, hogy az értelem, az emberség, az ésszerű társadalom az ember elemi szükséglete; de ha az értelem nem eléggé érett, az emberség nem eléggé erőteljes, feltámadhatnak az alantas ösztönök, az öncélú hatalomvágy, a kegyetlenség.<o></o>

William Golding:Beavatás
A legyek ura, A torony és a többi nagy sikerű regény szerzője ezúttal az óceánt választotta új regénye színhelyéül. Egy utasszállításra jól-rosszul átalakított, kimustrált angol hadihajón tartanak messze déli partok felé tengerészek, katonák, kivándorlók, néhány hölgy s néhány úriember. Az idő: a napóleoni háborúk vége táján. Az elbeszélő, az ifjú Edmund Talbot – kezdő, ám nagy reményű kormánytisztviselő-jelölt –, naplóformában írja meg a hajóút krónikáját. Írásával befolyásos, előkelő keresztatyját óhajtja elszórakoztatni, ám az út eseményei, a közelről megismert sorsok, indulatok szétfeszítik az egyszerű úti beszámoló kereteit. Edmund Talbot átkel az Egyenlítőn, de nemcsak az ilyenkor szokásos ”tengerészkeresztelő” szertartását kell átélnie – a kezdetben roppant öntudatos, önelégült (bár alapjában naiv) fiatalember beavatást nyer az emberi viszonylatok, az emberi esendőség, az emberi nyomorúság eladdig ismeretlen rejtelmeibe.<o></o>

William Golding:Torony
Stilbury dékánja látomást lát, s mert magát Isten választottjának hiszi, vasakarattal fog hozzá látomása valóra váltásához, az égbe fúródó torony fölépítéséhez. A dékán beteg ember: agyafúrt őrülettel, eszelős konoksággal tör lehetetlen célja felé, átgázol mindenkin, akit szeret, szétzilálja maga körül a közösség életét. A tornyot a pokol ellenében is fölépíti; megküzd elemekkel és emberekkel, de mire a torony áll, elveszített mindent. Vigasztaló angyala korbácsos ördöggé válik, megölt szerelme holtában bűvölő boszorkánnyá, barátja és mestere ellenséggé, meg kell tudnia, hogy nem Isten szemelte ki a munkára, hanem királyokkal hentergő nagynénjének szeszélye, a megalázkodás sarában sem nyer bocsánatot, elítéli a nép és az egyház, s megrokkan maga a mű is: halála óráján fenyegetően magasodik a kolostor fölé a lesújtani kész kőkalapács. Égnek szökő csúcsívek, nyomott pofájú vízköpők, homály és üvegablakon áttündöklő napfény, áhítat és szenvedély, kőtömbökből faragot épület, kőtömbökből faragott mondatk, kőtömbökből faragott könyv. A halál mindent felold, s a névtelen olvasó, aki Anonymus atyával ott áll a dékán halálos ágyánál, megbékélt szívvel teszi le ezt a gótikus székesegyházak tökéletességével szerkesztett regényt.<o></o>

William Golding:Piramis
Negyvenhárom éves volt a szerző, amikor első regénye, A legyek ura megjelent, és ez a könyv nyomban meghozta Goldingnak a világhírt is. ”Született optimista vagyok – írja magáról a szerző, majd hozzáteszi: – de a fogyatékos logika… pesszimistát formál belőlem.” Ebből a folyamatból valóban a végeredmény, a pesszimizmus marad meg uralkodó benyomásként Golding mindazon regényeinek olvastán, amelyek emberi-írói alapélményével – a háborúval foglalkoznak. Ebből a peszimizmusból azonban egyfajta megnyugvás alakul, mihelyt Golding az emberség kérdését faggatja: ”Ember voltunk abban áll – írja egyhelyütt –, hogy el tudjuk dönteni, mi a helyes és mi a rossz, mi a csúf és mi a szép, mi az igazságos és mi az igazságtalan.”És regényeiben Golding valóban fel is teszi ezeket a kérdéseket és mi kénytelenek vagyunk válaszolni rájuk. Ha A legyek ura a regényírói pályakezdés dokumentuma, A piramis ugyanennek a pályának eddigi summázata: mintha a szélsőségesen egyéni stílusú és már-már elvontan filozófikus író ebben az önéletrajzi motívumokra épített regényben azt akarná bizonyítani, hogy a hétköznapi valóságot hagyományos eszközökkel éppoly érzékletesen lehet ábrázolni, mint az ember absztrakt tragédiáját.<o></o>

William Golding:Ripacs Martin
Golding harmadik regénye, a Legyek ura és az Utódok után. az 1956-ban keletkezett Ripacs Martin, életművének legtalányosabb darabja; formai és tartalma szempontból egyaránt újat jelent. Az óceán magányos sziklaszirtjére vetődött hajótörött mindvégig az ájulás és aj öntudat határán, az embert meghatározó legerősebb ösztön hajtóerejétől indíttatva, küzd a reménytelennek tűnő túlélésért. Látszólag napokig, valójában percekig. A vízbeesés pillanatától a tudat utolsó felvillanásáig követi az író hősének kétségbeesett erőfeszítéseit, csapongó, múltat idéző asszociációit. Az óceán sziklaszigetének Robinsonja, Christopher Hadley Martin tartalékos tengerészhadnagy, civilben színész, a rendezői önkény örökös kiszolgáltatottja, alkoholmámorok hazug kiteljesedéseibe menekülő, két lábon járó középszer, az önmegvalósítás kudarcának áldozata, a regény tragikus iróniája folytán élete legnagyobb, emberformáló élményébe hal bele.

pteeniko
2009-09-18, 08:13 AM
Umberto Eco: Bábeli beszélgetések

Umberto Eco:Hat séta a fikció erdejében

Umberto Eco: La Mancha és Bábel között

szöszykee
2009-09-18, 10:56 AM
sziasztok! nincs meg véletlenül valakinek Lisi Harrison Klikk kötetei? előre is köszi (:

szöszykee
2009-09-18, 11:48 AM
A tóparti ház rejtélye

suzanne.baker
2009-09-18, 02:18 PM
Sziasztok!
Keresem:
Waris Dirie Sivatag lányai c. könyvét.
Előre is köszi

pteeniko
2009-09-18, 02:57 PM
Molnár Réka: Feng-Shui

erdsa
2009-09-18, 04:55 PM
http://www.szellemlovas.hu/wb_fantasy/images/medium/books/konyv_parazsvarazs_med.jpg
Hogy mi történik, ha három elkényeztetett és nagypofájú nemesi fiú bejut egy mágustoronyba, ahol éppen nincs ott a mágus? Természetesen katasztrófa, amelyben nem csak a torony száll el, de az egész városnak befellegzik, méghozzá nem is akárhogyan: gyors és kegyetlen tűzhalál végez vele. A város a saját levében fő meg, ahol pedig nincs lé, ott megpirul, mint a vágóökrök a vidéki fogadók udvarán, ha az étlapon ott szerepelnek főfogásként... Persze vannak, akik segítenének a bajban: egy pékmester fejébe veszi, hogy megmenti a várost, és felfogadja a három birodalom négy legjobb kalandozóját. A fiúkban feltámad a lelkiismeret- furdalás, és mivel nem sikerül befogni a pofáját, hát ők is próbálkoznak ezzel-azzal. Mellettük a mágus is keresi a megoldást, jóslatok után kutat... bárcsak ne tenné.

Brii
2009-09-18, 05:17 PM
Keresem Solohov: Emberi sors
köszönöm

mia33
2009-09-19, 03:16 AM
Sziasztok.

Én ezeket a könyveket keresem régóta sikertelenül.
Ha valaki feltenné bármelyiket, köszi előre is .

Laura Day- Tudatos Megérzés
Kurt Tepperwein- Szuperintuíció
Debra Lynne Katz- Látnok vagy
Popper Péter -Mi az élet étterme

Mildikko
2009-09-19, 03:33 AM
Sziasztok én ezeket a könyveket keresem:

Melissa de la Cruz: Beach girl 2-3
Fejős Éva : Csajok
Katie Forde: Hív Amszterdam
Sarah Turnbull: Kezdjük újra Párizsban!
Lisi Harrison: Klikk 1-4
Anne Godbersen: Luxe girl
Plum Sykes: New York hercegnői
Tasmina Perry : Örökösnők
Ivan Klíme : Szerelmes Nyár

meg a neveletlen hercegnő naplójából a 9-10 és a Bad girl sorozat kéne
ha valameik is meg van valakinek nagyon megköszönnémkiss

kolibrii
2009-09-19, 03:41 AM
Sziasztok. Keresnem Carlos Ruiz Zafon:A szel arnyeka c. konyvet. Elore is kosz :)

K_L
2009-09-19, 07:25 AM
Helló!

Az alábbi könyveket keresem, hátha megvan vkinek(keresőben, katalógusban nem találtam):

Newman, Allen: A bismarck csatahajó
Kim Lancehagen: A birodalmi sas
Kim Lancehagen: A hetedik hadúr
A. Taylor Crabe: Dominium
Brandon Hackett: Magánháború

Illetve bármely könyet a Dark Space sorozatból(sci-fi).

Kösz!

aysi93
2009-09-19, 11:11 AM
keresném a Don Camillo kis világa című könyvet!

szaffee
2009-09-19, 11:20 AM
Jajjj nekem hatalmas problémám van. Van egy pár könyv amit sehol se találok... segítsetek! :)

Bertényi Iván - A történelem segédtudományai
Tátrai Zsuzsanna - Karácsony Molnár Éva : Jeles napok, ünnepi szokások
New English File Intermediate..

Nagyon örülnék neki :) ELŐRE IS KÖSZÖNÖM :)

giraffe
2009-09-19, 12:43 PM
Sziasztok!

keresem továbbra is....

Ghislaine Saint-Pierre Lanctot: MI A FENÉT KERESEK ÉN ITT TULAJDONKÉPPEN?
című könyvét.
Akinek megvan, kérem tegye fel!

Üdv!

giraffe

theokat
2009-09-19, 02:40 PM
Sziasztok!
Valaki nem tudná felrakniCatherine Anderson - Csak egy érintéscímű könyvét.
Előre is köszönöm.

Bogart
2009-09-19, 02:43 PM
Anthony Sheenard
Két tűz között Halálosztó 2029
Sötétség előtt

Bogart
2009-09-19, 02:45 PM
Harrison Fawcett
Jó nap ez a halálra

Bogart
2009-09-19, 03:01 PM
Winston S. Churchill
A második világháború 1-2.

Bogart
2009-09-19, 03:07 PM
Z. Sáray Gedeon
Bejárat a vörös szalonba

Csiiibe
2009-09-20, 05:43 AM
Sziasztok!

Keresem Federico Garcia Lorca:Vérnász
Yerma
Bernarda Alba háza című könyveket!
Ha valakinek megvan,feltenné,sokat segítene vele. A kereső nem dobta ki:-?

Köszi :)

aysi93
2009-09-20, 06:39 AM
Egy rövid kis történet Hajós Alfrédról (aki ez első 2 újkori magyar olimpiai aranyat szerezte.) Lesz folytatás is más sportolókkal (még 99), de időbe tellik. Ha valaki tudna mondani egy programot, ami a bescannelt szöveget nem képnek, hanem szövegként értelmezi az nagyon jó lenne!!!!!

aysi93
2009-09-20, 06:41 AM
Ja és keresném Darren Shan Farkas sziget c. művét. Kössz

abrakadabra1
2009-09-20, 07:26 AM
Sziasztok!

Valakinek megvan Francis Watsontól Medici Katalin élete és kora c. könyve? Ezer éve keresem, nagyon várom! előre is köszi!

zyuzs25
2009-09-20, 09:21 AM
bocs ha esetleg nem jól töltöm fel
Stephen King/ Richard Bachman: Blaze

csjulee
2009-09-20, 09:44 AM
Hello!
Keresem a "Még mindig minden férfi disznó" c. könyvet.
Köszönöm.

http://www.SiteVacuum.com/publisher/GoogleSearchIconShadow.gifhttp://www.SiteVacuum.com/publisher/SuperSearchIconShadow.gif

seetenei
2009-09-20, 10:42 AM
Ezt a két fantasy könyvet olvastam mostanában. Szerintem jó sorozat. Gondoltam megosztom, hátha valaki kedvet kap hozzá.

Robin Hobb - 01 - Az orgyilkos tanítványa
Robin Hobb - 02 - A király orgyilkosa

düdüke
2009-09-20, 04:40 PM
Szia abrakadabra1!

Régen egy oldalról szedtem le ezt a könyvet, már nem tudom melyikről. Köszönet a feltöltőnek. Remélem sikerül felrakni, kérlek szólj ha nem jó.
Francis Watsontól Medici Katalin élete és kora c. könyv

Shanna
2009-09-21, 04:02 AM
Sziasztok!

Ezeket a könyveket keresem:
J. D. Robb: Halálos ártatlanság (Purity in Death)
J. D. Robb & Nora Roberts: Emlékek boltja (Remember When)
J. D. Robb: Halálos ígéret (Promises in Death)

Előre is köszönöm.

kag8655
2009-09-21, 10:45 AM
Sziasztok!
Keresem:
Ráth-Végh István-tól
Az emberi butaság trilógiát.
Kötetei:
Az emberi butaság kultúrtörténete
Új butaságok az emberiség kultúrtörténetéből
Vége az emberi butaságnak

kicsihope
2009-09-21, 10:47 AM
Dr George G. Richie - Visszatérés a holnapból

betyus87
2009-09-21, 11:29 AM
hali.Tudnátok nekem romantikus könyv címeket küldeni?

sziasztok.Keresem
Gaston Leroux: Az Operaház Fantomja című könyvet.Ha tud vki segíteni megköszönném.

bumpy:)
2009-09-21, 01:43 PM
Barbara Erskin: Hay várának asszonya

diviana
2009-09-21, 01:45 PM
Montágh Imre gyerekek számára szóló könyveit keresem illetve bármilyen más szerzőtől óvodás gyermekek részére íródott logopédiai, beszédtechnikai gyakorlatokkal tarkított könyveit keresem. Nagyon. Egyéb segítséget is elfogadok. Nagyon köszönöm!kiss

düdüke
2009-09-21, 02:47 PM
Sziasztok!
Keresem:
Ráth-Végh István-tól
Az emberi butaság trilógiát.
Kötetei:
Az emberi butaság kultúrtörténete
Új butaságok az emberiség kultúrtörténetéből
Vége az emberi butaságnak

Nekem ez van meg, remélem erre gondoltál.
Köszönet egy másik oldal feltöltőjének.

magnes88
2009-09-21, 03:14 PM
Sziasztok!

A fentlévő Harry Potter és a Halál Ereklyéi rajongói fordítás, ha valakinek megvan a hivatalos, felrakná?
köszi

Itt a kért könyv:) Remélem ez a hivatalos :$

Ivett1989
2009-09-21, 03:29 PM
Sziasztok!

A fentlévő Harry Potter és a Halál Ereklyéi rajongói fordítás, ha valakinek megvan a hivatalos, felrakná?
köszi

Szia!
Harry Potter és a halál ereklyéi
Ebből kettőt is találtam, remélem köztük lesz, amit keresel.
Jó olvasást!

e-batta
2009-09-21, 07:20 PM
Susan Wiggs: Miranda
Elizabeth Quinn: Szabadíts meg
Elizabeth Quinn: Vendetta
Norma Beishir: Apja lánya
Norma Beishir: Éjféli angyalok
Norma Beishir: Istenek tánca
Linda Howard : Ölj és ölj!
Nora Roberts : Titkos bűnök (de megjelent Szent bűnök címmel is)
Nora Roberts : Rázós futam (de megjelent Forró jég címmel is) című könyeket keresem, az se baj, ha nincs korrektúrázva

kvlaco
2009-09-22, 03:31 AM
Laurell K. Hamilton: Swallowing Darkness

Bogart
2009-09-22, 03:39 AM
Herman Wouk
Hajsza
A nagyvárosi fiú
Aurora hajnalpir
Dicsőség 1-2.
Én Istenem
Remény 1-2.
Zendülés a Caine hadihajón

emse
2009-09-22, 03:46 AM
hello mindenki segítségre lenne szükségem ill könyvre. Keresem a következőket:
Umberto Eco: Hogyan írjunk szakdolgozatot
Kissinger: Diplomácia(ez nagyon sürgős)
Egedy Gergely: Nagy-Britannia története
Kukorelli István: Alkotmánytan
Andorka Rudolf: Bevezetés a szociológiába
W. Philips Shively: Power and choice: An introduction to political science
Előre is nagyon köszönöm

ZLencsike
2009-09-22, 04:46 AM
A következő könyveket keresem:
Jean Sasson: Királyi sivatag
Szerelem a terror árnyékában
Monica Ali: A muszlim asszony
Ayse: Seherezáde lánya
Ayaan: Az engedetlen
A hitetlen
Fejős Éva könyvei
kiss

Inimma
2009-09-22, 04:52 AM
Umberto Eco: Hogyan írjunk szakdolgozatot? (1996) (WinWord) (ZIP) 2645 KB

eriol
2009-09-22, 06:53 AM
Barbara Erskine : Hay várának titkai

geregy
2009-09-22, 08:45 AM
Keresem John Steinbeck: Rosszkedvünk tele c. regényét

szanand
2009-09-22, 09:29 AM
És ide csak kérni jössz vagy megosztod mindenkivel? Mást is biztos érdekelne a könyv.
Ha esetleg nem abból indulsz ki, hogy direkt szemétségből nem raktam ki, megfogalmazhattad volna máshogy is. Azért nem raktam ki, mert .prc kiterjesztésű. Próbáltam konvertálni, de a programmal, amit találtam, nem sikerült olvashatóan. Elhiheted, hogy kiraktam volna.
Viszont arra nem gondoltam (biztos kicsit fáradt voltam), hogy zipet csináljak belőle, ez elkerülte a figyelmemet. Most pótolom.

Tehát:
Rowling - Harry Potter és a Halál Ereklyéi

v.ercsi
2009-09-22, 10:47 AM
A NAGY INDIÁNKÖNYV
nem az én munkám,köszönet a készítőnek!

geregy
2009-09-22, 11:47 AM
Sziasztok!
Indián romantikus könyveket keresek.
Előre is köszönöm.
Ivett

Itt van néhány.

SGWills
2009-09-22, 01:49 PM
Darren Shan - Farkassziget (Démonvilág 8.)

„A fák koronája felett elsuhanva meglátjuk a vérfarkasokat. Mutáns, gonosz, szőrös teremtmények, hatalmas muszklikkal, agyarakkal és karmokkal. A bennem lakozó fenevad megpróbál felszínre törni, némán vonít torz testvéreinek. Nem sikerült megszabadulnom a farkastól...

Mialatt a titokzatos Árny démonokat toboroz hadseregébe, Grubbs és csapata elkeseredetten igyekszik kideríteni, mivel is áll szemben. Ám amikor egy új nyomot kezdenek követni, legnagyobb meglepetésükre egy régi ellenséghez jutnak el − a Bárányokhoz.

A Grady-átok veszélyesebb, mint valaha. A vérfarkasok szabadon portyáznak, és nagyon éhesek...

Elkészült!!!

Jó olvasást! SG Wills :4:

laci19751
2009-09-22, 03:58 PM
Az általános iskola 4. osztályában kötelező olvasmány.

Móra Ferenc: Kincskereső kisködmön

laci19751
2009-09-22, 04:33 PM
Egy második világháborús könyv.

Kuntár Lajos: A véres Don
A 2. HONVED HADSEREG DON MENTI HARCAI

És egy paródia.
Henry N. Beard & Douglas C. Kenney: Gyűrűkúra

"Mikor Zsákvégi Zsákos Dildó úr hosszas rágódás után úgy határozott, születésnapja alkalmából potyakajában részelteti a Megye e sarkában fellelhető fajtársait, Herótváros lakóin úrrá lett az izgalom. A kis koszfészek "Emmán valami!" és "Baró vagy, öreg!" kiáltásoktól visszhangzott, néhányan még a meghívóul szolgáló kis pergamentekercset is felzabálták érzéki izgalmukban, s egy időre parti képtelenné váltak. A hisztéria azonban egykettőre elcsitult, a herótok visszatértek napi tevékenységükhöz, s csakhamar annak rendje s módja szerint kómába estek."

letoltes6
2009-09-22, 05:26 PM
Tolkien, J.R.R.: Szörnyek és ítészek (http://bookline.hu/product/home.action?ca=AUTHOR_PRODUCTS&type=22&id=52095&_v=Tolkien_J_R_R_Szornyek_es_iteszek) valakinek megvan?

viki25
2009-09-23, 01:32 AM
<!-- message --> Sziasztok!
Keresek pár könyvet és nagyon örülnék neki, ha tudnátok segiteni!

Csernus: Ki nevel a végén?
Csernus: A Nő ANGOLUL!!!!!!!
Tulajdonképpen minden Csernustól, kivéve a Nő és a Férfi
Az Ötvenedik cimű sci-fi novellaregény

Előre is nagyon köszönöm a segitséget!

Viki

laci19751
2009-09-23, 02:45 AM
Nemere István: A legújabb titkok könyve.
"Egyáltalán az is kérdéses, hogy a Hold csakugyan a mi
Naprendszerünkbõl származik? Vagy talán nem is kétséges. A
holdkõzet-minták arra utalnak, hogy egyrészt a rajta lévõ por
nem itt hullott rá, hanem valamelyik másik naprendszerben
vagy galaxisban."

Boleslaw Prus: A fáraó.
"De amikor az egyiptomi fáraó, amikor az egyiptomi állam szánja rá magát, hogy nagy kőalkotmányt emel, akkor száz- meg százezer embert állít munkába, és húsz, akár harminc évig folytatja az építkezést, amíg a munkát be nem fejezik. Nem arról van ugyanis szó, szükségesek-e ezek a piramisok! Hanem arról, hogy a fáraó
akarata, ha egyszer kimondta, be is teljesedjék.”

Friedrich Klára: Új rovásírás tankönyv és szakköri ötlettár.
"A rovásírást jobbról balra írjuk, mert legtöbb írásemlékünkben így szerepel. Lehet balról jobbra is írni, ebben az esetben azonban meg kell fordítani a betûket. Ezért inkább maradjunk a jobbról balra haladásnál, mert az íráskép így természetesebb, és rovásemlékeink bizonysága szerint ez a hagyománykövetõ."

Hermann Ottó: A madarak hasznáról és káráról.
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 12"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 12"><!--><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:TrackMoves/> <w:TrackFormatting/> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:DoNotPromoteQF/> <w:LidThemeOther>HU</w:LidThemeOther> <w:LidThemeAsian>X-NONE</w:LidThemeAsian> <w:LidThemeComplexScript>X-NONE</w:LidThemeComplexScript> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> <w:SplitPgBreakAndParaMark/> <w:DontVertAlignCellWithSp/> <w:DontBreakConstrainedForcedTables/> <w:DontVertAlignInTxbx/> <w:Word11KerningPairs/> <w:CachedColBalance/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> <m:mathPr> <m:mathFont m:val="Cambria Math"/> <m:brkBin m:val="before"/> <m:brkBinSub m:val="--"/> <m:smallFrac m:val="off"/> <m:dispDef/> <m:lMargin m:val="0"/> <m:rMargin m:val="0"/> <m:defJc m:val="centerGroup"/> <m:wrapIndent m:val="1440"/> <m:intLim m:val="subSup"/> <m:naryLim m:val="undOvr"/> </m:mathPr></w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" DefUnhideWhenUsed="true" DefSemiHidden="true" DefQFormat="false" DefPriority="99" LatentStyleCount="267"> <w:LsdException Locked="false" Priority="0" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Normal"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="heading 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 7"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 8"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="9" QFormat="true" Name="heading 9"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 7"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 8"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" Name="toc 9"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="35" QFormat="true" Name="caption"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="10" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Title"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="1" Name="Default Paragraph Font"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="11" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtitle"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="22" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Strong"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="20" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="59" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Table Grid"/> <w:LsdException Locked="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Placeholder Text"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="1" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="No Spacing"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Revision"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="34" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="List Paragraph"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="29" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Quote"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="30" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Quote"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 1"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 2"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 3"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 4"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 5"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="60" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Shading Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="61" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="62" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Light Grid Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="63" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="64" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Shading 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="65" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="66" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium List 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="67" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 1 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="68" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 2 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="69" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Medium Grid 3 Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="70" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Dark List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="71" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Shading Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="72" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful List Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="73" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" Name="Colorful Grid Accent 6"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="19" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtle Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="21" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Emphasis"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="31" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Subtle Reference"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="32" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Intense Reference"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="33" SemiHidden="false" UnhideWhenUsed="false" QFormat="true" Name="Book Title"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="37" Name="Bibliography"/> <w:LsdException Locked="false" Priority="39" QFormat="true" Name="TOC Heading"/> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:"Cambria Math"; panose-1:2 4 5 3 5 4 6 3 2 4; mso-font-charset:1; mso-generic-font-family:roman; mso-font-format:other; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:0 0 0 0 0 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin-top:6.0pt; margin-right:0cm; margin-bottom:0cm; margin-left:0cm; margin-bottom:.0001pt; text-align:justify; mso-pagination:widow-orphan; mso-layout-grid-align:none; punctuation-wrap:simple; text-autospace:none; font-size:11.0pt; mso-bidi-font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman","serif"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} .MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; font-size:10.0pt; mso-ansi-font-size:10.0pt; mso-bidi-font-size:10.0pt; mso-ascii-font-family:"Tms Rmn"; mso-hansi-font-family:"Tms Rmn";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi;} </style> <![endif]--><o:p></o:p>[I]"A földmivelő, kertészkedő,<o:p></o:p>[I] halászó és pásztorkodó magyarság<o:p></o:p> használatára.<o:p></o:p>"

Grigri
2009-09-23, 04:21 AM
http://bookline.hu/product_tnimages/668/TN_1111006868989.JPG

Létrejön-e együttműködés Róma és az ellene acsarkodó
kisállamok között Atilla ellen? Vagy ő lesz a nevető
harmadik? Ki nyeri a mindent eldöntő csatát?
Az izgalmas könyv ma is aktuális kérdéseket feszeget:
Van-e létjogosultsága a barbárságnak a modern államalakulatokkal
szemben? Érvényes-e Nyugaton is a turáni átok, vagy képesek
összefogásra egyetlen nagy cél érdekében?
Az immár második kiadásban megjelenő regény nemcsak
a történelem kedvelői, hanem a magyar múlttal foglalkozó
valamennyi olvasó számára érdekfeszítően izgalmas olvasmány.

Gerhardt Ellert: Atilla

viki25
2009-09-23, 04:23 AM
Sziasztok!

Most próbálkozom először, remélem sikerül feltennem ezt a könyvet.
A Hit Gyülekezetéről szóló leleplező mű, nagyon érdekes!
Bartus László irta, aki a "vezér" jobb keze volt.

Bartus László: Fesz van
viki

pearl26
2009-09-23, 06:27 AM
Sziasztok,
Keresném Szinia Könyveit.pl. Szertan, akirema...
ill.a DVD-jét.
Segítségeteket előre is köszönöm.

Grigri
2009-09-23, 08:52 AM
http://bookline.hu/product_tnimages/693/TN_1111001463622.JPG

Steven Spielberg: Harmadik típusú találkozások

Spielberg regénye a Földön megjelenő idegen értelmes lényekkel való találkozás harmadik, legizgalmasabb formáját beszéli el, azt a fajtát, melynél létrejön a közvetlen kapcsolat az ember és az idegen értelmes lény között. Ma már tudjuk, hogy az efféle találkozás valószínűsége igen kicsi, annak ellenére, hogy bizonyára nem az ember az egyetlen intelligens lény a világmindenségben, sőt bizonyára akadnak nálunk sokkal fejlettebb civilizációk is a távoli űrben. Képzeletünket megmozgatja a lehetőség, hogy e távoli civilizációk valamelyike a csillagközi vagy galaktikaközi utazás technikájának birtokába juthatott, s egy napon megjelenik Földünk légkörében, bolygónk felszínén. Azt is elhisszük a regény hatására, hogy egy ilyen kapcsolat nem csupán lehetőség, hanem talán már létre is jött.

e-batta
2009-09-23, 12:58 PM
Hetekkel ezelőtt jeleztem, hogy a feltöltött True Blood-ból két oldal hiányzik, ez a 9. oldalon tapasztalható, egyszer csak mondat kellős közepén egy oda nem illő párbeszéddel folytatódik a sztori.
Mivel jobb változat azóta sem született, hát majd akkor én...
Sikerült megszerezni a hiányzó oldalakat (köszönet illeti Aleppót), illetve nem igazán tetszett a szerkesztése sem. Formáztam és kijavítottam, úgyhogy ez egy általam szerkesztett változat:

Charlaine Harris : True Blood 1. - Inni és élni hagyni

Az igaz barát nem iszik a barátjából...
Sookie Stackhouse pincérnő a louisianai Bon Temps-ben. Csinos, de csendes lány, aki nem jár el szórakozni. Oka van rá. Sookie ugyanis olvas mások gondolataiban. Bill magas, sötéthajú, jóképű srác - és a lány egy árva szót sem hall a gondolataiból. Tehát pontosan az a fajta pasi, akire egész életében várt...
Azonban Bill szörnyű titkot rejteget; ő ugyanis vámpír. Váratlanul Sookie egyik kolléganőjét megölik, nem is akárhogyan - miközben megátalkodott vámpírok csoportja veszi üldözőbe Bill-t. Az idegeneknek tervei vannak Sookieval, a kérdés csupán az, ki tudja jobban és gyorsabban kihasználni emberfeletti képességeit...
Charlene Harris a világ sötét oldalára kalauzol minket. Magával ragadó bestsellerében mesterien népesíti be világunkat vámpírokkal, nem kevés humorral, és izgalommal fűszerezve.

Szerintem így lesz kerek egész a történet ;)

Köszönet az ismeretlen szkennelőnek!

zyuzs25
2009-09-23, 03:52 PM
Úgy láttam ez még nincs fent ha mégis akkor bocsi
LUANNE RICE Nyári napfény

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-09-23, 07:05 PM
Jack Canfield – Mark Victor Hansen: Erőleves a léleknek c könyveit itt is kérem :) köszönöm!

Jack Canfield-Mark.V.Hansen Szerk- Erőleves a léleknek 1-5.porcióig

Ebben a sorozatban mindenki talál kedvére valót, olykor talán túlzásnak,negédesnek vagy nyomulósan zavaróan menedzserszelleműnek hathat némelyik írás, azonban ettől független ez a remek gyűjtemény olyan lélektükröt mutat példákon keresztül,amit ki-ki megszívlelhet a maga mércéje szerint,illetve azon is túl.Nyelvgyakorlók figyelmébe ajánlom h a nékik tetsző történetet olvassák el eredetiben is, hiszen amit szeretünk azt szinte észrevétlenül is befogadjuk.Jó L-étvágyat.
Köszönöm az eredeti feltöltőnek.