A teljes (képes) nézethez kattints ide : Baseball
Jeremy Axel
2009-06-13, 04:30 PM
Egy egyedülálló sport.Egy sport ami alapvetően különbözik a többitől.Egy sport aminek Magyarországon elég kicsi a vízhangja.Magyaroszágon is jelen van a baseball de a szimplán netre szűkült reklámozás elég szűk körök ismerettségébe vagyis azon települések környékén vagy még ott sem van tudomása sok embernek róla ahol űzik pedig közel két tucat csapatról van szó.Aki lát benne fantáziát, aki szereti vagy akit érdekel annak,azoknak nyílt ez a fórum.Úgy vélem magyarországon rengeteg tehetséges ember van ez a sport pedig logikát igényel.Több ember számára kellene elérhetővé tenni ezt a sportot.
www.baseballfan.hu
feriferi
2009-06-15, 04:59 AM
Hali
Európában úgy általában nem kap nagy vizhangot.
Meg vannak a sportok amiben pénzt látnak akik döntenek a népszerűsitésről.
Vannak sokkal érdekesebb sportok amik nem kapnak egyáltalán reklámot.
Már nem érdek az hogy az emberek mozogjanak.
feriferi
2009-06-15, 05:03 AM
Az a jó ha az emberek nem mozognak és nem gondolkoznak sokat.Ülni a számitógép előtt, elhinni a sok felületes infót.
Ha újat látnak lehet ,elkezdenek gondolkodni,mi lesz az agymosással.
Jeremy Axel
2009-06-16, 03:19 AM
A baseballnál ilyen veszély nem áll fenn.:-P Sokkal inkább azt kéne az emberekig eljuttatni, hogy a baseball ütő egy spoteszköz és nem fegyver.:-D Sajnos sokan csak az utóbbit látják benne, de úgy hallottam, hogy magyarországon létezik sportolói engedély és azoknál lehet, de még akkor is fent áll ez a veszély.Én úgy vagyok vele, hogy aki képtelen felfogni, hogy sport eszköz annak nem való a kezébe ütő.
c-rob
2009-06-16, 10:17 AM
Még soha életemben nem láttam baseball-meccset...
Az viszont kicsit meglepő számomra, hogy a sport részen se kosárlabda, se "rögbi" nincs.. :)
Jeremy Axel
2009-06-18, 05:20 AM
Igen épp ezért nyitottam meg ezt a fórumot.Magyarországon sok érdeklődő lenne, de a reklám csak netre szűkül így sokan tájékozatlanok amikor már rengeteg csapat van és ha kapna egy kis hangot és támogatást sok embert érdekelne ebben biztos vagyok.
cetnik
2009-10-15, 11:29 AM
Ez az a sportág amiről a legkevesebet tudok.Igazábol csak a játékosok öltözékeit ismerem semmi mást.
Johnny1961
2009-10-24, 08:18 PM
A sportágat rendkívül komolynak és tiszteletreméltónak tartom. Sajnos Európában nincs megfelelő menedzselése.
nagyz0901
2009-12-18, 08:06 AM
Igen épp ezért nyitottam meg ezt a fórumot.Magyarországon sok érdeklődő lenne, de a reklám csak netre szűkül így sokan tájékozatlanok amikor már rengeteg csapat van és ha kapna egy kis hangot és támogatást sok embert érdekelne ebben biztos vagyok.
igen sajnos eléggé szűk körben ismerik ezt a sportágat Magyarországon. bár szerencsére már lehet nagyon sok meccset a tv-n keresztül követni köszönhetően az NASN csatornának! :) :) így meg tudtam nézni a Yankees győzelmét!! \\m/ \\m/ \\m/
kiwiwik
2010-01-21, 07:13 AM
üdv!
már a
www.baseball.hu (http://www.baseball.hu)
is műküdik