A teljes (képes) nézethez kattints ide : 40 év feletti nõk...
remenyseg
2010-01-27, 04:35 AM
Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.
A canadahun nem enged, bemutatni, vagy a megtalálásához irányítást adni olyan tartalmú anyagoknak, amelyek a copyright (szerzői jog) által védettek,
csak akkor ha a szükséges legális engedély megvan rá.
Ez a tema egy blogombeli bejegyzesem,de mivel tobben javasoltak,hogy vitat erdemlo...elhoztam ide.Tehat,holgyeim es uraim ...lehet "vitatkozni"!:)
http://www.szep-nok.extra.hu/Grafika/feher.jpg
Egy férfi tollából....
ez egy barátom továbbitott levelének a beltartalma.....
Ahogy öregszem, egyre inkább a 40 feletti nõket értékelem. Csak néhány példa, hogy miért:
Egy 40 feletti nõ sosem ébreszt fel az éjszaka közepén, hogy megkérdezze:
"Mire gondolsz, drágám?" Fütyül rá, mire gondolsz.
Ha egy 40 feletti nõnek nincs kedve meccset nézni veled, nem ül oda
melléd nyavalyogni. Csinál helyette valami olyat, amihez kedve van.
Általában valami sokkal értelmesebb dolgot.
Egy negyvenen túli nõ már elég jól ismeri önmagát ahhoz, hogy tudja, ki õ, mi õ, mit akar és kitõl. Kevés olyan 40 feletti nõ akad, akit
érdekel, hogy mit gondolsz róla vagy arról, hogy mit teszel.
A nõknek 40 felett tartása van. Ritkán fordul elõ, hogy jelenetet
rendeznének az operában vagy egy elegáns étterem kellõs közepén. Na persze ha megérdemled, gondolkodás nélkül lelõnek, fõleg ha esélyt látnak arra, hogy megúszhatják.
Az idõsebb nõk nem bánnak szûkmarkúan a dicséretekkel, gyakran akkor sem, ha nem érdemled meg. Tudják, milyen érzés, amikor az ember nem kap elismerést.
40 felett egy nõ elég magabiztos ahhoz, hogy bemutasson téged a
barátnõinek.
Egy fiatalabb nõ gyakran még a legjobb barátnõjét is hanyagolja ha
partnere van, mert nem bízik meg a fickóban.
Egy negyvenen túli nõt abszolút nem érdekel, hogy tetszenek-e neked a barátnõi, mert tudja, hogy azok sosem árulnák el õt.
A nõk a korral természetfeletti képességekre tesznek szert. Egy 40
feletti nõnek sosem kell meggyónnod a bûneidet. Úgyis mindig tudja.
Ha eltekintesz attól a néhány apró ránctól, egy 40 feletti nõ sokkal
szexisebb, mint fiatalabb nõtársai.
Az idõsebb nõk egyenesek és õszinték. Azonnal a szemedbe mondják, hogy mocsok disznó vagy, ha úgy viselkedsz! Nem kell törnöd a fejed, hányadán is állsz velük.
Igen, számtalan okból dicsõíthetjük a negyvenen túli nõket. Sajnos ezt
fordítva már nem lehet elmondani. Minden ragyogó, okos, ápolt, szexis 40 feletti nõre jut egy kopaszodó, pocakos õskövület sárga nadrágban, aki bolondot csinál magából valami 22 éves kis pincérlánnyal az oldalán. Hölgyeim, elnézést kérek érte.
És minden olyan férfinak, aki azt mondja: "Miért vegyek meg egy egész tehenet, amikor csak tejet akarok inni", üzenem, hogy változnak az idõk: manapság a nõk 80%-a ellenzi a házasságot. Miért? Mert a nõk is rájöttek, hogy nem érdemes megvenni egy egész disznót azért a kis kolbászért...:)
AndiC
2010-01-28, 04:19 AM
Reendkivül biztató, mentül jobban érzemmagam... :D
Egyetértek majdnem mindenben , ez itt
"És minden olyan férfinak, aki azt mondja: "Miért vegyek meg egy egész tehenet, amikor csak tejet akarok inni", üzenem, hogy változnak az idõk: manapság a nõk 80%-a ellenzi a házasságot. Miért? Mert a nõk is rájöttek, hogy nem érdemes megvenni egy egész disznót azért a kis kolbászért..."
a tejet élő tehén biztositja, de élő disznó produkál-e kolbászt, akár csabait, akár vékony cserkészt :confused: :rolleyes:?
A sárga nadrágos Őskövület és a 22 éves Akárki meg boldogitsák csak egymást, biztosan megérdemlik . :smile: Őskövületnek meg, kivétel nélkül, időközben szép szarvai nőnek.
Melitta
2010-01-28, 04:25 AM
Nagy reszuk el van varazsolva, igy fel sem tunik a szarvuk.:D
Mibol is gondoljak ,hogy egy fiatal csinos noknek egy apa korabeli ferfira van szuksege.:confused:
A fiatalsagot nem lehet megfizetni,megvenni csak ideig oraig.
AndiC
2010-01-28, 04:30 AM
Lehet tényleg csak órákig, miiiig a halál el nem választja őket... ;)
remenyseg
2010-01-28, 06:01 AM
Mibol is gondoljak ,hogy egy fiatal csinos noknek egy apa korabeli ferfira van szuksege.:confused:
Persze,hogy el vannak varazsolva hisz nagyon imponal nekik,hogy fiatal csini-babakkal koricalhatnak.;) "Ha nem tudom,nem faj"-alapon a szarvukat meg figyelmen kivul hagyjak.:rolleyes:
remenyseg
2010-01-28, 06:03 AM
Lehet tényleg csak órákig, miiiig a halál el nem választja őket... ;)
....es a halal "tragikus"hirtelenseggel bekovetkezhet!;)
Szilvana85
2010-01-28, 10:21 AM
Tegyük hozzá, tisztelet a kivételnek, mert bár meglehetősen kis százalék, de egy fiatal nő vonzódhat egy "apa-korabeli" pasihoz.
De általánosságban osztom a véleményeket...
AndiC
2010-01-28, 01:57 PM
Számoljunk egy kicsit... Ha egy 20 éves kislány apa-korabelihez vonzódik, az ugyebár min. 18 évvel idősebb (+/-), tehát 38 évestől kezdődik. Az alsó határ mééég fiatal. :rolleyes:
Ha duplázzuk, 36 évvel idősebb, az már 56 éves, méég mindig fiatal :p, ha jó a karbantartás. Nem vagyok drasztikus, nem irom, hogy ez szűken nagypapa-kor is lehet. Mondjuk 65-ig. Természetesen most mééég fontosabb a karbantartás. A jó. :)
Namost ha kerekitünk 70-re, a jól karbantartott 70Sekre, még mindig fiatalnak tekinthetők. Akikre a 20 éves kislány is bukik? Nem lehetelen.
70 után, addig ameddig, kezdődik a második gyerekkor. Tehát csak fiatalodnak.:p
Akkor kik az Őskövületek?
Merje mondani valaki, hogy Sean Connery az!
Lazarevics
2010-01-28, 06:04 PM
A legjobb erzes latni hogy a legjobb korban vagyok. Es ahogy olvasgattam itt, kb. meg 25 evig erezhetem magam ugyanigy mint most! :)
Mellesleg meg jobb az erett alma, mert
1. nem huzza ossze a szadat.
2. Ha megerett es bio, akkor lathatod teljes szepsegeben :)
3. elofordul kukacos alma... ;)
Sohaj
2010-01-28, 10:30 PM
Esetleg a pénztárcájukra van szüksége csak az ilyen fiatalnak,
és a varázslat megszünik ha lapos lessz ;)
campos81
2010-01-29, 04:57 AM
Amíg az időseb férfiak a fiatal lányokat keresik addig a 40 feletti hölgyek nem igazán keresik a fiatalabb férfiak társaságát.
durcy_galex
2010-01-29, 05:08 AM
Ha majd annyi leszek leirom a tapasztalataimat:)
palmlaca
2010-01-29, 05:10 AM
Amíg az időseb férfiak a fiatal lányokat keresik addig a 40 feletti hölgyek nem igazán keresik a fiatalabb férfiak társaságát.
Szerintem ebben nagyon tévedsz!!!
kálmán.ildi
2010-01-29, 02:39 PM
Ezt most nagyon rosszul tudod!!
Egy 40 feletti hölgynek igen is kihívást jelent egy fiatalabb pasi meghódítása.
Hidd el, tudom miről beszélek.;)
AndiC
2010-01-29, 02:55 PM
Campos azt irta, hogy nem igazán... tehát hagyott helyet a kivételnek :rolleyes:. De mennyi az a korkülönbség? 1-2 év vagy több?
Nekem a 2 év is sok.
kálmán.ildi
2010-01-29, 04:30 PM
Én is épp ezt mondom.:p
cathy222
2010-01-29, 06:26 PM
Na, éppen hasonlót akartam én is reagálni. Szép számmal vannak fiatalabb férfiak, akik előszeretettel keresik a 40 feletti nők társaságát.
remenyseg
2010-01-30, 05:54 AM
Na, éppen hasonlót akartam én is reagálni. Szép számmal vannak fiatalabb férfiak, akik előszeretettel keresik a 40 feletti nők társaságát.
Ez termeszetes...hisz a 40 feletti noket nem a penztarca vastagsaga erdekli ....;)
eva1957
2010-01-30, 06:00 AM
Szerintem idő nincs, ezt mi magunk találtuk ki. Így azok a számok sem jelentenek semmit, amik a kornak mondunk.
cathy222
2010-01-30, 11:09 AM
Ez termeszetes...hisz a 40 feletti noket nem a penztarca vastagsaga erdekli ....;)
Hát ez igen magas labda így, de nem ütöm le... :D
AndiC
2010-01-30, 11:14 AM
Nnavajon miért?? :rolleyes:
cathy222
2010-01-30, 11:18 AM
Nnavajon miért?? :rolleyes:
Én esetleg a másik oldalról tudom racionalizálni a dologot, vagyis, hogy egy 40 feletti nő miért fogadja el egy fiatalabb pasi közeledését. De hogy a pasik miért, azt szerintem ők tudják inkább.
kálmán.ildi
2010-01-30, 11:26 AM
Szerintem idő nincs, ezt mi magunk találtuk ki. Így azok a számok sem jelentenek semmit, amik a kornak mondunk.
Ezzel teljesen egyet értek. A számok nem jelentenek semmit. Mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát. Ha mindent megtesz azért hogy fiatalos maradjon, akkor lehet 40 fölötti is akár, akkor is igazi kívánatos NŐ-ként fognak rá tekinteni. A lényeg, hogy a lélek fiatal maradjon. A legtöbb 40 feletti nő abba a hibába esik, hogy azt gondolja itt a világvége.:(
Szerintem meg NINCS! Pont ebben a korban válik az ember igazi érett nővé.:p
AndiC
2010-01-30, 11:37 AM
:p Gondolom, sokan láttátok a Szereti ön Brahmsot? (Goodbye Again) c.filmet, Ingrid Bergman, Yves Montand, Anthony Perkins-el.
A filmtörténet egyik legszebb (bár nem gyakran idézett jelenete), amikor Ingrid Bergman beül kocsijába, miután rádöbben a valóságra, s arra, hogy ez a mély szerelem csak az ő részéről mély, és amikor el akar indulni, bekapcsolja az ablaktörlőt, hogy jobban lásson. S rájön, hogy nem az ablaküveg homályos, nahem az ő szeme a könnyeitől...
A regény, amelyből a film készült, 1959-ben jelent meg, Aimez-vous Brahms címmel, egy 23 éves francia írónő, Francoise Sagan írása.
A negyvenes nő szerelmi életét, lelkét boncolgatja. Hagyományos értelemben szerelmi regény, sok fájdalommal, kínnal. A hétköznapokkal is összeszövődő, nagy és teljes szerelem meg egy közbeékelődő könnyű és szép epizód, egy ajándékszerelem története.
392074 392075
cathy222
2010-01-30, 11:46 AM
Érdekes lenne megtudni, hogy az 59-ben 23 éves írónő vajon hogyan látná ma a 40 éves nő és a fiatal férfi szerelmét.
cathy222
2010-01-30, 11:49 AM
Ezzel teljesen egyet értek. A számok nem jelentenek semmit. Mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát. Ha mindent megtesz azért hogy fiatalos maradjon, akkor lehet 40 fölötti is akár, akkor is igazi kívánatos NŐ-ként fognak rá tekinteni. A lényeg, hogy a lélek fiatal maradjon. A legtöbb 40 feletti nő abba a hibába esik, hogy azt gondolja itt a világvége.:(
Szerintem meg NINCS! Pont ebben a korban válik az ember igazi érett nővé.:p
Én inkább azt mondanám, hogy az ember lánya fiatalon azt hiszi, hogy 40 évesen itt a nőiség vége. Mert az ember fiatalon fiatal fejjel gondokodik. Aztán 40 évesen megtapasztalja, hogy kiteljesedett a nőisége. Olyan érzéseket, érzelmeket élhet meg, amiket korábban nem. Szerintem ez a legszebb, legteljesebb női kor, a 40-es évek.
AndiC
2010-01-30, 02:11 PM
Még egy film KATT IDE (http://http://port.hu/tokeletes_szerelem_parfait_amour!/pls/fi/films.film_page?i_perf_id=12038704&i_where=1&i_where_tv=1) ma este az m1-en, ami szintén hasonló témát boncolgat: Tökéletes szerelem. :cool: :p:p
palmlaca
2010-01-30, 02:26 PM
De nem ám csak sex utan kérdezi meg,meddig maradsz még
,hogy van-e pénzed lecarja!!Viszont az ágyban a legtutibbak!!
kiscicus
2010-01-30, 02:32 PM
Én közelről láthatom a nagy korkülömbséggel járó kapcsolatokat az ismeretségi körömben.
A hölgyek 20 és 27 évvel fiatalabb férfit választottak.
Az első év tuti jó volt.Újdonság ,izgalom.
Utána jönnek ki a külömbségek: a kapcsolat tanító,tanítvány,vagy anya fiú szerepeket hoz ki a felekből.
Na és a féltékenység!
Ez a fajta kapcsolat legtöbbször car! :)
Szilvana85
2010-01-30, 04:48 PM
Ide való idézet:
Vavyan Fable
Olyan nincs, hogy életkor. Az öregedéshez a naptárnak nem sok köze.
Vicamici
2010-01-30, 06:58 PM
Egyszer egy ismerősöm azt mondta, hogy a nő negyven éves kora után eláshatja magát a kert végébe. Én most 44 éves vagyok, de úgy érzem egyre szebb és élvezhetőbb a világ számomra. Szerintem nem az a kor számít, ami az igazolványunkban látható, hanem a lelki és szellemi. Mert ami bent van, az látszik kívül is :-)
remenyseg
2010-01-31, 02:01 AM
Egyszer egy ismerősöm azt mondta, hogy a nő negyven éves kora után eláshatja magát a kert végébe. Én most 44 éves vagyok, de úgy érzem egyre szebb és élvezhetőbb a világ számomra. Szerintem nem az a kor számít, ami az igazolványunkban látható, hanem a lelki és szellemi. Mert ami bent van, az látszik kívül is :-)
Kerdezd meg az ismerosod hogyha ez a velemenye....akkor mi a helyzet az oskovuletekkel??? Mert egy 40 ev folotti nonek nem a penztarca vastagsaga a fontos....marpedig egy oskovuletnek esetleg csak a penztarcaja vastag!;)
U.i ...neki eleg vastag lessz a penztarcaja,hogy a " lanyaval" esetleg "unokajaval" lofraljon?:rolleyes:
cathy222
2010-01-31, 04:26 AM
:D Ebből is látszik, hogy nem minden ismerős számít hitelt érdemlő forrásnak.
Vicamici
2010-01-31, 04:53 AM
Képzeljétek ez egy negyven feletti férfi volt, aki állandóan huszonéves lányokkal rohangált és azt mondta, hogy neki nem kell idős nő, olyan meg főleg, akinek gyereke van és soha nem fog megnősülni. Évekkel később találkoztam vele. Feleségül vett egy nem szép negyvenes nőt, akinek van már gyermeke és aki a pocakjában épp ettől az embertől várta a kisbabáját. Most boldogok. Bárki képes megváltozni, csak a megfelelő ember kell hozzá. :-)
Reendkivül biztató, mentül jobban érzemmagam... :D
Egyetértek majdnem mindenben , ez itt
"És minden olyan férfinak, aki azt mondja: "Miért vegyek meg egy egész tehenet, amikor csak tejet akarok inni", üzenem, hogy változnak az idõk: manapság a nõk 80%-a ellenzi a házasságot. Miért? Mert a nõk is rájöttek, hogy nem érdemes megvenni egy egész disznót azért a kis kolbászért..."
a tejet élő tehén biztositja, de élő disznó produkál-e kolbászt, akár csabait, akár vékony cserkészt :confused: :rolleyes:?.
Inkább csabait, vagy gyulait a cserkész meg vadon is annyi mint a pelyva:lol:
Azért az egójuk általi elvarázsoltságukkal világot is tudnának felépíteni , ezt az energiátnyugodtan szánhatnák egy nő boldoggátételére simán.Nőt mondtam nem csitrit:p
A csitriknek jólesik az a figyelem amit az idősebb férfiak tudnak rájuk fordítani, hisz arról mi kellene egy nőnek, fogalmuk sincs se a fiatal srácoknak, se a csitriknek.De majd a csitri ahogy érik tudni fogja mire van szüksége. Ekkor termelődnek a szarvak:p
Persze,hogy el vannak varazsolva hisz nagyon imponal nekik,hogy fiatal csini-babakkal koricalhatnak.;):rolleyes:
Ez a mutogatás civilizáltabb válfaja itt nem kell a ballonkabátot széttárni:)
A legjobb erzes latni hogy a legjobb korban vagyok. Es ahogy olvasgattam itt, kb. meg 25 evig erezhetem magam ugyanigy mint most! :)
Örülök, hogy a legjobb korban leledzel:)kiss de mi van a kukacos almával?:lol:
A csersznyekislány és a cseresznyefiú beszélgetnek egyszercsak a cseresznylány elkezd nevetni.
-mit nevetsz kérdezi zavartan a cseresznyefiú
-csak azt hogy kinn van a kukacod!;)
Ha majd annyi leszek leirom a tapasztalataimat:)
Kivárjuk;)
Ezt most nagyon rosszul tudod!!
Egy 40 feletti hölgynek igen is kihívást jelent egy fiatalabb pasi meghódítása.
Hidd el, tudom miről beszélek.;)
Egy 40 évesnek van már türelme egy fiatal férfihoz minden szinten:p elhiszem , hogy tudod miről beszélsz:D
Hanem a csabaié:lol:
Ide való idézet:
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="98%" align=center><TBODY><TR align=left><TD class=csakidezet colSpan=3>Olyan nincs, hogy életkor. Az öregedéshez a naptárnak nem sok köze van.</TD></TR><TR><TD align=left></TD><TD class=idezet align=left>Vavyan Fable</TD></TR></TBODY></TABLE>
Milyen igaz, aki nem olvasott Fablét nyugodtan kapjon elö egy regényt akár innen a ch-ról is lehet :p (kis reklám az e-book topiknak). Olyan kedvesen szeretettel ír a férfiakról sokat tapasztalt ironizáló humorral. Na és a nőkről is:p
A Jégtánc, a Hold forró jegén, Szenyből az angyal Mesemaraton nagyon jók de a Halkirálynő ,Vis Major féleségektől is erősödik a hasizmotok
Zsuzska19
2010-01-31, 08:07 AM
Tegyük hozzá, tisztelet a kivételnek, mert bár meglehetősen kis százalék, de egy fiatal nő vonzódhat egy "apa-korabeli" pasihoz.
De általánosságban osztom a véleményeket...
Abszolut egyetértek Veled de ez tényleg csak elenyészö szàzalék, àltalànossàgban: Money talks!!!!
Zsuzska19
2010-01-31, 08:11 AM
Nem jellemzö de azért elöfordul/hat. Meg hàt azért legyünk öszinték, ennek is megvan a miértje,màrmint, hogy miért nem keresik fiatalabb ffiak tàrsasàgàt.
AndiC
2010-01-31, 09:50 AM
Zsuzska19, nna miért? Én a részemről tudom, miért nem, de nem mondom meg. :p :p Mert vihart kavar. Itt is. :p
remenyseg
2010-01-31, 10:30 AM
Zsuzska19, nna miért? Én a részemről tudom, miért nem, de nem mondom meg. :p :p Mert vihart kavar. Itt is. :p
azert elarulhatnad....;)
cathy222
2010-01-31, 11:15 AM
Ó már egy kis vihar ide vagy oda... na mongyad! :D
AndiC
2010-01-31, 11:24 AM
Csakis Zsuzska19 után. Na majd akkor...
Addigis veszem az ásót osztán megkeresem Vicamici üsmerősit, oszt elásom a kertvégibe. :p:p
remenyseg
2010-01-31, 11:44 AM
Addigis veszem az ásót osztán megkeresem Vicimica üsmerősit, oszt elásom a kertvégibe. :p:p
Besegitek en is.....az ilyen alaknak csakis a kert vegeben a helye...jol bedongolve!...de siessunk am az asassal mert sokan varjak a valaszod!:p
AndiC
2010-01-31, 12:02 PM
Hátha útközben még találunk ásnivalót...
Barátnőm holnapután 7x7, de nem adsz neki 40-et, olyan jól néz ki. Aztán meg végképp nem ássa el magát, rengeteget jár szórakozni, szexin öltözik. Nna, aztán akasztott le tizenévvel fiatalabbakat is, mert mentek utána, ezen aztán szoktunk vitázni, hogy jó v. nem, megj. nincs férjnél, nem is volt...
cathy222
2010-01-31, 01:25 PM
Addigis veszem az ásót osztán megkeresem Vicimica üsmerősit, oszt elásom a kertvégibe. :p:p
Pedig engem Zsuzska19 helyett is érdekelne... mert mi van, ha nem jön vissza? Akkor sosem tudjuk meg?????
Ne ássad már el azt a szerencsétlent, hát végül is csak azt igazolta az életével, amit itten mi is mondogatunk. :D
Vicamici
2010-01-31, 01:31 PM
Úgy látom tüzes lányok vannak itt, jó helyre keveredtem :-) Mindjárt megadom a címet és mire a pasi feleszmél néhány ásóval felszerelt amazon fog kopogtatni az ajtaján. :-)
Az én tapasztalatom az, hogy aki hozzám való korban, az a huszonéves lányok után rohangál. Az ilyen férfi képtelen a korát elfogadni és így próbál fiatalodni. Persze tisztelet a kivételnek. A szerelemben nincs kor. Csak azért ne szeressünk valakit, mert nagy a korkülönbség köztünk? Nekem meg a 44 évemmel egészen fiatal fiúk is akarnak udvarolni. Meg mást is. ;-) Bár azt mondom, nem számít a kor, ezt én mégis nehezen fogadom. Most egyedül vagyok, de az exem hét évvel volt fiatabb nálam. Külsőségekben mindez nem látszott, de a tudat engem mégis mindig zavart. Egyébként meg nem a korkülönbség miatt mentünk szét.
Nehéz téma ez. Nem lehet általánosítani. Annyit igen, hogy a húsz éves olyan életszakaszban van, amin egy negyvenes már túl van, akármilyen okos és érett is. Az élettapasztalatot nem pótolja semmi.
AndiC
2010-01-31, 03:03 PM
Pedig engem Zsuzska19 helyett is érdekelne... mert mi van, ha nem jön vissza? Akkor sosem tudjuk meg?????
Ne ássad már el azt a szerencsétlent, hát végül is csak azt igazolta az életével, amit itten mi is mondogatunk. :D
Már nem tudom miről volt szó :confused:
Vissza köll olvassak. Öregszem?? :shock:
cathy222
2010-01-31, 04:09 PM
Már nem tudom miről volt szó :confused:
Vissza köll olvassak. Öregszem?? :shock:
Hát igen, 40 felett...
(Bocsi, ezt sem lehetett kihagyni. :-) kiss
AndiC
2010-02-01, 08:31 AM
Hát igen, 40 felett...
(Bocsi, ezt sem lehetett kihagyni. :-) kiss
Háátigen, 40, duplán mán 80...:shock:
Vicamici
2010-02-01, 04:40 PM
Háátigen, 40, duplán mán 80...:shock:
Ha 40, akkor még előttünk a fél életünk. Mi negyvenes nők nagyon fiatalok vagyunk, hiszen az életünknek még csak a felét éltük le. :D
Ennyi élettapasztalattal szerintem kész főnyeremény egy nő. Kár, hogy ezt a mi korunkbeli férfiak nem értékelik. :rolleyes: Persze tisztelet a kivételnek. kiss
cathy222
2010-02-02, 03:38 AM
Ezer bocsi, lehet, hogy eltévedtem? Ez most akkor a 40-es nők topikja, vagy a 40 felettieké?
Nézegettem a neten anyagot arról, hogy hogyan tarthatjuk a "csomagolásunkat" minél vonzóbban, de alig találtam hozzá anyagot. Max olyat, hogy korunknak megfelelően öltözzünk, de hogy az mit jelent, azt nem részletezték.
Vicamici
2010-02-02, 04:50 AM
Ezer bocsi, lehet, hogy eltévedtem? Ez most akkor a 40-es nők topikja, vagy a 40 felettieké?
Nézegettem a neten anyagot arról, hogy hogyan tarthatjuk a "csomagolásunkat" minél vonzóbban, de alig találtam hozzá anyagot. Max olyat, hogy korunknak megfelelően öltözzünk, de hogy az mit jelent, azt nem részletezték.
Szerintem nem tévedtél el. Azt gondolom ide bárki írhat, nem csak egy negyvenes. Nem mindegy hány évesek vagyunk? A téma a lényeg. Ha még nem vagy annyi, majd úgy is leszel és tájékozódhatsz, ha már elmúltál, akkor meg tanácsot adhatsz.
Bírom ezt az öltözzünk a korunknak megfelelően szöveget. Ha én a koromnak megfelelően öltöznék, akkor hatvannak látszanék. Nyilván nem veszek fel piros pöttyös szoknyát, de bizony a rövid szoknya még időnként besurran a ruhatáramba. :-) Szerintem vegyük fel azt, amiben felszabadultan, jól érezzük magunkat és kész. :p
remenyseg
2010-02-02, 06:33 AM
Szerintem nem tévedtél el. Azt gondolom ide bárki írhat, nem csak egy negyvenes. Nem mindegy hány évesek vagyunk? A téma a lényeg. Ha még nem vagy annyi, majd úgy is leszel és tájékozódhatsz, ha már elmúltál, akkor meg tanácsot adhatsz.
Bírom ezt az öltözzünk a korunknak megfelelően szöveget. Ha én a koromnak megfelelően öltöznék, akkor hatvannak látszanék. Nyilván nem veszek fel piros pöttyös szoknyát, de bizony a rövid szoknya még időnként besurran a ruhatáramba. :-) Szerintem vegyük fel azt, amiben felszabadultan, jól érezzük magunkat és kész. :p
Teljesen egyetertekkiss
miett
2010-02-02, 11:37 AM
Érdekes, hogy ezt a „korunknak megfelelően öltözzünk” tanácsot csak a nőknek szokták ajánlani. Én még férfiakra ezt nem hallottam. Úgy látszik, ha öltözködésről van szó, akkor náluk nem számít a kor. Nagy valószínűséggel közülük sok azt gondolja, hogy más egyébnél sem. Ha egy öreg férfi mellett egy unoka korú, modell alkatú hölgyemény masírozik, akkor attól lehet, hogy fiatalabbnak érzi magát, de fájó, ez a külsőségekben már nem mutatkozik meg! Az ilyen férfi legnagyobb bánatára a 20 éves lány kitartó műkörmös simogatásaitól sem fog a kopasz fején haj nőni…, és hiába a „szerető” kéz simogatása, vissza sem fog sötétedni! Az éjszakai összebújásoktól a dupla tokája sem szívódik fel. Az unoka korú szerető fiatal karjainak ölelése nem hoz olyan eredményt, mint egy zsírleszívás; vagyis a pocak is marad! A modell alkatú leányzó kísérgetésének következményeként a vásárlásoknál csak a pénze fog eltűnni, viszont a visszerei nem! A jó kondíció érdekében történő sportos ugrándozásoktól sem növeszt deltás vállakat, aztán a vágyott kocka minta is a hasa helyett csak az ingén fog virítani… Unoka korú szerető állandó féltése más hímnemű, pofátlan és fiatal egyedek közeledésétől nagy mértékben fokozhatja a szem alatti ráncos grízzacskók méretének növekedését és a vérnyomás gumilabda jellegű ugrándozását.
De hát, végül is ezek jelentéktelen és észrevétlen problémák ahhoz képest, hogy tekintélyes pocakjuk előtt milyen tüneményt terelgethetnek! Aztán nekik hál’ istennek nem is kell ügyelni arra, hogy koruknak megfelelően öltözzenek, így aztán csak az a lényeg, hogy a fiatalos bermuda gatya zsebe olyan kövérre hízott legyen, mint a viselője!<O:p</O:p
Szilvana85
2010-02-02, 11:42 AM
"és hiába a „szerető” kéz simogatása, vissza sem fog sötétedni"
Az egyik legvonzóbb vonás -számomra- egy őszülő pasi, úgyhogy ne is sötétedjen!
miett
2010-02-02, 12:09 PM
<o></o>
Az valóban vonzó lehet. De amiről én beszéltem az a kopasz fej, amin a pár szál fehér ”sörény” már nem oly vonzó… és a többi sem! Kivétel a zsebe...<o></o>
remenyseg
2010-02-02, 12:54 PM
Nagyon jol megfogalamztad kedves Miett!Gratulalok!kiss
cathy222
2010-02-03, 10:55 AM
Én is inkább már túl vagyok a 40-en. (Nagy sóhaj. :-))
Általában persze, szerintem is öltözzünk, ahogy jól esik. De mi van például a miniszoknyával? Egy 40 (feletti) nőnek a lába lehet nagyon csinos, de nem feltétlenül mutat jól egy miniben. A nadrág mint általános megoldás egy dolog, de a mini helyett mondjuk egy csinos, térdig, vagy kicsit térd alatt érő szűk szoknya sztem többet mutat, mitn a sokat mutató mini.
AndiC
2010-02-03, 03:23 PM
Én is inkább már túl vagyok a 40-en. (Nagy sóhaj. :-))
Általában persze, szerintem is öltözzünk, ahogy jól esik. De mi van például a miniszoknyával? Egy 40 (feletti) nőnek a lába lehet nagyon csinos, de nem feltétlenül mutat jól egy miniben. A nadrág mint általános megoldás egy dolog, de a mini helyett mondjuk egy csinos, térdig, vagy kicsit térd alatt érő szűk szoknya sztem többet mutat, mitn a sokat mutató mini.
Ha szép a lába, mér ne vegyen minit? Na nem is 3,14csa takarót, kicsivel térden felülit... sztem még elmegy! Magassarkú cipővel...
A másik megoldással is egyetértek, elegánsabb, mint a mini.
Persze izlések és pofonok.
misslaura
2010-02-03, 03:37 PM
[quote=campos81;1905151]Amíg az időseb férfiak a fiatal lányokat keresik addig a 40 feletti hölgyek nem igazán keresik a fiatalabb férfiak társaságát.[/quote
De vajon miért ? nemértem ! külömben is nem mindegy hány éves ?
miért kell mindég mindent a korhoz kötni ? ezzel a ferfiak maskepp
vannak ! miért nem tudnak a nök is ? és ez a 21 szazadba ?
Külömben ismerek sok 36 evest , semmiért nem cserelnek velük
ugyneznek ki mint a saját öreganyjuk !
üdv : laura :)
misslaura
2010-02-03, 03:47 PM
Hát igen , ilyen primitiv férfiak is vannak !
Külömben , soha nem éreztem magam ilyen magabiztosnak , szépnek , mint most 50 hez közel :)
laura :)
Vicamici
2010-02-03, 04:19 PM
miett!
Nagyon jót nevettem az írásodon. Egy írónő veszett el benned. :-)
Nem értem miért jelenik meg mindenki fejében a miniszoknya szó hallattán valami ízlástelen dolog. Úgy gondolom, talán azért, mert nem A megfelelő szót használtam. Akkor nevezzük rövid szoknyának. Egy mini szoknya számomra nem csak egy feneket kivillantós két Centis ruhadarabot jelenti. Én azt gondolom, hogy akinek nincs lába órmótlan, az akárhány éves, az az ízléseség határain belül nyugodtan megmutathatja. Számomra az összhatás a lényeg. Valakinek jól áll, valakinek meg nem. 44 éves vagyok, legutóbb a 32-nek néztek. Ha valaki nem ismer, nem tudja hány éves vagyok. Akkor miért öregítsem magam a koromnak Megfelelő ruhákkal, amik egyáltalán nem állnak jól? De tényleg? Egyébként meg egyszerűen öltözködöm és én magam is egyszerű nő vagyok. Térdig érő szoknyában nézek ki úgy, mint a nagymamám. Ha valaki jól érzi magát a bőrében, Azon meglátszik, bármi is van rajta. Szerintem az Sokkal nagyobb baj, ha valaki azt figyeli mások mit szólnak. A ruhákat tudni kell hordani. És ezzel a legtöbb nem azt mondtam, hogy én erre képes vagyok. :-) Csak mondtam. :-)
miett
2010-02-03, 04:36 PM
Nagyon jol megfogalamztad kedves Miett!Gratulalok!kiss
Köszönöm!
Nagyon jót nevettem az írásodon. Egy írónő veszett el benned. :-)
Örülök, hogy tetszett!
Az sem biztos, hogy egy fiatal nő lába jól mutat egy mini szoknyában. Látni ilyet bőven az utakon… Ez sem igazán korhoz kötött. Vannak 40 feletti, mini szoknyás nők, akik ebben nagyon szép látványt nyújtanak és vannak fiatalok, akik viszont nem. Egy nőnek lennie kell(ene) annyi önkritikájának, hogy el tudja dönteni, hogy az neki jól áll, vagy sem. Egyáltalán azt, hogy miben érzi jól magát és mi áll jól neki. Ehhez semmi más nem kell, csak két szem és egy tükör…
Vicamici
2010-02-03, 05:09 PM
Az sem biztos, hogy egy fiatal nő lába jól mutat egy mini szoknyában. Látni ilyet bőven az utakon… Ez sem igazán korhoz kötött. Vannak 40 feletti, mini szoknyás nők, akik ebben nagyon szép látványt nyújtanak és vannak fiatalok, akik viszont nem. Egy nőnek lennie kell(ene) annyi önkritikájának, hogy el tudja dönteni, hogy az neki jól áll, vagy sem. Egyáltalán azt, hogy miben érzi jól magát és mi áll jól neki. Ehhez semmi más nem kell, csak két szem és egy tükör
Hasonlóan gondolkodunk. Érdekelne hány éves vagy. :-)
A két szem és tükör mellé, szerintem nem árt a helyes önértékelés és önkép. Én egészen fiatal koromban kövérnek és csúnyának láttam magam és bő ruhákba bújtattam a testem. Pedig helyes kislány voltam és sosem voltam kövér. Aztán különböző technikák, gyógymódok alkalmazásával felismertem a valódi hibáim és értékeim. Nagyon sokan nem a valóságot látják a tükörben. Sok negyvenes nő megrémül és azt hiszi magáról, hogy öreg. Pedig negyvennél kezdődik az igazi virágzás. :-)
cathy222
2010-02-04, 03:44 AM
Ha szép a lába, mér ne vegyen minit? Na nem is 3,14csa takarót, kicsivel térden felülit... sztem még elmegy! Magassarkú cipővel...
A másik megoldással is egyetértek, elegánsabb, mint a mini.
Persze izlések és pofonok.
Hááát, lehet, kissé előítéletesen öregszem, de pont ahogy írtad, véleményem szerint nem elegáns a mini 40 felett. És 40 felett pont az a trükk szerintem, hogy elegáns lehet a nő végre klasszikus értelemben is. Vagyis hogy megengedheti magának, hogy ne csak magamutogatósan legyen vonzó, hanem elegánsan is. És persze, ízlések és pofonok, ebben tökéletesen igazad van.
A magamutogatós szó kicsit erős, bocsi. Szóval hogy ne csak úgy, hogy megmutatja magából, ami szép.
cathy222
2010-02-04, 03:52 AM
[quote=campos81;1905151]Amíg az időseb férfiak a fiatal lányokat keresik addig a 40 feletti hölgyek nem igazán keresik a fiatalabb férfiak társaságát.[/quote
De vajon miért ? nemértem ! külömben is nem mindegy hány éves ?
miért kell mindég mindent a korhoz kötni ? ezzel a ferfiak maskepp
vannak ! miért nem tudnak a nök is ? és ez a 21 szazadba ?
Külömben ismerek sok 36 evest , semmiért nem cserelnek velük
ugyneznek ki mint a saját öreganyjuk !
üdv : laura :)
Mennyire vannak ezzel másként a pasik? Akkor mesélek: Egy "lázadó" barátnőm, inkább csak ismerősöm, jóval fiatalabb barátjával elment egy hosszú hétvégére egy panzióba valahová. A tulajdonos házaspár reagálását mesélte, ami szerintem is igen tanulságos volt: A feleség cinkosan mosolygott, és roppant barátságos volt velük, főleg az ismerősömmel, a pasi viszont rideg elutasító volt mindkettőjükkel. Nem lehet, hogy a pasik csak önmagukkal szemben megengedőek a fiatalabb kapcsolatot illetően? :D
Az sem biztos, hogy egy fiatal nő lába jól mutat egy mini szoknyában. Látni ilyet bőven az utakon… Ez sem igazán korhoz kötött. Vannak 40 feletti, mini szoknyás nők, akik ebben nagyon szép látványt nyújtanak és vannak fiatalok, akik viszont nem. Egy nőnek lennie kell(ene) annyi önkritikájának, hogy el tudja dönteni, hogy az neki jól áll, vagy sem. Egyáltalán azt, hogy miben érzi jól magát és mi áll jól neki. Ehhez semmi más nem kell, csak két szem és egy tükör…<o></o>
<o>
</o>
Bocsánat, hogy a klasszikus divat mellett állok ki, ez valóban igen egyéni, tehát nem azt mondom, hogy ne, csak én a magam számára így gondolom. Ebben biztos benne lehet az is, hogy már minis koromban is vonzott a klasszikus, de akkor meg nem öregíthettem magam azzal, hogy ilyenben járok. Így aztán maradtam a nadrág mellett. 30 felett a férjem kikönyörögte, hogy hordjak minit, de nem sokáig tartott. Nem éreztem benne jól magam.
Így jártam a sminkeléssel is. Bár az is igaz, hogy nem szerettem sminkelni. Most viszont úgy gondolom, hogy kellene. Tudom, a sminkelés is attól függ, kinek mi, és mennyi áll jól. Az erősebb sminkkel nekem az a személyes bajom (amellett, hogy nekem sosem állt jól :D), hogy mindíg eszembe jutnak róla a gimis évek, amikor a szalagavató tánctanárnőről (kb 60 lehetett és erősen sminkelt) mondtak a táncosok igen kellemetlen "eposzi" jelzőket. Tudom, a helyes hozzáállás az, hogy ki nem szja le, de azért az ember nem szeretne ilyen jelzőket kapni a háta mögött.
miett
2010-02-04, 06:05 AM
Bocsánat, hogy a klasszikus divat mellett állok ki, ez valóban igen egyéni, tehát nem azt mondom, hogy ne, csak én a magam számára így gondolom. Ebben biztos benne lehet az is, hogy már minis koromban is vonzott a klasszikus, de akkor meg nem öregíthettem magam azzal, hogy ilyenben járok. Így aztán maradtam a nadrág mellett. 30 felett a férjem kikönyörögte, hogy hordjak minit, de nem sokáig tartott. Nem éreztem benne jól magam.
Így jártam a sminkeléssel is. Bár az is igaz, hogy nem szerettem sminkelni. Most viszont úgy gondolom, hogy kellene. Tudom, a sminkelés is attól függ, kinek mi, és mennyi áll jól. Az erősebb sminkkel nekem az a személyes bajom (amellett, hogy nekem sosem állt jól :D), hogy mindíg eszembe jutnak róla a gimis évek, amikor a szalagavató tánctanárnőről (kb 60 lehetett és erősen sminkelt) mondtak a táncosok igen kellemetlen "eposzi" jelzőket. Tudom, a helyes hozzáállás az, hogy ki nem szja le, de azért az ember nem szeretne ilyen jelzőket kapni a háta mögött.
Nem állok ki a mini mellett, de nem is ellenzem. Ezt mindenki maga döntse el, hogy az alkata, külseje alapján megengedheti-e magának, és jól érzi-e magát abban. Úgy gondolom – kortól függetlenül -, hogy izgatóbb az, ha alul és felül is kerül a ruha anyaga alá valamennyi bőrfelület… Szóval kell hagyni valamit a képzeletre is! Mint tudjuk, a férfiak agyféltekének az a része, mely a női nem kritikus feltérképezéséért felelős – aminek működése egyben boldogsághormont is termel számukra -, az sosincs mélykómás állapotban. Agyuk más félteke sokszor működésképtelen, de ez soha! Ezen a téren a férfiak képzelete óriási, az soha nincs takarékra kapcsolva, ezt állandó, folyamatos üzemmódban működtetik. A nagy lángon való működtetés náluk kortól, fittségtől, kinézettől, egészségtől, családi állapottól, munkahelytől, értelemtől, valamint helytől, időtől is teljesen független. Egyedül talán fantáziájuk kicsiny megkopását az éleslátásuk nagymérvű romlása befolyásolhatja…
Szilvana85
2010-02-04, 06:06 AM
Lehet, hogy csak én látom így, de mintha az idősebb férfi-fiatalabb nő párost jobban elfogadnák, mint fordítva... ??
cathy222
2010-02-04, 07:04 AM
Lehet, hogy csak én látom így, de mintha az idősebb férfi-fiatalabb nő párost jobban elfogadnák, mint fordítva... ??
Jól látod. :-D De ha meggondoljuk, az a pasi, aki csak fiatal nőknél tud teljesíteni, azzal egy 40 feletti egyébként sem tudna mit kezdeni, tehát teljesen normális, ha egy teljes kapcsolatra vágyó 40-en túli nő elfogadja a fiatalabb férfiak közeledését. :D
Szilvana85
2010-02-04, 07:30 AM
Jól látod. :-D De ha meggondoljuk, az a pasi, aki csak fiatal nőknél tud teljesíteni, azzal egy 40 feletti egyébként sem tudna mit kezdeni, tehát teljesen normális, ha egy teljes kapcsolatra vágyó 40-en túli nő elfogadja a fiatalabb férfiak közeledését. :D
Igen, és ez egyúttal újabb alátámasztása annak, hogy a kor nem mérvadó. Az igények viszonyt annál inkább. Ha egy pasi CSAK a fiatal nőkkel tud valamit is kezdeni, nincs is igénye másra, mint amit a lány adhat neki. :shock: És fordítva, idősebb nő- fiatalabb pasi.
Azért emeltem ki a Csak szót, mert ha a saját korosztályában is képes normális kapcsolatot kialakítani, de egy adott helyzetben mégis fiatalabbal kezd, azt bizonyítja, hogy egy fiatal lány/fiú is állhat olyan intellektuális/érzelmi szinten, mint egy nála jóval idősebb.:656:
Vicamici
2010-02-04, 09:25 AM
Nem állok ki semmi és senki mellett. Csak amelett, hogy szerintem a lényeg az, hogy az ember jól érezze magát a bőrében. Ha szeretet van bennem, akkor nem kritizálok és nem szólok meg senkit, hanem elfogadom olyannak, amilyen. Hogy ki mit hord, az az ő dolga.
Nem ellenzem és nem pártolom a sminkelést sem. Viszont, ha valaki boldog, éli a nőiességét és elégedett önmagával, az meglátszik még a vonásain is. Egyszerűen csak ragyog, smink nélkül is. A boldogtalanságot és a lelki csúnyaságot (bánat, bűntudat, irígység, harag, sóvárgás, elégedetlenség, stb.) semmilyen sminkkel nem lehet eltüntetni. Aki szép, az smink nélkül reggel is szép, bármennyi idős. Az idős kor nem feltétlenül a csúnyaságot jelenti. Én szoktam látni sok szép idős embert is.
Vicamici
2010-02-04, 09:30 AM
Igen, sokan nem azt látják, amit a tükör mutat. Ez főleg a nőknél jelentkező probléma. A férfiak ebben is szerencsésebbek, mivel általában ez a fajta önértékelési probléma csodálatos módon őket elkerüli… A nők nagy részét viszont nem. Ez azért is van, mivel főleg felénk volt/van mindig olyan elvárás – ugyan ez mostanság már kicsit változik -, hogy „jól nézzünk ki”.
Az, hogy kinek mikor kezdődik a virágzás és meddig tart, nagyon sok mindentől függ. Ha minden téren rendben van az élete, akkor ezt a kort virágzásnak éli meg, ha viszont nem, akkor hervadásnak[/quote]
"A férfiak ebben is szerencsésebbek, mivel általában ez a fajta önértékelési probléma csodálatos módon őket elkerüli… " Vagy nem beszélnek róla :-)
Igen, tényleg nagyok az elvárások ebben a plasztikai műtétekkel teli világban. A média hamis képet és irreális mintákat mutat nekünk. Az emberek nem akarnak megöregedni. Pedig ebben is sok szépség van. Csak nehéz megtalálni :-) Én nagyon tisztelem azokat, akik képesek méltósággal megöregedni és azokat is, akik tisztelik az idősebbeket. Na kicsit elszaladtam, ez már nem a negyvenesekről szólt. Bocsánat. :-)
Én is ezt tapasztaltam. Ha a nő idősebb 6 évvel, azt már megszólják, ha a férfi 15 évvel idősebb a nőnél, azt nem. Egyébként másnál elfogadom azt, ha nagy a korkülönbség, de én magamnál nehezen tolerálom. Mindig az jut eszembe, hogy biztos anyakomplexusa van a fiúnak, ha ilyen "idős" nőre vágyik, mint én. Pedig lehet, hogy egészen másról van szó és egyszerűen csak egymásnak teremtett minket az Isten. :-)
misslaura
2010-02-04, 02:56 PM
Az sem biztos, hogy egy fiatal nő lába jól mutat egy mini szoknyában. Látni ilyet bőven az utakon… Ez sem igazán korhoz kötött. Vannak 40 feletti, mini szoknyás nők, akik ebben nagyon szép látványt nyújtanak és vannak fiatalok, akik viszont nem. Egy nőnek lennie kell(ene) annyi önkritikájának, hogy el tudja dönteni, hogy az neki jól áll, vagy sem. Egyáltalán azt, hogy miben érzi jól magát és mi áll jól neki. Ehhez semmi más nem kell, csak két szem és egy tükör
Sziasztok ,
Ehez csak annyit tudok mondani , hogy egy ruhát viselni is tudni kell , a legszebb ruha is csunya ha valaki nem tudja viselni ,
viszont sok nöt láttam már , (mivel a divat szakmába dolgozom )
akik , amint felvettek egy szép ruhát , teljesen megváltoznak , a
menése , a mozdulata kisugárzása , egyszerüen gyönyörüvé válik
függetlenül attol hány éves az illetö !
Üdv :laura
misslaura
2010-02-04, 03:10 PM
[quote=misslaura;1919524]
Mennyire vannak ezzel másként a pasik? Akkor mesélek: Egy "lázadó" barátnőm, inkább csak ismerősöm, jóval fiatalabb barátjával elment egy hosszú hétvégére egy panzióba valahová. A tulajdonos házaspár reagálását mesélte, ami szerintem is igen tanulságos volt: A feleség cinkosan mosolygott, és roppant barátságos volt velük, főleg az ismerősömmel, a pasi viszont rideg elutasító volt mindkettőjükkel. Nem lehet, hogy a pasik csak önmagukkal szemben megengedőek a fiatalabb kapcsolatot illetően? :D
Kedves cathy , nem tudom hol van az a pansio , de itt nyugaton
azthiszem nagyon meggondolná a tulajdonos hogy rideg elutasito
legyen , vagy megengetheti-e magának az ilyen viselkedést .
cathy222
2010-02-05, 03:54 AM
Én is ezt tapasztaltam. Ha a nő idősebb 6 évvel, azt már megszólják, ha a férfi 15 évvel idősebb a nőnél, azt nem. Egyébként másnál elfogadom azt, ha nagy a korkülönbség, de én magamnál nehezen tolerálom. Mindig az jut eszembe, hogy biztos anyakomplexusa van a fiúnak, ha ilyen "idős" nőre vágyik, mint én. Pedig lehet, hogy egészen másról van szó és egyszerűen csak egymásnak teremtett minket az Isten. :-)
Na látod, itt kezdődik aza előítélet. :p
Egyébként tényleg az jut az ember eszébe. Miközben annyira hálásak tudunk lenni egy kedves bóktól, elismerő szótól egy fiatal férfi részéről, szerintem nekik meg jól esik ez a "hálás", pozitív visszajelzés.
cathy222
2010-02-05, 03:56 AM
[quote=cathy222;1920085]
Kedves cathy , nem tudom hol van az a pansio , de itt nyugaton
azthiszem nagyon meggondolná a tulajdonos hogy rideg elutasito
legyen , vagy megengetheti-e magának az ilyen viselkedést .
Valahol itthon van az a panzió, nyilván. :-D Ott nyugaton mennyire elfogadott a fiatal férfi idősebb nő kapcsolat?
Sziasztok ,
Ehez csak annyit tudok mondani , hogy egy ruhát viselni is tudni kell , a legszebb ruha is csunya ha valaki nem tudja viselni ,
viszont sok nöt láttam már , (mivel a divat szakmába dolgozom )
akik , amint felvettek egy szép ruhát , teljesen megváltoznak , a
menése , a mozdulata kisugárzása , egyszerüen gyönyörüvé válik
függetlenül attol hány éves az illetö !
Üdv :laura
De jóóó!! Akkor divat: Ott nyugaton van-e kifejezetten senior divat, vannak-e erre kiadványok, divatbemutatók?
AndiC
2010-02-05, 04:05 AM
Anyakomplexusról nagyobb korkülönbség(mint 6 év) esetén beszélhetünk. Az a nő akinek a barátja v. férje 6 évvel "kisebb", szerintem sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál, és nem látszik a korkülönbség közöttük. Más a helyzet a 15-20 év differencia esetén?
Addig amig valaki jól érzi magát a bőrében és a párkapcsolatában, mit kommentálok én itt??!!
cathy222
2010-02-05, 04:13 AM
Anyakomplexusról nagyobb korkülönbség(mint 6 év) esetén beszélhetünk. Az a nő akinek a barátja v. férje 6 évvel "kisebb", szerintem sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál, és nem látszik a korkülönbség közöttük. Más a helyzet a 15-20 év differencia esetén?
Addig amig valaki jól érzi magát a bőrében és a párkapcsolatában, mit kommentálok én itt??!!
15-20 év korkülönbségnél le kell vetnie a nőnek azt, hogy egy nála ennyivel fiatalabb pasi még "gyerek". Vagyis el kell kezdenie felnőtt számba venni a huszon-harmincas fiatalembert. Ez is egyfajta gyakorlás az előítéletesség ellen. Gondolom. :D
Ha a nő fiatalabbnak néz ki akár csak 5 évvel, a pasi meg idősebbnek ugyanennyivel, akkor nem is feltünő az a látszólagos 5 év. De ez is előítéletesség. Meg a "mit szólnak az emberek" c. aggodalom.
AndiC
2010-02-05, 04:35 AM
Te Cathy, minek kell neked a seniordivat??? Öltözz úgy, ahogy jól esik, amiben a legjobban érzed magad, nem kell feltétlenül a legutolsó divatot követnie, és pláne nem senior divatot, amit mittudomén milyen pihentagyú talált ki, marketing céljából.
Vicamici
2010-02-05, 05:29 AM
Egyszer beleszerettem egy hét évvel fiatalabb férfiba. Egyáltalán nem látszott a korkülönbség. De a tudat állandóan ott volt az agyacskámban. Nem tudtam felnézni rá. Persze nem a kora miatt. Úgy viselkedett, mint egy gyerek. Bár azt mondom nem érdekel ki mit szól, de azért rosszulesett, amikor megjegyzéseket tettek arra, hogy a párom fiatalabb nálam. Végül is azért kezdtem el vele a kapcsolatot, mert az elején nagyon szerelmes voltam és arra gondoltam, most azért ne szeressem mert fiatalabb? Az érzelmeimnek nem tudtam parancsolni. Később aztán kijöttek a problémák, de nem a korkülönbség miatt. Most is van egy udvarlóm, aki 9 évvel fiatalabb. Végtelenül felnézek rá. De a nagy korkülönbség miatt nem tudok vele kapcsolatot létesíteni. Gondolom ez a neveltetésből, a hitrendszerből fakadó dolog.
Könnyű megszólnunk másokat úgy, ha még nem voltunk ugyanabban a helyzetben.
AndiC
2010-02-05, 05:50 AM
Érezd magad jól vele kedves Vica, hagyd, irigykedjen a jónép...
A baj, hogy sokat törődünk az előitéletekkel, az a férfi, aki tudja a korod, és igyis udvarol, különlegesnek tart, és akkor nem éri meg?? Ha tetszik, akkor mire vársz még? Hivd fel, most!! :razz:
Vicamici
2010-02-05, 05:54 AM
Érezd magad jól vele kedves Vica, hagyd, irigykedjen a jónép...
A baj, hogy sokat törődünk az előitéletekkel, az a férfi, aki tudja a korod, és igyis udvarol, különlegesnek tart, és akkor nem éri meg?? Ha tetszik, akkor mire vársz még? Hivd fel, most!! :razz:
Nagyon kedves vagy. :-) Meg lelkes. :-) Annyira szeretem, ha valaki ennyire nem ad az előítéletekre. :-) Köszönöm :-) Sajnos nekem még fejlődnöm kell párkapcsolati szinten. És van bennem egy picurka előítélet is ezzel kapcsolatban. Nem tagadom. Másoknál elfogadom, magamnál nem. Ez az önbizlomhiányból fakad. Inkább kívánd nekem azt, hogy bevonzak magamnak egy hozzám való férfit. :-)
AndiC
2010-02-05, 06:31 AM
Jó, legyen, kivánom neked, hogy vonzz be egy olyan férfit, akit TE akarsz!!! Ha neki is tetszel, akkor hozzádvaló...:p
kiss
cathy222
2010-02-05, 11:05 AM
Te Cathy, minek kell neked a seniordivat??? Öltözz úgy, ahogy jól esik, amiben a legjobban érzed magad, nem kell feltétlenül a legutolsó divatot követnie, és pláne nem senior divatot, amit mittudomén milyen pihentagyú talált ki, marketing céljából.
Ááá, hát dehogynemkell!!! :D Ötletadónak. Tudok varrni, szabni is (elvileg), és tudod, néha olyan jó kis ötleteket lehet meríteni a hozzáértők találmányaiból. Nem azért, hogy híven kövessem, hanem hogy kiválogassam, hogy na ez tetszik, de nem állna jól, vagy ez tetszik, és jól is állna, akkor hajrá, és meg lehet varrni. Érted??? kiss
Egyszer beleszerettem egy hét évvel fiatalabb férfiba. Egyáltalán nem látszott a korkülönbség. De a tudat állandóan ott volt az agyacskámban. Nem tudtam felnézni rá. Persze nem a kora miatt. Úgy viselkedett, mint egy gyerek. Bár azt mondom nem érdekel ki mit szól, de azért rosszulesett, amikor megjegyzéseket tettek arra, hogy a párom fiatalabb nálam. Végül is azért kezdtem el vele a kapcsolatot, mert az elején nagyon szerelmes voltam és arra gondoltam, most azért ne szeressem mert fiatalabb? Az érzelmeimnek nem tudtam parancsolni. Később aztán kijöttek a problémák, de nem a korkülönbség miatt. Most is van egy udvarlóm, aki 9 évvel fiatalabb. Végtelenül felnézek rá. De a nagy korkülönbség miatt nem tudok vele kapcsolatot létesíteni. Gondolom ez a neveltetésből, a hitrendszerből fakadó dolog.
Könnyű megszólnunk másokat úgy, ha még nem voltunk ugyanabban a helyzetben.
Ugye, mondom én, az előítéleteink...
Figyelj, Drága Vicamica! Azt mondják a modern pszichológusok, hogy az embernek van gyerek, szülő és felnőtt énje. Ha megtalálod magadban a felnőtt énedet, és a párodban is a felnőtt énjét látod, akkor a korkülönbség nem lehet gond. Mindketten a felnőtt énetekkel vagytok jelen a kapcsolatban. De ha te a kapcsolatban a szülő énedet veszed elő, lévén te vagy az idősebb, és erre ő válaszul a gyerek énjét, akkor jönnek elő azok a fenntartások, hogy mit szólnak mások. Kiváló alkalom egy ilyen kapcsolat mind a két félnek arra, hogy felnőtté váljon. :cool:
AndiC
2010-02-05, 11:25 AM
Ááá, hát dehogynemkell!!! :D Ötletadónak. Tudok varrni, szabni is (elvileg), és tudod, néha olyan jó kis ötleteket lehet meríteni a hozzáértők találmányaiból. Nem azért, hogy híven kövessem, hanem hogy kiválogassam, hogy na ez tetszik, de nem állna jól, vagy ez tetszik, és jól is állna, akkor hajrá, és meg lehet varrni. Érted??? kiss
Akkorse szenyordivaaat! Az olyan komolyan hangzik, mint a vakbélgyulladás... :confused:
kiss
GyuZsana
2010-02-05, 11:38 AM
Vicuska, Problémák mindig adódnak, akár fiatalabb, akár idôsebb a férfi. Ha pedig nem veszünk tudomást a problémákról, begyürüznek.
Demi Moor nem érzi degradálónak, hogy a férje hány évvel is fiatalabb.
Az idôsebb férfi tulajdonnak tekint annélkül, hogy örökbe fogadna.
cathy222
2010-02-05, 12:16 PM
Akkorse szenyordivaaat! Az olyan komolyan hangzik, mint a vakbélgyulladás... :confused:
kiss
:D Jóvanna, csak elegáns akartam lenni, de igérem, igyekszem elkerülni ezt a betegségemet. :D kiss
Vicuska, Problémák mindig adódnak, akár fiatalabb, akár idôsebb a férfi. Ha pedig nem veszünk tudomást a problémákról, begyürüznek.
Zsana! Ez aranymondás!! Nagyon jó! Igen, azért jobb a fiatalabb férfi, mert az nem tekint a tulajdonának. És azért kell jóval fiatalabb, mert az enyém csak 4 évvel fiatalabb nálam, oszt mégis folyton azt hiszi, hogy ő az úr a háznál. Pedig én. Azt hiszem. :confused: :-)
misslaura
2010-02-05, 01:55 PM
[quote=misslaura;1921866]
Valahol itthon van az a panzió, nyilván. :-D Ott nyugaton mennyire elfogadott a fiatal férfi idősebb nő kapcsolat?
Nem is tudom igy hirtelen , soha nem figyeltem oda erre
a barati társaságomba sem senki , nem téma a kor ,(tudod nem kell mindenkinek megfelelni ! ) persze olyan is van , hogy a nö fiatalabb
20 evvel , na és ? egy csodálatos festömüvész miért is ne szerethetné egy fiatal nö .
Azért határok is vannak számomra , 30 - on felüli kell legyen ! :)
A magabiztos , kedves , ápolt nö mindég vonzo egy intelingens
ferfi számára ugygondolom
Mocacsacsa
2010-02-05, 02:09 PM
Sziasztok!
Az én párom hét évvel fiatalabb nálam, tizenhárom éve vagyunk együtt, és boldogok vagyunk, minden téren.
Nem az évek számítanak, hanem az, hogy egy hullámhosszon legyünk. Jól kiegészítjük egymást, és a szekeret is együtt húzzuk ugyanabba az irányba.
misslaura
2010-02-05, 02:31 PM
De jóóó!! Akkor divat: Ott nyugaton van-e kifejezetten senior divat, vannak-e erre kiadványok, divatbemutatók?
Ugyérted németországba ? nem tudok rola , de biztosan van !
Stilusok vannak ! èn az Elegánciát ajálom 40 felett .
Sokszor látok nöket akik perfektül akarnak kinézni ,de nem látszik
más roluk le, mint a mindenáron fiatalnak kinézni akarás !
Ezek szerintem egy maszkot viselnek !
Nah meg a másik kategoria , azok az 50 feletti nök akik
nagyon drága márkás cucokba járnak , valamijen hires divat tervezö kreacioja , aki a modelt egy 18 éves 180 magas 48 kg
modellre szabta olyan Kate Moss félére !
Sokszor kérdeztem már magamba , hogy tud ilyen drága ruhákba
ilyen pocsékul kinézni ! :)
Üdv: laura :..:
AndiC
2010-02-05, 02:44 PM
Demi (1962) és Ashton (1978) között 16 év van, látszik is a korkülönbség, Demi is plasztikázott már. Szerintem ő is a tulajdonának tekinti Ashtont.
Vicamici
2010-02-05, 02:47 PM
Ugye, mondom én, az előítéleteink...
Figyelj, Drága Vicamica! Azt mondják a modern pszichológusok, hogy az embernek van gyerek, szülő és felnőtt énje. Ha megtalálod magadban a felnőtt énedet, és a párodban is a felnőtt énjét látod, akkor a korkülönbség nem lehet gond. Mindketten a felnőtt énetekkel vagytok jelen a kapcsolatban. De ha te a kapcsolatban a szülő énedet veszed elő, lévén te vagy az idősebb, és erre ő válaszul a gyerek énjét, akkor jönnek elő azok a fenntartások, hogy mit szólnak mások. Kiváló alkalom egy ilyen kapcsolat mind a két félnek arra, hogy felnőtté váljon. :cool:
Egyre jobb itt a társaság. :-)
Drága Cathy, naná, hogy tudom ezt az agyammal. :-) De még mennyire! Kiváló tanácsokat tudok adni másoknak :D Csak a sajátomban ugyebár érintve vagyok és belülről másképp látom a dolgokat, mint amikor kívülről nézek rá valaki problémájára. Egyébként elégedett és boldog vagyok így is. Bár örülnék, ha lenne párom, de jelen pillanatban elfogadom ezt a helyzetet is. Aztán lesz, ami lesz. Nyitott vagyok mindenre. A Hellinger-féle családállítás elveit nagyon szeretem és igyekszem alkalmazni is, amikor szükség van rá. Ha felborul az egyensúly, pontosan az van, amiről te beszélsz. A családrendszerben mindenkinek megvan a saját helye. Ha tudatalatt beállok az anya szerepébe, naná, hogy kisfiút vonzok be. :-) De ezek a régi problémáim. Remélem, most már egy igazi férfit is megengedek majd magamnak, és nem azt fogom figyelni, hogy hány éves. Azért jó lenne egy korombeli, ha kérhetem az égieket. :D De ehhez nekem is az igazi nőt kell megélni magamban. Azon vagyok. És jó olvasgatni benneteket, nekem sokat segít. Köszönöm. :-)
cathy222
2010-02-05, 02:48 PM
Demi (1962) és Ashton (1978) között 16 év van, látszik is a korkülönbség, Demi is plasztikázott már. Szerintem ő is a tulajdonának tekinti Ashtont.
http://static.168ora.hu/db/0A/FE/demi-moore-ashton-kutcher-d0000AAFE0910ed369d7d.jpg
Vicamici
2010-02-05, 02:51 PM
Teljesen igazad van. :-) A problémák nem a kortól függnek. Bár vannak korbeli sajátságok és problémák. Minden probléma megtanít valamire. Főleg, ha képesek vagyunk szembenézni vele. A szembenézés már fél megoldást jelent.
:D Zsanácska, ha úgy néznék ki mint Demi Moor, azt hiszem engem sem érdekelne semmi. :D
http://static.168ora.hu/db/0A/FE/demi-moore-ashton-kutcher-d0000AAFE0910ed369d7d.jpg
Olyan, mintha a fia állna mellette. Már megint előítéleskedem és megszólok. Lőjetek már le :D
Sziasztok!
Az én párom hét évvel fiatalabb nálam, tizenhárom éve vagyunk együtt, és boldogok vagyunk, minden téren.
Nem az évek számítanak, hanem az, hogy egy hullámhosszon legyünk. Jól kiegészítjük egymást, és a szekeret is együtt húzzuk ugyanabba az irányba.
De jó ilyet hallani! kiss Hurrá! Mondom én, hogy létezik ilyen, csak nem akarom elhinni, hogy nekem is megy. :-) Az együtt, egy irányba való szekérhúzás nagyon fontos. Gratulálok és további sok boldogságot kívánok nektek. Ja, és minél kevesebb terhet arra szekérre :-)
AndiC
2010-02-05, 02:57 PM
Akkor van itt egy vakolat mentes meg egy vakolatos (foto-stoppolt) kép
397160
De mit számit, ha jól érzik magukat együtt??
Ha 2012be gyün a világvége, akkor hasznájjákmánki az üdőt, ahogy jólesik...
Vicamici
2010-02-05, 03:00 PM
Akkor van itt egy vakolat mentes meg egy vakolatos (foto-stoppolt) kép
397160
De mit számit, ha jól érzik magukat együtt??
Ha 2012be gyün a világvége, akkor hasznájjákmánki az üdőt, ahogy jólesik...
Azannyát! :D Teljesen igazad van. Az a lényeg, hogy boldogok :-)
AndiC
2010-02-05, 03:04 PM
Akkor minek a siránkozás, fel a fejjel, kibontani a vitorlákat és teljes gőzzel, ill. széllel előre!! :p:p:p Persze elegánsan...
misslaura
2010-02-05, 04:00 PM
Olyan, mintha a fia állna mellette. Már megint előítéleskedem és megszólok. Lőjetek már le :D
Paffff , lelölek ........... :D
Látod, én máskepp látom , boldogoknak ! nekik semmi bajuk nincs a korkülömbséggel , csak másoknak !
ès még valami , szerintetek hány egymáshoz illök , (mások szerint )
válnak évente ?? de hangsulyozom nem kell a korkülömbség
de ha van miért ne ?
Vicamici
2010-02-05, 04:13 PM
Paffff , lelölek ........... :D
Látod, én máskepp látom , boldogoknak ! nekik semmi bajuk nincs a korkülömbséggel , csak másoknak !
ès még valami , szerintetek hány egymáshoz illök , (mások szerint )
válnak évente ?? de hangsulyozom nem kell a korkülömbség
de ha van miért ne ?
:p Köszi a lövést kiss Jelentem meghunyászkodtam és magamba szálltam :D Többet nem előítéleskedem, hanem példát veszek rólad :D Egyébként teljesen igazad van, tényleg boldognak látszanak.
nesztle
2010-02-08, 04:36 PM
Azt mondják, megértem. Mint gyümölcs a fán. Megértem. De ha ma megértem... holnap már rohadni fogok?:confused:
AndiC
2010-02-09, 01:04 AM
Attól függ. Van gyümölcs amelyik sokáig eláll...:p:p:rolleyes:
399258399256399257
Pannili
2010-02-09, 12:21 PM
Az embert már a 'modern tudomány kutatásai alapján' kimondhatóan is legalább 120 évre 'tervezték'.
Ma is léteznek személyek a világon, akik minden gond nélkül megélik a száz év feletti életkort.
Ha a test-lélek-szellem egységének figyelembe vételével élnénk, ezt az életkort a legteljesebb egészségben és örömben élhetnénk meg családunk, barátaink körében.
Etekintetben egy negyvenéves nő még igencsak fiatalasszonynak számítana, egy ötvenéves férfi is ereje teljében lévő teremtés koronájának.
Köztem és férjem között nagy a korkülönbség, lapos volt a pénztárcája (mindkettőnké, ma is az, és azt sem bánjuk, ha ez mindig így lesz), amikor megismerkedtünk, van egy gyönyörű kisgyermekünk, mind a hárman makkegészségesek vagyunk, és ez így is marad életünk végéig.
Közös hivatásunk másoknak segíteni abban, hogy hasonló boldogságban élhessenek (természetgyógyászat).
Persze a 'legegyszerűbb' az lenne, ha minden fiú és lány fiatalon megtalálná a párját; amikor adódik, vállalnák a gyermeket, és életük végéig kitartanának egymás mellett.
Pannili
2010-02-09, 01:07 PM
Ja, a mi példánkat csak azért írtam le, hogy a kivételeket erősítsem :)
Pannili
2010-02-09, 01:18 PM
Egyetértek. Főleg, ha azt nézzük, hogy vannak nyolcvanas öregemberek, akik lelkileg és szellemileg éretlenebbek, mint egy mai átlagos huszonéves, és vannak tizenévesek, akik bölcsebbek, mint egy mai átlagos nyolcvanas.
A kisgyermekekről nem is beszélve, akik mindig, mindenkor a lehető legközelebb állnak Istenhez és az isteni tudáshoz. Érdemes lenne vigyázni rájuk, és nem elferdíteni a lelküket a 'mai kor elvárásainak megfelelően', hanem hagyni kibontakozni őket.
Akkor jobb lenne az emberek viszonya önmagukhoz és egymáshoz. Ja, és sosem késő elkezdeni. Tapasztalat :)
Vicamici
2010-02-12, 04:53 AM
Pannili!
Ma is léteznek személyek a világon, akik minden gond nélkül megélik a száz év feletti életkort.
Ha a test-lélek-szellem egységének figyelembe vételével élnénk, ezt az életkort a legteljesebb egészségben és örömben élhetnénk meg családunk, barátaink körében.
Etekintetben egy negyvenéves nő még igencsak fiatalasszonynak számítana, egy ötvenéves férfi is ereje teljében lévő teremtés koronájának.
Szia Pannili :-) Jó, hogy mindezt leírtad. Mindig elfelejtem. Akkor én most hú de fiatal vagyok. Egyébként meg nem is érzem magam öregnek a 44 évemmel.
Benéztem a profiloldaladra. Csoda dologgal foglalkozol. A gyermekek életre segítése nagy és gyönyörű dolog. Ha születést látok mindig könnyezem a meghatottságtól. Kár, hogy nekem már nem lehet.
Ha a pároddal együtt segítesz az embereknek, az bizony nagy összetartó erő. Természetesen a szeretet az első, de ez mindenképpen egy plusz. Én is egy olyan emberre vágyom, aki támogat az ilyen jellegű tevékenységben.
Érzem, hogy tiszta a szíved. Örülök, amikor ilyen emberekkel akadok össze. :-)
Ja, a mi példánkat csak azért írtam le, hogy a kivételeket erősítsem :)
Persze mindig van ellenpélda, csak mi emberek szeretünk általánosítani. Nagyon is helytelenül.
cathy222
2010-02-12, 08:35 AM
Persze mindig van ellenpélda, csak mi emberek szeretünk általánosítani. Nagyon is helytelenül.
Szerintem az általánosítás szükséges rossz, semmiképpen nem mondható helytelennek.. Egyedi esetek egyenkénti vizsgálata igen idő- és energiaigényes lenne. Ezért alalkult ki az általánosítás, ami többnyire helytálló következtetésekre ad lehetőséget, de az embernek mindíg tudnia kell, hogy az általánostól mindíg lehetnek kisebb nagyobb egyéni eltérések. Ha ezt tudjuk, és elfogadjuk, akkor nagyon hasznos segítőnk lehet az általánosítás.
Vicamici
2010-02-12, 04:15 PM
Szerintem az általánosítás szükséges rossz, semmiképpen nem mondható helytelennek.. Egyedi esetek egyenkénti vizsgálata igen idő- és energiaigényes lenne. Ezért alalkult ki az általánosítás, ami többnyire helytálló következtetésekre ad lehetőséget, de az embernek mindíg tudnia kell, hogy az általánostól mindíg lehetnek kisebb nagyobb egyéni eltérések. Ha ezt tudjuk, és elfogadjuk, akkor nagyon hasznos segítőnk lehet az általánosítás.
Igen, biztosan így van. Nem kételkedem abban, amit leírtál. Viszont nekem az általánosítás az, amikor csak a felszínt nézzük és nem figyelünk a mélyebb dolgokra. Ott pedig vannak jó nagy eltérések. Hogy mi látszik és mi nem, az egy másik dolog. Ami látszik, az alapján valóban lehet általánosítani.
cathy222
2010-02-13, 11:55 AM
Igen, biztosan így van. Nem kételkedem abban, amit leírtál. Viszont nekem az általánosítás az, amikor csak a felszínt nézzük és nem figyelünk a mélyebb dolgokra. Ott pedig vannak jó nagy eltérések. Hogy mi látszik és mi nem, az egy másik dolog. Ami látszik, az alapján valóban lehet általánosítani.
Hát ez az! Amit a felszín mutat, arról is lehet következtetni bizonyos dolgokra. Csak ez túl komolyan hangzik, és én nem akarom a topik jó hangulatát komoly szövegekkel elrontani. Csak annyit tennék hozzá, hogy ami úgy néz ki, mint egy kacsa, és úgy beszél, mint egy kacsa, az kacsa. :-) Ez is általánosítás. :-)
Beszéljünk inkább a 40 feletti nők életéről.
Görcsiné
2010-02-13, 02:22 PM
Ha az 52 elég 40 felett van, akkor azt tudnám mondani ,hogy az ötvenedik születésnap megélése számomra igen kellemetlen időszakot hozott.Sose foglalkoztam a korommal igaz ,hogy vagy 7-8 évet letagadhatnék ,de a szülinapom környéke nagyon komoly hangulati változást és bizonytalanság érzést hozott ,amit nem lehet csak úgy megfogalmazni, leírni.Ha van valakinek hasonló tapasztalata,:p boldog lennék ha megosztaná velem.:D
Vicamici
2010-02-13, 04:01 PM
Hát ez az! Amit a felszín mutat, arról is lehet következtetni bizonyos dolgokra. Csak ez túl komolyan hangzik, és én nem akarom a topik jó hangulatát komoly szövegekkel elrontani. Csak annyit tennék hozzá, hogy ami úgy néz ki, mint egy kacsa, és úgy beszél, mint egy kacsa, az kacsa. :-) Ez is általánosítás. :-)
Beszéljünk inkább a 40 feletti nők életéről.
Ez az év szövege. :D Mármint a kacsás. :D Nem is tudok mit mondani rá. :-) Megfogtál. :-)
Egyébként meg miért ne beszélgethetnénk komolyan is? Ezt is, azt is. Az egyensúly mindenben fontos :-) Érdekelnek a gondolataid. Jókat írsz. Én sem élem meg minden nap felhőtlenül és kacagva a 44 évemet. Általában jól vagyok, de néha megszorítja a torkomat valami ezzel kapcsolatban. Szerencsére nagyon ritkán, de azért ott van. :-)
Ha az 52 elég 40 felett van, akkor azt tudnám mondani ,hogy az ötvenedik születésnap megélése számomra igen kellemetlen időszakot hozott.Sose foglalkoztam a korommal igaz ,hogy vagy 7-8 évet letagadhatnék ,de a szülinapom környéke nagyon komoly hangulati változást és bizonytalanság érzést hozott ,amit nem lehet csak úgy megfogalmazni, leírni.Ha van valakinek hasonló tapasztalata,:p boldog lennék ha megosztaná velem.:D
Szerencsére még nincs ilyen tapasztalatom, de ne is legyen. Szerintem ilyen szempontból mindegy mennyinek nézünk ki. Engem is állandóan 35-nek néznek, de ez nem változtat a valóságon és az érzéseken, ha nem vagyok elégedett önmagammal, vagy az életemmel. Mondjuk most épp jól vagyok. :-) Sok negyven feletti nőtől azt hallom, hogy magányos, nem találja a helyét, szorongások gyötrik és feleslegesnek érzi magát. Minden kornak megvan a saját feladata, csak azt kell megtalálni. :-) Na nem mondom, hogy könnyű.
cathy222
2010-02-14, 01:01 PM
Én már nem is emlékszem, milyen volt az 50. szülinapom. A férjemére emlészem, a bátyáméra is, a sajátoméra nem. De mivel én nyáron születtem, sztem biztos jó hangulatban voltam. Én csak a telet viselem nehezen.
cathy222
2010-02-14, 01:06 PM
Ez az év szövege. :D Mármint a kacsás. :D Nem is tudok mit mondani rá. :-) Megfogtál. :-)
Egyébként meg miért ne beszélgethetnénk komolyan is? Ezt is, azt is. Az egyensúly mindenben fontos :-) Érdekelnek a gondolataid. Jókat írsz. Én sem élem meg minden nap felhőtlenül és kacagva a 44 évemet. Általában jól vagyok, de néha megszorítja a torkomat valami ezzel kapcsolatban. Szerencsére nagyon ritkán, de azért ott van. :-)
Nekem a 40-es éveim csodásak voltak. Rózsaszín felhős meg ilyenek. Lehet, hogy csak bevonzás kérdése, mert nekem azt mondták, hogy 40 felett teljesednek ki a nők igazán. És ez nekem így is volt. Valalki mondhatná, hogy 50 felett meg jön a tökéletes boldogság. Hátha bevonzom. :-) Nem mintha boldogtalan lennék, de éppen mostanában lehetnék kicsit boldogabb is. Na, majd elmúlik már az a tél. Január-február, itt a nyár. :-)
Vicamici
2010-02-14, 04:14 PM
Nekem a 40-es éveim csodásak voltak. Rózsaszín felhős meg ilyenek. Lehet, hogy csak bevonzás kérdése, mert nekem azt mondták, hogy 40 felett teljesednek ki a nők igazán. És ez nekem így is volt. Valalki mondhatná, hogy 50 felett meg jön a tökéletes boldogság. Hátha bevonzom. :-) Nem mintha boldogtalan lennék, de éppen mostanában lehetnék kicsit boldogabb is. Na, majd elmúlik már az a tél. Január-február, itt a nyár. :-)
Nekem is csodás, és tényleg érezem most ezt a beteljesedéses dolgot. Egy bajom van csak, hogy nem találom a páromat. Elindult már felém, csak biztos eltévedt. :-) Ha megérkezik, akkor biztosan én is meglátom azokat a rózsaszín felhőket. :-) :-) Jön a tavasz, remélem, hogy még megláthatom. :-)
Cathy, én mondom: 50 felett jön a tökéletes boldogság. :-)
AndiC
2010-02-15, 06:50 AM
Amikor barátném előttem 5 hónappal töltötte a 40-et, felhivtam, boldog szülinapot kivánni, nem szólt rá semmi, mondom, most mi van, baj van? Aszongya: te, 40. Mégegyszer ennyi az már 80! :confused:
Áhh, én nagyon jókedvűen váltottam az "indexet", nem törődök vele, csak fiatalodom ;), a nagy lányommal nem is lehet másként:p, pláne ha látom, hogy szedi el a cuccaimat ...
Itt küldtem egy dalt, ami biztos mindenkit feldob: (#69 (http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=1943383&postcount=69))
Vica, jól körülnéztél, hátha TE nem vetted észre...
kiss kiss kiss
Attól tartok, a nagy többség nem nyeri el egy mai negyvenes tetszését. Nekem nem jönnek be a meghatározhatatlan identitású "férfiak". Én még a férfiasabbakat csípem :D
Pannili
2010-02-15, 12:07 PM
Vicamici, jól estek soraid, igazán köszönöm!
Ha csak a korodat nézzük, még nyugodtan lehet gyermeked.
Párod is lehet még :) ismerek egy kósza, hozzád hasonló helyzetben lévő természetgyógyász férfiút, ha gondolod... nade a többit inkább priviben :)
Vicamici
2010-02-15, 03:16 PM
Vica, jól körülnéztél, hátha TE nem vetted észre...
kiss kiss kiss
Háááát, nem vagyok egy tipikus sasszem :-) De ha ő látna, biztosan szólna. Csak nem olyan hülye, ha már én az vagyok, hogy nem szól, ha megtalál :D :4:
Attól tartok, a nagy többség nem nyeri el egy mai negyvenes tetszését. Nekem nem jönnek be a meghatározhatatlan identitású "férfiak". Én még a férfiasabbakat csípem :D
Úgy tűnik nem egyezik a kereslet és a kínálat? :confused:
Párod is lehet még :) ismerek egy kósza, hozzád hasonló helyzetben lévő természetgyógyász férfiút, ha gondolod... nade a többit inkább priviben :)
Őszintén gondoltam. Sosem írok, vagy mondok valamit kizárólag udvariasságból.
44 évesen szülni? Vagyis 45. Májusban leszek 45 éves. :rolleyes: Testileg lehet, hogy belefér, de ki neveli fel? És ha meghalok 20 év múlva? Bár a terveim között nem ez szerepel, mert rengeteg dolgom van, és ehhez minimum 100 év kell. :) Azt mondják felelőtlenség 40 felett gyermeket vállalni. Bár én kicsit furcsán gondolkodom. A gyerek választ ki minket és ő onnan fentről nagyon is jól tudja mi vár rá, ha hozzám születik le.
Nagyon félek az ilyen közvetítősditől, mert olyan eröltetettnek tűnik. Na tessék, lebuktam. A nagy duma, most meg kiderül, hogy tele a gatyám. :cry: Egyébként meg az égieknek van humorérzékük és a legcifrább módon képesek összehozni párokat. :D Nem is értem miért gondolom azt, hogy így nem jöhet össze, amikor ezren ismerkednek így. :656:
Úgy tűnik nem egyezik a kereslet és a kínálat? :confused:
De aranyos vagy kiss. Azért ne keseredj el, akad még férfi kerek e földön!!!!!
44 évesen szülni? Vagyis 45. Májusban leszek 45 éves. :rolleyes: Testileg lehet, hogy belefér, de ki neveli fel? És ha meghalok 20 év múlva? Bár a terveim között nem ez szerepel, mert rengeteg dolgom van, és ehhez minimum 100 év kell. :) Azt mondják felelőtlenség 40 felett gyermeket vállalni. Bár én kicsit furcsán gondolkodom. A gyerek választ ki minket és ő onnan fentről nagyon is jól tudja mi vár rá, ha hozzám születik le.
Nagyon félek az ilyen közvetítősditől, mert olyan eröltetettnek tűnik. Na tessék, lebuktam. A nagy duma, most meg kiderül, hogy tele a gatyám. :cry: Egyébként meg az égieknek van humorérzékük és a legcifrább módon képesek összehozni párokat. :D Nem is értem miért gondolom azt, hogy így nem jöhet össze, amikor ezren ismerkednek így. :656:
Igaz mg nem olvastam végig a topicot, de csak belekontárkodom egy kicsit :). Ne félj a társkeresőktől, csak légy egy picit óvatos. Több párt ismerek akik a neten keresztül találták meg egymást, azóta házasok és van már több gyerekük is. A kor a mai világban már szinte nem számít, ha gyereket szeretne valaki. Igaz jobban oda kell figyelni az idő haladtával, de nem lehetetlen. Ne add fel és ne mond még, hogy valakinek fel is kell nevelni, mert még bőven van időd. Mit mondjon akkor az, aki hatvan felett lesz apuka? Arról nem is beszélve, hogy egy kisgyerek fiatalít :D!!! Mikor jutna eszedbe különben a játszótéren homokozni, vagy csak úgy elmenni hintázni? Én nagyon kívánom neked, hogy sikerüljön!!!
Az embert már a 'modern tudomány kutatásai alapján' kimondhatóan is legalább 120 évre 'tervezték'.
Köztem és férjem között nagy a korkülönbség, lapos volt a pénztárcája (mindkettőnké, ma is az, és azt sem bánjuk, ha ez mindig így lesz), amikor megismerkedtünk, van egy gyönyörű kisgyermekünk, mind a hárman makkegészségesek vagyunk, és ez így is marad életünk végéig.
Közös hivatásunk másoknak segíteni abban, hogy hasonló boldogságban élhessenek (természetgyógyászat).
Persze a 'legegyszerűbb' az lenne, ha minden fiú és lány fiatalon megtalálná a párját; amikor adódik, vállalnák a gyermeket, és életük végéig kitartanának egymás mellett.
Szia Pannili :)!
Egészen felvidít, ha olyan írásokat olvasok,mint amilyen a tiéd is.
Szebbé teszed a napot, köszönöm! kiss
Talán nem a legjobb hasonlat az enyém, de én akkor éreztem a nagy változást, amikor húszéves lettem. Hirtelen a nyakamba szakadt a felnőttség :). Nem volt igazán nagy tragédia, de vége lett a gyerekkornak. Azóta nem foglalkozom a korommal. Ugyan elmúltam már én is negyven, de pár évet letagadhatnék, ha akarnék. Nálunk kicsit későn jöttek a gyerekek, a legkisebb négyéves, így nem érek rá a korral foglalkozni, bár a gyerekeken nagyon meglátszik, hogy egyre idősebbek :D.
Vicamici
2010-02-16, 08:36 AM
Igaz mg nem olvastam végig a topicot, de csak belekontárkodom egy kicsit :). Ne félj a társkeresőktől, csak légy egy picit óvatos. Több párt ismerek akik a neten keresztül találták meg egymást, azóta házasok és van már több gyerekük is. A kor a mai világban már szinte nem számít, ha gyereket szeretne valaki. Igaz jobban oda kell figyelni az idő haladtával, de nem lehetetlen. Ne add fel és ne mond még, hogy valakinek fel is kell nevelni, mert még bőven van időd. Mit mondjon akkor az, aki hatvan felett lesz apuka? Arról nem is beszélve, hogy egy kisgyerek fiatalít :D!!! Mikor jutna eszedbe különben a játszótéren homokozni, vagy csak úgy elmenni hintázni? Én nagyon kívánom neked, hogy sikerüljön!!!
Szia gmj, örülök, hogy csatlakoztál hozzánk :D
Én is sok párt ismerek, akik neten keresztül jöttek össze. Nincs is ezzel bajom, ha másról van szó. :D
A gyerekkel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy sajnos egy huszonéves is meghalhat váratlanul. Nyilván a rizikofaktor idősebb korban nagyobb, de ez bárkivel, bármikor előfordulhat.
A kisgyerek valóban fiatalít. :D Egyébként meg néha eszembe jut játszótéren hintázni és meg is teszem, ha úgy adódik. :D
Nagyon köszönöm a jó kívánságaidat. kiss
De aranyos vagy kiss. Azért ne keseredj el, akad még férfi kerek e földön!!!!!
Naná, hogy akad. :p De lehet száz is körülöttem, ha az az egy nincs meg. Majd meg lesz, annyira még nem aggódom emiatt. De azért a biztonság kedvéért mindjárt kilövök egy helyzetjelző rakétát. :kaboom: :D :D :D
cathy222
2010-02-16, 02:22 PM
Nekem is csodás, és tényleg érezem most ezt a beteljesedéses dolgot. Egy bajom van csak, hogy nem találom a páromat. Elindult már felém, csak biztos eltévedt. :-) Ha megérkezik, akkor biztosan én is meglátom azokat a rózsaszín felhőket. :-) :-) Jön a tavasz, remélem, hogy még megláthatom. :-)
Cathy, én mondom: 50 felett jön a tökéletes boldogság. :-)
kiss
Jön a tavasz, meglátod, megtalálod a nagy őt! Jönnek a rózsaszín felhőcskék is! :D
Jajj, már, ne csináld, egy próbát megér. Mi meg majd drukkolunk Neked, hogy sikerüljön. :D
Szia gmj, örülök, hogy csatlakoztál hozzánk :D
Én is sok párt ismerek, akik neten keresztül jöttek össze. Nincs is ezzel bajom, ha másról van szó. :D
A gyerekkel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy sajnos egy huszonéves is meghalhat váratlanul. Nyilván a rizikofaktor idősebb korban nagyobb, de ez bárkivel, bármikor előfordulhat.
A kisgyerek valóban fiatalít. :D Egyébként meg néha eszembe jut játszótéren hintázni és meg is teszem, ha úgy adódik. :D
Nagyon köszönöm a jó kívánságaidat. kiss
Na, csodába, ezt nekem is ilyen szépen kellett volna fogalmaznom. Majd figyellek!! kiss
cathy222
2010-02-16, 02:26 PM
Lám csak, beindult a Borona Társközvetítő Szolgálat! Hajrá!!:D
Hááát... Milyen pasi az, aki 60 évesen lesz apuka. Hogy fog ő, mint apa 80 évesen szócsatát vívni a 20 éves gyerekével? Biztos jó ötlet gyereket vállalni 60 évesen, a magunk kedvére? De mi lesz a gyerekkel, ha mégsem bírjuk addig?
AndiC
2010-02-16, 03:16 PM
Lám csak, beindult a Borona Társközvetítő Szolgálat! Hajrá!!:D
:lol: :lol: :ugras:
Aztán hallunk is valamit a fejleményekről?? Vagy nem szabad kiváncsiskodni.:(
Van egy közeli ismerősöm, aki 57 évesen lett IIx apuka, II. feleségtől, aki 30 évvel fiatalabb nála (és latinamerikai), most 69, de elég fiatalos még mindig, és állitólag nagyon aktiv... :rolleyes: :)
Lehet.
cathy222
2010-02-16, 03:26 PM
:lol: :lol: :ugras:
Aztán hallunk is valamit a fejleményekről?? Vagy nem szabad kiváncsiskodni.:(
Van egy közeli ismerősöm, aki 57 évesen lett IIx apuka, II. feleségtől, aki 30 évvel fiatalabb nála (és latinamerikai), most 69, de elég fiatalos még mindig, és állitólag nagyon aktiv... :rolleyes: :)
Lehet.
De, hogyne lehetne kíváncsiskodni! Az benne a lényeg! :-D
Nekem 36 évesen született a legkisebb leánygyermekem. Most volt 21, de már nagyon sok. A legidősebb lányomnál már unoka van, éli a saját életét, és már én is élhetném a magamét, de még mindíg a 20 éves lányomét kell. Én ebből azt szűrtem le, hogy mindennek meg van a maga ideje. A gyereknevelésnek is.
De az tényleg jó volt, 36 évesen pici babázni. :D
AndiC
2010-02-16, 03:37 PM
39 évesen, miután egy velem egykorú barátnőm szült, megkérdeztem népes családom, hogy benne vannak-e ha lenne még egy baba. A lányom aszonta, csak kislányt ok, a fiam, istenőrizz-micsinálunkvele, a férjem meg " a Mamát kérdezted?!" :confused: :confused:
Mert én nagyon szerettem volna egy harmadikat. A család leszavazta. Katikám, irigyellek. Én pont ezt akartam volna, legyen utánpótlás, mirekirepülnek a nagyok.
Vicamici
2010-02-16, 04:05 PM
[quote = cathy222; 1.948.863] Jajj, már, ne Csináld, egy próbát megér. Mi meg majd drukkolunk Neked, hogy sikerüljön. :DD [/ quote]
Drukkolni könnyű ám :D Tényleg, drukkolok magamnak egy kicsit. :D
Komolyan meg azt mondom: Isten útjai kifürkészhetetlenek. Én meg azt Járom az utat, amit mutat nekem. Nem siettetném ezt a dolgot. Mindennek eljön az ideje. :D
[quote = cathy222; 1.948.891] Na, csodába, ezt nekem is ilyen szépen kellett volna fogalmaznom. Majd figyellek!? kissD [/ quote]
Jaj, ne! Te csak írj úgy, ahogy eddig. Ne figyelgessél te sehova, mert akkor eltűnik a mi barátnőnk Cathy. :D Én szereten, ahogy írsz. Az pont úgy jó, ahogy van. Igaz lányok? :D
[quote = AndiC; 1948957]:lol: :lol: :ugras:
Aztán hallunk is valamit a fejleményekről?! Vagy nem szabad kiváncsiskodni.:(
, Van egy közeli Ismerősöm, aki 57 évesen lett apuka IIx, II. feleségtől, aki 30 évvel fiatalabb nala (és latinamerikai), a legtöbb 69, de még mindig elég fiatalos, és állítólag nagyon aktiv ... :rolleyes: :)
Lehet. [/ Quote]
Kíváncsiskodni szabad. De Miről is? :D
69 évesen aktív? Húúúú, az nagy ritkaság. Nagy KEGY az égiektől mindkét fél számára. :D
[quote = cathy222; 1.948.815] Lám csak, beindult a Borona Társközvetítő Szolgálat! Hajrá!?:DD [/ quote]
Ötlet Jó :D Lehetne indítani egy ilyen topikot. Boronáljunk együtt alcímmel. :D
cathy222
2010-02-16, 06:58 PM
Drukkolni könnyű ám :D Tényleg, drukkolok magamnak egy kicsit. :D
Komolyan meg azt mondom: Isten útjai kifürkészhetetlenek. Én meg járom azt az utat, amit mutat nekem. Nem siettetném ezt a dolgot. Mindennek eljön az ideje. :D
De hát éppen most mutatott egy utat!!!
Ismered a viccet az árvizes papról??? Nahát. És egyébként is most drukkolhatnánk végre, ha kicsit bedobnád magad! :-D
39 évesen, miután egy velem egykorú barátnőm szült, megkérdeztem népes családom, hogy benne vannak-e ha lenne még egy baba. A lányom aszonta, csak kislányt ok, a fiam, istenőrizz-micsinálunkvele, a férjem meg " a Mamát kérdezted?!" :confused: :confused:
Mert én nagyon szerettem volna egy harmadikat. A család leszavazta. Katikám, irigyellek. Én pont ezt akartam volna, legyen utánpótlás, mirekirepülnek a nagyok.
Oké, az igaz, hogy nagy öröm volt, és nagy boldogság a Kata kicsinek, de most annyira rossz a modora, és annyira fáraszt, hogy mindig eszembe jut a barátnőm idézete: a kamaszkor azért kezdődik 13 évesen, hogy az embernek legyen ideje megszeretni azt a beste kölyket annyira, hogy kamaszként is el tudja viselni. Na, ez nálunk dettó, csak ő már 20 éves. És ehhez érzem én már öregnek magam.
Vicamici
2010-02-17, 04:06 AM
De hát éppen most mutatott egy utat!!!
Ismered a viccet az árvizes papról??? Nahát. És egyébként is most drukkolhatnánk végre, ha kicsit bedobnád magad! :-D
Igen, nekem is eszembe jutott a vicc. :D Egy rugóra jár az agyunk.
Cathy, nemrég lett vége a kapcsolatomnak, kicsit még pihenek, igazából ezért nincs kedvem bedobni magam. Kell egy kis szünet, vagy mi. :rolleyes:
Oké, az igaz, hogy nagy öröm volt, és nagy boldogság a Kata kicsinek, de most annyira rossz a modora, és annyira fáraszt, hogy mindig eszembe jut a barátnőm idézete: a kamaszkor azért kezdődik 13 évesen, hogy az embernek legyen ideje megszeretni azt a beste kölyket annyira, hogy kamaszként is el tudja viselni. Na, ez nálunk dettó, csak ő már 20 éves. És ehhez érzem én már öregnek magam.
Az én fiam, mikor elérte a kamaszkort és valamit nem úgy csinált, ahogy nekem tetszett, akkor mindig ezt mondta ártatlan arccal: De anya, tudod, hogy én most kamaszkorban vagyok és nem tehetek róla, dolgoznak a hormonjaim. :D
Okos gyerek, az biztos. :D Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy komoly bajom sosem volt vele.
Hááát... Milyen pasi az, aki 60 évesen lesz apuka. Hogy fog ő, mint apa 80 évesen szócsatát vívni a 20 éves gyerekével? Biztos jó ötlet gyereket vállalni 60 évesen, a magunk kedvére? De mi lesz a gyerekkel, ha mégsem bírjuk addig?
Szia :)!
Azt hiszem valamit rosszul fogalmaztam. Nem a 60 éves apukák mellett szóltam, hanem a negyvenes anyukák mellett. Igen, van az a kor, amikor már nem lehet felelősen gyereket vállalni, de egy klassz negyvenes csaj még belevághat :) !
kiss
cathy222
2010-02-17, 06:38 PM
Igen, nekem is eszembe jutott a vicc. :D Egy rugóra jár az agyunk.
Cathy, nemrég lett vége a kapcsolatomnak, kicsit még pihenek, igazából ezért nincs kedvem bedobni magam. Kell egy kis szünet, vagy mi. :rolleyes:
Ja, az más. Ahogy Hofi is megénekelte... :-) Áramszünet. :-)
Zolilevele
2010-02-17, 06:47 PM
A nők maguk is kezdik belátni, hogy idősebbé válni nem feltétlenül tragikus, és igénylik azokat az eszközöket, melyek segítségével kedvezőbben öregedhetnek: a hormonpótlás, a hatékony kozmetikumok, szépészeti beavatkozások, tisztító-regeneráló kúrák, fiatalos ruhatár mind-mind a jobb közérzetet segítik elő.
Tőlünk nyugatra a nők "középkorú" beletörődését a "közép-fiatalság" izgalma kezdi felváltani: a gyermekek kirepülése után ismét van idő a saját karrierjükre, hobbijukra, párkapcsolatuk és önmaguk ápolására.
cathy222
2010-02-17, 06:52 PM
Szia :)!
Azt hiszem valamit rosszul fogalmaztam. Nem a 60 éves apukák mellett szóltam, hanem a negyvenes anyukák mellett. Igen, van az a kor, amikor már nem lehet felelősen gyereket vállalni, de egy klassz negyvenes csaj még belevághat :) !
kiss
Hát ki vagyok én, hogy ebben véleményt alkossak. Persze, hogy vállalhat egy 40-es nő is gyereket, de ... szóval nekem lennének aggályaim. Van biológiai rizikója a dolognak, nyílván ez ismert. Meg azt a gyereket fel is kell nevelni. Bírni kell erővel. Nem tudom. Ezt igazán azok tudnák mesélni, akik belevágtak, és már 60 körül járnak, még pár év és kirepül a gyerek, hogy ők ezt hogy élik meg. Ilyen beszámolókat szívesen olvasnék. Meg persze függ a gyerektől is, hogy mennyire viselhető a kamaszodása. Én 36 évesen bevállaltam, lehet, ha 40 évesen jött volna, akkor is bevállaltam volna, de mai fejemmel talán másként gondolnám. Szeretném élni a SAJÁT életemet, de még mindíg a gyerekem éli rajtam keresztül az övét, és az ő élete ugye már nem az enyém. Persze, ez meg legyen az én egyéni szociális problémám. :cool:
A nők maguk is kezdik belátni, hogy idősebbé válni nem feltétlenül tragikus, és igénylik azokat az eszközöket, melyek segítségével kedvezőbben öregedhetnek: a hormonpótlás, a hatékony kozmetikumok, szépészeti beavatkozások, tisztító-regeneráló kúrák, fiatalos ruhatár mind-mind a jobb közérzetet segítik elő.
Tőlünk nyugatra a nők "középkorú" beletörődését a "közép-fiatalság" izgalma kezdi felváltani: a gyermekek kirepülése után ismét van idő a saját karrierjükre, hobbijukra, párkapcsolatuk és önmaguk ápolására.
Na, látjátok, valahogy így. :-)
Vicamici
2010-02-18, 03:46 AM
Ezt jó volt elolvasni :D Bár a túlzott elműiesedés (nincs is lyen szó:9:) nem annyira tetszik. Túl nagy miatta az elvárás, ami persze nem érdekel. Műtét nélkül is lehet szépen öregedni. Az egyik ismerősöm azt mondta, hogy imádja a felesége ráncait. Minden egyes kis ráncot gyönyörűnek lát, mert mindegyik az együtt eltöltött évekre emlékezteti.
remenyseg
2010-02-18, 11:42 AM
Ezt jó volt elolvasni :D Bár a túlzott elműiesedés (nincs is lyen szó:9:) nem annyira tetszik. Túl nagy miatta az elvárás, ami persze nem érdekel. Műtét nélkül is lehet szépen öregedni. Az egyik ismerősöm azt mondta, hogy imádja a felesége ráncait. Minden egyes kis ráncot gyönyörűnek lát, mert mindegyik az együtt eltöltött évekre emlékezteti.
Az a ferfi aki igy nyilatkozik a felesegerol minden tiszteletet megerdemel.Le a kalappal elotte!:) De...gondolom,hogy nem arrol az ismerosodrol van szo kedves Vicamici akinek az a velemenye volt,hogy a negyven folotti nok elashassak magukat a kertben...:rolleyes:
Vicamici
2010-02-18, 03:58 PM
Az a ferfi aki igy nyilatkozik a felesegerol minden tiszteletet megerdemel.Le a kalappal elotte!:) De...gondolom,hogy nem arrol az ismerosodrol van szo kedves Vicamici akinek az a velemenye volt,hogy a negyven folotti nok elashassak magukat a kertben...:rolleyes:
Szia reménység, már nagyon hiányoltalak a saját topikodból kiss
Naná, hogy nem arról az ismerősömről van szó. :D Az egyik egy pasi, a másik pedig egy igazi férfi. :D Csak az a baj, hogy mindezt nem nekem mondta valaki. :D :!:
remenyseg
2010-02-19, 10:25 AM
Szia reménység, már nagyon hiányoltalak a saját topikodból kiss
Naná, hogy nem arról az ismerősömről van szó. :D Az egyik egy pasi, a másik pedig egy igazi férfi. :D Csak az a baj, hogy mindezt nem nekem mondta valaki. :D :!:
Draga Vicamici te mindig fejen talalod a szoget!:) "Az egyik egy pasi, a másik pedig egy igazi férfi." Tokeletes megfogalmazas!;)
Es,hogy ezt nem neked mondtak,azert csoppet sem aggodj....csak azon gondolkozom,hogy ez miert is van?....Talan azert mert neked nincsenek rancaid....vagy talan azert mert nagyon keves az igazi ferfi....vagy talan mindketto?:)
Vicamici
2010-02-19, 11:26 AM
Draga Vicamici te mindig fejen talalod a szoget!:) "Az egyik egy pasi, a másik pedig egy igazi férfi." Tokeletes megfogalmazas!;)
Es,hogy ezt nem neked mondtak,azert csoppet sem aggodj....csak azon gondolkozom,hogy ez miert is van?....Talan azert mert neked nincsenek rancaid....vagy talan azert mert nagyon keves az igazi ferfi....vagy talan mindketto?:)
Hogy miért lehet? Mert 20 éven keresztül nem éltem az életem egy szerető férfi mellett. :D
Ráncaim meg vannak, csak a képen nem látszik. :D Sok igazi férfi is van, csak azok nem kiabálnak hangosan, hogy: Hahó itt vagyok, én vagyok az igazi férfi. :D Az igazi férfi csendben van és méltóságteljes. :D Így nehéz őket észrevenni. No, ez sem igaz. Csupa paradoxont írok. :rolleyes:
Ameda
2010-02-26, 07:55 AM
40 felett is lehet boldognak, kiegyensúlyozottnak lenni- sőt kell is!
Nekem már felnőttek a gyerekeim:-) Igaz fiatalon szültem! most élvezem az életet:-)
Eljárok táncolni:-)
misslaura
2010-02-27, 02:58 PM
Nekem már felnőttek a gyerekeim:-) Igaz fiatalon szültem! most élvezem az életet:-)
sziasztok :)
Jol teszed ! miért is ne ? vannak jo klubok meg helyek
ahová nem tinik járnak , mert ott én már ne érezném magam
jol , de izlés dolga az is !
mamaot
2010-03-04, 04:48 PM
Nekem azt mondják sok napon: Szép vagy! Mondta ma már valaki? - Ez általában fel szokott dobni.
cathy222
2010-03-05, 06:58 AM
Barátnővel? Egyedül?
TH6777
2010-03-05, 08:37 AM
Vörösmarty írta egykoron: "Nézd a világot: annyi milliója, / S köztük valódi boldog oly kevés."
Szerintem minden nap és a megélt éveink tartogatnak olyan "kincseket" ami maga volt a boldogság.Persze minden embernek megvan a saját "öröm skálája" ami őt boldoggá teszi.Temérdek dolog van életünkben ami boldoggá tesz csak észre kell vegyük. A boldogság nem feltétlen korhoz kötött ugy gondolom,mert az ellenkezőjével is találkozunk,sőt gondoljunk csak bele mennyi boldogtalan kisgyerekkel találkozunk! (sajnos )
Duncat Stuart gondolata: "A boldogság az élet jó befektetéseinek osztaléka.?
AndiC
2010-03-05, 01:13 PM
Eljárnék énis, de, hogy nincs hova (pl. az idén minden farsangi bálról carul lemaradtam), holnap este Kangoo Jumps-ra megyek.:p
Nekem azt mondják sok napon: Szép vagy! Mondta ma már valaki? - Ez általában fel szokott dobni.
Óóóó, mondta biza, felisdobott, kangoojumps nélkül!! :)
A bókoló a doki volt aki a kis csapatomat világra segitette 14 éve, meg is kérdezte tőle a párom, most is vannak ilyen akciós ajánlataik, hogy 1-t fizetsz, 2-t kapsz?! :rolleyes::p
TH6777
2010-03-06, 04:33 AM
Eljárnék énis, de, hogy nincs hova (pl. az idén minden farsangi bálról carul lemaradtam), holnap este Kangoo Jumps-ra megyek.:p
Óóóó, mondta biza, felisdobott, kangoojumps nélkül!! :)
A bókoló a doki volt aki a kis csapatomat világra segitette 14 éve, meg is kérdezte tőle a párom, most is vannak ilyen akciós ajánlataik, hogy 1-t fizetsz, 2-t kapsz?! :rolleyes::p
Ja kérem,ha egy "üzlet" beindul és még akciós is.......40-en innen, 40-en tul
Gomby69
2010-03-07, 06:56 AM
A környezetemben, (magam és a Barátnőim nevében szólok) azt látom, hogy a fiatal 20-30 közötti pasik a negyvenes nőket részesítik előnyben, egyre inkább. Egyre gyakoribb ez a felállás. A pasik szeretik a tapasztaltabb hölgyeket, és a nők miért is részesítik előnyben a ,,fiatalokat" ? Bizonyítani akarnak maguknak, hogy még ilyen vonzók? Vagy náluk is működik az úgynevezett kapuzárási pánik? Szerintetek?
AndiC
2010-03-07, 01:01 PM
Gomby szivem, nékem a 20-30 közötti akárki még "gyerek", egy 40-en felüli nőnek szerintem, túlzás lenne ekkora korkülönbség. Ilyenkor talán Anyakomplexusról beszélhetünk. :rolleyes:
Pánikba meg eshetünk, ki milyenbe, de akkor sem ugrunk egy 20 évvel fiatalabbra. (Esetleg egy idősebbre ;))
Mi is aza kapuzárási pánik? :confused:
Télleg, hova is tettem a kapukulcsot... sose találom!:p
(Ugrálni is alig birok, úgy fáj a lábam...):p
richi13
2010-03-08, 04:30 AM
Sziasztok.. Szerintem az igazi nő negyven év felett kezdődik.. Hogy is mondja az a kis buta szólás? "kellemes negyvenes" nagyon találó. Azért meg nézném melyk pasi hagyná hogy például egy ilyen negyven éves nő elássa magát a kertben.. Nem a kor számit. Van olyan husz éves lány aki nagyon csak meg irigyelhetne egy negyven éves nő alakját és arcát..
Cheechee
2010-03-08, 07:38 AM
A 40 feletti nők nem valami szépek...:-)
cathy222
2010-03-08, 09:01 AM
Vörösmarty írta egykoron: "Nézd a világot: annyi milliója, / S köztük valódi boldog oly kevés."
Szerintem minden nap és a megélt éveink tartogatnak olyan "kincseket" ami maga volt a boldogság.Persze minden embernek megvan a saját "öröm skálája" ami őt boldoggá teszi.Temérdek dolog van életünkben ami boldoggá tesz csak észre kell vegyük. A boldogság nem feltétlen korhoz kötött ugy gondolom,mert az ellenkezőjével is találkozunk,sőt gondoljunk csak bele mennyi boldogtalan kisgyerekkel találkozunk! (sajnos )
Duncat Stuart gondolata: "A boldogság az élet jó befektetéseinek osztaléka.?
És hogy folytassam a költőt: Ábrándozás az élet megrontója, mely kancsalul festett egekbe néz.
Jó kis vers ez! :-)
Ez így általánosítás, de még annak sem túl korrekt. Ráadásul nem a szépségünk tesz boldoggá, de ehhez idő kell, mire rájön az ember.
FLAMINGO
2010-03-08, 09:08 AM
Talán Rómában, de, hogy mindenütt...
Ezt azért megkérdőjelezném.
Ilyen "magasröptű" véleményt pont ma kifejteni - ez sem vall széles látókörre
TH6777
2010-03-08, 09:16 AM
Távol áll tölem hajszálnyi bántó szándék!
Mivel nem tudom a nick név hölgyet,vagy úrat takar igy azt mondom kinek mi a szép ez egyéni.Esetleg tükör előtt állhat az ember, ha ilyen állt.megállapitásra jut. Melyik koru hölgyek akkor a "szépek"?
Minden Hölgynek Boldog Nőnapot " 0 - végtelen kor" között,amibe belefér a 40-en innen,de a 40-en tul is!
AndiC
2010-03-08, 03:58 PM
M!erda!! :p Non e che hai bisogno di occhiali? :p
415390
remenyseg
2010-03-10, 07:11 AM
Ez egy nagy baromsag amit irtal kedves Cheechee!Bocsanat a kifejezesert!Es tutira biztos hogy a nick neved alatt nem egy igazi ferfi rejtozik.:rolleyes:
Talan tul sok a onbecsules benned.Felvilagositlak,hogy nagyon sok gyonyoru 40 ev feletti no letezik.....csak nezz korul....ami viszont nem mondhato el egy 40 ev feletti kopaszodo,pockosodo ferfirol.:rolleyes:
Törppapa
2010-03-10, 09:04 AM
Aki 40 éves kora után úgy ébred fel, hogy nincs semmi baja, az biztos lehet benne, hogy már meghalt.
AndiC
2010-03-10, 09:26 AM
Aki 40 éves kora után úgy ébred fel, hogy nincs semmi baja, az biztos lehet benne, hogy már meghalt.
Törppapa, asszem hiányzik neked Hókuszpók! Kiszedné belőled a reumát... :p
cathy222
2010-03-10, 12:34 PM
Törppapa, asszem hiányzik neked Hókuszpók! Kiszedné belőled a reumát... :p
Hi-hi! Vagy megkergethetné Sziamiau, hiszen egy kis testmozgás érett korban sem hátrány! :-)
remenyseg
2010-03-10, 12:52 PM
Talán Rómában, de, hogy mindenütt...
Ezt azért megkérdőjelezném.
Ilyen "magasröptű" véleményt pont ma kifejteni - ez sem vall széles látókörre
Osztom a velemenyed Flamingo.:)
:D Nem lennék meg meglepve, ha Törppapa egy kis Cheechee-t nevelgetne titokban a gombaházikójában az eddigi írásaik alapján. :rolleyes:
Sinette
2010-03-10, 07:00 PM
Na, ezeken jót kuncogtam. :) Még nem vagyok negyven, de úgy tűnik kicsit koraérettnek számítok, mert imitt-amott magamra ismertem. :P
TH6777
2010-03-11, 01:23 AM
Az a véleményem,hogy legtöbb nő "hátránya" kor független és egy intelligens ember mellőzi az általánosítást.A 40-es hölgyek érett nők.
A magam részéről tisztelem a vélemények másságát, az emberi igényeket,még azoknak a hölgyeknek és férfiaknak a véleményét is akik 40 éves koruktól esetleg a 20 éves fiúkra- lányokra vágynak.
Egy " tanács": az érett nők, ha nem akarnak csalódni az életben az érettségük kapcsán, szerintem fiatalabb fickókat kell megtanítsanak a vetkőzve főzés vagy főzőcskés vetkőzés élményére,annak mivelésére.:D
AndiC
2010-03-11, 01:50 AM
Egy " tanács": az érett nők, ha nem akarnak csalódni az életben az érettségük kapcsán, szerintem fiatalabb fickókat kell megtanítsanak a vetkőzve főzés vagy főzőcskés vetkőzés élményére,annak mivelésére.:D
Erről részletesebben ha hallanánk kedves TH6777 ... :p esetleg élménybeszámolót ...
(pl. illatos gulyáslevest egyszál köténykében?)
Mérpont fiatalabb fickókat köll tanitani erre? A vénebbek nem jók ennek mivelésére?!
Szerintem még ők is tanulnának... :p
Ime néhány kötényke, vagy ez is sok(kk)?
416399 416400
Íme néhány kötényke, vagy ez is sok(kk)?
416399 416400[/quote]
Én is szeretnék egy ilyen kötényt! Na nem a minta miatt, hanem a csodás szabása miatt :D Én pont így nézek ki mint a fejnélküli hölgy a kötényen, csak remekül álcázom a kis hájaimmal :rolleyes:
Kedves TH6777! Mi a helyzet a későn érő típussal? Van aki még hetvenévesen sem akar beérni . Még én is félig ződ vagyok :D
TH6777
2010-03-11, 05:10 AM
Kedves TH6777! Mi a helyzet a későn érő típussal? Van aki még hetvenévesen sem akar beérni . Még én is félig ződ vagyok :D
:D Vessenek magukra,:D
cathy222
2010-03-11, 05:50 AM
Az a véleményem,hogy legtöbb nő "hátránya" kor független és egy intelligens ember mellőzi az általánosítást.A 40-es hölgyek érett nők.
A magam részéről tisztelem a vélemények másságát, az emberi igényeket,még azoknak a hölgyeknek és férfiaknak a véleményét is akik 40 éves koruktól esetleg a 20 éves fiúkra- lányokra vágynak.
Micsoda fantázia!!! Köszi az ötletet! :-D
Erről részletesebben ha hallanánk kedves TH6777 ... :p esetleg élménybeszámolót ...
Mérpont fiatalabb fickókat köll tanitani erre? A vénebbek nem jók ennek mivelésére?!
416399 416400
Mérpontra. :-D
ugye egy 40-es, na pláne feletti nőnek ott lábatlankodnak non stop a gyerekek a lába körül. Most gondoljuk el a megrökönyödést, amikor anyu illatos gulyáslevest főz egyszál köténykében.
Ám de ugyanez egy huszonéves függtelen fiatalember legénylakásán egy kis mezaliansz keretében mindjárt kivitelezhetőbb. :rolleyes:
lesenceinfo
2010-03-11, 07:58 AM
Szerintem a szépség is egyenes arányban nő a kor előrehaladtával. lásd: Salma Hayek, Marcia Cross, Halle Berry
TH6777
2010-03-11, 09:42 AM
Micsoda fantázia!!! Köszi az ötletet! :-D
Szivesen!
Vágyainknak megfelelően dönthetünk bármilyen élmény mellett, ami éppen jólesik…és miért is ne eshetne jól a "konyhai" helyszinen,ha éppen a vágyaink ott és akkor vállnak "gördülékennyé" a konyhai "munkafolyamatok" közepette pl:nokedli szaggatáskor.:D
40-en tul minden hölgynek dukálna egy "fantázia utalványocska",:D természetesen idő és korkorlátlan feltőltéssel!
(no néha 40.-en innen is).
Huu ezt jól meg azt mondtam: "korkorlátlan".:D
Különben meg a fantázia csak fantázia és még közel sem nevezném alkotói tevékenységnek.Szerintem a nők fantáziálás terén ugyan ugy nem fogják vissza magukat, ahogy a férfiaksem és ez kortól független. Mi több,biztos hogy mindkét nemet illetően többen abban is reménykednek titokban, hogy partnerük előbb-utóbb segít ezek közül néhányat a valóságba is átültetni és végre partnerét is észre veszi a valoságban. Sajnos afantáziának a gyakorlatba való ültetése ott bicsaklik meg, hogy sok nőt akár 40 akár nem, túlságosan is foglalkoztatja a szerintük tökéletlen - teste és képtelen elfogadni önmagát.
Fantázia?......
"A franciák szerint igazi fantáziája annak van csak, aki látni tudja a valóságot. Ez a képesség ritka. Az emberek azt hiszik, a fantázia egyértelmű valamilyen soha nem létezett tünemény megálmodásával. De soha nem létezett tüneményeknek nincs kezük, sem lábuk, olyanok, mint a griffek, s aminek nincs köze a valósághoz, az unalmas és gyermekes. Az igazi képzelőerő a valóságból építi fel az újat, a csodálatost, a meglepőt. Látni a valóságot sokkal meglepőbb és fantáziadúsabb vállalkozás, mint felhőkből építeni a valóság első fuvallatára szétomló álomvárakat. Tanulj meg igazán látni egy épkézláb embert, s meg kell tudnod, hogy meglepőbb és csodálatosabb, mint a mítoszok szárnyas hősei."
Márai Sándor
TH6777
2010-03-11, 10:24 AM
416399 416400
No még ilyet.Élménybeszámolót.Ja leszedni az jókat és csak ugy hasznositgatni:D
Miért is kell a kötényke a gulyásleves főzéséhez? -és ha a természet lágy ölén....miért legyen füstös éppen a kötényke?.....
Tudod a fiatalabb fickókat még könnyebb tanitani a "főzés" közepette,mert még őket "érdekli a pocakjuk" megtöltése és zömüknek szemüveg sem kell a kötényke levetéséhez,szemben a vénebb fickókkal akiket már tanitani sem lehet és érdemes ha addig nem sajátitották el a konyhai művészet közös örömeinek "izét":D
Im egy klassz tanitani való alany, 40en honnan is?
http://static.hoxa.hu/pic/kepeslapok/145001-146000/145662.jpg
Igazad van,lehet még ők is tanulnának, kérdés: ugyan mit? - mosogatni?
Ha már kötény volt, hát legyen más is...
:D
AndiC
2010-03-11, 01:22 PM
Szerintem a szépség is egyenes arányban nő a kor előrehaladtával. lásd: Salma Hayek, Marcia Cross, Halle Berry
Szerrrintemis! :ugras:
ugye egy 40-es, na pláne feletti nőnek ott lábatlankodnak non stop a gyerekek a lába körül. Most gondoljuk el a megrökönyödést, amikor anyu illatos gulyáslevest főz egyszál köténykében.
Ám de ugyanez egy huszonéves függtelen fiatalember legénylakásán egy kis mezaliansz keretében mindjárt kivitelezhetőbb. :rolleyes:
Asszem maradok a Gulyásleves elkészitésének fortélyai egyszál köténykében vagy még abban sem c. szemléltető fantáziaműsor előadásával az én drága vénebbminténemnél ... elis főne a leves :p. Persze akkor, amikor rengeteg gyerekem a nagyinál van.
Élménybeszámolót irhatnék énis, de nem gulyásleves volt ;):p.
TH6777
2010-03-11, 02:01 PM
Jó "kifogás" sosem rossz;)
Ha még csak a gyerekek, de amikor még az unokák is, és mind ez "megfejelve" egy férjel,"éhes" társsal.
Azért ezek a mai gyerekek a "látványok" sokaságába nővögetnek és lehet még is csak forditva lenne az a megrökönyödés.......
Igaz, más a "felállás" a legénylakásba,de ott szerintem már nem is a gulyásleves a teriték része.:D
No az bizton állitható,hogy még a 40-en tuliakra is érvényes (ellenvetés "kizárva"),hogy:
"A nőket a szerelem nemcsak érdekessé teszi, hanem meg is szépíti. A nő akkor szép igazán, ha boldog, és akkor boldog, ha érzi, hogy szeretik."
(Rippl-Rónai József)
TH6777
2010-03-12, 03:09 AM
Ühüm. :-)
Talált,süllyedt.....?:grin: Azért minden benne van a válaszodba, de az idézetben is.
Egy 40 éves hölgy mégha kicsit tul is lépte e szép kort a már megélt élettapasztalataiból és magabiztosságából valamint az "aktív" szerelmi életéből ( volt-van-lehet még 40-en tul is) és az "evés-ivás" öröméből fakad és szép ebben az életkorban. A hölgyek szépségükkel kapcsolatos önbizalmukat szerintem nőveli és kell is, hogy nővelje az életükben elért számtalan sikereiknek ugymond értéket tudjanak tulajdonitani.Baromi nagy hibának tartom és az önbizalmat is erősen befolyásolja amikor is egy jó 40-es hölgy egy másik korabeli hölgy ráncait,sulyát,öltözködését stb vizslázza és hipp-hopp az első utjába eső tükör elé állva azt mondja: -hu de csunya,ráncos ilyen olyan vagyok....."!
Legyen hölgy no jó itt vannak a fickók is, felkell tennünk önmagunkban azt a kérdést,hogy mi saját magunk mitől is érezzük-éreznénk magunkat szépnek?! Ha válaszoltunk magunknak semmi gond,mert rájöttünk szépek vagyunk!
Soha nem voltam hive mások "szépségét" utánozni,irigyelni,mert minden hölgy,de az urak sem kivételek, szépek a maguk nemében
és mindenki tetszik valamiért egy másiknak.
Szépség? Fiatalság?
Nos azt vallom,hogy a fiatalok is akiknek manapság meggyöződésük,hogy milyen szépek, sajnos a gondolatukban még nem tudatosult,hogy Ők is korosodni,öregedni fognak,a szépségükkel együtt, mert a fiatalság is csak egy átmeneti állapot.
És egy kis humor,de helyt állónak gondolom (tapasztalatom):
40 éves körüli korunkra azért már van fedél a fejünk felett,talán még munkánk is, van diplománk-szakmánk,levannak "osztva a lapok",általában van egy feleségünk,férjünk(ha esetleg nem is az első), és van-vannak gyerekeink akik már nem feltétlen karonülök,van azért ruhánk és legfőképpen élettapasztalatunk (még a szexualitás terén is)!
Na ez a szépség és ez 40-en innen és 40-en tul is müködik!
Ehez azért nagyon hamar mentesiteni kell magunkat az esetleges és sajátos önértékelési zavarainktól,mert ennek hiányába soha nem érezzük magunkat szépnek. (Hölgyek-Urak)
Szép napot!
cathy222
2010-03-12, 05:16 AM
Baromi nagy hibának tartom és az önbizalmat is erősen befolyásolja amikor is egy jó 40-es hölgy egy másik korabeli hölgy ráncait,sulyát,öltözködését stb vizslázza és hipp-hopp az első utjába eső tükör elé állva azt mondja: -hu de csunya,ráncos ilyen olyan vagyok....."!
Igen. :) Annyit hozzáfűznék, hogy az sem mindegy, hogy milyen tükröt használok. A legjobb tükör a másik ember. A legnagyobb önbizalmat az a másikember-tükör adja, amiben önmagamat szerethetőnek látom. Értékesnek. Igy gondolom, így érzem.
reimisz
2010-03-12, 05:37 AM
Sziasztok negyvenesek! Én is az vagyok és szerintem lehetnek a ráncok szépek is, pláne, ha nevető ráncok azok. Nevessünk sokat, akár magunkon is például amikor a tükör előtt tornázunk! Szép napot!
TH6777
2010-03-12, 09:30 AM
Igen. :) Annyit hozzáfűznék, hogy az sem mindegy, hogy milyen tükröt használok. A legjobb tükör a másik ember. A legnagyobb önbizalmat az a másikember-tükör adja, amiben önmagamat szerethetőnek látom. Értékesnek. Igy gondolom, így érzem.
Való igaz, de tök mindegy a tükör "foncsurozása" szerintem, mert bizton veszem,hogy olyan képet kapunk vissza amilyet szeretnénk,hiszen ha már esetleg "kábitani" sem tudjuk magunkat akkor nem is állnánk a tükör elé. Nem feltétlen jó és önbizalmat nővelő a másik ember,mint tükör.
Az a másik ember szerinted mindig és mindenben a valóságot tükrözte-tükrözi és fogja amikor elé állsz "nézelődni?
Tutira vehető,hogy teljes érdeknélküliség mentessen tükrözi az a másik ember-tükör vissza a "képet" amit szeretnénk betudni?
Kizárt,hogy mindig tiszta az a tükör! Más a tükör tisztasága és az önmagunk önbizalmának tudatija,hogy igen is szerethetőek vagyunk még tükör nélkül is. Tisztában kell lenniük a nőknek és uraknak,hogy szerethetőek a magunk nemében, szépek és lévén itt a tavasz....hát kivánatosak is.
Tudod 40 évesen amikor a tükörbe nézünk manapság ( akinek nem inge ....) általában a következöket látjuk, mondhatnám ugy is,hogy nemtől független:
túl soványak-túl kövérek, túl alacsonyak- túl magassak,túl és minden túlok vagyunk, de elmondhatjuk, hogy tiszták vagyunk, mielőtt kilépünk az utcára! Azt hiszem a "tisztaságunk" a legjobb kép és tükör sem kell hozzá.
Ha tetszik,hanem 40-en túl azért bekell tudnunk,hogy nem a mese szép tündér királylányt látjuk majd a tükörben, mint mondjuk anno 2-3 éves " fénykorunkban.
AndiC
2010-03-12, 09:47 AM
Ha tetszik,hanem 40-en túl azért bekell tudnunk,hogy nem a mese szép tündér királylányt látjuk majd a tükörben, mint mondjuk anno 2-3 éves " fénykorunkban.
...hanem egy jó nőt! :p:p:p
TH6777
2010-03-12, 09:51 AM
...hanem egy jó nőt! :p:p:p
Ugy legyen. No látom végre önbizalomból sincs hiány:D
Na ezt csak a 40-esek tudják bizony,mert azok már nem is a tükröcskét nézik,hisz tisztában vannak a szépségükkel.
cathy222
2010-03-15, 01:57 AM
A minden pasi topikban idéztem már erről (http://otrolahatra.virtus.hu/?id=detailed_article&aid=88056)az oldalról. Azt írják: Ahol tisztelik a nőket, ott laknak az Istenek.
Vagyis nem a tükör a lényeg, hanem az önbizalom, ahogy ezt kedves TH, te is jelezted. És igazad van!
page355
2010-03-15, 03:12 PM
Az onbizalom nagyon fontos, enézést a gépem nem írja a pontokat
Katalin/Anyoka
2010-03-16, 08:36 PM
Sziasztok negyvenesek! Én is az vagyok és szerintem lehetnek a ráncok szépek is, pláne, ha nevető ráncok azok. Nevessünk sokat, akár magunkon is például amikor a tükör előtt tornázunk! Szép napot!
A ráncok helye azt mutatja ahol a mosoly lakik:D
mondotta volt 1x valaki
Beby61
2010-03-17, 04:36 AM
"A ráncok helye azt mutatja ahol a mosoly lakik" ez tetszik és igaz
TH6777
2010-03-17, 04:56 AM
Az istenek a nőknek fegyverül adták a szépséget és ez igy van rendjén! Ahoz viszont,hogy higgyjék a szépségüket a nők,nem árt ha pontosan ismerik önmagukat.
TH6777
2010-03-17, 05:00 AM
"A ráncok helye azt mutatja ahol a mosoly lakik" ez tetszik és igaz
Ráncok: Véleményem szerint csak a szívünknek nincsenek ráncai itt "lakik" a szeretetünk és a mosoly is!
TH6777
2010-03-17, 05:58 AM
Ha még egyszer 40/50 lehetnék.......
Meggyőződésem,hogy egy negyvenen túli nő már elég jól ismeri önmagát,van tartása,igazából tudja már hogy mit akar és kitől,tisztába van azzal is,hogy ki -mi ő!
Egy 40 feletti nőt manapság már nem is érdekel igazán,hogy mit gondolsz róla vagy arról hogy mit hogyan teszel,mert tudja és ismeri önmagát ahoz, amire eljut ehez a korhoz.
Azért nem elhanyagolandó,hogy a 40 feletti nők bátrak,öszinték és egyenesek, mert lazán és spontán kertelés nélkül az ember szemébe mondják a véleményüket,még azt is ha "mocsok disznó" valaki.
Ez jó dolog és igy kellene müködnie a dolgoknak 40en innen-és tul,mert nem kéne agyalni hányadán állunk adott esetben,szituban.
Még annyit talán: Sok sok okból tisztelhetjük a 40 feletti nőket és dicsőíthetjük Őket!
Sajnos ezt a férfi oldalról már nem lehet minden esetben elmondani,mert azért egy nő még 40es éveiben is ápolt-okos-ragyogó és még szexis is lehet,mig az e koru férfiak zöme :kopaszodó, pocakos "őskövület" sárga nadrágban,
és időnként még "hülyét" is csinál éppen magából ha meglát egy 20 éves "fruskát"!
Hölgyeim-Uraim elnézést kérek az elöző néhány sorban itt iróttakért,de természetesen vannak mindkét nemet nézve kivételek!
Ugye a férfiak 40 körül azt mondják:"Miért vegyek meg egyegész tehenet,amikor csak tejet akarok inni"!
Egy 40 körüli érett nő erre mondhatja, üzenheti azt,hogy pl: uraim változnak az idők,miért vegyünk meg egy egész disznót azért a kis kolbászkáért!
"A szépség és az azt megtestesítő alkotás vágya elválaszthatatlan az embertől, enélkül jószerivel nem sok örömet talál a földön. Az ember megkívánja, megtalálja és befogadja a szépséget minden feltétel nélkül, csak azért, mert szépség, és áhítattal leborul előtte, nem kérdezi, mire használható és mit lehet rajta vásárolni." Fjodor Mihajlovics Dosztojevszkij
Szép napot!
cathy222
2010-03-17, 08:37 AM
Ráncok: Véleményem szerint csak a szívünknek nincsenek ráncai itt "lakik" a szeretetünk és a mosoly is!
Igen, mert a szív ráncait szőrnek mondják. Ld. "szőrős szívű". :33:
AndiC
2010-03-17, 10:38 AM
Bölcsességek :p
Ha jobban néznék ki, kiesnék az ablakon.
Az a nő, aki nem csinos, milyen? Csintalan?
Amerikai tudósok kimutatták, hogy a sertések orgazmusa 30 percig tart. Ezek után senki ne mondja nekem azt, hogy a férfiak disznók!
Tudósok felfedezése szerint egy bizonyos ételféleség elfogyasztása 90%-kal csökkenti a nők szexuális étvágyát. Ez pedig az esküvői torta.
Még szerencse, hogy csinos nő a feleségem. Különben
szeretkezhetnék vele egyedül.
Ha egy férfi kinyitja a kocsi ajtaját egy nőnek, akkor vagy a kocsi új, vagy a nő.
A BOLDOG NŐK 5 TITKA:
1. Fontos, hogy egy olyan férfit találj, akivel megoszthatod a
felelősségeket és a háztartási munkát, és hogy legyen egy jól fizető
állása.
2. Fontos, hogy egy boldog férfit találj, aki imád táncolni, utazgatni
és mindig megnevettet.
3. Fontos, hogy egy romantikus férfit találj, akire érzelmileg
támaszkodhatsz, anélkül, hogy ő ezt kihasználná,és ráadásul nem
hazudik.
4. Fontos, hogy egy olyan férfit találj, aki tökéletes szerető és imád
veled hancúrozni.
5. Fontos, de nagyon fontos, hogy ez a 4 férfi ne ismerje egymást!
TH6777
2010-03-17, 12:55 PM
Ne legyél már ilyen szőrös szívű:p Nézd a dolgok jó oldalát is ám amit irtam.
cathy222
2010-03-17, 01:23 PM
Ne legyél már ilyen szőrös szívű:p Nézd a dolgok jó oldalát is ám amit irtam.
:D Hevesen bólogattam!!
cathy222
2010-03-17, 01:25 PM
A BOLDOG NŐK 5 TITKA:
1. Fontos, hogy egy olyan férfit találj, akivel megoszthatod a
felelősségeket és a háztartási munkát, és hogy legyen egy jól fizető
állása.
2. Fontos, hogy egy boldog férfit találj, aki imád táncolni, utazgatni
és mindig megnevettet.
3. Fontos, hogy egy romantikus férfit találj, akire érzelmileg
támaszkodhatsz, anélkül, hogy ő ezt kihasználná,és ráadásul nem
hazudik.
4. Fontos, hogy egy olyan férfit találj, aki tökéletes szerető és imád
veled hancúrozni.
5. Fontos, de nagyon fontos, hogy ez a 4 férfi ne ismerje egymást!
Jóóó!!! :D
Nekem olyanom van, hogy: az igaziért meghalnál, az igaz meghal érted... Ha megtalálom, felteszem.
TH6777
2010-03-18, 04:12 AM
Egy kis humor 40en "tők mindegy" is honnan:D
A szerelem abból áll, hogy ötvözni kell egy vámpír temperamentumát
egy
őzike türelmével.
A szerelmes férfi nem teljes ember, amíg meg nem házasodik. Attól
aztán
teljesen kész lesz...
Annyi szó van, amit a nőknek mondhatunk: szépek, aranyosak,
kedvesek...
Persze hazudunk, de azért mondhatjuk nekik.
Az igazi
lelkesedés az, a mikor a vőlegény a nászéjszakán odamegy a falhoz
lekapcsolni a villanyt és már az ágyban van, mire sötét lesz.
Szép napot!
TH6777
2010-03-18, 04:14 AM
Ez lemaradt tegnap!
A "szakáll" nem szúr, csak a megfelelő oldalára kell születni.
Választani kell. Vagy szeretjük a nőket, vagy kiismerjük őket.:D
TH6777
2010-03-18, 04:30 AM
Bölcsességek :p
Ha jobban néznék ki, kiesnék az ablakon.
Az a nő, aki nem csinos, milyen? Csintalan?
Amerikai tudósok kimutatták, hogy a sertések orgazmusa 30 percig tart. Ezek után senki ne mondja nekem azt, hogy a férfiak disznók!
Tudósok felfedezése szerint egy bizonyos ételféleség elfogyasztása 90%-kal csökkenti a nők szexuális étvágyát. Ez pedig az esküvői torta.
Még szerencse, hogy csinos nő a feleségem. Különben
szeretkezhetnék vele egyedül.
Ha egy férfi kinyitja a kocsi ajtaját egy nőnek, akkor vagy a kocsi új, vagy a nő.
Szia!
Az igazit elhagyjuk a többiért. A többit az igazi miatt.
Azt mondják; a szerelem vak. Talán ezért olyan aktívak a férfiak a kezükkel.
Nem akaratunktól függ, hogy örökké szeressünk valakit, mint ahogy az sem függött akaratunktól, hogy ne szeressük.
A férfiak mindent elfelejtenek. Ezért van lassított visszajátszás minden meccsen.
A nő olyan, mint egy költői hasonlat: Ha szép, akkor az sem baj, ha nincs semmi értelme.
A nők felsőbbrendűek! Sok okos férfit láttam már buta libával, de még egy okos nőt sem buta férfival!
Az optimista férfi nősülésre és gyerekekre gondol. A pesszimista férfi nős, és vannak gyerekei.
Egy francia hetilap férfiak részére pályázatot hirdetett: "Egy reggelem leírása" címmel. Az első díjat a következő műnek ítélték: "Felkelek, reggelizem, öltözködöm és indulok haza!"
Szép napot!
cathy222
2010-03-18, 09:53 AM
Ez lemaradt tegnap!
A "szakáll" nem szúr, csak a megfelelő oldalára kell születni.
Választani kell. Vagy szeretjük a nőket, vagy kiismerjük őket.:D
:D Akkor marad a szeretés, mert kiismerni egy nőt lehetetlen!
Jobban vagy ma is egy kicsit?
TH6777
2010-03-18, 10:09 AM
:D Akkor marad a szeretés, mert kiismerni egy nőt lehetetlen!
Jobban vagy ma is egy kicsit?
Szia!
Köszi már egy kicsit jobb a helyzet,lehet a tavaszi napsütés is segit. Jobb,mint az ecetes http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:PeRiqfMhzpNj_M:http://bin.sulinet.hu/ikep/2003/06/sugar.jpg (http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://bin.sulinet.hu/ikep/2003/06/sugar.jpg&imgrefurl=http://www.sulinet.hu/tart/cikk/Sbi/0/14844/1&usg=__vHGvOOP5XfylUJp8UIVTJt3TZ3o=&h=105&w=150&sz=18&hl=hu&start=10&itbs=1&tbnid=PeRiqfMhzpNj_M:&tbnh=67&tbnw=96&prev=/images%3Fq%3Dkockacukor%26hl%3Dhu%26sa%3DX%26gbv%3 D2%26tbs%3Disch:1):D:D
Szerintem nem is feltétlen helyes a "kiismerni", inkább megismerni elfogadni és tisztelni,s ha ez megvan nincs más "teendő" csak szeretetben élni! ( huha még rimmel is,de stimmel amit irtam)
Azért ez a másik nem felé is detto.
Szép napot!
sztyvy
2010-03-20, 04:18 PM
Érdekes hozzá szólások.
Csülök
2010-03-20, 07:06 PM
Szeretem az erett noket. Csak ne essenek le a farol. ;-)
AndiC
2010-03-22, 02:36 PM
Lányok, hogy kell csülökből kocsonyát főzni? Még semmiből sem főztem kocsonyát, de valahogy most elkezdeném...
Lehet, hogy a csülök nem is jó kocsonyának? :confused:
Akkor együnk inkább fagyit. :D
424312 424313
AndiC
2010-03-22, 02:55 PM
És ha már itt a tavasz, miért ne ehetnénk még több fagyit?
Tonnaszámra.:p
424325424326424327
cathy222
2010-03-22, 03:39 PM
Lányok, hogy kell csülökből kocsonyát főzni? Még semmiből sem főztem kocsonyát, de valahogy most elkezdeném...
424312 424313
De, a csülök az pont jó kocsonyának! Úgy főzd, mintha húslevest főznél, csak lassabban és tovább.
Fagyit nem tudok főzni, bár az sem lehet egy nagy vaszisztdasz. :D
AndiC
2010-03-22, 04:00 PM
Nem is kell nekünk főzni a fagyit... :p
Az alábbi idézetet most találtam
"Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét. Ha a lelke felől nézed, az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát. Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a Tied. Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei halmát, vagy a csípőjét nézed. Csak a szemét nézd, a teljesen ruhátlan lénye, az örömtől hullámzó, vagy fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van." Müller Péter
424383
Csülök
2010-03-22, 08:05 PM
424312 424313
Csulkot nem lehet olyan egyszeruen megfozni.
Plane olyan holgynek aki tonnaszamra eszi a fagyit. ;):D:Dkiss
nagycseszo
2010-03-23, 12:56 AM
Én 48 párom 46 és remekül érezzük magunkat. Fiatalnak.
cathy222
2010-03-23, 06:10 AM
Nem is kell nekünk főzni a fagyit... :p
Az alábbi idézetet most találtam
"Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét. Ha a lelke felől nézed, az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát. Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a Tied. Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei halmát, vagy a csípőjét nézed. Csak a szemét nézd, a teljesen ruhátlan lénye, az örömtől hullámzó, vagy fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van." Müller Péter
424383
Nagyon jó! Nagyon igaz.
remenyseg
2010-03-23, 07:37 AM
Csulkot nem lehet olyan egyszeruen megfozni.
Plane olyan holgynek aki tonnaszamra eszi a fagyit. ;):D:Dkiss
Nagyon is egyszeruen lehet csulkot fozni!Meg az olyan holgynek is konnyen megy aki tonna szamra eszi is a fagyit!
Mivel tobb lessz az alapanyag:rolleyes:finomabb lessz a csulok!;) Egy kis turelem szukseges meg....lassan csak meg puhul a csulok!;)
AndiC
2010-03-24, 06:25 AM
Inkább ne főzzünk csülköt, hizlal, meg ha sokáig főőőől... elfőőőől...
425101
Együnk salátát.
425102
CitromLee
2010-03-24, 06:53 AM
a csulokfozes mennyiben korhoz kotott?
a negyven feletti holgyeket erdekelheti legkevesbe
CitromLee
2010-03-24, 06:54 AM
egyebkent szerintem a csulok babbal jo
Csülök
2010-03-24, 09:44 AM
Inkább ne főzzünk csülköt, hizlal,
425101
Együnk salátát.
425102
Es a fagyi tonnaszamra? :p
Szeretem ha gozolog a csulok mikor lecsucsulok. ;)
angyalkám
2010-03-24, 10:54 AM
:confused::rolleyes: Kedves Hölgytársaim!! Ne csülköt együnk !! az nem jó sem a koleszterinnek sem a izületünknek, tornázzunk és sétáljuk / itt a tavasz/ és együnk salátát ahogy elözö hölgy irta!!:p
cathy222
2010-03-24, 01:16 PM
:D Kedves Hölgytársak! Nem szeretném kenyértörésre vinni a dolgot, de miért ne enne csülköt az, aki szereti? Miskolcon van egy Csülök névre hallgató vendéglő, ahol minden húsétel csülökből készül, és nagyon finom! Pl. főtt füstölt csülök párolt vörös káposztával. 40 felett azért ajánlanám a csülköt, mert sok benne az enyves rész, ami nagyon jó csont-erősítő.
AndiC
2010-03-24, 01:40 PM
Kedves CitromLee, a csülökfőzés annyiban korhoz kötött, hogy attól függ, ki hány éves korában tanul főzni, és nő hozzászólásainak száma gyorsan húszig. A csülök evéssel viszont a kilók száma nő, indifferens milyen korban van e történés. Sőt a babbal való társitása komoly szélviharokat is okozhat.
Annyiban megnyugtató, hogy nemcsak térfogaterősitő, hanem elöregedett csontjainkra is jó hatással van. :confused:
Angyalkám, teljesen igazad van, speciel most gyöttem a sétából.
Szépen átsétáltam a konyhából. Ide. :p
Szóval a fagyi is tartalmaz kálciumot, tehát jó a csontjainkra, az osteoporozis-ra, DE nem hizlal annyira, mint a csülök, pláne ha gőzölög, mikor lecsücsülsz! Hallod, Csülök?
Cathykám, sztem együnk salátát picipicipici csülökkel, apróra vágva, aztán TONNA fagyi, aztán séta. Remek!
cathy222
2010-03-24, 01:45 PM
Velem lehet tárgyalni: sok forró csülök, némi salátával, és jó sok jéghideg fagyi!! :D
Talán kevésbé hizlal az a csülök, ha a hozzá tartozó jószággal sokat sétálunk. Egy csomó hangulatjavító eu-s rendelet van állattartás ügyben, a sétáltatást, együtt kocogást is előírhatnák és akkor a coca se hizlalna annyira, igaz, nem is lenne olyan finom :D.
AndiC
2010-03-24, 03:41 PM
:``::``:
Jóóó, vigyük a jószágot is!
Ilyen jószága kinek van? :p
425537
Csülök
2010-03-24, 03:44 PM
:confused::rolleyes: Kedves hölgytársaim!! Ne csülköt együnk !! Az nem jó sem a koleszterinnek sem a izületünknek, tornázzunk és sétáljuk / itt a tavasz/ és együnk salátát ahogy elözö hölgy irta!!:p
:656:
Csülök
2010-03-24, 03:57 PM
Szóval a fagyi is tartalmaz kálciumot, tehát jó a csontjainkra, az osteoporozis-ra, DE nem hizlal annyira, mint a csülök, pláne ha gőzölög, mikor lecsücsülsz! Hallod, Csülök?
Andi Ca Kedves, :D
Reszemrol regen nem eszek csulkot.
Vitathatatlanul finom es imadom de sajnos nem valami egeszseges.
Bableveshez is fustolt pulykat hasznalok ami szerintem nagyon finom es kozel sem olyan zsiros mint a diszno csulok.
Ami a fagyit illeti, hamar valakinek a szenvedelye javaslom a joghut fagyit. ;)
Persze azt sem tonnara. :cici: :p
cathy222
2010-03-25, 01:48 AM
Andi Ca Kedves, :D
Reszemrol regen nem eszek csulkot.Vitathatatlanul finom es imadom de sajnos nem valami egeszseges.
Bableveshez is fustolt pulykat hasznalok ami szerintem nagyon finom es kozel sem olyan zsiros mint a diszno csulok.
Ami a fagyit illeti, hamar valakinek a szenvedelye javaslom a joghut fagyit. ;)
Persze azt sem tonnara. :cici: :p
Attól tartok rossz helyre keveredtem. :D
AndiC
2010-03-25, 01:59 AM
Cathy te JÓ helyen vagy! :p kiss
A cicisszmájlit azérkaptuk, hogy ne zabáljuk tele magunkat mindenféle csülkös fagyis kajákkal, majdnem rejtett apropó, hogy ELHIZUUUUNK!!!
:9:
Nna.
A joghurtos fagyi is jó, nagy kedvencem a kiwis. Vagyis akiwis joghurtos shake. Ahhh!
Étvágygerjesztőnek: :p
425674 425675
Lányok, én nem értek hozzá, de a sport sem túl egészséges. A párom minden héten focizik és állandóan szenved :rolleyes: pedig nem egy apró pasi. Izomláz, húzódások, rúgások és lökdösődés ;). Talán a sakk még elmenne, de ahhoz meg boci vagyok. Így marad a csülökrágás, ha nem fő elég puhára, megrágni is kemény fizikai munka :D.
cathy222
2010-03-25, 06:07 AM
Lányok, én nem értek hozzá, de a sport sem túl egészséges. A párom minden héten focizik és állandóan szenved :rolleyes: pedig nem egy apró pasi. Izomláz, húzódások, rúgások és lökdösődés ;). Talán a sakk még elmenne, de ahhoz meg boci vagyok. Így marad a csülökrágás, ha nem fő elég puhára, megrágni is kemény fizikai munka :D.
Sportnak azért vannak egészen kellemes formái is, mégha nem is sportnak hívják. Szerintem azt lehet gyakorolni, minél gyakrababban. :33:
Sportnak azért vannak egészen kellemes formái is, mégha nem is sportnak hívják. Szerintem azt lehet gyakorolni, minél gyakrababban. :33:
kiss Igazad van, állítólag, ha jól gyakoroljuk, akkor komoly zsírégető hatása is van :D Van amiből nem árthat a sok!!
AndiC
2010-03-26, 04:08 AM
Akkor raaaajta!!! :p Tornacipellőt is kell húzni??
(mi ateendő csontropogás ellen?)
KATT A KÉPRE!
426584
cathy222
2010-03-26, 04:38 AM
KATT A KÉPRE!
426584
Nem! Éppen hogy le kell venni! :-) Csontropogás? Jó ég, közben ropog a csontod? Vagy most miről van szó? :D
TH6777
2010-03-26, 04:44 AM
KATT A KÉPRE!
426584
Nagyon bulis:D
Igaz nem a pasisba vagyunk,de itt is megfér:D legalább lészen párja a fentebbinek:D
:``: Ma is érdemes volt bekapcsolni a gépet :D
remenyseg
2010-03-26, 08:47 AM
:``::``:
Jóóó, vigyük a jószágot is!
Ilyen jószága kinek van? :p
425537
http://s1.images.www.tvn.hu/2009/01/29/12/04/www.tvn.hu_89b33026ef836e2bd2beebd85618751b.png
Ezt is vihetem,ugye?;)
AndiC
2010-03-26, 09:21 AM
Reménység drága, benned van minden reményünk. HOZZAD ŐT IS!!! :p
Ha a TH kabátosa helyett lenne a kabátban?
Nemtudom,hogyan,de hirtelen úgy kitisztult a látásommmm...
Bár csontjaim ropognak, Cathy, bezony, hogy mi közben, aztat énmost talán nem ecsetelném...
gmj, a gépet mindig érdemes bekapcsolni, látod micsoda jószágok? TH, te látod? :p
frissitőőőő
426686
remenyseg
2010-03-26, 09:44 AM
[quote=AndiC;2032559]Reménység drága, benned van minden reményünk. HOZZAD ŐT IS!!! :p
Bizonyara nem kellene meresszem a szemem amikor lehullana a kabat rola...:p...Hmm ... vagy talan igen?:confused:
AndiC
2010-03-26, 11:13 AM
Ehh, jóvannna!
Meresszük minkis, amig lehet.:mrgreen:
(amig van mireeee :p)
Ki veti ránk az első követ?
TH6777
2010-03-26, 12:19 PM
Reménység drága, benned van minden reményünk. HOZZAD ŐT IS!!! :p
Nemtudom,hogyan,de hirtelen úgy kitisztult a látásommmm...
Bár csontjaim ropognak, Cathy, bezony, hogy mi közben, aztat énmost talán nem ecsetelném...
gmj, a gépet mindig érdemes bekapcsolni, látod micsoda jószágok? TH, te látod? :p
frissitőőőő
426686
Teljesen kitisztult látással igen. Szerintetek tud locsolo versikét,vagy csak heverészni:confused::D
TH6777
2010-03-26, 12:27 PM
Hölgyek figyelem!
Itt a tavasz előkerülnek a mocik,irány a természet:p
No egy kis választék 40en innen-40en tul,:D
remenyseg
2010-03-26, 04:13 PM
Teljesen kitisztult látással igen. Szerintetek tud locsolo versikét,vagy csak heverészni:confused::D
Meggyozodesem,hogy nagyon szep locsolo versiket is tud.....sot mi tobb....nagyon szepen tud locsolni is;):p....es a locsolkodas utan hevereszik is:)....kell meg ennel tobb???
TH6777
2010-03-27, 02:27 AM
....kell meg ennel tobb???
Nem árt ha van talonban még tartalék:D
http://www.videoplayer.hu/videos/play/93676
Magdalena67
2010-03-27, 03:07 AM
Esetleg a pénztárcájukra van szüksége csak az ilyen fiatalnak,
és a varázslat megszünik ha lapos lessz ;)
...osztom véleményedet..a pénz nagy úr...a tömött bugyelláris csodákra képes,de sajnos érzelmeket,vonzódást és szeretetet nem vehet meg rajta senki...az efféle kapcsolat nem a szerelemről szól...
AndiC
2010-03-27, 05:27 AM
Eztis aztis! :p
Hölgyek figyelem!
Itt a tavasz előkerülnek a mocik,irány a természet:p
No egy kis választék 40en innen-40en tul,:D
Osztán melyik az innen-inek, melyik a túl-inak??
Nem árt ha van talonban még tartalék:D
Ezek ovisok kedves TH, hozzál mán anyagot ide!! :p
427247
Addig is együnk csokit!
427248
TH6777
2010-03-27, 09:14 AM
Eztis aztis! :p
Osztán melyik az innen-inek, melyik a túl-inak??
Ezek ovisok kedves TH, hozzál mán anyagot ide!! :p
427247
Addig is együnk csokit!
427248
Már van "12" osztályos ovi is.
Hoztam:
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:SM_kENzyuxzKMM:http://www.dailynintendo.com/wp-content/uploads/2009/08/super-macho-man.png (http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.dailynintendo.com/wp-content/uploads/2009/08/super-macho-man.png&imgrefurl=http://dailynintendo.com/tag/game_guides&usg=__8foTxOwBNLyTMK_enw18t7xEq_o=&h=423&w=386&sz=205&hl=hu&start=1&itbs=1&tbnid=SM_kENzyuxzKMM:&tbnh=126&tbnw=115&prev=/images%3Fq%3Dsuper%2Bmachok%26hl%3Dhu%26sa%3DG%26g bv%3D2%26tbs%3Disch:1) http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ZDkJa2RMO3YzaM:http://www.walyou.com/img/Nintendo-characters-games-art-mike-tyson-super-macho-man.jpg (http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.walyou.com/img/Nintendo-characters-games-art-mike-tyson-super-macho-man.jpg&imgrefurl=http://www.walyou.com/blog/2008/09/09/10-nintendo-characters-art-figures-for-nes-mike-tysons-punchout/&usg=__KeQJLTXyXKrGJrD0KrD7WYkL3jo=&h=604&w=300&sz=39&hl=hu&start=3&itbs=1&tbnid=ZDkJa2RMO3YzaM:&tbnh=135&tbnw=67&prev=/images%3Fq%3Dsuper%2Bmachok%26hl%3Dhu%26sa%3DG%26g bv%3D2%26tbs%3Disch:1) http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:n4kOepNkJxgkjM:http://th08.deviantart.net/fs44/300W/f/2009/139/4/5/Super_Macho_Man_by_debureturns.png (http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://th08.deviantart.net/fs44/300W/f/2009/139/4/5/Super_Macho_Man_by_debureturns.png&imgrefurl=http://debureturns.deviantart.com/art/Super-Macho-Man-123058318&usg=__nyzPXmeW54vhNpbLiKGAlq8V1so=&h=343&w=300&sz=34&hl=hu&start=12&itbs=1&tbnid=n4kOepNkJxgkjM:&tbnh=120&tbnw=105&prev=/images%3Fq%3Dsuper%2Bmachok%26hl%3Dhu%26sa%3DG%26g bv%3D2%26tbs%3Disch:1) Tetszenek:confused::D
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:91Z6IFlaiV5ccM:http://www.vital.hu/files/images/100_szexis_ferfi.jpg (http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.vital.hu/files/images/100_szexis_ferfi.jpg&imgrefurl=http://www.vital.hu/themes/100_szexis_ferfi.htm&usg=__eLU-WVSUNv-xru-HRPNvxXD0LJY=&h=197&w=200&sz=26&hl=hu&start=17&itbs=1&tbnid=91Z6IFlaiV5ccM:&tbnh=102&tbnw=104&prev=/images%3Fq%3Dszexis%2B%2Bmacs%25C3%25B3k%26hl%3Dhu %26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1) http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:td27FbtQ_oFKGM:http://www.eszaon.hu/kepek/Kepek%2520a%2520cikkek%2520tartalmabol/image/erotika/sex_szexi_kanos_izgato_ferfi_pasi_fiu_srac_man_nag y_penis_farok_fasz_izmos_boxer.jpg (http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.eszaon.hu/kepek/Kepek%2520a%2520cikkek%2520tartalmabol/image/erotika/sex_szexi_kanos_izgato_ferfi_pasi_fiu_srac_man_nag y_penis_farok_fasz_izmos_boxer.jpg&imgrefurl=http://www.eszaon.hu/szines/Az_elso_jatekos_szex_avagy_dobja_fel_nemi_eletet_s zexualis_jatekszer_hasznalataval/18990/&usg=__j3ULMt9yXtFTgSr6IlcR3cu4koQ=&h=792&w=535&sz=49&hl=hu&start=3&itbs=1&tbnid=td27FbtQ_oFKGM:&tbnh=143&tbnw=97&prev=/images%3Fq%3Dszexis%2Berotikus%2Bpasik%26hl%3Dhu%2 6sa%3DG%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1) http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:zdgAs1ul1nNBvM:http://www.eszaon.hu/kepek/Kepek%2520a%2520cikkek%2520tartalmabol/image/erotika/szexi_erotikus_ferfi_kep.jpg (http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.eszaon.hu/kepek/Kepek%2520a%2520cikkek%2520tartalmabol/image/erotika/szexi_erotikus_ferfi_kep.jpg&imgrefurl=http://www.eszaon.hu/szines/arulkodo_szex-technika_a_csabitas_es_az_erzelem_tukreben/19222/&usg=__9wQ653vcJ1jYhdlEnHy368ejt2s=&h=600&w=800&sz=112&hl=hu&start=2&itbs=1&tbnid=zdgAs1ul1nNBvM:&tbnh=107&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3Derotikus%2Bf%25C3%25A9rfiak%26hl%3Dhu %26sa%3DG%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1) http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:XBf-FSKMGYaYCM:http://eszaon.hu/kepek/Kepek%2520a%2520cikkek%2520tartalmabol/image/erotika/ferfi_penis_farok_meret.jpg (http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://eszaon.hu/kepek/Kepek%2520a%2520cikkek%2520tartalmabol/image/erotika/ferfi_penis_farok_meret.jpg&imgrefurl=http://www.eszaon.hu/eletmod/A_meret_a_lenyeg,_avagy_a_ferfiak_es_a_nok_vagy_es _alma/13385/&usg=__8eWlZpamt9k9ja3Jgtwivri_SzY=&h=324&w=362&sz=17&hl=hu&start=104&itbs=1&tbnid=XBf-FSKMGYaYCM:&tbnh=108&tbnw=121&prev=/images%3Fq%3Df%25C3%25A9rfiak%26start%3D100%26hl%3 Dhu%26sa%3DN%26gbv%3D2%26ndsp%3D20%26tbs%3Disch:1)
AndiC
2010-03-27, 09:21 AM
Óóóóóó, TH, nem lazsáltál :p, de csak Craig jön be, a többi a frászt hozza rám, olyan... hmm, kislányosak! Semmi férfiasság nincs bennük! :mrgreen::4:
TH6777
2010-03-27, 09:22 AM
...osztom véleményedet..a pénz nagy úr...a tömött bugyelláris csodákra képes,de sajnos érzelmeket,vonzódást és szeretetet nem vehet meg rajta senki...az efféle kapcsolat nem a szerelemről szól...
“Az emberi boldogság ritkán a hatalmas vagyonok gyümölcse, sokkal inkább támad napi apró örömökből.” (Benjamin Franklin)
“Nem az a boldog, akit a tömeg annak nevez, akihez özönlik a pénz; hanem az, aki minden javát a lelkében hordozza, szálegyenesen kimagaslik, eltapossa a bizonytalanságot, senkivel sem cserélne sorsot, embernek egyedül emberi oldalát értékeli... ” (Seneca)
TH6777
2010-03-29, 01:07 PM
Óóóóóó, TH, nem lazsáltál :p, de csak Craig jön be, a többi a frászt hozza rám, olyan... hmm, kislányosak! Semmi férfiasság nincs bennük! :mrgreen::4:
Hát azért már tán nem kéne ennyire vizslázni az ajándék
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:zuzpRAVA-T7a1M:http://www.haziallat.hu/lovak/meddig-el-a-lo-fogas-kerdes-/1529/1/meddig-el-a-lo-fogas-kerdes-_1.jpg (http://images.google.hu/imgres?imgurl=http://www.haziallat.hu/lovak/meddig-el-a-lo-fogas-kerdes-/1529/1/meddig-el-a-lo-fogas-kerdes-_1.jpg&imgrefurl=http://www.haziallat.hu/lovak-lovasok/loapolas/lo-fog-eletkor-236/1529/&usg=__f3JPJYeDuaKEJdk9yqEOzcasu8M=&h=327&w=490&sz=26&hl=hu&start=10&itbs=1&tbnid=zuzpRAVA-T7a1M:&tbnh=87&tbnw=130&prev=/images%3Fq%3Dl%25C3%25B3vak%2Bfogai%26hl%3Dhu%26sa %3DG%26gbv%3D2%26tbs%3Disch:1):D
azt gondoltam a "férfiasságukat" tán látod mutógatás nélkül is:p
AndiC
2010-03-30, 04:13 AM
Lelki szemeim mostanság egyre romlanak, direktbe kell minden...:p Nemkommentálni sem tudok, és bizony egyre rosszabb lesz... Nna, ez nem fenyegetés, semnem figyelmeztetés, meraztat énnemszoktam!:p :p:p
Ajándékot is megszokom köszönni...például.
Vicamici
2010-04-03, 09:05 AM
Sziasztok negyvenesek. Jól eltűntem, de most megint jöttem randalírozni. Okosan visszaolvastam mindent és jókat nevetgéltem az írásaitokon. Zsizsegtek és jókedvűek vagytok, mint a kamaszok. :-) Egészen feldobódtam tőletek. Egy pillanatra fennakadt a szemem, amikor valami olyasmit olvastam, hogy a negyven év feletti nők nem szépek. A szépség nem a külsőségekkel kezdődik és nem is azzal végződik. Láttam már csúf húsz évest és gyönyörű ötvenest is. Különben meg nem mindegy? Egy valakinek kell szépnek lenni, a többi meg nem számít. Na jó, egy kicsit igen. :-) Nem vagyok formában ma.
AndiC
2010-04-03, 04:35 PM
Sziasztok negyvenesek. Jól eltűntem, de most megint jöttem randalírozni. Okosan visszaolvastam mindent és jókat nevetgéltem az írásaitokon. Zsizsegtek és jókedvűek vagytok, mint a kamaszok. :-) Egészen feldobódtam tőletek. Egy pillanatra fennakadt a szemem, amikor valami olyasmit olvastam, hogy a negyven év feletti nők nem szépek. A szépség nem a külsőségekkel kezdődik és nem is azzal végződik. Láttam már csúf húsz évest és gyönyörű ötvenest is. Különben meg nem mindegy? Egy valakinek kell szépnek lenni, a többi meg nem számít. Na jó, egy kicsit igen. :-) Nem vagyok formában ma.
Nna végre, itt vagy!
Valami új a nap alatt?
Boldog Ünnepet Lányok!
431990
cathy222
2010-04-04, 02:15 AM
Szia!! Hallod, jól eltüntél! Nagyon örülök, hogy újra itt vagy!
Kellemes Ünnepet!
http://www.youtube.com/watch?v=VBWSXrG0DG4
TH6777
2010-04-04, 02:51 AM
40-en innen....40-en túl....
Szeretném megragadni az alkalmat és nagyon kellemes húsvéti ünnepet kívánok, sok napsütéssel, finom ennivalóval és innivalóval.. és minden jóval, amit szeretnétek 40innen,40onnan...
http://static.hoxa.hu/pic/kepeslapok/73001-74000/73404.jpg
remenyseg
2010-04-04, 04:43 AM
Draga VICAMICI,hianyoltunk nagyon!Orulok,hogy visszajottel!kiss
BOLDOG HUSVETI UNNEPEKET KIVANOK MINDEN 40 EV FELETTI NONEK!
http://static.hoxa.hu/pic/kepeslapok/73001-74000/73105.jpg
Vicamici
2010-04-04, 02:02 PM
Nagyon jólesik ez a kedves fogadtatás. :-) Köszönöm szépen!
Egyébként semmi új a nap alatt. Az igazi még nem talált meg és én sem őt.
Vagyis történt egy kis érdekesség. Hallottatok már a pálmalevelekről? Regisztráltam és jövő héten megyek az adatok felvételére. Nagyon izgalmasnak találom. Bár nem biztos, hogy van pálmalevelem, de erős indíttatást éreztem és elképzelni sem tudom, hogy ne legyen. Ha megtalálják, akkor elméletileg fontos infókat kaphatok és elkerülhetek néhány szenvedéssel teli évet. Ha ügyes vagyok. Na majd meglátjuk.
Volt nagy sütés-főzés lányok? Én betegeskedtem, úgyhogy csak bámulom a szép kajákat.
Én is kívánok mindenkinek nagyon harmónikus nyulambulam ünnepet :-)
cathy222
2010-04-04, 02:37 PM
Vagyis történt egy kis érdekesség. Hallottatok már a pálmalevelekről? Regisztráltam és jövő héten megyek az adatok felvételére. Nagyon izgalmasnak találom. Bár nem biztos, hogy van pálmalevelem, de erős indíttatást éreztem és elképzelni sem tudom, hogy ne legyen. Ha megtalálják, akkor elméletileg fontos infókat kaphatok és elkerülhetek néhány szenvedéssel teli évet. Ha ügyes vagyok. Na majd meglátjuk.
Volt nagy sütés-főzés lányok? Én betegeskedtem, úgyhogy csak bámulom a szép kajákat.
Ez nagyon izgalmas! Kiváncsi vagyok, milyen kaland lesz!!
http://www.individum.hu/bangalore-ahol-a-sorsunk-meg-van-irva/
TH6777
2010-04-04, 04:49 PM
Akkor ezek szerint ez is olyan,mint anno a megváltó cédulák?
Kellemes Ünnepeket!
Vicamici
2010-04-04, 06:00 PM
Akkor ezek szerint ez is olyan,mint anno a megváltó cédulák?
Kellemes Ünnepeket!
Erről meg én nem hallottam. Mik ezek és hol vannak?
TH6777
2010-04-05, 02:19 AM
Erről meg én nem hallottam. Mik ezek és hol vannak?
Javaslom fordulj az Ezoterika topikon bellül a Jovobelatas (http://canadahun.com/forum/showthread.php?goto=newpost&t=19087) - Jessi (http://canadahun.com/forum/member.php?find=lastposter&f=127) be!
Kellemes Ünnepeket!
Vicamici
2010-04-05, 07:05 AM
Javaslom fordulj az Ezoterika topikon bellül a Jovobelatas (http://canadahun.com/forum/showthread.php?goto=newpost&t=19087) - Jessi (http://canadahun.com/forum/member.php?find=lastposter&f=127) be!
Kellemes Ünnepeket!
Köszönöm szépen, majd megnézem. Vagyis már belekukkantottam és találtam valamit, amire most épp nagy szükségem volt. Valami egész más dologra kaptam választ. Az én őrangyalom nagyon okos és furmányos :-) Bár nem tudom negyvenen innen, vagy túl van :D
Vicamici
2010-04-05, 07:11 AM
Lányok segítenétek egy kicsit? Bénázok itt össze-vissza. Hol lehet olvasni az asztrálutazásokkal kapcsolatban? Nem tudjátok véletlenül?
Vicamici
2010-04-05, 08:27 AM
Menjél el-át az Ezoterika c.alforumba és ott keresgélhetsz mindent ami érdekel.
Itt "offolod" a topikot ....,.
Óóóó, bocsánat! Nem akartam. Mondom, hogy bénázok. :-) Korral jár? Na mindegy, nem akarok kötözködni, de az, hogy feltettem egy kérdést, az miért offolás? Az, hogy húsvéti ünnepeket kívánunk egymásnak, az sem tartozik a témához. Azt is magánban kellene írni, e felfogás szerint. Nem vagyok tisztában ezekkel a dolgokkal. De mindenképpen figyelek ezentúl, hogy csak a témában írjak. Megértettem és ígérem. :-)
Egy hónap és 45 leszek. Visszatértem a negyvenes témához. Beszélgessünk a hőhullámokról. Kinek van már és hogy éli meg? Nem minden népcsoportnál van. Elkerülhető. És oldható is bizonyos technikákkal, természetes gyógymódokkal. Szerintetek?
vBulletin®, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.