PDA

A teljes (képes) nézethez kattints ide : Jart-e ember a holdon?

Oldal : [1] 2 3 4

Athos
2003-01-26, 06:05 PM
Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.

A canadahun nem enged, bemutatni, vagy a megtalálásához irányítást adni olyan tartalmú anyagoknak, amelyek a copyright (szerzői jog) által védettek,
csak akkor ha a szükséges legális engedély megvan rá.

Mult honapban lattam egy nagyon erdekes musort a Space csatornan, ami avval foglalkozott, hogy vajon jart-e ember a holdon. Nagyon erdekes volt es miutan megneztem es meghallgattam az erveket azt kell, hogy mondjam: szerintem nem.
Azt allitottak, hogy a NASA csak kitalalta az egeszet, es allitolag az Area 51-ben vettek fel a holdraszallast.
Erveik: eloszor is kezdjunk az alapoknal: ha egy ember messzebbre elhagyja a foldet tehat itt nem azokra az astronautakra gondolok akik a fold korul az urallomason tartozkodnak, hanem akik allitolag a holdra mentek, na ott olyan radioaktiv sugarzas erne oket, hogy azt egy emberi test nem birja ki kulonosen azokban a kezdetleges ruhakban amik akkor voltak. Elemeztek is a ruhakat, bemutattak minden reteget. Masodszor a fenykepeken eszre lehet venni, hogy a holdkomp alatt a leszallasnal nem keletkezett krater. Ez vajon hogy lehetseges? Harmadszor az atmoszfera nelkuli ovezetben lengett a zaszlo. Egy szakerto szerint azokkal a kamerakkal nem lehetett volna olyan minosegu felveteleket kesziteni amilyeneket mi lattunk.
Otodszor pedig elemeztek az 'urhajosok' holdon torteno mozgasat. Ezt ugy magyaraztak, hogy a normalis mozgast egyszeruen lelassitottak es ugy jatszottak le nekunk. Na, mit szoltok az egeszhez? A NASA termeszetesen mindent tagad.

Athos
2003-01-26, 06:12 PM
Meg valami. A mozgast le is jatszottak normalis tempoban is es eleg meggyozo volt.
Meg egy kerdes: a 'holdraszallas' utan vajon miert nem jart ember a holdon vagy messzebb a vilagurben? A technika azota sokat fejlodott!

Feri T
2003-01-26, 09:52 PM
Hat ez egy nagy talany. :?:
Talan valamikor megtudjuk az igazat.

Athos
2003-01-26, 10:32 PM
Valami bovebb velemeny vagy eszrevetel esetleg?:) Udv.

Feri T
2003-01-26, 11:11 PM
Sajna nem tudok erdemben hozzaszolni,mert en nem lattam a musort. :?

Athos
2003-01-27, 12:59 AM
Pedig regen volt mar 1967!:)

Allitolag a japanok mostanaban fognak felloni egy privat muholdat ami meg tudja nezni, hogy a holdon van-e nyoma a 'latogatasnak'.
Jo ejt! Athos

Athos
2003-01-27, 01:01 AM
Bocs, most nezem, hogy osszekevertem az evszamot a masik kamuval (Gagarin).:)

cukorka
2003-01-27, 09:09 AM
Nagyon kivancsi vagyok hogy mi az igazsag.
Farkas a magyar asztronota azt nyilatkozta a heti 7-ben hogy 50 evre levan titkositva az egesz urlatogatas anyaga.
Talan mi meg megerjuk hogy kiderul hogy o sem volt fent csak meselt?mert muszaly volt meselnie?

Athos
2003-01-27, 01:19 PM
A musor utan ellatogattam a NASA honlapjara, kivancsi voltam mi ujsag. Tudtak a musorrol es termeszetesen mindent tagadtak. Meghat azt mindenki tudja, hogy amit allam altal ellenorzott helyekrol hevesen tagadnak az csakis igaz lehet.
Ott van az Area 51 es a rengeteg azonositatlan repulotargy megfigyeles. Allitolag egy par ilyen 'repulotargyat' ott oriznek es tanulmanyoznak. Mr. Lazaar interjujaban elmondta, hogy evekig dolgozott az 51 korzet szupertitkos 'S'-el jelolot ovezeteben mernokkent. A fo 'project' egy cseszealj formaju szerkezet vizsgalata volt. Lazaar nyilatkozata szerint eloszor azt hitte, hogy ok csinaltak de kiderult neki az a feladata, hogy kitalalja hogyan mukodik. Elmondasa szerint a cseszealj belseje lenyegesen kisebb lenyekre volt meretezve, mint az ember.
Ha valakit erdekel a tema, szivesen beszelgetnek rola. Udv. Athos

Athos
2003-01-27, 01:22 PM
OFF
Cukorka! Hol lattad Te a Heti Hetest?
ON

pitti
2003-01-27, 01:42 PM
Athos, ez jo tema, lattam en is a Lazar interjut. Szerintem nem az a kerdes, hogy UFO-k vagy foldonkivuliek leteznek-e, hanem, hogy pontosan mit akarnak es hogyan nyulnak bele a foldi dolgokba. :wink:

Athos
2003-01-27, 01:56 PM
Evvel abszolut egyetertek. Meg az is erdekes lehet, hogy milyen regota szemlelnek minket es mikortol avatkoznak bele. Mar csak azert, mert Jugoszlaviaban letezik egy fresko melynek ket felso sarkaban ket repulotargy lathato, melyeket tisztan kivehetoen emberek iranyitanak. Es akkor meg nem szoltunk a barlangrajzokrol melyek tobb ezer evesek.
A regi idokben tortent 'UFO' jelensegekrol Eric Von Daniken-nek van egy-ket erdekes konyve.
En egesz biztos vagyok abban, hogy az Egyesult Allamok kormanya kapcsolatban all idegen lenyekkel, es a talalkozasi pont az 51-es korzetben van.
Egy dologra lennek nagyon kivancsi. Nekunk technologia kell, de vajon mi kellhet az idegeneknek?!
Udv. Athos

pitti
2003-01-27, 02:08 PM
Na ez jo kerdes. Ponty itt a lenyeg. Miert vegeznek genetikai kiserleteket?
Hogy miota? A Sumerok leirjak, hogy az Anunaki istenek, hogyan alakitottak ki a human fajt genetikai engineering-el, hogy egy olcso munkaero legyen a foldi banyaszathoz.
Az is kerdes, hogy miert hagytak el a foldet annakidejen. Azt tudjuk, hogy tobbfele foldonkivuli faj latogat es nem mindig puszi pajtasok. Leirasok "egi haborukrol" a kozepkorra nyulnak vissza, de nemregen a space-shuttle csinalt egy video felvetelt ahol ket UFO lovi egymast.
Lehet, hogy kialakult egy hatalmi egyensuly kozottuk amitol egyik faj sem avatkozhat be a foldi dolgokba nyiltan? Persze tudjuk, hogy titokban azert probalkoznak.

pitti
2003-01-27, 08:38 PM
Kimentek innen a hozzaszolasok Melittatol meg Csuloktol. Nem baj azert valaszolok.
Eloszor is: nincs bizonyitek vagy teny arra hogy az UFO-k leteznek.
Arra sincs semi bizonyitek, hogy nem leteznek.

A valoszinuseg szerint amit a nagy szamok torvenye alatamaszt az, hogy nem vagyunk egyedul a vilagegyetemben. A Drake keplet ezt tokeletesen alatamasztja. Tamaszcsa.

http://www.seti.org/science/drake-bg.html

"hiszem ha latom"; na akkor az Antarktiszban sem hiszunk, mert aztat se nem lattuk meg. Par tudos mondta, hogy az egyik szomszedjuk ismert egy embert aki mar majdnem volt az Antarktiszon. Persze vannak kepek meg film felvetelek rola. Ezt ugy hivjak, hogy korulmenyi bizonyitek. Ezert fogadjuk el latatlanban az Antarktisz letezeset.

Mi a korulmenyi bizinyitek (circumstantial evidence) az UFO-k letezeserol?
Sumer es Maya leirasok. Biblia. Foldon talalhato epiteszeti csodak (piramis, Stonehenge, stb.) amit nem a kokorszaki szakik csinaltak rezkori szerszamokkal. Nazca fennsik. Katonai adatok repulo targyakrol amit a legiero jetjei nem birtak megfogni (White House sightings). Pilotak leirasai es rogzitett uzeneteik az iranyito tornyokkal. Tobb ezer ember leirasa es elmondasa. Hipnozis alatt elmondott esetek. Fenykepek es video felvetelek (sok hoax is van kozottuk ami sajnos rontja a nem hoax hitelkepesseget is). USA kormany koltsegvetese (miert kolt a kormany dollarmilliokat az ugynevezett MJ-12 ;Majestik 12; fenntartasara akiknek a titkositasa nagyob foku mint a CIA, FBI, NSA, AFI stb es az a dolguk, hogy az UFO eseteket kivizsgaljak es a bizonyitekot megsemmisitsek, tanukat megfelemlitsek?

Valami nagyfeju agyas egyszer azt irta, hogy az igazsagnak tobbfele osszetevoje van mint pl. ;korulmenyi bizonyitek es jozan esz;. Ha a ketto nem mond ellent egymasnak akkor mar mesz az igazsag fele.
:twisted: [/url]

Feri T
2003-01-27, 08:57 PM
Ezt ugy felepitetted es megfogalmaztad,hogy meg a hitetlen is meginog.
De mi van,ha minderre azt mondom,hogy akkor sincsenek!!! :D :D

Melitta
2003-01-27, 09:11 PM
Nem mondom azt hogy nem lehetseges de volt mar olyan is hogy egy urszoda a feloves utan nem sokkal szetesett es darabaji hulltak a foldre, es nagy cikekkel reklamoztak az ufok jelenletet. Nem biztos hogy ufo minden amirol nem tudjuk mi az .

pitti
2003-01-27, 10:12 PM
Feri, akkor majd Te is malnaszort kell, hogy igyal mint Csocsike! :oops:

Melitta, azert mert egypar reszeg diszno UFO-nak nezte az urszonda darabjait meg nem jelenti azt, hogy nincsenek foldonkivuliek. :555:

Feri T
2003-01-27, 11:03 PM
SEGIIIIIIITSEG !!!! Pitti ez EROSZAK !!! :!:
Egyszer es mindenkorra leszogezem,hogy nem vallalok szolidaritast senkivel sem lonyal ivasban !!! :oops:
Ha meg egyszer ilyennel mersz fenyegetni,azonnal kinyitom a palyinkas uvegemet,es neked NEM ADOK !!!

:111:

Laci
2003-01-28, 12:23 AM
Évekkel ezelott én is láttam a filmet,amiben ,,bizonyítékokat,, mutattak be arról,hogy az 1969-es Holdraszállás a NASA szemvényvesztése volt.Olvastam egy könyvet is amelyben a szerzo vitatja és látszólag ,,bizonyítja,, Gagarin urutazásának meg nem történtét.
A Hold- utazásnál az egyik fo érv a holdkomp alatti kráter hiánya a lobogó zászló és néhány nem kello oldalon látható árnyék volt.A magam részérol nem tudom elképzelni,hogy ekkora csalás-ha az volt- évtizedekig titokban maradhatott volna.Ne lett volna senki az elkövetok közül,akinek eljár a szája. Inkább azt tudom elképzelni,hogy a két akkori nagyhatalom közötti eszement fegyverkezési és urhajsza eredményezte bizonyítási kényszer csapdájába esett a NASA. Szerintem erre a mérhetetlen tecnikai bravúrra egy muteremben valóban rá akartak játszani és készítettek néhány olyan ,,pótfelvételt,, a mítosz megerosítéseként ami nemhogy felesleges ,de ezen túlmenoen még nem kelloen körültekinto munka is volt. A felfokozott versengés okozhatta azt is,hogy olyan hírek kaptak lábra,miszerint nem Gagarin volt az elso urhajós.Ebben talán van annyi igazság szerintem,hogy mivel az oroszok közismerten nem voltak nyíltak ezekben a kérdésekben,elkpzelheto:Gagarin volt az elso akinek sikerült a Föld megkerülése és sikeresen épségben vissza is tért.Ki tudja hányan voltak elotte akik áldozataivá váltak a sikertelen próbálkozásoknak?
Szerintem midkét bravúr megtörtént,csak mindkét estben némi szépséghibával. Ezirányú beismerést-ha így volt-ne várjunk egyik féltol sem!

Az UFO kérdésben vannak ugye a szkeptikusok-akik mereven tagadják az ez irányú észlelések valóságalapját és magyarázatát. Ide tartozik a tudósok többsége is. És vannak a ,,hívok,, akik átéltek már egy vagy több akárhányadik típusú találkozást,láttak már ismeretlen eredetu repülo tárgyat vagy tárgyakat.Ide tartoznak azok is akik elfogadják magyarázatként ezekre a jelenségekre az idegen értelmes lények közlekedési eszközeként ezeket a ,,szerkezeteket,,. Minkét oldalon vannak logikus és nevetséges magyarázatok.
Nemrégiben láttam egy riportot a televízióban,amelyben két szolgálatban lévo rendor számolt be egy titokzatos repülo szerkezetrol,mely óriási pánikot váltott ki náluk az éjszakai szolgálatban. Állampolgári hívásra küldték oket a helyszínre-a Balaton partján-,ahol kétségbe esve találták a bejelentot és a magasban a mintegy futballpálya méretu korong alakú szerkezetet. Mindhárman ugyanarról és ugyanúgy számoltak be. Szavahihetoségükben a vizsgálatot végzoknek nem volt okuk kételkedni...
Kézzelfogható bizonyíték természetesen nincs. Csak három végletegig megrémült ember beszámolója,amiben az elgondolkodtató az az,hogy közülük ketto a rend ore volt.
Szerintem UFO-kérdésben a nagyhatalmak-gondolok itt elsosorban az USA-ra és Oroszországra-sokkal több információval rendelkeznek,mint amit a közvélemény tudomására hoznak.Gondoljuk csak el: ha léteznek az UFO-k kelthetnek e pánikot a beismerésse? Továbbá milyen morális hatása volna annak ha beismernék az ,,idegenek,, akkor és ott jelenhetnek meg ahol és amikor akarnak.Jelen pillanatban nem tehetünk ellene semmit.
Nem tudom mi az igazság.Mégis az a véleményen odakinn van valami,amire mi kevés befolyással vagyunk....

Athos
2003-01-28, 02:10 AM
A temaval kapcsolatosan kerdeznem a szkeptikusokat, hogy mivel magyarazzak azt, hogy a 'holdraszallasrol' elfogadjak a fenykepeket es kamerfelveteleket bizonyitekkent, az "Ufo" eszlelesekrol keszulteket pedig nem, holott az utobbirol lenyegesen nagyobb szamban allnak rendelkezesre felvetelek es fenykepek. Igaz ennek publikalasat az allam ertheto okokbol nem tamogatja.
Lasd peldaul az ezredfordulo Y2K-re kialakult 'enyhe' panikhangulatot: amikor is embertarsaink jo resze felvasarolta a gazpalackokat es a gyertyakat a boltokbol, hogy itt a vilagvege! :roll:
Udv. Athos

Athos
2003-01-28, 02:33 AM
Pitti!
A Majestic 12-rol egy par napja lattunk egy musort a Space-en. A musor mondandoja nagyon egybevagott azzal a konyvvel amit meg Magyarorszagon olvastam eleg regen. Ugy emlekszem az iroja Charles Berlitz volt. A cime: Majestic 12. A musor is es a konyv is azt taglalta, hogy az 1947-ben Roswell-ben lezuhant Ufo letezesenek eltusolasara jott letre ez a 12 emberbol allo 'szervezet'. A nagykozonseg fele mindent tagadtak, es MINDEN eszkozzel azon voltak, hogy kutatasaik eredmenyeirol egy szo se keruljon napvilagra. Ez tobbe-kevesbe sikerult is nekik. Ezek az aktak meg ennyi ido utan is 'Top Secret' felirattal vannak ellatva, de lassan szivarognak az informaciok es a musor is ezekkel foglalkozott. Udv. Athos

pitti
2003-01-28, 12:23 PM
ennek kereteben meg egy erdekes dologra szeretnem felhivni a T. hitetlenek figyelmet.
A mai tudomay oriasi vivmanya folytan tudhassuk, hogy 60-180 millio evvel ezelott hogyan nezett ki egy dinoszaurusz, mit evett, mikor elt nemi eletet stb.
Azt viszont meg mindig nem tudjuk, hogy par 100 ezer evvel ezelott honnan gyutt az ember.Sot! A tudosok mezitlab maradtak miota kiderult genetikailag, hogy a Homo Sapiens-nek semmi koze a Neandervolgyi-hez mert genetikailag mas sikon van. A neandervolgyi eltunese es a Homo Sapiens megjelenese kb. 20,000 evvel ezelott egyszerre tortent.
Es akkor itt vannak ezek a Sumerok akik leirjak, hogy mi genetikailag lettunk kifejlesztve a jopofa foldonkivuliek altal. A tudosok most bebizonyitottak, hogy a Sumeroknak igaza lehet.
Persze en mindig mondtam, hogy figyeljunk oda az oregekre. 8)

Athos
2003-01-28, 03:41 PM
Pitti!
Az altalad leirtakat 100%-ban tamogatom. Ehhez meg egy-ket erdekesseg.
Valamikor a '30-as evekben felfedeztek Brazilia esoerdejeben egy 'elmaradott' 'benszulott' torzset akik allitottak, hogy oseik egy Sziriusz nevu bolygorol erkeztek. Ezt minden evben ugyanazon a napon megunnepeltek egy gyekenybol keszult overallnak kinezo ruhaban amihez szinten gyekenybol keszult teljes fejet takaro sisak is tartozott. Erre az ember csak legyintene de ez elkepeszto csillagaszati ismeretekkel is tarsult. Tudtak, hogy a fold a nap korul kering, tudtak a kilencedik bolygo letezeserol (Pluto) amit a csillagaszok csak bo negyven evvel kesobb fedeztek fel!! A bolygokat falapokba egetett tablacskakon abrazoltak erdekes modom a Plutoval kezdodoen a Foldig ami utolso bolygokent szerepelt.
Minden nep torteneteben szerepel valami ami idegenek jelenletere illetve beavatkozasara utalt. Peldaul az indiaiaknak az osregi szent konyveben (Mahabhrata) is szerepelnek repulo szerkezetek amiket ok 'vimana-nak' hivtak. A konyv szerint ezek a szerkezetek nayon nagy zajjal kozlekedtek es higannyal!! mukodtek.
Errol a temarol (regmult idok) Eric Von Daniken-nek vannak erdekes es elgondolkoztato meglatasai.
Udv. Athos

csocsike
2003-01-28, 05:14 PM
Juszt sincsenek. Punk-tum. :D

Athos
2003-01-28, 05:27 PM
Csocsike :,,:
Udv Athos

pitti
2003-01-28, 06:06 PM
Ni! Megyutt a Csocsi!@#$% :9:

Feri T
2003-01-28, 08:08 PM
Amikor Eric Von Daniken elso filmjet megcsinalta A jovo emlekei cimmel
az utana megjeleno Elet es Tudomany ujsagban tobbszor is foglalkoztak a temaval. :idea:
Tudosok egyhangulag kijelentettek,hogy Eric Von Daniken egy szenzacio hajhasz pali,aki nem a tudomanyert,hanem onos erdekbol a befolyt tekintelyes osszegekert csinalta az egeszet.Nagyon sok jelenetet trukkfelvetelekkel,vagy elore beallitott szinhazkent filmezett le. :roll:

pitti
2003-01-28, 08:35 PM
Feri,
Hat igen, valami oknal fogva a kommunista sajto nagyon megprobalt hulyet csinalni a Danikenbol. Sot, idot es penzt (penzunket) nem kimelve kikuldtek egy pokot a MTA-tol hogy megcafolja. Lattam filmet rola.
Persze ettol a Daniken meg vilaghiru maradt. Ha jol tudom O nem csinalt filmet hanem a konyvebol csinaltak filmet.
Miutan kijottunk es eleg angol nyelvtudast cibaltam magamra elolvastam ket konyvet es nagyon tetszett. Daniken volt az elsok egyike akik ekezdtek ilyen jellegu kutatassal foglalkozni.
Persze manapsag mar sokkal tobb informacio all a rendelkezesunkre a foldonkivuliekrol mint, hogy azon ragodjunk, hogy leteznek-e.
A kerdes ennel sokkal komolyabb. Vannak olyan hangok, hogy a ET-k es a foldi elit megprobal egy Vilag Kormanyt letrehozni. Egyre tobb utalasra bukkanok ahogy kotoraszok a temaban. 8)

Athos
2003-01-28, 10:23 PM
Pitti!
Terjunk egy picit vissza a genetikahoz. Leteznek olyan teoriak, miszerint az idegenek a sajat eloregedett genallomanyukat probaljak a foldon feljavitani. Erre utalhat az a rengeteg szarvasmarha tetem is amiket sebeszi precizitassal megcsonkitva talalnak Texas teruleten. Mi errol a velemenyed?
Udv. Athos

Melitta
2003-01-29, 12:47 AM
Kicsit megkesve a heti hetes http://online.video.hu/heti7.html
A kapcsolatoknal a tveknel itt is megtalalod.
A magyar urhajos Farkas Berci is szerepel az egyik adasban.

Athos
2003-01-29, 01:55 AM
Melitta, koszonjuk szepen a cimet! :..: Jo ejszakat!
Athos

pitti
2003-01-29, 10:45 AM
Athos,
Igen vannak ilyen jellegu feltevesek miutan megprobaljak keresztezni sajat magukat foldiekkel. Nem igazan tiszta, hogy mi a cel.

Tegnap este volt egy adas a History csatornan UFO-k a Bibliaban cimmel. Erdekes volt latni, hogy tobbek kozott egy pap is taglalta, hogy sok leiras foldonkivuli kapcsolatot feltetelez.
Ma este 9-kor is lesz egy resz, nezzetek meg. En sajnos nem leszek otthon ugyhogy nem fogom latni. :12:

Athos
2003-01-29, 12:48 PM
Pitti!
Egy regi jugolszlaviai templomban is letezik egy fresko, melynek ket felso sarkaban egy-egy 'repulo-targy' lathato, benne 'urhajos ruhat' es ahhoz tartozo sisakot viselo emberekkel. Vajon regen hol lathattak ilyet?!
Koszi a musorajanlast, nezni fogjuk. Ismetelni fogjak ejfelkor ha esetleg addigra otthon vagy.
Udv. Athos

csocsike
2003-01-29, 01:48 PM
Hat nem birom tovabb. Megyek es bearulom az egesz csapatot Darwinnak. 20 even keresztul gyozkodtek arrol, hogy en a majomtol szarmazom,/ habar Muter mast mondott / es akkor mostan ti leufoztok; :,,: Halal a majra. :D

churchill
2003-01-29, 02:16 PM
Mindig az volt a gondom, hogy Villon miért mondta azt, hogy a vallás a népnek ópium? - most már értem, hisz ebben az UFO-ban ugyanugy kell hinni mint az Istenben, mert egyiket sem láthatjuk. Tehát vannak, az UFO-k is meg az öreg is. Tudom hülye dolog ilyen kicsinyesnek lenni, hogy csak azt hiszed el amit látsz, hisz a villanyt se látod, csak ha megfogod és jó megvág akkor bekapcsolódnak a lámpáid, dehát azért funy ez a dolog.
:idea: Tegnap a liftben találkoztam egy UFO-val. Orosz volt. Szovjetet már nem merek mondani, mert ugye az már nem létezik hacsak nem Irakban van és eltüntte a Bush gyerek elöl a fegyvereket. Szóval álltunk szembe egymással a liftbe és amire a garázsba értünk rájöttem a pasas csak a hoki szerelésében flangált le s fel a garázs és a hatodik közt. De látványnak szép volt. Ja hogy honnan tudom, hogy orosz volt? Azt mondta a liftnek, hogy stoj! Az meg is ált.[/b] :lol: :lol: :lol: :lol:

pitti
2003-01-29, 03:15 PM
Csocsi,
Meg egy ilyen hozzaszolas es malnaszorbe aztatott vitamint fogsz kapni vacsorara. Ket hetig. Kessel villaval kell, hogy fogyaszd. Magadat. :9: :22:

pitti
2003-01-29, 03:18 PM
Csocsi,
Meg valami, mi a francnak jartal iskolaba annyit? Most lathatod, hogy teletomtek a fejedet minden marhasaggal. Inkabb kocsmazni kellett volna mint ahogy en csinaltam. Most Te is hinnel az UFO-k ban Darwin helyett. :4:

Athos
2003-01-29, 05:43 PM
A svajci hegyekben el egy ember kinek elmondasa szerint a kornyeket ahol lakik tobb, mint husz eve latogatjak az idegenek. Rendkivul sok es jo minosegu fenykepet keszitett 'jarmuveikrol' melyeket hajlando volt a szkeptikusok vizsgalatainak is alavetni. A fenykepek tanusaga es masok elmondasai szerint is tobbfele formaju es meretu 'Ufo' latogatja foldunket melyeket tobb teoria szerint is kulonbozo 'fajok' iranyitanak. Legismertebb es legelterjedtebbek az ugynevezett szurkek akik kb. 1.2m es 1.4m kozotti magasak, boruk szurkes arnyalatu, testalkatuk vekony es testmeretukhoz kepest nagy fejjel es szemmekkel rendelkeznek. A veluk tortent harmadik tipusu talalkozasok felidezese hipnozis utjan kellemetlen emlekeket hozott felszinre szinte az osszes vizsgalt szemelynel. (pl. fajdalmas 'orvosi' vizsgalatok)
Lenyegesen ritkabbak, de erkezted feljegyzesek a fold minden tajarol az un. 'skandinav alkatu' idegenekrol is. A leirasok szerint ok 1.8m-nel magasabbak, szokek, kekszemuek, vilagos boruek, emberhez rendkivul hasonlatos lenyek. A veluk valo kisszamu talalkozas baratsagosnak es joindulatuaknak irja le oket. Erdekes modon figyeltek mar meg oket egyutt a 'szurkekkel' is.
Meglehetosen sok konyv foglalkozik ezzel a temaval.
Udv. Athos

Athos
2003-01-29, 05:50 PM
Egy kis canadai:
Mit szoltok a '60-as evek vegen Nova Scotianal tortent esethez, mikor a parttol nem messze a tengerbe repult bele vastag, sarga hab hatrahagyasaval egy Ufo?
Udv. Athos

churchill
2003-01-29, 06:03 PM
aki betojik ha valaki meg akarta nézni a fütyijét.:twisted: :twisted: :,,:
hahaha :lol:

csocsike
2003-01-29, 08:25 PM
Pitti Te egy vitaminal gyilkolo terorista vagy. :P Ufok pedig azert sincsenek. :lol:

Zsókuci
2003-01-30, 03:25 AM
:D :D
A világért sem akarlak bosszantani, de bizony Ufók vannak!!!
Az enyémet Biancának neveztem el!!!!
Nemsokára, ha jó "kisfiú" leszel, mesélek róla!
Persze csakis akkor, ha nagyobb érdeklődést tanusítasz ezügyben! :D

Zsókuci
2003-01-30, 03:27 AM
Te jó ég, mi lett a hosszú "ömböl"??? :?:

Feri T
2003-01-30, 03:37 AM
Zsokuci !

Menj be a View-be,onnan Encoding es be tudod allitani. :?

Zsókuci
2003-01-30, 03:40 AM
Köszi! :D

Laci
2003-01-30, 11:49 AM
Na csak lassan,Feri!

Hova menjen be a Zsókuci és hol-mit állítson be,hogy jó legyen az ö-je?
Nekem sem jó!!! Ja,szia Zsókuci! :D

dulifuli
2003-01-30, 12:04 PM
:evil: Na errol a hosszú ő ről szeretnék én is közelebbit hallani :?
Mi történik vele, hová tűnik, és hova menjek be ja és leginkább mit csináljak, ha már bementem oda ahova köll...... :?: :?: :shock:

Feri T
2003-01-30, 01:00 PM
Az edit es a favorites kozott van a View.Katt.
Felpattan egy ablak,amiben van az encoding.Ramesz az egerrel es nyilik az allitasi lehetoseg.Ha van kozepeuropa benne akkor az a jo.Ha nincs akkor nyugateuropa (Windows)

Ha igy sem mukodik akkor nem tudom. :roll:

dulifuli
2003-01-30, 01:09 PM
....megtaláltam, kattintottam, proba...ŐŐŐŐŐŐŐŐ

dulifuli
2003-01-30, 01:09 PM
Feri!!!!!!!!!!!!
:cry: :cry: :cry: nem jó :cry: :cry: :cry:

Feri T
2003-01-30, 01:12 PM
Sorry,hat ennyit az en computer tudasomrol. :cry:

dulifuli
2003-01-30, 01:22 PM
azért köszönöm... :D

Athos
2003-01-30, 02:23 PM
Szerintem jobban jartok, ha az 'o'-kel kapcsolatban Admint kerdezitek meg, o a computeres.
Nekem nincs ilyen gondom, mert az enyemmel abszolut nem lehet ekezeteket irni.
Ha van valakinek erdekes informacioja vagy kerdese az Ufokrol irjatok!
Pitti! Hol vagy? Nem lattuk a musort amit ajanlottal, mert valami canadai idojarasi akarmi volt helyette. Nem ismetlik esetleg valamikor, mert szivesen megneznek! Udv. Athos

pitti
2003-01-30, 02:38 PM
Elnezest az utobbi 24 oraban egykicsit buzi lettem(marmint elfoglat). Most probalok lepest tartani.

Csocsi! Igazad van! UFO-k nincsenek! Ugyanis tobbe mar nem azonsitatlan miutan tudhassuk, hogy foldonkivuli gepereju jarmu. :twisted:

csocsike
2003-01-30, 03:51 PM
Pitti. Te nekem ne adj igazat mert igy nem tudok vitatkozni.Ha te azt mondod nincsenek, akkor vannak,..... punk-tum es malnaszor. Menekulj a meregkeveroket hamarosan akasztjak. :D

churchill
2003-01-30, 05:02 PM
Csöcsikém tegnap láttam egy bikeres mozit a TV ben végig rád gondoltam. Tudod arra hasonlítottál aki hös volt és mindig ütötték. Ennyi paradicsom. Sör meg lesz, meg szebb jövö, már itt a Zsókuci is.

churchill
2003-01-30, 09:24 PM
nam most van e hossz ő meg hosszú ű?

Feri átvertél

csocsike
2003-01-30, 09:38 PM
Churchill. Nem tudsz valami jot is almodni rolam? engem mindenki csak ver vagy meg-akar mergezni/ pl. Pitti/ En olyan kis vedtelen arva vagyok. :D

pitti
2003-01-30, 10:19 PM
Na, most lattam megint UFO-t a History csatornan. Nagyon erdekes volt, arrol, hogy kulombozo kormanyok hogyan keszulnek fel ellenseges UFO kivedesre. Az is, hogy a Ruszkik es az Usa kozott milyen megallapodas volt es van minden UFO eszlelest azonnal egymas tudtara hoznak hogy megelozzenek egy lehetseges atom haborut. Ha jol ertettem az ugynevezett Forro Drot is erre lett kitalalva. A hadsereg 5 percen belul kell, hogy jelentse a Feher Haznak az UFO eszlelest, hogy a fejesek razuhanhassanak a Forro Drotra azonnal. :shock:
A harom video ami ezzel a temaval foglalkozik most megorderolhato a History Channel-tol.

Athos
2003-01-30, 11:41 PM
Pitti! Neked melyik History csatorna jon? A 43-as csatornarol beszelsz? En hiaba neztem, nem talaltam rajta semmi Ufo-val foglalkozo musort. Mi volt a cime?
Nagyon erdekes lehetett, szivesen megneztuk volna.
Holnap is lesz az A&E-n (31-es) este 9-10-ig szellemekkel kapcsolatos musor, este 10-11-ig pedig az 51-es korzet. Ha valakit erdekel nezze meg. :) Jo ejt!
Udv. Athos

pitti
2003-01-31, 11:47 AM
Athos,
Direct TV satellit. en azt hittem a History Channel ugyanaz?

Athos
2003-01-31, 04:28 PM
Pitti!
Nekunk a sima Rogers kabel jon. Van kabelboxunk is, majd megkerdezem a Rogerst hatha megrendelheto az a csatorna ami neked van. Jo lenne, mert szivesen neznenk.
Udv. Athos

Athos
2003-01-31, 06:51 PM
Project Rainbow - The Philadelphia Experimente

Ez nem konkretan Ufokrol szol, de kapcsolodik hozza es nagyon erdekes.
1943 oktobereben Philadelhpia katonai kikotojebol eltuntettek (teleportaltak) a DE 173- USS Eldridge nevu rombolo osztalyba tartozo hadihajot a fedelzeten tartozkodo legenysegevel egyutt.
Ez annak a kiserletsorozatnak a kiteljesedes volt melyrol 1939-ben Dr. Franklin Reno, aki Albert Einstein 'uniform field theory'-at alapul hasznalva eloadast tartott es matematikai kepletekkel bizonyitotta a kivitelezhetoseget. Dr. Franklin Reno volt a kiserlet-sorozat vezetoje is, mely eredetileg arra iranyult, hogy a hadihajokat es torpedoikat nagy ereju elektromagneses mezo letrehozasaval az ellenseges radarok reszere lathatatlanna tegye. A kiserlet maga 'tulsagosan' jol sikerult, nemcsak a radarok szamara lett a hajo lathatatlan, hanem egesz egyszeruen eltunt a kiserletet 90 meter tavolsagbol az SS Andrew Fureseth fedelzeterol figyelok elol. Ennek a lefolyasa ugy tortent, mikor bekapcsoltak a kiserlethez szukdseges berendezeseket a hajo egyszercsak eltunt a vizbol teljes legenysegevel egyutt, de ugy, hogy a hajonak a vizben a formaja egy kis ideig meg lathato volt. A teljes eltunessel egyidoben a hajo megjelent egy tobb szaz! kilometerrel arrebb levo kikotoben! A kiserlet befejeztevel a legenyseg egy resze azonnal eletet vesztette. tobben megorultek, es nehanyan vissza es vissza estek a lathatatlansag allapotaba.
Ez a kiserlet-sorozat 1979-ig Top Secret-kent szerepelt melyrol ekkor irt egy konyvet Charles Berlitz es William Moore. 1984-ben John Carpenter filmet is keszitett belole, melynek cime: The Philadelphia Experimente.
E kiserlet kidolgozasaban reszt vett Nikola Tesla is, akit miutan hatat forditott a haditengereszetnek 1943. januar 7-en holtan talaltak hotelszobajaban. :(
A kiserlet vezetojet Dr. Franklin Reno-t Berlitz-nek es Moore-nak adott interjuja utan par hettel kesobb ugyancsak holtan talaltak. :(
Vajon most hatvan evvel kesobb hol jarhatnak az eltitkolt kiserletek?! Udv. Athos

U.i. Akit bovebben erdekelne a tema es a legenyseg sorsa, annak le tudom irni hol talal rola bovebb informaciot. (sajnos nem megy a linkeles)

Feri T
2003-02-01, 02:15 AM
Lebilincselo tortenet.Johet a cim !!!

Athos
2003-02-01, 05:27 AM
Mint az iment irtam a linkeles sajnos nem megy, illetve menne de akkor az oldalak csak nemetul jonnenek fel, es nem talaltam rajta olyan helyet, ahol angolra lehetne valtani.
A legegyszerubben angolul ugy mukodik, hogy bemesz a:
www.google.com -ba majd a search-be beirod: philadelphia experimente.
Ezutan feljon egy csomo cim, itt van harom amire erdemes rakattintani de ugy, hogy a cim melletti 'translate page'-re kattintunk. Ezutan feljon az oldal angolul. Ime.
1. allMystery.de-Das Philadelphia Experimente
2. Das Philadelhpia Experimente - Personen
3. Das Phiadelphia Experimente - Die Fakten
Jo szorakozast!
8)
Udv. Athos

Feri T
2003-02-01, 12:14 PM
Koszi Athos,megnezem.

pitti
2003-02-01, 12:28 PM
Ma delutan 4:00 es 8:00 kozott ismetlik a teljes UFO sorozatot a History csatornan. Minden hitetlen es hivo kaphat annyi tenyt, hogy a fulukon jon ki. :D

Athos
2003-02-01, 01:57 PM
Pitti! Mi sajnos nem tudjuk nezni a 4 oras Ufo-maratont. :( A legerdekesebb bizonyitekokat, felteveseket a 'maraton' soran leirnad ide nekunk?
Mi a velemenyed a Philadelphia Experimentrol?
udv. Athos

Feri T
2003-02-02, 06:56 PM
Nem ertem Pitti,hogy mit erolkodsz ! :shock:
A Csocsi ma` megaszonta,hogy nincsenek es punk-tum. :twisted:
Meg se kell nezni mer egy nagy larifari. :roll:

Athos
2003-02-02, 07:13 PM
Feri!
Majd nehany konyv elolvasasa, es egy par dokumentumfilm megtekintese utan mond ugyanezt! :oops:
Mi ezen mar tulleptunk, hogy vannak e vagy nincsenek.Igazabol azt nem tudjuk, hogy milyen celbol vannak itt, es a technikajukert cserebe mi kellhet nekik Foldunkrol.
Megnezte valaki a Philadelphia-kiserletet,es ha igen mit szoltok hozza?
Udv. Athos

Feri T
2003-02-02, 07:46 PM
Athos !

Most miert esel nekem?Nem en mondtam,hanem a Csocsi ! :lol:

Athos
2003-02-03, 01:00 AM
Feri, tudom, hogy a Csocsi mondta, de Te az O partjat fogod! :) :wink: Egyebkent is hol a sapkad? :twisted:
Udv. Athos

Feri T
2003-02-04, 07:54 PM
Athos !

Van sapkam ! Ha akarod felteszem,ha nem akarod akkor nem teszem fel. :lol:
Sot van fustszuros meg mezitlabas cigim is. :D
Na most akkor hol vannak azok az UFO-k ? :?

pitti
2003-02-04, 08:00 PM
Viszont nincs bajuszod meg szakallad, ugyhogy jar a nyakleves! :evil:

Feri T
2003-02-04, 09:16 PM
Miert?Akinek van szakalla,meg bajusza az az UFO ? :lol:
Egyebkent rafaztal,mert szeretem a levest (HUS) is,meg a nyakat (TARJA) is. :P
Neked meg kivanok a butykosodba malnaszort! :twisted:

Zsókuci
2003-02-05, 06:16 AM
Pitti!!
Szépen kérlek, ha láttad az UFO- sorozatot, mesélj rola!
Engem, ez nagyon nagyon érdekel!!!
Egyuttal arra is kérlek, hogy mond meg nekem, hogy szerinted az Ufokrol csak abban az esetben beszélhetünk, ha látjuk, vagy tapintjuk Öket? :?: :..:

pitti
2003-02-05, 10:18 AM
Zso,
Nagyon nehez egy 4 oras sorozatot leirni itt. Lenyegeben visszamentek az oskori barlangrajzokig, kozepkori vallasos festmenyeken talalhato UFOk, a bibliai leirasok, ujabb kori eszlelesek foleg az USA hadsereg es legiero nyilvanossagra hozott adatait targyaltak beleertve az 53-as Feherhaz folott tortenteket es az angliai Badwater legitamaszponton tortenteket. Sok filmbejatszas volt a Mexico City-i UFO feltunesekrol.
Ezek mar itt-ott le voltak jatszva kulombozo musorok kereteben.
Erdekes volt az a resz hogy kulombozo kormanyok (leginkabb a Francia) milyen utasitasokat ad ki a rendorsegnek es tuzoltosagnak UFO riasztas eseteben. Leirja, hogy a radiokapcsolat a kozponttal megszakad, a kocsik motorja megall, radioaktiv sugarzas, pszihologiai hatasokat, semmi korulmenyek kozott ne hasznaljanak fegyvert, stb.
Az a resz volt a legerdekesebb ahol taglaljak a Feri es a foldonkivuli lenyek hasonlatossagat. Mindketto alacsony es kopasz. Csak a Feri tobbet eszik. :?

Feri T
2003-02-05, 11:01 AM
Persze Pityu ! Illetve Pitti !

Mivel eteted itt szegeny Zsokucit ? :oops: Meg el is hiszi,hogy a 186 cm az alacsony. "Pesti mondja falusinak,hogy csip a poloska"
Egyszer mar lefixaltuk,hogy a bajuszos-szakallas az UFO! :D
Mas UFO nincs ! :twisted:

Zsókuci
2003-02-05, 02:16 PM
Na várjatok csak :!:
Ti engem nem vesztek komolyan :(
Na várj csak, föleg Pitti, mindjárt irok egy olyan privit :!: :!:

Feri T
2003-02-05, 04:37 PM
Konyorgok Zsokuci ,nyilvanosan tedd meg !!!
Nem akarok kimaradni a bulibol.Ha priviben intezed el,akkor senki sem tudja meg,mert a Pitti nem fog dicsekedni vele! :twisted:

Athos
2003-02-06, 01:44 AM
Kedves Zsokuci, Pitti, ketelkedo Feri es Mindenki mas akit erdekel a tema!
Itt egy link, melyen rengeteg erdekes UFO felvetel, video es Top Secret dokumentumok talalhatok:
http://ourworld.compuserve.com/homepages/andypage/ufopictu.htm
Jo szorakozast!
Athos
8)

Feri T
2003-02-06, 02:16 AM
Athos !

En nem ketelkedek en tudok ! :idea:
Ha akarod fototechnikai kiseloadast tartok Neked a linken talalhato felvetelekrol.Vannak rajta ugyes es nagyon kezdetleges technikak egyarant.A vegeredmeny azonban ugyan az. :roll:
A video felveteleken meg helyenkent a damilt is latni,amin log az UFO. :twisted:
Bizonyitek kellene nem pedig ilyen osszeugyeskedett anyag. :P

Zsókuci
2003-02-06, 02:58 AM
Köszi Athos! :656:
Feltétlen megfogom nézni!

( Jó régen nem láttunk Téged, remélem minden rendben!) :..:

Anonymous
2003-02-06, 10:54 PM
:K: :K: :K: :K: :K: :K: :K: :K: :K: :K: :K: :K: :K: :K: :K:
:K:
:K: Sziasztok!
:K: nakem is van egy jo linkem ;)
:K: http://binertia.com/Common_PIE.html
:K::K::K::K::K::K::K::K::K::K::K::K::K::K::K::K::K ::K::K:

Zsókuci
2003-02-07, 01:57 AM
Atyaég! :D

Csak egy jot aludtam éjszaka lévén és tessék :D !

Admin :?: Hogyan művelted ezt a csoda "keretet?Tök jo! :D Ügyi vagy! :idea: A linket köszi! :..:

Pittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :?:
Mi a turo történt Veled, jol megváltoztál!
Nagyon "stilusos", azt készséggel elismerem :!: :777: :23: :00:

Feri T
2003-02-07, 02:17 AM
Admin !

Engem is behatoan erdekelne,hogy tudtal ennyi sok kicsi zold Pittit oda biggyeszteni? :twisted:
Nekem untig eleg azt az egy felszemut latni ott a neve alatt !!! :evil:

pitti
2003-02-07, 09:10 AM
Haaaaa, Haaaaa, itt a bizonyitek! Leteznek!!!!!

pitti
2003-02-07, 12:52 PM
Na figyejjetek hitetlenek!
Mostan olvastam, hogy az agyas tudos urak ragyuttek, hogy az emberi genetika tartalmaz 223 gent ami nem vezetheto vissza az eredeti gen allomanyra, tehat nem a Darvini linearis gen fejlodessel gyutt, hanem valhogy hozza lett adva ez az "idegen gen".
Azt helybol tudom, hogy en nem csinaltam meg a Feri sem, sot a Csocsi is gyanun felul all!
Hogy milyen kulombseget tud tenni 223 gen azt azzal lehet erzekeltetni, hogy osszessen 300 genben kulombozunk a csimpanztol (Feri meg Csocsi csak 299-el)
Szoval akkor csak igaza van az oreg Sumeroknak, hogy az Anunaki "istenek" fejlesztettek ki minket gen beavatkozassal!
Lehet visszamenni az oskolaba tanulni. Egy padban fogtok ulni a Darvinnal! :evil:

Angolul tudo tagoknak itt a link (marha erdekes) www.sitchin.com

Anonymous
2003-02-07, 03:55 PM
Admin :?: Hogyan művelted ezt a csoda "keretet?Tök jo! :D Ügyi vagy! :idea: A linket köszi! :..:

Ha megnezed az emotionok kozott ott van ez az ufo-s kep sokat egymas melle raktam aztan lett belole egy ilyen keret :mrgreen:

csocsike
2003-02-07, 05:13 PM
NaidefigeljPitti. Neked oszesen nincs 300 olyan ized. Es szerintem nekem sincs , de este lesz nalunk rovancsolas. :twisted: Azt sem hiszem ,hogy a Darvin ismerte azokat az izeket. :P

pitti
2003-02-07, 05:40 PM
Csocsi,
Ne busulj ha nem talalod azt az egy genedet. Nekem van egy pot tartalek helyettes majd kolcsonadom elsejeig. Most ugyse hasznalom. :?

Feri T
2003-02-07, 07:33 PM
Na figyejjetek hitetlenek!
Mostan olvastam,

Hello Pittiufo ! (alias Hary Jani) :twisted:

Milyen os az,aki egy szegeny het eves kislannyal ilyen iromanyokat olvastat ?Ez is mutatja,hogy az a 300 gen Neked nem kulonbozo,hanem egyforma !!! :idea:
Az admin meg leirta,hogy egy ember milyen konnyen (akar egy ujjal)
kepes ufokat csinalni ! :lol:

Athos
2003-02-07, 07:47 PM
Zsokuci! Koszonom kerdesedet, minden rendben van, csak nagyon el voltunk foglalva ezen a heten, es nem maradt energiam a levelirasra. Pitti! Megneztuk a linket, elkepeszto volt. Allitolag szemtanuk lattak Ufo-kat tavak felett lebegni, akik mintha vizet vettek volna fel.
Udv. Athos

Athos
2003-02-08, 01:07 PM
Tegnap lattunk egy erdekes musort az A&E-n, mely a regmult idok Ufo jelensegeivel foglalkozott.
Ideztek Mozes elso konyvebol a Genesisbol, miszerint oriasok jarnak a Foldon, ezeket az oriasokat a nap gyermekeinek hivtak. Az orias szo nem a meretuket jelentette, hanem heberul a Nephilim szot hasznaltak, aminek jelentese: az emberek akik az egbol jottek.
Europaban is voltak Ufo eszlelesek. 1562-ben a nemetorszagi Nurnmberg felett allitolag osszecsapott ket kulonbozo 'faj'. Ezek a 'bizonyitekok' az akkori rajzokbol is leirasokbol maradtak fent. Hasonlot osszecsapast lattak 5 evvel kesobb a svajci Basel felett is.
Azsiaban a 'szalak' meg regebbre nyulnak vissza. A leirasok alapjan. ott is foldonkivuliek harcoltak, de nem csak egymassal, hanem az emberekkel is. A repulo szerkezeteiket egyszeruen 'halalnak' hivtak, mely rendkivuli pusztitasra volt kepes.
A musor soran az egyik szakerto mondott egy erdekeset: az emberiseg amneziaban szenved, hisz par ezer evvel visszamenoleg 'emlekezunk' dolgokra, esemenyekre. Azelott egy nagy fekete ureg van, amikor nem tudja senki, hogy mi tortent, nincs rola semmilyen leiras, bizonyitek. Ezek a tortenetek nagyon erdekesek, de egyben elgondolkoztatoak is.
Mi tortent itt regen? Honnan szarmazunk? A valasz: fogalmam sincs, de egy par dolog igen gyanus :) :23:

pitti
2003-02-08, 04:06 PM
Hat igen. Ez az a kerdes amire a Sumerok tokeletes valaszt adtak par ezer evvel ezelott.
Most vettem egy sztyornyi konyvet a Zecharia Sitchin-tol aki ezzel foglalkozik. Most panikszeru olvasasba kell melyednem! :wink:

Anonymous
2003-02-09, 01:07 PM
Van egy kepem \m/ :ugras: :444:

Athos
2003-02-10, 01:32 AM
Pitti!
Eloszor is jo szorakozst kivanunk a konyvekhez! Ha van olyan konyv ezek kozott amelynek kulonosen megragadott a tartalma, kerlek oszd meg velunk a cimevel egyutt. Mi is elolvasnank.

pitti
2003-02-10, 09:48 AM
Athos,
Ha belemesz a www.sitchin.com ott fel vannak sorolva a konyvei. Kezdheted a "Twelfth Planet" el. En most megvettem az "Earth Chronicles" sorozatot is ami 6 vagy 7 konyv.
Egyebkent most a "Bible Code II" olvasom miutan belebotlottam. Aki nem tudja annak roviden ennyit:
az elso konyv "Bible Code" 1997-98 ban jelent meg. Azt taglalja, hogy egy orosz szarmazasu izraeli matematikus (igen nagy hiru) Elijahu Rips computer segitsegevel feltorte a codot 1991-ben ami a Tora-ban (zsido biblia) talalhato es a Newton-tol Einstein-ig sokan probalkoztak vele.
Nagyon erdekes volt, egy evvel a gyilkossag elott figyelmeztettek Rabin-t, hogy a bible code leirja, hogy merenylet lesz ellene, Hat honappal a valasztasok elott tudtak, hogy Clinton lesz az elnok, es meg sok mast.
Most kijott a masodik resz amiben sok ujabb esemenyt taglal, kozottuk a 9/11-t is.
Erdemes elolvasni!

dulifuli
2003-02-10, 05:27 PM
PITTI!
Hogy az a mágikus földönkívüli butykos legyen veled is!
Az ÉN ISTENEM áldjon meg!!!!! :twisted:
Hol a Pittypalatty-ban van a magyar nyelvü fordítás??????????????????? :evil:
Ez volt a magyar nyelvü ORDITÁS!!! :,,:
Most a "Bible Code" forditásáról beszélek(ill. irok). :!: :!: :!:

pitti
2003-02-10, 06:05 PM
Duli,
Fogalmam se nincs hogy van-e magyar forditas! :oops:

dulifuli
2003-02-10, 06:12 PM
Pitti! :shock:
Ugye viccolsz! :oops:
Legalább valamilyen web cimet tegyél föl ami ezzel, vagy ilyen témával foglalkozik :656: :12:

Athos
2003-02-10, 06:48 PM
Szia Dulifuli!
Korulneztem a neten, de nem talaltam magyar forditast. :( Az egyetlen konyvcim Sitchin-tol az Istenek Varosai volt, ezt 1996-ban adta ki az Edesviz konyvkiado Budapesten. Persze lehet, hogy nem volt jo a keresesi modszer.
Pitti, ha a 9/11-rol olvasol erdekeset beirnad nekunk?
Jo Ufozast es olvasast! :..:

dulifuli
2003-02-10, 08:40 PM
Athos!
Köszönöm hogy utánanéztél. :..:
Ha nincs...-hát nincs :cry: :12:

pitti
2003-02-11, 09:42 AM
Nezzetek be ide www.exodus2006.com

Athos
2003-02-12, 06:29 PM
Pitti!
Hatborzongato volt amit a joslatokkal kapcsolatban belinkeltel. Remeljuk keves valosul meg beloluk!
Hacsak annyi amennyi a vilagvegebol az ezredfordulora mar jok vagyunk. :)

pitti
2003-02-12, 06:50 PM
Athos,
A Bible Code leirja a leheto variaciokat, de rajtunk mulik, hogy meg tudjuk-e valtoztatni. Most egypar napig nem fogok raerni (el kell inteznem ezt a malnaszor lazadast ami kirobbant) de majd felteszek egy kis forditast a Codbol kesobb.

Feri T
2003-02-12, 06:59 PM
Ajjajjjaj Csocsi !

Beragott a malnaszorgyar Foigazgatoja.Fussunk-fussunk !!! :cry:

Athos
2003-02-12, 07:04 PM
Jopar evvel ezelott olvastam egy konyvet. A szerzojere sajnos nem, de a cimere emlekszem: Termeszetfeletti Jelensegek Atlasza. Ebben volt egy nagyon erdekes iras a 'piramis effektusrol'. Melyben a szerzo taglalja, hogy a nagy piramis mintjara es annak aranyai felhasznalasaval szerkeztett kicsi (30-40 cm) es egyszeru anyagokbol (papir vagy uveg) keszult piramisban megfelelo tajolas utan ugyanazokat a hatasokat erhetjuk el, mint az egyiptomi piramisban. Peldaul: a belehelyezett hus, gyumolcs nem romlik meg, csak aszalodik; az eletlen borotvapenge megelezodik!!; a bakteriumokkal teli viz ihatova valik...stb.
A neten probaltam rakeresni, de gyakorlatilag csak reklamokat talaltam, melyeket termeszetesen nem akarok belinkelni. Ezen reklamok tobbsege a haloszobai agy kore epitheto piramisokrol szol, melyek kulonleges hatasuk reven a pihenest, relaxalast segitik elo akar az alvasido leroviditesevel is. Allitolag a piramison belul a magneses ter rezonanciaja valtozik es ez hozza letre a fent leirt elkepeszto tulajdonsagokat is.
Mit tudtok errol, mit gondoltok?
Kivancsian varom hozzaszolasaitokat!

Athos
2003-02-12, 07:17 PM
Pitti!
Sok szerencset a lazadas leveresehez, az utkozet utan varunk vissza! :222:

pitti
2003-02-13, 12:17 PM
Athos,
Itt van piramis neked.

http://www.gizapyramid.com/Osho-Pyramids1.htm

www.harmony000.org

Athos
2003-02-13, 12:47 PM
Koszonom Pitti a linket! :656:
Nem is tudtam, hogy a vilag kulonbozo reszein folytatnak kiserleteket a piramis effektussal kapcsolatban. Nagyon erdekes volt a cikk, ajanlanam masok figyelmebe is.

Feri T
2003-02-13, 02:19 PM
Ez a penge elezes a Mach-3-ra is vonatkozik?
Mer nekem lenne egy par eletlen. :shock:

pitti
2003-02-13, 08:06 PM
Figyejjetek. Olvasom eztet a Bible Code II-t. Ez a Drosnin felfedezett egy kodot ami azt irja, hogy a DNA(DNS) egy jarmuvel lett behozva a foldre.
Na, erre csinalt egy interjut a Dr. Crick-el aki tudalekos ebben a temaban mert folmarkolt valami Nobel dijakat miutan felfedezte a DNA kettos spiraljat, es azota O a vezeto genetikai tudos messze hatarban (meg az operencian tul is).
Ez a Dr. Crick azt mondja, hogy a DNA-nek nem volt eleg ideje, hogy kifejlodjon azon ido alatt amig a fold megalakult es az elso DNA megjelent, tehat kivulrol kollott, hogy gyujjek. Namostan, nem johetetett meteorral, mert mint szeves molekula elpusztult volna a tobb ezer eves vagy tobb millio eves utazasa soran (meg a kalauz leszallitotta volna feluton). Szoval a Dr. Crick azt mondja, hogy csakis nalunk fejlettebb foldonkivuliek hozhattak ide. O pedig mar csak tuggya!
Tehat a Feri meg a Csocsi velemenye einstadt! :roll:

Athos
2003-02-13, 10:50 PM
Pitti!
Hol lehet megvasarolni a konyvet amtt olvasol, minket is nagyon erdekelne.
Ha erdekes informaiora bukkansz a konyv olvasasa soran, kerlek ird le ide. Koszi.

pitti
2003-02-14, 09:31 AM
Athos,
Azt hiszem minden konyvesboltban, pl. Chapters. Ha nincs akkor megrendelik neked. Michael Drosnin, Bible Code II

Athos
2003-02-15, 01:54 PM
Koszi a cimet.
Ez a DNA kerdes nagyon erdekes. Evszamokkal is alatamasztottak a kodot? Ezalatt azt ertem, hogy mennyi ido kellett volna a DNA-nek hogy kifejlodjon a Foldon, es mikor alakult meg maga a Fold?
A tudomanyokban (forensic science) csak a '90-es evek elejetol tudnak a DNA mintakkal dolgozni. Ugy gondolom igen ujkeletu meg a DNA a tudosoknak is, ezert erdekel ennyire a kod feltorese. :)

Feri T
2003-02-17, 03:29 PM
Ennyi csucs erdekesseg utan,akkor tisztelettel kerdezem,hogy jart-e ember a holdon,vagy nem ? :shock:

Melitta
2003-02-17, 03:39 PM
A Farkas Berci is valahogy kitert a valasz elol, Te meg egyenesen a velejebe vagsz ilyen kerdessel.
Tudod mikor piros ho esik.........

Athos
2003-02-17, 06:19 PM
Kedves Melitta es Feri!
Itt egy par kep a 'holdraszallasrol' erdekes magyarazattal. 8)
www.dc8p.com/html/moonhoax.html
Irjatok meg, mit gondoltok rola! :wink:

Feri T
2003-02-17, 08:28 PM
Hat ezek nem igen erositik meg a holdraszallas tenyet . :?

Athos
2003-02-18, 11:37 AM
'Hat ezek nem igen erositik meg a holdraszallas tenyet'.
Meg az sem, hogy tavaly valaki odaallt Buzz Aldrin ele, es a szemebe mondta, hogy nem hiszi el, hogy o jart a holdon. Erre az 'asztronauta' olyan ideges lett, hogy okollel esett az embernek. :oops: Kerdezlek en, ha Te tenyleg jartal volna a holdon, akkor nem egyszeruen a kepebe nevetsz annak aki ilyennel eled all?!
Visszaterve Farkas Bercire. Valami olyasmit mondott a Heti Hetesben, hogy meg azt hiszem 30 ev kell, hogy elevuljon az 'anyag' es a kozonseg ele lehessen tarni. Vajon miert???

Feri T
2003-02-18, 12:16 PM
Mer Top Secret !!!!! :lol:

Melitta
2003-02-18, 12:20 PM
A vegen meg megerjuk a nagy titokrol lehull a lepel.

Mészike
2003-02-18, 03:42 PM
'Hat ezek nem igen erositik meg a holdraszallas tenyet'.
Meg az sem, hogy tavaly valaki odaallt Buzz Aldrin ele, es a szemebe mondta, hogy nem hiszi el, hogy o jart a holdon. Erre az 'asztronauta' olyan ideges lett, hogy okollel esett az embernek. :oops: Kerdezlek en, ha Te tenyleg jartal volna a holdon, akkor nem egyszeruen a kepebe nevetsz annak aki ilyennel eled all?!
Visszaterve Farkas Bercire. Valami olyasmit mondott a Heti Hetesben, hogy meg azt hiszem 30 ev kell, hogy elevuljon az 'anyag' es a kozonseg ele lehessen tarni. Vajon miert???

Ez kb olyan, mint a Kennedy gyilkosság.... Pedig arra is piszkosul kíváncsi vagyok.

Athos
2003-02-18, 06:05 PM
A linkben amit feltettem sok kep talalhato a hozzajuk kapcsolodo magyarazattal. A legjobban nekem azt tetszett, amikor az egyik urhajos a 'holdon all', a szkafanderjeben pedig tukrozodik a kameraman mindenfele vedofelszereles nelkul. Plussz a holdon a homokban lathato a Nike cipo lenyomata, termeszetesen kitunoen olvashato a Nike felirat, csak az a bibi, hogy az Apollo csoport osszes tagja ugy nyilatkozott, hogy allitolag amikor ez a felvetel keszelut ok mindannyian Reebok Classicot viseltek. :roll: Jo, mi?
Kar, hogy nincs fent a vidoeanyag osszehasonlitas magyarazatokkal. En lattam a tv-ben, igen meggyozo volt. Varom velemenyeteket, nemcsak errol a temarol, de az Ufokrol is.
Pitti, hogy allsz a Bible Code II-val, olvastal azota erdekeset?

pitti
2003-02-18, 09:19 PM
Figyejjetek,
Ha nem voltak a holdon akkor most mi van? A hold meg attol ott van. Mi meg itten vagyunk, so what is the big deal? Csaltak. Na es? :roll:

Feri T
2003-02-18, 09:45 PM
Mintegy 30 evvel ezelott utaztam vonattal Pestre es a kabinomban egy reformatus pap meg egy kivetkozott katolikus pap volt az utitarsam.
A reformatus pap egy kifejezetten felvilagosult gondolkodasu pali volt.Ellentetben a masikkal.Annak ellenere,hogy kivetkozott pap volt,egy abszolut bigott hivo.Nem ismerte el a technika vivmanyait es meg a televiziora is azt mondta,hogy larifari !
Arra pedig,hogy az USA urhajosai leszalltak a holdra,kerek-perec azt mondta,hogy lehetetlen es ez egy nagy hazugsag.Akkor azt gondoltam,hogy ez egy szemellenzos marha.
Most mar utolag latom,hogy milyen igaza volt. :roll:

Mészike
2003-02-19, 02:20 AM
Kedves Melitta es Feri!
Itt egy par kep a 'holdraszallasrol' erdekes magyarazattal. 8)
www.dc8p.com/html/moonhoax.html
Irjatok meg, mit gondoltok rola! :wink:

Nevetni lehet rajtuk ;)

Athos
2003-02-20, 02:25 PM
Pitti, engem nem az erdekel, hogy becspatak bennunket, hanem az, hogy a NASA olyan gorcsosen probalja vedeni az allaspontjat, hogy az mar vicces. Gondold el mi minden van amivel hulyitenek minket! :oops:
A napokban lattam a tv-ben egy musort az 51-es korzetrol. Temaja: a korzeten belul, mint utobb kiderult radioaktiv es mergezo anyagokat egettettek el munkasokkal, akik ettol halalosan megbetegedtek, es hosszu szenvedes utan meghaltak. Halpikkelyes lett a boruk, ami csak akkor gyogyithato, ha tudjak milyen mergezo anyaggal kerultek kapcsolatba. Az 51-es korzet ahol dolgoztak, pedig nem volt hajlando kiadni a mereg nevet, hagyta meghalni a munkasokat. A szerencsetlen csaladok elvittek birosagra az ugyet. Ket evukbe telett, hogy egyaltalan elismerjek, hogy igen ott Nevadaan van egy bazis, de azt soha nem ismertek el, hogy azt 51-es korzetnek hivjak. Egyszeruen akik ott dolgoznak, nem is leteznek. Semmi mast nem szerettek volna a csaladok, csak megtudni, hogy mitol haltak meg a szeretteik. Sose tudtak meg. :( Viszont ez volt az elso per, ahol a kormany elismerte, hogy letezik egy bazis Nevadaban. Igen keves orom az uromben. :(
Clinton elnoksege idejen a bazist olyan teruletnek nyilvanitotta, ahol olyan mint torveny (law) nem letezik! Tehat azt csinalnak amit akarnak es akivel akarjak, legyen az ember, repulo vagy Ufo. :(

pitti
2003-02-20, 02:43 PM
Igen ez aljas dolog. Viszont tokeletes bizonyiteka, hogy az USA kormany mennyire komolyan veszi a foldonkivulieket. Nagyon sok olyan dolog van amirol mi itt elvitatkozhatunk amig a tehenek hazajonnek, de az igazsag olyan magas mint tyuknak a loracs. :(

Athos
2003-02-20, 03:09 PM
Ugy van! \m/
De megis milyen jol esik beszelgetni rola! :)

Athos
2003-02-23, 01:54 PM
Hahooo, valaki? Ufo-s tortenet, velemenyek, ujdonsag? Ha tudtok, irjatok be nyugodtan, vagy ha maskepp gondoljatok az egesz Ufo kerdest akkor is. Varom valaszotokat! :..:

Feri T
2003-02-23, 03:43 PM
Valódi szenvedéssel járhat a "harmadik típusú találkozás”

Ha valaki azt állítja, hogy elrabolták a földönkívüliek, akkor a tudomány mai állása szerint lassan, udvariasan kell beszélni az illetővel, és ügyelni, hogy fel ne izgassa magát. A Harvard egyetem kutatói azonban megpróbálták egy kicsit jobban körüljárni a témát, és meglepő következtetésre jutottak: az "emberrablások” áldozatai valódi poszttraumatikus tüneteket produkálnak, mintha valóban átestek volna a megrázkódtatásokon.
Alvászavarokkal, rémálmokkal, rémképekkel küszködnek azok, akik azt állítják magukról, hogy ufók rabolták el őket korábban – ez a megállapítás eddig sem volt ismeretlen a tudomány számára, de sokan hajlamosak voltak egyfajta "kóros fantáziálásnak” betudni a problémát. Az amerikai Harvard egyetemen néhány pszichológus azonban úgy gondolta, hogy komolyabban is foglalkozni kell a témával.
Önkéntes jelentkezők megvizsgálása után kiderült, hogy élményeik és tapasztalataik annyira mélyen gyökereznek, mintha valóban átélték volna az őket ért traumákat. A kutatók a kapott eredményeket háborús veteránokéval hasonlították össze, és nagyfokú hasonlóságot tapasztaltak. Ebből arra következtettek, hogy a kétségbe vont hitelességű emberrablások legalább olyan mély nyomokat hagytak az áldozatok tudatában, mint a háború szörnyűségein valóban átesett katonáknál.
A kísérletek során a jelentkezőknek felidézték az általuk átélt traumákat, és közben mérték pulzusukat, légzésük sebességét és vérnyomásukat. Az emlékek hatására a veteránok és az ufók "áldozatai” is szaporább légzéssel és pulzussal, megugró vérnyomással reagáltak. Ebből egyenesen következik, hogy valóban meg vannak győződve róla: földönkívüliekkel találkoztak.

kakao10
2003-02-24, 05:32 PM
Nagyon erdekesek e hozzaszolasok.En ugy gondolom, hogy az igazsagot nagyon nehez kideriteni, mivelhogy meg vagyok rola gyozodve, hogy mindenki hazudik.Ertem ezt arra a hivatalos taborra, aki azt allitja, hogy volt ember a holdon, valamint azokra az ujsagirokra, akik az ellenkezojet allitjak.
Hogy meg jobban bonyolitsam a helyzetet, kozvagyonna teszek itt egy nalunk megjelent ujsagcikk roviditett forditasat:
-------------------------------------------------------------------
Az utolso evtizedekben annyi uj informaciot kaptunk a Holdrol, hogy nagy bizonyossaggal ki lehet jelenteni, hogy ott valami vagy valaki letezik. Es nemcsak ezt. A Holdnak megvan a sajat atmoszferaja, vize es sajat vegetacioja. Ezt mar regebben sejteni lehetett, de a tudosvilag ezt csak most ismerte el.
Sok mindenki megutkozik azon, hogy a kezdeti euforia a Hold felfedezeset illetoen hirtelen elmult ugy az amerikai es orosz oldalon egyarant. Mitha valaki azt mondta volna, ide ne gyertek tobbet ......

Georg Leonard egy nagyon kivancsi ember. Megszerezte a NASA autentikus fenykepeit a Holdrol melyek hivatalos koddal voltak ellatva, analizalta oket es arra a meggyozodesre jutott hogy a hivatalos korok tudatosan eltitkoljak azt, hogy a Hold felszinet egy fejlett civilizacio atalakitja a maga reszere. Banyaik is vannak ott. Leonard beszelgeteseket folytatott az asztronautakkal is es az ami a tudomasara jutott, megjelent egy konyveben /megj. Ha ezt valamelyikotok igazolni tudna, nagyon orulnek neki, mivelhogy nekem erre nincs modom, viszont az interneten tenyleg letezik egy ilyen ember/.
Azt remelte, hogy ami a tudomasara jutott az mar a nyolcvanas evekben a nyilvanossag ele lesz terjesztve De ennek az ellenkezoje tortent. Szerinte a mai napig a nyilvanossag olcso szenzaciokkal van tomve.
----------------------------------------------------------------
Most ha megengeditek, felbeszakitom a forditast, mert eloszor is, tulajdonkeppen lusta ember vagyok, masodszor, nem biztos, hogy kivanjatok a folytatast, harmadszor. maradjon valami holnapra is.
Mindenkit udvozlok, szivesen fogom olvasni amit majd Ti irtok

:K: :K:

Feri T
2003-02-24, 05:50 PM
Szia Kakao !

Legy udvozolve kozottunk ! Erdekes amit irsz,de ketkedesre ad okot,hogy ma mar nem csak a csillagaszok,hanem az amatorok is rendelkeznek olyan tavcsovekkel,amivel vegig tudjak pasztazni a holdat.Biztos,hogy felfedeztek volna,ha lenne ott valamifele mozgas, es rogton kozkinccse tettek volna. :roll:
Szoval legyszi folytasd a cikket,kivancsi lennek a tobbi reszere is.

Koszi

Athos
2003-02-24, 06:16 PM
Kedves Kakao!
Szeretettel udvozlunk!
Erdekes amiket irtal. Errol en is hallottam valahol, marmint, hogy 'idegen' bazisok leteznek a holdon es allitolag onnan is figyelnek bennunket. Rakerestem Georg Leonardra a google.com-on, a temaval kapcsolatban rengeteg konyvcimet talaltam, de Leonardtol nem. :( Ha lesz hozza turelmed vagy idod, legyszives folytasd a forditast szivesen olvasnank. :..:

pitti
2003-02-25, 01:53 PM
Erdekes. Meg a vegen igaz lesz amit az Adamsky mondott a 60-as evek vegen az UFO elrablasa soran, hogy a naprendszer teljesen be van nepesitve. Akkor hangosan korulrohogtek meg az UFO hivok is.

Athos
2003-02-25, 02:40 PM
Feri, irtad, hogy a csillagaszok es meg az amatorok is rendelkeznek ma olyan tavcsovekkel, amikkel vegig tudjak pasztazni a hold feluletet, es eszrevettek volna, ha azt idegenek lakjak.
Ne felejtsd el, a hold mindig ugyanazt az oldalat mutatja felenk, a masik oldalan akarmi is lehet.
Plussz akar a felszin alatt is. Lasd Mars. Allitolag jeg van a felszin alatt. 8)

kakao10
2003-02-25, 03:48 PM
Udvozollek benneteket !
Annyira jol esett erdeklodesetek, hogy lustasagomat felreteve, nekikezdtem potyogtetni a folytatast. Az ez gepelesemet ugyanis maskeppnem lehet nevezni. :oops:

----------------------------------------------------------------------
Preparalt fenykepek

Amikor a szakemberek osszehasonlitottak a Hold felszinerol keszult regebbi es ujabb felveteleket, kulombsegeket vettek eszre rajtuk. Ez arrol a celtudatos tevekenysegrol tanuskodik, hogy valaki eliminalta azokat a reszleteket, melyek tul nyilvanvaloan voltak abrazolva.
Ugy latszik, a hivatalos kepek nagy resze retusalva volt azert, hogy a hivatalos szervek eltitkoljak azt, ami kulonben lathato volna rajtuk.

Ezenfelul, sohasem voltak kozzeteve az ORBIT szondak fenykepei, melyek a Mare Crisium kornyeket valamint a Plato Aristarcus kratereket abrazoltak. Ahol mint ismeretes megfigyelheto volt bizonyos ”holdaktivitas”. Titok fedi tovabbra is mas projektek sorsat is. Ennek tokeletes peldaja a Klementina kemszatelit, melyet az amerikai hadsereg lott fel 1994 januarjaban Vandenburg-i tamaszpontjarol. Tobbek szerint ez a szatelit nagy felbontasu kamerakkal, valamint ultraibolya es infravoros berendezesekkel volt felszerelve. A misszio sikeresen befelyezodott, a vilag viszont a mai napig hiaba varja, hogy megtudja, milyen titkokat rejt a holdfelszin.

Hold anomaliak

1974-ben William H. Corliss elhatarozta, hogy felterkepezi es katalogizalja a naprendszerunk kulonlegesnek mondhato jelensegeit.
1985-ben megjelent publikaciojaban 108 oldalon Hold-anomaliakrol ir. Tobb felyezetben taglalja a Hold orbit-anomaliait, fenntartasairol ir a Hold geologiajat illetoleg, ir a Hold fenyjelensegeirol, a holdkorul eszlelt szatelit mozgasokrol, teleszkopos es vizualis megfigyeleseirol, a Hold-idojarasrol a Hold fogyatkozasairol valamint a Hold magneses tererol.

1998-ban a tudosok nyilvanosan kijelentettek azt a meglepo eszreveteluket, hogy a holdon viz van. Ez nem volt felfedezes, csak egy nagyon elkesett beismerese annak, ami mar tobb evtizede ismert volt!
Es ahol viz van, ott atmoszferanak is kell lennie.
Ahol atmoszfera van, ott leteznie kell elegseges gravitacionak ahhoz, hogy ezt az atmoszferat megtartsa.

Majdnem hihetetlenul hangzik, hogy mar az otvenes(!) evekben egyes asztronomusok be tudtak bizonyitani a Hold letezo atmoszferajat. E tudosok egyike M. K. Jessup volt, aki a Michigeni egyetemen adott elo matamatikat es asztronomiat, es a legnagyobb foldi refraktacios teleszkop szerkesztoje volt a deli felteken. Akkoriban a The Expanding Case for UFO! konyvet publikalta.
A masik bator asztronomus V. A. Firsoff volt, aki a Strange World of the Moon konyv iroja.
Mindket konyv rengeteg bizonyitekot hozott fel a Holdfelszinem letezo vizrol, atmoszferarol, novenyvilagrol.
A ket konyv kiadasanak megvolt az eredmenye. Mindket konyv terjeszteset leallitottak.

-----------------------------------------------------------------------------
Eddig birtam. De meg legalabb ketszer ennyi van hatra! Kibirjatok?
Addig is toltsuk fel egyuttesen energiakeszletunket! :34:

Feri T
2003-02-25, 04:39 PM
Kakao !!! A fene egye meg !!!! Piszok faradekony vagy ! :lol: :lol:
Ne zsakolj annyit es akkor tovabb birod !!!! :idea: Gyerunk a tobbivel !

Athos
2003-02-25, 10:24 PM
Kakao!
Erdekesebbnel erdekesebb dolgok derulnek ki a cikkbol. Kerjuk es varjuk a folytatast! :wink:
Meglepodve olvastam M.K.Jessup nevet, fantasztikus tudosnak tartom, o volt az egyik szuloatyja a Philadelphia Kiserletnek, egy par oldallal ezelott irtunk rola.
Az, hogy betiltottak az ilyen jellegu konyvek kiadasat pedig csak egyet jelenthet: van takargatnivalojuk es felnek nehogy kideruljon valami aminek az ellenkezojevel hulyitenek bennunket! :oops:
Remeljuk feltoltotted energiakeszletedet es holnap olvashatjuk a folytatast! :)

kakao10
2003-02-26, 10:11 AM
Kedves Feri
Nagyon a szivembe martal, szortam a hamut a fejemre :656: es elhataroztam, hogy

Egy eletem, egy halalom
e forditast megcsinalom
Ferinek felajanlom -meg ma !

---------------------------------------------------------------------------------
A fustbement kolonizacio

Ahogy 1961-ben informalva voltunk, a kozmikus kutatasok fo eredmenye az lett volna, hogy eljussunk a Holdra es megtelepedhessunk ott.
Bazisokat terveztek a holdfelszinre, amelyekrol tovabb lehetett volna jutni az urkutatasban.
Ezek a celkituzesek legalabb annyira katonai jelleguek voltak, mint tudomanyosak. Tovabba az sem volt ketseges, hogy mi foldiek, tovabbi erclelohelyek utan is kutatunk. Ezekbol az okokbol kifolyolag logikusan kovetkezik az, hogy a penzzel rendelkezok akkor fogjak ezeket a terveket tamogatni, ha eredmenyeket latnak a kutatasokban. Akinek tehat szuksege van financialis tamogatasra, minel hamarebb nyilvanossagra kell hoznia kutatasai eredmenyet.
Ezert eleg furcsa, hogy a holdviz felfedezeset csak 1998-ban hoztak nyilvanossagra. Ha figyelembe vesszuk, hogy e viz letezeserol mar tulajdonkeppen tudomasunk volt meg a kozmikus korszak elott , akkor ez meg erdekesebb kovetkezteteseket von maga utan.

A 19.-ik szazad kilencvenes eveitol kezdve a holdat nagyon tuzetesen figyeltuk. Ezek a megfigyelesek vilagosan mutattak a Hold kolonizaciojanak a lehetosegeit. Osszegezve, lassan kezdtek megjelenni olyan hirek melyek emlegettek az atmoszferat, kiterjedt barlangokat, amelyeket jol fel lehetett volna hasznalni egy odatelepulesnel....
Amikor viszont elkezdodtek a holdexpediciok, a tudomany inkabb a halott holdfelszint hangoztatta. A hold-missziok 11 evig tartottak es ezutan mindket nagyhatalom, marmint Amerika es az Oroszok abbahagytak a holdkutatasokat.
Olyan programokat inditottak be, amelyekben a szatelitok nem a Hold korul, hanem a fold korul keringtek.
Ebbol azt a kovetkeztetest lehet levonni, hogy mindket nagyhatalom olyan rizikokkal talalkozhatott a holdon, hogy a holdprogramjaikat inkabb azonnal szogre akasztottak. Egyszeribe a ket nagyhatalom, akik mint rivalisok voltak az urkutatasban, kozos programokat kezdtek szervezni es kozosen epitettek foldkoruli allomasaikat. Persze nyilvanvalo, hogy ezek a foldkoruli allomasok sokkal kisebb kihivasnak bizonyulnak mint a holdbazisok epitese, amelyeket tulajdonkeppen mar a nyolcvanas evekben el lehetett volna kezdeni epiteni.

A holdatmoszferarol eppen eleg bizonyitek all rendelkezesre. Mivel ez nem egy szakmai cikk, nem lesznek a bizonyitekok reszletezve. Talan viszont erdemes megemliteni, hogy amikor az Apollo 11 legenysege a holdra ereszkedett, kituztek egy zaszlot, amit a kamera egyenesben kozvetitett.
Par pillanattal kesobb – csodak csodaja, a zaszlot kibontotta a szel ! Utana a kamera mar nem kozvetitett
E filmfelvetel kopiajahoz valahogy hozzajutott William Brian, aki a titkos amerikai ur-hold felfedezesekrol irt konyvet. Ezen a filmen lathato volt a folytatas. A ket kozmonauta a kamera ele ugrott, hogy kezeikkel eltakarhassak az objektivot. Mikor a zaszlokat vegleg elhelyeztek a holdon, drottal lekotoztek oket, hogy mozdulatlannak latszanak.
Itt megemlitendo, hogy a szel nem fuj csak ugy magatol. Ahhoz ugye atmoszfera kell.

--------------------------------------------------------------------------------

Annyira igyekeztem, hogy mar kezd holyagozni a mutatoujjam. Amig atvaltok a kozepsore, addig ezt elkuldom. De legkesobb ket ora mulva kuldom a folytatast.
Ne felejtsetek, amig Ti kenyelmesen olvastok, en minden mast felreteve igyekszem! Talan etlen szomjan ! :444:

Feri T
2003-02-26, 10:34 AM
Ne felejtsetek, amig Ti kenyelmesen olvastok, en minden mast felreteve igyekszem! Talan etlen szomjan !

Olvasnank,olvasnank !!!! Enni meg inni lehet barmikor,alkotni akkor kell amikor igeny van ra ! Ugy, hogy tepjed magad,mert van !!!! :lol: :lol: :lol:
Persze koszonjuk az ertunk valo faradozasodat ! :777:

kakao10
2003-02-26, 11:26 AM
Mar ugy erzem magam, mint egy maratoni futar. Csak birjam ki a celig !

:lol:
Az atmoszferat az is bizonyitja, hogy mar 1773 ota eszleltek felhoket a holdon. Ekkortajt fedeztek fel a megfelelo teleszkopokat. De minden megfigyeles, amely ellentmondott a halott hold teoriajanak, torolve volt a hihatalos tudomanyos iranybol. Azt is erdemes megjegyezni, hogy 1958-ig tobb ezer anomaliat figyeltek meg a holdon, tobbek kozott idojaras jelensegeket is. Ezek mind azt bizonyitottak, hogy a Hold nem elettelen!
A Hold ritka atmoszferajat 1997-ben “fedeztek ” fel. Ezek a peldak azt bizonyitjek, hogy evtizedeken keresztul kulonbozo modszerekkel eltitkoltak a Hold vizet, atmoszferajat es mas jelensegeket. Kevesbe ismert teny peldaul az is, hogy a holdtalajban nagyon jol csiraznak es nonek a magok, mivel ebben a talajban nagyon sok a tapanyag a novenyek reszere. Tobb semleges tudos ertekelte a holdon valo eletnek a lehetosegeit, es arra a megallapitasra jutottak, hogy a holdon az elet a Himalaja csucsan valo elethez hasonlitana. Az ember kepes volna az aklimatizaciora !!!

Furcsa mozgolodasok a Holdon

Nem lehet igazan megerteni, miert is hagyott fel a ket urnagyhatalom a Hold felderitesevel. Hisz olyan szepen es olyan nagy csindadrattaval indult. De talan probaljuk megtekinteni ezt a problemat a masik oldalrol is.
1954 oktober 12.-en, vagyis 6 evvel az amerikai holdprogram kihirdetese elott, egy edinburgi asztronomus a teleszkopjaval azt eszlelte, hogy egy fekete gomb repult a Tycho kraterbol az Arisztarcus kraterbe. Ezt a tavolsagot a gomb 20 perc alatt tette meg, ami megfelel 9700 km orankenti sebessegnek. Ugyanabban az evben, szeptemberben, hasonlo jelensegre lett figyelmes ket ferfi egy 15 cm-es teleszkop segitsegevel. Tobb mint 40 percen at figyeltek, ahogy a targy elhagyta a Mare Humboldtianum terseget es elindult a holdatmoszferat elhagyva az urbe. Ebben az esetben meg egy nagyon fontos mozzanat figyelemremelto. Mivel az ebben az esetben hasznalt teleszkop nagyon kis teljestmenyu volt, a megfigyelt targy atmerojet a szakertok masfel, esetleg nyolc kilometerre becsulik !
A tortenelmi feljegyzesekben is tobbszor van emlegetve a “ fekete targy”, amely a hold felszinen mozog. Voltak olyanok, amelyek gyorsan mozogtak es az arnyekuk is kiveheto volt. Hasonlo, de kisebb targyak kulombozo kraterekbol bukkantak fel es repultek tovabb. Talan ezeknek a targyaknak kozuk lehet az urhatalmak azon dontesehez, hogy felhaggyanak a Hold kutatasaval es ne akarjanak bazisokat letrehozni ott.
A NASA-nak van ket fenykepe melyek ugylatszik elkerulte az altalanos cenzura figyelmet. Ezek a fenykepek kulonleges urhajokat abrazolnak. Az egyik fenylo, szivar alaku es a Hold felszine felett mozog. Az objektum korul parafelho lathato, tahat az urhajo a hold atmoszferajaban kellett hogy mozogjon. Ennek a kepnek a regisztracios szama NASA 11-37-5438.
1972 juliusaban az Apollo 16 Hasselblad tipusu kameraja egy masik objektumot rogzitett, ami szinten szivar alaku volt. A kep regisztracios szama NASA 16-19238. Ez az objektum hatalmas volt. Feher fennyel vilagitott, valoszinuleg a mogotte levo atmoszferat ionizaltza, de eleg kozel volt a Hold felszinehez, mivel a holdfelszinen jol kiveheto az urhajo arnyeka.
Meg sokkal azutan is, hogy a ket nagyhatalom felhagyott a Hold meghoditasaval az amatorok es csillagaszrajongok nagy tomege folytatta a megfigyeleseket. Tobb hajot vettek eszre a Hold felszine felett melyek kirepultek a Hold atmoszferajabol es folytattak utjukat a kozmoszban.
Kulonosen a japanok voltak kitartoak megfigyeleseikben. Valoszinuleg ezert sikerult elkesziteniuk egy filmet a Hold anomaliairol. Ez a film az egesz vilagot bejarta.

:!:

---------------------------------------------------------------------------------

- Es itt a celban, a maratoni futar holtan esett ossze.
Elarulom nektek, hogy fel lehet ebreszteni, de nem puszival, hanem erdekes hozzaszolasokkal.

Ahogy ismerem, akkor majd jon meg mas erdekessegekkel is, es az sem kizart, hogy esetleg sajat hozzaszolasa is lessz

Elnezest kerek azoktol a hozzaszoloktol, akiket nevukon nem emlitettem, de hat Feri volt a leghangosabb. A vilag mar ilyen. De azert mindent figyelmesen olvastam es ezt a hibat idovel majd korrigalom !
Es lathattatok, hogy betartom az igeretemet ! / Ez viszont engem is meglepett/

:lol:

Feri T
2003-02-26, 12:06 PM
Kevesbe ismert teny peldaul az is, hogy a holdtalajban nagyon jol csiraznak es nonek a magok, mivel ebben a talajban nagyon sok a tapanyag a novenyek reszere.

Na,ezt nem igazan ertem.Honnan tudjak ezt,amikor ugye nem szallt le az ember a holdra ? :?

Kakao ! Nejem szavaval elve - ami nala egy rendkivul magas elismeres -
Kivalo munkad elismeresekent megerdemelsz egy "mezei pirospontot". :lol:

Biztosan ismered a mondast : "Az igeret szep szo,ha betartjak ugy jo."

Es hogy ne szaradj ki teljesen,ugorj at es meghivlak egy par sorre !!! :twisted:

pitti
2003-02-26, 12:11 PM
Ez erdekes volt. Van meg?
Egyebkent sokak szerint a fold alatt valami van mert sokan figyelnek UFO-kat berepulni a viz ala. Kezdodott Kolombusszal aki ket utja soran is feljegyezte, hogy fenylo repulo targyak mennek az oceanba.

Feri T
2003-02-26, 12:31 PM
Egyebkent sokak szerint a fold alatt valami van

Ezzel a mondasoddal fejen talaltad a szoget !!!!Nyilvanvalo megallapitas.
Olyan sok minden van a fold alatt,hogy lajstromba sem tudjuk venni ! :idea:
Az UFO peldaul csak egy a sok kozul !!! :lol:

pitti
2003-02-26, 01:47 PM
Lenin is a fold alatt van. Ez ketto.

Athos
2003-02-26, 02:23 PM
Kolumbusz utan pedig itt volt a hatvanas evekben Nova Scotia partjainal az az Ufo ami a vizben tunt el sargas habot hagyva hatra.
Ezt tobb halasz is megerositette, akik megprobaltak kovetni, de az Ufo nyomtalanul eltunt.
Kakao, nagyon erdekeset irtal, ha van meg ilyen jellegu cikked, kerlek forditsd le Kozkivanatra! :) :..:

kakao10
2003-02-26, 05:02 PM
Koszonom a hozzaszolasokat.
Azt hiszem, eleg egyforman allunk az ismeretlen problemak megoldasahoz. En szemelyesen meg vagyok gyozodve rola, hogy nem vagyunk egyedul az urben, mert ez nagyon hasonlit arra a felfogasra, mikor az emberek azt hittek, hogy minden korulottuk forog.
Es ha mar vannak masok is rajtunk kivul, miert ne lehetnenek okosabbak is tolunk egyesek, es miert ne lehetnenek valamilyen holdon vagy bolygon.
En szemelyesen bekessegben megengedem ezt nekik, felteve ha ok is beken hagynak engem.
De van itt egy- ket problema.
Ha valakik vannak kivulunk, valoszinuleg tobb fajt is kepviselnek, tobbfele logikaval.
Itt kicsit elmagyarazom, mire celzok.
A profilomban lathattatok, hogy radioamator is vagyok, igy ezzel a kozeggel is erintkezem. Nemreg osszehozott a sors egy nalam joval fejlettebb amatorrel, aki megkert, egyesitsuk eroinket egy nem kozonseges antenna epiteseben, ami a hold civilizaciojat celozna meg.
Perszehogy faggattam, mire alapozza felteveseit. Azt felelte, nem akar ugy kinezni mint aki fantaziazik, de mar egynehany fejlett amatornek sikerult jeleket venni abbol az iranybol. Meg van gyozodve arrol, hogy a Fold es Hold kozott le van parkolva egy hatalmas allomas, mely nagy konyvtarat rejt magaban. Szerite a vett jelek onnan jottek, de egyenlore nem udtak oket semmire sem hasznalni.
A barataival egyutt, meg vannak arrol gyozodve, hogy ez a konyvtar az emberek reszere van idehelyezve, de ell kell erni egy bizonyos foku fejlettseget ahhoz, hogy az osszekottetes letrejojjon es at lehessen venni az informacokat. Szerinte ez a pillanat megdobbentobb lesz egy atomhaborunal.
Meg megjegyeznem, hogy ez a fiatalember egy magasan kepzett informatikus, aki most is ezzel keresi a kenyeret.
Az en allaspontom altalaban mindig provokativ, igy annak ellenere, hogy a tema nagyon erdekelt, elkezdtem tamadni az elmeletet.
Elmondtam, hogy ha tenyleg nekunk akarjak adni a tudomanyukat, miert nem jonnek szemelyesen atadni. Ha viszont nem tartanak erre meltonak, akkor korulbelul ugy tekintenek reank, mint ahogy en szemlelem a hangyakat. En is elnezem oket, megcsodalom a szervezesuket, de azutan igazaban nem erdekelnek es nem is kovetem igazan nyomon, mi tortenik veluk. Nem meg hogy meg akarnam oket valamire tanitani.
Ugy lattam, ezzel elegge gondolkodoba ejtettem ismerosomet, es mar tobbszor is megemlitette a hangya teoriamat- keseru szajizzel.
Ennek ellenere optimista es csinalja az elokeszuleteket az osszekottetesre.

Itt mar keso este van, ilyenkor jo irni az ilyenfajta temakrol. Hamarosan megyek aludni, csak nektek akartam egy kis temat feldobni /ami irtam, az igaz !/.
Meg van egy otletem. Ez az oldal a Holdrol szol. Nem kellene a temat boviteni ?
Szerintem erddekes volna egy altalanos tema az emberiseg jovojerol, mas civilizaciokrol, foldi robotokrol, gondolatatvitelrol stb.
Azt hiszem ezekrol a temakrol is jol lehetne beszelgetni. De kellene egy szikra a cimszo kitalalasaban, hogy oda is sokan jojjenek beszelgetni. Ki vallalkozik rea, hogy kitalalja ?
Ha esetleg neha nem jelentkeznek, ne vegyetek rosszneven, biztosan visszajovok, de neha nem vagyok az idom ura.
Jo szorakozast mindnyajatoknak

Athos
2003-02-26, 09:54 PM
Szia Kakao!
A topikban mindenrol eshet szo, ami Ufokkal, misztikumokkal, piraisokkal, Bermuda-haromszoggel, civilizaciokkal es meg sok-sok temaval kapcsolatos. Pittivel meg a geneket is megbeszeltuk es megprobaltunk felallitani egy par teoriat, hogy vajon honnan szarmazunk?! 8)
Ugyhogy ami csak eszedbe jut, ird le ide nyugodtan! :)
Adminnak (o csinalja az oldalt) mar regebben szoltam, hogy boviteni szeretnem a topik cimet, de o akkor erre azt valaszolta, hogy meg nem lehet megvaltoztatni. Nem tudom, hogy most mi a helyzet.
Admin varjuk a valaszt!
A radios baratod nagyon erdekes dologgal foglalkozik, kivancsi vagyok mit sikerul kideritenie.

kakao10
2003-03-01, 02:58 PM
Remelem, az oldal latogatoi nem lettek hutlenek, es csak a veletlenek osszejatszasa miatt volt az egy napos piheno.
A csendet kihasznalva szeretnem megbolygatni a fantaziatokat egy kisse mas iranyban.

Mi a velemenyetek az emberiseg jovojet illetoen ?

A multkor ugyanis, egy TV musorban bemutattak a legujabb japan robotot. Nemcsak jart, beszelt, latott, hanem elvezte, ha jatszottak vele.

A film vegen a konstruktorok annak a meggyozodesuknek adtak eleget, hogy annak ellenere, hogy ez a robot meg csak egy par hetes gyermek intelligenciajavel bir, hamarosan megerjuk egy intelligensebb utod megepiteset.
Nagyon bizakodtak abban, hogy hamarosan elerik a felnott nivot. Azt josoltak, hogy a tovabbiakban az embernel inteligensebb robotok fogjak segiteni az emberiseget.

Hat megmondom oszinten, en meg nem lattam olyan lenyt, aki intelligensebbnek leven, a kisebb imteligenciaval rendelkezo lenynek szentelne egesz eletet. / Bocsanatot kerek minden kutya, macska, madar, kigyo stb tenyesztotol, akik annyira szeretik a kis csaladtagjaikat, hogy hagyjak toluk befolyasolni eletuket./

Oda jutottam goíndolkodasomban, hogy az ember nagy orommel fogja megteremteni azt a lenyt, aki majd gyozedelmeskedni fog felette. Estleg el is teszi lab alol ?! :,,:

Hat erre a temara varom, mivel elegge aggaszt meg akkor is ha feltetelezesem szerint ez a problema mar engam nem fog erinteni, a Ti velemenyeteket !!!
:?: :?:

Athos
2003-03-01, 06:17 PM
Kakao!
Nem a Honda keszitette veletlenul azt a robotot?
Szerintem sem lenne jo, ha robotok iranyitanak eletunket es megprobalnanak helyettunk gondolkodni. Ott vannak peldaul az autok legujabb modelljeiben a 'csodacomputerek' amik figyelik az auto osszes parameteret a guminyomastol az esoszenzorig mindent. Csak ott a problema, hogy kisebb hibak eszlelesenel is lealitja az autot, hiaba tudjuk mi azt, hogy az eszlelt hibatol meg nyugodtan mehetne. Arrol nem is beszelve, hogy mint minden ember alkotta dologban benne van az emberi tenyezo a hibazas lehetosege, ertem ezalatt azt, hogy a rendszert emberek epitik es tervezik igy barmikor meghibasodhat. :(

Anonymous
2003-03-01, 11:07 PM
Szia Athos!
Bocses a kesesert :roll:
Szoval hogyha egy topicot nyitottal annak sajnos a cimet nem lehet megvaltoztani. Ezert azt javaslom neked is es midnenkinek hogy nezzetek meg jol mit irtok be topic cimkent nehogy olyan legyen amit nem akarsz :)

Feri T
2003-03-02, 05:29 AM
Kakao !

Ne felj,figyelunk am mint a sas.De azert van olyan is amikor a nej azt mondja az embernek,hogy apa vasarolni megyunk.Ha ebben csak kaja van,akkor jo ha fel nappal meguszom. :lol:
Ha mas egyeb is akkor meg van a napi elfoglaltsagom! :idea:
Na szoval visszakanyarodva a temahoz,szerintem a robotoktol meg a mi eletunkben nem kell felni.(a Csocsitol,meg a Pittitol igen) :twisted:
Mi a helyzet a klonokkal ?Az igazi veszely az lesz. :(
Meg ha leplezetlenul megjelennek az IDEGENEK !!!

pitti
2003-03-02, 02:34 PM
Nesztek. Talaltam erdekes dolgot.
http://www.starchildproject.com

Meg itt van kep is

pitti
2003-03-02, 04:25 PM
Nehany erdekes korabeli festmeny

Anonymous
2003-03-02, 04:43 PM
nekem is van egy videom :D

UFO felvetel (http://canadahun.com/uploads/UFO%20-%20FLY%20BY%20NewYork%20Clearer%20version%20unedit ed.mpeg)

Mit gonoltok rola?

Athos
2003-03-02, 06:31 PM
Szia Pitti!
Elkepeszto oldalt talaltal, meg nem volt idom vegigolvasni de igyekszem! Nagyon remelem, hogy a tudos el tudja vegezni a DNA vizsgalatokat, es vegre megtudunk valami kezzelfoghato bizonyitekot.
A festmenyek is erdekesek, a legalso nem a jugoszlaviai templomi fresko resze? Ha van meg ilyen festmeny, legyszives tedd fel! :) Koszi. :wink:

kokusz
2003-03-03, 04:03 AM
Szia Kokusz!
Jelentkezem Morvaorszagbol. Olvastam hozzaszolasaidat, nagyon erdekesek.

pitti
2003-03-03, 08:29 AM
Petyo,
Jo vot a film. Latni micsoda sebesseggel bir soporni egy UFO. Meg az OPP se birna megfogni az autopalyan. 8)

kakao10
2003-03-03, 12:44 PM
Nagyon erdekes dolgok kezdenek itt megjelenni. Nem hiaba a magas latogatottsag. De volna egy-ket eszrevetelem.
Pitti kepein a koponya hatsonezetben /kozepen/ egy csonka kupra hasonlit, viszont a baloldali kep, amely elorol mutatja feltetelezesem szerint ugyanazt a koponyat, mar nem koveti ezt az alakot.
A masodik kepen, gondolom az a tanyeralj alaku targy a fontos a jobb also sarokban.
Admin videoja nagy fogas! De hogyhogy a tengeren tul nem hallotatok arrol, hogy az ikrek alatt tartozkodott az UFO. Hiszen ezt rengeteg megfigyelonek eszre kellett volna vennie.
Ha a videot leptetni fogjatok, eszreveszitek, hogy mikor majdnem utkozik a helikopterrel, utana egy pillanatra kikapcsol a kamera, majd nagyon gyorsan folytatja a felvetelt. Nekem egy eves kamera modellem van, de ha megallitom a felvetelt es azutan azonnal ujrainditom, eltelik egy kis ido. A feltetelezett UFO sebessegenel, ez mar lenyegesen messzebb jarna, mint ahogy a videon latszik. De lehet, hogy vannak gyorsabb rekcioju kamerak.
Az angol tudasom nem olyan jo mint a tietek, ezert nem sokat bibelodtem a szovegekkel. Talan ott megtalaltem volna a feleleteket hozzaszolasomhoz.
Minedzen altal nagyon orulok, hogy a kivalo csapatmunka eredmenyekent mgismerkedhettem olyan dokumentumokkal, amit egyedul valoszinuleg nem fedeztem volna fel

pitti
2003-03-03, 05:12 PM
Kakao,
A koponya azert nem koveti az elvart alakot mert ez a Csocsi koponyaja, csak kolcsonadta a fotohoz.
Talatam meg dolgokat, majd felteszem.

pitti
2003-03-03, 05:16 PM
Kakao,
Meg valami. Azt hiszem a kozepso kep az felulnezet nem hatulnezet. De tevedhetek is.

Athos
2003-03-03, 11:10 PM
Petyoca!
Nagyon jo a felvetel, eszmeletlen gyorsan mozog es valtoztat iranyt az az UFO.
Pitti, nekem is ugy tunik, hogy a kozepso kep felulnezetbol van fenykeezve.
Varjuk az erdekessegeket! :) :wink:

pitti
2003-03-04, 09:33 AM
Meg egy kis ragcsalni valo

These hieroglyphic was found on the walls in a temple at Abydos in Egypt.

pitti
2003-03-04, 09:34 AM
A fenti kepet es meg sok mast itt lehet megtalalni

http://ufoarea.bravepages.com/main_aas.html

pitti
2003-03-04, 11:41 AM
Sensational Find In Russia.
Is This Alien Evidence ?
by Hartwig Hausdorf

Frank-Caro-Str. 94a
D - 84518 Garching-a.d.Alz
Germany
The question as to whether or not we have received visitors from space can probably only be answered with certainty if and when we find indisputable evidence for such a visit here on Earth. Such a proof could consist of the discovery of artifacts whose exact age can be determined, and whose external and internal structure can be regarded as "time-anomalous". In recent years numerous micro-objects have been found in the Urals, which appear to fulfill these requirements. This is the first published report of the discovery.

For many years now, researchers in our field have been suggesting that artifacts left by extraterrestrial visitors might be found in geological deposits. Much evidence has been found, principally by Dr. Johannes Fiebag (1, 2), from apparently paradoxical events in the Earth's history, that genetic manipulation experiments have been carried out over hundreds of millions of years by extraterrestrial, which culminated in the creation of us humans.

Unfortunately for us, any discovery of possibly technical artifacts from ancient times would seem to be very unlikely. For the geological events of only the last million years are documented today in a mere few centimeters of sedimentary strata. Even as regards very recent events - I am thinking of the end of the Second World War - we aware of how quickly technical objects can disappear. Weapons, ammunition, and even large finds are already almost completely rusted away and disintegrating.

In view of this, the finds made recently in Russia are all the more astonishing. In the years 1991-1993, gold prospectors on the small river Narada, on the eastern side of the Ural mountains, have found unusual, mostly spiral-shaped objects. The size of these things ranges from a maximum of 3 cm (1.2 in.) down to an incredible 0.003 mm, about 1/10,000th of an inch! To date, these inexplicable artifacts have been found in their thousands at various sites near the rivers Narada, Kozhim, and Balbanyu, and also by two smaller streams named Vtvisty and Lapkhevozh, mostly at depths between 3 and 12 meters (10 and 40 ft.)

The spiral-form objects are composed of various metals: the larger ones are of copper, while the small and very small ones are of the rare metals tungsten and molybdenum. Tungsten has a high atomic weight, and is also very dense, with a melting point of 3410 deg. C (6100 deg. F). It is used principally for the hardening of special steels, and in unalloyed form for the filaments of light bulbs. Molybdenum also has a high density, and a respectable melting point of 2650 deg. C (4740 deg. F). This metal too is used for hardening steels and giving them corrosion-resistant properties, these being used principally for highly-stressed weapon parts and vehicle armor.

At the present time, these more-than-mysterious objects are being investigated by the Russian Academy of Sciences in Syktyvka (capital city of the former Soviet Republic of Komi), Moscow, St. Petersburg, and also a scientific institute in Helsinki, Finland. Exact measurements of these often microscopically-small objects have shown that the dimensions of the spirals are in the so-called Golden Mean ratio. Since ancient classical times this fraction has been the "iron rule" in architecture and geometry. Its usefulness is in the fact that if a certain length is divided into two using this ratio, the ratio of the original length to the larger piece is the same as that of the larger piece to the smaller piece.

Quite apart from such subtleties, these objects are obviously the product of an inexplicable and highly advanced technology; they bear remarkable resemblances to control elements used in micro-miniature devices in our very latest technology, so-called nanomachines. This technology is still in its infancy with us, but already engineers are thinking of applications which are pure science-fiction. Among other things, they envisage constructing micro-probes for use in medicine which can be implanted, such as for carrying out operations inside blood vessels which are not possible with present surgical techniques.

What was the purpose of this object, illustrated here in 100x and again in 500x magnification? (Figs 2, 3). Fig. 1 shows another object in its entirety over a scale-bar 200 microns wide (8/1000ths inch)! All tests carried out to date give an age for the objects of between 20,000 and 318,000 years, depending on the depth and the situation of the site. (3, 4)

But even if it was only a mere 2,000 or 20,000 years, we are faced with the inevitable question: who, of all the people in the world, was at that time capable of creating such superfine micro-filigree objects, something which our own technology is only now just beginning to achieve?

Literature:

1. FIEBAG J., Das Raetsel der Ediacara-Fauna (The puzzle of the Ediacara Fauna) in: Daeniken E.v. (Ed.) Kosmische Spuren, Munich, 1988.
2. FIEBAG J., Das Genesis-Projekt, in: Dopatka, U. (Ed.) Sind wir allein? (Are we alone?), Duesseldorf 1996
3. HAUSDORF H. Wenn Goetter Gott spielen (When Gods play God), Munich, 1997
4. OUVAROV V. Personal letter to H. Hausdorf of 2 October 1996.

Dr. Johannes Fiebag can be reached at:
jo.fiebag@t-online.de
Findings by geologits indicate possibility of extraterrestrial origin for
microbjects.

Athos
2003-03-04, 12:55 PM
Pitti, koszonjuk ezt a sok ragcsalnivalot! :)
Szerintem elkepeszto amit talaltak, hirtelen nem is tudom mit gondoljak rola. Tehat ugy nez ki a dolog, hogy sok ezer evvel ezelott ezeket az idegenek hasznaltak fegyvereik es a jarmu fegyverei anyaganak 'megerositesere'. Hatborzongatoan hangzik, de szamomra hiheto. Kivancsi lennek, hogy a vilag mas reszein is talaltak-e hasonlo 'darabokat', vagy csak az Ural es kornyekere koncentralodtak?
Irjatok meg Ti is a velemenyeteket, kivancsian varjuk! :)

kakao10
2003-03-04, 06:02 PM
Pitti,
azt hiszem a felulnezettel igazad van. Koszonom. :222:

pitti
2003-03-05, 12:29 PM
On 21 January 1959, in Gdynia, Poland an object was reported to have fallen into the harbor. Divers recovered pieces of shiny metal, which was examined by the Polytechnic Institute and Polish Navy. Some material was reportedly lost. Several days later a small humanoid (some sources sya two humanoids) was found on a nearby beach. These were next transported under tight security to the Soviet Union, where they remain to this day.

1959 Januar 21-en a lengyelorszagi Gdansk-nal egy repulo targyat lattak a kikotobe zuhanni. Buvarok felhoztak nehany fenyes femtargyat amit a Polytechnik Institute es a Lengyel Haditengereszet megvizsgalt. Nehany anyag kozben elveszett.
Nehany nappal kesobb egy kismeretu humanoidot (egyesek szerint kettot) talaltak az egyik kozeli strandon akiket eros biztonsagi fedezettel a Szovjetunioba szallitottak ahol mai napig is tartjak oket.

pitti
2003-03-05, 12:41 PM
Talaltam 3 oldalnyi regi festmenyt

http://ufoarea.bravepages.com/gallery_aas.html

Athos
2003-03-05, 02:30 PM
A regi festmenyek, paranormalis jelensegek, Ufo felvetelek mellett sok embert, tudost, fizikust, matematikust foglalkoztatnak a: gabona-korok, azok kialakulasa es jelentese. Egyesek szerint ezeket hatalmas energia mezok alakitjak ki, masok szerint az idegenek 'keszitik', es kulonbozo jelentessel, informacioval birnak, amit meg nem sikerult megfejteni.
Vannak olyanok, akik azt allitjak, hogy ok maguk keszitik a gabonakoroket, de sokak szamara ez hihetetlen, tobbek kozott az en szamomra is.
Egy par hete lattam errol egy musort, ahol bemutattak egy videofelvetelt, melyen egy Ufo volt lathato amint ket masodperc leforgasa alatt keszitett egy gabonakort, aztan nagy sebesseggel eltunt a felhok felett.
Kik keszitik a gabonakoroket es vajon milyen jelentessel birhatnak az emberiseg szamara?!
Irjatok meg velemenyeteket, mit gondoltok rola! Varom valaszotokat! 8) :)
Egy kis izeltonek itt egy link:
www.lovely.clara.net
Jo szorakozast!
Pitti, koszi a cimet, nagyon jok es erdekesek a festmenyek! :)

dulifuli
2003-03-06, 10:52 AM
:D Ezt most találtam..... :lol:
PITTI-UFO EZT AZÉRT NEM KELLETT VOLNA..... :oops: :evil:
Pornó az óvodáknak: földönkívüliek?
RTL Klub Online/Objektív Hírügynökség
2003-03-06 13:57:00

A rendőrség feljelentés-kiegészítés keretében vizsgálja azt az esetet, amikor 600, óvodáknak és iskoláknak küldött bemutatkozó CD-re pornóképek kerültek. Az érintett intézet igazgatója szerint földönkívüliek is lehettek az elkövetők.

A rendőrség feljelentés-kiegészítés keretében vizsgálja, történt-e bűncselekmény, fennáll-e a szándékosság azzal kapcsolatban, hogy a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Pedagógiai Intézetének mintegy 600 óvodába és iskolába elküldött bemutatkozó CD-jére pornóképek kerültek.

A CD-n megtekinthető bemutatkozó anyagban egyébként a képek nem láthatók, csak akkor, ha valaki belenéz a HTML-dokumentumok elemeit tartalmazó mappákba.

Kohajda László, az intézmény igazgatója ismeretlen tettes ellen feljelentést tett. Ma elmondta, hogy az intézmény honlapjának tartalmát a szerverükre mentették, erről sokszorosították a CD-t, az elkövető feltehetően a szerverre vitte rá ezeket a felvételeket. (A honlap helyén jelenleg egy közlemény olvasható, amely szerint az internet-szolgáltatást technikai okok miatt szüneteltetik.)

Az igazgató szerint földön kívüliek is tehették

"Történhetett vírusfertőzés, előfordulhat, hogy valamelyik kollégám mentette "rossz helyre" az általa nézegetett képeket, ezt a jelenleg is folyó belső vizsgálat, vagy a rendőrségi nyomozás tisztázhatja majd" - tette hozzá.

A igazgató szerint valaki feltörte az intézmény számítógépes rendszerét, így kerülhettek pornóképek a CD-re - írta az MTI. A Blikk szerint az igazgató azt sem zárta ki, hogy "földönkívüliek" voltak az elkövetők.

pitti
2003-03-06, 11:59 AM
Figyejj, nekem akkor van reszem pornoba amikor zuhanyozasbol jovet meglatom magam a tukorbe. De az se jo, mer nem vagyok az esetem.

Feri T
2003-03-06, 03:09 PM
Figyejj, nekem akkor van reszem pornoba amikor zuhanyozasbol jovet meglatom magam a tukorbe.

Pitti az neked porno ?? Hehehe !!!! :roll:
Mar reg a fal fele kellett volna forditanod azt a tukrot !!! :twisted:
A zold fejedet latva,meg a tukor se kivancsi,hogy milyen vagy lejjebb !!! :lol: :twisted: :idea:

csocsike
2003-03-06, 03:39 PM
A foncsor visitva leugrik a hatlaprol es elrohan. :D :twisted:

pitti
2003-03-06, 03:41 PM
Nem valaszolok mert magasan felette vagyok az aljas szemelyeskedeseiteknek. :!:

Feri T
2003-03-08, 11:14 AM
Csocsi !

Ennel frappansabban meg egy - a zart osztalyon kivuli - nomalis se tudta volna megfogalmazni a tukor velemenyet. :idea:
De mit csinal az ablakuveg,amikor visszatukrozodik benne a latvany ? :twisted: :lol:

csocsike
2003-03-08, 11:50 AM
Az uveg ilyen extrem esetekben, onvedelembol opalosadik. Mint a Pavlovi reflexologia szeves resze. :twisted:

Athos
2003-03-09, 02:57 AM
Pitti, rajuk se bagozzal, csak IRIGYEK!
:evil:
Beszelgettunk regebben a Niburu (PlanetX) allitolagos a Foldet is erinto palyajarol, es annak katasztrofikus kimenetelerol. Mostanaban csendben vannak rola, mintha egyszeruen ejtettek volna az emberek a temat. Nem tudsz rola valami kozelebbit? (csak nehogy a foldhoz legyen az) 8)

Feri T
2003-03-09, 04:34 AM
Pitti, rajuk se bagozzal, csak IRIGYEK!

IRIGY ? Igenis IRIGY vagyoka Pittinek a jo kis opalos uvegere !!! :twisted:
Hat meg a benne levo konyakra !!!Egy meztelenul meg randabb UFO-nak minek az ilyen ? :twisted:

dulifuli
2003-03-10, 04:24 PM
Ürhajó rejtözik a Hold belsejében?
Az elképesztö elmélet az üreges Holdról és az idegen hajóról ma is él
RTL KLUB Online
2003-03-08 10:00:52

Kér orosz kutató még a '70-es években dolgozott ki egy fantasztikus, extravagáns elméletet, mely szerint Holdunk üreges, és egyáltalán nem égitest, hanem egy hatalmas, kozmikus Noé-bárkája. Azaz, egy idegen ürhajó. Az elméletben máig nem akadtak tudományos hibára.

A tibeti krónikák leírása szerint a vízözön idején még nem volt Hold az égen. Ezt a gondolatot aztán bizonyos szláv legendák is átvették. A Jelenések könyve pedig azt meséli, hogy a Holdat a Föld kapta el mintegy 13 ezer évvel azelött. Még 1970-ben történt, hogy két orosz kutató kidolgozott egy lenyügözö elméletet, mely elsö látásra teljes egészében megmagyarázza a Hold-jelenséget - olvasható a Para-normal oldalán.
Mihail Vaszin és Alexander Cserbakov szerint a Hold teljesen üres! Nincs benne semmi. Ám a két kutató azt is hozzátette, hogy "a Hold nem a Föld természetes kíséröje, hanem egy hatalmas, üreges planetoid, melyet egy technikailag fejlett civilizáció épített - belülröl eleve üregesnek tervezve -, majd föld körüli pályára állította, mintegy 1 milliárd évvel ezelött". Ráadásul a "Hold belsö ürege tartalmazza az utazáshoz szükséges üzemanyagot, eszközöket, navigációs müszereket és megfigyelö-eszközöket is".

Más szavakkal a belsö ürhajó, melyet maga a Hold takar mindent tartalmazhat ahhoz, hogy megjelenítse egy idegen faj "Noé bárkájának" szerepét. A hold-hajót intelligens lények vezették, egy olyan ürbeli utazásra, mely akár több száz millió évig is eltarthatott. Az is elképzelhetö, hogy a mi holdunk volt egy, a bolygóját elvesztö faj lakhelye....

Mára a Hold egy halott várossá vált, melynek közepében egy halott civilizáció alussza végsö álmát, így elmondható, hogy az égitest nem más, mint egy kagylóhéj, telis-teli speciális müszerekkel, melyek hosszú ideje automatikusan vezérlik a jármüvet. A hajó pedig valamikor magára maradt a föld körüli pályán. A kutatók egyelöre nem tudják miért. Így a Hold egy gömb, melyet körbevesz egy finom fal. Talán ez a külsö réteg is további két rétegböl áll, a külsö durván megmunkált, és elnyeli a becsapódó meteorok keltette lökéshullámokat, és vastagsága akár a 32 kilométert is elérheti.

A belsö borítékban pedig ott vannak a mesterséges atmoszférát fenntartó gázok, melyek az élölényeken kívül különbözö technológiai megoldásokkal a növényeket is táplálják. Még mélyebben az életterek terülnek el - pontosan a Hold magjában - az üzemanyag-tartalékokkal, a gépekkel és minden szükséges felszereléssel, melyekkel mesterséges fényt, légkondicionálást lehet fenntartani. A Hold ilyen üreges, belsö szerkezete megmagyarázhatja, hogy az égitest tömörsége miért háromszor kisebb, mint a Földé.

Vaszin és Cserbakov leszögezte, hogy elsö látásra bizony elméletük tökéletes örültségnek tünhet, ám hozzátették, minél többet tudunk meg a holdon járt emberek és szondák által gyüjtött adatokból, egyre inkább kitünik, hogy nincsen mivel megcáfolni az elméletet. Eddig még egyetlen kutató sem tanulmányozta a mi Holdunk eredetét. Nem is gondolkodtak rajta.
Az elmélettel elvileg rengeteg holdi rejtélyt meg lehet magyarázni. Például azt, hogy a legnagyobb lunáris kráterek, a 150 kilométer széles átmérövel rendelkezök is csak 3 kilométer mélyre hatoltak az égitestbe. Miért? Egészen egyszerüen azért, mert a nagy meteorokat egy felfegyverzett réteg megállította. Emellett a holdi kráterek mélye nem konkáv - homorú - hanem konvex - domború. Mindez azon ténynek köszönhetö, hogy a holdi héj gömbölyü.

Azon területek, ahol a külsö védöburok eltört a legénység feltöltötte egyfajta cementtel, mely miután kiszáradt finom porrá lett - a jól ismert holdi porrá. Ezek a területek vajon miért rendelkeznek nagyobb gravitációs kapacitással, mint a többiek? Mert a legénység több anyaggal töltötte fel öket, itt voltak a legnagyobb javítások.

Emellett bizonyos, hazahozott holdközetek nagy arányban tartalmaznak rendkívül ritka fémeket, ráadásul elképesztöen ellenállnak a hönek és a korróziónak. A kutatók elmélete szerint ezen közetek a becsapódások ellen felszerelt kéreg egyes darabjai. A Holdon látható és láthatatlan ábrák különbözöségei pedig szintén az aszteroidák egyenetlen kiállítása lehet, melyek akkor találták el öket, mikor ezt a hatalmas Szputnyikot beirányították a földi területre. Az orosz kutatók emellett okot találtak a holdi mágnesességre, a vég nélküli vibrációkra, a véletlenszerű gázkisugárzásokra - melyek a belsö atmoszféra kiáramlásai lehetnek. Valamint a Hold tökéletes kör alakú pályáját is a manöverezö ürhajónak tudják be.

Ezen extravagáns elmélet halmozott következtetései nem hatottak meg mindenkit, voltak és vannak olyan kutatók, akik szerint ez volt az évszázad "orosz ürvicce". Ám a Hold-Szputnyik elméletet lefordították angolra és máris követöket talált. Még egy NASA kutató, Dr. G.E. Mueller is áldozatul esett, aki egy sidney-i konferencián kijelentette, hogy az orosz elmélet ad csak elfogadható magyarázatot az Apollo 12 holdmodul és az Apollo 13-at szállító Saturn rakéta harmadik fokozatának, fényvisszaverödések miatt bekövetkezett katasztrofálisnak ható landolására.

Egy 1977-es cikkben már arról tudósítanak, hogy rengeteg fizikus és csillagász olvasta a Hold-hajóról készült könyvet, és senki nem talált benne alapvetö tudományos hibát. Késöbb egy, a Hold mozgását megfigyelö NASA-kísérletsorozat azt a végeredményt produkálta, hogy az égitest sokkal tömörebb a felszínén, mint a mélyben! Ebböl mi az igazság, azonban csak akkor derül ki, ha megint hajlandóak leszünk felmenni a Holdra, és leásni a mélyére, hogy fény derüljön a nagy, idegen-ürhajó titkára.

Athos
2003-03-12, 03:50 PM
A Hold mint 'urhajo' nagyon erdekes elmelet. Gondoljunk csak bele. Miert van az, hogy a kutyak es a farkasok a holdat ugatjak? Miert van az, hogy az elmegyogyintezetben a betegek azt mondjak, hogy "a holdrol figyelnek bennunket"? Miert allitottak le a holdkiserleteket az egyik pillanatrol a masikra? Ma mar meg lenne hozza a technika, hogy a hold mindket oldalat felderitsek, de megsem teszik. Miert?
Ha tudtok rajuk valamifele magyarazatot, irjatok meg! :wink: Kakao, mi van veled, reg nem irtal? 8)

kakao10
2003-03-12, 04:38 PM
Nem tuntem el, csak meg 2 napig az adoellenorokkel kell viaskodnom. Mindenaron el akarnak

:66:

De mar keszul egy hozzaszolas is ! :wink:

Athos
2003-03-12, 06:12 PM
Hajra Kakao, adjal az adoellenoroknek! :) Varjuk a hozzaszolasod! :wink:

pitti
2003-03-12, 08:10 PM
Feri. Lebuktunk! Most mar el kell hogy mondjam nekik.
A Feri vajta ki a holdat, hogy oda rejtse a felhalmozott malnaszor keszletet. Eloszor nem tudtam, hogy minek kell neki annyi rendeles. :oops:

Feri T
2003-03-12, 09:16 PM
Dehogy buktunk le !Majd letagadjuk !Vagy rafogjuk a Csocsire ! :idea:
Tenyleg az meg hun van ? :?:
Ugy eltunt,mint az aranyora a bucsuban ! :roll:

csocsike
2003-03-12, 10:09 PM
Gyerekek ma uj malnaszor utanpotlas erkezett. :D :D :D :!: :?: :idea: :roll:

dulifuli
2003-03-13, 10:24 AM
Ünnepnapot a földönkívülieknek!
Az ötlet egész Új-mexikó állam hasznára válhat
RTL Klub Online/BBC
2003-03-12 13:49:28

Dan Foley republikánus képviselö olyan törvényjavaslatot terjesztett a képviselöház elé, melynek értelmében minden februárban két csütörtököt kijelölnének a földönkívüliek tiszteletére. A dolog pikantériája, hogy Foley az új-mexikói Roswell képviselöje, ahol 1947-ben állítólag UFO-szerencsétlenség történt.

A republikánus képviselö a földönkívüliek "látogatásaival, megmagyarázhatatlan rejtélyeivel és technológiai fejlettségével" indokolta törvényjavaslatát. Dan Foley tervei szerint februárban minden második csütörtökön "földönkívüli kultúrnapot" tartanának.
A dokumentum emellett a "kozmosz ismert és ismeretlen polgárai közti kapcsolatok javítását" is elöirányozza. A kultúrnapon többek között a Steven Spielberg filmjébül ismert E.T. elött is tisztelegnének.

Dan Foley, a világ önjelölt földönkívüli fövárosa, Roswell képviselöje. A helyiek szerint 1947-ben városuk területén lezuhant egy igazi UFO. A júliusban hagyományosan megrendezésre kerülö egyhetes fesztiválon elöadásokat tartanak a földönkívüli élettel kapcsolatban. Az esemény rendszerint látogatók ezreit vonzza.

A képviselö nem csinált titkot abból, hogy ötletét nem kis mértékben anyagi megfontolások szülték. Szerinte az ünnepnap egyre több látogatót vonzana a térségbe, ami ugyanakkor az egész államnak hasznára lehet.

csocsike
2003-03-13, 01:59 PM
Ezek utan javaslom meg a magan-kivuliek napjat. :twisted:

Feri T
2003-03-13, 03:17 PM
Pitti most akar a Csocsi neked unnepnapot krealni! :twisted:

Athos
2003-03-13, 04:47 PM
Szia Duli!
Nagyon erdekesek a cikkek amiket belinkelsz! :wink: En az utobbit a CNN-en lattam, a bemondono igen gunyosan mondta el az egeszet. Azt hiszem meglepodne az igazsagon! Engem mindenesetre igencsak felbosszantott. Ha akarnak, igenis tartsanak foldonkivuli napot, evvel aztan senkinek nem artanak. En hiszem, hogy leteznek, es itt vannak a Foldon.Azt pedig sok elokerult Top Secret dokumentum mutatja, hogy 1947-ben valoban lezuhant egy Ufo Rosewell-ben. :K:
Barmennyire is tagadjak!

pitti
2003-03-13, 06:26 PM
Dan Foley, a világ önjelölt földönkívüli fövárosa, Roswell képviselöje.

Na meg egy ilyen barom hianyzott hogy hitelesitse a foldonkivuliek letezeset! :evil:

Feri, persze, hogy letagadjuk, de latod ez a Csocsi nem birja befogni a pofajat! Megint elugatta a szallitmanyt! :x

attila101
2003-03-14, 07:58 PM
Figyeljetek Alien-kék.

Az ember járt a Holdon és be is tudom bizonyítani.

Mikor Buzz Aldrin elôször a Holdra lépett, volt egy kijelentése: -Good luck Mr Smith!!
Houston-ban nem tudták mire vélni és miután visszatéret a Földre elmagyarázta a földi irányítóknak, miszerint gyerekkorában a baseball labda átrepült a szomszédba, amiért ô átmászott. A szomszéd ház ablakán benézett és látta, hogy a szomszéd Mr Smith ráakarta venni a feleségét egy "blowjob"-ra . Mire a felesége csak ennyit mondott: -Tudod mikor? Majd ha a szomszéd gyerek a Holdon ugrál!

Szóval ezek után nem kétséges, hogy járt ember a Holdon.

Ami az UFO-kat illeti...szerintem is vannak, de a látomások 99%-a kamu. De az az 1% az nagyon furdalja a kiváncsiságomat.
Azt botorság nem hinni, hogy nincs élet a Földön kívül, csak a távolságok olyan nagyok, hogy azt még nem értjük, hogy miként lehet olyan messzirôl idejutni.

csocsike
2003-03-14, 08:07 PM
Hold ugyekben a Pitti az illetekes :twisted: de szerintem ne higy neki. Utoljara megmagyarazta egy hoembernek hogy jot tesz neki ha raul a kalyhara :twisted:

Athos
2003-03-14, 10:33 PM
Linkajanlo.
Talaltam egy nagyon erdekes oldalt mely foglalkozik a Niburutol az Ufokon keresztul sok mindennel ebben a temaban. Az oldalt a 'szakmaban' jol ismert Timothy Good kesziti, ha erdekel Benneteket nezzetek meg! 8)
www.ufoarea.bravepages.com
Jo szorakozast! :)

pitti
2003-03-15, 06:17 PM
Athos, ez tenyleg jo link. Mindenkinek ajanlom! 8)

csocsike
2003-03-15, 06:37 PM
Pitti ,te vagy egy link. :twisted:

kakao10
2003-03-15, 07:21 PM
A Diskovery csatornan 6 oraval ezelott ment egy musor, amit sajnos csak a feletol lattam.
Ott mutattak egy olyan repulot, amilyen Athos elobbi linkjen lathato a cimoldalon.
A film cime az volt, hogy a "21. szazad repuloi".
A lenyeg az volt, hogy az amerikaiak mar abbahagyjak a pilotaval vezerelt repulogepek tervezeset, mivel az ember teljesitmenye mar nem kielegito ezen a teren.
Olyan sugarhajtasu repulogepet mutattak, amely azert, hogy konnyebben tudjon le es felszallani, az alacsony sebessegeknel / 160 km per ora/ majdnem 45 fokos szogben felemelt orral repul. A leszallasnal igy kozeliti meg a foldet annyira, hogy a farokresze 60 cm-re legyen a foldtol. Akkor az orrat a computer gyorsan vizszintbe hozza es a gep foldet er.
Ezt a tuljdonsagat a harcban is tudja hasznalni, mivelhogy akkor is ennyire le tud lassulni, sot, ha "dugohuzoba" esik, ezzel a computeres vezerlessel azonnal kijon belole, amit az ellenfele nem kepes utanozni.

De az igazi bonbonok csak ezutan jottek.

Vegre megertettem, hogy a multkori obolhaburuban hogyan is tortent a lovedekek es bombak iranyitasa. Most megmutattak.
Idaig azt hittem, hogy a vadaszgep, vagy a bombazo jelolte meg a celpontot a lasersugarral.
De nem igy volt. Ezt a munkat robotrepulogepekkel vegeztettek, melyek joval a bombazas elott megfigyeltek, bemertek es megjeloltek a celokat. Ezek vegeztek az "egyenes adas" kozvetiteset is a TV-nek es a katonai iranyitoknak.
Min elmondottak, ezeket a robotrepulogepeket / Pioneer / Izraeltol vettek, akik eloszor hasznaltak oket. Az ellenseges radarokat provokaltak veluk, hogy be tudjak oket merni es azutan meg tudjak a mukodo radarokat semmisiteni bombazoikkal.
Szoval ezeket szereltek fel modern elektronikaval es ezek voltak a bemerok.

Persze a sikereken felbuzdulva, tovabbi fejlesztesnek tettek ki ezeket a robotgepeket.

Itt mutattak be ezeket az ufokra emlekezteto repuloket.
Nem kell nekik repuloter, mivel ember nelkul ugy lehet oket felgyorsitani, hogy helybol startolnak. Leszallaskor pedig nekivezerlik oket egy halonak, ami szepen megfogja oket.
A film szerint ezeket hasznaltak szerbiaban, ahol ejjel nappal figyeltek a mozgasokat es a tamadasok eredmenyeit. Ezek a gepek 48 orat voltak a levegoben egyfolytaban. Olyan kamerajuk van, hogy az embert 90 km magassagbol identifikalja. De szerbiaban "csak" 10 km magassagban repkedtek. "Altat"a felhokon, de mikrohullamainak koszonhetoen meg a vekony tetokon is. Kis meretuk es csendes motorjuknak koszonhetoen, majdnem eszrevehetetlenek es mar a lopakodo "design"-javal is keszulnek.

Allitolag Afganisztanban a haboru elejetol egyfolytaban megallas nelkul tobb ilyen gep van a levegoben es figyelnek. / Persze, azert nem ertem, hogy ha ilyen tokeletesek, hogy tudott Bin Laden elottuk lohaton megpuccolni/.

A legujabb tokeletesites abban rejlik, hogy a mostani obolhaboruban mar talan fegyverekkel is el lesznek latva. A pilotak fotelbol fognak bombazni.
Mivel ezek a gepek +-7m potossaggal juttatjak lovedekeiket a celba, sokkal kisebb meretu municiora van szukseg a cel megsemmisitesere, mint idaig. Ezert eleg, ha ilyen kis gepek tamadjak a celpontot. /Persze, azert nem hiszem, hogy a nagy gepeket felolvasztjak/. Ez a felhasznalas meg talan nem biztos, mert allitolag az ilyen fegyvert tiltjak a nemzetkozi szerzodesek. / Lefogadok, hogy ha egy is fel lesz szerelve fegyverekkel, akkor be lessz vetve /.

Innet jott az otlet a most fejlesztesben allo gepekre. Ezeket csak tobb 10 grammosokra tervezik !!! Jol latjatok ! Egyfolytaban masfel honapig lesznek a levegoben, ha megfigyelnek ! A lovedekek pontossaga +- 3m alatt lesz. A gepeket mar nem fog kelleni allandoan vezerelni, sajat maguk is fognak tudni donteni arrol, mit kell tenniuk. Csoportosan is vegrehajthatnak akciokat, mivel a vezerlokozponton kivul egymassal is kommunikalnak.

A tervezojuk szerint olyan mozgekonyak, hogy egy szobaban is tudnak repkedni. Allitasa szerint, nincs hatara annak, meddig lehet mereteiket csokkenteni. Ugy tervezik, hogy a katona az egesz komplett felszerelest a taskajaban elviszi a harcterre, ott kibocstja a repulot es mar harcol is.

Ezek, de a ma is hasznalt gepek- mivel ember nincs bennuk, abnormalis gyorsulasokra kepesek. UFO-s kinezesukkel egyuttveve igazan elgondolkoztatoak.
Es meg Feri a multkor azt mondta, hogy minket mar a robotkor nem igazan fog erinteni!

Hat ezekutan nem vagyok abban biztos, hogy mar veletlenul nincs-e a rajztablan az utodunk. :roll:

Melitta
2003-03-15, 07:36 PM
Szia
Itt mostanaban nagyon sok szamunkara uj dolgokat latni. Valami fantasztikus teljesitmenyuek ezek a gepek.
Biztos hogy akik nem lattak a filmet vagy nem hallottak rola eskudni fognak hogy ufok voltak ezek a gepek.
Nagyon erdekes volt ami leirtal.

Athos
2003-03-16, 04:44 AM
Szia Kakao! Nagyon erdekes es egyben hatborzongato is amit irtal. En is lattam egy hasonlo musort, de ott csak olyan pilota nelkuli robotrepuloket mutattak be amiket tuszhelyzeteknel hasznalnak, es kisebb felderitoakciokra. A repulo hofeher volt, kb. 2 meter hosszu es hasonlitott az Ufo alakjara.
Gondoljatok el, ez az amit nekunk bemutatnak. Mikkel kiserletezhetnek most? 8)

Feri T
2003-03-16, 04:49 AM
Na ugye,hogy nincs UFO ! :twisted:

Athos
2003-03-16, 06:12 PM
Feri, mar megint nem olvasol figyelmesen! :evil: Arrol volt szo, hogy hasonlit a robotrepulo az Ufo alakjara + szarnya is van. Te lattal olyan Ufo felvetelt amin a cseszealjnak szarnya volt? Na ugye. Megis csak leteznek Ufok! 8)
Ha nekem nem hiszel, kerdezd meg a Pittit! Szerintem a maszkjat is toluk kapta. :)

Melitta
2003-03-26, 09:42 AM
A norvégiai Lardal városka lakóinak nyugalmát különös dolog zavarta meg egy éjjel. Hangos robbanás kíséretében egy fénylő tűzgömb tűnt fel az éjszakai égbolton, amely viszonylag lassan a föld felé tartott. "Ufó"- gondolták a városka lakói. Az emberek közül a kalmár szellemmel megáldott lakók valószínűleg már arra gondoltak, hogy az amerikai Rosswell városkához hasonlóan itt is beindul az évente dollármilliókat hozó ufóturizmus.

Ám a helyszínre vonuló szakértők hamar megoldották a rejtélyt. Lars Helge Sogn ugyanis egy macska egy elszenesedett tetemére bukkant egy magasfeszültségű távvezeték oszlopa tövében. A szakértő szerint minden bizonnyal a macska felmászott az oszlopra, és amikor a távvezetékhez ért, akkor teste szinte felrobbant a nagyfeszültségű áramtól. Sogn állítja, hogy az emberek az égő macskát nézték ufónak, szó sincs természetfeletti jelenségről - jelentette az Aftenpost.

Feri T
2003-03-27, 08:50 PM
Na latjatok csak macskaufo van !!! :shock:

pitti
2003-03-27, 08:56 PM
Figyejjetek!

Nem tudom mennyi igaz ebbol, de k**vara nem hangzik jol.

http://www.detailshere.com/ufo1b.htm

Feri T
2003-03-27, 09:18 PM
Nekem nagyon jol hangzik !!! Csak azt mondd el,hogy mirol szol !!!! :shock:

pitti
2003-03-27, 09:24 PM
Te hitetlen vagy, csak toroggy a valasztasokkal. Kulomben is ha tudnam, hogy mirol szol akkor nem irtam volna, hogy nem hangzik jol. :x

Feri T
2003-03-27, 09:40 PM
Te meg hazudozol ! Most akkor jol hangzik az a valami,vagy nem ?

Athos
2003-03-29, 10:39 AM
Hat nem tudom, Pitti, szamomra ez igy elegge hihetetlenul hangzik. Tul nagy a leptek. Abban hiszek, hogy a kormanyok valamilyen szinten egyuttmukodnek az Ufokkal, es valoszinuleg valamifele barter uzletet is folytatnak veluk. De hogy ilyen modon (radiofrekvencia) manipulaljak az embereket az nekem nem jon be. Azt minden tovabbi nelkul elhiszem, hogy sok embert elvittek az Ufok es kiserleteket folytattak veluk es rajtuk, de 40-bol 1 ember az ismet nagy szam! Tul nagy. Neked errol mi a velemenyed?
Bocs Feri, de az egeszet nem lehet leforditani, mert ket napig ulnek a gep elott. 8)

pitti
2003-03-29, 11:12 AM
Nem tudom mit gondoljak rola. Mint minden masnak, azt hiszem ennek is megvan az alapja, de lehet hogy nehany tulzas van benne.
Az mind igaz amit amit nazi tengeralattjarokrol es az ugynevezett Fu Fighterekrol ir mert arrol katonai beszamolok vannak. A Hitler 3 honapot akart hogy bevesse a csodafegyvert. Ha ez tenyleg UFO-t jelentett akkor honnan szedte a technologiat? Valoszinuleg az Amik meg a Ruszkik is tudtak rola, azert kellett olyan gyorsan vegetvetni a dolognak es sietni nehogy a masik kezebe keruljon a technologia?
Azt is tudjuk, hogy a Hitler nagyon hitt a foldonkivuliekben. Ennek is lehet praktikusabb hattere mint misztikum.
Az Antarktisz-i dolog uj, legalabbis azelott nem hallottam rola.

Feri T
2003-03-29, 11:14 AM
Na,akkor meg is csak jol hangzik !!!! :shock:

Athos
2003-03-31, 01:31 AM
Pitti, irnal egy kicsit bovebben Hitler es az Ufok kapcsolatarol, mert ez nekem valahogy kimaradt az Ufos torteneteket illetoen. Megkerdeztem paromat, de o se hallott rola. Ha esetleg ismersz egy weboldalt belinkelned ide? Elore is koszi. Szivesen elolvasgatnank. 8)

pitti
2003-03-31, 09:56 AM
Athos,
Ugyanaz a link amit az elozo oldalon felraktam. Negy kulombozo oldalbol all Ufopage1b - Ufopage4b. Eleg hosszu olvasmany de vannnak benne Ufo-Nazi kapcsolatrol utalasok.

pitti
2003-04-02, 02:30 PM
http://www.yowusa.com/Archive/February2002/02FEB02a/02feb02a.htm

Itt egy erdekes! Valaki forditsa le a Ferinek.

pitti
2003-04-02, 04:15 PM
Piramisokrol. Erdekes.
http://www.pastpresentfuture.info/alien-ufo-secret-pyramid-star-dynamo.html

Feri T
2003-04-04, 04:03 AM
http://www.yowusa.com/Archive/February2002/02FEB02a/02feb02a.htm

Itt egy erdekes! Valaki forditsa le a Ferinek.

En mar a monitort is leforditottam,es nagyon hulyen nez ki a talpa a tetejen,de akkor se ertem !!! :shock: :shock: :shock:

csocsike
2003-04-04, 08:29 AM
Majd az irgalmatlan nover a Ripostal a hona alatt elmagyarazza. Ha bar szerintem jobban jarsz ha csak ugy magadtol megerted. :shock: :twisted:

pitti
2003-04-04, 10:04 AM
Feri, Te csak higgyel a neniknek meg a bacsiknak akik aszongyak, hogy van UFO. :evil:

csocsike
2003-04-04, 10:11 AM
Pitti, az ,hogy te vagy az elo pelda, azon lehet segiteni. :twisted:

Feri T
2003-04-04, 10:42 AM
Hogyan ? :roll:

Athos
2003-04-04, 11:37 AM
Szia Pitti!
Koszi a linkeket, tenyleg nagyon erdekesek. Ferinek majd kesobb leforditom. :)

csocsike
2003-04-04, 11:54 AM
Kensavas pakolas./H2SO4 / Garantalt :twisted:

Feri T
2003-04-04, 01:38 PM
Kensavas pakolas./H2SO4 / Garantalt :twisted:

Nagyon jo ! De tegyunk hozza egy kis sosavat ( HCl ) es attol olyan kiralyi lesz !!! :twisted: :idea:

csocsike
2003-04-04, 02:48 PM
Latom a csaldban volt ekszeresz. :twisted:

Feri T
2003-04-04, 04:56 PM
Ja az egyik tavoli rokonom !!! Ult is erte par evet,amikor megtalaltak nala azt a sok ekszert. :twisted: :idea:

csocsike
2003-04-05, 07:44 PM
Pancser. :twisted:

Judith
2003-04-06, 12:45 AM
Ki a pancser? Az ékszer, mert hagyta magát megtalálni?

Athos
2003-04-07, 09:37 AM
Feri, Csocsi jol elkalandoztatok!
Hogy keveredtetek az Ufoktol az ekszereken at a pencserekig? :)
Tessek valami Ufoval kapcsolatosat is irni! Vagy a piramisokrol vagy a Frigyladarol, vagy barmirol!
Tenyleg, mit tudtok a Frigylada holleterol? Egy par honapja lattam a teveben egy musort, ami vele foglalkozott es allitolag egy afrikai torzs orzi szigoruan titkos helyen. Van rola barkinek barmilyen informacioja? :..:

pitti
2003-04-07, 09:43 AM
Tenyleg, mit tudtok a Frigylada holleterol?
En mar a zsaruknak is mondtam, hogy nalam nincs. :oops:

csocsike
2003-04-07, 09:52 AM
Athos is legyen boldog. Az ufok vittek el. :D

Feri T
2003-04-07, 11:47 AM
Tessek valami Ufoval kapcsolatosat is irni!

UFO-k nincsenek !!!! :twisted:

pitti
2003-04-07, 12:20 PM
UFO-k vannak. Feri nincs! :evil:

csocsike
2003-04-07, 12:42 PM
Pitti sincs. :shock:

pitti
2003-04-07, 12:44 PM
Pitti van, csak penze nincs! :cry:

pitti
2003-04-07, 12:45 PM
iSZOM, TEHAT VAGYOK! :idea:

csocsike
2003-04-07, 02:27 PM
OK Pitti van ,tudat nincs. :twisted:

Feri T
2003-04-07, 09:51 PM
A let hatarozza meg a tudatot !!!!
Ha megiszod a let,a tudat elmegy!!! :idea:

Judith
2003-04-07, 10:02 PM
Ez mind szép, de hol vannak az ékszerek? Ne mondjátok, hogy elvitték a marslakok az UFO-val, mert nem hiszem el. Ha holnapig nem kerül elö. akkor vallatás lesz. Hidegviz pakolás, meg verselés.

Feri T
2003-04-07, 10:11 PM
Szoval az ugy volt,hogy a tavoli rokonom begyujtotte ezeket az ekszereket,aztan a zsernyakok megtalaltak nala.Elvittek a pihenobe es ultettek,vagy 3 evig.Amikor engedtek felallni,akkor csinalt harom gyereket,utana meg teljesen lelankadt !!! :evil:
Az ekszereket lefoglaltak bunjelkent.Amikor meg mar a fonok zsernyak megfeledkezett rola,akkor becsaptak a zaciba.Onnan meg szoren-szalan eltunt.En megprobaltam a szalan megkeresni,de amikor a maffiaig jutottam,akkor ugy dontottem,hogy le van sz....va,inkabb nem is kell !!
Szoval a maffia fonoknel van,ugy hijak,hogy Al Capone junior. :roll:

pitti
2003-04-08, 10:16 AM
Azt a maffiasat en is lattam az ekszerekkel. Ott arulta a Dohany utca sarkan.

Feri T
2003-04-08, 03:24 PM
Az anyja szentsegit ! A tetves,biztosan mar tuladott rajtuk.Nem vettel belole ? :?

pitti
2003-04-08, 06:03 PM
Mind hamis volt. Legalabb annyira mint a Rolex a Yonge es Queen sarkan. :shock:

Feri T
2003-04-08, 06:16 PM
Mind hamis volt. Legalabb annyira mint a Rolex a Yonge es Queen sarkan.

A Rolex az a Rolinak a bratyoja ??? :shock:
Mi a fene koze van az ekszerekhez?? :shock:

Athos
2003-04-09, 10:37 AM
Mennyi marhasagot tudtok osszehordani, az valami allati! :) De csak nem tettetek bele Ufokat!!! :oops: :)

Feri T
2003-04-10, 07:16 PM
Mer az UFOknak nem kell ekszer !!! Ha kellene,mar reg eladtam volna nekik nehany szatyor bizsut !!!! :idea:

Athos
2003-04-10, 07:26 PM
Szia Feri!
Utana neztel mar a Niburu vagy PlanetX-nek? Ha igen mi a velemenyed rola? Lesz 2012-ben vilagvege avagy nem?
Pitti, mit irtak pontosan a Mayak a bekovetkezendo vilagvegerol?

Melitta
2003-04-10, 08:03 PM
Mindig ijeszgetnek a vilagvegevel.
2000-ben jo alaposan bevasaroltam, egyik baratunk elkuldott egy csokorra valo web oldalat ahol csak ervekkel tamasztottak ala a vilag veget.
szegeny ferjem, egesz nap cipekedett mert biztos ami ziher, legyen 5 kg so 20 kg rizsa, cukor, konzerv 50 l viz, mert nagy a csalad.
Hala... nem lett vilag vege. Meg mindig van az arany tartalekbol, idonkent atnezem mi kell kidobni mert a szavatosaga lejart,elfogyasztani ennyi ido alatt se tudtuk.
Ovatosan a vilagvegevel. :shock:

Feri T
2003-04-10, 08:42 PM
Ugyan Athos,ha meg is erjuk a vilagveget,fel nem foghatjuk !!!! :roll: