PDA

A teljes (képes) nézethez kattints ide : Vercsoport Horoszkop

Melitta
2003-03-03, 01:26 PM
"A" vércsoport:
Fantasztikus energiával veti bele magát az elvállalt feladat végrehajtásába. Hivatását lelkiismeretesen látja el. Képes szinte minden mást háttérbe szorítani annak érdekében, hogy teljesítménye felülmúlhatatlan legyen. Gyakran kerül ki közülük un. csúcsmenedzser.

Tökéleteset szeretne nyújtani szinte mindenben. Gyakran habozik, hogy egy privát kapcsolatba belemenjen-e, mert elotte alaposan átgondolja, hogy képes lesz-e eleget tenni a vele szemben támasztott elvárásoknak anélkül, hogy hivatása meg ne sínylené. Mindenesetre ha valamit nem tud felvállalni, azt nyíltan, elore közli. Ez az attitud gyakran arra vezet, hogy minden igyekezete ellenére magányos, emberkerülonek tunik. Ha viszont valamit egyszer megígért, azt megbízhatóan teljesíti. Ezért környezete megbecsüléssel övezi. Szükséges, hogy az ügy vagy egy személy komolyan érdekelje. A felszínességet nem ismeri semmiben. Vagy szenvedélyesen csinál valamit vagy sehogyan.

Alkalomadtán kevésbé tunik barátságosnak, mivel az foglalkoztatja foleg, amivel éppen foglalkozik. Így ennek a típusnak az a hátránya ami az elonye.

Ha egy olyan feladatot kell ellátnia amely nem nyerte meg kelloképpen tetszését, érdeklodését, azt csak nagy nehézségekkel, belso kényszerrel képes megoldani, egyszeruen azért, mert nem tud kötelességbol cselekedni. Ilyenkor egy állásváltoztatás valósággal csodát muvel nála.

Sem barátságot, sem szerelmet nem köt, amíg meg nem gyozodik róla, hogy a legjobbat választotta. A személyes kapcsolat kezdetén "tabula rasa"-t csinál, s mindent közöl, amit gondol, elvár a másiktól. Ha viszont döntött, a végsokig kitart.

"B" vércsoport:
Gyengédségét, tapasztalatát durva köpönyeg alá rejti. Nem lehet gyorsan kihozni a sodrából. Igyekszik távol tartani magát minden szentimentális és túlfokozott érzelmi megnyilvánulástól, ezt egyébként másoknál is elítéli.

Önmagával szemben is magas követelményeket támaszt és semmi gyengeséget nem tur magával szemben sem. Ugyanúgy türelmetlen és egyáltalán nem elnézo a környezetében élok hibáival, gyöngeségeivel szemben is. Az a szigorú követelmény, amelyet magával szemben támaszt, gyakran konfliktushoz vezet, ha nem tudatosítja magában, hogy embertársaival szemben a toleranciának egy bizonyos mennyisége elengedhetetlen ahhoz, hogy az együttélés funkcionálhasson. A magabiztos önérzet kétélu dolog.

Keményen megdolgozik azért, hogy saját hibájától, amelyet még magában sem hajlandó elismerni, elterelje a figyelmét. A tökéletességre való igyekezete erosen kihat a magánéletére is. Eros hajlama van a féltékenységre. Érzelmi kapcsolatait is teljesen és hibátlanul, minden kivetnivaló nélkül akarja megélni. Aki kapcsolatba kerül vele, annak feltétlenül számolnia kell e típus ilyen elvárásaival. Persze ha rájön, hogy féltékenysége alaptalan, nem tulajdonít jelentoséget az egésznek többé.

Tudni kell, hogy féltékenysége nem beteges vagy eltúlzott, hanem abból ered, hogy ideált képzelt magának, azt megvalósulva szeretné látni.

"AB" vércsoport:
Nem komplikált karakteruek. Mivel karakter jellemzoi számos elembol tevodnek össze, ezek egymással harcban állva nem jeleznek egy kiegyensúlyozott egyéniséget. Ezzel magyarázható, hogy érzelmi élete szinte sohasem jut nyugvópontra. Erosen függ hangulataitól, érzelmeitol. Cselekedeteit inkább kifinomult ösztöne és intuíciói irányítják, mint a tudatos akarata. Ezért tunik olykor ingatagnak vagy tétovának mások szemében, hiszen pillanatok alatt képes egy személytol vagy ügytol elfordulni, ha úgy érzi, nem boldogulna vele. Kapcsolataiban is állandóan kétségek gyötrik, gyakran alaptalan félelmek áldozatává lesz, s ilyenkor érzelmei a nullponton vannak, s mély depresszióba merül.

Szerencsére ez az állapot sem tart sokáig. Ha egy pozitív élményben részesül életkedve visszatér.

Kedvezotlen esetben néha megbízhatatlan, mivel korábbi elhatározásait könnyen feladja. Jó tulajdonsága, hogy tanulni vágyó, uj tapasztalatokat, szellemi, érzelmi élményeket keres.

Saját véleményéhez nem ragaszkodik túlzottan, ha úgy látja, hogy a mások érvei logikusabbak, vagy egyébként elfogadhatóbbak, mint a sajátja. Szemlélete rugalmas. Gondolkodásmódja sohasem korlátolt vagy merev. Az egyhangúságot szinte utálja. Éppen az állandó újak keresése és befogadóképessége akadályozza meg azt, hogy az érzelmi behatások és nyomukban fellépo hangulatváltásai drámai módon befolyásolják életében.

Az érzelmek nagy jelentoséguek számára. Alkalmazkodóképessége kiváló. Nem akar a másik felett uralkodni, sot úgy tudja alárendelni magát a másik akaratának, hogy közben boldog. Foleg akkor ha ebben a kapcsolatban megfelelo támaszt is talál.

"0" vércsoport:
Az "AB" csoporthoz hasonlóan, intenzív érzelmi életet él azzal a különbséggel, hogy nem rendelkezik olyan kifinomult alkalmazkodóképességgel. Ezt inkább partnerétol várja el. Szinte állandóan kapcsolatot keres másokkal, de ebben nem csak érzelmei befolyásolják, hanem az ésszeruség - sokszor a számítás is. Munkatársaival, lakóhelyi környezetével is szinte pillanatok alatt közvetlen, jó kapcsolatot tud kiépíteni. Ez a kapcsolatteremto készség segíti az üzleti életben is. Feltunoen sok "0" vércsoportú férfi és no dolgozik az üzleti szférában. Sok film-, tévésztár is e csoportba tartozik, mivel a muvészi tehetség keresztülvitele erovel és jelentos mértéku gyakorlati érzékkel párosul. Üzleti szimata úgyszólván sohasem hagyja cserben, tevékenykedjen akár muvészként akár üzletemberként.

A szinte félelmetes ereju energiája, aktivitása a gyökere a siker utáni vágyának. Állandóan mozgásban van, nem hagyja magát nyugodni. Mindig a sikerhez, elismeréshez vezeto lépcso következo fokára szeretne lépni. Céljait mindig szemelött tartja, és képes mindent ennek alárendelni.

Sohasem adja fel. Ha a körülmények folytán kénytelen elorehaladását szüneteltetni, ha zöld utat kap, visszafojtott energiái szinte robbannak. A szerelemben általában sikeres. Csak addig engedi át magát az érzelmeknek, amíg a kapcsolatnak valamilyen praktikus haszna is van; így szinte elérhetetlen számára, hogy egy szerelmet teljes intenzitással éljen át.

Kedvezotlen esetben az ész elnyomja nála az érzelmeket, s ilyenkor képes érdekházasságot kötni -persze a partnerét ilyenkor is biztosítja érzelmeirol.

pitti
2003-03-03, 05:19 PM
Azt nem irtad le, hogy melyiknek milyen az ize! :evil:

Melitta
2003-03-03, 05:32 PM
A vampirok nem itt vannak.
Na milyen vercsoportu vagy? Mindjart kiderul hogy ufok hoztak erre a vilagra es malnaszorp csorgedezik a ver helyet benned.

pitti
2003-03-03, 07:50 PM
Ha honnajd tuggyam. En se vagyok vampir. A lornyonos novertet kell megkerdezni. :roll:

med
2007-02-17, 11:20 AM
Sziasztok,
en tartozok a B csoportba, de mintha megse lennek ennyire "ronda".

kissmarcika
2007-02-21, 10:56 AM
Én még sosem halottam erről a fajta horoszkópról, de így olvasva lehet, hogy van benne valami.

miggy
2007-02-21, 03:12 PM
Az A vércsoportba tartozom és szinte teljesen magamra ismerek a horoszkóp alapján. Mintha rólam írtad volna...

antonia
2007-02-22, 03:45 AM
AB-s vagyok és talált!

yvette
2007-02-22, 04:26 AM
Én B-s vagyok.Hááát van benne valami!

ttt
2007-02-24, 08:09 AM
... avagy "hogyan lehet földrengést megelőzni bikavesével". :)

ceila
2007-02-24, 04:30 PM
Sziasztok! Én 0-ás vagyok és sok igazság van a horoszkópban!De azért a jól fejlett igazság érzettel is megvagyunk áldva! :11:

formás
2007-02-25, 01:13 PM
Én O RH pozitiv. Ahogy olvastam nagy igazság van benne és sok minden jellemző rám ebböl a horoszkópbol.

hontalan
2007-03-07, 01:39 PM
A vércsoportom A-s. Bizony találó a jellemzés.

No1 vera
2007-03-09, 12:28 AM
már annyiszor olvastam, hogy melyik csoportba tartozom, de mindíg elfelejtem:-) most a leírtak alapján tippeljem meg?:-)

alien2002
2007-03-09, 01:25 AM
Sziasztok,
En is ,,B,, vagyok . De azert sokszor eleg konnyen ki tudnak hozni a beketuresbol !;)

Zsófi19
2007-03-13, 09:50 PM
Melitta, ez tényleg jellemző rám.... :D
Arról esetleg van infód, hogy a "+" "-' mennyire mdosít a leírtakon? :)

Szatvacyla
2009-05-31, 12:34 AM
Van olyan diéta is, ami a vércsoport szerint határozza meg az étrendet. Azt mondják, működik.

luflée19
2009-06-02, 10:06 AM
Melitta:
"0" vércsoport:
Az "AB" csoporthoz hasonlóan, intenzív érzelmi életet él azzal a különbséggel, hogy nem rendelkezik olyan kifinomult alkalmazkodóképességgel. Ezt inkább partnerétol várja el. Szinte állandóan kapcsolatot keres másokkal, de ebben nem csak érzelmei befolyásolják, hanem az ésszeruség - sokszor a számítás is. Munkatársaival, lakóhelyi környezetével is szinte pillanatok alatt közvetlen, jó kapcsolatot tud kiépíteni. Ez a kapcsolatteremto készség segíti az üzleti életben is. Feltunoen sok "0" vércsoportú férfi és no dolgozik az üzleti szférában. Sok film-, tévésztár is e csoportba tartozik, mivel a muvészi tehetség keresztülvitele erovel és jelentos mértéku gyakorlati érzékkel párosul. Üzleti szimata úgyszólván sohasem hagyja cserben, tevékenykedjen akár muvészként akár üzletemberként.

A szinte félelmetes ereju energiája, aktivitása a gyökere a siker utáni vágyának. Állandóan mozgásban van, nem hagyja magát nyugodni. Mindig a sikerhez, elismeréshez vezeto lépcso következo fokára szeretne lépni. Céljait mindig szemelött tartja, és képes mindent ennek alárendelni.

Sohasem adja fel. Ha a körülmények folytán kénytelen elorehaladását szüneteltetni, ha zöld utat kap, visszafojtott energiái szinte robbannak. A szerelemben általában sikeres. Csak addig engedi át magát az érzelmeknek, amíg a kapcsolatnak valamilyen praktikus haszna is van; így szinte elérhetetlen számára, hogy egy szerelmet teljes intenzitással éljen át.

Kedvezotlen esetben az ész elnyomja nála az érzelmeket, s ilyenkor képes érdekházasságot kötni -persze a partnerét ilyenkor is biztosítja érzelmeirol.

Nem vagyok számító és nem hiszek a házasságban,amit alá húztam az mind igaz.Ilyesztő,hogy csupán a vércsoportból ennyi mindent meg lehet tudni egy emberről.Le is mentettem a szöveget köszi Melitta.

Bárdos L
2009-06-14, 07:58 AM
Ezoterika, misztika, horoszkóp csak a tudományokhoz felnőni nem tudók zavaros gondolatainak tárházát jelenti számomra.

petoczneagi
2009-06-14, 05:55 PM
Eről még nem hallottam, de nagyon érdekes!!!
"O"-s a vércsoportom és eléggé talált!

bailamo
2009-06-15, 01:01 AM
Sziasztok!

Én is B vagyok és... hát.. illik is meg nem is rám a leírás. Sztem mindenki mindenbe beletartozik, csak mikor kiből mi jön elő! :o))

Értitek mire gondolok?

Pl vannak a sima 12 állatjegyi horoszkópok! Nos ott kos lennék... vagyis néha vagyok is. NÉha meg egy sensitiv ráknak érzem magam.... néha sikeres vizöntőnek... mikor melyik énünket húzzuk ki a zsákból! Persze vannak meghatározóbbak, de ez mind csak választás kérdése!

Mit gondoltok erről?

martillla
2009-06-30, 02:48 PM
Nem is tudtam hogy ilyen horoszkóp is.

smiley85
2009-09-04, 06:57 AM
Én 0 vércsoportú vagyok, és nem ismerek magamra egyáltalán. Lehet az alcsoportom dominál? ;) :D

Fényévi
2009-09-08, 05:46 AM
Eddig nem hallottam erről a horoszkópról, de nagyon tettszik. Én "A" csoportba tartozok, teljes mértékig magamra ismertem. Megint tanultam valamit!

Goldros
2009-09-09, 07:30 AM
hát .. nem is tudom,, van benne valami .. hisz "B" csoporthoz tartozom,, de nem minden valós :!!!!!! köszönöm aki felrakta ++

stvn
2009-12-23, 10:35 AM
Nálam nem jött be a horoszkópos elemzés! (Vagy nem jól ismerem önmagam!)

neo1988
2009-12-23, 10:42 AM
Most már ezeket a horoszkópokat csak úgy lehetne jobban általánosítani, h férfi, és női horoszkóp... am 0.ás vércsoport, és nem igaz:P

Ecner
2010-01-01, 08:10 PM
Nekem B és nagyon igazak rám a leírtak ;)

gmj
2010-01-23, 05:48 PM
Hm... Rám úgy 90%-ban stimmel. Eddig ez a horoszkóp talált a legpontosabban, de azért ez sem teljesen.

zsuzsanna03
2010-01-23, 11:15 PM
Táplálkozzunk a vércsoportunknak megfelelően ha el akarjuk kerülni a krónikus betegségeket !
(Avagy figyeljünk a táplálékainkban megbúvó lassan ölő mérgekre, a lektinekre !)

1996- ban az Egyesült Államokban jelent meg egy könyv Eat Right for Your Type cimmel, Dr.
Peter J. D, Adamo tollából.

Az immunrendszer a szervezetünk integritását megtartó védekező rendszer.
A szervezet saját sejtjeinek és szöveteinek antigénjeit sajátként ismeri fel .
Az idegen antigéneket betolakodóként, és ezek ellen ellenanyagokat, fehérjéket termel, amelyek az idegen antigénhez kötődve az antigén
(szervezet számára idegen anyag) kicsapódását (agglutinációját) pusztulását okozza.
Ez a folyamat zajlik le akkor is ha nem csoport azonos vért transzfundálnak.

Adamo doktor azt állítja, hogy a táplálékaink is tartalmaznak a vércsoport ellenanyagokhoz hasonló vegyületeket, lektineket amelyek a vörös vértestjeinket és a szöveti sejtjeinket kicsaphatják, agglutinálhatják, abban az estben, ha hosszú évtizedeken keresztül nem az immunrendszerünk által tolerált tehát a várcsoportunk antigénjeit kicsapó lektineket viszüknk be a táplálkozással.
A lektin hatás következtében krónikus betegségek jöhetnek létre, (sziv és érrendszeri betegség, rosszindulatú daganat, allergia stb.

Így a „0" vércsoportúaknak a húsban gazdag diéta javasolható mert a húsokban található lektinek nem okoznak agglutinációt a szervezetükben.
Az „A" és „AB" vércsoportú egyéneknek a növényi diéta javasolható ugyanis a húsokban lévő lektinek agglutinációt és krónikus betegségeket okoznak.
A „B" vércsoportú embereknek elsősorban a tej és a tejtermékek valamint húsok javasolhatók.

Adamo doktor eszmefuttatása szerint, tehát az immunrendszerünk egyik legerősebb tulajdonsága, a fő vércsoport tulajdonság, genetikailag meghatározott jellemzőnk, azt is determinálja, hogy életünk során milyen krónikus betegségekre vagyunk hajlamosak és ezeket a betgségeket milyen táplálék szelekcióval kerülhetjük el.
A gondolatmenet továbbvitele; ha, a vércsoportunk szerint célszerű megválogatni a táplálékainkat, akkor a táplálékkiegészítőként használt multivitaminok összetételének is különböznie kell, a kölönböző vércsoportú emberek esetében.
Ennek megfelelően megjelent, a vércsoport specifikus multivitamin, amely 4 különböző összetételü multivitamin az A, a B. az AB és a 0 vércsoportúak részére.
A krónikus betegségek megelőzésének tehát új lehetősége, a vércsoport specifikus táplálkozás és a korszerű összetételű vércsoport specifikus multivitamin fogyasztása

samana
2010-01-25, 01:05 PM
huha érdekes egy dolog

cibi21
2010-01-25, 01:18 PM
Sziasztok,

Háááát 0 -ás vagyok, többé kevésbé jellemző rám a kitartás, az akarat, az energiabomba de hogy számitó lennék, érdekházas meg hogy nem élem át teljesen érzelmileg a kapcsolatot, nos merem állitani ezek rám nem igazán jellemzőek. Vannak hibaim, nem vagyok szent, de azért kiszamito sosem voltam...

seresdiko
2010-01-31, 09:14 AM
Ez elég érdekes. Nem is tudtam hogy van vércsoport horoszkóp. :O

Mossu
2010-01-31, 10:28 AM
Szióka!

Én 0-ás vagyok. Sok minden jellemző rám ebből a leírásból. Bár eddig azt hittem ezek a skorpiósságomnak köszönhetők.;)
Másrészt: érdekes megfigyelésben volt részem. A nagyon közel álló barátaim azok mind 0-ás vércsoportúak. Mintha csak azokat vonzanám be;) Velük nagyon sok hasonlóságot fedeztem fel.

Layla15
2010-02-12, 11:23 AM
Én A-s vagyok de nem hiszem hogy csúcsmeneger leszek, meg elég lusta vagyok szal lehet én ilyen A kivétal vagyok

Parizsilany
2010-02-14, 11:23 AM
Sziasztok!
Hihetetlen, hogy mit ki nem találnak...vércsoport horoszkóp...
Kíváncsi vagyok, hogy mi a következő skatulya.

szabolaszlo
2010-03-01, 01:14 AM
0-ás vagyok, a fele igaz a leírtaknak, a fele pedig nem, mint általában a horoszkópoknál.

berni5
2010-03-02, 10:32 AM
Rám nagyrészt igazak az itt olvasottak.

berni5
2010-03-02, 10:34 AM
Lehet, hogy értelmetlen a kérdés...de az mennyire számít, hogy a vércsoporton belül valaki rh-ja pozitív vagy negatív?

annonimus
2010-03-05, 07:01 AM
nincs ennek valami kiegészítése az rH faktorok alapján?... én AB- vok, emellett mérleg jegyű, és a 2 leírása eléggé üti egymást... :D

Krisztan88
2010-04-22, 03:09 PM
ez teljesen jó! köszi a nullások nevében :D

benkati
2010-04-27, 03:18 AM
Sziasztok,

Háááát 0 -ás vagyok, többé kevésbé jellemző rám a kitartás, az akarat, az energiabomba de hogy számitó lennék, érdekházas meg hogy nem élem át teljesen érzelmileg a kapcsolatot, nos merem állitani ezek rám nem igazán jellemzőek. Vannak hibaim, nem vagyok szent, de azért kiszamito sosem voltam...

Sziasztok,
szerintem minden kapcsolat érdekkapcsolat, csak nem vesszük észre. Tetteinket ez irányitja, ha nem is anyagi érdek, de valami előny, haszon, kedvező megitélés.
Én is "O"-ás vagyok. Talán jobban pörög az agyunk mint más vércsoportúnak, mármint a pénzcsinálás terén. Ezért vagyunk jó üzletemberek. A vérünkben van a biznisz! Ez jó:))) (A magyar nyelv mennyire kifejező!) Más vércsoportú ember más funkcióra, hivatásra kitűnő. Mindegyik jó, csak amit csinálunk jól csináljuk, teljes grafttal. De szerintem előbb-utóbb mindenki ráérez hol a helye, milyen pályára való. Akkor vagyunk boldogok, ha azt csinálhatjuk ami a bensőnkből jön.
Azt csináld, dolgozd amit ingyen is tennél! Akkor boldog leszel és elmondhatod, hogy megtaláltad a helyed!
Pussssssssssszantás Nektek!:))))))))))))

tia777
2010-05-17, 04:09 AM
Rám azt hiszem jellemző.

erzsi228
2010-05-23, 02:21 PM
Nekem AB vércsoportom van, van ami talált, van ami nem.

Aktucs
2010-05-24, 10:43 AM
Nekem A vércsoportom van és nagyon nem talált. Csupa szenvedély ember vagyok, aki hol ebbe, hol abba kap bele, minden érdekli, de nem megy a mélyére és nagyon szereti azokat a dolgokat, amikkel gyorsan végezhet. Hamarabb beszél, mint gondolkodik, és a legtöbb embert szereti, feltételek nélkül. De akit nem, azt nagyon utálja.
Ja, és lusta is vagyok. Most jól bemutatkoztam. :)

Fordosgyerek
2010-06-12, 05:41 PM
Nekem A vércsoportom van és nagyon nem talált. Csupa szenvedély ember vagyok, aki hol ebbe, hol abba kap bele, minden érdekli, de nem megy a mélyére és nagyon szereti azokat a dolgokat, amikkel gyorsan végezhet. Hamarabb beszél, mint gondolkodik, és a legtöbb embert szereti, feltételek nélkül. De akit nem, azt nagyon utálja.

Nekem is A-s a vércsoportom. Szerintem rám ez is meg az eredeti írás is jellemző. Olyan vagyok, mint egy hullámvasút. :D

kisidaj
2010-06-19, 12:30 PM
Köszi, van benne valami.

pcsaba
2010-06-26, 07:57 AM
Sziasztok,
én is hasonlóképp érzek, s talán még egy kicsit túl szkeptikus vagyok az ilyen csoportosítos tipizálással szemben, hiszen a fentiek szerint mindössze négyféle ember van és sosem változnak. Nem fura ez egy kissé?

moeskooo
2010-07-08, 07:15 AM
Pár dolog találó, de néhány egyáltalán nem jellemző. (AB)

buba7712
2010-07-08, 07:33 AM
Én 0-ás pozitív vagyok,és félig meddig igaz..
Talán számít valamit,hogy pozitív vagy negatív ?!

balustar
2010-07-09, 09:29 AM
A nejem is 0-ás, én is §-ás vagyok, ha nem rendelkeznénk kifinomult alkalmazkodó képességgel tuti már a kékfényben lennénk.

maximuszka
2010-07-11, 07:19 AM

Ez tök ari!
Mintha csak én mondtam volna.
Ja, és én is A-s vagyok

szoni195
2010-07-11, 10:54 AM
nekem 0-ás

spileee
2010-07-12, 03:30 AM
Köszi, eddig azt hittem, hogy a csillagjegyem miatt befolyásolnak ennyire az érzelmek egy-egy döntésben, de ezek szerint a vércsoportom is ludas benne. Jó tudni :)

Babyface90
2010-08-06, 06:29 AM
Én is A-s vagyok,és felismertem a tulajdonságaim!

arozy
2010-08-09, 09:40 AM
Valahogy annyira vegyesek, amiket ilyenkor leírnak.

rencsicsi
2010-08-10, 09:17 AM
A- s a vércsoportom és úgy érzem a horoszkóp teljes mértékben illik rám

Greta B
2010-08-10, 09:52 AM
Ezzel a horoszkóppal eddig még nem is találkoztam,pedig ahogy elnézem, már jó ideje fent van....

Nagyon érdekes! Köszönöm!

Snoopy86
2010-08-10, 12:34 PM
Sziasztok!

Érdekes ez a horoszkóp... rám mondjuk nem igaz (pedig én is A-s vagyok), de lehet hogy bennem van a hiba :)

Boglárka63
2010-08-16, 08:45 AM
0-ás vagyok. Sokminden igaz rám, de nem minden.

sep
2010-08-17, 04:06 AM
Az élet szép csak meg kell találni a napos oldalát.

Kami02
2010-08-17, 06:02 AM
Köszi ezt a fajta horoszkópot. Nem hallottam róla, de szembetalálkoztam magammal. Érdekes!