PDA

A teljes (képes) nézethez kattints ide : Auto verseny F1

Oldal : 1 2 [3] 4 5 6

sipkaland
2007-08-10, 02:57 AM
Én úgy érzem a McLaren eláshatja magát csapatostól, pilótástól. Mondhatjuk, hogy nem esik messze az alma a fájától. A Mclaren csapata kémkedik, a pilóták meg mondjuk ki bátran, parasztkodnak. De hogy ezt egymással teszik, az valami hihetetlen. Én nem kívánok mást ezek után, csak hogy a Ferrari nyerje mindkét pontversenyt.

bearmen
2007-08-11, 05:13 AM
Kimi For President!!!!!!!!

nappal
2007-08-11, 03:50 PM
Én úgy érzem a McLaren eláshatja magát csapatostól, pilótástól. Mondhatjuk, hogy nem esik messze az alma a fájától. A Mclaren csapata kémkedik, a pilóták meg mondjuk ki bátran, parasztkodnak. De hogy ezt egymással teszik, az valami hihetetlen. Én nem kívánok mást ezek után, csak hogy a Ferrari nyerje mindkét pontversenyt.

Én valami kissebb csapatnak jobban örülnék, bár annak nem túl sok az esélye :)

zxcvb
2007-08-19, 04:33 AM
Alonso nélkül hol a RENAULT??? Messze a láthatáron.

gutika
2007-08-20, 04:46 AM
Buttonnal és Barichelloval hol van a Honda??? A második csapatuknak több pontja van mint nekik...

Koroknay bela
2007-08-21, 01:21 AM
Alonso nélkül hol a RENAULT??? Messze a láthatáron.
Hát nem tudom, de nem vagyok biztos benne, hogy Alonso hiánya az egyetlen oka, hogy idén gyengébben muzsikál a Renault. Azt sem gondolom, hogy Button, vagy Barrichello miatt nem jó a honda.
Szerintem egyszerüen nem sikerült nekik az idei kocsi.

bassman
2007-08-21, 09:14 AM
Ezt ma találtam elég hihető:)
--------------------------------------
A csapatok számos sajtóközleményt adnak ki egy Formula-1-es évad során. A versenyhétvégéken gyakran előfordul, hogy több csapat (illetve versenyző) ugyanúgy vélekedik. A Red Bull sajtómunkatársai ezúttal a 'sablon-szövegek' valós jelentéstartamát tették közre.ffice:office" /><O:p></O:p>
<O:p> </O:p>
Nem tervezzük, hogy a közeljövőben lecseréljük valamely versenyzőnket.<O:p></O:p>
Jelentése:"A tervek szerint, hétfőn a verseny után lecseréljük az egyik versenyzőnket."<O:p></O:p>
Az autó egy elektronikai hiba miatt nem ért be a célba.<O:p></O:p>
Jelentése: "A motor beragadt. A dugattyú a dugattyúrúddal együtt a motorblokk oldalához csapódott, és szétszakította a kábeldzsungelt, ami elektronikus meghibásodáshoz vezetett." A partnercsapatok esetében a motorhiba szóba sem jöhet.
<O:p></O:p>
Nem tudjuk a vetélytársak milyen üzemanyagmennyiséggel mentek az időmérőn.<O:p></O:p>
Jelentése: "Nehézségekkel küzdünk, mert lassabbak vagyunk, mint a többiek. Még rosszabb: Sokkal, de sokkal lassabbak vagyunk mint ők, ugyanis ők tíz körrel többet futhatnak a rajttól az első boxkiállásig."<O:p></O:p>
Versenybeállításokkal az autó gyors. A futamon jó szereplésre számítunk.<O:p></O:p>
Jelentése: "Az autónk egyszerűen lassú, de mivel a középmezőnyben esélyünk sincs az előzésre, a verseny után azt állíthatjuk, hogy az autónk versenyképes volt – és senki sem tud rajtakapni a hazugságon."<O:p></O:p>
Tudjuk, hogy az ilyen pályákon az autónk nem versenyképes.<O:p></O:p>
Jelentése: "Az autónk nem megy az olyan aszfaltozott helyszíneken, amelynek a vonalvezetése egyenesekből és kanyarokból áll."<O:p></O:p>
Jó a kapcsolatom a csapattársammal.<O:p></O:p>
Ez azt jelenti: "Gyorsabb vagyok, mint a csapattársam."<O:p></O:p>
Jó munkakapcsolatban állok a csapattársammal.<O:p></O:p>
Jelentése: "Utálom a csapattársamat. Nem tudja a szerelők nevét és alig tesztel. Amikor felbukkan és beül az autóba, gyorsabb mint én. És a barátnője is csinosabb."<O:p></O:p>
<O:p></O:p>
Nehéz első edzési nap volt, amely során az egyensúllyal küszködtünk. Az abroncsokat nem sikerült összehasonlítani.<O:p></O:p>
Jelentése: "Az autó úgy viselkedik, mint egy zavart csacsi. Csak a bankszámlám kiegyensúlyozott. Ami az abroncsválasztást illeti, az este a hotelben pénzfeldobással döntjük el."<O:p></O:p>
Jövőre rendszeresen harcba szállhatunk a győzelemért.<O:p></O:p>
Jelentése: "Egy évvel ezelőtt is ezt mondtuk. De reméljük, hogy senki nem veszi észre, hogy ismételjük önmagunkat."<O:p></O:p>
"Természetesen ezek a sajtóközlemények nem a Red Bulltól vagy a Toro Rossotól származnak, ugyanis azok őszinték, tisztességesek és valóságosak."<O:p></O:p>

gutika
2007-08-21, 10:13 AM
Hát nem tudom, de nem vagyok biztos benne, hogy Alonso hiánya az egyetlen oka, hogy idén gyengébben muzsikál a Renault. Azt sem gondolom, hogy Button, vagy Barrichello miatt nem jó a honda.
Szerintem egyszerüen nem sikerült nekik az idei kocsi.

Ezzel én is egyet értek!!! :777:
Sőt itt látszik,h az autó:pilóta arány 90:10% körül lehet...

Peti198622
2007-08-21, 10:17 AM
Az autó-pilóta arány sztem 70-30, olyan kimagasló pilóták, mint pld. Michael Scumacher esetén pedig 60-40, mert a pilóta képességei és érzékei fontosak, pld hogy mennyire képes eltalálni a beállításokat.

gutika
2007-08-21, 10:25 AM
Az autó-pilóta arány sztem 70-30, olyan kimagasló pilóták, mint pld. Michael Scumacher esetén pedig 60-40, mert a pilóta képességei és érzékei fontosak, pld hogy mennyire képes eltalálni a beállításokat.

Tavaly és tavalyelőtt hol volt a Schumi a gyengébb Ferrarival???
Pedig ő aztán isten volt... (már akinek az volt)

Peti198622
2007-08-21, 10:28 AM
Tavaly és tavalyelőtt hol volt a Schumi a gyengébb Ferrarival???
Pedig ő aztán isten volt... (már akinek az volt)
Ott is 60% az autó, ezt írtam előbb is, tehát hiába a legnagyobb Schumi, ha gyenge az autó, de kisebb az autó százaléka, tehát kisebb hibákat kihozhat a pilóta nagysága, olyan 10%-ot. A Ferrari sajnos jóval gyengébb volt. Tavalyelőtt főleg, tavaly Schumi versenyben volt, a gyengébb autóval is.

gutika
2007-08-24, 06:08 AM
TÖRÖK NAGYDÍJ. A finn pilóta több mint 1,2 másodpercet vert a két McLarenre, de Hamiltonnak gondjai voltak az autójával

Kimi Räikkönen volt a leggyorsabb az első isztambuli gyakorláson

A két Ferrari volt a leggyorsabb a Formula–1-es Török Nagydíj első szabadedzésén, közülük is Kimi Räikkönen zárta az első helyen a tréninget. A pontverseny harmadik helyén álló finn pilóta négy tized másodperccel volt gyorsabb Felipa Massánál. A két McLaren-versenyző, Fernando Alonso és Lewis Hamilton a harmadik és a negyedik időt autózta.

Go KIMI! Go!

Laci Buda
2007-08-24, 06:47 AM
Vasarnapig meg sokat valtozik a helyzet. A torok palya eleg gyors, de azert a tavaly nem hemzsegtek az elozesek. Inkabb ki sem megyek, Tv-n erdekesebb. :smile:. Es persze, Hajra Kimmi/Massa/Hamilton.

Laci Buda
2007-08-25, 09:53 AM
a vegen, megiscsak kimentem a palyara, mert ugye, a F1 csak F1. Jonak igerkezik, de azert, ha valahogy van lehetosegetek, figyeljetek a GP2-re. Pimaszul latvanyos, ugy altalaban, de itt, Torok palyan, meg erdekesebb. A GP2-bol indult sok jo pilota, Hamilton, Heidfeld, Niko Rosberg stb.

gutika
2007-08-27, 03:37 AM
Kimi bácsi megmutatta a végén, h mi a frankó...
Kár,h az időmérőn elaludt :)

hmaca
2007-08-27, 07:56 AM
Kimi bácsi megmutatta a végén, h mi a frankó...
Kár,h az időmérőn elaludt :)
alacsony volt a vérnyomása:) Van ilyen:)

makraattila
2007-08-27, 12:20 PM
Elég uncsi lett az Török-nagydíj is!Mindig úgy ülök le a TV elé hátha lesz valami jó kis előzés, küzdelem, párpaj!De sajna ez megint elmaradt!

Hajrá Hamilton!

heni0808
2007-08-28, 03:07 AM
Örülök a Ferrari kettős sikerének, remélem ez a sorozat nem szakad meg.

Laci Buda
2007-08-29, 07:33 AM
Elég uncsi lett az Török-nagydíj is!Mindig úgy ülök le a TV elé hátha lesz valami jó kis előzés, küzdelem, párpaj!De sajna ez megint elmaradt!

Hajrá Hamilton!

Te, ezt en is irhattam volna, szo szerint. :smile: Sajnos tenyleg nincs mar elozes a F1-ben. Pedig szep ara van egy jegynek. :sad:

makraattila
2007-08-29, 01:40 PM
Szóval én az első Magyar-nagydíj óta szinte mindig megnézem a Forma1-et!De sajna azt kell mondanom, hogy például a Moto GP (nemcsak Talmácsi miatt) számomra már sokkal élvezetesebb program mint az F1!

De azért HAJRÁ Hamilton!

gutika
2007-09-11, 05:56 AM
Kimi bácsiéknak nagyon össze kell kapniuk magukat, mert ez a Mclaren fölény elég megalázó volt Monzában...
Go Kimi! Go!

cibi21
2007-09-14, 05:10 PM
Botrany a botrany hatan

pitypang26
2007-09-18, 08:45 AM
Mindegy milyen büntetést kapnak a McLarenesek,mert ha győznek sokan azt gondolják,hogy csaltak és így könnyű nyerni.

gutika
2007-09-24, 10:58 AM
Mindegy milyen büntetést kapnak a McLarenesek,mert ha győznek sokan azt gondolják,hogy csaltak és így könnyű nyerni.

De nem fognak nyerni, mert Kimi papa megismétli azt amit Spa-ban csinált :)

Csabius
2007-10-02, 08:24 PM
Schumi... szinte "unalmas" volt, ahogy az utolsó pár vilagbajnoki címét megszerezte. Jött, és általában nyert, nagyon nem volt kivel harcolnia a technikán kívül, nem üldözte senki, nem nagyon előzött. Éppen ezért, mert ennyire "könnyen" ment neki, szokták elfelejteni, hogy valószínűleg azért volt ennyire "unalmas" a versenye, mert ennyivel jobb volt a többieknél! Nézzétek meg a jelenlegi felálást, 4-en tépik magukat a vlágbajnoki címért, és nem lehet azt mondani, hogy valaki egyértelműen jobb. És a 4-ből 3-at a Schumi bizony néha gyatrább technikával is megvert. Emlékezzetek Franz Beckenbauer vagy Alber Flóri játékára: őket se szerették, mégis ők voltak a legjobbak!

isty
2007-10-03, 02:44 AM
Szamomra Schumi volt a legnagyobb es az is marad,na persze meg a voros lovak"Ferrari For Ever".Szeretem a voroseket(a fociban is),de felre ne ertsetek azt az otagut ,pfuj azt soha.
Most Hamilton robbant be(ugyes),de gondolom jovore jobban osszeszedik magukat Kimiek es kovetik a "Schumi hagyomanyt".
Az igaz,hogy a konstruktor cim az idenre megvan,azonban ha a Mc Larenes pilotakat is buntettek volna.....bejott volna ujbol minden a Ferrarinak.
Kerdem en,ha esetleg ez egy alacsonyabb szintu istalonal tortenik,talan pilotastol kizartak volna oket.
Azonban a cirkusz lo nelkul...

ziGiStaR
2007-10-03, 05:56 AM
erdekes dolog ez a mclaren balhe... az hogy megtortent az egy dolog, az hogy kiderul az meg kinos :) de ha a csapatrol elveszik a pontokat mert szabajtalanok voltak es kizarjak oket, akkor kerdezem en, hogy lehet hogy a ket pilota aki a "csalo" csapat autoival szerzett egy csomo pontot, megtartja pontjait...

remelem hamiltonnak sikerul elvenni alonsotol a vbajnoki cimet, alonsot egyaltalan nembirom, egy bekepzelt pokhendi alak :)

jaa, ezt csak ugy irtam, en igy gondolom

Csabius
2007-10-06, 03:48 PM
Na, kiváncsi leszek a holnapi derbire! Érdekes párosítás indul Kínában az első sorból! Hajrá Kimi, de nagyon becsülöm ezt a Hamilton gyereket!

isty
2007-10-06, 03:58 PM
Igen,hajra Kimi es hajra Massa,azonban a "Hamilton gyerek" szerintem mar 99%,hogy megnyerte az idei vb cimet.Igaz amit a csapat elmuvelt az egy kicsit nem volt sportszeru,de szerencse nem Alonso all az elen.Ezt csunya dolog kimondanom,de szivembol utalom.
Holnap izgalmas lesz a start es remelem ,hogy Ferrari gyozelem lesz.

jeancorse
2007-10-07, 11:47 AM
Igen,hajra Kimi es hajra Massa,azonban a "Hamilton gyerek" szerintem mar 99%,hogy megnyerte az idei vb cimet.Igaz amit a csapat elmuvelt az egy kicsit nem volt sportszeru,de szerencse nem Alonso all az elen.Ezt csunya dolog kimondanom,de szivembol utalom.
Holnap izgalmas lesz a start es remelem ,hogy Ferrari gyozelem lesz.

Hááát valóra vált a kívánságod, Kimi nyert! Alig várom a brazil futamot!

Zsófi19
2007-10-07, 12:22 PM
Hajrá Hamilton, Hajrá Kimi! Alonsó megnyilvánulásait utálom, neki nem szurkolok.

Puszedliufo
2007-10-07, 12:28 PM
hajrá Alonso, vagy bárki, csak ne az az elszállt Hamilton :)
Végre egy olyan szezon, amikor az utolsó pillanatban fog minden eldőlni :) Minden évben így kéne :)

isty
2007-10-07, 01:00 PM
Hááát valóra vált a kívánságod, Kimi nyert! Alig várom a brazil futamot!

Nem mindig jon be ,de most oromomre osszejott a "lovaknak".Nagyon izgalmas lesz a brazil nagydij es a 99%-rol lejovok 60-ra.Egy jo start es egy izgalmas utkozes sokat valtoztathat majd a vegso allason.
Sok sikert Kiminek es a Ferrarinak!!!!!!

Fiona1
2007-10-08, 05:02 AM
Végre egy olyan szezon, amikor az utolsó pillanatban fog minden eldőlni :) Minden évben így kéne :)

Az a bárki más már csak KIMI lehet :p:-D

szity
2007-10-08, 05:04 AM
Hát érdekesen alakult a tegnapi verseny... miután a "Hamilton gyerek" kiesett. Így még minden nyitoot a az ez évi F1 versenyben. Ettol fuggetelenul, jajrá Fiscó

Szirmocska
2007-10-08, 05:47 AM
Hajrá Ferrari!!! Bár még Hamilton is jobb, mint Alonso. Ha nem is nyer Kimi megéri, hogy láthatom Alonso savanyú ábrázatát, amikor Louis átveszi a díjjat :)

Laci Buda
2007-10-08, 09:58 AM

Szia Ufoka. Sajnos Barichelo-d autoja iden nagyon gyenge. Nem is ertem. Az, hogy az utolso versenyen harom vilagbajnok jelolt is van, nem semmi. Orulok a jo kis esonek, mint Jappan- es Kina-ban, igy tenyleg jo versenyt lathattunk.

Puszedliufo
2007-10-08, 10:03 AM
Szia Ufoka. Sajnos Barichelo-d autoja iden nagyon gyenge. Nem is ertem. Az, hogy az utolso versenyen harom vilagbajnok jelolt is van, nem semmi. Orulok a jo kis esonek, mint Jappan- es Kina-ban, igy tenyleg jo versenyt lathattunk.
Én is sajnálom Barrit...remélem, jövőre ütőképesebbek lesznek a kisebb csapatok autói is, hogy kiélezettebb legyen a verseny az első helyekért is, ne csak a 6-tól lefelé :)
Az eső viszont tényleg szuper volt :) Imádom az esős futamokat :)

Neuhauser
2007-10-08, 04:25 PM
Az a Honda szerintem jövőre is csak a Super Agurikkal lesz versenyben...sajnos.

Neuhauser
2007-10-13, 04:07 PM
Az eső viszont tényleg szuper volt :) Imádom az esős futamokat :)

Hááát azért erről kérdezd meg a pilótákat is... nem lehet olyan happy amikor a nyakadba spriccelnek néhány száz liter vizet és nem látod a pályát és mellesleg 250-nel mész...:mrgreen:

Puszedliufo
2007-10-13, 04:13 PM
Hááát azért erről kérdezd meg a pilótákat is... nem lehet olyan happy amikor a nyakadba spriccelnek néhány száz liter vizet és nem látod a pályát és mellesleg 250-nel mész...:mrgreen:
Én gyalog szoktam megázni...és nekem semmit nem fizetnek érte, nem ám dollármilliókat :D
Valamit valamiért... :D

Neuhauser
2007-10-13, 04:17 PM
Én gyalog szoktam megázni...és nekem semmit nem fizetnek érte, nem ám dollármilliókat :D
Valamit valamiért... :D

Viszont gyalog nem viszed vásárra a bőrödet...de tulajdonképpen igazad van.

Puszedliufo
2007-10-13, 04:20 PM
Viszont gyalog nem viszed vásárra a bőrödet...de tulajdonképpen igazad van.
Dehogynem :D Tüdőgyulladás aztán kampec :D Ők jobban védve vannak, mint én :D
De köszönöm az igazadást ;-):)

Neuhauser
2007-10-13, 04:30 PM
Szívesen :-)))

klbodza
2007-10-19, 04:31 AM
És akkor ki kinek drukkol a hétvégén?
Kezdem én : Alonsonak

Csabius
2007-10-19, 06:02 AM
Raikonnen!!!!

Zsófi19
2007-10-19, 06:09 AM
Hamiltonnak, Kiminek.

Puszedliufo
2007-10-20, 04:32 AM
Barrichello:p :D
Egyébként egyértelműen Alonso...aztán Kimi :D Csak ne Hamilton :D
Alonso hajrá! :D

ankamar
2007-10-20, 10:55 AM
Alonso! :)

szundi53
2007-10-20, 11:48 AM
Hamilton !
Ha nem száll el magától, nagy sztár lehet belőle.

Puszedliufo
2007-10-20, 11:49 AM
Hamilton !
Ha nem száll el magától, nagy sztár lehet belőle.
Már elszállt szerintem :D

gutika
2007-10-21, 02:38 AM
Csakis Kiminek!!!
Le fogja alázni a mezőnyt...
Ha a Hamiltonnak van esze, a rajtnál elengedi a Kimit és behozza magát a 3. helyre és azzal világbajnok!!! De jön Alonso és kilökik egymást :)

GO KIMI! GO!

Connt
2007-10-21, 10:58 AM
bár tom, h esélye nem sok lesz, de rem minden úgy alakul ahogy kell:)

gutika
2007-10-21, 02:24 PM
Csakis Kiminek!!!
Le fogja alázni a mezőnyt...
Ha a Hamiltonnak van esze, a rajtnál elengedi a Kimit és behozza magát a 3. helyre és azzal világbajnok!!! De jön Alonso és kilökik egymást :)

GO KIMI! GO!

Asszem igazam lett!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen:

KIMI RAIKONNEN a 2007. év világbajnoka!!!
...nagyon rég vártam erre!;)

Laci Buda
2007-10-21, 02:31 PM
Mondtam en: Aki a piat szereti az rossz ember nem lehet! :smile: Gratula Kimmi-nek. Nagyot alakitott.

Ufoka: Sajnalom Barichello-t. Sajnos egy pontot sem szerzett iden. Meg a hazai futaman is felrobbant a motorja. Pimaszul pitti a Honda auto iden. :sad:

alex53
2007-10-21, 03:12 PM
Bravo Kimmi.
Ha nem is látványos, de érdekes futam volt. A technikai sportok kiszámithatatlanságával.

zsoltk
2007-10-22, 02:02 AM
Kimi Räikkönen éljen neki szurkoltam, bár izgulni lehetett Hamiltonéert hogy valyon hanyadiknak ér be

szity
2007-10-22, 02:31 AM
Én Kiminek drukkoltam, és orulok hogy nyert, mert nagyon sok munka van mogotte, de valahogy a sors eddig mindig beleszolt (tecnika, stb... ) N agondolom, hogy torok az éjjel nem maradt szárazon..

gutika
2007-10-22, 03:02 AM
Egy valamit még kifelejtettem:
A Ferrari két sikertelen év után kirugta a gyengébb pilótáját, leigazolta Kimit és újra ott van a csúcson...

Zsófi19
2007-10-22, 06:27 AM
Szomorúan olvastam, hogy még mindig nem ért véget a küzdelem... :(

szity
2007-10-22, 07:04 AM
Szomorúan olvastam, hogy még mindig nem ért véget a küzdelem... :(

Ezt nem értem, milyen kuzdelem?

szundi53
2007-10-22, 07:35 AM
zöld asztalnál dől el a világbajnoki cím:
"Az FIA ellenőrei a futam után megállapították, a BMW és a Williams által használt üzemanyagok hőmérséklete nem felelt meg a szabályoknak."
A McLaren óvott, s ha elfogadják, a kizárások miatt(BMW és Williams) Hamilton a 4. és Ő a világbajnok. Dőntésre akár heteig várhatunk.

Laci Buda
2007-10-22, 09:35 AM
Én Kiminek drukkoltam, és orulok hogy nyert, mert nagyon sok munka van mogotte, de valahogy a sors eddig mindig beleszolt (tecnika, stb... ) N agondolom, hogy torok az éjjel nem maradt szárazon..

Persze, hogy nem. Milyen unneples lett volna pia nelkul?
Kulonben, Kimmire csak akkor kezdte szibembe noni magat, amikor valamelyik megszolta, hogy nagy pilota volna, ha nem lenne rabja a pianak. :p

isty
2007-10-22, 11:37 AM
zöld asztalnál dől el a világbajnoki cím:
"Az FIA ellenőrei a futam után megállapították, a BMW és a Williams által használt üzemanyagok hőmérséklete nem felelt meg a szabályoknak."
A McLaren óvott, s ha elfogadják, a kizárások miatt(BMW és Williams) Hamilton a 4. és Ő a világbajnok. Dőntésre akár heteig várhatunk.

Ezt meg nem hallottam, de ha igaz volna pofajuk ezt csinalni a Mc Lareneseknek.Oruljenek hogy nem zartak ki pereputtyostol eggyutt oket es meg van pofajuk...Felhaborito, ez mar nem sportszeruseg.Nyertek volna meg a futamot es akkor szovegeljenek.Nekem barmi is tortenik ugy is Kimi a bajnok ,o es a Ferrari a legjobb!!!!

Zsófi19
2007-10-22, 11:48 AM

Erről beszéltem:
http://www.vezess.hu/forma1/megsem_r_ikkonen_vilagbajnok/11893/

Egész évben szurkoltam az újonc Hamiltonnak, de azt nem szeretném, ha Kimitől elvennék a vb-i címet...

Puszedliufo
2007-10-22, 11:58 AM
Zsófi, csak a BMW-t és a nemtommelyik csapatot vizsgálják :)
Kimi a bajnok és ezt nem fogják elvenni tőle...csak ha balhéznak, akkor kicsit tovább beszélnek az idei szezonról :p:D:D:D

alex53
2007-10-22, 12:06 PM
Bosszantó, ha valami nem a pályán dől el. Utólag jó döntés, már nem születhet. Ha a vétkes csapatokat nem büntetik, helytelen, hisz előnyösebb feltételekkel versenyeztek. Ha büntetik, és így Hamilton a világbajnok, az a sors igazságtalansága.

gutika
2007-10-27, 12:21 PM
No Para! Ilyenért nem fogják elvenni a aranyat Kimi bácsitól...!
Ha kizárják a Williamset és a BMW-t(persze nem fogják), akkor még azt is megtehetik, hogy csak apontjaikat veszik el és Hamilton marad a 7.!!!

serabalazs
2007-11-02, 12:22 PM
Remélem. hogy csak a pontokat veszik el a csapatoktól a versenyzők megkapják a nekik járó pontot hisz megkűzdöttek érte és kimi marad a vb bajnok.

krataia
2007-11-02, 05:22 PM
Kimi megérdemelten győzött

Freemy
2007-11-15, 09:49 AM
Az idei Forma 1-es évad az utóbbi évek legjobbja volt! Rég láttam ekkora küzdelmet pilóták között, hogy az utolsó futamra maradjon a döntés, pláne 3 pilóta között!
Fantasztikus volt, remélem, hogy a következő szezon se lesz rosszabb!

Csajszika0925
2007-11-19, 10:29 AM
Szerintem a következő szezon sokkal érdekesebb lesz, mert nem lesz kipörgésgátló.

Csajszika0925
2007-11-19, 11:16 AM
Kinek szurkoltok?

lampard
2007-11-19, 11:49 AM
Massának

Csajszika0925
2007-11-20, 10:46 AM
Én is Massának szurkolok. Örülök, hogy van itt valaki aki rajtam kívül neki szurkol. Mióta szurkolsz neki?

lampard
2007-11-23, 11:21 AM
Mióta Michael Schumacher visszavonult, előtte is szimpatikus volt Massa, de M. S. után ő lett a favoritom.

Csajszika0925
2007-11-23, 11:31 AM
Remélem a következő évben is versenyképes lesz és nem okoz gondot neki, hogy betiltják a kipörgésgátlót

lampard
2007-11-23, 11:44 AM
Azt is rebesgetik, hogy Alonso is a Ferrarihoz készül előbb-vagy utóbb, -no persze, mert a többi csapattal nemigen van VB cim esélye, de én nem szeretném egyelőre, ha akár Raikönnen főleg ha Massa kikerülne a csapatból.
Jövőre remélem eléri Massa azt, hogy ne kelljen a végén segíteni-e csapattársát, mert úgy fog állni, hogy VB esélye neki lesz.

Csajszika0925
2007-11-24, 04:13 AM
Nagyon remélem, hogy Alonso nem szerződik a Ferrarihoz. Szerintem a Massa-Raikkönen páros jó és Alonso nem csapatjátékos, ezért nem illik bele a Ferrari csapatba. Remélem jövőre Massa bebizonyítja, hogy mennyire jó versenyző. Már nagyon unom, hogy sok helyen azt írják, hogy csak Todték miatt van a Ferrarinál. A hétvégén van Massa gokart versenye. Kár, hogy nem közvetítik. Schumi nagyon jól szerepelt a teszten. Még simán versenyezhetne.

ori
2007-11-24, 08:49 AM
Mióta Michael Schumacher visszavonult, előtte is szimpatikus volt Massa, de M. S. után ő lett a favoritom.

Már csak kéne neki tudni vezetni is :D:D:D - bocs :D

ori
2007-11-24, 08:52 AM
Nagyon remélem, hogy Alonso nem szerződik a Ferrarihoz. Szerintem a Massa-Raikkönen páros jó és Alonso nem csapatjátékos, ezért nem illik bele a Ferrari csapatba. Remélem jövőre Massa bebizonyítja, hogy mennyire jó versenyző. Már nagyon unom, hogy sok helyen azt írják, hogy csak Todték miatt van a Ferrarinál. A hétvégén van Massa gokart versenye. Kár, hogy nem közvetítik. Schumi nagyon jól szerepelt a teszten. Még simán versenyezhetne.

Csajszika, ebben a buliban senki sem csapatjátékos és ha nem Todt fia lenne a Massa managere, akkor biztos max. Spykerben lenne.
Hajrá Rai

Totu Erika
2007-11-24, 09:33 AM

Ha alonso bekerul a Ferrarihoz megint unalmas lessz a verseny mint M. S. versenypalyafutasa alatt. Az elejen tudni fogjuk ki lesz a vilagbajok. Igy volt a jo, hogy vegig versenyben alltak es mindenki hajtott a gyozelemert.

lampard
2007-11-24, 11:21 AM
Ori!
Ha a "Hajrá Rai" Raikönnennek szól, akkor neki pedig úgy kellene bánnia a kocsijával, mint a hímes tojással, és nem kihajtani belőle a szuszt.

Csajszika0925
2007-11-25, 10:51 AM
Szerinted a mezőnyben van olyan pilóta aki nem tud vezetni? Kiváncsi vagyok, hogy te milyen eredményeket érnél el, mert szerintem a közelébe sem érnél.

Csajszika0925
2007-11-25, 10:55 AM
Még az a szerencse, hogy nem a te véleményedet kérték ki, mikor leszerződtették Massát. Látszik, hogy nem figyelsz a részletekre.

gab71
2007-11-25, 11:18 AM
Kedves Ori!
jó látni,hogy te is "rai" szurkoló vagy!!
goo kimi goo!!!!!!!!!!

ori
2007-11-25, 11:44 AM
Ori!
Ha a "Hajrá Rai" Raikönnennek szól, akkor neki pedig úgy kellene bánnia a kocsijával, mint a hímes tojással, és nem kihajtani belőle a szuszt.

Azt még a Schumi mondta volt :D hogy aki szét tudja hajtani ezeket az autókat, ott az autóban van a hiba :D

ori
2007-11-25, 11:48 AM
Szerinted a mezőnyben van olyan pilóta aki nem tud vezetni? Kiváncsi vagyok, hogy te milyen eredményeket érnél el, mert szerintem a közelébe sem érnél.

Itt nem rólam van a szó, nekik ez a foglalkozásuk, ebbol élnek, csak ezzel foglalkoznak. A vezetni tudást meg persze hozzájuk viszonyítva kell értelmezni. Szerintem Couldhart is jó pilóta, mégse vitte semmire se.
Na valahogy így gondoltam

platon
2007-11-25, 01:14 PM
Szerény alap, kemény kalap
Negyedik kategóriában a válogatott a 2010-es vb selejtezőinek holnapi sorsolásakor.

Sepp Blatter FIFA-elnök: Mesebeli Afrika
Idehaza már lekerült a "kalapozás" az MLSZ-kampányshow programjáról, miután a válogatott egyetlen pontot sem szerzett utolsó két Eb-selejtezőjén, s a szégyenteljes hatodik helyet szerezte meg csoportjában. Az együttest így is, úgy is a helyére rakták, mert a FIFA a negyedik kalapba sorolta a 2010-es világbajnokság selejtezőinek csoportbeosztása előtt (azt vasárnap délután a dél-afrikai Durbanben tartják). Íme, a kiemelési lista:

1. kalap: Olaszország, Spanyolország, Németország, Csehország, Franciaország, Portugália, Hollandia, Horvátország, Görögország.

2. kalap: Anglia, Románia, Skócia, Törökország, Bulgária, Oroszország, Lengyelország, Svédország, Izrael.

3. kalap: Norvégia, Ukrajna, Szerbia, Dánia, Észak-Írország, Írország, Finnország, Svájc, Belgium.

4. kalap: Szlovákia, Bosznia-Hercegovina, Magyarország, Moldova, Wales, Macedónia, Fehéroroszország, Litvánia, Ciprus.

5. kalap: Grúzia, Albánia, Szlovénia, Lettország, Izland, Örményország, Ausztria, Kazahsztán, Azerbajdzsán.

6. kalap: Észtország, Liechtenstein, Málta, Luxemburg, Montenegró, Andorra, Feröer szigetek, San Marino.

A sorsoláson - amelyen 170 ország küldöttei vesznek részt - először az ázsiai zóna csapatai kerülnek sorra, majd a CONCACAF-régió, Európa, végül Afrika következik. (Dél-Amerikában és Óceániában már megkezdődtek a csoportküzdelmek.) Az 53 európai válogatottat kilenc csoportba - nyolc hat- és egy ötcsapatosba - osztják; ezekből a csoportelsők automatikusan kijutnak a vb-re. A nyolc legjobb másodikból négy párt alakítanak ki, amelyek oda-visszavágós pótselejtezőn döntenek a továbbjutásról.

Közzétették a FIFA legújabb világranglistáját, amelynek élén két dél-amerikai válogatott, az argentin és a brazil áll. A magyar együttes - közvetlenül Bosznia-Hercegovina mögött, illetve Moldova, Honduras és Kanada előtt - az ötvenkettedik helyen található.

Íme, a legjobb huszonöt válogatott sorrendje: 1. Argentína, 2. Brazília, 3. Olaszország, 4. Spanyolország, 5. Németország, 6. Csehország, 7. Franciaország, 8. Portugália, 9. Hollandia, 10. Horvátország, 11. Görögország, 12. Anglia, 13. Románia, 14. Skócia, 15. Mexikó, 16. Törökország, 17. Kolumbia, 18. Bulgária, 19. Egyesült Államok, 20. Nigéria, 21. Paraguay, 22. Oroszország, 23. Lengyelország, 24-25. Kamerun és Svédország.

A 2010-es világbajnokság mezőnye térségenként így fest majd:

Európa: 13 részvevő.
Afrika: 6 (a rendező Dél-Afrikával együtt).
Ázsia: 4.
Dél-Amerika: 4.
Közép- és Észak-Amerika: 3.
A további két szereplő a pótselejtezőkről kerül ki. A ráadásban a dél-amerikai selejtezők ötödik helyezettje a CONCACAF-zóna negyedikjével, míg az ázsiai ötödik Óceánia legjobbjával találkozik.

ori
2007-11-25, 01:37 PM
Szerény alap, kemény kalap
Negyedik kategóriában a válogatott a 2010-es vb selejtezőinek holnapi sorsolásakor.

Sepp Blatter FIFA-elnök: Mesebeli Afrika
Idehaza már lekerült a "kalapozás" az MLSZ-kampányshow programjáról, miután a válogatott egyetlen pontot sem szerzett utolsó két Eb-selejtezőjén, s a szégyenteljes hatodik helyet szerezte meg csoportjában. Az együttest így is, úgy is a helyére rakták, mert a FIFA a negyedik kalapba sorolta a 2010-es világbajnokság selejtezőinek csoportbeosztása előtt (azt vasárnap délután a dél-afrikai Durbanben tartják). Íme, a kiemelési lista:

1. kalap: Olaszország, Spanyolország, Németország, Csehország, Franciaország, Portugália, Hollandia, Horvátország, Görögország.

2. kalap: Anglia, Románia, Skócia, Törökország, Bulgária, Oroszország, Lengyelország, Svédország, Izrael.

3. kalap: Norvégia, Ukrajna, Szerbia, Dánia, Észak-Írország, Írország, Finnország, Svájc, Belgium.

4. kalap: Szlovákia, Bosznia-Hercegovina, Magyarország, Moldova, Wales, Macedónia, Fehéroroszország, Litvánia, Ciprus.

5. kalap: Grúzia, Albánia, Szlovénia, Lettország, Izland, Örményország, Ausztria, Kazahsztán, Azerbajdzsán.

6. kalap: Észtország, Liechtenstein, Málta, Luxemburg, Montenegró, Andorra, Feröer szigetek, San Marino.

A sorsoláson - amelyen 170 ország küldöttei vesznek részt - először az ázsiai zóna csapatai kerülnek sorra, majd a CONCACAF-régió, Európa, végül Afrika következik. (Dél-Amerikában és Óceániában már megkezdődtek a csoportküzdelmek.) Az 53 európai válogatottat kilenc csoportba - nyolc hat- és egy ötcsapatosba - osztják; ezekből a csoportelsők automatikusan kijutnak a vb-re. A nyolc legjobb másodikból négy párt alakítanak ki, amelyek oda-visszavágós pótselejtezőn döntenek a továbbjutásról.

Közzétették a FIFA legújabb világranglistáját, amelynek élén két dél-amerikai válogatott, az argentin és a brazil áll. A magyar együttes - közvetlenül Bosznia-Hercegovina mögött, illetve Moldova, Honduras és Kanada előtt - az ötvenkettedik helyen található.

Íme, a legjobb huszonöt válogatott sorrendje: 1. Argentína, 2. Brazília, 3. Olaszország, 4. Spanyolország, 5. Németország, 6. Csehország, 7. Franciaország, 8. Portugália, 9. Hollandia, 10. Horvátország, 11. Görögország, 12. Anglia, 13. Románia, 14. Skócia, 15. Mexikó, 16. Törökország, 17. Kolumbia, 18. Bulgária, 19. Egyesült Államok, 20. Nigéria, 21. Paraguay, 22. Oroszország, 23. Lengyelország, 24-25. Kamerun és Svédország.

A 2010-es világbajnokság mezőnye térségenként így fest majd:

Európa: 13 részvevő.
Afrika: 6 (a rendező Dél-Afrikával együtt).
Ázsia: 4.
Dél-Amerika: 4.
Közép- és Észak-Amerika: 3.
A további két szereplő a pótselejtezőkről kerül ki. A ráadásban a dél-amerikai selejtezők ötödik helyezettje a CONCACAF-zóna negyedikjével, míg az ázsiai ötödik Óceánia legjobbjával találkozik.

jÓ HOGY BEíRTAD, DE EZ A TOPIC KICSIT MáSRÓL SZÓL :d:d:d

platon
2007-11-25, 02:06 PM
Igazad van! Figyelmetlen voltam! A focihoz szántam! Elnézést.

Csajszika0925
2007-11-26, 11:45 AM
Csak azt nem értem, hogy miért kell fikázni más kedvencét. Attól még, hogy te nem neki szurkolsz nem kellene a vezetési képességeit minősítened

binor91
2007-11-27, 09:49 AM
Hamilton a legjobb! szerintem ő bizonyított a legtöbbet eddig

Csajszika0925
2007-11-27, 11:30 AM
Hamilton tényleg nagyon jól versenyzett idén, de a végén kicsit megfontoltabb is lehetett volna, de szerintem jövőre már sokkal tapasztaltabb lesz.

Csajszika0925
2007-11-27, 11:52 AM
Tud valaki egy linket, ahol meg lehet nézni Massa gokart versenyét?

suma
2007-12-10, 05:31 PM
Alonso remélem a tavalyi Renault-val áll rajthoz idén! :)

suma
2007-12-10, 05:33 PM
Idén= 2008-ban, tehát jövőre.

Kicsit bizonytalan vagyok mostanában, vagy mégsem?

and11
2007-12-15, 08:36 PM
A kis Piquet is jobb lesz Alonsonál...

FarekP
2007-12-23, 08:12 AM
Jó volt nagyon az idei szezon, részemről örülök mivel a kedvenc pilótám lett az első. Hajrá Kimi:)

laco23
2007-12-24, 06:19 PM
Végre eljött az amit már szerintem nagyon sokan vártunk és KIMI megkapta amit megérdemelt! soha nem kedveltem schumit, bár a teljesíménye előtt megemelem a kalapom, de remélem Kimi túl fogja szárnyalni

filozófus
2007-12-25, 05:28 AM
Hát az kis csoda lenne:-DViszont Ferrari szurkoló vagyok,tehát nyerjen csak Kimi vagy Felipe:cool:

afca
2007-12-25, 05:30 AM
Hát igen.Csak a FERRARI.A többi csak amatőr vagy csaló!

afca
2007-12-25, 05:34 AM
Hát igen.Csak a FERRARI.A többi csak amatőr vagy csaló!A forma1 olyan verseny ahol autó gyártók mutatják be technikikat.Ép ezért jobban meg kelllene gondolni pár istálónak mit csináll.

ori
2007-12-25, 06:21 AM
A kis Piquet is jobb lesz Alonsonál...
Te honnan pottyantál ???:D

filozófus
2007-12-25, 02:44 PM
Te honnan pottyantál ???:D
Az előző évből indul ki. :-D

filozófus
2007-12-25, 02:46 PM
afca,akkor jól érzékelem,hogy a Ferrarinak szurkolsz?:-D;)

afca
2007-12-26, 03:01 AM
Teljes mértékkel.Ki nem hagynák egy Forma1-sem.A piros autó pedig tabu.Idén megint mi nyerjük a száguldó cirkuszt.

FERRARI

filozófus
2007-12-26, 05:55 AM
Úgy legyen!:cool:

bekesi39
2008-02-19, 05:46 AM
hello kedves forma 1-es szurkolok én egy igazi forma 1-es szurkoló vagyok hosszú évek
óta nézem és szurkolok mindig van egy favoritom Nelson Piké,Senna, Villnöv,Hekinen,és most Raikkönen én nem egy istálonak szurkolok.Hanem a versenyzönek szurkoljun együtt
2008-ba

kovacsa76
2008-02-20, 07:49 AM
Hajrá Ferrari

kovacsa76
2008-02-20, 07:50 AM
KIMI a király

vadeger
2008-02-21, 12:09 PM
Csapat : Mc Laren , mert szimpatikus és a legtöbb kedvencem ennél a csapatnál lett világbajnok.
Versenyző : Kimi , mert bírom a stílusát, meg egyáltalán a finn versenyzők nagyon higgadtak.
Vannak akiket nem bírok , a nagy mellényűeket. Pl. Hamilton ( a képeségeit nem vitatom )

deveron
2008-02-23, 07:19 AM
Én ferrári rajongó vagyok!

deveron
2008-02-23, 07:20 AM
Bár meggyőződésem, hogy a többi csapat versenyzői is jók

deveron
2008-02-23, 07:20 AM
Minden versenyző aki odáig eljut, hogy egy ilyen autoba üljön az tudd anyit hogy számítson.

deveron
2008-02-23, 07:21 AM
Minden esetre én is Kimi rajongó vagyok. szerintem többre is képes a srác csak valamivel motiválni kénne

deveron
2008-02-23, 07:22 AM
Egy Alonsoban is több van, csak most ő megint egy másik autóban ül, mint az előző évadban.

deveron
2008-02-23, 07:23 AM
Kicsit kezd Motoya stilusában versenyezni.

deveron
2008-02-23, 07:23 AM
Elég örült ahhoz, hogy meglepetéseket okozon, mint Sato

vadeger
2008-02-23, 04:56 PM
Alonso is szimpatikus. Bízom Briattore-ban , hogy összeszedi a csapatot, had legyen izgalmas a 2008.

afca
2008-03-02, 07:42 AM
http://imgfrm.index.hu/imgfrm/1/6/5/0/THM_0003941650.gif

afca
2008-03-02, 07:43 AM
http://imgfrm.index.hu/imgfrm/6/9/7/5/THM_0003936975.gif

afca
2008-03-02, 07:47 AM
http://imgfrm.index.hu/imgfrm/8/9/0/1/THM_0003928901.gif

afca
2008-03-02, 07:56 AM
Aki leigázza a Mercedest.

http://imgfrm.index.hu/imgfrm/7/8/7/3/THM_0003887873.gif

afca
2008-03-02, 08:33 AM
http://imgfrm.index.hu/imgfrm/8/1/8/6/THM_0003758186.gif

afca
2008-03-02, 08:40 AM
http://imgfrm.index.hu/imgfrm/1/5/3/6/THM_0003731536.gifhttp://imgfrm.index.hu/imgfrm/0/5/6/2/THM_0003730562.gif

http://imgfrm.index.hu/imgfrm/2/8/8/7/THM_0003732887.gif

afca
2008-03-02, 08:41 AM
http://imgfrm.index.hu/imgfrm/7/2/6/5/THM_0003727265.gifhttp://imgfrm.index.hu/imgfrm/7/2/5/9/THM_0003727259.gif

afca
2008-03-02, 12:57 PM
http://imgfrm.index.hu/imgfrm/2/6/7/0/THM_0003662670.gif

afca
2008-03-02, 01:03 PM
http://imgfrm.index.hu/imgfrm/5/7/1/6/THM_0003635716.gif

afca
2008-03-02, 01:03 PM
http://imgfrm.index.hu/imgfrm/3/1/6/0/THM_0003633160.gif

afca
2008-03-02, 01:09 PM
http://imgfrm.index.hu/imgfrm/2/5/6/5/THM_0003592565.gifhttp://imgfrm.index.hu/imgfrm/2/5/3/0/THM_0003592530.gif

afca
2008-03-04, 12:51 PM
http://images.chisten.com/b/imagenes/autos/6NHmba7omZBAvn4Rx91dRu4CzrFPq66EAl3.gif (http://www.monsoen.com/r.php)http://images.chisten.com/b/imagenes/autos/zWr9N2Wn7TU2Kn7JXK0AGS2aJj059k05059.gif (http://www.monsoen.com/r.php)

broland1
2008-03-12, 02:02 PM
Sziasztok, én már nagyon várom a futamok kezdetét. És tik\\m/

kkobi
2008-03-12, 04:16 PM
Én is! Csak izgalmas legyen!

kkobi
2008-03-12, 04:17 PM
Ki lesz az idei szezonban a világbajnok?

mobimouse
2008-03-16, 08:07 AM
Sumáher :)

miki2000
2008-03-23, 08:47 AM
Raikkonen

Mimmmi
2008-03-23, 09:19 AM
Most a Malajziai nagydíjon de meleg lehet, főleg hogy úgy be vannak öltözve...Én nem bírnám :D

julesh72
2008-03-24, 04:33 AM
Sziasztok!
Ez jó kis futam volt! Nagyon örülök, hogy a McLaren-en és a Ferrarin kívül mások is beleszólhatnak a versenybe. Remélem a BMW továbbra is lépést tud tartani. Ha így lesz szerintem Kubica, esetleg Heidfeld is esélyes a világbajnok címre.
De valószínű, hogy az idén még Raikkönen és Hamilton között dől el a vbcím sorsa.

Massa egy-két ilyen hibát még elkövet, és megismerheti az érzést, hogy milyen volt Barichello-nak Shumi mögött második pilótának lenni. Ha a Ferrari ezt a formáját hozza továbbra is, szerintem akkor sincs esélye Raikönen-nel szemben.
Webber és Trulli pedig megmutatta, hogy ha megfelelő technika van alattuk, nagyon ott lehetnek.
Titkon azt is remélem, hogy a Red Bull, a Toyota és a Honda is
bele-bele szólhatnak a versenybe.

afca
2008-03-25, 10:01 AM
Amióta eszemet tudom ferrari szurkoló vagyok.De ha ez a hir igaz esküszöm még a Forma 1-et sem nézem meg.

Alonso Renault-ról Ferrarira vált?

Elképzelhető, hogy a kétszeres Forma-1-es világbajnok Fernando Alonso jövőre Renault-ról Ferrarira vált.
<!-- Adserver zone (write): 34732, Adverticum_Billboard_karpat_45 --><SCRIPT type=text/javascript>if(!window.goA)document.write('<sc'+'ript src="http://imgs.adverticum.net/scripts/gwloader.js?ord='+Math.floor(Math.random()*1000000 000)+'" type="text/javascript"><\/sc'+'ript>');</SCRIPT><SCRIPT type=text/javascript>if(window.goA)goA.addZone(34732,{displayOptions:{b annerhome:'http://ad.adverticum.net'}});</SCRIPT><SCRIPT src="http://ad.adverticum.net/js.prm?zona=34732&ord=g3Pp6Ng4Sd5To7Sj8I&re=http%3A%2F%2Fwww.karpatinfo.net%2Farticle61721. html" charset=iso-8859-2></SCRIPT><NOSCRIPT>http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=34732Kattintson a hirdetésre!</xlat>" /> (http://ad.adverticum.net/click.prm?zona=34732)</NOSCRIPT>

"Egyelőre korai lenne változásokról beszélni, hiszen még a szezon elején vagyunk, ám tény, Massa mindkét futamon sokat hibázott és logikus, hogy mindenki azt gondolja, én vagy Vettel kerülhetünk a helyére" - nyilatkozta a spanyol pilóta, aki nyolcadik helyen fejezte be vasárnap a malajziai GP-t, majd hozzátette: "Mindig a legjobb autóban szeretnék ülni."
Az elemzők szerint Felipe Massa azért esett ki Szepangban és a melbourne-i nyitófutamon, mert még nem tudott hozzászokni ahhoz, hogy az idei vb-n már nincs beépítve a Ferrariba a kipörgésgátló.
A kerekek túlpörgését megakadályozó technika használatát először 1993-ban tiltották meg, majd 2001-től ismét engedélyezték. Massa 2002-től szerepel az autósport elitkategóriájában.

julesh72
2008-03-26, 01:03 PM
Amióta eszemet tudom ferrari szurkoló vagyok.De ha ez a hir igaz esküszöm még a Forma 1-et sem nézem meg.

Alonso Renault-ról Ferrarira vált?

Elképzelhető, hogy a kétszeres Forma-1-es világbajnok Fernando Alonso jövőre Renault-ról Ferrarira vált. <!-- Adserver zone (write): 34732, Adverticum_Billboard_karpat_45 --><script type="text/javascript">if(!window.goA)document.write('<sc'+'ript src="http://imgs.adverticum.net/scripts/gwloader.js?ord='+Math.floor(Math.random()*1000000 000)+'" type="text/javascript"><\/sc'+'ript>');</script><script src="http://imgs.adverticum.net/scripts/gwloader.js?ord=311914787" type="text/javascript"></script><script type="text/javascript">if(window.goA)goA.addZone(34732,{displayOptions:{b annerhome:'http://ad.adverticum.net'}});</script><script src="http://ad.adverticum.net/js.prm?zona=34732&ord=g3Pp6Ng4Sd5To7Sj8I&re=http%3A%2F%2Fwww.karpatinfo.net%2Farticle61721. html" charset="iso-8859-2"></script><noscript>http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=34732Kattintson a hirdetésre!</xlat>" /> (http://ad.adverticum.net/click.prm?zona=34732)</noscript>

Nyugi, lehet, hogy Vettel lesz a befutó. Ha a Ferrarinak van egy csepp esze nem ereszti össze Raikkönent Alonsoval.
Bár, igaz ami igaz, mennyi ideig tagadták azt is, hogy Raikkönen a Ferrarihoz megy, aztán mégis ott van!

milus
2008-03-26, 01:05 PM
Most kerültem fel az oldalra, szívesen ismerném meg mások véleményét is a technikai sportokról, nem vagyok túlságosan jártas, de a F1-et és a moto GP-t figyelemmel kísérem és reménykedem a Talmácsi jó szereplésében.

milus
2008-03-26, 01:15 PM
Én ugyan nem vagyok fanatikus szurkoló, de vannak szimpatikus pilóták, akikért egy-egy szituációban szorítok, és vannak akiket - nem tudom megmagyarázni miért - nem szeretek. Alonso nem tartozik a szimpatikusok közé, talán a múltévi kiszivárogtatásokkal kapcsolatban alakult ki róla ez a kép. A F1 az a világ, ahol már csak a megtörtént dolog a biztos. Ekkora mennyiségű pénz körül, már minden másképpen működik, talán a mágneses erővonal is.

milus
2008-03-30, 09:50 AM
Mit szóltok a Moto Gp-hez? Képes lesz a Honda vagy a Yamaha lenyomni az Apriliát?

milus
2008-03-30, 09:51 AM
Rossit már sokan leírták, ogy elszállt felette az idő, de a mai futamon mintha nem ez látszott volna.

milus
2008-03-30, 09:54 AM
Mikor veti be a Renault az új fejlesztésű autóját? Alonso csak küszködik és nagy valószínűséggel bánja már az átigazolást.

filozófus
2008-03-30, 11:03 AM
Alonso nem lesz vb idén,de azért jobb neki a R-nál,mint a Mekinél,legalábbis ő így gondolja.Én meg örülök:D Ez az új fejlesztésű...
Rossi mindig jó volt,csak a motor alatta nem nőtt fel eddig hozzá idén...

julesh72
2008-03-31, 11:55 AM
Nem véletlenül kacsingat Alonso a Ferrari felé!

icelady
2008-04-01, 06:04 AM
Szép jó napot kivánok.Olvasgatom itt a véleményeket,közben gondolkodtam,hogy hol lenne jó Alonsonak.Hát a Ferrarinál Kimivel együtt az kizárt-két bajnok egy istálónál..?Szerintem a BMV jó lenne Alonak.Egyébként imádom Kimi versenyzői egyéniségét,őrültségét,:-Da higgadtságát,szóval mindent ami Kimi.Nem vagyok divatszurkoló,a kezdetektől Ő a kedvencemkissAloval úgy vagyok elismerem,de nem a kedvencem,akit szinte utálok az Hami nem másért csak a nagy arcáért.Lehet jó pilóta,de nem tartom egyenes embernek-a vállveregetései,stb nem őszinték.Kiváncsi lennék mit tudna felmutatni egy 2006os merkával,amikor állandóan szét esett Kimi alatt,ennek köszönhetően sosem lett bajnok Kimi merkával.Bocs sokat irtam,jöttek a gondolatok-további szép napot,sziasztok:-D

filozófus
2008-04-01, 05:24 PM
Szia!
Csak annyit,hogy Hamilton "vállveregetései" szerintem őszinték,azok igen.Amúgy iszonyat jó pilóta.
Forza Ferrari!:D

fbl
2008-04-06, 04:12 AM
Sajnos már régóta nem láttam igazán jó versenyeket a F1-ben.
A 80-as években volt olyan hogy 6-8 pilóta esélyes volt VB címre

fbl
2008-04-06, 04:13 AM
A mai fiatalok csak árnyékai a régieknek.

filozófus
2008-04-06, 10:31 AM
Csak a Ferrari meg a Kubica!:D

ze-lee
2008-04-06, 10:48 AM
Kubica most tényleg nagyot alakított a hétvégén. A Ferrari pedig kezdi visszanyerni régi erejét (remélem). Az újak pedig próbálnak egyre jobbakat menni. Formula-1 4ever.

bobike
2008-04-07, 01:36 PM
Hajrá Kimi!!!!! Igazán egy szerény versenyző, aki megérdemli, hogy győzzön.

toci26
2008-04-16, 12:26 PM
Szerintetek idén megnyeri a vb-t Hamilton???
Én esélyesnek látom,persze Raikkonnen is ügyes lehet a végére

filozófus
2008-04-16, 01:10 PM
Van esélye mindkettőnek,de hibázgatnaknak mindketten.Az is lehet,hogy a végén lesz egy nevető harmadik( pl. Kubica).Mindemellett Massa sem írható le!

filozófus
2008-04-16, 01:13 PM
Közszolgálati közlemény! http://eurosport.masterfilm.hu/phpBB2/images/smiles/icon_lol.gif

Eladó egy SUZUKI Burgmann(400 cc)motor!Évj.:2002;13 ezer km van benne;automata váltós;bordó-metál színű!Megkímélt állapotú!
Érd.: 06709422233

Szintén eladó egy HONDA Dio robogó(50cc);nagyon jó állapotú;világoszöld színű!
Érd.: 06709420345
<!-- / message --><!-- sig -->

icelady
2008-04-20, 10:56 AM
Szép napot mindenkinek,csak úgy errefelé jártam,gondoltam irok én is- mégpedig arról hogy mennyire várom már a jövő hetet :88:VÉGRE F1 FUTAM elvonási tüneteim vannak már.Remélem a kedvencem nyeri meg :55: addig is várok,sziasztok

Balázs979
2008-04-24, 11:51 AM
Örülnék, ha a BMW-nek összejönne idén 1-2 futamgyőzelem, szimpatikus csapat.

CSFV
2008-04-30, 05:10 PM
Hajrá Ferrari! Ideje volt, hogy visszanyerjék a régi formájukat!

Acrab
2008-05-01, 03:47 AM
A következő versenyre még egy hetet kell sajna várni. (Török o.)

Csak ha érdekel valakit -->Általában mikor valami infót megakarok nézni Neten akkor a http://www.formula1.com/ oldalt böngészem. Ez a "hivatalos" oldal és szerintem a legpontosabban fogja össze a sport jelenét és múltját.

Én személy szerint Kimi rajongó vagyok (és csak másodlagosan Ferrari-s)
Az utóbbi -talán 2 évben- időben, picit nagyobb a nyüzsgés, ennek csak örülök.

Nem tudom a Spanyol futamot láttátok? A Heikki Kovalainen eléggé megközelítette a gumi falat...Azt mondják kutyabaja .....

geda88
2008-05-19, 04:33 AM
Alonsot nagyon megutáltam!beképzelt lett nagyon!

SOLI77
2008-05-24, 06:16 AM
kiss

Nem tudom sajnos értékelni a f1-et mert csak kőrbe mennek,évek ota ugyan ott.inkább a városi versenyt részesitem előtérbe.A szép idomokat.

Norby91
2008-05-27, 06:07 AM
Ez a verseny naon esemény dús volt, Hamiltonnak szerencséje volt...olvastam, hogy ha 2 kört még kellett volna hogy mennyen akkor ki kellett volna jönnie a boxba kerék cserére, mert kissebb defektet kapott...de jó verseny volt és most se lesz olyan egyértelmű hogy ki nyeri a vb-t...

MasterChief18
2008-06-10, 07:57 AM
Azért azt el kell ismerned, hogy kétszeres világbajnok úgy, hogy a Minardiban kezdett, és kevésbé van egyengetve az útja mint Hamiltonnak.

MasterChief18
2008-06-10, 07:59 AM
Még arra lennék kiváncs, hogy hogyan értékelitek Hamilton boxutcai megmozdulását?

lampard
2008-06-11, 05:31 AM
Hogyan lehet értékelni Hamilton box utcai megmozdulását?
Hát figyelmetlen volt, sietni akart kifelé, és későn eszmélt. A rutin majd megoldja az ilyen problémákat.
Az bosszantó benne, hogy más is kárát látta, de Raikönnen túl sokat nem szövegelhetett, hisz előző héten ő sem brillirozott, ha nem is ugyanaz volt a helyzet, mint most.

rol33
2008-06-11, 06:48 AM
Sztem Lewis az utóbbi évtized legtehetségesebb, gyorsabb pilótája, csak iszonyatosan szertelen, és hát ilyen hibákat vét, emlkézetett anno a fiatalkori Sennára...

filozófus
2008-06-11, 01:32 PM
http://kepfeltoltes.hu/080610/hamilton_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

filozófus
2008-06-11, 01:33 PM
Ennyi. :lol: :lol:

Domcsi29
2008-06-15, 05:51 AM
Jajj.. ebben az évban valami nagyon szörnyű a Renault.. szegény Alonso..:S

Kimi Iceman
2008-06-19, 06:44 AM
sya még új vagyok de én is imádom a F1-et. Te kinek szurkolsz?

Kimi Iceman
2008-06-19, 06:45 AM
Sya te is szereted a F1-et. Kinek szurkolsz?

afca
2008-06-23, 05:29 AM
http://okorszem.hu/static/hirimg/200510/ferrearifan.jpg

Én neki.:)

martoss12
2008-06-23, 06:01 AM
Ehh!!!Kimi és Massa a legjobb!!Hajrá Ferrari!!!

rol33
2008-06-23, 07:23 AM
Ez a verseny eléggé kaotikus volt, edzések, büntetések, satöbbi..lassan úgy tűnik mindenkire rájár vmelyest a rúd, aki egy kicsit jobban tud a szerencsével gazdálkodni az viszi el a pálmát!
GO Mclaren-Mercedes

lipi_
2008-06-23, 08:11 AM
Szerintem az csak jó ha nem lehet tudni mindjárt az év elején, hogy van 21 versenyző akik csak azért köröznek a versenyeken a pályákon, hogy a végén Shumacher nyerje a világbajnokságot. Tényleg nagyon jó pilóta volt de én örülök, hogy a jelenlegi F1-ben nincs az Ő idejében meglévő óriási dominancia!

martoss12
2008-06-23, 08:20 AM
Ez igaz!!

rol33
2008-06-24, 04:53 AM
Azért kicsit túlzás h Schumacher minden idők.......sőt több mint túlzás, az tény sok midenben reokordot döntött, de a Ferrari mindent alájátszott

hegyifarkas
2008-06-24, 05:11 AM
asd

geryboy22
2008-06-27, 11:23 AM
Tudja valaki mikor lesz az utolsó futam ebben az idénybenm és hogy mennyi van még vissza? köszi...

Gyé333
2008-06-29, 02:45 PM
Sziasztok!
Kinek szurkoltok?

Szaba
2008-07-04, 10:39 AM
Massa a legjobb

Szaba
2008-07-04, 10:40 AM
meg a ferrari

fairbanks
2008-07-04, 10:51 AM
Tudja valaki mikor lesz az utolsó futam ebben az idénybenm és hogy mennyi van még vissza? köszi...

Még 10 futam, nov.02 Sao Paolo az utolsó

Bandi47
2008-07-14, 04:27 AM
Én már nagyon várom az első éjszakai futamot! A MotoGP-ben bevált az ötlet.

afca
2008-07-16, 11:11 AM
http://static.f1hirek.hu//w1000/81834955_1000.jpg

afca
2008-07-16, 11:11 AM
http://static.f1hirek.hu//w1000/81834945_1000.jpg

afca
2008-07-16, 11:12 AM
http://static.f1hirek.hu//w1000/81834936_1000.jpg

afca
2008-07-16, 11:14 AM
http://www.abload.de/img/81493018_1000tjg.jpg

afca
2008-07-16, 11:26 AM
A kisgyerek a nagyok társaságában

http://static.f1hirek.hu//w1000/80879363_1000.jpg

DoraTheExplorer
2008-07-16, 03:09 PM
sziasztok, új vagyok még itt. csak kérdezném, hogy megy-e vki a magyar nagydíjra?

mt123
2008-07-22, 08:28 AM
Én is új vagyok. Sajnos idén sem megyek, a párom nem rajong érte különösebben.

Levosz09
2008-08-05, 06:05 AM
Én 3 éve nézem a forma1-et a tv-ben és azóta a kedvencem végig Kimi Raikönnen volt! Már megérdemelte sztem a világbajnoki címet.

Bandee1987
2008-08-12, 02:44 PM
FORZA FERRARI! Remélem, Európa Nagydíjon végre nyerünk.

Bandee1987
2008-08-12, 02:44 PM
Amúgy nagyon sajnáltam szegény Massát, nem ezt érdemelte, végre jól nyomta, erre elfüstöl a motor....

KisSatan
2008-08-13, 05:59 PM
Hajrá LEWIS HAMILTON!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):):):):)
Meg még szurkulok Fsichella-nak bár a Forca Indiaban nem sok esélye van szegénynek:S

dandani01
2008-08-13, 06:18 PM
Hajrá Lewis!

Idén igazán összejöhetne neki, kárpótlásul a tavaly elvesztett VB címért.
Massa-t azért sajnálom, ez még rosszabb lehet, mint tavaly Lewis-nak, mikor sóderben kötött ki.

KisSatan
2008-08-13, 06:23 PM
Igazad van én is sajnáltam viszont Kimi-t seh nem sajnálnám sztem unszimpi feje van..

tamas96
2008-08-17, 02:21 AM
A fiam és a férjem minden évben elmennek a magyar nagydíjra. Én még soha nem voltam, de ők azt mesélték, hogy fergetegeés nagyon látványos! Meg vannak érte őrülve. 2007 óta lehet már kangaroo tv- t is bérelni, azon még több minden nézhető,m int azn igazi tv-ben. 50 Euróért lehet kölcsönözni, de csak bankkártyával.

tamas96
2008-08-17, 02:22 AM
Ha tehtjük, talán jövőre elmegyünk az Olasz nagydíjra. De ez még nem biztos.

tamas96
2008-08-17, 02:23 AM
A Fiam kedvence Kimi

tamas96
2008-08-17, 02:24 AM
Egyik évben vettünk egy hatalmas F1-es zászlót is, azt lengeti, miközben az autópályán araszolgatnak a nagydíjra. Pest után már csak lépésben lehet menni.

tamas96
2008-08-17, 02:25 AM
Tudom, hogy nem egyszerű a futamokra elmenni, de megéri!

tamas96
2008-08-17, 02:26 AM
Szerintem még azoknak is hatalmas élmény, akik nem szeretik a F1-et.

tamas96
2008-08-17, 02:27 AM
Olyan jó ott a hangulat és más autók is versenyeznek, amíg nem megy a futam. Tehát nem unatkoznak a nézők.

tamas96
2008-08-17, 02:28 AM
A kisebbik fiamat még nem engedem el, mert ez egész napos program, ő pedig ennyit nem bírna ki. Még csak 7 éves.

afca
2008-08-26, 05:33 AM
Räikkönen összeomlott.

VALENCIA — A Forma–1-es futamot utoljára áprilisban nyerő Kimi Räikkönen (28) csak szenved a Ferrarival. Hihetetlen jelenet volt. Miközben az üzemanyagot töltötték az autójába, az elé tartott tábla tiltása ellenére hirtelen elindult, s elsodorta a tankolást végző Pietro Timpinit (35).
http://static.blikk.hu/db/0F/73/d0002EF736a7e510cb6f1.jpg A Ferrari motorja elromlott, a kocsi füstölni kezdett, leállt, Kimi feladta

A földre rogyó és felállni képtelen szakembert azonnal hordágyra tették, kórházba szállították, ahol kiderült, eltörött a lábujja.

Mi mást mondhatnék, mint hogy nagyon sajnálom a történteket? Az én hibám volt, túl korán adtam gázt – ismerte el Kimi Räikkönen (http://sztartar.blikk.hu/adatlap/972/), ám a világbajnoki címvédő kritikusai nem érik be ennyivel.

Szerintük teljesen maga alatt van a finn sztár, dekoncentráltnak tűnik, úgy viselkedik, mint akit már nem érdekel a munkája.

Figyelmetlen volt Kimi, nagyot hibázott – ingatta a fejét a Ferrari tanácsadója, a hétszeres vébéelső Michael Schumacher (39), de testvére, a hat F1-es futamsikert számláló, jelenleg a német túraautó-bajnokságban (DTM) próbálkozó Ralf (33) sem rejtette véka alá a véleményét.

http://static.blikk.hu/db/0F/74/d0002EF74fd6875f4b2f3.jpg Korábban indul, mint kellene, magával rántja a benzincsövet tartó szerelőjét

Nagyon gyengén teljesít, rá sem lehet ismerni – kritizált a kis Schumi.

A háromszoros vb-győztes Niki Lauda (59) is elégedetlen a világbajnoki sorozatot vezető Lewis Hamiltont (23, McLaren-Mercedes) tizenhárom pontnyi távolságból üldöző Ferrari-sztárral.

Mélyen a tudása alatt teljesít Kimi – bírálta Räikkönent az osztrákok legendája. – Az áprilisi Spanyol Nagydíjon nyert utoljára, miközben csapattársa, Felipe Massa egyre jobb formában van.

Nehéz időszak vár rá, ha nem szedi össze magát.

P. Z.
<!-- /cikk cache -->

afca
2008-09-08, 05:50 AM
Hamiltont megbüntették, Massa nyerte a futamot, a McLaren fellebbezne.

sportfelügyelők megfosztották Lewis Hamiltont (McLaren-Mercedes) a Forma-1-es Belga Nagydíjon aratott győzelmétől. Az angol versenyző 25 másodperces büntetést kapott, így a harmadik helyre sorolták vissza, mivel előnyt szerzett egy kanyar levágásával a finn Kimi Raikkönen (Ferrari) elleni küzdelemben. A spái futamot a döntés után a brazil Felipe Massa (Ferrari) nyerte a német Nick Heidfeld (BMW-Sauber) előtt.
A rajt után a száradó aszfalton Raikkönen megelőzte honfitársát, rémesen kezdő Heikki Kovalainent (McLaren-Mercedes), majd remek érzékkel Massát is maga mögött tudta.

A második körben az élről induló és ott is haladó Hamilton megpördült, és még vissza tudott jönni Raikkönen elé, de a finn könnyedén megelőzte. Massa kissé lemaradt riválisaitól.

A hajráig nem változott az állás, majd az esőben az utolsó három körre szenzációsan kiélezett verseny következett. A felzárkózó Hamilton első kísérletére levágott egy sikánt, és így előzte meg Raikkönent, majd maga elé engedte, de azonnal támadásba lendült és visszaelőzte a címvédőt.

Hamilton lecsúszott a pályáról, és a finn egy pillanatra ismét elé került. Mindkettejüket zavarták a lekörözöttek - és az egyre szaporodó esőcseppek. Raikkönen nem sokkal később kicsúszott, és összetörte Ferrariját.

Hamilton ért elsőként célba, Massa és az átmeneti esőgumit alkalmazó Heidfeld előtt, de az angolt utólag 25 másodperces büntetéssel sújtották, így a harmadik lett.

A McLaren jelezte, hogy fellebbez a döntés ellen. A Nemzetközi Automobil Szövetség illetékes testülete először majd arról dönt, hogy megtárgyalja-e érdemben a wokingiak beadványát.

A világbajnoki pontversenyben Hamilton előnye két pontra csökkent Massával szemben.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NAGYON HELYES:)

albertcsani
2008-09-10, 06:36 AM
szerintem sokal jobb az f1 sumi nekul

atihavasi
2008-09-20, 06:29 AM
Egyetértek

atihavasi
2008-09-20, 06:30 AM
Amúgy is Alonso a kedvencem

bkata
2008-09-20, 08:24 AM
Nekem Raikkönen!..... még akkor is ha mostanában olvadozik a jégember.
(nem bánom ha Massa lesz az idén a Vb., megérdemli olyan sok-sok éve ott van az elsők között és alázattal kiszolgált minden társát)
De azért még mindig szurkolok Rai-nek, hátha csoda történik......!
(és a ferrarisok összerakják végra az autóját)

lacika2008
2008-09-22, 12:01 PM
312

smoki57
2008-09-26, 03:46 PM
Én Massának szurkolok, sokáig a Sumi árnyékában kellet autóznia, megérdemelne már egy VB gyözelmet.

BartXXX
2008-09-29, 09:45 AM
Töltsd le torrentről a futamot és addig ne nézz eredményt. ALONSO!!!!!!!!!!!!!!!!!!44

Bundy1984
2008-09-30, 01:17 PM
Nem hiszem el, hogy a kis köcsögnek (Hamilton) ilyen szerencséje van! A Ferrarival mindig történik valami, vele meg sose!

Bundy1984
2008-09-30, 01:18 PM
A mostani új pálya meg, hogy éjszaka volt nagyon tetszett! De a pálya éjszaka nélkül is jó lenne!

visnics
2008-10-03, 03:56 PM
Schumi és Jean Tott nagyon hiányzik a Ferrariból! Remélem jövőre összeszedetebb lesz a csapat! Hajrá FERRARI!!!

MIMIMIMI
2008-10-06, 04:36 PM
Hamilton (L)

lampard
2008-10-08, 02:48 AM
Nagyon bízom benne, hogy a hátralévő 3 futamon már nem hátráltatja semmi külső tényező Massa teljesítményét, és végül a BV címet is sikerül megszereznie.

Zoli86
2008-10-09, 02:31 PM
Hamilton a király!

Zoli86
2008-10-09, 02:31 PM
Jobb lesz még Schuminál is!!!

Zoli86
2008-10-09, 02:32 PM
Idén csak a Mercedes nyerhet VB-t!!!

nincsnevem
2008-10-09, 06:20 PM
csak a merci!!!

magyala
2008-10-12, 02:26 PM
Én Massa és Ferrari rajongó vagyok. Még a hangja is más.

kalove
2008-10-12, 03:11 PM
Csak a Renault!

lampard
2008-10-13, 05:50 AM
Mindig azt mondom, hogy na, majd a következő futamon szerencsésebbek leszünk - mármint Massa - és már lassan elfogynak a futamok, ugyhogy bele kéne húzni és remekelni kell.

icelady
2008-10-15, 01:31 PM
:DMindig azt mondom, hogy na, majd a következő futamon szerencsésebbek leszünk - mármint Massa - és már lassan elfogynak a futamok, ugyhogy bele kéne húzni és remekelni kell.Gratula Alonsonak,ügyi volt.Nnna Hamilton gondoskodik róla majd minden futamon,hogy tönkre vágja a Ferrarit akár Kimit,akár Massát.Az utóbbi futamon 2 napig azon idegeltem,hogy hogy lehet valaki ennyire béna és mellette rettenetesen agressziv mint Hami volt a rajtnál,a hajam az égnek állt.Ha Kimi nemfigyel oda legalább 4-5 kocsi össze fut.A bünti szerintem kevés volt mert veszélyeztette a manóverével a biztonságot - minimum pontlevonás járna neki,hogy végre megtanulja a leckét,milyen a fairplay versengés.Kimiről példát vehetne bárki.Nna végre kiirtammagamból,biztosan sok ellenséget szereztem magamnak:pBekell valljam én imádom Kimit úgy ahogy van - nem a kinézeteért mint a tinik.

lampard
2008-10-15, 03:10 PM
Szerintem nem szereztél magadnak ellenséget, neked ez a véleményed, és kész. Irja meg más is amit gondol, ha nem ért veled egyet.
Most viszont én szeretném, ha Massának összejönne.

3Я!К
2008-10-17, 06:30 PM
Mivel Kimi idén már nem lehet bajnok, ezért Massára szavazok, sőt, bárki, csak NE HAMILTON.

lampard
2008-10-18, 07:10 AM
Ugy legyen

lampard
2008-10-19, 01:48 PM
Na, ez a nap nem úgy alakult a számomra, ahogy szerettem volna. sajnálom, hogy Massának nem jött össze jobban.

afca
2008-10-19, 01:53 PM
Még a végén egy ilyen nyeri meg a Forma 1-et.Ő miatta nem is nézem.

tothacka
2008-10-21, 04:52 AM
Hajrá MASSA!!!! Hajrá FERRARI!!!! Nagyon jó pilóta, megérdemelné hogy ő nyeri a bajnokságot.

Snoopy88888
2008-10-21, 12:25 PM
hajár ferrari :D bár ha csak vmi csoda nem történek egy hamilton már behuzza sajnos , na mind1 majd jövöre ismét :P

ashlee9
2008-10-21, 12:38 PM
Szerintem is hajrá Ferrári!!!Kimi

icelady
2008-10-21, 01:18 PM
Szerintem is hajrá Ferrári!!!Kimi
Üdv.minden forumozónak:DHajráááá Ferrari,sajnos Kiminek most nem jön össze,de remélem legalább Massának sikerül.Kimi van olyan úriember hogyha rajta fog múlni Massa VBje mindent elkövet,hogy az is legyen.Bárki nyerheti a VB csak Hami ne!!!!!!!!!!Remélem Braziliában leáll minimum az autója és akkor nagyon boldog tudnék lenni.Nem vaok rosszindulatú,de nem birom azt a nagy arcát;)Nnnna még1x Hajrá Ferrari!!!!!!!:D

icelady
2008-10-21, 01:24 PM
Szerintem nem szereztél magadnak ellenséget, neked ez a véleményed, és kész. Irja meg más is amit gondol, ha nem ért veled egyet.
Most viszont én szeretném, ha Massának összejönne.
:DSzia köszönöm a lelki támogatást.Arra számitottam,hogy sokan leszúrnak Kimiért mert sokan nem szeretik őt mert olyan "fapofa" én meg pont ezt szeretem benne,sőt amikor 1x ült F1 autóba és rögtön pontot szerzett nno azóta imádom őt.:DKivánom magunknak hogy győzzön a Ferka és a Massa-drukkeroknak legyen VB MASSA csak ne Hami;)

lampard
2008-10-21, 02:14 PM
Az az igazság, hogy Massa megérdemelné a VB címet, a Ferrari viszont nem. A kedvenceim, csak most kimondottan dühös vagyok rájuk, mert miattuk nem lesz Massa világbajnok (persze még nem biztos, hogy elveszíti, de valljuk meg Hamiltonnak nagyobb esélye van rá), ugyanis többször elszurták a kocsiját, nem tudták beállitani, aztán elvitették vele a tankolócsövet. Ugyhogy a bokszban nem remekeltek.

tacsa78
2008-10-23, 11:57 AM
HÁÁT igen!Idén a Ferrari kicsit gyengébb volt!Érzésem szerint a Ferrarinak Alonsó lenne a tökéletes választás.:D

Tearsy
2008-10-23, 12:10 PM
Sziasztok..
Én Kimi rajongó vagyok, de viszont a McLarent mint csapatot jobban csípem...sajnáltam is hogy Kimi "átigazolt" a Ferrarihoz...
Szerintem Massának még van esélye, mert mint tudjuk tavaly ugyanez volt a helyzet, mindenki azt hitte, hogy Hamilton lesz a világbajnok, és mégsem Ő nyert...
Nem tudja valaki, hogy Kimi jövőre már nem versenyez...és Alonso lesz helyette? Valahol olvastam...vagy csak álmodtam?:) Az utóbbinak jobban örülnék...

afca
2008-10-25, 10:40 AM
Sziasztok..
Én Kimi rajongó vagyok, de viszont a McLarent mint csapatot jobban csípem...sajnáltam is hogy Kimi "átigazolt" a Ferrarihoz...
Szerintem Massának még van esélye, mert mint tudjuk tavaly ugyanez volt a helyzet, mindenki azt hitte, hogy Hamilton lesz a világbajnok, és mégsem Ő nyert...
Nem tudja valaki, hogy Kimi jövőre már nem versenyez...és Alonso lesz helyette? Valahol olvastam...vagy csak álmodtam?:) Az utóbbinak jobban örülnék...

Kimi marad a Ferrarinál.Alonso csak előszerződést kötött a Ferrarival.Nem álmodtál:p.Alonso álmodik a Ferrariról,de az csak álom marad.

lampard
2008-10-27, 01:56 PM
A Ferrari boksz olyan rosszul dolgozik mostanában, ha Alonso lenne ott, és 1-2 percig váratják a bokszban ezért-azért, akkor ő sem lenne nyerő.

icelady
2008-10-29, 03:25 PM
Sziasztok,megtudná nekem vki mondani mi a fenéért nem adja be az előző oldalt?Vagy az első oldalra dob,ha pedig próbálom tizesével lapozni az 51ik oldalról vissza dob az elsőre.Már ki vaok idegileg

lampard
2008-10-30, 01:33 PM
Amikor visszadob az első oldalra, akkor ujra kattints arra, amelyik oldalra akarsz menni (vagy ird be az oldalszámot), és akkor bejön. Legalábbis nekem igy működik.

icelady
2008-11-01, 03:22 PM
Amikor visszadob az első oldalra, akkor ujra kattints arra, amelyik oldalra akarsz menni (vagy ird be az oldalszámot), és akkor bejön. Legalábbis nekem igy működik.:D:D:DKöszönöm-köszönöm,megtudtam csinálni.Nna végre vissza olvashatom,ha nem vagyok erre több napon keresztül.Remélem holnap MASSA&FERRARI bajnok lesz.Kimim remélem ügyi lesz,hogy tudja Massát segiteni,ALO pedig erősen fogja támadni ami kis Hamiltont,hogy egyem a szivét - de jó lenne neki a második helyezés.Ilyen szupermanusoknak az nagyon jó helyezés - nagyon kitudja vivni az igazi drukkerek ellenszenvét.GO FERRARI--GO MASSA--GO KIMI:D:D:D Szép álmokat mkinek,LAMPARD Neked még1x köszi szépen

kelemenm
2008-11-01, 03:37 PM
Szerintem is Massa.

kelemenm
2008-11-01, 03:38 PM
De én Raikonnennek szurkolok.