A teljes (képes) nézethez kattints ide : Auto verseny F1
Sziszi
2003-09-20, 03:17 PM
Iazebol egy keres lenne.
Nagyon szeretem az autoversenyt,de itt meg nem talaltam meg a modjat,hogy tudjam nezni.
Ezert kernem hogy aki tud valami segitseget,hogy meik adon lehetne megnezni a kozvetitest akkor annak nagyon megkoszonnem.
Feri T
2003-09-20, 03:21 PM
A Forma 1 futamokat a TSN es a Speedvision kozvetiti !Nalam a 30-as es a 48-as ado.A Speed-en az Indicar versenyeket es minden,technikai /auto,motor,motorcsonak stb./ versenyt kozvetitenek !
Sziszi
2003-09-20, 03:33 PM
Koszonom a gyors valaszt. :656:
Majd megprobalom.
Veletlenul memtudod ki az elso?
Ameg othon voltam mindent tudtam az F1-rol mostmar semmit.
Legalabbis eddig.
Most aztan marcsak arra kell rajonnom mikor lessz a kovetkezo verseny.
Feri T
2003-09-20, 03:47 PM
Itt a Sport rovatban a "Minden ami sport" cimu topicban eleg sokat foglalkoztunk a Forma 1-el olvasd el . Van magyar F 1 -es pilota is Baumgartner Zsolt a Jordan istallonal.A legutobbi verseny mult vasarnap volt Monzaban. 1. M. Schumacher 2.Montoya 3. Barichello...........................11. Baumgartner
A VB allasa M.Schumacher vezet Montoya elott.Meg harom futam van hatra az idei versenyekbol.
A kezdolapunkon van egy futo szoveg,ahol az is olvashato,hogy "Kapcsolas".Kattints ra es a bal oldali oszlopban az ujsagok kozott megtalalod a Nemzeti Sport-ot is.Ott abszolut mertekben tajekozodhatsz !!!
csocsike
2003-09-21, 02:37 PM
........A testedzes elonyei. :D
Sziszi
2003-09-21, 04:47 PM
Koszonom a valaszt Feri,meg fogom nezni.
Kedves Csocsike?!?! :oops:
Van egy olyan erzesem,hogy ezt a kepet celzasnak vehetem.
De sajnos nemjottbe.
Mivel en nagyon jol erzem magam a sajat boromben es semmi kedvem ugy kinezni mint ahogy a kepen levo holgy kinez.
Ugyanis a melle magyobb mint a feje.
En egy kicsit teltebb vagyok,es ugyerzem kilenc evi focizas utan nincs szuksegem egy uj edzore. :ugras:
Koszi jo probalkozas volt!!!!!!!!!
csocsike
2003-09-21, 05:09 PM
Kedves Sziszi. Eszembe sem jutott szemelyeskedni, es legkevesbe probalkozni. Hogy ezt mibol olvastad ki azt nem tudom. :(
Feri T
2003-09-21, 10:27 PM
Hogy ezt mibol olvastad ki azt nem tudom. :(
Mibol-mibol ??? Hat ma` a multkor is mondtam,hogy nem jol all a szemed !!!
Sziszi,egyebkent tenyleg nem celozgat a Csocsi,csak szereti mutogatni ifjonckori almait !!!Irtam Neked,hogy van itt egy par orult !! :lol: :twisted: :lol:
Athos
2003-09-24, 09:27 AM
Szia Sziszi!
Udvozollek a sport forumon. En 18. eve kiserem figyelemmel a Forma 1-es futamokat es kozvetiteseket. A ket csatornan nemcsak magat a versenyt nezheted meg, hanem az edzeseket is mutatjak. Sokszor a penteki idomerot is kozvetitik. A kovetkezo futam az Usa-ban, Indianapolisban lesz. Mivel Monzaban nyert Schumi, igy lelegzetvetelnyi elonyhoz jutott Montoya elott. Nekem a nemet a kedvencem es a Ferrari, elotte pedig Alain Prostnak szurkoltam.
A legfrisebb kacsak szerint, 2005-tol Montoya atmegy a Mclarenhez (gondolom Coulthardtol fognak megvalni) es a BMW-hez allitolag Villeneuve fog szerzodni.
csocsike
2003-11-20, 04:46 PM
En is szeretem a BMW-t de ha ebbol megint baj lesz visitani fogok :evil:
Feri T
2003-11-20, 05:54 PM
Hat lattam mar sokfele dolgot,de not BMW-vel kettyinteni meg nem !!! :shock:
csocsike
2003-11-20, 05:55 PM
Maradi vagy. Dulinak Cadyje van. Ha latnad..... :D
Feri T
2003-11-20, 06:01 PM
A Cadyt ma` lattam !!! A Dulit is !! Azt is lattam,hogy beleult,de semmi izgi nem tortent !!! :shock:
csocsike
2003-11-20, 06:03 PM
Ha a cady a :D tied lett volna , az izgalom is
Feri T
2003-11-20, 06:12 PM
Azt el is hiszem !!! Nem akarok en toled platnikulcsot a fejemre !!! Az ma` tul izgis nekem !!! Jobb a bekesseg !!! :roll: :idea:
csocsike
2004-05-17, 07:39 AM
Mansell lefitymálta Schumi rekordját
2004. május 17., hétfő, 13:05|Utolsó módosítás: 2004. május 17., hétfő, 13:27
A cikk betűmérete : kisebb nagyobb
Nigel Mansell szerint hiába állította be 1992-es rekordját (a legutóbbi, Spanyol Nagydíjon aratott győzelmével) Michael Schumacher, a teljesítmények között óriási különbség van. Természetesen az ő javára.
Játék
Forma-1 kvíz
Mindent tud a Forma-1-ről? Tesztelje memóriáját!
Részletek>>>
[o] - mobil
Frissítsd fel telefonodat új operátorlogóval az [origo]-ról!
Sportos operátorlogók
Ajánlat
Ámokfutó zavarta meg a Spanyol Nagydíjat
Forradalmi újítással rukkolt elő a Ferrari
Nem fizet Pantano szponzora
Bedöglött Schumacher Ferrarija
Coulthard szabályváltoztatást követel
Képgaléria
17 jobbnál jobb kép a Spanyol Nagydíjról
Vizsla
Forma-1-es linkek
Fórum
Schumacher Fan Club
Nigel Mansell
Nigel Mansell a Williams FW14B volánja mögött öt győzelemmel kezdte az 1992-es esztendőt, május 9-ig mindez rekordnak számított. Akkor azonban Michael Schumacher megnyerte a barcelonai Spanyol Nagydíjat, így beállította a brit tizenkét évvel ezelőtt felállított csúcsát. Amelyről mellesleg sokáig úgy tartották, megdönthetetlen. Nem lett az.
Az 1992-es idény egyértelműen a Williamsről szólt, Mansell kilenc, csapattársa, a sokáig Baumgartner Zsolt példaképének számító Riccardo Patrese egy futamgyőzelemig jutott. A világbajnoki címét a Magyar Nagydíjon bebiztosító brit pilóta 108 ponttal zárta a pontvadászatot, Patrese 56, bizonyos Michael Schumacher pedig 53 egységig jutott.
Mansell úgy érzi, a hatszoros világbajnok csúcsát ugyan beállíthatta, de az ő diadalsorozatának nagyobb sportértéke van. "Akkoriban tele volt a mezőny klasszisokkal, nem úgy, mint most" - mondta Mansell a Sunday Timesnak. "Hogy csak néhány példát említsek, együtt versenyeztem Sennával, Bergerrel, Alesivel, Patresével, és néhány tehetséges fiatallal is. Nem húsz, hanem huszonhat pilóta sorakozott fel (optimális esetben) a rajtrácsra, de ami még fontosabb - s amiről az emberek tendenciózusan elfeledkeznek -, hogy tizenkét évvel ezelőtt az autók sokkal megbízhatatlanabbak voltak, mint most. A pilótáknak saját erejükből kellett őket a pályán tartani, nem volt telemetria és hasonlók."
Mansell szerint, ha neki is megadatott volna olyan sorozat, mint Schumachernek (43 futam műszaki hiba nélkül), ő is több világbajnoki címmel büszkélkedhetne. Úgy véli, a jelenlegi szabályok csupán arra jók, hogy "megkönnyítsék az életet" a Ferrari számára. "Vegyük például az előzést. Ha a jelenlegi regulákat alkalmazták volna a '92-es monacói futamon (ahol ugye végül megszakadt Mansell sorozata), Sennát több manővere után is stop-and-go büntetéssel sújthatták volna. Mi versenyzők voltunk, az előzés volt a lételemünk: ezzel szemben Schumacher úgy nyert Barcelonában, hogy a pályán senkit sem kellett lehagynia, minden a boxban dőlt el. Ez nem az ő hibája, de mutatja, hogy itt valami nincs rendben."
A 31-szeres futamgyőztes csaknem biztos benne, hogy Schumacher Monacóban is feláll a dobogó tetejére, így két legyet üt egy csapásra: immár egyedül birtokolja majd a legjobb szezonkezdet címet, s Sennával társbérletben a hercegség legeredményesebbje (hat győzelem) lesz. "Ha nem hibázik, nem verheti meg senki. A Ferrarinak hatalmas tartalékai vannak, Spanyolországban is láthattuk, tőlük 90 százalék is elég a sikerhez" - zárta nyilatkozatát Mansell.
[origo
Melitta
2006-08-09, 01:33 AM
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" bgColor=#ffffff border=0><TBODY><TR><TD bgColor=#ffffff></TD></TR><TR><TD vAlign=top width=464 bgColor=#ffffff><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" bgColor=#ffffff border=0><TBODY><TR><TD width=2>http://www.fn.hu/img/s.gif</TD><TD class=szoveg background=img/#FFFFFF.gif bgColor=#ffffff colSpan=2><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" bgColor=#ffffff border=0><TBODY><TR><TD colSpan=2>Kirúgták Villeneuve-öt</TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE>
A BMW–Sauber szerződést bontott Jacques Villeneuve-vel, a Forma–1 idei hátralévő futamain a lengyel Robert Kubica szerepel majd a kanadai világbajnok helyén, aki valószínűleg visszavonul.
A múlt heti egyeztetések során a 35 éves pilóta és az istálló közösen úgy határozott, hogy öt futammal az évad vége előtt felbontja a megállapodást” – olvasható a BMW–Sauber közleményében.
Mario Theissen csapatfőnök egyúttal megköszönte Villeneuve munkáját, hozzájárulását az istálló bemutatkozó szezonjának eredményességéhez: „Jacques jól teljesített, Malajziában megszerezte a csapat első pontjait, azonban Hockenheimben megsérült, ennek tudható be, hogy véget ér a közös munkánk. A jövőre nézve viszont örömteli, hogy Kubica a rendelkezésünkre áll.”
„Rendkívül csalódott vagyok, mivel szerettem volna a következő idényben is ennél az istállónál versenyezni” – mondta ugyanakkor Theissennek némileg ellentmondva Villeneuve, aki a németországi futamon történt kicsúszása során vált harcképtelenné, így nem vállalta a szereplést a múlt hétvégi Magyar Nagydíjon sem. A Sauber színeiben a német Nick Heidfeld mellett a 21 éves krakkói tehetség, Kubica állhatott rajthoz a Hungaroringen, ő végül hetedikként zárt, bár később – mivel túl könnyű volt az autója – kizárták.
A kanadai pilóta – aki 163 F1-es futamon szerepelt, 11 diadalt aratott, az 1997-es évadban pedig nem talált legyőzőre – valószínűleg visszavonul.
A múlt heti egyeztetések során a 35 éves pilóta és az istálló közösen úgy határozott, hogy öt futammal az évad vége előtt felbontja a megállapodást” – olvasható a BMW–Sauber közleményében.
Mario Theissen csapatfőnök egyúttal megköszönte Villeneuve munkáját, hozzájárulását az istálló bemutatkozó szezonjának eredményességéhez: „Jacques jól teljesített, Malajziában megszerezte a csapat első pontjait, azonban Hockenheimben megsérült, ennek tudható be, hogy véget ér a közös munkánk. A jövőre nézve viszont örömteli, hogy Kubica a rendelkezésünkre áll.”
„Rendkívül csalódott vagyok, mivel szerettem volna a következő idényben is ennél az istállónál versenyezni” – mondta ugyanakkor Theissennek némileg ellentmondva Villeneuve, aki a németországi futamon történt kicsúszása során vált harcképtelenné, így nem vállalta a szereplést a múlt hétvégi Magyar Nagydíjon sem. A Sauber színeiben a német Nick Heidfeld mellett a 21 éves krakkói tehetség, Kubica állhatott rajthoz a Hungaroringen, ő végül hetedikként zárt, bár később – mivel túl könnyű volt az autója – kizárták.
A kanadai pilóta – aki 163 F1-es futamon szerepelt, 11 diadalt aratott, az 1997-es évadban pedig nem talált legyőzőre – valószínűleg visszavonul.
Teremb Ura
2006-08-11, 07:22 PM
Nem örülök, hogy szegény Villeneuve-öt elbocsátották, mert sztem jó volt, a kocsiból kihozta azt, amit lehetett. De ez Marioéknak núgy látszik, h kevés volt. Mindegy. Kubica amúgy ügyes és szimpatikus pilóta. Szurkolok neki is.
Más: Klient is formálisan kirúgták a Red Bull - Ferraritól, mivel nem teljesített jól, vagyishogy nem verte meg Coultherdot. SZánalmas, sztem nem volt rossz.
Mindegy, akkor jövőre Webber lesz a helyén, őt is kedvelem amúgy.
Igazából csak a spanyolt nem kedvelem, mármint a címvédőt, pedig nagyon ügyes. Ő valószínűleg jövőre McLaren-es lesz, Kimi pedig Ferraris, Michael Sch lehet, hogy visszavonul, de sztem nem. Massa a Ferrarinál tesztpilóta lesz csak.
Button amúgy meg megszerezte az első győzelmét, végre, mert Ő is megérdemelte már.
Egyelőre ennyi.
Amigo
2006-08-11, 11:22 PM
Vegre egy kis autoverseny.En is kovetem ezt a sportot.
Kékvirág
2006-08-13, 05:03 AM
Drága Amigo!
A Forma-1-et én szeretem. Évek óta nézem/nézzük. A múlt héten a Magyar Nagydíj izgalmas volt.
Vegre egy kis autoverseny.En is kovetem ezt a sportot.
Szia Amigo ! Hát, hogy őszinte legyek, én szivesebben nézegetem 'Kékvirág' fényképét, mint a Schumacherét ...
Kékvirág
2006-08-13, 12:16 PM
De Pixi! Hol látod a fényképemet?
De Pixi! Hol látod a fényképemet?
Szia Szépvirág, mert én így hívlak. Most, hogy újra megnéztem, már nincs ott. Tedd vissza, légyszi...
Kékvirág
2006-08-13, 12:33 PM
Hű de figyeltél!!!! Még sem köszöntöttél. :-((((
Csak a sztyopa és a csocsike.
Hű de figyeltél!!!! Még sem köszöntöttél. :-((((
Csak a sztyopa és a csocsike.
Kedves Szépvirág !
Akkor, ha még nem késő, akkor sok szeretettel köszöntelek, érezd jól magad közöttem és légyszi rakd vissza a profilképedet, mert figyelemreméltó. Ha nincs meg elküldöm, nekem még megvan, mert én figyelmes vagyok !
üdv, pixi
Kékvirág
2006-08-13, 12:54 PM
Köszönöm, köszönöm, köszöm!!! Ez igazán jól esett. De ha Neked meg van, miért rakjam fel?
óvónéni
2006-08-13, 01:00 PM
Kedves Szépvirág !
Akkor, ha még nem késő, akkor sok szeretettel köszöntelek, érezd jól magad közöttem és légyszi rakd vissza a profilképedet, mert figyelemreméltó. Ha nincs meg elküldöm, nekem még megvan, mert én figyelmes vagyok !
üdv, pixi
Te itt udvarolgatsz, amikor a vasalnivaló halomban áll?!
msanyi72
2006-08-13, 01:02 PM
Ezasztán a spot!
Kékvirág
2006-08-13, 01:03 PM
Na most a Pixi lebukott !
msanyi72
2006-08-13, 01:27 PM
El is tünt a világhálon.
Te itt udvarolgatsz, amikor a vasalnivaló halomban áll?!
Először is : a vasalást a Tibi vállalta, másodszor még azt sem engeded meg, hogy az öledbe üljek, harmadszor meg hogy kerültél ide Te ilyen gyorsan ?
Kékvirág
2006-08-13, 01:34 PM
Jól megijedt a Pixi! Kifutott a canadahun-ból.
El is tünt a világhálon.
Szia Sanyikám, vigyázz ezekkel a nőkkel, mert ha csak világháló is, ezek behálóznak ! És nagyon figyelnek !
Kékvirág
2006-08-13, 01:35 PM
Mégis itt van!!!
Jól megijedt a Pixi! Kifutott a canadahun-ból.
hát, ha már nálatok nem lehetek befutó, akkor lehet hogy kifutok...
Kékvirág
2006-08-13, 02:01 PM
Én is kifutottam, vagyis kiléptem. Nem az igazi ma a canadahun.
Amigo
2006-08-13, 05:12 PM
Én is kifutottam, vagyis kiléptem. Nem az igazi ma a canadahun.En is megyek dolgomra.
Godfather
2006-08-26, 09:27 AM
A Ferrarik már megint villantak egyet a török idömérön.
Hajrá Schumacher!!!
Elevator Boy
2006-08-26, 11:10 AM
Go Kimi Go Kimi Go
marisza
2006-08-26, 01:04 PM
A Ferrarik már megint villantak egyet a török idömérön.
Hajrá Schumacher!!!
Egyet értek! Remélem győzni is fog holnap!!!
Hajrááááá!!!!!!!:)
Diogenes-44
2006-08-27, 08:04 AM
Hajrá Raikoenen!
maxibee
2006-08-27, 03:02 PM
Raikonnen mindig peches...
fegati
2006-08-28, 05:08 PM
Hajrá Ferrari!
Vickyke
2006-08-29, 11:44 AM
Sziasztok! Valaki Fernando Alonsot szereti itt?
Margit
2006-08-29, 12:14 PM
Sziasztok! Valaki Fernando Alonsot szereti itt?
Szertnem de tiltja az anyja ;)
waterpolo
2006-08-29, 12:36 PM
küldd el moziba addig.......... :D
Margit
2006-08-29, 01:13 PM
küldd el moziba addig.......... :D
Elküldnek engem a Forma 1 szurkolok akik a topicot nyitottak.... valahova:mad:
Szt.Rita
2006-09-10, 10:03 AM
Schumi abbahyagja. Én nagyon sajnálom. :(
Szt.Rita
2006-09-10, 10:05 AM
Ezt szépen leírtam. :) abbahagyja.
willow
2006-09-10, 01:58 PM
Schumi abbahyagja. Én nagyon sajnálom. :(
Én is sajnálom, ha tényleg visszavonul, hiányozni fog, kevesebb lesz a F-1-es világ nélküle, szip..
Amiga600
2006-09-12, 05:19 AM
Minden idők legjobb F1-ese Schumi. Nagyon fog hiányozni.
hullarablo
2006-09-12, 09:23 AM
Raikönnen egy áruló!
Margit
2006-09-12, 09:33 AM
Raikönnen egy áruló!
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: meg szerencse,hogy nem hullarablo
Efike
2006-09-12, 09:34 AM
:confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused: :confused:
Hullarabló egy pontszerző
Margit
2006-09-12, 09:37 AM
Hullarabló egy pontszerző
Miben:confused: :confused: Hullarablasban:confused:
Efike
2006-09-12, 09:38 AM
Miben:confused: :confused: Hullarablasban:confused:Nem. A nyolcvanas évek zenéje ügyében :D
Csilli01
2006-09-12, 12:35 PM
Én nagyon sajnálom, hogy a SCHUMI befejezi. 11 éve neki drukkoltam. Csak miatta néztem.
Csilli01
2006-09-12, 12:36 PM
Bár úgy néz ki, hogy marad a Ferrarinál, s talán tesztelni fog. Az nem ugyanaz! Sajnos !!!
Csilli01
2006-09-12, 12:37 PM
Nekem nem mindig veszi be a hozzászólásomat ! Ez másnál is előfordul ?
Amiga600
2006-09-13, 02:39 AM
Raikkonen miért áruló? Ezt nem értem.
Joe79
2006-09-20, 03:25 PM
Mert nincs értelme
mofli
2006-09-21, 03:04 PM
Az indicar is nagyon erdekes de a rally nalam a kiraly
Joe79
2006-09-22, 11:14 AM
Idén jó az F1
sabonis
2006-09-27, 05:17 AM
Idén jó az F1
Jövöre jobb lesz:o)
Raikkonen VÉGRE VB lesz!
sabonis
2006-09-27, 05:18 AM
Jó a rally, csak kevés Tv csatornán kap elég helyet. Kár!
Ati73
2006-10-04, 02:10 PM
Sziasztok! szia Sziszi! jelen allapotban Schumi vezet, de a pontszam egyenlo Alonsoval, akit meg a technikai bakik sorozata is huzza vissza a bajnoki cimtol, de igy van meg harc az utolso futamokon!hello,Ati
atneworld
2006-10-05, 03:08 AM
csa!
szerintem Schumacher lesz VB, mert biztonsagosabb a Ferrarri, na meg Schumi is higgadtabban veszi ezt az egeszet. Reggel hallottam a radioban, hogy Alonso meg Fisichellat is okolta amiert nem nyert (es mindenkit). Hat igy nehez lesz nyernie, ha ennyire ideges.
Amugy en nem szeretem Schumit (hogy oszinte legyek :) ) viszont ha kiszall a F1-bol lehet hogy nem lesznek ilyen erdekes versenyek. De ki tudja.
Szoval hajra Alonso! :)
Earth
2006-10-05, 12:19 PM
csa!
szerintem Schumacher lesz VB, mert biztonsagosabb a Ferrarri, na meg Schumi is higgadtabban veszi ezt az egeszet. Reggel hallottam a radioban, hogy Alonso meg Fisichellat is okolta amiert nem nyert (es mindenkit). Hat igy nehez lesz nyernie, ha ennyire ideges.
Amugy en nem szeretem Schumit (hogy oszinte legyek :) ) viszont ha kiszall a F1-bol lehet hogy nem lesznek ilyen erdekes versenyek. De ki tudja.
Szoval hajra Alonso! :)
A Profeta beszeljen beloled, en neki szurkolok, Alonsot nem szeretem...
Hajra Sch.
lampard
2006-10-06, 09:22 AM
Hajrá Schumacher! Nem tartozott a kedvenceim közé Alonso soha, de amikor tavaly Alonso megnyerte a VB címet, az egyik szerelője, embere megfordult és mutatta a pólóján a feliratot, miszerint 'ki az a Schumacher?', ekkor nagyon ellenszenves lett - örökre. Nem hiszem, hogy egy világbajnoki cím ekkora nagyképűségre indíthatja Alonsot. S még Alonso mondja, hogy M. Schumacher sportszerűtlen?
atneworld
2006-10-06, 10:07 AM
En Schumachert nem szeretem, tobbek kozott azert mert sokszor meg a sportbirok is neki "szurkolnak"....mintha neki irnak a szabalyokat. Nem is olyan regen kapott ugy 1 pontot, hogy kiesett a versenybol. (talan 8. lett?) Most oszinten: ki kapott volna utolag pontot? melyik versenyzo??? Na csak ilyenekert nem szeretem Schumit...
lampard
2006-10-07, 04:38 PM
Michael Schumacher azért kapott akkor 1 pontot, mert Kubicát kizárták, ugyanis túlsúlyos volt az autója, és valahogy úgy szól a szabály, hogy a futam leintése előtti 2-3 körben ki hányadik helyen van, ott végez. Egyébként M. S. 9. lett volna, de így automatikusan 8. helyezett lett. Ez alapján lett tavaly vagy tavalyelőtt Fisichella Brazíliában futamgyőztes, amikor az a sok baleset volt.
Nálunk most lett vége a versenynek és Michael Schumacher kiesett a végén,amit nagyon sajnálok mert ő az egyik kedvencem.
Ati73
2006-10-09, 11:11 AM
Gondolom Schuminak annyi eselyt adtok ,mint Szalasinak! Raikonnen arulo,azt en is igy gondolom. Alonso a VB ujra! hajra Alonso! bravo Briattore!
davyrex
2006-10-09, 12:32 PM
Schumachert szerintem nem fogják utolérni a VB címekben soha. Ő a világ legjobb forma 1-es pilótája. Ha nem esik ki Suzukaban akkor ő nyeri a VB-t. Hajrá Schumi!!!
lampard
2006-10-09, 03:26 PM
Ati73!
Ez igazán nem nevezhető egy sikerült hozzászólásnak. Mi a köze Schumachernek Szálasihoz, meg az egész politikának a Formula-1-hez. Raikönnen pedig ugyanúgy átigazolhat bárhová, ahogyan azt teszi minden évben más pilóta is.
Egyébként az én szivem nagyon vérzik, mert hosszú évek óta Schumacher rajongók vagyunk, és mikor elfüstölt az autó, a szivünk szakadt meg. De egyetértek azzal a hozzászólással, hogy nem látom esélyét annak, hogy közel s távol valaki megelőzné a világbajnokságok számát tekintve.
Ati73
2006-10-10, 01:54 PM
Lampard! A politika mindenütt és mindenhol jelen van.Lásd a Ferrari politikát:elsőrangú pilota,másodrangú...Barichello,szegény leállt a befutó-cél előtt ötszáz méterrel Ausztriában az A1-en,hogy megelőzze a Schumi!Ez már csapatpolitika,Lampard!És más:kiváncsi lennél, milyen lenne a jövőév Raiko-Schumi tűzpiros párosítás?!Schumi korszak vége szerintem!üdv minden Forma1 rajongónak!Sziasztok
lampard
2006-10-10, 02:04 PM
Ezt úgy írtad - mármint, hogy Schumi korszak vége - mintha feltaláltad volna a spanyol viaszt. Mivel már korábban bejelentette a visszavonulását, így könnyű volt eltalálni. Az utolsó futam előtti futamon figyelted Ati73, hogy a 20-30 másodperces hátrányt hogyan ""sikerült"" Alonsonak "lefaragnia" Fisichellával szemben? Szinte már hátrafelé tolta Fisichella a kocsiját, nehogy előbb beérjen, mint Alonso. Az a nagy ember, aki emberi módon tud veszíteni is.
Ati73
2006-10-12, 12:39 PM
Tisztességes búcsúzás Schuminak jönne be ,ha kivárna még egy évet Raikonnen mellett csapattársként.Szerintetek ki lenne a prímás a piroscsárdában?
Ati73
2006-10-12, 12:42 PM
:rolleyes: Tisztességes búcsúzás Schuminak jönne be ,ha kivárna még egy évet Raikonnen mellett csapattársként.Szerintetek ki lenne a prímás a piroscsárdában?
mflex
2006-10-12, 12:43 PM
Tisztességes búcsúzás Schuminak jönne be ,ha kivárna még egy évet Raikonnen mellett csapattársként.Szerintetek ki lenne a prímás a piroscsárdában?
Azt hiszem ez nem kérdés:D
SUMI FOREVER!!!
atneworld
2006-10-13, 05:37 AM
Tisztazzuk eloszor is: nem Schumi a kedvencem :)
De,...melyik pilota viselte volna el ugy az autofustolest, mint Schumi Japanban? Csapkodnak a sisakjukat, a kormanyt...Schumi meg integetett. Az mar mas kerdes mit gondolt, fott-e a feje, stb. Elismeresem Schuminak meg a Ferrarrinak is, tenyleg utolerhetetlenek voltak a legtobbszor. Jo volt ellene drukkolni :)
Az lenne meg erdekes, ha Braziliaban Alonso kiesne, es Schumi mondjuk a masodik lenne??? :)
lampard
2006-10-14, 12:46 PM
Hát az pech lenne, mert Schumachernek elsőnek kellene lennie, hogy világbajnok legyen. 1 ponttal kikapni, az borzasztó lenne.
nhjudit
2006-10-15, 12:53 PM
A második nyolc pontot kap. ;)
Ati73
2006-10-16, 09:23 AM
Öntsünk tiszta vizet poharunkba, tisztelt forma 1 rajongok! egy kis visszatérő az időben:anno Schumi még verekedni(ha közbe nem ugranak az autószerelők a boxutcában) is képes volt Coulthard-al a belga Franco-champson, amikor hátulról a vizes pályán elütötte David-t,mig Raikonnen idén elég könnyedén túltette magát a Liuzzival történt balhé után.Mára Schumi annyira beérett, hogy van önkontrollja tűrni mindez incidenseket.Hagyjuk a fiatalokat érvényesülni!(Rosberg,Kubica,Button,Heidfeld)
kormicska
2006-10-16, 03:56 PM
:rolleyes: Tisztességes búcsúzás Schuminak jönne be ,ha kivárna még egy évet Raikonnen mellett csapattársként.Szerintetek ki lenne a prímás a piroscsárdában?
.... a prímás? szeritem M. Sch. , az más kérdés, hogy ki lenne a gyorsabb, mert ezt nem tudom.
Ahogy azt sem, hogy Massa-nál vajon gyorsabb lesz-e Raikonen?? Én ebben sem vagyok biztos. Sok különbség biztos nem lesz, hisz az edzéseken most sem volt sok a két ferraris között.
Az idei szezont már elkönyvelhetjük..... tudom...még van matematikai esély....erre nem mondok semmit.
Amúgy meg Alonsonak is van esélye megdönteni M Sch. vb rekordját. Csupán az kell hozzá, hogy jó legyen a Merci.
Jani
marisza
2006-10-21, 06:48 AM
mult és jelen...:)
lampard
2006-10-21, 08:00 AM
Marisza, köszönöm, főleg a gyerekkori fotókat, ugye a többihez könnyebb hozzájutni, de a gyerekkori az kuriózum.
marisza
2006-10-21, 05:48 PM
Marisza, köszönöm, főleg a gyerekkori fotókat, ugye a többihez könnyebb hozzájutni, de a gyerekkori az kuriózum.
Örülök, ha örülsz...;)
Macsek4
2006-10-23, 06:04 AM
Hát sajna Schumi újabb világbajnoki cím nélkül vonul vissza.
Martoni
2006-10-23, 11:56 AM
Világbajnoki cím nincs Schuminak, de a futam nagyon jó volt! Kíváncsi vagyok ki lesz a következő hasonló kaliberű versenyző.
lampard
2006-10-24, 02:53 PM
Nem mostanában fog hasonló kaliberű versenyző körözni a Forma-1-es pályákon, mint Michael Schumacher.
Nagyon sajnáltam, annyira megérdemelte volna, hogy a dobogóra felálljon. Ha a defekt nincs, akkor bizonyára sikerül. De így is nagyon szép volt.
Most már mehet a dubai-i hercegtől kapott szigetre pihenni.
reszterh
2006-10-25, 08:49 AM
Nagyszerű versenyt futott Schumacher, kár hogy az utolsó volt!
Legszebb ifjúkori versenyeit idézte.
Azért nem érdekes, hogy ha "Schumacher"-ről beszélünk, akkor nem Ralfra gondolunk?? :-)
Sosem fogja utolérni a bátyját szegény.
rolius
2006-10-25, 11:22 AM
Michael egy fenomén autóversenyző volt, és marad is.
Kár hogy befejezi.
(mj. Leverhette volna Alonsót...)
Martoni
2006-10-25, 11:30 AM
Kár szomorkodni! Helyet az ifjúságnak!Végre Raikonennek is össze jöhet valami VB címecske!
lampard
2006-10-25, 01:14 PM
Igen, ez valóban érdekes, mármint ha a Schumacher név elhangzik, nem gondolunk Ralfra. Valóban nem fog soha Michaelnek nyomába érni.
Én kívánom, hogy Raikönnenek sikerüljön a VB cím (bár többek között nem akárkivel kell versenyeznie - Massával), de már csak azért is nehéz dolguk lesz, hisz a Ferrari-vezetők is távoztak.
mflex
2006-10-25, 01:27 PM
Világbajnoki cím nincs Schuminak, de a futam nagyon jó volt! Kíváncsi vagyok ki lesz a következő hasonló kaliberű versenyző.
Nem lesz mostanában!
ugyhogy örülhetünk, hogy ebben a korszakban élünk és láttuk Sumit versenyezni..
Én nagyon sok versenyén végig kisértem, van egy saját dedikálású sapkám tőle!
nincs az a pénz amiért megvállnék ettől a sapkától...
mflex
2006-10-25, 01:30 PM
Igen, ez valóban érdekes, mármint ha a Schumacher név elhangzik, nem gondolunk Ralfra. Valóban nem fog soha Michaelnek nyomába érni.
Én kívánom, hogy Raikönnenek sikerüljön a VB cím (bár többek között nem akárkivel kell versenyeznie - Massával), de már csak azért is nehéz dolguk lesz, hisz a Ferrari-vezetők is távoztak.
A gond csak az, hogy a Ferrari Sumi-ra "épített" aki meg is tudta mondani ,hogy hol kell meghúzni a "csavart"...
Lehet ,hogy most majd a Ferrari hanyatlását látjuk majd!
Mi a francnak hagyta abba,mindenkit akkor gyaláz le amikor csak akart...
ááááááá nem lesz még egy ilyen kaliberű versenyző.
szvsz
mflex
2006-11-01, 06:03 AM
Hála istennek Sumi,marad a ferrarinál,legalább Ő megtudja mondani,mit kell csinálni,hogy jobb legyen a ferka,mert kimi-ről ezt nem tudom elképzelni,de jó pilóta az biztos...
AlexS
2006-11-01, 12:38 PM
Szerintem Raikönen legyőzhetetlen lesz a Ferrarival.
kares.hu
2006-11-01, 03:53 PM
Kimi zseniális, kivéve, ha nyilatkozik :)
Azért Schumi közismert 1 mp-es előnye a többiekhez képest hiányozhat a finn srácnál. Bár mindkettő olyan, mint egy robot. A legjobb cserét választotta a Ferrari.
sasi1
2006-11-02, 06:19 AM
kimi legalább annyi vb címet fog szerezni, mint sumi.
Puszedliufo
2006-11-06, 07:04 AM
Én akkor is Barrichellot szeretem:p
marisza
2006-11-06, 07:28 AM
kimi legalább annyi vb címet fog szerezni, mint sumi.
Úgy legyen
Adrenaline
2006-11-07, 06:02 AM
Minden esetre érdekes lesz a 2007-es szezon, most kiderül mi is van a Ferrari háza körül, ha Kimi nyer akkor megdöl 1régi vita kérdése: "az autó vagy a versenyző számit?".... nagyon várom
lampard
2006-11-07, 12:55 PM
Én kétlem, hogy Kimi utol tudná érni Schumachert. Kizárt dolog.
pajke
2006-11-07, 12:59 PM
Schumacher még mindig a legjobb!!!
lampard
2006-11-07, 01:29 PM
Ha valaki megsérül, vagy nem megy neki úgy a vezetés, ahogy kellene, akkor M. Schumacher beugorva is könnyedén viszi a primet.
atlosz
2006-11-10, 02:22 PM
Forza Ferrari !!!!!!!!!!!!!!
Schumival Vagy AnÉlkÜl, De Akkor Is A Ferrari A KirÁly Az F1-ben...
Egyik AutÓ Sem Olyan JÓ, Mint A Ferrari
Kandri
2006-11-15, 02:18 AM
Sziasztok!
Én is imádom a F1-et bár én még csak kb 7 éve nézem. Voltak kihagyások amikor nagyon unalmas volt akkor csak belenéztem, de mindig tudtam a végét így elkapcsoltam. Nekem a finnek a kedvenceim:))
Kandri
2006-11-15, 02:20 AM
Atlosz!
Szerinted a köv éveben is király lesz? Én nagyon bízom benne, hogy Kimi alatt is király kocsi lesz!!!!
Ati73
2006-11-16, 01:53 PM
Reméljük mindenki a Forma 1 barátaim között hogy a JöVő ÉV szezonja Raikonnen és a finnek Ünnepe lesz!IceMan, neked drukkolunk!
Takuma Satonak szurkoltam.
lampard
2006-11-20, 10:54 AM
Ha Satonak szurkolsz, az elmúlt szezonben sok kellemes élményed nem lehetett.
Félre ne értsd, persze bárki szurkolhat bárkinek, csak Sato elég peches szokott lenni a futamokon.
zolikv
2006-11-24, 05:54 PM
az utóbbi két szezon elég jó volt. az utolsó különösen. utoljára a 96 és 97 években volt ilyen igalmas.
papocska
2006-11-25, 02:24 AM
Amint észrevettem azóta hogy Senna elhunyt az elmult szezon volt a legizgalmasabb!
BANZ tól kérdezném: Mért lehet az hogy a Sato alatt törnek az autók!?
A csapata nem úgy dolgozik ahogy kellene,vagy esetleg az alkatrészek hibásak az autójában!?
Szerintem a kettő közül valamelyik a ludas,hisz Sato sem most kezdte a verseyzést!!!
waterpolo69
2006-11-27, 09:27 AM
Reméljük mindenki a Forma 1 barátaim között hogy a JöVő ÉV szezonja Raikonnen és a finnek Ünnepe lesz!IceMan, neked drukkolunk!
Kedvenc évadom az volt amikor a Makkinen volt a Rally világbajnok és a Hakkinen a F1-ben. Akkor tettszett a Finnugor rokonság:)) Remélem, hogy jövőre is összejön egy Finn mester "kettes". Egyébként én a Rally-t jobban szeretem.
meowth
2006-12-03, 06:47 AM
Schumi hatalmas klasszis, bár az utóbbi időben egy kicsit "ráült" a Forma 1-ra. Nálam az abszolút kedvenc Damon Hill.
Puszedliufo
2006-12-05, 08:38 PM
Papocska, Sato alatt azért törnek az autók, mert anyukám neki szurkol:p
De hajrá Barrichello:D
rlaci3
2006-12-10, 03:14 PM
Sziasztok. Mit gondoltok, ki lesz a világbajnok a következő idényben? Szerintem Raikkönennek nagy esélye van rá. Ha a Ferrarit jól összerakják alatta, hatalmas esélyekkel indul.
dylac
2006-12-11, 01:40 PM
Ha Satonak szurkolsz, az elmúlt szezonben sok kellemes élményed nem lehetett.
Félre ne értsd, persze bárki szurkolhat bárkinek, csak Sato elég peches szokott lenni a futamokon.
Én Satot kamikazénak hivom. Teljesen mindegy milyen kocsit adnak alá, hiányzik belőle a higgadság. Neki inkáb roncsderbin kellene indulni.
dylac
2006-12-11, 01:46 PM
Sziasztok. Mit gondoltok, ki lesz a világbajnok a következő idényben? Szerintem Raikkönennek nagy esélye van rá. Ha a Ferrarit jól összerakják alatta, hatalmas esélyekkel indul.
Én Massát se hagynám ki. Jó kocsival még okozhat meglepetést, de szerintem is Kimi a legnagyobb.
Ladybird
2006-12-11, 01:55 PM
Szerintem is Kimi a legjobb jelenlegi pilóta, mióta megjelent a Forma1-ben, neki szurkolok (még a háttérképem is Kimis, jövőre meg kell változtatnom Ferrarisra). Hatalmas különbség van minden tekintetben Schumi és Kimi között, viselkedésre, munkára stb. gondolok, de remélem, őt is ugyanúgy fogja szeretni és főleg támogatni az a csapat, amelyikhez kezdetek óta vágyott.
Doroty7
2006-12-12, 11:37 AM
Én is csatlakozom. Szerintem is Kimi lesz a világbajnok. Ő és a Ferrari legyőzhetetlen páros lesznek. De azért Massára is kiváncsi leszek.
Doroty7
2006-12-12, 11:38 AM
Azt hallottátok, hogy Raikkönen többet fog keresni, mint Schumacher keresett. Hát nem semmi.
Doroty7
2006-12-13, 12:29 PM
Volt már valamelyikőtök valamikor a Hungaroringen?
Puszedliufo
2006-12-13, 12:32 PM
én csak minden évben menni akarok:D Egyszer csak összejön:)
elvira
2006-12-13, 12:41 PM
engem még a tv-ben is idegesít a hangja....:)
Puszedliufo
2006-12-13, 12:42 PM
Jaj, én nagyon elmennék:D Box utcába meg pláne és meglesném a Barrichellot:D
elvira
2006-12-13, 12:43 PM
na jó őt én is megnézném...:)
Puszedliufo
2006-12-13, 12:44 PM
Végre valaki, aki értékli a belsőt:D:D Olyan cuki az a hapsi:)
elvira
2006-12-13, 12:45 PM
Végre valaki, aki értékli a belsőt:D:D Olyan cuki az a hapsi:)
igen:) a belső tulajdonság a legfontosabb...és cuki is:D
Doroty7
2006-12-13, 12:46 PM
Én voltam már kétszer. Ebben az évben meg két évvel ezelőtt is. Voltam a boxutcában is. Láttam Liuzzit. :D Meg voltam a hotelok előtt is. Ott is sokmindenkit láttam. De mondjuk Barichellot nem. :D
Puszedliufo
2006-12-13, 12:54 PM
Én két éve rohantam bele Barribabybe a hotel előtt:D Csak utána esett le, hogy kit löktem fel:)
Örök emlék marad:)
Doroty7
2006-12-13, 01:04 PM
Én két éve rohantam bele Barribabybe a hotel előtt:D Csak utána esett le, hogy kit löktem fel:)
Örök emlék marad:)
Hát az biztos :) Hugom meg Liuzzit taposta meg :D
jayvee
2006-12-13, 04:03 PM
Sziasztok!
Nekem is van egy két ilyen emlékezetes "találkozásom":Liuzzival a boxutcában találkoztam,amikor mérlegeslésen volt,és úgy vihogott,mint egy kamaszlány :)
Mark Webber pedig idén Hungaroringen gyalogolt vissza a kiesése után a boxba,és pont az orrunk előtt bukott majdnem hasra.Erre valaki humorosan megjegyezte:hát vezetni jobban tud,mint menni!
Puszedliufo
2006-12-13, 04:34 PM
jayvee...ez jó:D
papocska
2006-12-13, 04:42 PM
Papocska, Sato alatt azért törnek az autók, mert anyukám neki szurkol:p
De hajrá Barrichello:D
Puszedliufo!:Látom nállatok is megy a "kóstolgatás":D,akár csak itthon a párommal mi is "adogatjuk egymást" :rolleyes:!
Ő Alonsonak szurkolt én meg csak azért is a Summahernek!:p
Puszedliufo
2006-12-13, 04:43 PM
Puszedliufo!:Látom nállatok is megy a "kóstolgatás":D,akár csak itthon a párommal mi is "adogatjuk egymást" :rolleyes:!
Ő Alonsonak szurkolt én meg csak azért is a Summahernek!:p
Jól csináljátok!:) Legalább akkor sem alszotok bele a futamba, ha nem történik semmi:)
Puszedliufo
2006-12-17, 11:00 PM
Palik Laci aranköpései közül egy pár:
1."Mansell most lazít egy kicsit, kényelmesen autózik. Nem, nincs igazam. Egy újabb körrekord."
2 Ha megnézzük az első négy helyezettet, az a legfeltűnőbb, hogy Alboreto ötödik.
3. És mintha vörös lángnyelvek csapnának ki a Ferrari hátsó részéből! Valójában az csak a hátsó lámpa lesz.
4. És az első öt helyen öt különböző autó végzett.
5. Schumacher még mindig a leggyorsabb ember a pályán, nemcsak azért, mert ő vezet, hanem egyben övé a leggyorsabb kör is.
6. És mindkét jobb első kereke hiányzik.
7. Ez nem is négy tized, ezt nézzék... Ez maga Michael Schumacher!
8. És Damon Hill jön be a bokszba, igen, Damon Hill jön be a Williams-bokszba, és most Damon Hill bent van a bokszban! Nem. Michael Schumacher az.
9. A Williams-csapat már készül a kerékcserére, a kerékhűtőket éppen most veszik le.
10. Szóval tisztázzuk a helyzetet! A tizenkilencedik kör után a következő az állás: David Coulthard vezet, de még nem jött ki kerékcserére, Mika Häkkinen az első, és...
tomeeeboy
2006-12-18, 05:15 AM
Én is szeretem a BMW-t főleg az X5-öst álmaim autója. Tudom lehetne jobb autó is de nekem az az autó az álmom. Szerintem az is fog maradni mert elég drága ahhoz, hogy megvegyem ls fenntartsam.
Én nagyon nem szeretem a f1-et, egyszerüen ki nem álom...de persze ez az én véleménzem, sumi az jó a töbii meg...
mflex
2006-12-18, 07:29 AM
Én nagyon nem szeretem a f1-et, egyszerüen ki nem álom...de persze ez az én véleménzem, sumi az jó a töbii meg...
Sziasztok!
Most neharagudjál, de ennek a hszd-nek semmi, de semmi értelme nem volt, ha nem tetszik a forma 1 ,akkor valószínű nem is nézed, ergo érdemben hózzászólni nem is tudsz, akkor meg minek???
Nem vita képpen írtam ezt, de ha valamihez nincs "közöm" ,akkor oda nem írok ,csak azért , hogy egyel több hsz-t számoljon a szerver...
Üdv
Puszedliufo
2006-12-21, 08:38 AM
Jó aranyköpései vannak Paiknak. :) Újabbak közül nincs egy pár?
Hát, még véletlenül sem jut eszembe:D
Annyi idótaságot tud beszélni, hogy nem bírom megjegyezni:)
Állandóan csak a "vonatozunk" kifejezés ugrik be:D
szkubi2k
2006-12-21, 08:56 AM
Hát, még véletlenül sem jut eszembe:D
Annyi idótaságot tud beszélni, hogy nem bírom megjegyezni:)
Állandóan csak a "vonatozunk" kifejezés ugrik be:D
Kár.Pedig jó lett volna olvasni 1-2 jó beszólását. Nekem se ugrik be most egy se.De majd márciustól újra hallgathatjuk.;)
Puszedliufo
2006-12-21, 09:00 AM
Kár.Pedig jó lett volna olvasni 1-2 jó beszólását. Nekem se ugrik be most egy se.De majd márciustól újra hallgathatjuk.;)
Talán még az év eleji ismétlésekbe is bevágnak párat:D
Ah, még egy ok, hogy várjam a tavaszt:)
szkubi2k
2006-12-21, 09:02 AM
Talán még az év eleji ismétlésekbe is bevágnak párat:D
Ah, még egy ok, hogy várjam a tavaszt:)
Hát a tavaszt azért nem csak Palik miatt lehet várni inkább az hogy ki lesz majd a világbajnok.:cool: Viszont nagy kár hogy Sumi már nem lesz ott a mezőnyben. :(
Puszedliufo
2006-12-21, 09:04 AM
Hát a tavaszt azért nem csak Palik miatt lehet várni inkább az hogy ki lesz majd a világbajnok.:cool: Viszont nagy kár hogy Sumi már nem lesz ott a mezőnyben. :(
Úgy látszik, csak én örülök, hogy már nem lesz Sumi:)
Nah,de mindegy:)
szkubi2k
2006-12-21, 09:06 AM
Úgy látszik, csak én örülök, hogy már nem lesz Sumi:)
Nah,de mindegy:)
Sztem vele színesebb volt a forma1. De persze mindenkinek nem lehet a kedvence. Alonsora kíváncsi leszek mit tud összehozni a Mclarennél.:)
datcsyka
2006-12-25, 12:46 PM
Sziasztok!
Erdeklodnek hogy hol lehet letolteni F1 Jatekot akar demo-t is?
rlaci3
2007-01-02, 04:28 PM
Szerintem is kár, hogy nem lesz jövőre Schumi. Szkubi! Tényleg nem lehet a kedvence mindenkinek. Az érdemeit és az eredményeit viszont el kell ismerni. Hajrá Kimi!
rlaci3
2007-01-02, 04:36 PM
Sziasztok!
Erdeklodnek hogy hol lehet letolteni F1 Jatekot akar demo-t is?
Datcsyka!
Próbáld meg a www.vgpro.com weboldalt. Számos játékdemo található rajta. Biztosan akad F-1-es is.
Mateh
2007-01-06, 03:33 PM
éljen a ferrari,mclaren mercedes
5jani1
2007-01-13, 04:17 PM
Hajrá KIMI ! - Várom már a 2007-es kezdést !
csanadig
2007-01-18, 12:52 AM
amióta montoya elhagyta az f1-et, nem nézem már a futamokat. montoyával mi újság a nascar-ban? tud vki valamit róla?
lampard
2007-01-18, 12:42 PM
úgy rémlik, hogy az első futamán kiesett, de aztán a következő futamon végigment. De ne vedd 100 %-ra Csanadig, rémlik, hogy ilyesmit hallottam róla.
palmlaca
2007-01-20, 04:31 AM
amióta montoya elhagyta az f1-et, nem nézem már a futamokat. montoyával mi újság a nascar-ban? tud vki valamit róla?
Én azóta szeretem jobban ujra az F1-et miota nincs Montoya!!
Eleinte én is tehetségesnek láttam aztán sehol semmi csak a szája volt!!
palmlaca
2007-01-20, 04:37 AM
Sztem vele színesebb volt a forma1. De persze mindenkinek nem lehet a kedvence. Alonsora kíváncsi leszek mit tud összehozni a Mclarennél.:)
Alonsora én is kiwi leszek főleg most hogy az utolsó nyilatkozatában elvan ájulva a vodafon mercedestől!
De a ferarri is ott lessz és massa megneheziti bárki dolgát szerintem!!
loatsy
2007-01-28, 09:05 AM
én nem szeretem a Ferrrarit de most muzsáj lesz, mert Raikkönen fun vagyok és ha ő oda megy akkor a piros autó lesz a tuti...
szuszil
2007-01-29, 06:02 AM
Hajrá Kimi R.!
lampard
2007-01-29, 03:57 PM
Kedves Csanadig! Jó hírrel szolgálhatok Neked, a hétvégén a 24 órás Daytona versenyt megnyerte Montoya.
http://http://www.f1hirek.hu/?t=article&id=16304
vgabesz66
2007-02-13, 04:14 AM
Halihó!
Szerintem a McLaren elég penge Alonsoval!!! Legalább is remélem!
De egy kicsit furcsa Schumacher nélkül az F1!
lampard
2007-02-14, 05:32 AM
Hát tényleg nem az lesz már Schumacher nélkül, mint régen, és hogy meddig tart az emberekben ez a hiányérzet, azon fog múlni, hogy lesz-e olyan pilóta, aki kiemelkedik a mezőnyből, és élérel tud állni a versenynek - magas szinten.
Krojf
2007-02-14, 07:37 PM
Komáim!
Schumacher nélküli F-1? Legutolsó hírek szerint lehetséges, hogy ő lesz
a Ferrari csapatfőnöke, Jean Todt utóda!
A jelek nagyon erre vallanak, figyeljétek a friss híradásokat és a Ferrari
internetes hozzáféréseit!
Erre int Benneteket Krojf koma.
amiron
2007-02-16, 01:57 AM
halihó!
én 98' óta nézek forma-1-et akkor még Hakkinennek drukkoltam, azóta inkább áttértem a Mclaren csapatra.
Tényleg a kintiek közül szokott valaki járni a kanadai futamra?
denyo
2007-02-16, 10:08 AM
hy most jöttem
én eddig schumacheres voltam
sajnálom hogy vissza vonult, még megdönthetett volna egy két rekordot, egy most szerintem kimis leszek
hajrá ferrari!
papcsabi
2007-02-16, 10:31 AM
Sziasztok!
Amikor Senna meghalt sokáig nem néztem F-1-et, most Schumi kiválásával ismét hiányérzetem lesz.(persze a két dolog nem összehesonlítható de mégis hasonló érzésem van)
papcsabi
2007-02-16, 10:34 AM
Kedves Csanadig! Jó hírrel szolgálhatok Neked, a hétvégén a 24 órás Daytona versenyt megnyerte Montoya.
http://http://www.f1hirek.hu/?t=article&id=16304
Kár, hogy elüldözték a F-1-ből, remek versenyeket vívott a pályán.Igazi tűz lobogott benne.
denyo
2007-02-16, 10:45 AM
szerintem is jól nyomta bár talán néha tulzásba vitte
papcsabi
2007-02-16, 12:32 PM
Ja, ja, főleg amikor nekiugrott egy operetőrnek(az utcán sétáltak a barátnőjével és véletlenül elébóklászott egy operatőr).Elég heves vérmérsékletű srác, de tényleg jó volt versenyzés közben látni.
lampard
2007-02-18, 01:44 PM
Érdekes, megfigyeltem, hogy sokan azt írják, hogy 'azt hiszem jövőre ennek szurkolok, vagy annak szurkolok...', tehát még nem igazán tudja senki eldönteni, hogy ki mellé is kellene állni. Ezzel a Schumaher rajongók vannak így, az ő kiválásával űr keletkezett, és azt hiszem azon fog múlni kit tüntetünk ki a bizalmunkkal, hogy az első versenyeken ki milyen benyomást tesz ránk.
Már várom a futamokat.
Krojf
2007-02-18, 06:06 PM
Komáim!
A Formula1 idén új életet kezd!
Alonso félhet egy kissé, de a többiek sem lehetnek nyugodtak.
Minden lap újra van osztva, minden más lett, izgatottságra minden ok
előállt!
Komoly meccsek lesznek! Minden futam fontos lesz, kezdődik a generációk
váltása! 2008-ban tudni fogjuk, hogy merről fúj a következő 5 év szele!
Gondolja Balassagyarmatról Krojf koma.
vgabesz66
2007-02-20, 10:36 AM
Üdv!
Én már nagyon várom az idei szezont, remélem nagyon izgalmas lesz! Én maradok még mindig a McLarennél, tovább viszem a saját hagyományaimat 1998 óta! További jó netezést mindenkinek!
Ace88
2007-02-23, 11:28 AM
Hellóztok! Az a5.hu szerinti adatokat nézve a BMW idén kemény ellenfél lesz. A Renault-nak nem fekszik a Bridgestone, A Ferrari jónak tratja magát, a McLaren pedig elmaradottnak.
Laci Buda
2007-02-27, 09:12 AM
Szerintem meg a Ferrari megint a meno. Pimaszul sok penzt szornak a csapatba, igyhat ok indulnak a legnagyobb esellyel. Kis penz, kis csapat. Sajna a F1 unalmas mar jo ideje. A 2006-os ev meg meglepett, hogy elegge jo volt. Lattam elozest Monte Carloba, ami pedig egy piti, vonatozo palya.
De azert nagyon nem jo latni, hogy a Torok, egy relativ gyorsnak mondott palyan, nem latni egy huncut elozest sem.
Szerintem elobb utobb, annyi korlatozas lesz majd, hogy latni fogunk atkelo gyalogosokat, meg stoptablakat is. Nem is beszelve, hogy majd a versenyzok maguk fognak majd tankolni. Termeszetesen szuper-olommentes zold benzint. Nehogy hozzajaruljanak a Globalis Folmelegedeshez:) . Talan majd lesz napelemes F1 is, ki tudja.
Azert meg megnezem a 2007-es szezon elejet, mert azert bizok benne, hogy tevedek.
Legyetek jok.
lampard
2007-03-04, 12:27 PM
Laci Buda, lassan igazad lesz, bár reméljük nem fullad érdektelenségbe a futam, de ma azt olvastam az interneten, hogy a maláj nagydíjra egyáltalán nem fogynak a jegyek.
Ha az első néhány futam akármi okokból hoz valami izgalmat, utána újra fellángol az érdeklődés.
Laci Buda
2007-03-07, 03:48 AM
Laci Buda, lassan igazad lesz, bár reméljük nem fullad érdektelenségbe a futam, de ma azt olvastam az interneten, hogy a maláj nagydíjra egyáltalán nem fogynak a jegyek.
Ha az első néhány futam akármi okokból hoz valami izgalmat, utána újra fellángol az érdeklődés.
Szia lampard,
Pontosan ugy van amint irod. Ha egy csapat (met ugye itt a gep a mervado) tul jol szerepel, nincs izgalom, fogynak a szurkolok. Ha emlekszel igy volt ez az Ausztral Nagydijjal (par evvel ezelott utolso nagydijkent szolgalt a "Cirkuszban"). Majd, mivel mar az utolso futamok elott jol tudott volt a vilagbajnok, nem latogatott ki senki. Ekkor maradt Japan utolsokent es igencsak lattak 2-3 vilagbajnokot (mint pld. Hakinnen, Schumi gumija nem birvan a strapat).
De azert szerintem, kell kovetnunk a vak ember mondasat "majd meglatjuk mi lesz".
Mindenkeppen erdeklodessel varom az elso futamokat. Ha unalmas lesz, akkor kihuzom az F1-et iden es csak a MotoGP-t kovetem majd. Ja, ott a Talmacsi kezd megint jo lenni (lenne az mindig, ha tudna a "csapat szabalyokat").
Udv,
Laci.
lampard
2007-03-08, 09:27 PM
Igen, örülök a Talmácsi sikerének, aki nem tudná, holnap - szombaton .- 9 óra 45-kor az Eurosport közvetíti a futamot.
(Egyébként azért írtam le, hogy "holnap.-szombaton", mert próbálkoztam a beállítással, de nem jártam sikerrel, ugyanis itt most Magyarországon délután 6 óra 28 perc van, és mikor elküldöm ezt az üzenetet, nem az jelenik meg. Én hibázok?)
hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrá
végre megint kezdodik a F1
már elvonási tuneteim voltak :D:D:D
Az izgalom a tavalyi szezon végán távozott a F1-ből ;)
lampard
2007-03-09, 05:37 PM
Sajnálom Talmácsit, hogy nem sikerült neki megszerezni az első helyet a mai futamon, de a világbajnokság végéig még behozhatja a lemaradást.
Vöry, ezt te se gondoltad komolyan ?? :D:D:D
Vöry, ezt te se gondoltad komolyan ?? :D:D:D
De igen,Én ezt is nagyon komolyan gondolom, mint minden mást is....:rolleyes:
Laci Buda
2007-03-12, 05:22 AM
Az izgalom a tavalyi szezon végán távozott a F1-ből ;)
En egy nagy Schumacher rajongo vagyok, de azert az nem igaz, nelkule a sport mar nem izgalmas. Gondolj csak vissza, volt, hogy mar joval a szezon vege elott megneyert egy egy vilagbajnoki cimet. Akkor ugy o mint a gepe tul jo volt a tobbiekhez kepest.
Ha pedig valaki tul jo, az nem biztos, hogy nem unalmas.
Majd elvalik, amint azt Lapard is mondja, az elso futamok utan.
Ami pedig talmacsi-t illeti, jol ment bizony! Orom ujra podiumon latni.
Udv mindenkinek,
Laci.
samsongabi
2007-03-12, 08:08 AM
En egy nagy Schumacher rajongo vagyok, de azert az nem igaz, nelkule a sport mar nem izgalmas. Gondolj csak vissza, volt, hogy mar joval a szezon vege elott megneyert egy egy vilagbajnoki cimet. Akkor ugy o mint a gepe tul jo volt a tobbiekhez kepest.
Ha pedig valaki tul jo, az nem biztos, hogy nem unalmas.
Majd elvalik, amint azt Lapard is mondja, az elso futamok utan.
Ami pedig talmacsi-t illeti, jol ment bizony! Orom ujra podiumon latni.
Udv mindenkinek,
Laci.
Egyetértek.....de azért remélem ez az év a ferrari éve lesz, mivel ferrari drukker vagyok (schumi-val vagy schumi nélkül is).
Hát nemtom mit mondjak izgalmak kérdésben. Meg azt se tudom kinek drukkoljak :D:D:D
Mindig McLaren es voltam, de Raikonnenes is :D
Na most hogyan tovább :D
Van 1 McLaren meg 1 Raikonnen is :D
Nemtom hogy menjek e vele vagy maradjak ???????????
A lényeg, hogy mindjárt 18. a van :D:D:D
Vory, te most kinek fogsz drukkolni ???
ferraris vagy, de nem szereted Raikkonnent :D
pedig O a nyero :D:D:D
HIHIHIHI
Laci Buda
2007-03-12, 09:24 PM
Vory, te most kinek fogsz drukkolni ???
ferraris vagy, de nem szereted Raikkonnent :D
pedig O a nyero :D:D:D
HIHIHIHI
Szaoval szerinted a Raikkonen a meno.:rolleyes: Hat szerintem meg ezek a finnek olyan hidegveruek, hogy egyszer majd el fog aludni egyikuk a futam kozben. Szerintem Alonso igencsak tehetseges es ha mar a Ferrari-t emlegeted, akkor szerintem inkabb a Massa a befuto. Kulonben lassuk csak azt a 18-at!
vgabesz66
2007-03-13, 01:13 AM
Halihó!
Hajrá McLaren! Remélem meg lesz a harmadik Alonsonak!
Én meg remélem, hogy Alonsonak nem lesz meg a 3.
:D:D:D
Puszedliufo
2007-03-13, 10:57 PM
Én még mindig Barrichellonak drukkolok és kész:p:p
tomas16
2007-03-14, 02:37 AM
mindörööké McLaren...akárki is a sofőr!
mflex
2007-03-15, 04:53 PM
mindörööké McLaren...akárki is a sofőr!
Ez csak a te saját szempontodat tükrözi :)
na végre elkezdodott :D:D:D
Puszedliufo
2007-03-16, 04:18 AM
Majd 3-kor, nah:D
Laci Buda
2007-03-16, 06:16 PM
Figyelem a F1-ben az iden van sok uj, fiatal pilota. Hamilton't a Mercedes-be avagy Kovalainen't a Renaultba nagy mereszseg.
Sajnos, ahogy azt vartam, a Ferrari megint vacakol az autojaval. Most a sebessegvalto mondott csodott Massa-nal. Valami mindig szokott lenni hol az elso, hol a masodik Ferrari autoval. Szerintem, a tavaly Alonso azert nyerhetett mert altalaban nagyon megbizhato auton ment.
Persze ez csak az en velemenyem es nem akarom ezzel az Alonso partiakat a nyakamra hozni!;) Lassuk mi lesz holnap:4: .
mflex
2007-03-16, 07:53 PM
Semmi olyan nem történt amitől , hanyatt estem volna :((((((((((((
Laci Buda
2007-03-16, 07:58 PM
Semmi olyan nem történt amitől , hanyatt estem volna :((((((((((((
Szia. Mar megse haragudj, de szerintem a mostani evek forma 1-ben nem nagyon tortenik szenzacio! Ha legfeljebb a allando lassito szabalyokat nem szamoljuk ide. Mint gumi korlatozast avagy az egykoros idomeroket a multban. Mondom, kesobb biztos lesz sebessegkorlatozas meg radarozas is. Ja es a tankolasnal csak szuper Euro 7-es olommentes benzint hasznalhatnak majd.
De azert csak varjuk meg a holnapi futamot, az mindjart itt van.
Ufóka, jó ez a Bari gyerek még mindig :D:D:D
mflex, szerintem neked nem is fog olyan torténni amitol hanyatt esel
Puszedliufo
2007-03-16, 11:08 PM
Ufóka, jó ez a Bari gyerek még mindig :D:D:D
Nekem mindig Ő lesz a legjobb,ez tuti:) Annyira édes kis emberke :D És szerintem nem is olyan rossz...csak a Honda nemnagyon akar menni..
manyacska
2007-03-17, 12:00 AM
Imádom a F1-et nézni,ha véletlenül lemaradok róla kinzó hiányérzet vesz rajtam erőt. Évek óta követem az eseményeket, és egyre jobban az az érzésem,hogy sok esetben kifejezetten a jól számolt matematika dönti el a végeredményt.Szivem mélyén azért Barikelló (csak igy fonetikusan) és Alonzó rajongó vagyk.
Puszedliufo
2007-03-17, 12:02 AM
Imádom a F1-et nézni,ha véletlenül lemaradok róla kinzó hiányérzet vesz rajtam erőt. Évek óta követem az eseményeket, és egyre jobban az az érzésem,hogy sok esetben kifejezetten a jól számolt matematika dönti el a végeredményt.Szivem mélyén azért Barikelló (csak igy fonetikusan) és Alonzó rajongó vagyk.
Szívembe zártalak :D:D:D:D:D
Ufóka, a Honda nem annyira rossz...
hajrá Bari :D:D:D
én finn párti vagyok, de kell a többi is, hogy lehessen versenyezni ...
azt azért sajnálom, hogy a Zsoltit kigolyózták a cirkuszból
Puszedliufo
2007-03-17, 02:57 AM
Sziasztok,
Miért nem tudok letölteni?
Köszönöm
<!-- / message --><!-- controls -->http://www.canadahun.com/forum/images/misc/progress.gif
El kéne olvasni a szabályzatot...és ne firkálj be mindenhova, mert előfordulhat,hogy kitiltanak...
Puszedliufo
2007-03-17, 02:57 AM
Ufóka, a Honda nem annyira rossz...
hajrá Bari :D:D:D
Hihi, ma nem volt jó, az tuti...Button se jutott sehova.
De hajrá Barri :D:D:D
annak örülök, hogy az én emberem az 1. :D:D:D
Puszedliufo
2007-03-17, 03:13 AM
annak örülök, hogy az én emberem az 1. :D:D:D
Most, az időmérőn:D Majd meglátjuk mi lesz hajnalban :D Kíváncsi vagyok :D
hát ugyanaz mint most :D:D:D
azért drukkolok a Barinak, hogy ne essen ki az autó miatt :D:D:D
Én meg remélem, hogy Alonsonak nem lesz meg a 3.
:D:D:D
Meglesz az!!!!!!!:4::p:p:p:p:p
Puszedliufo
2007-03-17, 03:45 AM
azért drukkolok a Barinak, hogy ne essen ki az autó miatt :D:D:D
Igazán hálás vagyok Neked ezért :p:p:p:p:D:D:D
látom Vöry is bekapcsolódik a F1 be :D:D:D
mflex
2007-03-17, 04:11 AM
Szia. Mar megse haragudj, de szerintem a mostani evek forma 1-ben nem nagyon tortenik szenzacio! Ha legfeljebb a allando lassito szabalyokat nem szamoljuk ide. Mint gumi korlatozast avagy az egykoros idomeroket a multban. Mondom, kesobb biztos lesz sebessegkorlatozas meg radarozas is. Ja es a tankolasnal csak szuper Euro 7-es olommentes benzint hasznalhatnak majd.
De azert csak varjuk meg a holnapi futamot, az mindjart itt van.
Az egyre idiótább szabályok miatt , lassan végérvényesen elveszti az imázsát, mondjuk én Sumi fan vagyok ,éppen ezért már nem olyan kedvel nézem ezt az egészet .(
Meglesz az!!!!!!!:4::p:p:p:p:p
várom a válaszod Vöryke :D
na látom várhatom mint te az alonso gyozelmét :D:D:D
látom Vöry is bekapcsolódik a F1 be :D:D:D
Talán baj???? Ez férfi felségterület???:p:p:p
Talán baj???? Ez férfi felségterület???:p:p:p
nem férfi felségterulet , de általában a nagyok játéka :D:D:D
Puszedliufo
2007-03-17, 04:42 AM
Szerintem eggyezzetek ki abban, hogy Barrichello fog nyerni :D
Nah? :D:D:D:D
nem férfi felségterulet , de általában a nagyok játéka :D:D:D
Ezeknek akik maradtak még fel kell nőni. A nagyok már távoztak:p Ezek csak gyenge kis utánzatok lehetnek:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
[quote=vöry;504469]Ezeknek akik maradtak még fel kell nőni. A nagyok már távoztak:p Ezek csak gyenge kis utánzatok lehetnek:rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/quo
milyen nagyok távoztak ??
1700 ban még nem volt F1 :D:D:D
konnyes szemekkel és mély sajnálattal de szegény barika nem fog nyerni :D
Puszedliufo
2007-03-17, 04:49 AM
konnyes szemekkel és mély sajnálattal de szegény barika nem fog nyerni :D
Jóvan:p Majd meglátjuk :D:D:D:D
[quote=vöry;504469]Ezeknek akik maradtak még fel kell nőni. A nagyok már távoztak:p Ezek csak gyenge kis utánzatok lehetnek:rolleyes::rolleyes::rolleyes:[/quo
milyen nagyok távoztak ??
1700 ban még nem volt F1 :D:D:D
És 7 világbalnoki cím sem volt még... és nem is lesz:66:
[quote=ori;504470]
És 7 világbalnoki cím sem volt még... és nem is lesz:66:
igaz, a ficko torténetet írt és nem hiszem hogy meg tudja csinálni más is.
1xruen jol álltak a csillagok :D
van ilyen is, de ez már torténelem :D:D:D
tomas16
2007-03-17, 05:39 PM
nagyon hiányzik Schumi....szép veseny volt Kimi, gratula.
akkoris Go McLaren!
lampard
2007-03-17, 07:09 PM
Mint Schumacher szurkoló, maradtam a Ferrarinál, de azt nem tudtam eldönteni, hogy Raikönnen vagy Massa legyen a favoritom, de még Massa számára sincs elveszve semmi. Azonban, amit olvastam ma a Samsung Sporton, eldöntette velem, hogy Massanak fogok szurkolni.
Nagyképűségre vall Kimi nyilatkozata.
http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=21727
mflex
2007-03-17, 07:33 PM
Mint Schumacher szurkoló, maradtam a Ferrarinál, de azt nem tudtam eldönteni, hogy Raikönnen vagy Massa legyen a favoritom, de még Massa számára sincs elveszve semmi. Azonban, amit olvastam ma a Samsung Sporton, eldöntette velem, hogy Massanak fogok szurkolni.
Ha ez igaz,akkor jó nagy bunko Kimi:(
A szívemből beszéltél, amikor kiderült, hogy Sumi abba hagyja, egyszerűen nem akartam elhinni, hogy most amikor elindult a forma 1 Ő már nem lesz itt:(!!!
Még most is azon tünődöm, mikor jön vissza?
Nélküle annyira "üresnek" tünik minden és most , hogy nincs már azok is sajnálják, akik régebben várták, hogy mikor megy már el..
Kérdem én, miért Őt csesztették állandóan , hogy mikor "lép" már le, miért nem ment vel eggyütt a többi "öreg" Coultard,Barichello...
Hja, hogy Sumi az még most is simán elkenné a száját bárkinek és igy már unalmas volt a forma1, hogy szinte mindig Ő volt előtérben a vezetői tudásával, amely talán soha senkinek nem fog megadatni?
Igazából azt hiszem most lett csak igazán unalmas!
Már nem fogok vidékről több száz kilométereket száguldozni, csakhogy haza érjek a forma1 -re és lássam Őt!
Már nem érzem azt a "bizsergést", hogy közeledik a forma1 és nem érzem és nem is fogom már érezni, hogy szerintem 1-2 versenyén az infaktus kerülgetett,mert talán jobban izgultam mint Ő..
Már nem olyan semmi, olyan semmilyen az egész :(
A sapka amiért semmi pénzért nem válnék meg az Ő aláírásával:) (Hockenheimi versenyen élet halál árán, de sikerült):D
http://www.sg.hu/galeria/1147531070/11475310701174238572.JPG
Hát egy ilyen sapkára Én is büszke lennék. Az a baj hogy Ő akkora kihívás volt, hogy senki nem tudott túlszárnyalni rajta. Aki pedig nem bírt vele az megílázónak tartotta a jelenlétét. Sajnos így van ez az élet más területén is.
Ha ez igaz,akkor jó nagy bunko Kimi:(
Számomra a Forma-1 elveszítette eddigi kisugárzását. Olyan ez mintha egy ételből ami eddig nagyon ízlett kivettek egy fúszert, ami a különlegességét adta. Bár tettek helyette másikat bele, de így már nem olyan. A győzelmek sem olyan értékűek szerintem mint Sumi jelenlétében.
Lehet isteníteni Raikkönent, és bár jó pilóta, de annak a piros overallnak a feelingje az nem kitölthető a személyével.
Talán megszokom majd, de akkor sem lesz már olyan mint régen.
mflex
2007-03-18, 12:25 AM
Számomra a Forma-1 elveszítette eddigi kisugárzását. Olyan ez mintha egy ételből ami eddig nagyon ízlett kivettek egy fúszert, ami a különlegességét adta. Bár tettek helyette másikat bele, de így már nem olyan. A győzelmek sem olyan értékűek szerintem mint Sumi jelenlétében.
Lehet isteníteni Raikkönent, és bár jó pilóta, de annak a piros overallnak a feelingje az nem kitölthető a személyével.
Talán megszokom majd, de akkor sem lesz már olyan mint régen.
A szívemből beszéltél, amikor kiderült, hogy Sumi abba hagyja, egyszerűen nem akartam elhinni, hogy most amikor elindult a forma 1 Ő már nem lesz itt:(!!!
Nélküle annyira "üresnek" tünik minden és most , hogy nincs már azok is sajnálják, akik régebben várták, hogy mikor megy már el..
Kérdem én, miért Őt csesztették állandóan , hogy mikor "lép" már le, miért nem ment vel eggyütt a többi "öreg" Coultard,Barichello...
Hja, hogy Sumi az még most is simán elkenné a száját bárkinek és igy már unalmas volt a forma1, hogy szinte mindig Ő volt előtérben a vezetői tudásával, amely talán soha senkinek nem fog megadatni?
Már nem fogok vidékről több száz kilométereket száguldozni, csakhogy haza érjek a forma1 -re és lássam Őt!
Már nem érzem azt a "bizsergést", hogy közeledik a forma1 és nem érzem és nem is fogom már érezni, hogy szerintem 1-2 versenyén az infaktus kerülgetett,mert talán jobban izgultam mint Ő..
A sapka amiért semmi pénzért nem válnék meg az Ő aláírásával:) (Hockenheimi versenyen élet halál árán, de sikerült):D
Laci Buda
2007-03-18, 10:54 AM
Utmutatasodra elolvastam en is a Samsungsport-on Kimi nyilatkozatat.
Hat el kel ismerni, diplomaciabol 0 a csavo. Szerintem, az, hogy o eddig sohasem lett vilagbajnok, azt Schumacher rovasara irja. Pedig csak egyszeruen rosszabb sofor. Ha visszaemlekeztek, a torok nagydijon a tavaly, leallt a gepe a celegyenes vegen. Igy bejott a Safety Car, majd egymas utan ment be a boxutcaba Massa (akkor az elen) es Schumacher (akkor a masodik). Igy Alonso lett a 2-ik a kijovetelnel. Szerintem, ez is beleszemitott, hogy a tavaly Schumi nem lett vilagbajnok. Tehat Kimi, csak egyfele gondolkodik.
Mindegy, o nem azert igazolt a Ferrari-hoz mert szeretne a Gepet, hanem, mert Vilagbajnok akar lenni. Mas geppel ezt nem tehetne. Annyira szerintem nem jo.
Ami Massa-t illeti, szomoru volt elneznem, ahogy hianyzott belole minden tuz. Ugy allt a versenyhez, hogy amelyik poziciora eljut, az pont jo lesz neki.
En ertem, hogy teli tankal indult a vegerol, de az elso kerekcsereig szinte senkit nem elozott meg. Meg se probalta. A vegen, meg jol elvolt Fisichela arnyekaban. Az oreg, csak megprobalt volna elozni. Jar a nevvel.
Szoval, kedves Lampard, Ferrari szurkolo vagyok, de aki nem tiszteli a csapatat az csereljen Barichelo-val. O biztos szivesen atjonne.
Massa-val tartanek en is, de nincs a sracban semmi tuz. Remelem csak en nem latom.
Laci Buda
2007-03-18, 10:59 AM
Hat ez van. Scumi mar nem jon vissza es ez igy is van rendjen. Nagyon sokat szamit ha valaki tudja mikor kell abbahagyni. Meg a csucs elott. Nezd meg Hill-t vagy Vilnove-t. Szerintem plane az utobbi kicsit sokat volt bennt.
Ami a sapkad illeti, kiraly. Nekem is van egy a Torok nagydijrol, de minthogy Schumi tortenelem, en megvalltam a sapkatot. Elajandekoztam. Prsze hulye nem vagyok, a felesegemnek adtam, igy a csaladban marad. De azert szep gesztus, nem? ;)
Laci Buda
2007-03-18, 11:05 AM
Szia. Hat sajnos, bar tenyleg az egyik legszimpatikusabb pilota, nem nyerhet. Ez technikai sport es nagyon sok mulik a gepeken. Barichelo Honda-ja kozel sem annyira megbizhato mint a Ferrari avagy a Mecedes.
De azert a R. Barichelo nagy pilota es foleg nagy ember. O nem ocsarolja a Vilagbajnokokat mint a fiatalok, mint Montoja, Raikkonen vagy Alonso. Szomoru nezni oket, ahogy kapnak egy kituno gepet, nyernek vagy nem nyernek, lemegy a futam es akkor maris kopik jobbra ballra a serelmeket.
Lehet ez a Kontraktjukban van megirva, ki tudja ;) :p . (ellenszenvesnek kell lenniuk, hiszen sok izgalom nincs nagyon a palyan)
Puszedliufo
2007-03-18, 11:12 AM
Szia. Hat sajnos, bar tenyleg az egyik legszimpatikusabb pilota, nem nyerhet. Ez technikai sport es nagyon sok mulik a gepeken. Barichelo Honda-ja kozel sem annyira megbizhato mint a Ferrari avagy a Mecedes.
De azert a R. Barichelo nagy pilota es foleg nagy ember. O nem ocsarolja a Vilagbajnokokat mint a fiatalok, mint Montoja, Raikkonen vagy Alonso. Szomoru nezni oket, ahogy kapnak egy kituno gepet, nyernek vagy nem nyernek, lemegy a futam es akkor maris kopik jobbra ballra a serelmeket.
Lehet ez a Kontraktjukban van megirva, ki tudja ;) :p . (ellenszenvesnek kell lenniuk, hiszen sok izgalom nincs nagyon a palyan)
Tudom, hogy nem fog nyerni...bár, bármi megeshet.:D
Nem az alapján választom meg a kedvenckémet, hogy éppen milyen kocsi van alatta...nálam még az emberi értékek a fontosak;-) :D
Laci Buda
2007-03-18, 11:12 AM
Ezeknek akik maradtak még fel kell nőni. A nagyok már távoztak:p Ezek csak gyenge kis utánzatok lehetnek:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Szia Vory. Hat nem eppen olyan gyenge utanzatok. Hisz Alonso is egybol vilagbajnok lett es nagyon is fiatal meg a F1-ben. Talan eppen ezert hianyzik belole a tisztelet. Talan meg mindig kijar a grundra vaganykodni.;) Kimi, ugyszint.
Na mindegy, a lenyeg, hogy van sok uj pilota, kellet is a valtas.
Nezd peldaul Hamilton-t a Merci-ben. Nagy mereszseg volt betenni egybol a nagy gepbe, de a srac produkalt. Siman, leszedte a, valljuk meg, eselyesebb csapattarsat, Alonso-t. Ha nem "simogatjat" marsodpercekkel tobbet a gepet az utolso box-kiallasban, bizony siman masodik. Csak hat a csapaterdek mast kivan. Mint amikor Alonso is sirt a Ferrari politikajanak. Ja, de hat az regen volt es ot hatraltatta. :rolleyes: :)
Laci Buda
2007-03-18, 11:14 AM
Tudom, hogy nem fog nyerni...bár, bármi megeshet.:D
Nem az alapján választom meg a kedvenckémet, hogy éppen milyen kocsi van alatta...nálam még az emberi értékek a fontosak;-) :D
Na hat akkor kedves Ufoka, on jol valasztott! Szerintem is az egyik legszerenyebb, tehetsegesebb pilota a mostani cirkuszban. Aki csak talalkozott vele, az mint remek sracnak, baratnak tudja. A mostmar megszokott "furas" nem az o asztala. Azt hagyja a "nagyoknak". (Montoja, Alonso, Kimi)
Puszedliufo
2007-03-18, 11:23 AM
Na hat akkor kedves Ufoka, on jol valasztott! Szerintem is az egyik legszerenyebb, tehetsegesebb pilota a mostani cirkuszban. Aki csak talalkozott vele, az mint remek sracnak, baratnak tudja. A mostmar megszokott "furas" nem az o asztala. Azt hagyja a "nagyoknak". (Montoja, Alonso, Kimi)
Igen, szerintem is az egyik legjobb...bár, ahogy látom itt a tehetséget sokan az autó teljesítményével azonosítják :D Furcsa...de biztos könnyebb úgy szurkolni, hogy a kis kiszemeltnek nagy esélye van győzni :D
Én ebben a dologban sem így működöm...és így talán jobban élvezem:)
Laci Buda
2007-03-18, 11:29 AM
Igen, szerintem is az egyik legjobb...bár, ahogy látom itt a tehetséget sokan az autó teljesítményével azonosítják :D Furcsa...de biztos könnyebb úgy szurkolni, hogy a kis kiszemeltnek nagy esélye van győzni :D
Én ebben a dologban sem így működöm...és így talán jobban élvezem:)
Hat nagy az igaszsag abban amit mondasz.
Alltalaban az ember szeret a gyoztesnek, vagy legalabb az eselyesnek szurkolni.
Biztos nem lett colna olyan sok Scumacher szurkolo, ha a Super Auguri-ban vagy a Minardi-ban ult volna. Akkor kell am jo sofor legyel, ha ezekkel a gepekkel nyersz.:rolleyes: Egyszer jo volna latni ezeket nyerni. Biztos lenne nagy meglepetes!!!!:lol:
Puszedliufo
2007-03-18, 11:34 AM
Hat nagy az igaszsag abban amit mondasz.
Alltalaban az ember szeret a gyoztesnek, vagy legalabb az eselyesnek szurkolni.
Biztos nem lett colna olyan sok Scumacher szurkolo, ha a Super Auguri-ban vagy a Minardi-ban ult volna. Akkor kell am jo sofor legyel, ha ezekkel a gepekkel nyersz.:rolleyes: Egyszer jo volna latni ezeket nyerni. Biztos lenne nagy meglepetes!!!!:lol:
Hihi, hát, én is nagyot néznék, ha valaki egy ilyen kaliberű autóval nyerne :D
De én mondjuk csinálnék egy fordított napot, amikor a ferrariból, renaultból, McLarendből és BMW-ből átültetném a pilótákat az Aguriba :D Akár csak egy időmérő erejéig...kíváncsi lennék, mit tudnak...
Majd írok levelet a főnöknek, hogy intézkedjen :D
Laci Buda
2007-03-18, 11:49 AM
Hihi, hát, én is nagyot néznék, ha valaki egy ilyen kaliberű autóval nyerne :D
De én mondjuk csinálnék egy fordított napot, amikor a ferrariból, renaultból, McLarendből és BMW-ből átültetném a pilótákat az Aguriba :D Akár csak egy időmérő erejéig...kíváncsi lennék, mit tudnak...
Majd írok levelet a főnöknek, hogy intézkedjen :D
Nagyon, nagyon jo otlet. Nagyon elneznem, amint Raikkonen avagy Alonso mukodne egy ilyen autoban. Mert ugye, hogy a legkobb pilotak, ezt ok is elismerik magukrol ;) .
Azert jo volna, ha legalabb egyszer, mindekinek hasonlo autoja volna. Mint a GP2-ben. Ott nincs nagy kulombsed, ott a pilota sokat szamit.
Te azert csak ird meg azt a levelet Burney Eckleston-nak. Legalabb Aprilis 1-re megcsinalhatnak.
Puszedliufo
2007-03-18, 11:51 AM
Nagyon, nagyon jo otlet. Nagyon elneznem, amint Raikkonen avagy Alonso mukodne egy ilyen autoban. Mert ugye, hogy a legkobb pilotak, ezt ok is elismerik magukrol ;) .
Azert jo volna, ha legalabb egyszer, mindekinek hasonlo autoja volna. Mint a GP2-ben. Ott nincs nagy kulombsed, ott a pilota sokat szamit.
Te azert csak ird meg azt a levelet Burney Eckleston-nak. Legalabb Aprilis 1-re megcsinalhatnak.
Legyen akkor április 9... akkor csak nekem szólna...szerényen :D
Mingyárt írom is a levélkét :D:D:D
kedves F1 rajongó társaim, Sumi imádók
nemigazán értem felháborodásotok Rai viselkedésével kapcsolatban
mivel kb 25 éve figyelem a torténéseket a F1 korul én is emlékszem 1-2 dologra ami nekem sem tetszett Sumi viselkedésében amiért soha nem szurkoltam neki
mérhetetlenul arrogáns és bunko volt, vissza lehet emlékezni ezekre a dolgokra is
most már ne reklámozza magát, innen már nyugdíjba ment
tény, hogy volt pár év amikor a ferrari 2 osztállyal jobb volt mint a tobbi auto
itt nem volt nehéz dolga a "mesternek", ugyanis mikor balesete volt és beleult az autojába 1 Mika Salo nevu ficko azonnal jol versenyzett
nembeszélve az utolso bajnoki címérol, amit kb 2 percig tarto szabálymódosítással nyert meg
ugyanis a német nagydíjon kicsúszott és ugyebár ha nem tud kimászni a kavicságyból akkor vége, de ot 4 pályamunkás visszanyomhatta a pályára, ami ugyebár elotte és azota is szabálytalan
meg volt 1 osztrák nagydíj is ahol szegény Barinak akkorát kellett fékezni a célvonal elott, hogy majd ki esett az autobol...
azt hiszem tudnám még folytatni
na én ezért nem vagyok beszarva a "nagy" Sumitol
további jo drukkolást
Puszedliufo
2007-03-19, 09:08 PM
Orikám, szép volt :)
És mennyi ebben az igazság:656:
De ezért mekkorát fogsz majd kapni a Sumisoktól :D:D:D
De egyébként totál igazad van szerintem
Orikám, szép volt :)
És mennyi ebben az igazság:656:
De ezért mekkorát fogsz majd kapni a Sumisoktól :D:D:D