PDA

A teljes (képes) nézethez kattints ide : Kutya uzlet

Melitta
2003-11-26, 10:56 PM
TANGO'S PAW PALACE
Wilson Ave 904
tel 416-638-6660

Tango megnyitotta a kutya uzletet.
Gratulalunk neki!
Meg nincs internet az uzletben de hamarosan lesz.
Szivesen varja a kutyusokat es cicakat.
fodraszatra furdes pedikur manikur
Mi minden van az uzletben?
Homoterapias keszitmenyek
kutya ovoda
Minden kutyafelszereles kaphato!
kutya parfum kutya koromlakk,fesuk kefek,kutya ajandek targyak mikulasra karacsonyra. Rendelesre kutyusnak szulinapjara torta,sutik.
Fenykeptarto a kutyus fenykepevel, fotozasa, kutya hatizsak kutya esokabat, divatos kutya ruhak,kutyanak balonos viztarto,/tobb meretben/ edenyek, porazok, csontok, jatekok, parnak kis es nagy meretu kutyaagyak,
Kutya setaltatas, telefonon egyeztetve barmely idopontban megorzes meg vasarolni megy a gazdi.
Kutya naptarak jegyzetfuzetek, fenykep album,stb

Itt ilyen jo vilaguk van a kutyusoknak, mar kezdek irigykedni. :D

csocsike
2003-11-27, 06:26 AM
Gratulalok, sok sikert az uzlethez :D

FiFike
2003-11-27, 09:32 AM
Sok szerencset az uzlethez Tango ! :00:

Tango
2003-11-27, 10:34 PM
hellosztok, reggen nem irtam mar sajnos az igazi tango szeptemberben meghalt, harom ev kemeny harcolas utan, mindenyiunknak nagyon hianyzik, es honoraltuk avval hogy egy kutya uzlettet kinyitotunk emlekeben. Tango's paw palace-nak hivjak, kutya es macska fodraszat,naturali etelek,homoepathic gyogyitas,ajandekok es miden furcsa jo pofa dolgokat arulunk. Minden fajta kutyakkal foglalkozunk pl.
ezen a hetten megfurdettunk egy 140 lb-os golden retrievert, levagtuk a hajat egy shitzunak a Melittanak nagyon tetszet ez a kutya, kutya oktatasra jar a Sandy aki wild kutya fel basenji fel indiai farkas mindenkit megakar enni a 32lb-javal,de nagyon aranyos, naturalis gyogy kezelest csinalunk az egyik pit bullnak, mivel hogy nagyon felos es harapos, naturalis kezelest csinalunk allatoknak akik allergiaval szenvednek,ha valakit erekelne az ilyesmi akkor gyertek el minket meglatogatni 904 wilson ave 416 638 6660 ked-szom 11-7p.m vagyunk nyitva. Az elso consultalas ingyenes, es sok ingyenes tanacs addasal birunk, es szeretunk a tulajoknak segiteni.

Feri T
2003-11-28, 09:23 AM
Hajra-hajra !!!!! Szurkolunk Nektek, hogy minden sikeruljon,amit elkepzeltetek !!!! :!: :!: :!:

dulifuli
2003-11-28, 10:32 AM
Tango :cry:
Nagyon sajnaljuk, hogy ekkora veszteseg ert benneteket :cry:
Az igazi Tango tunemenyes kutyus volt, ez nyugodt szivvel allithatom, hiszen talalkoztam vele, es tudom hogy az egesz csalad mindent megtett annak erdekeben, hogy jol erezze magat.Nagyon jo otletnek tartom, hogy ilyen szep es hasznos emleket allitottatok neki! :)
Kivanok sok sikert,az uzlethez, es biztos osszes kutyus, es macsek kap majd valamennyit abbol a szeretetbol, amivel Tangot is korulvettetek!

csocsike
2003-12-05, 05:50 PM
....Sorba allas Tangoeknal :D

Melitta
2003-12-05, 06:27 PM
A Tango kutya akirol az uzlet kapta a nevet.

csocsike
2003-12-05, 06:32 PM
Melyik, aki alul van? :D :shock:

Melitta
2003-12-05, 06:41 PM
Ja alul is van egy kutya az tul nagy nem fert mar el.
Tango a kutya neve, mivel mar o meghalt, igy atvette a nevet a gazdaja a netten es az uzlet is Tango's Paw Palace lett.

kandur
2003-12-13, 11:27 AM
Ez aztan a Tango.

miiiaaauuuuu

FiFike
2003-12-23, 01:09 AM
Kellemes unnepeket a kutyusoknak is !

kandur
2004-01-03, 12:59 PM
Ez volt az elso topic, amit megneztem.
Itt erzem magam a legjobban.
Sokkal jobb itt a hangulat, mint a trianoni rovatban.
Nem is tudom mit kerestem ott.

Zsókuci
2004-01-04, 05:42 AM
Képzeljétek :D
A mi kutyunk karácsonyi ajándékot is kapott :!:
Egy szörnyüséges, kókusz illatú, zörgös, kökemény labdát.
Nagyon örült neki a Kisasszony :!: :D

Bezzeg én :(
Ki nem álhatom a kókusz "illatát", a fejem szétmegy az állandó zörgéstöl, csörgéstöl, a labdát mikor dobálja a kiscsaj, kész detonáció van a házban :( :P

Az ajándék egy nagyon szép gesztus volt, a barátnömtöl, belátom 8) :..: :P :,,:

csocsike
2004-01-04, 06:52 AM
Hidd el nem olyan rosz az. Igy karacsony tajakan ismeroseim csemetkeinek csorgodobot dudat, cintanyert szoktam ajandekozni. :D

Judith
2004-01-04, 12:23 PM
Hidd el nem olyan rosz az. Igy karacsony tajakan ismeroseim csemetkeinek csorgodobot dudat, cintanyert szoktam ajandekozni. :D

Az az igazi ajándék! Amivel lehet nagy zajt csinálni. Hogy elkergessék a gonoszt.

csocsike
2004-01-04, 02:15 PM
:D

kandur
2004-01-05, 02:55 AM
Egy kutyauzletben mit arulnak?
Buta kerdes, de hat tanulni akarok.
A porazon es a muanyag veloscsonton kivul semmi nem jut eszembe.

Zsókuci
2004-01-07, 03:28 PM

Az az igazi ajándék! Amivel lehet nagy zajt csinálni. Hogy elkergessék a gonoszt.

Édes kis Pofikáim :roll:
Hogy Ti,milyen édik vagytok :D :P
Méghogy zaj és gonosz?Körülöttem :?: :evil:

Zsókuci
2004-01-07, 03:31 PM
Egy kutyauzletben mit arulnak?
Buta kerdes, de hat tanulni akarok.

Kandur :roll:
Olvasd el, amit a Melitta leírt!
Rögtön megtudod mit lehet kapni :D :..:

Tango
2004-01-07, 04:47 PM
mit arulunk a kutya uzletben? Naturalis kutya, macska eteleket,jatekokat,porazt,agyakat,naturalis gyogyszereket,kutya ruhat es cipot,fogkefet,csontot,cat nip,magazinokat,korom vagot,parfumot,sampont,kutya kindergarden felvigyazunk az allatokra,fodraszat,furdes,korom vagas,ful tisztitas est. Az allat kultur itt hatalmas,az emberek annyi penz kepessek elkolteni az allatjukra mint a gyerekekre,nemellyik fajta kutyanak muszaly fodraszhoz jarni,es vagni a szorit pl.poodle,maltese,bijon,spaniel,yorkies,golden retiever stb. Es nemelyik macskanak is pl.long haired hymalayian,persian stb. Ez fontos mikor a gazdak condo vagy aparmentben laknak,mert nem konnyu egy 60 kg saros rottweilert egy lakasban megfurdetni,akiknek hazuk van az talan konnyebben leslagolja a kutyajat,40%kismeretu kutyaknak a gazdajai apartmentben lakik,szoval ezert van szukseg egy kutya uzletre vagy grooming shopra.Akit erdekel szivessen latunk vagy hallunk rolatok, 416 638 6660,904 wilson ave,toronto

Melitta
2004-01-09, 11:48 PM
Az uj divata a kutyacipo? vagy van valami egeszsegugyi oka hogy mostanaban a kutyaknak cipot vasarolnak az emberek?

Feri T
2004-01-09, 11:53 PM
Ez csak flanc ! :shock:

FiFike
2004-01-10, 12:06 AM
Sajnos az utcakat vegyianyaggal kevert soval szorjak ,ezt naponta tapasztalom ,hogy kutyaim mennyit szenvednek tole . A foxit az utobbi par napban mar kezben hozom vissza a setabol mert nem tud lepni . Gondoltam szegenyke oreg , de a nemetjuhasz is santikal es szedegeti ki a sodarabokat es valami kek kristalyt az ujjai kozul . Pedig ha ot is kezben kell hoznom akkor nekem lesz vegem 120 lb. :lol: Arra mar evek ota gondoltam ,hogy Fifikemnek veszek egy kis balett csukat ! Persze a -C*25-30 sem lehet kellemes ezeknek a mezitlabas 4 labu cimboraknak . Igy az erzo szivu gazdi meglepi kedvenc kutyusat egy cipellovel es gazdagitja a kutyacipo forgalmazokat ! Apropo Melitta ! Tangonal kaphato ilyesmi ??? :lol:

kandur
2004-01-10, 10:32 AM
Cicanadrágot már láttam, de kutzacipöt?
Nincs egy fénykép?

Tango
2004-01-10, 08:43 PM
hellosztok,remelem mindenki elvezi ezt a jo hideget,a kutya vilag birja,elsa es taz mindketto rottweiler es a sandy (basenji-dingo)fajta is aki afrikabol szarmazik,ma ket orat ugralt es jatszott a kutya haverjaival a -20 fokban,miert mert kaptak mindannyian egy kutya jackettet es cipot.Igy nem tuddott a tapancsuk a jeghez odda fagyni,es nem ment a tapancsukba be a so,szoval nagyon jol eresztek magukkat. Mivel hogy a kutyak azok csak a szajukon es talpukon ketesztul tudnak izzadni,a jeghez hozza raggad a labuk es a talpukon a bor felso retegget letepjek,ilyenkor amikor a so belemegy a talpukba,borzasztoan faj es huzzak a labukkat vagy akkarjak hogy felemeld es cipeld oket haza,sajnos nekem tobb mint szaz kutya haverom van es ammikor 20 kutyat viszel a parkba egyszere nem tudod oket a labuk miatt haza cipeni,ezert javaslom az ilyen idoben hogy a kutyaknak legyen vedve a labuk,nemelyik tulaj nem cipot rak a kutya labara hanem;"paw rescue"ami egy spay,amivel befulyak a tapacsokat,es nem tudd a jeghez oda ragadni a labuk,es a so se tud igy a labuknak artani,talan nemelyikotok azt hiszi hogy egy divat bemutato,mivel hogy europaban erre nincs szukseg itt a wind shieldel -30 C,sokszor tortenik es az osszes verseny szanko huzo husky az utolso 200 evben cipoben szaladgalt Canada es Alaska kozt.Amikor egy kutya tapancsa megrepped es so belemegy az ugyan olyan erzes mindha elvagnad a kezedett es azonoal leontened a sebbet ecettel vagy citrommal.Aki szereti az allatjat ,vagy a 15 dollaros spaybe vagy 15-40 dollaros cipot megreszkirozik az ilyen hidegben csak -15 C es hidegebb napokon kell hasznalni,az attlagos kutyanak egy par cipo vagy spray eltart egy par evig.Akit erdekli Tango's paw Palace arulja mind a kettot ha kerdesetek van hivjatok fel 416 638 6660.

individuum
2004-03-03, 02:26 PM
Tangonak Üzenet.

Kutyusruhákat gyártunk megrendelésre.Ha érdekes számodra,irj kérlek.

kandur
2004-03-28, 06:59 AM
Ez a tangó mindig megnyugtat, de most még ez sem segít.

Amigo
2006-12-04, 06:33 AM
Te punk mi is ismerjuk az abc-t,elhiszed??

Puszedliufo
2006-12-04, 06:36 AM
hehehehe:D

angel1979
2007-01-20, 02:54 PM
Tök buli hogy már kutya üzletek is vannak. Én is vettem a kutyusaimnak az volt a karácsonyi ajándékom. Képzeljétek a múltkor láttam egy teljes terepjárós kutyarucit, nagyon édi volt. :-)

jara
2007-02-04, 12:40 PM
Gazdiként tapasztalom, hogy egy kutyás bármit megvesz a jószágnak. Már mű nyelvet is árulnak, amit ha rágcsál a kutya, borzasztó viccesen néz ki. :)

chabi
2007-03-04, 11:24 PM
s mondja még valaki az ember csak emberrel tud mély kapcsolatot kialakítani, hogy is van ez? volt már itt bárkinek is igazi rövidszőrű magyar vizslája? esetleg ismerettségi körben? lehetne legendákat mesélni.. ha vki rendelkezik esetleg fotóval örömmel venném. köszönöm!

bolcsasz
2007-04-03, 03:48 PM
Nemhiaba mondjak, hogy az ember legjobb baratja a kutya.

csome
2007-04-05, 01:08 AM
Fajtiszta, 4,5 éves tibeti terrier fiúcska, akit állatmenhelyről hoztam ki másfél éves korában. Előző gazdája ütötte-rúgta.
Nálam hamar megszokott, nagyon szeretetreméltó, és rettentően ragaszkodó puszilkodós, szófogadó kutyus.
Az érdekelne, nincs-e Budapesten olyan tibeti terrier lánykutyus, akivel be lehetne pároztatni.
Nagyon szeretnék egy ilyen kedves, emberszerető, vidám kiskutya kölyköt.
Akinek szintén ilyen az álma, írjon. Természetesen anyagiaktól mentesen gondolom.
csome

adam2468
2007-05-26, 03:51 PM
nekem van egy kutyám 2 éves és picurnak hívják :D

dia08
2008-07-26, 09:17 AM
Hahó,

Van esetleg valakinek tapasztalata, hogy milyen húzóhámot célszerú beszerezni? Retrievernek lesz, szóval inkább csak hobbiból lesz rajta.

Köszi,
Dia

mikecsapo
2008-08-01, 05:24 AM
Minden kutya olyan mint a gazdája. Nézzd meg a kutyát jól,s megmondod ,hogy a gazdi
jó vagy rossz ember.

Smaragd
2008-08-02, 07:25 AM
dia08

ha hobbiból lesz rajta akkor szerintem felesleges, amúgy is nagytestű kutyáról van szó. Sajnos én már láttam olyat mikor a hámon sétáltatott kutya úgy elhúzta a gazdáját, hogy annak eltört a lába. (pedig a kutya IPO 3-as szinten volt)

maron1
2008-08-03, 06:14 AM
koszi

maron1
2008-08-03, 06:14 AM
a témáért!

falikep
2008-11-13, 04:11 AM
minden ok

andy017
2010-03-02, 10:27 AM
Nem tud valaki eladó németjuhász kis kutyákat?