A teljes (képes) nézethez kattints ide : Pogány Judit színművésznő
Hilda1949
2005-12-10, 06:16 AM
Nem azért írok Pogány Juditról, mert elfogult vagyok, meg ő az egyik kedvenc színésznőm. Nevéhez fűződik számtalan színpadi szerep, filmalakítás, de rendezőként is megáll a lábán.
Én inkább mégis az állatszeretetét emelném ki, most. Ismert állatvédőként, szereti és tiszteli az állatokat.
Amennyire ismerős színészként, legalább annyira ismert állatokhoz ragaszkodó szeretetével. Elsőként írta alá az állatvédő történyt támogató peticiót is. Szigetszentmiklósi otthonát cicák, kutyák, madarak népesítik be.
Férje, Koltai Róbert színész, rendező.
Nem olyan régen ünnepelte születésnapját. Isten éltesse őt és családját, valamint az állatok védelmét szolgáló terveit tudja megvalósítani maradék nélkü!
Efike
2005-12-10, 09:28 AM
Aki a macskákat szereti, az rossz ember nem lehet. :111:
miskolci Eva
2005-12-10, 02:38 PM
Aki a macskákat szereti, az rossz ember nem lehet. :111:
...egyetértünk.
Nagyon szeretem Pogány Juditot
üdv.
Judith
2005-12-10, 02:42 PM
Én is kedvelem, nagyon aranyos. Kedves párja meg velem járt gimibe két évvel feljebb. Istenien szavalt Radnótit már akkor. A hideg is futkosott a hátamon töle.
Hilda1949
2005-12-10, 02:48 PM
Én is kedvelem, nagyon aranyos. Kedves párja meg velem járt gimibe két évvel feljebb. Istenien szavalt Radnótit már akkor. A hideg is futkosott a hátamon töle.
Juditka! Isten éltessen névnapod alkalmából.
Sok jót, erőt, és egészséget kívánok!:777:
Judith
2005-12-10, 02:49 PM
Köszi szépen Hildám. Nagyon aranyos vagy.
Melitta
2005-12-10, 02:53 PM
Sok Boldogsagot es minden szepet es jot kivanok en is.
Hilda1949
2005-12-10, 02:58 PM
Tényleg: aki a cicákat szereti, rossz ember nem lehet.
Az első képen egy újzélandi hölgy cicái láthatóak, aki most vett magához öt kiscicát, abból van kettő a képen. Addig gondozza őket, amig megfelelő gazdit nem talál számukra.
Szerintem ez nagyon szép dolog...
A többi cicák gyűjteményemből valóak...
De, a nevelt cicákról küldhetek még, ha érdekel benneteket... hát, ahogy ott a papirzsebkendő-tartóban elvannak, tündériek...:p
Efike
2005-12-10, 03:39 PM
A cicákat én is szeretem
15871588
15891592
15901591
15931594
andika
2005-12-10, 03:45 PM
Ilyenek nekem is vannak!
andika
2005-12-10, 03:47 PM
Hagymácska, 12 hónap, Pinokkió, Hippolit a lakáj, Meseautó stb...imádom!
csocsike
2005-12-10, 03:52 PM
Nesztek:p
Melitta
2005-12-10, 03:54 PM
imadni valok
Judith
2005-12-10, 04:00 PM
Most már csak azt mondjátok meg, hogy lehet a Cili cicát megbarátkoztatni a Samu kutyával. Mert ez a mafla macska ahányszor meglátja a kutyát. elszalad. az mefg fut utána. ha nem szaladna, az én kutyám sem futna...
andika
2005-12-10, 04:03 PM
Ez Jó!Elképzeltem, aranyos.Mi ugy csináltuk, hogy a kezünkbe vettük a cicát és a kutyához vittúk egyre sürübben és mindkettőt simogattuk, idő kérdése, meg anyu télen a vackukat, meg a kajájukat egymás mellé rakta.Most már évek óta imádják egymást, nálunk a macska volt a kicsi és a vad, bántotta a kutyát.
Hilda1949
2005-12-10, 04:08 PM
A cicákat én is szeretem
15871588
15891592
15901591
15931594
Efike, az addig rendben van, hogy a cirmos cica "bemutat" nekünk, de miért lettek ezek átváltoztatva????????:rolleyes:
Efike
2005-12-10, 04:14 PM
Ez a madárinfluenza mutáns vírusa :rolleyes:
Hilda1949
2005-12-10, 04:15 PM
Most már csak azt mondjátok meg, hogy lehet a Cili cicát megbarátkoztatni a Samu kutyával. Mert ez a mafla macska ahányszor meglátja a kutyát. elszalad. az mefg fut utána. ha nem szaladna, az én kutyám sem futna...
Tudod Judithka, van szerelem első látásra, meg nincs..
Itt is valami hasonló foroghat fenn. Hiába akarod te, ha ők nem akarják... végülis kettőn áll a vásár...:99:
Hilda1949
2005-12-10, 04:19 PM
Ez a madárinfluenza mutáns vírusa :rolleyes:
Piszkosul aggódom... mi lesz... velünk...??:confused:
Most már értem, miért lett ilyen ez szerencsétlen citrom!
Efike
2005-12-10, 04:24 PM
Biztos vagy benne, hogy citrom ? Lehet, hogy egy kis kinai maradéka az ivartalanítás után :rolleyes:
Hilda1949
2005-12-10, 04:27 PM
Biztos vagy benne, hogy citrom ? Lehet, hogy egy kis kinai maradéka az ivartalanítás után :rolleyes:
Száz százalék! Megfogtam!! Az én kezem pedig nem téved!:ugras:
andika
2005-12-10, 04:34 PM
Mekkora az a kis kinai?
Hilda1949
2005-12-10, 04:44 PM
Mekkora az a kis kinai?
Én mondom, hogy citrom! Efike morfondíroz...:ugras:
andika
2005-12-10, 04:54 PM
Ha morfondíroz akkor az már nem jót jelent.
Efike
2005-12-10, 11:45 PM
Nem morfondírozok. A Csöcsi elvette a morfondíromat és ő morfondíroz :evil:
Judith
2005-12-10, 11:51 PM
Nem morfondírozok. A Csöcsi elvette a morfondíromat és ő morfondíroz :evil:
Jobb ha ö is abbahagyja, és idejében beszolgáltatja, merthogy tiltott fegyver.
andika
2005-12-11, 03:36 PM
Akkor baj vaN mert már használta is!
Efike
2005-12-11, 11:41 PM
Igen, a Csöcsi, ha kezébe kapja a morfondírt, rögtön morfondírozni kezd. Nem bírja megállni. Morfondírológiája van.
csocsike
2005-12-13, 08:16 PM
Az van nekem!!!!!!!!! Hetek ota toprengek mim van, na mosmar tudom. Fejbe utlek:rolleyes:
andika
2005-12-14, 03:17 AM
Mondom, hogy használja!
Efike
2005-12-14, 04:20 AM
Az van nekem!!!!!!!!! Hetek ota toprengek mim van, na mosmar tudom. Fejbe utlek:rolleyes:Ez azért szörnyű. Tapogatod, morfondírozol vele és nem jut eszedbe, hogy neked morfondírod van. Hetek alatt sem. Menj psychiáterhez, az majd levisz az altudatodba és rádzárja az ajtót. :kaboom:
Hilda1949
2005-12-14, 04:21 AM
Mondom, hogy használja!
De, még mennyire!!!;)
andika
2005-12-14, 05:16 AM
Ez azért szörnyű. Tapogatod, morfondírozol vele és nem jut eszedbe, hogy neked morfondírod van. Hetek alatt sem. Menj psychiáterhez, az majd levisz az altudatodba és rádzárja az ajtót. :kaboom:
... AZTÁN VÁRHATOD HOGY KIENGEDJENEK!:0:
csocsike
2005-12-14, 06:52 AM
Efit nem is engednek ki, mert olyan szogletes, hogy ot hasznaljak sablonnak a kockakesziteshez es amikor a kocka el van vetve , megyuk aratni, mert ki mint kel ugy lesz almos:rolleyes:
andika
2005-12-14, 10:24 AM
Hát ez kész van ez az ember!
Efike
2005-12-14, 11:06 AM
Efit nem is engednek ki, mert olyan szogletes, gogy ot hasznaljak sablonnak a kockakesziteshez es amikor a kocka el van vetve , megyuk aratni, mert ki mint kel ugy lesz almos:rolleyes:Tettem az éjjelid mellé gyógyszert, mert már megint félrebeszélsz. Pontosan hatvan fokos szöget zárok be önmagammal, tehát hatszögletű vagyok és nem kocka, mert a kockának kilenc oldala van és 13 éle, melyeknek köbe pontosan kiadja a kockába irt paraboloid érintőjének tangensét, de azt az érintőt én le tudom venni és úgy fejbeváglak vele, hogy 14 csúcsú csillagok fognak forogni a fejed körül elnyújtott elliptikus pályán. :evil:
Judith
2005-12-14, 12:38 PM
Tettem az éjjelid mellé gyógyszert, mert már megint félrebeszélsz. Pontosan hatvan fokos szöget zárok be önmagammal, tehát hatszögletű vagyok és nem kocka, mert a kockának kilenc oldala van és 13 éle, melyeknek köbe pontosan kiadja a kockába irt paraboloid érintőjének tangensét, de azt az érintőt én le tudom venni és úgy fejbeváglak vele, hogy 14 csúcsú csillagok fognak forogni a fejed körül elnyújtott elliptikus pályán. :evil:
Álmomban se gyere elő ilyesmivel Efi! Rémes! Ördögüzésre leszek kényszeritve, ha ilyeneket irsz. Megboldogult középiskolai éveimre emlékeztetsz vele. O borzalmak borzalma!!!!
csocsike
2005-12-14, 03:36 PM
Judith, te csak ne agodj, majd en megvedelek ettol a joltaplalt napkozistol aki hetek ota mocsarlazban fetreng es egy idult vakbelgyulladas tuneteit produkalja gordonkan, es fuvosokon.Matematikai ismereteit a laricsev peldatarbol szerezte elsofokon, de kesobb tobszor is visszaesett. Szoval gipsum sumarum nincs maganal, mert az arab sejknel van mint helyesirasi hiba, de holnapra kiheveri a sejk. Oktatoi feladatokat lat el, mert ellat de ez ne zavarjon a sejket sem zavarja, habar multkor nagyon ideges lett amikor az Efi a Sejk diri dongo Sejk de rutyutyu cimu tiroli tarogatot enekelte a tevekar a vamnal meg le is buktak:rolleyes:
Efike
2005-12-14, 03:53 PM
Nagyon álságos, ez már abból kiderül, hogy Te mondod. Először is Judithot nem kell tőlem megvédened, mert Judithot soha nem bántanám *** viszont berángatlak mindjárt a tatamira és előadok neked visszkézből egy gerinctörést :evil: Nekem nincsen semmilyen vakbélgyulladásom, a múlt héten voltam orvosnál, írt fel szemüveget és nagyon jól látok újra a belemen, nem is vak. Amit a beleim produkálnak két púpozott tányér juhtúrós sztrapacska után az inkább a fúvós hangszerekre írt opus, így a Végbélszél szonáta, a Segglehellet keringő, az Ürgyűrűfütty szvit, de a repertoár csak reggelre lesz teljes. Az arab sejk már sejti, hogy megerőszakoltad a tevéjét, ezt Dulifulival is közölni fogja, miután nem barátod. Nagyon forgatta a szemeit és Allahot szólongatta és megkért, hogy szerezzek neki egy kellően görbe és kellően éles kést, mert a birkakörmök vágásához használt bicsakját nem akarja a véreddel elfertőzni.
csocsike
2005-12-14, 04:06 PM
Te csak ne mond ,hogy a judithot nem bantanad, csak az osszegben kell megegyezni, ingyen teged sem utlek olyan meggyozodessel. Hagy mar fol ezekkel a gazdag emberekre jellemzo alurokkel, mit a szemuveg a vakbeledre, eloszor is bandzsa masodszor meg amiota lenyelted a fogsorodat azota harap is. Az arab sjtet meg mar multkor is leamobaztam amiert pipa volt, de mondtam neki , hogy ebben a cipoben egy papucsallatkara emlekeztet. Hogy en ot mire emlekeztettem azt nem tudom, mert hivta a torzsi varazslot, aki elszaladt mikor meglatott. Szoval a sejt jobb hijjan megbekelt ,mert levagtam neki , mit nyujtogatja.Lehet hogy holnap bekenlek moszerral meg nem tudom, mert elfoglalt ember lettem***
Efike
2005-12-14, 04:20 PM
Én nem vagyok olyan anyagias mint Te, aki egy rongyos hamis egydollárosért felfújtál egy elefántot.
1678
csocsike
2005-12-14, 04:40 PM
:cool: Ne zavarj, most toprengek, es csupa morfondir vagyok:cool:
Hilda1949
2005-12-14, 04:51 PM
Kedves csöcsike! Min morfondírozol??
Hogy jön ki a Rubik kocka az üvegből?
Vágd földhöz az üveget!! s befejezve a morfondír!! Hűm??:butt:
andika
2005-12-14, 04:58 PM
Hát csak nem szolgáltattad be a morfondírt a Judithnak?Nem lennék a helyedben.
Igy hogy vesz példát rólad a lányunk?
csocsike
2005-12-14, 05:21 PM
A mienk?:rolleyes:
Judith
2005-12-14, 06:45 PM
Látod! Addig morfondiroztál, amig tudtodon kivűl csináltál egy távolsági gyereket. Most aztán nézheted, hogy hova megy a pénzed. Szegény Macira nem marad elég, hogy megetesd....\\m/
Judith
2005-12-14, 06:47 PM
Nagyon álságos, ez már abból kiderül, hogy Te mondod. Először is Judithot nem kell tőlem megvédened, mert Judithot soha nem bántanám *** viszont berángatlak mindjárt a tatamira és előadok neked visszkézből egy gerinctörést :evil: Nekem nincsen semmilyen vakbélgyulladásom, a múlt héten voltam orvosnál, írt fel szemüveget és nagyon jól látok újra a belemen, nem is vak. Amit a beleim produkálnak két púpozott tányér juhtúrós sztrapacska után az inkább a fúvós hangszerekre írt opus, így a Végbélszél szonáta, a Segglehellet keringő, az Űrgyürűfütty szvit, de a repertoár csak reggelre lesz teljes. Az arab sejk már sejti, hogy megerőszakoltad a tevéjét, ezt Dulifulival is közölni fogja, miután nem barátod. Nagyon forgatta a szemeit és Allahot szólongatta és megkért, hogy szerezzek neki egy kellően görbe és kellően éles kést, mert a birkakörmök vágásához használt bicsakját nem akarja a véreddel elfertőzni.
Ez igen nemes cseleked töled, de akkor ne emlegess nekem ilyen matematikai bukfenceket, mert attól rögtön csuklani fogok :p
andika
2005-12-14, 06:47 PM
A mienk?:rolleyes:
Hát szép!:mad:
Elisabethnek hivják 18 éves és Amszterdamban él!
Most sem dereng?
csocsike
2005-12-14, 06:54 PM
Hát szép!:mad:
Elisabethnek hivják 18 éves és Amszterdamban él!
Most sem dereng?
:rolleyes: Ize , kiment a fejembol
Efike
2005-12-14, 11:35 PM
:rolleyes: Ize , kiment a fejembolAz a morfondírtól lehet. Azonnal add vissza a morfondíromat ! :evil:
Efike
2005-12-15, 04:11 AM
Csöcsi ! Két hónapja kölcsönkérted a spekulámat ! Azonnal add vissza, mert spekulálni akarok :evil:
andika
2005-12-15, 05:02 AM
:rolleyes: Ize , kiment a fejembol
Oké, tudom én gyerekem, ő gyereke, mi gyerekünk, ki figyel oda, nagy a család!
andika
2005-12-15, 05:03 AM
Csöcsi ! Két hónapja kölcsönkérted a spekulámat ! Azonnal add vissza, mert spekulálni akarok :evil:
:p :D :D :p :D :p :D :p ;)
pockok
2006-08-19, 02:11 PM
A cicákat én is nagyon szeretem, de sajnos nem tudok a képek felrakásával boldogulni.
pockok
2006-08-19, 02:25 PM
Én is kedvelem a müvésznőt. Szeretem mikor Koltayval együtt játszik.
Lilith
2006-08-20, 03:54 PM
Most megy az RTL-en az Ámbár tanárúr, Koltay a főszereplő és Pogány Judit is szerepel benne.
alberth
2006-10-13, 02:10 PM
Vajon mi lesz most a híres művészházaspárral? Most taglalják az RTL-en, hogy Pogány Judit nem bocsát meg Róbertnek. Már egy hónapja eldöntötte. Ennyi együttlét után igazán adhatna sanszot a bűnbánó férjének. Nemigaz?
tothek
2006-10-13, 02:29 PM
Szegény POgány Juditnak összetörték a szívét, azt hiszem. Ez már nem igazán összerakható, valószínűleg ez volt az utolsó csepp a pohárban.
Judith
2006-10-13, 02:33 PM
Szegény POgány Juditnak összetörték a szívét, azt hiszem. Ez már nem igazán összerakható, valószínűleg ez volt az utolsó csepp a pohárban.
Mi? Micsoda? Mi történt? Kivel és miért? Rémes! Azonnal tessék engem tájékoztatni, vagy bánatomban.....ki tudja mire leszek képes!:(
Gabizita
2006-10-15, 10:56 AM
Mi? Micsoda? Mi történt? Kivel és miért? Rémes! Azonnal tessék engem tájékoztatni, vagy bánatomban.....ki tudja mire leszek képes!:(
Most lattam a Nap Musoraban , egy uj Koltay Film kijovete altal, egyutt szerepelt a Musorban Koltay Robert es neje Pogany Judit.
Judit elmondta, hogy bantja amit az ujsagok lehoztak, Hogy O kirugta a ferjet . Mert o ennel egy klasszisabb no .--mondta.
Elmondta Robertnek volt egy ballepese, es ezert kozolte vele , most jobb ha elmegy.
:rolleyes:
Ez nem kirugas ?? :confused:
3 honapja elnek kulon , Mondta Judit .
Gabizita
2006-10-15, 10:58 AM
Judith nem is tudtam , hogy Koltay Robert is Madachos volt .
Cool ;) :4:
Sztyopa
2006-10-15, 11:08 AM
Hagymácska, 12 hónap, Pinokkió, Hippolit a lakáj, Meseautó stb...imádom!
A Pinokkiót 5-ször láttam itten Kaposváron a színházban.
Mivel itt dógozott, és asszem innend is származik.
Judith
2006-10-15, 12:18 PM
Judith nem is tudtam , hogy Koltay Robert is Madachos volt .
Cool ;) :4:
Ez azért érdekes, mert amikor én valamikor 1991 nyarán bekapcsoltam szüleim Óbudai lakásán a TV-t, egy számomra ismeretlen, szakállas pasinak volt egy frappáns monológja középiskolai élményeiről. A történetek ismerösek voltak. Na, - mondtam magamnak, - minden középiskolában egyformán voltak hülyék a tanerők? Aztán, amikor a végén kiderült, hogy az előadó nem volt más, mint Koltai Robi, rögtön megkönnyebültem, mert elvégre Ö mégiscsak tudta, hogy kik tanitották. Na, - mondtam magamnak - helyben vagyunk, most már mindent értek.:D
Különben nem aggódom nagyon a házasságuk miatt, nagyon, ennyi idö után a néhai félrelépéseket egy idö után meg lehet bocsájtani. Volt nekem egy nagyon liberális gondolkodású rokonom, és ez még a 30-as években volt, (Anyám mesélte) akinek az volt a véleménye az ilyen dolgokról, hogy "nem szappan az, nem kopik."
kormicska
2006-10-15, 12:33 PM
Sziasztok !
Lehet, hogy nincs semmi alapom arra, hogy véleményt mondjak. Nem is azt akarom, hogy Pogány Judit azt tegye, amit én tennék. Az ő élete, neki kell dönteni.
De azt talán elmondhatom, hogy milyen érzések vannak bennem ezzel kapcsolatban.
Nekem azt súgja valami, hogy veszélyes ilyen gyorsan és nyíltan kimondva lezárni egy ilyen "kapcsolatot". Nem szabadna ezt elkapkodni, és most az az érzésem, hogy Judit nem gondolta át amit mond.
Biztos meg szeretné "büntetni" Robit, de ha egyszer elmúlik a büntetési vágy, akkor azt veszi észre, hogy ott áll egyedül....... :(( ezt nem kívánom neki!
Nem prédikáció akar lenni , de az "igaz szeretetben" a megbocsátás is benne van. Vagy csak a tökéleteset lehetne szeretni??? ugyan már.... ezt ugye senki sem gondolja.
.. huhh de sok lett... többet nem írok, mert nem olvasa el majd senki:(
Jani
ui: én még bízom benne, hogy megbeszélik, és helyreáll a dolog köztük
Judith
2006-10-15, 12:43 PM
Tudod Kormicska, itt a legnagyobb probléma az, hogyha egy ilyen esemény történik két, nem ismert ember között, azt könnyebben meglehet oldani zárt ajtók mögött. de egy szinész házaspár, aki majdminden percükben a lámpa alatt áll, ha tüsszentenek is, márt viharról beszél a média. Szóval, ez szerintem magánügy, amit Ők majd a maguk idejében szépen lerendeznek. Azért a médiának mégsem kéne minden lukba beletolni a nózijukat, nem gondoljátok?:eek:
nhjudit
2006-10-15, 12:44 PM
Azt nyilatkozta nem fog megbocsátani.
Judith
2006-10-15, 12:48 PM
Azt nyilatkozta nem fog megbocsátani.
Soha? Soha! Soha? Soha! Soha? Hát egészen addig...:D
Gabizita
2006-10-15, 12:53 PM
Igen Teljesen egyet ertek Veletek Judith es Kormicska .
Semmi kozunk az eletukhoz, es eleg szomoru , hogy ennyire nyilt lap az eletuk. Nagyon sok helyem elofordul ilyesmi , de legfeljebb csak a szomszedok vagy a " fel falu ;) " pletyizik .
En es a parom csak azon nevettunk, szegeny P. Judit vedeni akarta magat, hogy o nem rakta ki a ferjet. Es amit mondott azzal ugyan azt bizonyitotta. Hulyen jott ki. De sajnalom szegenyt es ertem , hogy o gondolta, hogy emberi modon megbeszelte, vagy kozolte ferjevel koltozzin el . Es a ferje elkoltozott, szoval elfogadta ezt .
Kivanom nekik Tisztazzak es rendezzek le dolgaikat emberi modon , az egyutt toltott 35 ev be'ke'je'vel.
Judit! :
ugy tudom harman vagyunk mar a sulibol. En eppen a 100 eves evfordulo erettsegiztem . Es mar 88 ben eljottunk Pestrol ide.
Judith
2006-10-15, 12:57 PM
Jé, Gabizita, mégegy Madáchos! Az Obsitos is az, mégpedig 56-ban éretségzett. Irj egy kicsit az élményeidről, jó?
nhjudit
2006-10-15, 12:58 PM
Ennyi együtt töltött év után szörnyű lehet a csalódás.
Judith
2006-10-15, 12:59 PM
Én különben mindig azt mondtam a páromnak, hogyha félrelép, egyetlen kikötésem van: hozza haza a kiskedvest, és befogjuk takaritani....
Gabizita
2006-10-15, 01:01 PM
Priviben majd irok . te meg kerdezzel mi erdekel . Mert eleg vacak vagyok irasban .Igen Opsitos ra gondoltam, hogy O a harmadik, 1 hete mar irtunk egymasnak egy privit.
Bocs az off topikert
Gabizita
2006-10-15, 01:03 PM
Én különben mindig azt mondtam a páromnak, hogyha félrelép, egyetlen kikötésem van: hozza haza a kiskedvest, és befogjuk takaritani....
:777:
Judith
2006-10-15, 01:06 PM
Ennyi együtt töltött év után szörnyű lehet a csalódás.
Nem mentésképpen mondom, de én szinészek és ujságirók között nöttem föl, és láttam, hogy még a legvénebb, legrondább szinészekre is ragadtak a fiatal csibék. Kabos Laci mutogatta nekem a szerelmes leveleket, amiben 13 éves csitrik bombázták öt, pedig hát, legfeljebb csármos, mint szép volt. Szóval, az egy teljesen más légkör, és aki ebben él, és ennyi idö után nagyobb dolgot csinál belöle, az egy kicsit eltulózza a dolgot.....Bár igazából nincs jogom diktálni senki érzelmeit...:)
Sziasztok!
Én nagyon csípem a Pogány Juditot, de szerintem meg kell bocsátani, mert nem jó 62 évesen egyedűl.
nhjudit
2006-10-15, 01:11 PM
A magány tényleg nem jó, de neki kell eldönteni, hogy mit választ.
Gabizita
2006-10-15, 01:15 PM
Sajnos en nem tudok velemenyt mondani mert 20 evvel fiatalabb vagyok. mai fejjel en sem bocsajtanek meg . De 20 ev mulva?? Ha a masik szeretne maradni velem akkor valoszinuleg megbocsajtanek . Igy erzem most.
Persze nem tudjuk a reszleteket, (jobb is talan ) mert lehet hogy Robit komolyan erdekli a masik holgy .
Es akkor a kep mar egeszen mas . Nemde ?
nhjudit
2006-10-15, 01:23 PM
Ha komolyan érdekli, akkor jobb is ha különmennek.
kormicska
2006-10-15, 02:07 PM
Tudod Kormicska, itt a legnagyobb probléma az, hogyha egy ilyen esemény történik két, nem ismert ember között, azt könnyebben meglehet oldani zárt ajtók mögött. de egy szinész házaspár, aki majdminden percükben a lámpa alatt áll, ha tüsszentenek is, márt viharról beszél a média. Szóval, ez szerintem magánügy, amit Ők majd a maguk idejében szépen lerendeznek. Azért a médiának mégsem kéne minden lukba beletolni a nózijukat, nem gondoljátok?:eek:
... nem kéne... nem kéne.... a médiát nem lehet ilyen szempontból irányítani... sajnos vagy szerencsére? inkább szerencsére... mert akkor más ügyben is irányítanák.
Persze egyetértünk, ...nem kéne. De ez van. Amikor a szép dolgokat írják valakiről, olyankor szereti magát látni az újságban. Ha mást írnak, akkor meg nem tud ellene sokat tenni. Kár is pazarolni erre az energiát.
A problémákat csak ők ketten tudják elsimítani. Az viszont gusztustalan, mikor a médián keresztül üzennek egymásnak minden rosszat. Remélem ők nem teszik ezt.
Jani
örültem, hogy elolvastátok a véleményemet :))
Remélem rendeződik a magánéletük.
Nekem tacskóm van, aki egy egyéniség.Ha rájövök,hogyan kel képet feltölteni,megmutatom.
Elnézést!A kell 2 l!Egyet elhagytam.
Angela6
2007-01-20, 11:47 AM
Én nagyon szertem Pogány Juditot,de az ő állatszeretete szerintem már gy kicsis túlzás.
Angela6
2007-01-20, 11:48 AM
NEkem egyébként egy rotim van a neve :Dozer
IMÁDOM!!!!!!!
csikand
2007-02-07, 06:20 PM
Azért szerintem a kutyusok jobban domesztifikálódtak.
csikand
2007-02-07, 06:21 PM
Úgy látom a férfiak körében jobban népszerűek a kutyák, mint a macskák.
casuale
2007-02-08, 02:10 PM
SziooO! Én mindkét állatot szeretem és tortottam is, így véleményem szerint türelem kell minden kis előlényhez.
Ahhoz képest, hogy elfoglalt vagy, szép körmondatokat írsz.
Jutka1953
2007-10-28, 11:43 AM
Sziasztok! Pogány Judit az egyik legkedvesebb színésznőm, hasonló korúak vagyunk,
a Vuk hangja, egyszerűen csodálatos a többi más mellett is! És az állatszeretete, valóban legendás!
p.anett
2009-02-15, 08:51 AM
Pogany Judit nemcsak allatszereteterol, hanem embersegerol is peldaerteku!:)
Macsus
2009-11-10, 09:09 AM
Én is szeretem Pogány Juditot! A Vuk miatt feledhetetlen... Gondolom az állatokhoz menekül az emberektől... sajnálom!
Utalanoranti
2010-07-12, 07:57 AM
Ezt a színművésznőt nagyon bírom. jó volt hallani a hangját a Kacsamesékben de legjobban a Csinibabában és a Legényanyában tetszett