PDA

A teljes (képes) nézethez kattints ide : foci

Oldal : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

filozófus
2008-05-12, 04:11 AM
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" align=center><TBODY><TR bgColor=#fafafa><TD class=fn1 width="100%">KÖZLEMÉNY</TD><TD align=right></TD><TD align=right></TD><TD align=right></TD></TR><TR><TD class=fl1 colSpan=4 height=10></TD></TR><TR><TD class=fl1 colSpan=4>Újabb botrányos mérkőzést játszott a Ferencváros május 1-én az Üllői úton, ezúttal a feljutási „rangadót” vesztette el a Kecskemét ellen. Megpecsételték vezetőink és játékosaink a sorsunkat: marad a Ferencváros a másodosztályban.
Ezt a botrányt tetézte a mérkőzés után néhány szurkoló azzal, hogy befutott, besétált a pályára. Ott ugyan nem csinált semmit, hagyták magukat békésen kiküldeni a biztonsági emberek által, de fegyelmezetlenségük – károkozást tekintve ugyan messze elmarad attól, amit a vezetők és játékosok okoztak a botrányos bukással – fegyelmi eljárást von maga után.
Az FSZSZ, egyeztetve a zRT vezetésével megkereste, azokat, akik bejutottak a pályára, többségüket (6 fő) meg is találta.
A beszélgetések során az a közös vélemény alakult ki, hogy még a vezetés és a játékosok felháborító, botrányos teljesítménye sem adhat okot arra, hogy további hátrány érje a Ferencvárost. Tettüket felháborodásukkal magyarázták és megbánták. A pályára befutók elfogadták az FSZSZálláspontját, miszerint a bajnokság hátralévő hazai mérkőzésein nem vehetnek részt. Ezt a büntetést - mivel az FSZSZ-nek nincs hatásköre rá - az FSZSZ kérésére önként vállalták a szurkolók.
Példát adva arra, hogy mindazok, akik felelősek a botrányos szereplésért, érezzék át ugyanígy felelősségüket és méltatlan munkájuk büntetését, a szégyent.
</TD></TR></TBODY>
</TABLE>

filozófus
2008-05-12, 04:28 AM
"...bevezetjük az azonosító kártyát, csak azzal lehet jegyet venni."

Ezzel elérik, hogy sokkal kevesebb szurkoló menjen ki a meccsre.Én is át fogom gondolni, hogy kimegyek-e.Bérletes vagyok már két éve.Majdnem az összes hazain ott voltam.
Nem bízom bennük.Nem tudhatom, mit csinálnak az adataimmal, kinek adják ki.Amíg ez a banda van az FTC-ben, addig ebben nem bízom.
Soha nem balhéztam és nem is fogok.Távol áll tőlem.
Az pedig, hogy Angliához hasonlítjuk magunkat, az abszurdum!Nézzük meg milyen foci van ott, milyen az infrastruktúra, milyen társadalom, milyen "állam"!Hát ég és föld!Azt vallom, hogy amilyen az adjon Isten, olyan a fogadj Isten.És először nekik kell adniuk...

filozófus
2008-05-12, 04:44 AM
:lol:

http://www.uploadgeek.com/uploads456/0/ujpestdozsa2.png

filozófus
2008-05-12, 05:06 PM
Nem lehet vele vitatkozni.Egyetértek.
Tisztelt hazai sportmédia, tisztelt sajtóorgánumok!

Mély megdöbbenéssel és nagy felháborodással veszem tudomásul, amit az utóbbi időben a sporttal foglalkozó újságírók és riporterek művelnek. Mindenek előtt leszögezném, én nem támogatom a futballpályákon és azok környékén történő atrocitásokat. Amit azonban önök művelnek eme esetekkel fogalakozó cikkeikben, az sérti, és lejáratja a szurkolókat, valamint sok esetben valótlanságot és hazugságokat állít.
A közelmúltba számos olyan esemény volt, amivel kapcsolatban önök megpróbáltak tudósítani, vagy hírt közölni. Tették ezt teljesen egyoldalú módon a rosszat kiemelve, olykor felnagyítva. Kérem szépen, önök fordítva ülnek a lovon!
Elfelejtik leírni, hogy a szurkolóknak, akik nem kevés pénzt ölnek ebbe a „látványsportnak” nem igen nevezhető hazai első és másodosztályba, olyan játékosokat kell nézniük hétről hétre, akik egész egyszerűen tehetségtelenek a labdarúgáshoz.
Itt volt nemrégiben ez a Ndjodo ügy, önöknek a legsúlyosabb és legfájóbb az volt, hogy egy szurkoló az öltözőbe tévedt, e mellett már el is törpül egy apró tény, nevezetesen, hogy a játékos, aki jelen esetben focista és nem bokszoló, kiütéses győzelmet aratott egy fiatalember felett. Az, hogy volt olyan lap ami fejtegette, hogy az FTC szurkolói már vertek játékost (Blikk), illetve, hogy a Népszava tudni vélte a szurkoló nevét akit leütöttek, apró szépséghiba, hogy egy teljesen más személyt neveztek meg, már csak hab a tortán. Önök szerint ez korrekt és elfogulatlan tudósítás a történtekről?
Nemrégiben az egyik sajtóorgánum kifejtette, hogy botrány ahogyan a Ferencváros szurkolói „szegény” játékosok buszát megállították, és számon kérték a teljesítményt.
Tudják önök, hogy az FTC szurkolói mennyit költenek egy idegenbeli túrára? Tudják, hogy a Mezőkövesdi arénába 2000 Ft volt a jegyár? Hogy tavaly Nyíregyházára 3000 Ft? Önök kifizetik ezeket az összegeket a több ezer meccsre utazónak, akiket ezért immáron 2. éve köpnek arcon az önök által védett játékosok?
A szombati Tököl – Ferencváros mérkőzés után a Nemzeti Sport leírta, hogy idézem:
„A hazai szurkolók ismét egy transzparenssel készültek a mérkőzésre, ezúttal a „szégyen” szó került a figyelemfelkeltő eszközre.
Ilyen előzmények után nem csoda, hogy a Ferencváros játékosai többször is zavarodott ember benyomását keltették.”
Tehát megint megvan a ludas: a szurkolók miatt nem tudnak focizni az aranylábúak. Vicc…
Ma a Paks – Újpest mérkőzés közben a Sport2 kommentátora, kifejtette, hogy rendet kell tenni a stadionokban, mert nincs néző, hiszen 15 ember az Újpesti táborból rángatja a kerítést, ez pedig elriasztja őket. Csak úgy megkérdezem, hogy láttak már önök hazai labdarúgó mérkőzést? Jártak már önök a hazai csapatok „arénáiban”? Amennyiben –igen- a válasz akkor tudják, hogy miért nem járnak ki a szurkolók.
Önök a felelőtlen, szurkolóellenes, játékos-barát, szenzációhajhász, elfogult írásaikkal nagymértékben hozzájárulnak ahhoz, hogy ma Magyarországon ne legyen, ne lehessen színvonalas labdarúgás.
Talán egyszer ráébrednek arra, amire Nyugaton már rájöttek; a labdarúgás a szurkolókért van, a szurkoló jelen esetben a vásárló, akit különösen a hazai színvonaltalan környezetben meg kell becsülni.
S amikor majd tudnak valamit nyújtani is a „vevők” pénzéért, akkor lehet elmarasztalni azokat, akik ennek ellenére nem férnek a bőrükbe. A jelenlegi hazai állapotokért pedig nyugodtan felelőssé tehetik az egész magyar futballvezetést, legyen az MLSZ vagy klubvezetés, illetve a mai magyar játékosokat és edzőket, akik nem képesek egy bizonyos színvonalat produkálni.

Sportbaráti üdvözlettel:
Rácz Gábor
Sportmenedzser

pisti72
2008-05-13, 01:37 PM
Újabb előzetes:
http://www.youtube.com/watch?v=4kOUK22HjXo

pisti72
2008-05-13, 01:45 PM
Kép az uppe stadionról a paksi mérkőzés után

afca
2008-05-13, 01:57 PM
Barcelona: syntax error

<TABLE height=1 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=1 align=right border=0><TBODY><TR><TD><SCRIPT language=JavaScript type=text/javascript><!--document.write("<scr"+"ipt language='JavaScript' src="http://ad2.bbmedia.cz/please/showit/595/2/10/27/?typkodu=non-standard"+bbh+"&alttext=0&border=0&bgcolor=FFFFFF&text=000000&link=0000FF&href="+escape(location.href)+"&bust="+Math.random()+"">");document.write("</scr"+"ipt>");/**///--></SCRIPT><SCRIPT language=JavaScript src="http://ad2.bbmedia.cz/please/showit/595/2/10/27/?typkodu=non-standard&ubl=hu&ucc=x86&ucd=32&uce=true&udx=96&udy=96&usl=hu&uje=true&uah=734&uaw=1024&ubd=0&uhe=768&ulx=96&uly=96&use=true&uto=-120&uti=1210701280640&uui=0&uul=sk&uwi=1024&alttext=0&border=0&bgcolor=FFFFFF&text=000000&link=0000FF&href=http%3A//www.ujszo.com/clanok.asp%3Fvyd%3D20080513%26cl%3D216192&bust=0.7052469809107584"></SCRIPT></TD></TR></TBODY></TABLE>

Zsebkendők helyett lepedők lobogtak a Camp Nouban, a Barcelona ismét kikapott, egy Frank megy – na de ki is az a Pozsonyi Imre?
Pozsonyi Imre (született 1882-ben) a Barcelona első magyar trénere volt. A világjáró Pozsonyi – aki Magyarországon az Újpestben és az MTK-ban játszott – edzőként lengyel bajnoki címet nyert a Cracoviával (1921), majd az 1924/25-ös szezonban a Barcelona trénereként dolgozott. Pozsonyi Imre irányítása alatt két sorozatban indult a Barca, s mindkettőt megnyerte (a Spanyol Kupát és a Katalán bajnokságot is). Mérlege a katalánokkal: 47 mérkőzésen 30 győzelem. Később az Egyesült Államokban telepedett le, s egyes források szerint elszegényedve, nincstelenként halt meg 1932-ben New Yorkban (az Újpesti Életrajzi Lexikon szerint halála éve 1963). Egy 1987-es World Soccer szerint ő volt az MTK-stílus megteremtője. Emléke örökké él stb.
S mi a helyzet Rijkaarddal? Frank Rijkaardnak öt év után megköszönték az együttműködést Barcelonában. A klub történetében csak két edző ült tovább a kispadon, Johan Cruijff (1988–1996) és Jack Greenwell (1917–1924). Rijkaard 2003 nyarán érkezett, s azóta egy BL-trófea, két bajnoki arany és két spanyol Szuperkupa került a vitrinbe a Camp Nouban. A mérleg nem rossz, a lista egyetlen szépséghibája az, hogy az utóbbi két évben semmit sem nyert a Barcelona, idén még egy El Clásicót sem – régen fordult elő, hogy a Real Madrid úgy cicázzon a Barcával, mint egy hete (könynyedén, éppen csak érintve a labdát – akárha a korábbi Barcát láttuk volna madridi fehérben). A tények beszédesek: a Barcelona utóbbi 12 bajnokijából csupán kettőt nyert meg, s az is kérdéses, hogy a harmadik helyet sikerül-e megszereznie.

Rijkaard vasárnap este a Mallorca elleni meccsen köszönt el a Camp Nou közönségétől, és szebb búcsúztatást érdemelt volna. A Barca 2–0-s vezetés után kapott ki 3–2-re, a szurkolók zsebkendők helyett lepedőkkel tellegettek a lelátón, a leköszönő tréner szemében pedig könynyek csillogtak. Az új ember a kispadon Pep Guardiola lesz, aki eddig a B-csapatot irányította. A Barcelona edzői az utóbbi 20 évben:
1988–1996 Johan Cruijff holland
1996 Carles Rexach spanyol
1996–1997 Bobby Robson angol
1997–2000 Louis van Gaal holland
2001–2002 Carles Rexach spanyol
2002–2003 Louis van Gaal holland
2003 Jesús Antonio de la Cruz spanyol
2003 Radomir Antics szerb
2003–2008 Frank Rijkaard holland
2008 Josep Guardiola spanyol
„Ne csak azt nézzük, hogy milyen a csapat jelenlegi helyzete. Hanem azt is, hogy hol tartott a Barca öt évvel ezelőtt, amikor Rijkaard idekerült, s ahhoz képest hol tart ma. A Barcának tekintélye és presztízse van, az utóbbi években a legszebb focit játszotta a világon, ráadásul ő egy olyan edző volt, aki sohasem önmagát helyezte előtérbe, hanem mindent a klubért tett” – méltatta Rijkaard munkáját honfitársa, Johan Cruijff. A tabella alján gyilkos harc várható az utolsó körben, a Valladolid, Huelva, Osasuna, Zaragoza négyesből egy kiesik. A legnehezebb helyzete a Zaragozának van: győznie kell Mallorcán, s reménykedni, hogy a vetélytársak botlanak. Spanyolországban azonos pontszámnál az egymás elleni eredmények számítanak, a Zaragoza a Huelvát megelőzné (3–0, 1–1), az Osasunát viszont nem (2–1, 1–0). (gj)

ÚJ SZÓ / FOCITIPP (http://www.ujszo.com/rubrika.asp?vyd=20080513&rub=prnt510321105738)

filozófus
2008-05-13, 03:37 PM
Kép az uppe stadionról a paksi mérkőzés után
Tőlünk kérték a drapit :lol:

afca
2008-05-14, 01:22 PM
Dzsudzsák újra a Lokiban

DEBRECEN – Dzsudzsák Balázs (21) edzésre jelentkezett a DVSC-nél. A válogatott labdarúgó góljai jól jönnének a Lokinak a bajnoki hajrában, de bármennyire is tárt karokkal várnák, Dzsudzsák csak néhány napig ölti magára a csapat felszerelését. A PSV Eindhoven holland bajnok középpályása a görögök és horvátok elleni válogatott meccsre készül volt együttesénél.
Amikor hazajövök, az első utam mindig a DSVC-hez vezet – mesélte Dzsudzsák. – Napok óta itthon vagyok már, mondanom sem kell, többször is voltam korábbi csapattársaimnál.

A labdarúgó tegnap nemcsak azért látogatta meg Sándor Tamásékat, hogy élménybeszámolót tartson az elmúlt hetekben történtekről, s elmesélje, milyen volt aranyérmet ünnepelni a PSVvel. A holland bajnokság áprilisban véget ért ugyan, de Dzsudzsák szezonja még tart.

Erwin Koeman (46), a magyar labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya már kihirdette keretét a május 24-i, görögök és a május 31-i, horvátok elleni barátságos találkozóra. A csapatba természetesen a PSV középpályása is meghívót kapott.

– Azért edzem most a DVSC-ben, hogy formában tartsam magam a válogatott meccsekre, így a héten együtt készülök volt csapattársaimmal. Kedden a szokásos meccs előtti könynyed tréning volt, hiszen a fiúk szerdán Ligakupaszuperdöntőt játszanak a Fehérvárral. Szurkolok, hogy megnyerjék, de akkor sem leszek elkeseredve, ha csak a bajnoki címüket védik meg – mesélte Dzsudzsák, akinek július 13-án kell visszautaznia Eindhovenbe.

Herczeg András (51), a DVSC klubmenedzsere szívesen látja volt játékosát az edzéseken.

– Balázsnak köztünk a helye, hozzánk tartozik. Örülünk, ha itt van, amikor csak tud, jöjjön.

De nagyon lelkes, nem kell hívni, jön ő magától is. Ha igényli, külön is foglalkozunk vele. Fontos, hogy jó formában legyen, s a válogatottban méltón képviselje a DVSC-t is – jelentette ki Herczeg.

Blikk

filozófus
2008-05-14, 01:47 PM
Nem a DVSC-t képviseli, hanem a PSV-t.Csupán ezt az apróságot akartam megjegyezni...

filozófus
2008-05-14, 01:47 PM
Blikk=szenny

afca
2008-05-14, 02:20 PM
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=468 border=0><TBODY><TR align=middle><TD class=comp width=233 height=20>Fehervar </TD><TD></TD><TD class=comp width=233 height=20>Debrecen </TD></TR><!--res--><TR><TD align=middle>1 </TD><TD></TD><TD align=middle>0 </TD></TR><!--goals--><TR><TD align=middle colSpan=3 height=18>GOALS</TD></TR><TR><TD vAlign=top><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=stRow1> http://www.goals365.com/feed/com/evt1.gif Jusuf Dajic </TD><TD class=stRow1 align=right width=20>22 </TD></TR></TBODY></TABLE></TD><TD> </TD></TR></TBODY></TABLE>

afca
2008-05-14, 02:22 PM
Blikk=szenny

Azért valami alapja csak van a cikkeknek.Én is észrevetttem,hogy nem minden igaz amit irnak.De legalább őszintén odamondják.

filozófus
2008-05-14, 03:50 PM
Azért valami alapja csak van a cikkeknek.Én is észrevetttem,hogy nem minden igaz amit irnak.De legalább őszintén odamondják.
"De legalább őszintén odamondják."
:D Ez a bulvár-szennylapok ismérve.Az őszintén náluk azt jelenti:kombinálni.
Mondjuk nem erre a cikkre gondoltam, mert a a DVSC nyáladzása.Nem a blikké. :D

afca
2008-05-15, 12:48 PM
"De legalább őszintén odamondják."
:D Ez a bulvár-szennylapok ismérve.Az őszintén náluk azt jelenti:kombinálni.
Mondjuk nem erre a cikkre gondoltam, mert a a DVSC nyáladzása.Nem a blikké. :D

Azt olvastam,hogy a Fradit vissza akarják segiteni az NBI-be.Ha kell feltöltik az NBI-et 20 csapatosra.Tiszta röhej.Kinyomják őket majd ugyanazok az emberek visszasegitik.;)

pisti72
2008-05-15, 12:52 PM
Azt írta a DVSC-t is. Kicsit több köze van hozzánk, mint mondjuk a Fradihoz.

pisti72
2008-05-15, 12:55 PM
Azt olvastam,hogy a Fradit vissza akarják segiteni az NBI-be.Ha kell feltöltik az NBI-et 20 csapatosra.Tiszta röhej.Kinyomják őket majd ugyanazok az emberek visszasegitik.;)

Már mondtam a múltkor, pénz beszél, kutya ugat. Most már tolonganak, hogy odaférjenek a segghez.

pisti72
2008-05-15, 12:58 PM
Rácz Gabi cikkére meg annyit, hogy azt a vásárlót kihajítják, mint macskát szarni, amelyik tönkreteszi a bolt berendezését.

filozófus
2008-05-15, 01:37 PM
Rácz Gabi cikkére meg annyit, hogy azt a vásárlót kihajítják, mint macskát szarni, amelyik tönkreteszi a bolt berendezését.
Ezt meg kell, hogy cáfoljam (sajnos).A vevőre szükség van.Nélküle nem tud megélni az üzlet.A vevőt ki kell szolgálni, ki kell nyalni a seggét.

Nem a szurkolók tették tönkre a klubot, hanem a volt vezetők és a mostani igazgatóság egy része.Őket kellett volna időben kihajítani.A mostaniakat is ki kéne, remélem az angolok rájönnek.

Amúgy a berendezésen mit értesz?

filozófus
2008-05-15, 01:41 PM
Már mondtam a múltkor, pénz beszél, kutya ugat. Most már tolonganak, hogy odaférjenek a segghez.
Ahoz képest megint kaptunk 500 ezer büntit+ G-O szektor lezárása a kövi meccsen.Nem mintha olyan sokan mennének oda, nem lesznek szurkolók :lol:
Az Újpest mennyit kapott?Még nem hallottam, hogy kapott volna.

filozófus
2008-05-15, 01:42 PM
Azt olvastam,hogy a Fradit vissza akarják segiteni az NBI-be.Ha kell feltöltik az NBI-et 20 csapatosra.Tiszta röhej.Kinyomják őket majd ugyanazok az emberek visszasegitik.;)Várható volt.De nem engedünk a nyomásnak!:lol:
Örökké kitartunk!Nb2! :lol:

pisti72
2008-05-15, 01:57 PM
Ezt meg kell, hogy cáfoljam (sajnos).A vevőre szükség van.Nélküle nem tud megélni az üzlet.A vevőt ki kell szolgálni, ki kell nyalni a seggét.

Nem a szurkolók tették tönkre a klubot, hanem a volt vezetők és a mostani igazgatóság egy része.Őket kellett volna időben kihajítani.A mostaniakat is ki kéne, remélem az angolok rájönnek.

Amúgy a berendezésen mit értesz?

Azzal egyetértek, hogy nem a szurkolók vágták haza a fradit.
Berendezésen azt értem, mikor a derék újpesti "szurkoló" bontja a kerítést idegenben, vagy mások törik össze a székeket. Az ilyen vásárlónak nem feltétlenül nyalják ki a seggét máshol sem. Angliában pl. állva sem lehet szurkolni. Pedig ők azért tudhatnak valamit.
Persze én nem ezeket a rendszabályokat várom, de azé ne legyünk már állatok.

filozófus
2008-05-15, 04:52 PM
Az angolok is állatok lesznek, ha más országba mennek.Az meg a másik, hogy Angliában van foci.Nálunk nincs.Azért mi most csak pár emberről beszélünk(30-40 max.)Fogadni mernék, hogy ezek az emberek, akik balhéznak a meccsen, hétköznap teljesen normálisak.Mert ez a szar gyenge "nem foci" ezt hozza ki belőlük.
Amúgy láttátok a képeket az UEFA döntő után?A skótok törtek, zúztak, verekedtek.Ennyi.

pisti72
2008-05-16, 12:32 PM
Vuki nem megy vissza hozzátok. A jogos jussáért volt az Üllői úton.

http://www.pepsifoci.hu/node/8183

filozófus
2008-05-16, 12:39 PM
Nem is kérte senki.Ilyen játékos ne jöjjön.

lukacsanett
2008-05-16, 12:46 PM
sztem nincs értelme egy golyóbis után futkosni

afca
2008-05-16, 03:18 PM
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=468 border=0><TBODY><TR align=middle><TD class=comp width=233 height=20>Ujpest </TD><TD></TD><TD class=comp width=233 height=20>Gyor </TD></TR><!--res--><TR><TD align=middle>1 </TD><TD></TD><TD align=middle>3 </TD></TR><!--goals--><TR><TD align=middle colSpan=3 height=18>GOALS</TD></TR><TR><TD vAlign=top><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=stRow1> http://www.goals365.com/feed/com/evt1.gif Tibor Tisza </TD><TD class=stRow1 align=right width=20>25 </TD></TR></TBODY></TABLE></TD><TD> </TD><TD vAlign=top><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=stRow1> http://www.goals365.com/feed/com/evt1.gif Peter Bajzat </TD><TD class=stRow1 align=right width=20>35 </TD></TR><TR><TD class=stRow2> http://www.goals365.com/feed/com/evt1.gif Tamas Juhar (og)</TD><TD class=stRow2 align=right width=20>52 </TD></TR><TR><TD class=stRow1> http://www.goals365.com/feed/com/evt1.gif Peter Bajzat </TD><TD class=stRow1 align=right width=20>67 </TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><TR><TD colSpan=3></TD></TR><!--rc--><TR><TD colSpan=3> </TD></TR></TBODY></TABLE>

Megint szoptak a Lilák:)A bajnokjelöltek:)

kolonte
2008-05-16, 03:34 PM
Kedves afca!
Te valakinek szurkolsz is?

afca
2008-05-16, 03:37 PM
Kedves afca!

Persze a Kabai cukornak.:p

afca
2008-05-16, 03:44 PM
Kedves afca!

Ajax Amsterdam.
Vasas Budapest
DAC Dunaszerdahely

filozófus
2008-05-16, 04:50 PM
Szánalmas Újpest.Remélem marad Szentes! :lol:
Pszt!Megint balhéztak...

pisti72
2008-05-16, 04:59 PM
<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="468"><tbody><tr align="center"><td class="comp" height="20" width="233">Ujpest </td><td>
</td><td class="comp" height="20" width="233">Gyor </td></tr><!--res--><tr><td align="center">1 </td><td>
</td><td align="center">3 </td></tr><!--goals--><tr><td colspan="3" align="center" height="18">GOALS</td></tr><tr><td valign="top"><table border="0" cellpadding="1" cellspacing="0" width="100%"><tbody><tr><td class="stRow1"> http://www.goals365.com/feed/com/evt1.gif Tibor Tisza </td><td class="stRow1" align="right" width="20">25 </td></tr></tbody></table></td><td>
</td><td valign="top"><table border="0" cellpadding="1" cellspacing="0" width="100%"><tbody><tr><td class="stRow1"> http://www.goals365.com/feed/com/evt1.gif Peter Bajzat </td><td class="stRow1" align="right" width="20">35 </td></tr><tr><td class="stRow2"> http://www.goals365.com/feed/com/evt1.gif Tamas Juhar (og)</td><td class="stRow2" align="right" width="20">52 </td></tr><tr><td class="stRow1"> http://www.goals365.com/feed/com/evt1.gif Peter Bajzat </td><td class="stRow1" align="right" width="20">67 </td></tr></tbody></table></td></tr><tr><td colspan="3">
</td></tr><!--rc--><tr><td colspan="3">
</td></tr></tbody></table>

Megint szoptak a Lilák:)A bajnokjelöltek:)

Nemsoká kezdődik a holtszezon, az ő idejük. Off season stars!!!!

pisti72
2008-05-16, 05:00 PM
Nem is kérte senki.Ilyen játékos ne jöjjön.
Mert, mi a bajod vele?
A mostani fradi játékosállomány bármelyikénél 100x többet ér. Ő egy zsoldos, mit vársz tőle? DE legalább szívvel lélekkel megdolgozik a pénzéért, nem úgy mint a zöldvérű sajátnevelés játékosaitok.

pisti72
2008-05-16, 05:21 PM
Ajax Amsterdam.
Vasas Budapest
DAC Dunaszerdahely

Ne felejsd el, hogy tiszteletbeli Loki szurker is vagy !!!;)

pisti72
2008-05-17, 03:09 AM
Gera az Evertonba igazol? Végre valahára. Sokkal jobban fog érvényesülni egy ilyen csapatban, mint a WBA -ban!

filozófus
2008-05-17, 04:54 AM
Na most kérdezed vagy mondod? :D

pisti72
2008-05-17, 05:22 AM
Na most kérdezed vagy mondod? :D
Állítólag csak egy orvosi vizsgálat választja el tőle.

pisti72
2008-05-17, 09:32 AM
Legyőztük a Vidit 3:0-ra. Hajrá Bányász!!!!

filozófus
2008-05-17, 12:47 PM
Mert, mi a bajod vele?
A mostani fradi játékosállomány bármelyikénél 100x többet ér. Ő egy zsoldos, mit vársz tőle? DE legalább szívvel lélekkel megdolgozik a pénzéért, nem úgy mint a zöldvérű sajátnevelés játékosaitok.
Az, hogy csak pénz miatt dolgozik szívvel-lélekkel.Te írtad.Meg, hogy, aki elmegy a legnagyobb riváloshoz, az tehet egy szívességet.
Ugye ezt nem gondoltad komolyan, hogy 100x többet ér? :lol:
Szar a játékosállományunk, de mondjuk nem ennyire.
Eddig azért nem olyan sok pénzért "dolgoztak" a saját nevelésűink.Volt olyan, hogy a Peti adott egyiknek másiknak pénzt kajára.

aniko45
2008-05-17, 01:00 PM
Helo Pisti!
Nagyon örülök a LOKI győzelmének,megint közelebb jutottunk a bajnoki cimhez!Ott voltál a meccsen?Jó kis hajtás volt,láttam a szurkolók örömét,gondoltam te is köztük vagy!!!!!!!HAJRÁ LOKI!

pisti72
2008-05-17, 02:04 PM
Helo Pisti!
Nagyon örülök a LOKI győzelmének,megint közelebb jutottunk a bajnoki cimhez!Ott voltál a meccsen?Jó kis hajtás volt,láttam a szurkolók örömét,gondoltam te is köztük vagy!!!!!!!HAJRÁ LOKI!

Valóban remek meccs volt!!! Kár hogy mostanában nem jönnek ki olyan sokan, mint tavaly vagy tavalyelőtt.
Igen , ott voltam én is a C szektorban. Tudod, mindig onnan indul el a hullám :p

aniko45
2008-05-17, 02:21 PM
Ugye mostmár van esély a bajnoki címre?Bár az MTK küzd emberűl!Mostanában megint nagy a LOki,nem hagyja magát!Én mindig reménykedtem,már kézzelfogható a remény!

pisti72
2008-05-17, 02:31 PM
A remény hal meg utoljára :)
Az MTK-nak botlani kellene.

pisti72
2008-05-17, 03:12 PM
Gratula a Kecskemétnek !

pisti72
2008-05-18, 01:22 AM
És a Haladásnak is.

pisti72
2008-05-18, 01:24 AM
<table border="0" cellspacing="0" width="100%"> <tbody><tr><td class="dvsc-newslist_title">NB II-ben a kis Loki!2008.05.17. 18:45
</td></tr><tr><td class="dvsc-newslist_sum">Berettyóújfaluban 3-0-ra győzött együttesünk, ezzel megnyerte az NB III Tisza-csoportját.
</td></tr><tr><td class="dvsc-newslist_text" valign="top">http://www.dvsc.hu/galria/Ny%C3%ADrmada%20-%20DVSC-DEAC,%20NB%20III/_t/1_jpg.jpg
Szép nap ez a mai. A Soproni Ligában, egy izgalmas mérkőzésen legyőztük 3-0-ra a Fehérvárt, majd pár órával később NB III-as csapatunk, a DVSC-DEAC szintén 3-0-s sikert aratott Berettyóújfaluban, és így behozhatatlan előnyre tett szett, vagyis megnyerte a harmadosztályú bajnokság Tisza-csoportját. A következő idényben már az NB II-ben indul, ahol még izgalmasabb mérkőzések várnak fiataljainkra.

Hogy a meccsről is essen néhány szó: kezdetben a hazaiak még tartották magukat, fűtötte őket a bizonyítási vágy, hogy az éllovas ellen játszhatnak, ám a második félidőben már teljesen ellenfelünk fölé nőttünk. Nagyobb is lehetett volna a különbség, de emiatt már kár keseregni. A fiúk a meccs után hatalmas ünneplésbe kezdtek az öltözőben és a pályán, teljesítményüket még a hazai szurkolók is tapssal jutalmazták.

</td></tr></tbody> </table>

afca
2008-05-18, 12:19 PM
A Twente elleni meccs 0-0 lett.Igy a Twente mwgy a BL-be az Ajax meg az UEFA kupába.Ez a Ajax nagyon gyenge.:(

http://www.voetbalnext.nl/img/forum/smiley/twente-team.gifhttp://www.voetbalnext.nl/img/teams/eredivisie/ajax.jpg

afca
2008-05-18, 12:23 PM
AJAX - TWENTE

http://www.rtl.nl/components/actueel/rtlnieuws/2007/04_april/29/binnenland/spanning_bij_jonge_ajax-fans.jpg

afca
2008-05-18, 12:24 PM
Szánalmas Újpest.Remélem marad Szentes! :lol:
Pszt!Megint balhéztak...

http://www.rojadirecta.com/roja.gif (http://www.rojadirecta.com/)

afca
2008-05-18, 12:29 PM
http://www.vehtest.nl/images/origineleSloggi.jpg

afca
2008-05-18, 12:41 PM
http://www.liblib.cn/Special/Anniversary/Club_Anniversary/(ita)FC_Internazionale.gifhttp://www.liblib.cn/Special/Anniversary/Club_Anniversary/(ned)AFC_Ajax.gifhttp://www.liblib.cn/Special/Anniversary/Club_Anniversary/(hun)Gyori_ETO_FC.gifhttp://www.liblib.cn/Special/Anniversary/Club_Anniversary/(esp)Real_Valladolid_CF.gif
http://www.liblib.cn/Special/Anniversary/Club_Anniversary/(ned)Feyenoord_Rotterdam.gifhttp://www.liblib.cn/Special/Anniversary/Club_Anniversary/(fra)Olympique_de_Marseille.gifhttp://www.liblib.cn/Special/Anniversary/Club_Anniversary/(hun)Ferencvarosi_TC.gifhttp://www.liblib.cn/Special/Anniversary/Club_Anniversary/(esp)Real_Valladolid_CF.gif
http://www.liblib.cn/Special/Anniversary/Club_Anniversary/(eng)Chelsea_FC.gifhttp://www.liblib.cn/Special/Anniversary/Club_Anniversary/(eng)Liverpool_FC.gifhttp://www.liblib.cn/Special/Anniversary/Club_Anniversary/(ita)Verona_Hellas_FC.gifhttp://www.liblib.cn/Special/Anniversary/Club_Anniversary/(esp)FC_Barcelona.gif
http://www.liblib.cn/Special/Anniversary/Club_Anniversary/(ita)SS_Lazio.gif
http://www.liblib.cn/Special/Anniversary/Club_Anniversary/(sui)FC_Thun.gif

afca
2008-05-18, 12:49 PM
Nem eshet össze a Fradi!

A becsületéért, a szurkolóiért és a bronzéremért harcol a Ferencváros focicsapata Jászberényben. Az már korábban eldőlt, hogy a zöldfehérek idén sem jutnak fel az élvonalba, de Bobby Davison (48) vezetőedző szerint így is kötelező a győzelem a Keleti csoport 28. fordulójában.
Első látásra a Ferencváros komoly tét nélkül játssza szezonbeli utolsó meccseit az NB II Keleti csoportjában. A zöld-fehérek három fordulóval a zárás előtt 13 ponttal vannak lemaradva a listavezető Kecskemét mögött, így már inkább arra kell figyelniük, hogy a harmadik helyüket megőrizzék. A dobogó sem biztos még, hiszen a negyedik Makót csak négy ponttal előzi meg a Fradi. A gárda vezetőedzője, Bobby Davison (48) szerint több célt is teljesítenie kell csapatának.

– Noha már elvesztettük esélyünket a feljutásra, nem szabad, hogy kiengedjünk a bajnokság végére – véli az angol szakember. – A becsületünk miatt fontos, hogy megnyerjük a meccseket, a szurkolók is megérdemlik, hogy jól játsszon a csapat, és fontos, hogy az együttesünk ne szoruljon le a dobogóról. A nyári átigazolási szezon előtt most mindenki bizonyíthat, hogy helye van a keretben. A rutinos játékosok mellett több fiatal is lehetőséget kaphat, remélem, hogy élni tudnak majd vele.

A Fradi egyébként már a meccs előtti edzésen is mindent a jászberényi találkozónak rendelt alá. Davison – aki általában60-70 perces edzéseket vezet – most másfél órán át izzasztotta Lipcseiéket.

– Délutánegy órakor várhatóan nagy melegben játszunk Jászberényben, ezért a pénteki edzést hasonló időben vezettem, hogy a fiúk szokják a körülményeket – magyarázta az edző.
Blikk.

afca
2008-05-18, 12:50 PM
Gólkényszerben a Debrecen.

Gólkülönbsége miatt lépéshátrányban van, de emiatt nem mond le a bajnoki aranyról a címvédő Debrecen futballcsapata. A hajdúságiak három kemény rivális – Fehérvár, Paks, Újpest – ellen zárják az NB I-es küzdelmeket. Ha zsinórban negyedszer is ünnepelni akarnak, a kötelező győzelmek mellett az sem mindegy, hány góllal verik az ellenfeleket.

<!-- cikk --><!-- eTarget ContextAd Start -->DEBRECEN – Gólkülönbsége miatt lépéshátrányban van, de emiatt nem mond le a bajnoki aranyról a címvédő Debrecen futballcsapata. A hajdúságiak három kemény rivális – Fehérvár, Paks, Újpest – ellen zárják az NB I-es küzdelmeket. Ha zsinórban negyedszer is ünnepelni akarnak, a kötelező győzelmek mellett az sem mindegy, hány góllal verik az ellenfeleket.
<!-- Adserver zone (js): 10766, BLIKK_SPORT_CIKK_Billboard --><SCRIPT type=text/javascript> // <![CDATA[ var ord=Math.round(Math.random()*100000000); document.write('<sc'+'ript type="text/javascript" src="http://ad.adverticum.net/js.prm?zona=10766&ord='+ord+'"><\/scr'+'ipt>'); // ]]></SCRIPT><SCRIPT src="http://ad.adverticum.net/js.prm?zona=10766&ord=69207258" type=text/javascript></SCRIPT><SCRIPT language=VBScript> on error resume next ShockMode = (IsObject(CreateObject("ShockwaveFlash.ShockwaveFlash.9")))Sub banner_260274_FSCommand(ByVal command, ByVal args) call banner_260274_DoFSCommand(command, args)end sub</SCRIPT>
http://static.blikk.hu/db/0E/BD/d00026EBD3d463543e678.jpg

A listavezető MTK gólkülönbsége jelenleg eggyel jobb a Lokiénál. Ráadásul a kék-fehérek a zárófordulóban a kizárt Sopron ellen újabb 3 ponttal és 3-0-s eredménynyel gazdagodnak, így nagy terhet cipelnek a DVSC focistái. Nem hibázhatnak a hátralévő három mecscsen, ráadásul az sem mindegy, mennyivel nyernek.

– Tudjuk, hogy minden összecsapásunkat hoznunk kell – sóhajtott Kerekes Zsombor (34), a legutóbbi két meccsén három gólt lövő debreceni támadó.

Az elmúlt hetekben a csatár ékpárjaként futballozó kameruni Dorge Rostand Kouemaha (24) viszont a tavasszal még adós a találatokkal, mindössze kétszer talált az ellenfelek hálójába.

– A góljaimnál sokkal fontosabb, hogy a csapat megnyerje a mérkőzéseit – mondta az afrikai labdarúgó. – Tény, nem termelem úgy a gólokat, ahogy elvárják tőlem, de remélem, a jövőben az eddiginél többször szerzek kellemes perceket a szurkolóknak.

Márpedig a hajrában minden egyes gólra szükség lesz, ha a Debrecen ismét bajnoki címet akar ünnepelni. A rivális MTK ugyanis már csak a Tatabányával és a REAC-cal játszik.

– Nekünk már nem kell foglalkoznunk a rivális sorsolásával, csak magunkkal. A legfontosabb a saját győzelmünk és az, hogy a lehető legnagyobb különbséggel nyerjünk – vallotta be Kerekes. – Már az elmúlt meccseken is úgy léptünk pályára, hogy minél többet kihozzunk magunkból. Ezután sem lesz ez másként, hiszen elépzelhető, hogy csak a gólkülönbség dönt majd a bajnoki címről.

Blikk.

pisti72
2008-05-18, 03:12 PM
A Twente elleni meccs 0-0 lett.Igy a Twente mwgy a BL-be az Ajax meg az UEFA kupába.Ez a Ajax nagyon gyenge.:(

http://www.voetbalnext.nl/img/forum/smiley/twente-team.gifhttp://www.voetbalnext.nl/img/teams/eredivisie/ajax.jpg

Nem baj, hátha a Lokival találkoznak az UEFA kupában:D

geda88
2008-05-19, 04:29 AM
Most már a fiatalokra lehetne építeni!liverpoolban három newcastleban is kádár plussz a németeknél Hajnal Huszti duó nem is beszélve dzsudzsákról !majd ha ők beérnek plussz még hasonló tehetségeket beiktatnak a válogatotba lesz miről beszélnünk

afca
2008-05-19, 04:32 AM
Most már a fiatalokra lehetne építeni!liverpoolban három newcastleban is kádár plussz a németeknél Hajnal Huszti duó nem is beszélve dzsudzsákról !majd ha ők beérnek plussz még hasonló tehetségeket beiktatnak a válogatotba lesz miről beszélnünk

Ha beérnek;)de nagyobb a valószinűsége,hogy elszáll velük a ló.;)De remélem neked lessz igazad.:)

afca
2008-05-19, 04:43 AM
Stadiontragédia (http://hell.blog.hu/2007/05/29/stadiontragedia)

http://hell.blog.hu/media/image/pics/heysel.jpg22 éve történt a futballtörténelem leghíresebb katasztrófája.
1985-ben ezen a napon a brüsszeli Heysel-stadionban (http://www.youtube.com/watch?v=uQbW5ww1mCo), túlnyomóan brit szurkolók rendbontásai következtében a Juventus és az FC Liverpool közötti BEK-döntőn 39 (http://en.wikipedia.org/wiki/Heysel_Stadium_disaster) ember vesztette életét (32 olasz, 4 belga, 2 francia, 1 ír), mintegy 600-an megsebesültek, egy részük súlyosan. A feketepiacon árult belépőjegyekkel a rivalizáló csapatok szurkolói szomszédos szektorokba kerültek, amelyeket csak drótháló választott el egymástól. Részeg brit szurkolók törtek át a kordonon még a játék megkezdése előtt. Az erre kitörő pánikban egy leomló fal 20 embert nyomott agyon, mások megfulladtak, agyontaposták vagy agyonverték őket.
Büntetésül az összes angol csapatot eltiltották a nemzetközi kupameccsektől, a Liverpoolt további 1 évre. A Heysel-stadiont azóta átépítették, de klubmérkőzést nem rendeznek benne.

afca
2008-05-19, 07:15 AM
http://www.topfoci.hu/forum/images/avatars/1449255144788f74781022.gif

afca
2008-05-19, 07:19 AM
Gera az Evertonba igazol?
Az egyik brit lap úgy értesült, hogy Gera Zoltán már meg is egyezett az Everton csapatával, már csak arra kell várni, hogy átmenjen az orvosi vizsgálaton.
Az angol első osztályú bajnokság ötödik helyezettje ingyen szerezheti meg a magyar középpályást, akinek lejár a szerződése az első osztályba visszajutó WBA-nál.
Gera Zoltán többször is el akarta hagyni a West Bromwich Albion csapatát, leginkább akkor, amikor két éve kiesett az élvonalból, de mivel élő szerződése volt, nem engedte el a klubja.
Most, hogy visszajutott az együttes, akár maradhatna is Birminghamben, ám menedzsere, Vladan Filipovics korábban úgy tájékoztatta lapunkat, hogy több angol első ligás együttes és egy spanyol sztárcsapat is keresi a 29 éves futballistát.
Nos, most az egyik brit lap úgy értesült, hogy a legnagyobb esélye annak van, hogy Gera Zoltán az Evertonhoz szerződik. David Moyes edző gyakran igazol alacsonyabb osztályból, de rendre jól választ, most is ebben reménykednek az Everton-drukkerek. Gera Thomas Gravesen helyére érkezne, aki a Celticbe távozik, Gerát pedig az ír Patrick McCourt váltaná a Derry Cityből.
Az Everton egyébként az ötödik helyével UEFA-kupa-indulást vívott ki magának. Az, hogy Gera valóban oda megy-e, csak júniusban, a válogatott találkozók után derülhet ki. Gerával kapcsolatban egyébként megjegyzik a brit lapok, hogy a válogatottban 51 meccsen 16 gólt szerzett, a WBA-ban 155/25 a mérlege.
(borsonline.hu)

afca
2008-05-19, 07:23 AM
http://www.ronaldzwiers.0catch.com/Spelers/Spelers.htm

afca
2008-05-19, 07:25 AM
http://www.ronaldzwiers.0catch.com/Spelers/Spelers.htm

afca
2008-05-19, 07:28 AM
Koeman csak két itthon játszót hívott meg a válogatottba
Erwin Koeman, válogatottunk április 24-én kinevezett szövetségi kapitánya kijelölte bő keretét a magyar-görög (május 24., 19 óra, Puskás-stadion) és a magyar-horvát (május 31., 20.30 óra, Szusza-stadion) barátságos mérkőzésekre.
- Arra való tekintettel, hogy a találkozók másnapján bajnoki fordulók lesznek, a Soproni Ligában élen álló négy együttesből ezúttal nem vettem figyelembe senkit, nem kívántam megzavarni a felkészülésüket - kommentálta honlapunknak döntését a kapitány. - A kiszemeltjeim közül négyen - Buzsáky, Halmosi, Timár és Rajczi - sajnos sérültek, így rájuk sem számíthatok. Vass Ádám és Feczesin Róbert azért hiányzik a névsorból, mert klubjuk, a Brescia az első osztályba kerülésért játszik fontos mérkőzést, s az olaszok kérésének engedtem, amikor nem hívtam meg őket.

A magyar válogatott kerete:

Kapusok:
Fülöp Márton (Sunderland AFC)
Köteles László (Diósgyőri VTK)
Sebők Zsolt (FC Fehérvár)

Védők:
Szélesi Zoltán (RC Strasbourg)
Csizmadia Csaba (SV Mattersburg)
Bodnár László (Red Bull Salzburg)
Bodor Boldizsár (Roda JC Kerkrade)
Juhász Roland (RSC Anderlecht)
Vanczák Vilmos (FC Sion)
Lőw Zsolt (TSG 1899 Hoffenheim)
Vaskó Tamás (Bristol City FC)
Kádár Tamás (Newcastle United)

Középpályások:
Huszti Szabolcs (SV Hannover '96)
Dzsudzsák Balázs (PSV Eindhoven)
Gera Zoltán (West Bromwich Albion)
Hajnal Tamás (Karlsruhe)
Vadócz Krisztián (NEC Nijmegen)
Tóth Balázs (Racing Genk)
Dárdai Pál (Hertha BSC)
Filkor Attila (Grosseto)

Támadók:
Ferenczi István (Barnsley FC)
Orosz Péter (FC Wacker Innsbruck)
Priskin Tamás (Watford FC)
Németh Krisztián (Liverpool)

A szövetségi kapitány hozzátette, hogy a görögök elleni meccsre a május 19-i találkozót követően 22 játékos készül majd, míg Kádár Tamás és Németh Krisztián a korosztályos Eb-döntőn való részvétel kiharcolására készülő U19-es válogatott elitkörének küzdelmei után, május 27-én csatlakozik Geráékhoz.
TopFoci.

afca
2008-05-19, 07:33 AM
http://www.madridista.hu/eumadridista/hu/phpbb/images/smiles/avatar507_213.gifhttp://www.kepfeltoltes.hu/060902/550285985A_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

http://img177.imageshack.us/img177/8683/wfwefud9.gif

afca
2008-05-19, 07:33 AM
http://arsenalhungary.hu/kepek/cimer2.png

http://fc02.deviantart.com/fs17/f/2007/192/1/f/Lionel_Messi_by_AAIGHT222.jpg

afca
2008-05-19, 07:40 AM
http://fanshop.hu/images/uploads/barcelona_korso02.jpg

afca
2008-05-19, 07:44 AM
http://img156.imageshack.us/img156/308/gerazoleeetv1.gif

afca
2008-05-19, 07:48 AM
http://img405.imageshack.us/img405/738/buzzy12km1.gif

afca
2008-05-19, 07:50 AM
http://www.topfoci.hu/forum/images/avatars/623992456463b5ab653ff6.jpghttp://img76.imageshack.us/img76/7793/logolx3.jpg

afca
2008-05-19, 08:21 AM
2007-2008

1. Cristiano Ronaldo (Manchester United) – 31 goals, 62 punten
2. Dani Güiza (Real Mallorca) – 27 goals, 54 punten
3. Klaas-Jan Huntelaar (Ajax) – 33 goals, 49,5 punten
4. Luca Toni (Bayern München) – 24 goals, 48 punten
5. Luis Fabiano (Sevilla) – 24 goals, 48 punten
6. Emmanuel Adebayor (Arsenal) – 24 goals, 48 punten
7. Fernando Torres (Liverpool) – 24 goals, 48 punten

pisti72
2008-05-20, 06:30 PM
No, elbuktuk a ligakupát, de az MK és a bajnoki cím még a miénk lehet!!!

afca
2008-05-21, 08:28 AM
Supka lemondott mert ellene voltak a nézők+betett neki a Vasas elleni hazai vereség.Tud ez a Vasas:)csak akkor hazai pályán miért nem tud igy focizni????????

afca
2008-05-21, 08:35 AM
Új igazgatóság az FTC Zrt. élén
<TABLE style="WIDTH: 100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 bgColor=#ffffff><TBODY><TR><TD vAlign=top><TABLE style="WIDTH: 100%"><TBODY><TR><TD class=ptop5 style="FONT-SIZE: 16px; TEXT-ALIGN: justify" align=left>Az igazgatóság tagjai: Kevin McCabe, Terry Robinson, John Burnley, Jason Rockett, Patrick Vangoidsenhoven, Rieb György, Horváth Gábor és Berki Krisztián. Az FTC Zrt. jövőbeni elnöke Terry Robinson, vezérigazgatója Berki Krisztián.
- Nagy örömmel tekintek a Berki Krisztián vezérigazgatóval közös munka elé - mondta a közgyűlésre Magyarországra látogató Terry Robinson. - Remélem, hogy a Fradi-család valamennyi tagjával hatékonyan tudunk majd együttműködni, és a klub a pályán, valamint a gazdasági mutatóit tekintve is hamarosan eredményes lesz.
- Egy hosszú folyamat végére tettünk ma pontot, egyszersmind egy új korszak vette kezdetét - mondta Kevin McCabe, a labdarúgó klub többségi tulajdonosa. - Mindenekelőtt köszönteni szeretném a Fradit klubjaink családjában, mely immár kontinenseket ölel át. A csapat szurkolóit pedig biztosíthatom arról, hogy legfőbb célunk a Ferencvárost újra a zöld-fehér tradíciókhoz méltó magaslatokba emelni. Az elmúlt hónapokban megkezdett munkát kell folytatnunk, a már újonnan felállt FTC zRt. igazgatóságának vezetőivel. Köszönöm az FTC, valamint az FTC Zrt. elnökségének erőfeszítéseit - hiszen nehéz körülmények között is életben tartották a labdarúgó csapatot -, és a Fotex partnerségét.
(ftc.hu)

</TD></TR><TR><TD style="HEIGHT: 3px"></TD></TR><TR><TD style="BACKGROUND: #000000; HEIGHT: 1px"></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><TR><TD style="PADDING-RIGHT: 5px; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; PADDING-TOP: 5px" vAlign=top><CENTER><SCRIPT language=JavaScript src="http://www.topfoci.hu/phpAdsNew/adx.js" type=text/javascript></SCRIPT><SCRIPT language=JavaScript type=text/javascript><!-- if (!document.phpAds_used) document.phpAds_used = ','; phpAds_random = new String (Math.random()); phpAds_random = phpAds_random.substring(2,11); document.write ("<" + "script language='JavaScript' type='text/javascript' src=""); document.write ("http://www.topfoci.hu/phpAdsNew/adjs.php?n=" + phpAds_random); document.write ("&what=zone:4"); document.write ("&exclude=" + document.phpAds_used); if (document.referrer) document.write ("&referer=" + escape(document.referrer)); document.write (""><" + "/script>");//--></SCRIPT><SCRIPT language=JavaScript src="http://www.topfoci.hu/phpAdsNew/adjs.php?n=786637883&what=zone:4&exclude=,&referer=http%3A//myvip.hu/news_index.php%3Fact%3Dgmp%26catid%3D7" type=text/javascript></SCRIPT></CENTER></TD></TR></TBODY></TABLE>

afca
2008-05-21, 08:36 AM
Gera Zoltán jövője a tét
<TABLE style="WIDTH: 100%"><TBODY><TR><TD class=ptop5 style="FONT-SIZE: 16px; TEXT-ALIGN: justify" align=left>A találkozón a csapat és Gera Zoltán (29) is vizsgázik: több klub csábítja, s lehet, most döntenek majd a leigazolásáról!
Négy évadot húzott le Gera a West Bromwich Albionnál, s a vezetők szeretnék, ha maradna, de azzal is tisztában vannak, hogy sokan vinnék az 51-szeres válogatott futballistát.
– Több lehetőség közül választhatok, meghallgatom az ajánlatokat, s amellett döntök, amelyik legjobban megfelel igényeimnek – mondta Gera. A focistát június 30-ig köti megállapodása a WBA-hoz, amelynél 153 tétmeccsen 25 gólt szerzett. Sokat tett azért, hogy a csapat másodosztályú bajnoki címet szerezzen, s visszajusson az élvonalba.
Az angol első osztályú klubok közül hírbe hozták az Evertonnal, a Portsmouthszal, a Newcastlelal, valamint a skót Celtickel, és a portugál Benficával is.
– Az angol szabályok szerint a szerződés lejárta előtt, akár már a jövő héten elkötelezhetem magam az újabb időszakra. Szerintem már nem kell sokat várni a döntésre, valószínű, hogy maradok Angliában – említette Gera.
Az érdeklődők a görögök elleni meccsen győződhetnek meg képességeiről, hiszen minden bizonynyal helyet kap a kezdőcsapatban. – A tét nélküli, barátságos meccseken jók vagyunk, azok alapján talán az EB-re is kijutottunk volna, úgyhogy ennek a meccsnek sem tulajdonítok túl nagy jelentőséget. Az igazi értékmérők a vb-selejtezők – véli a válogatott csapatkapitánya.
(blikk.hu)

</TD></TR><TR><TD style="HEIGHT: 3px"></TD></TR></TBODY></TABLE>

afca
2008-05-21, 08:37 AM
Brutálisan lerúgták Beckhemet.Kis híja volt, hogy David Beckham lába nem tört el.
http://www.youtube.com/watch?v=tjqJcyl9Bt8

afca
2008-05-21, 08:40 AM
A Debrecen otthon is kikapott a Ligakupa-döntőben.

A Fehérvár nyerte meg a labdarúgó Ligakupát. A székesfehérvári csapat a döntő visszavágóján 2-0-ra nyert a Debrecen otthonában, így kettős győzelemmel bizonyult jobbnak a bajnoki címvédőnél.
A Fehérvár a nyolcmilliós pénzdíj mellett indulhat az UEFA Intertotó Kupában - más kérdés, hogy ezt a kötelezettséget az eddigi jelzések alapján a klub nem szívesen vállalná.

filozófus
2008-05-21, 01:36 PM
Új igazgatóság az FTC Zrt. élén
<TABLE style="WIDTH: 100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 bgColor=#ffffff><TBODY><TR><TD vAlign=top><TABLE style="WIDTH: 100%"><TBODY><TR><TD class=ptop5 style="FONT-SIZE: 16px; TEXT-ALIGN: justify" align=left>Az igazgatóság tagjai: Kevin McCabe, Terry Robinson, John Burnley, Jason Rockett, Patrick Vangoidsenhoven, Rieb György, Horváth Gábor és Berki Krisztián. Az FTC Zrt. jövőbeni elnöke Terry Robinson, vezérigazgatója Berki Krisztián.
- Nagy örömmel tekintek a Berki Krisztián vezérigazgatóval közös munka elé - mondta a közgyűlésre Magyarországra látogató Terry Robinson. - Remélem, hogy a Fradi-család valamennyi tagjával hatékonyan tudunk majd együttműködni, és a klub a pályán, valamint a gazdasági mutatóit tekintve is hamarosan eredményes lesz.
- Egy hosszú folyamat végére tettünk ma pontot, egyszersmind egy új korszak vette kezdetét - mondta Kevin McCabe, a labdarúgó klub többségi tulajdonosa. - Mindenekelőtt köszönteni szeretném a Fradit klubjaink családjában, mely immár kontinenseket ölel át. A csapat szurkolóit pedig biztosíthatom arról, hogy legfőbb célunk a Ferencvárost újra a zöld-fehér tradíciókhoz méltó magaslatokba emelni. Az elmúlt hónapokban megkezdett munkát kell folytatnunk, a már újonnan felállt FTC zRt. igazgatóságának vezetőivel. Köszönöm az FTC, valamint az FTC Zrt. elnökségének erőfeszítéseit - hiszen nehéz körülmények között is életben tartották a labdarúgó csapatot -, és a Fotex partnerségét.
(ftc.hu)

</TD></TR><TR><TD style="HEIGHT: 3px"></TD></TR><TR><TD style="BACKGROUND: #000000; HEIGHT: 1px"></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><TR><TD style="PADDING-RIGHT: 5px; PADDING-LEFT: 5px; PADDING-BOTTOM: 5px; PADDING-TOP: 5px" vAlign=top><CENTER><SCRIPT language=JavaScript src="http://www.topfoci.hu/phpAdsNew/adx.js" type=text/javascript></SCRIPT><SCRIPT language=JavaScript type=text/javascript><!-- if (!document.phpAds_used) document.phpAds_used = ','; phpAds_random = new String (Math.random()); phpAds_random = phpAds_random.substring(2,11); document.write ("<" + "script language='JavaScript' type='text/javascript' src=""); document.write ("http://www.topfoci.hu/phpAdsNew/adjs.php?n=" + phpAds_random); document.write ("&what=zone:4"); document.write ("&exclude=" + document.phpAds_used); if (document.referrer) document.write ("&referer=" + escape(document.referrer)); document.write (""><" + "/script>");//--></SCRIPT><SCRIPT language=JavaScript src="http://www.topfoci.hu/phpAdsNew/adjs.php?n=786637883&what=zone:4&exclude=,&referer=http%3A//myvip.hu/news_index.php%3Fact%3Dgmp%26catid%3D7" type=text/javascript></SCRIPT></CENTER></TD></TR></TBODY></TABLE>
Elkövették az első hibát: Berki maradt.:(

afca
2008-05-23, 07:56 AM
Tudtok erről valamit????Nem tudom,hogy friss e ez a hir mert nem volt dátumozva.Ma találltam.Ja és ki az a Foxi????????

Foxi az Ajaxban folytatja
Kethevoama Foxi, a Diósgyőr afrikai középpályása a szezon végén minden bizonnyal az A. F. C. Ajax Amsterdam csapatában folytatja. Egy évet töltött itt Miskolcon, és mivel a szerződése csak egy évre szól, ezért viszonylag olcsón megszerezhetik őt a hollandok (az Ajax).

filozófus
2008-05-23, 01:05 PM
Az nem az Újpestben van?:o
Amúgy nem mindegy? :lol:

pisti72
2008-05-23, 02:54 PM
Szerintem kamu.

pisti72
2008-05-23, 02:55 PM
Megfőttünk Pakson, 2:2 lett.
Mostmár tényleg csak a Reac-ban bízhatunk.:(

pisti72
2008-05-23, 02:58 PM
Megfőttünk Pakson, 2:2 lett.
Mostmár tényleg csak a Reac-ban bízhatunk.:(

Ezzel kapcsolatban persze nem sok jót remélhetünk. Itt van ez a cikk, ebben megtudhatjátok miért:

Szerencsétlen véletlen

http://static.nso.hu/db/05/80/d00058580782682732dd9.jpg
Ha én elvakult debreceni szurkoló lennék, alaposan bepöccennék. Először is saját csapatomra, amely képtelen volt felismerni, hogy éppen az év legkevésbé fontosnak tetsző meccse dönthet a bajnoki címről, és számtalan helyzetet elszórakozva csak 2–1-re győzött a Tatabánya ellen. De elvakult szurkolóként illik másban keresni a hibát, így gyorsan eljutnék a válogatottig.

Igen, a válogatottig, amelynek új szakmai stábja és néhány új játékosa van.

Mert ha én elvakult debreceni szurkoló lennék, csapatom bajnoki címe fölött érzett jogos aggodalmamban tennék mindenféle píárcáfolatra, s egy pillanatig sem hagynám megingatni magam abban a hitemben, hogy a válogatottat felügyelő MLSZ-t és a nagy rivális MTK-t a háttérből egyazon ember irányítja. Persze erre a rend, fegyelem, törvényesség, tudás szellemében még gondolni is szentségtörés, de elvakultságom ugye nem ismer határokat. Olyannyira nem, hogy rögvest feltenném magamnak a kérdést: vajon mi az ára annak, hogy az MTK utolsó ellenfelének, a REAC-nak eddig kevésbé ismert edzője lett a szövetségi kapitány segítője?

Sok mindenre lehet gondolni, de közepesen elvakultan én azért haragudnék, hogy a REAC – immár címeres mezbe öltözött – edzője egész héten távol lesz csapatától, s ez nem éppen a legideálisabb felkészülés. Nagyjából annyira ideális, mint amikor az első számú kapus hagyja ott klubját a válogatott kedvéért. Mert ha én elvakult debreceni szurkoló lennék, bizony alaposan megdöbbennék, hogy a kapitány éppen a REAC kapusát hívja meg majdhogynem egyedüliként az NB Ies mezőnyből, akinek csapata még beleszólhat a bajnoki cím eldöntésének kérdésébe. Főként mert beválogatását legfeljebb az indokolja, hogy legutóbbi öt bajnokiján akadt néhány bravúrja is a tizennyolc bekapott gól mellett, na de ne vesszünk el a részletekben.

Ám mivel nem vagyok elvakult debreceni szurkoló, könnyedén visszafogom magam: bunda, lekenyerezés, miegymás nincs, csupán szerencsétlen véletlen, hogy a bajnoki hajrában – amikor tényleg minden apró részlet fontos – mindez ilyen furcsán alakult a REAC és a válogatott között.

Kár, hogy a mai magyar futballvalóságban szerencsétlen véletlenek és ügyesen felépített háttérakciók között igen kicsi a különbség. Kun Zolt

pisti72
2008-05-24, 12:48 AM
Tudtok erről valamit????Nem tudom,hogy friss e ez a hir mert nem volt dátumozva.Ma találltam.Ja és ki az a Foxi????????

Foxi az Ajaxban folytatja
Kethevoama Foxi, a Diósgyőr afrikai középpályása a szezon végén minden bizonnyal az A. F. C. Ajax Amsterdam csapatában folytatja. Egy évet töltött itt Miskolcon, és mivel a szerződése csak egy évre szól, ezért viszonylag olcsón megszerezhetik őt a hollandok (az Ajax).

ő az <table class="sectionhead" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="468"> <tbody><tr><td style="text-align: left;">20 Foxi Kethevoama</td> <td style="text-align: right;"> Újpest FC (http://www.nemzetisport.hu/Mb_csapatoldal_index.php?cs_id=14) http://static.nso.hu/db/06/EB/d000316EBb66563635979.gif </td> </tr> </tbody> </table> http://static.nso.hu/db/06/29/d00030629088ff9a235a3.jpg
Személyes adatai

Születési ideje: 1986-05-30
Magasság : 172
Súly : 68
Nemzetiség : közép-afrikai

Élvonalbeli mérkőzései (gól)

47 (14) 24 (6)
Korábbi klubjai

USCA Bangui, ORB (mindkettő közép-afrikai köztársaságbeli), CO Medenín (tunéziai), Stade Akébé Libreville, FC 105 Libreville (mindkettő gaboni), Diósgyőr (2006-07), Újpest (2007-)
Válogatottság (gól)

9 (KAF) (2)
Posztja

középpályás

pisti72
2008-05-24, 06:14 AM
ajaj , ez már rosszul kezdődik. Az eredmény nem számít csak a játék című szöveg már nagyon ismerősnek tűnik a magyar szurkolóknak:
"Erwin Koeman ma hivatalosan is bemutatkozik a magyar válogatott kispadján. Feladata nem egyszerű, hiszen az Eb-címvédő görögök ellen kell felkészítenie nemzeti csapatunkat. A hellének pár hónapja egyszer már jártak, és győztek is a Puskás Ferenc-stadionban, ám Koeman célja nem az, hogy visszavágjon az akkori vereségért.
- Az első olyan meccsünk, amin számít majd a végeredmény, az a Dánia elleni Eb-selejtező lesz - mondta Koeman. - Egyelőre azt szeretném elérni, hogy a játékosaimnak mindig is legyen önbizalmuk, attól függetlenül, hogy ki az ellenfél. Igazából ezt várom a görögök elleni mérkőzésen is."

pisti72
2008-05-24, 09:03 AM
Afca, meg tudod nézni a válogatottunk mai meccsét?

pisti72
2008-05-24, 09:45 AM
Amúgy jól elvagyok....

pisti72
2008-05-24, 05:19 PM
Szóval ma megvertük a görögöket 3:2re, Dzsudzsi egyenlített 1:1 nél egy bombagóllal.
Az U19 pedig legyőzte a Portugálokat , ezzel kijutottak az EB re!
Gratula mindkét csapatnak!

afca
2008-05-25, 04:30 AM
Afca, meg tudod nézni a válogatottunk mai meccsét?

Csak a texten néztem az eredményt.Hála istennek nyertünk.A Foxi hir kacsának minősült.:p

afca
2008-05-25, 04:32 AM
A Holland bajnokság év csapata.

Gomes (PSV)
Silva (Groningen/Ajax) , Marcellis (PSV), Salcido (PSV), De Cler (Feyenoord)
Simons (PSV); Afellay (PSV), Engelaar (Twente)
Holman (NEC), Huntelaar (Ajax), Sulejmani (Heerenveen)

afca
2008-05-25, 06:30 AM
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=468 border=0><TBODY><TR align=middle><TD class=comp width=233 height=20>Netherlands </TD><TD></TD><TD class=comp width=233 height=20>Ukraine </TD></TR><!--res--><TR><TD align=middle>3 </TD><TD></TD><TD align=middle>0 </TD></TR><!--goals--><TR><TD align=middle colSpan=3 height=18>GOALS</TD></TR><TR><TD vAlign=top><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=stRow1> http://www.goals365.com/feed/com/evt1.gif Dirk Kuyt </TD><TD class=stRow1 align=right width=20>23 </TD></TR><TR><TD class=stRow2> http://www.goals365.com/feed/com/evt1.gif Klaas-Jan Huntelaar </TD><TD class=stRow2 align=right width=20>38 </TD></TR><TR><TD class=stRow1> http://www.goals365.com/feed/com/evt1.gif Ryan Babel </TD><TD class=stRow1 align=right width=20>63 </TD></TR></TBODY></TABLE></TD><TD> </TD></TR></TBODY></TABLE>

afca
2008-05-25, 06:31 AM
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=468 border=0><TBODY><TR align=middle><TD class=comp width=233 height=20>Hungary </TD><TD></TD><TD class=comp width=233 height=20>Greece </TD></TR><!--res--><TR><TD align=middle>3 </TD><TD></TD><TD align=middle>2 </TD></TR><!--goals--><TR><TD align=middle colSpan=3 height=18>GOALS</TD></TR><TR><TD vAlign=top><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=stRow1> http://www.goals365.com/feed/com/evt1.gif Balazs Dzsudzsak </TD><TD class=stRow1 align=right width=20>46 </TD></TR><TR><TD class=stRow2> http://www.goals365.com/feed/com/evt1.gif Roland Juhasz </TD><TD class=stRow2 align=right width=20>59 </TD></TR><TR><TD class=stRow1> http://www.goals365.com/feed/com/evt1.gif Krisztian Vadocz </TD><TD class=stRow1 align=right width=20>63 </TD></TR></TBODY></TABLE></TD><TD> </TD><TD vAlign=top><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=stRow1> http://www.goals365.com/feed/com/evt1.gif Ioannis Amanatidis </TD><TD class=stRow1 align=right width=20>45 </TD></TR><TR><TD class=stRow2> http://www.goals365.com/feed/com/evt1.gif Nikos Liberopoulos </TD><TD class=stRow2 align=right width=20>90 </TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR></TBODY></TABLE>

afca
2008-05-25, 01:14 PM
Nádszeg-Trstice

A nádszegi szervezett futballbajnokság 1947 – ben kezdődött néhány odaadó nádszegi sportbarát jóvoltából. A szervezésben nagy érdemei voltak Juhos Ferencnek és Bugár Ferencnek, valamint Kelecsényi Imrének, aki 1946 – ban költözött Nádszegre. Szervezte a csapatot, melynek maga is tagja volt. Kezdetben a környékbeli falvakból közösen alkottak csapatot, mely vasárnaponként játszotta mérkőzéseit. Nem sokkal később, 1948 –ban már járási szintű futballbajnokság volt. Az 1950 – es évek elején már az ifjúsági csapat is bajnokságot játszott, amelyből fokozatosan feltöltődött a felnőtt csapat, és így nem volt már szükség a vendégjátékosokra.
A sportélet szervezéséből nagy részt vállaltak a községben működő tanítók.Természetesen rengeteg nehézséget kellett leküzdeni és megoldásokat keresni az adódott problémákra. A mérkőzésekre lovas kocsikkal, később teherautó platóján utaztak, majd a hatvanas években már autóbusszal. A szállítási feltételek javulásával egyenes arányban javult a csapatok teljesítménye is. Az 1960 – as évek végére az ifjúsági csapattal való törődésnek meg lett a gyümölcse, mert sikerült a felnőtt csapatot olyan játékosokkal feltölteni, akiknek köszönhetően az addig harmadik osztályból két év alatt a kerületi bajnokság I. B osztályába kerültek. Akkor az az esemény lázba hozta a sportbarátok népes táborát Nádszegen. Így az évek, évtizedek távlatából irigylésre méltó az akkori lelkesedés, mint a csapatok, mint a szurkolók részéről.
Elismerés jár mindazoknak, akik akkor azt tették, amit úgy éreztek, hogy tenniük kell. Lehet, hogy e tömör visszaemlékezés felkeltette érdeklődésüket az elmúlt évek, évtizedek történései iránt.
Községünkben a Sportszervezet keretein belül működik a diákcsapat, az ifjúsági csapat, a felnőtt csapat és alkalmanként – az öregfiúk csapata. Célunk, hogy minden szinten lehetőséget biztosítsunk a sportolni vágyók részére.

pisti72
2008-05-26, 01:58 PM
No most vált biztossá az ezüstérmünk. Az MTK győzött a REAC ellen. Sajna mostmár vége.
Nem baj indulunk az UEFA kupában és mb@..uk az Ajaxot :D

afca
2008-05-26, 02:03 PM
No most vált biztossá az ezüstérmünk. Az MTK győzött a REAC ellen. Sajna mostmár vége.
Nem baj indulunk az UEFA kupában és mb@..uk az Ajaxot :D

Szia:pNe akard az Ajaxot ellenfélnek:pViszont nem bánnám.Legalább adná a TV.:p

pisti72
2008-05-26, 02:23 PM
Szia:pNe akard az Ajaxot ellenfélnek:pViszont nem bánnám.Legalább adná a TV.:p

Szép lenne egy UEFA csoportkörbe jutás is:).

afca
2008-05-26, 02:29 PM
Én már el sem hiszem,hogy ez a Ajax addig eljut.Marco van Basten mindent megkapott a vezetőségtől,de hogy mit kezd ezzel a szedett vedett gárdával nemtudom???

afca
2008-05-26, 02:30 PM
http://xs227.xs.to/xs227/08184/tevezcollab389.png

afca
2008-05-26, 02:31 PM
http://img45.imageshack.us/img45/2121/madridxi6.jpg
http://i254.photobucket.com/albums/hh84/skrapzee/RonaldoManip.jpg

http://i235.photobucket.com/albums/ee111/dtruth_bucket/SignVicenteCollabDtruthV1V2.png

http://i31.tinypic.com/169me61.png

afca
2008-05-26, 02:32 PM
http://pix.nofrag.com/1/9/0/c20a9272d33234263fe2ac7269f86.jpg

pisti72
2008-05-26, 02:36 PM
Én már el sem hiszem,hogy ez a Ajax addig eljut.Marco van Basten mindent megkapott a vezetőségtől,de hogy mit kezd ezzel a szedett vedett gárdával nemtudom???
Davids eltakarodik, Huntelaar meg elhúz valami komolyabb helyre. Majd Kleuvert megváltja a világot;)

afca
2008-05-26, 02:40 PM
http://bp0.blogger.com/_BmCTjNLkPbs/RwvPjdEymSI/AAAAAAAAAnE/1ubUHGX8i_Q/s1600/AjaxFC-01.JPG

afca
2008-05-26, 02:50 PM
Davids eltakarodik, Huntelaar meg elhúz valami komolyabb helyre. Majd Kleuvert megváltja a világot;)

Davids elmegy az Alkmaar-ba van Gaal hivására.,,haragszik van Bastenra mert tavaly van Basten öregnek titulállta és nem hivta be az Oranje-ba,,.Huntelaar marad és mellé Sulejmanit akarják megszerezni.Kluivertnek esélye sincs az Ajaxba visszajönni.A Feyenoord akarja szerződtetni.Vegyék csak meg.:p

afca
2008-05-26, 02:58 PM
http://www.free-mobile-wallpapers.com/wallpapers/iphone-wallpaper-feyenoord.jpghttp://www.free-mobile-wallpapers.com/wallpapers/iphone-wallpaper-inter.jpg

afca
2008-05-26, 02:59 PM
http://www.free-mobile-wallpapers.com/wallpapers/iphone-wallpaper-juventus.jpghttp://www.free-mobile-wallpapers.com/wallpapers/iphone-wallpaper-manchester-united.jpg

pisti72
2008-05-26, 04:04 PM
Afca vedd má le ezt a buzit, tök sok helyet foglal.
Vagy vedd kisebbre.

pisti72
2008-05-26, 04:32 PM
Bajnok a mötöká. Így ünneplik a 23. bajnoki címüket:

Norby91
2008-05-27, 06:14 AM
Grat nekük....1 kis külföldi foci, az Arsenal leigazolta Samir Nasrit! Szerintem jó igazolás, pont bele illik a játéka a csapat játékába, remélem még pár értékes játékos fog igazolni Wenger, jó lenne...GO GUNNERS!!!^^

afca
2008-05-27, 12:30 PM
Afca vedd má le ezt a buzit, tök sok helyet foglal.
Vagy vedd kisebbre.
Most mit csinálljak???Nem jön le az istenért sem.Csak ha mindent törlök.

afca
2008-05-27, 12:33 PM
Sikerült.Az annya úri..tenit.

pisti72
2008-05-27, 12:49 PM
Sikerült.Az annya úri..tenit.
:-D

pisti72
2008-05-29, 01:51 PM
A 2007/2008- as Magyar Kupa gyöztes :

pisti72
2008-05-29, 02:02 PM
Érdemes megnézni,. De szép volt!!!
Jó szórakozást:)
http://www.youtube.com/watch?v=hP2ARnFbqcg&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=adoUEMJMLZ8&feature=related

afca
2008-05-29, 02:07 PM
Gratulálok nem semmi igy megalázni a Honvédot.Jó csapat a Loki.

pisti72
2008-05-29, 02:20 PM
Gratulálok nem semmi igy megalázni a Honvédot.Jó csapat a Loki.
Kösz! Jók vagyunk tényleg, de meg kell hagyni a Kispest nagyon rossz napot fogott ki tegnap. Ott voltam én is, a helyszínen szurkoltam. Hatalmas ünneplés volt. Majdnem hazáig énekeltünk a buszban:p. Volt dínom-dánom ereszd el a hajam:D
Ez volt a MK-k történetének második legnagyobb gólarányú megnyerése.
A visszavágó formalitás (bár ha a Honvéd nyerne 8:1-re.....)

afca
2008-05-29, 02:25 PM
A visszavágóra már nem lessz motiváció a Honvéd részéről.Tét nélküli lessz a visszavágó.Nálunk mindenki erről beszél.A Dózsás haverjaim nem akartak hinni a szemüknek.A Cseh sport 1 élőben adta a meccset ha hiszed ha nem.

afca
2008-05-29, 02:28 PM
Bp.Honvéd-Debrecen

0-7

http://labdabiztos.blog.hu/media/image/soccer_mask.jpg

pisti72
2008-05-29, 02:30 PM
A visszavágóra már nem lessz motiváció a Honvéd részéről.Tét nélküli lessz a visszavágó.Nálunk mindenki erről beszél.A Dózsás haverjaim nem akartak hinni a szemüknek.A Cseh sport 1 élőben adta a meccset ha hiszed ha nem.

Látod, mióta elment Bearanek megtáltosodtunk. (á ez csak vicc)
Az hogy lehet? Nálunk sose adnak élőben cseh, vagy szlovák meccset. ( még felvételről sem)

Megmondhatod a Dózsás haverodnak, hogy felköthetik a gatyát szombaton :D.
Tényleg, gyere el a Lokinak szurkolni Debrecenbe! Ez lesz az utolsó bajnoki, megfoszthatjuk a dózsát a 3. helytől ezzel együtt az UEFA kupában való indulás jogától;). Ha nyerünk a Győr lesz a harmadik!
Hajrá vidék!

afca
2008-05-31, 05:19 AM
http://static.blikk.hu/db/0F/DC/d00027FDCe84294fa9b9f.jpg

Fülöp Márton az angol Sunderlandtól a holland PSV-hez szerződhet
http://static.blikk.hu/db/0F/DF/d00027FDFeb27e0bf5457.jpg

http://static.blikk.hu/db/0F/DD/d00027FDD14bda9a97f8c.jpg
Husztit Szabolcsot két német csapat, a Hamburg és a Borussia Dortmund is szívesen látná
http://static.blikk.hu/db/0F/DE/d00027FDE18eb4b88ad9d.jpg
Geráért sorban állnak az angol klubok. Legkitartóbb kérője a Fulham és a Bolton együttese.

Az Európa-bajnokságra készülő horvátok elleni cselek, védések, gólok a dicsőségnél is többet érhetnek. Elképzelhető, hogy éppen a mai találkozón nyújtott jó játék győzi majd meg az angol, a német és a holland klub(ok) vezetőit, érdemes szerződtetniük a kiszemelt magyar focistát.

– Való igaz, hogy hamarosan döntenem kell a pályafutásom folytatásáról, de jelen pillanatban csak a szombati összecsapásra koncentrálok. Szeretnénk megismételni azt a teljesítményt, amellyel egy hete megvertük a görögöket – nyilatkozta a napokban a West Bromwich Albiont angol másodosztályú bajnoki címhez és élvonalbeli induláshoz segítő Gera Zoltán.

Válogatottunk csapatkapitányát marasztalja a WBA, de szívesen látná soraiban a skót Celtic, a portugál Benfica, Angliából bejelentkezett érte a Wigan Athletic, az Aston Villa, a Middlesbrough, az Everton, valamint a két „leglelkesebb” kérő, a Bolton Wanderers és a Fulham. Huszti Szabolcs is roppant kapós.

Német lapértesülések szerint jelenlegi együttese, a Hannover visszavonta 1,5 millió eurós (365 millió forintos) éves fizetésre tett ajánlatát, így valószínűleg a Bundesliga-negyedik Hamburgban vagy a tizenharmadik Borussia Dortmundban folytatja karrierjét a középpályás.

A holland bajnok PSV Eindhovennel hírbe hozott Fülöp Márton leszögezte: nincs benne nagyobb drukk csak azért, mert figyelik a játékát.

– Egyelőre nem tudom, hol folytatom a pályafutásomat, de nem is foglalkozom ezzel a kérdéssel. Csak a horvátok elleni mérkőzésre koncentrálok, utána elmegyek szabadságra, s majd nyáron eldől a sorsom. Egyébként sem hiszem, hogy egy futballista karrierjét túlságosan befolyásolná egyetlen meccs – nyilatkozta Fülöp, aki jelenleg az angol első osztályú Sunderland kapusa.

pisti72
2008-05-31, 11:44 AM
3:1- re lezúztuk a lilákat. A lila majmot mutatták a tv-ben? (azt a felettem ülő srác hozta!)
A Győr 3 gólját is ex-debreceni játékosok szerezték: Böőr, Bajzát, Brnovic.
Gratula a Lokinak, szép volt fiúk!
Az újpestnek megint a holtszezon maradt.

afca
2008-05-31, 11:48 AM
3:1- re lezúztuk a lilákat. A lila majmot mutatták a tv-ben? (azt a felettem ülő srác hozta!)
A Győr 3 gólját is ex-debreceni játékosok szerezték: Böőr, Bajzát, Brnovic.
Gratula a Lokinak, szép volt fiúk!
Az újpestnek megint a holtszezon maradt.

Azt mondta a Dózsás haverom,hogy szinte biztos a győzelem a Loki ellen.Abban biztak,hogy a Loki a Honvéd ellen ellőtte az összes gólját:p.Mekkora baromság?:pEzek szerint maradt 3 tartalékba.:p:p:p

pisti72
2008-05-31, 12:09 PM
Azt mondta a Dózsás haverom,hogy szinte biztos a győzelem a Loki ellen.Abban biztak,hogy a Loki a Honvéd ellen ellőtte az összes gólját:p.Mekkora baromság?:pEzek szerint maradt 3 tartalékba.:p:p:p

Hosszú út a semmiért éjáéjáó....!:p

afca
2008-05-31, 12:11 PM
Hosszú út a semmiért éjáéjáó....!:p
Nofene még mindig a hatása alatt vagy barátom?:p:p

afca
2008-05-31, 12:33 PM
http://www.ajax.nl/upload/1516181_657_1208707203109-Ajax_-_Heracles_Heitinga_afscheid_GAH5934.jpg

Johnny Heitiga.Ő már az Atletico Madridé.

afca
2008-05-31, 12:41 PM
Koeman csak a védelemben változtatott, Huszti maradt a csatár.

Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte kezdőcsapatát a horvátok elleni szombat esti barátságos mérkőzésre.

A holland szakember csak a védelemben változtatott a múlt szombaton a görögök ellen győztes kezdő tizenegyén, igaz, ott három poszton is: Szélesi Zoltán helyett Bodnár László lesz a jobb, míg Lőw Zsolt helyett Bodor Boldizsár a bal hátvéd, míg Juhász Roland mellett ezúttal nem Vanczák Vilmos hanem Vaskó Tamás játszhat belső védőt.
Ez egyben azt is jelenti, hogy a középcsatár posztján ezúttal is Huszti Szabolcs, a Hannover középpályása kezd majd. Az Európa-bajnokságra készülő horvát nemzeti csapat elleni találkozó 20.30-kor kezdődik a Szusza Ferenc-stadionban.
A magyar kezdőcsapat: Fülöp Márton - Bodnár László, Vaskó Tamás, Juhász Roland, Bodor Boldizsár - Dárdai Pál, Vadócz Krisztián - Gera Zoltán, Hajnal Tamás, Dzsudzsák Balázs - Huszti Szabolcs.
A horvátok várható kezdőcsapata: Stipe Pletikosa - Vedran Corluka, Robert Kovac, Josip Simunic, Danijel Pranjic - Darijo Srna, Niko Kovac, Luka Modric, Niko Kranjcar - Mladen Petric, Ivica Olic.
</BEVEZETO>

pisti72
Gyengül az Ajax a Loki elleni uefa kupa meccsre :)

afca
Mért érzem azt,hogy a Horvátok ellen nyerni fogunk???????

pisti72
2008-05-31, 12:42 PM
Mért érzem azt,hogy a Horvátok ellen nyerni fogunk???????
Legyen igazad.
Én azt érzem 3 at kapunk.

afca
2008-05-31, 12:45 PM
Gyengül az Ajax a Loki elleni uefa kupa meccsre :)

Állitólag az EB után Van Basten társaságában akarják bemutatni az új szerzeményeket.

BESZÉLLTEK OLYANOKAT,HOGY CSAK KÉT hOLLAND LESSZ A CSAPATBAN.;)

pisti72
2008-05-31, 12:47 PM
Állitólag az EB után Van Basten társaságában akarják bemutatni az új szerzeményeket.

BESZÉLLTEK OLYANOKAT,HOGY CSAK KÉT hOLLAND LESSZ A CSAPATBAN.;)
Most hozta a FIFa a 6:5-+ös szabályt amit az uefa is elfogadott.
Hogy lesz ez így akkor?
Vagy gyorsan megkapják az állampolgárságot?

afca
2008-05-31, 12:51 PM
Most hozta a FIFa a 6:5-+ös szabályt amit az uefa is elfogadott.
Hogy lesz ez így akkor?
Vagy gyorsan megkapják az állampolgárságot?

Gőzöm sincs.;)Nagy a titkolózás.Csak nehogy lebőgés legyen belőle.:(

dani142
2008-05-31, 12:52 PM
érdekes lesz ez a 6+5ös szabály sztem lesz itt elég bonyodalom!

pisti72
2008-05-31, 12:54 PM
Gőzöm sincs.;)Nagy a titkolózás.Csak nehogy lebőgés legyen belőle.:(
Szerintem jövőre bajnok lesz az Ajax (vagy más csapat)
A PSV nél most nagy gáz van a szerb játékosügynök miatt. Feszínre jött a szar, ami nem sok jót ígér.

afca
2008-05-31, 12:55 PM
A Soproni Liga végeredménye.

1. MTK Budapest 30 20 6 4 67-23 66 pont - bajnok
2. Debreceni VSC-TEVA 30 19 7 4 67-29 64
3. Győri ETO FC 30 16 10 4 64-35 58
4. Újpest FC 30 16 7 7 58-40 55
5. Fehérvár FC 29 16 3 10 45-31 51
6. Gabona Trans Kaposvár 29 13 9 7 45-38 48
7. Zalaegerszegi TE FC 29 13 7 9 54-36 46
8. Vasas 30 12 5 13 41-45 41
9. Budapest Honvéd 29 11 7 11 41-35 40
10. Nyíregyháza 30 11 7 12 34-37 40
11. Paksi FC 29 9 9 11 50-50 36
12. REAC 29 7 9 13 42-57 30
13. Diósgyőri VTK 30 5 13 12 43-63 28
14. BFC Siófok 29 6 8 15 32-45 26
---------------------------------------------------------------
15. Tatabánya 29 2 4 23 33-89 10 - már kiesett
16. FC Sopron 0 - kizárták

Az FC Sopront kizárták az első osztályból, de az addigi, ellene elért eredményeket a többi csapat megtartotta. Tavasszal az aktuális ellenfelek mérkőzés nélkül, automatikusan megkapták a győzelemért járó 3 pontot, 3-0-s gólkülönbséggel.
A versenykiírás értelmében azonos pontszám esetén előbb a több győzelem, majd a jobb gólkülönbség határozza meg a sorrendet.

afca
2008-05-31, 12:58 PM
Szerintem jövőre bajnok lesz az Ajax (vagy más csapat)
A PSV nél most nagy gáz van a szerb játékosügynök miatt. Feszínre jött a szar, ami nem sok jót ígér.

A PSV-nél elindult a lavina.Ott bizony nagy bajok lehetnek.Gomes is az eligazolással fenyegetőzik.Ő pedig nagyon kell a PSV-nek.Jó pár meccset hozott nekik.

pisti72
2008-05-31, 01:04 PM
A PSV-nél elindult a lavina.Ott bizony nagy bajok lehetnek.Gomes is az eligazolással fenyegetőzik.Ő pedig nagyon kell a PSV-nek.Jó pár meccset hozott nekik.
Nem baj, ősztől majd Dzsudzsi hozza a meccseket:p ....

afca
2008-05-31, 01:09 PM
Ép most mondta be a Szlovák TV,hogy a Trnava-Slovan Bratislava ,,Nagyszombat-Szlovan Pozsony meccsen a rendőrök nembirják tartani a rendet.Vizágyúk és óriási rendőri készültség van Trnaván,,Nagyszombatban.Eddig 2.5 millió koronába került a rendőri készültség.

Ilyennek nem szabadna megtörténni.

pisti72
2008-05-31, 01:15 PM
Ép most mondta be a Szlovák TV,hogy a Trnava-Slovan Bratislava ,,Nagyszombat-Szlovan Pozsony meccsen a rendőrök nembirják tartani a rendet.Vizágyúk és óriási rendőri készültség van Trnaván,,Nagyszombatban.Eddig 2.5 millió koronába került a rendőri készültség.

Ilyennek nem szabadna megtörténni.
Küldjé majd youtube-os linket róla !
Ez olyan lehet nálatok, mint nálunk az uppe-fradi?
Ott is amatör a rendőrség?

pisti72
2008-05-31, 01:18 PM
Melyik szlovák csapat fog indulni az uefa kupában?

afca
2008-05-31, 01:19 PM
Küldjé majd youtube-os linket róla !
Ez olyan lehet nálatok, mint nálunk az uppe-fradi?
Ott is amatör a rendőrség?
A rendőrség az amatőr:pHol lehet talállni You Tubos linkeket??????

afca
2008-05-31, 01:21 PM
Egyenlőre igy áll a táblázat.

<TABLE cellSpacing=2 cellPadding=2 width="90%" align=center bgColor=#ffffff border=0><TBODY><TR bgColor=#f0f0f0><TD class=text_order align=right width="12%">1</TD><TD class=text_table>Artmedia</TD><TD class=text_table align=right>32</TD><TD class=text_table align=right>81</TD></TR><TR bgColor=#f0f0f0><TD class=text_order align=right width="12%">2</TD><TD class=text_table>Žilina</TD><TD class=text_table align=right>32</TD><TD class=text_table align=right>70</TD></TR><TR bgColor=#f0f0f0><TD class=text_order align=right width="12%">3</TD><TD class=text_table>Nitra</TD><TD class=text_table align=right>32</TD><TD class=text_table align=right>54</TD></TR><TR bgColor=#f0f0f0><TD class=text_order align=right width="12%">4</TD><TD class=text_table>Trnava</TD><TD class=text_table align=right>32</TD><TD class=text_table align=right>52</TD></TR><TR bgColor=#f0f0f0><TD class=text_order align=right width="12%">5</TD><TD class=text_table>Slovan</TD><TD class=text_table align=right>32</TD><TD class=text_table align=right>48</TD></TR><TR bgColor=#f0f0f0><TD class=text_order align=right width="12%">6</TD><TD class=text_table>Kosice</TD><TD class=text_table align=right>33</TD><TD class=text_table align=right>45</TD></TR><TR bgColor=#f0f0f0><TD class=text_order align=right width="12%">7</TD><TD class=text_table>Ružomberok</TD><TD class=text_table align=right>32</TD><TD class=text_table align=right>43</TD></TR><TR bgColor=#f0f0f0><TD class=text_order align=right width="12%">8</TD><TD class=text_table>B. Bystrica</TD><TD class=text_table align=right>33</TD><TD class=text_table align=right>39</TD></TR><TR bgColor=#f0f0f0><TD class=text_order align=right width="12%">9</TD><TD class=text_table>Dubnica</TD><TD class=text_table align=right>32</TD><TD class=text_table align=right>33</TD></TR><TR bgColor=#f0f0f0><TD class=text_order align=right width="12%">10</TD><TD class=text_table>Senec</TD><TD class=text_table align=right>32</TD><TD class=text_table align=right>27</TD></TR><TR bgColor=#f0f0f0><TD class=text_order align=right width="12%">11</TD><TD class=text_table>Z. Moravce</TD><TD class=text_table align=right>32</TD><TD class=text_table align=right>25</TD></TR><TR bgColor=#f0f0f0><TD class=text_order align=right width="12%">12</TD><TD class=text_table>Trenčín</TD><TD class=text_table align=right>32</TD><TD class=text_table align=right>16</TD></TR></TBODY></TABLE>

pisti72
2008-05-31, 01:22 PM
A rendőrség az amatőr:pHol lehet talállni You Tubos linkeket??????

Hát a youtube-on:p:p:p
Ha valaki felrakja a videót az attackról.

pisti72
2008-05-31, 01:25 PM
A hülye haverom meg azt mondta, hogy az artmedia lecsúszott középcsapattá, mert a maffiózó tulajuk lebukott és így nincsen lóvé!
Hogy beszoptam:)

pisti72
2008-05-31, 01:29 PM
Akkor a Zólyom megy az uefa kupába?
A kupagyőztes ki?

afca
2008-05-31, 01:29 PM
A hülye haverom meg azt mondta, hogy az artmedia lecsúszott középcsapattá, mert a maffiózó tulajuk lebukott és így nincsen lóvé!
Hogy beszoptam:)

Az Artmediánál van pénz.Kb 85 millió koronás az évi költségvetésük.

Artmedia Bratislava vagy másnéven Petržalka----Ligetfalu.Pozsony egyik városnegyede.Rengeteg a magyar.

afca
2008-05-31, 01:31 PM
Akkor a Zólyom megy az uefa kupába?
A kupagyőztes ki?

Rosszul forditottad:pZsolna megy az UEFA kupába. A Slota csapata.

afca
2008-05-31, 01:33 PM
A kupagyőztes az Artmedia.Igy a vesztes Spartak Trnava indulhat helyette mivel az Artmedia megnyerte a bajnokságot.

pisti72
2008-05-31, 01:34 PM
Az Artmediánál van pénz.Kb 85 millió koronás az évi költségvetésük.

Artmedia Bratislava vagy másnéven Petržalka----Ligetfalu.Pozsony egyik városnegyede.Rengeteg a magyar.
Ne hülyékedj már, 85 millió még euróból se sok egy profi klubnak.
Különben kb. annyi a Lokié is.

pisti72
2008-05-31, 01:35 PM
Rosszul forditottad:pZsolna megy az UEFA kupába. A Slota csapata.
A mocsok féreg!
Azt tervezzük ha lesz a Lokinak meccse Szlovákiában kimegyünk szurkolni.
Slota csapata ellen külön öröm lenne!

afca
2008-05-31, 01:37 PM
Ne hülyékedj már, 85 millió még euróból se sok egy profi klubnak.
Különben kb. annyi a Lokié is.

Hát nálunk ennyi van.;)De úgy látszik erre a bajnokságra ez is elég.

pisti72
2008-05-31, 01:39 PM
Hát nálunk ennyi van.;)De úgy látszik erre a bajnokságra ez is elég.
Nekünk is majdnem elég lett, de elqrtuk:(

afca
2008-05-31, 01:40 PM
A mocsok féreg!
Azt tervezzük ha lesz a Lokinak meccse Szlovákiában kimegyünk szurkolni.
Slota csapata ellen külön öröm lenne!

Ha összefuttok a Zsolnával jobb lessz óvatosnak lenni.;)Mármint a szurkolóitól,,hazai pályán,,.Szerintem ha összefutnátok Debrecenbe nem talállnál Zsolna szurkolót.;)Ez van.:)

pisti72
2008-05-31, 01:42 PM
Ha összefuttok a Zsolnával jobb lessz óvatosnak lenni.;)Mármint a szurkolóitól,,hazai pályán,,.Szerintem ha összefutnátok Debrecenbe nem talállnál Zsolna szurkolót.;)Ez van.:)
Emlékszem még a magyarverésre a slovan meccsen. Az se volt semmi.
Persze szervezetten mennénk, aztán a többit a Jóistenre bízzuk...;)

afca
2008-05-31, 01:43 PM
Ma döntenek: Másodszor is napirendre került a DAC és az FC Senec fúziója.

A DAC jelenlegi vezetésének tudta nélkül készül(t) megszabadulni a fociklub részvényeitől a dunaszerdahelyi önkormányzat, a több mint százéves egyesület egyedüli tulajdonosa.

Hétfő délutánra rendkívüli képviselő-testületi ülést hívtak össze, amelyen értesüléseink szerint egyetlen napirendi pontként a klubeladás terve szerepel.
A rendkívüli ülés összehívása meglepetésként érte a Patasi Ferenc irányításával működő elnökséget, mely csupán néhány hónapja vezeti a klubot. A vezérkar tagjai vasárnap koradélután megbeszélést folytattak Pázmány Péter dunaszerdahelyi polgármesterrel, aki érdeklődésükre megerősítette, hogy a képviselők egy csoportja szorgalmazza a klub eladását.
A DAC jelenlegi vezetői közül az egyik öngyilkossági kísérletnek nevezte a próbálkozást.
Értesüléseink szerint a DAC-részvényeket a vezetésből nemrég önként távozott Antal Barnabás által közvetített, arab üzletemberekből verbuválódott befektető csoport szeretné megvásárolni. Mint az köztudott, az előző időszakban iráni tulajdonosa is volt a DAC-nak, ám a perzsák csakhamar felszívódtak, ezt követően újra a város költségvetéséből finanszírozzák az egykor szebb napokat megélt klub működését.
A klub honlapján megjelent tájékoztatás szerint az FC Senec Rt. kérvényét tárgyalják meg a képviselők, melyben többek között az az elképzelés szerepel, hogy a két klub, a szenci és a dunaszerdahelyi, fuzionálna és az egyesülést követően az új klub DAC Dunajská Streda név alatt ősztől a Corgoň Ligában szerepelne. A csapat a hazai bajnoki találkozókat a DAC-stadionban rendezné meg. A szenciek évi 84 millió korona támogatást ígérnek. Ugyanakkor igényt tartanak az önkormányzat által eddig folyósított 11 millió koronára is. A javaslatban szerepel, hogy az új klub 50 évig bérmentve igénybe veheti a DAC-stadiont és a sikabonyi edzőpályákat. A beruházó ugyancsak fél évszázadra szavatolja a DAC indulási jogát a szlovák felsőházban, vagy a második vonalban. Mivel a felsőházban közreműködő együttesek stadionjainak villanyvilágítással kell rendelkezniük, ezért a szükséges infrastruktúra kialakításához szükséges 10 millió koronás beruházást felesben a beruházók és a városi önkormányzat pénzeszközeiből kívánják megvalósítani.
A harminchét DAC-részvényből az érdeklődők első körben 34-et szeretnének megvásárolni.
A csapat a hazai bajnoki találkozókat a DAC-stadionban rendezné meg. A szenciek évi 84 millió korona támogatást ígérnek. Ugyanakkor igényt tartanak az önkormányzat által eddig folyósított 11 millió koronára is.
Az FC Senec elnökségét a cégbírósági bejegyzés alapján a bécsi lakhellyel rendelkező Khashayar Mohseni elnök és a dunaszerdahelyi Antal Barnabás elnökségi tag alkotja
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha ez sikerül a DAC Dunaszerdahely újra első ligás lenne.Istenem de szép is volna.:)

afca
2008-05-31, 01:46 PM
Emlékszem még a magyarverésre a slovan meccsen. Az se volt semmi.
Persze szervezetten mennénk, aztán a többit a Jóistenre bízzuk...;)

Amit most irni fogok lehet nem fog tetszeni .;)

A Slovan elleni ,,magyarverés,,-nek komoly előzményei voltak.Nem azt mondom,hogy igy volt helyes de autókat meg éttermeket összetörni;)magyar lakta vidéken szerintem hülyeség.Na de igaz ami igaz a politikának is nagy szerepe volt az egészben.

pisti72
2008-05-31, 01:51 PM
Amit most irni fogok lehet nem fog tetszeni .;)

A Slovan elleni ,,magyarverés,,-nek komoly előzményei voltak.Nem azt mondom,hogy igy volt helyes de autókat meg éttermeket összetörni;)magyar lakta vidéken szerintem hülyeség.Na de igaz ami igaz a politikának is nagy szerepe volt az egészben.
Oké hagyjuk ezt, mert filozófus kolléga megínt megsértődik egy pár hétre (most is hol van?) :p.

Ez egy youtube-os link:
http://www.youtube.com/watch?v=GFwQb9kbIs8

afca
2008-05-31, 01:52 PM
Már rég hallottam felőle.Lehet,hogy átpártolt a Lilákhoz és nevet válltoztatott???:):):)

pisti72
2008-05-31, 01:52 PM
A DAC integráltól egyébként elhozunk egy tehetségesnek mondott fiatal gyereket. A nevére nem emléxem.

pisti72
2008-05-31, 01:54 PM
Már rég hallottam felőle.Lehet,hogy átpártolt a Lilákhoz és nevet válltoztatott???:):):)
Nem hinném, amilyen elvakult fradista.
Bár unalmas lehet a 3. évad a keleti csoportban. (mi is tudjuk milyen az sajnos, de ez már a múlt:))

afca
2008-05-31, 01:55 PM
A DAC Integrál az Győri csapat.A DAC Dunaszerdahely Szkukalek Igor egykori Fradi játékos anyaeggyesülete.

afca
2008-05-31, 01:57 PM
Nem hinném, amilyen elvakult fradista.
Bár unalmas lehet a 3. évad a keleti csoportban. (mi is tudjuk milyen az sajnos, de ez már a múlt:))

Szerintem nem fog örülni,hogy szivatgassuk.:pDe valahogy csak túlteszi rajta magát.:p

pisti72
2008-05-31, 02:07 PM
A DAC Integrál az Győri csapat.A DAC Dunaszerdahely Szkukalek Igor egykori Fradi játékos anyaeggyesülete.
Akkor kevertem a szezont a fazonnal :p

afca
2008-05-31, 02:08 PM
Akkor kevertem a szezont a fazonnal :p

Ennél nagyobb baj sose legyen.:)

pisti72
2008-05-31, 02:15 PM
Küldöm a dózsás haverjaidnak szerdahelyre:

pisti72
2008-05-31, 02:15 PM
Válogatott meccset tudod nézni?
Különben melyik csatorna adja?

pisti72
2008-05-31, 02:16 PM
A magyar sport1.

afca
2008-05-31, 02:17 PM
Válogatott meccset tudod nézni?
Különben melyik csatorna adja?

Én a Cseh sport1,Galaxi Sport,Eurosport és az Eurosport2 tudom nézni.Na meg az összes Digi csatornát.

pisti72
2008-05-31, 02:19 PM
Most kapcsoltam be, majdnem teltház a milkában.

afca
2008-05-31, 02:20 PM
Most kapcsoltam be, majdnem teltház a milkában.
Ezt légyszi forditsd le;)

pisti72
2008-05-31, 02:22 PM
Na csákány, most nézem a meccset. Remélem jó játék lesz, Dzsudzsi góllal.
Majd megírom a végén :)

pisti72
2008-05-31, 02:23 PM
Ezt légyszi forditsd le;)
Az újpesti stadiont hívjuk milkának, mert lila ;)

pisti72
2008-06-01, 02:17 AM
Jól játszottunk,a bíró is velünk volt most.
A döntetlen igazságosnak mondható. Remélem kitart a lendület a selejtezőkre is.

dmakra
2008-06-01, 04:30 AM
Hello!
Az Eb hangulatát még izgalmasabbá tévő tipp-kört lehet alakítani a neten!
A honlap: www.kicktipp.de (http://www.kicktipp.de) német, de több nyelven is elérhető és ingyenes!
Egy jó játék amiben megtippelhetitek a meccsek végeredményeit és izgulhattok a csapatokért!

pisti72
2008-06-01, 05:03 AM
Teganapi meccsen negyedórás csenddel tiltakoztak az ultráink a rendőri brutalitás ellen. A szerdai kupadöntőről hazafelé menet összevertek egy lokistát a különvonaton. A bűne az volt, hogy előrement szólni, mert kialudtak a lámpák a büfékocsiban. A rendőrök elkapták és a sötétben összeverték szerencsétlen srácot (ő egyedül volt!).
Az őszi nyíregyházi meccs előtt történt rendőrattack során előállított szurkoló , aki állítólag megdobta a lovasrendőrt miután az betört a tömegbe és kardlapozni kezdett 1 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték.Arról nincs szó, hogy a vizsgálat alapján bizonyítottan szakszerűtlenül intézkedő rendőrök milyen büntetést kaptak.
Inkább a bűnözők ellen kellene ilyen szigorral fellépniük!

Az alábbi link erről emlékezik meg (Filozófus kollégának is ajánlom, ha végre előkerül)

http://www.youtube.com/watch?v=rvALynBvXwg

pisti72
2008-06-01, 02:57 PM
Íme már a retek klub is foglalkozik vele:
http://www.youtube.com/watch?v=XA9pc8NB0kA

afca
2008-06-02, 02:04 AM
[quote=pisti72;915133]Teganapi meccsen negyedórás csenddel tiltakoztak az ultráink a rendőri brutalitás ellen. A szerdai kupadöntőről hazafelé menet összevertek egy lokistát a különvonaton. A bűne az volt, hogy előrement szólni, mert kialudtak a lámpák a büfékocsiban. A rendőrök elkapták és a sötétben összeverték szerencsétlen srácot (ő egyedül volt!).
Az őszi nyíregyházi meccs előtt történt rendőrattack során előállított szurkoló , aki állítólag megdobta a lovasrendőrt miután az betört a tömegbe és kardlapozni kezdett 1 év letöltendő börtönbüntetésre ítélték.Arról nincs szó, hogy a vizsgálat alapján bizonyítottan szakszerűtlenül intézkedő rendőrök milyen büntetést kaptak.
Inkább a bűnözők ellen kellene ilyen szigorral fellépniük!

Lehet az egyenruha hatalmazza fel őket?Az MTV ostrománál miért nem volt ilyen nagy pofájuk???Tanultak volna tisztességes szakmát.

afca
2008-06-02, 02:05 AM
Majdnem bejött a megérzésem.:)1-1 sem rossz eredmény.Lehet mégis tud valamit Koeman???

afca
2008-06-02, 09:47 AM
Pisti nézd mit találltam:)

http://images.google.hu/url?q=http://basahalom.freeblog.hu/files/070821bugyi.jpg&usg=AFQjCNHNd0fR5M4NMn0b0RecuFs5mv4Y_Q

pisti72
2008-06-02, 01:30 PM
Pisti nézd mit találltam:)

http://images.google.hu/url?q=http://basahalom.freeblog.hu/files/070821bugyi.jpg&usg=AFQjCNHNd0fR5M4NMn0b0RecuFs5mv4Y_Q
wow, jó anyag!:D

Bevállalnámkiss

pisti72
2008-06-02, 01:35 PM
Majdnem bejött a megérzésem.:)1-1 sem rossz eredmény.Lehet mégis tud valamit Koeman???

Majd a dán meccs után is ezt mondjuk;)

afca
2008-06-03, 08:33 AM
PSV hírem is van. Az NRC-ben (a legigényesebb holland napilap) cikk jelent meg a klubról. Furcsa dolgok történtek ott az utóbbi években. Stan Valckx technikai igazgatónak nem tudtak akkora fizetést adni, mint amennyit akart, így szerződésébe bevették, hogy az eladott játékosok árának 5%-a az övé lesz. Ez azt jelenti, hogy egy technikai igazgató, akinek feladata, hogy minél jobb játékosok legyenek a keretben, abban volt érdekelt, hogy eladja a legjobbakat. Kb. €1,5 milliót keresett így. A híres ügynök, Lemics, ezalatt €10-15 milliót kapott a PSV-től közvetítési díjként. Pénzt kapott a belga Simons leszerződtetése után is, bár ahhoz semmi köze nem volt.
Az új edző, Stevens még bízik abban, hogy Gomes marad, de ennek esélye kicsi. ajaxhirek.nl (http://www.ajaxhirek.nl/)

afca
2008-06-03, 09:25 AM
Az Újpest sem indul az Intertotó Kupában.

A labdarúgó Soproni Ligában negyedik helyen végzett Újpest sem vállalja az Intertotó Kupás szereplést - erről a klub hivatalos honlapja számolt be.
"Az Újpest FC vezetése úgy ítélte meg, hogy a felkészülési idő korlátozottsága miatt szakmailag nem vállalható egy olyan csapat nevezése, amely méltóképpen képviseli a magyar futballt az Intertotó Kupában, ezért átengedi a részvételi lehetőséget más klubnak" - áll a közleményben.

Az eredeti elképzelések szerint a Ligakupa-győztese, azaz az FC Fehérvár indulhatott volna a sorozatban, ám az együttes vezetői úgy döntöttek, nem élnek a lehetőséggel.

A "majdani" magyar induló kazah ellenféllel kezd, a nyitó kör első felvonását június 21-22-én, a visszavágókat egy héttel később, 28-án és 29-én rendezik.
http://www.xlsport.hu/pict/intro/ujpest_fc.jpg

afca
2008-06-03, 09:26 AM
Labdarúgó NB II: szurkolói rendbontások a Baktalórántháza-Ferencváros meccsen .

Rendbontások miatt két embert előállított a rendőrség a Baktalórántháza-Ferencváros NB II-es labdarúgó-mérkőzésen, egy szurkolót pedig a mentők szállítottak kórházba súlyos sérüléssel - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel.
A vasárnapi bajnoki találkozón a súlyosan sérült néző egy általa előidézet baleset során sebesült meg, miután felkapaszkodott a lelátót és a játékteret elválasztó rácsra, ami felhasította a kezét - mondta Fülöp Gergely.

A főhadnagy tájékoztatása szerint az egyik előállított, egy szabolcsi férfi a vendégszektorban a kerítést rángatta és rugdosta, ezért garázdaság miatt szabálysértési őrizetbe vették.

A szóvivő hozzátette: az előállítás során egy másik férfi megpróbálta megakadályozni, hogy társát beültessék a rendőrautóba, majd nem volt hajlandó igazolni magát. Végül őt is előállították és gyorsított eljárásban húszezer forint pénzbírságot szabtak ki rá.

A szabálysértési őrizetbe került embert bíróság elé állítják.

A labdarúgó-mérkőzést a szakértői bizottság nem minősítette kiemelt kockázatúnak, ezért a rendőrség csak a baktalórántházi sporttelep külső biztosítását látta el, a meccs alatti rendbontások miatt - az előállításokat kivéve - többször a biztonsági emberek léptek fel a szurkolókkal szemben.
MTI

pisti72
2008-06-03, 02:05 PM
A Honvéd indul az intertotóban. 3 meccset kell nyerniük, hogy továbbmehessenek az UEFaA kupába. 55 csapat 11 UEAFA kupás helyért küzd, az első ellenfelük a Kazahsztányi FC Kazany csapata lesz.

pisti72
2008-06-03, 02:06 PM
Íme a vonatveréses vizsgálat eredménye. Egy nagy semmi:
"Közlemény belső vizsgálat eredményéről! (Debreceni Rk.)
2008.06.03. kedd 14:31

A Debreceni Rendőrkapitányság Vezetője soron kívüli vizsgálatot rendelt el a 2008. május 30-án az egyik internetes honlapra felkerült 2008. május 31-én 15.00-17.00 óra között a debreceni Oláh Gábor utcai Stadionban megrendezett DVSC (http://www2.keymedia.hu/keymediaclick.cgi?site=index&id=777806)-TEVA-Újpest FC labdarúgómérkőzés első 15 percére meghirdetett és ott történt „Csend” demonstrációt megelőző, illetve a tiltakozást kiváltó események vonatkozásában.

A szurkolók szerint 2008. május 28-án Budapest Honvéd- DVSC-TEVA labdarúgó mérkőzésről hazajövő szurkolók közül a vonaton egy fő „rendőri túlkapás” áldozata lett.

Az indított belső vizsgálat lezárását követően, a vizsgálat eredményéről a mai napon Dr. Sóvágó Sándor r. alezredes, kapitányságvezető úr tájékoztatta a sajtó megjelent képviselőit.

A vizsgálat során megállapítást nyert, hogy a Budapestről Debrecenbe tartó vonaton műszaki meghibásodás következtében nem működött a világítás. Az utazás során egy ittas személy (http://www2.keymedia.hu/keymediaclick.cgi?site=index&id=503016) a jegyvizsgálóval kiabálni kezdett, ekkor kollégánk felszólította, hogy térjen vissza a szurkolók részére fenntartott vagonba.
Az internetes hírportálon jelzett bántalmazás ténye a belső vizsgálat során nem került megállapításra. A keletkezett iratanyagot – tekintettel arra, hogy a szurkolók részéről bántalmazásra utaló körülmény merült fel - a mai nap folyamán megküldjük a Debreceni Nyomozó Ügyészség részére további vizsgálat lefolytatása céljából.
Az üggyel összefüggésben a Debreceni Rendőrkapitányságra feljelentés nem érkezett.
Dr. Szőke Bernadett r. hdgy "

pisti72
2008-06-03, 02:26 PM
PSV hírem is van. Az NRC-ben (a legigényesebb holland napilap) cikk jelent meg a klubról. Furcsa dolgok történtek ott az utóbbi években. Stan Valckx technikai igazgatónak nem tudtak akkora fizetést adni, mint amennyit akart, így szerződésébe bevették, hogy az eladott játékosok árának 5%-a az övé lesz. Ez azt jelenti, hogy egy technikai igazgató, akinek feladata, hogy minél jobb játékosok legyenek a keretben, abban volt érdekelt, hogy eladja a legjobbakat. Kb. €1,5 milliót keresett így. A híres ügynök, Lemics, ezalatt €10-15 milliót kapott a PSV-től közvetítési díjként. Pénzt kapott a belga Simons leszerződtetése után is, bár ahhoz semmi köze nem volt.
Az új edző, Stevens még bízik abban, hogy Gomes marad, de ennek esélye kicsi. ajaxhirek.nl (http://www.ajaxhirek.nl/)

Gomest sokan akarják megtartani, de ő a másik oldalon, Lemics oldalán áll. Ha az elnök kirúgja Lemicset, viszi magával a kulcsjátékosokat is valamilyen úton módon. Úgy tudom többek között a szerbeknek is ő a menedzsere.
Olyan ott most a helyzet, mint az almánál amelyik belülről kezdett elrohadni.
Ázért mondam, hogy jövőre szerintem a PSV vel nem kell számolnotok mint bajnokesélyes. Bár lehet hogy meg fogják tudni oldani a helyzetet.

dibiagio28
2008-06-03, 03:25 PM
nade akkor az olimpiai arany az még sokat szamitott!!! de a friss hir: cannavaro kidolt! nem lesz ott az eb-n...
na ti kinek szurkoltok? forza italia

afca
2008-06-04, 06:39 AM
nade akkor az olimpiai arany az még sokat szamitott!!! de a friss hir: cannavaro kidolt! nem lesz ott az eb-n...
na ti kinek szurkoltok? forza italia

Micsoda kérdés :p Hollandia:p

lampard
2008-06-04, 07:11 AM
A vonatveréses ügyhöz, azt írod Pisti72, hogy egy nagy semmi.
Mi van, ha tényleg nem történt verés, és akkor ez van. Csak akkor lenne valami, ha akármi történt is, mindenképp kikiáltanák a rendőrt bűnösnek?

filozófus
2008-06-04, 03:11 PM
Látom fiúk, hiányoztam. :D

filozófus
2008-06-04, 03:13 PM
El voltam foglalva.Tanfolyamon voltam, közben meg Giro d'Italia volt.Szóval nem sok időm volt fórumozgatni. :rolling eyes:

kissavoy
2008-06-04, 09:23 PM
Lehet még aranycsapat.

kissavoy
2008-06-04, 09:23 PM
Off. Imádom ezt a forumot.

afca
2008-06-05, 06:18 AM
Látom fiúk, hiányoztam. :D

Szervusz barátom.:pLátom még nem szólltál hozzá a neked összehodott Fradi cikkekhez:p

afca
2008-06-05, 10:38 AM
A PSV €10 millióért eladta Farfant a Schalke 04-nek.
------------------------------------------------------

Úgylátszik megindult az invázió.

pisti72
2008-06-05, 12:29 PM
Jó napot! Itt a kupagyőztes:

filozófus
2008-06-05, 02:29 PM
Szervusz barátom.:pLátom még nem szólltál hozzá a neked összehodott Fradi cikkekhez:p
Elolvastam azokat, de nem akartam hozzászólni, most már nem is emlékszem, mik voltak.
Az utóbbi 1 hónapban nem sokat foglalkoztam a Fradival, volt más is, ami számomra fontos volt.Meg aztán vége a szezonnak.:)

pisti72
2008-06-05, 02:57 PM
így teljes

afca
2008-06-06, 05:30 AM

Gratulálok.:pLáttam a meccset.A Cseh Sport1 közvetitette.0-1-ről kellett forditanotok.
Viszon igy is a Honvéd indulhat az UEFA-ban.Mivel tiétek a második hely is.Jól mondom????

afca
2008-06-06, 05:46 AM
Költözik a Fradi?

Elköltözteti az angol tulajdonos az FTC labdarúgócsapatát? Úgy tudjuk, előfordulhat, hogy a Fradi új stadionját nem a jelenlegi helyére, hanem a Könyves Kálmán körút túloldalán lévő buszpályaudvar mögé, az Üllői úton lévő Bolyai János katonai főiskola területére építik. A távolság alig 300 méter a mostani stadiontól.

http://static.blikk.hu/db/08/6D/d0002886D6f4e17764eca.jpg
A Ferencváros jelenleg az Üllői út–Könyves Kálmán körút sarkán található létesítményben játszik, az újat innen 300 méterre építenék fel, miután a Bolyai főiskola egy részét lebontják

Évek óta húzódó sikertelen pályázatok után a magyar állam idén februárban értékesítette az FTC Üllői úti ingatlanját. Kevin McCabe (59) cégének 8 milliárd forintjába került a 8 hektáros terület és a futballcsapat megvásárlása. A pályázati kiírás szerint a győztesnek 25 évig kell helyet biztosítani a Fradi számára, és vagy fel kell újítania a mostani stadiont, vagy újat kell építenie. A Sheffield United tulajdonosa többször nyilatkozta, hogy az elképzeléseiben egy új létesítmény kivitelezése szerepel. Arról azonban senki sem beszél, hogy vannak-e már tervek, s ha igen, hol készül el a pálya.

Információink szerint szóba került, s már néhányszor az elnökségi üléseken is említést tettek arról, hogy a jelenlegi stadiont nem bontják el, amíg az új fel nem épül. Úgy tudjuk, hogy a mostani stadionnal szemben lévő buszpályaudvar mögötti, a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem műszaki karának több mint 10 hektárjából foglalna el 3 hektárnyi területet az új pálya.

Lapunk értesülését alátámasztja az is, hogy Szekeres Imre honvédelmi miniszter 2007 őszén arról beszélt a Bolyai diákjainak az évnyitón: a következő tanévben már a Hungária körúti HM-létesítményekben tanulhatnak tovább, mivel Bolyai katonai kollégiumot eladják. A Blikk természetesen megkereste Rieb Györgyöt, az FTC elnökét, de sem ő, sem a pályázatnyertes Esplanade vezetői nem nyilatkoztak a stadionkérdésről. Úgy tudjuk, ha valóban elköltözik a Fradi, az angolok a nagyobb érdeklődést kihasználva olyan létesítményt építenének, amelyben több szakosztály, elsősorban a csapatsportok is otthonra lelnének.

P. N.

Olimpiai helyszín volt

Nem először merül fel, hogy a Bolyai területén sportlétesítményt építenének. Amennyiben Budapest pályázott volna, és elnyeri a 2012-es olimpia rendezési jogát, a területre szintén építettek volna olyan létesítményt, amelyben az ötkarikás játékok egyes versenyeit rendezik.

Blikk.
<!-- /cikk cache -->

baupexim1
2008-06-06, 06:02 AM
sziasztok...
Forza Italia

Elkalapáljuk a franciákat,levágjuk a gall kakast és chianti-s gallkakas pörkölt lesz ebédre:)))

afca
2008-06-06, 06:13 AM
sziasztok...
Forza Italia

Elkalapáljuk a franciákat,levágjuk a gall kakast és chianti-s gallkakas pörkölt lesz ebédre:)))

Én azt hiszem a Hollandokat sem győzik le az Olaszok.De legyen igazad.:)

kkobi
2008-06-06, 11:40 AM
Holnap indul a foci EB! Osztrák leégés, német győzelem!!!

filozófus
2008-06-06, 01:18 PM
Nos, én a latin országok csapatainak drukkolok(az angolok hiányában).Spanyol, portugál, olasz.De a többieket sem vetem meg. :D
Aminek viszont nem örülnék, ha Románia vagy No., nyerne.De szurkolni pl. a horvátoknak, svédeknek, oroszoknak nem fogok, kivéve, ha a fent említett latin válogatottaknak ez érdeke. :D

pisti72
2008-06-06, 04:35 PM
Gratulálok.:pLáttam a meccset.A Cseh Sport1 közvetitette.0-1-ről kellett forditanotok.
Viszon igy is a Honvéd indulhat az UEFA-ban.Mivel tiétek a második hely is.Jól mondom????

Nem a Győr indul, mivel ebben az estben a bajnoki 3. indul. A Uppe ezért szívott nálunk ekkorát.

A Bolyain voltam katona (már 12 éve , el sem hiszem!!!!)

afca
2008-06-07, 02:49 AM
Kialakult az Amsterdam Tournament programja. Résztvevők: Ajax, Arsenal, Sevilla, Inter Milan.
<TABLE id=table4 style="FONT-WEIGHT: bold; FONT-SIZE: 14pt; COLOR: #800000; FONT-FAMILY: Arial" width="49%" border=0><TBODY><TR><TD width=221>Augusztus 8, péntek:</TD><TD width=120>19:00</TD><TD>Inter Milan - Sevilla</TD></TR><TR><TD width=221> </TD><TD width=120>21:15</TD><TD>Ajax - Arsenal</TD></TR><TR><TD width=221>Augusztus 9, szombat:</TD><TD width=120>19:00</TD><TD>Arsenal - Sevilla</TD></TR><TR><TD width=221> </TD><TD width=120>21:15</TD><TD>Ajax - Inter Milan</TD></TR></TBODY></TABLE>
Sok régi ismerős tér vissza az Arénába. De Mul, Escude (Sevilla), Ibrahimovics, Chivu, Maxwell (Inter)

pisti72
2008-06-08, 08:06 AM
UEFA 1. csoportkör, lehetséges ellenfeleink a jobb oldalon:

<table class="MsoTableGrid" style="border: medium none ; border-collapse: collapse;" border="1" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tbody><tr><td style="border: 1pt solid windowtext; padding: 0cm 5.4pt; width: 95.25pt; background-color: transparent;" valign="top" width="127">
Kiemeltek</pre></td> <td style="border-style: solid solid solid none; border-color: windowtext windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: 1pt 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 108pt; background-color: transparent;" valign="top" width="144">
koefficiens pont</pre></td> <td style="border-style: solid solid solid none; border-color: windowtext windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: 1pt 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 126pt; background-color: transparent;" valign="top" width="168">
Nem kiemeltek</pre></td> <td style="border-style: solid solid solid none; border-color: windowtext windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: 1pt 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 131.35pt; background-color: transparent;" valign="top" width="175">
koefficiens pont</pre></td></tr> <tr> <td style="border-style: none solid solid; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext; border-width: medium 1pt 1pt; padding: 0cm 5.4pt; width: 95.25pt; background-color: transparent;" valign="top" width="127">
</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 108pt; background-color: transparent;" valign="top" width="144">
</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 126pt; background-color: transparent;" valign="top" width="168">
</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 131.35pt; background-color: transparent;" valign="top" width="175">
</pre></td></tr> <tr> <td style="border-style: none solid solid; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext; border-width: medium 1pt 1pt; padding: 0cm 5.4pt; width: 95.25pt; background-color: transparent;" valign="top" width="127">
Austria Wien</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 108pt; background-color: transparent;" valign="top" width="144">
osztrák 31.840</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 126pt; background-color: transparent;" valign="top" width="168">
FC Zestafoni </pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 131.35pt; background-color: transparent;" valign="top" width="175">
grúz 1.925</pre></td></tr> <tr> <td style="border-style: none solid solid; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext; border-width: medium 1pt 1pt; padding: 0cm 5.4pt; width: 95.25pt; background-color: transparent;" valign="top" width="127">
Hertha BSC</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 108pt; background-color: transparent;" valign="top" width="144">
német 27.078</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 126pt; background-color: transparent;" valign="top" width="168">
Tbilisi </pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 131.35pt; background-color: transparent;" valign="top" width="175">
grúz 1.925</pre></td></tr> <tr> <td style="border-style: none solid solid; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext; border-width: medium 1pt 1pt; padding: 0cm 5.4pt; width: 95.25pt; background-color: transparent;" valign="top" width="127">
DVSC</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 108pt; background-color: transparent;" valign="top" width="144">
magyar 10.960</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 126pt; background-color: transparent;" valign="top" width="168">
FC Vaduz</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 131.35pt; background-color: transparent;" valign="top" width="175">
liechtensteini 1.815</pre></td></tr> <tr> <td style="border-style: none solid solid; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext; border-width: medium 1pt 1pt; padding: 0cm 5.4pt; width: 95.25pt; background-color: transparent;" valign="top" width="127">
FC Salzburg</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 108pt; background-color: transparent;" valign="top" width="144">
osztrák 10.840</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 126pt; background-color: transparent;" valign="top" width="168">
MTZ-Ripo Minsk</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 131.35pt; background-color: transparent;" valign="top" width="175">
fehérorosz 1.760</pre></td></tr> <tr> <td style="border-style: none solid solid; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext; border-width: medium 1pt 1pt; padding: 0cm 5.4pt; width: 95.25pt; background-color: transparent;" valign="top" width="127">
AC Bellinzona</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 108pt; background-color: transparent;" valign="top" width="144">
svájci 7.993</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 126pt; background-color: transparent;" valign="top" width="168">
FC Gomel </pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 131.35pt; background-color: transparent;" valign="top" width="175">
fehérorosz 1.760</pre></td></tr> <tr> <td style="border-style: none solid solid; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext; border-width: medium 1pt 1pt; padding: 0cm 5.4pt; width: 95.25pt; background-color: transparent;" valign="top" width="127">
Legia Warsaw</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 108pt; background-color: transparent;" valign="top" width="144">
lengyel 4.973</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 126pt; background-color: transparent;" valign="top" width="168">
Khazar Lenkoran</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 131.35pt; background-color: transparent;" valign="top" width="175">
azerbajdzsáni 1.265</pre></td></tr> <tr> <td style="border-style: none solid solid; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext; border-width: medium 1pt 1pt; padding: 0cm 5.4pt; width: 95.25pt; background-color: transparent;" valign="top" width="127">
MSK Zilina</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 108pt; background-color: transparent;" valign="top" width="144">
szlovák 4.070</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 126pt; background-color: transparent;" valign="top" width="168">
Olimpik Baku </pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 131.35pt; background-color: transparent;" valign="top" width="175">
azerbajdzsáni 1.265</pre></td></tr> <tr> <td style="border-style: none solid solid; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext; border-width: medium 1pt 1pt; padding: 0cm 5.4pt; width: 95.25pt; background-color: transparent;" valign="top" width="127">
Spartak Trnava</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 108pt; background-color: transparent;" valign="top" width="144">
szlovák 4.070</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 126pt; background-color: transparent;" valign="top" width="168">
Ararat Yerevan</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 131.35pt; background-color: transparent;" valign="top" width="175">
örmény 1.210</pre></td></tr> <tr> <td style="border-style: none solid solid; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext; border-width: medium 1pt 1pt; padding: 0cm 5.4pt; width: 95.25pt; background-color: transparent;" valign="top" width="127">
Lech Poznan</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 108pt; background-color: transparent;" valign="top" width="144">
lengyel 3.973</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 126pt; background-color: transparent;" valign="top" width="168">
Banants Yerevan</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 131.35pt; background-color: transparent;" valign="top" width="175">
örmény 1.210</pre></td></tr> <tr> <td style="border-style: none solid solid; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext; border-width: medium 1pt 1pt; padding: 0cm 5.4pt; width: 95.25pt; background-color: transparent;" valign="top" width="127">
ETO FC Győr</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 108pt; background-color: transparent;" valign="top" width="144">
magyar 3.960</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 126pt; background-color: transparent;" valign="top" width="168">
Tobol Kustanai</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 131.35pt; background-color: transparent;" valign="top" width="175">
kazah 0.852</pre></td></tr> <tr> <td style="border-style: none solid solid; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext; border-width: medium 1pt 1pt; padding: 0cm 5.4pt; width: 95.25pt; background-color: transparent;" valign="top" width="127">
Nistru Otaci</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 108pt; background-color: transparent;" valign="top" width="144">
moldáv 2.475</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 126pt; background-color: transparent;" valign="top" width="168">
Shakhtyor Karaganda</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 131.35pt; background-color: transparent;" valign="top" width="175">
kazah 0.852</pre></td></tr> <tr> <td style="border-style: none solid solid; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext; border-width: medium 1pt 1pt; padding: 0cm 5.4pt; width: 95.25pt; background-color: transparent;" valign="top" width="127">
Dacia Chisinau</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 108pt; background-color: transparent;" valign="top" width="144">
moldáv 2.475</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 126pt; background-color: transparent;" valign="top" width="168">
Juvenes Dogana</pre></td> <td style="border-style: none solid solid none; border-color: rgb(236, 233, 216) windowtext windowtext rgb(236, 233, 216); border-width: medium 1pt 1pt medium; padding: 0cm 5.4pt; width: 131.35pt; background-color: transparent;" valign="top" width="175">
san marinoi 0.082</pre></td></tr></tbody> </table>

afca
2008-06-08, 08:10 AM
Szia Pisti.

Ez most,hogy is van?A ti első ellenfeletek a Vaduz?

afca
2008-06-08, 08:15 AM
http://www.soccer-desktop.com/store/p2-hb-tm-Netherlands-NL-v1.gif
http://img3.myimg.de/Robbenaf7.jpg
http://www.soccer-desktop.com/store/p2-hb-tm-Netherlands-NL-v2.gif

afca
2008-06-08, 08:20 AM
Hollandia

Hollandia kerete a 2008-<WBR>as foci Eb-<WBR>n.
<TABLE align=center><TBODY><TR align=middle><TD align=middle><!-- Adserver zone (write):44194--><SCRIPT type=text/javascript>if(!window.goA)document.write('<sc'+'ript src="http://imgs.adverticum.net/scripts/gwloader.js?ord='+Math.floor(Math.random()*1000000 000)+'" type="text/javascript"><\/sc'+'ript>');</SCRIPT><SCRIPT type=text/javascript>if(window.goA)goA.addZone(44194,{displayOptions:{b annerhome:'http://ad.adverticum.net'}});</SCRIPT><SCRIPT src="http://ad.adverticum.net/js.prm?zona=44194&ord=t0He0Si6Oy3Dk7Mh9A&re=http%3A%2F%2Fwww.google.hu%2Fsearch%3Fq%3Dajax% 2Bamsterdam%2B2008%26hl%3Dhu%26lr%3Dlang_hu%26sa%3 D2" charset=iso-8859-2></SCRIPT><SCRIPT src="http://imgs.adverticum.net/scripts/doDocWrite.js" type=text/javascript></SCRIPT><!-- Adserver zone (write): 46184, Adnetwork_dupla_boon --><SCRIPT type=text/javascript>if(!window.goA)document.write('<sc'+'ript src="http://imgs.adverticum.net/scripts/gwloader.js?ord='+Math.floor(Math.random()*1000000 000)+'" type="text/javascript"><\/sc'+'ript>');</SCRIPT><SCRIPT type=text/javascript>if(window.goA)goA.addZone(46184,{displayOptions:{b annerhome:'http://ad.adverticum.net'}});</SCRIPT><SCRIPT src="http://ad.adverticum.net/js.prm?zona=46184&ord=t0He0Si6Oy3Dk7Mh9A&re=http%3A%2F%2Fwww.google.hu%2Fsearch%3Fq%3Dajax% 2Bamsterdam%2B2008%26hl%3Dhu%26lr%3Dlang_hu%26sa%3 D2" charset=iso-8859-2></SCRIPT><NOSCRIPT>http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=46184 (http://ad.adverticum.net/click.prm?zona=46184)</NOSCRIPT><NOSCRIPT>http://ad.adverticum.net/img.prm?zona=44194 (http://ad.adverticum.net/click.prm?zona=44194)</NOSCRIPT>
</TD></TR></TBODY></TABLE>Kapusok
1 Edwin van der Sar (Manchester United)
13 Henk Timmer (Feyenoord)
16 Maarten Stekelenburg (Ajax Amsterdam)
Védők
2 André Ooijer (Blackburn Rovers)
3 Johnny Heitinga (Ajax Amsterdam)
4 Joris Mathijsen (Hamburger SV)
5 Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord)
12 Mario Melchiot (Wigan Athletic)
14 Wilfred Bouma (Aston Villa)
15 Tim de Cler (Feyenoord)
21 Khalid Boulahrouz (Sevilla)
Középpályások
6 Demy de Zeeuw (AZ Alkmaar)
8 Orlando Engelaar (Twente Enschede)
10 Wesley Sneijder (Real Madrid)
11 Arjen Robben (Real Madrid)
17 Nigel de Jong (Hamburger SV)
20 Ibrahim Afellay (PSV Eindhoven)
23 Rafael van der Vaart (Hamburger SV)
Támadók
7 Robin van Persie (Arsenal)
9 Ruud van Nistelrooy (Real Madrid)
18 Dirk Kuyt (FC Liverpool)
19 Klaas-<WBR>Jan Huntelaar (Ajax Amsterdam)
22 Jan Vennegoor of Hesselink (Celtic Glasgow)
Szövetségi kapitány: Marco van Basten.

afca
2008-06-08, 08:33 AM
http://www.iffhs.de/?10f42e00fa2d17f73702fa3016e23c17f7370eff3702bb1c2 bbb6f28f53512

IFFHS -aktuális ranglista

afca
2008-06-08, 08:38 AM
Magyarország: Full "A" internationals (1902-1910)

<TABLE cellSpacing=0 cols=5 rules=groups border=1 frame=void><TBODY><TR><TD align=middle>Datum</TD><TD align=left>Ort</TD><TD align=middle>Paarung</TD><TD align=right>Resultat</TD></TR><TR><TD align=middle height=22></TD><TD align=middle></TD><TD align=left></TD><TD align=middle></TD><TD align=right></TD></TR><TR><TD align=middle height=22>1.</TD><TD align=middle>12.10.1902</TD><TD align=left>Wien</TD><TD align=middle>Österreich - Magyarország (http://www.iffhs.de/?29da17699854685b55eb9b14685fdcdc3bfcdc0aec70aeeda 0a013)</TD><TD align=right>5:0</TD></TR><TR><TD align=middle height=22>2.</TD><TD align=middle>11.06.1903</TD><TD align=left>Budapest</TD><TD align=middle>Magyarország (http://www.iffhs.de/?29da17699854685b1569da95e85fdcdc3bfcdc0aec70aeeda 0ae0f) - Österreich</TD><TD align=right>3:2</TD></TR><TR><TD align=middle height=22>3.</TD><TD align=middle>11.10.1903</TD><TD align=left>Wien</TD><TD align=middle>Österreich - Magyarország (http://www.iffhs.de/?29da17699854685b142b9815685fdcdc3bfcdc0aec70aeeda 0a006)</TD><TD align=right>4:2</TD></TR><TR><TD align=middle height=22>4.</TD><TD align=middle>02.06.1904</TD><TD align=left>Budapest</TD><TD align=middle>Magyarország (http://www.iffhs.de/?29da14a8db55295bd469da57285fdcdc3bfcdc0aec70aeeda 0a51a) - Österreich</TD><TD align=right>3:0</TD></TR><TR><TD align=middle height=22>5.</TD><TD align=middle>09.10.1904</TD><TD align=left>Wien</TD><TD align=middle>Österreich - Magyarország (http://www.iffhs.de/?29da14a8db55295bd428d815685fdcdc3bfcdc0aec70aeeda 0a014)</TD><TD align=right>5:4</TD></TR><TR><TD align=middle height=22>6.</TD><TD align=middle>09.04.1905</TD><TD align=left>Budapest</TD><TD align=middle>Magyarország (http://www.iffhs.de/?29da14a8db55295bd4a99bd4285fdcdc3bfcdc0aec70aeeda 0a01e) - Österreich</TD><TD align=right>0:0</TD></TR><TR><TD align=middle height=22>7.</TD><TD align=middle>01.04.1906</TD><TD align=left>Budapest</TD><TD align=middle>Magyarország (http://www.iffhs.de/?29da14a8db55295bd7695bd4285fdcdc3bfcdc0aec70aeeda 0a01f) - Čechy</TD><TD align=right>1:1</TD></TR><TR><TD align=middle height=22>8.</TD><TD align=middle>07.10.1906</TD><TD align=left>Praha</TD><TD align=middle>Čechy - Magyarország (http://www.iffhs.de/?29da14a8db55295bd7285bd5e85fdcdc3bfcdc0aec70aeeda 0a305)</TD><TD align=right>4:4</TD></TR><TR><TD align=middle height=22>9.</TD><TD align=middle>04.11.1906</TD><TD align=left>Budapest</TD><TD align=middle>Magyarország (http://www.iffhs.de/?29da14a8db55295b952b9a55a85fdcdc3bfcdc0aec70aeeda 0a703) - Österreich</TD><TD align=right>3:1</TD></TR><TR><TD align=middle height=22>10.</TD><TD align=middle>07.04.1907</TD><TD align=left>Budapest</TD><TD align=middle>Magyarország (http://www.iffhs.de/?29da14a8db55295b95a9da57285fdcdc3bfcdc0aec70aeeda 0a50f) - Čechy</TD><TD align=right>5:2</TD></TR><TR><TD align=middle height=22>11.</TD><TD align=middle>05.05.1907</TD><TD align=left>Wien</TD><TD align=middle>Österreich - Magyarország (http://www.iffhs.de/?29da14a8db55295b9468db14a85fdcdc3bfcdc0aec70aeeda 0ae05)</TD><TD align=right>3:1</TD></TR><TR><TD align=middle height=22>12.</TD><TD align=middle>06.10.1907</TD><TD align=left>Praha</TD><TD align=middle>Čechy - Magyarország (http://www.iffhs.de/?29da14a8db55295b942bdb97285fdcdc3bfcdc0aec70aeeda 0a00a)</TD><TD align=right>5:3</TD></TR><TR><TD align=middle height=22>13.</TD><TD align=middle>03.11.1907</TD><TD align=left>Budapest</TD><TD align=middle>Magyarország (http://www.iffhs.de/?29da14a8db55295b94a89815e85fdcdc3bfcdc0aec70aeeda 0a70b) - Österreich</TD><TD align=right>4:1</TD></TR><TR><TD align=middle height=22>14.</TD><TD align=middle>05.04.1908</TD><TD align=left>Budapest</TD><TD align=middle>Magyarország (http://www.iffhs.de/?29da14a8db55295b97291bd5e85fdcdc3bfcdc0aec70aeeda 0a30c) - Čechy</TD><TD align=right>5:2</TD></TR><TR><TD align=middle height=22>15.</TD><TD align=middle>03.05.1908</TD><TD align=left>Wien</TD><TD align=middle>Österreich - Magyarország (http://www.iffhs.de/?29da14a8db55295855681a15685fdcdc3bfcdc0aec70aeeda 0af13)</TD><TD align=right>4:0</TD></TR><TR><TD align=middle height=22>16.</TD><TD align=middle>10.06.1908</TD><TD align=left>Budapest</TD><TD align=middle>Magyarország (http://www.iffhs.de/?29da14a8db552958552bdb17285fdcdc3bfcdc0aec70aeeda 0a51e) - England</TD><TD align=right>0:7</TD></TR><TR><TD align=middle height=22>17.</TD><TD align=middle>01.11.1908</TD><TD align=left>Budapest</TD><TD align=middle>Magyarország (http://www.iffhs.de/?29da14a8db55295855a89a95285fdcdc3bfcdc0aec70aeeda 0a40f) - Österreich</TD><TD align=right>5:3</TD></TR><TR><TD align=middle height=22>18.</TD><TD align=middle>04.04.1909</TD><TD align=left>Budapest</TD><TD align=middle>Magyarország (http://www.iffhs.de/?29da14a8db55295854681a57285fdcdc3bfcdc0aec70aeeda 0a50d) - Deutschland</TD><TD align=right>3:3</TD></TR><TR><TD align=middle height=22>19.</TD><TD align=middle>02.05.1909</TD><TD align=left>Wien</TD><TD align=middle>Österreich - Magyarország (http://www.iffhs.de/?29da14a8db552958542b9814285fdcdc3bfcdc0aec70aeeda 0a50d)</TD><TD align=right>3:4</TD></TR><TR><TD align=middle height=22>20.</TD><TD align=middle>29.05.1909</TD><TD align=left>Budapest</TD><TD align=middle>Magyarország (http://www.iffhs.de/?29da14a8db55295854a95a95e85fdcdc3bfcdc0aec70aeeda 0ae15) - England</TD><TD align=right>2:4</TD></TR><TR><TD align=middle height=22>21.</TD><TD align=middle>30.05.1909</TD><TD align=left>Budapest</TD><TD align=middle>Magyarország (http://www.iffhs.de/?29da14a8db552958576bdbd7685fdcdc3bfcdc0aec70aeeda 0a10e) - Österreich</TD><TD align=right>1:1</TD></TR><TR><TD align=middle height=22>22.</TD><TD align=middle>31.05.1909</TD><TD align=left>Budapest</TD><TD align=middle>Magyarország (http://www.iffhs.de/?29da14a8db55295815681ad4e85fdcdc3bfcdc0aec70aeeda 0a31e) - England</TD><TD align=right>2:8</TD></TR><TR><TD align=middle height=22>23.</TD><TD align=middle>07.11.1909</TD><TD align=left>Budapest</TD><TD align=middle>Magyarország (http://www.iffhs.de/?29da14a8db55295815e89a54e85fdcdc3bfcdc0aec70aeeda 0a41c) - Österreich</TD><TD align=right>2:2</TD></TR><TR><TD align=middle height=22>24.</TD><TD align=middle>01.05.1910</TD><TD align=left>Wien</TD><TD align=middle>Österreich - Magyarország (http://www.iffhs.de/?29da14a8db55295814699a94285fdcdc3bfcdc0aec70aeeda 0af01)</TD><TD align=right>2:1</TD></TR><TR><TD align=middle height=22>25.</TD><TD align=middle>26.05.1910</TD><TD align=left>Budapest</TD><TD align=middle>Magyarország (http://www.iffhs.de/?29da14a8db55295814291817685fdcdc3bfcdc0aec70aeeda 0a21c) - Italia</TD><TD align=right>6:1</TD></TR><TR><TD align=middle height=22>26.</TD><TD align=middle>06.11.1910</TD><TD align=left>Budapest</TD><TD align=middle>Magyarország (http://www.iffhs.de/?29da14a8db55295814e95bd4685fdcdc3bfcdc0aec70aeeda 0a601) - Österreich</TD><TD align=right>3:0</TD></TR></TBODY></TABLE>

pisti72
2008-06-08, 10:43 AM
Szia Pisti.

Ez most,hogy is van?A ti első ellenfeletek a Vaduz?

Nem , még nem volt sorsolás. A jobb oldali csapatok közül lesz valamelyik az ellenfelünk az első körben. Én személy szerint a San Marino-i csapatot szeretném.

dmakra
2008-06-08, 01:14 PM
Sziasztok!

Az EB-re lehet tippkört alakítani: www.kicktipp.de

mayar nyelv sajnos nincs, de több lehetőség közül lehet választani.

Üdv: dmakra

afca
2008-06-08, 02:24 PM
ajaxhirek.nl (http://www.ajaxhirek.nl/) ,

Hogy a hírek mennyire megbízhatóak, nem tudom, de különböző ma olvasott hírek alapján elmondom, hogy ezek szerint hogy állunk az átigazolási fronton.
- Egy középhátvéddel (valószínűleg az argentin Maidana; kb. €3 millióért) és csapatával már megállapodtunk, és már csak az orvosi vizsgálat van hátra. Bemutatásával meg akarják várni az EB végét.
- Sulejmaniról tárgyalunk. A Heerenveen €12 milliót kér, míg mi €8-nál, egyelőre nem akarunk többet fizetni.
- Huntelaar az EB után új szerződést írhat alá. Évi €3,7 milliót kereshet, és a szerződésben az lesz, hogy (egy év után) €20-25 milliónál nem kérhetünk többet érte.
- Nwano Kanu közölte Blinddel, hogy, ha Huntelaar elmegy, felvehetjük vele a kapcsolatot. Van Bastennek tetszene az ötlet.
- A NEC hivatalosan jelentkezett Leonardo-ért. Azt hallottam, €750.000-t kérünk érte, de ez nem biztos.
- Miután a Heracles sokallta a Schilderért kért kb. €1 milliót, jelentkezett érte a De Graafschap és a Sparta. Mindkét klub azzal kezdte, hogy €1 milliót ők sem adnak érte.
- A Willem II átvenné Delorge-ot, akit, egy szerintünk reális árért el is engednénk. Hogy az mennyi, illetve, hogy a Willem II mennyit hajlandó érte fizetni, nem tudom.
- Még egy középpályással is szeretnénk erősíteni. Engelaar volt a jelölt, de, ahogy a Schalke 04 is sokallta a kért €8 milliót, mi sem vagyunk hajlandók ennyit adni érte. Pranic is jelölt, de félek, a Heerenveen nem engedi el mind a két volt jugoszlávot.

afca
2008-06-10, 02:44 PM
EB 2008

Hollandia - Olaszország

3---0
:):):)

http://www.ajax.nl/upload_mm/6/6/b/1693667446_1999997341_EK_Pool_logo_330.jpg (http://www.ajax.nl/web/show/id=154417/contentid=66701)

afca
2008-06-10, 02:47 PM
:)

afca
2008-06-10, 02:54 PM
A Holland győzelem az Olaszok ellen.:):)

http://files.datawire.nl/uploads/o8901cyyFFFsz0gM9JcMRQ/EqHPrqgfDAQtHERjtYpCqQ/727-080609EVHN7025.jpg

afca
2008-06-10, 02:56 PM
http://www.onsoranje.nl/binaries/training-na-itali-.jpg

Készülés a Franciák ellen.

afca
2008-06-10, 03:06 PM
http://www.onsoranje.nl/binaries/rubrieken/irenestuyvenberg_groot.jpg

afca
2008-06-10, 03:09 PM
http://www.onsoranje.nl/binaries/teamfotos/teamfoto-nederland.jpg

Bondscoach: Marco van Basten
Aantal EK-deelnames: 7
Beste prestatie op een EK: winnaar in 1988

De EK-selectie:
Doel: Edwin van der Sar (Manchester United), Maarten Stekelenburg (Ajax) en Henk Timmer (Feyenoord).
Verdediging: Wilfred Bouma (Aston Villa), Tim de Cler (Feyenoord), John Heitinga (Ajax), Joris Mathijsen (HSV), Mario Melchiot (Wigan Athletic) en André Ooijer (Blackburn Rovers).
Middenveld: Ibrahim Afellay (PSV), Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), Orlando Engelaar (FC Twente), Nigel de Jong (HSV), Wesley Sneijder (Real Madrid), Rafael van der Vaart (HSV) en Demy de Zeeuw (AZ).
Aanval: Ryan Babel (Liverpool), Klaas Jan Huntelaar (Ajax), Dirk Kuyt (Liverpool), Ruud van Nistelrooy (Real Madrid), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Real Madrid) en Jan Vennegoor of Hesselink (Celtic).

afca
2008-06-12, 02:44 PM
Horvátország-Németország
2-1

Szerintem a világon most minden ember ennek örül.:)Én biztosan.Nem szeretem a Német focit.

afca
2008-06-13, 01:43 PM
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=468 border=0><TBODY><TR align=middle><TD class=comp width=233 height=20>Netherlands </TD><TD></TD><TD class=comp width=233 height=20>Italy </TD></TR><!--res--><TR><TD align=middle>3 </TD><TD></TD><TD align=middle>0 </TD></TR><!--goals--><TR><TD align=middle colSpan=3 height=18>GOALS</TD></TR><TR><TD vAlign=top><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=stRow1> http://www.goals365.com/feed/com/evt1.gif Ruud Van Nistelrooy </TD><TD class=stRow1 align=right width=20>26 </TD></TR><TR><TD class=stRow2> http://www.goals365.com/feed/com/evt1.gif Wesley Sneijder </TD><TD class=stRow2 align=right width=20>31 </TD></TR><TR><TD class=stRow1> http://www.goals365.com/feed/com/evt1.gif Giovanni Van Bronckhorst </TD><TD class=stRow1 align=right width=20>79 </TD></TR></TBODY></TABLE></TD><TD> </TD><TD vAlign=top><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" border=0><TBODY></TBODY></TABLE></TD></TR><TR><TD colSpan=3></TD></TR><!--rc--><TR><TD colSpan=3> </TD></TR><!--yc--><TR><TD align=middle colSpan=3 height=18>YELLOW CARDS</TD></TR><TR><TD vAlign=top><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=stRow2> http://www.goals365.com/feed/com/evt12.gif Nigel De Jong </TD><TD class=stRow2 align=right width=20>58 </TD></TR></TBODY></TABLE></TD><TD> </TD><TD vAlign=top><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=stRow1> http://www.goals365.com/feed/com/evt12.gif Luca Toni </TD><TD class=stRow1 align=right width=20>28 </TD></TR><TR><TD class=stRow2> http://www.goals365.com/feed/com/evt12.gif Gianluca Zambrotta </TD><TD class=stRow2 align=right width=20>35 </TD></TR><TR><TD class=stRow1> http://www.goals365.com/feed/com/evt12.gif Gennaro Ivan Gattuso </TD><TD class=stRow1 align=right width=20>51 </TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><!--penal--></TD></TR></TBODY></TABLE>

afca
2008-06-13, 01:52 PM
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=468 border=0><TBODY><TR align=middle><TD class=comp width=233 height=20>Italy </TD><TD></TD><TD class=comp width=233 height=20>Romania </TD></TR><!--res--><TR><TD align=middle>1 </TD><TD></TD><TD align=middle>1 </TD></TR><!--goals--><TR><TD align=middle colSpan=3 height=18>GOALS</TD></TR><TR><TD vAlign=top><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=stRow1> http://www.goals365.com/feed/com/evt1.gif Christian Panucci </TD><TD class=stRow1 align=right width=20>56 </TD></TR></TBODY></TABLE></TD><TD> </TD><TD vAlign=top><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=stRow1> http://www.goals365.com/feed/com/evt1.gif Adrian Mutu </TD><TD class=stRow1 align=right width=20>55 </TD></TR><TR><TD class=stRow2> </TD><TD class=stRow2 align=right width=20></TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><TR><TD colSpan=3></TD></TR><!--rc--><TR><TD colSpan=3> </TD></TR><!--yc--><TR><TD align=middle colSpan=3 height=18>YELLOW CARDS</TD></TR><TR><TD vAlign=top><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=stRow2> http://www.goals365.com/feed/com/evt12.gif Andrea Pirlo </TD><TD class=stRow2 align=right width=20>61 </TD></TR></TBODY></TABLE></TD><TD> </TD><TD vAlign=top><TABLE cellSpacing=0 cellPadding=1 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=stRow1> http://www.goals365.com/feed/com/evt12.gif Adrian Mutu </TD><TD class=stRow1 align=right width=20>43 </TD></TR><TR><TD class=stRow2> http://www.goals365.com/feed/com/evt12.gif Cristian Eugene Chivu </TD><TD class=stRow2 align=right width=20>58 </TD></TR><TR><TD class=stRow1> http://www.goals365.com/feed/com/evt12.gif Nicolae Dorin Goian </TD><TD class=stRow1 align=right width=20>73 </TD></TR></TBODY></TABLE></TD></TR><!--penal--></TD></TR></TBODY></TABLE>

filozófus
2008-06-13, 03:49 PM
Örülök a németek vereségének, de nem örülök, hogy nyertek a horvátok.
Német győzelemre fogadtam(tippjáték). :(

filozófus
2008-06-13, 03:49 PM
Picsába.Ezt a meccset is jól eladták.Grat a bírónak.Románok meg ilyen focival továbbmehetnek, kész röhej.

pisti72
2008-06-14, 12:20 AM
A hollandok egészen fantasztikusan játszanak és még szerencséjük is van. Ki tudja kitart-e a végéig?

filozófus
2008-06-14, 05:35 AM
Ellövik magukat itt az elején, a végére meg...
Nem fognak bejönni minden meccsen azok,amik most bejöttek. http://eurosport.masterfilm.hu/phpBB2/images/smiles/icon_rolleyes.gif

afca
2008-06-14, 07:11 AM
EURO 2008. A holland szövetségi kapitány ellentmondásosan nyilatkozott csapata utolsó, Románia elleni csoportmeccséről.

Van Basten: teljesen mindegy, mi lesz az eredmény a románok ellen

Marco van Basten holland szövetségi kapitány újságíróknak sokat sejtetően elmondta: csapata számára nem fontos a Románia elleni utolsó csoportmérkőzés. A szakember ugyanakkor nem fogalmazott egyértelműen, mert azt a közhelyes megjegyzést is hozzátette, hogy minden mérkőzésen győzni szeretnének.

Amennyiben az utolsó fordulóban Románia legyőzi a C-csoportban Hollandiát, úgy Olaszország és Franciaország búcsúzik a kontinenstornától (függetlenül attól, hogy a két együttes mi játszik az utolsó körben), miután pénteken az Oranje legyőzte a gallokat, a románok pedig döntetlent játszottak az olaszokkal.

Ezért most mindenki arra kíváncsi, vajon mennyire lesznek motiváltak a hollandok Románia ellen, akarnak-e egyáltalán győzni, vagy úgy gondolják, hogy „jobb lesz” ez Európa-bajnokság az olaszok és a franciák nélkül, ezért kikapnak a románoktól.

Azt ugyanis ne felejtsük el, hogy a csoport két továbbjutója még találkozhat egymással az elődöntőben, és a sikerek ellenére azért még egyszer nem biztos, hogy szívesen randevúznának a hollandok az olaszokkal és a franciákkal.

„A franciák legyőzésével elértük a célunkat, megnyertük a csoportunkat, így számunkra érdektelenné vált az utolsó, románok elleni mérkőzés, nincs szükségünk a győzelemre” – mondta a pénteki sikert követően a holland szövetségi kapitány.

A sokat sejtető mondatok után persze „megfutotta” az ilyenkor szokásos tiszteletköröket is.

„Minden meccsen a maximumra törekszünk, és bár nem kell feltétlenül nyernünk, azért a románok ellen is jól kell játszanunk, hiszen ezt várják tőlünk a szurkolóink” – tette hozzá közhelyesen a holland szakember.

Ezek után döntse el mindenki, hogy hova teszi Van Basten nyilatkozatát...

Egy biztos: ha az olaszok és a franciák nem úgy játszottak volna, ahogy azt az eddigi két meccsükön tették, akkor most nem kellene a hollandoknak szurkolniuk, tehát ha véletlenül (?) nyernek is a románok, akkor sem érdemes pálcát törni az Oranje fölött, hiszen mindenki a maga szerencséjének a kovácsa.

http://static.nso.hu/db/0A/C1/d0005AAC146a87a4e19fe.jpg

afca
2008-06-14, 07:12 AM
Ellövik magukat itt az elején, a végére meg...
Nem fognak bejönni minden meccsen azok,amik most bejöttek. http://eurosport.masterfilm.hu/phpBB2/images/smiles/icon_rolleyes.gif

Szerintem megnyerik az EB-t.A cserepaduk ugyan olyan erős mint a kezdő 11.A Románokat meg szerintem továbbsegitik.

afca
2008-06-14, 07:29 AM
Az adu ász.:)

http://www.ajax.nl/upload/1520976_657_1213276694784-oranje_training_huntelaar_330.jpg

pisti72
2008-06-15, 01:54 AM
Ő is kezdő lesz a románok ellen, meg Affelay is szerintem.Nem biztos,hogy nem verik meg őket. A döntetlen esetén mi lenne az ábra?

afca
2008-06-15, 03:39 AM
Ő is kezdő lesz a románok ellen, meg Affelay is szerintem.Nem biztos,hogy nem verik meg őket. A döntetlen esetén mi lenne az ábra?

Holland Román továbbjutás X esetén.

afca
2008-06-15, 03:39 AM
A BEK (BL) döntői

A versenysorozat neve 1991-ig Bajnokcsapatok Európa Kupája (BEK), utána pedig Bajnokok Ligája (BL).
<TABLE class=center cellSpacing=3 cellPadding=3><TBODY><TR><TD class=szurke2 colSpan=6>A BEK (BL) döntői</TD></TR><TR><TD class=szurke1 align=left>év</TD><TD class=feher align=middle>helyszín</TD><TD class=feher align=middle></TD><TD class=feher align=middle></TD><TD class=feher align=middle></TD></TR><TR><TD class=szurke3 align=left>1956</TD><TD class=szurke2 align=middle>Párizs</TD><TD class=szurke2 align=middle>Real Madrid</TD><TD class=szurke2 align=middle>Stade Reims</TD><TD class=szurke2 align=middle>4–3</TD></TR><TR><TD class=szurke1 align=left>1957</TD><TD class=feher align=middle>Madrid</TD><TD class=feher align=middle>Real Madrid</TD><TD class=feher align=middle>Fiorentina</TD><TD class=feher align=middle>2–0</TD></TR><TR><TD class=szurke3 align=left>1958</TD><TD class=szurke2 align=middle>Brüsszel</TD><TD class=szurke2 align=middle>Real Madrid</TD><TD class=szurke2 align=middle>AC Milan</TD><TD class=szurke2 align=middle>3–2 (h. u.)</TD></TR><TR><TD class=szurke1 align=left>1959</TD><TD class=feher align=middle>Stuttgart</TD><TD class=feher align=middle>Real Madrid</TD><TD class=feher align=middle>Stade Reims</TD><TD class=feher align=middle>2–0</TD></TR><TR><TD class=szurke3 align=left>1960</TD><TD class=szurke2 align=middle>Glasgow</TD><TD class=szurke2 align=middle>Real Madrid</TD><TD class=szurke2 align=middle>Eintracht Frankfurt</TD><TD class=szurke2 align=middle>7–3</TD></TR><TR><TD class=szurke1 align=left>1961</TD><TD class=feher align=middle>Bern</TD><TD class=feher align=middle>Benfica</TD><TD class=feher align=middle>FC Barcelona</TD><TD class=feher align=middle>3–2</TD></TR><TR><TD class=szurke3 align=left>1962</TD><TD class=szurke2 align=middle>Amszterdam</TD><TD class=szurke2 align=middle>Benfica</TD><TD class=szurke2 align=middle>Real Madrid</TD><TD class=szurke2 align=middle>5–3</TD></TR><TR><TD class=szurke1 align=left>1963</TD><TD class=feher align=middle>London</TD><TD class=feher align=middle>AC Milan</TD><TD class=feher align=middle>Benfica</TD><TD class=feher align=middle>2–1</TD></TR><TR><TD class=szurke3 align=left>1964</TD><TD class=szurke2 align=middle>Bécs</TD><TD class=szurke2 align=middle>Internazionale</TD><TD class=szurke2 align=middle>Real Madrid</TD><TD class=szurke2 align=middle>3–1</TD></TR><TR><TD class=szurke1 align=left>1965</TD><TD class=feher align=middle>Milánó</TD><TD class=feher align=middle>Internazionale</TD><TD class=feher align=middle>Benfica</TD><TD class=feher align=middle>1–0</TD></TR><TR><TD class=szurke3 align=left>1966</TD><TD class=szurke2 align=middle>Brüsszel</TD><TD class=szurke2 align=middle>Real Madrid</TD><TD class=szurke2 align=middle>Partizan Beograd</TD><TD class=szurke2 align=middle>2–1</TD></TR><TR><TD class=szurke1 align=left>1967</TD><TD class=feher align=middle>Lisszabon</TD><TD class=feher align=middle>Celtic Glasgow</TD><TD class=feher align=middle>Internazionale</TD><TD class=feher align=middle>2–1</TD></TR><TR><TD class=szurke3 align=left>1968</TD><TD class=szurke2 align=middle>London</TD><TD class=szurke2 align=middle>Manchester United</TD><TD class=szurke2 align=middle>Benfica</TD><TD class=szurke2 align=middle>4–1 (h. u.)</TD></TR><TR><TD class=szurke1 align=left>1969</TD><TD class=feher align=middle>Madrid</TD><TD class=feher align=middle>AC Milan</TD><TD class=feher align=middle>Ajax Amsterdam</TD><TD class=feher align=middle>4–1</TD></TR><TR><TD class=szurke3 align=left>1970</TD><TD class=szurke2 align=middle>Milánó</TD><TD class=szurke2 align=middle>Feyenoord Rotterdam</TD><TD class=szurke2 align=middle>Celtic Glasgow</TD><TD class=szurke2 align=middle>2–1 (h. u.)</TD></TR><TR><TD class=szurke1 align=left>1971</TD><TD class=feher align=middle>London</TD><TD class=feher align=middle>Ajax Amsterdam</TD><TD class=feher align=middle>Panathinaikosz</TD><TD class=feher align=middle>2–0</TD></TR><TR><TD class=szurke3 align=left>1972</TD><TD class=szurke2 align=middle>Rotterdam</TD><TD class=szurke2 align=middle>Ajax Amsterdam</TD><TD class=szurke2 align=middle>Internazionale</TD><TD class=szurke2 align=middle>2–0</TD></TR><TR><TD class=szurke1 align=left>1973</TD><TD class=feher align=middle>Belgrád</TD><TD class=feher align=middle>Ajax Amsterdam</TD><TD class=feher align=middle>Juventus FC</TD><TD class=feher align=middle>1–0</TD></TR><TR><TD class=szurke3 align=left>1974</TD><TD class=szurke2 align=middle>Brüsszel</TD><TD class=szurke2 align=middle>Bayern München</TD><TD class=szurke2 align=middle>Atlético Madrid</TD><TD class=szurke2 align=middle>1–1 (h. u.), m. 4–0</TD></TR><TR><TD class=szurke1 align=left>1975</TD><TD class=feher align=middle>Párizs</TD><TD class=feher align=middle>Bayern München</TD><TD class=feher align=middle>Leeds United</TD><TD class=feher align=middle>2–0</TD></TR><TR><TD class=szurke3 align=left>1976</TD><TD class=szurke2 align=middle>Glasgow</TD><TD class=szurke2 align=middle>Bayern München</TD><TD class=szurke2 align=middle>AS Saint-Étienne</TD><TD class=szurke2 align=middle>1–0</TD></TR><TR><TD class=szurke1 align=left>1977</TD><TD class=feher align=middle>Róma</TD><TD class=feher align=middle>FC Liverpool</TD><TD class=feher align=middle>Borussia Mönchengladbach</TD><TD class=feher align=middle>3–1</TD></TR><TR><TD class=szurke3 align=left>1978</TD><TD class=szurke2 align=middle>London</TD><TD class=szurke2 align=middle>FC Liverpool</TD><TD class=szurke2 align=middle>FC Bruges</TD><TD class=szurke2 align=middle>1–0</TD></TR><TR><TD class=szurke1 align=left>1979</TD><TD class=feher align=middle>München</TD><TD class=feher align=middle>Nottingham Forest</TD><TD class=feher align=middle>Malmö FF</TD><TD class=feher align=middle>1–0</TD></TR><TR><TD class=szurke3 align=left>1980</TD><TD class=szurke2 align=middle>Madrid</TD><TD class=szurke2 align=middle>Nottingham Forest</TD><TD class=szurke2 align=middle>Hamburger SV</TD><TD class=szurke2 align=middle>1–0</TD></TR><TR><TD class=szurke1 align=left>1981</TD><TD class=feher align=middle>Párizs</TD><TD class=feher align=middle>FC Liverpool</TD><TD class=feher align=middle>Real Madrid</TD><TD class=feher align=middle>1–0</TD></TR><TR><TD class=szurke3 align=left>1982</TD><TD class=szurke2 align=middle>Rotterdam</TD><TD class=szurke2 align=middle>Aston Villa</TD><TD class=szurke2 align=middle>Bayern München</TD><TD class=szurke2 align=middle>1–0</TD></TR><TR><TD class=szurke1 align=left>1983</TD><TD class=feher align=middle>Athén</TD><TD class=feher align=middle>Hamburger SV</TD><TD class=feher align=middle>Juventus FC</TD><TD class=feher align=middle>1–0</TD></TR><TR><TD class=szurke3 align=left>1984</TD><TD class=szurke2 align=middle>Róma</TD><TD class=szurke2 align=middle>FC Liverpool</TD><TD class=szurke2 align=middle>AS Roma</TD><TD class=szurke2 align=middle>1–1 (h. u.), t. 4–2</TD></TR><TR><TD class=szurke1 align=left>1985</TD><TD class=feher align=middle>Brüsszel</TD><TD class=feher align=middle>Juventus FC</TD><TD class=feher align=middle>FC Liverpool</TD><TD class=feher align=middle>1–0</TD></TR><TR><TD class=szurke3 align=left>1986</TD><TD class=szurke2 align=middle>Sevilla</TD><TD class=szurke2 align=middle>Steaua Bucuresti</TD><TD class=szurke2 align=middle>FC Barcelona</TD><TD class=szurke2 align=middle>0–0 (h. u.), t. 2–0</TD></TR><TR><TD class=szurke1 align=left>1987</TD><TD class=feher align=middle>Bécs</TD><TD class=feher align=middle>FC Porto</TD><TD class=feher align=middle>Bayern München</TD><TD class=feher align=middle>2–1</TD></TR><TR><TD class=szurke3 align=left>1988</TD><TD class=szurke2 align=middle>Stuttgart</TD><TD class=szurke2 align=middle>PSV Eindhoven</TD><TD class=szurke2 align=middle>Benfica</TD><TD class=szurke2 align=middle>0–0 (h. u.), t. 6–5</TD></TR><TR><TD class=szurke1 align=left>1989</TD><TD class=feher align=middle>Barcelona</TD><TD class=feher align=middle>AC Milan</TD><TD class=feher align=middle>Steaua Bucuresti</TD><TD class=feher align=middle>4–0</TD></TR><TR><TD class=szurke3 align=left>1990</TD><TD class=szurke2 align=middle>Bécs</TD><TD class=szurke2 align=middle>AC Milan</TD><TD class=szurke2 align=middle>Benfica</TD><TD class=szurke2 align=middle>1–0</TD></TR><TR><TD class=szurke1 align=left>1991</TD><TD class=feher align=middle>Bari</TD><TD class=feher align=middle>Crvena zvezda Beograd</TD><TD class=feher align=middle>Olympique Marseille</TD><TD class=feher align=middle>0–0 (h. u.), t. 5–3</TD></TR><TR><TD class=szurke3 align=left>1992</TD><TD class=szurke2 align=middle>London</TD><TD class=szurke2 align=middle>FC Barcelona</TD><TD class=szurke2 align=middle>Sampdoria</TD><TD class=szurke2 align=middle>1–0 (h. u.)</TD></TR><TR><TD class=szurke1 align=left>1993</TD><TD class=feher align=middle>München</TD><TD class=feher align=middle>Olympique Marseille</TD><TD class=feher align=middle>AC Milan</TD><TD class=feher align=middle>1–0</TD></TR><TR><TD class=szurke3 align=left>1994</TD><TD class=szurke2 align=middle>Athén</TD><TD class=szurke2 align=middle>AC Milan</TD><TD class=szurke2 align=middle>FC Barcelona</TD><TD class=szurke2 align=middle>4–0</TD></TR><TR><TD class=szurke1 align=left>1995</TD><TD class=feher align=middle>Bécs</TD><TD class=feher align=middle>Ajax Amsterdam</TD><TD class=feher align=middle>AC Milan</TD><TD class=feher align=middle>1–0</TD></TR><TR><TD class=szurke3 align=left>1996</TD><TD class=szurke2 align=middle>Róma</TD><TD class=szurke2 align=middle>Juventus FC</TD><TD class=szurke2 align=middle>Ajax Amsterdam</TD><TD class=szurke2 align=middle>1–1 (h. u.), t. 4–2</TD></TR><TR><TD class=szurke1 align=left>1997</TD><TD class=feher align=middle>München</TD><TD class=feher align=middle>Borussia Dortmund</TD><TD class=feher align=middle>Juventus FC</TD><TD class=feher align=middle>3–1</TD></TR><TR><TD class=szurke3 align=left>1998</TD><TD class=szurke2 align=middle>Amszterdam</TD><TD class=szurke2 align=middle>Real Madrid</TD><TD class=szurke2 align=middle>Juventus FC</TD><TD class=szurke2 align=middle>1–0</TD></TR><TR><TD class=szurke1 align=left>1999</TD><TD class=feher align=middle>Barcelona</TD><TD class=feher align=middle>Manchester United</TD><TD class=feher align=middle>Bayern München</TD><TD class=feher align=middle>2–1</TD></TR><TR><TD class=szurke3 align=left>2000</TD><TD class=szurke2 align=middle>Saint-Denis</TD><TD class=szurke2 align=middle>Real Madrid</TD><TD class=szurke2 align=middle>Valencia</TD><TD class=szurke2 align=middle>3–0</TD></TR><TR><TD class=szurke1 align=left>2001</TD><TD class=feher align=middle>Milánó</TD><TD class=feher align=middle>Bayern München</TD><TD class=feher align=middle>Valencia</TD><TD class=feher align=middle>1–1 (h. u.), t. 5–4</TD></TR><TR><TD class=szurke3 align=left>2002</TD><TD class=szurke2 align=middle>Glasgow</TD><TD class=szurke2 align=middle>Real Madrid</TD><TD class=szurke2 align=middle>Bayer Leverkusen</TD><TD class=szurke2 align=middle>2–1</TD></TR><TR><TD class=szurke1 align=left>2003</TD><TD class=feher align=middle>Manchester</TD><TD class=feher align=middle>AC Milan</TD><TD class=feher align=middle>Juventus FC</TD><TD class=feher align=middle>0–0 (h. u.), t. 3–2</TD><TD class=feher align=middle></TD></TR><TR><TD class=szurke3 align=left>2004</TD><TD class=szurke2 align=middle>Gelsenkirchen</TD><TD class=szurke2 align=middle>FC Porto</TD><TD class=szurke2 align=middle>AS Monaco</TD><TD class=szurke2 align=middle>3–0</TD></TR><TR><TD class=szurke1 align=left>2005 (http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=31376&)</TD><TD class=feher align=middle>Isztambul</TD><TD class=feher align=middle>Liverpool</TD><TD class=feher align=middle>AC Milan</TD><TD class=feher align=middle>3–3 (h. u.), t. 3–2 (http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=77866&)</TD></TR><TR><TD class=szurke1 align=left>2006 (http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=88838&)</TD><TD class=feher align=middle>Párizs</TD><TD class=feher align=middle>FC Barcelona (http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=7128&)</TD><TD class=feher align=middle>Arsenal (http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=6881&)</TD><TD class=feher align=middle>2–1 (http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=113387&)</TD></TR><TR><TD class=szurke1 align=left>2007 (http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=117431&)</TD><TD class=feher align=middle>Athén</TD><TD class=feher align=middle>AC Milan (http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=137098&)</TD><TD class=feher align=middle>Liverpool FC (http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=137800&)</TD><TD class=feher align=middle>2–1 (http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=142333&)</TD></TR><TR><TD class=szurke1 align=left>2008 (http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=148286&)</TD><TD class=feher align=middle>Moszkva</TD><TD class=feher align=middle>Manchester United</TD><TD class=feher align=middle>Chelsea</TD><TD class=feher align=middle>1–1 (h. u.), t. 6–5 (http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=181254)</TD></TR></TBODY></TABLE>
Rövidítések: h.u. = hosszabbítás után, m. = megismételt mérkőzésen, t. = tizenegyesrúgásokkal.

afca
2008-06-15, 03:42 AM
Daniele de Rossi (http://www.origo.hu/euro2008/20080604-sztarportre-daniele-de-rossi.html)
Sergio Agüero (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20080527-sztarportre-sergio-aguero.html)
Rio Ferdinand (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20080520-rio-ferdinand-bemutatasa.html)
Nani (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20080513-nani-a-manchester-united-masik-portugal-szelsoje.html)
Djibril Cissé (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20080507-sztarportre-djibril-cisse-a-marseille-csatara.html)
Nihat Kahveci (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20080504-sztarportre-nihat-kahveci-villarreal.html)
Ryan Babel (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20080419-sztarportre-ryan-babel.html)
Raúl (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20080411-raulsztarportre.html)
Emmanuel Adebayor (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20080323-sztarportre-emmanuel-aderbayor.html)
Dirk Kuyt (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20080320-sztarportre-dirk-kuyt-liverpool.html)
Michael Ballack (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20080309-michael-ballack-a-keletnemet-futballiskola-eminense.html)
Edwin van der Sar (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20080302-sztarportre-edwin-van-der-sar.html)
Alessandro Nesta (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20080216-sztarportre-alessandro-nesta.html)
Ricardo Quaresma (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20080211-sztarportre-ricardo-quaresma.html)
Kevin Kuranyi (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20080210-sztarportre-kevin-kuranyi.html)
Iker Casillas (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20080127-iker-casillas-bemutatasa.html)
William Gallas (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20080121-william-gallas-portreja.html)
Christian Panucci (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20071229-sztarportre-christian-panucci.html)
David Trézéguet (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20071219-david-trezeguet-a-juventus-csataranak-sztarportreja.html)
Diego Forlán (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20071223-sztarportre-diego-forlan.html)
Joe Cole (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20071228-sztarportre-joe-cole.html)
Luís Fabiano (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20071111-sztarportre-luis-fabiano-sevilla.html)
Robin van Persie (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20071028-robin-van-persie-sztarportre.html)
Nicolas Anelka (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20071021-nicolas-anelka-sztarportre.html)
Alberto Gilardino (http://origo.hu/sport/focivilag/20071014-sztarportre-alberto-gilardino.html)
Adrian Mutu (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20071015-sztarportre-adrian-mutu.html)
John Terry (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20071008-john-terrysztarportre.html)
Diego (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20070923-sztarportre-diego-bemutatasa.html)
Carlos Tévez (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20070922-carlos-tevezsztarportre.html)
Wesley Sneijder (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20070913-wesley-sneijder-portreja.html)
Daniel Alves (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20070911-sztarportre-daniel-alves.html)
Philipp Lahm (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20070903-philipp-lahm-portre.html)
Andrea Pirlo (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20070821-andrea-pirlo-portreja.html)
Rafael van der Vaart (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20070812-sztarportre-rafael-van-der-vaart.html)
Robinho (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20070722-sztarportre-robinho-real-madrid.html)
Cristian Chivu (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20070715-cristian-chivu-a-zuros-atigazolasok-specialistaja.html)
Dimitar Berbatov (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20070701-porte-dimitar-berbatov-a-tottenham-csatara.html)
Franck Ribéry (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20070627ribery.html)
Fabio Cannavaro (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20070616cannavaro.html)
Sergio Ramos (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20070610sergio.html)
Didier Drogba (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20070608vedokent.html)
Juan Román Riquelme (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20070526riquelme.html)
Joaquín Sánchez Rodríguez (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20070518joaquin.html)
Peter Crouch (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20070515igazi.html)
Tomás Rosicky (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20070510londonban.html)
Klaas Jan Huntelaar (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20070407huntelaar.html)
Eidur Smári Gudjohnsen (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20070402gudjohnsen.html)
Luca Toni (http://origo.hu/sport/focivilag/20070326toni.html)
Fernando Torres (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20070319fernando.html)
Arjen Robben (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20070318robben.html)
Gennaro Gattuso (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20070226sztarportre.html)
Steven Gerrard (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20070217gerrard.html)
Miroslav Klose (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20070210klose.html)
Kaká (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20070203sztarportre.html)
David Villa (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20070129sztarportre.html)
Cristiano Ronaldo (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20070122sztarportre.html)
Owen Hargreaves (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20070309azangolok.html)
Andrés Iniesta (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20071125-sztarportre-andres-iniesta.html)
Lucas Podolski (http://www.origo.hu/sport/focivilag/20080101-sztarportre-lukas-podolski.html)
<!-- PATH STAT NUMBER ERROR --><!-- PATH STAT NUMBER ERROR --><!-- PATH STAT NUMBER ERROR --><!-- PATH STAT NUMBER ERROR --><!-- PATH STAT NUMBER ERROR --><!-- PATH STAT NUMBER ERROR --><!-- PATH STAT NUMBER ERROR --><SCRIPT language=JavaScript type=text/javascript>document.write('<if'+'rame width="580px" height="160px" marginwidth="0" marginheight="0" vspace="0" hspace="0" allowtransparency="true" frameborder="0" scrolling="no" style="border-width:0px;border-style:solid;overflow:hidden;width:580px;height:160 px;display:block;float:left;margin-bottom: 8px;" src="http://hu.search.etargetnet.com/generic/generic.php?ref=3105&tabl=1&fsi=11&target=_new&n=2&js=1&q='+escape(location.href)+'&css=blue&area=580x160&fsi=9&nospp=1&title_underline=0&title_color=0040B2&border_color=F8F7F2&background_color=F8F7F2&font=verdana&vert=1&nourl=1&ekhg5='+(ekhg5=(window.ekhg5?(window.ekhg5+1):1))+ '" charset="windows-1250"></if'+'rame>');</SCRIPT><!-- webes szolgáltatások --><SCRIPT language=JavaScript> var obkp = 0; vagasi = new Array(); vagasi[obkp] = ('
[origo] vásárlás (http://vasarlas.origo.hu/index.vm)
http://origo.hu/i/0805/200805085.jpg (http://cthandler.adverticum.net/?cturl=http%3A%2F%2Fvasarlas.origo.hu%2FAdidas_Lab dak_EURO_2008_Club%2Ftermek.vm%3B%3Fpid%3D1300846% 26eb2008_labda)
Adidas Euro2008 labda (http://cthandler.adverticum.net/?cturl=http%3A%2F%2Fvasarlas.origo.hu%2FAdidas_Lab dak_EURO_2008_Club%2Ftermek.vm%3B%3Fpid%3D1300846% 26eb2008_labda)7.490 Ft-tól

http://origo.hu/i/0805/200805087.jpg (http://cthandler.adverticum.net/?cturl=http%3A%2F%2Fvasarlas.origo.hu%2FSamsung_LE-26S81_LCD_televizio%2Ftermek.vm%3B%3Fpid%3D866439% 26eb2008_teve)
Samsung Le-26S81 LCD TV (http://cthandler.adverticum.net/?cturl=http%3A%2F%2Fvasarlas.origo.hu%2FSamsung_LE-26S81_LCD_televizio%2Ftermek.vm%3B%3Fpid%3D866439% 26eb2008_teve)99.500 Ft-tól

http://origo.hu/i/0805/200805086.jpg (http://cthandler.adverticum.net/?cturl=http%3A%2F%2Fvasarlas.origo.hu%2FAdidas_Mag yarorszag_EB_2008_polo%2Ftermek.vm%3B%3Fpid%3D7761 98%26eb2008_polo)
Adidas Magyarország EB2008 póló (http://cthandler.adverticum.net/?cturl=http%3A%2F%2Fvasarlas.origo.hu%2FAdidas_Mag yarorszag_EB_2008_polo%2Ftermek.vm%3B%3Fpid%3D7761 98%26eb2008_polo)3.990 Ft-tól

'); obkp = obkp + 1; vagasi[obkp] = ('
http://origo.hu/i/0805/200805085.jpg (http://cthandler.adverticum.net/?cturl=http%3A%2F%2Fvasarlas.origo.hu%2FAdidas_Lab dak_EURO_2008_Club%2Ftermek.vm%3B%3Fpid%3D1300846% 26eb2008_labda)
Adidas Euro2008 labda (http://cthandler.adverticum.net/?cturl=http%3A%2F%2Fvasarlas.origo.hu%2FAdidas_Lab dak_EURO_2008_Club%2Ftermek.vm%3B%3Fpid%3D1300846% 26eb2008_labda)7.490 Ft-tól

http://origo.hu/i/0805/200805087.jpg (http://cthandler.adverticum.net/?cturl=http%3A%2F%2Fvasarlas.origo.hu%2FSamsung_LE-26S81_LCD_televizio%2Ftermek.vm%3B%3Fpid%3D866439% 26eb2008_teve)
Samsung Le-26S81 LCD TV (http://cthandler.adverticum.net/?cturl=http%3A%2F%2Fvasarlas.origo.hu%2FSamsung_LE-26S81_LCD_televizio%2Ftermek.vm%3B%3Fpid%3D866439% 26eb2008_teve)99.500 Ft-tól

http://origo.hu/i/0805/200805086.jpg (http://cthandler.adverticum.net/?cturl=http%3A%2F%2Fvasarlas.origo.hu%2FAdidas_Mag yarorszag_EB_2008_polo%2Ftermek.vm%3B%3Fpid%3D7761 98%26eb2008_polo)
Adidas Magyarország EB2008 póló (http://cthandler.adverticum.net/?cturl=http%3A%2F%2Fvasarlas.origo.hu%2FAdidas_Mag yarorszag_EB_2008_polo%2Ftermek.vm%3B%3Fpid%3D7761 98%26eb2008_polo)3.990 Ft-tól

http://origo.hu/i/0805/2008052910.jpg (http://cthandler.adverticum.net/?cturl=http%3A%2F%2Fwww.playersroom.hu%2Findex.php %3Fpage%3Dshop.product_details%26category_id%3D213 %26flypage%3Dshop.flypage%26product_id%3D2109%26op tion%3Dcom_virtuemart%26Itemid%3D26%26sport)
Vásárolj a PlayersRoomtól! (http://cthandler.adverticum.net/?cturl=http%3A%2F%2Fwww.playersroom.hu%2Findex.php %3Fpage%3Dshop.product_details%26category_id%3D213 %26flypage%3Dshop.flypage%26product_id%3D2109%26op tion%3Dcom_virtuemart%26Itemid%3D26%26sport)Missio n férfi papucs3.990 Ft-tól

VIDEA
http://origo.hu/i/0804/20080402videaspor.jpg (http://www.videa.hu/main.php?page=search&c=1)Több mint 10 000 sportvideó! (http://www.videa.hu/main.php?page=search&c=1)

TÉRKÉP
http://origo.hu/i/0805/20080505.gif (http://197.hu/)Cím és szolgáltató keresés, útvonaltervezés! (http://197.hu/)

OXO KVÍZPÁRBAJ
http://origo.hu/i/0702/20070202oxo1.jpg (http://origo.kvizpart.hu/parbaj/index.kviz)Tedd próbára a tudásodat mások ellen! (http://origo.kvizpart.hu/parbaj/index.kviz)

TÉKA
http://origo.hu/i/0803/200803065.jpg (http://teka.t-online.hu)Filmek egy kattintásra tőled! (http://teka.t-online.hu)

LAKÁSKASSZA
http://origo.hu/i/0702/20070208lakaskass3.jpg (http://cthandler.adverticum.net/?cturl=http%3A%2F%2Flakaskassza.origo.hu%2Findex.h tml%3Fk4)ÚJ LAKÁS? FELÚJÍTÁS? (http://cthandler.adverticum.net/?cturl=http%3A%2F%2Flakaskassza.origo.hu%2Findex.h tml%3Fk4)

OXO KVÍZPÁRBAJ
http://origo.hu/i/0702/20070202oxo1.jpg (http://origo.kvizpart.hu/parbaj/index.kviz)Tedd próbára a tudásodat mások ellen! (http://origo.kvizpart.hu/parbaj/index.kviz)

Track.hu
http://origo.hu/i/0805/200805144.jpg (http://www.z2.hu/album/Unisex/Ez_en_vagyok_Maxi)Unisex - Ez én vagyok (http://www.z2.hu/album/Unisex/Ez_en_vagyok_Maxi)

Jövedelemkiesés biztosítás
http://origo.hu/i/0805/200805084.jpg (http://www.biztositas.hu/origo_aloldal/ojkb_rovat)HAVI FIX munkanélküliség, táppénz és baleset esetére! (http://www.biztositas.hu/origo_aloldal/ojkb_rovat)

JEGYIRODA
http://origo.hu/i/0805/200805234.jpg (http://www.eventim.hu/index.asp?page=event&IDevent=10764)Seal, Július 15., Petőfi Csarnok szabadtéri színpad (http://www.eventim.hu/index.asp?page=event&IDevent=10764)

'); obkp = obkp + 1; noobkp = Math.random()*obkp; nooobkp = Math.floor(noobkp); document.write (vagasi[nooobkp]); </SCRIPT>

<!-- partnerek vége --><!-- (C)2000-2007 Gemius SA - gemiusAudience / origo.hu / --><SCRIPT type=text/javascript>var pp_gemius_identifier = new String('pzBK6L_oDz84z23pLrattfVm3_Npsu9CivXQdJw0QW X.w7');</SCRIPT><SCRIPT src="http://origo.hu/images/kozos/xgemius.js" type=text/javascript></SCRIPT><!-- (C)2000-2007 Gemius SA - gemiusAudience --><!-- jobb / --><SCRIPT src="http://www.google-analytics.com/urchin.js" type=text/javascript></SCRIPT><SCRIPT type=text/javascript>_uacct = "UA-1726201-1";urchinTracker();</SCRIPT>

afca
2008-06-15, 05:53 AM
http://www.freewebz.com/ekzone/Wallpaper4.jpg

afca
2008-06-15, 05:54 AM
http://www.freewebz.com/ekzone/OranjePage.tk%20Avatar.jpghttp://www.freewebz.com/ekzone/as.jpg

afca
2008-06-15, 06:12 AM
http://redweb.nl/images/cartoons/13_juni_.jpg

filozófus
2008-06-15, 06:48 AM
Szerintem megnyerik az EB-t.A cserepaduk ugyan olyan erős mint a kezdő 11.A Románokat meg szerintem továbbsegitik.
Hát remélem, ismerik a fair playt....
Ha nem, akkor kiderül, hogy nem akarnak az olaszokkal találkozni, és ez egyértelmű utalás valamire....

Ruud klasszishoz méltóan játszik!:p

afca
2008-06-15, 10:22 AM
Hát remélem, ismerik a fair playt....
Ha nem, akkor kiderül, hogy nem akarnak az olaszokkal találkozni, és ez egyértelmű utalás valamire....

Ruud klasszishoz méltóan játszik!:p

Ki kellene ejteni az Olaszokat,hogy ne kelljen velük mégegyszer játszani.Ugyanis minden meccs más és a labda gömbölyű.:pÉn X-re tippelem.

afca
2008-06-15, 11:13 AM
http://www.coffeecup.hu/mobil/data/wallpaper/foci/5396.jpghttp://www.coffeecup.hu/mobil/data/wallpaper/foci/5398.jpghttp://www.coffeecup.hu/mobil/data/wallpaper/foci/5399.jpghttp://www.coffeecup.hu/mobil/data/wallpaper/foci/5394.jpg

http://www.coffeecup.hu/mobil/data/wallpaper/foci/5392.jpghttp://www.coffeecup.hu/mobil/data/wallpaper/foci/5388.jpghttp://www.coffeecup.hu/mobil/data/wallpaper/foci/5386.jpghttp://www.coffeecup.hu/mobil/data/wallpaper/foci/5384.jpg

http://www.coffeecup.hu/mobil/data/wallpaper/foci/5383.jpghttp://www.coffeecup.hu/mobil/data/wallpaper/foci/5381.jpghttp://www.coffeecup.hu/mobil/data/wallpaper/foci/5380.jpghttp://www.coffeecup.hu/mobil/data/wallpaper/foci/5377.jpg

http://www.coffeecup.hu/mobil/data/wallpaper/foci/5376.jpghttp://www.coffeecup.hu/mobil/data/wallpaper/foci/5374.jpghttp://www.coffeecup.hu/mobil/data/wallpaper/foci/5373.jpghttp://www.coffeecup.hu/mobil/data/wallpaper/foci/5370.jpg

http://www.coffeecup.hu/mobil/data/wallpaper/foci/5375.jpg

afca
2008-06-15, 11:15 AM
http://www.haon.hu/tools/wallpapers/pix/bldonto_2005/3_1024.jpg

afca
2008-06-15, 11:31 AM
http://www.mondokferenc.eoldal.hu/archiv/ifile/3.jpg (javascript: close();)

zotylika
2008-06-15, 11:51 AM
Sziasztok!
Még új vagyok itt.
Értelmes hozzászólásokat kell produkálnom.
Szóval Hajrá Olaszok! Még nincs minden veszve remélem a Hollandok jól elverik a Románokat is!!!

afca
2008-06-15, 11:54 AM
Sziasztok!
Még új vagyok itt.
Értelmes hozzászólásokat kell produkálnom.
Szóval Hajrá Olaszok! Még nincs minden veszve remélem a Hollandok jól elverik a Románokat is!!!

Az attól függ mennyire akrnak bizonyitani a Holland cserék.

zotylika
2008-06-15, 12:12 PM
Az attól függ mennyire akrnak bizonyitani a Holland cserék.

Vagy attól, hogy mit mond nekik az edző! Nyerjenek, vagy inkább ne nagyon eröltessék meg magukat! :)

afca
2008-06-15, 12:15 PM
Vagy attól, hogy mit mond nekik az edző! Nyerjenek, vagy inkább ne nagyon eröltessék meg magukat! :)

Ha rajtam múlna a Románoknak adnám a 3 pontot.Tudom nem Fair Play de igy volna hasznos.

zotylika
2008-06-15, 12:17 PM
Ha rajtam múlna a Románoknak adnám a 3 pontot.Tudom nem Fair Play de igy volna hasznos.

Hát igen! Biztosan jobban járnának, ha kiesnének az Olaszok, meg a Franciák is, mert az egyenes kieséses szakaszban már bármi megtörténhet.

afca
2008-06-15, 12:19 PM
Hát igen! Biztosan jobban járnának, ha kiesnének az Olaszok, meg a Franciák is, mert az egyenes kieséses szakaszban már bármi megtörténhet.

Hát igen nem biztos,hogy megint ilyen könnyen meglenne a győzelem az Olaszok ellen.;).

afca
2008-06-15, 12:20 PM
A foci mindenkié:)

http://www.funny-potato.com/images/elephants-soccer/elephant.jpg

zotylika
2008-06-15, 12:22 PM
A ma esti meccs is érdekes lesz, mert ha döntetlen az eredmény akkor tizeneggyes rúgásokkal döntik majd el a továbbjutást, és ilyen eddíg még soha nem volt.

afca
2008-06-15, 12:24 PM
A Csehek megnyerik.:)Jó csapatuk van és Brückner Karcsi bácsi jó stratéga.:)