PDA

A teljes (képes) nézethez kattints ide : WC-s topic

Oldal : [1] 2

szlemese
2006-10-13, 08:31 AM
Ott nyugtom van....:D
Szegénykém, csak ott? Együttérzésem.
Ui: de azt a helyet én is szeretem, a te által említett ok miatt.

pitti
2006-10-13, 08:38 AM
Szegénykém, csak ott? Együttérzésem.
Ui: de azt a helyet én is szeretem, a te által említett ok miatt.
Sot..meg ujsagot is olvashatok...:4:

tothek
2006-10-13, 08:52 AM
Amikor megszületett a fiam, és hazakerültünk, akkor jöttem rá, hogy tényleg ott nyugtom van nekem is. Előtte is szépen berendezkedtünk újság, könyv. De utána az volt az egyetlen hely ahol végre magamra csukhattam az ajtót.
Bár a férjem jobban ráér újságot olvasni, de cikizzük is miatta rendesen.

szlemese
2006-10-13, 11:04 AM
Sot..meg ujsagot is olvashatok...:4:
Sőt.. nekem ott egy mini könyvtár van berendezve, frankón polc készült ezen írásoknak, amit csak ott és csak akkor lehet és kell tanulmányozni. Aki először jár nálunk, egy csöppet meglepődik, de mindenki megérti. Sőt, van aki már utánozta is!!

Pókica
2006-10-13, 11:39 AM
Sőt.. nekem ott egy mini könyvtár van berendezve, frankón polc készült ezen írásoknak, amit csak ott és csak akkor lehet és kell tanulmányozni. Aki először jár nálunk, egy csöppet meglepődik, de mindenki megérti. Sőt, van aki már utánozta is!!
WCKönyvtár :)

pitti
2006-10-13, 12:40 PM
Igen...igen..nekem meg egy pot szemuveg is van rendszeresitve ha netan a sietsegben elfelejtenem.:cool:
Akkor mostan eljutottunk oda hogy a wc kulturalis ertekeit kitargyalhatjuk. Vegre a mellekhelyseg hosszas melloztetes utan erdemei felismeresehez jutott!
Ki mit olvas ez alatt a ropke 15-20 perc alatt??

Pókica
2006-10-13, 12:47 PM
Igen...igen..nekem meg egy pot szemuveg is van rendszeresitve ha netan a sietsegben elfelejtenem.:cool:
Akkor mostan eljutottunk oda hogy a wc kulturalis ertekeit kitargyalhatjuk. Vegre a mellekhelyseg hosszas melloztetes utan erdemei felismeresehez jutott!
Érdemes vicces dolgokat lapozgatni.... Hátha kirázza a nevetés...8)

szlemese
2006-10-13, 12:53 PM
Ha már így egy hullámhosszon vagyunk WC ügyben, már csak az a kérdés, hogy ki nyissa meg a topikot???;) :-D :oops: :..:

Judith
2006-10-13, 12:55 PM

A Budoárunkban a polcon az egyik könyv: "Mit tenne Budha ebben az esetben."
És kérlek, minden esetre van emlitve egy lehetöség. Nálunk minden vendég imád ebbe a budoárba járni. A budi felett van egy nagy bekeretezett diploma is, amit II. Erzsébet királynőtöl kaptam 1988-ban, hogy jó viselet esetében két vévig lehettem menekültügyi biró. A diploma a két éve után, végre méltó helyére került. A budoár fölött meg ott a névjegyem, mint biró, akinek állandó székhelye....
(Ez komoly, több szemtanú is állithatja)***

szlemese
2006-10-13, 01:40 PM
A Budoárunkban a polcon az egyik könyv: "Mit tenne Budha ebben az esetben."
És kérlek, minden esetre van emlitve egy lehetöség. Nálunk minden vendég imád ebbe a budoárba járni. A budi felett van egy nagy bekeretezett diploma is, amit II. Erzsébet királynőtöl kaptam 1988-ban, hogy jó viselet esetében két vévig lehettem menekültügyi biró. A diploma a két éve után, végre méltó helyére került. A budoár fölött meg ott a névjegyem, mint biró, akinek állandó székhelye....
(Ez komoly, több szemtanú is állithatja)***
No azért ez sem semmi, sőt....., ez az igazi valami. Pitti, le vagyunk maradva!!

pitti
2006-10-13, 02:17 PM
No azért ez sem semmi, sőt....., ez az igazi valami. Pitti, le vagyunk maradva!!
Tudom, lattam a Judith osszes hitelesitett es hivatalos elismereseit legutobbi latogatasomkor a budijukon...:D Tanulsagos, ajanlom szervezett csoportos latogatasok celjara.

pitti
2006-10-13, 02:20 PM
Ha már így egy hullámhosszon vagyunk WC ügyben, már csak az a kérdés, hogy ki nyissa meg a topikot???;) :-D :oops: :..:
Szerintem a sasszemu radirpok majd atteszi egy megfelelo topikba ha kiasta magat a hoviharbol.

szlemese
2006-10-13, 02:46 PM
Tudom, lattam a Judith osszes hitelesitett es hivatalos elismereseit legutobbi latogatasomkor a budijukon...:D Tanulsagos, ajanlom szervezett csoportos latogatasok celjara.
Ki szervezi a csoportos látogatást, mennyibe kerül, és mikor? Jelentkezem!!

allegro
2006-10-13, 02:58 PM
Új topic? .....ez beszarás....! :D :D :D

Nálam a legkisebb helyiségben vannak az utazásokról készített fotók.
Ha bemegyek, akkor látom legalább, ...és milyen jóóó, amikor kijövök! ;)

szlemese
2006-10-13, 03:00 PM
Valaki bűnséget követett el!! Ki nyitotta meg helyettem a topikot? Ami nem baj, csak nehogy én legyek a végén a WC-s néni. Na bármi is van a háttérben: ki mit szokott még a szent helyen mívelni, a kötelező napi rutinokon túlmenően? Csak őszintén, semmi pirulás!

msanyi72
2006-10-13, 03:02 PM
Nemrossz ötlet,nálunkis visz valamit magával mindenki,de hogy berendezni az az 1×1 méteres lukat nem könnyü feladat:D

szlemese
2006-10-13, 03:05 PM
Nemrossz ötlet,nálunkis visz valamit magával mindenki,de hogy berendezni az az 1×1 méteres lukat nem könnyü feladat:D
Hidd el lehet! Ékes bizonyítéka az összes előtted felszólaló.

msanyi72
2006-10-13, 03:06 PM
Hidd el lehet! Ékes bizonyítéka az összes előtted felszólaló.
Bele is vetem magam:idea:

szlemese
2006-10-13, 03:16 PM
hajrá!

szlemese
2006-10-13, 03:22 PM
Gyerekek, nem én nyitottam ezt a topikot!!! Ne nézzetek így!

sztzs
2006-10-13, 03:27 PM
csak rendesen!...ahogy illik

sztzs
2006-10-13, 03:28 PM
Erre talán?

szlemese
2006-10-13, 03:30 PM
Erre talán?
Hááááát, ez sem rossz!

oma
2006-10-13, 03:32 PM
BINGO! A Reader Digest sorozat csak ott lelhetö fel nálam is. :D A friss számokat legjobb ott olvasni, a régebbiekbe vissza lehet lapozgatni, mert bizonyos rovatokat sosem lehet megunni, mint a "Humor in uniform", vagy "That's outrageous!", "Laugh is the best medicine" stb, stb.. Ma reggel pl. egy 2004-es évjáratúból azt tudhattam meg, hogy mi van akkor, amikor "Your sex drives differ" ?? Naa, mit mondjak? Okosabb lettem kicsit, pedig biztos anno is elolvastam. Es van abban receptes rovat is. OTT olvasni recepteket, kicsit bizarr, de mit számit! :p:D:p
Szóval, ez a jó szokás itt is divik. Majd elmondok egy viccet is... :)

pitti
2006-10-13, 03:45 PM
Na vegre egy hasznalhato topik!!! Koszi Emese!!!:cool:

marisza
2006-10-13, 03:50 PM
Gyerekek, nem én nyitottam ezt a topikot!!! Ne nézzetek így!
Most mi a baj? A lakás legfontosabb része nem? Képzeld, ha nem lenne, hol tudnák úgy Isten igazából megkönnyebbülni?:D

oma
2006-10-13, 03:50 PM
Góbéföldön történt:
Magyar órán, mert ott még az is vala, éppen a helyi tájszólásokról tanulnak a nebulók. A tanitónéni felteszi a kérdést:
- Na gyerekek ki tudna mondani egy tájszólást is tartalmazó mondatot?
Ábel jelentkezik, hogy esik ki a padból.
- Édisapám hazajöve az erdöröl, vevé az újságpapirt s hátramene az udvar végibe.
- Jól van Ábelke, de hol itt a tájszó?
- Hát methogy ejiszen sz**ni ment, met olvasni nem tud.
:D

Ajajj, sajna az öreg góbé nem élvezhette a mi Wc-kultúránkat annakidején, amikor a góbék még olvasni sem tudtak. Persze, ez hol volt hol nem volt igaz sem volt vicc, merthogy a góbék már születésükkor ismerték vala a betüt. Nanááá, hogy igen! Es nagyotmondók is valának! :D

szlemese
2006-10-13, 03:54 PM
Köszi Pitti, de közöm nincs hozzá, csak annyi, hogy a Te "ügyeidhez" szóltam bele, és a párbeszédünkből Wc-s topik lett! Úgyhogy az érdem elsősorban a Tiéd!

oma
2006-10-13, 03:57 PM
Ami jó, azzal nem kell szerénykedni... :D Olvasni pedig jó (a budin is) :4:

csocsike
2006-10-13, 04:12 PM

marisza
2006-10-13, 04:12 PM
A főnök külön klotyója...:D

Ila1
2006-10-13, 04:27 PM
Mi folyik itt??? Micsoda topik!!!!

sztzs
2006-10-13, 05:19 PM
Mi folyik itt??? Micsoda topik!!!!
;) itt sok minden folyik!

oma
2006-10-13, 06:19 PM
Micsoda topik!!!!

Mindennapjaink topikja... :88:

Judith
2006-10-13, 06:26 PM

Csak szóljatok idejében, budoáromat készséggel fölajánlom csoportos látogatásra is. Általában évente kétszer van gulyás party nálam, lehet jelenkezni rá.....

Egy lesz karácsony táján, a másik Junius végén.:D
Belépő egy üveg bor, vagy valami finom sütemény. Pittitől:) a szokásos kaszinó tojás is jöhet, a tálja még mindig nálam van, ha részt akar venni a bulin, jöjjön érte és vigye le.

pitti
2006-10-13, 06:28 PM
Hat en kulon orulok ennek a topiknak mert igazan szemelvenyes es tartalmas. Eztet meg az Efi sem tagadhattya.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
Itt szeretnem leirni kulonleges kalandomat amely Bulgariaban vart ram nyitott kebellel avagy nyitott budival.
<o:p> </o:p>
Ugy kezdodott hogy egy szep nyari delutanon erkeztunk meg Varnaba repulovel egy kedves baratom unszolasara aki szerint ez a csodalatos tavolkeleti orszag igen nagy meglepeteseket tartogat a kivancsi turista szamara. Igaza volt. Szamtalan varatlan meglepetesben volt reszunk. E kedves baratom felkutatasat azota is szorgalmazom foleg miutan a Csocsi kolcsonadta az olommal belelt lemezbonto vasklapnit koszonet nyilvanitas celjabol.
Szoval a varnai repuloteren nagyon kedvesen es baratsagosan mosolygott rank Todor Zsibkov (Zivkov Todorov) tobb emeletes elethu fenykepe ami akkor igen megnyugtatoan hatott rank a bulgar legitarsasag jovoltabol felszolgalt kavenak nevezett lotty utan. Csak kesobb realizaltam hogy ez nem baratsagos mosoly volt, hanem kajan rohej.
Itt nem akarom reszletezni a kulombozo meglepeteseket miutan ez a WC Topik tehat megprobalok a temanal maradni habar tobb oldalas reszletes meglepetes listat tudnek irni az erdeklodok szamara. Szoval ettunk kulombozo dolgokat amit ehes kifaradt turistak magukba gyomoszolnek fardhatatlan kutatasuk soran hogy legyen egy agy ahova lehajthatjak fejuket egy hosszu repulo ut es meghosszabb vita utan a Bulgar turisztikai szolgaltatasok kepviseloivel.
Ekkor jott ram az a tevedhetetlen felismeres <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" /><st1:place w:st="on"><st1:City w:st="on">Varna</st1:City></st1:place> festoi foteren, hogy mennem kell. Surgosen. Nagyon surgosen. Rohanni kezdtem a legkozelebbi etterem fele ahol tevedhetetlenul a nemzetkozi jelzesek pontos utmutatasa alapjan megtalaltam a BUDIT! Ez fel gyozelem, hittem en mint laikus, naiv kozep europai benszulott. Na jo, kelet europai de ezen most nem vitatkozunk.
Nagy rossel felteptem az ajtot amin (a nemzetkozi jelzesek altal jol ismert) egy nadragos uriember rajza volt lathato a cirilul olvasni nem tudo naiv kozepeuropai turistak szamara. Az elso meglepetes az volt hogy egy csinos kek rohaba oltozott igen rut banya surolo kefevel a kezeben meredt az arcomba. Udvarias fiu letemre atvillant az agyamon hogy esetleg rossz idoben erkeztem es engedelyt kell kerni de a bal vallamon elhelyezkedo kisordog aszonta, hogy “szarjal ra”. Ugy is lett miutan ha visszafordulok es osszepiszkitom az ettermet akkor letartoztatnak egy idegen cirilul beszeleo orszagban es azt hogy magyarazom meg annak a kedvesen mosolygo Zsivkov elvtarsnak?
Mindenesetre a banya (csinos kek ruhaban surolo kefevel a kezeben) nem szolt egy szot sem csak meredten nezett a szemeivel, valoszinuleg a turelmetlen es feldult arckifejezesem hatasara. En azert biztos ami biztos lelassitottam a lepteimet egy ontudatos allamtitkar tempojara es hatarozottan kozelitettem az elso feherre festett cella fele. Megdobbenve lattam hogy nincs ajto rajta es hianyzik a wc csesze, ugyhogy gyorsan iranyt valtoztatva celba vettem a masodik cellat ambar egy kisse elbizonytalanodva. Ennek sem volt ajtaja de az a kisebbik baj. Innen is hianyzott az altalunk jol ismert es nagyra tartott feher ovalis alaku budi. Ennek fele sem trefa. ITT NINCS BUDI!!! Ekkor mar eljutottam arra pontra hogy ha Zsivkov elvtars arcarol lefagy is a mosoly en marpedig konnyiteni fogok magamon. Fuggetlenul az igen ronda banyatol (csinos kek ruhaban, surolo kefevel).
Ekkor az agyam (meg megvoltak az agysejtjeim ami manapsag nem mondhato el a Csocsi, Efi es Pixis nevu apoltakrol) felajzott allapotaban felismerte a cella padlozatanak kozepen elhelyezett keskeny atmeretu lyuk es a ket oldalan jol felismerheto talp lenyomat praktikus alkalmazasanak lehetoseget.
Megkonnyebulesem leirhatatlan. Ott guggolok letolt gatyaval (Andika ne rohogj, tudom hogy vizualis tipus vagy) ket kezzel tamasztva a cella falait es a combjaim izomgorcsbe randultan. Gyanutlanul.
Ekkor megjelent az igen rut banya (csinos kek ruhaban) de a surolo kefe helyett a kezeben most egy felmoso ruha egy hosszu rud vegere erositve (katonai szaknyelven “motoros foka”) volt. Szem es arc rebbenes nelkul ekezdett felmosni a labaim kozott. Mondanom sem kell, hogy ebben az allapotban nem erdekelt, csak had szarjak! En naiv lelek (kozep-kelet europai multtal) azt hittem hogy itt vege a megprobaltatasoknak. Kedves Zsivkov elvtars meg tartogatott meglepeteseket, ugyanis amikor verge konnyitettem magamon es a banya (csinos kek ruhaban, motoros fokaval) elhuzott elkezdtem korulnezni wc papir utan. NINCS!.
Vegulis eszrevettem hogy a bal (elzsibbadt) labam mellet van egy kis halom papir. Na ugye hogy nem is olyan gonosz ez a Zsivkov elvtars felkialtassal felmarkoltam a papirt es megdobbenve tapasztaltam hogy mar hasznalt. Nem erdekel mert a jobb labam (szinten elzsibbadt) mellett vot egy masik halom papir. Nem b@sztok ki velem felkialtassal es kajan vigyorral a kepemen belemarkoltam. Nem kellett volna. Ez is hasznalt halom volt.
Innentol kezdve nem irom le kulonleges kalandjaimat viz, meleg zuhany es fertotlenito utani vadaszatomrol mert az mar nem a WC topikhoz tartozik hanem a “Miert Ne Latogassuk Surun A Festoi Bulgariat” cimu topikhoz.

csocsike
2006-10-13, 06:37 PM
:d

pitti
2006-10-13, 06:39 PM
Most mit rohox? Te mar ismered ezt a storyt.

oma
2006-10-13, 06:40 PM
Pitti, pitti, pitti.... :p En is vizualizáltam, nemcsak Andika. :D:D:D

sajga
2006-10-13, 06:40 PM
de folvitte az Isten a dogodat....te pitti....man csak a feher fajanszba tucc ..mi?
egyebkent ok legalabb elmondhatjak,hogy " nem szarunk a perem ala"...

Judith
2006-10-13, 06:41 PM
Pitti, nem látok a röhögéstől!
De mindjárt ezsembe is jutott a mi Europai WC-s történeteink.
1990 nyara. Egy francia kisvárosban egy vendéglöben mi is találtunk egy ilyen budit, ahol állva, gugolva kellett a dolgunkat végezni. Aztán Olazsországban találtuk magunkat, ahol Éva lányommal bevonultunk a nöi budoárba. Éva nagyotr sikitva jött ki az Ő fülkéjéből, és mutogatott a másik fülke felé, ahol egy bécsi egy lukon keresztül kukkolt.

Utána Szent Márk Tere jött. Ott is bevonultunk sürgös ügyünket intézni, de ott volt a WC-s örmester néni, aki kiadta a két kis darab WC papirt és két perc után bedörömbölt, hogy lejárt az idö. Mire mondtuk, hogy lejárt vagy nem, de amit mi elkezdtünk, azt még az Ö kedvéért sem hagyjuk abba, amig azt rendesen be nem fejeztük. Ő meg ott állt az ajtó elött és dörömbölt. Leht, hogy idöre volt mérve a pénz is amit a használatért kért?

sajga
2006-10-13, 07:04 PM
mindenki elvonult a klotyora?

sajga
2006-10-13, 07:13 PM
az en szepocsem fellarmazta az egesz Neszebar-i campinget ejjel a megerkezesunk utan rogton. a legnagyobb satorepites kozben rajott a szukseg, de nagyon. szegenykem rohant vissza a satorhelyhez,hogy azzonnal menjunk innen el mert ez egy "nem jo hely , itt loposok vannak, elloptak a WC-t" es mi lesz akkor a szep Corvinos satrunkkal ha meg ilyen lelketlen dologra is kepesek itt az emberek. mire megvigasztaltuk a 7 eves lelket,addigra osszerosalta magat.. ejjel fel 1-kor Neszebar fokempingjeben

Thor
2006-10-13, 09:06 PM
Ugy nyolc eve tortent, hogy egy rakas rokonnal, barattal elterveztuk: kirandulni megyunk Long Point-ra. Akkor meg Gueph-en eltem. Ossze is jottunk 15-en es 3 autoval elindulntunk. A nap szepen is telt, mindneki jol erezte magat. Strand, Rostelyos, par hideg sor, ami kell. Delutan 5 fele indultunk vissza. Megjegyzem a strand kozeleben egy darab WC se volt. Szoval kezdett mar mindenkinek nagyon szuksege tamadni. Feluton aztan szerencsenkre talatunk egy benzinkutat ahol volt kemeny ket pumpa egy kis fabode meg egy pici piheno resz kis kemping asztalal, es nem utolso sorban volt enyhulesi hely is egy mozgathato WC szemelyeben. Mielott igenybe vettuk volan a helyet tankoltunk meg felberzgettuk az utasokat. Elsonek en vegeztem a tankolassal es labaim jocskan szedven elindultam a fabode fele, hogy fizessek. Szemem sarkabol lattam, hogy a WC-be bemegy valki. Fizettem es szaporan a WC-hez indultam. Szepen jomodoru kisfiu letemre sorba altam es vartam amig az iletto vegez. Lassacskan a tobbiek is megerkeztek es elfogalatak melto helyuket mogottem a sorban. Ugy 15-20 elteltevel kezdte mar minenki szepen fonogatni a labait, gondolkodtunk mi fiuk, hogy csomot kellene ra kotni, eszbe jutott parafa dugo is... hat kinek-kinek igenye szerint. Meg 10 perc elteltevel mar gezdtunk zugolodni, amikor a kozvetelen mogottem allo unokatestverem megkerdezte, hogy miert is allunk mi sorba. Hat elmondtam neki, hogy lattam amint valki bemegy a budiba amikor fizetni mentem a kasszahoz. A valaszt elfogadvan es sajat bajaval torodven beken is hagyott. Tovabb mar nem birtam: Most fogom magam osszepisislni. Hatraszoltam a tobbieknek akik szinten halottak az eppen elhangzott beszelgetest :
- Lehet, hogy valami bacsika lehet benn es rosszul lett?
- Meg kellene nezni - szolt valki
Odatopogtam az ajtohoz es bekopogtam. Semmi valasz. Kezdett mar a hideg kirazni egyresz attol felven, hogy igazam van es az ember rosszul lett, masreszt meg a szukseglettol. Meg egyszer kopogtam es megint semmi valasz. Fogtam es osszeszedtem minden batorsagom meg a holyag elszoritasbol megmaradt eromet es kinyitottam az ajtot. Mikor az ajto kinyilt hatalmas amulatomra odabenn SENKI! Sajnos a tobbiek is lattak. Hat volt am anyazas, mindnnek el lettem mondva csak feher embernek nem. Bosszubol ki kelett varnom amig mindenki vegez es en csak utolsonak konyithettem magamon. A leg erdekesebb az egeszben pedig talan az volt, hogy ami idod alltunk a WC elott akar haza is erhettunk volna. De mi szepen becsuletesen vegigvartuk a sorunkat.

szlemese
2006-10-14, 01:52 AM
Szia Pitti! Úgy látszik többen is vizuális alkatúak vagyunk, ma reggel hangosan felröhögtem az egész családot, "kaptam is jócskán", de nem baj, megérte.

sztzs
2006-10-14, 02:03 AM
mindenki elvonult a klotyora?
Lehet:)

klari
2006-10-14, 02:10 AM
Részlet a Mongóliai útleírásomból:

A tevegelés után megragadtam az alkalmat, hogy használjam a szép újonnan épült budit. Itt viszont nem olyan budik vannak mint Magyarországon a régi falvakban, tanyákon. A fabódé padlózata közepén van egy méter hosszú keskeny nyílás, ami felett guggolva bele kell találni az ürülékkel tele gödörbe. Sajnos nagyon szerencsétlenül céloztam, mert jócskán lepisiltem a szép, tisztán festett deszkát. Utána jöttem rá, hogy megfordulva, az ajtó felé nézve kell ezt a műveletet elvégezni, és akkor szerencsésebben találom el a rést. Későbbi alkalmakkor ez nagyjából be is vált. Erről a pesti benzintankoló állomás vécéje jutott eszembe, amikor egy Arab család után mentem be és a kagyló ülőkéje hátul le volt kakálva. A kiszolgáló gyerek káromkodott, hogy a hülyék azt sem tudják, hogy nem kell az ülésre ráállni, azért nem találnak a lyukba.

Több ilyen szerencsétlen vécés jelenetem volt. Majd kiböngészem a blogomból.

andika
2006-10-14, 02:16 AM
Hat en kulon orulok ennek a topiknak mert igazan szemelvenyes es tartalmas. Eztet meg az Efi sem tagadhattya.
ffice:office" /><O:p></O:p>
Itt szeretnem leirni kulonleges kalandomat amely Bulgariaban vart ram nyitott kebellel avagy nyitott budival.
<O:p></O:p>
Ugy kezdodott hogy egy szep nyari delutanon erkeztunk meg Varnaba repulovel egy kedves baratom unszolasara aki szerint ez a csodalatos tavolkeleti orszag igen nagy meglepeteseket tartogat a kivancsi turista szamara. Igaza volt. Szamtalan varatlan meglepetesben volt reszunk. E kedves baratom felkutatasat azota is szorgalmazom foleg miutan a Csocsi kolcsonadta az olommal belelt lemezbonto vasklapnit koszonet nyilvanitas celjabol.
Szoval a varnai repuloteren nagyon kedvesen es baratsagosan mosolygott rank Todor Zsibkov (Zivkov Todorov) tobb emeletes elethu fenykepe ami akkor igen megnyugtatoan hatott rank a bulgar legitarsasag jovoltabol felszolgalt kavenak nevezett lotty utan. Csak kesobb realizaltam hogy ez nem baratsagos mosoly volt, hanem kajan rohej.
Itt nem akarom reszletezni a kulombozo meglepeteseket miutan ez a WC Topik tehat megprobalok a temanal maradni habar tobb oldalas reszletes meglepetes listat tudnek irni az erdeklodok szamara. Szoval ettunk kulombozo dolgokat amit ehes kifaradt turistak magukba gyomoszolnek fardhatatlan kutatasuk soran hogy legyen egy agy ahova lehajthatjak fejuket egy hosszu repulo ut es meghosszabb vita utan a Bulgar turisztikai szolgaltatasok kepviseloivel.
Ekkor jott ram az a tevedhetetlen felismeres ffice:smarttags" /><ST1:place w:st="on"><?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-comhttp://www.canadahun.com/forum/ /><st1:City w:st=Varna</st1:City></ST1:place> festoi foteren, hogy mennem kell. Surgosen. Nagyon surgosen. Rohanni kezdtem a legkozelebbi etterem fele ahol tevedhetetlenul a nemzetkozi jelzesek pontos utmutatasa alapjan megtalaltam a BUDIT! Ez fel gyozelem, hittem en mint laikus, naiv kozep europai benszulott. Na jo, kelet europai de ezen most nem vitatkozunk.
Nagy rossel felteptem az ajtot amin (a nemzetkozi jelzesek altal jol ismert) egy nadragos uriember rajza volt lathato a cirilul olvasni nem tudo naiv kozepeuropai turistak szamara. Az elso meglepetes az volt hogy egy csinos kek rohaba oltozott igen rut banya surolo kefevel a kezeben meredt az arcomba. Udvarias fiu letemre atvillant az agyamon hogy esetleg rossz idoben erkeztem es engedelyt kell kerni de a bal vallamon elhelyezkedo kisordog aszonta, hogy “szarjal ra”. Ugy is lett miutan ha visszafordulok es osszepiszkitom az ettermet akkor letartoztatnak egy idegen cirilul beszeleo orszagban es azt hogy magyarazom meg annak a kedvesen mosolygo Zsivkov elvtarsnak?
Mindenesetre a banya (csinos kek ruhaban surolo kefevel a kezeben) nem szolt egy szot sem csak meredten nezett a szemeivel, valoszinuleg a turelmetlen es feldult arckifejezesem hatasara. En azert biztos ami biztos lelassitottam a lepteimet egy ontudatos allamtitkar tempojara es hatarozottan kozelitettem az elso feherre festett cella fele. Megdobbenve lattam hogy nincs ajto rajta es hianyzik a wc csesze, ugyhogy gyorsan iranyt valtoztatva celba vettem a masodik cellat ambar egy kisse elbizonytalanodva. Ennek sem volt ajtaja de az a kisebbik baj. Innen is hianyzott az altalunk jol ismert es nagyra tartott feher ovalis alaku budi. Ennek fele sem trefa. ITT NINCS BUDI!!! Ekkor mar eljutottam arra pontra hogy ha Zsivkov elvtars arcarol lefagy is a mosoly en marpedig konnyiteni fogok magamon. Fuggetlenul az igen ronda banyatol (csinos kek ruhaban, surolo kefevel).
Ekkor az agyam (meg megvoltak az agysejtjeim ami manapsag nem mondhato el a Csocsi, Efi es Pixis nevu apoltakrol) felajzott allapotaban felismerte a cella padlozatanak kozepen elhelyezett keskeny atmeretu lyuk es a ket oldalan jol felismerheto talp lenyomat praktikus alkalmazasanak lehetoseget.
Megkonnyebulesem leirhatatlan. Ott guggolok letolt gatyaval (Andika ne rohogj, tudom hogy vizualis tipus vagy) ket kezzel tamasztva a cella falait es a combjaim izomgorcsbe randultan. Gyanutlanul.
Ekkor megjelent az igen rut banya (csinos kek ruhaban) de a surolo kefe helyett a kezeben most egy felmoso ruha egy hosszu rud vegere erositve (katonai szaknyelven “motoros foka”) volt. Szem es arc rebbenes nelkul ekezdett felmosni a labaim kozott. Mondanom sem kell, hogy ebben az allapotban nem erdekelt, csak had szarjak! En naiv lelek (kozep-kelet europai multtal) azt hittem hogy itt vege a megprobaltatasoknak. Kedves Zsivkov elvtars meg tartogatott meglepeteseket, ugyanis amikor verge konnyitettem magamon es a banya (csinos kek ruhaban, motoros fokaval) elhuzott elkezdtem korulnezni wc papir utan. NINCS!.
Vegulis eszrevettem hogy a bal (elzsibbadt) labam mellet van egy kis halom papir. Na ugye hogy nem is olyan gonosz ez a Zsivkov elvtars felkialtassal felmarkoltam a papirt es megdobbenve tapasztaltam hogy mar hasznalt. Nem erdekel mert a jobb labam (szinten elzsibbadt) mellett vot egy masik halom papir. Nem b@sztok ki velem felkialtassal es kajan vigyorral a kepemen belemarkoltam. Nem kellett volna. Ez is hasznalt halom volt.
Innentol kezdve nem irom le kulonleges kalandjaimat viz, meleg zuhany es fertotlenito utani vadaszatomrol mert az mar nem a WC topikhoz tartozik hanem a “Miert Ne Latogassuk Surun A Festoi Bulgariat” cimu topikhoz.

Könnyesre röhögtem magam,és hálistennek még nem reggeliztem..

Magam elött láttam az egészet!!!
Nem kellett volna,de ez Kurva jó sztori!!
Na Bulgáriába sem megyek!!

szlemese
2006-10-14, 02:27 AM
Alternatív klotyó. A legügyesebbeknek.

szlemese
2006-10-14, 02:30 AM
Most látom, hogy nem igazán látszik a lényeg. tehát: az elsőbe megy a sör, a másodikba a bor, és így tovább. Kontraszelektál, EU szabvány szerint gyártott pisiválogatás.

tothek
2006-10-14, 04:01 AM
A legelegánsabb WC-ket is ki lehetne beszélni. Az én emlékeimben egy prágai, Vencel téri szálloda WC-je volt a legelegánsabb, plüsstapéta, csupa tükör.
Egyébként tényleg igaz, hogy egy nép vagy ország igényességét tükrözik, ezek a helyiségek.

sztzs
2006-10-14, 04:10 AM
1. Másnap éppen fordítva jártam, ici pici fingot vártam, ám amireészbe kaptam a gatyámat tele szartam.
2. A budiban ne időz, mert megöl a budigőz.
3. A wc mellé ültem és rögtön felment bennem a pumpa!
4. A WC-tenisz szabályait lásd balra! A WC-teniszszabályait lásd jobbra! : -))
5. Aki a méteres sz*rcsíkot nem subickolja le, az ne is egyék! /persze a sloziról/ by GmBH
6. Aki hugyozás után többet ránt rá mint 2, az már rejszol...
7. Amott bent, ahol sűrűbb a haraszt, megkékülve szarik egy mogorva paraszt. Töke fénylik, mint a sárga réz, valagyüstös, mint a kormosfazék. Nyöszörögve fölkel, megköti gatyáját, akkor veszi észre, hogyleszarta bokáját. /Marcsika/
8. Annyira kell hugyoznom, hogy mindjárt beszarok a hányingertől!(mastercs)
9. Az árnyékszék nem törvényszék, bírákra itt nincsszükség.Bíráskodni nem lehet, aki szart az elmehet!
10. Éljenek a klotyó manók!
11. Ez a hely a szarnak temetője, öregember pihenője! Tomi
12. Ez a szar temetője szegény melós pihenője.
13. Ez árnyék szék, nem törvényszék.Ittmegpihenni nemlehet, aki szart elmehet!
14. Ez az ingatlan már egy fing katlan dejót fingottam!
15. Felhívom a kedveskollégák figyelmét, hogy a wc kefe nemd ísztárgy!
16. Figyelem! A termék fogyasztásra alkalmatlan!
17. Ha szarsz, gondolj anyádra, hogy őmilyen nehezen hozott a világra!
18. Hát igen! Ez az a hely aholmég a legkeményebb ember isösszeszarja magát! Díszponty
19. Itt a remek alkalom, pöröghetsz a farkamon, látsd, hogy nem is viccelek, mindjárt belédspriccelek.
20. Leülök és megformálom a mai napot..(miinex)
21. Mi a fing? Szar dudál a kanyarba!
22. Mit turkálsz ott a budiban?
23. Most olvasol vagy szarsz?
24. Ne ide Nézz! A vicc a kezedben van!
25. Nekem karcolja vmi a gatyámat!
26. Nem az a baj, hogy nyakig ülünk a szarban, hanem hogy lötyögtetik.
27. Nem azért találták fel a budit hogy a falrahugyozzanak!
28. Pipafüst mellett jólesik a szarás, mert közben nem csipi seggedet a darázs! Nep
29. Pissuar wc elé írva Nem az a vicc ami a falon van, hanem amit a kezedben tartassz
30. Szaros ujjad kend a szádhoz, ne a wc oldalához!
31. Szartól bűzlik a mi budink, olyat fostam, mint egy puding. (by Bélféreg)
32. Ülök a vécén, a véce lécén, a napbetűz, a bűz kiűz, jönnek a legyek, ó egek, itt már szarni sem lehet? Na, én megyek! Szasz\
33. Ülök a Wc-n, a Wc lécénjönnek a legyekna én innenmegyek!
34. Zúg a szél, zörög a haraszt, ablakom alatt megáll 1 paraszt, körülnéz, lekuporodik. Hát az isten verje, hát nem oda szarik!
35. Arcom kerek szemem ragyog, ha keresel sz*rni vagyok.
36. Ha keményet szarsz, gondolj anyádra, ő is ilyen szenvedés árán hozott a világra. Thibbancs
37. Magyarország jövője a TE kezedben van...
38. WC a szar temetöje, munkás ember pihenöje
39. A távozásod elött nézz hátra, nem hagytál-e itt valamit, és fejezd be...
40. Mosolyogj! Filmeznek!
41. Ha csak pisilni akarsz a tampon még maradhat!
42. Nagy sietve idefutok azt hittem hogy szarni fogok szakadt rólam gatya ing de nem lett más csak egy nagy FING
43. Bár maradtam volna benne végig, de jött a bába s benyúlt könyékig. Megfogta a fejemen a kócot és kirántott mint egy kis bohócot /by kanegér
44. Olyan vagyok, mint a pamut, akkorat szarok, mint a Mamut! by le_vee
45. Felirat: "Ha szukseges, hasznalja a WC-kefet! A takaritonok" Alatta: "A papir jobb volt!"
46. Ne hízelegj magadnak, állj közelebb!
47. Arcom fenyes szemem matt, jól kiszartam magamat!
48. Gyere elő, csak pisálni kell!
49. Most már a HASMENÉS nem is olyan VICCES dolog, igaz?
50. Tied a WC magadnak szarsz - mondta Engels és Marx
51. Ha köcsögölni akarsz, hívd fel Palit!
52. A Tartályból inni tilos!
53. Ha 3-nál többször rázod az már maszturbáció!
54. Ne zárd be! Most nézd meg, bent ragadtál magaddal! by Latsza
55. Amíg leng a lánc, meleg az ülőke!
56. Itt még a legbátrabbak is beszarnak!
57. Nézz jobbra! Nézz balra! Nézz fel! Most szarsz vagy nézelődsz?
58. Fing, az élet babos oldala!
59. Ha ezt a kart megrántod, lemegy a szar meglátod!
60. Az igazság a túl oldalt van!
61. Ne itt keresd a viccet, az a kezedben van! by CRUX
62. Mit turkálsz ott a WC kagylóban!
63. Fizetős WC belső oldalán papírlap: "A WC-KEFÉ UGYANÚGY KELL HASZNÁLNI MINT OTTHON!" alatta kisbetűs kézzelírott szöveg: "A hátsó fogaknál előre-hátra, az elsőknél le-fel?"
64. Egy perc hosszúságát az határozza meg, hogy a WC-ajtó melyik oldalán várakozol!
65. Ha rövid a tököd közelebb kell állni!
66. Nem kell a WC-ből Balatont csinálni!
67. A csikket ne dobd a piszoárba! Nehéz lesz meggyújtani!
68. Tudod mit csinálsz?
69. Szarni jöttél, vagy forgolódni?
70. Nézz jobbra! (Nézz fel!) HEHEHE, most lepisilted magad!
71. Te vagy itt az egyetlen, aki tudja, hogy mit csinál!
72. Kezedben a jövő!
73. Állj közelebb, mert rövidebb mint gondolod!
74. Mindenki dobja el amit fog!
75. Van WC papír.. csak ennyi kell a boldogsághoz..
76. (ezt a Wc tartály aljára kell irni) Miwan most szarsz vagy forgolódsz? : )))
77. Büdös van. Konvergenciát észlelek!
78. Ne bagózz a Wc-be én se sz*rok hamutálba!
79. Itt ülök a wc-n, a büdös wc-n. A nap betűz, a bűz kiűz. Nem vagyok én fakír de elfogyott a wcpapír. Bassza meg a jegesmeve itt ülhetek egész este!
80. Ez árnyék szék, nem törvényszék. Itt megpihenni nem lehet aki szart elmehet! Mini 002
81. Piszoár felett: ha mégegyszer valaki melléhugyozik, azt leszopom (üdv: a takarítónő)
82. WC papirt hol találok? Azon nyomban bekakálok!
83. Nézz jobbra! Nézz balra! Most szarsz vagy fogolódsz?
84. A wc-papír csakdekoráció! Kérjük ne használja!
85. Most már nem is olyan vicces a hasmenés, igaz?!
86. Ide sietve futok azt hittem hogy szarni fogok, szakadt rólam gatya ing, lett belőle jó nagy fing!(NITRO)
87. Olyat szartam mint egy hordó, szaga büdös szine bordó! /by: Laca/
88. Ez nem a VIII. ker., de itt te is összeszarod magad.
89. Felhívom a kedves kollégák figyelmét, hogy a wc kefe nem dísztárgy....
90. Mostmár késő elgondolkodni azon, vajon elegendő rostot tartalmaz-e az étrended...
91. Itt a szarnak temetője, munkás ember pihenője, munkás ember nagyot szarik, a temető gyarapodik. (by Baró \96)
92. Ez a szék itt nem törvényszék, fellebbezni nem lehet! Aki szart elmehet! sanya36
93. Dohányzásra kijelölt hely!
94. Azt mondta az öreg Marx, addíg pihensz amíg szarsz!/Slim Jim/
95. Meghalt a király, hogy tudsz így szarni? - Rá gondolok!
96. Csak akkor végeztél mindennel, amikor már a papírmunkán is túlvagy...
97. Arcom piros, szemem ragyog, ha keresnek szarni vagyok!
98. Lehet szarod zöld, lehet szarod kék, de ne szard le az ülőkét!
99. Szarok egy nagy állatot, hogy kijöjjek azt várhatod!
100. Mondok egy olyan viccet, hogy beszarsz! Vagy már mondtam?

szlemese
2006-10-14, 04:20 AM
Küldök egy kis törlőt, ha vki összesz.-ja magát a nevetéstől.

sztzs
2006-10-14, 04:21 AM
:)

szlemese
2006-10-14, 05:46 AM
Jaj ne röhögtess, mert tényleg besz...ok a röhögéstől!
Obstipálóak, ide!!

sztzs
2006-10-14, 05:50 AM
Jaj ne röhögtess, mert tényleg besz...ok a röhögéstől!
Obstipálóak, ide!!
Remélem, maradt még papírod,mert ha nem, vehetsz abból. amit küldtél az előbb;)

szlemese
2006-10-14, 06:48 AM
Van bőven, bespejzoltam. Na hallod, egy ilyen oldalhoz...!!!

kkata
2006-10-14, 07:07 AM
Lécci, ne vegyétek politizálásnak!
"Tiéd a wc, magadnak szarsz,
Ezt tanítja néked Engels és Marx"

katamama
2006-10-14, 08:00 AM
ffice:office" /><O:p></O:p>
Ekkor jott ram az a tevedhetetlen felismeres ffice:smarttags" /><ST1:place w:st="on"><?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-comhttp://www.canadahun.com/forum/ /><st1:City w:st=Varna</st1:City></ST1:place> festoi foteren, hogy mennem kell. Surgosen. Nagyon surgosen. Rohanni kezdtem a legkozelebbi etterem fele ahol tevedhetetlenul a nemzetkozi jelzesek pontos utmutatasa alapjan megtalaltam a BUDIT! Ez fel gyozelem, hittem en mint laikus, naiv kozep europai benszulott. Na jo, kelet europai de ezen most nem vitatkozunk.

Pitti!

Én könnyesre röhögem magam!:) Hát ilyen storit nem olvastam mostanába!Nagyon jó!!:)

auntanna
2006-10-14, 08:42 AM
Pitti!
Ezt kinyomtattam és betettem a budiba. Ezt olvasva, nem lesz nehéz bexarni.... a röhögéstől!:):)

pitti
2006-10-14, 08:57 AM
Orvendek hogy jol mulattatok.:D Akkoriban nekem az eletem egyik legmegrazobb elmenye volt. Azota is tisztelem a budit....

Efike
2006-10-14, 09:40 AM
No jó, akkor én is bejelentkezem.
Anno Münchenben romboltam a kapitalizmust és Poingban laktam. Hétvége lévén az S-Bahnnal bevonatoztam vagy két állomásnyit, München szélére és elindultam felfedezni a környéket. Kellemesen szitált az őszi eső, inkább csak permetezett, jólesően hűtve a homlokom. Az állomástól talán száz méternyire lehettem és egy műszaki bolt kirakatát bámultam éppen, amikor hirtelen megéreztem a jólismert jelzést a hasamban és sietős lépteimet az S-Bahn lejárata irányába vettem, mert ott WC-nek lenni kell. Időnként meg kellett állnom és farpofáim tornáztatásával várakozásra kényszeríteni a kitörni készülő rettenetet.
Végre leértem a WC-hez. Benyitottam. Jobbra nők, balra férfiak. Illat. Csoda.
De minden ajtó zárva volt, amit csak egy ügyes szerkezetbe bedobható 20 pfenningessel lehetett kinyitni.
Visszavánszorogtam a peronra a lépcsőn - akkor már a hideg veríték gyöngyözött a halántékomon, nemes vonásaim eltorzultak mint egy éji órán suhanó gyilkosé és mentőötlettel bevonszoltam magam az egyik butikba, ahol dohányt, képeslapokat és egyéb apróságot vásárolhatott a nagyérdemű.
Egy képeslapot kértem elgyötört arccal és nyújtottam az egymárkást, mely túl nagy volt ahhoz, hogy kínjaimat megválthassam vele.
A szemrevaló bajor kislány egy pillanat alatt felmérte a valós helyzetet és képeslap helyett a markomba nyomott egy húszpfenningest, melynek birtokában köszönés nélkül kirontottam mint Zrínyi és letámadtam a budit.
Az ajtó nyílt, a menetközben legombolt nadrág lehullt és én meggyötört testemmel rázuhantam a budira. Az utolsó másodpercben.

platon
2006-10-14, 12:34 PM
Ez a pottyantós ismerős nekem! Hazánkban is volt HM. szabvány. Most majd az EU gondolkodhat, miként szabványosítja.

szlemese
2006-10-14, 12:37 PM
No akkor már én sem akarok kimaradni: lehettem úgy 18. Moziba mentem a barátnőmmel, és mielőtt elindultam haza, nem mentem el pisilni, mondván nem lakom messze, majd otthon. A hazafelé tartó kb negyed órás út alatt hirtelen rámtört az iszonyat erős pisiinger, de nem volt mit tenni, bokor sehol, járókelő viszont annál több. Mire a lakásunk ajtaja elé értem, már kb 3X volt egyik lában a másikon áttekeredve, zöldültem, kékültem, életem nem volt. Anyu kinyitotta az ajtót, moccanni nem bírtam, csak ott akkor bepisilni. De kb 1 hektóliternyit. Pisifürdő. A cipőm tele lett, a nadrágomból csavarni lehetett a cuccot.
Ja a WC kb 1 méterre volt a bejárattól.

pitti
2006-10-14, 12:43 PM

Efike
2006-10-14, 12:43 PM
Tool

32319

alberth
2006-10-14, 01:22 PM
A WC-k budivers és feliratozás-kulturájáról is ejthetnénk néhány röpke szót. Pl. ki olvasta a legtalálóbb WC-verset? Ki tud klasszikus és újszerű budiverseket, melyeket falon, ajtón talált?
Képzeljétek: én külföldi WC-kben is találtam magyar nyelvű budiverseket, s mindjárt nem éreztem magam annyira idegen helyen. Drezda, Prága, Berlin, stb.
Egy szép, találó egyszerű, népises WC-vers, idézem:
,,Itt a szarnak temetője,
Magyar ember pihenője."
Vannak hosszabbak is... :4:

alberth
2006-10-14, 01:27 PM
:p Egyébként szszt-nek gratulálok a 99 ha jól tudom feliratgyűjteményéhez!:D

sztzs
2006-10-14, 01:33 PM
:p Egyébként szszt-nek gratulálok a 99 ha jól tudom feliratgyűjteményéhez!:D
Köszi,;) a netről van, nem én gyűjtöttem:4:

alberth
2006-10-14, 01:51 PM
Köszi,;) a netről van, nem én gyűjtöttem:4:

Nem baj, a hatás ugyanolyan fenomenális! :4:

szlemese
2006-10-14, 01:54 PM
A művelődést nem lehet elég korán kezdeni. És már Ő is tudja, hogy hol kell művelődni!

pistuka
2006-10-14, 02:26 PM
Ha még lehet fokozni ....!:D

szlemese
2006-10-14, 02:30 PM
Ajaj, de még mennyire!!

Sztyopa
2006-10-14, 02:50 PM
Azt szokták mondani a bölcsek:
Sz.rás az 1 perc, a többi az csak sumákolás a wc-n!:D

szlemese
2006-10-14, 02:52 PM
Azt szokták mondani a bölcsek:
Sz.rás az 1 perc, a többi az csak sumákolás a wc-n!:D
...ami aranyat ér.

msanyi72
2006-10-14, 02:53 PM
Nemsemi tropic:D

Efike
2006-10-14, 02:54 PM
A WC-k budivers és feliratozás-kulturájáról is ejthetnénk néhány röpke szót. Pl. ki olvasta a legtalálóbb WC-verset? Ki tud klasszikus és újszerű budiverseket, melyeket falon, ajtón talált?
Képzeljétek: én külföldi WC-kben is találtam magyar nyelvű budiverseket, s mindjárt nem éreztem magam annyira idegen helyen. Drezda, Prága, Berlin, stb.
Egy szép, találó egyszerű, népises WC-vers, idézem:
,,Itt a szarnak temetője,
Magyar ember pihenője."
Vannak hosszabbak is... :4:
1./ A WC-költőnek
aranyos a szája,
legyen koszorúja
az anyja p.......

2,/ Tied a WC
magadnak szarsz,
ezt tanítja neked
Lenin és Marx

3,/ Itt még a legbátrabb ember is összeszarja magát!

szlemese
2006-10-14, 02:55 PM
Nemsemi tropic:D
teccik?

msanyi72
2006-10-14, 02:58 PM
teccik?
Naná:``::``::``:

Efike
2006-10-14, 03:05 PM
Suetonius római történetíró szerint az igen fukar Vespasianus császár mondta, amikor tanácsadói tiltakoztak, mert Rómában megadóztatta a nyilvános vécéket: Pecunia non olet, vagyis a pénznek nincs szaga.

alberth
2006-10-14, 03:25 PM
Ez nem éppen budin történik, de igen rokon téma-vers:

,,Archimedes mondta vala,
hangos fingnak nincsen szaga.
De amelyik csendes, rendes,
Annak bűze rettenetes."

Ebben a versikében rengeteg igazság lakozik. Hát hiába a népi megfigyelés és tapasztalat...

sztzs
2006-10-14, 03:29 PM

Annak bűze rettenetes."

Ebben a versikében rengeteg igazság lakozik. Hát hiába a népi megfigyelés és tapasztalat...

Az utosó két sort így tudom:
de amelyek lassan jönnek,
azok annál büdösebbek!

szlemese
2006-10-14, 03:32 PM

Annak bűze rettenetes."

Én meg így tudom a végét:
de amelyik sunyi, lapos,
annak bűze írtózatos.

pitti
2006-10-14, 03:33 PM
Figyejjetek, meg nem irtatok hogy ki mit olvas a budin.:confused:
En most eppen az Isteni Talalkozasok (Divine Encounters) cimu Zecharia Sitchin muvet olvasom ami a Gilgamesh Eposz (Uthnapistim) hatteret kutatja foldonkivuli-Anunnaki beavatkozas fenyeben. Igen tanulsagos.

platon
2006-10-14, 03:37 PM
"Szarj elvtárs szarj! Ezt tanítja Engels és Marx. S ha már nyakig vagy a szarban, kapaszkodj az életszínvonalba!" Az ötvenes évekből, egy klozet faláról.

sztzs
2006-10-14, 03:39 PM
En most eppen az Isteni Talalkozasok (Divine Encounters) cimu Zecharia Sitchin muvet olvasom ami a Gilgamesh Eposz (Uthnapistim) hatteret kutatja foldonkivuli-Anunnaki beavatkozas fenyeben. Igen tanulsagos.
...én néha telcsizek....olvasni ugyanis hason fekve szeretek....és a kettőt egyben még nem sikerült kikísérleteznem;)

sztzs
2006-10-14, 03:40 PM
Szép Ernő

Óda Lőwy Árpádhoz

Oh Lőwy mester, bülbülszavú igricz,
Had illessem babérral lantodat.
Itt a Kagálban, hol tombol a víg vicc,
Ügybuzgó ódám fennkölten fogad.
Oh engedd meg, hogy elötted felálljak,
Miként pina előtt feláll a fasz...
S, hogy néked meghatottan gratuláljak,
Érdemdús ősznek, a zsenge tavasz,
Oly elfogódva, bámulón rajongva
Néz föl költészetedre a magyar:
Mint impozáns, hatalmas trágyadombra
Kis térfogatú szerény kutyaszar.

A költészet az ember jóltevője,
Számos előnyt köszönhetünk neki,
Arannyá lesz egünk komor felhője,
Ha a poéta lantját pengeti.
Oh, hát még te! Te legdicsőbben érted,
A búval baszott magyarnak mi kell?
Te vagy az út, az igazság, az élet,
Oh az a dal, mit lantod énekel!

Oh Lőwy mester! Te vagy amaz Árpád,
Ki hont szereztél e szép iránynak itt,
S kéjjel szagolja Adria s a Kárpát
Nóta fádnak szagos virágait.

A szar undok volt, a valag meg ocsmány,
Te vetted őket ajkaidra vígan,
Te eljöttél s dallal beillatozván,
Most rajtuk a poézis bája van.

Ki mondja azt, hogy pornográf vagy perverz?
Ki téged olvas édesen mulat.
Oh szebb egy húsból-vérből való vers, mint
Száz nyavajgós ábránd és hangulat.
Más enyeleg, flörtöl csak múzsájával,
Őszinte hangot s érzelmet kerül,
Te, mint szeretőd: úgy karolod által
S ahogy dukál - megbaszod emberül.

Helikon prűd parfümszagú berkébe
Csak szarj ezután is vitézül bele,
A segged mindig kitörüli érte
A babér finom selymes levele.
Beszélj nekünk tovább is a szerelemről,
Te illatos, igaz szavú dalos,
Az vagy nékünk a poéta seregéből,
Mint naiv lánykának Pósa Lajos.

Köszöntelek költő! Tudj még soká lőni,
És légy, mint múzsád jókedélyű, víg -
Éltessen Isten addig köztünk Lőwy,
A meddig élnek költeményeid.

szlemese
2006-10-14, 03:44 PM
Na jó, én bevallom: ott vannak a szakácskönyveim. Az összes. Kicsit bizarr, de ez így van. Igaz ez úgy működik, hogy én ritkás vendég vagyok ott sok időre, akkor gyors áttanulmányozás, és már félig meddig össze is állt heti menü-minden nap főzök.
Ha nem ez a téma, akkor Márai: Füveskönyv. telis tele az élet dolgait megmagyarázó okos gondolattal. találomra kinyitom, és elolvasom zseni írónk egy egy okosságát. És ami a legdöbbenetesebb, sokszor pont ott nyílik ki a könyv, amiféle kérdéskör gomolyog lelkemben. És máris megvan a válasz.

pitti
2006-10-14, 04:46 PM
Na jó, én bevallom: ott vannak a szakácskönyveim. Az összes. Kicsit bizarr, de ez így van. Igaz ez úgy működik, hogy én ritkás vendég vagyok ott sok időre, akkor gyors áttanulmányozás, és már félig meddig össze is állt heti menü-minden nap főzök.
Ha nem ez a téma, akkor Márai: Füveskönyv. telis tele az élet dolgait megmagyarázó okos gondolattal. találomra kinyitom, és elolvasom zseni írónk egy egy okosságát. És ami a legdöbbenetesebb, sokszor pont ott nyílik ki a könyv, amiféle kérdéskör gomolyog lelkemben. És máris megvan a válasz.
Ez igy nagyon helyes. Ott lehet koncentralni es terveket szovogetni a legkozelebbi etkezes irant....:D

pitti
2006-10-14, 04:47 PM
...én néha telcsizek....olvasni ugyanis hason fekve szeretek....és a kettőt egyben még nem sikerült kikísérleteznem;)
A telcsizest nem igazan szeretem ott...ez a nyugalom es beke haza!!!:D

szlemese
2006-10-14, 04:49 PM
Ez igy nagyon helyes. Ott lehet koncentralni es terveket szovogetni a legkozelebbi etkezes irant....:D
Igen. És a legjobb kajaötletek mindig onnan pattannak ki.

alberth
2006-10-14, 06:34 PM

Legfőképp, ha megy az ember hasa. Akkor könnyen lemond róla, hogy pl. lecsó legyen az ebéd aznap. :4:

Efike
2006-10-15, 12:25 AM
Én meg így tudom a végét:
de amelyik sunyi, lapos,
annak bűze írtózatos.És nem Archimedes, hanem Bölcs Salamon.
Bölcs Salamon mondá vala
De amely fing lassú csendes,
annak szaga rettenetes.

második strófában

de amely fing hosszú, lapos,
annak szaga iszonyatos.

Dem ha szóbakerült, akkor felteszem a kérdést, hogy tudjátok-e a fingot más magánhangzóval mondani?

oma
2006-10-15, 03:32 AM

Hogyhogy nem irtunk???:D:D:D

<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="6" width="100%"><tbody><tr><td class="alt2">http://www.canadahun.com/forum/images/avatars/avatar4278_9.gif (http://www.canadahun.com/forum/member.php?u=4278)</td> <td nowrap="nowrap"> oma (http://www.canadahun.com/forum/member.php?u=4278) http://www.canadahun.com/forum/images/statusicon/user_online.gif <script type="text/javascript"> vbmenu_register("postmenu_365890", true); </script>
Állandó Tag
</td> <td width="100%"> </td> <td nowrap="nowrap" valign="top"> Belépés dátuma: Jan 2006
Hol: Ny-Kanada
Üzenet: 337

</td> </tr> </tbody></table> <!-- / user info --><!-- message, attachments, sig --> <!-- message --> BINGO! A Reader Digest sorozat csak ott lelhetö fel nálam is. :D A friss számokat legjobb ott olvasni, a régebbiekbe vissza lehet lapozgatni, mert bizonyos rovatokat sosem lehet megunni, mint a "Humor in uniform", vagy "That's outrageous!", "Laugh is the best medicine" stb, stb.. Ma reggel pl. egy 2004-es évjáratúból azt tudhattam meg, hogy mi van akkor, amikor "Your sex drives differ" ?? Naa, mit mondjak? Okosabb lettem kicsit, pedig biztos anno is elolvastam. Es van abban receptes rovat is. OTT olvasni recepteket, kicsit bizarr, de mit számit! :razz::D:razz:
Szóval, ez a jó szokás itt is divik. Majd elmondok egy viccet is... :smile:

*

..s a viccet is elmondtam a köv. beirásban! :D

Sztyopa
2006-10-15, 03:50 AM

Én inkább nem szeretném, ha a retyiből pattanna ki az étel ötlet!:D

alberth
2006-10-15, 05:26 AM
Dem ha szóbakerült, akkor felteszem a kérdést, hogy tudjátok-e a fingot más magánhangzóval mondani?

rotyogtatni, durrantani, galambot eregetni, szellenteni, eregetni, büdösíten... hírtelen ennyi jutott eszembe. Ki tud még rokon értelmű szavakat? :4:

alberth
2006-10-15, 05:34 AM
:oops: Vannak igen márkás parfümök, melyeket illatszakértők leírnak, szavakkal ecsetelvén az illatukat. Pl. diszkrét, férfias, nőies, frissítő, romantikus, érzéki, testes, finom illat stb. A bélgázeregetés vajon minősíthető -e jelzőkkel, s vajon mifélékkel? Ki tud ilyeneket? :oops:

sztzs
2006-10-15, 05:42 AM
rotyogtatni, durrantani, galambot eregetni, szellenteni, eregetni, büdösíten... hírtelen ennyi jutott eszembe. Ki tud még rokon értelmű szavakat? :4:
http://balint.cyberhungary.net/hajtob/Fing.jpg http://www.fing.hu (http://www.fing.hu/) a hangokért (nem tudtam menteni :( )
A bélgáz, vagy közismertebb nevén fing szinonímái
az ábécé összes magánhangzójával külön-külön
Alfarhang
Hátvágány-gáz
Seggszelep-lehellet
Végbél-szél
Fing
Gyomor-rotty, illetve Tompor-doromb
Bönd&otilde;g&otilde;z
Lyuk-szusz
Ürgy&ucirc;rü-fütty

szlemese
2006-10-15, 06:24 AM
Púzni, fingorászni.
Ja a lecsó csak úgy magától is szok jönni, azt má olvasni sem kell.

Efike
2006-10-15, 07:54 AM
:shock: Szar ügy. Ti igen nagy szakemberek vagytok ebben a témában :lol:

alberth
2006-10-15, 08:13 AM
Vicc, ha valaki még nem hallotta:

- Jean, darabos a fing?
- Nem uram.
- Akkor már megint befostam!

csocsike
2006-10-15, 08:16 AM

" S jusson eszedbe ,amikor eszel, hogy szarbol lettel, s szarra leszel":rolleyes:

andika
2006-10-15, 08:20 AM
" S jusson eszedbe ,ha eszel, hogy szarbol lettel, s szarra leszel":rolleyes:

Te Béka,biztos,hogy igy vagyon ez megirva??

csocsike
2006-10-15, 08:23 AM
Te Béka,biztos,hogy igy vagyon ez megirva??

Ez egeszen biztos. Ez egy vers reszlet,

vers Csörsz István Sírig tartsd a pofád című könyvéből való.
Érdemes elolvasni...

Tavasszal a dombtetőn, a fű között
Az őszi erdőben az avar fölött,
Ha bárhol meglátsz, vándor vagy idegen,
Kérlek, ne nézz rám soha ridegen.
Ha már a bűz
Messzire űz
A bokortól,
Hol a portól
Belepetten
Megrepedtem;
Futás közben ne átkozz el,
Inkább egy percet áldozz fel
Rám, ki nyugszom az árny alatt,
Gondold el, mennyi árnyalat
És mennyi szín a tetemem,
S a madarakat etetem…
S ha bántaná a szemet a réteken
Csekélységem, melynek sora végtelen,
Gondolkozz el, milyen is a táptalaj,
Miből nő a kövér búza s a paraj?
Bár kutatom
Az utakon,
Hogy egy napon
Félig vakon
(szerencsémre)
Belelépjek,
Legyen az ember vagy állat
Egyik sem emelhet vádat;
Hisz általam könnyül a test,
És bár ez ijesztően fest,
Jusson eszedbe, ha eszel:
Szarból lettél, s szarrá leszel!</PRE>

szlemese
2006-10-15, 08:25 AM
" S jusson eszedbe ,amikor eszel, hogy szarbol lettel, s szarra leszel":rolleyes:
Én általában inkább arra gondolok, hogy mily sok szar megeszünk életünkben. De aztán a szarból is csak szar lesz, csak az olyan szarabb szar.

andika
2006-10-15, 08:26 AM
Na igy már érthető az idézet!!
Tudod ,nekem az ilyen kalsszikusok nem mindig ugranak be!!

Én kis botor:
Nekem a porból-porrá...na mindegy!

andika
2006-10-15, 08:26 AM
Férjem szokta volt mondani ez a 3 téma mindig nyerő:
Pisi,kaki,szex!

szlemese
2006-10-15, 08:27 AM
Ez egeszen biztos. Ez egy vers reszlet,

vers Csörsz István Sírig tartsd a pofád című könyvéből való.
Érdemes elolvasni...

Tavasszal a dombtetőn, a fű között
Az őszi erdőben az avar fölött,
Ha bárhol meglátsz, vándor vagy idegen,
Kérlek, ne nézz rám soha ridegen.
Ha már a bűz
Messzire űz
A bokortól,
Hol a portól
Belepetten
Megrepedtem;
Futás közben ne átkozz el,
Inkább egy percet áldozz fel
Rám, ki nyugszom az árny alatt,
Gondold el, mennyi árnyalat
És mennyi szín a tetemem,
S a madarakat etetem…
S ha bántaná a szemet a réteken
Csekélységem, melynek sora végtelen,
Gondolkozz el, milyen is a táptalaj,
Miből nő a kövér búza s a paraj?
Bár kutatom
Az utakon,
Hogy egy napon
Félig vakon
(szerencsémre)
Belelépjek,
Legyen az ember vagy állat
Egyik sem emelhet vádat;
Hisz általam könnyül a test,
És bár ez ijesztően fest,
Jusson eszedbe, ha eszel:

Szarból lettél, s szarrá leszel!

</PRE>

Jóóóó!

pitti
2006-10-15, 08:52 AM
Hogyhogy nem irtunk???:D:D:D

<TABLE cellSpacing=6 cellPadding=0 width="100%" border=0><TBODY><TR><TD class=alt2>http://www.canadahun.com/forum/images/avatars/avatar4278_9.gif (http://www.canadahun.com/forum/member.php?u=4278)</TD><TD noWrap>oma (http://www.canadahun.com/forum/member.php?u=4278) http://www.canadahun.com/forum/images/statusicon/user_online.gif<SCRIPT type=text/javascript> vbmenu_register("postmenu_365890", true); </SCRIPT>
Állandó Tag

</TD><TD width="100%"></TD><TD vAlign=top noWrap>Belépés dátuma: Jan 2006
Hol: Ny-Kanada
Üzenet: 337

</TD></TR></TBODY></TABLE><!-- / user info --><!-- message, attachments, sig --><!-- message -->BINGO! A Reader Digest sorozat csak ott lelhetö fel nálam is. :D A friss számokat legjobb ott olvasni, a régebbiekbe vissza lehet lapozgatni, mert bizonyos rovatokat sosem lehet megunni, mint a "Humor in uniform", vagy "That's outrageous!", "Laugh is the best medicine" stb, stb.. Ma reggel pl. egy 2004-es évjáratúból azt tudhattam meg, hogy mi van akkor, amikor "Your sex drives differ" ?? Naa, mit mondjak? Okosabb lettem kicsit, pedig biztos anno is elolvastam. Es van abban receptes rovat is. OTT olvasni recepteket, kicsit bizarr, de mit számit! :razz::D:razz:
Szóval, ez a jó szokás itt is divik. Majd elmondok egy viccet is... :smile:

*

..s a viccet is elmondtam a köv. beirásban! :D
Igen, igen..elnezest Oma....:D csak a tobbiek meg nem csatlakoztak.

Rozina
2006-10-15, 09:34 AM
Szellőztessünk... :)
Ha valaki túl nagyra tartja magát, arra szoktam mondani, hogy neki is csak a seggéig ér a keze!

Jeromos
2006-10-15, 09:56 AM
Ide passzol az is, hogy:
Jóvágású gyerek, kár, hogy az a vágás a seggén van... :-D

Efike
2006-10-15, 10:44 AM
Kezdünk belemelegedni.
A szarok anyjának annak a vén szarnak a szarát is leszarom.

Fúj a szél,
zörög a haraszt.
Amott a hegytetőn
megy fel egy vén paraszt.
Megáll
széjjelnéz
lekuporodik.
Az anyja úristenit!
hát nem odaszarik?!

csocsike
2006-10-15, 10:51 AM
Kezdünk belemelegedni.
A szarok anyjának annak a vén szarnak a szarát is leszarom.

Fúj a szél,
zörög a haraszt.
Amott a hegytetőn
megy fel egy vén paraszt.
Megáll
széjjelnéz
lekuporodik.
Az anyja úristenit!
hát nem odaszarik?!

Versbe foglaltad, mi mindenki szuksege
a wc messze, s szukseg oly nagy ur,
Nem mindenkinek egyforma a turese
legyen az hivo, vagy legyen az gyaur.

marisza
2006-10-15, 11:12 AM
Sziasztok!
Színezem már én is egy kicsit a palettát…:)
Aki emlékszik erre a szakállas viccre, a már nem mai gyerek…:)
Az iskolában a gyerekeknek a valószínűséggel kapcsolatban kell, mondatott mondani.
Az első gyerek – nagyon be van borulva az ég, valószínűleg esni fog.
- Jól van fiam ügyes vagy.
Második jelentkező, - anyukám elővette a porszívót, valószínűleg takarítani fog.
És így tovább, míg Móricka is jelentkezik, és a következőket mondja:
- Anyukám kiment a hátsókertbe egy újsággal.
Jól van Móricka, de hol itt a valószínűség? Kérdi a tanító néni.
Hááát, valószínűleg szarni fog, mert olvasni nem tud.

Efike
2006-10-15, 12:37 PM
Versbe foglaltad, mi mindenki szuksege
a wc messze, s szukseg oly nagy ur,
Nem mindenkinek egyforma a turese
legyen az hivo, vagy legyen az gyaur.

A vers kivételesen nem az enyém, ismeretlen költő alkotása, a nép ajkán terjedt mint a népmesék.:D

nhjudit
2006-10-15, 12:43 PM
pukkantani

alberth
2006-10-15, 01:20 PM
Szarból nem lehet várat építeni! Itt meg csak folyik a sok szar meg a szarlé!
De azért nagyon érdekes és vicces! Mégiscsak épül a vár: a szarvár...!
Hát ezen beszarok rögvest!
Megdől egy axióma.: Mondjuk virtuális szarvár épül a szarléből, s mily szilárd mert sok hülyeség adja a kötőanyagot ehhez a sok foshoz, már hogy ne ízléstelenkedjek itt tovább!

További jó építkezést és budira járást! :4:

szlemese
2006-10-15, 01:24 PM
Szarból nem lehet várat építeni! Itt meg csak folyik a sok szar meg a szarlé!
De azért nagyon érdekes és vicces! Mégiscsak épül a vár: a szarvár...!
Hát ezen beszarok rögvest!
Megdől egy axióma.: Mondjuk virtuális szarvár épül a szarléből, s mily szilárd mert sok hülyeség adja a kötőanyagot ehhez a sok foshoz, már hogy ne ízléstelenkedjek itt tovább!

További jó építkezést és budira járást! :4:
Tehát a lényeg a lényeg: szarból lehet várat épiteni, majd kiderül, meddig tart az a vár.

alberth
2006-10-15, 01:28 PM
Tehát a lényeg a lényeg: szarból lehet várat épiteni, majd kiderül, meddig tart az a vár.

Ha gyengülnek a falak ki jelentkezik Kőmíves Kelemennek? :confused:

szlemese
2006-10-15, 01:37 PM
Ha gyengülnek a falak ki jelentkezik Kőmíves Kelemennek? :confused:
és kinek a kijét falazzuk bele?

alberth
2006-10-15, 01:40 PM
Van egy ötletem: ki kell számolni.
,, Ecc, pecc, kimehecc..." mondóka megfelel?
Aki benne marad annak ,,jó szar" lesz - magyarán mondva...

szlemese
2006-10-15, 01:45 PM
Van egy ötletem: ki kell számolni.
,, Ecc, pecc, kimehecc..." mondóka megfelel?
Aki benne marad annak ,,jó szar" lesz - magyarán mondva...
én arra az "elment apám dinnyét lopni.." mélyműveltségű versre tudok ráhangolódni.

alberth
2006-10-15, 01:51 PM
én arra az "elment apám dinnyét lopni.." mélyműveltségű versre tudok ráhangolódni.
Nem ismerem, de ha lesz időd írd le..!
,,Én az erdő mélyén kicsi ház..." c. kiszámolósdit ismerem még.

szlemese
2006-10-15, 01:56 PM
Nem ismerem, de ha lesz időd írd le..!
,,Én az erdő mélyén kicsi ház..." c. kiszámolósdit ismerem még.
kiszámolót cserélünk, ha ha ha.
tehát:

Elment apám dinnyét lopni,
elfelejtett zsákot vinni
mond meg te,
vagyis, te,
hány zsák kellene. És akkor vki mond egy számot, a kiszámoló még azt is kiszámolja, és az a bingó. Ezen esteben, ő lesz befalazva. A szarba. Illetve a szarfalba.
Cserébe kérem a másik kiszámolót ám

alberth
2006-10-15, 02:10 PM
:4: Kösz a kiszámolót!
Írom:
,,Erdő mélyén kicsi ház,
abba lakik mikulás.
kértem tőle cukorkát,
azt mondta hogy pofon vág.

ha pofon vág meghalok,
elvisznek az angyalok.
Ráírják egy rothadt tökre,
itt nyugszik a világ ökre".
/5 éves koromban tanultam a többi gyerektől és én is továbbadtam./

(itt rámutatnak az utolsóra, aki benne maradt a szarban, a szarfalban jelen esetben),
Írjuk rá: Vigyázat frissen mázolva, építés közben ne dőlj a falnak!

szlemese
2006-10-15, 02:23 PM
:4: Kösz a kiszámolót!
Írom:
,,Erdő mélyén kicsi ház,
abba lakik mikulás.
kértem tőle cukorkát,
azt mondta hogy pofon vág.

ha pofon vág meghalok,
elvisznek az angyalok.
Ráírják egy rothadt tökre,
itt nyugszik a világ ökre".
/5 éves koromban tanultam a többi gyerektől és én is továbbadtam./

(itt rámutatnak az utolsóra, aki benne maradt a szarban, a szarfalban jelen esetben),
Írjuk rá: Vigyázat frissen mázolva, építés közben ne dőlj a falnak!
Mit csináltam én 5 évesen, hogy ezt nem ismerem? Lehet, fel kell hivjam szülémet, hátha ő tudja, mé vagyok ennyire lemaradva a többitől.

tibi
2006-10-15, 02:26 PM
Hm....tiszta beszarás:D:D:D

kkata
2006-10-15, 02:42 PM
Mit csináltam én 5 évesen, hogy ezt nem ismerem? Lehet, fel kell hivjam szülémet, hátha ő tudja, mé vagyok ennyire lemaradva a többitől.
Ezt az én szüleim is kihagyták a művelésemnél, viszont tanítottak hasonlóan épületeset és témába vágót, szintén kb. 5 éves koromba:

Ezerkilencszázhatvanba
Beleszartak a katlanba,
Aki először megszólal
Azé lett a katlanszar

Megosztom veletek, nehogy hiányos legyen bárkinek is az ilyen irányú műveltsége.

szlemese
2006-10-15, 02:55 PM
Ezt az én szüleim is kihagyták a művelésemnél, viszont tanítottak hasonlóan épületeset és témába vágót, szintén kb. 5 éves koromba:

Ezerkilencszázhatvanba
Beleszartak a katlanba,
Aki először megszólal
Azé lett a katlanszar

Megosztom veletek, nehogy hiányos legyen bárkinek is az ilyen irányú műveltsége.

Ezt sem ismerem, végem van. de ez olyan igazi szarbavágó kiszámoló, direkt ide, vagy valami hasonlóba. szüléid tudhattak valamit, már akkor is!

alberth
2006-10-15, 03:05 PM
:4: Na ki lesz Kőmíves Kelemen? :4:

Most már ki tudjuk számolni?

szlemese
2006-10-15, 03:08 PM
ez már ok. De kiken számoljunk?

alberth
2006-10-15, 03:12 PM
Aki először betér ide utánunk.
(valahogy úgy, mint az eredeti történetben).

Hú de szar lesz neki! :4: Mi a véleményed?

szlemese
2006-10-15, 03:20 PM
Jó. de mi van akkor, ha emberünk bejön, és nem marad itt addig, amíg másik harmadik, stb sokadik szaró társával együtt összejönnénk annyian, hogy kiszámolhassuk őket.

szlemese
2006-10-15, 03:22 PM
Megvan. Mindenkinek felírjuk egy cetlire a nevét, és a végén sorsot húzunk. Mondjuk 13 után. na? Még akkor is mehet a neve, a cetlire, ha csak egy pici fingra tévedt be. vagy csak úgy. No?? De közben azt mondjuk, hogy kiszámoltuk. A cetli alapján.
Ja Vagy a cetliket számoljuk ki.
Ötlethalmaz.
A szarhoz.

platon
2006-10-15, 03:30 PM
No és a hangzásokat kottáza már le valaki. Volt egy ismerősöm aki kifingta Rákóczi indulót, egy jó sólet után.

andika
2006-10-15, 03:35 PM
És gyujtottatok már meg fingot?
Nekem egy ismerősöm csinálta!
Jó büdi lángaj van!

alberth
2006-10-15, 03:48 PM
Tűzijátéknak szép lehet, de azért valami büdi még maradt a helyiségben?

alberth
2006-10-15, 03:51 PM
Megvan. Mindenkinek felírjuk egy cetlire a nevét, és a végén sorsot húzunk. Mondjuk 13 után. na? Még akkor is mehet a neve, a cetlire, ha csak egy pici fingra tévedt be. vagy csak úgy. No?? De közben azt mondjuk, hogy kiszámoltuk. A cetli alapján.
Ja Vagy a cetliket számoljuk ki.
Ötlethalmaz.
A szarhoz.

Vagy aki a leghosszabbat szarja, az lesz a szarvár Kőműves Kelemenje. Mindenki vigyen egy centit magával. Ha megy a hasa, akkor vegyen be széntablettát! Az ülőkét senki le ne fossa, az maradjon tiszta mint Salamon tökéletessége!

andika
2006-10-15, 03:55 PM
Tűzijátéknak szép lehet, de azért valami büdi még maradt a helyiségben?

Háát én enm voltam ott amikor csinálták,de szerintem igen.:D

alberth
2006-10-15, 03:57 PM
Háát én enm voltam ott amikor csinálták,de szerintem igen.:D

Úgy hallottam, szép kék lángot vet! Már sokan próbálták, de én sem voltam ott. Sajnos... :4:

andika
2006-10-15, 04:01 PM
Úgy hallottam, szép kék lángot vet! Már sokan próbálták, de én sem voltam ott. Sajnos... :4:
Elüötte ajánlatos epilálni is,mert állitólag pörköl a dolog és az égettt szőr szaga sem semmi!!:D

Jeromos
2006-10-15, 04:04 PM
Én azt tanultam, hogy a kádba kell beülni babevés után, és beföttes üveggel a víz alatt felfogni a termést :-)
Állítólag meggyújtva nagyobbat robban, mint egy gránát...
Kipróbálni még nem volt érkezésem, de ma speciel pont bablitykót kajáltunk, maradt holnapra is, ha kívánjátok, csak a ti kedvetekért kísérletezhetek egyet :-D

alberth
2006-10-15, 04:06 PM
Na miről maradtam le én csak disznóölésen, amikor perzselés volt... éreztem ily szagot. Nade az más volt. De a béltisztítás illata is nagy élvezet volt. Még most is emlékszem rá... :4:

andika
2006-10-15, 04:14 PM
Én azt tanultam, hogy a kádba kell beülni babevés után, és beföttes üveggel a víz alatt felfogni a termést :-)
Kipróbálni még nem volt érkezésem, de ma speciel pont bablitykót kajáltunk, maradt holnapra is, ha kívánjátok, csak a ti kedvetekért kísérletezhetek egyet :-D

HaJRÁ!!:D
mINDENT BELE!!

Sztyopa
2006-10-15, 04:15 PM

Izgalom, Kaland!
Vállald!:D

Jeromos
2006-10-15, 04:20 PM
Kórházat, temetést, négy gyerek felnevelését vállaljátok? :-D

pitti
2006-10-15, 04:22 PM
És gyujtottatok már meg fingot?
Nekem egy ismerősöm csinálta!
Jó büdi lángaj van!
Igen. :D Voltam vagy 10-eves...olyan porkolt fing szaga van neki....

andika
2006-10-15, 04:24 PM
Igen. :D Voltam vagy 10-eves...olyan porkolt fing szaga van neki....

akkor neked még égett szőrszag nem volt hozzá,csak a natúr ajjer!:D
Pelyhes fingszag.
(Tudod vizuális vagyok):D

Lujza
2006-10-15, 04:24 PM
őőőőő én nem ámogatom az ötleltet:)

andika
2006-10-15, 04:31 PM
Akkor te a neje vagy!

auntanna
2006-10-16, 01:00 AM
Nem lehet elég korán kezdeni:

alberth
2006-10-16, 03:23 AM
:4: Na milyen friss újságot olvastatok reggel a budin? :4:

oma
2006-10-16, 03:29 AM
:4: Na milyen friss újságot olvastatok reggel a budin? :4:

Az elmúlt heti Esti Újságot. Ma este. :4:

Jeromos
2006-10-16, 04:24 AM
Most olvastam az index-en :-D

Megy egy manus az utcán, majd a sarkon, pont egy házaspár mellett elfingja magát.
A férj nem is bírja türtőztetni magát, utánaered a manusnak, majd amikor utoléri felháborodva mondja neki:
- Na de uram! Hogy mert maga a feleségem előtt fingani?
- Jaj! Ne haragudjon! Nem tudtam, hogy a felesége következik!

Jeromos
2006-10-16, 04:26 AM
Most látom, milyen jól idepasszol a mottóm ehhez a szagos, belélegzős témához! :-D

alberth
2006-10-16, 05:21 AM
Borzéknál vajon érzik -e a szellentés bűze?

Efike
2006-10-16, 08:19 AM
És milyen lehet a görényfing?

andika
2006-10-16, 08:29 AM
Borzét már éreztem,felejthetetlen!

alberth
2006-10-16, 05:35 PM
:4: Hát az áporodott macskahúgy a lakásban. Az is egy orrbamászó illat...
Ne tudd meg!:4:

kocsissandrass
2006-10-16, 05:44 PM
Azért ne feledjük, hogy a borz az egyik legtisztább állat...
És hogy ami büdös az nem a "szellentése"...

kocsissandrass
2006-10-16, 05:46 PM
De ha már itt tartunk:
Megint amerika:
Ginisz (vagy hogy írják) rekordok könyvében már szerepel a legbüdösebbet "szellentő" ember...
Képzelhetitek hogy végzik a teszteket...

alberth
2006-10-16, 05:51 PM
Ha orral? A zsűrinek akkor nagy élményben lehet része.

Kinszi
2006-10-16, 06:06 PM
Gázálarcban, mi???:4::D

alberth
2006-10-16, 06:13 PM
Miért? A márkás borokat is szagolgatja, kóstolgatja a zsűri...
Tegyen úgy ilyenkor is. Ez is illat, meg az is...!

kocsissandrass
2006-10-16, 06:16 PM
Itt elvileg egy cső egyik végén a "páciens" a másik végén pedig a zsűri szaglászik. Így a friss, zamatos bélgázt tudják egyből pontozni asszem egy 1-10-es skálán...

kocsissandrass
2006-10-16, 06:17 PM
Hozzáteszem, szerintem gusztustalanága miatt nem érdemel meg egy olyan szép szót hogy "illat"...
Ez nem az a hatáskör...

alberth
2006-10-17, 07:13 AM
Igazad van, a bűzre ha azt mondjuk szag... már akkor is túldíjazzuk...

auntanna
2006-10-18, 02:05 PM
Semmi pénzért sem lennék zsűritag :4::4:

andika
2006-10-18, 03:34 PM
CSAK gyomor kérdése.

szlemese
2006-10-19, 02:13 PM
Ha orral? A zsűrinek akkor nagy élményben lehet része.
Amilyek lükék az amcsik, már kitalálták a tesztcsíkot. Minél cifrább szagú a pú, annál jobban elváltozik a színe.
Na de kérem, ha ilyen tesztcsík nincs, és vki ezen írásom alapján gyártani kívánja azt, az ötltet már most mondom, leszavatalmaztatom!

szlemese
2006-10-19, 03:58 PM
Nem tudom, jó lesz e a kép, meg leadja e az animációt, mert a lényeg az lenne!

szlemese
2006-10-19, 04:00 PM
Igen. Na nézzünk egy másik animációt, hátha ez is sikerül. A kép csak akkor mozog, ha rákatt.!!

alberth
2006-10-19, 06:00 PM
Hát ez nem mozog. Jó lenne pedig, mert így nem tudni mit csinál...
Az előző animáció viszont csúcsszuper...

mamaci
2006-10-19, 09:15 PM
Ki hol ,mikor, és mit csinál ?

mamaci
2006-10-19, 09:49 PM
Hát ez nem mozog. Jó lenne pedig, mert így nem tudni mit csinál...
Az előző animáció viszont csúcsszuper...

Ha rákatt akkor müködik
üdv Mamaci

marisza
2006-10-20, 03:08 AM
Ki hol ,mikor, és mit csinál ?
Ez nagyon jó volt. kösz!:):D

marisza
2006-10-20, 03:13 AM
Na, és ők mit csinálnak a WC-ben...?

alberth
2006-10-20, 04:08 AM
Ha rákatt akkor müködik
üdv Mamaci

Kösz a felvilágosítást, mostmár élvezetes mozgóképet látok! Ez nem mindennapi élmény....!!! :4:

szlemese
2006-10-20, 08:21 AM
Ki így-ki úgy!

mamaci
2006-10-21, 12:41 AM
Na, és ők mit csinálnak a WC-ben...?

Ez se kutya!:p

mamaci
2006-10-21, 12:49 AM
A lakás legcsendesebb zuga .

zolcsika
2006-10-21, 10:00 AM
:) Nagyon különleges a témához kapcsolódó PPS

szlemese
2006-10-21, 12:01 PM
Toilet

szlemese
2006-10-22, 01:00 PM
Ez is egy WC

klari
2006-10-23, 11:38 AM
Még egy részlet a Mongóliai útleírásomból:

Már közeledtünk Karakorum felé, amikor Roger szólt a sofőrnek, hogy álljon meg, mert a kolostorban nem lesz megfelelő helység. Az út mentén egy keskeny mély hasadás húzódott végig egy jó pár méter hosszában. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
-Férfiak a busz túloldalán és a lányok a gödörbe!- mondta Roger.<o:p></o:p>
Elég közel volt a hasadék, gondoltam, hogy biztosan belátni a buszból. Csodák csodájára elég mély volt, így csak a fejek látszottak ki libasorban. Na jó, ha nem is kell mennem, ilyen jó alkalmat nem lehet elszalasztani. Már minden hölgy sorban guggolva tükrözte a nap sugarait fehérlő szép gömbölyded hátsórészéről. Mintha csak egy jurta tábor kerek gombafejtetőit látnám felsorakozva. Tényleg jó megkönnyebbülő hely lehetett, mert a papírosok sokadéka hevert az árok alján. Mostanára már mi is begyakoroltuk a spárgába lemenés fortélyait Nancy jóga oktatása eredményeként. Tudniillik, minél távolabbra sikerült helyezni a lábfejünket annál jobb volt az esély, hogy nem lespriccelt cipővel és lábszárral szálltunk vissza a buszba. Roger megjegyezte, <o:p></o:p>
-Ugye, hogy jó WC volt? <o:p></o:p>
Hát igen, jobb volt, mint az utolsó helyen a keskeny villany pózna, ahonnan az Alma popsija kilógott mindenki szemeláttára. <o:p></o:p>

FiFike
2006-10-25, 10:27 PM
:p

Amigo
2006-10-25, 10:47 PM
N o de FIFI,ilyet!:4:

mamaci
2006-10-25, 10:47 PM
Így Kényelmes ! ?

FiFike
2006-10-25, 11:42 PM
N o de FIFI,ilyet!:4:
Mond Amigo melyik kepre gondoltal ? Tan a #1ra ? :-)

Efike
2006-10-25, 11:51 PM
Még nem esett róla szó, tehát megemlítem, hogy a fing az, amikor a szar dudál a kanyarban.

szlemese
2006-10-27, 03:46 PM
Wc papír, ifjú házasoknak

sztzs
2006-10-27, 03:55 PM
Még nem esett róla szó, tehát megemlítem, hogy a fing az, amikor a szar dudál a kanyarban.

Már feltettem a pps-be, de ehhez nagyon csatlakozik<TABLE cellSpacing=3 cellPadding=0 border=0><TBODY><TR><TD>http://www.canadahun.com/forum/images/attach/zip.gif</TD><TD>puki.zip (http://www.canadahun.com/forum/attachment.php?attachmentid=34607&d=1161894698) </TD></TR></TBODY></TABLE>

marisza
2006-10-27, 04:04 PM
:)no comment

szlemese
2006-10-27, 05:29 PM
Na, ez vajon mire való?
Lenne rá 1- 2 tippem!!!!

Efike
2006-10-28, 06:58 AM
Na, ez vajon mire való?
Gondolom, rókát fogni :D

Táltos
2006-10-28, 08:45 AM
Na, ez vajon mire való?

Fogat mosni? :confused: ;) :rolleyes:

Táltos
2006-10-28, 08:48 AM
Na, ez vajon mire való?

Vagy ráültetni a gyereket, amíg végzel a dolgoddal?:confused: ;)

/de akkor rács is kellene, nemcsak egy kapaszkodó!/

Táltos
2006-10-28, 08:49 AM
Na, ez vajon mire való?

...vagy másnaposság előtt abba kell kapaszkodni, meg h...ni! :rolleyes: ;)

auntanna
2006-10-28, 10:39 AM
szegény WC
katt a képre

szlemese
2006-10-28, 10:41 AM
Nincs hozzá egy kicsit magasan?
Rókát fogni= belehányni. Gondolom én.

szlemese
2006-10-28, 01:05 PM
Fing szinonímák

alberth
2006-10-28, 04:27 PM
Már többször hallottam, hogy akik a mobiltelefont a felső zsebben hordják, vécézés után ,,balesetet" szenvedtek. Ugyanis ,,nagydolog" után,, amikor a vécékefével rásegítenek a vízsurárra, tehát megfordulva a fekáliát lökdösik lefelé - a mobil kizuhan és belefúródik a friss termésbe. Arra gondoltam, mi van akkor, ha épp hívás kezdődik rajta. A tulaj gyorsan a fülére teszi, vagy ,,inkább lemond a csevegés élményéről"? Persze megtisztogatni is különös élmény lehet... :4:

szlemese
2006-10-28, 04:31 PM
Már többször hallottam, hogy akik a mobiltelefont a felső zsebben hordják, vécézés után ,,balesetet" szenvedtek. Ugyanis ,,nagydolog" után,, amikor a vécékefével rásegítenek a vízsurárra, tehát megfordulva a fekáliát lökdösik lefelé - a mobil kizuhan és belefúródik a friss termésbe. Arra gondoltam, mi van akkor, ha épp hívás kezdődik rajta. A tulaj gyorsan a fülére teszi, vagy ,,inkább lemond a csevegés élményéről"? Persze megtisztogatni is különös élmény lehet... :4:
Modernkori dilemma: carni, vagy caratlanul telcsizni.

allegro
2006-10-29, 03:51 AM
Ilyenen már ültetek? :D

pistuka
2006-10-29, 04:14 AM
igen de az nem volt ennyire fennt ! :D a huzattal nem lehet sok probléma !

allegro
2006-10-29, 04:22 AM
A tériszonyosaknak akkor ezt ajánlom. Szellőztetés rendben... :)

Efike
2006-10-29, 05:16 AM
Fing szinonímák

és a folyományok

Egészséged, ha megingott
igyál meg egy pohár fingot.

Itt egy fing
idd meg mind

alberth
2006-10-29, 02:04 PM
Két rendőr autózik. Pisilni kell nekik. Kiszállnak könnyíteni az erdő szélén. Egyik előrébb, a másik hátrébb. Az első rendőr furcsáll valamit, meg is kérdi társát:
- Hogy lehet az hogy amikor én pisiltem olyan hangja volt, hogy pss, pss, pss, amikor meg te, akkor brr, brr, brr?
- Hát ez azért lehet komám, mert míg te a fára pisilté, én addig a bőrkabátodra... :4:

marisza
2006-10-29, 04:54 PM
Csak katt rá:D
http://www.lolfun.com/index.cfm?action=view&id=2277&scid=0

pitti
2006-10-29, 05:19 PM
Nekem teriszonyom van...:22:

Forgoszel
2006-10-30, 12:04 PM
Róma - Meghökkentő botrányon csámcsog Olaszország.

A transzvesztitából kommunista képviselővé lett Vladimir Luxuria a női mellékhelyiséget használta az olasz parlamentben, és ezért feljelentette egy jobboldali képviselőnő, mondván, Vladimir férfi!

Az érintett közölte, kétneműnek tartja magát. A La Republica című olasz lap már a toalettek háborújaként emlegeti a botrányt, és minden képviselőnek felteszik a kérdést: hová menjen vécézni Vladimir Luxuria?

Forgoszel
2006-10-30, 12:06 PM
Róma - Abszurdnak tűnő, de tényleges viszályt váltott ki a Montecitorión, az olasz képviselőházban Vladimir Luxuria transzszexuális honatya vécéhasználatának kérdése.

A Kommunista Újjáalakítás 40 éves képviselője Vladimiro Guadagno néven született, ám nővé operáltatta át magát, és már így nyerte el mandátumát. <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=381 align=center border=0><TBODY><TR><TD>http://www.blikk.hu/db/01/DF/i0000D1DF.gif (http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=46958#)
</TD></TR></TBODY></TABLE>

A másság képviselőjét azonban legutóbb felelősségre vonta a képviselőház női vécéjében Elisabetta Gardini, aki Silvio Berlusconi volt miniszterelnök populista Forza Italia pártjának szóvivője:

"Maga nem használhatja ezt a toalettet, ez női vécé!"

"Évek óta a női vécére járok, és soha nem gondoltam volna, hogy ilyen élesen rám támadhat valaki. A férfi vécét használnom viszont nagyon zavaró lenne, nemcsak számomra, hanem a férfiak számára is" - felelt Luxuria.

A szóváltás után Elisabetta Gardini tiltakozó levelet írt a képviselőház vezetőségének és középjobb képviselőtársainak, azt szorgalmazva, hogy Luxuria számára jelöljenek ki külön vécét. Ez azonban a költségvetési megszorítások idején aligha váltana ki jó visszhangot a közvéleményben. A baloldali képviselők kiálltak Luxuria mellett, egyesek éppenséggel fajgyűlöletnek minősítették Elisabetta Gardini felszólítását.

A vita nyomán kénytelen volt megszólalni Fausto Bertinotti, az olasz képviselőház elnöke is, ő türelemre intette a képviselőket.

Efike
2006-10-30, 12:52 PM
Szerintem egyszerűbb lenne lelőni és megoldódna a budigond. :lol:

Margit
2006-10-30, 01:33 PM
Az egyik ismerösöm meselte,hogy van itt a környeken egy cementgyar..a gyarban külön WC volt a külföldieknek es a nemeteknek:( .Nico a haboru utan fiatalemberkent került ide,es ott dolgozott a cementgyarban...30 ev utan megkapta a nemet allampolgarsagot es ket evvel a nyugdijjazasa elött hasznalhatta vegre a nemet WC-t:( .Nem akartam elhinni....:eek: :eek: ,de igaz:eek: .Nem atkoztam meg a cementgyarat de ket eve vegleg bezartak:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Anry
2006-10-30, 01:36 PM
Róma - Meghökkentő botrányon csámcsog Olaszország.

A transzvesztitából kommunista képviselővé lett Vladimir Luxuria a női mellékhelyiséget használta az olasz parlamentben, és ezért feljelentette egy jobboldali képviselőnő, mondván, Vladimir férfi!

Az érintett közölte, kétneműnek tartja magát. A La Republica című olasz lap már a toalettek háborújaként emlegeti a botrányt, és minden képviselőnek felteszik a kérdést: hová menjen vécézni Vladimir Luxuria?

Valami hasonló történhetett Johannával a nőpápával is:D

Sztyopa
2006-10-30, 01:45 PM
Az egyik ismerösöm meselte,hogy van itt a környeken egy cementgyar..a gyarban külön WC volt a külföldieknek es a nemeteknek:( .Nico a haboru utan fiatalemberkent került ide,es ott dolgozott a cementgyarban...30 ev utan megkapta a nemet allampolgarsagot es ket evvel a nyugdijjazasa elött hasznalhatta vegre a nemet WC-t:( .Nem akartam elhinni....:eek: :eek: ,de igaz:eek: .Nem atkoztam meg a cementgyarat de ket eve vegleg bezartak:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Mindég megdöbbenek!
A sz@rnak nincsen teteje!:D

Krisz100
2006-10-30, 01:52 PM
Én egyszer egy WC-ben olvastam egy feliratot, ami a következő volt:
"Fogd meg a pöcsödet, ugy probálj pisálni
Nem kell a budibol balatont csinálni."

szlemese
2006-10-30, 03:28 PM
Miért nem átkoztad meg hamarabb?? megérdemelték volna!! természetesen a tulajdonos/ok, nem a munkások!!

tothek
2006-10-30, 03:55 PM

Még jó, hogy használhattak WC-t, itt M.o.-n sok olyan külföldi multi cég van, ahol a dolgozó csak meghatározott időben mehet ki, van TESCO-ahol nem mehet ki, s nem szégyen TENA nadrág pelenkát hordani. És ez sajnos nem vicc.

sztzs
2006-10-30, 04:16 PM
Mostantól a Toto vécé is nélkülözhetetlen kelléke a divatos háztartásnak. Az ötvenezer és egymillió forintnyi jenbe kerülő japán csészék egyre jobban terjednek - immár nem csupán a felkelő nap országában.

http://www.szaku.hu//images/stories/lapszemle_2006/061016-toto.jpg
Hangvezérelt, SD kártyáról mp3 zenét lejátszó, előmelegített ülőkéjű, a víz áralmásából áramot fejlesztő szuperbudi a Totótól
A legolcsóbb Totók iránti igény olyan gyorsan nő, hogy a belsőépítészeknek és kivitelezőknek a korábban szokásos pár hét helyett másfél-hat hónapig kell várniuk egy-egy példányra.
A vásárlók nem a kinézetük miatt bolondulnak a Totóért. A külső nem tér el jelentősen egy szokásos hazai terméktől - ami belül van, az számít.
Az elemes automata öblítő például saját magát tölti fel a csészébe áramló víz energiáját elraktározva - kis belső turbinák segítségével.
A legvadabb modell, a NeoRest melegített üléssel, autamata fedőemelővel, öntisztító mechanizmussal és olyan mosó- és szárítóberendezéssel, amely szükségtelenné teszi a papír használatát egymillió forintnál kicsit többe kerül.
Az ötvenezres változatok, mint a Carusoe vagy a Dalton csak kívülről hasonlítanak a nagy luxustesókra, viszont velük is lehet dicsekedni.
A Toto piacvezető Japánban, mégis, víztakarékos - és drága - toalettjeikre 1989-ig várnia kellett a világnak. Az első komolyabb szállítmányt Kaliforniába rendelték, ahol az új berendezéseknek a korábbihoz képest feleannyi vízzel kellett működniük. Később ez az új takarékos üzemmód más államokban is szabvánnyá vált, utat engedve a japán termékeknek. Az amerikai gyártók a törvény hirtelen életbe lépése miatt általában csak annyira voltak képesek, hogy vékonyabb csöveket illesztettek a vécékbe, ezzel persze csak azt érték el, hogy sok felhasználó kénytelen volt 2-3-szor öblíteni.

sztzs
2006-10-30, 04:30 PM
AZ ELSŐ "W.C."-NEK ÜDV

Burgus-Irum között, 1906. május 25.

Spanyolhonban és Portugálban,
Templom s műemlék rengeteg:
Minden országból csodájára
Járnak ide az emberek.

Aki középkort akar látni,
A Pirennéken jöjjön át,
Mert mintha ezek alkotnák a
Középkor és Újkor közt a határt.

Középkor az, hogy a vasúton
Alig van itt Water-Closet;
Aki e szép földet bejárja,
Sok kín árán tudja meg ezt.

Csak állomásokon van egy hely,
Bár dicsérni ezt sincsen ok:
Mert névjegyüket mindig itthagyják
A senorák, s caballérok.

Könnyebb esetbe' pláne semmi
A spanyolnak ez állapot:
Mért vágtak a kupé két szélén
Jobbról-balról is ablakot ?

Csak Burgostól a frank határig
Van "OO" a kupékban itt !
Mely tény, mint váratlan nagy újság,
E derűs dalra lelkesít.

Európának napja hát még
Ide is szórja sugarát ?
Új szellem árad Spanyolhonba
Ezen a kerek lyukon át !

andika
2006-10-30, 04:33 PM
Mostantól a Toto vécé is nélkülözhetetlen kelléke a divatos háztartásnak. Az ötvenezer és egymillió forintnyi jenbe kerülő japán csészék egyre jobban terjednek - immár nem csupán a felkelő nap országában.

http://www.szaku.hu//images/stories/lapszemle_2006/061016-toto.jpg
Hangvezérelt, SD kártyáról mp3 zenét lejátszó, előmelegített ülőkéjű, a víz áralmásából áramot fejlesztő szuperbudi a Totótól
A legolcsóbb Totók iránti igény olyan gyorsan nő, hogy a belsőépítészeknek és kivitelezőknek a korábban szokásos pár hét helyett másfél-hat hónapig kell várniuk egy-egy példányra.
A vásárlók nem a kinézetük miatt bolondulnak a Totóért. A külső nem tér el jelentősen egy szokásos hazai terméktől - ami belül van, az számít.
Az elemes automata öblítő például saját magát tölti fel a csészébe áramló víz energiáját elraktározva - kis belső turbinák segítségével.
A legvadabb modell, a NeoRest melegített üléssel, autamata fedőemelővel, öntisztító mechanizmussal és olyan mosó- és szárítóberendezéssel, amely szükségtelenné teszi a papír használatát egymillió forintnál kicsit többe kerül.
Az ötvenezres változatok, mint a Carusoe vagy a Dalton csak kívülről hasonlítanak a nagy luxustesókra, viszont velük is lehet dicsekedni.
A Toto piacvezető Japánban, mégis, víztakarékos - és drága - toalettjeikre 1989-ig várnia kellett a világnak. Az első komolyabb szállítmányt Kaliforniába rendelték, ahol az új berendezéseknek a korábbihoz képest feleannyi vízzel kellett működniük. Később ez az új takarékos üzemmód más államokban is szabvánnyá vált, utat engedve a japán termékeknek. Az amerikai gyártók a törvény hirtelen életbe lépése miatt általában csak annyira voltak képesek, hogy vékonyabb csöveket illesztettek a vécékbe, ezzel persze csak azt érték el, hogy sok felhasználó kénytelen volt 2-3-szor öblíteni.

Beszarás!:D :D

sztzs
2006-10-30, 04:38 PM

http://www.szittyozium.hu/bandpstudio/kep.jpg
Spojlinkó------------------ Joshi

andika
2006-10-31, 06:52 AM
Aranyszabály:<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
"Soha ne tartsd vissza a szellentést, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek."<o:p></o:p>

szlemese
2006-10-31, 12:46 PM

http://www.szittyozium.hu/bandpstudio/kep.jpg

Spojlinkó------------------ Joshi

Hát, nem semmi nő vagy Te sztzs!!

Katalina
2006-10-31, 12:52 PM
:4:

sztzs
2006-10-31, 12:58 PM
Hát, nem semmi nő vagy Te sztzs!!
Köszi;) keresgettem keresgettem a neten, és lám, mit találtam!

szlemese
2006-10-31, 01:30 PM
Köszi;) keresgettem keresgettem a neten, és lám, mit találtam!
..kincset találtál, olyan igazi érdekes kincsecskét! :4:

pitti
2006-10-31, 01:44 PM
Aranyszabály:ffice:office" /><O:p></O:p>
<O:p> </O:p>
"Soha ne tartsd vissza a szellentést, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek."<O:p></O:p>
Huuuu az Efinek mar montad ezt?:rolleyes:

andika
2006-10-31, 03:24 PM
Huuuu az Efinek mar montad ezt?:rolleyes:
:p:p

FiFike
2006-10-31, 10:12 PM
Megesik , hogy a kavemat is magammal viszem ;-) WC-s nenit pedig 30 eve nem lattam :-(

Bozse
2006-10-31, 11:21 PM
Fifike, 30 éve nem voltál otthon? Vagy ott nem jársz Wc-re nyilvános helyen?

FiFike
2006-10-31, 11:42 PM
Csak ilyen helyekre jarok :-)

Efike
2006-11-01, 03:16 AM
Aranyszabály:ffice:office" /><O:p></O:p>
<O:p> </O:p>
"Soha ne tartsd vissza a szellentést, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek."<O:p></O:p>Azért csak óvatosan a galamb elengedésével, mert a fing az, amikor a szar dudál a kanyarban.

Moziban egy ember elfingja magát.
A szomszédja ráförmed: - Mit csinál?
- Csak elengedtem egy galambot.
- Ne nagyon eregessen, mert úgy a fészkébe rúgok, hogy összetörnek a tojásai.:evil:

Melitta
2006-11-02, 11:48 AM
Én északi gleccser illatú toilett illatosítót keresek nagy tételben!

Talan mashol keressel,esetleg a furdoszobadba8)

sztzs
2006-11-02, 12:17 PM
Én északi gleccser illatú toilett illatosítót keresek nagy tételben!
Ha 10 percen belül odaérsz Stockholmban leárazva van egy kamionnal!

marisza
2006-11-02, 12:35 PM
Csak hanggal...:D

mamaci
2006-11-03, 10:20 PM
A képek magukért beszélnek !:rolleyes:

alberth
2006-11-05, 07:02 AM
Hát ehhez a cselekedethez megbíható partner kell!!! Mi lenne ha apjuk' mondjuk elejtette volna a hölgyet? Még csak azt sem mondhatnánk hogy ,,nyakig van a szarban...", Hanem: ,,a feje búbjától a talpáig...!
Persze egy jó mobil minden pénzt megér!! :confused:

alberth
2006-11-05, 07:12 AM
Aranyszabály:<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
"Soha ne tartsd vissza a szellentést, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek."<o:p></o:p>

Kösz a tanácsot Andika!
Ezek után úgy döntök, hogy én nem tartom vissza, sőt még be is szarok-fosok: csak ne legyenek több szar ötleteim. Hogy ki mit mond erre majd: arra én szarok egy nagyot!!! :4:

allegro
2006-11-05, 07:23 AM
101. Levest ettünk levest ittunk ha szarni mentünk csak húgyoztunk. (corporesün)
102. Ha van papír, szerencséd van. Ha van lehúzó, még nagyobb szerencséd van. Ha le is tudod húzni, takarodj ki a tanári wc-ből! (by Csucsuka)
103. Ülök a wc-n a budilécén besüt a nap ered a büz. Jönnek a legyek szarni se lehet hát ilyen nincs még este sincs.
104. Az ember az elvekkel úgy van, mint a finggal, egy ideig tartogatja, aztán elengedi. (maraton)
105. Nem kell neked már menyecske, mekegve szarsz, mint akecske.
106. Wc-ből inni szigorúan tilos!
107. Fejem kerek hajam matt, jól kiszartam magamat!
108. Ülök a Wc-n, eszembejut mit kéne tenni. Ajtó alattcsúszik a levél, most kapom a hírt, elfogyott a klotyópapír. B*ssza meg a jegesmedve, itt ülhetek egész este. Aztán jön aharmatos reggel, itt ülök még szaros seggel...
109. A wckefe használata DÍJTALAN!
110. Ha 3-szormegrázod az már maszturbáció! (JOCKER)
111. Ülök a budin és szarok. Kezemben kenyér és falok. A falon basznak alegyek... Hé! itt már szarni sem lehet?
112. Nem itt kéne kábelt fektetned!
113. A gatya mindig azért nikotinos, mert a füst nem száll koromnélkül!
114. Szar és a szerelem mindkettő gyötrelem. Szarjunk és szeressünk, hogy boldogok lehessünk.
115. Nem tudom mi tett galyra, az a spangli sodort a bajba, amit én sodortam egy wc-n, a telehányt csésze lécén.
116. Ülök a wc-n a wc-nek a lécén, szarok. A nap betűz, a bűz elűz, csípnek a legyek na én innen megyek. Jön a hír nincs papír.
117. Tied a WC, magadnak szarsz, ezt tanitja neked Lenin és Marx
118. Beszarok úgy kell hugyoznom!
119. NEM IVÓVÍZ (piszoár fölött) Mike
120. Ne aggódjon, a rejtett kamerák az ön védelme érdekében vannak felszerelve. (BeT@)
121. A nagytestvér mindent lát!
122. Nagy kínpk közt jöttem ide, szakadt rólam gatya, ing... Azt gondoltam szarni fogok, s lett belőle egy nagy fing...
123. Tegnap gulyáslevest ettem, a vécéülőkén megmeredtem. Ahogy fostam ordítottam, fájt a gyomrom oly kegyetlen! Nem volt, haver, ottan vita, szólt a seggem, mint trombita. Saját két szememmel láttam, a földet nem érte a lábam! - by Reactor
124. Tegnap húsostésztát ettem, de a budira már ki nem érhettem. Seggemet marokra fogtam, majd a gatyámat kimostam, mert magamat összefostam. Lesápadtam, hogy mit tettem, arcom kezembe temettem. - by Reactor
125. Tegnap kelkáposztát ettem, és a budin bennrekedtem. Hatalmas nagy erőt vettem, olyat szartam, hogy csak lestem! Fingottam egy nagyon-nagyot...most Föld körüli pályán vagyok. - Reactor
126. Tegnap borsólevest ettem, a gyomromat tönkretettem, alul fostam, fölül hánytam, úgymond majdnem megszakadtam. És mivel budipapírt nem adtak, a döglegyek megtámadtak. - Reactor
127. Ülök a wc-n, a véce lécén.A nap betűz, a bűz elűz, csipkodnak a legyek, na én innen megyek. De most jött a hír, hogy elfogyott a wc papír. Bassza meg a jeges medve, itt ülhetek egész este. Vakarhatom szőrös tököm, ülhetek a hideg kövön.
128. Ha a székleted lágy, ne a társadalomban keresd a hibát /Lenin/
129. Tegnap olyat fingottam, hogy a görény könyörgött a receptért. (mink)
130. A wc kefe használata erősen ajánlott! -köszönöm, kpiróbáltam, de maradok a papírnál...az nem szú annyira
131. Szarhatsz sárgát, zöldet, kéket, csak le ne szard az árnyékszéket!
132. Jól mosd meg a kezed, ki tudja hol volt elötte a szappan! wst
133. Itt a szarnak temetője, öreg sofőr pihenője.
134. Ha innád apósom savanyú borát, és anyósom tanítana a dalra, nem írnál ilyeneket a falra, Te marha
135. Ha majd egyszer nyakig leszel a szarba, kapaszkodj meg jól az életszínvonalba
136. Fingás nélül szart sem ér a hugyozás
137. Ülök a WC-n, a véce lécén, jönnek a legyek, na én most már megyek, most jön a nagy hír nincsen papír, b*ssza meg a jeges medve itt ülhetek egész este. Pietro
138. Ha ember vagy, ne légy marha! Ne kend a szart a falra! Ha mégis marha lennél, nyald le amit odakentél!
139. Ha nem eszel, nem sz*rsz. Ha nem sz*rsz, meghalsz!/by Tiki
140. Ne firkálj az ajtóra, inkább add le a tanáriba!(koliban)
141. Olyat sz*rtam úgy kellet leszállnom róla mint a vázas bicikliröl!
142. Himiszexuális társam véled volna tervem, bedughatnám végbeledbe hosszú ivarszervem!
143. A FING jelentése: Fosást Indító NemesGáz
144. Nézzél jobbra, nézzél balra, csak ne kend a sz*rt a falra!
145. A WC költőjének szar a fizetése!
146. Itt minden szempontból kielégülhetsz.
147. Ha ember vagy, ne légy marha, a sz*rt a szádra kend, ne a falra!
148. Miközben ezt olvasod, lehugyozod a cipődet!
149. Ne legyél nagyképű, állj közelebb!
150. Jöttem ide sebbel-lobbal, izzadt rajtam gatya, ing, azt hittem, hogy nagyot sz*rok, s lett belőle egy kis fing...YoZo
151. Ne keress viccet, ott van a kezedben! Gery
152. Halihó, halihó, WC mellé sz*rni jó!
153. Azt mondod: utánam a vízözön, pedig csak a WC láncát húztad meg... (LEC-Cirip)
154. Arcom piros szemem ragyog ha keresnek sz*rni vagyok. Arcom piros szemem matt jól kisz*rtam magamat.
155. Lelkendezve jöttem és ahogy leültem olyat szartam, hogy megrémültem. Szaga bűzös. Színe bordó és akkora volt mint egy hordó.
156. Isten mindent hall és mindent lát, ne szard le a WC deszkát
157. Huggyozni fing nélkül olyan, mint i betű pont nélkül!
158. Csak egyet mondok, bele és ne mellé!
159. Ha szorulásod van gondolj anyádra, hogy milyen nehezen hozott a világra.
160. A férfi olyan mint a WC: vagy foglalt, vagy szar az egész!
161. Itt még a legerősebb emberek is beszarnak

WebDragon
2006-11-05, 07:58 AM
:-)

szlemese
2006-11-05, 08:21 AM
Megy ez, kérem mindenkinek!

marisza
2006-11-05, 12:03 PM
:) nyomd...

szlemese
2006-11-05, 03:06 PM
kellemeset a hasznossal

allegro
2006-11-07, 01:48 PM
Lefoglalták a himnuszt játszó WC-t

Az olasz rendőrség lefoglalt egy WC-t, amely öblítéskor a nemzeti himnuszt játssza. Az ügy felkorbácsolta a nemzeti érzéseket és nagy vitát kavart.

Az olaszok nemzeti érzéseibe belegázoló WC csészét - két helyi művész alkotását - a bolzanoi Modern Művészetek Múzeumában állították ki. A rendőrségi akciót elrendelő ügyészek szerint a himnusz nemzeti jelkép, amelyet meg kell védeni, és nem lehet gúny tárgya.

A bolzanoi bíróságnak rövidesen el kell döntenie, hogy kié a himnusz és valóban nemzetietlen tett-e, ha bizarr összefüggésben hangzik fel.

Az ügyészek mindenesetre azt az álláspontot képviselik, hogy a WC sérti a nemzetet, és súlyos büntetést követelnek. Hivatkoznak egy kormányrendeletre is, amelyet még az előző, a Silvio Berlusconi vezette jobboldali kabinet hozott: ennek értelmében a himnusz jelkép és az állam tulajdona. A védelem szerint viszont a himnusz nem nemzeti jelkép, bár van hazafias és érzelmi töltése.

A bíróság ítélete után az a kérdés is felmerülhet majd, vajon precedenst teremt-e a döntés.

aqui.la

őszi szél
2006-11-07, 07:58 PM
Segíteni kell embertársainknak. De vajon mindig és mindenhol?:)

őszi szél
2006-11-08, 05:52 AM
:p

Sztyopa
2006-11-08, 10:28 AM
Képzeljétek ma mi történt.
Munkahelyen megyek retyire pisáni, oszt valami teknó szám szűrődik ki az egyik üdögelősbű.
Há nézem, vagyis pontosabban megvárom ki gyün ki, há az ipari tanulló sz@rás közbe zenéthagat a mobilkészülékérü!:D
Majmegszakkadtam a röhögéstü.:p :p

andika
2006-11-08, 10:31 AM
Képzeljétek ma mi történt.
Munkahelyen megyek retyire pisáni, oszt valami teknó szám szűrődik ki az egyik üdögelősbű.
Há nézem, vagyis pontosabban megvárom ki gyün ki, há az ipari tanulló sz@rás közbe zenéthagat a mobilkészülékérü!:D
Majmegszakkadtam a röhögéstü.:p :p

Új idők,új szokások!;)