PDA

A teljes (képes) nézethez kattints ide : Le- és feltöltések, minden ami az ezoterikával kapcsolatos

Oldal : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22

gomezino
2009-06-02, 05:49 PM
Joe Vitale - A kulcs

http://data.hu/get/1471762/joe_vitale_a_kulcs.001.html
http://data.hu/get/1471781/joe_vitale_a_kulcs.002.html
http://data.hu/get/1471820/joe_vitale_a_kulcs.003.html
http://data.hu/get/1471821/joe_vitale_a_kulcs.crc.html

Szatvacyla
2009-06-02, 06:15 PM
Sziasztok!
Szeretettel üdvözlök mindenkit. Nagyon jó ez a fórum!! Én még új tag vagyok közöttetek.Szeretnék tanácsot kérni tőletek, hiszen ti nagyon tájékozottak vagytok sok mindenben.
A képzelőerőmet szeretném fejleszteni. Kérlek benneteket, hogy javasoljatok nekem ehhez akár írásos akár hallgatható anyagot.
Előre is köszönöm. További szép délutánt mindenkinek!!

Próbáld ki:
Biztos volt már munkahelyi vagy más konfliktusod.
Egyszerűen a résztvevők helyzetébe gondold bele magad, és érvelj helyettük. Ne hagyj ki egy résztvevőt sem. Kicsit olyan, mintha egyedül sakkoznál, és csak eleinte furcsa. Ha a végére értél, és kiveséztél minden lehetséges változatot, engedd szabadjára a gondolatokat. Csak arra vigyázz, hogy ne ijedj meg, mert akkor mindjárt "visszatérsz"

csupa
2009-06-03, 09:10 AM
Keresem a Mesterkulcs c. könyvet. Azok a régebbi linkek amik ezzel kapcsolatban fentvannak, sajnos érvénytelenek. Tud valaki segíteni ?
Köszi.......

jspartacus
2009-06-03, 09:35 AM
G3Snail 2009-06-01, 07:48 PM hozzászólására

A kurvapecér és Castaneda elég érdekes párosítás.
A Sas ajándékának szkennelését épp most fejeztem be, legközelebb pdf fájlban elhozom neked (legkésőbb jövő hétre). Mndjuk elég csúnya lesz a margókkal, mert eredetileg doc fájlnak szántam. Amíg a doc elkészül, elhozom, pdf-ként, hogy addig is olvashassák a türelmetlenebbek. Castaneda legutolsó könyvei (A Sas ajándéka, A csend ereje, Az álmodás művészete, stb.) valami szenzációsak! (Persze a régebbiek se kutyák.)

kolonte
2009-06-03, 10:15 AM
A természetgyógyász magazin 1998-as számaiban, betegség és asztrológia összefüggéseiről is írt néhány cikket. Ezt is jpg. formátumban sikerült elmentenem.
6. Terméketlenség - az asztrológus szemével

jspartacus
2009-06-03, 10:27 AM
Keresem a Mesterkulcs c. könyvet. Azok a régebbi linkek amik ezzel kapcsolatban fentvannak, sajnos érvénytelenek. Tud valaki segíteni ?
Köszi.......

Mármint Charles Haanel Mesterkulcsrendszerére gondolsz?
A múltkor találtam ezt a linket, és még működik: http://rs678.rapidshare.com/files/215017076/Charles.F.Hannel-Mesterkulcsrendszer.pdf

Róbert76
2009-06-03, 11:53 AM
Sziasztok
egy kis segitség a sok iromány olvasásához,mert tudom,hogy elég fárasztó monitort olvasni.

http://data.hu/get/1473114/szovegfelolvaso.rar.html

Nem igényel különösébb telepitést,kimásoljátok egy könyvtárba,és csak katt az exe fájlra és már megy is.portable verzió(hordozható)
doc.pdf,stb szöveges dokumentumokat csak kijelölöd az egérrel,katt másol és már olvassa is.A progi ikonjára kattintva a beállitások alatt lehet állítani a beszéd sebességét.(-1,-2)a legjobb szerintem.

Itt pedig sok érdekes dologról olvashattok a magyarságról,eredetűnkről,jövöbeli jóslatokról,mayákról,2012-ről,stb és még sok minden más érdekes dologról!

http://www.magyarmegmaradas.eoldal.hu/

Tudom ajánlani mindenkinek!
Jó böngészést!

aranyág
2009-06-03, 12:47 PM
Sziasztok!

Bach virágterápiáról nem olvastam itt még .... vagy csak figyelmetlen voltam ? :confused:
Összegyűjtöttem magamnak pár dolgot a netről ebben a témában, és hátha lesz olyan rajtam kívül akinek jól jön így egybegyűjtve, kinyomtatható formában.
:..:

hajni19840203
2009-06-03, 06:05 PM
Szép estét mindenkinek!
Nem tudná valaki feltenni Máté Imre - YOTENGRIT című könyv sorozatot?

YOTENGRIT, A TENGERVÉGTELEN ŐS-SZELLEM EGYHÁZA a rábaközi, szigetközi tudók által átmentett régi magyar vallás újraélesztése, mely a jégkorszak emberének világnézetéből fejlődött örök érvényű alapigazságokkal. Ez a Büün, Böhn s hasonló neveken emlegetett vallás minden parancsuralmi társadalmi rendszert megelőzve keletkezett.

Előre is köszönöm!

kolonte
2009-06-04, 04:04 AM
A természetgyógyász magazin 1998-as számaiban, betegség és asztrológia összefüggéseiről is írt néhány cikket. Ezt is jpg. formátumban sikerült elmentenem.
7. Szívbetegség - az asztrológus szemével

Nekem ennyi volt összesen. de:
Itt, ebben a topicban A szépség szinfóniája címmel van még további 5 Gonda cikk. Nézzétek meg az 5. oldalon, a 45. és 46. bejegyzés alatt.
Címek:
- Hol vannak a határok?
- Erény vagy álerény?
- Mennyei-Én
- Ráncok és kilók
- Mint egy gép

Noeamy
2009-06-04, 06:20 AM
A kurvapecér és Castaneda elég érdekes párosítás.
A Sas ajándékának szkennelését épp most fejeztem be, legközelebb pdf fájlban elhozom neked (legkésőbb jövő hétre). Mndjuk elég csúnya lesz a margókkal, mert eredetileg doc fájlnak szántam. Amíg a doc elkészül, elhozom, pdf-ként, hogy addig is olvashassák a türelmetlenebbek. Castaneda legutolsó könyvei (A Sas ajándéka, A csend ereje, Az álmodás művészete, stb.) valami szenzációsak! (Persze a régebbiek se kutyák.)

Nagyon várom őket én is!!Nem győzök hálálkodni neked!!!Remélem hamarosan a régebbiekből is lesz!!Szép hetet!!kiss

G3Snail
2009-06-04, 09:14 AM
Gazdag László - Kristóf Miklós:
A bölcselet vége - Az éter konzisztens elmélete

EASY
2009-06-04, 10:42 AM
http://kepfeltoltes.hu/thumb/090604/elixir_2009_06_cimlap_mini_www.kepfeltoltes.hu_.jp g (http://kepfeltoltes.hu/view/090604/elixir_2009_06_cimlap_mini_www.kepfeltoltes.hu_.jp g)

ELIXÍR MAGAZIN 2009 júniusi szám.
Magyarország legnépszerűbb ezoterikus magazinja, agykontroll melléklettel.

Formátum: pdf
Méret: 66 Mb
Terjedelem: 100 oldal
Tárhely: rapidshare.com
Saját up

Letöltés:
http://rapidshare.com/files/240733747/elixir_2009_06_download.txt

Róbert76
2009-06-04, 11:29 AM
Sziasztok
Valaki nem tudná véletlenűl felrakni a :A Buteyko módszer (légzésjavító technika,alergia aszma stb gyógyitására.)
Nagyon megköszönném!

http://www.buteyko.hu/

Rob.
2009-06-04, 12:34 PM
Sziasztok
Valaki nem tudná véletlenűl felrakni a :A Buteyko módszer (légzésjavító technika,alergia aszma stb gyógyitására.)
Nagyon megköszönném!

http://www.buteyko.hu/

NAPONTA LEGALÁBB 60-SZOR GYAKOROLNI!

A feladatot úgy kell elvégezni, mintha víz alá bújnánk.
Vegyünk egy nagy lélegzetet és tartsuk bent addig, amíg erőlködés nélkül tudjuk, majd engedjük ki a levegőt és vele együtt a feszültségeinket is. Nem baj, ha eleinte nem megy a 20 mp. Folyamatosan kell a hörgőket és a légző izmokat megnyújtani, tornáztatni. Ne erőlködjünk, csak lazán végezzük.
20 másodperces légzésszünet a tüdőbetegségekkel kapcsolatos gyógyulási reakciókat indítja be. Pl. krónikus tüdőgyulladás, krónikus hörgőgyulladás, tüdő-zsugorodás. Ezek a betegségek gyógyíthatók a legkönnyebben. Mindig ezzel a 20 másodperccel kezdünk, amíg, az influenza tünet meg nem jelenik. Utána emelünk. Erőlködés nélkül végezzük a gyakorlatot.
30 másodperces légzésszünet az emésztőrendszer, orr-fül-gége betegségek, gyomorfekély, krónikus bélgyulladás, aranyér, orr-arcüreggyulladás, mandulagyulladás betegségeket szünteti meg.
A betegségek zöme:
40 másodperces légzésszünetnél kezd elmúlni (vese, máj, izületi, húgyúti panaszok, hormonális és immunzavarok, allergiák és daganatok).
50 másodperces légzésszünetnél az anyagcsere már oly mértékben felgyorsul, hogy a szövetek elkezdik a regenerálódást. A bőr puhább és simább lesz. Eltűnnek a ráncok. Fiziológiai megfiatalodás megy végbe a szervezetben. Regenerálódik az immunrendszer, megsemmisül minden parazita, több baktérium, gomba és vírus.
60 másodperces légzésszünetnél a következő idegrendszeri károsodások múlnak el:epilepszia, szklerózis, agy-, koponya traumák.
Ha jól végzi a gyakorlatot 2-4 héten belül egy furcsa influenza tünet jelentkezik, fájnak az izmok, a nyálkahártya beduzzad. 1-3nap és elmúlik. Nem kell megijedni. Folytatni kell tovább.
Amikor az ember átlépi ezt a határt, különös energiákat kezd kibocsátani magából. Szeméből különös hipnotikus fény sugárzik.
Ez a belső energia gyógyító hatással bír. A súlyos betegségekben szenvedő emberek sokkal céltudatosabban végzik a légzőgyakorlatokat, és minden utasítást betartanak, ami a gyógyulásukat szolgálja. Ez azért is van így, mert más hatékony gyógymódot nem találtak eddig nekik. Ezt az ősi gyógymódot az orosz gyógyítók őrizték meg nekünk. Köszönjük!

Csatolok egy könyvet, bár nem az amit keresel, de ugyanazt a témát tartalmazza.
Dr. Komin Vladimir
TRANSZPERSZONÁLIS
PSZICHOLÓGIA
ÉS ENERGIALÉGZÉS

Florea
2009-06-04, 05:11 PM
Kedves Florea!

Tegnap sokkal több Tony O'Connor hanganyag volt általad feltöltve, ami mára (számomra ismeretlen okból) eltűnt :-( és a kereső sem adja ki legnagyobb bánatomra.
Ha nem megterhelő számodra, megtennéd, hogy újra feltöltöd, mert telhetetlen vagyok :-) és nem tudtam mind letölteni. Gondolom mások is nagyon örülnének neki!
Fáradozásodat előre is köszönöm, szép napot!
Üdv Anina477

Kedves Anina477,
megkértem a moderátort, hogy segítsen megtalálni. Ezt az üzenetet írtam:
"Kedves Moderátor,
tudnál segíteni megtalálni az anyagot? Kb. 15 cd-nyi anyagot feltettem ide, ami eltűnt.
előre is köszönjük:
Florea"

sajnos most nincs időm újra feltenni az anyagot, remélem, megtalálják.
Szép estét:
Florea

Targenor
2009-06-04, 05:18 PM
Kedves Anina477,
megkértem a moderátort, hogy segítsen megtalálni. Ezt az üzenetet írtam:
"Kedves Moderátor,
tudnál segíteni megtalálni az anyagot? Kb. 15 cd-nyi anyagot feltettem ide, ami eltűnt.
előre is köszönjük:
Florea"

sajnos most nincs időm újra feltenni az anyagot, remélem, megtalálják.
Szép estét:
Florea

Nem, nincs meg. Ha tudod tedd be újra, nem tudom hová tűnt, mi nem töröltük.

Keressetek rá a neten... beírjátok a gugliba Tony O'Connor rapidshare és... csemegézhettek.
Nemhiába... a Gugli a barátod...;)

cilon
2009-06-04, 05:35 PM
Ha valakinek megvan.....azóta esetleg....tegye fel légyszi
Thorwald Dethlefsen:Az újjászületés élménye
Thomas Sugrue:Edgar Cayce élete és filozófiája köszönöm

Róbert76
2009-06-05, 01:10 AM
Szia Mikeypapa

Telepitsd fel ezt:

http://data.hu/get/1476688/RapidShare_letolto_2.52_setup.zip.html

Ha megtőrtént,akkor csak annyi a dolgod,hogy egérrel kijelölöd a rapidos linket,katt jobb egérgomb,másol és már be is tette a letőltésvezérlőbe.
Free user-ként tőlt,vagyis szépen kivárja a letőltések közötti időt(15perc)
Ha frissiteni akarna a progi akkor ne hagyd,mert sokat lefagy az új.

Ha a fájlokat letőltötte:akkor Winrar vagy 7zip,progiba kijelölöd a letőltött linkeket(úgy mint a total commander-be)Utána kibontás ide gomb,rákattintasz ahova akarod csomagolni(ha kéri a jelszót akkor beírod:sácili).ok.

Nagyjából ennyi,menni fog az nem nehéz!

meoindil
2009-06-05, 04:30 AM
Kedves Florea!
... Gondolom mások is nagyon örülnének neki!...
Üdv Anina477
Szia!

Itt (http://avaxhome.ws/search?category_id=2&commit=Go&page=3&q=Tony+O%27Connor&sort=date_desc) találhatsz jó néhány Tony O'Connor albumot!

Üdv!
meoindil

kunkrisz
2009-06-05, 08:17 AM
Sziasztok:) nagyon nagyon keresem a "Tanulságos beszélgetések a barátaimmal a világűrből I-II." c. könyveket. Nagyon hálás lennék, ha valakinek meglenne:)
köszi: krisz

Trix1001
2009-06-05, 01:18 PM
NAPONTA LEGALÁBB 60-SZOR GYAKOROLNI!

Szia Rob.,
igaz, nem ismerem a Buteyko-féle módszert, de a Komin Vladimir-félének nekifogtam. Amit leirsz, az ugyanaz, mint a transzperszonális légzés esetében, a légzéstechnika viszont merőben más. Te próbáltad őket? Ez a Buteyko-féle könnyebbnek tűnik, érdekes a gyerekek öntudatlanul is nagy előszeretettel játszanak így, hogy visszatartják a légzésüket. Ha tudsz többet is mondani, főleg az érdekelne miben különbőzik a két módszer. Előre is köszi

Incus55
2009-06-05, 01:43 PM
Szia!
Azt írtad 60x naponta legalább, de rögtön egymás után, vagy lehet több részletben is?
Köszi

Derzsi
2009-06-05, 03:12 PM
Szia!
Azt írtad 60x naponta legalább, de rögtön egymás után, vagy lehet több részletben is?
Köszi

Szia Incus!

Én ugy tudom hogy reggel-délben-este elosztva 20-20-20.Kezdetben pihenöt is kell tartani ,mert könnyünek tünik de ha jól csinálod ....nem az.

Rob.
2009-06-05, 07:50 PM
Szia Rob.,
igaz, nem ismerem a Buteyko-féle módszert, de a Komin Vladimir-félének nekifogtam. Amit leirsz, az ugyanaz, mint a transzperszonális légzés esetében, a légzéstechnika viszont merőben más. Te próbáltad őket? Ez a Buteyko-féle könnyebbnek tűnik, érdekes a gyerekek öntudatlanul is nagy előszeretettel játszanak így, hogy visszatartják a légzésüket. Ha tudsz többet is mondani, főleg az érdekelne miben különbőzik a két módszer. Előre is köszi

Amit bemásoltam légzésgyakorlatot, nem hiszem hogy konkrétan Buteyko nevéhez lehetne kötni, de hatásos energialégzés, megboldogult Kecskés László honlapján található eredetileg, nekem nincs számottevő tapasztalatom ezzel, de a honlapon, ahol ez volt, van egy nagyon részletes beszámoló, amit ismét bemásolok nektek:

2006. nyarán jutott el hozzám a légző gyakorlat programja.

Több alkalommal olvastam, és érdekesnek találtam. Úgy gondoltam, foglalkozom vele, illetve a gyakorlatban is alkalmazni fogom. Igaz, tudtommal nincs gyógyászatilag kezelésre szoruló bajom, a problémás vérnyomás szinten túl. A vérnyomásomra, ami 150/100 ? 160/110 között mozgott, kaptam a háziorvostól kettő különböző tablettát, amit reggel és este kellett bevenni, így az általában 140/95 egységbe be is állt, tehát elvoltam vele.

Gondoltam itt az idő, és ha a gyógyszerszedést meg tudom szüntetni, már nagy hasznomra válik az egész.

2006. szeptember 1-jén kezdtem a végezni a gyakorlatot. Elsőnek teszteltem magam a 20-60 másodperces időtartamban. Rájöttem, hogy én az ajánlott maximum időtartamot, azaz a 60 másodpercet simán tudom gyakorolni, gyakoroltam is. Közben foglalkoztatott a gondolat, hogy helyesen teszem-e, ha így folytatom tovább.

Telefonáltam a programot ajánlónak, Kecskés László bioenergetikus, radiesztétának. Tájékoztatott a légzésgyakorlat lényegéről és javasolta, hogy az általam megkezdett tempóból vegyek vissza, mert a szervezetem ezt a megterhelést nem szokta meg. Lényeg, maradtunk abban, hogy 30 mp-es gyakorlatokat végzek a továbbiakban. Ezt annak rendje és módja szerint gyakoroltam. Testhelyzetem abszolút vízszintes, hátam fekvő helyzetben, a karokat kissé felhúzva, a kézfejeket pedig a mellkasra helyezem.

A gyakorlatok végzése során úgy tapasztaltam, hogy a szervezetemnek könnyebb, ha a légzésszünetek közötti időben is nagy levegőket szívok a tüdőbe, de szájon keresztül, ami kb. annyi idő, mint a gyakorlat, majd ismét következik a légzés szünet. A gyakorlatok végzése során különös dolgok nem történtek velem. A 3. hét közepén tapasztaltam, hogy egyik napról a másikra iszonyatosan erős izületi fájdalmaim voltak. Na, gondoltam, itt az első jel, ami az influenzás tünetre utal. Ez tartott 2 napig, majd ahogy jött, el is múlt. De ahogy ennek vége lett, jött a következő ? nagyon erős általános testi fáradtság ?, influenzás tünet, ez már 3-4 napig is eltartott. A fentiek megtörténte folyamán, és után ismét konzultáció a program ajánlójával ? lényeg: jók a gyakorlatok és folytatom tovább ?, a biztatás pozitívan hatott rám.

2006. szeptember 25-e egy kegyetlen nap volt az életemben. A nap úgy kezdődött, mint előzőleg bármikor az ember életében. A munkahelyemen de. 10 órakor a rosszullét jelei kezdtek jelentkezni. Mik voltak ezek? Erős szédülés, hányinger, ájulás közeli helyzet. Mivel mindig is eléggé akaratos természetű voltam, gondoltam, ezek a tünetek valami más miatt keletkeztek, és az nem történhet meg velem, hogy a munkahelyen rosszul legyek. Ezt sikerült is átvészelnem, egy kicsit jobban lettem, de a déli órákban mégis csak haza kellett mennem. Otthon lefeküdtem, pihentem, majd 2-3 órai alvás után felébredtem, és azt éreztem,hogy a helyzetem továbbra sem javul. Nem tudtam felkelni. Feleségem szorgoskodott körülöttem, igyekezett mindent megtenni, hogy javuljon a helyzetem. Egy biztos, meglehetősen rossz látvány lehettem. Múltak az órák és a javulásnak semmi jele. Nagy gyakorisággal mértük a vérnyomásomat, és a feleségem rengeteg folyadékot erőltetett belém. A vérnyomásmérő minden alkalommal rosszat, sőt egyre rosszabbat mutatott. Mit jelent ez? 110/75, 105/70, és ment tovább lefelé, egészen 85/54-re és 45-ös pulzusra, ami még ráadásul nem is volt egyenletes, esetenként ki-kihagyott. Ennél a mért eredménynél mondta a nejem: na, most akkor elég, ki kell hívni a háziorvost, vagy a sürgősségi orvost. Megjegyzem, nejem már a kezdeti időszakban, amikor észleltük a vérnyomás csökkenést, orvost akart hívni, de én mindig nemet mondtam. A sürgősségi orvos ügyeletes rövid idő alatt megérkezett. Röviden elmondtam, mi a problémám, mit gyakorlok, majd az alapvető orvosi teendőket elvégezte, és a feleségemmel megmérette ismét a vérnyomást, ami akkor 105/80 volt, 60-as pulzusszámmal .Azt mondta nem tapasztal semmi okot, ami abszolút rossz dologra engedne következtetni. Ha később mégis rosszabbra fordulna a dolog, akkor telefonáljak ismét, és azonnal jön. Azt mondta, a vérnyomáscsökkentő esti adagjának bevételét mellőzzem, másnap reggel, ha úgy érzem, akkor keressem fel a háziorvosomat. Éjszakára jó pihenést kívánt és elment. Meglepődtem szinte mindenen, mert nem mondott semmit, ami valamerre bátorított volna, ott maradtam kétségekkel, egy csomó idegességgel a nagy sötét éjszakában. Nem maradt más hátra, a reggelt meg kell élnem, ami be is következett, a feleségem folyamatos felügyelete alatt.

2006. szeptember 26. Reggel irány a háziorvos. Elmondtam, mi történt, és hogy mit csinálok. Megmérte a vérnyomásom, és azt mondta, elég alacsony, de semmi gond. Azt javasolta, hogy a magas gyógyszeradagot felezzük meg, mert nem jó, ha a szervezet azonnal mentesül a gyógyszerhatás alól. Megjegyzem, a háziorvos nagy híve a természetgyógyászat minden formájának. Több dologról beszélgettünk, melynek során említette, hogy ő is ismer légző gyakorlatot, de az a jógához kapcsolódik. Mindenesetre adtam neki is a légző gyakorlati programomból, amire azt válaszolta, valószínűleg ki fogja próbálni. A háziorvostól hazamentem, mert az volt a legbiztosabb, ha közelben volt az ágy. Meglehetősen monotonon múlt az idő, a változásnak semmi jele nem mutatkozott. Már a család tagjai is aggódni kezdtek. Feleségem szorgalma rendületlen volt, szinte percenként szaladt, hogy mit hozzon, mit tegyen, mit főzzön, csak legyek már jobban. Mondanom sem kell, a vérnyomásmérő is mindig azt mutatta, amit nemigen akartam látni, folyamatos alacsony, és nagyon alacsony szintet. Közben persze folyamatosan konzultáltam Kecskés úrral, aki biztatott, rendben van és lesz is minden. Ilyen rosszullétben telt el a szeptember 26., 27. és 28. is. Az utolsó nap egy nagyon kicsit jobban éreztem magam, ezért úgy gondoltam elmegyek dolgozni.

Kaptam is ezért a feleségemtől nem keveset - mindegy megtörtént, ez volt 29-e.

Munkám fizikailag nem megterhelő, de örültem, hogy 13.30-kor befejeződött, és mehettem haza lefeküdni.

Mondanom sem kell, a vérnyomás továbbra is 105/75 körül mozgott, ami szédüléssel járt és társult hozzá mos már fejfájás is. A nap további része semmiben nem hozott változást. Az esti órákban telefonon egyik ismerősöm keresett, hogy szeptember 30-án kellett neki segíteni - fizikai munkát végezni - a kora reggeli órákban. Közöltem vele, hogy egy héten át nagyon rosszul voltam, ha valami kis jó irányú változás történik, akkor segítek. Eljött a reggel, úgy gondoltam, sikerülni fog, hát nem sikerült valójában. Rövid 5 perc után, mielőtt összeestem volna, leültem és vártam, hogy kivilágosodjon a világ. Ismerősöm tudta, hogy ez tényleg nem jön össze most, ezért javasolta, csak annyit tegyek meg, hogy üljek le egy helyen, és figyeljem vendégkörét, ami kb. 2 óra hosszat tartott, ezután elmentem haza. Otthon ismét megkaptam a magamét, de talán igaza is volt a feleségemnek.

A szombati napot a továbbiakban ismét csak fekvéssel töltöttem, mert másra egyszerűen nem volt erőm. Eljött az este, és jelentkezett egy újabb gondom, a szegycsont alatti részen fájdalmat éreztem és olyan sercegő hangot, mint pl. a forró olaj csinál, amikor beleteszem a húst. Ez megint okot adott a telefonálásra. Mi jön még ezután? Ismét jött a megerősítés, nincs gond, minden jó lesz, gondoltam, igen ám, de én vagyok a szenvedő alany, és már olyan jó lenne valami jót érezni az egészből. Elmondtam, minden bajom mellett úgy szédülök, hogy lassan már ülni sem bírok. Az volt a válasz, hogy az ágyat el kellene felejteni, és tessék menni, sétálni és fokozatosan terhelni a szívet, mert ez új helyzetnek,a körülményeknek megfelelően kezd el működni. Telefonálás után eszembe jutott, ill. a lányomnak, hogy van egy ismerősünk, aki természetgyógyász és ennek a energiaterületnek nagyon jó ismerője. Gyors telefon, az volt a válasz, ne hagyjam abba, tessék mozogni és mozogni de minél többet. lényege, hogy mindenben megerősítette az általam már ismerteket, mert azt Kecskés úr már nagyon sokszor elmondta. Közben a maga módján megnézte, hogy is állok energia szinten - mindent rendben talált, bár megjegyezte, hogy a deréktájon gondok vannak -. Ez igaz is, mert esetenként valóban fáj a derekam. Közölte még, hogy gyenge légcsőhurutom van, amire azt mondtam, hogy az lehet, mert a szegcsont alatt füllel hallható sercegő hang van, ami idegesítő és riasztó. Közölte, rövid idő alatt el fog múlni. Azzal váltunk el, hogy ő is mozgásra ösztönzött. Eljött az este, feleségem unszolására a séta. A megtett távolság kb. 600 méter volt, ez magába foglalt 4 alkalommal történő pihenést, másként nem ment. Este fürdés, lefekvés, de közben újabb gondom jelentkezett. Úgy éreztem, hogy a nyakamon egy szoros bilincs van, ami nagyon zavar a levegővételben és a fejtartásban egyaránt. Gondoltam, mindegy, lesz, ami lesz, meg kell próbálni pihenni, aludni egyet. De mivel fájt a fejem, vettem be egy Algoflex fájdalomcsillapítót, legelőbb tudjak aludni, és nem hallgatom a mellkasból hallható sercegő és zavaró hangot. A fájdalomcsillapító hatására elaludtam, majd hajnali 2-kor felébredtem. Amit tapasztaltam, nem volt semmi. Az ágynemű alsó és felső része közte jómagam, tiszta víz, még külön törölközőt is kértem a testfelület letörlésére. A nejem szokásához híven, ismét ott termett és teljesen új garnitúrát cserélt. A munka elvégzéséhez azonban fel kellett állnom és meglepve tapasztaltam, hogy mintha jól érezném magam, de ekkor nem foglalkoztam vele. Reggel előbb ébredtem fel, mint a nejem, amit tapasztaltam: nem fájt a fejem, nem éreztem a nyakon azt a szorító bilincsszerű valamit, nem szédültem, röviden, jól vagyok, amit már régen nem tudtam elmondani magamról. A hirtelen jött jó dolgokat, illetve a rosszak megszűnését egyszerűen nem akartam elhinni. Az egész vasárnap napom azaz október 1-je a jó közérzetben és hangulatban telt el. Közöltem is a feleségemmel, hogy tudod mit jelent ez, megyek dolgozni, aminek rettenetesen örültem, Tudomásul vette.

Eljött az október 2-a. Reggel vérnyomásom 105/75 - alacsony, de jó. Napközben nem merült fel semmi probléma. Majd elfelejtettem, a légzési gyakorlatokat mindvégig folyamatosan végeztem. Eljött az este és úgy éreztem, hogy régen volt ennyire nyugodt és kiegyensúlyozott napom. A vérnyomásom azonos volt a reggeli mérés eredményével. A következő pár napról érdemben annyit tudok csak írni, hogy vérnyomás tekintetében tapasztalható némi emelkedés, hogy az alacsony szintről elértem 120/80-at, a mai napon, azaz október 5-én reggel 127/85-at mutatott a mérő. Gyógyszert továbbra sem szedek, a gyakorlatokat pedig továbbra is végzem, vagyis elég a 40 mp-es, ami jól esik, nem megterhelő és nem fárasztó. Hát ennyi történt és ez részemre sok hasznos tapasztalatot adott.

A véleményemet az alábbiak szerint összegezném:

- aki elkezdi a gyakorlatokat, csak a legalacsonyabb szinten kezdje

- szoros kapcsolat a program ajánlójával

- szerintem, háziorvosunkat is tanácsos tájékoztatni, mert történhet nem várt esemény, ami az ő segítségét is igényelheti.

- a kellemetlen tünetek 2-7 nap alatt tűnnek el, szerintem ez egyéntől függő.

Tehát ennyit röviden, a további tapasztalatokról egy hónap múlva, remélem és bízom benne, hogy hasznos eredményekről tudok beszámolni és tájékoztatást adni!

Magamról még annyit, 57 éves vagyok, nyugdíj mellett dolgozom,súlyos szívműtéten estem át,a sietés is nehezemre esett. A légzőgyakorlat használatával 300 métert tudtam a busz után futni.

Minden gyakorlatot végzőnek sok sikert kívánok!

Párizsi István
Mohács,

leoxha
2009-06-06, 10:43 AM
Sziasztok!

Nekem meg van Markus Schirner-től: Légzéstechnikák Gyakorlatok a hosszabb lélegzetért című könyv.
Nagyon jó.
"...Tudatos gyakorlatokkal javíthatjuk általános közérzetünkön, és helyreállíthatjuk a természetes kapcsolatot a lélegzet, a test és a tudat között. Markus Schirner légzéstechikái betegség esetén elősegíthetik a gyógyulást, javítják a kisugárzást és növelik az önbizalmat, valamint megmutatják a tudatosulás felé vezető utat. A könyvben számos, keleti és nyugati tanokból származó légzéstechnikai módszer leírása található, melyek testi és szellemi síkon egyaránt hosszabb élethez, nagyobb levegő síkon egyaránt hosszabb élethez, nagyobb levegőhöz juttathatnak minket."

Szivesen beszkenelem. Viszont még nem csináltam ilyet, lehet, hogy egy kis segítségre szorulok.

Szép napot leoxha

Derzsi
2009-06-06, 11:44 AM
Sziasztok!

Nekem meg van Markus Schirner-től: Légzéstechnikák Gyakorlatok a hosszabb lélegzetért című könyv.
Nagyon jó.
"...Tudatos gyakorlatokkal javíthatjuk általános közérzetünkön, és helyreállíthatjuk a természetes kapcsolatot a lélegzet, a test és a tudat között. Markus Schirner légzéstechikái betegség esetén elősegíthetik a gyógyulást, javítják a kisugárzást és növelik az önbizalmat, valamint megmutatják a tudatosulás felé vezető utat. A könyvben számos, keleti és nyugati tanokból származó légzéstechnikai módszer leírása található, melyek testi és szellemi síkon egyaránt hosszabb élethez, nagyobb levegő síkon egyaránt hosszabb élethez, nagyobb levegőhöz juttathatnak minket."

Szivesen beszkenelem. Viszont még nem csináltam ilyet, lehet, hogy egy kis segítségre szorulok.

Szép napot leoxha

Szia leoxha!

Ha nincsenek konvertáló programjaid,amivel a skennelt anyagot egy dokumentté tudod varázsolni akkor csak tedd fel a nyers scennelt anyagot ,egy mappában rar-ban csomagolva a rapidra vagy a datára.

leoxha
2009-06-06, 12:15 PM
Szia leoxha!

Ha nincsenek konvertáló programjaid,amivel a skennelt anyagot egy dokumentté tudod varázsolni akkor csak tedd fel a nyers scennelt anyagot ,egy mappában rar-ban csomagolva a rapidra vagy a datára.
Szia Derzsi!

Nagyon köszi a segítségetkiss, akkor neki is állok, beszkenelem. Ezt is meg kell tanulnom. Nagyon sok jó könyvem van, amivel bővithetem a választékot. Szivesen csinálom, mert én is nagyon sok mindent kaptam töled, s másoktól is.

leoxha

kasy
2009-06-06, 04:39 PM
Gheranda Szamhita

http://hotfile.com/dl/3536996/bc85104/A_Gheranda-Szamhit.doc.html

Alexy Elza - Pránajáma, csodák és misztériumok

http://hotfile.com/dl/3536272/db33fee/Alexy_Elza_-_Prnajma_csodk_s_misztriumok.pdf.html

Atreya - Ayurveda, testi lelki egyensúly

http://hotfile.com/dl/3639000/18b95e1/Atreya_jurvda-Tpllkozs-Testi_Lelki_egyensly.pdf.html

Boros Gyula - Az élet megismerése, az indiai ájurvéda

http://hotfile.com/dl/3639545/c058587/Boros_Gyula_-_Az_let_megismerse_az_indiai_jurvda.pdf.html

Deepak Chopra - Tökéletes egészség az ájurvéda segítségével

http://hotfile.com/dl/3637770/c13cf26/Tokeletes_egeszseg_az_ayurveda_segitsegevel_Deepak _Chopra.pdf.html

Csögyam Trungpa - A transzcendentális bölcsesség tana

http://hotfile.com/dl/4006898/f5af992/Csgyam_Trungpa_-_A_transzcendentlis_blcsessg_tana.pdf.html

Csögyam Trungpa - A szabadság mítosza

http://hotfile.com/dl/4006965/4e386be/Csgyam_Trungpa_-_A_szabadsg_mtosza.pdf.html

Csögyam Trungpa - A szellemi materializmus meghaladása

http://hotfile.com/dl/4007140/b233af1/Csgyam_Trungpa_-_A_szellemi_materializmus_meghaladsa.pdf.html

Csögyam Trungpa - Őrült bölcsesség

http://hotfile.com/dl/4007241/4a7916a/Csgyam_Trungpa_-_rlt_blcsessg.pdf.html

Feldmár András előadásai

http://hotfile.com/dl/4007652/fa588a1/Feldmar.Andras.eloadasok-olvasnivalo-.zip.html

leoxha
2009-06-06, 06:33 PM
Szia leoxha!

Szia Derzsi!

Sikerült beszkenelnem az anyagot. Az átalkításhoz is találtam programot, csak nem tudom:confused:, hogy mit kell tennem, hogy a pdf oldal ne legyen sokkal nagyobb mint maga a könyv oldala.

leoxha

Derzsi
2009-06-06, 06:54 PM
Szia Derzsi!

Sikerült beszkenelnem az anyagot. Az átalkításhoz is találtam programot, csak nem tudom:confused:, hogy mit kell tennem, hogy a pdf oldal ne legyen sokkal nagyobb mint maga a könyv oldala.

leoxha

De gyors voltál,nahát!!!!!kiss.Irtam privit,nem tudom jól éretettem-e a kérdésed,de a pdf olvasóban lehet állitani a nagyitást,kissebbre-nagyobbra.

leoxha
2009-06-07, 04:39 AM
De gyors voltál,nahát!!!!!kiss.Irtam privit,nem tudom jól éretettem-e a kérdésed,de a pdf olvasóban lehet állitani a nagyitást,kissebbre-nagyobbra.

Köszi, megkaptam az üzidet. Reggel friss aggyal sikerült megoldanom. 3 órai munka, de megérte. Ezt a tudást másokkal is meg kell osztani. Fantörpikus ez a könyv.
Íme: ;)
http://data.hu/get/1481737/Markus_S.-Legzestechnikak.PDF.html

leoxha
2009-06-07, 04:57 AM
Ujjak jógája is jöhet?
Gertrud Hirschi: Mudrák I., Mudrák II.
"... Ismert svájci jógaoktató legújabb könyvében olyan mudrákat - a keleti gyógyításból ismert kéztartásokat - mutat be, amelyek kimondottan a modern ember mindennapi gondjainak megoldásához nyújtanak segítséget. Párkapcsolati problémákra megismerhetjük pl. az "Elengedés-mudrát". A "Be-cool-mudra" segít feloldani gátló félelmeinket, a "Védelmező-mudra" támogató hatású a munkahelyi hatalmi harcok és problémák ellen..."

Ha jól emlékszem, valaki kereste.
leoxha

Künv
2009-06-07, 05:51 AM
Sziasztok!

Keresem William Dufty Cukor Blues című könyvét.

Köszönöm!

dreamaya
2009-06-07, 05:59 AM
Ezt a könyvet kérném szépen
letölthető formátumban:
Ken Wilber: Áldás és állhatatosság

ani02
2009-06-07, 06:21 AM
letölthető formátumban:

most jegyeztettem elő könytárközi előjegyzésben-az ország összes könytárában is alig van belőle sajnos, akár az Integrálpszihológiából-ha meg lesz, és nem nagyon hosszú, vagy van időm, mindenképpen beszkennelem, mert fantasztikus könyv, akár Ken Wilber.
/állitólag ikerlelkek voltak:)/

üdv:a

Beby80
2009-06-07, 10:05 AM
Sziasztok!

Szeretnék egy pár könyvet letölthetős változatban, eddig még nem akadtam rá (szkennelt is jó, de olvasható legyen!) és ha valakinek megvan, megosztaná velem, elküldené emailben vagy linket megadná?
Természetesen én is elküldöm az enyéimből amik megvannak.

- Kurt Tepperwein: Nyílj meg és szeress!
- Osho: Szerelmesen
- Lisa Love: A titkon túl

Előre is köszönöm a segítséget!:)

kozbenjaro
2009-06-07, 11:27 AM
Előzetes a könyvből és egy másik könyve azoknak akik nem ismernék
KEN WILBER:
MINDENNEK A RÖVID TÖRTÉNETE
(A BRIEF HISTORY OF EVERYTHING)
Vázlatos gyorsfordítás
letölthető formátumban:

aleszka
2009-06-07, 01:58 PM
Sziasztok!
Van két könyv,amelyet már hosszú idő óta keresek,de nemigen lelhetők fel:
Az egyik a "Csodák útja" ,amelyre többek között Eckhart Tolle is igen sokat utal könyveiben, a másik könyv pedig Gary Chapman:A szerelem pszichológiája. Nagyon hálásan megköszönném,ha valaki esetleg fel tudná tenni! Üdvözlettel, Aleszka

Demisec
2009-06-07, 02:04 PM
sziasztok!
Ezt a könyvet keresem bár milyen formátumban: Bob Proctor gazdagnak születtél. Előre is köszönöm aki tud segíteni.

zolee--
2009-06-07, 02:11 PM
Sziasztok!

Még szinte új vagyok itt, és rengeteg érdekes anyagra találtam, hála nektek :)
Azt szeretném kérdezni, hogy nemrég elkezdtem hallgatni a holosync-nek egyelőre még csak a The dive című hanganyagát minden nap délutánonként.Esténkénz viszont brainsyc zenéket hallgatok.Azokat általában elalvás elősegítéséhez, vagy gyógyuláshoz szoktam hallgatni, és nagyon szeretem mindekttőt. Szerintetek nem gond az, hogy két különböző hanganyagot hallgatoK?Úgy értem, nem zavarja meg a frekvenciákat? :) Elnézést, ha kicsit amatőrnek tűnik a kérdés.
TOvábbá várom azoknak a beszámolóit is, akik rendszeresen hallgatnak ilyen jellegű zenéket.Éreznek valami pozitív változást...stb Köszönöm előre is.
Szép estét mindenkinek!

ondrej
2009-06-07, 03:47 PM
Sziasztok!

Olvasta valaki Hulda Regehr Clark: Meggyógyulhatsz 1-2. című könyveit.
Mi a véleményetek róla? Esetleg meg van valakinek elektrónikusan?

Szép estét és éjszakát Mindenkinek

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-06-07, 07:58 PM
Sziasztok!

Egy kedves ismerősöm részére keresem Krisztus utolsó megkísértése című filmet. Sajnos a fórumon nem találtam meg. Ha valaki tudna segíteni, azt megköszönöm.
És további szép napot mindenkinek:..:!

Mandulácska

Üdv
Ha még nem vesztette aktualitását akkor tessék

http://rapidshare.com/files/85496594/Krisztus.part01.rar
http://rapidshare.com/files/85512378/Krisztus.part02.rar
http://rapidshare.com/files/85535461/Krisztus.part03.rar
http://rapidshare.com/files/85547154/Krisztus.part04.rar
http://rapidshare.com/files/85556503/Krisztus.part05.rar
http://rapidshare.com/files/85565167/Krisztus.part06.rar
http://rapidshare.com/files/85573632/Krisztus.part07.rar
http://rapidshare.com/files/85581904/Krisztus.part08.rar
http://rapidshare.com/files/85588196/Krisztus.part09.rar
http://rapidshare.com/files/85595599/Krisztus.part10.rar
http://rapidshare.com/files/85601377/Krisztus.part11.rar
http://rapidshare.com/files/85607214/Krisztus.part12.rar
http://rapidshare.com/files/85613297/Krisztus.part13.rar
http://rapidshare.com/files/85619228/Krisztus.part14.rar
http://rapidshare.com/files/85625803/Krisztus.part15.rar
http://rapidshare.com/files/85633344/Krisztus.part16.rar
http://rapidshare.com/files/85640333/Krisztus.part17.rar
pass: soviet

centrino
2009-06-08, 03:06 AM
Mesterkurzus - A boldogság nyomában

Balogh Béla

http://kepfeltoltes.hu/090608/bb01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/090608/bb02_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

mp3:
http://rapidshare.com/files/217967678/MK_-_A_boldogsag_nyomaban_-_Balogh_Bela_-_mp3.rar

vid:
http://rapidshare.com/files/217979636/MK_-_A_boldogsag_nyomaban_-_Balogh_Bela_-_vid.part1.rar
http://rapidshare.com/files/217992661/MK_-_A_boldogsag_nyomaban_-_Balogh_Bela_-_vid.part2.rar
http://rapidshare.com/files/218006714/MK_-_A_boldogsag_nyomaban_-_Balogh_Bela_-_vid.part3.rar
http://rapidshare.com/files/218022266/MK_-_A_boldogsag_nyomaban_-_Balogh_Bela_-_vid.part4.rar
http://rapidshare.com/files/218037651/MK_-_A_boldogsag_nyomaban_-_Balogh_Bela_-_vid.part5.rar

Müller Péter:

http://kepfeltoltes.hu/090608/mp01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/090608/mp02_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

mp3:
http://rapidshare.com/files/218046234/MK_-_A_boldogsag_nyomaban_-_Muller_Peter_-_mp3.rar

vid:
http://rapidshare.com/files/218064506/MK_-_A_boldogsag_nyomaban_-_Muller_Peter_-_vid.part1.rar
http://rapidshare.com/files/218083023/MK_-_A_boldogsag_nyomaban_-_Muller_Peter_-_vid.part2.rar
http://rapidshare.com/files/218087897/MK_-_A_boldogsag_nyomaban_-_Muller_Peter_-_vid.part3.rar

Popper Péter:

http://kepfeltoltes.hu/090608/pp01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/090608/pp02_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

mp3:
http://rapidshare.com/files/218092728/MK_-_A_boldogsag_nyomaban_-_Popper_Peter_-_mp3.rar

vid:
http://rapidshare.com/files/218111625/MK_-_A_boldogsag_nyomaban_-_Popper_Peter_-_vid.part1.rar
http://rapidshare.com/files/218130615/MK_-_A_boldogsag_nyomaban_-_Popper_Peter_-_vid.part2.rar
http://rapidshare.com/files/218149634/MK_-_A_boldogsag_nyomaban_-_Popper_Peter_-_vid.part3.rar
http://rapidshare.com/files/218168047/MK_-_A_boldogsag_nyomaban_-_Popper_Peter_-_vid.part4.rar
http://rapidshare.com/files/218184951/MK_-_A_boldogsag_nyomaban_-_Popper_Peter_-_vid.part5.rar

Szondy Máté

http://kepfeltoltes.hu/090608/szm01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/090608/szm02_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

mp3:
http://rapidshare.com/files/218189816/MK_-_A_boldogsag_nyomaban_-_Szondy_Mate_-_mp3.rar

vid:
http://rapidshare.com/files/218211144/MK_-_A_boldogsag_nyomaban_-_Szondy_Mate_-_vid.part1.rar
http://rapidshare.com/files/218232073/MK_-_A_boldogsag_nyomaban_-_Szondy_Mate_-_vid.part2.rar
http://rapidshare.com/files/218251948/MK_-_A_boldogsag_nyomaban_-_Szondy_Mate_-_vid.part3.rar
http://rapidshare.com/files/218270326/MK_-_A_boldogsag_nyomaban_-_Szondy_Mate_-_vid.part4.rar
http://rapidshare.com/files/218296866/MK_-_A_boldogsag_nyomaban_-_Szondy_Mate_-_vid.part5.rar

centrino
2009-06-08, 03:36 AM
Mesterkurzus - Hová tűnt a nyugalom

Heller Ágnes

http://kepfeltoltes.hu/090608/ha01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/090608/ha02_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

mp3
http://rapidshare.com/files/231340175/MK_-_Hova_tunt_a_nyugalom_-_Heller_Agnes_-_mp3.rar

vid
http://rapidshare.com/files/231358570/MK_-_Hova_tunt_a_nyugalom_-_Heller_Agnes_-_vid.part1.rar
http://rapidshare.com/files/231376138/MK_-_Hova_tunt_a_nyugalom_-_Heller_Agnes_-_vid.part2.rar
http://rapidshare.com/files/231394751/MK_-_Hova_tunt_a_nyugalom_-_Heller_Agnes_-_vid.part3.rar
http://rapidshare.com/files/231411776/MK_-_Hova_tunt_a_nyugalom_-_Heller_Agnes_-_vid.part4.rar
http://rapidshare.com/files/231428309/MK_-_Hova_tunt_a_nyugalom_-_Heller_Agnes_-_vid.part5.rar

Müller Péter

http://kepfeltoltes.hu/090608/1225012747mp01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/090608/306362059mp02_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

mp3
http://rapidshare.com/files/231432779/MK_-_Hova_tunt_a_nyugalom_-_Muller_Peter_-_mp3.rar

vid
http://rapidshare.com/files/231450250/MK_-_Hova_tunt_a_nyugalom_-_Muller_Peter_-_vid.part1.rar
http://rapidshare.com/files/231466958/MK_-_Hova_tunt_a_nyugalom_-_Muller_Peter_-_vid.part2.rar
http://rapidshare.com/files/231483116/MK_-_Hova_tunt_a_nyugalom_-_Muller_Peter_-_vid.part3.rar
http://rapidshare.com/files/231498965/MK_-_Hova_tunt_a_nyugalom_-_Muller_Peter_-_vid.part4.rar
http://rapidshare.com/files/231511817/MK_-_Hova_tunt_a_nyugalom_-_Muller_Peter_-_vid.part5.rar

Popper Péter

http://kepfeltoltes.hu/090608/413372394pp01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/090608/1158395072pp02_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

mp3
http://rapidshare.com/files/231515533/MK_-_Hova_tunt_a_nyugalom_-_Popper_Peter_-_mp3.rar

vid
http://rapidshare.com/files/231528005/MK_-_Hova_tunt_a_nyugalom_-_Popper_Peter_-_vid.part1.rar
http://rapidshare.com/files/231538704/MK_-_Hova_tunt_a_nyugalom_-_Popper_Peter_-_vid.part2.rar
http://rapidshare.com/files/231548533/MK_-_Hova_tunt_a_nyugalom_-_Popper_Peter_-_vid.part3.rar
http://rapidshare.com/files/231557508/MK_-_Hova_tunt_a_nyugalom_-_Popper_Peter_-_vid.part4.rar
http://rapidshare.com/files/231565188/MK_-_Hova_tunt_a_nyugalom_-_Popper_Peter_-_vid.part5.rar

Réz András

http://kepfeltoltes.hu/090608/ra01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/090608/ra02_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

mp3
http://rapidshare.com/files/231567390/MK_-_Hova_tunt_a_nyugalom_-_Rez_Andras_-_mp3.rar

vid
http://rapidshare.com/files/231575625/MK_-_Hova_tunt_a_nyugalom_-_Rez_Andras_-_vid.part1.rar
http://rapidshare.com/files/231587808/MK_-_Hova_tunt_a_nyugalom_-_Rez_Andras_-_vid.part2.rar
http://rapidshare.com/files/231596095/MK_-_Hova_tunt_a_nyugalom_-_Rez_Andras_-_vid.part3.rar
http://rapidshare.com/files/231605357/MK_-_Hova_tunt_a_nyugalom_-_Rez_Andras_-_vid.part4.rar
http://rapidshare.com/files/231335753/MK_-_Hova_tunt_a_nyugalom_-_Rez_Andras_-_vid.part5.rar

kolonte
2009-06-08, 07:23 AM
Sziasztok!
Van két könyv,amelyet már hosszú idő óta keresek
Az egyik a "Csodák útja" ,amelyre többek között Eckhart Tolle is igen sokat utal könyveiben

ami magyarul van, azt innen tudod letölteni.
http://comtud.com/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=14&Itemid=37

aleszka
2009-06-08, 08:08 AM
ami magyarul van, azt innen tudod letölteni.
http://comtud.com/index.php?option=com_content&task=blogcategory&id=14&Itemid=37

Köszönöm szépen a válaszod :)
Ez az egész könyv vagy csak olyan részletek,amelyek magyarul elérhetőek a Csodák útja című könyvből? Lefordított, kiadott verzió elérhető vajon Mo-on?

anet
2009-06-08, 09:53 AM
Cserébe a sok hasznos kincsért.
Csontos Ági új könyve 1001 tipp,ötlet és tanács az ÉFT használatához
:..:

manyi0
2009-06-08, 01:36 PM
Bessie84: hallgasd sok sok szeretettel.
Én most tartok a 3. nap délutánjánál, egy csomó mindenre nem emlékeztem már, 10 év alatt sokminden elfelejtődött.

Lenne egy kérdésem hozzátok álomkontroll témakörben. Van akinél működik?
Én régóta mindig emlékszem az álmaimra, ezért gondoltam, hogy most kipróbálom, de két éjszaka sem kaptam választ a kérdésemre. Pedig úgy programoztam, hogy megkapom az álmom, emlékezni fogok rá, és értelmezni is tudom majd.
Vagy csak türelmetlen vagyok, és többet kell várni?

Üdv: Ági

Én elég kezdő agykontrollos vagyok,de az álomkontrollal volt az egyik egyértelmű sikerélményem.Iratokat kerestem,amit a lakás felforgatásával sem találtam meg.Éjjelre programoztam az álomkontrollt.Éjjel amikor felébredtem mondtam magamnak,hogy amit eddig álmodtam az nem válasz a kérdésemre,és láss csodát reggelre egyértelműen jött a válasz és helyesen.Nagyon örülök neki.Szia

brigosz
2009-06-08, 01:55 PM
Szia bkata!

Rengeteg modszer van és nem könnyü megtalálni a jót,de az biztos az a neked való amely pozitiv érzést vált ki belöled.Probáltad az irásos programmódszert.Tele irni pl egy füzetet egy megerösítéssel? vagy esetleg éjjel "hallgatod" a megerösítéseket amikor alszol? a Tudatalattid hallja és a tudatos elme ilyenkor nem tud ellenállni.
Tuti emberreszabott recept nincs,mindenki maga érzi hogy mi segit neki......mi tölti el jó érzéssel!!!!!
Sok sikert:)

Szia!
Tudom, hogy már régen írtad az előttem szólónak a választ, csak azt szeretném megkérdezni, hogy te az esti megerősítéshallgatást hogyan kivitelezed? Akkor hallgatod, amikor tényleg már mélyen alszol, vagy amikor elaludni készülsz?
Köszönettel:
B.

Derzsi
2009-06-08, 04:00 PM
Szia!
Tudom, hogy már régen írtad az előttem szólónak a választ, csak azt szeretném megkérdezni, hogy te az esti megerősítéshallgatást hogyan kivitelezed? Akkor hallgatod, amikor tényleg már mélyen alszol, vagy amikor elaludni készülsz?
Köszönettel:
B.

Szia Brigosz!

Én több módszert is kiprobáltam és mind müködik,ellenben a leggyorsabb eredményt a saját magam által megirt megerösítések hoztak ,ami természetes, hiszen "személyre szabott"
A kérdésedre nincs egyértelmű válasz,mert van aki nem bir elaludni ha megy a szöveg,de van akit álomba ringat.Amugy egész éjjel mehet...sőt!!!,akkor inditod amikor neked a legjobb.De 6 hét kell az eredményhez.
Überelheted az eredményt és ajánlott is nappal sokszor ismételgetni csak úgy mantraként fürdés.... mosogatás.....utazás...stb közben,a rossz program gyorsabban felülíródik az újjal,a jóval....mert ez a cél.

Florea
2009-06-08, 05:07 PM
Sziasztok!
Van két könyv,amelyet már hosszú idő óta keresek,de nemigen lelhetők fel:
Az egyik a "Csodák útja" ,amelyre többek között Eckhart Tolle is igen sokat utal könyveiben, a másik könyv pedig Gary Chapman:A szerelem pszichológiája. Nagyon hálásan megköszönném,ha valaki esetleg fel tudná tenni! Üdvözlettel, Aleszka

Course in miracles
A csodák útja angolul: 594 oldal | PDF | 2,1 MB

http://pixhost.ws/avaxhome/a0/dd/000adda0_medium.jpeg

http://comtud.aigroup.hu/coursepic_nagy%281%29.jpg

Macika
2009-06-08, 09:42 PM
Mind powers how to use and control your unlimited potential

Angol nyelven

kozo
2009-06-09, 12:52 AM
Babilon leggazdagabb embere című könyv mp3 formátumban

http://rapidshare.com/files/214199090/Babilon_leggazdagabb_embere.rar
jelszó (ha kéri): Oriolus

kolonte
2009-06-09, 03:19 AM
Magyarul ez a könyv nem jelent meg még egyátalán?
De megjelent. Hiszen már megkaptad, miért nem olvasod?
Vagy téged nem is a könyv, hanem a korülmények érdekelnek? Van-e? Nincs-e? Hosszú-e? Rövid-e?
Kezd el olvasni, amit kaptál, -http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=1556050&postcount=4979- az is rengeteg. Annyi, hogy még nagyon kevesen jutottak el a "végére". Ez ugyanis "végtelen"!

aleszka
2009-06-09, 04:43 AM
De megjelent. Hiszen már megkaptad, miért nem olvasod?
Vagy téged nem is a könyv, hanem a korülmények érdekelnek? Van-e? Nincs-e? Hosszú-e? Rövid-e?
Kezd el olvasni, amit kaptál, -http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=1556050&postcount=4979- az is rengeteg. Annyi, hogy még nagyon kevesen jutottak el a "végére". Ez ugyanis "végtelen"!

Szia!
Olvasom a magyar verziót és örülök neki,hogy ennyi is elérhető. Végére járok majd,hogy mennyire végtelen;).
Arra kérdeztem rá,hogy könyv formában ki lett-e adva vagy ez a jelenleg magyar nyelven elérhető verzió?Ezek szerint igen. (fura,hogy ekkora ezoterikus "könyv-dömpingben" ezt még nem adták ki,de biztos ez sem véletlen...)
Köszönöm a linket.
Üdv,
A.

BogiBoszi
2009-06-09, 05:24 AM
Sziasztok!

Ezt itt én készítettem a Vonzás Törvényéről:

http://www.youtube.com/watch?v=tyXTFPVIAec (http://www.youtube.com/watch?v=tyXTFPVIAec)

Ha megnézitek és továbbítjátok a linket, hogy sokan elindulhassanak ezen az úton, ha még nem tették meg, nagyon köszönöm a segítségeteket! :smile:

Szép napokat Mindenkinek, EGYRE JOBBAN...
<!-- / message -->

dreamaya
2009-06-09, 05:26 AM
szia elküldenéd nekem az anasztáziákat az elsőt kivéve ha igen jelezzed v rakjad fel ide köszönöm.sajnos ez itten már döglött...

Vlagyimir Megre - Anasztázia 1
Vlagyimir Megre - Anasztázia 2 - A zengő cédrusok
Vlagyimir Megre - Anasztázia 3 - A szeretet tere.
Vlagyimir Megre - Anasztázia 4 - A teremtés

ani02
2009-06-09, 05:29 AM
Szia
Dobj egy drótcímet és elküldöm Neked a kért könyveket igaz a Fény Harcosának Kézikönyve saját fordítás angolból.Kőszül a többi is...

sziasztok:)

Paulo Coelho - A fény harcosának kézikönyve:

Ophelia7
2009-06-09, 05:52 AM
Sziasztok Kedveseim!
Nem sokszor szóltam hozzá eddig, inkább csak néma szemlélődő voltam, és töltekeztem, most azonban kérni szeretnék.
2 könyv van, amire szükségem volna pdf-ben, és bár lehet, hogy volt már fent, én mégis kérem szépen újból, ha valakinek megvan és megtenné, hogy feltölti.
1. Kapcsolat Isten szellemvilágával
2. Szellemek könyve 1-2.

Kívánok Mindenkinek derűs, szeretetteli napokat! :-)

ani02
2009-06-09, 05:54 AM
Szia!
Olvasom a magyar verziót és örülök neki,hogy ennyi is elérhető. Végére járok majd,hogy mennyire végtelen;).
Arra kérdeztem rá,hogy könyv formában ki lett-e adva vagy ez a jelenleg magyar nyelven elérhető verzió?Ezek szerint igen. (fura,hogy ekkora ezoterikus "könyv-dömpingben" ezt még nem adták ki,de biztos ez sem véletlen...)
Köszönöm a linket.
Üdv,
A.

Lee Jampolsky:Gyógyitsd meg az elmédet -c könyve is a Csodák utjának második, mindennapi használatra szánt leckéiből iródott-de enélkül is abszolult megállja a helyét, jó kis könyv-de erőssen kapcsolódik az általad keresett könyvhöz:)
ha érdekel, előkeresem a gépemen, és feldobom ide.
/valahol már olvastam, hogy 7 ezer forint körüli áron tervezik kiadni, nem tudom hol tart, de nagyon sokan "rááltak "már tanfolyamok szervezésére ez ügyben/

aleszka
2009-06-09, 06:13 AM
Kedves Ani!
Nagyon kedves vagy, megköszönném, ha feltennéd az említett könyvet,ha lehetséges:)
Igen, ahogy kutattam a neten a könyv után én is olvastam ezekről a tanfolyamokról. Érdekesnek tartottam, hogy még mindig nem elérhető a Csodák útja teljes könyv formában MO-on. De persze,ha valami jó és sokáig nem lehet elérni,azon aztán nagyobbat lehet kaszálni. Tanfolyam keretei között többet le lehet húzni az emberektől. Nem kétlem,hogy vannak jó tanfolyamok is,de horror árakon adják át mindazt, amit amúgy ebben az esetben a könyv olvasásával egyedül , saját tempó szerint elmélyedve szerintem jobban el lehetne sajátítani. Hát majdcsak kiadják könyvben is..
Még egyszer köszönöm a Jampolsky-t, ha megoldható!
Üdv,
A.

ani02
2009-06-09, 06:27 AM
Kedves Ani!
Nagyon kedves vagy, megköszönném, ha feltennéd az említett könyvet,ha lehetséges:)
Igen, ahogy kutattam a neten a könyv után én is olvastam ezekről a tanfolyamokról. Érdekesnek tartottam, hogy még mindig nem elérhető a Csodák útja teljes könyv formában MO-on. De persze,ha valami jó és sokáig nem lehet elérni,azon aztán nagyobbat lehet kaszálni. Tanfolyam keretei között többet le lehet húzni az emberektől. Nem kétlem,hogy vannak jó tanfolyamok is,de horror árakon adják át mindazt, amit amúgy ebben az esetben a könyv olvasásával egyedül , saját tempó szerint elmélyedve szerintem jobban el lehetne sajátítani. Hát majdcsak kiadják könyvben is..
Még egyszer köszönöm a Jampolsky-t, ha megoldható!
Üdv,
A.

szia:)

itt találsz a könyv megjelenéséről infot:
http://www.utacsodakhoz.hu/utacsodakhoz.html

-és itt a könyv, ami egyébbként az attitudinális gyógyitás alapelveivel is foglalkozik-joe vitaleval egyetemben-még egy könyvét felteszem, mindekttő jó:)

lee jampolsky: a szeretet tanitás
http://data.hu/get/1485997/a_szeretet_tanitasa.pdf.html
l<TABLE style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-BOTTOM: 0px; MARGIN: 0px; PADDING-TOP: 0px" border=0><TBODY><TR><TD align=left></TD><TD align=left>http://data.hu/get/1485999/lee_jampolsky_gyogyitsd_meg_elmedet.djvu.html (javascript:void(0))</TD></TR></TBODY></TABLE>ee jampolsky:gyógyitsd meg elmédet

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-06-09, 08:17 AM
Anasztázia könyvek amiket szeretnék elolvasni az első kettő már megvan, a többit azonban nem találom mindenütt törölve...Sorrendben a következőket szeretném 3. A szeretet tere, 4. A teremtés. 5. Kikvagyunk?, 6. A Család könyve, 7. Az élet energiája, 8 új civilizáció. Mégegyszer köszönöm.

Róbert76
2009-06-09, 10:41 AM
Sziasztok

Balogh Béla A Többszintű gyógyulás címü könyv nincs meg véletlenűl valakinek?
A cd az megvan.

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-06-09, 02:01 PM
Az awaxhome-ról letöltheted, angolul v. németül v. spanyolul a következő könyveket: http://avaxhome.ws/search?category_id=&sort=date_desc&commit=Go&q=Robert+Monroe

Robert Monroe : Ultimate Journey

Der Mann mit den zwei Leben. Die seltsamen Exkursionen des Mr. Monroe

William Buhlman - Adventures Beyond the Body: How To Experience Out-of-Body Travel

Aventuras Fuera Del Cuerpo (Adventures Beyond the Body) by William Buhlman

Szia:
Florea
Üdv
Nem tod hogy lehetne megszerezni a Brida c Coelho könyvet angolul avagy a műből készült sorozatot angolul v felirattal?Köszönöm

szmerika
2009-06-09, 02:43 PM
Baird T. Spalding - Mesterek élete és tanítása (http://www.harmonet.hu/cikk.php?rovat=83&alrovat=251&cikkid=978)

Ezt a könyvet keresem, nincs meg véletlen valakinek?

titok57
2009-06-10, 03:07 AM
Sziasztok!
A következő könyveket keresem, hátha megvan valakinek elektronikus formában:
- Lynda Dohlan: A legfőbb titok
- Dr. Richard Wiseman: Szerencseiskola
- Laura Day: Tudatos megérzés

Köszönöm!
titok57

jspartacus
2009-06-10, 04:12 AM
Kedves Castaneda-rajongók!

Castaneda - A sas ajándéka

http://data.hu/get/1488195/castanedaasasajandeka.pdf.html

Jó szórakozást!

Florea
2009-06-10, 05:27 AM
Sziasztok,

sokszor várunk tanácsot az univerzumtól, ki így, ki úgy. Én nagyon jónak találom az asztrológiát, kineziológiát, SVT-t, az ingázást, de nem mindig van idő ezekre, vagy alkalom, amikor egy gyors döntést meg kell hozni. Meggyőződésem, hogy életünk folyamatos döntésekből áll, s abból, hogy utána viseljük ezek következményeit...
Ezért szeretném elküldeni nektek ezt a linket, ahol többféle kártyát találhattok, s sokszor egy irodában is lehet gyors "segítséget" kérni az égiektől, rajtuk keresztül...

Gyógyító kártyák (angol) - Healing Cards

http://www.consciousone.com/c1Cards/images/cardThumb_7.jpg http://www.consciousone.com/c1Cards/images/cardThumb_6.jpg http://www.consciousone.com/c1Cards/images/cardThumb_9.jpg http://www.consciousone.com/c1Cards/images/cardThumb_8.jpg http://www.consciousone.com/c1Cards/images/cardThumb_1.jpg

Ez egy nagyon kedves oldalam (http://www.consciousone.com/c1Cards/). Itt 5 szerző különböző kártyacsomagja található. Zseniálisak, művésziek, szépek. Megkeverheted a kártyákat, húzhatsz belőlük, megnézheted az aktuális napra/kérdésre vonatkozó üzenetedet.

Nekem némelyik kártya annyira megtetszett, hogy lementettem a képet, majd megrajzoltam a kártyát magam is... Így nemsokára összeáll a saját kártyacsomagom, a saját magam által rajzolt/festett képüzenetekkel, felírásokkal. Különösen tetszenek a Sylvia Browne - Oracle Cards és a Dr. Wayne Dyer - Inner Peace kártyák...

Florea

Florea
2009-06-10, 07:14 AM
Dr. Wayne Dyer - Excuses Begone! ANGOL Kártyák

http://pixhost.ws/avaxhome/fa/50/000d50fa_medium.jpeg (http://pixhost.ws/pictures/872698)

http://rapidshare.com/files/240615026/ExcusesBegone18Affirmations.pdf

18 "Megerősítő" KÁRTYÁT tölthetsz le Dr. Wayne Dyer új könyvéből: Excuses Begone!

Abban segíthetnek ezek a kártyák, hogy oldják, az önromboló gondolati mintákat, amelyek eddig meggátoltak abban, hogy jól és eredményesen éld az életed, legyen szó akár sikerről, boldogságról vagy egészségről.

Ezek a megerősítő kártyák segítenek abban, hogy elengedd a kifogásaidat s megnyíljon előtted az álmaid felé vezető út ...

A kártya fenti részén olvashatod a kifogást, amit el kellene engedni, s alul a pozitív megerősítést.

Florea

dreamaya
2009-06-10, 11:17 AM
dr. Wayne dyer - excuses begone! Angol kártyák

300025

300026300027300028

300029300030300031

300032300033300034

300035300036300037

300038300039300041

300042300045300046

Róbert76
2009-06-10, 12:33 PM
Én is keresem már régóta! Légyszi valaki gyorsan töltse fel! :p

Szia
Ez nem pont a Gertrud Hirschi: Mudrák I., Mudrák II. de az ujjak jógájáról szól fotókkal illusztrálva:

http://data.hu/get/1489135/Kim_da_Silva_-_Kezunkben_az_egeszseg.pdf.html
(http://javascript%3Cb%3E%3C/b%3E:void%280%29)

zsuzso49
2009-06-10, 02:59 PM
Sziasztok!!!

Keresem a John Astrop: Jóslások
Peter West : Tenyérjóslások
Paul Brecher: Energiaáramlás
Robert Mecdonald: Alexander-technika
Annie Lionnet: Tarot
Penelope Ody: Kínai gyógynövények
Jacqui Tew: Grafológia
Cathy Meeus: Shiatsu
Angus Clark: Csi-kung

Ez mind a Titkok nélküli sorozatba jelent meg, ha minden igaz.:wink::grin:

Ha valaki ezek közül fel tudná rakni valamelyiket, nagyon megköszönném!!!kiss

bercike
2009-06-10, 03:44 PM
Bagdi Bella - Csodadalok

http://rapidshare.com/files/196399090/csodadalok.zip

bercike

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-06-10, 04:08 PM
Üdv
Keresem Vlagyimir Megre Oroszország Zengő cédrusai 5. kötetét aminek a címe Kik is vagyunk.Akinek megvan ha megkérhetem tegye közkinccsé.Köszönettel

Derzsi
2009-06-10, 05:26 PM
Róbert kedves, a cd-t megosztanád velünk?

Balogh Béla - Többszintű gyógyulás
Meditációs CD + Könyv DJVU formátumban.

Köszönet Gabinak(Sister Drawn) hogy befényképezte,és közkinccsé tette.

http://rapidshare.com/files/243122045/Balogh_B_la-_Toebbszintue_gy_gyul_s.rar

Sati15
2009-06-10, 06:59 PM
Üdv Mindenkinek!!
Keresnék nadis kezeléshez való 1 vagy 2 perces gongos zenét, belebotlottam itt a topikban már hogy valaki rakott föl.. viszont már nem él, leszedni nem tudtam..
Ha valakinek van, esetleg nem-e lehetne-e hogy föltenné..
(sűrű pillarebegtetés...)

szia,
rémlik, hogy tán egy évvel ezelőtt feltettem egy programot
a pránanadi topikba ami csenget annyi időnként, ahogyan azt te beállítod (a kedvesem csinálta), de most nem találtam meg és nem néztem végig a teljes topikot. esetleg te megteheted :)

addig is megpróbálok feltenni neked ide ilyen zenét. simán nem ment, így a datára került:2 perces gonggal
van még egy ilyen, illetve van egy általam rögzített hangtál-hang fél perces és egy perces időtartamokkal.
ha kell, írj privit és azokat is felteszem. (ritkán járok errefelé mostanában, a priviről viszont kapok értesítést)

http://data.hu/get/1489828/2_perces_kezelo1.zip.html

mihaela
2009-06-10, 08:53 PM
kedves Kisxela, meglepodve vettem eszre a Sant Rajinder Singh spiritualis irasait, nalad. Kerdesem az lenne hogy talatad vagy beavatott vagy? Mert en igen mihaela ildikozs@yahoo.de

nahat
2009-06-11, 06:12 AM
Sziasztok keresem Dr. Richard Wiseman : Szerencseiskola című könyvet.Előre is köszönöm:)

kasy
2009-06-11, 07:33 AM
Világokon át

A filozofikus hangvételű, 12 részes ismeretterjesztő sorozat — Lőrincz Gabriella szerkesztésében, rendezésében és műsorvezetői kalauzolásával — az emberi élet nagy és örök dilemmáit veszi sorra, ha nem is a teljesség, de az elmélyültség igényével.

Vállalt céljai között tartja számon olyan gondolkodásbeli, világszemléleti alternatívák megfogalmazását, melyek alapjaikban ősi kultúrkörök tudáskincséből táplálkoznak, de amelyek - modern korunk kihívásaira válaszolva - a kísérleti tudomány jövőbemutató, olykor merész hipotéziseivel egészülnek ki.

Az „összefüggések tudományáról” van szó, amely meglátja a világ jelenségeiben az analógiás megfeleléseket, összetartozásokat, a materiális tényezők mellett a szellemi valóságok létezését, az Ember-Föld-Univerzum hármas látóhatárának egybefüggő kapcsolatát.

Az egyenként kb. 50 perces filmek témaválasztása az integráció eszméjét tartja szem előtt, azaz a minden ember közös sorsát érintő kérdések, valamint a vallások közös gyökerét adó metafizikai világkép fogalmai szolgálnak alapjául.

http://www.freeonline.hu/wp-content/uploads/2008/12/metafizika.jpg

1)Az anyag: káprázat, vagy valóság?

Prof. Dr. László Ervin filozófus, Héjjas István kutatómérnök, Dúl Antal teológus, Dr. Gelléri Júlia homeopatikus orvos, Paulinyi Tamás para-kutató, Szepes Mária írónő

http://hotfile.com/dl/5962838/fe1510d/01.001.html
http://hotfile.com/dl/5965488/742d72c/01.002.html
http://hotfile.com/dl/5969155/16884e5/01.003.html
http://hotfile.com/dl/5969316/e907670/01.CRC.html

A többi részt is hamarosan feltöltöm.

Noeamy
2009-06-11, 11:52 AM
Nagyon köszsönöm a sok Trungpa könyvet!!!:p

Nincs meg véletlenül valakinek szintén
Trungpa: Az illúzió játéka alcím: Narópa élete és tanításai
Nagyon megköszönnémkiss

szmerika
2009-06-11, 01:29 PM
Üdv Mindenkinek!!
Keresnék nadis kezeléshez való 1 vagy 2 perces gongos zenét, belebotlottam itt a topikban már hogy valaki rakott föl.. viszont már nem él, leszedni nem tudtam..
Ha valakinek van, esetleg nem-e lehetne-e hogy föltenné..
(sűrű pillarebegtetés...)

Tudok egy időzítőt, az idő közöket beállíthatod s mellette hallgathatsz bármilyen szép zenét . Később szükséged lesz rá!

http://data.hu/get/1491153/idozito.exe.html

szmerika

Vianne
2009-06-11, 01:34 PM
Sziasztok!
Nagyon tetszik ez a fórum, sok hasznos dolgot találtam itt. Segítséget szeretnék kérni, nem tudja vki feltölteni Judy Hall Kristálybiblia c. könyvét?

leoxha
2009-06-11, 03:30 PM
Szia Leoxha!

Többek között én is kerestem! megköszönném ha feltennéd! ;)

Szia!
A Mudrák I.-t már beszkeneltem, de nem igazán tudom, hogy mibe alakítsam át. Valami segítség? Pdf-be tudom átalakítani, de viszont túl nagy a fájl. Talán így is jó lesz?
A Mudrák II.-t még nem szkeneltem be. Erre még várnotok kell.
Üdv. leoxha

csuklock
2009-06-11, 06:28 PM
Nem tudom h lehet-e. De kérhetnék valamit? Meg szeretném szerezni Lux Elvira -Női szerepek c. könyvet. Ebben a fórumban kéne lennie de nem találom. 501 oldalnyi türelmem még nincsen.
Lehetne róla szó h valaki feltölti nekem? Előre is köszönöm. :D

kasy
2009-06-12, 03:41 AM
Világokon át 2. rész

A filozofikus hangvételű, 12 részes ismeretterjesztő sorozat — Lőrincz Gabriella szerkesztésében, rendezésében és műsorvezetői kalauzolásával — az emberi élet nagy és örök dilemmáit veszi sorra, ha nem is a teljesség, de az elmélyültség igényével.

Vállalt céljai között tartja számon olyan gondolkodásbeli, világszemléleti alternatívák megfogalmazását, melyek alapjaikban ősi kultúrkörök tudáskincséből táplálkoznak, de amelyek - modern korunk kihívásaira válaszolva - a kísérleti tudomány jövőbemutató, olykor merész hipotéziseivel egészülnek ki.

Az „összefüggések tudományáról” van szó, amely meglátja a világ jelenségeiben az analógiás megfeleléseket, összetartozásokat, a materiális tényezők mellett a szellemi valóságok létezését, az Ember-Föld-Univerzum hármas látóhatárának egybefüggő kapcsolatát.

Az egyenként kb. 50 perces filmek témaválasztása az integráció eszméjét tartja szem előtt, azaz a minden ember közös sorsát érintő kérdések, valamint a vallások közös gyökerét adó metafizikai világkép fogalmai szolgálnak alapjául.

2 ) Polaritás: a kétarcú valóság

Jankovics Marcell filmrendező, Prof. Dr. Tóth Tibor informatikus, Daubner Béla pszichiáter, Szepes Mária írónő, Dúl Antal teológus

http://hotfile.com/dl/6115831/e5136b0/02.001.html
http://hotfile.com/dl/6119417/d1dbefa/02.002.html
http://hotfile.com/dl/6149855/646dd9f/02.003.html
http://hotfile.com/dl/6266531/3d16c99/02.004.html
http://hotfile.com/dl/6266798/36a4ee1/02.CRC.html

szzsuzsa78
2009-06-12, 05:38 AM
Sziasztok!

Keresem az Aviva Módszer című könyv második kötetét.
Ha valakinek megvan, szeretném megkérni, hogy töltse fel ide.

Előre is köszönöm szépen.

jspartacus
2009-06-12, 06:48 AM
Most olvastam el Joe Vitale Kulcs-át, és el vagyok tőle ragadtatva
Apropó, nincs meg valakinek A Vonzásfaktor? Vagy az angol nyelvű könyveiből egy-kettő? Remélem jó sokat ki fognak adni tőle nálunk is, mert rettentően szuggesztív szerző!

Florea
2009-06-12, 07:06 AM
Joe Vitale: Life's Missing Instruction Manual : The Guidebook You Should Have Been Given at Birth

http://pixhost.ws/avaxhome/b7/03/000b03b7_medium.jpeg (http://pixhost.ws/pictures/721847)

http://rs424.rapidshare.com/files/195302254/0471768499.zip

Hypnotic Writing: How to Seduce and Persuade Customers with Only Your Words

http://pixhost.ws/avaxhome/9a/e5/000be59a_medium.jpeg (http://pixhost.ws/pictures/779674)

http://rapidshare.com/files/213061719/0470009799_Hypnotic_Writing_-_How_to_Seduce_and_Persuade_Customers_with_Only_Yo ur_Words_2006.zip

Meet and Grow Rich: How to Easily Create and Operate Your Own "Mastermind" Group for Health, Wealth, and More

http://pixhost.ws/avaxhome/f5/3f/000a3ff5_medium.jpeg (http://pixhost.ws/pictures/671733)

http://uploading.com/files/NT4USTSA/0470045485.zip.html

Joe Vitale “Complementary and Alternative Medicine: Clinic Design"

http://pixhost.ws/avaxhome/bd/58/000958bd_medium.jpeg (http://pixhost.ws/pictures/612541)

http://rs116.rapidshare.com/files/151900071/AlternMedi.zip

Joe Vitale “The Attractor Factor: 5 Easy Steps for Creating Wealth"

http://pixhost.ws/avaxhome/0f/53/0009530f_medium.jpeg (http://pixhost.ws/pictures/611087)

http://rs500.rapidshare.com/files/151264578/AttracFact.rar

Audio Espresso/Get It Done Now - Joe Vitale and Pat O'Bryan

http://pixhost.ws/avaxhome/24/4f/00094f24_medium.jpeg (http://pixhost.ws/pictures/610084)

http://rapidshare.com/files/150765955/Get-It-Done-Now.rar

Joe Vitale, Ihaleakala Hew, Ph.D Len “Zero Limits: The Secret Hawaiian System for Wealth, Health, Peace, and More"

http://pixhost.ws/avaxhome/2008-06-14/51D0rRmjMgL.jpg_.jpg (http://pixhost.ws/pictures/570973)

http://rs106.rapidshare.com/files/122597195/ZeLimit.rar

Kellemes olvasást, tanulást!
Florea

turoist
2009-06-12, 07:07 AM
Sziasztok!

Szabad Gábor - Hétköznapi felismerések

bercike
2009-06-12, 07:40 AM
Aviva Módszer könyv 1-2 rész

http://data.hu/get/1243770/avi1-2.rar.html

nem az én feltöltésem
bercike

macskafarka
2009-06-12, 07:42 AM
Sziasztok!

Régen volt valamelyik tv-csatornán egy Müller Péter sorozat Noé bárkája címmel. Sajnos nem tudtam rögzíteni, azóta pedig hiába is keresem.
Ha valaki tudna segíteni, nagyon megköszönném!

tratak
2009-06-12, 10:15 AM
Aviva Módszer

Itt zene is van hozzá...

turoist
2009-06-12, 12:14 PM
Egy radiesztéziáról szóló könyv:
Az inga

kasy
2009-06-12, 12:46 PM
Buddha Tudat - Zen buddhista tanítások

http://www.zen.hu/buddha_tudat.jpg

http://hotfile.com/dl/6302077/aa99a83/Zen_Buddha_Tanitasok.zip.html

Florea
2009-06-12, 02:05 PM
Kedves Florea!

Hol találod te meg ezeket a rapidos linkeket?

Szia,

rapidos linkeket érdemes keresni a Rapid Library-ben:
http://rapidlibrary.com/index.php?q=joe+vitale&filetype=0

A google keresője is jó! beírod a kulcsszavakat, s mellé írod, hogy rapid, vagy data, vagy upload stb... s kiadja a blogokat, amik tartalmazzák a keresett anyagot. Érdemes még különböző nyelven beírni a kulcsszavakat, s keresés a Web-en! kikapcsolni a keresés a magyar nyelvű oldalak között-et... Aztán persze a speciális keresés :D csodákra képes.

És persze van egy csomó fórum, weboldal, blog a világban, mint ez itt, amiken érdemes keresgélni. Ezekkel csak az a gond, hogy időről időre megszűnnek: szerzői jogvédelem miatt :(...

Remélem, hogy tudtam segíteni ;).

Florea

susan.red
2009-06-12, 02:39 PM
Mahalaksmi

Ezekben a dalokban sok az om mantra. Egy mantrát tömörítve teszek fel, mert 20 perces. Több részben tudom feltenni az egészet.
Jó mantrázást!

Zip fájlt azt hiszem nem tudok készíteni. Win RAR sikerült, de hogyan tegyem fel? Nincs ötlete valakinek?

ondrej
2009-06-12, 02:49 PM
Sziasztok!

Valaki fel tudná tölteni Neale Donald Walsch: Barátságban Istennel c. könyvét.

Köszi

Buvárkund
2009-06-12, 03:29 PM
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CKISCSA%7E1%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5 Cmsohtml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:HyphenationZone>21</w:HyphenationZone> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} p.cikkcim, li.cikkcim, div.cikkcim {mso-style-name:cikkcim; mso-margin-top-alt:auto; margin-right:0cm; mso-margin-bottom-alt:auto; margin-left:0cm; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:Arial; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; color:#004200; font-weight:bold;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> Kézjóga gyakorlatok- A Mudrák

http://rapidshare.com/files/59813531/K_zj_ga_gyakorlatok-_A_Mudr_k.doc

Buvárkund

turoist
2009-06-12, 04:28 PM
Sziasztok!
Még egy érdekes könyv:
Diószegi Vilmos - Sámánok nyomában Szibéria földjén

turoist
2009-06-12, 04:32 PM
Íme Platón két műve:
Szokratesz halála
Szokratesz védőbeszéde

turoist
2009-06-12, 05:07 PM
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"><meta name="ProgId" content="Word.Document"><meta name="Generator" content="Microsoft Word 11"><meta name="Originator" content="Microsoft Word 11"><link rel="File-List" href="file:///C:%5CDOCUME%7E1%5CPityu%5CLOCALS%7E1%5CTemp%5Cmsoh tml1%5C01%5Cclip_filelist.xml"><!--[if gte mso 9]><xml> <w:WordDocument> <w:View>Normal</w:View> <w:Zoom>0</w:Zoom> <w:PunctuationKerning/> <w:ValidateAgainstSchemas/> <w:SaveIfXMLInvalid>false</w:SaveIfXMLInvalid> <w:IgnoreMixedContent>false</w:IgnoreMixedContent> <w:AlwaysShowPlaceholderText>false</w:AlwaysShowPlaceholderText> <w:Compatibility> <w:BreakWrappedTables/> <w:SnapToGridInCell/> <w:WrapTextWithPunct/> <w:UseAsianBreakRules/> <w:DontGrowAutofit/> </w:Compatibility> <w:BrowserLevel>MicrosoftInternetExplorer4</w:BrowserLevel> </w:WordDocument> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <w:LatentStyles DefLockedState="false" LatentStyleCount="156"> </w:LatentStyles> </xml><![endif]--><style> <!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:HU; mso-fareast-language:HU;} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:72.0pt 90.0pt 72.0pt 90.0pt; mso-header-margin:36.0pt; mso-footer-margin:36.0pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} --> </style><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1026"/> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> <o:shapelayout v:ext="edit"> <o:idmap v:ext="edit" data="1"/> </o:shapelayout></xml><![endif]-->Szeretet, dualitás, házasság, gyerekek

turoist
2009-06-12, 05:12 PM
A filozófia lényege

turoist
2009-06-12, 05:34 PM
Balthasar Gracian - Az életbölcsesség kézikönyve

leoxha
2009-06-12, 05:50 PM
Sziasztok

Vére sikerült beszkenelnem a Mudrák I. Sajnálom, de csak így tudtam megoldani. Pjg-ből dvju-ba nekem nem ment. Derzsinek, pedig hálás vagyok a sok segítségértkiss.
Íme a Mudrák I.
http://data.hu/get/1492957/mudrak.001.html
http://data.hu/get/1493103/mudrak.002.html
http://data.hu/get/1492815/mudrak.003.html
http://data.hu/get/1492819/mudrak.crc.html
A második kötetet, hétvégén szkenelem be.
Üdv. Nektek;)

turoist
2009-06-12, 06:17 PM
Buddha beszédeinek gyűjteménye (1. rész):
A CSORDAPÁSZTOR 1 (rövidebb)
A CSORDAPÁSZTOR (hosszabb)
A GONDOLATOK KORDÁBAN TARTÁSA

turoist
2009-06-12, 06:21 PM
Buddha beszédeinek gyűjteménye (2. rész):
A LÉTSZOMJ KIOLTÁSA.doc
A SZENVEDÉSEK LÁNCOLATA 1 (rövidebb)
A SZENVEDÉSEK LÁNCOLATA (hosszabb)

turoist
2009-06-12, 06:25 PM
Buddha beszédeinek gyűjteménye (3. rész):
A SZERZETESI ÉLET SZABÁLYAI
A tan kerekének elindítása
A tűzbeszéd

turoist
2009-06-12, 06:29 PM
Buddha beszédeinek gyűjteménye (4. rész):
ABHAJA KIRÁLYFI
AMIT SZERETÜNK
ASSZALÁJANA

turoist
2009-06-12, 06:33 PM
Buddha beszédeinek gyűjteménye (5. rész):
AZ ASSZAPURAI BESZÉD
Az indulatok megsemmisítése
BUDDHA ELLENFELEI

turoist
2009-06-12, 06:35 PM
Buddha beszédeinek gyűjteménye (6. rész):
BUDDHA HALÁLA
BUDDHA MEGVILÁGOSODÁSA
BUDDHA SZÜLETÉSE

turoist
2009-06-12, 06:38 PM
Buddha beszédeinek gyűjteménye (7. rész):
BUDDHA TÁVOZÁSA OTTHONÁBÓL
BUDDHA TANíTÓ ÚTJÁNAK KEZDETE
CSALÉTEK

turoist
2009-06-12, 07:13 PM
Buddha beszédeinek gyűjteménye (8. rész):
DZSíVAKA
ÉLETELVEK
ERDEI REMETESÉG

turoist
2009-06-12, 07:16 PM
Buddha beszédeinek gyűjteménye (9. rész):
ÉSZUKÁRI
FÉLELEM ÉS RETTEGÉS
KUTYAUTÁNZÓ

turoist
2009-06-12, 07:19 PM
Buddha beszédeinek gyűjteménye (10. rész):
MÁGANDIJA.doc
MÁLUNKJÁPUTTA.doc
MEGTISZTULÁS.doc

turoist
2009-06-12, 07:22 PM
Buddha beszédeinek gyűjteménye (11. rész):
PÓTALIJA
PÉLDÁZAT A FŰRÉSZRŐL
PÉLDÁZAT A KEMÉNYFÁRÓL

turoist
2009-06-12, 07:25 PM
Buddha beszédeinek gyűjteménye (12. rész):
PÉLDÁZAT A KÍGYÓRÓL
SZACCSAKA
SZAKULUDÁJI

turoist
2009-06-12, 07:27 PM
Buddha beszédeinek gyűjteménye (13. (befejező) rész):
VACCSHAGOTTA

BogiBoszi
2009-06-12, 07:39 PM
Az angyali Bogi megint alkotott :) - kár hogy az édeskedves hangodat nem szőtted bele kiss

A napokban épp Téged hallgattalak a kocsiban - A karmának nincs humorérzéke volt soron :)

:) Ó, Warren, azóta sem csináltam meg a folytatását... Az is csoda, hogy visszatértem ide, annyiszor elfelejtettem a jelszót, hogy nem is emlékszem rá. :rolleyes: Most már nyugodtabb körülményeim vannak - ÁMEN -, úgyhogy apránként készítgetem a folytatást is.

Ezt azért még ajánlom terjesztésre:

http://www.youtube.com/watch?v=lY4zVr8qQQg&feature=channel

Jó éjt, Angyalkás álmokat Mindenkinek!!! kiss

BogiBoszi
2009-06-12, 07:54 PM
Szia Bogi Boszi!!

Régen nem hallattál magadról!

Szerintem ezt mindenkinek tudni és alkalmazni kellene !!Minden benne van tömören,velősen ami a tudatos teremtést illeti ;)
Köszönet a munkádért!!!!kiss

Huh. A mesélést kihagynám... :D Már újra a régi vagyok, csak javított kiadásban. Sok-sok mindent megéltem egyéves gubózásom alatt, de érdemes volt, mert i l y e n l a z a lettem, és újra tudok pozitívan összpontosítani. A nehézségekből rengeteget tanultam, és még többet erősödtem.

Még valami... Ismeretlen ismerősként is, kérlek, küldjetek sok-sok gyógyítós energiát a világ legdrágább Apukájának, akiben a sajátomat tisztelhetem, és aki néhány napja komoly szívpanaszokkal kórházba került, de már sokkal-sokkal jobban van. És egyre jobban lesz. ;) Köszönöm szépen, ha gondoltok Rá néhány pillanat erejéig, és megérkezik Hozzá a sok pozitív energia!!!

Jó éjt... kiss

roly79
2009-06-12, 08:55 PM
Vízprogramozás

roly79
2009-06-12, 10:27 PM
Dinamikus meditáció

kasy
2009-06-13, 03:34 AM
Világokon át 3. rész

3) Őselemek, őstörvények: a mindenség pillérei

Mireisz László filozófus, Dr. Simoncsics Péter orvos, Héjjas István kutatómérnök, Dúl Antal teológus, Prof. Dr. Tóth Tibor informatikus

http://hotfile.com/dl/6285609/cd1f5de/03.001.html
http://hotfile.com/dl/6290926/d703729/03.002.html
http://hotfile.com/dl/6293889/713b193/03.003.html
http://hotfile.com/dl/6295879/638e9fa/03.004.html
http://hotfile.com/dl/6295966/833a814/03.CRC.html

alice2
2009-06-13, 06:04 AM
Sziasztok, még új vagyok.Nagyon sok érdekességgel találkoztam a közösségetek által.Megpróbálok én is hozzátenni, hátha sikerül.:D További szép napot Mindenkinek!

Derzsi
2009-06-13, 06:51 AM
Huh. A mesélést kihagynám... :D Már újra a régi vagyok, csak javított kiadásban. Sok-sok mindent megéltem egyéves gubózásom alatt, de érdemes volt, mert i l y e n l a z a lettem, és újra tudok pozitívan összpontosítani. A nehézségekből rengeteget tanultam, és még többet erősödtem.

Még valami... Ismeretlen ismerősként is, kérlek, küldjetek sok-sok gyógyítós energiát a világ legdrágább Apukájának, akiben a sajátomat tisztelhetem, és aki néhány napja komoly szívpanaszokkal kórházba került, de már sokkal-sokkal jobban van. És egyre jobban lesz. ;) Köszönöm szépen, ha gondoltok Rá néhány pillanat erejéig, és megérkezik Hozzá a sok pozitív energia!!!

Jó éjt... kiss

Drága Bogi.Nagyon örülök a jó híreidnek kiss
Apukádnak megy a gyógyító energia sok-sok szeretettel !!!

Derzsi
2009-06-13, 08:03 AM
Sziasztok

Vére sikerült beszkenelnem a Mudrák I. Sajnálom, de csak így tudtam megoldani. Pjg-ből dvju-ba nekem nem ment. Derzsinek, pedig hálás vagyok a sok segítségértkiss.
Íme a Mudrák I.
A második kötetet, hétvégén szkenelem be.
Üdv. Nektek;)

Átalakítottam DJVU-ba.Drága leoxha,ha tehetem arra kérlek hogy a Mudrák II.-t nyers anyagként(nem pdf-ben) tedd fel.A mappát csomagold,darabold rar-ba,igy 5-6 megás DJVU -t tudok belöle csinálni,ha a scannelt lapokat alakítom.
Köszönet a scannelésért ,sokunknak örömet szereztél velekiss

Gertrud Hirschi-MUDRÁK I.
http://data.hu/get/1493925/Gertrud_Hirschi_Mudrak_I..djvu.html

BogiBoszi
2009-06-13, 09:09 AM
Drága Bogi.Nagyon örülök a jó híreidnek kiss
Apukádnak megy a gyógyító energia sok-sok szeretettel !!!

kiss Drága vagy, köszi, kösziii!!! Már sokkal jobban van, a hangja egészen vidám!

A youtube-os linket javítom, mert találtam 1-2 elírást, és kijavítottam őket, így újra feltöltöttem:

http://www.youtube.com/watch?v=qojU-s6AXHs (http://www.youtube.com/watch?v=qojU-s6AXHs)

/Így az előző már nem működik.../

susan.red
2009-06-13, 11:04 AM
Shree Sukt

http://data.hu/get/1494259/08-Shree_Sukt.zip

Ez a Mahalaksmi mantra egyik része. Innen letölthető. Szóljatok, ha nem megy!!!!

susan.red
2009-06-13, 11:07 AM
Chants of Mahalakshmi Mantra

http://data.hu/get/1494244/04-108_Chants_of_Mahalakshmi_Mantra.rar.html

Nagyon kezdő vagyok.Ez is egy om mantra. Most léptem be a databa és nem tudom ez a helyes link? Jelezzetek vissza. Köszi.

mandarina
2009-06-13, 12:41 PM
Van valakinek valami konyve GRAHAM HANKOOK -tol ? Koszonom !

anadi
2009-06-13, 04:30 PM
Sziasztok Nadisok!

Van egy teljesen jó időzítő progi. A beállításoknál saját "gong" hangot beállíthatunk. Havonta kér új kódot, de azt a szerző oldaláról be is lehet szerezni.
Én úgy használom, hogy az időzítő mellett még egy zenét is bekapcsolok, a windóz audiomixere úgyis összeadja a kétféle hangot.

Innen le lehet tölteni:
http://www.buffalosoftware.net/pctimer.htm

További szép napot!

Demisec
2009-06-13, 04:32 PM
sziasztok!
Ezt a könyvet keresem bár milyen formátumban: Bob Proctor gazdagnak születtél. Előre is köszönöm annak aki tud segíteni.

susan.red
2009-06-13, 04:43 PM
Breat of Life
The Evolution of Buddhism
The Seiza Position
Zazen

susan.red
2009-06-13, 04:51 PM
Half Lotus
Mantras
The Cosmic Mudra
Shikantanza

susan.red
2009-06-13, 05:06 PM
Ganpati Beej Mantra
Shiva Prarthana
Namaskar Mantra
Intruductory Commentory
Om Namah Shivaya

A hatodik mantrát fel kellett tennem a data.hu-ra.Innen tölthetitek le.

susan.red
2009-06-13, 05:16 PM
Chanting of Maha Mritunjay Mantra 108 times

http://data.hu/get/1494765/05-Chanting_of_Maha_Mritunjay_Mantra_108_times.zipx.h tml

san398
2009-06-13, 05:59 PM
Köszönöm mindenkinek a sok sok értékes letölteni valót!
Mesterkurzus feltöltéseim, ha lesz rá igény folyamatosan töltöm fel a meglévőket.
http://rapidshare.com/users/YBCQI5

Éva03
2009-06-13, 06:07 PM
Szia Alice2 és Mindenki! Én is új vagyok. Nemrég kerültem erre az útra. Kezdésül megvettem és elolvastam Brandonnak a Belső utazás c. könyvét és Tolle: A most hatalma c. könyvnél tartok. Talán elkéstem - hozzátok képest.
Úgy érzem, hogy jó úton járok ... remélem! Nagyon érdeklődöm az agykonntroll iránt is, amit szeretnék bevezetni a mindennapjaimban. Van -e valakinek tapasztalata? Csak azt hallani, hogy működik. Viszont ami még felkeltette a kíváncsiságomat - vagyis több mint kiváncsiság - szeretném kipróbálni a belső utazást cd segítségével. A könyvben leírtak arra ösztönöznek, hogy nekem ki kell próbálnom, talán segítséget nyújtana. Megvan valakinek?

Tudom, hogy később van az az idő amikor én még letudok tölteni, de sebaj, én még nagyon kezdő vagyok e témában és e területen. Bár olvasgattam már régebben Müller Pétertől és ami még közel áll a szívemhez az Ranschburg Jenő művei. De még csak most érzem azt, hogy ez az a bizonyos út amit végig kell járnom.

Ja és nagyon örülök hogy rátaláltam erre a közösségre, sokat lehet "tanulni, fejlődni" általatok, az írásaitok, gondolataitok által.

Köszi Mindenkinek!

Derzsi
2009-06-13, 06:20 PM
Szia Alice2 és Mindenki! Én is új vagyok. Nemrég kerültem erre az útra. Kezdésül megvettem és elolvastam Brandonnak a Belső utazás c. könyvét és Tolle: A most hatalma c. könyvnél tartok. Úgy érzem, hogy jó úton járok ... remélem! Nagyon érdeklődöm az agykonntroll iránt is, amit szeretnék bevezetni a mindennapjaimban. Van -e valakinek tapasztalata? Csak azt hallani, hogy működik. Viszont ami még felkeltette a kíváncsiságomat - vagyis több mint kiváncsiság - szeretném kipróbálni a belső utazást cd segítségével. A könyvben leírtak arra ösztönöznek, hogy nekem ki kell próbálnom, talán segítséget nyújtana. Megvan valakinek?

Tudom, hogy később van az az idő amikor én még letudok tölteni, de sebaj, én még nagyon kezdő vagyok e témában és e területen. Bár olvasgattam már régebben Müller Pétertől és ami még közel áll a szívemhez az Ranschburg Jenő művei. De még csak most érzem azt, hogy ez az a bizonyos út amit végig kell járnom.

Köszi Mindenkinek!

Szia Éva!
Ezt máris letöltheted, a külső linkek mennek.
Amugy többször is fennt van,használd bátran a keresőt,a felső kék sávban van .
Köszönet Roy-nak a feltöltésért!!

Brandon Bays:Belső utazás CD(hanganyag) -Heltay Klára-

http://data.hu/get/1463678/Belso_uta...lara1.zip.html (http://data.hu/get/1463678/Belso_utazas__Heltay_Klara1.zip.html)

http://data.hu/get/1463742/Belso_uta...lara2.zip.html (http://data.hu/get/1463742/Belso_utazas__Heltay_Klara2.zip.html)

http://data.hu/get/1463790/Belso_uta...lara3.zip.html (http://data.hu/get/1463790/Belso_utazas__Heltay_Klara3.zip.html)

http://data.hu/get/1463823/Belso_uta...lara4.zip.html (http://data.hu/get/1463823/Belso_utazas__Heltay_Klara4.zip.html)

kolonte
2009-06-13, 06:39 PM
Tolle: A most hatalma c. könyvnél tartok. Talán elkéstem - hozzátok képest.
Úgy érzem, hogy jó úton járok ... remélem!
Kedves Éva03!
Ha olvasod a Most Hatalma c. könyvet, akkor te a világ legszerencsésebb embere vagy, ugyanis azzal a könyvvel mindent megkaptál. Olvasd csak! Ha végére érsz, talán rájösz, ne az utat keresd, csak a Most-ot.
Sok sikert kívánok hozzá!

Radványa
2009-06-14, 02:28 AM
Egyik sem saját feltöltésem, a legtöbbjéhez centrino linkjein keresztül jutottam hozzá.
301529

301530

301531

301532

301533

301537

301538

301539

301540

301541

Radványa
2009-06-14, 02:34 AM
301547

301548

301549

301550

301551

kasy
2009-06-14, 03:29 AM
Világokon át 4. rész

4) Tér, idő, tudat: dimenziók hálója

Hankiss Elemér szociológus, Dúl Antal teológus, Makovecz Imre építész, Paulinyi Tamás para-kutató, Müller Péter író

http://hotfile.com/dl/6439263/198359a/04.001.html
http://hotfile.com/dl/6445382/ede4207/04.002.html
http://hotfile.com/dl/6448740/126da96/04.003.html
http://hotfile.com/dl/6453861/5c40992/04.004.html
http://hotfile.com/dl/6464007/a0a7deb/04.CRC.html

susan.red
2009-06-14, 04:41 AM
Vighnanas Shloka
Commentary
Ganesha Kavacha
Sankat Nasham Ganesha Stotram

Vighnanivarak Siddhivinayak Stotram
Sarvashtapradam Gajanana Stotra
Ganesha Gayatri

A 9-ik számot, ill a mantrát innen lehet letölteni.

http://data.hu/get/1494797/09-Ganesha_atharvasheersha.zipx.html

Bhakthamanorasiddhipradam Ganesha Stotram /Aki az első szót ki tudja mondani, annak elismerésem!/
Aarti
Mantrapushpanjali

susan.red
2009-06-14, 05:07 AM
Signature Prayer-for Art and Artistes
Pradnya Vardan Mantra
Ya Kundendu
Commentary
Saraswati Vandana

Sharda Bhujang Ashtakam
Pradnya Vardan Stotram
Shatnam Stotra
Aarti

A nyolcas a data.hu-n van feltöltve, mert nagyon hosszú.

http://data.hu/get/1494796/08-Beej_Mantra_108_chants.zipx.html

Derzsi
2009-06-14, 12:14 PM
Átalakítottam DJVU-ba.Drága leoxha,ha tehetem arra kérlek hogy a Mudrák II.-t nyers anyagként(nem pdf-ben) tedd fel.A mappát csomagold,darabold rar-ba,igy 5-6 megás DJVU -t tudok belöle csinálni,ha a scannelt lapokat alakítom.
Köszönet a scannelésért ,sokunknak örömet szereztél velekiss

Gertrud Hirschi-MUDRÁK I.
http://data.hu/get/1493925/Gertrud_Hirschi_Mudrak_I..djvu.html

Gertrud Hirschi MUDRÁK II. DJVU

http://rapidshare.com/files/244465515/Gertrud_Hirschi_-_Mudr_k_II..djvu

És itt a nyers scannelt anyag ha valaki OCR-t akarna.
http://rapidshare.com/files/244472508/mudrakII.zip

Áldás Leoxhának hogy beszkennelte és közkinccsé tette :)

mandarina
2009-06-14, 01:31 PM
GRAHAM HANCOOK konyveket keresek, koszonom !

Mrs Tanár
2009-06-14, 03:52 PM
Könyv helyett:
Hancock honlapja:
http://209.85.135.132/translate_c?hl=hu&sl=en&u=http://www.grahamhancock.com/underworld/&prev=/search%3Fq%3Dgrahamhancock.com%26hl%3Dhu%26sa%3DG&usg=ALkJrhh9RYdIyhiNtaZC-CIBryl0kBChsg
Bauval honlapja:
http://www.robertbauval.co.uk/

Kremo
2009-06-14, 08:56 PM
Kedves BogiBoszi! Örülök, ha hasznát veszed. Nekem is kazettán volt meg először a villámolvasás, de így tartósabb.
Tegnap este egy ismerős kérésére felraktam a Tökéletes memóriát a data.hu-ra, bemásolom annak is a linkjét.
Magdi

Szia kedves Magdi59!

Feltudnádtölteni ezt az anyagot mégegyszer,mert már nem él a link.
Előre is köszömöm: Kremo

Bárki mástól is szívesen fogadom, ha megvanaz anyag.:D

Kremo
2009-06-14, 10:59 PM
Eredeti The Seret- A Titok,amelyikben még szerepel Esther is..

Erröl több infot.itt olvashattok:
http://www.nibiru.hu/life/080331atitok.htm

Angol szöveg,magyar felirattal

Kedves Morey!

Sajnos a z05ös kiterjesztéstől nem letölthető,kérlek töltsd fel őket újra.
Köszömöm.
Bki más segítségét is köszönöm,ha fel tudja tölteni.;)

Florea
2009-06-15, 04:46 AM
Celtic Sounds of Middle Earth [2CD]

http://pixhost.ws/avaxhome/ad/82/000d82ad_medium.jpeg[/url]

Kelta zene. Válogatás. Misztikus, hagyományos, new age... A természetből vett hangokkal, csicsergésekkel, csobogásokkal, fuvallatokkal tűzdelve, világhírű előadókkal... szép!

http://rapidshare.com/files/32926065/Celtic_Sounds_of_Middle_Earth__VA__2CD_.part1.rar
http://rapidshare.com/files/32929116/Celtic_Sounds_of_Middle_Earth__VA__2CD_.part2.rar
http://rapidshare.com/files/32934811/Celtic_Sounds_of_Middle_Earth__VA__2CD_.part3.rar
http://rapidshare.com/files/32998873/Celtic_Sounds_of_Middle_Earth__VA__2CD_.part4.rar
http://rapidshare.com/files/33002456/Celtic_Sounds_of_Middle_Earth__VA__2CD_.part5.rar
http://rapidshare.com/files/33000996/Celtic_Sounds_of_Middle_Earth__VA__2CD_.part6.rar

BogiBoszi
2009-06-15, 08:07 AM
Sai Baba tanításai:

http://www.youtube.com/watch?v=Q_0zCMef4iE

Sajna feltölteni nem tudom ezeket a filmecskéket, mert túl nagyok, viszont a youtube-ról le lehet tölteni. :)

Róbert76
2009-06-15, 08:35 AM
Kedves Morey!

Sajnos a z05ös kiterjesztéstől nem letölthető,kérlek töltsd fel őket újra.
Köszömöm.
Bki más segítségét is köszönöm,ha fel tudja tölteni.;)

Itt az eredeti verzió,az elérhető legjobb forditású felirattal:

http://data.hu/get/1497592/A_tk_eredeti.part1.rar.html
http://data.hu/get/1497593/A_tk_eredeti.part2.rar.html
http://data.hu/get/1497595/A_tk_eredeti.part3.rar.html
http://data.hu/get/1497596/A_tk_eredeti.part4.rar.html
http://data.hu/get/1497597/A_tk_eredeti.part5.rar.html
http://data.hu/get/1497598/A_tk_eredeti.part6.rar.html
http://data.hu/get/1497599/A_tk_eredeti.part7.rar.html
http://data.hu/get/1497600/A_tk_eredeti.part8.rar.html

rarpass:
ro-bi

:34::34:

roppa
2009-06-15, 10:21 AM
Sziasztok,

Mély, belső átalakulás című könyvet keresem. (esetleg word-ben...)

Köszönettel.

nahat
2009-06-15, 11:34 AM
Sziasztok keresem Dr. Richard Wiseman : Szerencseiskola című könyvet.Előre is köszönöm:)

casby
2009-06-15, 01:24 PM
Sziasztok,

Mély, belső átalakulás című könyvet keresem. (esetleg word-ben...)

Köszönettel.

Szia, nekem csak djvu-ban van meg, ha az megfelel.

siriusB
2009-06-15, 03:29 PM
GRAHAM HANCOOK konyveket keresek, koszonom !

http://data.hu/get/1192074/364-4661_Hancock_IKJ.rar.html

kasy
2009-06-16, 02:23 AM
Világokon át 5. rész

5) Az élet lehelete: céllal, céltalanul?

Prof. Dr. Tóth Tibor informatikus, Grandpierre Attila csillagász, Dúl Antal teológus, Paulinyi Tamás para-kutató, Mireisz László filozófus

http://hotfile.com/dl/6584679/f1be704/05.001.html
http://hotfile.com/dl/6593613/022833e/05.002.html
http://hotfile.com/dl/6596551/bd60504/05.003.html
http://hotfile.com/dl/6612780/ad91e7d/05.004.html
http://hotfile.com/dl/6613080/dd7db61/05.CRC.html

Ophelia7
2009-06-16, 05:52 AM
Szia Alice2 és Mindenki! Én is új vagyok. Nemrég kerültem erre az útra. Kezdésül megvettem és elolvastam Brandonnak a Belső utazás c. könyvét és Tolle: A most hatalma c. könyvnél tartok. Talán elkéstem - hozzátok képest.
Úgy érzem, hogy jó úton járok ... remélem! Nagyon érdeklődöm az agykonntroll iránt is, amit szeretnék bevezetni a mindennapjaimban. Van -e valakinek tapasztalata? Csak azt hallani, hogy működik. Viszont ami még felkeltette a kíváncsiságomat - vagyis több mint kiváncsiság - szeretném kipróbálni a belső utazást cd segítségével. A könyvben leírtak arra ösztönöznek, hogy nekem ki kell próbálnom, talán segítséget nyújtana. Megvan valakinek?

Ja és nagyon örülök hogy rátaláltam erre a közösségre, sokat lehet "tanulni, fejlődni" általatok, az írásaitok, gondolataitok által.

Köszi Mindenkinek!

Üdvözöllek közöttünk! :)
Csak annyit mondanék Neked, hogy nem késtél el senkihez képest. "Semmi nem különb semminél csak az útnak más-más szakaszai vannak."
Érezd olyan jól magad itt, ahogyan én is.

Claire18
2009-06-16, 06:39 AM
Erre a linkre rákkattintva le tudod tölteni a Tökéletes memória anyagot

http://data.hu/get/1259426/02_-_Tokeletes_memoria.mp3.html

Üdv Claire

leoxha
2009-06-16, 08:52 AM
Kedves sz_gy2004!

Kérésedre szivesenkiss
Markus Schirner: Légzéstechnikák link
http://data.hu/get/1481737/Markus_S.-Legzestechnikak.PDF.html (http://data.hu/get/1481737/Markus_S.-Legzestechnikak.PDF.html)

Szeretettel leoxha

kema
2009-06-16, 09:30 AM
Sziasztok !

Keresem

Paul H. Ray - Sherry Ruth Anderson : Kulturális Kreatívok c. könyvét

A Kulturális Kreatívok történelmi jelentőségű mű :a szerzők – több, mint tizenhárom év kutatási eredményeire támaszkodva – elsőként, tudományos megalapozottsággal, ugyanakkor a hétköznapokból merített példákkal és lebilincselő személyes vallomásokkal tarkítva mutatja be a XXI. század társadalmi fejlődésének két – sokak számára ismeretlen, mégis – döntő jelentőségű tényezőjét.

Hírt adnak arról, hogy egyre több ember – a könyv írásakor az Egyesült Államokban 50 millió, 2008-as adatok alapján a nyugati társadalmakban már több mint 150 millió ember – gondolkodik másképpen, mint azt a hatalom szeretné és a média belénk sulykolja.

Azt is megmutatják, hogy ezeket a társadalmi változásokat nem lehet megállítani, megakadályozni, mert ez a hatalmas tömeg – amint tudatosul benne az erő, amit képvisel – meg fogja változtatni a világot.

Köszönöm

További Szép Napot !
Kema

Florea
2009-06-16, 11:35 AM
Próbáld ki:
Biztos volt már munkahelyi vagy más konfliktusod.
Egyszerűen a résztvevők helyzetébe gondold bele magad, és érvelj helyettük. Ne hagyj ki egy résztvevőt sem. Kicsit olyan, mintha egyedül sakkoznál, és csak eleinte furcsa. Ha a végére értél, és kiveséztél minden lehetséges változatot, engedd szabadjára a gondolatokat. Csak arra vigyázz, hogy ne ijedj meg, mert akkor mindjárt "visszatérsz"

Kedves Szatvacyla,
nagyon tetszett az a tanácsod, amit adamani-nak írtál. kipróbáltam :2:. Méghozzá egy megbeszélés utáni konfliktushelyzetet követően (este, amikor hazamentem). Teljesen megdöbbentett az eredmény. Nem tudnám összegezni a képet, ami lejátszódott bennem, de ha megpróbálnám, valahogy így nézne ki:

Láttam az embereket, ahogy mindenki él a saját filmjében, s ott játszik, általában főszerepet. A saját kis világukban élő emberek többnyire nem is egymással kommunikálnak, hanem a saját igazukat bizonygatják, sokszor meg sem hallva a másik véleményét...

Konklúzió: az egyik legnagyobb erény a nyitottság, amikor a másik személy szemszögéből is tudod látni a helyzetet, ill. a verbális érveléshez szükséges retorikai képesség, hogy kibillentsd a másikat a saját filmjéből, hogy meghallja, hogy létezik más is, valami új is, ami lehet, hogy számára is jobb lenne, ha elgondolkodna rajta... Ha egyáltalán mérlegelné.

A gond csak az, hogy sokakban annyi tüske van, hogy amikor hallanak egy "más véleményt", ahelyett, hogy elgondolkodnának rajta, kapásból elkezdenek védekezni (rossz beidegződés)... amivel persze saját magukat fosztják meg a fejlődéstől.
kösz, hogy megosztottad velem ezt a "játékot".
Szép napokat:
Florea

Más:
http://www.youtube.com/<wbr>homeproject (http://www.youtube.com/homeproject)

Mindenkinek szíves figyelmébe .... már csak rövid ideig lesz fent... próbáljátok megnézni (kinek ideje engedi) 1 óra 34 perc!
A szöveg angolul megy (ha bekapcsolod, mert nem automatikus), de lehet hozzá magyar feliratot rendezni. A kép jobb alsó sarkában a YouTube felirat alatt van egy felfelé mutató nyíl, ha arra klikkelsz: piros cc: Turn on captions: Translate: Hungarian: Translate.

rumpali teppo
2009-06-16, 12:29 PM
Sziasztok!

Keresem Koronczi Éva: Virágot kértem című könyvét, s közben mindenkinek ajánlom szeretettel!
Tartalom:
Koronczi Éva : Virágot kértem

• Az író áttétes rákból való felgyógyulása során szerzett bõséges tapasztalatain keresztül átfogó ismeretekkel ajándékozza meg olvasóit. Õszintén megosztja személyes élményeit élete legsötétebb mélységeirõl és legfelemelõbb pillanatairól.

• Hozzájárul ahhoz, hogy megértsék a betegségek életünkben betöltött szerepét, mi a különbség a betegség és a tünet között, miért nem lehet eredményes csupán a tünetek megszüntetése.

• Bemutatja, hogy lelki terheinktõl való megszabadulás nélkül nem létezhet teljes gyógyulás.

• Megtudhatják, mibõl merített lelkierõt a - mások számára is utat mutató, példaértékû – gyógyulásához, melynek alapgondolata szerint a betegség is csupán egy feladat a sok közül.

• Segít megérteni a hit és a szeretet szerepét. A könyvben található meditációs gyakorlatok végzése elõsegítheti lelki békénk, s a bennünk szunnyadó szeretet kibontakozását.

• Teljes képet kaphatnak nem csupán a rákból való felgyógyulásról, hanem mindenfajta gyógyuláshoz, például az allergiát is beleértve. Beleszõve találják azokat az ismereteket, amelyekhez az író más könyvek olvasása során jutott.

• Hasznos ismereteket kaphatnak a gyógyulás lépéseirõl, kezdve a probléma felvállalásával egészen addig, hogy le tudják zárni a folyamatot, hogy annak csupán a tapasztalata maradjon meg.

• Meggyõzõdhetnek, hogy a gyógyulás során maga az út a fontos, amelyet közben bejárunk, hiszen azáltal gazdagodunk, más, jobb emberekké válunk. A lélekemelõ történetekkel színesített könyv szeretetteljes gondolatai mindenkit megérintenek.

• Betekintést nyerhetnek létezésünk csodájába, teljesebbé válhat világlátásuk. Mi más lehetne a gyógyulás célja? Egy saját történeten keresztül mintegy ablak nyílik a létezés teljességére. Üzenete pedig, jobban higgyenek önmagukban, legyenek tudatában személyes felelõsségüknek.

Ha röviden kellene jellemezni ezt a könyvet, azt mondhatnánk róla: ÉLNI TANÍT!

Akinek megvan, legyen szíves tegye közzé! Köszönettel és szeretettel: Tündi

kasy
2009-06-16, 03:25 PM
Szúri Nágammá: Levelek Srí Ramana Maharsi ásramjából

http://www.konywebbolt.hu/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/l/e/levelek-sri-ramana-maharsi-asramjabol.JPG

Szúri Nágammá tíz évig élt a 20. századi India egyik legnagyobb szentje, Srí Ramana Maharsi közelében, ahonnan leveleket írt bátyjának. A kötetben szereplő levelek hű képet festenek Srí Ramana Maharsi mindennapjairól, csodálatos lényéről és azokról az útmutatásokról, melyeket a hozzá forduló keresőknek adott. A leveleken révén egy nő szemén keresztül nyerünk bepillantást az ásram világának hétköznapjaiba. A szent életéről és tanításáról számos könyv és visszaemlékezés jelent meg az őt ismerő tanítványai tollából, Nágammá írását mégis egyedülállóvá teszi személyes hangvétele, érzékenysége és az apró részletek megjelenítése.

Szúri Nágammá Srí Ramana Maharsi egyik legismertebb női tanítványa és követője volt, aki tíz esztendőt töltött a szent mellett, és könyveiben örökítette meg ennek az időszaknak a legemlékezetesebb pillanatait. A már gyermekként özvegyi sorsa jutott fiatal lányból, akinek taníttatására nem pazarolt pénzt a család, a telugu költészetben és a szent iratokban jártas, szellemi magaslatokra jutott szellemi gyakorló lett.

„El sem tudjuk képzelni, milyen jelentőségteljesek a mahátmák szavai. Arra kérsz, hogy papírra vessem őket, de hogyan is tudnám Bhagaván szavainak különleges báját visszaadni? (…) Egyik legutóbbi versemben azt írtam, hogy minden szava szentírás. De miért csak a szavait említem? Hiszen ha valaki rendelkezik a megértés képességével, akkor a tekintete, testtartása, tettei és mozdulatlansága, ki- és belégzése, és minden vele kapcsolatos történés jelentőségteljes.”

http://hotfile.com/dl/6928549/8a4c514/Szuri_Nagamma-Levelek_Sri_Ramana_Maharsi_asramjabol.pdf.html

bercike
2009-06-16, 03:35 PM
kersem:
MEIR Sneider:Gyógyulj meg,hogy gyógyíthass
/Az öngyógyítás művészete!

köszönöm
bercike

Barna medve
2009-06-16, 04:22 PM
Sziasztok

Keresem a SHINODA BOLEN :A bennünk élő istennők című könyvet

Köszönöm

Róbert76
2009-06-17, 01:48 AM
ittt egy kis csemege a távgyogyításról
"Gyógyítás energiával és információval (4.): Távgyógyítás
Az energiával való gyógyítás fogalomkörébe az alternatív orvoslás, a természetgyógyászat többféle módszere és számos terápiás eljárás tartozik bele. Az energiakezelés ...
Az energiával való gyógyítás fogalomkörébe az alternatív orvoslás, a természetgyógyászat többféle módszere és számos terápiás eljárás tartozik bele. Az energiakezelés minden esetben a terapeuta és a beteg azon meggyőződésén, hitén alapul, hogy a testben és körülötte finom bioenergia található. Ez a ma létező műszerekkel (talán az egyetlen Egely-kerék kivételével) és tudományosnak minősített eljárásokkal nem mérhető. A legújabb kutatások alátámasztják, hogy energiakezeléssel számos olyan egészségi problémán lehet segíteni, amellyel kapcsolatban a korszerű nyugati orvoslás vagy tehetetlen, vagy nem képes számottevő javulást elérni. Ma már egyre több orvos is hajlandó beépíteni eszköztárába ezeket a terápiákat. Cikksorozatunk utolsó részében a távgyógyítással foglalkozunk.
A távgyógyítás az energiakezelés kategóriájába sorolható, de legalább ennyire hozzátartozik az információs gyógyítás kategóriájához. A gyógyító akár sok ezer kilométeres távolságból is képes segíteni a betegen, mégpedig erős koncentrációval, meditációval, gyógyító szándékkal, imádkozással. A gyógyulás, az állapotjavulás szempontjából a távolságnak nincs jelentősége, sőt - mint korábban említettük - több terapeuta úgy tartja, hogy a nagyobb távolság hatékonyabb gyógyítást tesz lehetővé.
Természetesen a távgyógyítás az, amivel kapcsolatban a legtöbb kétely megfogalmazódik, sőt sokan egyenesen sarlatánságnak tartják. Ha valaki távgyógyítás hatására mégis jobban lesz, akkor is többnyire megfogalmazódik az ellenvetés, hogy a javulást valójában szuggesztió vagy önszuggesztió okozta, de lehet szó placébóhatásról vagy spontán gyógyulásról is. Közös ellenérv az, hogy a beteg tud a távgyógyítás tényéről, hisz benne, és ettől kezd javulni az állapota.
Igen ám, de mi a helyzet akkor, ha a páciens nincs beavatva, vagyis nem tud arról, hogy bárki a távolból gyógyítani próbálja? Tanulmányok szerint ilyenkor is bekövetkezik állapotjavulás. Még érdekesebb a helyzet, ha nem emberek, hanem állatok gyógyításáról van szó, esetleg növényeken, baktériumokon, gombákon, különböző sejteken vagy DNS-en végeznek távolból energiakezelést. Ezekben az esetekben természetesen szó sem lehet placébóhatásról vagy szuggesztióról, mégis jelentős változás következik be.
Több tudományos kutatás foglalkozott kardiológiai intenzív osztályon fekvő betegek távgyógyításával. Kaliforniában 192 súlyos szívbetegségben szenvedő személyt gyógyítottak a távolból imádsággal, míg a kontrollcsoportban 201-en voltak. A vizsgálat valamennyi, ma elfogadott tudományos követelménynek megfelelt - mind a személyek kiválasztását, mind a kutatás módszertanát illetően (Byrd, 198.
Egy-egy betegért naponta imádkozott 3-7 keresztény úgy, hogy fohászukban gyors felépülést, a szövődmények elkerülését kérték, és általában minden jót kívántak a betegnek. Abban a betegcsoportban, amelynek a tagjaiért imádkoztak, szignifikánsan kisebb volt azoknak a száma, akik intubálásra, antibiotikum-kezelésre szorultak, akiknél keringési rendellenesség vagy tüdőgyulladás lépett fel, illetve akiknek vízhajtó gyógyszert kellett kapniuk. A kórházi kezelés ideje mindkét csoportban azonos volt, a betegek tünetei mégis lényegesen különböztek.
Harris és kollégái 1999-ben hasonló vizsgálatot végeztek Kansas Cityben: 466 szívbeteg került abba a csoportba, amelynek tagjaiért imádkoztak, míg 524-en a kontrollcsoportban kaptak helyet. Ügyeltek arra, hogy az életkor, a nem és egyéb körülmények tekintetében ne legyen lényeges különbség a két csoport tagjai között. További érdekesség, hogy sem a betegek, sem az orvosi személyzet nem tudott arról, hogy kutatást végeznek, ily módon a témával kapcsolatos véleményük, esetleges előítéletük semmilyen módon nem esett latba.
Az imádkozással segítő személyeket a város lakosai közül választották ki, közülük 15, egyenként 5-5 tagot magában foglaló csoportot képeztek. Az imádkozók között a legkülönbözőbb vallásúak kaptak helyet. Az ily módon gyógyító személyek minden beteg esetében egy nappal az után kezdték meg tevékenységüket, hogy az illető bekerült a kardiológiai intenzív osztályra. Naponta, összesen 28 napon át imádkoztak a betegekért, és ez a négy hét az esetek 95%-ában a páciensek kórházi tartózkodásának teljes időtartamát átfogta. A fohász lényege az volt, hogy a betegek gyorsan, szövődmények nélkül gyógyuljanak fel. A kórházi tartózkodás alatt történt változásokat egy belgyógyász és három gyakorlott kardiológus értékelte a legszigorúbb tudományos követelmények szerint. Az adatok elemzése, az értékelés során a vakpróbát alkalmazták, vagyis nem tudták, kiről van szó. Az imádsággal is kezelt csoport tagjainál statisztikai értelemben szignifikánsan nagyobb fokú javulás következett be. A kutatások során nem sikerült egyértelmű eredményre jutni a tekintetben, hogy melyik távgyógyító módszer hatékonyabb: az imádkozás vagy pedig a vallási fogalmakon kívül eső, más jellegű távgyógyítás.
További érdekes tanulmányt jegyeztek 1998-ban Fred Sicher, Elisabeth Targ és kollégái. A kutatás során a California Pacific Medical Center által kezelt 40 olyan beteget vizsgáltak, aki előrehaladott AIDS-betegségben szenvedett. Véletlenszerűen válogatták ki, melyikük részesül távkezelésben, és melyik nem. Valamennyi páciens azonos jellegű orvosi ellátást kapott. A gyógyító energiát 40 gyógyító küldte nekik az Egyesült Államok különböző részeiből. Valamennyi gyógyítónak legalább ötéves gyakorlata volt az effajta kezelésben. A terapeuták a vizsgálatban részt vevő betegek közül ötnek a fényképét, valamint a betegek keresztnevét kapták meg, és közölték velük, hogy semmilyen más információ nem áll rendelkezésükre. A gyógyítók mindennap egy órán át küldtek energiát, heti hat napon, összesen tíz héten keresztül. Hetente változtatták, hogy egy-egy gyógyító éppen kiket kezel, ily módon minden betegen tíz különböző gyógyító igyekezett segíteni. A kezelő személyek a legkülönbözőbb vallásúak voltak: keresztények, buddhisták, zsidók, sámáni hagyományokban hívők egyaránt előfordultak közöttük.
Hat hónap elteltével orvos értékelte az eredményeket, és arra a következtetésre jutott, hogy a távgyógyításban részesülteknél lényegesen kevesebb, az AIDS-szel összefüggő egyéb megbetegedés jelentkezett, és azok is kevésbé voltak súlyosak. Ugyancsak jelentős eltérés mutatkozott a tekintetben, hogy a pácienseknek milyen gyakran kellett felkeresniük orvosukat. A távgyógyításba bevont személyek között kevesebb volt a kórházi kezelésre szoruló, és rövidebb időt töltöttek kórházban. A tanulmányt értékelve a szerzők megállapítják, hogy inkább az általános állapotjavulás volt jellemző, semmint valamilyen specifikus távgyógyító hatás. Mindenesetre tény, hogy a távgyógyításban részt vevő személyek állapota egészében véve jobb volt a kontrollcsoport tagjainál.
Más kutatások azt vizsgálták, milyen hatása van a távgyógyításnak hátfájdalom, ízületi gyulladás, magas vérnyomás, műtét utáni felépülés, idegesség és önértékelés szempontjából. Ezekben az esetekben többnyire ugyancsak kimutatható volt a távgyógyítás tényleges hatása. Maguk a betegek többnyire arról számolnak be, hogy a távgyógyítás hatására nyugodtabbnak érzik magukat, több az energiájuk, kiegyensúlyozottabb a hangulatuk, s általában véve jobb a közérzetük is.
Állatkísérletek
Az állatkísérletek nagy része arra irányult, hogy egereket távgyógyítással ébresszenek fel altatásból. A gyógyítók a szoba másik feléből küldték az energiát, egyik oldaláról átlátható üvegfalon keresztül. Általában két, azonos körülmények között elaltatott egeret vizsgáltak, és azt találták, hogy az energiát kapó egerek gyorsabban ébredtek fel, mint a kontrollok.
Érdekes vonatkozása volt ezeknek a vizsgálatoknak, hogy a gyógyítókat arra kérték, felváltva ébresszék hol egyik, hol másik egeret az asztal két oldalán. Ők azonban azt válaszolták: ezt csak úgy tudják megtenni, ha az egymást követő két ébresztés között legalább 20 perc telik el. Ha ez nem így történik, akkor a távgyógyításnak az előző ébresztésből származó hatása még megmarad, továbbra is érvényesül az adott helyen. Ezt az állítást kísérlettel ellenőrizték, és igaznak bizonyult, mert a maradék gyógyító energia szintén korábbi ébredésre ösztönözte az alvó állatot.
Egy másik állatkísérletben maláriás egereket vizsgáltak. Oly módon jelölték meg őket, hogy a kísérletben részt vevő egyik személy sem tudhatta, végül is melyik egér maláriás, és melyik kap távgyógyító kezelést (Jerry Solfvin). A vizsgálatokat értékelve Solfvin megjegyzi, hogy itt nyilvánvalóan parapszichológiai vagy paranormális gyógyító jelenségről van szó, hiszen a vizsgálat végrehajtásakor senki sem tudta, mely állatok részesülnek kezelésben.
Növények
A növények kiváló kísérleti tárgyak, hiszen nem kerülnek sokba, és nincs szükség az engedélyükre ahhoz, hogy kísérletezzenek velük, mint az embereknél. Bárki könnyedén meggyőződhet arról, milyen, a növényekre ható gyógyító képességei vannak. Ha három, azonos helyről származó magot elültetnek három különböző edénybe, és minden szempontból azonos körülményeket biztosítanak számukra (föld, öntözés, napfény, levegő stb.), viszont másképp viszonyulnak a három növényhez, akkor az eredmények szembetűnően különböznek. Próbáljuk ki, hogy az első növénynek a kísérlet során pozitív gondolatokat küldünk, magyarán szeretjük vagy imádkozunk érte, a másodikkal semmilyen módon nem foglalkozunk, a harmadik felé pedig negatív gondolatokat sugárzunk. Már két hét elteltével szemmel látható különbségek tapasztalhatók a három növény között.
Baktériumok és gombák
Több kísérlet foglalkozott baktériumok és gombák növekedésének gyorsításával, illetve lassításával a távolból küldött energia segítségével. Többnyire az derült ki, hogy ezek a folyamatok valóban befolyásolhatók ilyen módszerekkel. Ha viszont ez így van, akkor minden alapunk megvan annak feltételezésére, hogy a rákos sejtek növekedése ugyancsak befolyásolható beteg embereknél.
A DNS módosítása
Messzire vezető következményekkel járhat az a vizsgálat, amelyet Glen Rein és Rollin McCraty végzett a DNS-spirál csavarodásával kapcsolatban. Eredményeik szerint a távolról küldött energia a DNS-ben is változásokat idézhet elő. Ha ez igaz, akkor a sejtek többféle működési mechanizmusa ugyancsak befolyásolható energiával.
(Vége)
Kürti Gábor
(Természetgyógyász Magazin Online, 2004. április )"

kasy
2009-06-17, 02:08 AM
Világokon át 6. rész

6) Az érző élet

Dúl Antal teológus, Tasi István kultúrantropológus, Hank,iss Elemér szociológus, Müller Péter író

http://hotfile.com/dl/6860754/d4f1769/06.001.html
http://hotfile.com/dl/6901260/c00c91d/06.002.html
http://hotfile.com/dl/6902053/a8ba14f/06.003.html
http://hotfile.com/dl/6902782/0b8ccfc/06.004.html
http://hotfile.com/dl/6904360/bc61e25/06.CRC.html

spiritzene
2009-06-17, 04:17 AM
Ashron - Reiki Shaman

http://i22.ebayimg.com/04/i/000/f8/30/bd08_1.JPG

http://hotfile.com/dl/6721485/3b819bf/Ashron_-_Reiki_Shaman.m3.rar.html

spiritzene
2009-06-17, 04:21 AM
http://www.discord.co.uk/images/lg/5060039660014.jpg

http://hotfile.com/dl/6728152/34792e1/Fridrik_Karlsson_-_Spiritual_Fitness.m3.rar.html

spiritzene
2009-06-17, 04:23 AM
http://ecx.images-amazon.com/images/I/51wgspm063L._SL500_AA240_.jpg

http://hotfile.com/dl/6733091/05d940d/Jonathan_Goldman_-_2012-_Ascension_Harmonics.m3.rar.html

spiritzene
2009-06-17, 04:25 AM
http://pixhost.ws/avaxhome/ca/61/000d61ca_medium.jpeg

http://hotfile.com/dl/6740115/b43d2cf/TheSearchForEnlightenment.rar.html

spiritzene
2009-06-17, 04:30 AM
http://www.cdxonline.co.za/images/garden%20of%20the%20beloved_osho.jpg

http://hotfile.com/dl/4045211/147619f/OS_4.rar.html

spiritzene
2009-06-17, 04:51 AM
Jövő Titkai 1. - asztrológia
Követelmények: Minimális CPU: 486 DX
Minimális OS: Windows 3.1, 95 vagy 98
Minimális RAM: 8 MB
Minimális HW: 2x CD-ROM Drive, hangkártya

A horoszkópon túlmenően minden idők egyik legjobb
asztrológiai szoftvere. A program igen pontos képet ad a
magánéletre, illetve pályafutásra vonatkozó történésekről,
a jövőt és múltat befolyásoló tényezőkről. A szoftver
használatával befolyásolhatja jövőjét, cselekedeteit.

Crack: A crack könyvtárban. Olvass!

http://hotfile.com/dl/5969700/d96d4b7/A_jv_titkai.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/5969701/0423132/A_jv_titkai.part2.rar.html

Nekem úgy sikerülttelepíteni a progit, hogy letöltöttem hozzá az alábbit:

http://www.mmholding.hu/jovo_titkai_1_asztrologia_p110.html
Terméktámogatás, letöltés
(Jövő Titkai 1. - asztrológia)
A jövő titkai - NT és XP telepítő

Florea
2009-06-17, 06:37 AM
A Magyar Táltos Hub által összeállított és általa ajánlott olvasmányok:

Adorján Imre : A Turul gyermekei. Oguz eredetmondák és a magyar népi kultúra. 1998. LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/adorjanimre_aturulgyermekei.pdf)
Anonymus : Gesta Hungarorum LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/anonymous_gestahungarorum.pdf)
Arató István : A magyar nyelv lenyűgöző előnyei és az egybeírási szabályerdő helyett egyetlen szabály. ISBN 963 03 8433 7
Badiny Jós Ferenc : A Káld-Pártus hagyomány és a magyarok Jézus-vallása. ISBN 963 93 35 22 3 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/bjf_kaldpartushagyomany.pdf)
Badiny Jós Ferenc : A magyar nemzet történelmének kis tükre. ISBN 963 210 127 8
Badiny Jós Ferenc : A magyarság eredete és a Boldogasszony. ISBN 963 864 972 0
Badiny Jós Ferenc : A sorsdöntő államalapítás. ISBN 963 00 4312 2 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/bjf_asorsdontoallamalapitas.pdf)
Badiny Jós Ferenc : A táltos Isten - Az istenes honfoglalók - A magyar Szent Korona - Jézushitű Atilla. ISBN 963 73 17 00 7
Badiny Jós Ferenc : A táltos Isten. ISBN 963 00 9267 0
Badiny Jós Ferenc : Az Istergami oroszlánok titkai. ISBN 963 214 405 8 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/bjf_azistergamioroszlanoktitka.pdf)
Badiny Jós Ferenc : Ballada az Istentől nyert világosság, tudás és kötelesség könyve. ISBN 963 00 5292 X vagy 963 933 535 5
Badiny Jós Ferenc : Igaz történelmünk vezérfonala Árpádig. ISBN 963 7985 28 X LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/bjf_igaztortelenmunkapradig.pdf)
Badiny Jós Ferenc : Jézus király - A pártus herceg. ISBN 963 03 5418 7 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/bjf_jezusapartusherceg.pdf)
Badiny Jós Ferenc : Káldeától Ister-Gamig I. - A sumír őstörténet. ISBN 963 798 522 0 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/bjf_kaldeatolistergamig_1.pdf)
Badiny Jós Ferenc : Káldeától Ister-Gamig II. -A sumír-magyar nyelvazaonosság bizonyítéka. ISBN 963 212 336 0 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/bjf_kaldeatolistergamig_2.pdf)
Badiny Jós Ferenc : Káldeától Ister-Gamig III. - A sumír-magyar lelkiség és mitológia. ISBN 963 864 979 8 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/bjf_kaldeatolistergamig_3.pdf)
Badiny Jós Ferenc : Istenes honfoglalók. ISBN 963 440 970 9
Badiny Jós Ferenc : Mah-Gar a Magyar. ISBN 963 212 225 9 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/bjf_magharamagyar.pdf)
Badiny Jós Ferenc : Magyar Biblia. ISBN 963 2985 34 4 vagy 963 731 706 6 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/bjf_magyarbiblia.pdf)
Badiny Jós Ferenc : Messze az édes hazától I. Az ősi gyökér című folyóirat 1973. 1-6. számában megjelent írások. ISBN 963 933 528 2
Badiny Jós Ferenc : Nyelvtudomány és őstörténet LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/bjf_nyelvtudomanyesostortenet.pdf)
Bakay Kornél : Kik vagyunk? Honnan jöttünk? ISBN 963 04 4818 1
Bakay Kornél : Magyarnak lenni: büszke gyönyörűség. ISBN 963 94 72 91 3
Bakay Kornél : Történelem hatodik osztályosoknak. Alternatív tankönyv 12-13 éves gyermekek számára. 2004. LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/bakaykornel_tortenelemhatodikosztalyosoknak.pdf)
Bakay Kornél : Történelem ötödik osztályosoknak. Alternatív tankönyv 11-12 éves gyermekek számára. 2004. LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/bakaykornel_tortenelemotosztalyosoknak.pdf)
Bakos Attila : A Duna evangéliuma. ISBN 963 9436 18 6
Bakos Attila : Kőtörő Fű. ISBN 963 86760 4 3
Baráth Tibor : A magyar népek őstörténete - egyesített kiadás (I-II-III) LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/barathtibor_amagyarnepekostortenete.pdf)
Baráth Tibor : Magyar őstörténet kutatás LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/barathtibor_magyarostortenetkutatas.pdf)
Baráthosi-Balogh Benedek : Turáni regék és mondák a világ teremtéséről. ISBN 963 03 7900 7
Bárány Éva : A Hunok útján. ISBN 963 9086 11 8 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/baranyeve_ahunokutjan.pdf)
Bartál György : A pártus, hun-magyar scythákról. Pest, 1862 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/bartalgyorgy_apartushunmagyarscythakrol.pdf)
Berenik Anna : A félremagyarázott Anonymus I-II-III. Magurától-Lebediáig LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/berenikanna_afelremagyarazottanonymus_1-3.pdf)
Bernád Ilona : Gyermekáldás, bábáskodás a magyar néphagyományban. Háromszék, 2003 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/bernadilona_gyermekaldasbabaskodasamagyarnephagyom anyban.pdf)
Bernard Le Calloc'H : Kőrösi Sándor Útinaplója. ISBN 963 9188 90 5
Berze Nagy János : Égigérő fa. Magyar mitológiai tanulmányok. ISBN 963 86449 4 X
Bihari János : A pártusokra vonatkozó etnográfiai adatok antik források után. Debrecen, 1936 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/biharijanos_parthusokravonatkozoethnografiaiadatok .pdf)
Bíró Lajos : A magyar éden. ISBN 963 440 878 8
Bíró Lajos : A magyar régmúlt titkai. ISBN 963 85901 6 5 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/birolajos_amagyarregmulttitkai.pdf)
Bíró Lajos : Kerek Isten fája - A magyar ősvallásról. Magán kiadás.
Bíró Lajos : Táltosok könyve. ISBN 963 86588 1 9
Bobula Ida : A magyar nép eredete. ISBN 963 00 4129 4 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/bi_amagyarneperedete.pdf)
Bodnár Erika : Dob-szer-da - Magyar mágia. ISBN 963 216 536 5
Borbola János : Csillagszoba - Út a szakkarai piramisfeliratok magyar nyelvű olvasatához. ISBN 963 214 963 7
Borbola János : Királykörök - A Rhind matematikai papirusz királyköreinek magyar nyelvű olvasata. ISBN 963 00 7468 0
Botos Attila : A Duna Evangéliuma - A magyar szakrális őstörténet feltárása. ISBN 963 9436 18 6
Botos László : Hazatérés. ISBN 963 03 5467 5
Bradák Károly : Fehérvár - fehér folt - Hol volt, hol nem volt királyaink koronázó és temetkező városa? Püski, 1999 ISBN 963 9188 14 5 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/bradakkaroly_fehervarfeherfolt.pdf)
Cserép József : A magyarok őshazája és őstörténete. Bp. 1933. LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/cserep_magyarokoshazajaestortenete.pdf)
Csicsáky Jenő : "MU" Az Emberiség Szülőföldje. Nincs ISBN
Csíki Székely Krónikák. ISBN 963 86089 2 7
Csomor Lajos : Őfelsége, a Magyar Szent Korona. ISBN 963 04 7517 0
Czári Eszter : Világnak virága. ISBN 963 460 908 2
Daczó Árpád : Csíksomlyó titka. ISBN 973 9287 90 5
Dévai Bíró Mátyás :Ortographia Ungarica. Krakkó, 1549. LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/devaibiromatyas_ortographiaungarica.pdf)
Diószegi Vilmos : Sámánizmus. Bp. 1998. ISBN 963 9147 13 3 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/dioszegivilmos_samanizmus.pdf)
Dittler Ferenc : Az ősi magyar rovásírás és mai alkalmazásai. ISBN 963 7014 11 X
Endrey Antal : Magyar kereszténység. Boldogasszony kiadó.
Fehér Mátyás Jenő : Középkori Magyar Inkvizíció. ISBN 963 03 8895 2 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/fehermatyasjeno_kozepkorimagyarinkvizicio.pdf)
Fischer Károly Antal : A hub-magyar írás és annak fenmaradt emlékei. ISBN 963 86369 7 1
Forrai Sándor : A magyar róvásírás elsajátítása. Magán kiadás.
Forray Zoltán Tamás : A kerék ősmagyar eredete. TZoronto, 1997. LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/forrayzoltantamas_akerekosmagyar%20eredete.pdf)
Forray Zoltán Tamás : Árpád a pap király és a mágusok titkai. ISBN 963 450 685 2 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/forrayzoltantamas_arpadapapkiraly.pdf)
Forray Zoltán Tamás : Ősi hitünk - A mag népének rejtett titkai. Magán kiadás
Földes Attila : Nyelvi és genetikai őseink a sumerek.. ISBN 963 202 490 7
Friedrich Klára : Attila ifjúsága. Rovásírás olvasókönyv. Bp. 2004. LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/friedrichklara_attilaifjusaga.pdf)
Friedrich Klára : Roga királyfi. Mesekönyv rovásírással. Bp. 2004. ISBN 963 460 293 2 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/friedrichklara_rogakiralyfi.pdf)
Friedrich Klára : Rovásírás tankönyv és szakköri ötlettár. Bp. 2005. ISBN 963 430 6780 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/friedrichklara_rovasirastankonyv.pdf)
Friedrich Klára : Szakács Gábor : Kárpát-medencei birtoklevelünk, a rovásírás. Bp. 2003. ISBN 963 430 260 2 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/friedrichklara_karpatmedenceibirtoklevelunkarovasi ras.pdf)
Friedrich Klára : Szakács Gábor : Kőbe vésték, fába rótták. Bp. 2005. ISBN 963 460 622 9 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/friedrichklara_kobevestekfabarottak.pdf)
Fűr Zoltán : A magyar rovásírás ÁBC-s könyve. Püski, 1999. ISBN 963 39 188 59 X LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/furzoltan_amagyarrovasirasabcsskonyve.pdf)
Gönczi Tamás : Nimród gyűrűje. ISBN 963 86 479 1 4
Gönczi Tamás : Piliscsillag, napcsillag. ISBN 963 86479 8 1
György Attila : Harcosok könyve LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/gyorgyattilla_harcosokkonyve.pdf)
György Attila : Harminchárom LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/gyorgyattila_harmincharom.pdf)
Hamvas Béla : A babérligetkönyv LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/hamvasbela_ababerligetkonyv.pdf)
Hamvas Béla : A bor filozófiája LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/hamvasbela_aborfilozofiaja.pdf)
Hamvas Béla : Anthológia humana LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/hamvasbela_anthologiahumana.pdf)
Hamvas Béla : A 100 könyv LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/hamvasbela_aszazkonyv.pdf)
Hamvas Béla : A szikla eksztázisa - Stonehenge LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/hamvasbela_asziklaeksztazisa.pdf)
Hamvas Béla : A vízöntő LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/hamvasbela_avizonto.pdf)
Hamvas Béla : Eksztázis - Esszé LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/hamvasbela_eksztazis.pdf)
Hamvas Béla : Mágia szutra LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/hamvasbela_magiaszutra.pdf)
Hamvas Béla : Misztérium LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/hamvasbela_miszterium.pdf)
Hamvas Béla : Öt géniusz LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/hamvasbela_otgeniusz.pdf)
Hamvas Béla : Patmosz LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/hamvasbela_patmosz.pdf)
Hamvas Béla : Scientia Sacra - bevezető. Írás és hagyomány LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/hamvasbela_scientiasacra0.pdf)
Hamvas Béla : Scientia Sacra I. - Az őskori emberiség szellemi hagyománya LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/hamvasbela_scientiasacra1.pdf)
Hamvas Béla : Scientia Sacra II. - Az őskori emberiség szellemi hagyománya LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/hamvasbela_scientiasacra2.pdf)
Hamvas Béla : Szufi LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/hamvasbela_szufi.pdf)
Hamvas Béla : Tabula Smaragdina LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/hamvasbela_tabulasmaragdina.pdf)
Harkó Enikő : Wass Albert életútja és munkássága LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/harkoeniko_wassalberteletutjaesmunkassaga.pdf)
Hunnivári Zoltán : A megteremtődött földrajzi keret, amelyben a magyarok megtelepedhettek. ISBN 963 440 381 6
Hunnivári Zoltán : Hungár naptár. Bp. 2002. ISBN 963 202 102 9 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/hunnivarizoltan_hungarnaptar.pdf)
Huszka József : Az Istenfa. Debrecen, 1994. ISBN 963 471 958 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/huszkajozsef_azistenfa.pdf)
Illyés Gyula : Ki a magyar LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/illyesgyula_kiamagyar.pdf)
Jáki Gábor : Sumérok magyar földön LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/jakigabor_sumerokmagyarfoldon.pdf)
Katona Sándor : A Honfoglalás ténye és haditörténeti értékelése. Gilde könyvek, 1992-93. LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/katona_ahonfoglalashadtortenete.pdf)
Kádár István : Urartu emlékek. Püski, 1996. ISBN 963 9040 00 2 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/kadaristvan_urartuemlekek.pdf)
Kézai Simon : Kézai Simon mester magyar krónikája. LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/kezaisimon_magyarkronika.pdf)
Kiss Dénes : Az ŐsEgy titka és hatalma avagy a magyar nyelv tana. ISBN 963 8256 55 9
Kiss Dénes : Bábel után - Esszék, tanulmányok a magyar nyelvről. ISBN 963 9906 878
Kiszely István : A magyar ember. ISBN 963 9592 01 3
Kiszely István : A magyar nép őstörténete - Mit adott a magyarság a világnak. ISBN 963 8256 94 X LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/kiszely_amagyarnepostortenete.pdf)
Kiszely István : A magyar népzene és annak eredete LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/kiszelyistvan_amagyarnepzeneesannakeredete.pdf)
Kiszely István : A svájci "Hun Völgy" LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/kiszelyistvan_asvajcihunvolgy.pdf)
Kiszely István : Kőbe vésett és fába írt történelem LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/kiszelyistvan_kobevesettesfabairttortenelem.pdf)
Kiszely István : Őseink Egyisten hitéről LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/kiszelyistvan_oseinkegyistenhiterol.pdf)
Kocsis István : A Szent Korona misztériuma. Püski, 1997. ISBN 963 9040 40 1 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/kocsis_aszentkoronamiszteriuma.pdf)
Kocsis István : Magyarország Szent Koronája. ISBN 963 9906 16 6
Kóka Rozália : A bukovinai székelyekről LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/kokarozalia_bukovinaiszekelyek.pdf)
Kolozsvári Grandpierre Endre : Anonymus titkai nyomában. ISBN 963 04 9565 1
Kolozsvári Grandpierre Endre : A magyarság őseredete LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/grandpierre_magyarsagoseredete.pdf)
Kolozsvári Grandpierre Endre : Az élet vallása LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/grandpierre_amagyarosvallasrol.pdf)
Kolozsvári Grandpierre Endre : Királygyilkossagok LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/grandpierre_kiralygyilkossagok.pdf)
Kolozsvári Grandpierre Endre : Mióta él nemzet e hazán LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/grandpierre_miotaelnemzetehazan.pdf)
Kolozsvári Grandpierre Endre : Szellemi szabadságharcunk LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/grandpierre_szellemiszabadsagharcunk.pdf)
Koricsánszky Atilla : A napút ábécéje a magyar róvásírás. ISBN 963 206 667 7
Kovács András : Nagy Táltoskönyv. ISBN --- (csak infószerzésképp)
Kozsdi Tamás : A Magyar Ősemlékezet És Az Arvisura Világkép. ISBN 963 219 668 6
Kozsdi Tamás : Hiteles hun történelem. 2003. LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/kozsditamas_hiteleshuntortenelem.pdf)
Kozsdi Tamás : Magyar ősemlékezet I. 2003. LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/kozsditamas_magyarosemlekezet_I.pdf)
Lugossy József : Ősmagyar csillagismei közlemény. Debrecen, 2000. ISBN 963 00 4958 9 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/lugossy_osmagyarcsillagismeikozlemeny.pdf)
Lyka Károly : A sumír nép művészete I. 1903. LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/lykakaroly_asumirnepmuveszete_1.pdf)
Lyka Károly : A sumír nép művészete II. 1903. LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/lykakaroly_asumirnepmuveszete_2.pdf)
Magyar Adorján : A csodaszarvas. ISBN 963 04 8381 5
Mahmúd Terdzsüman : Magyarország története (Tárih-i Üngürüsz). Magvető könyvkiadó LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/mahmudterdzsuman_amagyaroktortenete.pdf)
Marschalek Ákos : Írástudók árulása - Magyar eredetmondák. ISBN 963 202 208 4
Márton Veronika : A somogyi rovástábla és a táltos kövek. ISBN 963 440 635 1
Mattheusz János : Hamvas Béla élete és jegyzete LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/mattheuszjanos_hamvasbelaeleteesjegyzete.pdf)
Mesterházy Zsolt : A magyar ókor. ISBN 963 206 037 7
Mesterházy Zsolt : A magyar őstörténet kincsestára. ISBN 963 85901 1 4
Molnár V. József : Hétboldogasszony. Debrecen, 2001. ISBN 963 00 7811 2 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/mvj_hetboldogasszony.pdf)
Molnár V. József - Simon Györgyi : Magyar nyelvemlékek. Bp. 1980. ISBN 963 17 4738 7 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/molnarjozsef_simongyorgyi_magyarnyelvemlekek.pdf)
Molnos Angéla : Szent és sérthetetlen. ISBN 963 202 623 3
Nagy Sándor : A magyar nép kialakulásának története. ISBN 963 9298 50 6
Nagy Zoltán : Haza és nemzettudat a magyar irodalomban. ISBN 963 9355 21 6
Némäti Kálmán : Árpád népének 7 törzse hun volt. Bp. 1908. LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/nemeti_arpadnepenekhettorzsehunvolt.pdf)
Oláh Imre : A nimrud hagyomány. ISBN 963 86664 3 9
Paál Zoltán : Arvisura - Regék a hun és a magyar törzsszövetség rovásírásos krónikájából. ISBN 963 9337 94 3 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/paalzoltan_arvisura_igazszolas.pdf)
Padányi Viktor : Dentu-Magyaria. "Egy nép történelme erkölcsi vagyon, amit minden hű fia gyarapítani törekszik." ISBN 963 9188 92 1 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/padanyviktor_dentumagyaria.pdf)
Pálffy Albert : Atilla, Isten ostora LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/palffyalbert_atillaistenostora.pdf)
Paksi Zoltán : Az égi utak csillagüzenetei - A Magyar asztrozófia könyve. ISBN 963 00 7360 9
Pap Gábor : Angyali korona, szent csillag LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/papgabor_angyalikoronaszentcsillag.pdf)
Pap Gábor : Fényhimnusz - Kappadókia barlangszentélyeiben. ISBN 963 854428 2 9 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/papgabor_fenyhimnusz.pdf)
Pap Gábor : Rasdi mesél - Gondolatok a szkíta nép-nemzeti szertartásrendről. LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/papgabor_gondolatokaszkitanepnemzetiszertartasrend rol.pdf)
Pap Gábor : Hazatalálás. Debrecen, ISBN 963 9188 44 1 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/papgabor_hazatalalas.pdf)
Pap Gábor : Az ég mennyezetei - kazettás mennyezetek. LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/papgabor_kazettasmennyezetek.pdf)
Práczki István : Magyar az Isten. ISBN 963 03 8362 4
Rab Zoltán : Kísértések erői. Gondolatok a nyugati civilizáció ártalmairól, a kísértés erőiről és a kivezető útról. ISBN 963 229 779 2
Radics Géza : Eredetünk és őshazánk. 1992. ISBN 963 202 748 5
Radics Géza : Olvasmányok múltunkról. 2000. LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/radicsgeza_olvasmanyokmultunkrol.pdf)
Reményik Sándor összes versei LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/remenyiksandor_osszesversei.pdf)
Rózsa Géza : Arpád vére - családfa LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/rozsageza_arpadvere_csaladfa.pdf)
Ruzsinszky László : A ragozó ősnyelv írásának világtörténete. ISBN 963 440 349 2
Sára Péter : Ősi szavaink nyomában iráni és turáni tájakon. Püski, 1999. ISBN 963 9188 21 2 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/sarapeter_osiszavainknyomaban.pdf)
Sebestyén Gyula : A magyar honfoglalás mondái. ISBN 963 9335 02 9
Szádeczky Kardoss Lajos : A székely nemzet története és alkotmánya. ISBN 963 9298 48 4
Szendrey Marót Ervin : Isten - Áldás. ISBN 963 44 0017 5
Szentmihályi Szabó Péter : Térdre magyar! ISBN 963 861 841 8
Színia : A magyar ház mágikus titka. Magyar térrendezés. Örökség Könyvműhely
Tar-Lukács Ferenc : Kulcsok I. LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/tarlukacsferenc_kulcsok_1.pdf)
Tar-Lukács Ferenc : Kulcsok II. LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/tarlukacsferenc_kulcsok_2.pdf)
Tábori László : Az alig ismert ókori világbirodalom Pártia LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/taborilaszlo_partia.pdf)
Temesvári Gabilla Katul : Rovás-javas kártyákkal. ISBN 963 212 453 7
Thierry Amadé - Szabó Károly : A magyar múlt eltitkolt évezredei. ISBN 963 210 458 7
Usztics Mátyás : Isten tenyerén. ISBN 963 9406 60 0
Varga Csaba : A Kőkor élő nyelve. ISBN 963 210 191 X
Varga Csaba : Az ősi írás könyve. ISBN 9632046811
Varga Csaba : Har I Avagy Európa 45.000 éves szellemi és nyelvi öröksége. ISBN 9632147499
Varga Csaba : Jel jel jel avagy az ÁBC 30ezer éves története. ISBN 963 00 8460 0 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/vargacsaba_jeljeljel.pdf)
Varga Géza : Bronzkori magyar írásbeliség. ISBN 963 04 3712 0 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/vargageza_bronzkorimagyarirasbeliseg.pdf)
Varga Géza : A magyarság emlékei. ISBN 963 04 3712 0
Varga Tibor : A Szent Korona engesztelése avagy Pannónia nem veszítheti el angyal adta koronáját. ISBN 963 430 938 0
Varga Tibor : Boldogasszony kelengyéje. ISBN 963 03 9210 0 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/vargatibor_boldogasszonykelengyeje.pdf)
Varga Tibor : Ima ellenségeinkért. A Szent Korona misztériuma. Debrecen, 2001. LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/vargatibor_imaellensegeinkert.pdf)
Vég Gábor : Magyarország királyai és királynői. 1990. LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/veggabor_magyarkiralyok.pdf)
Wass Albert : Adjátok vissza a hegyeimet. ISBN 963 9195 01 8 Kartonkötés. ISBN 963 9195 02 6 Keménytáblás LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/wassalbert_adjatokvisszaahegyeimet.pdf)
Wass Albert : A kastély árnyékában. ISBN 963 9195 97 9 Kartonkötés. ISBN 963 9195 98 7 Keménytáblás
Wass Albert : A költő és a macska - Te és A világ. ISBN 963 9195 480
Wass Albert : A kő marad - kiegészítés LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/wassalbert_akomarad_kiegeszitesazirodalomkonyvhoz. pdf)
Wass Albert : Az antikrisztus és a pásztorok. ISBN 963 9472 336
Wass Albert : Az igazlátó (Aforizmák, bölcsességek és gondolatok) ISBN 963 7329 102
Wass Albert : Átkoskori kísértetek. ISBN 963 9472 360
Wass Albert : Csaba. ISBN 973 8002 61 3
Wass Albert : Eliza. ISBN 963 9472 816
Wass Albert : Elvásik a veres csillag. ISBN 973 9263 99 2
Wass Albert : Elvész a nyom. ISBN 963 9195 31 6
Wass Albert : Ember az országút szélén. ISBN 963 9472 484
Wass Albert : Funtinelli boszorkány I,II,III ISBN 963 9472 603
Wass Albert : Hagyaték LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/wassalbert_hagyatek.pdf)
Wass Albert : Halálos köd, holtember partján. ISBN 963 9195 723
Wass Albert : Józan magyar szemmel. ISBN 963 9472 069
Wass Albert : Jönnek. ISBN 963 9195 01 8 Kartonkötés. ISBN 963 9195 02 6 Keménytáblás LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/wassalbert_jonnek.pdf)
Wass Albert : Karácsonyi versek LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/wassalbert_karacsonyiversek.pdf)
Wass Albert : Kard és kasza I-II . ISBN 963 9472 190, 963 9472 182
Wass Albert : Kicsi Anna sírkeresztje LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/wassalbert_kicsiannasirkeresztje.pdf)
Wass Albert : Magyar örökségünk (Novellák és más írások) ISBN 963 9472 123
Wass Albert : Magyar pólus. ISBN 963 9472 867
Wass Albert : Magukrahagyatottak. ISBN 963 9472 476
Wass Albert : Mire a fák megnőnek. ISBN 963 9195 95 2 Kartonkötés. ISBN 963 9195 96 0 Keménytáblás
Wass Albert : Mese a kék hegyekről LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/wassalbert_meseakekhegyekrol.pdf)
Wass Albert : Nagypénteki sirató 1. (Versek) ISBN 973 599 053 9
Wass Albert : Nagypénteki sirató 2. (Versek) ISBN 973 599 053 9
Wass Albert : Rézkígyó, Hagyaték. ISBN 963 9195 70 7 Kartonkötés. ISBN 963 9195 71 5 Keménytáblás
Wass Albert : Rövid önéletrajz LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/wassalbert_rovidoneletrajz.pdf)
Wass Albert : Tavaszi szél és más színművek. ISBN 963 9472 220
Wass Albert : Titokzatos őzbak (Történetek egy ember életéből) ISBN 963 9195 464
Wass Albert : Tizenhárom almafa. ISBN 963 9195 89 8 Kartonkötés. ISBN 963 9195 90 1 Keménytáblás
Wass Albert : Valaki tévedett (Elbeszélések 1945-50) ISBN 963 9472 654
Wass Albert : Válogatott magyar mondák és népmesék. ISBN 963 9195 766
Wass Albert : Vérben és viharban, Egyedül a világ ellen. ISBN 963 9195 839
Wass Albert : Voltam és más önéletrajzi írások. ISBN 963 9195 383
Wass Albert : Zsoltár és trombitaszó. ISBN 963 9472 239
Weöres Sándor : A teljesség felé LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/weoressandor_ateljessegfele.pdf)
Zajti Ferenc : Árpád fejedelem honfoglalása. ISBN 963 00 7620 9
Zajti Ferenc : Az ősmagyarok hitvilága. ISBN 963 00 8655 7 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/zajtiferenc_osmagyarokhitvilaga.pdf)
Zajti Ferenc : Zsidó volt-e Krisztus LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/zajtiferenc_zsidovoltejezus.pdf)
Zakár András : A sumér hitvilág és a Biblia. 1972. LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/zakarandras_asumerhitvilagesabiblia.pdf)
Zászlós-Zsóka György : Az etruszk nép őszinte története LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/zaszloszsokagyorgy_azetruszkneptortenete.pdf)

Szép vagy, gyönyörű vagy Magyarország:

Erdély száz csodája. Rejtőzködő értékek nyomában. ISBN 963 590 228 X
továbbá e sorozatban eddig megjelent kiadványok: Magyarország száz csodája I-II, Felvidék száz csodája.
Erdély útikönyv. Gyakorlati segítség a mai Erdély felfedezéséhez. Kelet-nyugat kiadó, Bp. 2005. ISBN 963 218 409 2
Pálffy István : Erdély. Konyha, kultúra, kalauz. ISBN 963 8661 93 3
Magyarország Vármegyéi 1910-ben (nagyméretű térképek) LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/magyarorszag_varmegyei_1910_.pdf)

Egyéb írások:

A csodaszarvas LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/acsodaszarvas.pdf)
A Magyar Biblia LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/amagyarbiblia.pdf)
Sámánok és táltosok LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/samanokestaltosok.pdf)
A ragozó nyelvek őshazája LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/aragozonyelvekoshazaja.pdf)
Felhívás a Szent Korona tagjaihoz (Szent Korona Szövetség) LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/felhivasaszentkoronatagjaihoz.pdf)
Magyar királyok könyve. Magyarország és Erdély királyai, királynői, fejedelmei és kormányzói. ISBN 963 477 026 6 LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/magyarkiralyokkonyve.pdf)
Magyar ősköltészet - Sámánok és táltosok (Populart füzetek) LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/magyaroskolteszet_samanokestaltosok.pdf)
Mondák a Honfoglalás korából - Álmos vezér LETÖLTÉS (http://dblaci.hu/igazsag/pdf/monda_almosvezer.pdf)

Liliensan
2009-06-17, 07:40 AM
Kedves Florea!

Megnéztem a filmet amit ajánlottál.:shock:

http://www.youtube.com/<wbr>homeproject (http://www.youtube.com/homeproject)

Ezt mindenkinek meg kellene néznie. (Sajna a magyar felirat valahogy nem mindig értelmes. A német tökéletesen érthető volt.)

Kár, hogy a tévében nem mutatnak hasonlókat és az iskolákban sem esik szó ilyen FONTOS dolgokról.

Azok akik "alszanak" megszokták, hogy saját szerepüket játszva önzően, gyűjtögetve, közönyösen éljenek.

Hála az égieknek, ITT nem ilyen emberek vannak.

Köszönet a feltöltésekért és a tanácsokért mindenkinek...:p

"Hiszen mi mindannyian felelősek vagyunk azért, hogyan folytatódik a KÖZÖS sorsunk"

Üdv.
Egy éber lélek, aki élvezettel, nyitott szívvel, keresőn járja MOST az utat...

Florea
2009-06-17, 08:38 AM
Kedves Florea!
Megnéztem a filmet amit ajánlottál.:shock: http://www.youtube.com/<wbr>homeproject (http://www.youtube.com/homeproject)
Ezt mindenkinek meg kellene néznie. (Sajna a magyar felirat valahogy nem mindig értelmes. A német tökéletesen érthető volt.)
Kár, hogy a tévében nem mutatnak hasonlókat és az iskolákban sem esik szó ilyen FONTOS dolgokról.
Azok akik "alszanak" megszokták, hogy saját szerepüket játszva önzően, gyűjtögetve, közönyösen éljenek.
Hála az égieknek, ITT nem ilyen emberek vannak.
Köszönet a feltöltésekért és a tanácsokért mindenkinek...:p
"Hiszen mi mindannyian felelősek vagyunk azért, hogyan folytatódik a KÖZÖS sorsunk"
Üdv. Egy éber lélek, aki élvezettel, nyitott szívvel, keresőn járja MOST az utat...

Kedves Liliensan,
nagyon örülök, hogy megnézted. Hidd el, egyre többen vagyunk, tegnap felhívott két barátom is. Egyikük levetítette a filmet, érettségiző osztályának, angol nyelv gyakorlása címszóval. Majd átküldte nekik emailen. A másik földrajzórán vetítette le. Imádták a fiatalok!
Szerintem, az a legfontosabb, hogy kialakuljon a kritikus tömeg, akikben megérik a gondolat, hogy változtatni akarjanak. Ha ez összejön, akkor onnan már feltartóztathatatlan a változás, tudod, mint a krumplit mosó majmok esete a szigeten, majd szigeteken... http://fenykapu.free-energy.hu/pajert/index.htm?FoAblak=../pajert22/SzazadikMajom.htm
Nemrég az anatómia tanárunk mesélte, hogy elővette a kaszát, ásót, s maguk művelik a földjüket -a gépeket is kiiktatták-. Jöttek a szomszédok, nézték, hogy a bolond doktorúr kaszálja a füvet, jó dolgában nem tudja már, hogy mit csináljon... Eltelt 3 hónap, s a faluban egyre többen követik példáját. Még a közvetlen szomszéd is leemelte a kaszát, aki pedig a Tesco-ra esküdött, hogy nem érdemes termelni, ott olcsón mindent megtalálnak... A jó példa ragadós.
Örülök, hogy egyre többen vagyunk!
Szia: Florea

Az erdő geobiológiája:

kircsi83
2009-06-17, 02:48 PM
Sziasztok!
Drunvalo Melchizedek: A fény kígyója 2012 után, illetve az Élet a szívben című könyvét keresem!
Ha valaki tud róluk valamit azt megköszönném!

Lalita7
2009-06-18, 08:01 AM
Sziasztok!

Feltöltöttem Napoleon Hill: A siker titka a pozitív lelki beállítottság c. könyvét.

Olvasgasátok... ;););)

oliyboty
2009-06-18, 08:36 AM
Megismertetnék veletek egy új stílust (aki még nem ismeri), ez pedig a New Age, ami szintén meditatív hangulatú, és lehet hallgatásuk közben relaxálni, feltöltődni, stb... Én amit szoktam hallgatni és egyben zongorázni is, azok a new age stílusú darabok. Linkelek párat, jó kikapcsolódást hallgatásuk közben.

David Lanz (new age piano solos) http://www.youtube.com/watch?v=t8qOuwNMnqM&feature=PlayList&p=A36C0BF74CDCF48F&index=0

Rob Costlow:
Bliss http://www.youtube.com/watch?v=NcEpZoBauC0
True Gemini http://www.youtube.com/watch?v=RVyvtczlKEM
Twilight http://www.youtube.com/watch?v=BqEWbSQE6nk
Woods of http://www.youtube.com/watch?v=yGHyVq41tSk
Not Alone http://www.youtube.com/watch?v=gc4gIxaOc2Y
I Do http://www.youtube.com/watch?v=LGWddai3Rn0
Sleepaway http://www.youtube.com/watch?v=Z0Z5BOdso6I
Recontruction http://www.youtube.com/watch?v=FxLEbXVeOFY
Awekenings http://www.youtube.com/watch?v=y_ua9o9qvyE (http://www.youtube.com/watch?v=y_ua9o9qvyEForbidden)
Forbidden (http://www.youtube.com/watch?v=y_ua9o9qvyEForbidden) http://www.youtube.com/watch?v=6LmiW5-4Ets

Yanni:
So long my friend http://www.youtube.com/watch?v=yIuUaHwGl58
Entchantment http://www.youtube.com/watch?v=ba77FoCRYG4
One man's Dream http://www.youtube.com/watch?v=_ev7R6aynu4
The end of august http://www.youtube.com/watch?v=EgUyJurjibE
Whispers in the dark http://www.youtube.com/watch?v=5FNrcqV0d50
Until the last moment http://www.youtube.com/watch?v=sq6KmrPn6cg
The Storm http://www.youtube.com/watch?v=VC6IZy8nk8E
Nightingale http://www.youtube.com/watch?v=GhV2ceRw2N4

Ophelia7
2009-06-18, 11:08 AM
Kérlek, ha valakinek megvan a Kapcsolat Isten szellemvilágával, légyszi, tegye fel.

Derűs napokat Mindenkinek!

oliyboty
2009-06-18, 04:04 PM
Tudtok olyan módszert javasolni tanulás téren, ami segítségével könnyen el tudom sajátítani az agyagot? Van még hátra 2-3 eléggé nehéz vizsgám, csak ez az egész (agykontroll, meditáció, vonzás törvénye, kvantum fizika) annyira érdekel, hogy nem tudok a tanulásra koncentrálni, mert sokat olvasok ezekkel kapcsolatban, kutakodom, stb..., pedig hétfőn vizsga :(

susan.red
2009-06-18, 04:51 PM
Népek zenéi sorozatból vettem.

Cebelus
2009-06-18, 06:58 PM
Kedves Liliensan,
nagyon örülök, hogy megnézted. Hidd el, egyre többen vagyunk, tegnap felhívott két barátom is. Egyikük levetítette a filmet, érettségiző osztályának, angol nyelv gyakorlása címszóval. Majd átküldte nekik emailen. A másik földrajzórán vetítette le. Imádták a fiatalok!
Szerintem, az a legfontosabb, hogy kialakuljon a kritikus tömeg, akikben megérik a gondolat, hogy változtatni akarjanak. Ha ez összejön, akkor onnan már feltartóztathatatlan a változás, tudod, mint a krumplit mosó majmok esete a szigeten, majd szigeteken... http://fenykapu.free-energy.hu/pajert/index.htm?FoAblak=../pajert22/SzazadikMajom.htm
Nemrég az anatómia tanárunk mesélte, hogy elővette a kaszát, ásót, s maguk művelik a földjüket -a gépeket is kiiktatták-. Jöttek a szomszédok, nézték, hogy a bolond doktorúr kaszálja a füvet, jó dolgában nem tudja már, hogy mit csináljon... Eltelt 3 hónap, s a faluban egyre többen követik példáját. Még a közvetlen szomszéd is leemelte a kaszát, aki pedig a Tesco-ra esküdött, hogy nem érdemes termelni, ott olcsón mindent megtalálnak... A jó példa ragadós.
Örülök, hogy egyre többen vagyunk!
Szia: Florea

Az erdő geobiológiája:
Ha valakit tényleg érdekel a téma, ne sajnálja idejét pár előadás megnézésére, kérem! Nagyon megdöbbentő dolgokkal kell szembesülnünk a jövővel kapcsolatban.
http://astro.elte.hu/~hetesizs/anyag.html
A probléma ott van, hogy legtöbbünk nem ismeri a problémákat se, nem hogy annak okait. Hagyományos eszközökkel nem tudjuk megoldani az előttünk álló válságot, csak a közösségek ereje menthet meg minket. Remélem a gondolat és Isten ereje majd eléggé megsegít minket a jövőben... És ez a világért se ijesztgetés...

szaida
2009-06-18, 07:15 PM
Csakraműködésünk harmonizálása a fizikai síkon

A gyökér- és a szex- vagy hasicsakra a következő témákkal foglalkozik: születés, indulás, biztonság, ősi életösztön, túlélés, öntudat, család, fizikai erő, munka, az anyagi világgal való kapcsolat, az élet folytonos megújulása.

Gyökércsakra:

http://addat.hu/71c041ce/1a---Gyökércsakra.mp3.html

http://addat.hu/73b2012e/1b---Gyökércsakra.mp3.html

szaida
2009-06-18, 07:18 PM
Csakraműködésünk harmonizálása a fizikai síkon

Hasicsakra:

http://addat.hu/5664ac8f/2a---Szexcsakra.mp3.html

http://addat.hu/8376e4d1/2b---Szexcsakra.mp3.html

szaida
2009-06-18, 07:20 PM
Csakraműködésünk harmonizálása lelki síkon

A köldökcsakra főbb témái: akarat, önbecsülés, agresszió, szenvedély, önértékelés, önérvényesítés, becsvágy, kitartás, céltudatosság, a személyiség kibontakozása, az érzelmeink feldolgozása.

Köldökcsakra:

http://addat.hu/380a3639/3a---Köldökcsakra.mp3.html

http://addat.hu/76621e5e/3b---Köldökcsakra.mp3.html

aaaaaaaaaaaaaaaa
2009-06-18, 09:59 PM
Üdv nagyon szeretném Carlos Castaneda A Csend ereje illetve ha van az azt követő műveit a többi megvan legalábbis a polcomon .Köszönöm

kasy
2009-06-19, 03:31 AM
Világokon át 7. rész

7) A tudatos élet

Müller Péter író, Sári László kelet-kutató, Mireisz László filozófus, Bakos Attila író, Dúl Antal teológus

http://hotfile.com/dl/7170538/ce9655c/07.001.html
http://hotfile.com/dl/7172655/cbc08b6/07.002.html
http://hotfile.com/dl/7173658/cb62611/07.003.html
http://hotfile.com/dl/7200268/32c19b5/07.004.html
http://hotfile.com/dl/7200648/feeb34c/07.005.html
http://hotfile.com/dl/7200905/213d8f0/07.CRC.html

Derzsi
2009-06-19, 07:01 AM
Bercike kereste,bár törölve lett a kérése.,és rá a válaszom is.Ezt találtam,könyvet nem.

Meier Sneider -Gyógyulj meg hogy gyógyíthass
Hangoskönyv -286 Mb.

http://hotfile.com/dl/7184701/b50704c/2706_-_Meier_Sneider_-_Gygyulj_hogy_gygythass.rar.html

szaida
2009-06-19, 07:10 AM

A szívcsakra főbb témái: a feltétel nélküli szeretet, együttérzés, megbocsátás, adás, elfogadás, megnyílás, melegség, életöröm, szolgálat, gyógyítás.

Szívcsakra:

http://addat.hu/62c4347a/4a---Szívcsakra.mp3.html

http://addat.hu/643a1ab8/4b---Szívcsakra.mp3.html

szaida
2009-06-19, 07:13 AM

A torokcsakra főbb témái: őszinte kommunikáció, önkifejezés, önuralom, az érzés és a gondolkodás összekapcsolása, a fülelés, a beszéd és a hallgatás polaritása, a belső hang felfedezése és meghallása, a választás képessége.

Torokcsakra:

http://addat.hu/88d811cf/5a---Torokcsakra.mp3.html

http://addat.hu/629e4972/5b---Torokcsakra.mp3.html

turoist
2009-06-19, 11:33 AM
Nagyjából rendben van, de van néhány kép (039, 059, 069, 074, 084, 092, 095) amely kifogásolható. Ha van rá módja, javítsa ko, megpróbálom valahogy beszerezni és beszkenelni. Megvan nekem a könyv, de szerbül. Ha kell felteszem, csak beszkenelem.
Üdv mindenkinek :D

Egyelőre ez az egy változat van erről a könyvről,Sister Drawn-nak köszönhetőn,ami valóban fényképezett de nagyon jól olvasható...szerintem.
http://rs19.rapidshare.com/files/203254426/Gygythtsz.rar

szaida
2009-06-19, 12:49 PM
Csakraműködésünk harmonizálása a szellemi síkon

A homlokcsakra (vagy harmadikszemcsakra) témája: az önmagunkért való felelősségvállalás, valamint az érzelmi intelligencia, a bölcsesség, a meditatív képesség és az intuíció vagy hatodik érzék.

Homlokcsakra:

http://addat.hu/93fb69e8/6a---Homlokcsakra.mp3.html

http://addat.hu/5105c91e/6b---Homlokcsakra.mp3.html

szaida
2009-06-19, 12:52 PM
Csakraműködésünk harmonizálása a szellemi síkon

A koronacsakra az utolsó állomás, de nem a végcél, nem a befejezés, sokkal inkább az újjászületés, az újrakezdés síkja, úgy is mondhatnánk, hogy a feltámadásé. Létezés, csak éppen egy magasabb rezgésű dimenzióban, egy új, emelkedetebb szinten. Témája a szellemiség, az önzetlenség, a tudat kiterjesztése, az abszolút szabadság tudati állapota, a teljes tétlenség tiszta boldogsága.

Koronacsakra:

http://addat.hu/3612b1c7/7a---Koronacsakra.mp3.html

http://addat.hu/410c0336/7b---Koronacsakra.mp3.html

susan.red
2009-06-19, 12:52 PM
Shri Siddhivinayak

Commentary
Kakad Arti
Jai Dev Aarti
Sukhkarta Dukharta
Sindhurlai Chhadao Aarti
Brahmanaspati Aarti
Ghalin Lotangana
Mantra Pusphanjali
Prarthana
Shree Shej Aarti

A cd 3.sz.mantrája innen tölthető le:
http://data.hu/get/1494792/03-Shree_Ganesh_Maha_Pooja_includes_Atharvashirsha.zi px.html

Jó szórakozást:D

Sati15
2009-06-19, 02:36 PM
Hoztam még gongos, harangozós kezelőzenéket.
Én inkább az időzítőprogit használom, de lehet nektek
pont ez fog tetszeni:

http://data.hu/get/1505325/1_perces_kezelo.zip.html
http://data.hu/get/1505375/2_perces_kezelo2.zip.html

Csiiibe
2009-06-19, 06:05 PM
Sziasztok!

tudna-e valaki olyan asztro-programot,amit egy Windows XP típusú gép "elbír"?
Mivel azt a programot,amit itt egy pár oldallal előrébb ajánlottatok,azt a gép valami csoda okból nem hajlandó feltelepíteni és nem csinál semmit vele...:(
Ha van valakinek valami jó ötlete,nagyon szívesen meghallgatom.:p
Köszi,Csiiibekiss

Bagdi Bella-Csodadalok c. lemeze
jó hallgatást:..: (és persze köszi az eredeti feltöltőnek;))

jazmina
2009-06-20, 02:42 AM
Sziasztok!
Nagyon érdekelne engem Robert E. Detzler--Spirituális választerápia--A szabadság ösvénye című könyve. Esetleg ismeri valaki? Szívesen meg is venném, már nem nagyon lehet kapni.
Köszi jazmina

bakoscsabi
2009-06-20, 12:10 PM
Sziasztok!
Keresem Leo Angart Szerezd vissza éleslátásodat könyvét. Tud valaki segíteni?
Előre is köszönöm.
Bakos Csaba

hencsyke01
2009-06-20, 12:30 PM
nem tudjátok, hogy Berkó Judit: Tudatos teremtés a párkapcsolatban
megtalálható-e valahol a neten ekönyv formában?

Örülnék, ha sikerülne megszereznem, de ehhez szükségem lenne egy kis segítségre..

Előre is köszönöm szépen!

bakoscsabi
2009-06-20, 12:57 PM
Az alábbi könyvet nem látta itt valaki?
Donald Walsch A gazdagságról
Köszi

hpityu
2009-06-20, 01:55 PM
Az alábbi könyvet nem látta itt valaki?
Donald Walsch A gazdagságról
Köszi

Itt megtalálod (azt is) : http://rapidshare.com/users/TDTAQN

A leszedéshez nagyon jó a jdownloader (http://jdownloader.org) nevű progi.
Ezt ajánlom a többieknek is, nem csak a rapidról tud tölteni, hanem nagyon sok más helyről is.
Tud magyarul is, ingyenes, felismeri a captcha kódokat és be is írja helyetted, ha olyan az oldal.
És még sok hasznosságot is tud.

gwen
2009-06-20, 03:43 PM
sziasztok!
Szükségem lenn erre a hanganyagra ,ezt korábban rakták fel de a link már nem jó.

Domján László "Agykontroll Tanfolyam" című előadása, melyet 2008 Január elején tartott Budapesten (2 hétvégén keresztül).

...Rakjátok fel újra.
Szeretném megkérdezni hogyha ezt végighallgatom akkor majd sikerül normálisan lemennem alfába?
vagy milyen hanganyagot hallgassak közben hogy ez létrejöjjön?
köszönöm

Trix1001
2009-06-20, 03:54 PM
Sziasztok!

tudna-e valaki olyan asztro-programot,amit egy Windows XP típusú gép "elbír"?
Mivel azt a programot,amit itt egy pár oldallal előrébb ajánlottatok,azt a gép valami csoda okból nem hajlandó feltelepíteni és nem csinál semmit vele...:(
Ha van valakinek valami jó ötlete,nagyon szívesen meghallgatom.

Szia Csiibe, hát kipróbáltam én is, és szépen működik.
Tehát, miután midnent letöltöttél a mappában lesz két zippelt fájlod, meg egy amit az adott oldalról töltöttél le, az Xp telepitéshez. Miután kicsomagoltad a két zip fájlt, kapsz egy nrg-t, ami igaziból egy nero image file. Elinditod a Nero Image drive-ot, vagy más virtuális meghajtó készitőt, pl. DAemon tools, de a nero-nak van, és jól csinálja a dolgát. Miután elinditod, az elős CD képhez beteszed az adott nrg fájlt, adott esetben a neve: a jövő titkai.nrg. Ezután elindítod a telepitést, mármint azt az exe fájlt, amit letöltöttél az Xp telepitéséhez, és az kéri a a Cd helyét, te szépen megadod neki az utat, és voilá, telepíti is. Ha valami nem érthető irj privátban, úgy látom msotanában megint "gyomlálnak keményen errefelé...:). Jó szórakozást a programhoz.

Rob.
2009-06-20, 06:57 PM
Domján László "Agykontroll Tanfolyam" című előadása, melyet 2008 Január elején tartott Budapesten (2 hétvégén keresztül).

Halott link törölve (moderátor)

Rob.
2009-06-20, 07:15 PM
Szeretném megkérdezni hogyha ezt végighallgatom akkor majd sikerül normálisan lemennem alfába?
vagy milyen hanganyagot hallgassak közben hogy ez létrejöjjön?
köszönöm

Szia!
Ahhoz hogy "normálisan"le tudj menni alfába, nem szükséges a tanfolyamot végighallgatnod. Elég ha reggelente, mikor felébredsz, ágyban maradsz és lecsukod a szemed. 100 tól leszámolod magad kb 1másodpercenként egyesével. Közben és utána, még egy 5- 10 percig, csak a légzésedre figyelj. Ez segít hogy ne kalandozzál el.
Pár nap alatt, sokat lehet fejlődni...

kasy
2009-06-21, 02:07 AM
Világokon át 8. rész

8)8 Vágyaink világa: kísértések örvényében

Bagdy Emőke pszichológus, Tarr Bence kultúrantropológus, Domján László agykontroll, Dúl Antal teológus

http://hotfile.com/dl/7269182/57e14b5/08.001.html
http://hotfile.com/dl/7272552/5f29053/08.002.html
http://hotfile.com/dl/7274996/77c24be/08.003.html
http://hotfile.com/dl/7275235/6d725df/08.CRC.html

Gwynda
2009-06-21, 05:01 AM
Sziasztok!

Ezt a könyvet keresem:
Jason Leen - Üzenet: John Lennon az ötödik dimenzióból, Hunga-Print Nyomda és Kiadó, 1992

Nagyon szépen megköszönném, ha valaki feltenné!!!

karoly58
2009-06-21, 05:03 AM
Kis segítség a letöltéshez Rapidon. A linkeket ebbe a programba bemásolod és elindítva a letöltést már nem kell megvárnod a 15 perces szüneteket, csinál mindent nem kell a gép előtt ülni. Ha bepipálod a beállításoknál a végén még a gépet is lekapcsolja.Nekem bevált, míg alszom dolgozik:)
innen töltheted le.

http://data.hu/get/1508426/RapidShare_letolto_2.52_setup_XP.zip.html

Mithrandir22
2009-06-21, 05:08 AM
<iframe src="http://dotsub.com/media/12c5b6cb-ad4c-4168-a53b-317b116ebded/e/m" frameborder="0" width="420" height="347"></iframe>

Róbert76
2009-06-21, 05:49 AM
Kurt_Tepperwein_-_Savtalanitas.pdf
A test elsavasodásának kezeléséről szól,érdemes elolvasni

http://data.hu/get/1508569/Kurt_Tepperwein_-_Savtalanitas.pdf.html

Itt egy letőltőlista datás linkekkel:

Világokon Át sorozat 12 cd-je datán,akinek az jobban tetszik.

spiritul Reality szinkronosan

disznövénytár,stb

http://data.hu/get/1508580/linkek.txt.html

rewolfied
2009-06-21, 08:15 AM
Sziasztok, még elég új vagyok ezen az oldalon, de már nagyon sok hasznos könyvet sikerült elolvasnom és letöltenem, köszönöm Nektek:) Most egy kéréssel fordulok hozzátok, Coelho: A győztes egyedül van cimű könyvét keresem, ha meg van valakinek és feltőltenné, nagyon megkösyönném. Illetve van egy másik könyv is, ami érdekelne, az pedig: Daniel Gottlieb: Draga, Sam! cimű könyve lenne. Segitségeteket előre is köszönöm, sziasztok

(http://www.libri.hu/konyv/draga-sam.html)

Kovi90
2009-06-21, 09:23 AM
Amit a Mennyrol mindenkinek tudni lehet

Róbert76
2009-06-21, 10:56 AM
Ha a mennyről mindenkinek tudni lehet-re gondoltál akkor igen!

Lenne egy kérésem:
Villás Béla-Álom címü előadása nincs meg valakinek halgatható formában,mert a Track10-track13. nagyon csörög a 13 meg nem is halgatható,és mindenhól csak ezt a hibás változatot találtam meg!
Mindenkinek tudom ajánlani Villás Béla előadásait ,nagyon érdekes,és tanulságos dolgokat mond,amiken érdemes elgondolkodni!

Róbert76
2009-06-21, 11:32 AM
<dl class="discussion clear i0 xg_lightborder"><dd> Villás Béla előadások

http://data.hu/get/128745/Az_emberi_test.zip.html

http://data.hu/get/128708/Alom.zip.html

http://data.hu/get/128665/Az_elme_miszteriuma.zip.html

http://data.hu/get/128636/Villas_Bela_Zenit_Tv.zip.html

http://data.hu/get/96757/Anyagtol_elszakadas.zip.html

http://data.hu/get/96700/Betegseg.zip.html

http://data.hu/get/96689/Karma.zip.html

http://data.hu/get/95067/Ember.zip.html

http://data.hu/get/94636/Ufok_angyalok_demonok.zip.html

http://data.hu/get/94602/A_magyarok_szerepe.zip.html
</dd></dl>
Ezt is érdemes meghalgatni:

Dr. Papp Lajos szívsebész, csákvári beszéde - 2008.10.16

http://data.hu/get/1227659/Dr._Papp_Lajos_2008.10.16.mp3

nem saját feltőltés.Köszönet érte:GLinDorph - www.ecsk.hu (http://halalkozelielmenyek.ning.com/forum/topic/listForContributor?user=2rzn7unaxfk8z)
V.B-Álom track10-13. csörög

leoxha
2009-06-21, 12:38 PM
Most találtam ezt a könyvet. Jobb lenne magyarul, ha valaki tudna segíteni? Nagyon megköszönnémkiss
HOW TO MAKE AND USE TALISMANS
By
ISRAEL REGARDIE
LIMITED

Szép napot leoxha:p

Trix1001
2009-06-21, 12:44 PM
Szia Leoxha, szívesen segítenék, de lefordítani elég hosszú lenne...viszont van egy hasonló Richard Webster-nek, Mágikus talizmánok a címe, szinte minden benne van, ami ebben is.

jazmina
2009-06-22, 03:03 AM
Kedves Morey!
Feltennéd azért ide is Az Akasha krónikát, mert engem is nagyon érdekelne.
Köszi Jazmina

kema
2009-06-22, 03:25 AM
ami érdekelne, az pedig: Daniel Gottlieb: Draga, Sam! cimű könyve lenne. Segitségeteket előre is köszönöm, sziasztok

(http://www.libri.hu/konyv/draga-sam.html)

Kedves Rewolfied !

Hangoskönyv :) Ewacskatól

Írta: Daniel Gottlieb
Fordította: Dezsényi Katalin
Felolvassa: Koltai Róbert
A felvételt Tánczos Tamás készítette
Zenéjét összeállította: Kakó Gyula
Szerkesztette és rendezte: Zoltán Gábor (2008 )

"Drága Sam! Az életem abban a pillanatban megváltozott, amikor te megszülettél."

Így kezdődik ez a harminckét felejthetetlen levélből álló gyűjtemény, amelyeket egy fiatal korában autóbalesetben megbénult pszichológus nagypapa írt várva várt, imádott unokájához, Samhez, hogy megossza vele mindazon tapasztalatait, amelyeket a kisfiú boldogsága és elégedettsége szempontjából nélkülözhetetlennek tart. Sam még nincs kétéves, amikor kiderül, hogy autista. De az elszánt nagypapa ír tovább, abban a reményben, hátha mégis megtaníthatja unokáját arra, hogy milyenek az emberek.

http://www.extrashare.us/file/22862/draga-sam-zip.html

További Szép Napocskásat !
Üdv. Kema

kasy
2009-06-22, 03:33 AM
Világokon át 9. rész

9)Elménk birodalma: tudat, módosult tudat

Lednyiczky Gábor bioinformatikus, Váradi Tibor vallásbölcsész, Daubner Béla pszichiáter, Paulinyi Tamás para-kutató, Dúl Antal teológus

http://hotfile.com/dl/7309963/f1a07e7/09.001.html
http://hotfile.com/dl/7310847/add6a98/09.002.html
http://hotfile.com/dl/7312054/f341300/09.003.html
http://hotfile.com/dl/7313127/7a583e8/09.004.html
http://hotfile.com/dl/7314099/8a6ca62/09.005.html
http://hotfile.com/dl/7336698/c30df19/09.CRC.html

Csiiibe
2009-06-22, 04:43 AM
Kedves Kema!

Nagyon köszi a hangoskönyvet! ;)

turoist
2009-06-22, 08:16 AM
Sziasztok!
Megvan-e valakinek Doreen Virtue Angyalokkal gyógyítás című könyve angolul? Az eredeti címe: Healing With The Angels. Könyv formájában kellene. Hálás köszönet.

pumpi
2009-06-22, 08:25 AM
Sziasztok!

Ezt a könyvet keresem.

Sharamon, Shalila - Baginski, Bodo J.: Rejtett energiák - a csakra-tan fényében; Édesvíz Kiadó

Köszi
Pumpi

cypriano
2009-06-22, 08:25 AM
Sziasztok.

Budhista vezetett meditáciot keresek,ha valakinek van és megosztaná?
Köszönöm.

Culuka
2009-06-22, 08:36 AM
Kövi Szabolcs:Szent erdő I. - II

mihaela
2009-06-22, 09:34 AM
kedves Csipkebogyo, nalad lattam a James Redfield konyveit. Ezek megvannak nekem, nagyon keresem a Mennyei latomast es a Shambhala titkat. Nem tudnal utbaikazitani. koszonom Mihaela

varazskezek
2009-06-22, 11:18 AM
Szeretném megosztani veletek ezt a gyönyörü albumot.
Az alábbi helyől letölthető.

Üdv mindenkinek!

http://hotfile.com/dl/7398996/24553cc/moola.zip.html

mihaela
2009-06-22, 01:01 PM
Hogy megegyszer ne forduljon elo es mivel rengeteg konyven van, kerem hogy szemejesen keressen meg az ki konyvet keres, elofordulhat hogy talan nekem megvan, vagy a baratom baratjanak, udv Mihaela

leoxha
2009-06-22, 01:09 PM
Szia Leoxha, szívesen segítenék, de lefordítani elég hosszú lenne...viszont van egy hasonló Richard Webster-nek, Mágikus talizmánok a címe, szinte minden benne van, ami ebben is.
Szia Trix-i!
Köszi a segítségedkiss. Utána nézek.

Szép estét:p leoxha

hufik
2009-06-22, 02:00 PM
Jövő Titkai 1. - asztrológia

Kedves Spiritzene!
Szeretném, ha segítenél. Letöltöttem többször is a két csomagolt file-t és atelepítőt. Sajnos a kicsomagolásig jutottam csak, mert már ott hibaüzenetet kapok, mi szerint sérült a file. Meglepődtem, hogy már volt olyan fórumos társunk, aki sikerrel járt. Mit tegyek, hogy tovább léphessek? Esetleg újra feltöltenéd a két csomagolt file-t? Tanácsodat és segítségedet előre is köszönöm.
Szép estét!

zolee--
2009-06-22, 02:13 PM
Ha a mennyről mindenkinek tudni lehet-re gondoltál akkor igen!

Lenne egy kérésem:
Villás Béla-Álom címü előadása nincs meg valakinek halgatható formában,mert a Track10-track13. nagyon csörög a 13 meg nem is halgatható,és mindenhól csak ezt a hibás változatot találtam meg!
Mindenkinek tudom ajánlani Villás Béla előadásait ,nagyon érdekes,és tanulságos dolgokat mond,amiken érdemes elgondolkodni!
Szia!
Én is mostanában kezdtem el hallgatni Villás Béla előadásait, amióta felfedeztem ezt az oldalt, korábban nem ismertem, tényleg nagyon érdekes. Az a furcsa az Álom cd-ben, hogy a 12. track végén elköszön egy nő, szerintem azzal vége is az előadásnak. Szóval az a 13. track csak véletlenül kerülhetett oda :)
A 10-es track nekem is kicist szakadozik, de annyira nem vészes. Na, és próbáltad már a praktikákat álmodáshoz :) ?

aleszka
2009-06-22, 03:32 PM
Sziasztok!
Én is mindent úgy csináltam a Jövő titkaival, ahogy elviekben kellett(letöltöttem a 2 ZIP-et és a telepítőt),de nekem sem sikerült telepítenem. Nekem nem azt írja ki, hogy sérült, hanem az XP-telepítő egyszerűen nem találja, hiába adom meg az utat. Azt írja ki,hogy nem található és tegye be az eredeti cd-t.

Derzsi
2009-06-22, 05:10 PM
kedves Csipkebogyo, nalad lattam a James Redfield konyveit. Ezek megvannak nekem, nagyon keresem a Mennyei latomast es a Shambhala titkat. Nem tudnal utbaikazitani. koszonom Mihaela

Kedves Mihaela!
Ime :
James Redfield - Shambhala Titka

Keresem: Edith Fiore - Nyugtalan Holtak.Köszönet elöre is ha valaki felteszikiss

maciboci
2009-06-22, 06:30 PM
Sziasztok!

Thich Nhat Hanh-tól keresném a Vegyen körül a szeretet c. csodálatos könyvet. Esetleg megvan valakinek?

Róbert76
2009-06-23, 12:32 AM
Crack: A crack könyvtárban. Olvass!

http://hotfile.com/dl/5969700/d96d4b...part1.rar.html (http://hotfile.com/dl/5969700/d96d4b7/A_jv_titkai.part1.rar.html)
http://hotfile.com/dl/5969701/042313...part2.rar.html (http://hotfile.com/dl/5969701/0423132/A_jv_titkai.part2.rar.html)

Terméktámogatás, letöltés
(Jövő Titkai 1. - asztrológia)
A jövő titkai - NT és XP telepítő

Sziasztok
A jövő titka telepítése

-letőltitek a terméktámogatásos progit
innen
http://www.mmholding.hu/modul/webaru...product_id=110 (http://www.mmholding.hu/modul/webaruhaz/more_inf.php?product_id=110)

(JovoTitkai1_NT_XP.exe)

utána a hotlife-ről letőltitek a jövö titka progit kiírjátok cd-re(kicsomagolás után)

elinditjátok a terméktámogatás progit(JovoTitkai1_NT_XP.exe)
-megjelenik egy ablak,
-ott kiválasztjátok,hogy hol található a Jövö titka progi(cd-meghajtóba)
-kiválasztod cd-meghajtó,(nálam D)
-ok
és már telepűl is a cd-re kiírt progi

Ennyi és már lehet is jósolni.

Sok sikert hozzá mindenkinek.

TündérTestvér
2009-06-23, 02:29 AM
Kedves Mihaela!
Ime :
James Redfield - Shambhala Titka

Keresem: Edith Fiore - Nyugtalan Holtak.Köszönet elöre is ha valaki felteszikiss
Kedves Derzsi!Csak ámulok, h mennyi mindent le lehet innen tölteni...Még új vagyok itt és csak lubickolok abban a sok szellemi táplálékban, ami köztetek található. Szal sajnos nem tudom feltenni, amit keresel viszont keresem J. Redfieldtől a Mennyei látomás-t. Ha esetleg valakinek megvolna és feltenné, az örömömön túl nem történne semmi, mert hát mit is adhatok? Nagyon köszönöm, ha megtörténne. TT

turoist
2009-06-23, 04:01 AM
Szia kedves Mihaela!
A Shambala Titka című könvet, és még sok mást, innen töltheted le:
http://canadahun.com/forum/showpost.php?p=1429598&postcount=4066
Az egész könvlista letöltése után kiválasztod azt, amelyiket le szeretnéd tölteni.
Sok sikert, kellemes napot :)

aleszka
2009-06-23, 04:15 AM
Sziasztok!

Köszi szépen a válaszokat a Jövő titkával kapcsolatban!
Pont úgy jártam el,ahogy a korábbi és a mostani hozzászólásokban írtátok. Próbáltam letöltve megnyitni és cd-re kiírva is, sajnos nem telepítette fel így sem-úgy sem. A Nero cd-képig jutok el,aztán, ha megnyitom az XP-telepítőt és megadom az útvonalat, azt írja ki, hogy:Az interaktív horoszkóp CD-rom nem található, tegye be az eredeti cd-t. Nem tudom mi lehet vele. Próbálkozni fogok vele még, köszi szépen a válaszokat még egyszer!

kasy
2009-06-23, 04:23 AM
Világokon át 10. rész

10) Művészetek üzenete: az ihlettől a manifesztációig

Müller Péter író, Dúl Antal teológus, Pap Gábor művészettörténész, Vásáry Tamás karmester

http://hotfile.com/dl/7375965/428cf22/10.001.html
http://hotfile.com/dl/7379937/37b863a/10.002.html
http://hotfile.com/dl/7381592/0390615/10.003.html
http://hotfile.com/dl/7381652/f02df9f/10.CRC.html

Liliensan
2009-06-23, 05:36 AM
A hatékony tanulás mesterfogásai hanganyag

Engem is ez érdekelne, ha megvan valakinek, kérlek tegyétek közkinccsé.

Előre is köszönöm a választ.

Lizka
2009-06-23, 06:02 AM
Sziasztok!

Köszi szépen a válaszokat a Jövő titkával kapcsolatban!
Pont úgy jártam el,ahogy a korábbi és a mostani hozzászólásokban írtátok. Próbáltam letöltve megnyitni és cd-re kiírva is, sajnos nem telepítette fel így sem-úgy sem. A Nero cd-képig jutok el,aztán, ha megnyitom az XP-telepítőt és megadom az útvonalat, azt írja ki, hogy:Az interaktív horoszkóp CD-rom nem található, tegye be az eredeti cd-t. Nem tudom mi lehet vele. Próbálkozni fogok vele még, köszi szépen a válaszokat még egyszer!

Kedves Aleszka!Látom szenvedsz:D

Nos nem kell feltétlen kiírni Cd-re hanem:
Tötlsd le az internetről a Daemon Tools nevü programot és telepítsd fel.
1.Nyitsd meg a programot
2.alul gyorindítón (az óra melett)meg fog jelenni
3.bal katt rá és ott 1-4 meghajtó megfog jelenni pl:f./ g./
ilyesmi meghajtók
4.Amely szimpatikus kiválasztod és ott kéri h mit töltsön be
ott kiválasztod a kicsomagolás után kapott Cd ét
(ezt nem kell kiírni mivel ez a program egy vírtuális meghajtóba teszi melyet ugy vesz mintha kiírtad volna Cd re.)
5.És most kell elkezdeni telepíteni a Jövő Titkai telepítő fájlal
6.Kérni fogja hogy hova telepítese:Sajátgép->G:/WOW
erre katt és telepíti.Ennyi :D

Szilvi79
2009-06-23, 06:52 AM
A Szabadság Ösvénye

Kapcsolataink minősége meghatározza életünk minőségét, általuk és bennük leszünk azok, akik vagyunk. Életünkben találkozások és elválások követik egymást, sok örömmel, és nem ritkán ugyanannyi bánattal. Van, hogy nehéz elengednünk a másikat, és sokszor ezért nem tudunk tovább lépni az életben, és helyet teremteni az újnak. A kazetta segítséget nyújt a régi kapcsolatok lezárásához érzelmi, mentális és energetikai szinten egyaránt.
Fuferenda Pál és Nagy Lajos meditációjához S. Jancsó Miklós komponált zenét.

http://rapidshare.com/files/247674905/A_szabads_g_oesv_nye.rar

Culuka
2009-06-23, 09:41 AM
Kövi Szabolcs:Erdőtánc I.-II.-III

christels
2009-06-23, 11:45 AM
Kedves Aleszka!Látom szenvedsz:D

Nos nem kell feltétlen kiírni Cd-re hanem:
Tötlsd le az internetről a Daemon Tools nevü programot és telepítsd fel.
1.Nyitsd meg a programot
2.alul gyorindítón (az óra melett)meg fog jelenni
3.bal katt rá és ott 1-4 meghajtó megfog jelenni pl:f./ g./
ilyesmi meghajtók
4.Amely szimpatikus kiválasztod és ott kéri h mit töltsön be
ott kiválasztod a kicsomagolás után kapott Cd ét
(ezt nem kell kiírni mivel ez a program egy vírtuális meghajtóba teszi melyet ugy vesz mintha kiírtad volna Cd re.)
5.És most kell elkezdeni telepíteni a Jövő Titkai telepítő fájlal
6.Kérni fogja hogy hova telepítese:Sajátgép->G:/WOW
erre katt és telepíti.Ennyi :D

Sziasztok
Nekem a telepítőt nem engedi letölteni. Ezt írja ki:
Unknown column 'poptitle_' in 'field list'
Tud valaki segíteni? Előre is nagyon köszönöm.
Christels

wanna
2009-06-23, 12:54 PM
Szia Christels,

nekem is ezt írta ki eleinte, majd próbálkoztam még néhányszor, végül kb ötödszörre-hatodszorra sikerült behoznom a letöltési oldalt... Szóval sztem próbálkozz kitartóan, nem tudom miért ilyen kis makacs az oldal, de végül csak-csak megadja magát... ;)

És hatalmas köszönet a feltöltőjének, nagyon jó kis progi - ahogyan az összes többi feltöltés is remek csemege -, tényleg NAGYON-NAGYON KÖSZÖNÖM minden egyes feltöltő áldozatos munkáját!!! kiss

Derzsi
2009-06-23, 03:38 PM
Van még ami régóta keresek,hátha valakinek azóta megvan,és közkinccsé tenné:

Simonton -Gyógyító képzelet
Edgar Cayce konyvek magyarul pl Jess Stearn - Az alvó látnok-,Karmadiagnosztika.A reinkrnációról meg van

Köszönettel
Derzsi

Erika111
2009-06-23, 03:42 PM
Sziasztok!

Sikerült ezt a könyvet feltenni gépre és örömmel megosztom most veletek is.
Barbara Marciniak A fejlődés ősvénye.
Fogadjátok szeretettel
Üdv.

http://addat.hu/3869121a/A-<wbr>fejlődés-ösvénye.pdf.html (http://addat.hu/3869121a/A-fejl%C5%91d%C3%A9s-%C3%B6sv%C3%A9nye.pdf.html)