PDA

A teljes (képes) nézethez kattints ide : Mit álmodtál? - Gyere meséld el!

Oldal : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22

centrino
2007-04-09, 12:37 AM
Üdv Mindenkinek!

Egy kalandra hívnálak Benneteket: aki szeretné megosztani másokkal mit álmodott, az itt megteheti. Nagyon érdekes történetek születhetnek, remélem nem fullad érdektelenségbe a topic, és nem csak én fogok irogatni. :)

Természetesen érdekel, hogy van-e visszatérő álmotok, vagy valami különleges élményetek ami az álommal kapcsolatos. Vált-e már valóra álmotok? (álmodtál és rövidesen tényleg megtörtént)

Remélem érdekes a téma másoknak is, én nagyon sokat tanultam belőle amikor rendszeresen írtam mit álmodtam. Még ha nem is írjátok ide, akkor is nagyon ajánlom, hogy próbáljátok ki azt, hogy egy hónapig mindent leírtok rögtön ébredés után. Tanulságos visszaolvasni...

Kiegészítőként most kezdtem el egy tudatos álommal foglalkozó tanfolyam anyagát, majd beszámolok a tapasztalatokról. Ha valakit érdekel el tudom küldeni az anyagot, és csinálhatjuk együtt.

Remélhetőleg holnap reggel jövök egy érdekes történettel.

Jó éjszakát és szép álmokat!

centrino
2007-04-09, 11:01 AM
Újra itt vagyok, és ígéretem szerint jöjjön az "éjszakai mozi" röviden:

Semmi különleges nem volt, egy régi osztálytárs (nagy szerelmem volt) öccsével ültem egy kocsiban, késő délután, esett kint az eső, és beszélgettünk. Kérdezgettem hogy van a nővére, mi újság vele. Nem nagyon akart válaszolni, éreztem, hogy valami nincs renden, rosszul alakulnak a dolgok. Sem a lány, sem az öccsét nem láttam már évek óta. Lehet fel kéne hívni, hogy mi újság...

Volt más is, de ez volt a legintenzívebb, a többi elmosódott, nem emlékszem.

Jól van, jól van, tudom, hogy ez nem olyan izgalmas, de későb jó lesz visszaolvasni.

Nem adom fel, remélem lesz akinek tetszik az ötlet...

sztzs
2007-04-09, 11:03 AM
Nem emlékszem arra, mit álmodtam. Lehet, hogy nem is szoktam? Tudom, mindenki álmodik... de minden alól van kivétel!

centrino
2007-04-09, 11:46 AM
Nem, nem vagy kivétel. Mindenki szokott álmodni, még az állatok is pl: kutyák is ha megfigyeled alvás közben kapálóznak a lábukkal, "menekülnek", vagy éppen vicsorítanak.

Annak különböző okai lehetnek, hogy miért nem emlékezel rá. Ha érdekel a téma, ha szeretnél jobban elmélyülni, akkor szólj és adok egy rövid tanfolyami anyagot hozzá, hogy legyen sikerélményed.

sztzs
2007-04-09, 11:59 AM
Nem, nem vagy kivétel. Mindenki szokott álmodni, még az állatok is pl: kutyák is ha megfigyeled alvás közben kapálóznak a lábukkal, "menekülnek", vagy éppen vicsorítanak.

Annak különböző okai lehetnek, hogy miért nem emlékezel rá. Ha érdekel a téma, ha szeretnél jobban elmélyülni, akkor szólj és adok egy rövid tanfolyami anyagot hozzá, hogy legyen sikerélményed.

Köszönöm, de nekem így jó ....mélyen alszom, jól, más nem szükséges a pihenésemhez!

mylady
2007-04-09, 12:00 PM
Elmesélném a legszebb álmomat…

Történt egy nap, hogy azt álmodtam, hogy a Liget utcai lakásom ablakából kitekintve egy Simca 1000-esben megláttam a legnagyobb szerelmemet! Megdörzsöltem a szemeimet és próbáltam nem hinni nekik. DE! ott maradt az álom…
Abban a Simca 1000-esben ott ült az én mostani férjem… 33 éve!

Esküszöm, hogy sokáig nem tudtam, hogy álom-e vagy valóság de tény, hogy akit az ablakom alatt láttam anno’ az ma is a Férjem :)

Kis Boszi
2007-04-09, 02:35 PM
En mar hetek ota a Demonnal almodok
Mert szeretem azert mert nem volt ilyen ,de megvaltozot
es mindennek vege
de csak ra gondolok

kisboszi26
2007-04-09, 05:53 PM
sziasztok!
Konkrétan a mai álmomra nem emlékszem,de van amikor 3-4 álmomra is visszaemlékszem.Pár évvel ezelött olvastam egy könyvet Prof.Dr.Paul Tholey-Kaleb Utecht-tól "ALKOTÓ ÁLOM álomkontroll" cimmel.Akkoriban voltak tudatos álmaim is,nagyon furcsa és érdekes dolog,csak egy kicsit megfájdult utána a fejem.Sajnos nem vagyok elég kitartó/töröld,töröld../ és nem csináltam sokáig a gyakorlatokat.
Tegnap álmomban az egyik barátnőm párbajozott egy sorozatbéli szereplővel "Kikével".Mit jelenthet?

melib
2007-04-09, 08:43 PM
En mindig emlekszem az almomra reggel. Sot meg nehany gyerekkori almomra is emlekszem. A legkorabbi almom, amit fel tudok idezni, az talan 5 eves korom korul lehetett. Egy szobaban a szekreny mellett a sarokba szoritott egy krokodil es en nagyon feltem. Ennyire emlekszem. De latom magam elott az alom szineit is, a krokodil zoldjet es hogy egy piros-fekete csikos felso volt rajtam. Amugy mindig szineset almodom. Vannak almok, amiket ha felidezek a nap folyaman, ugyan olyan jo erzessel toltenek el mint almomban.

Masik erdekes almom volt pl. kb 4 eve, hogy az akkori volegenyem egy buszon ult , en meg a jardarol neztem, ahogy tavolodik el tolem es nagyon szomoru voltam. Akkor mar a kapcsolatunk tenyleg tavolodoban volt.

Egyanlore ennyi.

KAJMI
2007-04-10, 04:20 PM
Általános felfogás szerint az álomban az előző napok történéseit érzelmi hatásait és a huzamosan fennálló (statikus) állapotainkat dolgozzuk fel .
Azonban személyes megfigyeléseim arra a feltételezésre vezettek , hogy az álmaink az egész napunkat jelentősen befolyásolják érzelmileg és a pszichikai és fizikai hatékonyság szempontjából . Azaz ez valami olyasmit jelent ,hogy az álmainkon keresztül vagyunk "felprogramozva" a következő napra .
Az , hogy mindenki álmodik az biztos , és minél kevésbé emlékszünk az álmainkra annál jobban tudnak befolyásolni , ezért úgy gondolom , hogy mindenki nagyon okosan tenné ha emlékezne az álmaira legalább azon a napon amire konkréten kihathat . Persze lehet , hogy tévedek . De ha mégsem , és valaki hasznát veszi soraimnak akkor sok sikert kívánok hozzá.
Kajmi

Shiva74
2007-04-12, 11:45 PM
Én is gyerekkorit tűznék ide. Képzeljetek el egy végtelen sík tájat, naplementével. A nap élesen tűz be lapos szögben -mint kb mostanság- Gyönyörű zöld színben úszik minden és egy hatalmas bölény csorda vágtat el nem messze tőled. Fénylő selymes bundájuk megremeg rajtuk és ez még jobban kiemeli a szivárványszín ragyogásukat. Hihetetlen vizuális élmény volt ennyire lágy és szivárványszínű bundákat látni.
Főleg bölényeken. :)

Karsay István
2007-04-18, 08:11 AM
Sziasztok, cvsak most vettem észre ezt a topicot, majd egy pár érdekes dolgot elmondok az álmokról, de föleg a viszatérő álmokra érdemes odafigyelni!

szeretettel:

István

http://www.alom.lap.hu/

Ancsa8
2007-04-19, 10:12 AM
Sziasztok!

Ma éjjel álmomban ( lehet, hogy nem is álmodtam, nem tudom ), egy érdekes helyen voltam.
Fura lépcsősoron mentem le ( többed magammal ) ahol láttam kiírva a nevemet ( úgy mint Ancsa8, és Anita ), aztán mentünk tovább, és egy hatalmas terembe értünk, ami tele volt festményekkel, és nagyon régi könyvekkel... Volt ott két szerzetes féle ember is, az egyik mérges volt valakire, mert lefényképezte az egyik képet, pedig nem lett volna szabad...
Én odamentem a könyvespolchoz, ahol gyönyörű régi könyvek voltak...
És megláttam több, nagyon szép kék kötésű könyvet, aminek gerincére arany színű betűkkel volt felírva : Tibeti ... ( a végére sajnos nem emlékszem :( ), megkérdeztem a mérges szerzetest ( aki velem meglepően segítőkész és kedves volt ), hogy mikor írták ezeket a könyveket. Ő erre odahívta hozzánk a másik szerzetest is, és mondott Neki valamit, mire az megfogta a könyvet, és EGYSZERŰEN A KEZEMBE ADTA!!!
Én teljesen rosszul lettem, hisz féltem, hogy valami kárt teszek a könyvben.
De Ők nem aggódtak...
Megkérdeztem, ez azt jelenti, hogy belenézhetek? Ők bólintottak.
Kinyitottam a könyvet, és láttam, hogy a lapok olyan narancsos - vöröses színűek, és ember alakok is vannak belerajzolva, nem csak szöveg van benne...
Én erre fogtam egy papírt, és leírtam a következő betűket így : A - K, K - A, K - K.
Annyit tudok, hogy ezek a betűk személynevek ( talán keresztnevek ) kezdőbetűi, és hogy Ők kettes csoportokat alkotnak, azért így kellett leírnom.
És itt felébredtem... :(

Shiva74
2007-04-20, 09:53 PM
Húúú Ancsa8!
Irány vissza gyorsan az ágy és álmodd tovább. Nagyon érdekes álom.

Nekem is fura volt a mai álmom... sajnos csak töredék, de érdekes belegondolni. Volt egy kislány amolyan 9 éves forma, német. Kérdezett valamit németül. (angolul tanultam egy keveset, meg régen valamikor az első barátnőm tanult németet)Próbáltam áthozni az angolra, úgy kérdezgettem tőle. A meglepő az volt, ahogyan az angol mondatok a számra jöttek... abszolút természetességgel, mintha a magyart moindtam volna... pedig fényes nappal... hehe... csak gagyogok. Aztán láttam, hogy ez így nem fog menni és németre váltottam!!! Nem is tanultam. És azt is olyan lazán, természetesen. Azt hiszem álmomban tolmács leszek, ha nagy leszek. :)

Ancsa8
2007-04-20, 10:37 PM
Húúú Ancsa8!
Irány vissza gyorsan az ágy és álmodd tovább. Nagyon érdekes álom.

Nekem is fura volt a mai álmom... sajnos csak töredék, de érdekes belegondolni. Volt egy kislány amolyan 9 éves forma, német. Kérdezett valamit németül. (angolul tanultam egy keveset, meg régen valamikor az első barátnőm tanult németet)Próbáltam áthozni az angolra, úgy kérdezgettem tőle. A meglepő az volt, ahogyan az angol mondatok a számra jöttek... abszolút természetességgel, mintha a magyart moindtam volna... pedig fényes nappal... hehe... csak gagyogok. Aztán láttam, hogy ez így nem fog menni és németre váltottam!!! Nem is tanultam. És azt is olyan lazán, természetesen. Azt hiszem álmomban tolmács leszek, ha nagy leszek. :)

Szia!

Köszi a tanácsot! :D
Próbáltam, de még nem jött össze... :(
A Te álmod is érdekes!
Nem lehet, hogy egy előző életedről álmodtál, vagy onnan jött a prefekt nyelvtudásod?
Egyébként az én álmomban az a könyv, amit a kezembe adtak, az sem magyarul volt írva... :D, és mégis értettem, hogy mi az...
Azóta is azon töröm a fejemet, hogy mi lehetett a cím második fele...
DE MÉG NEM JUTOTT AZ ESZEMBE SAJNOS... :(
Ígérem, ha sikerül tovább álmodnom ezt, részletesen beszámolok róla... :D

alberth
2007-04-22, 02:48 PM
Egyszer azt álmodtam, hogy egy aranytáblát mutattak nekem. Két szó volt rajta valamilyen arab, vagy keleti írásjellel írva. Érdekes módon el tudtam olvasni és ki tudtam mondani mindkét szót. Ismételgettem is egy darabig félálomban, hogy reggel emlékezzek rá. De ébredés után elfelejtettem azokat. Viszont az álmot nem. :rolleyes:

Karsay István
2007-04-22, 04:23 PM
Egy kis álomfejtő progi! :p

nyafika
2007-04-23, 06:45 PM
felhívtad őket? biztosan nem véletlenül álmodtad - szerintem

Újra itt vagyok, és ígéretem szerint jöjjön az "éjszakai mozi" röviden:

Semmi különleges nem volt, egy régi osztálytárs (nagy szerelmem volt) öccsével ültem egy kocsiban, késő délután, esett kint az eső, és beszélgettünk. Kérdezgettem hogy van a nővére, mi újság vele. Nem nagyon akart válaszolni, éreztem, hogy valami nincs renden, rosszul alakulnak a dolgok. Sem a lány, sem az öccsét nem láttam már évek óta. Lehet fel kéne hívni, hogy mi újság...

Volt más is, de ez volt a legintenzívebb, a többi elmosódott, nem emlékszem.

Jól van, jól van, tudom, hogy ez nem olyan izgalmas, de későb jó lesz visszaolvasni.

Nem adom fel, remélem lesz akinek tetszik az ötlet...

Polar
2007-04-23, 07:14 PM
2 napja nekem is valami hasonló álmom volt. Egy régi oszt.társammal találkoztam (aki már elég beteg) és csak arra emlékszem, hogy nagyon sírtam, miközben átöleltem, de nagyon hosszú ideig. Elég rossz érzés volt, mikor felébredtem is. Régen nem beszélegttünk (5-6 éve, pedig nagyon jó viszonyban voltunk), de felkerestem őt tegnap. Hát nagyon úgy tűnt, hogy nem igazán kíváncsi rám. Mégis valami oka csak van/volt, mert még az álom előtt is sokszor eszembe jutott.:confused:

nyafika
2007-04-23, 07:53 PM
nekem is volt régi osztálytársnőmmel álmom. Ált. isk. után egyszerűen nem találkoztam vele, mondjuk nem is hiányzott. Aztán pár éve megjelent álmomban, azóta próbálom megtalálni, de senki sem hallott róla a városban vagy a régi osztálytársaim körében. Ill. egyikük mondott valamit, hogy úgy hallotta öngyilkos lett kb akkor amikor én álmodtam vele. Azóta keresem, mert szeretnék utánajárni, viszont a szülei, testvére elköltöztek senki sem tudja hova.

nyafika
2007-04-23, 07:55 PM
volt már olyan álmom is, ami valóra vált. Hiszek benne, hogy az álmoknak van valamilyen jelentésük, üzenetük, ezért elkezdtem leírni, persze nem mindegyikre emléxem. Tud valaki olyan tippet adni, hogyan "fejleszthetem" magam, hogy emlékezzek és meg tudjam fejteni a jelentésüket?

Shiva74
2007-04-23, 08:46 PM
Nyafi!

Régen általános iskolás koromban a vágy hajtott, hogy emlékezzek az álmomra. Az ágy mellé be volt készítve az álmoskönyv... hehehe. Na de a lényeg, hogy ez a motiváció nagyot dobott az emlékezőkémen. Hihetetlen pontossággal, részletesen emlékeztem rengeteg álmomra.
Agykontrollos megközelítésben pedig: lefekvéskor lazíts, határozd el, hogy emlékezni fogsz egy álmodra. Reggel az ébredést próbáld úgy intézni, hogy ne zavarjon meg semmi a visszaidézésben (rohanás, család, gyerek, kutya, szomszéd etc...) legyen pár perced hamar visszaemlékezni. Javaslom, hogy felülve tedd mindezt, mert könnyen egy másik álomban találhatod magad. :)
Vezess álomnaplót, majd ha már ez megy jöhet a csoportos emlékezés, hisz egy éjjel nem csak egyszer álmodunk... Kis türelem és kitartás na meg persze akarat. Ne feledjük a megfejtésnél, hogy amit mi álmodunk mi fejthetjük meg a legjobban! Rengeteg a szimbólum ugyi... Ha van rá időd, miközben esetleg rémséges alakok vagy szörnyek üldöznek. Állj meg egy kicsit, várd meg és kérdezd meg keményen, parancsolóan, határozottan, hogy ki ő és mit akar Tőled. HIdd el meglepő válaszokat hallhatsz! (bárki akinek rémálmai vannak kipróbálhatja!) :) Persze ez már egy másik akarati szint. Elhatározás rulez!

Régen elég hamar rájöttem álmomban, hogy álmodom. Ugyi az ember keze nem megy át csak úgy a falon... hopp álmodom. Akkor menjünk csak át a falon egész testtel. Hihetetlen jó és érdekes érzés! Na meg szintén ilyen tudatos állapotban repülni! Színtiszta akrobatika...
manapság már abból sem jövök rá, hogy álmodom, amikor egy ember a szemem láttára elrepül egy sassal. :o

Lényeg, hogy akarj!!! Persze ne görcsösen... engem a kalandos része vonzott, meg a sok szuper dolog, amit álmodtam. Jó kalandok voltak.
SUM: Akarj, akard a kalandot és nehéz hejzetben ne félj! Remek könyv az Alkotó álom!!!! Manapság is bizti belebotlani... meg mintha az ezotéria le és feltöltésekben láttam volna tudatos álmodáshoz pdf anyagot! Nagyon ajánlom ezeket. Végtére is álmodban elintézed a megfejtéseket is és remekül emlékszel rá. :)

Niobeta
2007-04-23, 11:32 PM

Szia Centrino!

Engem érdekelne ez a tanfolyamos anyag. Mostanában pont ez a dolgo foglalkoztat, hogy elalvás előtt koncentrálok arra, hogy álmodjak, kérdésemre választ kapjak, de sosem emlékszem semmire.
Előre is köszi...

centrino
2007-04-25, 05:12 PM
Csatolom a tudatos álom anyagot. Még nem értem a végére, nem tudok véleményt mondani róla, de érdemes belenézni.

Shiva74
2007-04-25, 06:27 PM
Hohh...:p
most néztem bele az előző anyagba...hihi.. hát ez is az,:D csak a bevezető nélkül.
Ha nem nagy gond bent hagyom.:``:

nyafika
2007-04-26, 10:42 PM
Szia Shiva!

Köszönöm a tippeket. Álom-ügyben sajnos nem vagyok járatos, bár az álomnapló vezetéséről már 1000-szer hallottam. Hétvégén volt egy furcsa álmom, ami egész nap foglalkoztatott, és szeretném megfejteni a jelentését. Álmoskönyvvel nem foglalkozom, én is úgy gondolom, hogy a legjobb, ha magam dekódolom az álmom. Általában nem emléxem az álmaimra, de azt már tudom, hogy ha mégis, akkor melyiknek van komolyabb jelentősége - jelentése. Ezekre máshogy emléxem, valahogy tisztább képek jönnek elő, és sokkal tovább megmaradnak, akár még 1 nappal később is világosan fel tudom idézni. Múlt hétvégéig nem is foglalkoztam az álmokkal, de mivel egész nap azon gondolkoztam, hát leírtam, és odakészítettem a füzetet az ágyam mellé. :-)

A tudatos álmodással el lehet érni, hogy minden álomra emlékezzünk? Vagy úgyis "tudom", hogy mi kell nekem, mire van szükségem, és csak erre fogok emlékezni?

Niobeta
2007-04-28, 06:50 PM
Köszi Centrino!

Szamira
2007-04-30, 03:00 PM
Én tánciskolában voltam az éjjel, de senki se táncolt velem.
A tánctanárnő egyedül keringőzött, és én csatlakoztam hozzá, de nem érintettük meg egymást. Rajtunk kívül volt még három ember a parketten, de aztán elmentek és én egyedül maradtam. Aztán kicsit később más helyszínen régi ismerősök bukkantak fel, akikkel már szóba elegyedtem.

rova
2007-04-30, 05:45 PM
Van egy eleg furcsa almom, mar reg almodtam de friss maradot az eszembe. Hat ugy volt hogy almomban azt almodtam hogy lefekszem aludni es elkezdek almodni hogy at repulok egy nagy szakaszon, de mikor majdnem hogy elerem a tulso reszt, hirtelen kezdek essni, es akor hirtelen felebredek az alombol, de en tovabb is alszok. Az volt a furcsa erzes hogy akkor nem birtam rajonni hogy ebren vagyok vagy sem, ami nagyon zavaro volt.

Szamira
2007-04-30, 09:46 PM
Van egy eleg furcsa almom, mar reg almodtam de friss maradot az eszembe. Hat ugy volt hogy almomban azt almodtam hogy lefekszem aludni es elkezdek almodni hogy at repulok egy nagy szakaszon, de mikor majdnem hogy elerem a tulso reszt, hirtelen kezdek essni, es akor hirtelen felebredek az alombol, de en tovabb is alszok. Az volt a furcsa erzes hogy akkor nem birtam rajonni hogy ebren vagyok vagy sem, ami nagyon zavaro volt.

Úgy tudsz rájönni, hogy álmodban jársz-e vagy valóban felébredtél, hogy megpróbálsz pislogni. Ha álomban vagy, nem tudsz.

rova
2007-04-30, 10:08 PM
Az ota gyakran megtortenik, altalaba reggel koran, hogy almodok es felebredek, korul nezek azutan viszafekszek es tovabb folytatom az almom. Masodyara viszont mar tudom hogy almodok, es en vezerelem az akciot. Kulonleges jo erzes

venus_simbol
2007-05-04, 01:54 AM
Sziasztok! Én nagyon sok élménnyel tudnék szolgálni. Sokat olvastam az álomfejtésről, megoldjuk álmunkban, amit a való életben nem tudnánk. Megálmodjuk, ami később megtörténik velünk, s mi csak azt mondjuk rá, hogy deja vu... Érdekes az álomvilág. Már többször elhatároztam, hogy naplót vezetek az álmaimról, de valahogy soha nem jutok el odáig. Mégis vannak olyan álmaim, amire még fél év után is vissza tudok emlékezni, és nem visszatérő álomról van most szó. Repülni a legjobb, s tudatosan. Az álmoskönyvek szerint akkor harmóniában van a tested-lelked, minden dolgod rendben alakul. Az is érdekes, amikor az álmomban is álmodom... Most egy kb. 2-3 héttel ezelőtti álom foglalkoztat. Ugyanis álmomban épp vizsgáztunk, s élő húsdarabokat kellett megvizsgálnunk. Érdekes volt, mert húsdarabok és állatok is voltak az álmomban, s mindegyik mozgott. Az egyik húsdarabnál nem tudtam eldönteni, mi az, és épp az "jutott" nekem, így a nyers húsba beleharaptam, lenyeltem. Még akkor sem tudtam, mi az, de amikor felébredtem még mindig éreztem a hús ízét a számban. Álmoskönyvben megnéztem a jelentését: elveszítek egy számomra értékes tárgyat vagy személyt. Még nem valósult meg, de látok rá lehetőséget és tudom is, ki az, akit elveszíthetek, s próbálok tenni az elvesztése ellen.

Most már megyek aludni, s ha álmodom, akkor írok... Szép jó éjszakát mindenkinek és egyben kellemes hétvégét is!

centrino
2007-05-11, 12:28 PM
Sziasztok! Én nagyon sok élménnyel tudnék szolgálni. Sokat olvastam az álomfejtésről, megoldjuk álmunkban, amit a való életben nem tudnánk. Megálmodjuk, ami később megtörténik velünk, s mi csak azt mondjuk rá, hogy deja vu... Érdekes az álomvilág. Már többször elhatároztam, hogy naplót vezetek az álmaimról, de valahogy soha nem jutok el odáig. Mégis vannak olyan álmaim, amire még fél év után is vissza tudok emlékezni, és nem visszatérő álomról van most szó. Repülni a legjobb, s tudatosan. Az álmoskönyvek szerint akkor harmóniában van a tested-lelked, minden dolgod rendben alakul. Az is érdekes, amikor az álmomban is álmodom... Most egy kb. 2-3 héttel ezelőtti álom foglalkoztat. Ugyanis álmomban épp vizsgáztunk, s élő húsdarabokat kellett megvizsgálnunk. Érdekes volt, mert húsdarabok és állatok is voltak az álmomban, s mindegyik mozgott. Az egyik húsdarabnál nem tudtam eldönteni, mi az, és épp az "jutott" nekem, így a nyers húsba beleharaptam, lenyeltem. Még akkor sem tudtam, mi az, de amikor felébredtem még mindig éreztem a hús ízét a számban. Álmoskönyvben megnéztem a jelentését: elveszítek egy számomra értékes tárgyat vagy személyt. Még nem valósult meg, de látok rá lehetőséget és tudom is, ki az, akit elveszíthetek, s próbálok tenni az elvesztése ellen.

Most már megyek aludni, s ha álmodom, akkor írok... Szép jó éjszakát mindenkinek és egyben kellemes hétvégét is!

Szia!

Együtt kéne...
Gondolok itt a fórumra, vagy papiros formában. Leírjuk és megbeszéljük. Én már elkezdtem, de az elmúlt pár éjszaka igazán különleges volt, és utána szinte álom nélkül aludtam. Vagy inkább épp az volt az álom ami előtte volt?

kisboszi26
2007-05-11, 04:16 PM
Ma reggel nagyon tisztán emlékeztem az álmomra.

Lakásunkban valamilyen összejövetel volt,fogalmam sincs milyen alkalomból.Sok ember között öcsémet és unokaöcsémet ismertem fel.Hirtelen egyedül vagyok egy földúton,mellettem baloldalról búzamező,kezembe könyvet tartok.Elindulok az úton.Egyszercsak két kezem az ég felé emelkedik mintha valaki vagy valami húzna,hipp-hopp egyik pillanatról a másikra egy templom előtt állok,aminek a tornyán egy kereszt van.A fény csodálatosan átvilágit a kereszten.Boldognak érzem magam.Bemegyek a templomba.Testvérem ott áll a templom közepén vitrin van előtte,kivesz belőle egy arany szobrot,egy arany ló.Magasba tartja,olyan jó érzés fog el. Felébredek

venus_simbol
2007-05-11, 06:17 PM
Szia!

Csak soha nem ér véget ez az álom. Legalábbis nagyon remélem! Én sem álmodtam az elmúlt napokvan, vagy annyira fáradt voltam, hogy nem emlékszem rá... Nem tudom. De a lényeg, hogy nagyon jól érzem most magam az alvás közbeni álmok nélkül is. Nem is tudom,miért... :)

centrino
2007-05-11, 06:26 PM
Szia!

Csak soha nem ér véget ez az álom. Legalábbis nagyon remélem! Én sem álmodtam az elmúlt napokvan, vagy annyira fáradt voltam, hogy nem emlékszem rá... Nem tudom. De a lényeg, hogy nagyon jól érzem most magam az alvás közbeni álmok nélkül is. Nem is tudom,miért... :)

Vezetjük a naplót és lehet rájövünk. Ha nem hát nem.
Nem akarok felébredni. :)

venus_simbol
2007-05-11, 07:03 PM
Vezetjük a naplót és lehet rájövünk. Ha nem hát nem.
Nem akarok felébredni. :)

Minden "első"-t is fel kell majd írni abban a naplóban! Nehogy valami kimaradjon! Nem ébredsz fel! :)

Shiva74
2007-05-11, 10:09 PM
Hogyan is jöjjünk rá álmunkban, vagy hogyan ellenőrizzük, hogy álmodunk?
Egyik módszer szerint forduljunk hirtelen sarkon. A látvány önmagáért beszél ugyanis elvileg a táj velünk fordulhat. Vagy ha már gondolkodsz: próbáld felidézni, hogyan kerültél oda ahol vagy. Hirtelen lyuk támadt? na ugye álom! (hacsak nem kórházban vagy és elvesztetted az eszméleted...) :)
Vagy gondolj bele, mit tennél, ha álmodnál. Akard megtenni (falon átmenés, valakivel találkozni a túlsó szobában, repülés... etc), és ha megy az irreális dolog, máris tudod mit tehetsz. Egy nagyon fontos van rémálmok vagy ilyesmik ellen. Ez a TE álmod. TE hívod be a rosszat, mikor legyűr téged, saját magad gyűröd le. Az akaratod megváltoztathatja ezt CSAK AKARD!!! De az sem bej, ha menekülés helyett szembefordulsz vele és "rádörrensz", hogy ki ős és mit akar Tőled. Ez is tanulságos szokott lenni -mármint a válasz.
Remélem segítettem

Latya
2007-05-11, 10:18 PM
Álmomban meg akart marni egy ezüst színű kígyó... Nagyon bennem maradt mert félek tőlük.

Shiva74
2007-05-11, 11:45 PM
Akkor ez meg arra az esetre ha megtörtént a rossz álom... feloldásképp. Reggel még félálomba képekben, képes történetben történjen másképp. A rossz nem lesz rossz, legyen más a történet vége; vagy. Égesd el, ami rossz. Lásd gondolatban, hogy magát a rossz valamit elégeted, elég, elhamvad, vagy annak a sztorinak a képével tegyél így. Nekem ez a tüzes egyszer nagyon bevált! Rossz álom szülinapomon... forrása tűzre, és agyam egyből megszabadult attól az ocsmányságtól. Semmi más technika nem segített.
Végül jegyezd meg:
NEM SZABAD FÉLNI! (Valahol Európában c. film/musical-ben volt egy ilyen dal)
Szép, bátor álmokat!

centrino
2007-05-11, 11:52 PM
Akkor ez meg arra az esetre ha megtörtént a rossz álom... feloldásképp. Reggel még félálomba képekben, képes történetben történjen másképp. A rossz nem lesz rossz, legyen más a történet vége; vagy. Égesd el, ami rossz. Lásd gondolatban, hogy magát a rossz valamit elégeted, elég, elhamvad, vagy annak a sztorinak a képével tegyél így. Nekem ez a tüzes egyszer nagyon bevált! Rossz álom szülinapomon... forrása tűzre, és agyam egyből megszabadult attól az ocsmányságtól. Semmi más technika nem segített.
Végül jegyezd meg:
NEM SZABAD FÉLNI! (Valahol Európában c. film/musical-ben volt egy ilyen dal)
Szép, bátor álmokat!

Bármi rossz álom, vagy egyéb ér amit még talán meg sem tudsz magyarázni, akkor a legrosszab amit tehetsz, hogy félsz. Azzal csak energiát adsz neki és erősebb lesz.

Ne félj. Vagy ne vegyél tudomást róla, legyél közönyös, vagy pedig nevesd ki. Akkor semmi sem árthat.

Mira*
2007-05-12, 06:01 PM
Szerintem meg minden üzenet és tükröződés, aminek oka van. Szembe kell fordulni és meg kell oldani, mert addig jön szembe, amíg túl nem vagy rajta, hisz feladatot hoz. Minden értünk van, hogy megismerhessük MAG-unkat.
Hogy van az Aladin és a csodalámpában? Nevén nevezte a Dzsint és a szolgálója lett. Hát valahogy így...

Csillagvirag
2007-05-13, 12:36 PM
En megprobalom "felismerni" az almaimat. Termeszetes, hogy megijedsz,de tudd hogy a rossz alom nem jelent mindig rosszat, rolad beszel neked uzen, teged szembesit, de nem hoz rosszat. Ami rosszat hozhat az a problemakkal valo szembenezes elkerulese, es a felelem, ami latszat-sarkanyokat (kigyokat) szul.Batorsag!

Mira*
2007-05-21, 11:13 PM
Ma Pesten jártam és megláttam az óriásplakátot, mely az azték kiállítást hirdeti. Eszembe jutott a borzalom, amit az aztékok emberáldozatairól olvastam, a hideg kirázott most is.
Azon tépelődtem, hogy vajon én élhettem-e ott, mivel az embernek mindent meg kell tapasztalnia, így aki irtózik az erőszaktól, az öléstől, az bizonyára már egy régebbi korban túljutott ezen a tapasztalaton.

És akkor eszembe jutott egy régi álmom, ami annyira valószínű volt, teljesen átélt, hogy szinte olyan mintha tényleg megtörtént volna. Akkor én is öltem, méghozzá egy erős, németjuhász kutyát fojtottam meg félkézzel. Csak azért félkézzel, mert a másik karomon ott ült a lányom, mint pici baba. Éreztem magát a tettet és magambam az erőt. Ezután értettem meg, mit jelent igazán anyának lenni, hiszen akár még ezt is megtennénk, megtesszük, ha olyan helyzetbe kerülünk és a gyermekünk kell megvédeni.

holacsek
2007-05-21, 11:42 PM
Vagyis nem jutott túl. A rezonancia törvénye csak akkor mükszik, ha vevőre talál.

angel168
2007-05-22, 12:44 PM
Sziasztok!
Ma hallgattam meg Villás Béla "álom" c. előadását .Nagyon érdekes és figyelemre méltó.Azt szeretném kérdezni , hogy esetleg valaki meg tapasztalta -e az előadásban hallott dolgokat és az álmait a való életben is ?

newseefuel
2007-05-22, 02:21 PM
Sziasztok! Rettenetesen el vagyok keseredve. Meghalt a férjem, 2007.04.28-án,33 éves volt,hirtelen, főverőér repedés következtében. Érzem Őt, állandóan. Illetve nem is mindig hiszem el, hogy velünk ez megtörténhetett. Fixa ideám lett, illetve az álmomat is eképpen magyarázom, hogy a férjem vissza akar jönni más testében. Reinkarnáció felnőtt testébe? Az álmom: bementem hozzá a kórházba, egy széken ült, másképpen nézett ki. Az mondta, hogy ki kellett cserélni a fejét, de egyébként minden rendben van. Ezután nagy boldogan hazajöttünk. Szerintetek teljesen jogosak az érzéseim, vagy csak a fájdalmam hiteti ezt velem? Olvastam már ilyet, hogy reinkarnálódott már úgy ember, hogy egy másik "halni készülő" testébe költözött. Mindenre emlékezett és megkereste a családját. Nagyon reménykedem abban, hogy ez a férjemmel is megtörténhet. Szeretnék Vele beszélni, de nem tudok, csak érzem, hogy Velünk van.

Mira*
2007-05-22, 06:20 PM
Megértelek.
Azért jöttünk a Földre, hogy teremtsünk és megtapasztaljunk. Nagyon nehéz a választóvonalakat megtalálni, azaz, hogy becsapom-e magam, vagy tényleg ez történik?
Nagyon nagy kötődés lehetett köztetek. Szerintem legyél nyitott és fogadd el, amit a sors eléd tesz, de ne erőltess semmit. Gondolj arra, hogy ha meg kell történnie, úgyis bekövetkezik. Lehet, hogy csak üzenni akar neked.
Nem tudom olvastad-e Lobszang Rampa: A harmadik szemtől a testelhagyásig című könyvét? Abban leírja, hogy amikor tönkre ment a teste, egy meghalni akaró emberrel egyeztettek a tanítói és helyet cseréltek. Ma úgy tartják, hogy ál-láma, azt hiszem Angliában él és lélekben láma, testben európai.

newseefuel
2007-05-25, 06:10 PM
Kedves Mira!
A kötődésünk valóban nem mindennapi. Megtaláltam a párom, másik felem és Ő szintén. Vissza akar jönni.Tudom, hogy a férjem ezen dolgozik. Magam részéről minden segítséget meg szeretnék adni Neki. Imádkozom az angyalainkhoz, hogy megtalálja a helyes utat. Nagyon jó érzés, amikor olyan visszaigazolást kapok, hogy jól gondolom. Köszönöm

Mira*
2007-05-26, 08:17 PM
Kedves Mira!
A kötődésünk valóban nem mindennapi. Megtaláltam a párom, másik felem és Ő szintén. Vissza akar jönni.Tudom, hogy a férjem ezen dolgozik. Magam részéről minden segítséget meg szeretnék adni Neki. Imádkozom az angyalainkhoz, hogy megtalálja a helyes utat. Nagyon jó érzés, amikor olyan visszaigazolást kapok, hogy jól gondolom. Köszönöm

Szurkolok nektek és annak, hogy feltétlen ismerd fel! kiss
De ugye számításba veszed azt is, hogy szerettel ideköthető egy lélek, ami nem biztos, hogy jó neki? A helyes útért való ima, telitalálat!

Karsay István
2007-05-27, 08:22 AM
Szeretett Istenem!

Tudom, hogy akit szeretek, közelít a Te mennyei országodba.
Kérlek, vigyázz rá, emeld fel őt magadhoz szereteteddel.
Kérlek, küldj hozzá angyalokat, segíts neki, hogy csodálatosan érezze
magát, és boldogan beilleszkedjen az ottani világba.
Kérlek, mellém is küldj angyalokat, és segíts, hogy elengedjem
szomorúságomat és fájdalmamat.
Segíts, hogy kigyógyuljak fájdalmas érzéseimből, hogy visszatérhessek
egy olyan életbe, amelyet ő is kívánna nekem. Amen.

(Váradi Tibor gyűjtéséből)

newseefuel
2007-05-28, 07:31 AM
Szeretett Istenem!

Tudom, hogy akit szeretek, közelít a Te mennyei országodba.
Kérlek, vigyázz rá, emeld fel őt magadhoz szereteteddel.
Kérlek, küldj hozzá angyalokat, segíts neki, hogy csodálatosan érezze
magát, és boldogan beilleszkedjen az ottani világba.
Kérlek, mellém is küldj angyalokat, és segíts, hogy elengedjem
szomorúságomat és fájdalmamat.
Segíts, hogy kigyógyuljak fájdalmas érzéseimből, hogy visszatérhessek
egy olyan életbe, amelyet ő is kívánna nekem. Amen.

(Váradi Tibor gyűjtéséből)

Köszönöm István!
A találkozást, a beszélgetést, a segítséget! Mindent! Ez egy gyönyörű ima.
Hintem Rád szeretetemet

Karsay István
2007-05-28, 07:36 AM
:656:

Én érzem magam megtisztelve, hogy egy csodálatos lányt megisemerhettem szép belső érzésekkel, tulajdonságokkal. öröm volt veled találkozni!

és mindezt egy szép tó partján ! ;)

nolcsi122
2007-05-28, 08:25 AM
Éjjel dörgött, villámlott, zuhogott az eső. Ki tudott volna álmodni
ilyen időben?
Hét végére újra megjavul az idő, éjjel csend és nyugalom lesz,
biztos szép álmaink is lesznek.:razz: :cool: :razz:

newseefuel
2007-05-29, 07:22 PM
kiss

newseefuel
2007-05-29, 07:23 PM
:656:

Én érzem magam megtisztelve, hogy egy csodálatos lányt megisemerhettem szép belső érzésekkel, tulajdonságokkal. öröm volt veled találkozni!

és mindezt egy szép tó partján ! ;)

kiss

cathy222
2007-06-25, 04:42 AM
Ma Pesten jártam és megláttam az óriásplakátot, mely az azték kiállítást hirdeti. Eszembe jutott a borzalom, amit az aztékok emberáldozatairól olvastam, a hideg kirázott most is.
Azon tépelődtem, hogy vajon én élhettem-e ott, mivel az embernek mindent meg kell tapasztalnia, így aki irtózik az erőszaktól, az öléstől, az bizonyára már egy régebbi korban túljutott ezen a tapasztalaton.

És akkor eszembe jutott egy régi álmom, ami annyira valószínű volt, teljesen átélt, hogy szinte olyan mintha tényleg megtörtént volna. Akkor én is öltem, méghozzá egy erős, németjuhász kutyát fojtottam meg félkézzel. Csak azért félkézzel, mert a másik karomon ott ült a lányom, mint pici baba. Éreztem magát a tettet és magambam az erőt. Ezután értettem meg, mit jelent igazán anyának lenni, hiszen akár még ezt is megtennénk, megtesszük, ha olyan helyzetbe kerülünk és a gyermekünk kell megvédeni.

Nekem sokáig volt visszatérő álmom, hogy üldöznek, és egy lépcsőn menekülök felfelé, meredek, magas lépcsőfokú, kövekből készült lépcsőkön. Féluton rájövök, hogy már senki nem üldöz, megfordulok, de annyira meredek a lépcső, hogy félek, lezuhanok, inkább elindulok felfelé. Sokáig csak eddig szólt az álom. Aztán évek múlva láttam egy képet Tikal piramisáról, és a hideg futkosott a hátamon, mert ráismertem a lépcsőkre, amiken álmomban menekülni szoktam. Felmerült bennem a lehetőség, hogy ez talán egy előző életem emléke volt, akkor megint álmodtam, és ekkor már felértem a "platóra" is, ott is a hatalmas régi kőlapokra emlékszem, és hogy ott tudatvesztésem volt, és kész. És azóta nem álmodtam ezzel.

Álmoskönyv szerint a kutya a hűséges életre szóló társat jelenti, az örök barátot. A gyerek lehet gyerek, de lehet változás is az életedben. Ebből sztem össze lehet rakni, hogy mit jelenthet ez az álom. Vagy tényleg lehet, hogy ez valaha így történt meg veled. Az anyaság tényleg ilyen. Hiába fél egy nő a kutyáktól, akár, a gyerekéért ölre megy velük. :-)

Mira*
2007-06-25, 02:16 PM
Nekem sokáig volt visszatérő álmom, hogy üldöznek, és egy lépcsőn menekülök felfelé, meredek, magas lépcsőfokú, kövekből készült lépcsőkön. Féluton rájövök, hogy már senki nem üldöz, megfordulok, de annyira meredek a lépcső, hogy félek, lezuhanok, inkább elindulok felfelé. Sokáig csak eddig szólt az álom. Aztán évek múlva láttam egy képet Tikal piramisáról, és a hideg futkosott a hátamon, mert ráismertem a lépcsőkre, amiken álmomban menekülni szoktam. Felmerült bennem a lehetőség, hogy ez talán egy előző életem emléke volt, akkor megint álmodtam, és ekkor már felértem a "platóra" is, ott is a hatalmas régi kőlapokra emlékszem, és hogy ott tudatvesztésem volt, és kész. És azóta nem álmodtam ezzel.

Jajaj, veszélyes terepeken gyakorolsz! :p Nekem elég volt egyszer olvasni az emberáldozatokról...
Kérdés, hogy honnan jön az élmény, múlt, jövő, lehetőség?

Csillagvirag
2007-06-25, 03:11 PM
Nekem is van egy visszatero almom. Elindulok es felfedezek egy szigetet, alaguton, koveken, vizen keresztul vezet oda az ut, tudom, hogy kincsek rejlenek a szigeten. Vagy felfedezek egy regi epuletet, aminek a padlasan menteni valo ertekek vannak. Vagy veletlenul lezart epuletbe kerulok, es csodalatos epuletbelso tarul fel elottem. Mindezek a helyek nehezen megkozelithetoek, es omlasveszelyeztet, vagy eppen elottem probaljak megrabolni....megis mindig nagy-nagy oromteli csodalkozas tolt el, hogy ilyesmi letezik. Ezzel ebredek.

cathy222
2007-06-25, 03:41 PM
Jajaj, veszélyes terepeken gyakorolsz! :p Nekem elég volt egyszer olvasni az emberáldozatokról...
Kérdés, hogy honnan jön az élmény, múlt, jövő, lehetőség?
Gyakorolok? Nem egészen értem.

Szted honnan jöhetett az élmény?

Mira*
2007-06-26, 03:51 PM
Gyakorolok? Nem egészen értem.

Szted honnan jöhetett az élmény?

"...sokáig volt visszatérő álmom, hogy üldöznek, és egy lépcsőn menekülök felfelé, meredek, magas lépcsőfokú, kövekből készült lépcsőkön. ..."

Ezt poénnak szántam, hogyha visszatérő álom, az gyakorlás... és veszélyes, mert akik oda felmentek, nem mindig jöttek le.

A viccet félretéve, lehet, hogy előző életből jön az élmény...

cathy222
2007-06-26, 04:16 PM
Így értem. Bocsi, néha kicsit fapadosan fog az agyam. :-)

fakalan38
2007-06-26, 05:04 PM
"Nincs magasztosabb vallás az igazságnál." (Maharaja)
Válasz idézettel

Sziasztok!
Bocs Mira, hogy elloptam a szöveged, de engem is ez a vallás vezérel!

Na az álmaim! nem lesznek semmik, de csak szépen lassan.

Bevezetõ!

1988 elõtrõl mondjuk úgy nem foglalkoztam velük és lassan ki estek a fejembõl.
Persze addig olvasgattam dolgokat (amik a canadahu.com-on megtaláltam atopik okban) ufók - Daniken - Élet az élet után - Gilgames - fáraók - atlantisz - bibliát - stb.
Valamelyk scifi magazinban (vagy bár hol) olvastam: A bal agyfélteke dominál
a jobb csak van (minha kikapcsolták volna). de lehet fejleszteni Pl: fejben visszafelé számolsz 100-tól 0-ig, ha jól megy bõvítheted 200tól stb. persze több dolgokat is írt, de kiesett a memó-ból.
Én ezt gyakoroltam kb.2-3 hónapig. Na és most jön az álom vagy mi?!

Inkáb a vagy mi!
megriadtam, mintha valaki állna az ágyam mellett és nézne, öcsém, nõvérem vagy a szüleim. Nem bírtam a szemem kinyitni, és a megforulás az ágyban , mint a lassított filmekben,(persze senki nem volt ott a családból) de 2sec alatt csorom vizes ízadt lettem és rám jött a félsz (úgy még nem féltem addig). Éreztem mintsem láttam, valaki-mi ágyam felett lebeg és rám vár.
- mindent megmutatok neked csak gyere velem, -ilyen érzés fogott el mintha ezt mindaná,de nem mondott semit, nem hallottam (csak a rózsa bokrokat az ablak alatt , fújta a szél.)
Egy kicsit öröm fogott el (mindent tudthatok, nem király).
Azaz izé már kivül volt a redõnyön (a résein) és nekem is ott kellet volna kimenni.
(bármilyen furcsán hangzik, de már nem volt testem, kibírtam volna menni a résen.)
Hivogatott, egyre sürgetõbben.
Én megkérdeztem - És vissza is fogok jönni?
Nem válaszolt.
Még egy párszor megkérdeztem. semmi felelet!
- Mi lesz a szüleimmel!? kérdem
- Ne törõdj velük, túl élik!
(itt szakadt el a gatyamadzag)

-Nem megyek-mondtam , de õ nem akart engedni
Akartam kiabálni, de képtelen voltam (hogy is tudtam volna még az ablaknál a redõny elõtt voltam)

Na és mitt tettem??

Istenért keztem rimánkodni

Piszok dühös volt az az izé!

És ennyi felkeltem, reszkettem minta nyárfa levél, új pizsamát kellet felvennem egymerõ víz volt.

Az elsõ álomnak vége.!

Sziasztok

Csillagvirag
2007-06-27, 05:01 AM
Kedves Fakalan!
Nekem is volt hasonlo "almom",elmenyem, amikor ugy ereztem, valaki ul mellettem , vagy meg akar testesulni a sotetben, csak a jelenletet ereztem, es reszkettem....Egesz ejjel imadkoztam. Gyermekkoromban lattam a mellettem ulot. Kesobb egy kolostorban ereztem a megtestesulni vagyo jelenletet. Abban a kolostorban tobben ateltuk ugyanezt, es a noverek megoldasa a kovetkezo volt:megszenteltek a helyet, hogy eluzzek a kisertot...En meg elmenekultem onnan, es imaban kertem, hogy csak az ertelmemen keresztul kozelitsenek meg, ha lehet...Persze nem lehet. Azota is volt hasonlo elmenyem.
A bibliaban allitolag 365-szor jelenik meg a felszolitas: ne feljetek! Mert termeszetes az, ha az ismeretlen szellemi jelenlet elott megroggyan az ember laba... Masreszt nekem azt mondtak, hogy nem lehetett jo szandekkal az, aki megjelenni probalt, ezt a felelem jelezte...Es nem tudott megnyugtatni.Jezus jelenleteben senki sem felt. Az ember altalaban megerzi, hogy felnie kell-e attol, akivel szemben all, vagy sem.
En is Jezus nevebe "burkolozva" veszeltem at ezeket az ejszakakat.
Kivancsi vagyok a tobbi almodra, mert latod, en nem talaltam megnyugtato magyarazatot az enyemre.
Valoszinunek latszik, hogy a gyakorlataiddal megnyitottal egy kaput, olyan szintre emelkedtel vagy sullyedtel tudatosan (pl.alpha szint), ahol szokatlan szellemi elmenyekkel, megtapasztalasokkal talalkozhatsz. Ha vannak hozza fogalmaid, vagyis tudod hova tedd oket, akkor nem arthatnak neked, hanem vezetni fognak ezek a tapasztalasok. Lehet az is hogy tanulnod kell, es meg kell kerdezned annak az utnak a mestereit is , amin elindultal, hogy legy felkeszulve az elmenyekre (azt hiszem agykontrollos gyakorlatok ezek, ugye?).
Az en elmenyeim is egy felfokozott, erzekeny, mas vilagokra nagyon nyitott allapotban szulettek, szuletnek.
Udvozlettel, es kivancsian Csillagvirag

fakalan38
2007-06-27, 11:00 AM
Szia Csillagvirág!

Öszinte leszek nem ilyen megértő választ vártam.
A közel 20éves élményt 2-3 embernek mondtam el, kinevettek.

Beugrott: Hol olvastam róla és miért is csináltam (100-0 gyorsan)

Sok sci fi-t olvastam élményt megelőzően, és az idegenekkel való kapcsolat egylehetséges módjaként írták ezt.
És ugye én szerettem volna velük találkozni. (már nem)

A válaszodban írtál az agykontrolosokról.
Ellátogattam oda és Igazad van azt csináltam csinálhattam, és nem csak az élményem miatt, hanem más agykontrolosoknál olvasott dolgok miatt.

Most búcsúzom,de irány a munka: Szia!

Mira*
2007-06-27, 02:36 PM
"Nincs magasztosabb vallás az igazságnál." (Maharaja)
Válasz idézettel

Sziasztok!
Bocs Mira, hogy elloptam a szöveged, de engem is ez a vallás vezérel!

Tőlem nem tudsz "lopni"! Valaki ránk hagyta ezt a nagy igazságot. Minél többen értjük és követjük, annál jobb! :p Isten hozott a klubban!

...
Pl: fejben visszafelé számolsz 100-tól 0-ig, ha jól megy bõvítheted 200tól stb. persze több dolgokat is írt, de kiesett a memó-ból.
Én ezt gyakoroltam kb.2-3 hónapig. Na és most jön az álom vagy mi?!
Én is úgy érzem, hogy ez nem álom volt. Meg kell tanulnunk megbízni a megérzéseinkben és, hogy be tudjuk azonosítni melyik érzés, mit jelent.

A tapasztalathoz, azt szeretném fűzni, hogy vannak pillanatok, amikor az auránk megnyílik, inkább a korona csakra és ekkor sebezhetővé válunk. Ekkor történhet megszállás is. Figyeld meg, hogy egy komoly, igaz meditáció mindig védelmet kér és ad, mielőtt megváltozott tudatállapotba juttatna. Pl. Czeizel Beatrix mecitációiban egy lángot jelenít meg, ami megnő, körül ölel és mindentől megvéd.

Az a szellemi lény, ami követel nem jó oldalhoz tartozik. A szeretet képviselői tájékoztatnak, ajánlanak és szeretettel, türelmmel megvárják, hogy dönts, és elfogadják a döntést. Talán azért, mert tudják, hogy minden, még a rossz választás is a meghozóját támogatja, hosszú távon.

Valahol azt olvastam, hogy amikor nem ismert szellemi lénnyel kerülsz kapcsolatba, vagy olyasmivel, amire nem vagy felkészülve, háromszor meg kell kérdezni, hogy: "Az Isteni egyetemes törvényeket szolgálod-e?" Úgy írták, hogy erre minden lénynek válaszolnia kell, ha távozik, az is válasz.

Szerintem spontán nagyon jól reagáltál. Nálam is megjelent töbször idegen szellem, amikor csak a jelenlétet érzi az ember. Az elsőt a félelmem vonzotta be és az ima nekem is segített.

(Nem árt óvatosan kezelni: tömeges meditáció, kórházak, kocsmák környéke, sztem az agykontrollt sem.)

Ancsa8
2007-06-27, 02:38 PM
Öszinte leszek nem ilyen megértő választ vártam.
A közel 20éves élményt 2-3 embernek mondtam el, kinevettek.

Szia!

Nincs ezen semmi kinevetnivaló !
Nekem anyukám élte át ezt sokszor, annyi a különbség, hogy Őt nem akarták " elvinni ", legalábbis nem jutott el odáig.
( Az utóbbi 5 - 6 hónapban nem hála Istennek. :) )
Azonnal tudatosul Benne, hogy engem fel kell keltenie valahogy, mert akkor vége szakad, de szegényke teljesen " lebénul "... érdekes módon én mindig felébredek, és megszólalok, mintha valaki felébresztene, hogy anyunak szüksége van rám.
Abban a pillanatban, ahogy megszólalok, megszűnik ez a valami, és anyu megint tud mozogni és beszélni. ( Nem értem, hogy ez hogyan függ össze, de minden alkalommal ez történik. )
Nem tudom, hogy mi lehet ez, de féletm anyut ilyenkor, mostmár minden este védelmet kérek, és azóta nyugi van.

fakalan38
2007-06-27, 04:56 PM
"Az Isteni egyetemes törvényeket szolgálod-e?"

Most villant fel bennem ezt már hallottam valahol (vagy olvastam)??
Nem bibliából való??

2. Emlékezet eset (azért írom esetnek, mert talán ez sem álomvolt, hanem alfában vagy hol voltam)

1989 május körül:Mo. Hegyeshalom. sorkatonai állomány éjszakai örség.
Elõzmény: Barátnõm dobott, és piszkosul magam alatt voltam, buta elhamarkodot gondolatok jártak a fejembe, leültem egy kidõlt fára és elaludtam.

Egy füves, fákkal ellátott helyre cseppentem. Még mindig szomorú, totál kivoltam. Egy Leány közeledet felém, gyönyörû (de dögöljek meg, ha az arcát feltudom eleveníteni és ezt piszkosul sajnálom) és sírt.
Kérlelt, ne tegyem meg, gondoljak a családomra gyerekeimre. (Nem is voltam nõs csak 94-ben lettem az) Értetlenül bámultam, de olyan megrendítõ volt, és érezni lehetett, hogy szenved ettõl. Megnyugodtam, hogy akkor mit gondoltam vagy mit mondtam én neki gõzöm nincs.
Felkeltem, és mintha elvágták volna semmi bajom nem volt. A hangja csodálatos. (lett egy célom:család?)

Én talán nem is alszom úgy, hogy ne is álmodjak.
Már az (eddig szeretett) akció, izgalmas filmeket sem nézem.
Mindig újra álmodom, és én vagyok a fõszereplõ.
Fáradtabban kelek mint ahogy feküdtem.

Ezeket az álmokat amiket veletek megosztok, az életem mérföldköveinek tartom, probálok felnõni hozzájuk. (tanulni hibáimból, esetleg mire akar figyelmeztetni?) És persze ezeket nem felejtem el valami oknál fogva, mint a snassz mezeit.

3. 1992. Helyszin: Japán. Kosai
6 hónapból 3 úgy telt el Munka-Alvás , és mindig fáradt voltam.
Kezdtem begolyózni tisztára mint egy zombi.

Szerintem a legmélyebb ponton jött ez az álom.

Virágba borult gyümölcsöben voltam méhek tették a dolgukat egyszóval klasz nyugodt hely. Megjelent a Leány (akirõl a 2. álmomba írtam) (igen ez visszatérõ álom, vagyis egy személy akit sosem láttam és nem tudom az arcát felidézni, csak néha a hangját, kellemes) szomoru volt.
Én megörültem neki, rögtön tudtam hogy egyszer láttam ismerõsként fogadtam, kicsit sétáltunk.
-Mi a baj? Már vártalak! -mondta
sejtettem mire gondol, de én örültem neki, hogy láthatom.
-Mi a francot keresek én itt? mi értelme az egésznek? Bele fogok dögleni! mondtam.
Rám nézett , már mosolygott.
Erre azt mondta- Mindenki isten teremtménye, Te is hozzá tartozol.
- Nézd a méheket teszik a dolgukat, és vidámak.
Megnyugodtam.

Felriadtam, pedig lettem volna mellette.
Kibõgtem magam rendesen.
Továbbiakban még 3hónap, nem sajnáltam magam, munka után bármilyen fáradt is voltam kimozdultam csavarogtam , Hamamatsuban, cseresznyefa virágzási ünnepüket lestem, virág parkba mentünk a többiekkel.

Talán nézzesem meg magam orvossal? :-)))))

sziasztok

TipeTupa
2007-06-27, 04:59 PM
Valahol azt olvastam, hogy amikor nem ismert szellemi lénnyel kerülsz kapcsolatba, vagy olyasmivel, amire nem vagy felkészülve, háromszor meg kell kérdezni, hogy: "Az Isteni egyetemes törvényeket szolgálod-e?" Úgy írták, hogy erre minden lénynek válaszolnia kell, ha távozik, az is válasz.

Érdekes, amit irsz. Végül is, ember vagy szellem, állást kell foglalnia, h melyik táborhoz tartozik. Hátha eszedbe jut, h hol olvastál erről.

(Nem árt óvatosan kezelni: tömeges meditáció, kórházak, kocsmák környéke, sztem az agykontrollt sem.)

Ezt a zárójelest kifejtenéd bővebben? Eddig úgy tudtam, h a temetés az olyan esemény (hely), ahol óvatosnak kell lenni.

Aludjatok egyre jobban ;)

Mira*
2007-06-27, 05:06 PM
Ugyan már Királyfi!

Életed meghatározó mérföldköveit el akarod veszíteni? Minek ide orvos.
Annyi minden történhet egy emberrel, amiről fogalma sincs.
Lehet álom, a képzelete, őrangyala, szellemi tanítója, egy másik dimenzió, egy másik mátrix, a duálpárja, a későbbi párja ... stb.

Biztos, hogy tudnod kell, hogy mi volt és miért? Tanultál belőle a fejlettségi szintednek megfelelően. Ám, ha mégis úgy érzed, hogy valami ezen túlmutató értelme is volt, akkor zörgessél és megnyittatik. :-)

Ui.: Az idézet nem pontos és én sem tudom, hol olvastam, remélem a lényeg megragadt bennem és senkit sem vezetek félre. :-)

Mira*
2007-06-27, 05:11 PM

A fenti helyeken lehetnek kiszabadult, kóbor vagy másra tapadt lelkek. (meditációban, AK: eloldódhatnak, azonos helyen a megnyílt másikba bemehetnek, kórházak: ugyanaz, mint temetők, kocsma: az ittragadt lelkek kedvenc helye, a lerészegedett emberek, könnyű prédák)

TipeTupa
2007-06-27, 05:16 PM
Talán nézzesem meg magam orvossal? :-)))))

Az orvos csak altatófüggővé tenne, kár a kidobott pénzért az altatókra. :p

Becsüld meg azt a Lányt, valami segitő lény lehet (ezt a nálam okosabbak okosabban el tudják majd magyarázni), de nem vagyok meggyőződve, hogy pont nőnemű (vagyis, h egyáltalán bármilyen nemű), hanem lehet igy könnyebben meg tudott érinteni :D.

Baj az, h a nehéz pillanatokban egy rád vigyázó lény, segitségedre siet?
(Szerintem légy hálás ezekért az álmokért.)
És mond csak, azóta is igy élsz, ahogy tanácsolta?

fakalan38
2007-06-27, 11:23 PM
(Szerintem légy hálás ezekért az álmokért.)

Sziasztok!
Hidd el az vagyok. És én is erre jutottam

nehéz pillanatokban egy rád vigyázó lény

Fõleg mindig "akkor jelenik meg" akkor álmodok vele, ha baj van, inkább magam alatt vagyok.

Következõ álmok: Fiam születése (császárral született, mert gyengült a szívhang)

Feleségem vetélése ( valami fertõzést kapott)

Leányom születése elõtt, akkor elbúcsúzott mondván - már nincsrá szükség én szomorú voltam.

Apás szülésre sikeredett, csodás volt!

Azóta nem álmodtam vele!

És mond csak, azóta is igy élsz, ahogy tanácsolta?

Szerintem igen
92-tõl ugyan ott dolgozom annál a cégnél (Teszem a dolgom)
Van két gyermekem (Fiú13 múlt, Leányom 8 lesz) Persze Nõs!

Hiszek istenben, de valahogy belül. Nem járok temploba nem érzem szükségét. 10 parancsolatot nehézség nélkül betudom tartani, mint bármilyen törvényt, szerintem ez az alap.

Jézus isten fia? Mindenki az Gyermeke.

Láttátok a STIGMATÁK cimû filmet? Na valahogy igy!
Isten országa bennetek van s nem kõbõl és fából épült házakban.

Sziasztok.

cathy222
2007-06-28, 02:20 AM
Nagyon megkapott az álmod, kedves Fakalan? Állítólag az ilyan nagyon kedves, arcnélküli személyek (akikből inkább a benyomás marad meg, semmint az arcuk) az őrangyalaink. Lehet, neked ez a szép lány az őrangyalod? Vajon hasonlít valamiben a feleségedre?

Ancsa8
2007-06-28, 04:29 AM
Fõleg mindig "akkor jelenik meg" akkor álmodok vele, ha baj van, inkább magam alatt vagyok.

Következõ álmok: Fiam születése (császárral született, mert gyengült a szívhang)

Feleségem vetélése ( valami fertõzést kapott)

Leányom születése elõtt, akkor elbúcsúzott mondván - már nincsrá szükség én szomorú voltam.

Apás szülésre sikeredett, csodás volt!

Azóta nem álmodtam vele!

Szia!

Ezek alapján szerintem is a segítőd lehetett, DE! Nekem más is az eszembe jutott, nem tudom a többieknek feltűnt - e... Rendkívül érdekesnek találom, hogy a lányod születésénél " búcsúzott el "...

Ancsa8
2007-06-28, 04:33 AM

Ezt én is olvastam valahol valamelyik könyvemben, de már én sem tudnám megmondani melyik is volt az.:(

cathy222
2007-06-28, 08:42 AM
Szia!

Ezek alapján szerintem is a segítőd lehetett, DE! Nekem más is az eszembe jutott, nem tudom a többieknek feltűnt - e... Rendkívül érdekesnek találom, hogy a lányod születésénél " búcsúzott el "...

Ez kiesett a figyelmem köréből! Igen! Ez nagyon különös. Igazad van!

fakalan38
2007-06-28, 11:28 AM
Lehet, neked ez a szép lány az őrangyalod? Vajon hasonlít valamiben a feleségedre?

Na neee, kizárt! vagy jól titkolja!!!
Szeretem a Feleségem, de a Leánynak nyomába se léphet. (Jajj csak a feleségem (Moncsi) meg ne tudja)

Hallod!!!??? nekem mi jár az eszembe a kis csaj születése óta (Andrea).

Hát egy szülőnek mi minden jut!!!

Sziasztok.

Ancsa8
2007-06-28, 02:22 PM
Ez kiesett a figyelmem köréből! Igen! Ez nagyon különös. Igazad van!

Pár évig nekem is volt egy segítőm, sokat beszélgettem Vele, nagyon megszerettem..., aztán 5 éve " megszakadt " amikor az unokaöcsém megszületett... Mamár tudom, hogy Ő újjászületett a tesóm kisfiában. :) ( Igen különleges kapcsolat van köztünk. )
Tavaly pedig " bejelentkezett " a tesóm kislánya... ( Még a fogantatás előtt )
Úgyhogy semmi sem lehetetlen.

fakalan38
2007-06-28, 04:39 PM
Tavaly pedig " bejelentkezett " a tesóm kislánya... ( Még a fogantatás előtt )

Tényleg létezik??!!!

(Akkor csak teremtés van,)

cathy222
2007-06-28, 04:46 PM
Ancsa, miket beszélgettetek a kis sráccal, amíg a segítőd volt? Álmodban volt, vagy ébren is tudtál vele beszélgetni?

Karsay István
2007-06-29, 12:20 AM
Persze, hogy létezik.Sok esetben már előre jelzi akár sugallattal, akár találkozással éjjel az asztrálsikon! kiss

gehoka
2007-06-29, 12:40 AM
Sziasztok...azt álmodtam hogy megharapott egy pici kutya...fájt. Sírva ébredtem:( Nem tudom ez mit jelent az álomkönyv szerint. Vki tudja?

Ancsa8
2007-06-29, 04:18 AM
Ancsa, miket beszélgettetek a kis sráccal, amíg a segítőd volt? Álmodban volt, vagy ébren is tudtál vele beszélgetni?

Szia!

Mindig meditálás közben találkoztam Vele, csomó dologról beszélgettünk, azt is tudom, hogy ki volt Ő az előző életében.
Nagyon szerettem vele beszélgetni, sok olyan dolgot mondott, ami csak úgy ( nekem legalábbis ) nem jutott volna az eszembe.
Rengetegszer segített is, amikor arra volt szükség.
Ha a padlón voltam, mert valaki épp jól belém rúgott, akkor Ő felkapart onnan, mindent megbeszélhettem Vele...

Azóta feltűnt egy másik segítőm, nem tudom, hogy Ő ki lehet, azt mondta, nincs itt az ideje ennek.
Minden esetre nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy ki... de türelmesen megvárom, míg eljő az az idő, amikor felfedi kilétét.
Mert sürgetni semmit sem szabad.

Ancsa8
2007-06-29, 04:24 AM
Tényleg létezik??!!!

Szia!

Ezek után azt mondom, hogy igen, bár azt a mai napig sem nagyon értem, hogy miért nálam jelentkezett...???
Egyébként a kislány most 06.18 - ra volt kiírva, de 03.05 - én megszületett alig 800 grammal. Pénteken vihették haza...

darkwinged
2007-07-03, 09:56 AM
ez elég "kisherceges" :)

darkwinged
2007-07-03, 09:57 AM
megint elfelejtettem "beidézni"..bocs... annak szólt akinek egy kisfiú volt a segítője...

darkwinged
2007-07-03, 09:58 AM
ja igen... Ancsa8... akkor mégiscsak jó helyre írtam

darkwinged
2007-07-03, 09:58 AM
bocs, kezdő vagyok..:oÓ

darkwinged
2007-07-03, 09:59 AM
tudatos álmodást tapasztaltatok már?

darkwinged
2007-07-03, 09:59 AM
valaki, bárki?

darkwinged
2007-07-03, 10:00 AM
bármiről?

cathy222
2007-07-03, 10:17 AM

Én igen. S te?

fakalan38
2007-07-07, 11:24 AM

Nem!

Szóval amit amiket én álmodtam azt én Kreáltam??? Tudatosan!!!

Szóval én mentettem meg (1. álmomban) magam a majdnem fejbelövéstől.!???

A következőben a totál ideg össze roppanástól! ???
És sorolhatnám.

Na én tudatosan a ravasznál maradtam volna. Elhiheted , ha nincs az álom.

FanFanLeTulip
2007-07-09, 10:46 AM
Sziasztok!
Rengeteget álmodok, volt egyidő amikor oda menekültem, mert sokkal izgalmasabb volt mint az életem. Sőt sokszor ébredéskor rövid nekem szóló kis üzeneteket is hallok. Szokott veletek ilyen előfordulni?
Ha a lelkemben lezárok egy életszakaszt, jobban mondva megoldok egy belső lelki problémát, akkor pedig jellegzetes álom szokta követni. Hidegvérrel megölök vkit. Mintha az egom egy részét számolnám fel.
Van vkinem erről véleménye? Jól helyesen gondolom,h így van?
Üdv
Feri

cathy222
2007-07-09, 11:52 AM
Nem!

Szóval amit amiket én álmodtam azt én Kreáltam??? Tudatosan!!!

Szóval én mentettem meg (1. álmomban) magam a majdnem fejbelövéstől.!???

A következőben a totál ideg össze roppanástól! ???
És sorolhatnám.

Na én tudatosan a ravasznál maradtam volna. Elhiheted , ha nincs az álom.

Amiket álmodunk, azt mi kreáljuk, ki más, de nem tudatosan.
Fejbelövős álmodban azt tetted, amit tenned kellett volna adott helyzetben. Érdemes lenne a fegyvernek, a lövésnek utánanézni egy akár internetes álmoskönyvben, hogy vajon mi elől kellett volna magad megmenteni. Adott esetben lehet, hogy tényleg egy összeomlástól. Nem lehet?

cathy222
2007-07-09, 12:00 PM
Sziasztok!
Rengeteget álmodok, volt egyidő amikor oda menekültem, mert sokkal izgalmasabb volt mint az életem. Sőt sokszor ébredéskor rövid nekem szóló kis üzeneteket is hallok. Szokott veletek ilyen előfordulni?
Ha a lelkemben lezárok egy életszakaszt, jobban mondva megoldok egy belső lelki problémát, akkor pedig jellegzetes álom szokta követni. Hidegvérrel megölök vkit. Mintha az egom egy részét számolnám fel.
Van vkinem erről véleménye? Jól helyesen gondolom,h így van?
Üdv
Feri

Sztem a saját megoldásod a saját álmodra biztos, hogy helytálló. Egy álom azonban több rétegű jelenést is hordozhat.
Az ébredés során kapott üzenetnek van tudományos magyarázata. Álomkutatók (pszichológusok, pszichiáterek) megfigyelték, hogy ha az úgy nevezett hypnagóg állapotban (jelentése kb.: elalvás előtti félálom) kérdést teszünk fel magunkban, akkor az ébredés körüli félálomban megjön a válasz.
Ölni álomban: szimbolikus értékű is lehet. Érdemes lenne a jelentését megnézni egy álmoskönyvben, sőt, akkár többen is.

manowari
2007-07-09, 02:13 PM
Én a visszatérő álmaimra figyelek. Tapasztalatom, hogy üzenet értékü, tennivalóm van.

Voldemort
2007-07-09, 02:28 PM
Hallo!
Én legutóbb azt álmodtam, hogy a főúton vagyok kocsival, és előttem pár méterre egy középkorú fiú átfutott valamiért a másik sávba az útn, és nagy sebességgel elütötte egy tehergépkocsi. És a barátnője is ott állt nem messze a helyszíntől.

FanFanLeTulip
2007-07-09, 05:13 PM
Sztem a saját megoldásod a saját álmodra biztos, hogy helytálló. Egy álom azonban több rétegű jelenést is hordozhat.
Az ébredés során kapott üzenetnek van tudományos magyarázata. Álomkutatók (pszichológusok, pszichiáterek) megfigyelték, hogy ha az úgy nevezett hypnagóg állapotban (jelentése kb.: elalvás előtti félálom) kérdést teszünk fel magunkban, akkor az ébredés körüli félálomban megjön a válasz.
Ölni álomban: szimbolikus értékű is lehet. Érdemes lenne a jelentését megnézni egy álmoskönyvben, sőt, akkár többen is.

Igen Cathy, valahogy nekem is ez rémlik, talán agykontrolos körökben hallottam azt,h ha igazán jó álomfejtő akar valaki lenni, persze csak a saját álmokra értve, mindig le kell jegyezni az álmokat, a mindenapi eseményekkel, és az alapján kitalálni a saját , személyes szimbolikáját az álomnak.
Egyébként konkrétan tudom,h mit oldottam meg akkor mikor megöltem vkit álmomban, de az álmoskönyvek is pont ezt irják. Más esetekben, nem használom, mert annyi badarságot találtam bennük:-)

cathy222
2007-07-10, 02:44 AM
Hát persze! Ahány álmoskönyv annyiféle. Az álomszimbólumok is változnak idővel, ahogy maga az élet is. Mivel az álomfejtés tulajdonképpen szimbólumfejtés, ezért az is fontos, hogy adott szimbólum milyen hitvilágban, milyen kultúrkörben jelentkezik. Ezért van az is, hogy a saját álmát mindenki maga tudja a legkorrektebbül megfejteni. Álomfejtők csak segíthetnek ebben, de a valódi megoldsára mindenkinek magának illik rájönnie.
Igen az jó megoldás, ha leírjuk az álmainkat, és figyelemmel kísérjük a napi történéseket, majd összejasonlítjuk az álommal. De igazából nem feltétlenül fontos, mert aki képes megjegyezni leírás nélkül is, annak úgy is működik.

Nekem személy szerint nagyon szimaptikus Korniss Mihály írása arról (Vígasztalások könyve), hogy az álmokkal az az egy dolgunk van, hogy reggel, ébredés után, miközben pl. a kávénkat isszuk, és belebambulunk a levegőbe, hagyjuk hatni magunkra az éjszakai álmunkat. Az álmok így is elvégzik a feladatukat. És ebben sok igazság van! :-)

cathy222
2007-07-10, 02:47 AM
Hallo!
Én legutóbb azt álmodtam, hogy a főúton vagyok kocsival, és előttem pár méterre egy középkorú fiú átfutott valamiért a másik sávba az útn, és nagy sebességgel elütötte egy tehergépkocsi. És a barátnője is ott állt nem messze a helyszíntől.

A vezetésnek (ha vezettél is álmodba) és a balesetnek is van szimbólumértéke. Ennek érdemes lenne utánanézned. A fiú lehettél akár te magad is. Jung megoldása az álombeli szereplőkre az, hogy bennünket szimbolizálnak.

FanFanLeTulip
2007-07-10, 11:53 AM
Nem tudom olvastad-e a Mennyei prófécia második részét, a Tizedik felismerést. Abban volt szó a lélekcsoportokról, hogy mindenkinek van egy lélekcsoportja aki folyamatosan küldi a szeretetet és a sugallatokat. Minél jobban veszi vki az adást annál közelebb tudnak jönni. Ha ebben az értelemben vesszük a dolgokat akkor tényleg csak hagyni kell ezeket a rezgéseket hatni :-)

Egyébként azt már én is régóta alkalmazom az álmaim megértésében,h minden személy én vagyok, vagy az egom, lelkem egy része.

FanFanLeTulip
2007-07-10, 11:58 AM
Ja a fent emlitett könyvet nem ismerem, de ha jól emlékszem olvastam egy kiskönyvet Dr Gyökössy Endrétől aminek az volt a cime, Az Isten elfelejtett nyelve az álom. Neki nagyon jó irásai voltak az álom szimbolikára. Ő egy lelkész volt, és pár esetet le is irt amikor az álmok segitségével segitett vkinek a belső problémáit megoldani.

cathy222
2007-07-10, 03:21 PM
Nem tudom olvastad-e a Mennyei prófécia második részét, a Tizedik felismerést. Abban volt szó a lélekcsoportokról, hogy mindenkinek van egy lélekcsoportja aki folyamatosan küldi a szeretetet és a sugallatokat. Minél jobban veszi vki az adást annál közelebb tudnak jönni. Ha ebben az értelemben vesszük a dolgokat akkor tényleg csak hagyni kell ezeket a rezgéseket hatni :-)

Egyébként azt már én is régóta alkalmazom az álmaim megértésében,h minden személy én vagyok, vagy az egom, lelkem egy része.

Igen, olvastam a Mennyei prófécia könyveit, a Tizedik felismerést is, és ismerem a lélekcsoport elméletet. Jók ezek a könyvek, és tényleg nagyon működnek!

cathy222
2007-07-10, 03:24 PM
Ja a fent emlitett könyvet nem ismerem, de ha jól emlékszem olvastam egy kiskönyvet Dr Gyökössy Endrétől aminek az volt a cime, Az Isten elfelejtett nyelve az álom. Neki nagyon jó irásai voltak az álom szimbolikára. Ő egy lelkész volt, és pár esetet le is irt amikor az álmok segitségével segitett vkinek a belső problémáit megoldani.
Ismerem Gyökössy Endrét, illetve olvastam tőle. Nagyon tisztelem. Ő írta valahol, hogy a vallás az útlevél Istenhez. (~ezért van annyi vallás.) Az Isten elfelejtett nyelvét nem olvastam, de köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmemet, mert érdekel.

alberth
2007-07-10, 06:40 PM
Álmomban a munkahelyemen dolgozom. Ez sokszor visszatér. Szerintem a kimerültség teszi.

FanFanLeTulip
2007-07-11, 06:22 PM
Igen, olvastam a Mennyei prófécia könyveit, a Tizedik felismerést is, és ismerem a lélekcsoport elméletet. Jók ezek a könyvek, és tényleg nagyon működnek!
Az mit jelent,h ismered az elméletét? Tőbbet tudsz mint azt a Tizedik felismerésben részletezve van?

cathy222
2007-07-12, 07:56 AM
Nem, semmiképpen nem gondoldom, hogy többet tudok róla, mint amit a könyv ír. Miért kérdezed?

syor
2007-07-14, 08:11 AM
Azt álmodtam, ami a valóságban is gyakran elő fordul, hogy állásinterjún vagyok. Ráadásul egy olyanon amire a valóságban is be hívtak és az interjú reggelig teljesen valóságosnak tűnt. El is gondolkodtam rajta, persze álmomban, hogy miket mondtam el magamról és ebből mi az ami az előnyömre válhat, vajon sikerül-e, és örültem is, hogy túl vagyok rajta. Egy dolog volt furcsa, hogy a felvételiztető paraván mögött bábozott, ez azért is fura, mert korábban bábjátékos voltam, most a felnőttképzés területén dolgozom. Talán ez azt jelenti, hogy igazából én báb-szinész akarok lenni???
Hát örülök, hogy megoszthattam veletek az álmomat...

tuci19
2007-07-15, 04:46 AM
Azt álmodtam, hogy egy kisfiú beleszorul egy fába, úgy vettem észre, hogy meghallottam a halk hangját. Láttam, hogy a fa törzsén van egy lyuk, és kinéz rajta egy zöld szem. De nem szóltam senkinek, h valaki ott van, és ettől rosszul éreztem magam. Később jógára mentem, ahol a jógázás végén kitettem a festményeimet, hadd lássák a többiek, és el akartam jönni, mikor a jógaoktató marasztalt még mindenkit, adott édességeket, én babos cukrot kaptam. A jógaoktató megkérdezte, hogy itt van-e a kisfiú, aki beszorult a fába. Jelentkezett a fiúka, én meg megkönnyebbültem, hogy volt, aki segített rajta.

cathy222
2007-07-15, 06:37 AM
És érted az álmodat? Fiú vagy? Jársz jógára?

mannasimon
2007-07-15, 06:47 AM
elég furikat álmodom mostanában:)ma éjjel épp húslevest főztem ruhából:)nagy mennyiségben,fürdőkádban s ágynemütartóban:)azt nem értettem álmomban senem hogy hogy forr a víz,de azért én kitartóan fűszereztem s kevergettem a leveskét:)
én ugyan nem értek az álmomfejtéshez,de sokszor megálmodom a jövőmet,csak remélni tudom hogy ez nem szegénységemet jelképezi a közeljövömben:)

andicica
2007-07-18, 05:38 AM
Mikor a kisfiamat vártam, volt egy furcsa álmom: a 4.hónapban megszületett,kb.10 m volt és teljesen egészséges. Vittem az utcán a tenyeremben és mindenki szörnyülködött, hogy milyen pici, és miért van életben. Azt hitték, nem vagyok normális, de a baba élt. Eddig az álom. Egyébként a kisfiam koraszülött lett, de azért nem ilyen pici (47 cm-rel született)

andicica
2007-07-18, 05:39 AM
Jaj, 10 centimétert akartam írni, bocsánat!

cathy222
2007-07-18, 01:11 PM
Mikor a kisfiamat vártam, volt egy furcsa álmom: a 4.hónapban megszületett,kb.10 m volt és teljesen egészséges. Vittem az utcán a tenyeremben és mindenki szörnyülködött, hogy milyen pici, és miért van életben. Azt hitték, nem vagyok normális, de a baba élt. Eddig az álom. Egyébként a kisfiam koraszülött lett, de azért nem ilyen pici (47 cm-rel született)
Milyen hónapban született?

Kiki64
2007-07-18, 01:23 PM
Jómagam rengeteget álmodom. Mostmár nem akarom megfejteni, hanem csak leírom egy füzetbe. A legutóbb azt álmodtam, hogy volt férjem három gyerekére kellett vigyáznom egy üdülés alkalmával, mivel ők nem akartak gyerekekkel üdülni. Ott volt még a másik, két saját gyermekem is, s ráadásul ők irigykedtek, mert velük is foglalkoztam. Bizarr egy álom. Sőt az átélt érzelmekről nem is beszélve, hisz igen viharos válásunk volt.

Szamira
2007-07-18, 01:48 PM
A múlt héten hallgattam egy néhány meditációs cd-t.
Vártam, hogy lesz valami hatása vagy felbukkan néhány emlékkép a múltból, de látszólag nem történt semmi. Kicsit csalódott voltam, majd legközelebb bíztattam magam.
Aztán egyik éjjel álom formájában előjöttek azok a fájdalmas emlékek amiket a meditáció alatt vártam.
Aztán megismétlődött. Csak az volt a furcsa, hogy nem azokkal a szereplőkkel játszódott az álom mint annak idején a valóságban, de csakis családtagokkal álmodtam.

Gyongyi54
2007-07-19, 10:15 PM
Csak egy kis munka az almok megfejtoinek. Kivancsi lennek , hogy mit gondoltok?

4 almomra emlekszem osszesen. Egyrol, egy ideig allitottam, hogy nem alom volt, csak a szemem volt csukva, de meggyoztek, hogy csak azt almodtam, hogy nem almodtam.
Alom 1.
Minden fekete volt, csak egy ici-pici feher pontot lattam a messzesegben. Nem tudtam kivenni, hogy mi az , de erzekeltem,
hogy jon kozelebb es kozelebb. Amikor olyan tavolsagba kerult, hogy kitudtam venni, hogy mi lehet, akkor lattam,
hogy egy “fej”. Csak ugy test nelkul jon felem. Ugy nezett ki mint egy oregember. Talan mint egy regi szobor, valami
fura sapka is volt rajta es hosszu haja volt. Egyre gyorsabban jott es amikor olyan kozel ert, hogy osszeutkoztunk volna
akkor felriadtam.
Alom 2.
Almomban egy ismerosomhoz mentem egy kiallitasra. A galleriaja a masodik emeleten volt es egy hosszu lepcson kellett
felmenni. Amikor felertem egy regi baratom allt az ajtoba es udvozolt. Amikor beakartam lepni akkor lattam, hogy az eloter egy
mely feneketlen godor. Mivel nagyon beakartam menni igy atleptem a godrot es bementem. A galleria nem volt ott. Az ajton
belul “kint “voltunk a szabadba. Minden zold volt es hatalmas mezok, dombok, hegyek voltak bent es egy kis vizeses.
Nagyon szep volt de en egyre rosszabbul ereztem magam. Azt hiszem az emberek miatt. Elakartam menni de az ajto eltunt.
Amikor oldalra neztem akkor lattam , hogy vegig magas kerites van es nem lehet sehol kimenni, mert a kerites ment vegig
a mezon a hegyeken es az égen is. Atlehetett latni , hogy mi van a kerites masik oldalan. A masik oldal pontos tukorkepe
volt annak az oldalnak ahol voltam. Megis az egesz hatralevo idoben csak probaltam atjutni a masik oldalra. Aztan felebredtem.
Azota se tudom, hogy kijutottam vagy sem. Talan megegyszer kellene almodni ezt az almot es akkor tudnam, hogy hol vagyok.
Ha a kerites balra esik akkor kint de ha jobbra akkor azota se tudtam kijonni.
En azt gondolom, hogy ez ezzel a barattal fugg ossze. Valahogy , teljesen igazsagtalanul de soha nem tudtam igazan bizni
benne. Azota megszakadt a kapcsolatunk ,- szinten teljesen igazsagtalanul es az en hibambol- es azt gondolom azert nem felejtem
el ezt az almot mert ez a buntetesem.
Alom 3.
Errol allitottam, hogy nem alom volt. Valami nagyon fontos esemeny volt az eletemben es nagyon jol sikerult. Amikor haza
mentem, akkor csak leultem es vegig akartam gondolni, hogy hogyan is tortent. Becsuktam a szemem es azt lattam - almodtam-
hogy egy ujsag van elottem es a lapok nagyon gyorsan lapozodnak maguktol. Kb.olyan sebesseggel mint amikor a TV-et
kapcsolgatja valaki. Probaltam elolvasni, hogy mi van az oldalakon , mert valahogy azt ereztem, hogy fontos. Nem volt ra
idom, mert minden tul gyorsan ment. Ez igy ment egy jo darabig amig ugy ereztem, hogy tul faradt vagyok ehhez es kinyitottam
a szemem. Egyetlen dologra emlekeztem. Az egyik oldalon, balra fent volt egy cikk es egy kisfiu allt ott egy telikabatban.
Jo ideig azon gondolkodtam, hogy miert volt ez fontos? Aztan egy par het mulva elmentunk vacsorazni es almokrol beszelgettunk.
Elmondtam ezt az almot es megallapitottuk , hogy fura. Aztan elkezdtunk masrol beszelgetni, napi esemenyekrol, pl. Arrol, hogy
milyen szornyu, hogy a John Kennedy Jr.meghalt olyan fiatalon. Eppen akkor tortent, csak egy par nappal elotte. Hirtelen egymasra
neztunk, es mindnyajan pont arra gondoltunk. Egy csomo ujsagban emlekeztek ra es tele volt azzal a kepevel amikor ott all az apja
temetesen 3 evesen egy telikabatban. Ezt lattam almomban az ujsagban.
Alom 4.
Ezt kb. 2 honapja almodtam. Olyan remsegesen szornyu volt, hogy nem tudom es nem is akarom szavakba foglalni.
Napokig ki voltam borulva rajta es probalom elfelejteni de tudom , hogy soha nem fogom. Ami bantott benne , az mellett, hogy
szornyen ijeszto volt, hogy hogyan tudta ezt az agyam osszeallitani? Valoszinu, hogy egyaltalan nem kellene ijeszto filmeket nezni.
Eddig ezt sutottem ki.

cathy222
2007-07-20, 01:58 AM
Sztem ez nem "kismunka". :-(

kicsikata
2007-07-20, 03:50 AM
Sokszor álmodom hogy vizsgázom, vagy épp a jegyeimet vagy zh eredményeimet tudom meg az álmokból...s szinte mindig helyesen.

Gyongyi54
2007-07-20, 05:49 PM
Sztem ez nem "kismunka". :-(

:D Ez igaz,bocs! De ez a 4 alom amire emlekszem. Gondoltam, hogy elmondom egyszerre.:D

cathy222
2007-07-21, 02:19 AM
:D Ez igaz,bocs! De ez a 4 alom amire emlekszem. Gondoltam, hogy elmondom egyszerre.:D

Azt nagyon jól tetted, mert tanulságosak!

fakalan38
2007-07-26, 02:28 PM
Alom 1.
Minden fekete volt, csak egy ici-pici feher pontot lattam a messzesegben. Nem tudtam kivenni, hogy mi az , de erzekeltem,
hogy jon kozelebb es kozelebb. Amikor olyan tavolsagba kerult, hogy kitudtam venni, hogy mi lehet, akkor lattam,
hogy egy “fej”. Csak ugy test nelkul jon felem. Ugy nezett ki mint egy oregember. Talan mint egy regi szobor, valami
fura sapka is volt rajta es hosszu haja volt. Egyre gyorsabban jott es amikor olyan kozel ert, hogy osszeutkoztunk volna
akkor felriadtam.

Szia!

Nem sok mindent ismerek az álmokból. Nekem is van elég!
Az öreg őszes emberekről a családi köröm azt tudja (tartja), segíteni akar!
Várd meg és beszélj vele.

Szia!

Adrastheia
2007-07-28, 05:57 AM
Sziasztok!
Minden éjjel álmodok. Azt hiszem megint jegyzetelnem kell.. Általában utazok.. buszon, villamoson, metrón lépcsőn, liften, repülőn ,gyalog, szabadon repülök fel és le... és általában nem a cél a lényeg, hanem az utazás... néha az állomáson sínek között járkálok, vonatok kerülnek ki, ha nem lépek véletlenül le a sínekről, stb.. Erdőben járkálok vagy házak között. Néha szégyenkezem, hogy nem vettem észre, hogy bementem egy udvarra.. vagy csak úgy tudok továbbmenni, ha bemegyek egy házba és mindig attól tartok, hogy a háziak észrevesznek... de nekik nem szokott gondot okozni ez. Csak engem zavar, hogy bementem más házába. Miért megyek, utazok folyton?... tudja ezt valaki?

Mindig azt mondja az egyik ismerősöm, hogy amit nekem jelentenek az álmaim, az a jelentésük. De én elfáradok az utazás közben... és az a gyanúm, hogy utaztatnak.. de az is lehet, hogy egyáltalán nem erről van szó... segítséget szeretnék kérni, hátha van, aki tapasztalt ebben a témában.
Köszönöm a válaszokat.

Adrastheia

Mr.Oizo
2007-07-28, 06:11 AM
Talán elvágysz távoli vidékekre,vagy bezártságérzeted van és így jön elő.Nekem 3 álom maradt meg gyerekkoromból,a többi álmomra egyikre sem emléxem.A 3 közül 1 ami nagyon megfogott-Egy teremféleségben vagyok és sziklák vannak mindenütt.Süllyedek le a sziklák közé,és a sziklákon kis groteszk dagi angyalkák állnak,és azon röhögnek,hogy én süllyedek lefelé.Hiába próbálok visszamászni csak süllyedek lefelé és elnyel a sötétség.Ez mindig eszembefog jutni ez az álom.

vwlany
2007-07-29, 04:40 AM
Sziasztok!

Új vagyok még nálatok, de úgy érzem jó helyen járok. Több kérdésem is lenne, hogy nektek mi a véleményetek a dolgokról.

Elsőként a párom visszatérő álmáról beszélnék: minden éjjel kb két hónapja azt álmodja, hogy leszúrják hátulról. A körülmények változóak, csak a leszúrás nem. Tudom, hogy a hátbatámadásnak átvitt értelme is van, de átrágtuk magunk rajta, és azt mondta ennek jelenleg nincs sok esélye. Mindketten, több mint 10 éve fogllakozunk ezotériával, a természetfelettivel, de erre a kérdésre nem találtunk választ. Főleg ő nem találja, mert ugye az ő élete. Van valakinek ötlete?

A másik az lenne, hogy minden éjjel álmodom, és minden reggel emlékszem az álmaimra. Általában 3Dsek az álmok, van, hogy illatokat is érzek. Annyira élethűek, hogy eddig nem irtam le őket, mert nem mennek ki a fejemből. Szerintetek miben segit, ha leirom?

Persze alvással, meg álmokkal kapcsolatban lenne még ezer kérdésem, de majd apránként. :p

vica117
2007-07-29, 05:03 AM
Szerintem az álomkép kialakulását és milyenségét többféle okra lehet visszavezetni. Lehet csupán fizikai hatású, tehát az aznap felnem dolgozott események , stresszhatások szülemény... de lehet karmikus (régebbről magunkkal cipelt) ill. természetfeletti üzenet....Na ez utóbbi a nagyon ritka. Sokat olvastam erről a témáról.... szinte tizenéves korom óta foglalkoztat a dolog. Én általába tudom és ismerem az álmaim eredetét jelentését, ill. üzenetértékét.... De ezt mindenkinek magának kell tudnia, hiszen senki nem láthat a lelkünk mélyére, csak magunk.... Egy álomkép az egyik ember számára jelenthet mást, mint a másik ember számára....

Anamaya
2007-07-29, 05:16 AM
Vwlany = Anamaya, csak megtaláltam a régi belépési kódom, ez a név jobban jellemez.

Vica igazad lehet benne, de a párom álmára igy sem kapunk választ. Nem találtunk semmi olyat ami akár fizikai életben, akár más értelemben támadásra utalhat. A kérdés nyitott.
Természetesen itt elsősorban az ő véleményét írom le, mert róla van szó.

Az én álmaimra, pedig azt tudom mondani, hogy összesen egyszer vált valóra amit megálmodtam, és ritka az, hogy a napi dolgokkal legyen kapcsolatos. De a teljesség kedvéért, azt is le kell írnom, hogy ha valakivel az életmben konfliktusom van, amit valamilyen okból kifolyólag nem tudok rendezni, akkor azzal álmomban veszekszem, és másnap jobban vagyok, a feszültségem az adott illető irányában enyhül. :p

cathy222
2007-07-29, 07:28 AM
Sziasztok!
Minden éjjel álmodok. Azt hiszem megint jegyzetelnem kell.. Általában utazok.. buszon, villamoson, metrón lépcsőn, liften, repülőn ,gyalog, szabadon repülök fel és le... és általában nem a cél a lényeg, hanem az utazás... néha az állomáson sínek között járkálok, vonatok kerülnek ki, ha nem lépek véletlenül le a sínekről, stb.. Erdőben járkálok vagy házak között. Néha szégyenkezem, hogy nem vettem észre, hogy bementem egy udvarra.. vagy csak úgy tudok továbbmenni, ha bemegyek egy házba és mindig attól tartok, hogy a háziak észrevesznek... de nekik nem szokott gondot okozni ez. Csak engem zavar, hogy bementem más házába. Miért megyek, utazok folyton?... tudja ezt valaki?

Mindig azt mondja az egyik ismerősöm, hogy amit nekem jelentenek az álmaim, az a jelentésük. De én elfáradok az utazás közben... és az a gyanúm, hogy utaztatnak.. de az is lehet, hogy egyáltalán nem erről van szó... segítséget szeretnék kérni, hátha van, aki tapasztalt ebben a témában.
Köszönöm a válaszokat.

Adrastheia

Az egyes utazások álombeli jelentésének próbálj meg utána nézni internetes álomszótárakban.. A vonatos rész a sinekkel jelezhet párkapcsolati, kapcsolat teremtési problémákat. Az utazás mindenképpen elvágyódást jelent a jelenlegi helyzetedből, jelen életformádból.

cathy222
2007-07-29, 07:36 AM
Sziasztok!

Új vagyok még nálatok, de úgy érzem jó helyen járok. Több kérdésem is lenne, hogy nektek mi a véleményetek a dolgokról.

Elsőként a párom visszatérő álmáról beszélnék: minden éjjel kb két hónapja azt álmodja, hogy leszúrják hátulról. A körülmények változóak, csak a leszúrás nem. Tudom, hogy a hátbatámadásnak átvitt értelme is van, de átrágtuk magunk rajta, és azt mondta ennek jelenleg nincs sok esélye. Mindketten, több mint 10 éve fogllakozunk ezotériával, a természetfelettivel, de erre a kérdésre nem találtunk választ. Főleg ő nem találja, mert ugye az ő élete. Van valakinek ötlete?

A másik az lenne, hogy minden éjjel álmodom, és minden reggel emlékszem az álmaimra. Általában 3Dsek az álmok, van, hogy illatokat is érzek. Annyira élethűek, hogy eddig nem irtam le őket, mert nem mennek ki a fejemből. Szerintetek miben segit, ha leirom?

Persze alvással, meg álmokkal kapcsolatban lenne még ezer kérdésem, de majd apránként. :p
A hát a gyűlölet szimbóluma. Mivel mint írod, párod is foglakozik ezoteriával, lehet, hogy éppen ezt a témát, a gyűlöletet kellene feldolgoznia, meditálnia rajta, lehet, hogy saját, akárcsak rejtett, önmaga előtt is rejtett, elnyomott indulatai döfik őt hátba.

3D-és álmaid fejlett vizualizációra, jó képzelőerőre utalnak. Leírni nem is azért kell az álmokat, mert utána már automatikusan jobban érted őket, hanem azért, mert úgy könnyebb elemezned őket, ha akarod. A leírás segít eltávolodni az álmodtól. Kívülről könnyebben elemzed, mintha "belülről" átsuhannál a lényeges elemeken.

Anamaya
2007-07-29, 08:21 AM
Gyűlöli a múltját. Lehet az szúrja hátba állandóan, és ezért nem látja sosem a támadót? Egyébként neki is 3D-s mert a fájdalmat reggel is érzi. Van a múltjának olyan része amin átlépett és nem dolgozta fel, és pont ezt a részt gyűlöli. Akkor szerinted, ez lehet a támadó? Ugyanis én ezt mondtam neki, hogy a múltjának azzal a részével lehet kapcsolatba, és fel kéne dolgozni, amit átlépett.

cathy222
2007-07-30, 03:30 AM
Gyűlöli a múltját. Lehet az szúrja hátba állandóan, és ezért nem látja sosem a támadót? Egyébként neki is 3D-s mert a fájdalmat reggel is érzi. Van a múltjának olyan része amin átlépett és nem dolgozta fel, és pont ezt a részt gyűlöli. Akkor szerinted, ez lehet a támadó? Ugyanis én ezt mondtam neki, hogy a múltjának azzal a részével lehet kapcsolatba, és fel kéne dolgozni, amit átlépett.
Pontosan.:cool:

Anamaya
2007-07-30, 04:06 AM
köszönöm a nevében is! :)

cathy222
2007-07-30, 05:31 AM
kiss

Infinity
2007-08-04, 04:20 PM
En mindig elfelejtem. Az jelent valamit? :confused:

Csillagvirag
2007-08-04, 04:54 PM
Igen,jelent! De ne felj!
Kevesebb eberseggel,tudatossaggal vagy jelen az alvasnak abban a fazisaban,amikor az almot "megragadhatnad" .Azt olvastam hullamszeruen valtakozik mely es felszines alvas.Az eberebb csecsemok pl. az alvas felszines szakaszaban felebrednek es felsirnak.Es kerik az altatasi ritualet maskent nem tudnak visszaaludni.Masok viszont felebrednek ugyan, de nem gond szamukra azonnal visszaaludni....Allitolag minden csecsemo felebred ejszaka a felszines alvas szakaszaban, csak nem mindenik jelzi. Minden szakaszban,folyamatosan almodunk, de a felsines, ebrenlethez kozeebb allo allapotban latott almainkra esetenkent emlekezni is tudunk, megragadhatjuk, ha "raebredunk",de el is felejthetjuk azonnal ha nincs erre kielezett figyelem (pl. visszaalszol, vagy a tudatod nem kepes megragadni...) Van akinek ajandekkent megadatik, hogy emlekszik az almaira (talan eberebben alszik), es van akinek erre kulon technikat kell erre elsajatitani. Melyen alvo ember vagy?
Biztos vagyok benne, hogy eljon az eletedbe egy olyan korszak (nem rossz vagy jo ertelemben de nyugtalanabb korszak), amikor egyszerre csak emlekezni fogsz az almaidra, mert sokkal eberebben alszol majd.Nincs semmi baj veled!

Infinity
2007-08-04, 05:02 PM
Talan az a gond, hogy nem alszom jol. Egyreszt rossz szokas, hogy keson fekszem, masreszt rengeteg kavet iszom. Talan ezert nem alszom igazan jol es nem is almodom.
Le kellene szokni a sok kaverol, de ahhoz le kellene szokni a cigirol is.:D
Biztos ez lehet a baj. Koszonom a valaszod, nagyon kedves vagy. :D

Csillagvirag
2007-08-04, 05:15 PM
Biztos, hogy almodsz, csak eppen az alvaskozpontodat bombazod. es keves idod is jut vegig aludni egy egeszseges alvas ritmusat. talan a felszines alvas szintjet meg kell "sporolnod", hogy melyalvasban kipihend magad. Ez csak feltetelezes. De az mar biztos, hogy egy anyanak pl. sokkal kevesebb alvasido adatik, ezert tiz perc alatt sokszor annyit pihen, es olyan melyen, mint mas orak alatt. Te is atallhattal a pihenesnek egy hasonlo formajara, mert a szervezeted mindenkeppen egyensulyt keres, valoszinuleg az alatt a rovid ido alatt,amig pihensz melyebben alszol.Ez nem zarja ki azt hogy aztan tiz perc mulva felebredj, a kave, a cigaretta, vagy valami feszultseg miatt, ami visszahoz.

Infinity
2007-08-04, 05:21 PM
Ez teljesen igaz. Amikor vegkeppen kiboritom magamat a nem alvassal , akkor van amikor elalszom es 10 perc mulva felebredek es teljesen ugy erzem, hogy tokeletesen kialudtam magam. Majd megprobalok egy kicsit
kevesebbet kavezni es figyelni egy hetig, hogy akkor almodom e vagy emlekszem-e az almokra. :D

Csillagvirag
2007-08-04, 05:23 PM
kiss

cathy222
2007-08-05, 01:26 AM
En mindig elfelejtem. Az jelent valamit? :confused:
Vélhetően a napközben felmerült problémáidon nem problémázol, hanem megoldani igyekszel őket. Nem vagy elmélkedő, meditatív tipus, inkább feladatorinetált. Az ilyen egyéneknél jelemzően nem maradnak meg az álmok.

Próbálj meg rendszert vinni az alvási szokásodba. Nem is az álmok miatt, inkább a napi éberállapotod miatt. Kipihentebb leszel, és még talán a kávét is ritkábban kívánod meg. Az alvásigény egyénenként változó, lehet, neked alapból elég kevesebb alvás is, mint az általában elfogadott 7-8 óra (vagy éppen több), tehát nem annyira az alvás mennyisége, mint inkább rendszeressége a fontos.

Nagyon jókat ír Csillagvirág. Kiegészíteném azzal, hogy alvás alatt agyi tevékenyégünk típusa 4 fajtába sorolható. Ebből az, amelyiket gyors szemmozgás kísér - ez a csukott szemhéjon át is észlelhető, ezt hívja a szakma REM-nek (Rapid Eye Movement -gyors szemmozgás)- tehát ez az a fázis, amelyre a bizarr álmok jellemzőek, és ébredés után ezekre lehet leginkább emlékezni. A többi, úgy nevezett mély szakaszokban az álmok valószerüek, bár ezekre ritkábban emlékszünk. Érdekes még, hogy a csecsemők alvásnak nagyobb része mély szakaszokból áll, az időseké inkább felszínesekből. És hogy ezeket a REM szakaszokat az állatoknál is megfigyelhetjük - tehát vélhetően még az állatok is álmodnak.

Sandybaby
2007-08-05, 04:46 PM
Van egy visszatérő álmom. Repülni szoktam, mint a madarak. A karjaimmal csapkodok (szárnyak helyett) és csodálatos élmény, ahogy felemelkedem a Földtől. Álmomban imádok repülni, megnyugtató, pihentető, gyógyító érzés. Azonban a "röptömet" mindig megzavarja a félelem. Repülés közben félek a villanyvezetékektől. Azt gondolom, ha közel repülök hozzájuk megráznak és belehalok az áramütésbe. Az álom mindig nyugodt, gondtalan és boldog repüléssel kezdődik, ami egy egészen földöntúli érzés, majd megjelennek a villanyvezetékek. Eleinte kerülgetem őket, aztán sokasodnak, már nem tudom kikerülni őket, egyre több lesz, beléjük gabalyodok, bárhogy próbálom kikerülni őket. Mindig megzavarják a nagyon boldog és nyugodt repülést. A félelmem egyre erősebb és ahogy összekuszálódom a vezetékekkel repülés közben felébredek egy nagyon rossz, félős érzésre. Mindig így ér véget a repülés. Visszatérő álom. (Jelent valamit?)

eracica
2007-08-06, 04:42 AM
Sziasztok!
Én még új vagyok, de az álmaimra mindig odafigyelek és szerencsére emlékszem is rájuk. Nem tudom veletek elő szokott -e fordulni, de én gyakran kívülről látom magam, vagy aki épp vagyok. Érdekes, hogy sokszor olyan helyeken vagyok álmomban, amit nem ismerek, vagy a közelmúltban nem láttam. Visszatérő álmom, hogy egy boltban vagyok és bármit a kosárba pakolhatok ingyen. Gondolom ez amolyan vágyálom és az anyagi biztonság utáni vágy. Az is gyakori, hogy a fogim rosszak, vagy kiesnek, állítólag ez betegségre utal. Szerencsére rémálmaim nagyon ritkák és időben fel is ébredek. Mostanában gyakran szülök álmomban, gondolom, mert babát szeretnék, egyenlőre ennyi, ha érdekeset álmodom, majd leírom!

Anamaya
2007-08-06, 05:49 AM
Megint rá kellett jönnöm, néha örülnék, ha nem álmodnék és nem emlékeznék rá. Ennyi bolondságot álmodni egy éjszaka alatt.... :( még le se lehet irni, annyira összefüggéstelen.

Infinity
2007-08-06, 12:39 PM
[quote=cathy222;637256]Vélhetően a napközben felmerült problémáidon nem problémázol, hanem megoldani igyekszel őket. Nem vagy elmélkedő, meditatív tipus, inkább feladatorinetált. Az ilyen egyéneknél jelemzően nem maradnak meg az álmok.

Hogy ez milyen igaz ! :-D Valoban elsosorban inkabb feladatorinetalt tipus vagyok. Az nem jelenti az, hogy nem ragodom vagy tepelodom dolgokon de azt gondolom valoban foleg azert mert valamit megakarok oldani. Ha lehet jol.

Azt hiszem nem csak en latom igy. A lanyom almai nyugtalanitanak neha, bar hivhatom oket akar " anyak napi almoknak" is. Az almaiban nekem altalaban valamilyen hos szerep jut es neha azt gondolom, hogy vajon, hogyan tudnam az eletben ezeket megvalositani es mindig megfelelni ekkora bizalomnak.
Ez volt sok-sok ilyen alma kozul az egyik:
Az almodta , hogy az "aliens"ek jottek es elakartak vinni a fiatalokat. Egy iskolabuszon (? , mert akkor meg ugy jart iskolaba) . Ott alltak a szulok es a gyerekek es mindenkinek fel kellett szallni a buszra. Mindenki sirt es bucsozott es az egesz jelenet szornyu volt.. Csak en nem sirtam egyedul. Az mondja ez nagyon rosszul esett neki es nem ertette, hogy miert veszem ezt ilyen konnyen. Amikor mar a buszban ult es visszanezett ram, azt latta, hogy egy "feny" alakul ki koztem es a busz kozott es ettol a fenytol a busz nem tud elindulni barhogy is akar.
Igy az "aliensek" mindenkit elengedtek. Amikor visszaszaladt hozzam akkor az volt az elso kerdese, hogy "miert nem sirtal "? "
Es en azt mondtam, hogy azert, mert "ez a busz nem megy sehova" :-D

zsolla
2007-08-06, 02:05 PM
Én 7 évvel ezelőtt, 1 éven keresztül minden napot azzal kezdtem, hogy leírtam az álmaimat. Eleinte 10-15 perc kellett rá, a vége felé pedig már kevés volt az 1 óra. Lehet, hogy ezért is hagytam abba. Mostanában megint olyan sokat tudnék irni, de nem szánom rá az időt.

leone
2007-08-08, 04:19 AM
Sziasztok !Keresném a megfejtést,bár tudom,vagyis gondolom,de kíváncsi vagyok ti hogyan látjátok.Elöző héten 3 álmom volt ,ami nagyon meg viselt.
1, Édesapámmal aki már néhány éve elhunyt és az öcsémmel aki még gyerek volt "az álomba" be mentünk egy régi elhagyatott házba ,ami egy bokros erdősávba volt.A házba nem volt semmi csak egy nagy szalma ágy és azon egy cserépbe virág olyan nagy nővésű és egy szekrény.Az öcsém a virághoz lépet majd fel ugrott az ágyra.Meg jelent egy sárga kígyó de nem láttam még ilyet nem nagy csak olyan furcsa.Rá szoltam az öcsémre aki szaladt le az ágyrol,de akor már szemböl is jött kigyo és ö nem érezte a veszélyt csak ment felé.Probáltuk bottal elijeszteni de nem sikerült,aztán oda ugrottam mert már nagyon közel volt a testvéremhez és a karomat oda tartottam,de nem harapott belém hanem vissza hátrált,de nem ment ell.. aztán fel riadtam.
Ezt követöen még kétszer álmodtam az öcsémmel akitöl nagyon elköszöntem azt mondta a gyerekére nagyon vigyázzunk " 2 gyermeke van,de csak az egyiket emlegete az álmomba" hát ennyi esetleg ha valaki lát benne valamit és megosztaná velem nagyon meg köszönném.
Üdv :Leone!

cathy222
2007-08-08, 11:14 AM
Te mit gondolsz róla?

leone
2007-08-08, 05:06 PM
én tudom a megoldást de ha valaki megerösiti fogok hinni is benne

Csillagvirag
2007-08-08, 05:24 PM
Kedves Leone!
jeles alomnak latszik!kezenfekvo lenne az ertelmezes:hiszen te is erzed belole a veszelyt, es hogy a halott edesapad is megjelent olyan nyilvanvalonak tetszik, hogy talan eletveszelyben van az ocsed. En megsem ezt erositenem meg benned.A halott nem mindig viszi el az elot, Jung szerintaz egesz a te belso torteneseidre is utalhat.A halal az alomban gyakran jelenti azt pl. Jung szerint hogy benned zarult le valami.Te nem azt almodtad hogy meghalt az ocsed, hanem hogy halalos veszelyben van.Gyermekkent jelent meg elotted az ocsed, mert gyermekkent testverkent nagyon eros kotelek fuz ossze, a testverseg koteleke, es ezt megerositi az is hogy edesapad is megjelent. Lehet hogy benned zarul le valami eppen, amit ovni szerettel volna, es ez a valami onnan ered a gyermeksegetek melysegeibol....Lehet hogy veszelyben erzed az ocsedet...Miert erzed veszelyben ot?

cathy222
2007-08-09, 01:37 AM
én tudom a megoldást de ha valaki megerösiti fogok hinni is benne

Nem biztos, hogy nélküled a te megoldásodat tudom megerősíteni. Nekem olyan dolgok (is) lejönnek az álmodból, amit nem biztos, hogy tudni akarsz. Gyerekkoroddal kapcsolatos. De mint tudjuk, egy álom számtalan vetületben értelmezhető, és általában az az aktuális jelentés, amire az álmodó gondol, ezért lett volna jó tudni, hogy mire gondoltál az álomból elsőre. Ezt tudnám árnyalni, megerősíteni, feloldani esetleg. Amire nem gondolsz, azzal minek ijesztgesselek, különösen, ha ennek a jelenben túl nagy jelentősége egyébként sem lenne.

Anamaya
2007-08-09, 02:38 AM
Érdekeset álmodtam. Tegnap megnéztem leone profilját, ez biztosan közrejátszott benne.

Azt álmodtam, balesetünk volt külön autóval voltunk, és mindketten egy betonfalnak mentünk. Semmi komolyabb bajunk nem lett, viszont velem volt a már nem elő kutyám aki az öcsémnek számított. Aztán hazavittem, mert az ő kisteherautóját ott kellett hagyni, pedig az autónak nem lett komolyabb baja. Később megbeszéltünk egy találkozást, de ennek nem hiszem, hogy lenne jelentősége.

Mit gondoltok erről?

Vigi
2007-08-09, 03:01 AM
Az álmok üzenetét, valahogy be kell helyettesíteni, szinte fonetikusan olvasni, "látni". Erre saját tapasztalatom vezetett rá. Szeretnék Veletek megosztani egy régebbi álmom, ami rendszerességgel visszatért.
Utazni készültem, méghozzá repülővel, és az álmok időszakában még nem volt szerencsém fizikai értelemben is repülni. Természetesen repülőteret láttam, láttam gépeket felszállni, de a valóságban nem léptem át egyetlen egy repülőtér bejáratát, és mint írtam gépen sem ültem. Nos, az álmom a következő volt: Utazni készültem, bár az uticél soha nem volt ismeretes előttem. Annak rendje és módja szerint megjelentem a repülőtéren, és hallottam, hogy bemondják, mikor várható érkezése a járatomnak. Közben, hogy teljen az idő, mindig valamit csináltam, ami végül is megakadályozott abban, hogy elutazhassak, azaz minden egyes alkalommal álmomban lekéstem a menetrend szerinti járatom. Aztán mikor egy nagy váltás történt az életemben, egy nagyon nehéz időszakon mentem keresztül. Az első éjjelen, amikor kissé megkönnyebülve, valamennyire tudatosulva bennem, hogy lezárult életemnek egy szakasza, s ha Isten is úgy akarja, kezdődik majd egy másik, újra álmodtam az álmom. Megismétlődött minden, kivéve egy valamit. Én, aki még sosem utaztam, végre elértem a járatom, és felszálltam vele. Érdekes még, hogy a repülőgép utastere egyértelműen egy zárt közeg. Én mégis nyitott ablakok mellett utaztam, láttam, gyönyörködtem a csodás felhőkben, éreztem a szél erejét, de nem volt haragos, szinte simogatott, és éreztem illatát is.
Az álmom üzenete világossá vált számomra. Meg kellett oldanom az életemben egy olyan problémát, ami teljes súlyával nehezedett már rám, és amikor ez megtörtént, mint a probléma végleges megoldása, felszállhattam az álombéli járattal. Köszönöm megtisztelő figyelmeteket.

gigi19
2007-08-09, 03:19 AM
Sziasztok! éjszaka azt álmodtam, hogy a volt párom (aki mondjuk tegnap mellettem aludt el - de ez hosszú sztori) meg akar ölni, és rettegve menekülök előle :(
még most is a hatása alatt vagyok!

Vigi
2007-08-09, 06:59 AM
Sziasztok! éjszaka azt álmodtam, hogy a volt párom (aki mondjuk tegnap mellettem aludt el - de ez hosszú sztori) meg akar ölni, és rettegve menekülök előle :(
még most is a hatása alatt vagyok!

Szia kedves gigi19. Az én folyamatosan visszatérő álmom után, bár azóta volt még néhány, aminek már kezdem érteni a jelentéstartalmát, úgy gondolom, hogy olyan, mint egy kirakósjáték, vagy egy találóskérdés. Tehát így kell nekikezdeni a fejtegetésnek, de előtte le kell ülni önmagunkkal egy kicsit "beszélgetni". Az sem árt, ha papírra vetjük gondolatainkat, talán így jobban szembesülünk félelmeink történeteivel. Őszinte üdvözletem Neked is ;)

Csillagvirag
2007-08-09, 08:17 AM
Nem biztos, hogy nélküled a te megoldásodat tudom megerősíteni. Nekem olyan dolgok (is) lejönnek az álmodból, amit nem biztos, hogy tudni akarsz. Gyerekkoroddal kapcsolatos. De mint tudjuk, egy álom számtalan vetületben értelmezhető, és általában az az aktuális jelentés, amire az álmodó gondol, ezért lett volna jó tudni, hogy mire gondoltál az álomból elsőre. Ezt tudnám árnyalni, megerősíteni, feloldani esetleg. Amire nem gondolsz, azzal minek ijesztgesselek, különösen, ha ennek a jelenben túl nagy jelentősége egyébként sem lenne.

Egyetertek azzal, fontos volna tudni, amit Leone gondol az almairol, hiszen O belulrol ertelmezhetne, annak tudataban ami benne es a csaladjukban el.
Kiegesziteskent csak annyit, hogy en is szembesultem mar kigyoval az almaimban es szorongasokat, a veszelyeztetettseg erzeset jelezte, es es a meghalt ocsemmel is megkuzdottunk az elo hugomert...mert ha valaki meghal a csaladban, azok akik nagyon kotodtek hozza azonosulhatnak es ujra vegigjarhatjak az O utjat puszta szeretetetbol, ragaszkodasbol, es utana halhatnak puszta szeretetbol, ha nem valasztjak el tudatosan a sajat utjukat a masik sorsatol (itt a halott apahoz valo kotodesen gondolkodom).
Erdekes, hogy ugyanazzal a veszellyel, ami az occset fenyegeti O is megkuzd, de a sarga kigyo felrehuzodik elole.O megoldotta a problemat, amitol az occset felti.Lehet, hogy jogosan.Nem tudom. Talan Leone a megmondhatoja.

Anamaya
2007-08-09, 09:50 AM
Szerintetek csak leone-val való beszélgetésem folyománya volt az álmom vele és a baleset?

gigi19
2007-08-09, 10:53 AM
Szia kedves gigi19. Az én folyamatosan visszatérő álmom után, bár azóta volt még néhány, aminek már kezdem érteni a jelentéstartalmát, úgy gondolom, hogy olyan, mint egy kirakósjáték, vagy egy találóskérdés. Tehát így kell nekikezdeni a fejtegetésnek, de előtte le kell ülni önmagunkkal egy kicsit "beszélgetni". Az sem árt, ha papírra vetjük gondolatainkat, talán így jobban szembesülünk félelmeink történeteivel. Őszinte üdvözletem Neked is ;)

Köszönöm a választ Vigi kiss sejtem, hogy a félelmeim vannak az álom valódi hátterében, csak hát ez elég durva álom volt :confused: no mindegy, majd alakul...

cathy222
2007-08-09, 01:21 PM
Köszönöm a választ Vigi kiss sejtem, hogy a félelmeim vannak az álom valódi hátterében, csak hát ez elég durva álom volt :confused: no mindegy, majd alakul...

Lehet a háttérben, hogy félsz belátni, hogy (még mindíg) szereted a volt párodat. Vagy belátod, de éppen ez okozza a problémádat. Érdemes lenne álmoskönyvben utánanézni annak, hogy mit jelent a gyilkos, ha rád támad... Ennek is van valami jelentése, hátha mond neked valamit.

cathy222
2007-08-09, 01:24 PM
Szerintetek csak leone-val való beszélgetésem folyománya volt az álmom vele és a baleset?
Lehet. Az is lehet, hogy nagyon szeretnél segíteni, de az sem jó. A legjobb, ha az ember megmutatja az utat, a megoldást, aztán rábízza a "delikvensre", hogy mit kezd vele. Meg kell hagyni neki ezt a szabadságát, különben átveszed azt a problémát, amit a másiknak segítenél megoldani. Az meg nem célravezető.

cathy222
2007-08-09, 01:30 PM
Egyetertek azzal, fontos volna tudni, amit Leone gondol az almairol, hiszen O belulrol ertelmezhetne, annak tudataban ami benne es a csaladjukban el.
Kiegesziteskent csak annyit, hogy en is szembesultem mar kigyoval az almaimban es szorongasokat, a veszelyeztetettseg erzeset jelezte, es es a meghalt ocsemmel is megkuzdottunk az elo hugomert...mert ha valaki meghal a csaladban, azok akik nagyon kotodtek hozza azonosulhatnak es ujra vegigjarhatjak az O utjat puszta szeretetetbol, ragaszkodasbol, es utana halhatnak puszta szeretetbol, ha nem valasztjak el tudatosan a sajat utjukat a masik sorsatol (itt a halott apahoz valo kotodesen gondolkodom).
Erdekes, hogy ugyanazzal a veszellyel, ami az occset fenyegeti O is megkuzd, de a sarga kigyo felrehuzodik elole.O megoldotta a problemat, amitol az occset felti.Lehet, hogy jogosan.Nem tudom. Talan Leone a megmondhatoja.

Nagyon jól látod!!
Na most a kígyó jelezhet álnokságot, hamisságot, ugyanakkor bölcsességet is, de a kígyó lehet úgy nevezett "fallikus szimbólum" is, innentől aztán igen tág a megfejtés lehetőségeinek határa, ezért kellene az álmodó segítsége is. Sőt, a "kistesó" lehet Leone álombeli kivetülése, vagyis önmaga. Olyan dologgal küzd, ami nem is ügy, mégis belebonyolódik, mert nem bízik önmagában. És az, hogy nem bízik önmagában, az gyerekkori bevésődés miatt van. Például.

Anamaya
2007-08-09, 01:30 PM
Lehet. Az is lehet, hogy nagyon szeretnél segíteni, de az sem jó. A legjobb, ha az ember megmutatja az utat, a megoldást, aztán rábízza a "delikvensre", hogy mit kezd vele. Meg kell hagyni neki ezt a szabadságát, különben átveszed azt a problémát, amit a másiknak segítenél megoldani. Az meg nem célravezető.

Nem vettem át, sőt utat is csak annyiban mutattam neki, hogy ebbe a topicba irányítottam.
Kivételesen talán csak a nappali történések játszottak bele az álmomba, mert tegnap beszélgettünk, talán csak álmomban dologztam fel a beszélgetést!
Az utóbbi időben amúgy is mindent álmomban oldok meg, konfliktusokat is.

tengeren
2007-08-10, 07:41 AM
Sziasztok!
Azt álmodtam, hogy a fiam még csak 10 éves volt, segített nekem, mosogatott (ezt csak 2 évesen csinálta, azóta sem), én csomagoltam a holmiját, mert el akartunk utazni, sőt, mintha költözni akartunk volna, nem tudom hova, de kocsival. Felriadtam, hajnali 2 volt.
A valóság az, hogy tényleg tegnap elutazott külföldre 2 hétre, nem egy veszélytelen helyre. Nem tudom elérni. Ugye nincs semmi baja?

Anamaya
2007-08-11, 07:54 AM
Pár napja azt álmodtam hogy 20-án megint lesz vihar, nagyobb, mint tavaly, de csak ma jutott eszembe.

leone
2007-08-16, 02:43 PM
Sziasztok! Szeretném megköszöni a segitségeteket ,nem csalodtam benetek!
Jönek is a megfejtések sorra balesetem volt ma pedig fel mondtam.Azt hiszem
mostmár félek álmodni.

leone
2007-08-16, 05:52 PM
Sziasztok!Ez egy régebbi álmom ami viszont nagyon meg ragadt bennem és azóta sem hagy nyugton.Egy nagyon régi város részen össze ismerkedtem egy lánnyal ,nem beszélgetünk csak éreztük vagyis szavak nélkül kommunikáltunk.kisértem az utcán,de azt éreztem én nem abba a korba valo vagyok,elértünk egy temetőhöz nagyon előtem van az a temető pontosan le tudom rajzolni!!!Hirtelen nagyon nagy sebeségel elénk toppant egy fekete ember nagyon hideg szél áramlott belőlle olyan volt mintha fényes fekete mázba borították volna,de a lány is és ez az ember nem szolt csak fógta a lányt és be vitte egy fedett sírba a férfin olyan huszár dolmány volt és főfödö .Nem szóltam,de nagyon féltem és éreztem,hogy nem kelet volna azt a lányt kisérgetni.Azóta keresem azt a temetőt mert tisztán emlékszem ara a sira és az elhelyezésére,lehet hiába?
Szerencsére ritkán álmodom,de van ugy ,hogy tudom befolyásolni a visszatérö álmok kimenetelét ezt pl.nem tudtam,de nagyon megviselt.

kalman74
2007-08-16, 11:32 PM
Sziasztok! Az utóbbi időben elhunyt hozzátartozóim jelennek meg álmaimban. Tegnap például nagybátyámmal álmondtam, hogy valójában nem halt meg, hanem egy másik kapcsolat miatt tünt el. Ennek nagyon megörültem hiszen mindig nagyon tiszteltem, felnéztem rá. Mikor felébredtem fájdalomként ért a dolog, hogy mindez csak álom volt, mert nagyon valóságosnak éltem meg.

cathy222
2007-08-17, 03:55 AM
Én a nagymamámmal álmodtam ilyesmit. Gyerekként imádtam őt. HAlála után vagy 5-6 évvel azt álmodtam, hogy egy nő futott hozzám, hogy jaj, ja, gyere gyorsan, nem bírunk a nagymamáddal! Elvezetett egy szobába, ahol egy bölcső körül emberek álltak kétségbeesve, és a bölcsőben egy gyerek bömbölt. Valahogy tudtam, hogy ő a nagymamám. Felvettem, ringattam, éreztem azt a határtalan szeretetet, amit életében is éreztem iránta, és azt mondtam neki: Emlékszel még, amikor fordítva volt? Én sírtam, és te ringattál. Aztán úgy elkezdtem bőgni, hogy felébredtem rá.

kalman74
2007-08-17, 04:16 AM
Igen, lehet az-az ok, hogy akit igazán szerettünk azt a kis agyunk nem akarja elengedni soha, és ezt talán így jelzi nekünk.

Hannoka
2007-08-17, 07:22 PM
Visszaterö almok, remalmok. 1.A szülöhazamban vagyok, es nagyon felek, hogy nem engednek vissza a mostani orszagomban. 2.Kint alszom egy agyban, elhagyom a cipöm, a ruham, meztelen vagyok, es egyben izgatott vagyok. 3. Hogy a szeretteim, akik meghaltak, elnek es en nem engedem, hogy meghaljanak ujra. S öt nagyon mellettük vagyok es apolgatom. Szomoru, nemde?

luxor03
2007-08-19, 06:17 PM
Nekem is rengeteg ilyen visszatérő álmom volt. Az egyikben feküdtem egy ágyban, és folyton felfalt egy bika (???) ésa végén kiírták, hogy "the end" , majd felriadtam. A másik hasonló, mikor az ágytámlámat néztem álmomban és egy árnyékot láttam közeledni, és nagyon féltem! Szerencsére ezek elmúltak :D

A legrémisztőbb álmok mégis azok azt hiszem, mikor kívülről látod magad...

gigi19
2007-08-21, 03:00 AM
Lehet a háttérben, hogy félsz belátni, hogy (még mindíg) szereted a volt párodat. Vagy belátod, de éppen ez okozza a problémádat. Érdemes lenne álmoskönyvben utánanézni annak, hogy mit jelent a gyilkos, ha rád támad... Ennek is van valami jelentése, hátha mond neked valamit.

Köszi Cathy222 a véleményt!

padlón vagyok...többek között miatta is...most nem álmodom, mert aludni se nagyon bírok

Anamaya
2007-08-21, 03:36 AM
Pár napja azt álmodtam hogy 20-án megint lesz vihar, nagyobb, mint tavaly, de csak ma jutott eszembe.

Elég nagy vihar volt tegnap. Bejött. :)

tengeren
2007-08-21, 04:05 AM
Sziasztok!
Azt álmodtam, hogy a fiam még csak 10 éves volt, segített nekem, mosogatott (ezt csak 2 évesen csinálta, azóta sem), én csomagoltam a holmiját, mert el akartunk utazni, sőt, mintha költözni akartunk volna, nem tudom hova, de kocsival. Felriadtam, hajnali 2 volt.
A valóság az, hogy tényleg tegnap elutazott külföldre 2 hétre, nem egy veszélytelen helyre. Nem tudom elérni. Ugye nincs semmi baja?

Azt már tudom, miért álmodtam ezt, már csak a kiutat kellene megtalálni. A nővérem lányával töltöttem az elmúlt 10 napot, akit saját gyermekemként szeretek.
Elég lustácska, pedig már jócskán felnőtt. Amikor segített, többnyire mosogatott. Szegény elvesztette mindenét. Férjét, 3 gyermekét - elváltak, barátját. Költözne, de nincs hova és nincs miből. Annyira sajnálom, majd megszakad a szívem, de úgy gondolom, az ő életét csak ő teheti rendbe.

Böngyörke
2007-08-21, 07:22 AM
Na, végre álmodtam. Mivel ez ritka, hogy tudok is erről, érdekel! Valamiért át kellett öltöznöm, vagy ilyesmi és a levett ruhámat egy reklámtáskába raktam: bokacsizma, farmer miniszoknya, top. Igen ám, de el is hagytam. Mit jelent? De komolyan ám! Nagyon érdekel. Majd visszajövök a válaszért, most sajnos mennem kell.

cathy222
2007-08-21, 08:54 AM
Elég nagy vihar volt tegnap. Bejött. :)
Hát ilyenkor nem is tudom, gratulálni kell, vagy nem, de mindenesetre ezt megálmodtad!

Anamaya
2007-08-21, 09:03 AM
Hát ilyenkor nem is tudom, gratulálni kell, vagy nem, de mindenesetre ezt megálmodtad!

Semmit sem kell, csak nekem jól esik a visszaigazolás. :)

tengeren
2007-08-23, 04:29 AM
Igen, lehet az-az ok, hogy akit igazán szerettünk azt a kis agyunk nem akarja elengedni soha, és ezt talán így jelzi nekünk.

Az emlékezés és az el nem engedés, értsd túlzott ragaszkodás nem ugyanaz. Engem mindig örömmel tölt el, ha elhúnyt hozzátartozómmal találkozhatok álmomban. Bízom benne, ilyenkor inkább meglátogat.
Mióta az elengedést és a nem ragaszkodást gyakorolom, szinte nem is álmodom gyermekkorommal, ma már nem élő szeretteimmel.
Várom véleményeteket.

cathy222
2007-08-23, 12:47 PM
Elfogadás, elengedés. Ezek nagyon nehezen teljesíthető lépcsőfokok, de megéri megtenni.

Karsay István
2007-08-24, 12:40 AM
Egy kis segitség az álmodózóknak:

Tudatos álom

cathy222
2007-08-24, 01:51 AM
Itt is találhattok anyagot a Tudatos álmodásról (http://www.stbleu.fw.hu/).

cathy222
2007-08-24, 01:56 AM
Na, végre álmodtam. Mivel ez ritka, hogy tudok is erről, érdekel! Valamiért át kellett öltöznöm, vagy ilyesmi és a levett ruhámat egy reklámtáskába raktam: bokacsizma, farmer miniszoknya, top. Igen ám, de el is hagytam. Mit jelent? De komolyan ám! Nagyon érdekel. Majd visszajövök a válaszért, most sajnos mennem kell.

Nekem erről a változás jut eszembe, és Pál levele a szeretetről:

"...
Gyermekkoromban úgy beszéltem, mint a gyermek,
úgy gondolkoztam, mint a gyermek,
úgy ítéltem, mint a gyermek.
De amikor elértem a férfikort,
elhagytam a gyermek szokásait.
...
"

ultraviolet
2007-08-27, 06:59 AM
Mostanában ritkán álmodok, de néhány napja volt egy furcsa.

...Mintha ketten lettünk volna, de nem emlékszem ki volt a társam.
Egy ajtón beléptünk egy jellegtelenül szürkés, félhomályos helyiségbe,
ami körülbelül 5x5 méter alapterületű volt. A közepén egy kerek medence állt, kb. 3 méteres átmérőjű és a pereme úgy 40centi magas.
Félig volt töltve valamilyen anyaggal, aminek a felszíne szilárdnak tűnt,
mint valami dermedt jégkása jellegű anyag és halvány kékesfehér fluoreszkáló fényt adott. Valahogy nagyon tisztának tűnt ez a fény.
Azt hiszem kesztyű volt a kezemen, belenyúltam a kádba és félre kotortam a "jégkását". Alatta víztiszta, átlátszó folyadék volt, alul pedig valami morzsaszerűen aprószemcsés, laza, vöröses anyag. Kimarkoltam belőle
félmarékkal és kiemeltem. Ekkor valamiért a bejárati ajtóra pillantottam,
amin épp akkor bejött valaki. Fehér ruhát viselt és a feje, arca is fedett volt. Meglepve éreztem magam, nagyon megijedtem és rögtön felébredtem.

Remka
2007-08-28, 08:23 AM
Régebben nagyon sokat álmodtam, mostanában viszont egyre ritkábban, legalábbis nem emlékszem az álmaimra. Ma éjszaka viszont volt egy álmom, aminek még most is egy kicsit a hatása alatt állok. Azt álmodtam, hogy találkoztam valakivel, aki képes volt látni az emberek auráját, és azt tanácsolta nekem, hogy menjek el orvoshoz, mert valami rosszat sejt. El is mentem, alaposan kivizsgáltattam magam, és kiderült, hogy rákos vagyok. :( Aztán hirtelen elkezdtem én is látni az aurákat, és nagyon élveztem nézegetni, hogy mennyire "sokszinűek" az emberek. Többre sajnos nem emlékszem.

ZZT
2007-08-28, 08:50 AM
Sziasztok!
Nekem mostanában egyre többször visszatérő motívum az álmaimban, hogy a föld felett járok, olykor a lábaimat sem mozgatva és nagyon kis erőfeszítéssel akár a kerítéseken is átrepülök. A repülésnél nem kell kézzel csapkodnom, egyszerűen csak akarni kell és inkább függőleges, mint vízszintes tartásban megy.

tengeren
2007-08-28, 09:07 AM
Sziasztok!
Nekem mostanában egyre többször visszatérő motívum az álmaimban, hogy a föld felett járok, olykor a lábaimat sem mozgatva és nagyon kis erőfeszítéssel akár a kerítéseken is átrepülök. A repülésnél nem kell kézzel csapkodnom, egyszerűen csak akarni kell és inkább függőleges, mint vízszintes tartásban megy.

Ilyet én is álmodtam már többször. Néha csodálkoztam, mások miért nem repülnek, mikor úgy sokkal könnyebb közlekedni.
Próbáltam már érdeklődni, mindenki mást mond. Ki tudja, hogy mit jelent?

cathy222
2007-08-28, 04:09 PM
Én még soha nem repültem álmomban, csak zuhantam. Azt elég sokszor. Fel is ébredek rá rendesen. Már előre tudom, hogy ebből zuhanás lesz, hogy ezt álmodom, és igyekszem felébreszteni magam a zuhanás megkezdése előtt, mert az elég utálatos dolog.

Targenor
2007-08-29, 05:20 PM
Sziasztok!

Szia!

Nem lehet, hogy elhagyod a testedet, mikor "alszol"?

Radványa
2007-08-30, 01:44 AM
Régebben nekem is volt sokszor repülős álmom , és a táj ami fölött repültem nagyon valóságosnak tűnt sokszor. Mostanában nincsenek ilyen álmaim, sőt.. alig emlékszem rá. Lehet hogy most nincs üzenetük számomra. Sokszor kaptam üzenő álmokat is. Lehet , hogy kevés időt szánok az alvásra és épp csak ki tudom magam pihenni.:( :)
Ha lesz egy kis időm leirok néhány régi álmom.

ZZT
2007-08-30, 01:51 AM
Szia!

Nem lehet, hogy elhagyod a testedet, mikor "alszol"?

Erre még nem gondoltam, de nincs kizárva. Ez a repülés nem szárnyalás, csak sétálás helyett pár cm-rel a föld felett haladás mozdulatlan lábakkal.

Csillagvirag
2007-08-30, 09:15 AM
Erre még nem gondoltam, de nincs kizárva. Ez a repülés nem szárnyalás, csak sétálás helyett pár cm-rel a föld felett haladás mozdulatlan lábakkal.

A kislanyom almodott hasonlot, setalt a levegoben, haladt elore, repulesnek nevezte de nyomban helyesbitett nem igazi repules volt, hanem jaras a levegoben.
Allitolag alvaskozben Csak fizikai es etertestunk marad, asztraltestunk es enunk a elhagyva a fizikait szellemi lenyek "keze alatt" formalodik. nem veletlenul dolgozunk fel sokmindent konnyebben, ha alszunk ra egyet. A zuhanas elmenyerol ebben a kontextusban azt tudom, hogy azt a pillanatot eled meg almodban, amikor lenyunk asztralis es en- resze visszater a testisegbe, mintegy belezuhan a fizikaiba.A levegoben setalas, vagy csak haladas talan az a momentum, amikor valoban testen kivul vagy elszakadva a fizikai nehezkedestol.Nem tudom,csak vegigvezettem a gondolatot.Csillagvirag

Mira*
2007-08-30, 01:00 PM
Ti szoktatok álmotokban vizsgázni? Én álmomban, időnként vizsga előtt álok és természetesen úgy érzem, hogy nem vagyok elég felkészült. Valószínűleg azt jelentheti, hogy az életben is vizsgázom ilyenkor. A részletekre nem szoktam emlékezni..., de gyakran előjönnek a mumus tantárgyak.
A legutóbb, úgy egy hete volt ilyen, akkor épp a diplomámat kellett megújítani - álmomban - és még örültem is neki, hogy milyen jó lesz, hátha kezdhetek vele valami mást. Ezen azóta is gondolkodom...

alberth
2007-08-30, 02:25 PM
Néha valóban szoktam, méghozzá fizikából és kevés idő áll rendelkezésre felkészülni. Ilyen vizsgaélményeim vannak álmomban.

Radványa
2007-08-30, 05:24 PM
Még nem vizsgáztam, de egy álmomban talán igen.

Sok ember jött és ment körülöttem, és meguntam a forgatagot. Leültem egy szőnyeg szélére, oda jött hozzám egy kiscica és elkezdtem simogatni, közben a szemem sarkából láttam, hogy mozog a szőnyegen a kép, mikor oda néztem , hogy közelebbről is megnézzem mi az , akkor jöttem rá, hogy az életem pergett le, de én az egészből nem láttam semmit. Elmulasztottam a macska simogatás miatt. Felálltam és mentem tovább amig valahogy valami forgatagon keresztül valami csúzda féléhez értem, volt egy nagy széles és egy keskeny. Én ott csúsztam és éreztem, hogy nem jó, egy lyukhoz értem és kétségbeesetten kapaszkodtam miközben dolgok, tárgyak valamik sodortak volna le. Ekkor már kiabáltam, hogy nem akarok leesni, segitsetek. HÁt elég sokáig kiabáltam, mire valahogy átvergődtem a szélesre és kikecmeregtem.Valami kiskocsi -szánkó? félét eresztettek le és kihúztak. Ekkor arany selyem ruhás emberek vettek körül és elkezték nekem magyarázni, hogy olyan helyen vagyok, ahol a földi életet tervezik. Volt külön terem a kézműveseknek stb.KÖrbe vezetett egyikük ezeken a helyiségeken. Mikor vissza értünk a többiekhez, rádöbbentem , hogy ők angyalok, de miért nincs szárnyuk fogalmazódot meg bennem. MEgkérdeztem volna.. de ekkor felébredtem..:p

Radványa
2007-08-30, 05:29 PM
Egy másik álmom is elég érdekes volt, de ezt azóta sem tudtam megfejteni.

Az elejére nem teljesen emlékszem, csak az volt mintha valaki meghalt volna és nem tudták, hogy mi módon. Én ott lézengtem, és próbáltam mondani, hogy lehet egy szellem volt és mintha érzékeltem volna a jelenlétét. Igy javasoltam, hogy hozzanak egy tükröt és abban majd meglátszik, hogy van-e ott a szobában szellem.
Hoztak egy állótükröt amibe belenéztem és nem magamat láttam hanem valakit. Közelebb akartam menni illetve mentem is de megváltozott a személy képe a tükörben. Erre vissza léptem és megint más –mások voltak . Mire rájöttem, hogy előző életbeli énjeimet látom a tükörben időrendi sorba. Na gondoltam megnézem kik voltam előző életemben, Morcona katonákat láttam, bőr páncélban,mint a szamurájok a filmben . Visszafelé kb 4-5 . lehetett egy nő. Utána egy folyosón mentem üres volt, csak fent a falon voltak lyukak. Emberek kúsztak át rajta . gondoltam megnézem mi van a másik oldalon.Átnéztem a falon. Ott mint egy csúzdán jöttek le olyan összetöpörödött múmia alakban ! beletették őket egy kútszerű gyűjtő helyre. Féltem, hogy én is ilyen leszek ezért próbáltam keveredni, hogy ne vegyenek észre. Olyan érzetem volt hogy igy váltak hallhatatlanná. Áttranszformálódtak és az akkori formályukban bármikor vissza alakultak rendes emberré. Én nem akartam ilyen lenni és félelem érzettel, hogy lebukok elkullogtam. Egy temető mellett mentem, ahol épp temettek valakit, elvegyültem a bámészkodók között, amikor mellettem megszólalt valaki, hogy a” a hagyományokat megtartották, valamiért ragaszkodnak hozzá, neki ez a második temetése”És olyan érzetem volt,hogy ha úgy döntenek lezárnak egy életet csinálnak egy temetési szertartás és élnek tovább. Én félelem érzettel igyekeztem onnan elmenni és találni olyan hozzám hasonlókat akik már kevesen vannak.

Karsay István
2007-08-30, 11:50 PM
Ti szoktatok álmotokban vizsgázni?

Rendszeresen.
7 éve átéltem a vizsgát teljesen az asztrálsikon, szellemtani vizsgát kellett tenni, a vizsga végén közölték, hogy megfeletem, már nem is kell visszamennem a fizikai sikra! (42 éves voltam, karmikus időpont)
Nem is bántam volna nagyon, de akkor épitkeztem, és sajnáltam a családot, igy visszajöttem, távozáskor úgy engedtek el, hogy akkor majd később visszatérünk még a dologra...

Nem tudom, hogy mikor lesz a "később", de nagyon nem izgatom magam anyugdíjam miatt... :mrgreen:

Karsay István
2007-08-30, 11:51 PM
2007. szeptember 2.. 10 - 16. óra Debrecen. Téma: Élet a Halál után.
Helyszín, DEOEC volt DOTE 2. számú kollégium társalgó terme (a Nagyerdei
Klinika területén) Nagyerdei körút 98. szám. Előadó: Karsay István :p

Anamaya
2007-08-31, 03:04 AM
Álmomban én is szoktam vizsgázni. Vizsgaidőszakban mindig az egyetemi vizsgákról, amelyekről vagy elkésem, vagy nem sikerül. Viszont azon kívül a gimis időkből szoktam álmodni, vagy dolgozat, vagy felelés, vagy érettségi. Ezeken feleannyira se szoktam idegeskedni, mint az egyetemi vizsgákon és mindig tudom álmomban, hogy ott nekem semmi keresnivalóm, mert már egyetemre járok.

Anamaya
2007-08-31, 03:10 AM
Egy hozzászólásomban már utaltam rá, de most feldobom a kérdést nektek is: Szoktatok álmotokban konfliktusokat megoldani?
Azon rokonaimmal, ismerőseimmel, akikkel nappal valamiért nem tudom megoldani a gondokat, és megbeszélni végképp nem lehet, de idegesitenek belül nos ezekkel az emberekkel megbeszélem a dolgokat álmomban, na jó nektek bevallom, néha veszekszem is velük. Viszont reggel úgy ébredek, hogy a konfliktus okozta feszültség elmúlt. :)

Csillagvirag
2007-08-31, 03:58 AM
A legutóbb, úgy egy hete volt ilyen, akkor épp a diplomámat kellett megújítani - álmomban - és még örültem is neki, hogy milyen jó lesz, hátha kezdhetek vele valami mást. Ezen azóta is gondolkodom...

A te almod pozitivnak tunik.
Ismeros jelenseg az alombeli vizsga, vagy feleltetes.A negativ valtozatban sohasem eleg felkeszult az ember, vagy kimeletlen tanarok vizsgaztatjak. nyilvanvalo szinte, hogy tul nagy megterhelesnek van kiteve, fel , szorong. Van egy baratom, akinek visszetero remalma ez stresszes helyzetekben, folyton megmerettetik almaban, es nagyon fel.De a te almod mintha arrol tanuskodna, hogy atjutottal egy fejlodesi fokozaton, es ennek az uj szintnek ad hivatalos format a diploma ( a diplomat kell megujitani, mert a mogottes tudas mar megvan).Talan egy beerett tudasnak kell megmerettetnie a vizsga altal, hogy tovabb lephess.

ZZT
2007-08-31, 04:00 AM
Ma is haladtam a föld felett. Valami után mentem amit nem értem utol. Érdekes, hogy egy láp fölött valakit kézen fogva átvittem.
Vizsgázásról főleg főiskolás koromban álmodtam, de nagyobb feladat előtt még most is néha előjön. Sokszor még a kérdést sem értem és az eszközeim is hiányoznak. Ilyen álom után mindig simán vizsgáztam és a feladatokat is könyedén megoldottam.

Csillagvirag
2007-08-31, 04:14 AM
Azt hiszem, sokszor pontosan a le nem tisztazodott helyzet a felelemkelto, mibol is es ki elott vizsgazom?, megmerettetem egy homalyos elvarassal szemben -talan arra figyelmeztet az alom, hogy rendezd el kicsit a vilagot az ertekeket magadban, es igy mar felkeszultel a "vizsgara"..., lehet hogy a tudasod meg van hozza, csak nincs a helyere teve...(ez is egy arnyalata a lehetseges magyarazatoknak, hiszen a felkeszuletlenseg szorongasabol is fakadhat az alom, de ha a felkeszuletlensegedet helyre teszed, mint ahogy a kepviselni kivant eretkeket is akkor felszivodik a felelem).
Az alombeli haladassal kapcsolatban, erdekes hogy a lanykam is azt mondta hogy mikozben a levegoben haladt magahoz emelt engem es a testveret....Es azt hiszem, ilyenkor az ember szellemi lenye, az aki halad..., az akirol Pascal azt irja, hogy joval tobb mint ember...., vagyis joval tobb mint amit ebrenleti allapotban tud magarol (egeszitenem ki)....

Csillagvirag
2007-08-31, 06:40 AM
Egy hozzászólásomban már utaltam rá, de most feldobom a kérdést nektek is: Szoktatok álmotokban konfliktusokat megoldani?
Azon rokonaimmal, ismerőseimmel, akikkel nappal valamiért nem tudom megoldani a gondokat, és megbeszélni végképp nem lehet, de idegesitenek belül nos ezekkel az emberekkel megbeszélem a dolgokat álmomban, na jó nektek bevallom, néha veszekszem is velük. Viszont reggel úgy ébredek, hogy a konfliktus okozta feszültség elmúlt. :)

Az nagyszeru dolog, ha igy dolgozod fel a konfliktusaidat, es persze az alom hangulata, hozadeka visszahat rad es ateretekeli a dolgokat.Ha a megoldas a kulcsszo: En is oldottam meg mar almomban valamit, ami konfliktust szult volna ha nem... Matematikafeladatokat:p!!! Almomban megtalaltam a megoldast, vilagosan levezettem, de a felebredes hataran mindig elfelejtettem a megoldas kulcsat. Edesapam matematikatanar! Gyermekkoromban ez visszatero almom volt! Emlekszem , hogy megkuzdottem a feladattal, es a megfejtes oromere is emlekszem. Pl.12 evesen nem ertettem a kongruenciat.Napokig nem mertem bevallani neki, mert ugy tunt mindenki erti az osztalybol. Az almaimban megvilagosott az ertelme, de aztan ujra es ujra elveszitettem a megoldas fonalat.
Valoszinuleg melyen eled meg a konfliktusaidat, almodban is dolgozol rajtuk.Es az alapiranyultsagod pozitiv ezek fele az emberek fele, vagy altalaban az emberek fele.
En olyant almodtam, hogy osszevesztem valakivel, akivel pedig bekeben elek jo szomszedsagban egyebkent. Itt a bennem levo konfliktus kerult felszinre vele szemben, az elfogadas retege alatt az, hogy megsem ertek vele egyet alapdolgokban.

Anamaya
2007-08-31, 07:10 AM
Már meglévő konfliktusokat dolgozom fel így. Nagyon hasznos, mert le is tudom zárni magamban. Egyébként az életben nincs lehetőségem arra, hogy megoldjam. Túl lojális és békeszerető vagyok. De szerintem ezek mentalitás, otthoni helyzet, stb.. függvénye is, pl a párommal mindig mindent meg tudunk beszélni, de családdal, barátokkal már nem mindig. Ezeket oldom meg álmomban. :)

Mira*
2007-08-31, 03:39 PM
A te almod pozitivnak tunik.
Ismeros jelenseg az alombeli vizsga, vagy feleltetes.A negativ valtozatban sohasem eleg felkeszult az ember, vagy kimeletlen tanarok vizsgaztatjak. nyilvanvalo szinte, hogy tul nagy megterhelesnek van kiteve, fel , szorong. Van egy baratom, akinek visszetero remalma ez stresszes helyzetekben, folyton megmerettetik almaban, es nagyon fel.De a te almod mintha arrol tanuskodna, hogy atjutottal egy fejlodesi fokozaton, es ennek az uj szintnek ad hivatalos format a diploma ( a diplomat kell megujitani, mert a mogottes tudas mar megvan).Talan egy beerett tudasnak kell megmerettetnie a vizsga altal, hogy tovabb lephess.

Köszönöm a biztatást. Az eddigi álombeli vizsgáim részleteire nem emlékszem, csak a megelőző szorongásra és félelemre, mert úgy éreztem, hogy nem készültem fel rá eléggé, nem fogom tudni, nincs nálam valami stb. Ez a mostani valahogy tényleg nem volt annyira szorongós, inkább azt láttam benne, hogy használhatnám. A lényeg az, hogy nem a konkrét szakmámban dolgozom és gondolkodom váltáson, csak még nem alakult ki bennem, hogy hol, mit... Lehet, hogy megerősítést kaptam, hogy nem is kell új dolgot tanulnom ehhez. Még figyelnem kell a jelekre...

Mira*
2007-08-31, 03:43 PM
Rendszeresen.
7 éve átéltem a vizsgát teljesen az asztrálsikon, szellemtani vizsgát kellett tenni, a vizsga végén közölték, hogy megfeletem, már nem is kell visszamennem a fizikai sikra! (42 éves voltam, karmikus időpont)
Nem is bántam volna nagyon, de akkor épitkeztem, és sajnáltam a családot, igy visszajöttem, távozáskor úgy engedtek el, hogy akkor majd később visszatérünk még a dologra...

Nem tudom, hogy mikor lesz a "később", de nagyon nem izgatom magam anyugdíjam miatt... :mrgreen:

István, és nem unalmas azután, hogy már teljesítetted az ideszületésed okát? Vagy ilyenkor adnak, ill. választ az egyén újabb feladatot?

Tanulság: érdemes az álombéli vizsgákon is pedálozni... :p

Anamaya
2007-09-03, 03:03 AM
Sziasztok!

Remélem, ti jobban aludtatok, mint én. Sajnos terrortámadásról álmodtam. minimum 3 bombájuk volt, amelyeket egy hatalmas üvegfalú stadionban akartak robbantani, és ezek a bombák hanghullámot bocsátottak ki. Ez volt az alapja a támadásnak. Nem minden bomba volt az épület közelében, mert hatótávolságuk óriási volt. Természetesen ebben a stadionban nagyon sokan voltak, nagyon sok gyerek is. A robbanás nem következett be, szerencsére.

cathy222
2007-09-03, 04:34 AM

Sztem te csak ne álmodj terror támadásokról!!

Anamaya
2007-09-03, 05:26 AM
Sztem te csak ne álmodj terror támadásokról!!

Nem minden álmom válik valóra. Remélem ez sem fog.

cathy222
2007-09-03, 06:40 AM
Nem minden álmom válik valóra. Remélem ez sem fog.
Nagyon remélem!

Persze ez inkább a fejemet a homokba dugom elv lenne. Ha álmodból tudnál közelebbit, lehetne figyelmeztetni azokat, akiket veszályeztet a támadás, csak sztem simán hülyének néznének, ma ez még annyira az "eszelősség" tárgykörébe tartozik. Pedig...

Anamaya
2007-09-03, 09:30 AM
Nagyon remélem!

Persze ez inkább a fejemet a homokba dugom elv lenne. Ha álmodból tudnál közelebbit, lehetne figyelmeztetni azokat, akiket veszályeztet a támadás, csak sztem simán hülyének néznének, ma ez még annyira az "eszelősség" tárgykörébe tartozik. Pedig...

Elég sokmindenre emékszem, sőt... A legfontosabb azt lenne tudni, hol van nagyon magas üvegépület ami stadion, zárt tetejű. Mert ez az alapja az álomnak. Egyáltalán van-e ilyen. Ha nincs akkor gond van, mert akkor bármilyen kb henger alakú nagy üvegház lehet.

cathy222
2007-09-04, 02:55 AM
Van egy film, ami hasonlóról szól, robbanás a stadionban, ezt akarja a főhős megállítani. A címére nem emlékszem.
Üvegtetejű stadion sztem van valahol, de nem tudom, hol. Valaki csak jár erre, aki tud valamit erről. Vagy hát nem tudom, ingázni tudsz?

Anamaya
2007-09-04, 03:30 AM
Van egy film, ami hasonlóról szól, robbanás a stadionban, ezt akarja a főhős megállítani. A címére nem emlékszem.
Üvegtetejű stadion sztem van valahol, de nem tudom, hol. Valaki csak jár erre, aki tud valamit erről. Vagy hát nem tudom, ingázni tudsz?

Tudok ingázni, meg pálcát is használni, de nem szoktam használni, mert tudom befolyásolható. Nem tudom írtam-e vagy sem, de aznap este nem láttam semmilyen filmet, és nem is olvastam semmit, csak beszélgettem a párommal, de természetesen nem ilyen témáról. Tehát nem hinném, hogy film hatása lenne. Egyébként egy férfinek az arca, teljesen előttem van, aki ebben a stadionban volt egy gyerekkel. Talán pont az ő gyermeke tűnt el álmomban, pontosabban vitték el. Kár, hogy az agyból nem lehet kinyomtatni a képeket,minden egyszerűbb lenne. Rajzolni meg sajna nem tudok.

cathy222
2007-09-04, 11:14 AM
Tudok ingázni, meg pálcát is használni, de nem szoktam használni, mert tudom befolyásolható. Nem tudom írtam-e vagy sem, de aznap este nem láttam semmilyen filmet, és nem is olvastam semmit, csak beszélgettem a párommal, de természetesen nem ilyen témáról. Tehát nem hinném, hogy film hatása lenne. Egyébként egy férfinek az arca, teljesen előttem van, aki ebben a stadionban volt egy gyerekkel. Talán pont az ő gyermeke tűnt el álmomban, pontosabban vitték el. Kár, hogy az agyból nem lehet kinyomtatni a képeket,minden egyszerűbb lenne. Rajzolni meg sajna nem tudok.
Nem, nem! Nem gondoltam, hogy láttad a filmet, és ezt álmodtad meg, csak eszembe jutott, hogy jé én láttam egy hasonló filmet.
Inga probléma megoldható. Kicsit át kell menni "buddhista nihilizmusba", vagyis ne akarj, ne várj el amikor ingázol, csak kérdezz, és megjön a válasz. És persze kérdezz jól, de ez megint off. Hát mindíg így járok az offokkal, mert minden mindennel összefügg.

cathy222
2007-09-04, 11:16 AM
Pl. Megkönnyebbülnék, ha az lenne a megoldás, hogy hamarosan vetítik ezt a bizonyos filmet a tévében.

Anamaya
2007-09-04, 11:21 AM
Pl. Megkönnyebbülnék, ha az lenne a megoldás, hogy hamarosan vetítik ezt a bizonyos filmet a tévében.

Én is megkönnyebbülnék. Nem csak az ego általi befolyásolásra gondoltam az inga és pálca esetén, ha gondolod priviben leírom szívesen. Csak a tapasztalatomról van szó.

cathy222
2007-09-04, 12:21 PM
Én is megkönnyebbülnék. Nem csak az ego általi befolyásolásra gondoltam az inga és pálca esetén, ha gondolod priviben leírom szívesen. Csak a tapasztalatomról van szó.
Oké, várom! Köszönöm!

pihike
2007-09-04, 01:12 PM
Nagyon érdekeseket álmodom... hál Istennek nem túl gyakran, mert felkavaróak, elgondolkodtatóak és mindegyiknél érzem, hogy valamit üzennek számomra, csak ... hát nem mindig sikerül megfejtenem.
Visszatérő álmom is van: csigalépcsőn zuhanok lefelé.

cathy222
2007-09-04, 01:28 PM
Nem bonyolítod túl kicsit az életedet? :-)

pihike
2007-09-04, 01:37 PM
;)
Nem bonyolítod túl kicsit az életedet? :-)

Én azt mondom, hogy nem. ... de mások azt mondják, hogy igen... ;)
Mióta rendszeresen jógázom, kicsit nyugodtabb vagyok és az álmok is békén hagynak...

cathy222
2007-09-04, 01:43 PM
A csigalépcsőről gondoltam. Zuhanás jelezheti, hogy valami nem siekrül úgy, ahogy szeretnéd, lehet, hogy a túlbonyolítás miatt, de az is lehet, hogy nem adod könnyen a sikert, és még dolgozol rajta, akkor is, amikor már látható, hogy semmi értelme. Nem tudod feladni küzdelem nélkül. Ha jól értelmezem az álmot. A jóga valóban sokat segít!

pihike
2007-09-04, 01:53 PM
A csigalépcsőről gondoltam. Zuhanás jelezheti, hogy valami nem siekrül úgy, ahogy szeretnéd, lehet, hogy a túlbonyolítás miatt, de az is lehet, hogy nem adod könnyen a sikert, és még dolgozol rajta, akkor is, amikor már látható, hogy semmi értelme. Nem tudod feladni küzdelem nélkül. Ha jól értelmezem az álmot. A jóga valóban sokat segít!

Tudod az az érdekes, hogy gyerekkoromban kb. 1O éves koromban jelentkezett ez az álmom először... és akkor olyan körülmények között éltem, amivel ez az álom magyarázható volt maximálisan. Biztonsághiány.
... azután alaposan megváltozott az életem és mégis előjön néha. Egy másik topicban irtam ma, hogy én úgy szeretnék egy hipnózist, mert valószinü, hogy gyerekkoromból hozom az összes problémámat.
Ismerőseim gyermekeinél látok szintén lelki gondokat, melyek általában fizikailag is megnyilvánulnak pl. krákogás, stb. és mindenkinek azt javaslom, hogy még gyerekkorában, minél előbb vigye el olyan helyre, ahol tudnak segiteni, mert minél hosszabb ideig cipeli az ember a terheket, annál nehezebb feloldani.

tengeren
2007-09-05, 06:14 AM
Az álmodtam, Törökországban vagyok. (Majdnem minden évben elmegyünk, az idén nem jut rá.) Ahogy odaértem, mindjárt futottam a tengerhez, hogy ússzak egy jót. (Ez így is szokott lenni, alig hogy lepakolok, irány a tenger, imádom.)
A tenger azonban nem volt olyan szép, mint máskor. Nem volt zavaros a víz, de sötétszürkés kék volt, nem átlátszó, de nem is koszos. Eléggé hullámzott. Belevetettem magam, hogy ússzak, megállapítottam: 26-27 fokos lehet, örültem, hogy nem hideg. Először sokan voltak benne, ez zavart, mert minduntalan megütöttek, meglöktek. Jött egy nagy hullám, nem volt időm felugaszkodni a tömegtől, ezért vettem egy nagy levegőt és ez az egy tarajos hullám simán átbukott a fejem fölött. Ezután elkiáltotam magam: nem tudnánk egy kicsit jobban vigyázni egymásra?! Erre egyedül maradtam.
Az volt a furcsa, olyan volt a tenger áramlása, hogy hiába úsztam gőzerővel befelé, mindig kisodort a víz a partra.
A parton volt egy büfés bódé, egy fiatal nő volt az árus, beszélgettünk néhány szót angolul, azután kiderült, tud magyarul. Családjával sokat jönnek Magyarországra. Hol szoktatok lakni? - kérdeztem. A Kempinszkiben és a ... - drága szállodákat említett. Annál van olcsóbb is - válaszoltam. Az nagyon jó lenne - mondta. Hogyan közlekedtek?
Taxival - így ő - csak egy kicsit húzós, ha vacsorázni megyünk, akkor sokba kerül.
Álom tudósok mit szóltok ehhez?

cathy222
2007-09-05, 06:23 AM
Kedves Tengeren! Érdemes lenne megnézned, hogy az álom szimbólumai mit jelentenek. Majd jelen élethelyzetedet, vélt vagy valós problémáidat analógiába hozva az álommal elgondolkodni rajta. Megköszönnénk, ha tanulságként megírnád, hogy mire jutottál.

Csillagvirag
2007-09-06, 01:09 PM
Kedves Tengeren! Szeretned, ha tukrot tartanank az almod ele, hogy ilyen kettos tukrozodesben lasd magad, egy valósagot, ami benned alakul? Most olvastam, hogy az alom ablak sajat lenyunk melysegei fele (innen kapsz uzenetet...). Igazan hitelesen te fejtheted meg az almod. A tenger nyilvan melyseges szimbolum szamodra. Es az, amiben elsz most, az a helyzet talan eppen nem tul tiszta, nem atlatszo, de nem is koszos,nem hideg, de nem is meleg. Nagyon aggaszthat az anyagi kerdes. Probald elkepzelni, hogy az a gazdag arus is te vagy. Egy akinek nincs penze, s egy akinek van es el kell donteni mi az igazan ertekes, a draga szalloda lehetosege fenyuzo, de nem is olyan vonzo...Probalod eldonteni mi az ertek szamodra.
Az a helyzet, hogy ide-oda loknek, aztan ha felkialtasz egyedul maradsz, ismeros nekem,jellegzetes emberi helyzet. Ezt a tengert nem uralod még, de ott az igény hogy ura legy valamikeppen a helyzetnek. Es valoszinuleg szorongassal tolt el az emberek lehetseges reakcioja.Mi tortenik, ha egyszercsak felkialtasz es vallalod magad?Egyedul maradsz? Talan ez a szorongas targya. Ez hat az en kulso tukrom.De Cathynek igaza van, nagyon erdekes lenne, ha te is elmondanad, mit latsz az almodban, mert beloled szuletett, rolad vall.Lehet ,hogy egy kicsit kozelebb kerulnenk az almok titkaihoz. Szeretettel Csillagvirag

tengeren
2007-09-07, 06:04 AM
Kedves Cathy222!

Nézegetem, böngészgetem, egymásnak ellentmondanak az összeszedett morzsák. Fikarcnyit sem lettem okosabb. Várok, s ha kiderül valami, megírom.

Kedves Csillagvirág!

Nagyon köszönöm bölcs és szép szavaid. Godolkozom rajta. Hétfőn tudok válaszolni.

Szeretettel: tengeren

cathy222
2007-09-07, 10:51 AM
Kedves Cathy222!

Nézegetem, böngészgetem, egymásnak ellentmondanak az összeszedett morzsák. Fikarcnyit sem lettem okosabb. Várok, s ha kiderül valami, megírom.

Kedves Csillagvirág!

Nagyon köszönöm bölcs és szép szavaid. Godolkozom rajta. Hétfőn tudok válaszolni.

Szeretettel: tengeren
Hát igen! És ezekből az összeszedett morzsákból kell összeállítani a megoldást. Gondold el, mennyire nem egyszerű ez olyannak, aki nem is ismer téged, nem ismeri az adott élethelyzetet, amire az álmod vonatkozik. Azt javaslom, még ne add fel, rakosgasd, illesztgesd az álomszimbmólumok jelentését egymáshoz, pár próbálkozás után össze fog állni a kép, ebben biztos vagyok!

Videl
2007-09-08, 01:33 PM
Hello!
Igazából azt szeretném kérdezni, hogy miért álmodok mindig hülyeségeket? Volt olyan amikor megvert egy pingvin, valami banánszerű szörnyeteg üldözött, aminek lila erszénye volt, többször is meghaltam álmomban, sokszor voltam állat, pl. kacsa vagy kutya. Sőt, volt olyan is amikor álmomban elkezdtem röhögni azon, hogy milyen hülyeséget álmodom (ekkor azt álmodtam, hogy egy kék suzuki és egy turmix-gép jön felém, és azt mondják, hogy ham-ham-ham-ham...). Volt olyan is, hogy kiskutyákat szültem, és a hasam közepén volt egy nagy mellbimbó. Meg volt az is, amikor kóborkutya voltam. Akkor úgy próbáltam ételt szerezni nekem, meg a társamnak, hogy én bementem a házba, és szépen rajzoltam, és amíg mindenki erre figyel, addig ő elviszi az zsákmányt. Szóval miért?

Tecus
2007-09-09, 02:03 AM
Sziasztok!
Én azt álmodtam hogy 5-ös ikreket szültem. Mit jelenthet ez? Már van 3 gyerekem és 40 felett már nem igen tervezek szülést.

cathy222
2007-09-09, 04:52 AM
Hello!
Igazából azt szeretném kérdezni, hogy miért álmodok mindig hülyeségeket? Volt olyan amikor megvert egy pingvin, valami banánszerű szörnyeteg üldözött, aminek lila erszénye volt, többször is meghaltam álmomban, sokszor voltam állat, pl. kacsa vagy kutya. Sőt, volt olyan is amikor álmomban elkezdtem röhögni azon, hogy milyen hülyeséget álmodom (ekkor azt álmodtam, hogy egy kék suzuki és egy turmix-gép jön felém, és azt mondják, hogy ham-ham-ham-ham...). Volt olyan is, hogy kiskutyákat szültem, és a hasam közepén volt egy nagy mellbimbó. Meg volt az is, amikor kóborkutya voltam. Akkor úgy próbáltam ételt szerezni nekem, meg a társamnak, hogy én bementem a házba, és szépen rajzoltam, és amíg mindenki erre figyel, addig ő elviszi az zsákmányt. Szóval miért?

Ugye nem baj, ha itt és most nem végzek mélyreható álomelemzéseket. Azért segítek annyiban, hogy minden állatnak, de a hátnak is nagyon határozott szimbolikus értéke van! Interneten is találhatsz jó kis álomszótárakat, érdemes utánanézned.

cathy222
2007-09-09, 04:54 AM
Sziasztok!
Én azt álmodtam hogy 5-ös ikreket szültem. Mit jelenthet ez? Már van 3 gyerekem és 40 felett már nem igen tervezek szülést.
Jósálomként jelezhet problémamegoldást, olyat, amivel egyszerre több problémád is megoldódik.
Jelezhet új helyzeteket az életedben.
Lottózol? :-)

Anamaya
2007-09-09, 05:51 AM
Jósálomként jelezhet problémamegoldást, olyat, amivel egyszerre több problémád is megoldódik.

Hát, ha ez jelenthet olyat, amire a lottóval utalsz, akkor szivesen álmodok hasonlót! :)

Tecus
2007-09-09, 01:55 PM

Kedves Cathy!
Igen időnként lottózom. Köszönöm. Még azt kellene tudnom mely próblémák oldódnak meg egyszerre vagy milyen új élethelyzetről lehet szó. De biztosan időben megtudom és akkor megírom.

cathy222
2007-09-10, 04:46 AM
Kedves Cathy!
Igen időnként lottózom. Köszönöm. Még azt kellene tudnom mely próblémák oldódnak meg egyszerre vagy milyen új élethelyzetről lehet szó. De biztosan időben megtudom és akkor megírom.

Azt nagyon megköszönnénk itt a topikban! Tanulságul szolgálhat! Én a lottónak drukkolok! :-)

Csillagvirag
2007-09-10, 05:03 AM
Hello!
Kedves Videl!
Egyetlen alom sem hulyeseg, csak addig mig nem ertjuk igazan. Gyokosi Endre szerint az alom ablak legbelso lenyed fele, ahonnan uzenetek jonnek, szimbolikus kepi nyelven. Azt tudom leirni neked, hogy az O megvilagitasaban mit jelent, ha allatokrol almodsz, vagy te magad vagy az: az allat allitolag az osztonok szimboluma. Ha elnyomod oket vagy nem veszel roluk tudomast, uldozni fognak almodban allatalakokra bomolva. Vagy gondolj arra, hogy te magad vagy az az ehes kutya. Beszel az alom. Itt talan arrol hogy nem hanyagold el az osztoneid vilagat, letjogosultsaguk van.Erdekes modon csak akkor elodnek ki ezek a rejtett dolgok, amikor eltereled a figyelmet roluk(rajzolassal pl.)
Masik ertelmezesi lehetoseg:van a szemelyisegednek egy tudattalan resze amit elnyomsz, az allatok ezzel a letezo tudattalan resznek is lehetnek a szimbolumai..., a tudattalannal tartjak a kapcsolatot, torzultan is.
...Es mennyire figyelsz oda a targyak vilagara?
Ez a par mondat csak utmutato az ertelmezeshez, a megfejteshez a kulcs nalad van.Csillagvirag

Csillagvirag
2007-09-10, 05:17 AM
Sziasztok!
Ez nagyon tetszik nekem. Az en ertelmezesemben nagy ,termekeny, alkoto energiakat jelent...negyven korul vagy felett van is az embernek egy korszaka, amikor ujjaszuletik (valsagos korszak ez, mert szembesul az addig megteremtett ertekekkel, de ujat hoz, ha tul jutsz rajta)...., uj ember szuletik benned, uj alkoto energiakkal (az otos ikrek szep jelkep: te vagy az en ertelmezesemben, mind az ot :) , uj energiakat jelentenek).Csillagvirag

Tecus
2007-09-10, 06:39 AM
Kedves Cathy, Csillagvirag!
Köszönöm szépen. Én ezekre nem is gondoltam amiket írtatok. De ha belegondolok lehet benne valami.
Szép napot!

cathy222
2007-09-10, 03:43 PM
Sziasztok!

Remélem, ti jobban aludtatok, mint én. Sajnos terrortámadásról álmodtam. minimum 3 bombájuk volt, amelyeket egy hatalmas üvegfalú stadionban akartak robbantani, és ezek a bombák hanghullámot bocsátottak ki. Ez volt az alapja a támadásnak. Nem minden bomba volt az épület közelében, mert hatótávolságuk óriási volt. Természetesen ebben a stadionban nagyon sokan voltak, nagyon sok gyerek is. A robbanás nem következett be, szerencsére.
Hirtelen halál. Csütörtök este a TV2-n...
kiss

Anamaya
2007-09-11, 02:35 AM
Hirtelen halál. Csütörtök este a TV2-n...
kiss

Megnézem. Köszönöm. Megnyugtatna, ha azokat látnám viszont, amiket és akiket álmomban! kiss

Tecus
2007-09-11, 03:07 AM
Azt nagyon megköszönnénk itt a topikban! Tanulságul szolgálhat! Én a lottónak drukkolok! :-)

Kedves Cathy!

Ez ugyan nem lottó, de Kenón nyetünk 15 ezer Ft-ot. Juhéééééééé!
Kezdetnek nem is rossz. És aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli.

Szép, csodákkal és meglepikkel teli napot mindenkinek.

tengeren
2007-09-11, 03:52 AM
Kedves Cathy és Csillagvirág!

A tenger szerintem az életemet jelenti. A hullámok az akadályokat.
Belevetem magam: cél, amelyet kitűztem magamnak, el akarom érni.
Hiába úszok, minduntalan visszasodródok a partra: küzdök a megoldásért, csak rajtam múlik, mikor sikerül átlendülni az akadályokon.
Gazdagság-szegénység: ha jól osztom be a kicsit, még marad is egy pici.
Ennyit sikerült összehoznom.

Zsófi19
2007-09-11, 04:12 AM
Épp ma jutott eszembe egy régi és "érdekes" álmom:

Olaszországban játszódott. Hárman éltünk együtt, a fiú testvérem, az édesanyánk és én (20 év körüli lány).
A testvérem kapcsolatba állt a maffiával és egy akciójuk során az életét vesztette.
Anyánk kemény asszony volt, szó nélkül fogadta a történteket.
Egyik este meglátogattak bennünket a maffia emberei, és azt mondták, ha soha senkinek nem beszélünk a történtekről, akkor egész életünkben segíteni fognak minket. Engem kiszámíthatatlan, öntörvényű lánynak ismertek, ezért azt mondták - mintegy a szerződésünk megpecsételéseként -, le fogják vágni az egyik kisujjamat.
A fájdalomtól, a csonkítástól is féltem, de leginkább az zaklatott fel, hogy rámerőltetnek valamit és nem tudom megakadályozni.
Miközben elmondták, hogy mik a szándékaik, ketten már el is kaptak és nem tudtam szabadulni a szorításukból. Ordítottam, ahogyan a torkomon kifért.... és ettől felébredtem.

cathy222
2007-09-11, 02:11 PM
Kedves Cathy!

Ez ugyan nem lottó, de Kenón nyetünk 15 ezer Ft-ot. Juhéééééééé!
Kezdetnek nem is rossz. És aki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli.

Szép, csodákkal és meglepikkel teli napot mindenkinek.
Ez igen!! Gratulálok! :-D

cathy222
2007-09-11, 02:15 PM
Kedves Cathy és Csillagvirág!

A tenger szerintem az életemet jelenti. A hullámok az akadályokat.
Belevetem magam: cél, amelyet kitűztem magamnak, el akarom érni.
Hiába úszok, minduntalan visszasodródok a partra: küzdök a megoldásért, csak rajtam múlik, mikor sikerül átlendülni az akadályokon.
Gazdagság-szegénység: ha jól osztom be a kicsit, még marad is egy pici.
Ennyit sikerült összehoznom.
Szuper! Akkor most gondold végig, hogy mennyi esélye van egy embernek egyszál magában, semmi nélkül a tenger hulámai ellen? Bezzeg egy kishajón, na pláne egy nagy tengerjárón! Vagy tengeralalttjárón. Ezen gondolatmenet szerint azt mondja az álmod, hogy eszköztelen vagy! Hogy egyedül nem megy! Keress hasonszőrű társakat, akikkel egy hajóban evezve elérhetitek a kitűzött célt.

tengeren
2007-09-12, 09:29 AM
Köszönöm szépen.
Ezek szerint jó útra léptem, már csak haladni kell rajta. Elfogadni a segítséget és kart karba öltve menni előre....

Anamaya
2007-09-13, 08:17 AM
sziasztok.
megint nem jó álmom volt, és nem is emlékeztem rám amig meg nem láttam egy taxit, amire voyage taxi felirat volt irva. ne értsetek félre, nem reklámozni akarok, csak az álmomhoz van köze. felrobbant, vagy felborult valami járgány, többen meghaltak. lehet, álmomban is taxi szerepelt, de mintha busz vagy kisbusz lett volna, és az oldalán szerepelt a voyage szó, nem tudom, hogy milyen összetételben.

Zsófi19
2007-09-13, 01:05 PM
Kedves álomfejtők, a 250 kommentálható. Kíváncsian várom. :)

Vadóc999
2007-09-13, 02:50 PM
Azt álmodtam, h van egy nagy kutya aki összebarátkozott egy disznóval...

Vadóc999
2007-09-13, 02:51 PM
Érdekes volt...:roll: