Megtömött szatyraiddal szálltál vonatra tegnap, szaladgálsz dolgainkban , távol, egy éjjel, egy nap, Rendet csinálsz a házban, vesződöl a pénzügyeikkel; Ébren talál az éjfél, talpon a kora reggel. Várnak, mint máskor is, kicsinyes napi harcok, Leszid goromba árus, morózus hivatalnok. Vár a teknő, a tűzhely, a varrógép – ...
Az amerikai szerző igen figyelemre méló írását azon kedves Olvasóimnak szánom, akik egy, a szokásosnál talán hosszabb elbeszélés olvasására is készek. Higgyék el, az alábbi novella megismerése talán örök élménnyé válhat a számukra! Tisztelettel: A Webmester ...
Frissítve 2010-02-10 12:29 AM Katalin/Anyoka által (Az elbeszélés teljes egészében itt olvashsató ( A CanadaHun hiányosságai okán!!!) +link Privit küldtem)
Remegek. De megyek Teveled. Ha ki lát engem teveled, Jaj, mire gondol? Feleded, Hogy tilos? Jaj, tilosba vezet A kezed! De megyek, jaj, veled. Remegek. Jaj, lát a jövendő És én nem láthatom őneki arcát... Árnyékozzon be engem e kendő, Ne borzasszon engem a szörnyű nemtő Jaj, a rettentő, jaj, ...
E napon született Konsztantyin Mihajlovics Szimonov író (1915) Konsztantyin Mihajlovics Szimonov: Várj reám Várj reám, s én megjövök, hogyha vársz nagyon! Várj reám, ha sárga köd őszi búja nyom! Várj, ha havat hord a szél, várj, ha tűz a nap! Várj, ha nem is jön levél innen néhanap! Várj, ha nem vár senkit ott haza senki már, És ha unszol ...
. Nepalese good luck mantra Instructions for life Nepáli szerencsehozó mantra Útmutatás az élethez 1. Take into account that great love and great achievements involve great risk. Ne feledd, hogy a nagy szerelmek és a nagy sikerek nagy kockázattal is járnak. 2. When you lose, don't lose the lesson. Ha veszítesz is, ...