RSS csatorna megtekintése

Konyhatündér Mesék - Sievera blogja

Rózsaszín gasztromesék humorban pácolva, sok iróniával fűszerezve, ínyenceknek.

1. Pulykaraguleves cipóban. Utána meg rakott palacsinta - 2.

Szerző: , Időpont:2013-03-05 05:36 AM (Konyhatündér Mesék - Sievera blogja)
    Mivel még a hét elején jártunk, így volt időnk bőven kidolgozni a taktikát. Sínre tettünk egy találkát másnapra, a kedvenc cukrászdánkban. Időben érkeztem, de ő már ott várt, tűkön ült. Az asztalához menetben váltottam két szót az alkalmazottakkal, akikkel igen jó viszonyt ápoltam. Az egyik pincér nem titkolt rajongással fogadott, fürödtem az osztatlan figyelemben, é eltúlzott, de épp ezért inkább vidámító, semmint zavaró hódolatban. Kellemes modorú, jóképű pasi volt, nem esett nehezünkre a ...
    Kategóriák
    Nem besorolt
  2. "Pulykaraguleves cipóban. Utána meg rakott palacsinta" - 1.

Szerző: , Időpont:2013-02-18 04:27 AM (Konyhatündér Mesék - Sievera blogja)
    Csodálatos, szikrázó őszi napsütés kápráztatott. Melege pont kellemes volt a kocsiban, nem éreztem a csalfa szelet sem, ami ronthatta volna az összhatást. Az ablakom résnyire engedtem csak le, épp annyira, hogy a zene, amivel kényeztettem érzékeim, kihallatsszon az autóból, tudatva ország-világgal, hogy kedvem töretlenül jó, hangulatom eszményi, és úgy általában elégedett vagyok az életemmel és magammal. Jelzem, minden okom megvolt sugározni az életörömöt, elvégre nemrég zártam sikeresen egy elég ...
    Kategóriák
    Nem besorolt
  3. Vasalt csirkecombot kapnak, rizzsel - 5.

Szerző: , Időpont:2013-02-18 04:18 AM (Konyhatündér Mesék - Sievera blogja)
    Jobban belegondolva valóban kicsit fogós volt a helyzet, de korántsem annyira reménytelen. Nyomban előbújt a problémamegoldó-énem:- Tekerd fel a perzsát, hajítsd a gardróbba, Jeremy-nek mondd, hogy tisztítóba vitted. Szárítsd fel a padlót és a bútorokat, most ez a legfontosabb. Tüntesd el az özönvíz nyomát. A konyhával most ne foglalkozz, mindjárt átmegyek és azt is megoldjuk. A hajadnak már úgyis mindegy, tusolj le, várjad Mucikádat egy szál törölközőben, hagy örüljön. Menjetek a hálóba és legalább ...
    Kategóriák
    Nem besorolt
  4. Vasalt csirkecombot kapnak, rizzsel - 4.

Szerző: , Időpont:2013-02-13 04:00 PM (Konyhatündér Mesék - Sievera blogja)
    Ez nyomban kijózanította. Félrerakta a túrós masszát, és nekikezdett a rizs átválogatásához. Kezdetnek beleborította a mosogatóba, hogy lemossa őket. Mivel a dugót nem tette a helyére, így az első csomag rizs a lefolyóban végezte. Szentségelt, nem kicsit. A második csomaggal már elővigyázatosabb volt, tálat használt. Bámultam tanulékonyságát, szóvá is tettem neki. Nem rezonált. Mire végzett, már eléggé sárkányos hangulatban volt. Gondoltam oldom egy kicsit a feszültségét:
    - Tudod, hogy mi ...
    Kategóriák
    Nem besorolt
  5. Vasalt csirkecombot kapnak, rizzsel - 3.

Szerző: , Időpont:2013-02-12 02:31 AM (Konyhatündér Mesék - Sievera blogja)
    Kikászálódtam az ágyból és egy pillanatig eljátszottam a gondolattal, hogy elővegyem a sokat emlegetett házibarátot, hogy valami jó is legyen a reggelben, de aztán győzött a baráti szolidaritás. Elnapoltam délutánra a szexkalandot, és a fürdőbe vonszoltam elgyötört korpuszomat. Szándékosan nem néztem tükörbe, ehhez még túl korán és túlságosan másnap volt.
    A tus sokat javított az állapotomon, már-már emberi külsőm lett. Két aszpirint reggeliztem, aztán öltöztem és indultam.

Azonnal, ...
    Kategóriák
    Nem besorolt
1. oldal, összesen 3 123 UtolsóUtolsó