RSS csatorna megtekintése

Összes blogbejegyzés

1. Tó a város felett

A kacsák békésen úszkálnak a tóban. A tó nem fekete. És a kiskacsa sem készül Lengyelországba. Mert nem ott lakik az anyja. És persze nem is anya szülte. Meg az apja sem verte. A kacsadepresszió kifejlesztése még a patkánykísérleti fázisnál sem tart. Pedig hatásos gyógyszer már létezik rá. Illetve még csak a vegyület van meg. Igazából csak az vár eldöntésre, hogy milyen ízesitésű legyen.
    Kategóriák
    Nem besorolt
  2. Tükörszem

Nőből vagyok, ezt határozottan állíthatom. Hiába gondolok úgy magamra, mint egy értelmes, sőt okos emberre, egy-egy élethelyzet kihozza belőlem a hiszékenységet, bár, ez lehet, nem kimondottan a nőiség számlájára írandó. S hogy miért lettem egyszerre ilyen önkritikus magammal szemben, megtudhatod, ha tovább olvasol.

Mutass nekem csak egy hölgyet is, aki - korától függetlenül - elégedett magával. Na, nem a belső tulajdonságokról beszélek, mert azt már csírájában belénk plántálta a Teremtő, ...

Frissítve 2012-12-08 02:32 AM GJodie által

Kategóriák
    novellák és más írások
  3. Karácsony

Jó volna,ha egyszer az életben az emberiség tudata eljutna arra a szintre, hogy a karácsonyi készülődés, és karácsony várás nem a töménytelen mennyiségű ipari hulladéknak sem minősíthető, őrült vásárlási láztól zsongana,hanem arról, hogy valóbanmegszületik bennünk egy benső, isteni fény,lényegi tartalma.Jó lenne ha ez a készölődés inkább a lelki-testi megtisztulásról szólna, és arról, hogy mindent elkövetünk azért, hogy szeretteink és barátaink még nagyobb szeretetet kapjanak tőlünk mint az év bármelyik ...
    Kategóriák
    Nem besorolt
  4. Cél

Az élet olyan, mint a pergő homokszemek. Picik, sokszor láthatatlanok, mégis fontosak, pótolhatatlanok, megismételhetetlenek, mert mind egy Terv része..Mint mi.Vannak lelkek életünkben kik szeretnek, ölelnek, simogatnak, megnevettetnek és vannak akik bántanak, fájdalmat okoznak nekünk. Az elsők védenek és erőt adnak, a másodikak pedig nevelnek, erősítenek, megtanítanak küzdeni, kitartóvá válni, tu dtukon kívül. A szemek gyorsan hullanak...szinte észrevétlenek mégis összefüggenek.Mi sem értjük mindig..azokat ...
    Kategóriák
    Nem besorolt
  5. Ajándék Decemberre mindenkinek.

Tárgy: Egy nyugtató hatású információ! Egyél vajat és szalonnát. Olvasd el végig!!!
    Megnyugodtam !!!! Ez egy továbbitott információ!!!

Két európai országban már receptre kapható a sör: aki Lengyelországban és Csehországban vesekő betegségben szenved, sörét a társadalombiztosítás
    fizeti! Ugyan itthon erre még várnunk kell, de lássuk, vajon tényleg ...

Frissítve 2012-12-06 03:15 PM igazmondó által

Címkék: egészség, igazság
    Kategóriák
    Nem besorolt