RSS csatorna megtekintése

Összes blogbejegyzés

1. Anyák napjára

M. Laurens
    AN
    YÁK NAPJÁRA

Mondd, emlékszel e még édesanyádra,
    Halkan szelíd csitító szavára
    Mikor keblén szoptatva éhesen,
    Füledbe súgta - Nagyra nőj életem! -

M
    ondd, emlékszel e még arra a dalra,
    Amit dúdolgatott drága ajka,
    Láztól égő kicsiny tested féltve,
    Aggódó könnycsepp csillogott szemébe.

Érezted-e,
    ...
  2. Helena: Mama.....Emlékezem az Édesanyámra,,,

Szerző: , Időpont:2013-04-30 01:06 AM (Helena szerelmes versei...)

Nagyon gyakran szállnak hozzá a gondolataim.
    Ilyenkor Anyák Napja közeledtével fokozottabban érzem Anyám hiányát, s
    amíg élt azon voltam, hogy minden napját széppé tegyem.

Csodás emlékeket őrzök a szívemben, azt a sok szeretetet, gondoskodást
    és sorolhatnám tovább, de legfőképpen, hogy tisztességben felnevelt.

Az utolsó találkozásunk pillanatait soha nem
    ...
    Címkék: anyák napjára
    Kategóriák
    Verseim
  3. Hogy mik vannak

A falúban csendes reggelre ébred a természet. Egy cigány család egymást támogatva nagy énekszóval , férj és feleség, hazafelé igyekeznek. Meg állnak a járókelőkbe belekötnek, trágár szavakkal illetik őket, különös módon a feleség, nem csoda nagyon el van ázva. Így megy ez már négy éve, majd nem minden nap, amióta a városban eladták a két szobás panel lakásukat. Az alkohol rabjai, nagyon kedvelik az egészségügyi szeszt. Sokáig nem megy a vigadás, két hete a feleség hasnyálmirigy daganattal elköltözött ...
    Kategóriák
    Nem besorolt
  4. A második esély

A férfi a negyvenes évei végét taposta. Mindent elért az életben, amit csak akart, igazi jég hátán megélő típus volt. Soha nem válogatott a módszerekben. Ha egy cél lebegett a szeme előtt, minden áron megszerezte, nem kímélve senkit és semmit. Feleségét lépten-nyomon megalázta, hiszen ő hozta a pénzt a házhoz, ő hát a ház ura és parancsolója. Az asszony a shoppingolás és a tévésorozatok rabsága mögé menekült. Megadta ...
    Kategóriák
    Nem besorolt
  5. Sakkozzunk :)

Úgy döntöttem, nekem is lesz 1 szép naplóm, ahova beteszem a napi sakkjátszmáimat, lehet butaság de akit érdekel a sakk , azt hátha szórakoztatja én szeretem mások játszmáit is megnézn. Egyenkőre csak az éles élőpontokra menő játszmákat tervezem betenni, amiből napi 1-et tervezek játszani. De előfordulhat, hogy beteszem a nem éles partikat is. Mivel napi 1 partynál azért többet sakkozom online. (és gép ellen is játszom de azt nyílván értelmetlen betenni . Majd meglátjuk mi sül ki az első naplómból. ...

Frissítve 2013-04-29 01:33 PM Sakkozzunk:) által

Kategóriák
    Nem besorolt