RSS csatorna megtekintése

Összes blogbejegyzés

1. Kapcsolatba lépek Adamus Saint Germainnel

Július elején a nyaralásunkból visszatérve olyan gondolatok és érzések voltak bennem, amik lehúzták energiaszintemet. Az alacsony rezgésszintű energiák fizikai rosszulléttel és hányingerrel jártak. Olyan rossz érzés volt, és tudtam, hogy ez olyan dolog, amit sokáig nem lehet elviselni. Még mélyebbre süllyedtem az önsajnálatba és a tehetetlenségembe.
    Eljutottam arra a pontra, amikor megszűnik, minden csak a puszta düh marad és csak egy vágy belül! SZABADNAK LENNI!!!!!! Tiszta szívemből ...
  2. A Tavasz és a Kis Kutya

".....Most hallom, hogy felsőbb utasítás jött Tél Tábornok számára....."

Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de azt hallottam, hogy van egy neves költőtök, aki állandóan azt mondja: " Még nem elég !"

Hát tudjátok mit ? Én erre azt mondom, hogy: elég ! Senki nem mondhatja rám, hogy nem szeretem
    ...

Frissítve 2013-02-24 11:18 AM Csillagözön által

Címkék: elég, megeszem a havat
    Kategóriák
    Nem besorolt
  3. Kacatgyűjtés vagy lomtalanítás?

Mostanában kezembe került egy könyv ebben a témában. Válasz szeretnék kapni arra, hogy miért vagyok ilyen hörcsög típus.
    Kicsi lakásomban az elmúlt évek alatt olyan mennyiségű kacatot halmoztam fel, hogy már nem érzem jól magam miattuk. Ami nem fért el a lakásban, ment a pincébe. Már vagy három pincerekeszt is bitorolunk. A káosz egyre nő.
    ...
    Kategóriák
    Nem besorolt
  4. Vissza nem térő pillanat..

Amikor egységben vagy önmagaddal, a világgal, a mindenséggel, amikor úgy érzed, hogy bármi történhet, téged nem bír semmi kimozdítani középpontodból, akkor felfedezed életed vissza nem térő pillanatát. Akkor rájössz a titkok titkára. És felfedezed magadban az alkimistát. Azt, aki tudja, hogyan kell aranyat csinálni. És rájössz, hogy mindig is tudtad, végig ott volt benned. És elcsodálkozol...ilyen egyszerű lenne???
    Szép lassan ki nyílik benned a kagyló, és kiengedi magából a csodát. ...
    Címkék: élet, szeretet, titok
    Kategóriák
    ezotéria
  5. Buszra várva

Távolsági busz indulására várva, tizenéves fiatalok mellett álltam. Csendben voltak. Meglepő volt, mert legtöbbször majd eladták az autóbuszvárót.
    A nagy csendben egyszer csak megszólalt egyikük.
    - Én meg kaptam egy igazgatóit.
    Senki nem válaszol neki, ezért ismétli saját magát, de most válaszra sem várva folytatja:
    - A hülye köcsög belém kötött, én meg otthagytam. Kimentem a suli bejárata elé és rágyújtottam egy cigire.
    Hát nem utánam jött a diri! Folytatta a dumáját, ...
    Kategóriák
    Nem besorolt