nagyúr és imrucika közötti párbeszéd

37 Látogatók üzenetei

1. oldal, összesen 4 1234 UtolsóUtolsó
  1. Nagyon köszönöm Imre Barátom. Jobb későn, mint soha, de az se rossz, ha előbb, mint valaha. Te már felköszöntöttél egy hónapja a versem kapcsán. Azt beszámítottam Neked.
  2. Kedves Barátom!
    Azt mondják,8 napig érvényes a jókívánság.....Még közel sincs annyi,ezért ezúton kívánok Neked nagyon boldog szülinapot és jó egészséget,kitartást,minden egyéb jót ! Üdv,Imrucika.
  3. Jó reggelt barátom!
    Látom tavasz várásod egyre erősebb, akárcsak az enyém. Ezt bizonyítják a szép virágaid is. Szeretet, virág és tiéd lehet a világ. Így lenne jó és így lenne szép.
    Kellemes hétvégét!
    Gyula
  4. Kedves Barátom!
    Gyönyörű szépek a jácintjaid. Ez is a tavasz közeledtét jelzi. Kár, hogy az illatuk nem érzik a képekről.
    Kellemes estét!
    Gyula
  5. Kedves Barátom!
    Gyönyörű szépek a jácintjaid. Ez is a tavasz közeledtét jelzi. Kár, hogy az illatuk nem érzik a képekről.
    Kellemes estét!
    Gyula
  6. Én mindig is szerettem a természetet, az állat és növényvilágot. Sokkal jobban. mint a hitvány emberek világát. A virágok különösen a kedvenceim közzé tartoznak. Utaltam is erre némelyik művemben. Mindenesetre örülök, ha meglepett a virágok szeretete. A fotókat a telefonommal készítettem. Sok közülük a saját virágom.
    Szép estét Barátom!
    Gyula
  7. Kedves Barátom!
    Nagyon szépek a virágok,melyeket láthattam az albumodban. Számomra még új oldaladról kezdelek megismerni. Tiszteletteljes üdvözletem.
  8. Hogyne tudnám Barátom. A kedvenc évszakom a tavasz. Sem a telet, sem a nyarat nem szeretem.
    Kellemes hétvégét!
  9. Tisztelt Barátom!
    Egyre gondolunk. Tudod,mennyire kellemes a kikelet üde illata.....? Biztosan.Majd eljő az is....
    Szép napot kívánok !
  10. Kedves Barátom!
    Köszönöm az elismerést....tudod,milyen kellemes hangulatot árasztanak ebben a téli ködös szürkeségben?
    Kontraszt...... Szép estét!
Látogatói üzenet 1-tol 10-ig (összesen 37)
1. oldal, összesen 4 1234 UtolsóUtolsó