2. oldal, összesen 3 ElsőElső 123 UtolsóUtolsó
Eredmények 11-tól/től 20-ig összesen 27

Téma: Minimalac - van valakinek?

Regisztrált
    Aug 2008
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    32
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    A munkahelyem közelében, a parkban gyakran sétáltattak egy malackát, amiből nagy malacka lett. Törpe malacként kapták és nagy csüngőhasú disznó lett belőle. Végül levitték vidékre. Nagyon helyes volt, együtt sétáltatták egy yorkshir terrierrel. Imádta mindkettő a babapiskótát

Regisztrált
    Jan 2009
    Hol
    budapest
    Üzenet
    4
    Köszönet
    0
    Sziasztok. Itt tényleg nem sokan ismeritek a minimalacot. Nekem van egy lány malackám most egy éves múlt. Szóval a minimalac kb20-30 kiló a felnőtt súlya. De mivel elég tömör a teste nem sokkal nagyobb mint egy spániel. Csak szélesebb a teste. Én kertes házban tartom, de bent a házban. Macska alomba jár wc.-zni ha nincs otthon senki hogy kiengedje a kertbe, ha otthon vagyunk visít ha ki kell mennie. A macskákat nagyon szereti, a kutyákat néha megtámadja Én póráz nélkül viszem sétálni minden nap. Néha tök csendben van, néha egész nap röfög. Amikor ivarzik tök idegesítő, mert irtó magas hangon sikít, meg csipog mint egy madár. de ez csak 3 nap havonta. Ha valakit tényleg érdekel küldök képet. És amugy nem büdös egyaltalán, nem hoz be koszt kinntről mert patája van. És irtó okos. ül fekszik ballábhoz igazodj térdelés, térdelésbe lopakodás, forog, hop fel, szlalom, gyere ide,marad, ezeket mind tudja első szóra. És sokkal könyebb megtanítani mint egy kutyát.

Regisztrált
    Feb 2009
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    1
    Köszönet
    0
    Én két éve vettem két amerikai törpemalacot.Van nekem vietnámi csüngőshasú is,de meg kell mondjam,hogy az én amerikaim nem sokkal kisebb,mint a vietnámi.Azt hittem,hogy majd vihetem sétálni,mert tényleg nem lesz nagyobb,mint egy spániel,de nem,mit mondjak egy közepes méretű kutyához hasonlít,lehet nem több 25 kg-nál,de én nem ilyenre gondoltam.Szeretem őket így is.Malac rajongó vagyok.A tv-ben mostanában volt róluk szó,lakásban tartották őket,de azok sem voltak kisebbek az enyémeimnél.Te hol szerezted be a minimalacot Dezideráta?Nagyon szeretnék egy igazi törpét,amúgy nagyon okosak,imádnivalók.

Regisztrált
    Jan 2009
    Hol
    budapest
    Üzenet
    4
    Köszönet
    0
    A29, az én malacom olyan mint amelyik a tvben volt a kisebbik, mert 2 féle volt. És én tudom vinni sétálni is, sőt ha olyan van fel tudom emelni bárhol és vinni ölbe bár nem túl sokáig mert azért nehéz:P És szerintem ennél kisebbet csak külföldön lehet venni, de én nagyon sokat jártam utána, és a youtubon van egy csomo video a teacup minimalacról, de a honlaponjukon van csomo kép, és az anya malac akkora kb. mint az enyém... szóval nem tudom létezik-e annyira pici malac. Az vietnáminál jóval kisebb az enyém.

Regisztrált
    Jan 2009
    Hol
    budapest
    Üzenet
    4
    Köszönet
    0
    Jó akkor megkaptad. Ha tudsz te is küldj nekem képeket mind a 3 malackáról. Az email cimem amiről küldtem. Kiváncsi vagyok. És te hol tartod őket? Bent, kint? És miért nem tudod sétálni vinni?

Regisztrált
    Jan 2009
    Hol
    budapest
    Üzenet
    4
    Köszönet
    0
    Persze hogy szobatiszta! De én nem javasolnám hogy "konyhamalacnak" vegyen valaki... mert annyira könnyen elhízik, hogy akár bele is halhat a sok zabálásba... vagy beteg lesz, és lehet rá költeni az orvosi költségeket. Szóval csak ésszel, sok mozgás, kevés kaja főleg magvak, búza, árpa, korpa... mert neki se jó ha dagadt, meg a gazdájának se. Amúgy tarthatnál pitbullt is meg malacot is. jó cimbik lennének

Regisztrált
    Apr 2008
    Hol
    Kaposvár
    Üzenet
    13
    Köszönet
    0
    én nem ismerek, de nagyon bírnám én is, ha lenne. Azt mondják, hogy nagyon okos és szobatiszta.
    Még a második háziállat ami kéne, az a görény, azok si nagyon aranyosak.

Regisztrált
    Apr 2009
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    9
    Köszönet
    0
    Szaisztok! A hétvégén fogtam egy vadmalackát (puszta kézzel, jobban bírtam tüdővel), ha tudom, hogy kicsi malacot keres valaki, akkor neked adom.

Regisztrált
    Aug 2011
    Hol
    Szlovákia
    Üzenet
    13
    Köszönet
    0

malacka

Nekem nem kene, mert eleg mocskos allat

Regisztrált
    Apr 2012
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    17
    Köszönet
    3
    1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg

2. oldal, összesen 3 ElsőElső 123 UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •