3. oldal, összesen 27 ElsőElső 12345613 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 21-tól/től 30-ig összesen 261

Téma: Útkeresőknek

Regisztrált
    Apr 2007
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,493
    Köszönet
    1
    33 alkalommal 25 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző agica27 Üzenet megjelenítése
    . A hipnózisban csak azt mutatják meg az embernek, amit megért, nem a félelem keltése a cél.
    Köszönöm. Nem is feltételeztem, hogy az lenne a cél. Elvileg aki tisztán lát, is csak olyan képet kap, amit fel tud dolgozni. Hát tudnék mesélni...

Regisztrált
    Apr 2007
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,493
    Köszönet
    1
    Mesélj!!!
    Van több olyan tisztánlátó ismerősöm, aki nehezen dolgozza fel tehetségét, de tisztánhallókra is igaz.

Regisztrált
    Jul 2007
    Üzenet
    22
    Köszönet
    0
    1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Anamaya Üzenet megjelenítése
    A hipnózis és a hipnózis alatt átélt élmények biztosan nagyon érdekesek. Valamiért tartok a hipnózistól és a hipnózis alatt átélt élmények a jelen életre gyakorolt negatív hatásaitól. De időt fogok szentelni rá, és még ma elkezdem elolvasni, anélkül nem mondhatom el a saját szubjektív véleményem.

Köszönöm az ötletet.
    De érdekes, hogy én teljesen másként gondolkodom. Évek óta hipnózist szeretnék, de mindenki lebeszél róla. Nem rossz tapasztalatok miatt, hanem mert azt hiszik, hogy az életem kerek , pedig szerintem senkié nem kerek.

Regisztrált
    Sep 2006
    Üzenet
    112
    Köszönet
    181
    242 alkalommal 30 üzenetét köszönték meg
    Van több olyan tisztánlátó ismerősöm, aki nehezen dolgozza fel tehetségét, de tisztánhallókra is igaz.
    Akkor tehát olyan emberek is látnak/hallanak, akik nem szeretnének. És akik nagyon szeretnének, azoknak meg nem adatik meg. Hogy is van ez?

Regisztrált
    Sep 2006
    Üzenet
    112
    Köszönet
    181
    242 alkalommal 30 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző pihike Üzenet megjelenítése
    De érdekes, hogy én teljesen másként gondolkodom. Évek óta hipnózist szeretnék, de mindenki lebeszél róla. Nem rossz tapasztalatok miatt, hanem mert azt hiszik, hogy az életem kerek , pedig szerintem senkié nem kerek.
    Ha Te úgy döntesz, hogy ezt szeretnéd, akkor tedd meg - függetlenül attól, hogy a többiek mit gondolnak róla.

Regisztrált
    Apr 2007
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,493
    Köszönet
    1
    Akkor tehát olyan emberek is látnak/hallanak, akik nem szeretnének. És akik nagyon szeretnének, azoknak meg nem adatik meg. Hogy is van ez?
    Mindenki arra vágyik, ami neki nincs, vagy amiben nem volt része. Lehet ez hipnózis, látás és hallás, stb..
    Akinek megadatik feladata van vele. Akinek nem adatik meg, a látást gyakorolhatja. Legalábbis az auralátás tanulható.
    De a válaszom igen, vannak akik látnak/hallanak, pedig nem akarnak. A hogy is van ez kérdésre, pedig csak akkor tudnám a választ, ha a teretmő lennék. Az, pedig nem én vagyok, szerencsére!

Regisztrált
    Jun 2007
    Üzenet
    184
    Köszönet
    18
    86 alkalommal 26 üzenetét köszönték meg
    Én arra lennék kiváncsi, hogy ez a tisztánlátás, tisztánhallás hogyan alakul ki az emberben? Hirtelen? Vagy lassan, fokozatosan "élesedik" a látása/hallása? Vagy esetleg egy tanulási folyamat eredménye, hogy felfedezi magában az ember ezt a képességet?

Regisztrált
    Apr 2007
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,493
    Köszönet
    1
    Idézet Eredeti szerző Remka Üzenet megjelenítése
    Én arra lennék kiváncsi, hogy ez a tisztánlátás, tisztánhallás hogyan alakul ki az emberben? Hirtelen? Vagy lassan, fokozatosan "élesedik" a látása/hallása? Vagy esetleg egy tanulási folyamat eredménye, hogy felfedezi magában az ember ezt a képességet?
    Megoszlik. Van ilyen is, olyan is. Van akinél hirtelen, de ahogy én látom, ők azok akik konkrétan kapták, és általában ők dolgozzák fel nehezebben. Van, akinél lassan alakul ki, és tanulási folyamat eredménye. Ez szó szerint embere válogatja.

Regisztrált
    Jun 2007
    Üzenet
    184
    Köszönet
    18
    86 alkalommal 26 üzenetét köszönték meg
    Megoszlik. Van ilyen is, olyan is. Van akinél hirtelen, de ahogy én látom, ők azok akik konkrétan kapták, és általában ők dolgozzák fel nehezebben. Van, akinél lassan alakul ki, és tanulási folyamat eredménye. Ez szó szerint embere válogatja.
    Köszönöm

Regisztrált
    Apr 2007
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    2,493
    Köszönet
    1
    Idézet Eredeti szerző Remka Üzenet megjelenítése
    Köszönöm
    Nincs mit. Csak azt adom át, amit látok, hallok, érzékelek, tapasztalok.

3. oldal, összesen 27 ElsőElső 12345613 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •