7. oldal, összesen 27 ElsőElső ... 4567891017 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 61-tól/től 70-ig összesen 261

Téma: Útkeresőknek

Regisztrált
    Aug 2007
    Hol
    bárhol
    Üzenet
    395
    Köszönet
    0
    3 alkalommal 2 üzenetét köszönték meg
    szia csillagvirág,

...köszönöm, hogy figyelmet szenteltél a gondolataimnak, néha nagyon nehéz azt leírni ami gondolatként létrejön. ....valóban amint Te is írtad a belső úton haladva néha a régi dolgokat le kell rombolnunk ahhoz, hogy az újnak helyet tudjunk adni, és az is lehet, hogy pont egy régi dolog "nem lerombolása" szabja a gátat belső fejlődésünkben.

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    Kolozsvár
    Üzenet
    998
    Köszönet
    833
    793 alkalommal 265 üzenetét köszönték meg
    Blog bejegyzés
    6
    Idézet Eredeti szerző Anamaya Üzenet megjelenítése
    Csillagvirág! Számomra teljesen kítűnik, hogy Xavier csak a szavakon lovagol.

A témainditásom lényege az volt, hogy akik még csak most ismerkednek a spiritualitással, és elakadnak, segítsünk nekik.

Szeretettel
    Kedves Anamaya! Szerettel volna megvedeni, ugye? Jo errol beszelgetni! Komolyan veszem Xavier szavait, remelem nemcsak a jatek kedvert irta, mert akkor egy helyben topogunk...
    Nem baj..., ha megnovok.... talan felismerem..., addig meg mindent hiszek, es elhiszek...(en ertelmet lattam a kerdeseknek).Nincs baj!
    Szeretettel Csillagvirag

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    Kolozsvár
    Üzenet
    998
    Köszönet
    833
    Blog bejegyzés
    6
    Idézet Eredeti szerző xawier Üzenet megjelenítése
    szia csillagvirág,

...köszönöm, hogy figyelmet szenteltél a gondolataimnak, néha nagyon nehéz azt leírni ami gondolatként létrejön. ....valóban amint Te is írtad a belső úton haladva néha a régi dolgokat le kell rombolnunk ahhoz, hogy az újnak helyet tudjunk adni, és az is lehet, hogy pont egy régi dolog "nem lerombolása" szabja a gátat belső fejlődésünkben.
    !!!!!!!

Regisztrált
    Aug 2007
    Hol
    bárhol
    Üzenet
    395
    Köszönet
    0
    sziasztok,

tegnap este néztem egy filmet, melynek a címe : Ösztön. Kiváncsian várnám a véleményeteket, természetesen ha láttátok, mit gondoltok a dr. elméletéről, arról amit ő a vadonnal való kapcsolatáról állított ? szerintetek mi volt az a gondolat az elfogadásról, ami ennyire meg tudta változtatni a személyiségét ?

talán egy kicsit kapcsolódik, vagy súrolja a fentebbi témákat...

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    Kolozsvár
    Üzenet
    998
    Köszönet
    833
    Blog bejegyzés
    6
    En lattam ezt a filmet par evvel ezelott, es csak halvanyan emlekszem a tortenetre es a kifejtett gondolatra...nem irnad le mi az lenyeg, ami szamodra fontos....
    Nyilvanvalo, hogy tisztabb forrasra talal a fohos (a tudos, aki a majmok vilagat kutatja) az ember felepitett, sajat termeszetetol is idegen tarsadalmanal...

Regisztrált
    Aug 2007
    Hol
    bárhol
    Üzenet
    395
    Köszönet
    0
    ...azt hiszem a számomra a legfontosabb mondanivalója a feltétel nélküli elfogadás gondolata volt, hogy mi emberek miért nem vagyunk képesek erre (persze ez így nem igaz mert egy kis része az embereknek képes rá) hiszen nagyon sok probléma forrása megoldódna, csak a gazdasági és politkai rendszerek omolnának össze...hát dióhéjban...

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    Kolozsvár
    Üzenet
    998
    Köszönet
    833
    Blog bejegyzés
    6
    Nekem errol a Kisherceg-ben talalt gondolat jut eszembe: nem vagyok meg megszeliditve.A filmben fantasztikus, ahogyan az allatok befogadjak az embert, mig a sajat verei bortonbe zarjak...De idot szan az allatokra...,megszeliditi oket....
    Utkeresok szamara talaltam valamit, hogy ne felejtsuk el a celt (nem a poen kedveert, hanem az igazsagaert teszem fel), japan kozmondas:"Azon a napon mikor abbahagyod az utazast meg fogsz erkezni".!Es tisztaban vagyok vele, hogy a megerkezeshez szukseg van az utazasra (de hogy valoban jelen legy abban, amit megtalaltal, abba kell hagyni a keresest legalabb egy idore).
    (Nem akarok bantani ezzel a gondolattal.) Foglalkoztat az utkereses es a megvalosulas kapcsolata.Csillagvirag

Regisztrált
    Aug 2007
    Hol
    bárhol
    Üzenet
    395
    Köszönet
    0
    ...az idézeted tetszik, valahogy keleten az emberek kúltúrájába ez a gondolat mélyebben beivódott..

A filmben fantasztikus, ahogyan az allatok befogadjak az embert, mig a sajat verei bortonbe zarjak...De idot szan az allatokra...,megszeliditi oket....
    ...megszeledíti őket...de biztos, hogy erről van szó ? nem fordítva ? mármint, hogy az embert szelidítették meg, és természetközelibb életet élt ?

Regisztrált
    Aug 2007
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    10
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok ! Tegnap írtam Nektek, eltünt. Kezdő vagyok, nem tudom mit csináljak !?

Regisztrált
    Aug 2007
    Hol
    Mátészalka
    Üzenet
    267
    Köszönet
    89
    200 alkalommal 83 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző talaszlo Üzenet megjelenítése
    Sziasztok ! Tegnap írtam Nektek, eltünt. Kezdő vagyok, nem tudom mit csináljak !?
    Csak azt, amit ezzel a hozzászólással tettél)
    Lehet, hogy elvitték a manók Ebben a mai világban....

Szeretettel:swenson

7. oldal, összesen 27 ElsőElső ... 4567891017 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •