Sziasztok!
Én még nagyon kezdő vagyok, de sokat szeretnék megtanulni magamról, ezért csatlakoznék én is Hozzátok, de úgy látom augusztus óta nagyon nagy a csend.
Üdv: Linett.
Anamaya, de jó hogy ittvagy!!!!! Olyan régen láttalak, hiányoztál!
Jól vagy?
Szeretettel:swen
Sziasztok!
Még új vagyok itt a forumon, de örömmel tapasztaltam, hogy ilyen témájú topic is nyílt. Ehhez lehetőségem szerint örömmel csatlakoznék, ha nem bánjátok. Remélem hasznotokra lehetek. Én is bizonyára azért vagyok itt, mert hasznosnak találom az itt létet.
Már jó ideje foglalkozom ezoterikával, de valahogy sosem vetem bele magam teljes energiával. Mindig az útkeresők közé tartoztam. Érdekes, hogy nagyon korán kezdtem jógázni, és eközben erőteljesen vigyáztam, hogy a lehető legkevesebb könyvet vegyem a kezembe. Érdekes, hogy B.P. minél több könyvet igyekezett befalni, míg én épp ellenkezőleg álltam a könyvekhez. Egy ideig azt mondtam magamban, hogy csak az ÉN gondolataim az előre rögzített könyvekről, a sablonként kezelt emberekről lehetnek az igaz gondolatok. Ma már azt hiszem, sőt, tudom, hogy mindegyikünk a saját karakterének leginkább megfelelő utat választja. Nincsen jobb vagy rosszabb út.
Szerencsére a Prófécia könyvei éppen akkor kerültek az utamba, amikor már feloldottam ezt a magam állította korlátot. Annyira jókor jött, hogy teljesen magával is ragadott. Azóta igyekszem a mindennapjaimban is megélni a felismeréseket. Persze még így sem mentes az utam a göröngyöktől, de legalább tudom, mit szeretnék. Hja, még milyen hosszú az út! Ezt el kell fogadni, türelemmel, alázattal!
Mindenkinek sok sikert kívánok a nagy utazáshoz.
Üdv
Szia! Örülünk, hogy Te is idetaláltál, és betértél.
Olyan érdekes amit írsz, mert hasonlóan B. P.-hez én is sokat olvastam, és nekem mindig az okozott gondot, hogy vajon baj-e, hogy könyvekből tanulok, és nem mesterektől. Azóta már tudom, hogy nincs ezzel semmi baj, mert akik mesterektől tanulnak is pont ugyanazokkal a dolgokkal találkoznak, mint akik könyvből tanulnak. Nyilván, mert mesterek is tanulnak könyvekből, és mert mesterek is írják a könyveket.
Szép napot Nektek!
Szeretettel:
Anamaya
Sziasztok!
Én is inkább a könyvekből "tanulók" közé tartoztam mindig is. De azt sokáig nem vettem észre, hogy csak olvasok és olvasok, elméletben mindent olyan jól tudok, de gyakorlatba valahogy sokáig "nem mertem" ültetni a dolgokat. Egészen addig, amíg rá nem jöttem, hogy én milyen vagyok és nekem merre lehet az utam. Annyi volt az infó, a jó könyv, hogy nem tudtam hol nekiállni. Aztán rájöttem, hogy szépen lassan, nem szabad sietnem, el kell felejtenem a "mindent azonnal és egyszerre" mentalitást, mert akkor neki se állok, hiszen egy falatból nem tudom "lenyelni az elefántot", de "falatonként" sikerülhet!![]()
Kedveseim!
Ezt még hozzá kell tennem, hogy annyira boldog és hálás vagyok hogy MAGYAR vagyok, és hogy Budapesten élhetek és hogy ennyi embert szerethetek, köztük titeket is Ismeretlen Ismerősök.
Hála tölti el a szivem és annyira boldog vagyok, na most ismétlem magam, de sebaj, szóval szeretlek benneteket is, legyetek külföldiek, vagy magyarok, ez most mindegy, szerintem, túl csordult a szivem és remélem jut bőven mindenkinek, aki ezt a pár sort olvassa.
Legyen MINDIG boldog, derüs és szeretettel teli minden napotok
Isten áldjon Bennünket.
Sok szeretettel: Ildikó
sziasztok údvőzlők mindenkit őrűlők hogy idetaláltam
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)