Visszahajtás: az első alkalmakra őszintén szólva nem emlékszem, de én arra idomítottam be, hogyha csettintek az ujjammal, és aztán egyenesen tartom a kézfejemet elé, akkor tudja, hogy rá kell lépnie, és indul is a "taxi" a ketrecéhez
Érdekes módon ez csak nálam működött, a többieknél nem igazán hitte el, nem tudom miért, pedig mindannyian így csináltuk
Ha gyorsan be kell tenni, akkor elfogadható, hogy valahogy megfogd, de tényleg ne dobj rá semmit. Ő azt valami támadó alaknak veszi, és a frász fogja kitörni. Szépen sarokba kell szorítani, hogy ne tudjon elrepülni, akkor óvatosan egy ronggyal megfogni, hogy ne legyen baja, és betenni. De célszerű elég időt hagyni erre az elején, amikor még nem tudja a menetrendet.
A fürtöskölest az enyém is imádta! De amúgy is szeretett mindent szétcsipegetni. A ketrecébe a vacak, vékony műanyag rudak helyett, mi igazi fát tettünk be (temetőben kerestünk egy tiszta, de vastag kiszáradt faágat, méretre fűrészeltük, és voilá!). Nagyon szerette, mert tényleg tudott benne kapaszkodni, és csipkedni is.
TipeTupa: köszi a kajás könyvet! Szerintem jól fog még nekem jönni
Úgyis mindig van valami új tanulnivaló 
(Egy technikai kérdés: nektek is vacakol a fórum? Én bárhányszor kattintok valamelyik oldalra, mindig az adott topic legelső oldalára dob ki. Kénytelen vagyok mindig a címet átírni, hogy tényleg lássam azt az oldalt, amelyiket szeretném.)
Az ismeretlentől nem félni kell, hanem megismerni.
Félni azután sem késő...