Szia retro74! Jó az ötleted, ez a net egyik varázsa. Ismeretlenekből jó ismerősök, barátok lehetnek. Korra, nemre, rangra való tekintet nélkűl.
Canadahun will not allow the display of content protected by copyright law, unless they have the necessary legal rights to display or direct traffic to that content.
A canadahun nem enged, bemutatni, vagy a megtalálásához irányítást adni olyan tartalmú anyagoknak, amelyek a copyright (szerzői jog) által védettek,
csak akkor ha a szükséges legális engedély megvan rá.
Szia mindenkinek !!!
aki ismerkedni szeretne jöhet beszélgetni![]()
Szia retro74! Jó az ötleted, ez a net egyik varázsa. Ismeretlenekből jó ismerősök, barátok lehetnek. Korra, nemre, rangra való tekintet nélkűl.
szia szundi53 nem tudom hogy velem van e baj de csak itt a neten tudok ismerősöket találni és sokkal már barátok vagyunk ,mert sokkal már életben is találkoztunk és megmaradt a barátság azután is.
szia retro 74,nem nálad van a baj ,hid ell az embereknél van a baj ,mert hid el nekem is ez a problémám van,itten a netten nagyon jol elvagyok a barátokal,de ha már megismerkedünk és mindent leirok magamrol,többen vissza huzodnak,vagy nenm türik az igazságot ,vagy van vallami privát gondjuk nem tudnak egy barátal viselkedni,ne gyötörd magad fell afejel ,üdv Anuska
sziasztok!
Szívesen beszélgetek bárkivel,bármiről.Üdv Szuzy
A végtelenhez mérve szinte nem is létezünk,
A csillagévek óráin egy perc az életünk.
Az ember önmagában semmit sem ér, -
Ha nincsen barátunk, elvisz a szél.
szia anuska nálam lehet az a baj hogy nem nagyon járok a városba van olyan barátom akit a neten ismertem meg és többször is találkoztunk de még mindíg a barátom
szia szuzy a barátság számomra az ha valakivel megismerkedek és jól el tudunk beszélgetni bármiről
Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2010-03-24, 03:38 PM-kor Oka: összevonás
Retro!
MI legyen az a "Bármiről"?
mondj valamit magadról
utánna én is mondok magamról
Á szóval én lennék a "Bármiről" téma.Közeledek a 3. X fele.Lassan,de tudatosan.Két kamaszlányt nevelek,meg egy tündéri kutyust.
Munkám sok szabadidőt enged
Légiforgalmi irányító vagyok.
Szabadidőmben pszichiáterhez járok a net okozta függőséget próbálom kezeltetni,de nem sok eredménnyel![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)