Sziasztok!
Jó, beszélgessünk.
Nekem is a net az egyetlen "barátom". Nem járok sehová, csak az anyukámhoz, túl sok a munka, csak ennyi a "szórakozásom".
38 éves vagyok, elvileg szakápoló, gyakorlatilag a monitor előtt kvarcolok napi 8-14 órát + a netezés (az kb. 3 óra naponta).
A párom mozdonyvezető, a lányom most fog érettségizni.
Minden nap főzök, de nem szeretek, mert nem tudom kitalálni, mi az amit a válogatós lányom megenne, de olyan legyen, hogy tudjak a táskájába is rakni a páromnak.
A lányomnak teknőcei vannak , nekem egy kb. 2 méteres sárga patkánysiklóm, őt Tominak hívják.Néha együtt főzünk, ugyanis nem nagyon van időm foglalkozni vele, így meg elvan a nyakamban.Muszáj rajtatartani a szemem, különben hetekre elbújik.
Van még kb.100 cserép virágom, egy-másfél óra, és már kész is vagyok a napi locsolással, és a rendbetételükkel.Tavasszal+ősszel 100 liter virágföld kell nekik.Egyik-másik nagyobb, mint én.
Hétvégenként anyukámnál próbálom egyengetni a neveletlen kutyámat.Ott még kert is van, úgyhogy csak emlékből tudom, milyen az-unatkozni.
Szeretek olvasni, gyakran éjszaka, szemtelen módon evés közben teszem.
Tv-t nem nézek, nem is nagyon van mit nézni rajta, meg aztán akkor még dolgozom valamin. Mire ágyba bújok, a többiek már alszanak, a fejemre hajítom az agykontroll meditációt, és hamar elalszom.
Ilyesmire gondoltatok?
Szeretettel:swenson

Válasz idézettel