nekem sok külföldi ismerősöm van szerte a világban
szia Dezső örülök hogy te is idetaláltál
nekem sok külföldi ismerősöm van szerte a világban
Swenson köszi a részletes bemutatkozást!
Jó munkahelyed van!
Én jelenleg Gyes-en vagyok! Örülök , hogy újra lett Net-ünk mert nekem sincs más a családon kivül, illetve a tágabb család, szülők , tesó messze laknak, igy a net-en is tartjuk a kapcsolatot. Kb lassan egy éve költöztünk ki falura a 11. emeletről egy kertes házban ahol én is kiélhetem a növény szeretetemet. Épp ma reggelre fagytak el a Dáliáim.Pedig most voltak a legszebbek!
SZámomra a könyv olvasás olyan mint a lélegzet vétel, nem vagyok el nélküle. A konyha művészetét én is megcsinálom, de nem vagyok oda érte. Sütök kenyeret, süteményeket mert édesszájú a társaság. Majd még jövök, mert keltenem kell a picikémet! 2,5 éves és nagyon sokat vártunk rá!
Sziasztok!
Itt is összeverődik egy csapat. Ez a jó a netben. Személytelen mégis személyes. Itt csak a stílus alapján alakul ki egymásról a véleményt. És sokkal kötetlenebb a beszélgetés. Érdekes, hogy a vituális éltben sokkal udvariassabb mindenki, mint a tényleges kapcsolatokban. Ezért is alakulnak ki könnyebben barátságok. Biztos van még sok minden, de nem hiszem, hogy nagyot tévedek.
Sziasztok!
szeretettel üdvözlök mindenkit akit még nem ismerek.)
Nagyon tetszik ez az oldal.
Sikerült állandó tagságom is,úgy hogy szuper minden.![]()
üdv minden hozzászólónak
Retro köszi a tegnapi segítséget.A képet feltöltöttem,de miért nem jelenik meg csak ha rákattintok?![]()
Durcy!
Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
szia szuzy
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)