5. oldal, összesen 20 ElsőElső ... 234567815 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 41-tól/től 50-ig összesen 193

Téma: ismerkedés

Regisztrált
    Oct 2007
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    690
    Köszönet
    12
    26 alkalommal 24 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok! Én egy Magyarországon élő 38 éves családapa vagyok. Már kb. egy éve nagyon-nagyon agyalunk azon, hogy itt hagyjuk Magyarországot. Ez számunkra egy igen nagy elhatározás és még nagyobb erő kell, hogy el is induljunk. A dolgot még jobban megnehezíti a bevándorlási procedúra végig vitele. Meg persze a beinvesztált pénz se kis összeg, tehát egyenlőre még küzdünk. Van kint élő ismerősünk aki biztatásával és információjával sokat segít, de ha még lennének ilyen emberek itt ezen az oldalon is az is jó volna. Segítségeteket előre is köszönjük!Üdv MINDENKINEK

Regisztrált
    Jan 2003
    Hol
    Toronto, Ontario, Canada
    Üzenet
    9,127
    Köszönet
    7,854
    14,459 alkalommal 2,210 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző szakidani Üzenet megjelenítése
    Sziasztok! Én egy Magyarországon élő 38 éves családapa vagyok. Már kb. egy éve nagyon-nagyon agyalunk azon, hogy itt hagyjuk Magyarországot. Ez számunkra egy igen nagy elhatározás és még nagyobb erő kell, hogy el is induljunk. A dolgot még jobban megnehezíti a bevándorlási procedúra végig vitele. Meg persze a beinvesztált pénz se kis összeg, tehát egyenlőre még küzdünk. Van kint élő ismerősünk aki biztatásával és információjával sokat segít, de ha még lennének ilyen emberek itt ezen az oldalon is az is jó volna. Segítségeteket előre is köszönjük!Üdv MINDENKINEK
    Nalunk talalod az egyik legnagyobb bevandorlasi topicot, amit ha atolvasol mindne infot megkapsz.
    Sok sikert!

Regisztrált
    Oct 2007
    Hol
    Győr
    Üzenet
    53
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    sziasztok újra itt vagyok!!!
    Én is sokat gondolok a kivándorlásra mert itthon nem boldogulok.Van 3 szakmám de egyiket se fizetik meg.

Regisztrált
    Jan 2007
    Üzenet
    1,355
    Köszönet
    1
    369 alkalommal 39 üzenetét köszönték meg
    Most találtam erre a forumra, de látom hogy már nem igen irnak rá, lehet hogy megszünik? Azért sziasztok!!

Regisztrált
    Jul 2007
    Üzenet
    218
    Köszönet
    0
    Sziasztok! Nekem is az a bánatom, hogy nincs igazán kivel beszélgetni. Kezdem azt hinni, hogy ez magyar betegség.

Regisztrált
    Oct 2006
    Hol
    Bp.
    Üzenet
    4,336
    Köszönet
    2
    34 alkalommal 12 üzenetét köszönték meg
    Jópofa kezdeményezésnek tűnt ez a topic...sajnálom, hogy nem nagyon pörög már.
    Lehet, hogy mindenki talált valami érdekesebbet
    Ajánlom Nektek a chatet..ott is lehet nagyon jókat dumcsizni.
    Egy ebb csapat még régebben ott kovácsolódott össze...és azóta is nagyon jó barátok vagyunk
    I won't hear a word they say...they don't know me anyway

Regisztrált
    Dec 2006
    Hol
    Észak-Pest-Külső
    Üzenet
    778
    Köszönet
    0
    1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
    El tudom azt is képzelni, hogy a később jövők nem a meglévő ősmohákat próbálják feszegetni, hanem újabb csoportokat alakítgatnak ki ... no persze ez egy kicsit munkásabb.... (nekem ne válaszoljatok, nem szeretek csevegni)
    Minden normális ember bogaras egy kicsit.....vagy nagyon......
    Tizenéves koromban azt gondoltam, milyen soká lesz míg megöregszem - ma tudom, már akkor öreg voltam...

Regisztrált
    Jul 2006
    Hol
    Pest megye
    Üzenet
    2,967
    Köszönet
    45
    54 alkalommal 24 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző bogaras Üzenet megjelenítése
    El tudom azt is képzelni, hogy a később jövők nem a meglévő ősmohákat próbálják feszegetni, hanem újabb csoportokat alakítgatnak ki ... no persze ez egy kicsit munkásabb.... (nekem ne válaszoljatok, nem szeretek csevegni)
    ....lehet, van aki szereti a munkát....
    lbobike.blogspot.com

Regisztrált
    Oct 2007
    Hol
    Győr
    Üzenet
    53
    Köszönet
    0
    Sziasztok újra itt vagyok

Regisztrált
    Jan 2007
    Üzenet
    1,355
    Köszönet
    1
    369 alkalommal 39 üzenetét köszönték meg
    Helló én is beszálok a beszélgetésbe, szeretek ismerkedni, készültök a karácsonyra? hát beszélgessünk.....

5. oldal, összesen 20 ElsőElső ... 234567815 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •