Sziasztok! Én egy Magyarországon élő 38 éves családapa vagyok. Már kb. egy éve nagyon-nagyon agyalunk azon, hogy itt hagyjuk Magyarországot. Ez számunkra egy igen nagy elhatározás és még nagyobb erő kell, hogy el is induljunk. A dolgot még jobban megnehezíti a bevándorlási procedúra végig vitele. Meg persze a beinvesztált pénz se kis összeg, tehát egyenlőre még küzdünk. Van kint élő ismerősünk aki biztatásával és információjával sokat segít, de ha még lennének ilyen emberek itt ezen az oldalon is az is jó volna. Segítségeteket előre is köszönjük!Üdv MINDENKINEK
sziasztok újra itt vagyok!!!
Én is sokat gondolok a kivándorlásra mert itthon nem boldogulok.Van 3 szakmám de egyiket se fizetik meg.
Most találtam erre a forumra, de látom hogy már nem igen irnak rá, lehet hogy megszünik? Azért sziasztok!!
Sziasztok! Nekem is az a bánatom, hogy nincs igazán kivel beszélgetni. Kezdem azt hinni, hogy ez magyar betegség.
Jópofa kezdeményezésnek tűnt ez a topic...sajnálom, hogy nem nagyon pörög már.
Lehet, hogy mindenki talált valami érdekesebbet
Ajánlom Nektek a chatet..ott is lehet nagyon jókat dumcsizni.
Egyebb csapat még régebben ott kovácsolódott össze...és azóta is nagyon jó barátok vagyunk
![]()
I won't hear a word they say...they don't know me anyway![]()
El tudom azt is képzelni, hogy a később jövők nem a meglévő ősmohákat próbálják feszegetni, hanem újabb csoportokat alakítgatnak ki ... no persze ez egy kicsit munkásabb.... (nekem ne válaszoljatok, nem szeretek csevegni)![]()
Minden normális ember bogaras egy kicsit.....vagy nagyon......
Tizenéves koromban azt gondoltam, milyen soká lesz míg megöregszem - ma tudom, már akkor öreg voltam...
Sziasztok újra itt vagyok
Helló én is beszálok a beszélgetésbe, szeretek ismerkedni, készültök a karácsonyra? hát beszélgessünk.....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)