Sajnos való igaz, hogy Győrben a "körgeometriás forgalom" veszélyes, de nem a út az életveszély, hanem azok az "értelmes" emberek akik, nem tudnak közlekedni benne. Valamint a gyorshajtás is "általánossá" vált. Ha max megengedett sebességgel megyek, akkor is sokan úgy tűnnek el mögüllem, majd miután megelőztek előlem, hogy csak na.
Mindkét dolog zavar kicsit, de különösebben nem idegesítem fel magam rajta.
Viszont van egy harmadik dolog, ami miatt nálam eléggé felmegy a pumpa, és nem tudok lenyugodni egy könnyen. MIÉRT nem képesek az emberek a lámpákat beállíta(t)ni??? Reflektort lekapcsolják ugyan, de az emberek 10%ának annyira magasra van állítva a lámpája, hogy kiégíti a szembejövők szemét! Őket miért nem lehet megbüntetni?
Jómagam kis késéssel tettem le a jogsit (23 évesen), így úgy érzem valhogy érettebb voltam, mint az ottani átlag... Ami meg is látszott az eredményeken. Elmélet terén megpróbáltam megérteni és az alapján tudtam válaszolni a kérdésekra a 17-18 éves tanulótársaim tesztet tanultak. Tudták a kérdést, tudták a választ, de ha már egy szót megváltoztattál, aminek szerepe is volt csak lestek ki a fejükből (Tisztelet persze a kivételnek)
A legfélelmetesebb viszont az elsősegély leckék voltak. Egy fiatal mentős srác jött oktatni, és isten biza csak sajnálni tudtam. A Bruhaha, Hehe, Hö, "vállvonás" és "vihogás" jellemzőkön kívül semmivel sem tudom leírni az ott zajlottakat. Rosszabb volt mint egy óvoda. Halálfélelmem volt, hogy mi lesz ha egyszer ezek közül valamelyiken múlna tényleg az életem...

Válasz idézettel