Véleményeddel jutka77 teljesen egyetértek, de vezessék be a 21 éves kor betöltéséhez kötött jogosítvány kiadását 3 év próbaidővel. A próbaidő leteltével kapnának teljesjokörben érvényes jogsít. Talán ebben az esetben nem lenne annyi diszkó-baleset.
Szerintem aki autoba ul, legyen turelmes, hisz ha kapkod es 5 percet nyer, nem eri meg a kockazatot. Ezen kivul mindenkinek lehet indiszponaltabb napja, amikor figyelmetlenebb, mint altalaban szokott.
Ami sokat javitana a helyzeten, az az, hogy kerekparral kozlekedni csak 14 eves kortol lehessen, de csak annak, akinek van KRESZ vizsgaja.
Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2010-03-16, 12:39 PM-kor Oka: összevonás
Véleményeddel jutka77 teljesen egyetértek, de vezessék be a 21 éves kor betöltéséhez kötött jogosítvány kiadását 3 év próbaidővel. A próbaidő leteltével kapnának teljesjokörben érvényes jogsít. Talán ebben az esetben nem lenne annyi diszkó-baleset.
Szerbusztok!!!
Barnabas vagyok Hevesről és sjnos M. o. elég gyatra a közlekedési morál!!!!!! az emberek türelmetlenek ,nagyon veszélyesen vezetnek,gyenge vezetöi képességekkel......Pl:..köd látótávolság kb30m és110-120km/h száguldoznak. Ha segédmotorral közlekedsz jobb ha tudod neked nem jar elsöbbség,te "csak" egy simsonos vagy. (tisztelet a kivételnek) nem sok van!!!!!!!!! Ez sajnos naponta előfordul ,az idöre való tekintettel. Semmi sem szent ahol gondolnak egyet megállnak elakadájelzö ki,és el van sikálva a történet. Kanyar elött 2-5 méterrel kivágjuk az indexet, majd csak lesz valami.
Az a baj hogy nem vezetni tanítják meg az embereket!!!!Csak jogsit adnak a kezükbe!!!
Fujimura!
Az ötlet nem rossz de ha valaki segge alá kocsi kerül,akkor tökmindegy milyen jogsija van!Próbaidős vagy sem ha nem tanul meg helyesen vezetni és felmérni a dolgokat akkor nincs miről beszélni!
Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2010-03-16, 12:40 PM-kor Oka: összevonás
És 14 év alatt hol kertékpározzon a gyerek? Amikor kerékpárral elkarikázol a nagyszülőkhöz, vagy a boltba, vagy kirándulni, a gyereked kizárnád ebből? Az igaz, hogy az általános iskolába én is bevezetném a közlekedési ismeretek tanitását, vizsgáztatását! Mindezek mellett a szülő felelőssége is megtanitani a gyerekét a helyes közlekedésre! Talán ha jó példát látna a gyerek mind kerékpárral, mind ha utasként a gk.-ban ülve, nem lenne annyi agressziv, másokat lenéző vezető, mert sajnos azzal egyet kell értenem, hogy a magyar közlekedési morál: katasztrofális!
egyetértek belga-val, visz. sebességkorlátozásban is lenne mit változtatni, meg az útak katasztrofálisak M.o-n
Ennek is megvan az előnye, mert például vezetés közben elég nehéz elaludni úgy, hogy közben off road élményeken mész át![]()
Boldog Karácsonyt!
DavidEmma vagyok, szeretnék bekapcsolódni a társalgásba, de nem tudom, hogy kell! Nagyon kezdő vagyok. Kérlek, segits, ha tudsz és főleg, ha akarsz. Szia
Utoljára DavidEmma módosította 2007-12-28, 10:56 AM-kor Oka: vesszőhiba a névben
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)