Jogsim még nekem sincsen, érdekelne az autóvezetés de nem szívesen mennék ki ilyen autósok közé a forgalomba.
Közlekedéshez inkább biciklit használok.
Nekem nincs is jogsim! Öszvonalas bérletem van és nagyon meg vagyok elégedve vele.
Jogsim még nekem sincsen, érdekelne az autóvezetés de nem szívesen mennék ki ilyen autósok közé a forgalomba.
Közlekedéshez inkább biciklit használok.
nagyon jó ez a 20 hozzászólásos rendszer^^
bicikli rulz
Sziasztok!
Tavaly vizsgáztam autóra, azóta is vezetek minden nap! Időnként érnek meglepetések és elgondolkozom, hogy vajon egyes emberek mennyiért vehették a jogosítványukat! Nem azt mondom, hogy én sohasem vétek, de veszélyt SOHA nem okozok! Most kezdtem el a jogsit csinálni motorra is. Másfél hétig tart a KRESZ tanfolyam! Mit is mondhatnék... Nekem ugye van már jogsim, mégis néha csak kapkodom a fejem, hogy most miről beszél az oktató annyira rohannak vele! DE! Igenis eljárok minden órára (azon a másfél héten keresztül) és majd meglátjuk mi lesz belőle...
VIZSGÁZÓK HAJRÁ!!!!
28 eve van jogsim, nem jartam tanfolyamra es a vezetest sem gyakoroltam tobbet mint 10 orat a vizsga elott. Soha nem tanultam a kreszt. Evente 25000 km-t vezetek balesetmentesen. Aki odafigyel az a balesetek nagy reszet elkerulheti.
Tetszenek a kifogasaidde szerintem legy oszinte, kenyelmesebb a sajat 4kerekuvel rohangalni mint a tomegkozlekedesre tamaszkodni.
Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2010-03-16, 12:42 PM-kor Oka: összevonás
Sziasztok!
Én még új vagyok itt,de ha megengeditek szólnék pár szót.
Lassan két éve van jogsim és NEM MEREK VEZETNI!!!!Na de ez most lényegtelen.
Nem is olyan rég az Árpád-hídnál történt,hogy egy fekete autó úgy döntött nem áll meg a pirosnál és elütött több embert a zebrán!Egy néni a kórházban belehalt a sérüléseibe!
Ezzel csak azt akartam jelezni hogy egyesek libáért vették a jogsit és semmi lélekjelenlétük nincs!!
én egyszer a lányommal mentem át egy zebrán. Nekünk zöld volt, az autósnak piros. Először a szarházi megállt, majd miközben mint épp sétáltunk át a zebrán szépen ráugratta az autóját és majdnem feldöntött minket. Azóta, ha látjuk, a gyerek mindig szól, hogy anya itt az a bunkó, aki majdnem elütött minket.
jól megtanulták ezek a kreszt.. :S
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)