Azokra a motorosokra külön jogszabály kellene!!!
Azokra a motorosokra külön jogszabály kellene!!!
Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2010-03-16, 12:46 PM-kor Oka: összevonás
Én mint a keleti határ szélén élő ember sajnos nem túl "jó" véleménnyel nyilatkozhatnék a külföldi sofőrökről sem.
Ebben van valami. Sziciliaban förmesztö hogy vezetnek, de megfogadtam hogy ha meglesz a jogsim akkor sem fogok Italiaba autozni, ja meg a Chicago, hat ott is olyanszerü. A baratnöm nagyon nagyon imad autozni es ö aztan leirja mindig teljes reszletesseggel hogy hogyan szaguldanak az ottaniak.
Ha nem tudunk mosolyogni, nem lesz beke a vilagon. Nem ugy teremtjük meg a beket, hogy felvonulast szervezünk az atomraketak ellen. Ahogyan mosolyogni, lelegezni tudunk, ahogyan "beke" tudunk lenni azzal teremthetünk beket.
- Thich Nhat Hanh
"Keserű tapasztalatból tanultam meg a legfőbb leckét: meg kell őriznem a haragomat, mert ahogy a megőrzött hő energiává alakítható, ugyanúgy az irányított harag is olyan erővé alakítható át, amely az egész világot meg tudja mozgatni." (Mahatma Gandhi)
Das Schwierigste am Leben ist es, Herz und Kopf dazu zu bringen, zusammenzuarbeiten. In meinem Fall verkehren sie noch nicht mal auf freundschaftlicher Basis.
Ami itt van Mo-on az kész katasztrófa! Sok embernek bevonnám a jogsiját. HOgy kaphattak egyes emebrek jogositvány???? Én sem vagyok egy profi vezető, de nem is bénázok annyit, mint egyesek. Egyébként, nagyon szeretnek mutogatni, meg káromkodni a magyar sofőrök, nem egyszer láttam/hallottam gyalogosan közlekedve.
Kávéba tejszínhab?
igazad van
király
igaz
nekem igen :-}
ok
igen
Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2010-03-16, 12:48 PM-kor Oka: összevonás
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)