7. oldal, összesen 20 ElsőElső ... 4567891017 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 61-tól/től 70-ig összesen 194

Téma: Kressz!!!!!!

Regisztrált
    Oct 2008
    Hol
    Kaposkelecseny
    Üzenet
    16
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg

Regisztrált
    Oct 2008
    Hol
    Hungary
    Üzenet
    21
    Köszönet
    0
    Azokra a motorosokra külön jogszabály kellene!!!

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    Zürich
    Üzenet
    975
    Köszönet
    1,428
    393 alkalommal 158 üzenetét köszönték meg
    39 eves leszek nemsokara es mar szeretnem letenni az autovizsgat. Ugy nez ki hogy januarban/2009/ beiratkozom, vagy az ev elejen.

Idézet Eredeti szerző nyman Üzenet megjelenítése
    nemsokára leteszeem végre
    Kerlek oszd meg velem is örömödet, mert engem is erdekel hogy hogy sikerült.
    Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2010-03-16, 12:46 PM-kor Oka: összevonás

Regisztrált
    Dec 2008
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    21
    Köszönet
    0
    Én mint a keleti határ szélén élő ember sajnos nem túl "jó" véleménnyel nyilatkozhatnék a külföldi sofőrökről sem.

Regisztrált
    May 2007
    Hol
    Zürich
    Üzenet
    975
    Köszönet
    1,428
    393 alkalommal 158 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Patakfalvi Krisz Üzenet megjelenítése
    Én mint a keleti határ szélén élő ember sajnos nem túl "jó" véleménnyel nyilatkozhatnék a külföldi sofőrökről sem.
    Ebben van valami. Sziciliaban förmesztö hogy vezetnek, de megfogadtam hogy ha meglesz a jogsim akkor sem fogok Italiaba autozni, ja meg a Chicago, hat ott is olyanszerü. A baratnöm nagyon nagyon imad autozni es ö aztan leirja mindig teljes reszletesseggel hogy hogyan szaguldanak az ottaniak.
    Ha nem tudunk mosolyogni, nem lesz beke a vilagon. Nem ugy teremtjük meg a beket, hogy felvonulast szervezünk az atomraketak ellen. Ahogyan mosolyogni, lelegezni tudunk, ahogyan "beke" tudunk lenni azzal teremthetünk beket.
    - Thich Nhat Hanh

"Keserű tapasztalatból tanultam meg a legfőbb leckét: meg kell őriznem a haragomat, mert ahogy a megőrzött hő energiává alakítható, ugyanúgy az irányított harag is olyan erővé alakítható át, amely az egész világot meg tudja mozgatni."
    (Mahatma Gandhi)

Das Schwierigste am Leben ist es, Herz und Kopf dazu zu bringen, zusammenzuarbeiten. In meinem Fall verkehren sie noch nicht mal auf freundschaftlicher Basis.

Regisztrált
    May 2008
    Hol
    Lost Wages
    Üzenet
    2,382
    Köszönet
    5
    31 alkalommal 24 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző Hannoka Üzenet megjelenítése
    Ebben van valami. Sziciliaban förmesztö hogy vezetnek, de megfogadtam hogy ha meglesz a jogsim akkor sem fogok Italiaba autozni, ja meg a Chicago, hat ott is olyanszerü. A baratnöm nagyon nagyon imad autozni es ö aztan leirja mindig teljes reszletesseggel hogy hogyan szaguldanak az ottaniak.
    Chicagoval nincs semmi gond, az emberek udvariasan vezetnek de kihasznaljak ha valaki benazik. Kikerulik es mennek a dolgukra. Tobb helyen vezettem eddig a vilagban szerintem MO-n a legrosszabb a kresz etiket.

Regisztrált
    Oct 2007
    Hol
    Miskolc
    Üzenet
    25
    Köszönet
    0
    Ami itt van Mo-on az kész katasztrófa! Sok embernek bevonnám a jogsiját. HOgy kaphattak egyes emebrek jogositvány???? Én sem vagyok egy profi vezető, de nem is bénázok annyit, mint egyesek. Egyébként, nagyon szeretnek mutogatni, meg káromkodni a magyar sofőrök, nem egyszer láttam/hallottam gyalogosan közlekedve.

Regisztrált
    Dec 2008
    Hol
    Vrindabana
    Üzenet
    15
    Köszönet
    0
    Kávéba tejszínhab?

Regisztrált
    Dec 2008
    Hol
    Debrecen
    Üzenet
    21
    Köszönet
    0
    igazad van

király

igaz

nekem igen :-}

ok

igen
    Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2010-03-16, 12:48 PM-kor Oka: összevonás

Regisztrált
    May 2008
    Hol
    Lost Wages
    Üzenet
    2,382
    Köszönet
    5
    31 alkalommal 24 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző robby78 Üzenet megjelenítése
    igen
    hiaba probaltal hamar letolteshez jutni, nem fogsz tudni elozni. A szabalyokat tarts be, messzebbre jutsz vele.

7. oldal, összesen 20 ElsőElső ... 4567891017 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •