1. oldal, összesen 38 123411 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 373

Téma: Személy keresése

Regisztrált
    Jan 2004
    Üzenet
    1
    Köszönet
    0
    2 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg

Személy keresése

Lehet, hogy tudtok segíteni. Keresek valakit Torontoban.
    Egy kedves barátom ’89-ben ment Budapestről Torontoba, és sajnos azóta nem tudok róla semmit. Amikor kiment előtte napokig buliztunk és a gépet is majdnem lekéste, sajnos senkinek nem jutott eszébe a címcsere.
    Nagyon szeretnék rátalálni, és tudni hogy alakult az élete. Próbáltam már a címét telefonkönyvben is megkeresni, de eddig nem sikerült. Remélem az interneten keresztül talán akad valaki aki tud segíteni, aki ismeri.
    Az adatai: Tóth Attila
    ’89 nyarán ment el Budapestről, a Hársfa u-ban lakott és akkor 20 év körüli volt. Az édesanyjáék már kint éltek Torontoban. Társasági ember, mindig a társaság központja volt, a lányok is imádták, bár nem volt az a tipikus „szépfiú”. Nálunk a barátai „Cini”-nek hívták.
    Kérem, ha bármilyen ötlet van, hogy találhatnám meg, írjatok nekem!
    Előre is köszönöm!!

2. 2 tag köszönte meg imported_kata üzenetét:

Regisztrált
    Nov 2005
    Hol
    Magyarország, Dunakeszi
    Üzenet
    341
    Köszönet
    0
    5 alkalommal 4 üzenetét köszönték meg
    Szia imported kata!

Sajnos nem én vagyok az aki segíteni tud neked, viszont én is hasonló cipőben járok. Tehát Én is Keresek VALAKIT!!!
    Mégpedig ez a valaki Sasvári András.
    Ő tulajdonképpen Erdélyből - Nagyváradról ment ki 1994-ben , ha jól tudom érdekházassággal. 1993 decemberében karácsony és szilveszter ideje alatt találkoztunk. Egy fantasztikus rövid kapcsolat volt, amolyan igazi a "Herceg Fehér Paripán érkezik". Na jó én még akkor nagyon fiatal voltam ez tény. De akkor is egy tök jó pasi (legalábbis akkor még az volt). Levélváltásunk is volt, aztán eltűnt.
    Amit el tudok róla mondani: kb. 170cm magas, kék szemű(olyan gyönyörű és hideg kék), sötét haj (ében fekete), szépen kidolgozott test. A Váradi barátai egyszerűen csak Sasi-nak becézték. Egyébként Canada/Toronto-ba ment ki, hogy ott hova azt sajna nem tudom. Sem a lakónegyedekkel vagy városrészekkel nem vagyok ott tisztában.
    A lényeg az, hogy szívesen e-maileznék vele, vagy akár találkoznék is, bár ha nős nem hiszem, hogy a lehetőségei ezt engedik. Őszintén nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy mi történt vele? Hogy van? Mit csinál?
    Már ha egyáltalán megtalálom és válaszra méltónak tart. Ha nem azt is szeretném tudni!
    Tudjátok soha nem az a gond, ha visszautasítanak (bár meglehet, hogy nem esik jól az embernek), hanem, ha nem tudsz róla (hiszen akkor úgy is gondolhatod, hogy madzagon rángatnak vagy csak egyszerűen "lükének" néznek).
    Kérlek, ha tudtok segítsetek Nekem! Előre is köszi! Sziasztok Puszi mindenkinek!!!

U.i.: Egyébként tök jó a fórumotok, legalábbis amiket eddig olvastam. Igazán örülök neki, hogy a megfáradt dolgos napjaitok után még képesek vagytok egymáson segíteni, ironizálni vagy éppen viccelődni. De legjobban az tetszik, hogy van bennetek összetartás!

4. 2 tag köszönte meg Szami üzenetét:

Regisztrált
    Nov 2005
    Hol
    Magyarország, Dunakeszi
    Üzenet
    341
    Köszönet
    0
    Ja!

És még valami!
    Nagyváradon a Harlem discoban találkoztunk és ismerkedtünk meg. Ő akkor 22 éves volt!
    (1971. nov. 02. született)
    A levélen kívül amit kaptam tőle az egy névjegy volt ezen a neve szerepelt(logikus, azért van) és egy autószerelő titulus. A hátuljára a következőket írta Nekem:
    "Never dont give up
    it's your life."
    Sasi

A helyesírási hibák az idézetben előfordulhatnak. Nem vagyok egy nagy angolos, viszont akkoriban Ő is még csak tanulta a nyelvet!

6. A következő tagok köszönték meg Szami üzenetét:

Regisztrált
    Nov 2005
    Üzenet
    3
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    Én szintén ujvagyok,és szintén keresek valakit,aki időtlen idők óta él Missisaugában,vagyis ott élt három gyermekével.Vilmossal,Endrével,és Viktóriával.Tudomásom szerint uj helyre költöztek,sajnos évek óta nem tudom a kapcsolatot felvenni velük.Lehet,hogy tud valaki segiteni A keresett,Vigh Józsefné Erzsi néven élt Mo-on

Regisztrált
    Nov 2005
    Üzenet
    5
    Köszönet
    0
    1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
    Sziasztok!! Keresem Kedves baratnomet a Porkolab Evat aki a Matyas Pince kivali vezetoje volt.. Torontoban el es aki tud rola valamit az kerem irjon nekem..

9. A következő tagok köszönték meg Prises üzenetét:

Regisztrált
    Nov 2005
    Hol
    Magyarország, Dunakeszi
    Üzenet
    341
    Köszönet
    0
    Sziasztok!

Csak annyit szeretnék üzenni mindenkinek, hogy: NE ADDJÁTOK FEL!!!
    Érdemes küzdeni és keresni!!!! Nekem sikerült.
    Tessék minél több vonalon elindulni, csak így lehet esélyetek. Használjátok a keresőket is, pl.: google
    További sok sikert Mindenkinek! Legyen legalább olyan szerencsétek mint nekem!

Csősapi! Szami

11. A következő tagok köszönték meg Szami üzenetét:

Regisztrált
    Jan 2003
    Hol
    Toronto, Ontario, Canada
    Üzenet
    9,125
    Köszönet
    7,850
    14,455 alkalommal 2,210 üzenetét köszönték meg
    Igazan orulunk hogy sikerult

13. A következő tagok köszönték meg Melitta üzenetét:

Regisztrált
    Dec 2005
    Üzenet
    5
    Köszönet
    0

Mint a kámfor!

Sziasztok!
    Új vagyok itt, és azért jöttem, mert meg szeretném találni egy Torontóban élő rokonomat. A neve: Németh Eduárd. Nagyon fontos lenne megtalálnom. Ha valaki segíteni tudna nekemm a felkutatásában, vagy tud valamit róla, akkor kérem, írjon a mate.neumann@vipmail.hu címre! A segítséget előre is köszönöm, Neumann Máté

15. A következő tagok köszönték meg mate üzenetét:

Regisztrált
    Apr 2003
    Hol
    iTT-hun-oTT-hon:Toronto
    Üzenet
    4,299
    Köszönet
    0
    23 alkalommal 18 üzenetét köszönték meg
    Prises ! Porkolab Evat ismerem , jol van es itt lakunk kozel egymashoz . A fiam jo baratsagban van a lanyaval , fiaval . A telefonszamat elkuldom neked priviben .
    A BeNyuSzeVi párt dalos kiráji kincstárnoka , almaörzője , történésze, a múltbeli e-mail ásatások vezetője. +Irgalmatlan-irgalmas növér+++
    Az élet kellemes. A halál békés. Csak az átmenet aggasztó.

17. A következő tagok köszönték meg FiFike üzenetét:

Regisztrált
    Jan 2006
    Üzenet
    1
    Köszönet
    0
    Szeretettel üdvözlök mindenkit!
    Ha már a kersésnél tartunk. Régi jó barátomat keresem: OSWALD LORÁNTnak hívják. Kb. 5 évvel ezelőtt volt itthon Budapesten utoljára, azóta a régi címéről elköltözött, s azóta nyomát sem találom. Ma a magyaronline.hu-n rábukkantam az e-mailcímére, már ha az az ő címe, de a kiszolgáló visszadobta azzal, hogy nem létezik. A srác január 13-án született 1960-ban, zeneakadémiát végzett és nagy valószínűséggel Torontoban él, de sajna a kanadai elektronikus telefonkönyvekben sem találtam meg.
    Bár abban bízom a legkevésbé, hogy valamelyikőtök ismeri, boldoggá tennétek, ha esetleg lenne tippetek, mi módon folytathatnám az eddiginél egy picit nagyobb sikerrel a nyomozást! üdv mindenkinek: dr. Gacs Gabriella

19. A következő tagok köszönték meg gacsgabriella üzenetét:

1. oldal, összesen 38 123411 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •