1. oldal, összesen 5 1234 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 1-tól/től 10-ig összesen 50

Téma: Nyest vagy menyet...

Regisztrált
    Dec 2007
    Hol
    ROMANIA
    Üzenet
    21
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg

Nyest vagy menyet...

Nekem is van haziallatom, de sajnos, nem a legkedvencebbek koze tartozik... Bekoltozott a padlasra egy nyest, vagy talan menyet, igaz, meg nem lakunk ott, csak most epul a haz. Hogy lehet ettol megszabadulni?... Odakolykozott, halcsontokat talaltunk ott, es a hoszigetelest is tonkretette....

Regisztrált
    Jan 2007
    Üzenet
    1,355
    Köszönet
    1
    369 alkalommal 39 üzenetét köszönték meg
    mivelk a nyest ragadozó , nyers husba tegyél bele talán patkánymérget, kevesd el, de a föt tojást is bele lehet tenni a méregbe! / ne hireszteld mert a nyest én ugy tudom egy időbe védett állat volt/ csak ugy suba alatt irsd ki! irjál mire mentél az állattal!?

Regisztrált
    Dec 2007
    Hol
    bp
    Üzenet
    19
    Köszönet
    0
    Gyors reakcióm a következő a fenti tanácsra: A nem megfelelő mennyiségü és típusu méreg használata rendkívüli szenvedést okozhat az állatoknak. Ha a méregtől a szülők elpusztulnak, a kölykök szenvednek hosszasan az éhségtől.
    Mivel még az sem tisztázott, hogy mely fajról van szó, különösen felelőtlenség lenne elpusztítani őket. Ha meg tudjuk, hogy védett, akkor szintén. ..és pont amikor kölykei vannak?! Bár a tevékenységük valóban kellemetlen, talán már nem csinálnak annyi kárt. Meg kellene várni amíg a kölykök felnőnek, majd lezárni a bejáratot. Ezek után egy kutya is távol tartja majd őket. De a beköltözés is segíteni fog. Tanácsot is lehetne kérni pl. állatkerttől , különböző természet- vagy állatvédő szervezetektől.
    Sok sikert a kompromisszumhoz.
    Boldog karácsonyt!

Regisztrált
    Oct 2007
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    18
    Köszönet
    0
    De ha végleg meg szeretnél szabadulni tőlük akkor olyan tárgyakat melyen át feljut a tetőig azokat távolitsd el. Ilyenek mint fák stbbbbbb...... Ha megmaradnak akkor jön a következő család.
    Nálunk denevérek vannak nyáron a terasz telerakják ürülékkel. Hol laknak gőzöm sincs
    Hogy riasszam el??? nem tudom .... ott álljak minden éjjel??

Regisztrált
    Jan 2007
    Üzenet
    1,355
    Köszönet
    1
    A nyestet a kutya nem riassza el, több kárt csinálnak, és nagyon kellemeteln a jelenlétük, a padlás teret nem lehet ugy lezárni hogy ne férjrenek be, talán egy ismerös állatorvoshoz kéne elmenni és tanácsot kérni tőle! utána néztem és a patányméreg nem jó. A patkányméreg a véralvadás gátlon alapszik és a patkányoknál azért hat mert ők verekszenek és verekedés után elvéreznek. Mivel a nyestek nem verekszenek nem hiszem hogy hat rájuk.sok sikert a ki irtásukhoz. A denevéreknek a fészkelő helyét kell megkeresni és elzárni: A denevérek virusos betegségeket terjeszt ,igy nagyon óvatosan kell vellllük bánni!

Regisztrált
    Nov 2007
    Hol
    szentlörinc
    Üzenet
    2
    Köszönet
    0
    Idézet Eredeti szerző angyalkám Üzenet megjelenítése
    mivelk a nyest ragadozó , nyers husba tegyél bele talán patkánymérget, kevesd el, de a föt tojást is bele lehet tenni a méregbe! / ne hireszteld mert a nyest én ugy tudom egy időbe védett állat volt/ csak ugy suba alatt irsd ki! irjál mire mentél az állattal!?

gratulálok a nick-edhez! Találó!

Regisztrált
    Jan 2007
    Üzenet
    1,355
    Köszönet
    1
    köszi a megjegyzést ha tudsz jobbat ird meg! Segitséget kért valaki és én megprobáltam neki segiteni ,ennyi!

Regisztrált
    Dec 2007
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    7
    Köszönet
    0
    Sógoromnak a padláson van egy és nem tudja elriasztani.

Regisztrált
    Dec 2007
    Hol
    bp
    Üzenet
    19
    Köszönet
    0

Regisztrált
    Dec 2007
    Hol
    Göd
    Üzenet
    277
    Köszönet
    76
    19 alkalommal 15 üzenetét köszönték meg
    Irtsatok ki minden élőt magatok körül! ha elfogytak az állatok, jöhet a szomszéd...
    gödipista

1. oldal, összesen 5 1234 ... UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •