2. oldal, összesen 5 ElsőElső 12345 UtolsóUtolsó
Eredmények 11-tól/től 20-ig összesen 50

Téma: Nyest vagy menyet...

Regisztrált
    Jan 2008
    Hol
    bp
    Üzenet
    17
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    szia.
    miért kéne megölni??ha oda fialt akkor haggyad szerintem,,, haggyad picit még...
    patkány méreg..gratulálok hozzá :S
    lehet kapni vadriasztót inkább azt .
    nem tom hogy lehet szivetek megölni őket :S
    igaz bár nekem van vadászgörim(menyét féle)...de szentem akkor is szívtelen
    a vadriasztó a legjobb megoldás

Regisztrált
    Jan 2008
    Hol
    bp
    Üzenet
    17
    Köszönet
    0
    szia.
    miért kéne megölni??ha oda fialt akkor haggyad szerintem,,, haggyad picit még...
    patkány méreg..gratulálok hozzá
    lehet kapni vadriasztót inkább azt .
    nem tom hogy lehet szivetek megölni őket
    igaz bár nekem van vadászgörim(menyét féle)...de szentem akkor is szívtelen
    a vadriasztó a legjobb megoldás

Regisztrált
    Dec 2007
    Hol
    keletszlovakia-felvidek
    Üzenet
    46
    Köszönet
    5
    1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
    Nem az a baj hogy oda koltozik a padlasra a nyesd vagy akarmi ,csak akkor nem lessz enekes madar a kornyeken ,en a meregnek vagyok a hive es a legpuskanak .

Regisztrált
    Mar 2008
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    1
    Köszönet
    0
    Sziasztok!

Szerintem sem kellene megölni. Lehet próbálkozni nyest riasztóval (bár nem tudom milyen ezeknek a hatékonysága) illetve élvefogócsapdával. Kaját kell belerakni (pl. tojást) és mikor belemegy, rázáródik, akkor elvinni messzebbre és szabadon engedni.

Esetleg kutyaszagú (pisis) rongyokat lehet odarakni.

A patkányméregről érdekes (és nem valós) dolgokat olvastam itt. Nem kell ahhoz (nagy) verekedés, hiszen a belsővérzés a jellemző. De ezzel ne is próbálkozz, egyszerűbb és humánusabb az élvefogócsapda.

Kölykök decemberben (szerintem) nincsenek.

Egyébként azóta van valami fejlemény? Történt valami?

Regisztrált
    Apr 2008
    Hol
    Zalavár
    Üzenet
    62
    Köszönet
    58
    40 alkalommal 12 üzenetét köszönték meg
    Valóban sok kárt, ill. bosszúságot tud okozni egy nyest, de a fentieket nem javaslom (már mint a mérgezés stb.), mivel úgy tudom védett állat. Egyébként nem ajánlatos vele találkozni, mert (tapasztalatból tudom) az emberre is rá támad.

Regisztrált
    May 2008
    Hol
    ROMANIA
    Üzenet
    30
    Köszönet
    0
    nem tudom..nem konnyu

Regisztrált
    Jun 2008
    Hol
    Hajdúböszörmény
    Üzenet
    20
    Köszönet
    0
    4 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg

Talking

Szerintem van nagyméretű patkányfogó az biztos megfogná.EGY KIS FÍNOM FALATOT HA BELETESZEL, NEM TUD ELLENÁLNI.

Regisztrált
    Aug 2007
    Hol
    vvvvvv
    Üzenet
    2,653
    Köszönet
    1
    60 alkalommal 40 üzenetét köszönték meg
    Kifésült kutyaszőr! Esetleg kutyaürülék. Holtbiztos elriasztja, nálam bevált.

A szomszédom kitett egyszer egy patkányfogónál erősebb eszközt. Ne tudjátok meg, milyen a nyest halálhörgése! Egész éjjel üvöltött, reggelre kelve akadt egy jó falusi ember, aki agyonverte a boldogtalant. Mondjuk én szívesen a szabadonengedés mellett voksoltam volna, ha a megfogott lába nem lett volna teljesen szétroncsolva.

Regisztrált
    Oct 2007
    Hol
    Lent délen édes éjen
    Üzenet
    4,185
    Köszönet
    61
    416 alkalommal 157 üzenetét köszönték meg
    Kegyetlenség így harcolni a nyest ellen. Ezek az eszközök (méreg, csapda) a szomszéd cicáját vagy a sajátunkat is elintézi. Úgy hallottam, hogy azért megy a padlásra, hogy az ott található rágcsálókat megfogja és megegye. Talán a cicát kellene bevetni a padláson még a nyest előtt!

Ja igen, a zajt nem szereti! Fel kell vinni egy recsegő öreg rádiót, szóljon egész nap valamilyen pocsék adón. Garantálom, hogy még az egerek is elmenekülnek, nem csak a nyestek!
    „A csodák nem a természeti törvényekkel állnak ellentmondásban, csupán azzal, amit a természetről tudunk.”

Regisztrált
    Aug 2007
    Hol
    vvvvvv
    Üzenet
    2,653
    Köszönet
    1
    60 alkalommal 40 üzenetét köszönték meg
    Idézet Eredeti szerző siriusB Üzenet megjelenítése
    Kegyetlenség így harcolni a nyest ellen. Ezek az eszközök (méreg, csapda) a szomszéd cicáját vagy a sajátunkat is elintézi. Úgy hallottam, hogy azért megy a padlásra, hogy az ott található rágcsálókat megfogja és megegye. Talán a cicát kellene bevetni a padláson még a nyest előtt!

Ja igen, a zajt nem szereti! Fel kell vinni egy recsegő öreg rádiót, szóljon egész nap valamilyen pocsék adón. Garantálom, hogy még az egerek is elmenekülnek, nem csak a nyestek!
    Igen! Végülis a nyomorult állat csak élni akar valahol. Az a "bűne", hogy ott szeretne élni, ahol nekünk nem tetszik. Ennek megfelelően kellene kezelnünk. Ha nem hagyjuk megtelepedni, akkor nem tud módfelett elszaporodni, nem igazán fogjuk egymást zavarni.

2. oldal, összesen 5 ElsőElső 12345 UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •