Nálunk csak nyestek szambáznak házról házra...
Ha belegondolsz, mi emberek elfoglalunk lassan minden talpalattnyi földet a szerencsétlen állatok elől és "megtisztítjuk". Nehogy a vakondtúrás elcsufítsa a gyepet: kiírtjuk a vakondot! Nehogy a fecskék összepiszkítsák a folyosót: leverjük a fészkeiket és fénylő-zizegő szalagokat kötünk a helyükre, nehogy visszajöjjenek... És ez így megy, de már nem sokáig.![]()
„A csodák nem a természeti törvényekkel állnak ellentmondásban, csupán azzal, amit a természetről tudunk.”
Nálunk csak nyestek szambáznak házról házra...
A sárkány egy páncélos lovaggal találkozik.
- Micsoda pechem van - sóhajt fel - megint konzerv
A nyest kedves állat, de nem a padláson.....
Nálunk az új tető szigetelését egy az egyben szétszedték, megették, játszottak vele.
Mármint a kicsik.
Kb 4-en lehettek.
Gyönyörűek, meg minden, de azért....
Ja azt elfelejtettem, hogy úgy sikerült eltessékelnünk öket otthonról, hogy vettünk egy risztót, iszonyú hangos, ezt nem bírják így aközelbe sem jöttek.Direkt nyest riasztó, magas frekvencia, minket annyira nem zavar, és nem ártunk neki...elkerül minket!
Bocs Perti ezt elfelejtettem!
ok
Gratulálok a "mérges" hozzászólónak! kérdem én? Te normális vagy! Fel kellene téged jelenteni állatkínzásért!
A nyest ellen (menyét nem lehet, mert az nagyon picike és nem padláson lakik), kutya szagú rongyot, vagy kutyaszőrt tegyél... Nem mérget!
A felkiáltó jel helyett kérdőjelet akartam írni...
Nincs erre szakosodott vállalkozó???
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)