4. oldal, összesen 5 ElsőElső 12345 UtolsóUtolsó
Eredmények 31-tól/től 40-ig összesen 50

Téma: Nyest vagy menyet...

Regisztrált
    Mar 2009
    Hol
    Hungary
    Üzenet
    10
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    igen igen

Regisztrált
    Mar 2009
    Hol
    Szeged
    Üzenet
    22
    Köszönet
    5
    70 alkalommal 8 üzenetét köszönték meg
    Ne felejtsük el mégis csak vadállatok. Nem várható el, hogy az otthon kedvenceként a párnánkhoz símuljon.
    A vadságukkal együtt igazi egyéniségek.

Regisztrált
    Jan 2007
    Üzenet
    1,355
    Köszönet
    1
    369 alkalommal 39 üzenetét köszönték meg

angyalkám

Ma fényképeztem le Szegeden ezeket a kedves állatokat! Nyest? Menyét? Nem tudom!

Regisztrált
    Jun 2009
    Hol
    Nagykovácsi
    Üzenet
    16
    Köszönet
    0
    Szerintem vadállatot kínzás otthon tartani...a háziasítás nagyon hosszú idő, nem csak annyi hogy egy kölyköt magamhoz veszek és megvárom amig megszokja a jelenlétem...

Regisztrált
    Oct 2009
    Hol
    Miskolc
    Üzenet
    1
    Köszönet
    0
    Nálunk is rendszeresen előfordul nyest esténként és rendkívűl nagy zajt szokott csapni.Én általában csak hangos kopácsolással vagy zenével szoktam elriasztani őket, szerencsére ez beszokott vállni.Azt nem tudom,hogy hogyan lehetne végleg megszabadulni tőlük anélkül, hogy bármi baja vagy bajuk legyen.Szerintem a tetőn át tudnak bejutni vhogy,de még nem jöttünk rá,hogy pontosan hol és hogyan lehetne eltorlaszolni..

Regisztrált
    Oct 2009
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    11
    Köszönet
    0
    1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
    nálunk is mászklátak nyestek, de a kutyám elzavarta őket szépen lassan mint a macskákat is

Regisztrált
    Jan 2010
    Hol
    budapest
    Üzenet
    19
    Köszönet
    0
    sajnos nekünk is van egy hívatlann vendégünk, nem is zavarna ha nem éjjel 3kor érkezne és zajongna a padláson, nem mellesleg a szigetelést is rágja

Regisztrált
    Jan 2010
    Hol
    budapest
    Üzenet
    19
    Köszönet
    0
    van egyébként egy foxink, de a kutyakiképzőnk azt tanácsolta hogy ne küldjem rá mert ugyan megverekszik a nyesttel és valőszínűleg győztesen száll ki a versenyből mégis olyan ösztönök jönnek elő belőle, hogy nem lesz többé családi kutya és ha szagot fog képes lesz még a kerítésen is kirágni magát...inkább most ha legközelebb megyünk a kutyakozmetikushoz akkor elkérem a levágott szőrt és azt szétszórom, hátha...

Regisztrált
    Jan 2010
    Hol
    budapest
    Üzenet
    19
    Köszönet
    0
    ha van valakinek jó ötlete mit tegyek a nyestfogóba akkor szívesen veszem...sem a tojás, sem a tonhal(!), sem a gyümölcs nem vált be eddig. most kutyatápot kentem be nutellával, de úgy tűnik ez sem nagyon érdekli.
    amúgy ez egy élve elfogó kalitka, azt mondták ha megfogtuk jó messzire el kell vinni, mert 15-20km-ről simán visszatalál

Regisztrált
    Oct 2011
    Hol
    Magyarország
    Üzenet
    12
    Köszönet
    0
    Idézet Eredeti szerző angyalkám Üzenet megjelenítése
    mivelk a nyest ragadozó , nyers husba tegyél bele talán patkánymérget, kevesd el, de a föt tojást is bele lehet tenni a méregbe! / ne hireszteld mert a nyest én ugy tudom egy időbe védett állat volt/ csak ugy suba alatt irsd ki! irjál mire mentél az állattal!?
    Szia! Remélem nincs olyan szomszédod, aki nem szeret Téged. Mert ha van, akkor véletlenül se fogadj el tőle sütit...
    Hogy lehet ilyen .... ( nem akarok csúnyát írni). Ennyire utálod az állatokat?

4. oldal, összesen 5 ElsőElső 12345 UtolsóUtolsó

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •