2. oldal, összesen 1195 ElsőElső 1234512521025021002 ... UtolsóUtolsó
Eredmények 11-tól/től 20-ig összesen 11949

Téma: Fogyizzunk együtt, biztassuk egymást, így sikerülni fog, én tudom.

Regisztrált
    Nov 2007
    Hol
    ------
    Üzenet
    6,279
    Köszönet
    0
    444 alkalommal 216 üzenetét köszönték meg
    Tippek

Két héten belül jobban kell kinézned, mint valaha? Ezzel a diétával biztosan sikerülni fog. Kegyetlen, szigorú, de hihetetlenül eredményes!

Amit mindenképpen tudnod kell:

• a diétát maximum egyszer ismételheted meg (tehát maximum csak két hétig szabad csinálni)
    • csak azoknak ajánlott, akik egyébként makk egészségesek
    • rengeteg folyadékot kell fogyasztanod, és ez a két hét alatt csak víz lehet
    • nem ihatsz alkoholt
    • nem cserélheted fel az étkezések sorrendjét
    • és semmiképpen nem csalhatsz
    1. nap

• Reggeli: kávé cukor nélkül, 1 zsemle
    • Ebéd: 2 főtt tojás, spenót enyhén sózva (vagy retek, uborka, saláta)
    • Vacsora: 1 nagy szelet sertéshús grillezve (só, bors, mustár)

2. nap

• Reggeli: fekete kávé cukor nélkül, 1 zsemle
    • Eebéd: 1 nagy szelet sertéshús grillezve, zöldsaláta
    • Vacsora: gépsonka korlátlan mennyiségben (torma, mustár)

3. nap

• Reggeli: fekete kávé, 1 zsemle
    • Ebéd: 2 főtt tojás, saláta, paradicsom (citrom, mustár, só, bors)
    • Vacsora: gépsonka, zöldsaláta

4.nap

• Eebéd: 1 főtt tojás, főtt vagy nyers sárgarépa, sajt
    • Vacsora: joghurt és gyümölcs

5. nap

• Ebéd: párolt hal, paradicsom (mustár, citrom, bazsalikom)
    • Vacsora: 1 nagy szelet sertéshús grillezve, zöldsaláta

6. nap

• Reggeli: fekete kávé cukor nélkül, 1 zsemle v. sárgarépa citrommal
    • Ebéd: grillcsirke, amennyi beléd fér
    • Vacsora: 2 főtt tojás, sárgarépa

7. nap

• Reggeli: citromos tea
    • Ebéd: 1 szelet bármilyen hús grillezve+gyümölcs tetszés szerint
    • Vacsora: válassz az előzőekből kedvedre

Na ezt kellene betartanom.Ez garantállja állitólag a fogyásomat.
    Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2010-04-02, 02:12 AM-kor Oka: linkek törlése

2. A következő tagok köszönték meg afca üzenetét:

Regisztrált
    Aug 2006
    Üzenet
    8
    Köszönet
    31
    1 alkalommal 1 üzenetét köszönték meg
    Hát én nem vagyok a gyors fogyás híve, több szempontból sem:
    Lötyögni fog a bőröd, ha gyorsan fogysz, annyira lecsökken az alapanyag cseréd, hogy utána 3 normális étkezéstől kilókat hízol, az ilyen fehérje alapú diéta nagyon megnöveli a fehérjék bomlástermékeit a szervezetedben, éhes leszel, dühös és ha vége a kúrának annyira vágysz "normális "ételre, hogy ha nem rendelkezel nagyon erős akaraterővel és elkezdesz enni "magadra húzod az egész hűtőt".
    Tudom, hogy jó lenne gyorsan megszabadulni a feleslegtől (mindannyiunknak), de ha tarós eredményt szeretnél és nem akarod későbbi betegségek alapjait most megteremteni akkor válassz egy szelídebb és tartósabb életmódváltó diétát.
    Ha érdekel ahogy én fogytam elmesélem.
    Bár most a karácsonyi finomságok után vissza is térek ehhez az életmódhoz.
    Azt nem szabad elfelejteni hogy az étkezés is élvezet, mindenkinek meg kell találni azt a táplálék és étel- összetételt, ami kielégíti a fimon és laktatós ételek iránti vágyódásást, hiszen egyiken sem a levegőtől híztunk meg, szeretjük a jó ételeket, és hosszú távon rosszkedvű és lehangolt mindaz aki szeret enni és jókat de nem teszi.

Regisztrált
    Dec 2007
    Hol
    spanyolország
    Üzenet
    333
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    sziasztok!csatlakoznék hozzátok,bár még így nem probálkoztam.rájöttem egyedül nem megy nincs elég akaraterőm.nagyon nagyon elszántam magam mert az egézségem kárára megy már a dolog,várom a tanácsokat,ötleteket és sok sikert minden sorstársamnak!

Regisztrált
    Dec 2007
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    10
    Köszönet
    67
    Sziasztok!

Ha szeretnétek mozogni egy kicsit, az mp3 portálon (mp3portal.hu-azt hiszem), a Pilates forumban-amit a letöltések-filmek címszó alatt találhattok, több száz letölthető video és nyomtatott anyag pl. könyvek és magazinok vannak.
    Sokat segíthetnek.....emellett a Nagy Fogyás weboldalán találhattok recepteket visszamenőleg, amit a versenyzők esznek.
    Sok szerencsét nekünk!

Regisztrált
    Dec 2007
    Hol
    spanyolország
    Üzenet
    333
    Köszönet
    0
    0 alkalommal 0 üzenetét köszönték meg
    szia tájdi érdekelne a diétád nem tűnik kegyetlennek és meggyöző volt amit írtál.sajnos nem tudtam elolvasni "nincs jogosultságom".biztosan fogunk itt ezen az oldalon találkozni mert ha kell ideszögelem magam annyira elvagyok keseredve.alig eszem egy normális ember éhen halna mégis rengeteg a plusz rajtam,kenyér alig,víz 2 liter megvan,semmi édesség mégis.....fájnak a lábaim,ízületeim,magas a vérnyomásom.szeretném a fogyodat kiprobálni ugy érzem tettszene.

Regisztrált
    Mar 2007
    Hol
    Pest megye eleje
    Üzenet
    5,715
    Köszönet
    0
    62 alkalommal 25 üzenetét köszönték meg
    A diétás kajákban tudok segíteni, én már vagy 20 éve jóformán zsiradék nélkül főzök majdnem mindent. Pl. a pöri teljesen zsír, vagy olaj nélkül elkészíthető, hiszen bármennyire is leszedjük a zsiradékot, valamennyi azért csak marad. Én pl. egyszerre teszem oda a husit a hagymával, úgy pirítom a húst fehéredéséig, addigra levet is enged. Aztán innen már úgy készül, mint egyébként.
    Szárazon pirítom pl. a zsemlemorzsát, darát. Egy falat zsiradék sincs a töltöttkáposztában, töltöttpaprikában, levesekben, szinte mindent megpróbálok anélkül készíteni. És ugyanolyan ízú, csak jóval könnyebb, mint a zsíros, vagy olajos kaja.
    A husikat beteszem jól megfűszerezve fedeles jénaiba, aztán be a sütőbe és a végén szép sülthusi lesz, mert azért valamennyi rés marad. A főzelékeket nem rántom, hanem vagy összepasszirozok egy keveset és azzal sűrítem be, vagy burgonyával.
    Utoljára tájdi módosította 2008-01-03, 12:29 PM-kor

Regisztrált
    Mar 2007
    Hol
    Óbuda, Magyarország
    Üzenet
    1,897
    Köszönet
    1
    1,895 alkalommal 20 üzenetét köszönték meg

Talán nem mindenki ismeri még, nem túl régen jelent meg az országban.
    Érdemes körülnézni, akár a fórumon is a fogyasztói visszajelzéseknél.
    A Jentschura 7x7 gyógynövényes teáját karácsony előtt szereztem be. 49 gyógynövényből áll, azt hittem, csak orrbefogással lehet leküldeni, de nem. Még mézet sem kellett tennem bele, akkor is iható. A növényi granulátum pedig szintén ehető, azt is kipróbáltam. Nem tudom, mi lesz a vége, talán még fogyás is, bár én a lugosítás miatt kezdtem bele. A könyv is kijött a nyomdából.
    A Neera kúra viszont fogyaszt is, több féle időtartamban lehet nekiugrani.
    Alapvetően csak egy ötlet a részemről, azért raktam be. A méregtelenítés ugyanis a legtöbbször fogyással jár együtt.
    Sok sikert minden fogyni vágyónak!
    Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2010-04-02, 08:59 PM-kor Oka: link kivéve
    A valódi Guru nem a kék ég magasságaiban él. Szívünk legmélyén lakik.
    Kétszer nem léphetsz ugyanabba a folyóba (Hérakleitosz), de néha egyszer sem (Théna).
    Nem létezik a büntetés, csak a felismerés létezik.
    A szavaknak ereje van. Ha kimondod őket, már nem vonhatod vissza.
    A Föld a virágokkal mosolyog ránk.

Regisztrált
    Mar 2007
    Hol
    Pest megye eleje
    Üzenet
    5,715
    Köszönet
    0
    Szia Edotenger!
    Ne legyél elkeseredve, szerintem menne Neked ez a diéta és sikerélményed is lenne. Én mindenben segítek.
    Szólj még hozzá párat, hogy meglegyen a 20 akkor mindent láthatsz és letölthetsz.
    Én is egy időben jóformán csak 1 zsemlét és kefirt ettem egész nap, mégsem fogytam. Mert a szervezet megszokja, alkalmazkodik és annyi. Nem mozdul a súly.
    Amikor fiam egyszer azt mondta, ahhoz, hogy fogyjak, ennem kellene, mégpedig rendszeresen, kinevettem.
    Aztán rájöttem, hogy igaza volt, muszáj enni, csak nem mindegy, hogy mit. A 90 napossal nem leszel éhes, azt garantálni tudom. És ideges sem, mert élvezet lesz minden étkezés. És annyi salátát eszel mellé, hogy teletömheted a pocid. Később már egyre kevesebbet kívánsz majd. És hogy jól érzed magad a bőrödben, az is biztos.
    Csak semmi elkeseredés, menni fog, meglátod. Ha megírod priviben az email-ed, elküldöm a diétát.
    De most már majd otthonról, mert készülök haza.
    Utoljára tájdi módosította 2008-01-03, 12:31 PM-kor

Regisztrált
    Dec 2007
    Hol
    Budapest
    Üzenet
    10
    Köszönet
    67
    Köszönöm a segítséget és a tanácsokat! Boldog új évet mindenkinek, reméljük békésebb és reményteljesebb lesz!

Van egy-két új könyvem-remélem még nincsenek fent!

Remélem most sikerült megoldani a feltöltést rendesen!

Jó olvasgatást!
    Utoljára delfin1977 módosította 2008-01-03, 10:14 AM-kor Oka: rosz fórumba ment a hozzászólás

Regisztrált
    Mar 2007
    Hol
    Pest megye eleje
    Üzenet
    5,715
    Köszönet
    0
    Valóban, jó hogy Abigél említetette, érdemes méregtelenítéssel kezdeni a fogyit, mert amig a szervezet el van savasodva (sok husi pl.) addig ellenáll azért a fogyinak. Erre jó lehet tényleg a tea, vagy akár egy gyümölcsnap. Teát közben is lehet inni, az megengedett minden diétában. Persze nem cukorral.

Köszi Abigél.

Idézet Eredeti szerző delfin1977 Üzenet megjelenítése
    Bocs!
    semmi baj, lehet hogy valakit érdekel. És még a fogyihoz is jól jöhet esetleg , ami bennük íródott.
    Utoljára Katalin/Anyoka módosította 2010-03-30, 04:25 PM-kor Oka: összevonás

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

A téma címkéi

Üzenetküldés szabályai

• Nem indíthatsz új témákat
  • Nem küldhetsz választ
  • NEm küldhetsz csatolásokat
  • Nem szerkesztheted az üzeneted
  •